03/08. meinertz I KonveKtorer og radiatorer I 1 meinertz I KonveKtorer og radiatorer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "03/08. meinertz I KonveKtorer og radiatorer I 1 meinertz I KonveKtorer og radiatorer"

Transkript

1 meinertz I KonveKtorer og radiatorer I 1 meinertz I KonveKtorer og radiatorer

2 meinertz I Konvektorer og radiatorer I 2

3 meinertz I Konvektorer og radiatorer I 3 Meinertz konvektorer og radiatorer er diskrete og stilrene designprodukter i robuste materialer og flot finish. Alle produkter produceres individuelt med udgangspunkt i et omfattende produktprogram, der gør det muligt at skabe fleksible løsninger i et frit farvevalg, som opfylder ethvert behov for effektiv opvarmning i moderne arkitektur eller klassisk byggeri. På kan du hente idéer og inspiration fra nogle af de projekter, der opvarmes med de danske Meinertz produkter, og der er adgang til udførlig teknisk dokumentation til brug for projektering og montering. rug os som sparringspartnere vi er parate med råd, vejledning og en god portion erfaring. Produktoversigt Konvektorer TS... Side 04 Konvektorer TL og TX... Side 06 Konvektorer TX i specialudførelse... Side 08 Konvektorer L og X... Side 09 Riste og rammer... Side 10 Planradiatorer TF... Side 11 Radiatorer TS, TL og TX... Side 12 Radiatorer L... Side 13 Kundetilpassede løsninger... Side 14 Tekniske data Generel information... Side 16 Teknisk data for konvektorer TS, TL og TX... Side 18 Teknisk data for konvektorer L og X... Side 19 Teknisk data for radiatorer TS, TL, TX og L... Side 20 Teknisk data for planradiatorer TF... Side 21 Tilslutning og montering Tilslutning af konvektorer TS, TL og L... Side 22 Monteringsmål konvektorer TS, TL og L... Side 23 Tilslutning af radiatorer TS, TL og L... Side 24 Monteringsmål radiatorer TS, TL og L... Side 25 Tilslutning af planradiatorer TF... Side 26 Monteringsmål planradiatorer TF... Side 27 æringer... Side 28 Tilslutningsprincipper... Side 30 Andre meinertz produkter... Side 31 Meinertz Konvektorer = Varmegivere i højderne 70, 140, 210 og 280 mm Meinertz Radiatorer = Varmegivere i højderne mm

4 Konvektorer TS meinertz I Konvektorer og radiatorer I 4 Den diskrete og elegante designløsning. Smalt og minimalistisk, uden synlige svejsninger og med forsænket og integreret toprist. Måske markedets flotteste konvektorløsning. Meinertz TS konvektorer til væg- og gulvmontering leveres i højderne 70, 140, 210 og 280 mm med en dybde på enten 60 eller 109 mm og en individuel længde på op til 6 meter. Det smalle, elegante design understreges af de horisontale linier på konvektorens front, der møder de lukkede konvektorgavle uden synlige svejsninger. Hvert enkelt produkt er dansk design og kvalitet med en sublim finish og kvalitet, der er resultatet af personlig, faglig stolthed kombineret med styrken i moderne produktionsteknologi. Den forsænkede og integrerede toprist er fremstilet af 2 mm tykke og 8 mm høje lakerede stållinealer, der er skråtstillede, så der ikke er frit udsyn til konvektorens indvendige lameller. MINRTZ konvektorer kan efter ønske leveres i alle RAL-farver.

5 meinertz I Konvektorer og radiatorer I 5

6 Konvektorer TL og TX meinertz I Konvektorer og radiatorer I 6 Når design og ydelse går op i en højere enhed. TL og TX giver mange muligheder for en lav, kompakt og formfuldendt løsning med høj varmeydelse. Udnyt kontrasten mellem de stilrene fronter og konvektorens indvendige lameller eller vælg en løsning med topsrist. Meinertz TL konvektorer leveres i højderne 70, 140, 210 og 280 mm. Vælg mellem seks forskellige bredder fra den helt enkle model uden indvendige lameller til den store, højtydende konvektor med lameller i fem rækker. Alle Meinertz konvektorer fremstilles i længder efter ønske op til 6 meter til montering på væg og gulv. Konvektorens fronter har stilrene horisontale linjer, der mødes med de lukkede gavle uden synlige samlinger. Meinertz konvektorerne er kendetegnet ved en meget flot finish udført som håndarbejde af fagfolk, der kan deres kram. TL-modellen er uden toprist og anvendes derfor ofte monteret på gulvet under fx borde, bænke eller brede karme. Meinertz TL konvektorer leveres også uden indvendige lameller til steder, hvor der ønskes et endnu mere forenklet design. Meinertz TX konvektorer er en TLmodel udstyret med forsænket og integreret toprist. TX-modellerne leveres til væg- og gulvmon tering med en bredde på 47, 96 og 181 mm i længder op til 6 meter. Topristens skråtstillede, langsgående stål - linealer er med til at understrege det elegante og kompakte design, der gør synlige konvektorer til en del af rummets arkitektur. Hertil kommer, at alle MINRTZ konvektorer kan leveres i RAL-farve efter ønske. Til brug på skoler og institutioner kan den leveres i en særlig robust udgave, hvor den pulverlakerede toprist leveres fastskruet, så den kun kan fjernes ved brug af værktøj.

7

8 meinertz I Konvektorer og radiatorer I 8 Konvektorer TX i specialudførelse Design med diskret rørføring. Stilrent, helt enkelt og pladsbesparende. Det er resultatet, når rørtilslutningen integreres i konvektorens design og termostaten er tænkt som en del af en helhed. meinertz tx med ventil konvektorer er en designløsning, hvor tx-konvektorer med en højde på 140, 210 og 280 mm og en bredde på 96 eller 181 mm leveres med indbygget ventil. Det er en smuk, enkel og pladsbesparende løsning, fordi rørtilslutningen sker diskret i bunden af konvektoren, hvad enten konvektoren monteres på væg eller gulv. Meinertz TX Plint konvektorer monteres på gulvet på ben, der er en elegant, integreret del af konvektorens gavle. enene skjuler samtidig konvektorens rørtilslutning. Konvektorerne leveres i højderne 70, 140, 210 og 280 mm med en minimum fri benhøjde på 150 mm. Vælg mellem en bredde på 96 eller 181 mm. Den maksimale længde er 6 meter. Andre TX-specialløsninger udarbejdes efter ønske det gælder også valget af RAL-farver.

9 Konvektorer L og X meinertz I Konvektorer og radiatorer I 9 klassiske konvektorer ud over det sædvanlige. Kompromisløs kvalitet og kompakt design med markerede konvektorgavle. nergibesparende og nem at regulere på grund af et minimalt vandindhold. Ideel udgangspunkt for tilpassede løsninger for historiske bygninger og kirker. Meinertz L konvektorer er højtydende klassiske konvektorer, der leveres i standardhøjderne 70, 140, 210 og 280 mm i 9 forskellige bredder fra 11 mm til 253 mm. Løsningen med markerede konvektorgavle og glatte forsider giver konvektorerne et stramt arkitektonisk udtryk. Det lette design understreges af, at lamellerne er sænket 7,5 mm i forhold til sidernes over- og underkant. Konvektorer uden udvendige lameller kan i enkelte modeller leveres som en X-løsning med en integreret og forsænket toprist. Meinertz L konvektorer har mange tilslutningsmuligheder. Leveres i længder på op til 6 meter til montering på væg eller gulv i alle RAL-farver på bestilling.

10 Riste og rammer meinertz I Konvektorer og radiatorer I 10 ffektiv opvarmning forneden flot design foroven. Når konvektorer og ribberør monteres i grave og kanaler har valget af den rigtige afdækning betydning for både varmefordelingen, rengøringen og arkitekturen. Meinertz Rulleriste kan anvendes til afdækning af konvektorgrave med en bredde fra 80 til 500 mm og i længder fra 400 mm til 6 meter. Rulleristene er opbygget af tværgående, 20 mm høje aerodynamisk udformede aluminiumslameller, der holdes sammen af kraftige stålfjedre og stabile afstandsbøsninger i aluminium. Det betyder, at risten kan rulles sammen når der skal gøres rent eller serviceres i konvektorgraven. Leveres natur-, messing- eller sorteloxeret. Meinertz ProLine Riste benyttes som afdækning af konvektor- og ribberørsgrave på steder, hvor der ikke så ofte er behov for adgang til installationerne. Ristene vælges også til bygninger, hvor det lette udtryk skabt af de langsgående lameller kan udnyttes i rummets arkitektur. Desuden tåler ristene stor belastning. Ristene indgår i MINRTZ ProLine sortimentet, der består af varmeførende konvektionsriste i forskellige bredder til nedfældning i gulvet pri- mært foran store vinduespartier. Ristene er ikke vandførende, men er iøvrigt identiske med ProLine konvektionsristene. Synsmæssigt dannes en helhed, så de underliggende installationer ikke er synlige. Rammerne benyttes derfor også i MINRTZ ProLine installationer på steder, hvor der ikke er behov for opvarmning, men hvor der alligevel ønskes en gennemført linie i rummet. Ristene leveres i bredder efter ønske og i lige eller buede længder op til 6 meter. Ristene kan forsynes med understøtninger. Ristene kan også tilpasses hjørner og omkring søjler eller bruges i andre kundetilpassede løsninger. I stengulve anbefales det at montere riste og rammer i vinkelprofiler, mens der ved montering i trægulve bør anvendes Z-profiler. Leveres som standard i farverne RAL 7024 (grafitgrå) og 9007 (alugrå), men kan leveres i alle RAL-farver.

