Det bedste grundlag for fremtiden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det bedste grundlag for fremtiden"

Transkript

1 Det bedste grundlag for fremtiden

2 PA Savværk har leveret træ til danskerne siden 1885 og rangerer i dag blandt landets førende træleverandører. Savværket er et af landets ældste af sin slags. Og netop traditionen for det gode håndværk og lidenskaben for træ borger ikke alene for kvaliteten, men også for stabiliteten.

3 SAVVÆRK MED TRADITIONER HISTORIEN PA Savværks traditioner er både lange og stolte. Virksomheden blev grundlagt for over 125 år siden i nabobyen Gerup som del af en karetmagervirksomhed. Ved jernbanens ankomst til Sydfyn flytter savværket til sin nuværende placering ved stationen i Korinth for at udnytte det nye trafiknets muligheder. I begyndelsen af det 20. århundrede kommer savværket på Brahetrolleborg Gods hænder og oplever i årene derefter en stor opblomstring. Umiddelbart før krigen er antallet af medarbejdere oppe på 100, der er travlt beskæftiget med bl.a. at levere smørdritler til landbrugets eksport af smør til England. Sideløbende bliver skæring af møbelemner og parketstave en større og større del af produktionen. I 1979 køber Per Axelsen savværket af Brahetrolleborg Gods, og en kraftig omstrukturering og modernisering påbegyndes. Blandt andet føjes der to bloksave og et optimeringsanlæg til sortimentet, ligesom tørrefaciliteterne bliver optimeret. Moderniseringen gør savværket til et af landets mest effektive inden for produktion af møbelemner i høj kvalitet.

4 Om vores gulve Et massivt trægulv giver ikke alene rummet en særlig klasse og skaber en hyggelig stemning. Det giver et sundt indeklima og er nemt at vedligeholde. Derudover er der den lange holbarhed at tage med i overvejelserne. Vores brede sortiment i gulve inkluderer mange forskelige trætyper såsom eg, ask, douglas og pitch pine. Som noget helt unikt er vores kvalitetsgulve af dansk træ, og træet hentes udelukkende fra bæredygtig dansk skovdrift. Alle vores gulve produceres på Fyn, i byen Korinth, smukt beliggende ved Svanninge Bakker, nær Faaborg. Vores ønske om tæt kundekontakt bevirker desuden, at der ikke er nogen fordyrende forhandlerled. Af samme årsag kan vi levere eksklusive plankegulve, der holder hele livet, til yderst konkurrencedygtige priser.

5 dansk eg amerikansk hvideg SELECT 20 x 160 mm 22 x 130 / 160 / 210 / 260 mm 30 x 210 / 260 / 300 mm SELECT 20 x 150 / 180 / 200 mm NATUR 20 x 160 / 210 mm 22 x 130 / 160 / 210 / 260 mm 30 x 130 / 160 / 210 / 260 / 300 / 350 mm Dette fantastisk flotte egegulv er 100% produceret af danske egetræer. Vi udvælger hver enkelt stamme i skoven specielt og bruger kun de mest udsøgte. Den danske eg er karakteriseret ved, at den virkelig er levende - i forhold til amerikansk eller sydeuropæisk eg er strukturen helt unik og enestående. Leveres i faldende længder fra 1 m til 3,5 m med gennem- snitslængde på ca 2,5 m. Amerikansk eg minder en del om den danske eg. Hårdhed og holdbahed er den samme, og den har samme fantastiske egenskaber som vores danske eg. Der er lidt mindre struktur og spil i denne type eg i forhold til den danske. Denne træsort er den mest brugte til gulvmarkedet, og vi har derfor valgt at importere den fra de bedste nordlige bevoksninger i USA. Leveres i faldende længder fra 1 m til 3,5 m med gennemsnitslængde på ca 2,5 m.

6 pennsylvania-eg dansk ask SELECT 20 x 210 mm 30 x 240 mm Vi henter denne helt specielle Pennsylvania-eg dybt inde i de amerikanske skove. Denne eg er kendt for sin varme glød og har vundet indpas på plankegulvmarkedet, da dens egenskaber ligner den traditionelle eg, men med mere varme i farven. Dette flotte egegulv kan også hvidpigmenteres, så det får en lys overflade. Gulvet henvender sig til dem, der ønsker egens fremragende kvaliteter, men samtidig foretrækker en varmere glød i gulvet. Leveres i faldende længder fra 1 m til 3,5 m med gennemsnitslængde på ca 2,5 m. SELECT 22 x 130 / 160 / 210 / 260 mm 30 x 130 / 160 / 210 / 260 mm 30 x 160 mm Hvid 30 x 210 mm FSC Mix NATUR 22 x 130 / 160 / 210 / 260 / 300 mm 30 x 130 / 160 / 210 mm Dansk asketræ er kendt for sin utrolige slidstærke overflade og sine lange træfibre, hvilket gør dette til et af de mest slidstærke gulve på markedet. Derudover får man et roligt gulv uden knaster og med en fantastisk glød. I modsætning til mange andre amerikanske askegulve på markedet er vores askeplanker længere og med meget mere spil, og vi er ikke bange for at melde, at dette er danmarks flotteste asketræsgulv. Leveres i faldende længder fra 1 m til 4 m med gennemsnitslængde på ca 2,5 m.

