Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben"

Transkript

1 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 4: September - November 2014 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 4: September - November 2014 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner og et væld af forskellige aktiviteter. Du kan anvende vores biograf og se nye film. Du kan spille billard, bordtennis, fodbold, volley eller basketball. Du kan også tage plads i vores computercafe og hygge dig med spil på nettet eller chatte på Facebook, spille PS3, PS4 og Wii U mv. Du kan også tage plads i vores køkken/alrum og være social med madlavning. Vi laver hygge hver dag, som er en lille sund eftermiddagssnack. I Vores kreative værksted laver alle mulige spændende ting, og store projekter som Street Art, som har fyldt Hvalsø s gader under bland andet kulturnatten. Desuden har vi 2 mini busser til rådighed, som gør vi kan tage på fede ture. - Vi sætter stor pris på dine ideer, det er jo DIN klub. Kontakt os: Sandbechs Alle 1a, 4330 Hvalsø Tlf: Nye Åbningstider!: Mandag: 14:00-19:00 Aftensmad Tirsdag: 14:00-17:00 Onsdag: 14:00-17:00 Torsdag: 14:00-17:00 Fredag: 14:00-17:00 Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. Denne udgave er spækket med nye projekter og aktiviteter for de næste 3 ma neder: Bla. Filmprojektet, Tøseaftener, Fifa turnering, Dungeons and Dragons, ATV mm. - Tjek den ud!

2 Kontakt os: Skulle du have brug for at kontakte os? Kan det gøres på følgende måder: Teresa: Morten: Jesper: Majken: Telefon: Leder: Peter Busk: Juniorklubben ligger her: Sandbechs Alle 1a, 4330 Hvalsø Til dig som forældre Juniorklubben er et tilbud til jeres børn, som de kan bruge til næsten alt hvad de selv har lyst til. Vi lægger stor vægt på at jeres børn har mulighed for at få med og selvbestemmelse, og gøre det til deres klub. Vores aktiviteter skal både være sjove, men også lærerige og med fokus på de sociale aspekter som ligger bag. Det er vigtigt at det vi laver til dagligt giver mening for dem. Vi arbejder bl.a. med fokus på at skabe plads til alle slags personligheder og kompetencer for derved at kunne skabe et godt og solidt sammenhold det skaber rum for kreativiteten og læringen. Udover vores daglige aktiviteter, laver vi ligeledes løbende temaer som eksempelvis vores projekt imovie som lægger fokus på kreativ udformning, planlægning, skuespil, samt erfaringer med digitale medier. Vi ser værdi i at medinddrage alle de potentialer og ressourcer, som de unge kan bidrage med for løbende at udvikle vores klub i den bedste retning - en retning, der giver mening for netop de unge. Værdierne tager afsæt i Lejre Kommunes personalepolitiske værdier som bl.a. dialog, udvikling og medindflydelse - og hos os er netop disse værdier højt prioriteret. Kig forbi! - Vi er her for jeres skyld Med Kærlig Hilsen: Teresa, Morten, Majken og Jesper Vi får puslespillet til at gå op i et innovativt socialt samarbejde: Personale, unge og forældre tilsammen!