11 Planradiatorer TF meinertz I Konvektorer og radiatorer I 11 Det store fleksible program i al sin enkelhed. Den helt plane, diskrete radiator til væggen i alle byggerier. red eller høj, med flot finish i alle detaljer og i farver ad libitum. Rengøringsvenlig og med stor varmeydelse MINRTZ TF er navnet på et stort udvalg af væghængte planradiatorer i robust MINRTZ kvalitet. Det er en klassisk og stilren løsning med mange tilslutningsmuligheder til brug i både nye og gamle byggerier. Planradia torens konstruktion sikrer en høj virkningsgrad, hurtig regulering og en behagelig overfladetemperatur. TF-modellerne leveres i 4 dybder, og den integrerede toprist giver radiatorerne et let og elegant udtryk. Den glatte overflade er meget rengøringsvenlig, hvilket bl.a. gør MINRTZ TF velegnet til brug i sundhedssektoren. Det er også den store glatte overflade, der gør radiatorerne velegnede som dekorationselement i rummet. MINRTZ TF leveres i alle RAL-farver. De høje, vertikale modeller anvendes ofte, hvor pladsen er trang - fx i køkkener og på badeværelser. Her kan radiatorerne forsynes med ophæng til tørring af viskestykker og håndklæder.

12 Radiatorer TS, TL og TX meinertz I Konvektorer og radiatorer I 12 Radiatorarkitektur med stor ydelse. Når design og detaljer er gennemtænkte, får selv store, højtydende radiatorer elegance og lethed. Ideelt, når det fx handler om at skabe en helhed under vindueskarme og i nicher. Meinertz TS radiatorer har samme smalle, elegante design som Meinertz TS konvektorer, men leveres i højder stigende med 70 mm fra 350 til 980 mm. Vælg mellem en dybde på 60 eller 109 mm og en individuel længde på op til 6 meter. Selv store radiatorer får et let og elegant design, der understreges af de lukkede konvektorgavle uden synlige svejsninger samt af den forsænkede og integrerede top rist. Meinertz TL radiatorer leveres med en dybde på 11, 47 og 96 mm og i samme dimensioner og finish som TS-radiatorer uden integreret toprist. åde TS-, TL- og TX-radiatorerne kan i alle dimensioner leveres til vertikal montering dvs. bredder fra 350 til 980 mm og med en højde på op til 6 meter. TS-, TL- og TX-modellerne leveres til vægmontering i længder op til 6 meter. MINRTZ radiatorerne leveres også i en TX-udgave med forsænket og integreret toprist. Leveres i alle RAL-farver, så radiatorerne kan integreres i rummets f a r v eh o l d n i n g.

13 Radiatorer L meinertz I Konvektorer og radiatorer I 13 klassiske radiatorer I høj standard. n gennemtænkt, højtydende og energibesparende konstruktion med markerede konvektorgavle. Solidt håndværk og flot finish. Meinertz L radiatorer er et fleksibelt program af højtydende radiatorer med mange tilslutningsmuligheder. De markerede gavle og de plane forsider med stilrene, horisontale linier giver et kompakt og harmonisk design også i radiatorløsninger med store dimensioner. L-modellerne leveres væghængt i højder stigende med 70 mm fra 350 til 980 mm i 3 forskellige dybder: 11, 47 og 96 mm. Leveres i længder på op til 6 meter og i RAL-farver efter ønske.

14 Kundetilpassede løsninger meinertz I Konvektorer og radiatorer I 14 Meinertz TX Zone er en konvektor, der ikke bliver varm på for-eller bagsiden. Anvendes ofte af sikkerhedsmæssige årsager i fx ældreboliger eller børneinstitutioner. Leveres også i TS-, TL- og L-udførsel. Meinertz Tremmeradiatorer er velegnede til effektiv rumopvarmning og til vertikal indbygning i nicher, hvor de lodretstående, vandførende rør giver et diskret og stilrent udtryk. Meinertz Facaderadiatorer er smalle tremmeradiatorer, der monteres diskret horisontalt eller vertikalt på vinduessprosserne i byggerier med store glaspartier for at modvirke kuldenedfald. Meinertz hjørnemodul gør det muligt at skabe en unik designmæssig helhed ved at forbinde konvektorer og radiatorer vinkelret omkring hjørner. Meinertz TX Zone Meinertz Tremmeradiator Meinertz Facaderadiator Meinertz hjørnemodul

15 meinertz I Konvektorer og radiatorer I 15 Meinertz Tx Plint udnytter pladsen optimalt ved at kombinere konvektorfunktionen med siddepladser i fx gangarealer eller som karm foran vinduespartier. Meinertz mellemstykker er afdækningplader tilpasset Meinertz konvektorer og radiatorer, som skjuler rørføringerne og giver et sammenhængende udtryk. Meinertz vertikale rulleriste kan anvendes som afdækning foran lige eller buede konvektorer eller ribberør, der enten er monteret i en niche i væggen eller under fx bænke. Meinertz individuelt designede radiatorer, der samtidig fungerer som en skulpturel rumudsmykning. t eksempel på en løsning skabt til et individuelt byggeri. Meinertz TX Plint Meinertz mellemstykke Meinertz vertikale rullerist Meinertz design radiator

16 Tekniske data meinertz I Konvektorer og radiatorer I 16 Teknisk information til brug ved projektering, bestilling og montering. På de følgende sider findes tekniske data på hovedprodukterne fra Meinertz. Specifikationer og ydelsesberegninger for de øvrige produktlinier kan rekvireres. Desuden forefindes oplysninger om tilslutning og montering, bæringer og sammenkoblingsanvisninger. konvektorer RADIATOrer PLANRADIatOrR AFPRØVNING Meinertz konvektorer TS, TL, TX og L er -mærket og afprøvet i henhold til N442. Afprøvningerne er foretaget hos Prüfstelle HLK der Universität Stuttgart. Meinertz radiatorer og planradiatorer kan afprøves individuelt efter ønske. Driftsbetingelser Meinertz konvektorer kan anvendes i anlæg med vandtemperaturer på op til 120 og et driftstryk på 10 bar. MINRTZ radiatorer og planradiatorer kan anvendes i anlæg med vandtemperaturer på op til 120 og et driftstryk på 10 bar. Omregning til andre temperatursæt Produkternes ydelser er angivet ved t 35 K (70/40/20). r ved andre temperatursæt forefindes på vores hjemmeside eller oplyses ved henvendelse. Meinertz radiatorer og planradiatorer kan afprøves individuelt efter ønske. Længder Leveres i den ønskede længde op til mm med en fabrikationstolerance på +/- 5 mm. Alle længdemål er eksklusiv muffer, ved 3/4 påsvejsede muffer dog inklusiv. Radiatorer leveres i den ønskede længde op til mm med en fabrikationstolerance på +/- 5 mm. Planradiatorer kan leveres i individuelle længder op til mm. Alle længdemål er eksklusiv muffer, ved 3/4 påsvejsede muffer dog inklusiv. Farver Alle Meinertz konvektorer leveres som standard pulverlakerede i farven RAL 9016 (trafikhvid), men andre RAL-farver leveres efter ønske få et tilbud. Alle MINRTZ radiatorer og planradiatorer leveres som standard pulverlakerede i farven RAL 9016 (trafikhvid), men andre RAL-farver leveres efter ønske få et tilbud. Grundmaterialer Meinertz konvektorer er modulopbygget af 70 mm høje og 11 mm brede firkantede præcisionsstålrør med en godstykkelse på 2 mm. Stålrørene er trykstabile efter DIN ,5 mm lameller er multipunktsvejset på rørsiderne. Lamellerne er af optiske hensyn forsænket 7,5 mm fra konvektorens overkant og underkant. Topristene er skråtstillede for at mindske direkte indkig. Konvektorgavlene er fremstillet af 3 mm stålplade. Meinertz radiatorer og planradiatorer er modulopbygget af 70 mm høje og 11 mm brede firkantede præcisionsstålrør med en godstykkelse på 2 mm. Stålrørene er trykstabile efter DIN ,5 mm lameller er multipunktsvejset på rørsiderne. Lamellerne er af optiske hensyn forsænket 7,5 mm fra radiatorens overkant og underkant. Topristene er skråtstillede for at mindske direkte indkig. Radiatorgavlene er frem -stillet af 3 mm stålplade. Frontpladen på planradiatorerne er fremstillet af 1,5 mm stål 1203-materiale. Flere informationer på På kan der hentes inspiration og billeddokumentation fra en lang række referenceprojekter. Det er også muligt at downloade specielle tekniske dataark, produktkataloger og tekniske beskrivelser til brug for udformning af udbudsmateriale. På kan der hentes inspiration og billeddokumentation fra en lang række referenceprojekter. Det er også muligt at downloade specielle tekniske dataark, produktkataloger og tekniske beskrivelser til brug for udformning af udbudsmateriale. Nødvendige beslutninger før bestilling De tekniske data indeholder de oplysninger, der skal til for at vælge den rigtige konvektorløsning: 1. Vælg design 2. Skal dimensionerne bestemmes af krav til ydelse eller pladsen på stedet? 3. Skal konvektoren monteres på væg eller gulv? 4. Hvor skal fremløb og returløb placeres? 5. Skal flere konvektorer serieforbindes? 6. Standardfarve eller specialfarve? De tekniske data indeholder de oplysninger, der skal til for at vælge den rigtige radiatorløsning: 1. Vælg design 2. Skal dimensionerne bestemmes af krav til ydelse eller pladsen på stedet? 3. Hvor skal fremløb og returløb placeres? 4. Skal flere radiatorer serieforbindes? 5. Standardfarve eller specialfarve?