7 dansk douglas amerikansk douglas NATUR 30 x 160 / 210 / 260 / 300 / 350 mm 35 x 260 / 300 / 350 mm NATUR 30 x 160 / 210 / 260 mm I vores produktion af 35 mm massive planker bruger vi kun råvarer, som har vokset i det bedste danske skove imellem år. Vores 30mm er produceret af amerikansk douglas. Vi importerer kun douglas fra de Nordøstligste egne af USA, hvor de store douglas-træer vokser sig helt op til meter høje. Den amerikanske douglas er mere tætåret end den danske og ikke helt så rødlig i strukturen. De brede douglas-planker vil højne værdien i ethvert hjem. Leveres i faldende længder fra 1 m til 6 m med gennemsnitslængde på ca 4 m. I vores produktion af 35 mm massive planker bruger vi kun råvarer, som har vokset i det bedste danske skove imellem år. Vores 30mm er produceret af amerikansk douglas. Vi importerer kun douglas fra de Nordøstligste egne af USA, hvor de store douglas-træer vokser sig helt op til meter høje. Den amerikanske douglas er mere tætåret end den danske og ikke helt så rødlig i strukturen. De brede douglas-planker vil højne værdien i ethvert hjem. Leveres i faldende længder fra 1 m til 6 m med gennemsnitslængde på ca 4 m.

8 pitch pine skibsplank SELECT 20 x 180 mm 30 x 270 mm Denne amerikanske fyrretræssort udmærker sig ved at være fuldstændig knastfri. I modsætning til andre fyrretræssorter får man her gulve i op til fem meters længde uden en eneste knast. Træerne gror i den sydvestlige del af USA, hvor vi i tæt samarbejde med vores leverandører kun modtager de fineste planker. Leveres i faldende længder fra 1 m til 5 m med gennemsnitslængde på ca 4 m. Vi er på PA Savværk 100% ordreproducerende, og dette gør os bla. i stand til at tilbyde samtlige vores gulve i en skibsplankeudgave. Vores skibsplanker produceres med en udfræsning til fugen og lægges som en indendørs version af træskibets dæk. Gulvets visuelle kendetegn er de brede planker, og de elegante smalle fuger bringer de maritime historier og værdier ind i boligen. Skibsplankegulvet kan lægges overalt i boligen og leveres i samtlige træsorter og bredder.

9 træ skaber stemning Da vores gulve leveres ubehandlet, kan du selv vælge det look, som lige præcis dit gulv skal have. Den smukke eg er for eksempel din garanti for en rustik og naturlig stemning i boligen. Olierer man egetræ, fremhæver man træts iboende glød og varme. Man kan også vælge at hvidbehandle den - med et lyst og stiligt udtryk til følge. Behandling med matlak understreger træets gullige nuancer. sortering eg, hvidsæbe De fleste af vores gulve fås i to sorteringer: natur og select. Ved natur-kvaliteten får man et gulv, som naturen har skabt det med spredte knaster og med meget flot spil og liv. Ved select-kvaliteten får man et gulv lavet af udsøgte planker med få eller ingen knaster. Plankerne har en naturlig farvevariation og en rolig struktur. eg, klarolie eg, ubehandlet eg, matlak Eg, natur Eg, select

10 udendørs produkter Ud over vores stemningfyldte gulve er vi også leveringsdygtige i kvalitetsløsninger til udendørs brug. Uanset om opgaven står på et hegn eller en terrasse, leverer PA Savværk et skræddersyet produkt i træsorter efter dine ønsker. Især egetræ og den varme og karakterfulde tropiske træsort Ipé egner sig godt til brug under åben himmel. Og så er ikke mindst sibirisk lærk et af adelsmærkerne hos PA Savværk. Vi importerer selv og har mange års erfaring med indkøb i Rusland. Når vi tager den lange vej for at hente træet, skyldes det, at sibirisk lærk hører hjemme i den absolut bedste ende af skalaen. Og kvalitetet sikrer man alene ved at være tilstede helt derude i de russiske skove. Vi producerer desuden selv både i Rusland og Danmark. Der er derfor ingen fordyrende mellemled. Og det er naturligvis medvirkende til, at PA Savværk kan levere topkvalitet til fornuftige priser. LÆRK EG OVERSØISKE TRÆSORTER Vi producerer kun produkter af den bedste råvare og går ikke på kompromis. Vi har ikke nogen decideret standardproduktion, men er lagerførende i terrassebrædder i 28x142 mm og klinkbeklædning i 32x150 mm. Vi opskærer også kævler af Sibirisk lærk direkte efter ønske og kan derfor efterkomme de fleste specielle ordrer. Vi producerer også lærk til hegn og leverer som samlesæt, klar til montering. Vi opskærer og lagrer betydelige mængder af certificeret egetræ, hovedsageligt af dansk oprindelse. Vores lager af lufttørrede varer gør os i stand til at levere de mest gængse udendørsprodukter såsom beklædning, bygningstømmer, brodæk og terrassebrædder. Vi producerer terrassebrædder i bredder på helt op til 25 cm. Vi er leveringsdygtige i diverse tropiske træsorter såsom Ipé, Itauba, Cumaru, Jatoba, Massaranduba. Alle er kendetegnet ved at være særdeles velegnet til udendørsbrug, god holdbarhed, høj slidstyrke og eksklusivt udseende. Standarddimensionen for terrassebrædder er 21 x 145 mm. Om det er med eller uden profil, er op til dig.

