Kroavisen - nu også online på agerskov-kro.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kroavisen - nu også online på agerskov-kro.dk"

Transkript

1 Agerskov Kro og Hotel Kroavisen Dec. - nu også online på agerskov-kro.dk 2010 Trivsel på arbejde Ny hjemmeside Isabella P. Otte

2 Side 2 Kroavisen Per Udvidelse af køkkenet Vi har igen haft et meget travlt år på Agerskov Kro og Hotel. Ca overnatninger når vi op på i 2010, det er et gennemsnit på ca. 46 overnattende gæster pr. dag. De mange gæster er med til, at vi hver aften har mange i restauranten, ofte er vi oppe på godt 100 a la carte gæster på en almindelig hverdag. En succes Hver dag gennem de sidste 10 år har kroen leveret mad til pensionærer i Agerskov og omegn. De får en god dansk 2- retters menu, som er frisk tilberedt. Nogle ægtepar vælger at dele en portion, og andre vælger at få leveret på udvalgte dage. Efter en henvendelse fra Vojens er kroen på opfordring, nu også Bl.a. derfor begynder vi udbygningen af vores køkken og ombygning af vores grønsagsrum i starten af det nye år. Det er Hans der, begyndt at levere mad. På nuværende tidspunkt er 58 personer tilmeldt ordningen, og der kommer jævnligt flere til. Seeberg, Kromandens svoger, der står for projektet og vi glæder os rigtig meget til at få noget mere plads i køkkenet. Bodil pakker rutinemæssigt maden, og to chauffører kører dagligt fra kroen kl , hvor Per Fauerby er 1. chauffør!

3 Dec Side 3 Kromanden på ny hjemmeside D. 2. november gik kroens nye hjemmeside i luften. Når du klikker ind på agerskov-kro.dk vil du se Kromanden komme spadserende og byde velkommen til Agerskov Kro og Hotel. En 20 sekunders videooptagelse af Kromanden er lagt ind på forsiden, optaget af et firma i Kolding. Du vil bl.a. også kunne læse alle kroaviser og en gæstebog med hilsner fra gæster. Der er også lagt en side ind med kroens lokaler, hvor der er knyttet en lille historie til hver. Champagne og andesteg Hjemmesiden er udarbejdet af grafiker, Sten Jepsen med bistand af Grethe. Han bor i Starup ved Haderslev og har sit eget reklamebureau, der hedder stuentilvenstre.dk Sten har også været fotograf og har lagt mange gode billeder ind. Klik ind og se billeder af værelserne i de tre kategorier, kroen har. Et ægtepar fra København var på miniferie, de indvilligede i at sidde model i spabadet. Med levende lys og en Pol Roger (champagne) i magnum flaske nød de skumbadet i luksuslejligheden! En erhvervskunde sidder i vores standardværelse med avisen. Som tak for indsatsen fik han andesteg med hjem til familien. Grethe og Sten

4 Side 4 Kroavisen Tove og Carl Emil 60 x miniferier på kroen Siden 1993 har ægteparret Tove og Carl Emil Jensen fra Bagsværd, jævnligt været på miniferie på Agerskov Kro. I alt 60 gange er det blevet til, og de bor altid i værelse 32. Det fejrede Tove og Carl Emil på kroen, samtidig med at de kunne fejre deres diamantbryllup. Sammen med familie og venner var de på et 3- dages ophold på kroen. Til parrets bryllup for 60 år siden bestod menuen af 2 slags sild, forloren skildpadde og citronfromage. Dengang var kuvertprisen kr. 11,-. Den samme menu serverede Kromanden for gæsterne den ene aften under opholdet, mens de til festmiddagen på bryllupsdagen fik en 5-retters gourmetmenu med dertilhørende vine. 1. Bogudgivelse på kroen I efterårsferien var Plejehjemmet Lotte på kroferie. 23 beboere + personale med plejehjemsleder, Thyra Frank i spidsen. Under opholdet blev Thyras 1. bog udgivet. Livsglæde og stjernestunder er titlen på bogen, der fortæller om Thyras liv, og om hvor hun har sine værdier fra. Hvordan hun skabte et plejehjem, hvor beboerne lever længere end gennemsnittet, og personalets sygefravær er i bund. Bogen er også historien om en kvinde, der bærer på en stor sorg, men som samtidig har den holdning, at man må tage livet på sig med alt, hvad det indeholder af godt og ondt. D. 16. nov. fejrede Thyra og hendes mand, Peter, sølvbryllup på kroen med 122 gæster fra hele landet. Billedet er fra deres bryllupsdag.

