Perfekt bolig - med egen energiforsyning. Et effektivt varmesystem - maksimal komfort, på begrænset plads

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Perfekt bolig - med egen energiforsyning. Et effektivt varmesystem - maksimal komfort, på begrænset plads"

Transkript

1 VEDVARENDE ENERGI VARMEPUMPER MED VENTILATION Perfekt bolig - med egen energiforsyning. Et effektivt varmesystem - maksimal komfort, på begrænset plads

2 STIEBEL ELTRON er fuld af energi Vi tager ideer op og gør dem til innovationer, der flytter markeder. Vi er et selskab, drevet af teknisk ekspertise. Vi sigter mod, at levere resultater og gøre vore fremragende produkter til banebrydende systemløsninger - fordi vi ønsker aktivt at være engageret i at forme fremtiden. Vores produkter har længe udmærket sig ved høj grad af pålidelighed, Vi har udviklet højeffektive elektriske produkter siden 1924, og vi er i vores forretning, afhængige af den ekspertise vores medarbejdere har på alle områder, lige fra produktudvikling til produktion. Resultatet er en portefølje af over produkter inden for brugsvand, vedvarende energi, aircondition og rumopvarmning. Takket være networking, er vi i dag i stand til at tilbyde mere end systemløsninger, der kan hjælpe dig med at forberede dit hjem mod fremtiden. høj kvalitet og lang levetid.

3 Varmepumper med ventilation Elektricitet - fremtidens energikilde Tiden med de enorme energi giganter er forbi; decentrale strukturer og vedvarende energi vil blive normen for energiforsyningen i fremtiden. Flere og flere mennesker erkender fordelene ved at anvende selv-genereret strøm fra vedvarende energikilder. Målet med overgangen til vedvarende energikilder, er uafhængigheden af fossile brændsler. Fossile brændstoffer er i tilbagegang på elmarkedet - det er skadeligt for klimaet og stadig mere knappe. I dag er det alternativ energi fra sol, vind og vand, der bruges til at generere strøm. Dette betyder, at elektricitet forbliver vores primære energikilde langt ind i fremtiden. Det er derfor kun logisk at handle i god tid ved at konvertere den største energiforbruger i dit hjem - varmesystemet - til denne fremtidssikret form for energi. Næsten 90% af energiforbruget i hjemmet anvendes til opvarmning og varmt brugsvand, så det giver god mening. Der er masser af muligheder for at anvende vedvarende energi i hjemmet. Erkendelsens time Hos STIEBEL ELTRON, påtager vi vores del af ansvaret, og det er derfor, vi har lanceret initiativet til Fremtidens Hus: Project Energy e. Trods alt, har vi været en pioner inden for denne sektor i 90 år. Vi ved, at der er behov for energieffektive, integrerede og varige løsninger. Nu er det tid til en sikker, enkel og ansvarlig teknologi, som vi kan give videre til kommende generationer.

4 Når man værner om sit energiforbrug, sparer man penge! Jo mere man optimere sit varmeanlæg, jo flere penge får man til andet sjov i hverdagen. Varmepumpen type LWZ sparer vores familie for mange penge. Samtidig har vi rumopvarmning, ventilation, varmt brugvand og køling i én kompakt enhed.

5 Varmepumper med ventilation Alt hvad et hus har behov for: et kompakt varmesystem Varmeanlæg, varmtvandsbeholder, ventilationssystem måske endda en olietank og en masse derimellen. Bryggerset hører sjælden til ynglingsrummet hos en bygherrer. Det er så ekstra skønt, når man kan samle alt man drømmer om til husets komfort i én enhed. Med LWZ Integral-Systemet fra STIEBEL ELTRON er det muligt at få en kompakt 4-i-1 løsning. Fire funktioner én enhed Rumvarme ved en højeffektiv integreret varmepumpeteknik Automatisk ventilation med op til 90 % genindvinding af varmeenergien Brugsvandstilberedning med integreret 235 l beholder Optional kølefunktion med høj energieffektivitet 4 i 1. LWZ serien tilbyder fire funktioner i én enhed. Denne form for integration er unik. Fordelene: LWZ en sørger året rundt for førsteklasses komfort i hele huset, trods meget lille pladsbehov - og samtidig med førsteklasses effektivitet. Varme. Den integrerede luft vand varmepumpe sørger for nemt og effektivt at trække varmen ud af udeluften og opnår endda også høje effektivitetstal selv ved lave udetemperaturer. Ventilation. Det moderne ventilationssystem fra STIEBEL ELTRON sørger for at varmen bliver i huset. Det genindvinder op til 90 % af den varme, som ellers ville ryge ud af de åbne vinduer. Brugsvandstilberedning. En del af den varme der trækkes ud af udeluften benyttes til tilberedning af varmt brugsvand. En stor og velisoleret varmtvandsbeholder sørger for et minimalt varmetab og høj grad af komfort. Køling. Ved blot at vende kølekredsløbet på modellerne LWZ 504 og 304/404 SOL er det muligt at få aktiv køling, hvilket dermed sørger for frisk rumtemperatur om sommeren.