11

12 PRODUKTION MED FOKUS PÅ DETALJER Træ handler om mennesker. Ikke kun om de mennesker, hvis hjem træet skaber stemning i, men også om dem, der skaber slutproduktet. Forarbejdning af træ kræver erfaring og ekspertise. Og det er netop de kvaliteter, der kendetegner medarbejderne hos PA Savværk. De i alt 25 dedikerede medarbejdere er alle specialiserede træfolk. Og sådan skal det naturligvis være, når man insisterer på kvalitet ned i den mindste detalje. Netop den store sans for detaljer er et af vores særkender. Som savværk har vi ekspertisen og faciliteterne til at tage os af hele processen fra råtræ til færdigt produkt. Vi har berøring med alle led i processen fra skov til stue og fra jord til bord. Samtidig er vi stærke inden for specialprodukter. Er der tale om specielle blokvaretykkelser, spejlskæring, særlige træsorter eller bygningstømmer i specielle dimensioner og længder, ser vi gerne på sagen. Vores avancerede høvlelinje giver mulighed for gulvplanker i bredder op til 45cm og længder helt op til 8m. Vi har naturligvis også mulighed for at specialproducere detaljer, der er afstemt efter netop dine behov. F.eks. fremstiller vi færdige fodlister og træ til trapper, der harmonerer med dit gulv. TØMMER BLOKVARER På PA Savværk skærer vi tømmer i eg, douglas og lærk. Træet kommer fra danske skove og er specialt udvalgt til formålet. Vi er lagerførende i de mest efterspurgte dimensioner og kan lave tømmer helt op til 300 x 300 mm og 6,20 m i længden. Vi producerer blokvarer i bøg, eg, ask, ahorn, lærk og douglas. - fra lang liste- til naturkvalitet - lagerførende i 26, 32, 40 og 52 mm - friskskåret samt tørret Vi producerer gerne specielle dimensioner efter ordre.

13 EKSKLUSIVE PRODUKTER OG MØBELKLASSIKERE Hos PA Savværk er det gedigne håndarbejde i fokus. Vi leverer således også halvfabrikata til danske møbelklassikere heriblandt Wegners berømte Y-stol og andre klassikere. Kombinationen af førsteklasses produktionsudstyr og dygtige specialister gør os i stand til alt fra dampbøjning til faconskæring af møbelelementer. Derudover sætter vi en dyd i at bruge alt træ og har derfor en spændvidde i produktionen fra små emner til stiger til lange bordplader. VI FORVANDLER DINE IDÉER TIL MØBLER Træ udtrykker personlighed. Hos PA Savværk kan du få specialproduceret dine helt egne unikke træmøbler. Vi producerer custom-made møbler efter tegninger, som du enten udarbejder selv eller i samarbejde med en møbelarkitekt. Skulle du ønske en enkelt kopi af en stol frisk fra eget tegnebræt, er det absolut inden for rækkevidde. Det handler ganske enkelt om individualitet. Da vi håndterer hele processen fra skov til stue, kan du på det nærmeste også få lov til at vælge, hvilket træ træet skal komme fra. Eller simpelthen få et billede med af det træ, der ender som trægulv derhjemme.

14

15 SAVVÆRKET NU OG I FREMTIDEN I 2006 foretager PA Savværk et generationsskifte, da Per Axelsen overlader roret til sin søn Kim Axelsen. Samtidig med at virksomhedens omdømme bevares, og det stærke fokus på eksklusivt håndværk opretholdes, kommer der nu også fokus på trægulve i en enestående kvalitet. Med investeringen i den nye høvlelinje føjer PA Savværk en afgørende kompetence til repertoiret. Staben på 25 specialuddannede medarbejdere bidrager til, at PA Savværk kan konsolidere sin status som en af landets førende træleverandører. Produktudviklingen er konstant. I dag som altid har den gamle karetmagervirksomhed udsyn mod en produktiv og effektiv fremtid. FSC OG MILJØ PA Savværk har specialiseret sig i at udnytte et af verdens mest fantastiske materialer: træ. Dette betyder, at vi har en forpligtigelse og naturlig interesse i at beskytte og bevare den naturlige ressource, som verdens skove er. Vi har derfor udformet en miljøpolitik for at sikre næste generations adgang til dette unikke materiale. Vi prøver efter bedste evne at opfylde det omgivende samfunds krav og efterspørgsel på bæredygtige produkter og kan i dag tilbyde et bredt udvalg af produkter med FSC certifikat. FSC C Responsible Forest Management SW-COC Vores produkter er solide, det samme er vores renommé.

16 Kaj Lykkesvej 13 - Korinth Faaborg tel fax info@pasavvaerk.dk

Træ handler om mennesker. Ikke kun om de mennesker, hvis hjem træet skaber stemning i, men også om dem, der skaber slutproduktet.

Træ handler om mennesker. Ikke kun om de mennesker, hvis hjem træet skaber stemning i, men også om dem, der skaber slutproduktet. Inspiration PRODUKTION MED FOKUS PÅ DETALJER Træ handler om mennesker. Ikke kun om de mennesker, hvis hjem træet skaber stemning i, men også om dem, der skaber slutproduktet. Forarbejdning af træ kræver

Læs mere

DANSK EG Select. DANSK ASK Select. DANSK EG Natur. DANSK ASK Natur. Dimension, mm Vejl. pris Vejl. pris incl. moms, pr. m2 excl. moms, pr.

DANSK EG Select. DANSK ASK Select. DANSK EG Natur. DANSK ASK Natur. Dimension, mm Vejl. pris Vejl. pris incl. moms, pr. m2 excl. moms, pr. Prisliste Alle PA Gulve produceres på PA Savværk, som ligger på Fyn, i byen Korinth. Savværkets lange historie er din garanti for, at hver eneste planke bliver produceret efter gode danske håndværkstraditioner.