3 Hvad er nyt? Nu starter efteråret, og vi nærmer os en tid, hvor indendørs aktiviteter bliver mere populære, selvom vi håber på et fantastisk efterårsvejr så der stadig er lyst til en masse udendørsaktiviteter som bland andet Mountain bike og ATV + diverse boldspil. Rollespil og brætspil Vi har pt. 3 styk brætspil som vi kan prøve kræfter med, og hygge os med mens vi kommer efteråret og vinteren i møde. Krosmasters Arena: Et sjovt mini Arena kampspil. Man styrer et antal figurer, og målet er at stjæle points fra sine modstandere. Gennem spillet har man mulighed for at indsamle mønter som kan bruges til at købe udstyr til sine krigere. World of Warcraft: The board game er det brætspil baseret på det populære online computerspil. Spiller sammen i et hold, enten som Alliance eller Horde. Alle spillere har en hero som skal klare quests, stige levels og købe items gennem spillet. Ligesom det originale online spil. Dungeons and Dragons Et lidt mere avanceret rollespil, hvor man styrer sin karakter gennem en historie som Game masteren bygger. Spillerne har mulighed for at tage deres egne beslutninger, og bestemme over alle deres handlinger. Game masteren bestemmer hvordan omgivelserne reagerer, og hvordan historien udspiller sig. Man kan stige i erfaringer, samle items og guld for til sidst at være den mægtigste kriger, troldmand eller præst. Værkstedet starter nye aktiviteter og projekter. Der er gang i et film projekt. Der vil være bagning og bolsjer. Vi har opstart med brætspil/ rollespil sidst i september. I oktober har vi Halloween værksted, med en festlig aften d. 31/10. Omkring midten af november starter juleværkstedet. Onsdag er der ligeledes mulighed for dem som er indmeldt i aftenklubben (Fra 7.kl) at være gennemgående fra kl 17:00-22:00 m. aftensmad. Fra uge 48, har vi mulighed for at bruge hallen til indendørs boldspil. Du kan også allerede nu, overveje om du vil være med til vores årlige fodboldstævne i Køge hallerne til Februar. Udover de nævnte aktiviteter i denne udgave af vores avis, er du meget velkommen til selv at komme med ideer til hvad du kunne tænke dig at lave, både ude og indendørs, eller til en tur ud af byen i vores busser. Pigecomputerne i værkstedet har fået Sims 4! Klubben har fået Wii U, med diverse party spil og Mario Kart 8. OBS: Grundet skolereform har vi udvidet vores åbningstider: Mandag: 14:00-19:00 med aftensmad. Tirsdag - Fredag 14:00-17:00

4 Vinterferien Hvalsø Juniorklubs årlige Skitur Kunne du tænke dig at deltage i den årlige skitur i vinterferien, uge ? Så skal du tilmelde dig nu. Turen går som sidste år til Østrig. Der er reserveret 25 pladser efter først til mølle princippet. Skynd dig ned i klubben, hør mere samt få en tilmeldingsseddel! Tilmeldingsfristen er ved at udløbe! Vi vil gerne have dig med :) Vær med i kampen om at blive den bedste Fifa spiller fra klubberne i Lejre Kommune I samarbejde med Hvalsø bio, og de andre klubber i Lejre Kommune, starter vi en FIFA 14 turnering. Kvalifikation til finalerne bliver spillet i klubberne i Lejre kommune. Vinderne af kvalifikations runderne går videre til finalen, som bliver spillet i Hvalsø Biograf d. 29 oktober, kl Alle er velkommen til at kigge forbi, også forældre. Vinderne har selvfølgelig brug for opbakning fra os alle sammen i Juniorklubben, derfor kan alle komme og heppe til finalen. Der vil også være nogle mini games i biografens foyer man kan deltage i. Kvalifikationsrunderne starter den: 22 sep. i Juniorklubben. Billeder fra sidste års tur.

5 Vi fortsætter hvor vi slap med de fedeste aftener kun for piger. Så kom og vær med, lær om makeup få en ansigtsbehandling, hygge med neglelak, kreativt værksted osv. Vi giver den fuld gas med alt det der er sjovere uden drengene. Hold dig opdateret hvornår vi afholder det i klubben i vores kalender. Første gang er den 29 september, kl Sæt kryds i kalenderen! :) GIRLS ONLY! - No boys allowed Skuespil, teknik og dramatik. I øjeblikket kører vi et film / drama projekt hvor du kan lave din egen kort film, evt. med imovie, som er super sjovt og nemt. Det kunne være det helt store gys, komik eller spændingsfilm hvad end du nu brænder for at lave. I den forbindelse laver vi også nogle sjove drama øvelser og afslapning, samt udforsker teaterrekvisitter som makeup og udklædning. Mulighederne er mange, så kom og vær med! Vi afslutter projektet med en filmfestival i Hvalsø bio, hvor DU er stjernen.

6 Hvor kører bussen til? Mountainbike, geocaching og ATV MTB: I år er der mulighed for at kører Mountainbike 2 gange om ugen, det bliver onsdag og fredag, med plads til noget spåntant de andre dage. Til jer 7 og 8 kl. Kan jeg fortælle at jeg har et hold torsdag fra kl. 17 til 19 i ungdomsskolen, der er ledige pladser hvis du er interesseret? Vi har 10 cykler og en 5-6 hjelme, du kan låne. Husk at klæde dig på efter vejrforholdene. I juniorklubben har vi to mini busser til rådighed. Du er med til at bestemme hvor de skal køre hen. Skriv din idé eller ønske op på vores Hvor kører bussen til? opslag i klubben, med eventuelt en dato du, og dine venner kan. I skal helst være minimum 7. Det kunne for eksempelvis være en tur til skater ramperne i Roskilde, en tur i biografen, Svømmehal, en shoppetur, lasergame, zoologisk have eller tivoli! Geocaching: I uge 40 kan du fordybe dig i Geocaching. Vi skal lære at bruge GPS, finde skatte og ligge nye spor ud i naturen. Husk at klæde dig på alt efter vejrforholdene.

