NR.3 Juni, Juli, august 2015 ÅRG.48

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NR.3 Juni, Juli, august 2015 ÅRG.48"

Transkript

1 K i r ke b l a d F o r L a n g å & To r u p S o g n e NR.3 Juni, Juli, august 2015 ÅRG.48

2 Velkommen Så skete det. Kirkebladet har fået vokseværk. Vi er nu to, der tager os af bladet. Bettina Bunch tager sig af det grafiske udtryk og Bjarke Kirkegaard Nielsen tager sig af teksterne. Vi håber, det vil give et flottere kirkeblad og mere læsevenlige tekster. I dette blad kan du blandt andet læse om asylsøgere i Langå Kirke, Skt. Hans i Torup, ny kirkesti i Langå og selvfølgelig er der også flotte billeder af årets mange konfirmander. I Torup var der hele otte konfirmander, hvilket er højst usædvanligt. Det gav nogle udfordringer med logistikken, men heldigvis klappede det hele og konfirmanderne fik en flot dag. Vi håber, at alle konfirmander er blevet fejret på bedste maner og vi ønsker også et stort tillykke herfra. Har du kommentarer til vores nye kirkeblad eller forslag til ting, du gerne ville læse om i bladet, så skriv til os på ltkirkeblad@gmail.com Med forårshilsner Bettina Bunch og Bjarke Kirkegaard Nielsen

3 Skt Hans i Tor up d. 23. juni kl En af de gode gamle traditioner bliver igen i år holdt i live i Torup, når vi tænder skt. hans bålet 23. juni. Vi har valgt at flytte tidspunktet en smule, så flere børnefamilier kan deltage. I år bliver arrangementet mere ildfyldt end vanligt. Vi får nemlig besøg af ildsluger, ildjonglør og ildgøgler, Mester Peder, som kommer og underholder både børn og voksne. Som sædvanligt starter vi med en gudstjeneste i kirken. Derefter går vi ud og oplever Mester Peders show, inden pastor eremitus Christian Jensen fra Hvorslev holder årets båltale. Herefter vil vi servere pølser og en sodavand. Har man lyst til andet at drikke end sodavand, bedes man selv medbringe det. Vi håber igen at se rigtig mange mennesker til en hyggelig aften.

4 Siden sidst Besøg af asylcentret Langå Kirke får af og til besøg af skoleklasser, og det er vi rigtig glade for. Torsdag, den 1. april, havde vi besøg af en hel særlig skoleklasse; nemlig den fra Asylcentret i Bredgade. Trods sproglige forhindringer fik vi snakket lidt om, hvordan vi er kirke her i Danmark, hvordan vi fejrer påske, og om, hvordan man er kirke og fejrer påske, der, hvor de kommer fra. Nogle af dem overholder fastetiden med omhu, og kunne derfor ikke drikke kaffe midt på formiddagen. Men kaffe var der, efter dansk kirke-tradition, - og da den var drukket skulle gæsterne hjem på skolebænken, - og vi tror, at de er flittige: Alle forstår meget på dansk og kan sige noget dansk, selvom de kun har været her ganske kort. Tusind tak og mange tak var afskedsordene fra gæsterne. Det siger vi også, og kom igen en anden gang, hvis vi kan nå det inden centret lukker.

5

6 Forbedring af kirkesti i Langå Efter flere års planlægning og opsparing af midler, er det nu endelig muligt at gennemføre stiprojektet på Langå Kirkegård. Den nuværende belægning på stien udskiftes og det befæstede areal omlægges ved hoved-indgangen og ved lågen mod Kildevej. Den nye belægning vil bestå af asfalt med granitsten i gyldne nuancer på toppen. Stien fra Kildevej til kirkegården vil også blive forbedret og der vil blive opsat belysning langs hele stien. Hegnet mod øst vil blive erstattet af bøgehæk og lågen mod Kildevej vil blive udskiftet med en støbejernslåge. Randbeplantningen med avnbøg ved hovedindgangen vil blive ført igennem langs skellet mod syd. Ved kirkens hoveddør vil den blive lagt et areal med chaussesten og rundt om kirken bliver der lagt pigsten ved foden af kirkebygningen.

7 Arbejdet starter i uge 17 og 18, fortrinsvis med gartnerarbejde, hvorefter der holdes pause til efter konfirmationerne. Derefter opstartes byggeplads (uge 20) og anlægsarbejderne påbegyndes. Det forventes, at anlægsarbejderne færdiggøres i uge 24. Der er leveringstid på lågen, som først kan opsættes i uge 32, hvorefter projektet er afsluttet. Projektet er udarbejdet af Landskabsarkitekt Birgitte Henningsen, Århus, som også er rådgiver under gennemførelsen.

8 E t s t o r t T I L LY K K E s k a l l y d e h e r f r a t i l a l l e k o n f i r m a n d e r n e Langå 26. April Bg. rk Cecilie Hagerup Uhrskov, Christian Bering Moltzen, Rasmus Lund Koue, Simon Jakobsen, Fredrik Møller Anersen. Fr. rk: Sofie Hestbech Kjær, Frederikke Kobberøe Frimor, Amalie Edith Engelund Franson, Mathilde Yde Olsen, Lærke Thorsager Jensen. Præsten er Anna-Christine Elming. Milla Borup Geisler mangler.