17 Typeforklaringer meinertz I Konvektorer og radiatorer I 17 Alle MINRTZ produkter kan identificeres ved hjælp af produktkoden. ksempel: Produktudførelse Produkthøjde/bredde Længde/højde i mm Produktdybde Lamel konfiguration Produktudførelser TS = Konvektorer/Radiatorer i TS udførelse TL = Konvektorer/Radiatorer i TL udførelse TX = Konvektorer/Radiatorer i TL udførelse med afdækningsrist L = Konvektorer/Radiatorer i L udførelse X = Konvektorer/Radiatorer i L udførelse med afdækningsrist TF = Planradiatorer PRODUKTHØJD Konvektorer 07 = 70 mm 14 = 140 mm 21 = 210 mm 28 = 280 mm PRODUKTHØJD radiatorer N! Ved vertikale modeller indikerer tallet bredden. 35 = 350 mm 42 = 420 mm 49 = 490 mm 56 = 560 mm 63 = 630 mm 70 = 700 mm 77 = 770 mm Højder for TS-, TL- og TX-modeller Højder for L-modeller 84 = 840 mm 91 = 910 mm 98 = 980 mm PRODUKTHØJD horisontale Planradiatorer 35 = 350 mm 42 = 420 mm 49 = 490 mm 56 = 560 mm PRODUKTredde vertikale Planradiatorer 35 = 350 mm 42 = 420 mm 49 = 490 mm 56 = 560 mm PRODUKTDYD: 1 = nkelt lag vandførende rør 2 = Dobbelt lag vandførende rør 3 = Tredobbelt lag vandførende rør LAMLKONFIGURATION Konvektorer/ Radiatorer: 0 = Ingen udvendige lameller 1 = n udvendig lamel 2 = To udvendige lameller Lamelkonfiguration Planradiatorer: 0 = Ingen lameller 1 = n lamel 2 = To lameller 3 = Tre lameller

18 Konvektorer TS, TL og TX meinertz I Konvektorer og radiatorer I 18 Dimensioner, vægt, vandindhold, bæringer og varmeydelser. Konvektorerne leveres i højderne 70, 140, 210 og 280 mm og i længder op til 6 meter. Produkternes ydelser er angivet ved t 35 K (70/40/20). r ved andre temperatursæt forefindes på vores hjemmeside TS 70 Højde 70 mm 140 Højde 140 mm 210 Højde 210 mm 280 Højde 280 mm TYP 20 TS x 60 mm 6,0 kg/m 1,0 l/m V10/G W/m TS x 60 mm 11,7 kg/m 2,0 l/m V20/G W/m TS x 60 mm 16,9 kg/m V30/G W/m TS x 60 mm 22,5 kg/m 4,0 l/m V40/G W/m TYP 30 TS x 109 mm 9,7 kg/m 1,5 l/m V10/G W/m TS x 109 mm 18,8 kg/m V20/G W/m TS x 109 mm 26,9 kg/m 4,5 l/m V30/G W/m TS x 109 mm 35,8 kg/m 6,0 l/m V40/G W/m TL/TX 70 Højde 70 mm 140 Højde 140 mm 210 Højde 210 mm 280 Højde 280 mm TYP 10 TL x 50 mm 2,3 kg/m 0,5 l/m V12/G10 65 W/m TL x 50 mm 4,6 kg/m 1,0 l/m V22/G W/m TL x 50 mm 6,9 kg/m 1,5 l/m V32/G W/m TL x 50 mm 9,2 kg/m 2,0 l/m V42/G W/m TYP 11 TL 0711 u/rist m/rist 70 x 50 mm 3,2 kg/m 0,5 l/m V10/G W/m W/m TL 1411 u/rist m/rist 140 x 50 mm 6,6 kg/m 1,0 l/m V20/G W/m W/m TL 2111 u/rist m/rist 210 x 50 mm 9,5 kg/m 1,5 l/m V30/G W/m W/m TL 2811 u/rist m/rist 280 x 50 mm 12,8 kg/m 2,0 l/m V40/G W/m W/m TYP 20 TL/TX 0720 u/m rist u/rist m/rist 70 x 96 mm 6,4/ 7,2 kg/m 1,0 l/m V60/G W/m 227 W/m TL/TX x 96 mm u/m rist 13,2/ 14,0 kg/m 2,0 l/m V60/G40 u/rist 363 W/m m/rist 346 W/m TL/TX x 96 mm u/m rist 19,0/ 19,8 kg/m V60/G40 u/rist 478 W/m m/rist 455 W/m TL/TX x 96 mm u/m rist 25,6/ 26,4 kg/m 4,0 l/m V60/G40 u/rist 582 W/m m/rist 555 W/m TYP 21 TL x 132 mm 7,3 kg/m 1,0 l/m V61/G W/m TL x 132 mm 15,2 kg/m 2,0 l/m V61/G W/m TL x 132 mm 21,6 kg/m V61/G W/m TL x 132 mm 29,2 kg/m 4,0 l/m V61/G W/m TYP 30 TL/TX x 181 mm u/m rist 10,5/ 12,1 kg/m 1,0 l/m V62/G50 u/rist 406 W/m m/rist 376 W/m TL/TX x 181 mm u/m rist 21,8/ 23,4 kg/m V62/G50 u/rist 630 W/m m/rist 591 W/m TL/TX x 181 mm u/m rist 31,1/ 32,7 kg/m 4,5 l/m V62/G50 u/rist 809 W/m m/rist 764 W/m TL/TX x 181 mm u/m rist 42,0/ 43,6 kg/m 6,0 l/m V62/G50 u/rist 955 W/m m/rist 890 W/m TYP 31 TL x 217 mm 11,4 kg/m 1,0 l/m V63/G W/m TL x 217 mm 23,8 kg/m V63/G W/m TL x 217 mm 33,7 kg/m 4,5 l/m V63/G W/m TL x 217 mm 45,6 kg/m 6,0 l/m V63/G W/m

19 Konvektorer L og X meinertz I Konvektorer og radiatorer I 19 Dimensioner, vægt, vandindhold, bæringer og varmeydelser. Konvektorerne leveres i højderne 70, 140, 210 og 280 mm og i længder op til 6 meter. Produkternes ydelser er angivet ved t 35 K (70/40/20). r ved andre temperatursæt forefindes på vores hjemmeside L / X 70 Højde 70 mm 140 Højde 140 mm 210 Højde 210 mm 280 Højde 280 mm TYP 10 L x 11 mm 2,3 kg/m 0,5 l/m V11/G10 65 W/m L x 11 mm 4,6 kg/m 1,0 l/m V21/G W/m L x 11 mm 6,9 kg/m 1,5 l/m V31/G W/m L x 11 mm 9,2 kg/m 2,0 l/m V41/G W/m TYP 11 L x 47 mm 3,2 kg/m 0,5 l/m V10/G W/m L x 47 mm 6,6 kg/m 1,0 l/m V20/G W/m L x 47 mm 9,5 kg/m 1,5 l/m V30/G W/m L x 47 mm 12,8 kg/m 2,0 l/m V40/G W/m TYP 12 L x 83 mm 4,1 kg/m 0,5 l/m V10/G W/m L x 83 mm 8,6 kg/m 1,0 l/m V20/G W/m L x 83 mm 12,1 kg/m 1,5 l/m V30/G W/m L x 83 mm 16,4 kg/m 2,0 l/m V40/G W/m TYP 20 L/X 0720 u/m rist u/rist m/rist 70 x 96 mm 6,4/ 7,2 kg/m 1,0 l/m V60/G W/m 227 W/m L/X x 96 mm u/m rist 13,2/ 14,0 kg/m 2,0 l/m V60/G40 u/rist 363 W/m m/rist 346 W/m L/X x 96 mm u/m rist 19,0/ 19,8 kg/m V60/G40 u/rist 478 W/m m/rist 455 W/m L/X x 96 mm u/m rist 25,6/ 26,4 kg/m 4,0 l/m V60/G40 u/rist 582 W/m m/rist 555 W/m TYP 21 L x 132 mm 7,3 kg/m 1,0 l/m V61/G W/m L x 132 mm 15,2 kg/m 2,0 l/m V61/G W/m L x 132 mm 21,6 kg/m V61/G W/m L x 132 mm 29,2 kg/m 4,0 l/m V61/G W/m TYP 22 L x 168 mm 8,2 kg/m 1,0 l/m V61/G W/m L x 168 mm 17,8 kg/m 2,0 l/m V61/G W/m L x 168 mm 24,2 kg/m V61/G W/m L x 168 mm 32,8 kg/m 4,0 l/m V61/G W/m TYP 30 L/X x 181 mm u/m rist 10,5/ 12,1 kg/m 1,0 l/m V62/G50 u/rist 406 W/m m/rist 376 W/m L/X x 181 mm u/m rist 21,8/ 23,4 kg/m V62/G50 u/rist 630 W/m m/rist 591 W/m L/X x 181 mm u/m rist 31,1/ 32,7 kg/m 4,5 l/m V62/G50 u/rist 809 W/m m/rist 764 W/m L/X x 181 mm u/m rist 42,0 / 43,6 kg/m 6,0 l/m V62/G50 u/rist 955 W/m m/rist 890 W/m TYP 31 L x 217 mm 11,4 kg/m 1,0 l/m V63/G W/m L x 217 mm 23,8 kg/m V63/G W/m L x 217 mm 33,7 kg/m 4,5 l/m V63/G W/m L x 217 mm 45,6 kg/m 6,0 l/m V63/G W/m TYP 32 L x 253 mm 12,3 kg/m 1,0 l/m V63/G W/m L x 253 mm 25,8 kg/m V63/G W/m L x 253 mm 36,3 kg/m 4,5 l/m V63/G W/m L x 253 mm 49,2 kg/m 6,0 l/m V63/G W/m