6 Førsteklasses rumkomfort vha fremragende ventilation. Huse bliver bedre og bedre isoleret, for at kunne leve op til de skærpede krav i henhold til bygningsregelmentet. Dette betyder lavere varme- og energiomkostninger, samtidig med at man opnår en højere rumkomfort. Ved den høje grad af isolering nedbringes varmetabet og dermed holdes varmeforbruget så langt nede som muligt. Jo mere isolering, jo sværrer betingelser får den naturlige ventilation. En ventilation der er nødvendig for at undgå fugt og skimmelsvamp. Desuden hjælper ventilationen med at holde CO 2 -niveauet i luften nede i hele huset. Konstant høj luftkvalitet Energieffektiv ventilation vha varmegenvinding Stor fordel for især dem med allergi For at sikre et godt indeklima i nybyggerier der lever op til tæthedskravene i bygningsregelmentet kræver det et veludbygget ventilationsanlæg. Varmepumpen med ventilation af typen LWZ fra STIEBEL ELTRON er designet og konstrueret for netop at leve op til disse krav. Den moderne varmepumpe med ventilation af typen LWZ er delvist passivhus certificeret og den udskifter luften nemt og effektivt. Den fuldautomatiske ventilation sørger for, at den brugte luft passerer den friske luft. Hermed genindvindes op til 90 % af den varme, der ellers ville være gået tabt ud i den blå luft. Sammenligning af inverter-teknologi Ubehageligt Behagelig rumtemperatur Varme produceret efter behov. Mange varmepumper kender til to tilstande: tændt eller slukket. Varmepumpen type LWZ 504 kan med dens integrerede inverterregulerede luft vand varmepumpe producere præcis den varme, som det aktuelle varmebehov kræver. Ligesom med en bil, er det ikke sådan, at den enten kører for fuld gas eller bremser op. Der er mulighed for at doserere brændstoffet for jævn fremdrift. Således arbejder den inverterregulerede varmepumpe også. Roligt, mere jævnt og effektivt producere den varme som konstant er tilpasset det aktuelle behov. Ubehageligt Set værdi Inverter Stop-start funktion

7 Varmepumper med ventilation Sammenligning af lydniveau Stille i drift. Takket være det kraftige lydisolerende kabinet, hører modellerne LWZ 504 og LWZ 304/404 SOL til nogen af de mest lydsvage på markedet. Den indbyggede inverterteknologi sørger ligeledes for at disse varmepumpemodeller bliver endnu mere lydsvage. Raslende blade Bibliotek LWZ 504 Samtale Travl gade db(a) FREMRAGENDE ENERGIEFFEKTIVITET. Vores ventilation-integral-systemer opnår meget høje energieffektivitetsklasser op til A+/A++ 1) (fremløbstempertur 55 C/35 C). ENERGIE- EFFIZIENZ A+/A++ 1) VENTILATIONS-INTEGRAL-SYSTEMER Side 08 Side 10 Side 12 Model LWZ 504 LWZ 304/404 SOL LWZ 304/404 Trend Høj energieffektivitet ved funktionerne: Opvarmning, ventilation og varmtvandstilberedning Integreret kølefunktion ISG klar Mulighed for anvendelse af PV Mulighed for at tilslutte solvarme Hurtig og effektiv varmtvandstilberedning ved inverterteknologi Reduceret varmeomkostninger ved inverterteknologi Varmegenvinding op til 90 % Høj luftkvalitet Lydisolerende kabinet Luftgenindvinding Opvarmet boligareal* op til 250 m 2 op til 180/225 m 2 op til 180/225 m 2 Bemærkning om energieffektivitetsklasse: Disse oplysninger er i overensstemmelse med de officielle krav til rumopvarmning (EU forordning nr 811/2013.), som vil være obligatorisk fra september 2015, baseret på data for opvarmningsvarmepumper iht EN og EN Effektivitetsklasser markeret med 1) vil svare til bedømmelse A +++ fra september * Antager et varmebehov på f.eks.: 40W/m² varme / luftmængde

8

9 Varmepumper med ventilation LWZ 504 LWZ 504 forener de fire funktioner ventilation, rumopvarmning, varmtvandstilberedning og køling, så effektivt og elegant som ingen anden model. En unik løsning, som kun er blevet mulig gennem intelligent brug af den nyeste inverter-teknologi. KOMFORT GANGE FIRE PLUS UNIK EFFEKTIVITET. Overbevisende teknik i kompakt enhed. Ud over, at LWZ 504 ikke fylder meget mere end én kvardratmeter og dermed opfylder ønsket om at være pladsbesparende, arbejder den også særdeles stille i drift. Dette sørger inverterteknologien for udover det lydisolerende kabinet. Teknik, der kan meget mere. LWZ 504 kan kombineres med såvel et solvarme- som et solcelleanlæg. Dermed sørger man ikke kun for, at anlægget bliver mere effektivt i drift, man gør sig også uafhængig af stigende energipriser. Fordele for dit hjem Kompakt løsning med funktionerne: Rumopvarmning, ventilation, varmtvandstilberedning og køling 10 % hurtigere varmtvandstilberedning og op til 18 % lavere energiomkostninger ved inverterteknologi En nem og intuitiv betjening af alle funktioner Lydsvag i drift vha lydisolerende kabinet Uafhængig af stigende energipriser. Specielt hvis man producere sin egen strøm vha et solcelleanlæg Model LWZ Energieffektivitetsklasse, gens. klima (W55/W35) A+/A++ 1) Varmtvandstilberedning energieffektivitetsklasse (lastprofil), gens. klima A (XL) Varmeeffekt ved A2/W35 (EN 14511) kw 5,16 Virkningsgrad ved A2/W35 (EN 14511) 3,74 Indhold beholder l 235 Højde/bredde/dybde mm 1885/1430/812 Udsugning / indblæsningsluft - volumen m 3 /h Bemærkning om energieffektivitetsklasse: Disse oplysninger er i overensstemmelse med de officielle krav til rumopvarmning (EU forordning nr 811/2013.), som vil være obligatorisk fra september 2015, baseret på data for opvarmningsvarmepumper iht EN og EN Effektivitetsklasser markeret med 1) vil svare til bedømmelse A +++ fra september 2019.