9 Torup 1. Maj. Bg. rk: Kasper Paamand Brandsen Jensen, Laurits Kristian Lykke Christensen, Rasmus Snebæk Lunøe, Kristian Fich Jespersen. Fr. rk.: Heidi Skovrider, Kamilla Skovsager Skotland Neubert, Anna Isalina Krog, Nicole Marie Beck Staugaard. Præsten er Anna-Christine Elming. Langå 3. Maj. Bg. rk.: Nikolaj Møgelvang Christensen, Emil Carøe Christensen, Theis Boserup, Marius Lund Hviid, Rune Alexander Steffensen, Oliver Eik Rosendal Kurth. Ml.rk.: Cia Møller Nielsen, Magnus Edmund Springborg, William Agerbo, Frederik Vincent Agerbo, Mads Dybro Churchill, Simone Byrgiel Hedegaard.Fr. rk.: Ida Hellum Michii Larsen, Karoline Fyrst Johansen, Amalie Buch Jensen, Embla Kristine Asmussen, Lærke Randløv Kristiansen, Mie Abildgaard Vand og Line Skærup Christensen. Præsten er Anna-Christine Elming.

10 Langå 9. Maj Mikkel Emil Laursen og Jeppe Andesen. Præsten er Anna-Christine Elming Langå 10. Maj. Bg. rk.: Nikolaj Dam Quottrup, Frederik Dueholm Arnkjær Hvid, Jeppe Bach Jensen, Mads Schatz-Jakobsen, Oliver Olav Højmark Thøgersen, Mikkel Fruergaard Christensen, Frederik Svane Dyrgaard Nielsen. Fr. rk.: Maja Ljungberg Sørensen, Mathilde Juel Kristensen, Michelle Rasmussen, Sofie Elisa Mørup, Charlotte Arnholtz, Kathrine Hermansen, Simone Gullie Hansen og Cecilie Horsbøll Pedersen. Præsten er Anna-Christine Elming.

11 JUNIORKONFIRMANDER 2015 I uge 35 starter vi et nyt hold juniorkonfirmander. De børn, der til den tid går i 3. klasserne på Langå skole vil få tilsendt invitation lige efter sommerferien, men er der børn, der ikke går på Langå skole, som gerne vil være med, så skal I være velkommen. Ring på: eller send en mail: ace@km.dk og meld jer til. Undervisningen finder sted på TORSDAGE fra uge 35 til uge 47 i 7. og 8. lektion, altså lige efter skoletid. I kan køre med skolebussen op til kirken, og I kan også køre med den sidste skolebus hjem. Vi hører fortællinger fra Det nye Testamente, vi synger sange og salmer, vi leger lidt og tegner lidt, og hygger os lidt med Grethes dejlige serveringer. Vi ved godt, at det bliver en lang dag for børn i 3. klasse at gå til noget lige efter skole men vi ved også, at de går glade hjem fra juniorkonfirmandundervisningen, - så kom og vær med. Hilsen alle os voksne i Langå kirke.

12 KO N F I R M AT I O N Lige efter sommerferien får 7. klasserne brev om K-16 START. Vi mødes første gang søndag 30. august kl Her deltager vi i gudstjenesten, som vil være med brugsanvisning, da det er startdag for næste årgang konfirmander. Efter gudstjenesten går vi i Sognegården og får lidt spiseligt og en orientering om, hvad der venter i forberedelsestiden. Årsplan med datoer, der gerne skal reserveres, bliver udleveret og indskrivnings seddel og dåbsattest (gerne kopi) modtages. Vi håber, at se alle konfirmander og forældre denne søndag.

13 Konfirmationerne i 2016 finder sted på følgende datoer: Den gamle A klasse: 1. maj Den gamle B klasse: 8. maj. Konfirmander fra Torup sogn konfirmeres den 5. maj. Konfirmander, der ikke går på Langå skole, men ønsker at blive konfirmeret i Langå eller Torup kirker bedes kontakte mig på eller mail: ace@km.dk Hilsen Anna-Christine Elming.

14 Bispevalg I juli måned fylder biskop Kjeld Holm 70. Derfor skal han træde tilbage fra sit embede. I den anledning har de lokale menighedsråd været med til at vælge Kjeld Holms efterfølger. Valget stod mellem Jens Maibom Pedersen, der er forstander på Diakonhøjskolen og Henrik Wigh-Poulsen, der er domprovst i Odense. Efter en lang valgkamp, blev stemmerne talt op og valget faldt på Henrik Wigh-Poulsen, der altså er den nye biskop for Aarhus Stift per 1. september. Selvom Odense kan virke langt væk, har vores kommende biskop lokale rødder, da han er vokset op i Randers. Vi glæder os til at følge den nye biskop.

15 Fælles sommergudstjeneste Nu er det lige før, at vi kan kalde det en tradition: At Øster Velling, Helstrup, Grensten, Langå og Torup sogne afholder en FÆLLES gudstjeneste på en af de søndage, hvor det ganske land er ramt af ferie. Sidste år var det Langå Kirke, der husede menigheden fra de fem sogne i år er det Grensten, der lægger kirke til. Den fælles gudstjeneste finder sted søndag 19. juli kl Grensten kirke. Prædikant er Børge Jensen. Og fordi vi kan se, at ideen med en fælles gudstjeneste for 5 sogne er blevet godt modtaget, og at den blandede menighed gerne vil snakke med hinanden, udvider vi i år konceptet med KIRKEKAFFE i våbenhuset, så der kan blive lejlighed til at udveksle nyheder udensogns fra. Vi håber, at mange igen i år vil slutte op om den fælles gudstjeneste. Anna-Christine Elming

16 GODT AT VIDE ALLEREDE NU: Høstgudstjenesterne vil i år blive afholdt d. 13. september i både Langå og Torup. Torup kl med efterfølgende frokost i teltet. Langå kl Vi har aldrig før prøvet at holde høstgudstjeneste om aftenen, men nu skal det prøves. Langå FDF er med-arrangører, og vi lover en flot pyntet kirke, gode gamle høstsalmer, kor-indslag og kaffebord i Sognegården efter gudstjenesten.