Læs mere

Dimension, mm Vejl. pris Vejl. pris

Dimension, mm Vejl. pris Vejl. pris PA Prisliste - 2016 Alle PA Gulve produceres på PA Savværk, som ligger på Fyn, i byen Korinth. Savværkets lange historie er din garanti for, at hver eneste planke bliver produceret efter gode danske håndværkstraditioner.

Læs mere

Trægulve af udsøgt dansk kvalitet, lavet efter stolte danske håndværkstraditioner

Trægulve af udsøgt dansk kvalitet, lavet efter stolte danske håndværkstraditioner Trægulve af udsøgt dansk kvalitet, lavet efter stolte danske håndværkstraditioner Et 3-lags lamelopbygget plankegulv fra Wiking Gulve Et massivt trægulv fra traditionsrige PA Savværk Indhold Danske trægulve

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Vores massive plankegulve er - produceret

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77 ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Woodwills massive plankegulve er - produceret

Læs mere

Det bedste grundlag for fremtiden

Det bedste grundlag for fremtiden Det bedste grundlag for fremtiden PA Savværk har leveret træ til danskerne siden 1885 og rangerer i dag blandt landets førende træleverandører. Savværket er et af landets ældste af sin slags. Og netop

Læs mere

PA vejl. prisliste

PA vejl. prisliste PA vejl. prisliste - 2017 DANSK EG Select 22 x 130 22 x 260 30 x 130 30 x 260 30 x 300 750,- 850,- 950,- 1.100,- 985,- 1.120,- 1.285,- 1.385,- 1.585,- 600,- 680,- 760,- 880,- 788,- 896,- 1.028,- 1.088,-

Læs mere

PA vejl. prisliste

PA vejl. prisliste PA vejl. prisliste - 2018 Prislisten er gældende pr. 01.02.2018 EG Select Dimension, mm 22 x 130 22 x 160 22 x 210 22 x 260 30 x 130 30 x 160 30 x 210 30 x 260 30 x 300 825,- 660,- 950,- 760,- 1.100,-

Læs mere

Introduktion. Denne designmanual beskriver grundelementerne i PA Savværkets visuelle identitet.

Introduktion. Denne designmanual beskriver grundelementerne i PA Savværkets visuelle identitet. 1 Designmanual Indhold Introduktion Grundelementer Farveunivers Farvedefinition Logo Logoplacering Logo på tekstil Billeder Brevpapir og visitkort Typografi Dos and don ts 2 Introduktion Denne designmanual

Læs mere

Vejledende prisliste 2019

Vejledende prisliste 2019 Vejledende prisliste 2019 EG Select 22 x 130 845,- 676,- 22 x 160 22 x 180 22 x 210 22 x 260 30 x 130 30 x 160 30 x 210 30 x 260 970,- 1070,- 1120,- 1320,- 1210,- 1360,- 1570,- 1740,- 776,- 856,- 896,-

Læs mere

PA vejl. prisliste

PA vejl. prisliste PA vejl. prisliste - 2019 Prislisten er gældende pr. 01.02.2019 EG Select 22 x 130 22 x 160 22 x 180 22 x 210 22 x 260 30 x 130 30 x 160 30 x 210 30 x 260 845,- 676,- 970,- 776,- 1070,- 856,- 1120,- 896,-

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ 2010 og facade i hårdttræ Rosewood terrassebrædder Plantage Teak terrassebrædder Plantage Teak er en eksklusiv og formstabil træsort med de samme gode egenskaber som asiatisk teak. Plantage Teak er hurtigt

Læs mere

PA vejl. prisliste

PA vejl. prisliste PA vejl. prisliste - 2018 Prislisten er gældende pr. 01.02.2018 EG Select 22 x 130 22 x 160 22 x 180 22 x 210 22 x 260 30 x 130 30 x 160 30 x 210 30 x 260 825,- 660,- 950,- 760,- 1050,- 840,- 1100,- 880,-

Læs mere

DANSK EG Select. DANSK EG Natur

DANSK EG Select. DANSK EG Natur Prisliste Alle PA Gulve produceres på PA Savværk, som ligger på Fyn, i byen Korinth. Savværkets lange historie er din garanti for, at hver eneste planke bliver produceret efter gode danske håndværkstraditioner.

Læs mere

Lev naturligt med. Massive trægulve & paneler

Lev naturligt med. Massive trægulve & paneler Lev naturligt med Massive trægulve & paneler Ægte trægulve vokser på træerne Södra Interiör er en af nordens førende leverandører af massive lister, trægulve, paneler og interiørprodukter. I vores sortiment

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve 17 www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone 2 Bambus Bambus er

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

Fra skovens træer til dit gulv

Fra skovens træer til dit gulv Fra skovens træer til dit gulv 1 2 Primaplank - Eg m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Eksklusiv EKO Primaplank med fasede sider 3 Primaplank - Ask m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Primaplank - Eg m/

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve Bambus Bambus er et produkt, hvis styrke er kendt verden over. Styrken gør bambus velegnet til bl.a. stilladser, bærende konstruktioner i huse, både, møbler og meget andet.