10 LWZ 304/404 SOL STÆRK I KOMFORT, SMART I PRIS. For dem som ikke vil gå på kompromis med komforten i boligen og kan se bort fra den effektive inverter teknologi, er LWZ 304/404 SOL det helt rigtige valg. Denne forener også rumopvarmning, ventilation, varmtvandstilberedning og køling 1) i én kompakt enhed. Mulighed for tilslutning af solvarme- og solcelleanlæg. Effektiviteten vil hurtigt stige, hvis der tilsluttes en form for solenergi. LWZ 304/404 SOL er forberedt til tilslutning af solcelle- eller solvarmeanlæg. Begge anlægstyper kan nemt og enkelt integreres i systemet. Fordele for dit hjem Kompakt løsning med funktionerne: Rumopvarmning, ventilation, varmtvandstilberedning og køling Lydsvag i drift vha lydisolerende kabinet Forberedt til solvarme- eller solcelleanlæg En nem og intuitiv betjening af alle funktioner Passivhus-certifikat (LWZ 304 SOL) 2) Model LWZ 304 SOL LWZ 404 SOL Energieffektivitetsklasse, gens. klima (W55/W35) A+/A+ A+/A+ Varmtvandstilberedning energieffektivitetsklasse (lastprofil), gens. klima A (XL) A (XL) Varmeeffekt ved A2/W35 (EN 14511) kw 4,32 6,38 Virkningsgrad ved A2/W35 (EN 14511) 3,40 3,46 Indhold beholder l Højde/bredde/dybde mm 1885/1430/ /1430/812 Udsugning / indblæsningsluft - volumen m 3 /h ) For kølefunktion kan yderligere komponenter være nødvendige. 2) LWZ 304 SOL er passivhus certificeret. Bemærkning om energieffektivitetsklasse: Disse oplysninger er i overensstemmelse med de officielle krav til rumopvarmning (EU forordning nr 811/2013.), som vil være obligatorisk fra september 2015, baseret på data for opvarmningsvarmepumper iht EN og EN Effektivitetsklasser markeret med

11 Varmepumper med ventilation 10 11

12

13 Varmepumper med ventilation LWZ 304/404 Trend Med rumopvarmning, ventilation og varmtvandstilberedning overtager LWZ 304 og 404 Trend alle varmeforsyningsopgaver i et énfamilieshus. Ved ventilationsfunktionen genindvinder begge modeller op til 90 % af den varme der ellers ville være gået tabt. SIMPELTHEN OVERBEVISENDE: TRE FUNKTIONER I ÉN ENHED. Overbevisende i pris og ydelse. LWZ 304 og 404 Trend er blandt de prisattraktive modeller af integrals ystemer fra STIEBEL ELTRON. Med komponenter af høj kvalitet i kombination med en god effektivitet opnår man en smart løsning til nybyggeri. Fordele for dit hjem Høj effektivitet vha varmegenindvinding af luften Moderne varmepumpe og godt isoleret varmtvandsbeholder En nem og intuitiv betjening af alle funktioner Attraktiv pris i kombination med behagelig komfort Høj varmtvandskomfort pga stor varmtvandsbeholder Model LWZ 304 Trend LWZ 404 Trend Energieffektivitetsklasse, gens. klima (W55/W35) A+/A+ A+/A+ Varmtvandstilberedning energieffektivitetsklasse (lastprofil), gens. klima A (XL) A (XL) Varmeeffekt ved A2/W35 (EN 14511) kw 4,32 6,38 Virkningsgrad ved A2/W35 (EN 14511) 3,40 3,46 Indhold beholder l Højde/bredde/dybde mm 1885/1430/ /1430/725 Udsugning / indblæsningsluft - volumen m 3 /h Bemærkning om energieffektivitetsklasse: Disse oplysninger er i overensstemmelse med de officielle krav til rumopvarmning (EU forordning nr 811/2013.), som vil være obligatorisk fra september 2015, baseret på data for opvarmningsvarmepumper iht EN og EN Effektivitetsklasser markeret med 1) vil svare til bedømmelse A +++ fra september 2019.

14 Tilbehør YDERLIGERE MULIGHEDER Vores omfattende udvalg af tilbehør giver mulighed for, at alle vore løsninger netop kan tilpasses de personlige krav, hvilket giver en skræddersyet løsning. Disse tilpasninger kan variere fra styreenheden i en enkelt varmepumpe til et komplekst system. Af denne grund er alle komponenter perfekt afstemt til hinanden og sikre en lang levetid og varige løsninger. For yderligere information om vores omfattende udvalg af tilbehør til dine STIEBEL ELTRON produkter finder du på eller ved at kontakte os i Middelfart. Luftfordelingssystem LVE Frisk luft, sikres overalt i huset. Med dette luftfordelingssystem sikres moderne huse frisk luft i alle rum. Uden det store installationsarbejde, når man ud i alle værelser med ventilationsrør, som næsten er helt usynlige i isoleringslaget mellem loft og gulv. Passende stil og design. Det eneste synlige fra luftfordelersystemet efter installation er diskrete luftgitre. Luftgitrene er af forskellige designs, så de kan tilpasses de enkelte rum. Optimal luftkvalitet ved hygiejnisk luftfordelersystem Billig løsning ved lave installationsomkostninger Bredt udvalg af design, så det passer til de fleste miljøer Luftfordelingssystem LVS Frisk luft - elegant fordelt. Særligt elegant lader den friske luft sig fordele med LVS. Ved det meget fleksible og modulære luftfordelingssystem af plastik, befinder selve fordelerenheden sig tæt ved ventilationsanlægget og man kan derved undgå f.eks. en inspektionsluge i gulvet. Flexibel design og anvendelse. De forskellige udformninger og designs gør det muligt at integrere luftfordeler og luftgitter på forskellig vis i lofter og vægge. Luftfordelingssystemet har en høj grad af lydisolering og er velegnet til montage i vægge og betongulve. Fordelersystemet befinder sig tæt ved ventilationsanlægget Ingen inspektionsluge er nødvendig Meget høj lydisolering af fordeleren