20 Radiatorer TS, TL, TX og L meinertz I Konvektorer og radiatorer I 20 Dimensioner, vægt, vandindhold og bæringer. Radiatorerne leveres i højder stigende med 70 mm fra 350 til 980 mm og i længder op til 6 meter. Kontakt os for oplysninger om ydelser. TS 350 Højde 350 mm 420 Højde 420 mm 490 Højde 490 mm 560 Højde 560 mm TYP 20 TS x 60 mm 15,5 kg/m 5,0 l/m TS x 60 mm 18,6 kg/m 6,0 l/m TS x 60 mm 21,7 kg/m 7,0 l/m TS x 60 mm 24,8 kg/m 8,0 l/m TYP 30 TS x 109 mm 19,5 kg/m 7,5 l/m TS x 109 mm 23,4 kg/m 9,0 l/m TS x 109 mm 27,3 kg/m 10,5 l/m TS x 109 mm 31,2 kg/m 12,0 l/m V70 TL/TX/L 350 Højde 350 mm 420 Højde 420 mm 490 Højde 490 mm 560 Højde 560 mm TYP 10 TL/L 3510 TL højde x dybde L højde x dybde 350 x 50 mm 350 x 11 mm 11,5 kg/m 2,5 l/m V52/V51 TL/L 4210 TL højde x dybde L højde x dybde 420 x 50 mm 420 x 11 mm 13,8 kg/m V52/V51 TL/L 4910 TL højde x dybde L højde x dybde 490 x 50 mm 490 x 11 mm 16,1 kg/m 3,5 l/m V52/V51 TL/L 5610 TL højde x dybde L højde x dybde 560 x 50 mm 560 x 11 mm 18,4 kg/m 4,0 l/m V72/V71 TYP 11 * TL/TX/L 3511 TL/TX højde x dybde 350 x 50 mm L højde x dybde 350 x 47 mm 15,5 kg/m 2,5 l/m TL/TX/L 4211 TL/TX højde x dybde 420 x 50 mm L højde x dybde 420 x 47 mm 18,6 kg/m TL/TX/L 4911 TL/TX højde x dybde 490 x 50 mm L højde x dybde 490 x 47 mm 21,7 kg/m 3,5 l/m TL/TX/L 5611 TL/TX højde x dybde 560 x 50 mm L højde x dybde 560 x 47 mm 24,8 kg/m 4,0 l/m V70 TYP 20 * * TL/TX/L 3520 TL/TX højde x dybde 350 x 96 mm L højde x dybde 350 x 96 mm 19,5 kg/m 5,0 l/m TL/TX/L 4220 TL/TX højde x dybde 420 x 96 mm L højde x dybde 420 x 96 mm 23,4 kg/m 6,0 l/m TL/TX/L 4920 TL/TX højde x dybde 490 x 96 mm L højde x dybde 490 x 96 mm 27,3 kg/m 7,0 l/m TL/TX/L 5620 TL/TX højde x dybde 560 x 96 mm L højde x dybde 560 x 96 mm 31,2 kg/m 8,0 l/m V70 * Leveres også som TX-model med forsænket og integreret toprist radiatorhøjder Højder for TS-, TL- og TX-modeller Højder for L-modeller Data for højderne 630 til 980 mm kan ses på

21 Planradiatorer TF meinertz I Konvektorer og radiatorer I 21 Dimensioner, vægt, bæringer og ydelser. Planradiatorerne leveres i de standardbredder, oversigten viser. Den maksimale standardlængde er mm. r oplyses ved henvendelse til Meinertz. Horisontale modeller 350 Højde 350 mm 420 Højde 420 mm 490 Højde 490 mm 560 Højde 560 mm TYP 10 TF x 60 mm 15,7 kg/m 2,5 l/m TF x 60 mm 18,8 kg/m TF x 60 mm 22,0 kg/m 3,5 l/m TF x 60 mm 25,1 kg/m 4,0 l/m TYP 11 TF x 60 mm 19,7 kg/m 2,5 l/m TF x 60 mm 23,6 kg/m TF x 60 mm 27,6 kg/m 3,5 l/m TF x 60 mm 31,5 kg/m 4,0 l/m TYP 12 TF x 95 mm 24,7 kg/m 2,5 l/m TF x 95 mm 29,6 kg/m TF x 95 mm 34,6 kg/m 3,5 l/m TF x 95 mm 39,5 kg/m 4,0 l/m TYP 21 TF x 146 mm 40,7 kg/m 5,0 l/m TF x 146 mm 48,8 kg/m 6,0 l/m TF x 146 mm 57,0 kg/m 7,0 l/m TF x 146 mm 65,1 kg/m 8,0 l/m Vertikale modeller 350 redde 350 mm 420 redde 420 mm 490 redde 490 mm 560 redde 560 mm TYP 10 TF 3510 redde x dybde 350 x 60 mm 11,5 kg 2,5 l/m V70 TF 3510 redde x dybde 420 x 60 mm 13,8 kg V70 TF 3510 redde x dybde 490 x 60 mm 16,1 kg 3,5 l/m V70 TF 3510 redde x dybde 560 x 60 mm 18,4 kg 4,0 l/m V70 TYP 20 TF 3520 redde x dybde 350 x 74 mm 23 kg 5,0 l/m V70 TF 4220 redde x dybde 420 x 74 mm 27,6 kg 6,0 l/m V70 TF 4920 redde x dybde 490 x 74 mm 32,2 kg 7,0 l/m V70 TF 5620 redde x dybde 560 x 74 mm 36,8 kg 8,0 l/m V70 TYP 30 TF 3530 redde x dybde 350 x 123 mm 34,5 kg 7,5 l/m V70 TF 4230 redde x dybde 420 x 123 mm 41,4 kg 9,0 l/m V70 TF 4930 redde x dybde 490 x 123 mm 48,3 kg 10,5 l/m V70 TF 5630 redde x dybde 560 x 123 mm 55,2 kg 12 l/m V70

22 meinertz I Konvektorer og radiatorer I 22 Tilslutning af konvektorer TS, TL og L Mulig placering af anboringer. Oversigten viser, hvor anboringer kan placeres på de enkelte konvektortyper og konvektorstørrelser. Oversigten dækker også TX- og X-modeller og viser, om anboringen er med dybtræksmuffe eller med svejsemuffe. TS/TL/L Højde 70 mm Højde 140 mm Højde 210 mm Højde 280 mm Muffedim. i tommer Muffedim. i mm 3/8 1/2 3/ /8 1/2 3/ /8 1/2 3/ /8 1/2 3/ Type 10, 11, 12 Muffeplacering: AD AD A,, D A, D F, GH, FF, GG, HH Type 20, 21, 22 Muffeplacering: AD AD A,, D A, D F, GH, FF, GG, HH type 30, 31, 32 Muffeplacering: AD AD A,, D A, D F, GH, FF, GG, HH Dybtræksmuffe G (GG) (HH) H Alle længdemål på konvektorer opgives incl. dybtræksmuffe A Svejsemuffe D 3/8 = 13 mm 1/2 = 17 mm () K K (FF) F TS = 18 mm TL = 18 mm L enkelt = 20 mm L dobbelt/tredobbelt = 14 mm Alle ovenstående mål +/- 2 mm Min. 50 mm Kun med 3/8 anboring Alle længdemål på konvektorer opgives excl. svejsemuffe Specialplaceringer er mulig. Model TS 0720 samt TL, TX og L type 0710, 0711 og 0712 leveres kun med anboringer i hver sin ende