17 Langå: Kirkelige handlinger: Døbte: Mathias Krag Iversen, den 15. marts Johan Oliverio Andersen, den 22. marts Theodor Skou Finnemann, den 22. marts Milas Bundgaard Nansen, den 19. april. Vielser: Helle Emma Svendsen og Mark Christian Overgaard Nielsen, den 7. marts Bisatte/begravede: Vang Ilsø, den 21. februar Caja Christensen, den 28. februar Bjarne Møller, den 7. marts Jens Christian Mathiasen, den 12. marts Jenny Rita Christensen, den 28. marts Irma Tove Rasmussen, den 31. marts Jørgen Louring Nielsen den 4. april Olga Marie Anine Jørgensen, den 17. april Petra Jørgine Sørensen, den 22. april Jonna Bentha Laustsen, den 22. april Poul Marius Andersen, den 5. maj Torup: Døbte: Anton Søgaard Espensen, den 1. marts

18 LANGÅ DAG 7. juni J. Lorentzen 1.s.e.trin juni 2.s.e.trin juni 3.s.e.trin juni Skt. Hans G u d s t j e n e s t e r ingen 28. juni 4. s.e.trin juli 5. s. e.trin juli 6.s.e.trin juli 7.s.e.trin. 26. juli Børge Jensen 8. s.e.trin august 9. s.e.trin ingen 9. august 10. s.e.trin august 11. s.e.trin august 12. s.e.trin ingen 31. august 13. s.e.trin TORUP ingen ingen ingen ingen Børge Jensen fælles gudstj. i Grensten kirke kl ingen Børge Jensen 9.00 ingen ingen 9.00 ingen

19 Gudstjenest er på Kildevang: Onsdage kl uge 24: den 10. juni uge 27: den 1. juli uge 31: den 29. juli uge 34: den 19. august: AFLYST uge 37: den 9. september 35 små påskemotiver malet af konfirmanderne i 2013

20 LANGÅ MENIGHEDSRÅD Formand: Poul Jørgensen Kildevej Langå Tlf: Kirkeværge: Ernst Nielsen Søvej 23B 8870 Langå Tlf: Kasserer: Dorte Bruuns LandboMidtØst Trigevej 20, Søften 8382 Hinnerup Langå Kirkegård: Kirkegårdsleder: Jørn Krath Nielsen Ulstrupvej 30 Tlf: Træffes på kontoret mellem kl Mandage fri. Organist og korleder: Tove Birgitte Barrett Falkevej Århus V. Tlf: (Annekset) Kirkeblad udgives af: Langå & Torup Menighedsråd Ansvarshavende: Bjarke Kirkegaard Nielsen Trykning af kirkeblad: Hvid Grafisk, Mediehuset Niels Brocks Gade Randers TORUP MENIGHEDSRÅD Formand: Karin Østergaard Præstegårdsvej 3A, Torup 8860 Ulstrup Tlf: Kirkeværge: Bettina Bunch Hollerupvej 16, Torup 8860 Ulstrup Tlf: Kasserer: Enghøj Kirkekontor Att.: Torup Kirkekasse Enghøj Allé Randers NV Torup Kirkegaard Graver: Tove Nielsen Træffes på tlf.: Organist: Tove Birgitte Barrett Falkevej Århus V. Tlf: (Annekset) Sognepræst: Anna-Christine Elming Gydevej Langå Træffes efter aftale. Mandage fri Hjemmesider:

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Søndag i maj der er konfirmation, og byen flager for dem. juni - juli - august 2011. 43. årg. NR.

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Søndag i maj der er konfirmation, og byen flager for dem. juni - juli - august 2011. 43. årg. NR. KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 3 juni - juli - august 2011 43. årg. Søndag i maj der er konfirmation, og byen flager for dem. Skt. Hans aften i Torup Torsdag den 23. juni kl. 19.30 Vi mødes i kirken

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Kirkeblad. For Langå og Torup Sogne

Kirkeblad. For Langå og Torup Sogne Kirkeblad For Langå og Torup Sogne Nr. 4 september - oktober - november 2018 Praktiske oplysninger for Langå & Torup Sogn Sognepræst: Anna-Christine Elming Gydevej 1 8870 Langå Tlf.: 8646 1094 (udgår snarest)

Læs mere

Kirkeblad For Langå og Torup sogne

Kirkeblad For Langå og Torup sogne Kirkeblad For Langå og Torup sogne Nr. 3. juni juli og august 2016 Årgang 48 1 Menighedsrådsvalg 2016 I november 2016 er der valg til landets knap 2000 menighedsråd. Menighedsrådene bliver valgt af folkekirkens

Læs mere

K i r ke b l a d NR. 3 Juni, Juli, August 2017

K i r ke b l a d NR. 3 Juni, Juli, August 2017 Kirkeblad NR. 3 Juni, Juli, August 2017 Forsidebilledet er taget af Niels Drescher Pedersen på den første konfirmationsdag, hvor kirken var mere end godt fuld. Så kan man komme til at tænke på: Gad vide,

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2013

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2013 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2013 45. årg. Påskeblomst! En dråbe stærk Drak jeg af dit gule bæger. hanegal og morgensang, synes mig af den udsprang. (Grundtvig DDS 236)

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. juni - juli - august 2012. Årets konfirmand

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. juni - juli - august 2012. Årets konfirmand KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 3 juni - juli - august 2012 Årets konfirmand i Torup Kirke, den 4. maj 2012: Regitze Jasmin Kvist Jensen, Til Lykke! 44. årg. Se flere billeder på www.langaakirke.dk

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Juni - juli - august 2010 EFTERLYSNING:

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Juni - juli - august 2010 EFTERLYSNING: KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 3 Juni - juli - august 2010 EFTERLYSNING: Hvis nogen skulle fylde huse med: - gamle plaider og tæpper, - må gerne være mølædte, - lammeskind, pelskraver, rulamsfrakker/veste