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

Beauty & Performance in Wood TM

Beauty & Performance in Wood TM Beauty & Performance in Wood TM Hvad er Kebony? Kebony er et bæredygtigt alternativ til tropisk hårdttræ, når udseende og ydeevne er afgørende. Kebony teknologien er udviklet i Norge og er en miljøvenlig

Læs mere

Eksklusive trægulve. Zagawood det tidsløse design i moderne stil! Plank Eg Rustik matlak RW03130

Eksklusive trægulve. Zagawood det tidsløse design i moderne stil!  Plank Eg Rustik matlak RW03130 Eksklusive trægulve Zagawood det tidsløse design i moderne stil! www.zagawood.dk Plank Eg Rustik matlak - 0614RW03130 2 Træets oprindelse Nordisk tradition forenet med den nyeste teknologi Zagawood er

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone Bambus Bambus er et produkt,

Læs mere

Følg brugsanvisning på dunk, for korrekt udførsel.

Følg brugsanvisning på dunk, for korrekt udførsel. Overfladebehandling Indhold Introduktion... 3 Gulvbehandling... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper: fordele

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE

Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE COLLECTION 2019 LAMELPARKET ASK ASK Lamelparket, 3 stav - Hvid matlak, Standard Varenr.: 1090417 / DB-nr: 1877528 Flot 3 stavs lamelparket, som giver

Læs mere

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og klassisk i sit

Læs mere

Specialdesignede trapper Trin for trin

Specialdesignede trapper Trin for trin KATALOG 2013 Specialdesignede trapper Trin for trin Trappe med mange detaljer Kvartsvingstrappe med buet hovedstykke Vanger : 0502-Y Trin : Jatoba olieret Håndliste : Type 8 Jatoba olieret Balustre : type

Læs mere

Datablad Wiking Ask Country

Datablad Wiking Ask Country Datablad Wiking Ask Country Ask Country Life Hvid Olie Wiking Ask plankegulve fremstilles af udsøgt dansk ask. Ask er en smuk lys træsort med en helt unik struktur i brunligt til rødligt kernetræ. Plankerne

Læs mere

Datablad Wiking Douglas

Datablad Wiking Douglas Datablad Wiking Douglas Douglas Hvid Hårdvoksolie + Wiking Douglas produceres af omhyggeligt håndplukkede danske Douglas-stammer. De brede planker er behandlet med Ekstra hvid Hårdvoksolie, som efter lader

Læs mere

Prislisten er gældende pr

Prislisten er gældende pr Vejledende Prisliste Prislisten er gældende pr. 01.02.2019 DANSK EG SELECT Select er lys ensartet og stilfuld med let knastspil 1639349 Select hvid matlak 15x185 849,00 679,20 5269002 Select hvid matlak

Læs mere

Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE

Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE COLLECTION 2018 LAMELPARKET ASK ASK Lamelparket, 3 stav - Hvid matlak, Standard Varenr.: 1090417 / DB-nr: 1877528 Flot 3 stavs lamelparket, som giver

Læs mere

Wiking Gulve. Restpartier

Wiking Gulve. Restpartier Wiking Gulve partier T. +45 9752 5600 E. wiking@wikinggulve.dk Wiking Gulve Hesthøjvej 16 DK- 7870 Roslev OBS: Ved køb af restparti fraskrives retur -og reklamationsrettet. Bestilling vil blive pålagt

Læs mere

Moelven ThermoAsk. Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk Beklædning

Moelven ThermoAsk. Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk Beklædning ThermoAsk Beklædning Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke Moelven ThermoAsk er et nyt og spændende produkt til dansk byggeri. ThermoAsk, det spændende nye alternativ

Læs mere

Gulve og paneler

Gulve og paneler Februar 2016 Gulve og paneler www.sodra.dk 1 Cm 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Et bredt standardsortiment så du finder det helt rigtige Vores brede standardsortiment omfatter mere end 1.000 artikler - gulve, lister,

Læs mere

GULVE. Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM

GULVE. Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM GULVE Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM WWW.GULV.MOLAND.BIZ MOLAND GULVE - et univers af ubegrænsede muligheder Når der vælges gulv til boligen, vælges der med

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2017 KVALITETER Prisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

NÅR KVALITETSTRÆER BLIVER TIL KVALITETSGULVE

NÅR KVALITETSTRÆER BLIVER TIL KVALITETSGULVE NÅR KVALITETSTRÆER BLIVER TIL KVALITETSGULVE INDHOLD OM WIKING GULVE 04 VORES PROCES 06 HVOR KOMMER TRÆET FRA 08 DET HOLDBARE VALG 10 ASK 12 LÆRK 16 FYR 18 DOUGLAS 20 PITCH PINE 22 EG 24 02 03 VI ARBEJDER

Læs mere

Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com

Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com Terrasse og facade I HÅRDTTRÆ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade - træ fra bæredygtige kilder Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ

Læs mere

REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK

REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 SÅDAN BLIVER EN BAMBUSPLADE TIL BAMBUSSEN HØSTES Efter bambussen er høstet fragtes bambusstænglerne på små lastbiler ned fra skovområderne i bjergene.