5 Dec Side 5 Jernbanehotel i Agerskov Agerskovs lokale værtshus Æ Banegård, der ligger for enden af Hovedgaden 50 m neden for kroen, drives til dagligt af Else Mathiesen og ejes af sønnen, Jan. Gourmet Rutens logo D. 27. oktober fyldte Gourmet Ruten 11 år. Det blev fejret med tilbud på gourmetophold inkl. vinmenu á kr. 848,- På kroen havde vi 68 gæster, der benyttede sig af På 1. etage er der en lejlighed med to adskilte soverum og en stor opholdsstue. I stedet for fastboende lejer de den nu ud som bed and bath. Da vore værelser dette. Desuden har Gourmet Ruten fået deres egen øl i forbindelse med 10 års jubilæet sidste år. Det er en mørk øl, med en gylden fremtoning, krydret duft og ofte er optaget anbefaler vi - i bedste Matadorstil - Jernbanehotellet. Er der mon en tjener Boldt?? smag af ristet karamel og humle. Den har en alkohol % på 5,5 og tappet i 50 cl. flasker. Dertil er der blevet fremstillet ølglas med Gourmet Rutens logo. Else Benefits Fra nytår træder det nye loyalitetsprogram, Benefits, i kraft. I det nuværende erhvervssystem får alle kunderne 1000 point pr. overnatning og en gratis efter 10 overnatninger. I det nye system er der 3 aftaletyper, afhængig af hvor mange overnatninger man har årligt. De kaldes henholdsvis Silver-, Gold og Platinum Card. Opsparing giver point efter pris på værelset. Pointene kan fortsat bruges til betaling for overnatninger, men også i restauranten eller til gavekort. Man har også mulighed for at donerer pointene til velgørende organisationer. Det gamle system fortsætter indtil d. 30. juni så alle erhvervskunder har mulighed for at afvikle deres nuværende point. Disse kan ikke overføres til det nye loyalitetsprogram - Benefits.

6 Side 6 Hanne s Vinskole Hanne Otte, der er formand for kroens Vinskole, arrangerer 7 aftener i løbet af året. Bl.a. var der en aften, hvor Martin Dupont fra H.J. Hansens Vinhandel fortalte om portvin. Han viste, hvordan man bruger en portvinstang. Dette er et instrument, som bruges til at åbne gamle portvine med. Man benytter tangen ved at varme den kraftigt op over åben ild. Når selve hovedet er rødglødende klemmes det om halsen på portvinsflasken. Herefter holdes en fugtig kold klud på halsen af flasken, hvorved halsen med proppen knækker af i et rent snit. Derved undgås problemer med propper, som er svære at få op på traditionel vis. Isabella Paasch Otte D. 16. juli blev Helle og Lars Peter Otte forældre til en stor pige. Kroparret, Bodil og Peter Otte, blev dermed de stolte bedsteforældre. Isabella (lidt royal har man vel lov at være) blev født ved kejsersnit på Haderslev Sygehus, hun vejede 4400 g og målte 55 cm. Dåben fandt sted i Rise Kirke d. 3. oktober. Der blev budt på en forfriskning i familiens nye hus, som ligger tæt ved kirken. Senere var familie og venner samlet til middag på Agerskov Kro. Som det fremgår af billedet ligner Isabella Kromand Farfar på kinder og dobbelthage!