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 50. årg. 2013 Juni Juli August Kom til sensommermøde i præstegårdshaven den 25. august Til lykke til årets konfirmander Til lykke med konfirmationen

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 50. årg. 2013 September Oktober November Velkommen til vores nye organist Med stor glæde kan vi nu byde Lone Vandt velkommen som vores nye organist

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE RESTAURERING

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE RESTAURERING KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 3 Juni - Juli - August 2008 40. årg. RESTAURERING Så står Langå kirke færdig efter 4 måneders restaurering. Her ovenfor ses, det flotte resultat, hvor orglet er flyttet

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 52. årg. 2015 Juni Juli August Til lykke til årets konfirmander Til lykke med konfirmationen i Øster Velling Kirke den 26. april 2015. Til lykke

Læs mere

PÅ S KEUGEN 2017 i Langå og Tor u p.

PÅ S KEUGEN 2017 i Langå og Tor u p. K i r k e b l a d F o r L a n g å & T o r u p S o g n e N R. 2 M a r t s, A p r i l, M a j 2 0 1 7 PÅ S KEUGEN 2017 i Langå og Tor u p. Påskeugen er næsten lige så traditionsrig som advent og jul. Dog

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. December, Januar, Februar 2010-2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. December, Januar, Februar 2010-2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 4 December, Januar, Februar 2010-2011 47. årg. Nyt fra sognene Nye urnegravsteder på Øster Velling kirkegård På Øster Velling Kirkegård er der anlagt

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Kirkeblad. For Langå og Torup Sogne

Kirkeblad. For Langå og Torup Sogne Kirkeblad For Langå og Torup Sogne Nr. 3 maj juni - juli 2018 Praktiske oplysninger for Langå & Torup Sogn Sognepræst: Anna-Christine Elming Gydevej 1 8870 Langå Tlf.: 8646 1094 (udgår snarest) nyt nr.:

Læs mere

Kirkeblad For Langå og Torup sogne

Kirkeblad For Langå og Torup sogne Kirkeblad For Langå og Torup sogne Nr. 4. september - oktober og november 2016 Årgang 48 1 Høstgudstjeneste i Torup kirke HØSTGUDSTJENESTE I TORUP, DEN 4. SEPTEMBER KL. 10.30 I år har vi været så heldige

Læs mere

NR.5 Oktober, November, December 2015 ÅRG.48

NR.5 Oktober, November, December 2015 ÅRG.48 K i r ke b l a d F o r L a n g å & To r u p S o g n e NR.5 Oktober, November, December 2015 ÅRG.48 Advent i Langå og Tor up December fylder et helt kirkeblad, - ja, for december fylder meget i alle menneskers

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Løb 1, 4X50m Rygsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Rygsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 3. Seriestævne 2012/2013 Stævne by: Aars Arrangør: Svøm Region Nordjylland & Aars Svømmeklub Overdommer: Allan Thorup Svenningsen Stævneleder:

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. juni - juli - august 2013

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. juni - juli - august 2013 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 3 juni - juli - august 2013 45. årg. Det Nye Kirkeblad Dette nye kirkeblad indledes med et åbningskvad. Hvad enten du er kvinde eller mand smid det ikke i din skraldespand

Læs mere

Resultatliste - TKL Julestævne 2017

Resultatliste - TKL Julestævne 2017 Side 1 af 11 03-12-2017 15:34:22 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE TKL Julestævne 2017 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 107475 Rikke Norup Bertelsen 06-001 Viborg Skytteforening 200/08 200/10 400/18 2

Læs mere

Hammel GF, Badminton. Nr. Id Navn Klub Point 1 (P.1) 981006-03 Alexander Høglund Lystrup 44 2 (P.1) 000216-01 Mads Muurholm Petersen Hinnerup 22

Hammel GF, Badminton. Nr. Id Navn Klub Point 1 (P.1) 981006-03 Alexander Høglund Lystrup 44 2 (P.1) 000216-01 Mads Muurholm Petersen Hinnerup 22 Herresingle U11 B Antal deltagere: 11 1 (P.1) 981006-03 Alexander Høglund Lystrup 44 2 (P.1) 000216-01 Mads Muurholm Petersen Hinnerup 22 Damesingle U11 B Antal deltagere: 8 1 (P.1) 980801-01 Anne Muurholm

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

RESULTATLISTE Møn Åben Cal

RESULTATLISTE Møn Åben Cal www.moensbank.dk RESULTATLISTE Møn Åben Cal. 22 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 G 1 106625 Alexander Petersen 17-373 Ballerup Skf. 200/12 200/17 400/29 S 2 106369 Emma Nørholm Koch 23-001 Nykøbing F.

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 49. årg. 2012 September Oktober November I pinsen var Grensten kirke prydet af kirkeskulpturer, formet af elever fra Munkholmskolens 2.a og 2.b

Læs mere

KIRKEBLADET. Grensten Kirke ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. September, Oktober, November 2010

KIRKEBLADET. Grensten Kirke ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. September, Oktober, November 2010 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 3 September, Oktober, November 2010 47. årg. Grensten Kirke 1885-2010 Særlige Gudstjenester 26. september. Vi fejrer årets høst med to gudstjenester

Læs mere

Resultatliste Hyggeturnering - DGI Østjylland 2. runde

Resultatliste Hyggeturnering - DGI Østjylland 2. runde Riffel, 15m - Klasse BK1 1 106155 Peter Kaysen Lyngby Skyttekreds 193/03 2 120350 Magnus V. S. Eriksen Odder Skytteforening 188/02 Riffel, 15m - Klasse BK2 1 106572 Mikael Holm Samsø Skytteforening 199/12