23 meinertz I Konvektorer og radiatorer I 23 Monteringsmål konvektorer TS, TL og L Montering af konvektorer på væg. På denne side findes en oversigt over de mål, der kan være behov for at kende før monteringsarbejdet begynder. 70 Højde 70 mm Dobbelt TS Tredobbelt TS NKLT TL/L Dobbelt TL/L Tredobbelt TL/L 140 Højde 140 mm Dobbelt TS Tredobbelt TS 210 Højde 210 mm NKLT TL/L Dobbelt TL/L Tredobbelt TL/L Højde 280 mm Type AFSTAND mellem anboringer Højde 70 30** 30** 30** Højde Højde Højde AFSTAND Væg/forkant (TS) (TL/TX) 60* * * (L) 50* AFSTAND Væg/muffemidte (TS) (TL/TX) 35* * * (TL 07) 35* /92 82/126 68/ /188 (L) (L 07) /92 82/126 82/126 68/ / /188 *Leveres ikke som TX **Leveres kun med anboringer i hver sin ende Afstand konvektoroverkant/muffemidte = 20 mm +/- 3 mm Afstand konvektorunderkant/muffemidte = 20 mm +/- 3 mm Afstand væg/konvektorbagkant = 20 mm +/- 3 mm

24 meinertz I Konvektorer og radiatorer I 24 Tilslutning af radiatorer TS, TL og L Mulig placering af anboringer. Oversigten viser, hvor anboringer kan placeres på de enkelte radiatortyper og radiatorstørrelser. Gælder også TX-radiatorer. TS/TL/L Højde 350 mm Højde 420 mm Højde 490 mm Højde 560 mm Muffedim. i tommer Muffedim. i mm 3/8 1/2 3/ /8 1/2 3/ /8 1/2 3/ /8 1/2 3/ Type 10, 11 Muffeplacering: AD AD A,, D A, D F, GH Type 20, 30 Muffeplacering: AD AD A,, D A, D F, GH * * * * * * * * Dybtræksmuffe G H A Alle længdemål på radiatorer opgives incl. dybtræksmuffe Svejsemuffe 3/8 = 13 mm 1/2 = 17 mm D F Alle længdemål på radiatorer opgives excl. svejsemuffe TS = 18 mm L enkelt = 20 mm L dobbelt/tredobbelt = 14 mm Alle ovenstående mål +/- 2 mm *Svejsemuffe i L-radiatorer

25 meinertz I Konvektorer og radiatorer I 25 Monteringsmål radiatorer TS, TL, og L Montering af radiatorer på væg. På denne side findes en oversigt over de mål, der kan være behov for at kende før monteringsarbejdet begynder. 350 Højde 350 mm dobbelt TS Tredobbelt TS 420 Højde 420 mm Højde 490 mm NKLT TL/L nkelt TL/L med lamel Dobbelt TL/L 560 Højde 560 mm Type TS 30 AFSTAND mellem anboringer Højde Højde Højde Højde AFSTAND Væg/forkant (TS) (TL/TX) (L) AFSTAND Væg/muffemidte (TS) (TL/TX) (L) Afstand radiatorunderkant/muffemidte = 20 mm +/- 3 mm Afstand væg/radiatorbagkant = 20 mm +/- 3 mm Afstand konvektoroverkant/muffemidte = 20 mm +/- 3 mm

26 Tilslutning af planradiatorer TF Tilslutningsmuligheder. Planradiatorerne leveres som standard med flere anboringer. Oversigten viser de anbefalede kombinationsmuligheder. meinertz I Konvektorer og radiatorer I 26 TF 350 Horisontalt monteret Muffedim. i tommer Muffedim. i mm Type 10, 11 3/8 1/2 3/ /8 1/2 3/ /8 1/2 3/ Højde 350 mm Højde 420 mm Højde 490 mm Højde 560 mm 3/8 1/2 3/ Muffeplacering: AD AD A,, D A, D F, GH Type 12, 21 Muffeplacering: AD AD A,, D A, D F, GH Dybtræksmuffe G H A Alle længdemål på radiatorer opgives incl. dybtræksmuffe Svejsemuffe 3/8 = 13 mm 1/2 = 17 mm D F TF = 18 mm Alle længdemål på radiatorer opgives excl. svejsemuffe

27 Monteringsmål planradiatorer TF Montering af planradiatorer på væg. På denne side findes en oversigt over de mål, der kan være behov for at kende før monteringsarbejdet begynder. meinertz I Konvektorer og radiatorer I Højde 350 mm NKLT Dobbelt Tredobbelt 420 Højde 420 mm 490 Højde 490 mm 560 Højde 560 mm Type AFSTAND mellem anboringer Højde Højde Højde Højde AFSTAND Væg/forkant AFSTAND Væg/muffemidte Afstand radiatorkant/muffemidte = 25 mm Afstand væg/radiatorbagkant = 20 mm +/- 3 mm

28 æringer meinertz I Konvektorer og radiatorer I 28 æringer til væg-, gulv- og bænkmontering. Dataoversigterne side fortæller, hvilken bæring der skal anvendes til de enkelte typer og størrelser. Alle bæringer leveres i samme farve som konvektorer og radiatorer. Vi udarbejder gerne bæringer for specialmontering. Væg V10 V11 V12 V20 V21 V22 V30 V31 V32 V40 V41 V42 V51 V52 V60 V61 V62

29 meinertz I Konvektorer og radiatorer I 29 Væg V63 V70 V71 V72 Gulv G10 G20 G30 G40 G50 G60 G70 Kirkebænk 20 30

30 30 I meinertz I Konvektorer og radiatorer meinertz I Konvektorer og radiatorer I 30 Tilslutningsprincipper Forslag til serieforbindelse og specielle anboringsløsninger. Oversigten viser eksempler på forskellige løsninger. Konvektorer sammenkoblet i serie med tilgang i den ende og afgang i den anden ende A A A D D D Det anbefales at serieforbinde med 2 rør. Anbefalet maksimal totallængde 18 meter Konvektorer sammenkoblet i serie med vendt retur således at til- og afgang er i samme ende A D A D A Anbefalet maksimal totallængde 12 meter Konvektorer med anboring i samme ende A D Konvektorer med anboring nedefra: Type 10 Type 20 og 30 F F = Fuldsvejsede skilleplader

31 Andre MINRTZ produkter meinertz I Konvektorer og radiatorer I 31 ProLine konvektionsriste, Ribberør. onvec klimapaneler. Opvarmingsløsninger som skulpturelle elementer i rummet, minimalistiske designelementer eller integreret i arkitekturen. Se mulighederne og bliv inspireret på meinertz ProLine MINRTZ Ribberør meinertz onvec inline meinertz onvec floorline

32 meinertz I KonveKtorer og radiatorer I 32 MINRTZ A/S Sverigesvej 11 DK-8660 Skanderborg Telefon Fax

T-serien Diskrete og elegante designløsninger til

T-serien Diskrete og elegante designløsninger til meinertz KonvEKTorer og radiatorer T-serien Diskrete og elegante designløsninger til væg og gulv. Det minimalistiske udtryk understreges af fronter med horisontale linjer, som mødes med de lukkede gavle

Læs mere

nok markedets mindste og mest kompakte varmesystem, men ydelserne tåler sammenligning med store, traditionelle varmekilder.

nok markedets mindste og mest kompakte varmesystem, men ydelserne tåler sammenligning med store, traditionelle varmekilder. meinertz Convec Klimapaneler FloorLine Tag ikke fejl! Convec klimapaneler er måske nok markedets mindste og mest kompakte varmesystem, men ydelserne tåler sammenligning med store, traditionelle varmekilder.

Læs mere

meinertz proline konvektionspaneler

meinertz proline konvektionspaneler meinertz proline konvektionspaneler ProLine Konvektionspaneler monteres i gulvet foran store vinduespartier, hvor de effektivt kompenserer for det kuldenedfald, der forekommer. Konvektionspanelerne giver

Læs mere

Ribberør Et designelement og en effektiv varmekilde

Ribberør Et designelement og en effektiv varmekilde meinertz Ribberør Ribberør Et designelement og en effektiv varmekilde til store rum eller som værn mod kuldenedfald ved store vinduespartier. Med et udtryk, der kan være rå og rustik eller fint integreret

Læs mere

RADIATOR BOGEN PRISER

RADIATOR BOGEN PRISER RADIATOR BOGEN PRISER 1 STELRAD RADIATOR BOG Opbygning Vores radiator bog er et produktkatalog og prisliste i ét. Hvert produktafsnit indeholder priser med afsendelsestider efterfulgt af al relevant teknisk

Læs mere

H u d e v a d S C Te k n i s k d a t a b l a d

H u d e v a d S C Te k n i s k d a t a b l a d Hudevad SC Te k n i s k d a t a b l a d $ Hudevad SC Nøglefordele Historical Traditionelt håndværk Helt igennem håndlavet med unikt design Healthcare Public Fuldt loddet Ingen løse dele gør den helt vandalsikker

Læs mere

Juni 2014. R-sign Allplan og RX. Specielt udviklet. for. Sundhedssektoren. www.radiatordesign.dk 1