7 Dec Hilsner fra gæster Tusind tak for et ophold, hvor min hustru og jeg blev mødt af et særdeles velfungerende personale, som også kunne samle op på, at jeg havde nævnt, at vi gerne ville fejre vores bryllupsdag. Det har været en fornøjelse at bo på Agerskov Kro. Super værelse. Det har også været en fornøjelse at spise på Agerskov Kro. Rigtig god (og rigelig) mad, både når det var de 2 retter (og morgenmad), og når det var gourmet. Agerskov Kro er noteret som et særdeles godt sted at være, når turen går til Sønderjylland, hvilket det ofte gør for os. Så endnu engang tak for opholdet. Venlig hilsen Viggo Pedersen Kære Peter Jeg vil gerne sige dig tusind tak for en dejlig aften på Agerskov Kro d. 27. maj jeg har fået mange gode og positive tilbagemeldinger fra såvel de tidligere bestyrelsesmedlemmer som fra den nuværende bestyrelse. Der var rigtig god betjening, dejlig mad hele vejen igennem. Lidt ekstra fra din side med velkomst i kælderen var bare super, en god sønderjysk sang var fin, og sådan kunne jeg blive ved. Endnu engang tak fra min side. Med venlig hilsen Jens Bahne Jørgensen Tak til alle på Agerskov Kro, som bidrog til en fantastisk festlig sølvbryllupsfest d. 4/ Tak for den stilfulde opdækning med de yndige dekorationer. Tak til Lis, Conny, Alice, Thomas og Timmi for jeres smilende, veloplagte og meget venlige måde at møde gæsterne på. Tak til køkkenet for den meget velsmagende fisketallerken, det veltillavede møre kød med det lækre tilbehør og den dejlige dessert. Vi nød hvert et minut Side 7 af hele arrangementet som levede fuldt op til vores drømme om en dejlig fest. Med venlig hilsen Vinni og Henrik Kære Bodil og Peter I og alle jeres ansatte skal have det største elite-smil for jeres store, varme indsats ved vores 2 x 60-festdage på Agerskov Kro og Hotel. Vi fejrede vores 60 års bryllupsdag og samtidig vores 60. ophold på jeres kro. Sammen med vores nærmeste familie, gode naboer og gamle venner tilbragte vi tre dage hos jer. På vores festaften havde I fået frie hænder til at arrangere. Vi blev forvænt med en overdådig 5-retters gourmetmenu. Til retterne blev serveret herlige vine. Alle gæsterne og vi siger tak for de gode dage på vores kro. Mange venlige hilsner fra os to gamle i Bagsværd. Tove og Carl Emil.

8 Side 8 Kroavisen Eva Aga Jen Nye ansigter på kroen Servicemedarbejder Aga Ræbild, som kommer fra Polen, har siden april været fastansat som servicemedarbejder på kroen. I 1995 kom hun til Dan- Kok i tempel Jen har været kokkeelev på Agerskov Kro siden d. 15. marts 2007 til endt uddannelse d. 15. oktober 2010 med afsluttende eksamen fra EUC Kolding. Jen kom som 14 -årig med sin familie til Danmark fra Thailand. Jen fortsætter som kok mark som Aupair. I hendes hjemland arbejde hun også inden for restaurationsbranchen. Aga bor i Rødekro, er fraskilt og på kroen indtil april Da skal han til Thailand og være munk en måned. Munkene bor i templer, hvor de beder 2 x dagligt til Buddha. De må kun få mad en gang om dagen, og de må ikke selv lave den. Dette måltid henter de på Eva Rasmussen er opvoksetog har boet i København indtil Da Evas mand fik arbejde i Toftlund i Sønderjylland, flyttede hun med familien til Toftlund. Eva fik dengang arbejde hos TDC, hvor hun solgte annoncer for De gule sider. Efter 22 år på farten rundt i Danmark fratrådte Eva sit job og blev derefter ansat ved ugeavisen Midtsyd i Toftlund. Der var hun, indtil for 2 år siden. Eva afløser Grethe i receptionen. har 2 børn. Laura på 12 år og Anders på 8 år. Sidstnævnte er autist og bor på børneinstitution i Åbenrå. gaden fra folk, som frivilligt har tilberedt maden, og dem er der mange af. Bliver de sultne senere på dagen, spiser de lidt chokolade. Jen er forlovet med Pim, som også er fra Thailand. De bor i lejlighed i Agerskov.