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac.Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac.Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 2. Seriestævne 2009/2010 Stævne by: Hjallerup Arrangør: Svøm Region Nord og Overdommer: Lene Nørgaard Stævneleder: Flemming Mikkelsen Løb

Læs mere

Seedede heat Stævne navn: HEI-CUP2005 Stævne by: Egå havvej 5 Arrangør: HEI

Seedede heat Stævne navn: HEI-CUP2005 Stævne by: Egå havvej 5 Arrangør: HEI Side: 1 Seedede heat Stævne navn: HEI-CUP2005 Stævne by: Egå havvej 5 Arrangør: HEI Løb 1, 100m Rygsvømning Piger Finaler (10) Heat 1 (10) 159 1 Anna Nielsen 1992 2711920067 HEI 25m 134 2 Christine Dimke

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2010

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2010 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2010 47. årg. Først skal der lyde et tillykke til årets konfirmander Forsiden viser et udpluk af de kors, konfirmanderne har lavet.

Læs mere

Rekorder for damer 12 år og yngre Kortbane Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato:

Rekorder for damer 12 år og yngre Kortbane Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Rekorder for damer 12 år og yngre 50 Fri Navn: Frederikke Hedegaard Tid: 0.30.34 Dato: 19.11.05 100 Fri Navn: Julie Søgaard Tid: 1.06.65 Dato: 30.11.13 200 Fri Navn: Julie Søgaard Tid: 2.27.23 Dato: 01.12.13

Læs mere

19.73 GIESSING Victoria Juul Aalborg AM PIGER ÅR - HAMMERKAST LØR KL ANDERSEN Sara Kjær RASMUSSEN Benedikte Bech -2003

19.73 GIESSING Victoria Juul Aalborg AM PIGER ÅR - HAMMERKAST LØR KL ANDERSEN Sara Kjær RASMUSSEN Benedikte Bech -2003 Stadion: Spar Nord Arena Side Udskrevet den 4. december 07 9:36 MARS version.0.0.40 den 9.dec 07 på Spar Nord Arena Arrangør: Start- nummer PIGER -3 ÅR - HAMMERKAST LØR KL..00 (.0 KG ) 55 50 5.06 BERNTSEN

Læs mere

Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler Plac Navn Født Klub 25m Opnået Status

Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler Plac Navn Født Klub 25m Opnået Status Side: 1 Dato: 25 oktober 2014 Tid: 15:58:48 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Flipper Cup Stævne by: Aabybro Arrangør: Aabybro IF Svømning Overdommer: Johnni Olesen Stævneleder: Stefan Stenberg Sørensen

Læs mere

Resultatliste. Dansk Skytte Union DM m luftriffel. S08a

Resultatliste. Dansk Skytte Union DM m luftriffel. S08a Resultatliste DM 2015 10 m luftriffel 1 30 skud 10m Ungdom 13 1 Silas Kildehøj BPI DK 106,0 106,5 104,7 317,2 29x 2 Emma N. Koch Nykøbing Falster DK 105,8 105,9 105,0 316,7 28x 3 Carsten Hansen BPI DK

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 52. årg. 2015 September Oktober November Konfirmander 2015-2016 En varm velkomst til årets nye konfirmander! Konfirmander fra Firkløverskolen

Læs mere

Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne,den oktober 2013

Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne,den oktober 2013 Individuelle resultater: Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 103011 Gry Abildgaard Zaar Lassen 01-509 Ulsted Skf. 200/16 200/11 400/27 G 2 109040 Anna Pejs Wernich Thomsen 01-531 Lindholm Sports Skytte Klub

Læs mere

Plac Navn Født Klub 50m Opnået Status

Plac Navn Født Klub 50m Opnået Status Side: 1 Dato: 11 januar 2015 Tid: 16:40:19 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med mellemtider Stævne navn: 3. Seriestævne 2014/2015 Stævne by: Brønderslev Arrangør: Svøm Region Nordjylland & BSK08 Overdommer:

Læs mere

file://e:\documents and Settings\SAK\Dokumenter\DGI Mangekamp v3.2\printout\resultlisttotal.html

file://e:\documents and Settings\SAK\Dokumenter\DGI Mangekamp v3.2\printout\resultlisttotal.html Side 1 af 7 Resultatliste - Samlet Nålestævne, SAS, Silkeborg mandag den 16. juni 2014 Piger under 7 år 1 17 Ida Skipper 2007 Viborg 40m 400m Læ Ku 1464 7,98s (408) 1.33,88 (357) 2,57m (498) 4,31m (558)

Læs mere

PIGER ÅR - HAMMERKAST LØR KL PIGER ÅR - HAMMERKAST LØR KL Marius Kühl Lau Gad Akraw -2004

PIGER ÅR - HAMMERKAST LØR KL PIGER ÅR - HAMMERKAST LØR KL Marius Kühl Lau Gad Akraw -2004 Stadion: Spar Nord Arena Side Udskrevet den 6. december 07 :40 MARS version.0.0.40 den 9.dec 07 på Spar Nord Arena Arrangør: PIGER -3 ÅR - HAMMERKAST (.0 KG ) 55 5.06 Emma Berntsen -004 50 9.73 Victoria

Læs mere

tlf Cvr nr.: fax P nr.: Fax:

tlf Cvr nr.: fax P nr.: Fax: MEJERIERNES SKOLEMÆLKSORDNING Skolenr. 362 tlf. 873 240 Cvr nr.: 2989838 fax. 873 208 P nr.: 003325027 e-mail skolemaelk@mejeri.dk Fax: Listen er anfordret af skolemælk JELS SKOLE Att.: VIBEKE SØRENSEN

Læs mere

Resultatliste Midtdjurs Nytårsstævne 2018

Resultatliste Midtdjurs Nytårsstævne 2018 Riffel, 15m - Mesterskab BK1 1 111770 Kasper Poulsen Midtdjurs skytteforening 200/12 200/17 400/29 2 99867 Mia Hviid Sørensen Midtdjurs skytteforening 200/14 199/11 399/25 3 126982 Lasse Braad Helweg Midtdjurs

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

Nr 4. juli/august årg.