Læs mere

MASSIVE TRÆGULVE PRODUKTPROGRAM

MASSIVE TRÆGULVE PRODUKTPROGRAM MASSIVE TRÆGULVE PRODUKTPROGRAM 2017 DET FØRSTE MØBEL Et massivt trægulv fra Junckers er ikke kun en gulvbelægning, men en indretningsdel, der sammen med øvrigt interiør skaber atmosfære og individuel

Læs mere

PRISLISTE. Langtømmer løftes over på afkortebord

PRISLISTE. Langtømmer løftes over på afkortebord PRISLISTE ENGROS FEBRUAR 2014 Langtømmer løftes over på afkortebord Lager af granrafter med bark Lundum Savværk ApS Torpvej 59, Lundum 8700 Horsens Tlf. 7565 42 58 Fax 7565 49 44 www.lundumsavvaerk.dk

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2016 KVALITETER Prisliste 2016 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2017 KVALITETER Prisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

Nova-profiler. Trælister - og paneler

Nova-profiler. Trælister - og paneler Nova-profiler Trælister - og paneler 2 Indholdsfortegnelse Værd at vide om træpaneler og -lister Side 4 Det miljørigtige valg Side 7 Træsorter Side 8-9 Skyggelister Side 10 Glaslister Side 10 Hjørnelister

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O E N G R O S P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O E N G R O S P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ENGROSPRISLISTE 2017 KVALITETER Engrosprisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører,

Læs mere

STØT EN GOD SAG - STØT FSC GREEN GOODS FSC-CERTIFICEREDE PRODUKTER PÅ GRØN AUKTION

STØT EN GOD SAG - STØT FSC GREEN GOODS FSC-CERTIFICEREDE PRODUKTER PÅ GRØN AUKTION STØT EN GOD SAG - STØT FSC GREEN GOODS FSC-CERTIFICEREDE PRODUKTER PÅ GRØN AUKTION HAVEMØBELSÆT GRIMSTAD bord med 4 KERTEMINDE 5-positionsstole. Bredt og solidt udtræksbord B102 x L190/230 x H74 cm med

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

Datablad Wiking Fyr Prima

Datablad Wiking Fyr Prima Datablad Wiking Fyr Prima Fyr Prima - Ubehandlet Wiking Fyr plankegulve fremstilles af udvalgte stammer fra Nordsverige. Her vokser træerne langsommere, så de derved opnår større hårdhed. De 3-lags opbyggede

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

LEVERANDØR AF HÅRDTTRÆ

LEVERANDØR AF HÅRDTTRÆ LEVERANDØR AF HÅRDTTRÆ TERRASSE Rillet / Glat Specialprofiler kan laves efter aftale. De fleste træsorter i sortimentet kan tilbydes FSC -certificeret (FSC C018269). Ring for yderligere information på

Læs mere

CHALET & CHALETINO. Eksklusive egeplanker

CHALET & CHALETINO. Eksklusive egeplanker CHALET & CHALETIO Eksklusive egeplanker PLAKE FA DET FIESTE TØMME DE FIESTE TÆE Vi fra BOE er stolte af Chalet. Dette er et resultat af BOEs lange erfaring med produktion af gulve, som ikke bare er stabile

Læs mere

Gode rum. Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve.

Gode rum. Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve. Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt træ skaber

Læs mere

Datablad Wiking Eg Atlantic

Datablad Wiking Eg Atlantic Datablad Wiking Eg Atlantic Eg Atlantic Hvid Hårdvoks Olie Wikings Prestige serien er eksklusive planker med en bredde på 235mm. Fremstillet af udsøgt dansk eg, der er hårdt og stærkt kvalitets træ. Atlantic

Læs mere

Beauty & Performance in Wood TM

Beauty & Performance in Wood TM Beauty & Performance in Wood TM NORDISK MILJØMÆRKNING Hvad er Kebony? Kebony er kvalitetstræ til terrasser og facadebeklædning, som er anbefalet af førende arkitekter. Kebony træ er bæredygtigt, holdbart

Læs mere

WEGNER DESIGN MERE END 100 ÅRS TRADITION FOR KVALITET

WEGNER DESIGN MERE END 100 ÅRS TRADITION FOR KVALITET WEGNER DESIGN MERE END 100 ÅRS TRADITION FOR KVALITET GETAMA DANMARK A/S er Danmark s ældste firma som producerer møbler designet af Hans J. Wegner. GETAMA blev grundlagt i 1899 og specialiserede sig dengang

Læs mere

Møbelklassikere by Bernstorffsminde

Møbelklassikere by Bernstorffsminde Møbelklassikere by Bernstorffsminde Børge Mogensen Børge Mogensen (1914 1974) Møbeldesigner Langt de fleste kender Børge Mogensen af navn, møbeldesigneren, der i FDB-regi satte kvalitetsmøbler til fornuftige

Læs mere

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask Højkantparket Ask Villa OpNed, CEBRA arkitekter Woodfl Højkantparket Merbau. MT Højgaard - Kbh. En stærk partner for arkitekter og bygherrer Luksusboliger på havnefronter, eksklusive firmadomiciler og

Læs mere

Mammut Exclusive 4797 Highland Eg sølv, plank LAMINATGULVE

Mammut Exclusive 4797 Highland Eg sølv, plank LAMINATGULVE Mammut Exclusive 4797 Highland Eg sølv, plank LAMINATGULVE COLLECTION 2017 BASIC KT Basic Laminatgulv Et basis laminatgulv til boligen. 1376 x 193 x 6 mm 23/31 - AC3 6 år 2,92 m²/pk. - ca. 163,52 m 2 /pl.