15 Varmepumper med ventilation Fjernbetjening FEZ Til komfortabel styring. Med FES Komfort til integralenhederne LWZ, er det muligt at styre varmepumpen fra stuen. Komplet styring via den intuitive menu i displayet. Energistyring Med det rigtige tilbehør er det nemt at kommunikere med STIEBEL ELTRON s produkter - og dermed opnå en intelligent energistyring. Ved at integrere varmepumpe, beholderteknik og andet udstyr til boligen, samt være selvforsynende med solenergi, øges energieffektiviteten betydeligt. Internet-Service-Gateway ISG. Med ISG er det muligt at overvåge/styre varmepumpeanlægget via en PC, Laptop eller Tablet. STIEBEL ELTRON SERVICEWELT er tilgængelig når du er på farten via en Smartphone. Udvidelsen KNX IP og EMI sørger for intelligent netværkstilslutning med alle hustekniske komponenter. Energistyring med ISG plus. ISG plus kan med fordel koble varmepumpen til ved variable el satser og sørger for at den selvproducerede strøm fra et solcelleanlæg anvendes. Kontrolcenter for intelligent energistyring. Med Sunny Home Manager opnås en effektiv udnyttelse af strømmen fra et solcelleanlæg: fra anlægsovervågning til indstilling af en individuel forbrugsprofil. Universel dataopsamling. Netværkstilsluttet energimåler giver en innovativ energiovervågning i sammenspil med Sunny Home Manager. Rådgivning og planlægning Hvis man ønsker at investere i et varmepumpeanlæg med ventilation, hjælper vi gerne med planlægning og rådgivning. Dermed garantere en jævn og effektiv drift samt en omkostningsbesparende løsning. Den der investere i et STIEBEL ELTRON anlæg kan regne med vores service. GOD SERVICE SKAL VÆRE GENNEMTÆNKT - NÅR DER ER TALE OM ET TEKNISK KRÆVENDE PRODUKT Vi tilbyder veluddannet servicepersonale, hurtig levering af reservedele, hvilket sikrer en pålidelig og professionel vedligeholdelse af dit anlæg. Dette medfører gode driftsresultater, samtidig med at levetiden på anlægget vil blive længere. Find mere information vedrørende vores service på

16 Din lokale partner: Har vi vakt din interesse? For mere information, se eller kontakt din lokale partner. PETTINAROLI A/S Mandal Allé 21 DK-5500 Middelfart Tel Fax Retshenvisning Selvom vi har forsøgt at gøre denne brochure så nøjagtig som mulig, er vi ikke ansvarlige for eventuelle unøjagtigheder i dens indhold. Information om udstyrsniveauer og specifikationer kan ændres. De kendetegn, der er beskrevet i denne brochure er ikke-bindende med hensyn til specifikation af det endelige produkt. På grund af vores politik om løbende forbedring, er nogle funktioner muligvis efterfølgende blevet ændret eller endda fjernet. Kontakt din lokale partner for information om det nyeste udstyrs funktioner. Billederne i denne brochure er kun reference. Illustrationerne indeholder også installations komponenter, tilbehør og specialudstyr, som ikke er en del af leverancen. Genudskrivning af alle eller en del af denne brochure kun med udgiverens udtrykkelige tilladelse. Stand 01_ _LÖ_20_02_15_MEHR Irrtum und technische Änderungen vorbehalten.

Træk energien ud af din egen jord. Dæk dit eget behov for rumopvarmning og varmt brugsvand med jordvarme

Træk energien ud af din egen jord. Dæk dit eget behov for rumopvarmning og varmt brugsvand med jordvarme VEDVARENDE ENERGI JORDVARMEPUMPER Træk energien ud af din egen jord Dæk dit eget behov for rumopvarmning og varmt brugsvand med jordvarme 01 2015 STIEBEL ELTRON er fuld af energi Vi tager ideer op og gør

Læs mere

Energien er derude lad os bruge den! Brug den gratis energi i luften til rumopvarmning og varmt brugsvand vha varmepumpeteknologien

Energien er derude lad os bruge den! Brug den gratis energi i luften til rumopvarmning og varmt brugsvand vha varmepumpeteknologien VEDVARENDE ENERGI LUFT/VAND VARMEPUMPER Energien er derude lad os bruge den! Brug den gratis energi i luften til rumopvarmning og varmt brugsvand vha varmepumpeteknologien 01 2015 STIEBEL ELTRON er fuld

Læs mere

Varmt vand til rette tid. Fornem beholderteknologi giver husholdningen praktisk reserve af varmt vand

Varmt vand til rette tid. Fornem beholderteknologi giver husholdningen praktisk reserve af varmt vand VEDVARENDE ENERGI BEHOLDERE Varmt vand til rette tid Fornem beholderteknologi giver husholdningen praktisk reserve af varmt vand 01 2015 STIEBEL ELTRON er fuld af energi Vi tager ideer op og gør dem til

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe Væghængt hybrid varmepumpe Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe geotherm Hybrid varmepumpesystem - den effektive partner til din Vaillant gaskedel Energibesparende

Læs mere

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem - den til din Vaillant gaskedel Bevidsthed

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse 2007 2009 Leverandør af»hjertet«til vinderprojektet i Solar Decathlon 2007. I 2007 leverede Nilan A/S teknologi til vinderprojektet

Læs mere

Princip beskrivelse. - mere end funktionel

Princip beskrivelse. - mere end funktionel Princip beskrivelse - mere end funktionel P e r p e t u a l E n e r g y A p S drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører af løs ninger til ventilationsbranchen.

Læs mere

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis Behagelig og billig varme med træpiller og træflis CO 2 Neutral Varme Stigende priser på fossile brændsler, såsom olie og gas kræver alternative og bæredygtige varmeløsninger til decentrale opvarmning.