Nr 4. juli/august årg. Nr 4. juli/august 2017 26. årg. Tegning: Amalie Schmidt Krøger 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad september / oktober 2017 er torsdag d. 3.

Læs mere

Resultatliste Viborg sommerstævne 2018

Resultatliste Viborg sommerstævne 2018 Riffel, 50m - Mesterskab BK1 1 123230 Keven Axel Sørensen Viborg Skytteforening 199/11 200/14 399/25 2 113665 Chris Nielsen Viborg Skytteforening 200/14 199/10 399/24 3 107475 Rikke Norup Bertelsen Viborg

Læs mere

ELEY-CUP 2014 RESULTATLISTE

ELEY-CUP 2014 RESULTATLISTE RESULTATLISTE ELEY-CUP 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 105094 Katrine Christensen 17-033 Svinninge SKF 200/16 200/19 400/35 G POKAL 2 106625 Alexander Petersen 17-373 Ballerup Skf. 200/12 200/14 400/26

Læs mere

SPIREN. Februar Marts 2017

SPIREN. Februar Marts 2017 SPIREN Februar Marts 2017 Til vores BANKO-SPIL, der afholdes den anden mandag i hver måned er der i alt 30 gevinster. Der er 24 gevinster af vanlig karakter, men herudover er der 6 stk. af aftenens overraskelser,

Læs mere

Aktivitet mandag

Aktivitet mandag Aktivitet mandag 09.15-10.00 Zumba PB, AH, Jette (hal 2) 0. kl. Kirstine, Astrid, Katrine, Maiken, Laura, Signe H, Emma 1. kl. Simon, Line, Frederik, Charlotte, Astrid, Andreas 2. kl. Hannah, Mathilde,

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

KIRKEBLAD. Flot udsigt FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj udsigt fra Torup kirke ved forårs tide. 44. årg. NR. 2

KIRKEBLAD. Flot udsigt FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj udsigt fra Torup kirke ved forårs tide. 44. årg. NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2012 Flot udsigt 44. årg. udsigt fra Torup kirke ved forårs tide FORÅRSKONCERT I TORUP KIRKE TIRSDAG DEN 15. M AJ KL. 19.30 Jesper Brun-Jensen

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR 2 MARTS 2014 ÅRG. 46 Er det forår? Er det for tidligt at drømme om forår? I hvert fald er dagene tiltaget i synlig grad. Græsset er frit for sne, og erantis og vintergækker

Læs mere

Skydetid: 11:00. Bane Navn Forenin Disciplin Klasse. 13 Kristoffer Kvorning Viborg 1 30 stående m/st Ungdom U13

Skydetid: 11:00. Bane Navn Forenin Disciplin Klasse. 13 Kristoffer Kvorning Viborg 1 30 stående m/st Ungdom U13 Skydetid: 11:00 Banefordeling lørdag 2. april 2016 10 Chris Nielsen 11 Julian Leimbeck 2 12 Kristian Johansen 1 13 Kristoffer Kvorning 1 14 Kasper Kristiansen 1 15 Marcel Hansen 16 Carsten Hansen 1 17

Læs mere

RESULTATLISTE Skørping-stævne 2012

RESULTATLISTE Skørping-stævne 2012 Side 1 af 6 18-11-2012 16:12:06 - DDS SP v.3.12.9.2 RESULTATLISTE Skørping-stævne 2012 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 102422 Magnus Andersen 01-514 Vodskov Skytteforening 200/12 200/10 400/22 2 95772 Jonas

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

Brugsforening / Købmandsbutik

Brugsforening / Købmandsbutik Aalkjærvej 2 32s Serup Frede Kloch Sørensen 2012 Gl. Alderdomshjem Ulla og Thomas Skovhøl 1996 Rigmor Borre 1994 Kristian Borre 1972 Søndbjerg Odby Kommune 1916 3 13g Søndbjerg Lars Odgaard 2004 Niels

Læs mere

Resultat Total - Pr. aldersgruppe med point og mellemtider

Resultat Total - Pr. aldersgruppe med point og mellemtider Side: 1 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med point og mellemtider Stævne navn: 1. Turneringsstævne Stævne by: Rødding Arrangør: DGI Sønderjylland Overdommer: Jens W. Pedersen Stævneleder: René Lorenzen

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Højslev Station IF Mikkel Dahl Jakobsen (HS) Nikolaj Morratz (HS) Rasmus Toft (HS) Robert Holler (HS) Signe Lavrsen (DS) Tobias Dahl Jakobsen (HS)

Højslev Station IF Mikkel Dahl Jakobsen (HS) Nikolaj Morratz (HS) Rasmus Toft (HS) Robert Holler (HS) Signe Lavrsen (DS) Tobias Dahl Jakobsen (HS) Durup Frederik Akstrup Skyldahl (HS) Hammel Felix Berg Pedersen (HS) Lucas Hollænder (HS) Herning Anton Juul (HS+HD) Christian Sørensen (HS+HD) Karl B. Lundgaard (HS) Lasse Ostersen Lindholdt (HS) Magnus

Læs mere

Velkommen. Ve l k o m m e n må vist være kodeordet for dette nummer af Kirkeblad f o r L a n g å - Torup sogne.