9 Dec Side 9 v t Trivsel på arbejdspladsen Alle er lige vigtige var indledningen på efterårets fyraftensmøder, hvor Agerskov Kros medarbejdere talstærkt mødte op. Bodil havde arrangeret og 48 personer deltog - fordelt over to dage. Med Marianne Rom som oplægsholder blev vi på underholdende vis konfronteret med udfordrende spørgsmål og dramatiske øvelser. Fordelt i grupper blev der opført skuespil: Bl.a. samarbejde som ballet, modtagelse som opera og visioner på vers. Alle personalegrupper var repræsenteret og ud fra lister over positive og irriterende ting, som vi havde afleveret inden, havde Marianne planlagt et alsidigt program. Det er vigtigt at være enige om arbejdsopgaverne, da vi ikke tænker ens - og give plads for hinanden. 55 % af al kommunikation er kropssprog og 7 % er ord!! Samarbejde, bruge hinandens kompetencer, være til stede og tage et ansvar var gennemgående i hele arrangementet. Hanne Otte Bodil 4000 gæster i julehumør Igen i år er der udsolgt til vores populære julefrokoster. Mange af vore gæster vender tilbage år efter år. Vi startede d. 6. november og derefter hver fredag og lørdag ind til jul. I alt 13 gange med over 300 feststemte gæster. OS3, 6feet og Jays er de tre bands som sørger for god musik. Traditionen tro bliver der serveret sild, lune retter og sidst, men ikke mindst, det helt store buffetbord med mange forskellige lækkerier og Kromanden parterer bl.a. en stegt kalkun på ca. 23 kg.

10 Side 10 Kongelig privilegerede kroer Agerskov Kro Agerskov kro fik sit kongelig privilegium d. 25. august 1767, hvilket var meget sent, da Bromølle Kro på Sjælland allerede i året 1198 fik sin bevilling. Det var Kong Christian d. 7, der gav kroen kongelig bevilling. Prisen for dette var 4 Rigsdalere, men så var det også underskrevet af to af de mest berømte statsmænd i Danmark - Christian Ditlev Reventlow og A. P. Bernstorff. Som landsby og landevejskro er kroen betydelig ældre, måske lige så gammel som kirken, men I 1283 bestemte Kong Erik Klipping, at der skulle oprettes kroer ved de danske kongeveje og færgesteder. Steder hvor han kunne overnatte med sit følge, når han rejste rundt i sit rige. - Erik Klipping blev i øvrigt dræbt, da han overnattede i Finderup Lade, fordi der ingen kro var i nærheden! Dronning Margrethe1 besluttede i 1396, at der skulle være en kro på de store veje for hver 4 mil (40 km). Det var den afstand der svarede til en dagsrejse. Dette blev senere ændret til 2 mil. Til gengæld for at huse kongen med følge fik kromanden kongelige privilegier: Han måtte bl.a. lave og sælge øl, brændevin og brød uden at betale skat. Endvidere blev han fritaget for borgerlige ombud, herunder også fritagelse for indkvartering af soldater. Langs landevejene blev der fra middelalderen og fremefter oprettet mange det kan vi kun gisne om. Man finder krogården omtalt i skattelister og jordebøger tilbage i 1500 tallet. I Agerskov præsteembedes dagbog fortælles, at blandt en Kroavisen kroer, som sørgede, for at de rejsende kunne få overnatning og forsyninger. De kongelige privilegerede kroer var kun for vejfarende. Landsbyernes beboere måtte indtil 1912 ikke komme på kroerne. Dette er dog ændret, i dag er alle velkommen!! del andre gårde blev også krogården og degneboligen udplyndret og nedbrændt i Det var under svenskekrigene og polske lejetropper hærgede i området. Når du træder ind i en af de kgl. privilegerede danske kroer, træder du ind i et stykke Danmarkshistorie.