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti 7 års Garanti mod gennemtærring Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. Den særligt høje effektivitet i varmepumpen sikres af kvalitetskompressoren der gør det muligt at opnå effektiv drift og

Læs mere

Hybrid opvarmning. Hybrid opvarmning. Den superøkonomiske løsning

Hybrid opvarmning. Hybrid opvarmning. Den superøkonomiske løsning Hybrid opvarmning Den superøkonomiske løsning Hvad er hybrid opvarmning? Hybrid opvarmning er en kombination af et naturgasfyr og en luft-til-vand varmepumpe. Her anvender man kun naturgasfyret som suppleringsvarme

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort

arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort Luft til vand-varmepumpe arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort arotherm Intelligent og enkel luft til vand-varmepumpe Tysk kvalitet - stort varmeudbytte

Læs mere

Det naturlige. valg DAIKIN ALTHERMA LAVTEMPERATUR VARMEPUMPE

Det naturlige. valg DAIKIN ALTHERMA LAVTEMPERATUR VARMEPUMPE Det naturlige valg DAIKIN ALTHERMA LAVTEMPERATUR VARMEPUMPE 2 Det naturlige valg 3-i-1: Opvarmning, køling og varmt vand Daikin Altherma er et komplet opvarmnings- og varmtvandssystem med en funktion for

Læs mere

1klik. Det har aldrig været lettere at installere ventilation. www.danfoss.com. Plug and Play

1klik. Det har aldrig været lettere at installere ventilation. www.danfoss.com. Plug and Play MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Det har aldrig været lettere at installere ventilation Tid er penge så derfor vil du sikkert sætte pris på, at indregulering og aflevering aldrig har været nemmere. Selv dimensionering

Læs mere

NORDIC INVERTER PRODUKTFAKTA LUFT/LUFT MODEL 12 FR-N

NORDIC INVERTER PRODUKTFAKTA LUFT/LUFT MODEL 12 FR-N PRODUKTFAKTA NORDIC INVERTER MODEL 12 FR-N LUFT/LUFT Den nyeste generation af luft/luft varmepumper. Topresultat i forbrugertest 2006. Effektiv og nyt slankt design. P-mærket. Vælg kvalitet der er gennemtestet

Læs mere

Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft!

Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft! Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft! www.sonnenkraft.dk Derfor er solvarme genialt forever clever Der er masser af god energi i solen Solenergi og energireserver sat i forhold til jordens

Læs mere

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55%

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% Investeringen i en Danfoss varmepumpe er typisk tilbagebetalt på kun 4-8 år Fordele ved at købe en jordvarmepumpe: Dækker dit totale varmebehov

Læs mere

Det naturlige valg DAIKIN ALTHERMA LAVTEMPERATUR VARMEPUMPE OPVARMNING, KØLING OG VARMT BRUGSVAND I BOLIGEN BROCHURE FOR SLUTBRUGER

Det naturlige valg DAIKIN ALTHERMA LAVTEMPERATUR VARMEPUMPE OPVARMNING, KØLING OG VARMT BRUGSVAND I BOLIGEN BROCHURE FOR SLUTBRUGER Det naturlige valg DAIKIN ALTHERMA LAVTEMPERATUR VARMEPUMPE OPVARMNING, KØLING OG VARMT BRUGSVAND I BOLIGEN BROCHURE FOR SLUTBRUGER 2 Det naturlige valg 3-i-1: Opvarmning, køling og varmt brugsvand Daikin

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

GAS-PRO.dk. IG gasfyr. Så økonomisk kan komfort være. Gasvarme fra Q-PRO

GAS-PRO.dk. IG gasfyr. Så økonomisk kan komfort være. Gasvarme fra Q-PRO GAS-PRO.dk IG gasfyr Så økonomisk kan komfort være GAS-PRO.dk Det ideelle gasfyr eksisterer Det ideelle gasfyr tilbyder høj komfort, et meget lavt energiforbrug og en attraktiv pris. Står disse ting øverst

Læs mere

DanX 2. Indeklimaløsninger til wellness- og poolområder

DanX 2. Indeklimaløsninger til wellness- og poolområder DanX 2 Indeklimaløsninger til wellness- og poolområder Et optimalt indeklima ved poolen En hurtig dukkert er altid dejligt. Men klimaet omkring en indendørs swimming pool kan godt være en prøvelse for

Læs mere

Hvorfor opvarme dit hus med andet end solen?

Hvorfor opvarme dit hus med andet end solen? Hvorfor opvarme dit hus med andet end solen? HYSS Hybrid Solar System Et nyt varmesystem med solen som drivkraft hele året! 10 års garanti Lavest mulige energiudgifter Klog investering øget Komfort Smart

Læs mere

ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning

ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning F2120 Luft/vand varmepumpe Stor effektivitet selv ved lave udetemperaturer En luft/vand varmepumpe er både et billigt

Læs mere

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg.

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg. Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder Et sikkert valg. Weishaupt højeffektiv væske/vand varmepumpe En kapacitet i kompaktformat Den højeffektive

Læs mere

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre 50% besparelse på varmeregningen Spar op til 50% på varmeregningen ved at udskifte dit gamle gas- eller oliefyr

Læs mere

Luft/luft varmepumper Bosch Compress 8000/7000/5000 AA

Luft/luft varmepumper Bosch Compress 8000/7000/5000 AA Luft/luft varmepumper osch Compress 8000/7000/5000 God varme edre for miljøet og bedst for økonomien Luft/luft varmepumper er til dig, der gerne vil have komfortabel, billig og miljørigtig opvarmning.

Læs mere

Weishaupt kombinationsbeholder WKS. Den færdige varmtvandsbeholder for en enkel og hurtig montage. Et sikkert valg.