Velkommen. Ve l k o m m e n må vist være kodeordet for dette nummer af Kirkeblad f o r L a n g å - Torup sogne. K i r k e b l a d F o r L a n g å & T o r u p S o g n e N R. 4 S e p t e m b e r, O k t o b e r, N o v e m b e r 2 0 1 5 Å R G. 4 9 Velkommen Ve l k o m m e n må vist være kodeordet for dette nummer af

Læs mere

Vinder af sejeste pigefrisure: Nanna (4. kl.) Vinder af sejeste drengefrisure (delt 1. plads): Sander (3. kl.) og Noah (4. kl.)

Vinder af sejeste pigefrisure: Nanna (4. kl.) Vinder af sejeste drengefrisure (delt 1. plads): Sander (3. kl.) og Noah (4. kl.) Hammerum, den 27. marts 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Fredag d. 28. februar var der stor fest på skolen, da diskoteksudvalget afholdt diskofest for 0.-8. klasse. Efter en festlig intro fra forældreudvalget

Læs mere

Opdaterede undervisningshold og studiegrupper

Opdaterede undervisningshold og studiegrupper Opdaterede undervisningshold og studiegrupper Græsk 1 Hold 1: mandag 12-13 (1453-125), tirsdag 11-12 (1453-125), onsdag 8-10 (1453-125), torsdag 8-9 (1453-125) og fredag 12-13 (1453-131) Studiegruppe 1

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d J u n i - Au g u s t

ASKOV SOGN k i r k e b l a d J u n i - Au g u s t ASKOV SOGN kirkeblad Juni - August 2017 Sommerkoncert i Askov kirke Onsdag den 14. juni 2017 kl. 19.30 Jutlandia Saxofonkvartet Fri entré Forsiden: Et blomstrende æbletræ i præstegårdshaven. 2 Konfirmander

Læs mere

Resultatliste. Ungdomsturnering 2015 Riffel 50 meter. 2. omgang. Dansk Skytte Union

Resultatliste. Ungdomsturnering 2015 Riffel 50 meter. 2. omgang. Dansk Skytte Union Resultatliste Ungdomsturnering 2015 Riffel 50 meter 2. omgang Dansk Skytte Union Idrættens Hus - DK-2605 Brøndby - Tlf. 4326 2626 - Fax 4326 2355 - E-mail info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk 30 liggende

Læs mere

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015 Side 1 af 8 09:06:29 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE TKL Forårsstævne 2015 Tak for fremmødet til vores stævne Lodtrækning med 10 gevinster af 100,- kr 1 19466 Finn Karlsson 06-005 Ulbjerg Skytteforening

Læs mere

Løb 1, 40m fri damer, Finaler Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub

Løb 1, 40m fri damer, Finaler Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub Oprettet af WinGrodan 1.22.07, Licens til Side: 1 Dato: 06 april 2014 Tid: 16:35:34 Resultat Total - Med point uden mellemtider Stævne navn: SVØMMESKOLEMESTERSKABERNE 2014 Stævne by: Brønderslev Arrangør:

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. September, Oktober, November 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. September, Oktober, November 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 3 September, Oktober, November 2011 48. årg. Ny kirkesanger i Grensten kirke Det er med stor glæde, vi nu kan byde vores nyansatte kirkesanger i Grensten

Læs mere

Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub. Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub. Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub

Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub. Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub. Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub Side: 1 Dato: 23 januar 2015 Tid: 23:21:56 Resultat Total - Med point uden mellemtider Stævne navn: 3. Seriestævne 2014/2015 Stævne by: Brønderslev Arrangør: Svøm Region Nordjylland & BSK08 Overdommer:

Læs mere

RESULTATLISTE Næstved 15m luftstævne 2017

RESULTATLISTE Næstved 15m luftstævne 2017 14-11-2017 09:01:10 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Næstved 15m luftstævne 2017 Holdkonkurrence: BK 1 Ornebjerg Skytteforening 115457 Kasper Overgaard Klasse: BK1 200/11 127729 Bjarke Balcer Klasse:

Læs mere

RESULTATLISTE Rønde Stævnet 2012

RESULTATLISTE Rønde Stævnet 2012 05-02-2012 18:25:20 - DDS SP v.3.11.12.1 RESULTATLISTE Rønde Stævnet 2012 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101279 Benjamin Lahn Pedersen 05-101 Randers Skyttekreds 200/10 200/12 400/22 G 2 92695 Lucas Pedersen

Læs mere

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP.

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP. ENDELIG RESULTATLISTE FOR : HANSTHOLM LØBET 2001 RESULTATER - : 4.2 KM KVINDER 2887 DITTE LEU HANSTHOLM 18.20 33 63.64 1 2889 CECILIE MARDAL SNEDSTED 19.31 17 59.78 2 2878 DORTE SØRENSEN HANSTHOLM 19.48

Læs mere

Christen Hoelgaard 1907 Niels Jensen 1885 Andreas Chr. Hoelgaard

Christen Hoelgaard 1907 Niels Jensen 1885 Andreas Chr. Hoelgaard 1 2d Barslev Anton Lyhne 1980 Henrik Vestergaard 1965 Evald Seir Knudsen 1961 Gunner Kongsgaard 1957 Harald Hoelgaard 1952 Kristine Thorgaard 1944 Anton Pedersen 1941 Niels Frederik Hoelgaard 1941 Jens

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

RESULTATLISTE FOR. 15m Riffelstævne 2010 Nykøbing F. Skytteforening

RESULTATLISTE FOR. 15m Riffelstævne 2010 Nykøbing F. Skytteforening RESULTATLISTE FOR 15m Riffelstævne 2010 Nykøbing F. Skytteforening Vindere af præmiechecks: Kr. 250,00 klassegruppe BK: Magnus Nielsen, Vallensbæk IF af 1939 399/20 Kr. 250,00 klassegruppe JUN: Nicolai