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg Velkommen Velkommen Naturens materiale træ er en altafgørende ingrediens i dagligdagen hos Moland og, bevidst eller ubevidst, også dagligdagen for de fleste mennesker. I vores

Læs mere

HANS J. WEGNEr CH23. Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr

HANS J. WEGNEr CH23. Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr HANS J. WEGNEr CH23 Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr CH23 ORGANISKE FORMER OG ELEGANTE DETALJER CH23 ÆSTETIK OG FUNKTION FORENET I ÉN STOL CH23 tog form i 1950 og var dermed blandt de første mesterværker,

Læs mere

Datablad Wiking Eg Natur

Datablad Wiking Eg Natur Datablad Wiking Eg Natur Eg Natur Hvid Hårdvoks Olie Eg Natur er fremstillet af udsøgt dansk eg, der er hårdt og stærkt kvalitetstræ. Natursorteringen er den lyse varieret sortering med flot knastspil

Læs mere

1 H A N D M A D E I N D E N M A R K BY LoCa

1 H A N D M A D E I N D E N M A R K BY LoCa 1 HANDMADE IN DENMARK BY LoCa 2 WWW.LOCA.DK 3 DET HELE STARTEDE I EN GARAGE Historien om LoCa begynder i Herfølge i 1992. Ingeniør Thorkild Lundsgaard har sat sin ældste datters værelse i stand, og nu

Læs mere

Mammut Exclusive 4797 Highland Eg sølv, plank LAMINATGULVE

Mammut Exclusive 4797 Highland Eg sølv, plank LAMINATGULVE Mammut Exclusive 4797 Highland Eg sølv, plank LAMINATGULVE COLLECTION 2017 BASIC KT Basic Laminatgulv Et basis laminatgulv til boligen. 1376 x 193 x 6 mm 23/31 - AC3 6 år 2,92 m²/pk. - ca. 163,52 m 2 /pl.

Læs mere

FSC er den eneste globale træmærkningsordning, som sikrer, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

FSC er den eneste globale træmærkningsordning, som sikrer, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. FSC GØR EN FORSKEL Overalt i verden er ulovlig tømmerhugst og overudnyttelse af skovene et problem, der truer med at udrydde skovens dyr og planter. FSC gør noget ved problemerne. FSC er den eneste globale

Læs mere

Mammut 4728 Eg Mountain beige, plank LAMINATGULVE

Mammut 4728 Eg Mountain beige, plank LAMINATGULVE Mammut 4728 Eg Mountain beige, plank LAMINATGULVE COLLECTION 2019 BASIC KT Basic Laminatgulv Et basis laminatgulv til boligen. 1376 x 193 x 6 mm 23/31 - AC3 6 år 2,92 m²/pk. - ca. 163,52 m 2 /pl. 6 mm

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk fra Moelven Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk, det spændende nye alternativ ThermoAsk er en ny generation Thermo behandlet træ, der til udvendig

Læs mere

Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve...

Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve... Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve... Indholdsfortegnelse Side 3 Træets oprindelse Side 4-5 ipowood Parket eller Plank Side 6-7 ipowood Plank sortiment Side 8-9 ipowood Parket sortiment

Læs mere

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk fra Moelven Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk det spændende nye alternativ ThermoAsk er en ny generation Thermo behandlet træ, der til udvendig

Læs mere

Ole Wanscher er kendt for sine elegante møbler, der alle er kendetegnet ved høj kvalitet i forarbejdning og konstruktion, samt sofistikerede og

Ole Wanscher er kendt for sine elegante møbler, der alle er kendetegnet ved høj kvalitet i forarbejdning og konstruktion, samt sofistikerede og OW124 BEAK CHAIR Design: Ole Wanscher BESKRIVELSE Ole Wanscher er kendt for sine elegante møbler, der alle er kendetegnet ved høj kvalitet i forarbejdning og konstruktion, samt sofistikerede og funktionelle

Læs mere

Classic. Natur. Pris pr. m 2 inkl. moms. Prisliste

Classic. Natur. Pris pr. m 2 inkl. moms. Prisliste Prisliste Eg Egetræer er altid en oplevelse, når man møder dem i naturen, og deres livskraft er helt enestående. Vi sætter en ære i at fremstille egeplanker, hvor træets personlighed respekteres og bevares.

Læs mere

Classic. Natur. Pris pr. m 2 ekskl. moms. Prisliste

Classic. Natur. Pris pr. m 2 ekskl. moms. Prisliste Prisliste Eg Egetræer er altid en oplevelse, når man møder dem i naturen, og deres livskraft er helt enestående. Vi sætter en ære i at fremstille egeplanker, hvor træets personlighed respekteres og bevares.

Læs mere

OBAMBUS. Vores formål med produktet er at skabe budskabet om at bambus bare er bedre økonomisk, miljømæsigt og æstetisk.

OBAMBUS. Vores formål med produktet er at skabe budskabet om at bambus bare er bedre økonomisk, miljømæsigt og æstetisk. OBAMBUS Vi er vilde med bambus af ganske simple årsager: Det er den hurtigst voksende plante i verden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion. Samtidig er bambus et af de hårdeste materialer,

Læs mere

Træterrasser. Vi skaber gode rum - steder man har lyst til at opholde sig. - Moelven. Træterrasser

Træterrasser. Vi skaber gode rum - steder man har lyst til at opholde sig. - Moelven. Træterrasser Træterrasser Vi skaber gode rum - steder man har lyst til at opholde sig. - Moelven Træterrasser SVANEMÆRKET SVANEMÆRKET Hvilken terrassetype? Moelven skaber gode rum, udenfor og indenfor Vores vision

Læs mere

KØKKENBORDPLADER massivtræ

KØKKENBORDPLADER massivtræ KØKKENBORDPLADER massivtræ www.qualitybrands.dk K-bord/1301 Kundetilpassede bordplader QualityBrands.dk er din danske bordpladespecialist. Vores produktion foregår hos Danmarks ældste og mest erfarne leverandør