11 Dec Side 113 Kromanden på ny hjemmeside Kromandens 10 bud D. 2. november Hotel. hilsner fra gæster. gik kroens nye En 20 sekunders hjemmeside 1. i luften. Når du klik- Jeg videooptagelse er din kromand, og Der du er må også ikke have andre af Kromanden kromænd end er mig. lagt en side ind ker ind på agerskov-kro.dk 2. vil du Du den, skal optaget agte og af ære din lokaler, kromand hvor overalt. lagt ind på forsi- med kroens se Kromanden et firma i Kolding. der er knyttet komme spadserende og byde og kunne altid besøge læse alle din kromand til hver. på disse dage! 3. Du Du skal vil holde bl.a. også søn og en helligdage lille historie i hævd velkommen til kroaviser og en Agerskov 4. Kro og Du gæstebog skal ikke slå med flasker og glas i stykker og ej heller yppe kiv! Champagne og andesteg 5. Du skal altid opgive rigtigt til servitricen, Hjemmesiden er Klik ind og se nød de skumbadet i luksus- hvor mange genstande du har fået. udarbejdet af billeder af værelserne må ikke i de begære tre mad lejligheden! og drikke, som grafiker, Sten 6. Du Jepsen med bistand af Grethe. du har. ikke kan betale! kunde sidder i kategorier, kroen En erhvervs- Han bor i 7. Starup Du Et må ægtepar ikke begære fra din vores kromands standardværelse med kone, ved Haderslev og København var har sit eget reklamebureau, der indvilligede i at tak for indsat- servitrice på miniferie, eller kokkepige, de avisen. thi de Som tilhører hedder alene sidde din model kromand. i sen fik han andesteg fået en med lille en på Grethe og Sten stuentilvenstre.dk 8. Du spabadet. skal selvom Med du har Sten har også levende lys og hjem til familien. den hjem med været fotograf og - ikke en Pol larme, Roger men bære har lagt mange (champagne) i stolthed og ære. gode billeder ind. magnum flaske 9. Du må ikke ærgre din kromand. Han skal have det sådan, at han kan leve længe, og at du kan besøge ham mange år endnu! 10. Du skal holde alle budene, sådan at du ikke kommer i helvede og dér lider tørst for der har de ingen kromand.

12 Agerskov Kro og Hotel Juleanden til juleaften Hel and delt i 4 stk., med andesauce Pr. and kr. 165,- Afhentning af juleand d. 24. dec. mellem kl hvor Hanne vil serverer et glas gløgg Bestilles senest d. 20. dec. Bodil og Peter samt personale ønsker alle en glædelig jul, samt et godt nytår. Tak for 2010 og på gensyn i Beuf bearnaise tilbud i det nye år Telefon: Fax: otte@agerskov-kro.dk agerskov-kro.dk Fødselsdagskalender December 05. Elin 12. Jan M. 12. Uno 13. Asger 24. Ole S. Marts 13. Hanne O. 17. Poul 18. Karla 20. Per F. 22. Thaysen Januar 07. Aase 12. Karla M. 14. Aga 17. Lis 24. Christian April 02. Alice 06. Jen 08. Karin 13. H.C. 16. Astrid Februar 01. Grethe 03. Lotte 05. Kromand 05. Morten J. 14. Sten 21. Jørn Maj 01. Christina 04. Anne Mette 19. Hanne H. 21. Jitske 27. Anita Red.: Eva og Grethe næste udgave juni indlæg modtages gerne senest 1. maj

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

Restaurant Petit. Før du læser bogen

Restaurant Petit. Før du læser bogen OPGAVER TIL Restaurant Petit NAVN: Før du læser bogen OPGAVE 1 1. Læs teksten på bagsiden af bogen Hvor er Jacob og Lone henne? Hvad laver de? Hvorfor tænker Lone på at rejse hjem? Snak om, hvad I synes

Læs mere

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview.

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview. dinby efterår 2013 Skanderborg 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset Man går også i byen for at spise i Skanderborg Stort interview Heine Schriver Vend magasinet - og se kommende arrangementer i Kulturhuset

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

Jule-og Nytårsarrangementer 2013

Jule-og Nytårsarrangementer 2013 Jule-og Nytårsarrangementer 2013 Fredag den 13. december 2013 Julefrokost med Klub 78 og Jan og Sunny Boys (nærmere information ved henvendelse til Hotel Arnbjerg) Julefrokost og overnatning per person

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør Telefon- og Turtjenestens program for Dragør marts - december 2016 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for at få dejlige oplevelser

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Nordisk Hovedstadsstævne i Reykjavik.