Juni 2014. R-sign Allplan og RX. Specielt udviklet. for. Sundhedssektoren. www.radiatordesign.dk 1 Juni 2014 Specielt udviklet for Sundhedssektoren 1 Kvalitet Hygiejne 2 Tidløst design - Et væld af muligheder 3 4 RadiatorDesign Egegårdsvej 80 DK-2610 Rødovre... specielle løsninger er vores standard

Læs mere

Hudevad P200. Teknisk datablad

Hudevad P200. Teknisk datablad Teknisk datablad Nøglefordele Lavt, strømlinet design Ideel til placering foran vinduer for at modvirke kuldenedfald Tilgængelig i to længder For høj fleksibilitet i brug Historical Kundenedfald Grøn energi

Læs mere

Meinertz ProLine Konvektionsriste

Meinertz ProLine Konvektionsriste Meinertz Danica A/S ProLine Konvektionsriste 1 Indhold Produktbeskrivelse......................2 Typebetegnelser og minimum bredder.......4 Indbygningsmuligheder..................5 Wattydelser...........................6

Læs mere

December 2014. R-sign RC. www.radiatordesign.dk 1

December 2014. R-sign RC. www.radiatordesign.dk 1 December 2014 R-sign RC 1 2 3 Indholdsfortegnelse R-sign RC lavkonvektor Produktbeskrivelse s.5 R-sign RC Ydelsestabeller s.19 R-sign RC Tekniske data s.8 R-sign RC Tilslutningsmuligheder s.10 R-sign RC

Læs mere

Hudevad P5V. Teknisk datablad

Hudevad P5V. Teknisk datablad Teknisk datablad Nøglefordele Hudevads karakteristiske design Minimalistisk, skandinavisk stil Vertikalt design Ideel til installation i rum med begrænset vægplads Historical Kundenedfald Grøn energi Komplet

Læs mere

VENTIL COMPACT 200 MM [CV] PLAN VENTIL COMPACT 200 MM [FCV, FFCV] RAMO VENTIL COMPACT 200 MM [RCV, RRCV]

VENTIL COMPACT 200 MM [CV] PLAN VENTIL COMPACT 200 MM [FCV, FFCV] RAMO VENTIL COMPACT 200 MM [RCV, RRCV] PANELRADIATORER PLAN COMPACT [CV] [FCV] [RCV] 200 MM [CV] PLAN 200 MM [FCV, FFCV] RAMO 200 MM [RCV, RRCV] Højde 200 er et glimrende alternativ til en konvektor, da den leveres uden bærejern, kan den med

Læs mere

Hudevad Plan XV. Teknisk datablad

Hudevad Plan XV. Teknisk datablad Teknisk datablad Nøglefordele Minimalistisk skandinavisk design Passer til alle arkitektoniske stilarter Vertikalt design Perfekt til rum med højt til loftet og begrænset vægplads Elegant, plan front Kan

Læs mere

Hudevad P100. Teknisk datablad

Hudevad P100. Teknisk datablad Teknisk datablad Nøglefordele Tilgængelig i tre dybder Giver fleksibilitet i indretningen Integreret toprist Harmonisk og færdigt look Kundenedfal Enkelt, strømlinet design Ideel til placering foran vinduespartier

Læs mere

Katherm NK. Gulvkonvektoropvarmning

Katherm NK. Gulvkonvektoropvarmning Katherm NK Gulvkonvektoropvarmning Gearet til fremtiden Med Katherm NK investerer du i fremtidssikret kvalitet. Effektiv i drift, selv ved lave vandtemperaturer, hvorved driftsudgifterne holdes på et permanent

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

LAVKONVEKTORER PANELRADIATORER. Hornbjergvej 51 8543 Hornslet Telefon 8699 6600 Fax 8699 6646 e-mail: brenner@mail.dk www.brenner.

LAVKONVEKTORER PANELRADIATORER. Hornbjergvej 51 8543 Hornslet Telefon 8699 6600 Fax 8699 6646 e-mail: brenner@mail.dk www.brenner. LAVKONVEKTORER PANELRADIATORER Hornbjergvej 51 8543 Hornslet Telefon 8699 6600 Fax 8699 6646 e-mail: brenner@mail.dk www.brenner.dk PANELRADIATORER GENERELT OM PRODUKTERNE Brenner s standardprogram af

Læs mere

Hudevad Lignum. Teknisk datablad

Hudevad Lignum. Teknisk datablad Hudevad Lignum Teknisk datablad Hudevad Lignum Nøglefordele Radiation Zone-inddelte paneler Gør det muligt at fokusere varmen der, hvor folk opholder sig Kan indbygges i bygningselementer som vindueslysninger,

Læs mere

08.10.07. Indholdsfortegnelse. Produktbeskrivelse. Tekniske specifikationer. Montage. Vinklede og buede radiatorer. Tilbehør

08.10.07. Indholdsfortegnelse. Produktbeskrivelse. Tekniske specifikationer. Montage. Vinklede og buede radiatorer. Tilbehør Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Produktbeskrivelse 08.10.07 Tekniske specifikationer Montage Vinklede og buede radiatorer Tilbehør Standard specifikationsklausuler Vedligeholdelse www.hudevad.com

Læs mere

Oktober R-sign Plan. 1

Oktober R-sign Plan.  1 Oktober 2016 1 Enkle & Stilfulde 2 Vertikal Radiator Vinkel Radiator 3 Funktionel Renovering 4 Kreativitet er evnen til at løse problemer, som ikke kan beskrives før de er løst 5 Nogle mennesker ser ting

Læs mere

Hudevad Plan. Teknisk datablad

Hudevad Plan. Teknisk datablad Teknisk datablad Nøglefordele Kundenedfald Grøn energi Minimalistisk Scandinavisk design t Hudevad varemærke Sikkerhed nergi 2 mm frontplade i stål Svensk stål af høj kvalitet gør radiatoren holdbar og

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Hudevad P5. Teknisk datablad

Hudevad P5. Teknisk datablad Teknisk datablad Nøglefordele Kundenedfald Grøn energi Minimalistisk skandinavisk design Passer til al slags arkitektur Sikkerhed Energi Vandfyldt frontpanel 2mm højkvalitets svensk stål giver den bedste

Læs mere

Hudevad Fionia. Teknisk datablad

Hudevad Fionia. Teknisk datablad Teknisk datablad Nøglefordele Penge2 Rengøring Radiation Konvektion Radiator Hygiejne Bakterier Elegant, flad front Diskret Lavt vandindhold udseende for Hospital at komplimentere Kirke rummets arkitektur

Læs mere

Få plads til mere med. Linkstor reoler

Få plads til mere med. Linkstor reoler Få plads til mere med Linkstor reoler Muligheder ud over det sædvanlige: fleksibilitet Linkstor er det bærende reolsystem i en lang række løsninger, der er specielt tilpasset individuelle krav til opbevaring.

Læs mere

Design-Lufttæppesystemer TWISTO 5/8

Design-Lufttæppesystemer TWISTO 5/8 Design-Lufttæppesystemer TWISTO 5/8 Design-Lufttæppesystemer TWISTO Tidsløs elegance - sikker afskærmning med den patenterede synchrostream - indblæsningsspalte (patent Nr. 19 710 779) Det er de forudsætninger

Læs mere

Hudevad LK. Teknisk datablad

Hudevad LK. Teknisk datablad Teknisk datablad Nøglefordele Kundenedfald Grøn energi Svensk kvalitetsstål Yderst robust og holdbar Sikkerhed Energi Fuldt ud svejset løsning Ingen løse dele gør den helt igennem vandalsikker Integreret

Læs mere

"Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain

Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres. Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain "Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain Prisbelønnet originalitet HighLine Panel Corian Hot med ramme Fakta Unidrain

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

RIOpanel. katalog. www.rio.dk www.hudevad.dk

RIOpanel. katalog. www.rio.dk www.hudevad.dk RIOpanel katalog INDHOLDSFORTEGNELSE RIOpanel Standard Generel information... 3-4 Tekniske data... 5-6 RIOpanel Compact Generel information... 7-8 Tekniske data... 9-10 RIOpanel LK Generel information...11-12

Læs mere

Produktinformation RADEL Radiatorer

Produktinformation RADEL Radiatorer Produktinformation RADEL Radiatorer Gryderupvej 210 4242 Boeslunde Tlf.: 58 52 00 50 Fax: 58 52 01 54 Cvr nr.: 28 88 60 98 Bank: Sydbank Indholdsfortegnelse Beskrivelse 3-4 Teknisk information 5-6 Kvalitetscertificering

Læs mere

Højtydende radiator. Powerkon + W

Højtydende radiator. Powerkon + W Højtydende radiator Powerkon + W Æstetisk PowerKon + W er elegant som et møbel med usynlige tilslutninger bag et tidløst design. Som gitterrist foroven på radiatoren kan der vælges enten en perforeret

Læs mere

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR ENKEL OG ROBUST BICA SERIEN UDENDØRS AFFALDSSPAND I RUSTFRIT STÅL Elegant udendørs affaldsbeholder med eller uden askebæger i stilrent design. Leveres med