Læs mere

RESULTATLISTE Møn Åben Cal Protest over resultater og klasser udløber Tirsdag d kl. 16,00

RESULTATLISTE Møn Åben Cal Protest over resultater og klasser udløber Tirsdag d kl. 16,00 25-10-2015 15:56:31 - DDS SP v.3.15.10.3 RESULTATLISTE Møn Åben Cal22 2015 Protest over resultater og klasser udløber Tirsdag d.27-10-2015 kl. 16,00 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1G 114506 Marius Funck

Læs mere

Klasseliste for: 0 klasse. Fjelsø Friskole

Klasseliste for: 0 klasse. Fjelsø Friskole Klasseliste for: 0 klasse. Fjelsø Friskole Dato 31-08-2009 Side 1 184 Julie Pilgård Andersen 20030607 Heidi Andersen Jakob Pilgård Andersen Præstevejen 41 9864 5303 185 Stine Lykke Nielsen Fyllgraf 20030831

Læs mere

RESULTATLISTE Røndestævnet 2016

RESULTATLISTE Røndestævnet 2016 07-02-2016 20:12:50 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Røndestævnet 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 114483 Thomas Marding Thorsen-Poulsen 09-116 Midtdjurs Skytteforening 199/09 199/14 398/23 G 2

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Midtdjurs Nytårsstævne 2010

RESULTATLISTE FOR Midtdjurs Nytårsstævne 2010 Side 1 af 8 StævneProgram 15:17 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.19 Januar 2010 RESULTATLISTE FOR Midtdjurs Nytårsstævne 2010 15m Gevær - Mesterskab Klasse BK1 1 05-84815 Rasmus Brasch 116-Midtdjurs

Læs mere

KIRKEBLADET. Konfirmanderne i år har lavet "betydningskasser". Her er nogle af dem! ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2012

KIRKEBLADET. Konfirmanderne i år har lavet betydningskasser. Her er nogle af dem! ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2012 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Konfirmanderne i år har lavet "betydningskasser". Her er nogle af dem! Juni, Juli, August 2012 49. årg. Et STORT tillykke til konfirmanderne! Til

Læs mere

Oprettet af WinGrodan , Licens til GTI

Oprettet af WinGrodan , Licens til GTI Side: 1 Dato: 27 december 2018 Tid: 18:46:44 Startliste Løb 1-104 Stævne navn: Klubmesterskab afd. 2 2018_19 Stævne by: Greve Arrangør: GTI Løb 1, 100m Brystsvømning Damer 1 8 Salmonsen Cecilie Daluiso

Læs mere

Vagtplan kræmmermarked 2014

Vagtplan kræmmermarked 2014 Vagtplan kræmmermarked 2014 OPRYDNING PÅ PLADSEN SAMT GADER & VEJE OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 JENS JØRN NYGÅRD OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 Pauli Kiel Bent A. Jensen OPRYDNING

Læs mere

GÆLDENDE - RESULTATLISTE Skf. Kimbrernes Vinterstævne 2017

GÆLDENDE - RESULTATLISTE Skf. Kimbrernes Vinterstævne 2017 29-01-2017 16:28:00 - DDS SP v.3.16.4.1 GÆLDENDE - RESULTATLISTE Skf. Kimbrernes Vinterstævne 2017 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 115469 Magnus Sørensen 01-550 Løgstør Sportsskytteklub 200/15 200/12

Læs mere

RESULTATLISTE Randers Åben 50m 2016

RESULTATLISTE Randers Åben 50m 2016 21-05-2016 18:18:48 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Randers Åben 50m 2016 Gevær, 50m. - Mesterskab Børn 1 1 114483 Thomas Marding Thorsen-Poulse09-116 Midtdjurs Skytteforening 199/13 196/09 395/22 2

Læs mere

Oversigt over træningshold og aktiviteter. Randers Tennisklub indendørs 2011

Oversigt over træningshold og aktiviteter. Randers Tennisklub indendørs 2011 Oversigt over træningshold og aktiviteter Randers Tennisklub indendørs 2011 Træning indendørs i følgende perioder: 23/9 2011 20/4 2012 Ferie i følgende uger: Uge 42, 52, 7 og 14 (der er INGEN træning i

Læs mere

Forårs Mesterskab. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3

Forårs Mesterskab. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3 1 Elly Kristoffersen Møldrup 42 36 34 112 2 Andreas Søndergaard Blichergaarden 35 37 38 110 3 Erling Madsen Karup/Kølvrå 31 30 30 91 2 Nr- 2. 4 Gerda Hald Kjær Vridsted 45 44 38 127 5 Peter Jensen Stoholm

Læs mere

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Dato: 31 august 2014 Tid: 23:43:27 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 1. Seriestævne 2014/2015 Stævne by: Nørresundby Arrangør: Svøm Region Nordjylland & Svømmeklubben Nord

Læs mere

ESV Klubmesterskab 2016 Total pointstilling pr. gruppe

ESV Klubmesterskab 2016 Total pointstilling pr. gruppe Senior Herrer Senior Herrer Emil Kamuk Frederiksen 1995 4105 Senior Herrer Oliver Sørensen 1996 2945 Senior Herrer Nicklas Rasmussen 1997 2237 Senior Herrer Mads Juul 1997 1392 Senior Herrer Mathias Kristian

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Januar & fedbruar 2013. 45. årg. NR. 1. Spurven sidder stum bag kvist såmænd om ej det fyger..

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Januar & fedbruar 2013. 45. årg. NR. 1. Spurven sidder stum bag kvist såmænd om ej det fyger.. KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 1 Januar & fedbruar 2013 45. årg. Spurven sidder stum bag kvist såmænd om ej det fyger.. Foto: Niels Drescher Nytårshilsen fra Torup menighedsråd Så er endnu et år

Læs mere