Nordisk Hovedstadsstævne i Reykjavik. Taastrup, 2012-08-29 Kjeld Espersen Espersen.kjeld@gmail.com Tlf. 2728 5235 Nordisk Hovedstadsstævne i Reykjavik. Dette stævne var i år lagt til Island og var fra den 16. 19. august. Det var lagt i samme

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Loviani 2010. Agenda. Årets aktivitet vandretur omkring Gråsten Slot. Generalforsamlingen. Højdepunkter fra generalforsamlingen 1 2 J U N I 2 0 1 0

Loviani 2010. Agenda. Årets aktivitet vandretur omkring Gråsten Slot. Generalforsamlingen. Højdepunkter fra generalforsamlingen 1 2 J U N I 2 0 1 0 1 2 J U N I 2 0 1 0 Loviani 2010 Hos Arthur klanen Sønderborg Agenda 12.00 festen starter 12.15 frokost 14.00 afgang til gråsten 14.30 gåtur omkring Gråsten Slot 15.30 kaffe i Bellevue 18.00 tilbage til

Læs mere

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Cheetah Camp Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Pris for 6 personer 106.970,- Hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, stort safari program,

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Inspirerende mad. i samtalekøkkener og storkøkkener. Af Per Leth Jakobsen

Inspirerende mad. i samtalekøkkener og storkøkkener. Af Per Leth Jakobsen Inspirerende mad i samtalekøkkener og storkøkkener Af Per Leth Jakobsen Inspirerende mad i samtalekøkkener og storkøkkener Af Per Leth Jakobsen INSPIRERENDE MAD i samtalekøkkener og storkøkkener Copyright

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

Studie. Den nye jord

Studie. Den nye jord Studie 16 Den nye jord 88 Åbningshistorie Jens er en af mine venner. Jeg holder meget af ham, men han er tja nærig. Jeg bryder mig ikke om at sige det på den måde, men siden hans kone Jane sagde det rent

Læs mere

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver:

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Tak for jeres arbejde med at ajourføre slægtsregnskabet. Jeg kan fortælle, at vores mor 6.7. Else Kirstine (Stinne)

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene Split Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene www.silkeborg-p-d.dk Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen August 2007 Siden er det blevet til rundt regnet 50 store

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909.

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Disse kort og breve har jeg fået lov til at afskrive og offentliggøre af Gert Sørensen, som har fået dem af

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

& 4 8362 8692 1311 8692 3309 CVR.

& 4 8362 8692 1311 8692 3309 CVR. Julefrokost 2015 Julefrokost 2015 på Hørning Kro & Hotel Fredag den 27. & Lørdag den 28. november Vi serverer en traditionsrig men spændende jule buffet, med alt hvad julen har at byde på. Vores DJ Delta

Læs mere

Kapitel 1. Noget om årets gang

Kapitel 1. Noget om årets gang Kapitel 1 Noget om årets gang 1 4. Mennesker og måneder VOXPOP Er der en måned, du særlig godt kan lide, eller er der en, du ikke bryder dig om? Nina Ja... Jeg kan rigtig godt lide september. Efterårsmånederne

Læs mere

Billeder fra smørrebrødsaftenen.

Billeder fra smørrebrødsaftenen. Nyt fra Åbyskov Forsamlingshus. Redigeret og samlet af Jørgen Larsen, kasserer i Åbyskov Forsamlingshus Smørrebrødsaften fredag den 16. august: Af Ellen Larsen, støttegruppen foto Jørgen Larsen Den 16.

Læs mere

Året der gik 2014. Venskaber: PR - Aktiviteter:

Året der gik 2014. Venskaber: PR - Aktiviteter: Året der gik 2014 2014 har for Børns Voksenvenner i Aalborg & Omegn budt på mange nye og spændende tiltag, oplevelser, aktiviteter og kontakter til frivillige, forældre, børn og samarbejdspartnere. Venskaber:

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp 106.970,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari

Læs mere

NYHEDSBREV. Et begivenhedsrigt år. December 2013. Cambodja

NYHEDSBREV. Et begivenhedsrigt år. December 2013. Cambodja NYHEDSBREV December 2013 Cambodja Et begivenhedsrigt år Solen skinner fra en næsten skyfri himmel, temperaturen har lige sneget sig op over de 25 grader (efter en lidt kølig periode...), træerne foran

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf Tid og sted 17. november kl. 17.30 19. november kl. 11.00 21. november kl. 18.45 23. november kl. 11.00 23. november kl. 15.30 Buerup Skole 25. november kl. 18.00 26. november kl. 16.00 2.-3. december