7 ATV: Motor Cross Klubrådet I samarbejde med Pilen i Kr. Hyllinge har vi nogle ATV er (4 hjulet crosser) og 2 baner vi kan køre på. Vi har det sikkerhedsudstyr der skal til, så det er både forsvarligt og sjovt at køre. Banen ligger i Kr. Hyllinge. Vi har et klubråd som består af to repræsentanter fra hvert klassetrin, som alle deltager en halv time i vores personalemøder. Klubrådet er med til at give bud på, hvordan klubben skal være, hvilke aktiviteter vi tilbyder, indretning, ønsker for remedier mm. Vi vil gerne have at klubben er din klub, og ønsker derfor at du kan være med til at bestemme så meget som muligt! Måske har du lyst til at være med i klubrådet? Eller du har nogle fede ideer til et emne der skal tages op. Hiv fat i en af de voksne, eller snak med en af klubrådets medlemmer fra din klasse! Det er lidt usikkert hvornår vi kører, i forhold til SFO en i Kr. Hyllinge. Det bliver fra dag til dag at turen bliver arrangeret. Juniorklubben har ikke tegnet nogen ulykkesforsikring hvis uheldet skulle være ude, vi har dog det nødvendige sikkerhedsudstyr.

8 Vores kreative værksted. I Værkstedet går oprydningsarbejdet i gang efter vores Street art projekt, som i øvrigt pryder gaderne frem til d. 20 sep. Hver mandag frem til jul, vil man kunne lave bolsjer i køkkenet. Tirsdag til torsdag vil vi lave forskellige ting på værkstedet. Vi laver det samme en uge af gangen, så alle har mulighed for at få lavet deres ting færdig. Se kalender el. døren til værkstedet hvad der er på programmet. I Oktober er der gang i uhyggen i form af Halloween, i november starter juleværkstedet. Vi mødes inden og aftaler hvad vi har lyst til at lave og får bestilt hjem hvad vi skal bruge for at kunne lave de fedeste julegaver. Se dato i kalender. Hver Mandag og Onsdag, bliver der mulighed for at tage med klubbrn over i Bodywork s lokaler. Her har du mulighed for at komme i form. Det er ikke alle maskinerne vi bruger, men der er stadig masser af muligheder. Morten er i gang med et kursus i fitness, så vi kan sikre at redskaberne og maskinerne bruges korrekt. Hold dig opdateret omkring dagene, og meld dig til i klubben. (Kræver forældre godkendelse via seddel.)

9 Klubmesterskab i bordtennis. Forlænget åbningstider: Måske er det dig der er klubbens kommende Bordtennis mester!? Den 3-8 november kan du vise dine skillz i bordtennis, og måske løbe med titlen som den bedste bordtennis spiller i Juniorklubben. For at gøre klubben mere attraktiv for dig som medlem, nu hvor der er lidt mindre tid pga. skolereformen, har vi valgt at hver mandag har forlænget åbningstid. Her får du mulighed for at blive og spise aftensmad sammen med os. Der bliver derfor ekstra tid til at kunne fordybe sig i de spændende ting som du laver i klubben. Har man lyst, kan man være med til bestemme vi skal have at spise og være med til madlavningen. Om Mandagen har vi derfor åben fra 14:00-19:00 der er aftenmad omkring kl 18:00 Du kan også holde dig opdateret på vores aktiviteter på vores facebook side:

10 Glæd dig til: Når vi nærmer os julen, vil vi starte op i juleværkstedet, hvor du kan lave julegaver. I julen plejer vi at pynte op, og komme i rigtig julestemning. Udover det, plejer klubben at have sin egen pakke kalender, hvor der er nye og spændende ting, som du kan bruge i klubben. Der vil være mere information i vores næste nyhedsavis, som udkommer i midten af November. I det nye år vil der muligvis komme en Lalandia tur, for dig som medlem i Juniorklubben. Det er endnu ikke planlagt med dato endnu.

Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side

Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side 12-13) UK information og teater (side 22-23) Klub Blovstrød

Læs mere

FREDERIKSBERG UNGDOMSSKOLE ITALIEN 2015. August 2014 Nr. 19

FREDERIKSBERG UNGDOMSSKOLE ITALIEN 2015. August 2014 Nr. 19 FREDERIKSBERG UNGDOMSSKOLE AMP C R E M SUM ITALIEN 2015 August 2014 Nr. 19 Velkommen Velkommen til en ny sæson i Ungdomsskolen med masser af tilbud til unge på Frederiksberg Få venner og opleverler på

Læs mere

frizone - du bestemmer!

frizone - du bestemmer! din frizone - du bestemmer! 2009-2010 Hvem er vi? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Silkeborg Ungdomsskole Oslovej 2 8600 Silkeborg Tlf. 86 82 34 33 Kontortid alle hverdage fra 8.00 15.00 Ungdomsskoleleder Lars

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen!

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Dette katalog indeholder konkrete og lettilgængelige ideer til, hvordan I ude på datastuerne, bibliotekerne og andre it-undervisningssteder

Læs mere

Pædagogisk årsplan for Fritten 2014-15. Nærvær Dialog Ansvar Fri tid

Pædagogisk årsplan for Fritten 2014-15. Nærvær Dialog Ansvar Fri tid Pædagogisk årsplan for Fritten 2014-15 Nærvær Dialog Ansvar Fri tid Indholdsfortegnelse Institutionens værdier s. 3 Dagligdag på Fritten s. 4 Idrætspolitik s. 6 Kreapolitik s. 7 Institutionens mærkedage

Læs mere

Når skolen slutter har du fri - men har du også en fritid?

Når skolen slutter har du fri - men har du også en fritid? Når skolen slutter har du fri - men har du også en fritid? Fritidsaktiviteter i Løsning Velkommen til denne folder der vil give dig et overblik over fritidstilbud til børn og unge i Løsningområdet. Vi

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

Danske Skoleelevers tilbud. til elever og elevråd

Danske Skoleelevers tilbud. til elever og elevråd Danske Skoleelevers tilbud til elever og elevråd 1 DANSKE SKOLEELEVER Hvem er vi? Danske Skoleelever, DSE, er en organisation for dig! DSE har fokus på elever, skole og uddannelse. Vi kæmper for at sikre

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have Gerlevvej 3 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 10 01 E-mail: 37344@buf.kk.dk 1 Inholdsfortegnelse Inholdsfortegnelse... 2 Kære forældre... 3 Børnehusets ansatte... 4 Børnehusets

Læs mere

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn 0. - 5. KLASSE - indskolingsafdelinger RØD/GUL www.kochs.dk - vi vil være verdens bedste skole - for børn Hvad indeholder pjecen? I denne pjece kan du læse om N. Kochs Skoles indskolingsafdelinger. I skolens

Læs mere

Hvordan vender vi den nedadgående kurve? Forundersøgelse til projektet Håndbolden tilbage til København

Hvordan vender vi den nedadgående kurve? Forundersøgelse til projektet Håndbolden tilbage til København Hvordan vender vi den nedadgående kurve? Forundersøgelse til projektet Håndbolden tilbage til København Forord Håndbolden er i krise og måske særligt i Københavnsområdet, hvor håndbolden er i skarp konkurrence

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Rundhøjlivet - Hvor man trives lærer man. Rundologien Rundhøjskolens skoleblad Juni Rk.jbkæjh[Skriv 2013, nr. 10 tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst]

Rundhøjlivet - Hvor man trives lærer man. Rundologien Rundhøjskolens skoleblad Juni Rk.jbkæjh[Skriv 2013, nr. 10 tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst] Rundhøjlivet - Hvor man trives lærer man Rundologien Rundhøjskolens skoleblad Juni Rk.jbkæjh[Skriv 2013, nr. 10 tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst] Indhold 03 Leder 04 Hvad betyder Rundhøjskolen for dig?