Weishaupt kombinationsbeholder WKS. Den færdige varmtvandsbeholder for en enkel og hurtig montage. Et sikkert valg. Weishaupt kombinationsbeholder WKS Den færdige varmtvandsbeholder for en enkel og hurtig montage Et sikkert valg. Weishaupt kombinationsbeholder: enkel, hurtig og effektiv luft/vandvarmepumpe for opstilling

Læs mere

Energivenlig opvarmning med maksimal komfort

Energivenlig opvarmning med maksimal komfort Væghængt villagaskedel Energivenlig opvarmning med maksimal komfort ecotec plus VCW og VCI ecotec plus VCW og VCI ecotec plus VCW og VCI passer ind overalt med energimærke A og 4 års garanti Alt i én:

Læs mere

Solvarmeløsninger fra Bosch

Solvarmeløsninger fra Bosch Til privatforbrugere Solvarmeløsninger fra Bosch Klimavenlig energi til villa- og rækkehuse Nem besparelse gratis energi fra solen I mere end 100 år har navnet Bosch stået for førsteklasses teknik, enestående

Læs mere

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i 2013. Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. www.mevp.

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i 2013. Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. www.mevp. TEKNISKE SPECIFIKATIONER -anlæg /sammenbygget anlæg PUHZSW75 PUHZSW100 PUHZSW120 PUHZSHW PUHZW50 (kw)3 2.3-7.3 3.8-10.2 5.4-14.8 5.7-17.3 5.5-14.8 (kw) 3 1,0-5,5 2,8-9,2 4,7-1 5,8-18 4.42 4.40 4.45 4.10

Læs mere

Energibehov og energiomstillingen frem mod v/vagn Holk Lauridsen Videncenter for Energibesparelser i bygninger

Energibehov og energiomstillingen frem mod v/vagn Holk Lauridsen Videncenter for Energibesparelser i bygninger Energibehov og energiomstillingen frem mod 2050 v/vagn Holk Lauridsen Videncenter for Energibesparelser i bygninger Videncenter for energibesparelser i bygninger Emner Historik Energiforsyninger og bygninger

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss. Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.dk Danfoss påtager sig intet ansvar for mulige fejl i kataloger,

Læs mere

VL ARMEPUMPER GØR EN GOD HANDEL NETOP NU! AGERSALG

VL ARMEPUMPER GØR EN GOD HANDEL NETOP NU! AGERSALG VL ARMEPUMPER AGERSALG NYHEDSBREV April 2009 GØR EN GOD HANDEL NETOP NU! På vort lager i Middelfart har vi nedenstående jordvarmepumper til salg til helt uhørte lave priser! Varmepumperne er af typer der

Læs mere

2.0.0 Illustrationer. 1.0.0 Indhold

2.0.0 Illustrationer. 1.0.0 Indhold Turbovex TX 30 2.0.0 Illustrationer 1.0.0 Indhold 3.0.0 Generel information 3.1.0 Forord Denne monterings- og driftsvejledning indeholder teknisk information, og informationer om installation og vedligeholdelse

Læs mere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere Solvarme Varmt anbefalet af energisparere Komplet ramme af aluminium presset med 200 ton, for nem håndtering og sikker fastgørelse af glasset. Glaslisten med vulkaniserede hjørner for 100 % tæthed. 3,2

Læs mere

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis!

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! I denne tid taler alle om svindende energi ressourcer, og hvordan fossile brændstoffer skaber problemer ikke dig!

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Høj effekt, høj kvalitet og lavt energiforbrug - det bedste valg

Læs mere

Den bedste måde at spare energi i vores bygninger, er ved at anvende et design, der mindsker behovet for at bruge energi.

Den bedste måde at spare energi i vores bygninger, er ved at anvende et design, der mindsker behovet for at bruge energi. INTEGRERET ENERGIDESIGN Hos Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører vægtes samarbejde og innovation. Vi vil i fællesskab med kunder og brugere skabe merværdi i projekterne. Med merværdi mener vi, at vi

Læs mere

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi WiFi Mere komfort, mere kontrol og mindre energi - den smarteste måde at opvarme hjemmet på 2 Komfort og kontrol 3 evohome systemet for intelligent zonekontrol

Læs mere

Din personlige. varme og varmt vand system beregning. System beregning

Din personlige. varme og varmt vand system beregning. System beregning System beregning Din personlige varme og varmt vand system beregning System label er nødvendig når der er en kombination af produkter eller når der tilføjes et produkt. Kalkulationen udføres i henhold

Læs mere

95% Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde. varme.danfoss.dk. Ventilation med varmegenvinding. af varmen bliver genanvendt.

95% Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde. varme.danfoss.dk. Ventilation med varmegenvinding. af varmen bliver genanvendt. Ventilation med varmegenvinding Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde Op til 95% af varmen bliver genanvendt Danfoss ventilation med varmegenindvinding genanvender det meste af varmen,

Læs mere

Installationer - besparelsesmuligheder

Installationer - besparelsesmuligheder Installationer - besparelsesmuligheder Nuværende energiløsninger Udskiftning af oliekedel Udskiftning af gaskedel Konvertering til fjernvarme Konvertering til jordvarmeanlæg Konvertering til luft-vandvarmepumpe

Læs mere

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper Luft til luft varmepumper Nordisk Danmarks sejeste varmepumpe-serie! General har det stærkeste udvalg af varmepumper specielt til de nordiske forhold. Den nordiske serie er udviklet, testet og godkendt

Læs mere

Byg på et design du kan mærke

Byg på et design du kan mærke Byg på et design du kan mærke Den nye Uponor Smatrix Style termostat optimerer på elegant vis dit indeklima med færre energiomkostninger og større komfort. Noget du kan mærke hver eneste dag. Den elegante

Læs mere

Nilan VP 18 Compact. Totalløsningen til ventilation og opvarmning i boliger MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING

Nilan VP 18 Compact. Totalløsningen til ventilation og opvarmning i boliger MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING Totalløsningen til ventilation og opvarmning i boliger MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING...høj ydelse til den private bolig Indbyggede filtre Filterskuffe til pollenfilter

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

Funktionsløsning. KNX DALI-gateway. Det effektive interface til styring af belysning

Funktionsløsning. KNX DALI-gateway. Det effektive interface til styring af belysning Funktionsløsning Det effektive interface til styring af belysning Effektiv og praktisk styring af belysning KNX-systemer kombinerer fleksibilitet, komfortabel betjening og energieffektivitet i avanceret

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT AIR COMFORT AIR TREATMENT eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energi, økonomi og ekspertise med ClimateConsult I ClimateConsult anvender vi vores ekspertise

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE Climawin bruger varme, normalt tabt gennem et vindue, til at forvarme den friske luft som konstruktionen tillader at passere gennem vinduet. Dette giver en

Læs mere

Nilan VPL 15-28 MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING. ...høj ydelse til den private bolig

Nilan VPL 15-28 MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING. ...høj ydelse til den private bolig MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING...høj ydelse til den private bolig Nilan VPL 15-28 Aktiv varmegenvinding med køling (luft/luft) Nilan VPL 15-28 Boligventilation med varmegenvinding

Læs mere

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Derfor er Ecodan Next Generation den perfekte opvarmningsform til dit hus Egenudviklet udedel, varmtvandsbeholder og styring. Indedelen

Læs mere

Luft/vand varmepumper. Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS

Luft/vand varmepumper. Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS Luft/vand varmepumper Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS Fokus på alternativ energi Klimaændringer, flere voldsomme skybrud samt stigende temperaturer i luften og havet, har gjort behovet for grønne

Læs mere

Fremtidig gasanvendelse i parcelhuse

Fremtidig gasanvendelse i parcelhuse Fremtidig gasanvendelse i parcelhuse Teknologioversigt over de eksisterende og fremtidige muligheder for energiforsyning af huse med naturgas som energikilde. v/ianina Mofid, DGC a/s Husets energibehov

Læs mere

Villavent fra Systemair

Villavent fra Systemair God luftkvalitet giver god livskvalitet Villavent fra Systemair Danvent-Systemair A/S www.systemair.dk Telefon Jylland: 8738 7500 Telefon Sjælland 4772 4772 Moderne boliger har ingen naturlig udluftning.

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING. Få et godt indeklima, undgå fugtskader og spar energi

BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING. Få et godt indeklima, undgå fugtskader og spar energi BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING Få et godt indeklima, undgå fugtskader og spar energi BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING Et godt indeklima, funktionalitet og energieffektivitet Et godt indeklima

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Omdannelse af Fly Forsamlingshus til tidssvarende kulturhus. Fase 1 Projektbeskrivelse

Omdannelse af Fly Forsamlingshus til tidssvarende kulturhus. Fase 1 Projektbeskrivelse Omdannelse af Fly Forsamlingshus til tidssvarende kulturhus Fase 1 Projektbeskrivelse Udarbejdet august 2012 Projektbeskrivelse Omdannelse af Fly Forsamlingshus til tidssvarende kulturhus For at gøre projektet

Læs mere

EKSPERTER I VARMT VAND. Økonomisk varmepumpe. - Hold varmen hele året rundt!

EKSPERTER I VARMT VAND. Økonomisk varmepumpe. - Hold varmen hele året rundt! EKSPERTER I VARMT VAND Økonomisk varmepumpe Økonomisk Hold varmen varmepumpe hele året rundt! - Hold varmen hele året rundt! Varmepumper fra METRO THERM en sikker gevinst for din pengepung og miljøet Varmepumper

Læs mere

Markedsfør dig med Danfoss

Markedsfør dig med Danfoss Markedsfør dig med Danfoss Her finder du forskelligt markedsføringsmateriale om Danfoss varmepumper (generelt). Sådan gør du! Send filen til din avis eller reklamebureau Angiv hvilken annonce eller hand-out

Læs mere

Anvend solens energi til varmt vand og opvarmning

Anvend solens energi til varmt vand og opvarmning solvarme Anvend solens energi til varmt vand og opvarmning www.hstarm.dk Tag hul på en solskinshistorie Solvarme er en god idé. Solen giver os gratis og vedvarende energi. Faktisk skinner solen 1.800 timer

Læs mere

Fremtidssikret og miljøvenlig stokerkedel

Fremtidssikret og miljøvenlig stokerkedel Pillekedel SK 14/28 Biobrændsel Fremtidssikret og miljøvenlig stokerkedel Effektiv reduktion af udgifter og miljøbelastning Med en usædvanlig komfortabel fuldautomatisk pillekedel fra BAXI. Pluspunkter,

Læs mere

BL danmarks almene boliger weekendkonference i kreds 9 workshop_passivhuse 01 lørdag d. 3 marts 2013

BL danmarks almene boliger weekendkonference i kreds 9 workshop_passivhuse 01 lørdag d. 3 marts 2013 BL danmarks almene boliger weekendkonference i kreds 9 workshop_passivhuse 01 lørdag d. 3 marts 2013 tegnestuen tegnestuen københavn// aalborg// 1987-2012 19 medarbejdere pt. tegnestuer/ københavn hjørring

Læs mere

Ventilation med ECL Comfort 310

Ventilation med ECL Comfort 310 Ventilation med ECL Comfort 310 Én løsning til styring og overvågning Med ECL Comfort 310 kan I samle styring og overvågning af alle jeres anlæg ét sted. Udvid eksempelvis en eksisterende varme- og brugsvandsløsning

Læs mere

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma.