Læs mere

Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle

Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle Julebryllup på Holckenhavn Slot Hvordan skaber man sit eget drømmebryllup, når ens dagligdag er fyldt med bryllupsinspiration og gode idéer? Betina og Rasmus er ejere af firmaet Maid of Honour, som er

Læs mere

SOMMERTURNERING OG FESTMIDDAG

SOMMERTURNERING OG FESTMIDDAG SOMMERTURNERING OG FESTMIDDAG Fredag 4.august 2017 Der blev spillet en Red Ball holdturnering sideløbende med en individuel Stableford turnering i såvel damesom herrerækken. Der var tilmeldt 61 spillere

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

MADJYDEN Madjyden - Ikast-Brande Kommunes eget køkken

MADJYDEN Madjyden - Ikast-Brande Kommunes eget køkken MADJYDEN Madjyden - Ikast-Brande Kommunes eget køkken Vælg Madjyden og smag Madjydens lækre menuer. Oplev Madjydens chauffører, de er i særklasse de leverer med et smil, og er altid hjælp somme, når de

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

Denne dagbog tilhører Norah

Denne dagbog tilhører Norah Denne dagbog tilhører Norah Den lille bog, du står med i hænderne nu, er en dagbog fra en russisk pige. Hun hedder Norah og er 12 år gammel. Dagbogen handler om hende og hendes familie. De var russiske

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi INDHOLD S 0 2 S 0 4 S 0 6 S 1 0 S 1 2 S 1 6 S 1 8 S 2 2 S 2 4 Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi Husk

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø.

Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø. Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø. Så-dan en lil-le ø kald-es en holm, og den-ne holm hed-der Klaus Nars Holm. Den lil-le ø er op-kaldt Ef-ter

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013 KOLLEGIE NYT Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses på vores hjemmeside www.fredericiah.dk Ansvarshavende:

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

VidarNyt November 2001. November 2001 no 0 10. VidarNyt. Skolebladet for Vidar Skolen. Skolebladet for Vidar Skolen, Brogårdsvej 61, 2820 Gentofte

VidarNyt November 2001. November 2001 no 0 10. VidarNyt. Skolebladet for Vidar Skolen. Skolebladet for Vidar Skolen, Brogårdsvej 61, 2820 Gentofte November 2001 no 0 10 VidarNyt VidarNyt November 2001 Skolebladet for Vidar Skolen Skolebladet for Vidar Skolen, Brogårdsvej 61, 2820 Gentofte 1 Kære læser Her får du endnu engang et kalendernummer. Vi

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 S.20 FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 Af Dorthe Kirkegaard Thomsen, mor til Alfred 1.c Vi samles i 1.c.s klasseværelse fredag morgen. Sasha har fødselsdag og har en kage med. Så vi ved, der er noget

Læs mere

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Velkommen Din Private Kok glæder sig til at give dig nogle dejlige og varierede madoplevelser hver dag. Vi har mange

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE December 2013 Fars Videokogebog er i luften Endelig blev den klar til de dejlige fædre og børn ude i det ganske land Fars Videokogebog er gået luften og er nu online på

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Nytårsmenu roser: Varna Palæet, Ørneredevej 3, DK - 8000 Aarhus C. Tlf.+ 45 86 14 04 00, E-mail : info@varna.dk

Nytårsmenu roser: Varna Palæet, Ørneredevej 3, DK - 8000 Aarhus C. Tlf.+ 45 86 14 04 00, E-mail : info@varna.dk Nytårsmenu roser: Hej Palle Det var en fantastisk menu og super mad en stor succes Erik Luplau Tak for en velorganiseret og velsmagende menu, der fik meget ros både for køkkenpersonalet og for alle nydende

Læs mere

Ane 2 og 3 Anders Sørensen og Sidsel Margrethe Johansen

Ane 2 og 3 Anders Sørensen og Sidsel Margrethe Johansen Ane 2 og 3 Anders Sørensen og Sidsel Margrethe Johansen Anders blev født 3 jan 1884 på Langemark i Sæby sogn, Holbæk amt, søn af landarbejder og skomager Hans Sørensen og hustru Karen Marie Jørgensen.