Læs mere

10.klasse i Hvidovre Kommune Engstrandskolen 2014-15

10.klasse i Hvidovre Kommune Engstrandskolen 2014-15 10.klasse i Hvidovre Kommune Engstrandskolen 2014-15 Medie og kommunikation Sport og sundhed Language, economics and culture Teknik og byggeri Sundhed, omsorg og mad HUSK informationsaften om 10.klasse

Læs mere

pigeklubben Håndbog for frivillige i en pigeklub Dansk Flygtningehjælp

pigeklubben Håndbog for frivillige i en pigeklub Dansk Flygtningehjælp pigeklubben Håndbog for frivillige i en pigeklub Dansk Flygtningehjælp Dansk Flygtningehjælp igangsatte i 2006 et toårigt Pigeklubprojekt, der skulle etablere 21 pigeklubber for teenagepiger med etnisk

Læs mere

Bliv klogere på de unge

Bliv klogere på de unge Bliv klogere på de unge og bliv en endnu bedre træner En håndbog til dig der træner 13-18-årige i foreningsidrætten Forord Når kampen eller konkurrencen er i gang, er der ingen tvivl om, hvad der er det

Læs mere

START KLAR - PARAT. Øvrige nyheder...

START KLAR - PARAT. Øvrige nyheder... 25. årgang www.filskov.infoland.dk Februar 2015 KLAR - PARAT START Øvrige nyheder... Hjælp i Arkivet søges... Læs mere på side 5 Udtrækning af Idrætsaktier... Læs mere på side 8 Lalandia Cup... Læs mere

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

Hvordan skaber vi som ledere engagement? Hvordan anerkender vi, at medarbejderne tager imod forandringen i forskellige hastigheder?

Hvordan skaber vi som ledere engagement? Hvordan anerkender vi, at medarbejderne tager imod forandringen i forskellige hastigheder? 1 Hvilken forandring skal vi gennemføre? 1 Hvordan skaber vi som ledere engagement? 1 Hvordan får vi sat læringen i system? 2 3 Hvilke vilkår er der for forandringen? Hvordan gør vi? 2 3 Hvordan anerkender

Læs mere

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE Guide til jul - med et barn med autisme af Janni Pilgaard Guide til jul med et barn med autisme Janni Pilgaard Forside og layout: Marie Olofsen Forsideillustration: Jeppe Pilgaard Sørensen KÆRE LÆSER Du

Læs mere

Vi vil i løbet af året prøve at komme omkring nogle af de forskellige aktiviteter, som Rødding byder på, for det er ikke så lidt endda

Vi vil i løbet af året prøve at komme omkring nogle af de forskellige aktiviteter, som Rødding byder på, for det er ikke så lidt endda Kom og vær med når første sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS løber af stablen. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og fornøjelige aktiviteter for både store og små, unge og gamle.

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

Kulturtilbud for skoler i Helsingør 2014-15

Kulturtilbud for skoler i Helsingør 2014-15 Kulturtilbud for skoler i Helsingør 2014-15 Kære lærer, SFO og klubfolk Helsingør Kommune er en af de kommuner i Danmark, der har flest både små og store kulturinstitutioner. Tilsammen byder de skoleklasser

Læs mere

LÆRERVEJLEDNING TIL UNDERVISNINGSFORLØBET COOL UDEN RØG

LÆRERVEJLEDNING TIL UNDERVISNINGSFORLØBET COOL UDEN RØG LÆRERVEJLEDNING TIL UNDERVISNINGSFORLØBET COOL UDEN RØG undervisningsforløbet Cool Uden Røg Formål Cool Uden Røg er et undervisningsforløb om rygning, identitet og selviscenesættelse. Formålet med forløbet

Læs mere

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Bliv bedre til arbejdet med børn og unge Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Indhold Muligheder for opkvalificering Muligheder for opkvalificering...

Læs mere

Aktiv Sommer GENTOFTE KOMMUNE

Aktiv Sommer GENTOFTE KOMMUNE Aktiv Sommer 2015 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Amerikansk Fodbold i Gentofte Sportspark Atletik på Kirkebakken Badminton hos GBK Basecamp på Charlotenlund Fort Basketball i Kildeskovshallen Beachvolley på

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

malerier du selv kan lave Nemme Lav selv sæt Et gratis blad for os Miniature folk. Masse af

malerier du selv kan lave Nemme Lav selv sæt Et gratis blad for os Miniature folk. Masse af Vis os det som du selv har lavet og som du er stolt af. Her er det kun positivt at prale. Det giver nemlig idéer til andre. Nr 5. 2 Årgang April 2009 Et blad for folk med dukkehuse som hobby. Lavet af

Læs mere