Læs mere

RIGTIG VARME PÅ DET RIGTIGE STED

RIGTIG VARME PÅ DET RIGTIGE STED PURMO Rettig Varme ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen T +45 75 55 56 11, info@purmo.dk, www.purmo.dk Dette dokument er udarbejdet med størst mulig grundighed. Dokumentet må hverken helt eller delvist reproduceres

Læs mere

Design Bio Pejse Uden Skorsten

Design Bio Pejse Uden Skorsten Medius Design Bio Pejse Uden Skorsten Model Finestro H.60 B.80 D.20 cm. Vægt 30 kg Denne vægmonterede ædelståls bio pejs er en af vore bestsellere, og ikke uden grund. Virkelig flot og kan placeres i alle

Læs mere

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR ENKEL OG ROBUST SØJLEN TIL DE FLESTE FLOTTE FACADER BICA SERIEN SØJLE MED ASKEBÆGER 5075 Antracit grå 125 ltr. H: 100 cm D: 47 cm BICA SERIEN SØJLE UDEN

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

PLAN VENTIL COMPACT [FCV] RAMO VENTIL COMPACT [RCV]

PLAN VENTIL COMPACT [FCV] RAMO VENTIL COMPACT [RCV] PRODUKTBLAD PLAN / RAMO VENTIL COMPACT PLAN VENTIL COMPACT [FCV] RAMO VENTIL COMPACT [RCV] Plan Ventil Compact og Ramo Ventil Compact er to klassiske panelradiatorer, som er skabt til at kunne klare selv

Læs mere

Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet!

Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet! Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet! VFI Excellent Elegante og stilrene garageporte med dybe frisefyldninger, der kombinerer det smukke, klassiske udtryk med stålets sikkerhed og slidstyrke.

Læs mere

Hudevad Integral. Teknisk datablad

Hudevad Integral. Teknisk datablad Teknisk datablad Nøglefordele $ Elegant flad front Minimalistisk design Tryktestet ved højt tryk Godkendt til fjernvarme Historical Kundenedfald Stor fleksibilitet i størrelse Mange muligheder i specificering

Læs mere

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. FloorLine Klimapaneler Brugervejledning

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. FloorLine Klimapaneler Brugervejledning DK FloorLine Klimapaneler Brugervejledning Indhold Indledning.......................................... side 3 Konstruktion........................................ side 4 Anvendelse af Convec CHR rumtermostat............

Læs mere

BE HEAT EC serie Kalorifere

BE HEAT EC serie Kalorifere 1 B HAT C serie Kalorifere Typer: B HAT C 15 B HAT C 25 B HAT C 35 B HAT C 45 B HAT C 55 B HAT C 65 B HAT C 75 2 B HAT C kalorifereserien er velegnet til opvarmning af større bygninger som butikker, lagerhaller,

Læs mere

VENTIL COMPACT [CV] TEKNISKE DATA PRODUKTBLAD VENTIL COMPACT

VENTIL COMPACT [CV] TEKNISKE DATA PRODUKTBLAD VENTIL COMPACT PRODUKTBLAD [CV] Purmo Ventil Compact er en klassisk panelradiator, som er skabt til at kunne klare selv de højeste krav, hvad angår kvalitet og effektivitet, og de flotte top- og sidepaneler giver den

Læs mere

R-sign Spiral og Glatrør

R-sign Spiral og Glatrør Maj 2016 R-sign Spiral og Glatrør 1 og Glatrør Indholdsfortegnelse R-sign Spiral Produktbeskrivelse s.3 R-sign Glatrør Produktbeskrivelse s.27 R-sign Spiral Tekniske data s.4 R-sign Glatrør Ydelsestabeller

Læs mere

BE HEAT AC serie Kalorifere

BE HEAT AC serie Kalorifere B HAT AC serie Kalorifere Typer: B HAT AC 15 B HAT AC 25 B HAT AC 35 B HAT AC 45 B HAT AC 55 B HAT AC 65 B HAT AC 75 B HAT AC kalorifereserien er velegnet til opvarmning af større bygninger som butikker,

Læs mere

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år.

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. 1 3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. Vi er i dag den eneste danske producent af bruseafskærmninger, der fremstiller brusehjørner og døre som er specielt tilpasset forholdene

Læs mere

Hudevad Consilio. Teknisk datablad

Hudevad Consilio. Teknisk datablad Teknisk datablad Nøglefordele Svensk stål - dansk træ Fremstillet af svensk kvalitetsstål, og er derfor yderst robust og holdbar Multifunktionel radiatorbænk Sparer plads ved både at fungere som radiator

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

COMPACT [C] TEKNISKE DATA PRODUKTBLAD COMPACT

COMPACT [C] TEKNISKE DATA PRODUKTBLAD COMPACT PRODUKTBLAD [C] Purmo Compact er en klassisk panelradiator, som er skabt til at kunne klare selv de højeste krav, hvad angår kvalitet og effektivitet, og de flotte top- og sidepaneler giver den et diskret

Læs mere

Gulvkonvektoropvarmning. Katherm QK

Gulvkonvektoropvarmning. Katherm QK Gulvkonvektoropvarmning Katherm QK EC-teknologi: Et es i DIT ærme Ny EC-teknologi: En revolution inden for elektronisk styring. Høj ydelse og yderst støjsvag, selv ved lave vandtemperaturer. 1 I 6 Mange

Læs mere

Eksempel på bips 1.000 bygningsdelsbeskrivelse

Eksempel på bips 1.000 bygningsdelsbeskrivelse Eksempel på bips 1.000 bygningsdelsbeskrivelse Radiatorer 4.1 Orientering bips B2.410, Basisbeskrivelse VVS er sammen med denne projektspecifikke beskrivelse gældende for arbejdet. 4.2 Omfang

Læs mere

Prisliste. Alle priser er angivet i DKK

Prisliste. Alle priser er angivet i DKK Prisliste Alle priser er angivet i DKK Indhold Hudevad Shape inviterer dig indenfor i en verden af muligheder, nysgerrighed, og en utrættelig stræben efter perfektion. Det er her, en radiator bliver til

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding www.aduro.dk Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

FIONA. Hudevad katalog P100. Innovative radiators manufactured in Denmark. Consilio. www.hudevad.dk www.rio.dk

FIONA. Hudevad katalog P100. Innovative radiators manufactured in Denmark. Consilio. www.hudevad.dk www.rio.dk IONA Hudevad katalog SC P5 P100 Innovative radiators manufactured in Denmark Consilio INDHOLDSORTGNLS Hudevad ionia Generel information...3 Tekniske data... 4-5 Hudevad Plan Generel information...6 Tekniske

Læs mere

H u d e v a d P r o t e c t o r Te k n i s k D a t a b l a d

H u d e v a d P r o t e c t o r Te k n i s k D a t a b l a d Hudevad Protector Te k n i s k D a t a b l a d Nøglefordele Kreativt design og høj funktionalitet Unik stødabsorberende væg, ideel til ombygning af gymnastiksale og sportshaller På én gang slank og robust

Læs mere

LOK FALCO FALCOLOK FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning. fra Falco. De mange valgmuligheder inden for

LOK FALCO FALCOLOK FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning. fra Falco. De mange valgmuligheder inden for FALCO LOK FALCOLOK FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning fra Falco. De mange valgmuligheder inden for materialer, design og beklædning gør det muligt at anvende overdækningerne til flere forskellige

Læs mere

Hudevad P5 Easy Clean

Hudevad P5 Easy Clean Teknisk datablad Nøglefordele Rengøring Unik front med vippefunktion Radiatorens forplade kan vippes væk fra væggen for at muliggøre nem rengøring og vedligehold Hudevads kendte radiatordesign Klassisk

Læs mere

R-sign Kanalkonvektorer

R-sign Kanalkonvektorer Juni 2014 R-sign Kanalkonvektorer 1 When design decides 2 3 Løsninger tilpasset stil, udtryk og arkitektoniske rammer. - 4 RadiatorDesign Egegårdsvej 80... specielle løsninger er vores standard - din sikkerhed

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

PLAN COMPACT [FC] TEKNISKE DATA PRODUKTBLAD PLAN COMPACT

PLAN COMPACT [FC] TEKNISKE DATA PRODUKTBLAD PLAN COMPACT PRODUKTBLAD [FC] Purmo Plan Compact er en klassisk panelradiator, som er skabt til at kunne klare selv de højeste krav, hvad angår kvalitet og effektivitet. Purmo Plan Compacts frontpanel er helt plan

Læs mere

KABELKANALER KATALOG 2013/2014. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

KABELKANALER KATALOG 2013/2014. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri KABELKANALER KATALOG 2013/2014 www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri INSTALLATIONSKANAL SIGNO BA Signo BA kanalen har samme stilfulde design som kunststofkanalen Signo BK. Signo BA er meget

Læs mere

VMZINC regnvandssystemer

VMZINC regnvandssystemer REGNVANDSSYSTEMER VMZINC regnvandssystemer - zink til vand REGNVANDSSYSTEMER - tagrender med stil VMZINC regnvandssystemer er en smagfuld og elegant løsning, når det drejer sig om montering af tagrender

Læs mere

signa base www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

signa base www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri signa base DEN NYE DIMENSION INDEN FOR INSTALLATIONSKANALER ENKELT. OVERRASKENDE. ANDERLEDES. www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri ENKELT. OVERRASKENDE. ANDERLEDES. Enkel at montere SIGNA BASE

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

VALG AF GULVBOKS. VIP SERIES by BAASTRUP COPENHAGEN NEW YORK TOKYO BERLIN BAASTRUP A/S

VALG AF GULVBOKS. VIP SERIES by BAASTRUP COPENHAGEN NEW YORK TOKYO BERLIN BAASTRUP A/S VALG AF GULVBOKS VIP SERIES by BAASTRUP BAASTRUP A/S COPENHAGEN NEW YORK TOKYO BERLIN Guidelines Guidelines til valg af den korrekte gulvboks GUIDELINE no 1: Designmuligheder GUIDELINE no 2: Installation

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk Biopejse ignora Biopejse Med en ignora biopejs får du hyggen og varmen, som ved en traditionel brændeoven, men uden alt bøvlet og svineriet. En ignora biopejs udvikler hverken sod, røg eller farlige dampe.