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE MANDAG DEN 1. FEBRUAR 2010 KL 19.00 OBS! NY DATO! I KIRKECENTERET, BANEGÅRDSVEJ

Læs mere

Side 1. Jack og lygten. historien om græskarlygten.

Side 1. Jack og lygten. historien om græskarlygten. Side 1 Jack og lygten historien om græskarlygten Side 2 Personer: Jack Fanden Side 3 Jack og lygten historien om græskarlygten 1 En tom pung 4 2 Fanden 6 3 En mønt 8 4 Et år mere 10 5 Fanden kommer igen

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

& CVR.

& CVR. Julefrokost 2016 Julefrokost 2016 på Hørning Kro & Hotel 2, 3, 9 & 10 december Vi serverer en traditionsrig men spændende jule buffet, med alt hvad julen har at byde på. Kroens DJ vil sørge for at festen

Læs mere

Born i ghana 4. hvad med dig

Born i ghana 4. hvad med dig martin i ghana 1 2 indhold Børn i Ghana 4 Martin kommer til Ghana 6 Børnene i skolen Landsbyen Sankt Gabriel 12 Martin besøger en høvding 16 Zogg en lille klinik på landet 1 På marked i Tamale 20 Fiskerne

Læs mere

God dansk mad i din nye plejebolig

God dansk mad i din nye plejebolig God dansk mad i din nye plejebolig Mad fra Vores Køkken Vi tilbereder de velkendte danske retter efter årstiden og ud fra danske traditioner og helligdage. Maden er hverdagsklassikere og egnsretter med

Læs mere

Nu bliver det seriøst!

Nu bliver det seriøst! 1 Hej, jeg hedder Lotte og er datter til Lars og Mona. Jeg har haft MCADD siden, jeg var helt lille, hvor jeg blev syg og fik det diagnosticeret. Jeg har en storesøster Mai, som også har MCADD, så vi har

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Men hun vil hellere tage på eventyr med sine to venner nede på jorden. Aben Kókoro kan godt lide

Læs mere

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE Der er mange muligheder, når du afholder din fest på Hotel Saxkjøbing. Skal menuen være 3 eller 5-retter, hvad er dine livretter og hvilke vine passer sammen med maden?

Læs mere

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009 Julen 2009 i restauranten Året går med raske skridt, og snart er det juletid. Der er nu mulighed for at afholde julefrokost mellem kl. 12-16.30 og kl. 17.30-22.30

Læs mere

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge Dagtilbudsavisen 4. udgave Gl. Åby Dagtilbud NR. 4 August 2013 Introduktion Ved dagtilbudsleder Tina Haugstrup Andersen Kære alle Velkommen tilbage efter sommerferien sikke

Læs mere

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU November DEN 2015 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384 Side 1 Kaj Normann Andersen Anne-Grete Langgaard Annie Andersen Ove Søtofte 10 November 22. November 22.

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.)

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

KroAvisen. Agerskov Kro og Hotel. - også online på agerskov-kro.dk. Maj 2015. Smag på cognac Kroophold Personalehygge.

KroAvisen. Agerskov Kro og Hotel. - også online på agerskov-kro.dk. Maj 2015. Smag på cognac Kroophold Personalehygge. Agerskov Kro og Hotel KroAvisen Maj 2015 - også online på agerskov-kro.dk Smag på cognac Kroophold Personalehygge Karla Thøisen 1 Vi fik en lillebror Agerskov Kro og Hotel Konkurrence på facebook Hver

Læs mere

Prædiken til 1. s. i fasten 2014 kl. 16.00

Prædiken til 1. s. i fasten 2014 kl. 16.00 1 Prædiken til 1. s. i fasten 2014 kl. 16.00 336 Vor Gud han er så fast en borg 698 Kain hvor er din bror 495 Midt i livet er vi stedt 292 Kærligheds og sandheds Ånd 439 O, du Guds lam 412 v. 5-6 som brød

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Maj 2010, nr. 4 Velkommen til vores medlemsmøde i maj. Tirsdag, den 18. maj kl. 18:00 På Hotel Comwell, Kolding Emnet for aftenen er: Bruttonational-lykke. Hvad sker der når målet

Læs mere