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma. Meget mere end bare kold luft Truma klimasystemer Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario Spændingsforsyning Køleydelse / varmeydelse (varmepumpe) Strømforbrug (230 V) køledrift Strømforbrug

Læs mere

KOM I GANG MED DIN EGEN ENERGIOMSTILLING

KOM I GANG MED DIN EGEN ENERGIOMSTILLING TITELMASTERFORMAT DURCH KLICKEN BEARBEITEN IBC SOLAR 2013, Max Mustermann, Funktion, Datum KOM I GANG MED DIN EGEN ENERGIOMSTILLING Med solarstrøm + batteriløsninger fra IBC SOLAR Din egen energiomstilling

Læs mere

Danfoss One. Én leverandør til alle dine indeklimabehov. 1 Leverandør. Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk

Danfoss One. Én leverandør til alle dine indeklimabehov. 1 Leverandør. Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov 1 Leverandør Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk Danfoss One er: Support i alle 3 faser specifikation, installation og after

Læs mere

Selvom Danmark ligger nordligt, har vi på et år lige så meget solskin som i eksempelvis Paris. Der er af samme grund rigeligt med sol i Danmark til

Selvom Danmark ligger nordligt, har vi på et år lige så meget solskin som i eksempelvis Paris. Der er af samme grund rigeligt med sol i Danmark til solcelleguiden Selvom Danmark ligger nordligt, har vi på et år lige så meget solskin som i eksempelvis Paris. Der er af samme grund rigeligt med sol i Danmark til produktion af el med solceller. Solceller

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet selv

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

lindab ventilation ehybrid

lindab ventilation ehybrid lindab ventilation ehybrid Design en bæredygtig fremtid Hvorfor bruger vi værdifuld energi, når det egentlig ikke er nødvendigt? Alle ved, at et øget energiforbrug påvirker vores miljø og er en af de faktorer,

Læs mere

VVS 09 I ODENSE FRA DEN 22. TIL DEN 24. APRIL

VVS 09 I ODENSE FRA DEN 22. TIL DEN 24. APRIL NB YHEDS REV NYHEDSBREV April 2009 VVS 09 I ODENSE FRA DEN 22. TIL DEN 24. APRIL STIEBEL ELTRON KØRER I SAMARBEJDE MED DE FØRENDE DANSKE VVS-GROSSISTER EN KAMPAGNE PÅ JORDVARMPUMPETYPEN WPC DE KOMMENDE

Læs mere

Perfekt komfort på usynlig måde. Skjulte loftsmodeller

Perfekt komfort på usynlig måde. Skjulte loftsmodeller Perfekt komfort på usynlig måde Skjulte loftsmodeller Hvorfor vælge Daikin? Daikin er verdens førende, når det gælder klimaanlæg og opvarmning. Takket være vores konstante nytænkning inden for komfort,

Læs mere

Luft/vand varmepumper Compress 6000 AW & Compress 3000 AWS

Luft/vand varmepumper Compress 6000 AW & Compress 3000 AWS Luft/vand varmepumper Compress 00 AW & Compress 3000 AWS Fokus på alternativ energi Varmepumper gør en forskel Klimaændringer, flere voldsomme skybrud samt stigende Når en oliekedel fx udskiftes med en

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig Danfoss Link varmestyring Fremtidens boligopvarmning Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App gør det muligt for dig at

Læs mere

www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe

www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe Spar penge med den nye Ecodan Next Generation Dette stille, effektive og miljøvenlige varmesystem giver dig et behageligt indeklima.

Læs mere

Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start!

Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start! Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start! Begejstrer kunderne på ny. Wolf ComfortLine kondenserende oliekedel COB Fremtidens varmeteknologi. En fordel for alle! Den nye kondenserende

Læs mere

VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA

VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA DEN BEDSTE LØSNING LIGGER LIGE UDEN FOR DØREN 3 4 Vølund Varmeteknik EN VARMELØSNING MED JORDENS RESSOURCER Jordvarme er en af de varmeløsninger,

Læs mere

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring living by Danfoss varmestyring Tid til at lege Tid til 21 C i stuen Kun med living by Danfoss kan du nemt og effektivt styre både elektroniske termostater og trådløs gulvvarme. Du kan endda oprette forbindelse

Læs mere

BE KOMPAKT serie Ventilationsaggregat

BE KOMPAKT serie Ventilationsaggregat 1 serie Ventilationsaggregat Typer: 150 300 2 serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige ECmotorer og højeffektiv modstrømsveksler sikre en energibesparende

Læs mere

Gastekniske dage. Henrik P. Hansen. Termoteknik

Gastekniske dage. Henrik P. Hansen. Termoteknik 1: Princip for varmepumpe 2: Case 2 Beregning VP. Kontra Gas 3: Regeringens nye energistrategi 4: Som vi ser udviklingen med VP. 5: Hvad kunne være fremtidens uddannelse Henrik P. Hansen 1 Strategi for

Læs mere

1Leverandør. Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov. varme.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

1Leverandør. Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov. varme.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE 1Leverandør MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov Reducerer kompleksitet og planlægningstid. varme.danfoss.dk Danfoss One er: Support i alle 3 faser specifikation,

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma, der

Læs mere

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi En varmepumpe helt tilpasset til dine behov Vores nye varmepumpe Kirigamine er udstyret med en række unikke funktioner

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

TEMADAG KLIMAVENLIGE OG ENERGIEFFEKTIVE VARMEPUMPER

TEMADAG KLIMAVENLIGE OG ENERGIEFFEKTIVE VARMEPUMPER TEMADAG KLIMAVENLIGE OG ENERGIEFFEKTIVE VARMEPUMPER Kort om Bosch og undertegnet. Bosch Termoteknik står for Bosch-gruppens varmeog varmtvandsløsninger og er sammen med internationale datterselskaber en

Læs mere