Læs mere

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved FUGA er dansk kvalitetsdesign og du kan få yderligere oplysninger om FUGA og vores andre design-serier hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. 312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

På fo f r o kan ka t t m ed ed indekl de i kl ma m et et Strålevarme:

På fo f r o kan ka t t m ed ed indekl de i kl ma m et et Strålevarme: Strålevarme: På forkant med indeklimaet Indhold: Strålevarmeprincip... Teknisk beskrivelse... Montageanvisning i TT bjælker eller nedhængt... Ydelser, SP-160TD paneler... Ydelser, SP-130TD paneler... Tryghed

Læs mere

VMZINC regnvandssystemer

VMZINC regnvandssystemer REGNVANDSSYSTEMER VMZINC regnvandssystemer - zink til vand Sådan køber du regnvandssystemerne fra VMZINC: Er du nu blevet inspireret til at montere regnvandssystemerne fra VMZINC på dit hus, så kontakt

Læs mere

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft lindab vi forenkler byggeriet Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft Lindab InDomo et komplet kanalsystem, som er designet til integration i boligens konstruktion Lindab InDomo Lindab

Læs mere

Garderobe og opbevaring

Garderobe og opbevaring Garderobe og opbevaring Intelligent opbevaring Blika er blandt Europas førende producenter af intelligente opbevaringssystemer. Siden virksomhedens start i 1947 har vi fokuseret på at udvikle, producere

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Dansk design og effektiv forbrænding Aduro brændeovnene er skabt med enkle og stilrene linier, skjulte

Læs mere

R-sign Spiral og Glatrør

R-sign Spiral og Glatrør August 2014 R-sign Spiral og Glatrør 1 og Glatrør Indholdsfortegnelse R-sign Spiral Produktbeskrivelse s.3 R-sign Glatrør Produktbeskrivelse s.13 R-sign Spiral Tekniske data s.4 R-sign Glatrør Ydelsestabeller

Læs mere

Spaltearmaturer LD-13, LD-14

Spaltearmaturer LD-13, LD-14 Comfort: LD-, LD- Spaltearmaturer LD-, LD- LD- LD- LD- LD- LD- LD- RAL RAL RAL CD CD CD Anvendelse: Spaltearmaturerne LD- og LD- er designet til indblæsning i rum med en loftshøjde fra,5 m til m. De er

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Produktbeskrivelse. Anboringer. Monteringsmuligheder. Indbygget ventil. Tilbehør. Udbudstekst. Datablad og vedligeholdelse

Indholdsfortegnelse. Produktbeskrivelse. Anboringer. Monteringsmuligheder. Indbygget ventil. Tilbehør. Udbudstekst. Datablad og vedligeholdelse Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Produktbeskrivelse Anboringer Monteringsmuligheder Indbygget ventil Tilbehør Udbudstekst Datablad og vedligeholdelse Hudevad Radiatorfabrik A/S Hudevad Byvej 17

Læs mere

Garbo. Roligt, blødt lys fra dekorative væg- og loftarmaturer

Garbo. Roligt, blødt lys fra dekorative væg- og loftarmaturer Garbo Roligt, blødt lys fra dekorative væg- og loftarmaturer Garbo er Thorns nye dekorative familie, der kombinerer et blødt, dæmpet lys med et diskret, klassisk og tidløst armatur Garbo er en ny familie

Læs mere

SEP Produktinformation RADEL

SEP Produktinformation RADEL SEP 2018 Produktinformation RADEL Varmecenteret Aps CVR: 28 88 60 98 Rettet: SEP 2018 Indholdsfortegnelse Beskrivelse 3-7 Teknisk information 8 Kvalitetscertificering & Garanti.. 10 Produkter.. 11 Modeller.

Læs mere

Kuglehaner. - Optimal beskyttelse af drikkevandet

Kuglehaner. - Optimal beskyttelse af drikkevandet Kuglehaner - Optimal beskyttelse af drikkevandet JCH Kuglehaner til unik beskyttelse Når drikkevandet skal beskyttes, skal der ikke spares på kvaliteten. J. C. Hansen producerer kuglehaner i den bedste

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Glasfiberskabe med plexiglas Tekniske data Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar

Læs mere

Ambolten 33 B DK 6000 Kolding Tlf.: 7555 9200

Ambolten 33 B DK 6000 Kolding Tlf.: 7555 9200 Kapelkølerum Ambolten 33 B DK 6000 Kolding Tlf.: 7555 9200 Rådgivning Rådgivning før under og efter købet Hjælp i hele projektfasen Levering overalt i Danmark Installation og igangsætning Instruktion af

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

Hudevad Classic. Teknisk datablad

Hudevad Classic. Teknisk datablad Teknisk datablad Nøglefordele Søjleradiator i skandinavisk design Passende til moderne arkitektur såvel som renovering af historiske bygninger Stort produktprogram For optimal tilpasning i et hvilket som

Læs mere

Tilbehør. Med sikkerhedsventil, stilbar kontraventil. 6 eller 10 bar.

Tilbehør. Med sikkerhedsventil, stilbar kontraventil. 6 eller 10 bar. Tilbehør Sikkerhedsaggregat Pladesæt Cirkulationssæt (top) H-stativ Elektronisk styring Sikkerhedsaggregat Med sikkerhedsventil, stilbar kontraventil og tømmeventil. 6 eller 10 bar. Sokkel Med plader der

Læs mere

Vægarmatur. Dimensioner A + 25

Vægarmatur. Dimensioner A + 25 Dimensioner A + B + B Ød 00 0 Beskrivelse er et rektangulært armatur for montage i væg eller skørt med perforeret frontplade i forskellige design(se oversigt). Armaturet er velegnet til horisontal indblæsning

Læs mere

Montagevejledning. RIOpanel Integra gulvkonvektor. EN 442-1 ini.dk.08.013/0. www.rio.dk www.hudevad.dk

Montagevejledning. RIOpanel Integra gulvkonvektor. EN 442-1 ini.dk.08.013/0. www.rio.dk www.hudevad.dk Montagevejledning RIOpanel Integra gulvkonvektor Indholdsfortegnelse Tekniske data... 3 Montage af gulvkonvektor... 3 El-installation... 4 Styring af vand... 4 Principskitse for tilslutning... 5 E-diagram...

Læs mere

BASE PYLON. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm): 500 700 900 1150 1400 2000 3000

BASE PYLON. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm): 500 700 900 1150 1400 2000 3000 PYLON BASE TM Base pyloner er produceret i et unikt ellipse design med ombukket frontplader samt gummilister monteret på kanter. Base er opbygget på to ben. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm):

Læs mere

150/MICRO 300/GS 250/AIR MO.SP MODUL

150/MICRO 300/GS 250/AIR MO.SP MODUL R DK 150/MICRO 300/GS 250/AIR MO.SP MODUL 150/MICRO FLADDER 150/MICRO er en letvægts, luftdreven håndmaskine. Med sin lave vægt og små dimensioner kan FLADDER 150/MICRO komme ind i de fleste hjørner, vinkler

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og det klassiske. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. Belysning

LK FUGA. Kontakt til det enkle og det klassiske. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. Belysning LK FUGA Kontakt til det enkle og det klassiske Traditionelt el-materiel Intelligente systemer Data og kommunikation Belysning Det klassiske design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

GETO Varioplan 358/818 Fordele: Kort laste- og lossetid Stor nyttelast på grund af lav egenvægt Flot reklameflade Indbygget lastsikring

GETO Varioplan 358/818 Fordele: Kort laste- og lossetid Stor nyttelast på grund af lav egenvægt Flot reklameflade Indbygget lastsikring L GETO Varioplan 358/818 Fordele: Kort laste- og lossetid Stor nyttelast på grund af lav egenvægt Flot reklameflade Indbygget lastsikring TITGEMEYER GETO Varioplan: Den ideelle løsning for distributionsbilen

Læs mere

Vandvarmere Combi 60-110 -160 l

Vandvarmere Combi 60-110 -160 l Creating hot water Vandvarmere Combi 60-110 -160 l Combi vandvarmere 60-110 -160 liter Combivandvarmer til el og central- eller fjernvarme Konstruktion Combivandvarmeren er opbygget som en stålbeholder,

Læs mere