Læs mere

Mammut 4728 Eg Mountain beige, plank LAMINATGULVE

Mammut 4728 Eg Mountain beige, plank LAMINATGULVE Maut 4728 Eg Mountain beige, plank LAMINATGULVE COLLECTION 2018 BASIC KT Basic Laminatgulv Et basis laminatgulv til boligen. 1376 x 193 x 6 23/31 - AC3 6 år 2,92 m²/pk. - ca. 163,52 m 2 /pl. 6 KRONOFIX

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

WWW.BYSMEDEN.DK Bysmeden v/nick Thomsen, Pilevænget 29, 8270 Højbjerg, Tlf. 40 58 16 55, E-mail: nick@bysmeden.dk

WWW.BYSMEDEN.DK Bysmeden v/nick Thomsen, Pilevænget 29, 8270 Højbjerg, Tlf. 40 58 16 55, E-mail: nick@bysmeden.dk Mål og priser på standard terrasser med søgelænder *Alle angivne priser er inkl. montering i Østjylland (kørselstillæg ved større afstande) Alle priser er angivet i DKK eks. moms. Yderligere inspiration

Læs mere

WT Træfacader WICO TIMBER

WT Træfacader WICO TIMBER WT Træfacader BY WICO TIMBER OM VORES TRÆFACADER Vores træfacader tilbydes i træsorter med mange hunderede års traditioner bag sig til dette formål. Træet kommer fra de nordligst beliggende skove i Skandinavien

Læs mere

TA K T I L N AT U R E N

TA K T I L N AT U R E N TAK TIL NATUREN ANSVAR FOR MILJØET OG FOKUS PÅ KOMMENDE GENERATIONER Kvänum har hjemsted i et område af samme navn et lille hyggeligt samfund i det vestlige Sverige, hvor marker og skove har kendetegnet

Læs mere

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning Cembrit Skifertag En smuk og tidløs løsning Cembrit 40 x 40 Diagonal Skifer Sortblå Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed.

Læs mere

poul kjærholm pk1 pk52 pk52a

poul kjærholm pk1 pk52 pk52a poul kjærholm pk1 pk52 pk52a PK1 poul kjærholms første stol PK1 en eviggyldig klassiker Poul Kjærholm havde en unik evne til at forene stålet med organiske materialer en evne han demonstrerede i starten

Læs mere

PRODUKT PROGRAM Massive Trægulve JUNCKERS.DK

PRODUKT PROGRAM Massive Trægulve JUNCKERS.DK PRODUKT PROGRAM 2018 Massive Trægulve JUNCKERS.DK Der tages forbehold for eventuelle trykfejl. W A L K I N G O N DANISH DESIGN OM JUNCKERS MED JUNCKERS SOM PROFESSIONEL PARTNER, ER DU TIL ENHVER TID ER

Læs mere

Levende detaljer til dit hjem

Levende detaljer til dit hjem Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve 2016/2017 www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt

Læs mere

NY FILLERUP SAVVÆRK Prisliste 2009

NY FILLERUP SAVVÆRK Prisliste 2009 NY FILLERUP SAVVÆRK Nedenfor er prisliste for trævarer fra Ny Fillerup Savværk. Har du spørgsmål til prislisten eller specielle ønsker er du velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. Har

Læs mere

massive trægulve PrISER & muligheder Gældende fra 30. januar 2012 CREATING EXCEPTIONAL SPACES

massive trægulve PrISER & muligheder Gældende fra 30. januar 2012 CREATING EXCEPTIONAL SPACES massive trægulve Gældende fra 30. januar 2012 PrISER & muligheder CREATING EXCEPTIONAL SPACES indhold 03 Træd ind i mulighederne 04 Miljø 05 Junckers kollektioner 2012 06 The original collection 07 The

Læs mere

BO MED HASLEV MØBLER

BO MED HASLEV MØBLER BO MED HASLEV MØBLER KVALITET & DANSK HÅNDVÆRK Haslev Møbelsnedkeri har i mere end 60 år designet og produceret fine træmøbler på vores værksted i Danmark. Træet spiller hovedrollen i vores møbler det

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink

Nyt fra din blikkenslager. Tænk i. zink Nyt fra din blikkenslager Tænk i zink Hvorfor tænke i zink? Fordi... zink er et enestående materiale, som både tilfredsstiller krav om holdbarhed og intet vedligehold, men også samtidig er et usædvanligt

Læs mere

Drømmen om et smukkere hus

Drømmen om et smukkere hus Drømmen om et smukkere hus 1 Vores kærlighed til træ har en forklaring Vores virksomhed har bygget trapper i det lille lokalsamfund Norsjö i Västerbottens siden 1923. Det er ret nemt at forstå, hvorfra

Læs mere

Douglas. Natur. Classic. Pris pr. m 2 ekskl. moms. Prisliste

Douglas. Natur. Classic. Pris pr. m 2 ekskl. moms. Prisliste Prisliste Douglas Med en højde på op til 60 meter er Douglas et træ, der vækker opsigt. Det storslåede udtryk går igen i plankerne, hvor de unikke åretegninger vidner om naturens kraft og skønhed. Vi får

Læs mere

Altantilbehør 2009. Eksklusive og slidstærke altanmøbler

Altantilbehør 2009. Eksklusive og slidstærke altanmøbler Altantilbehør 2009 Eksklusive og slidstærke altanmøbler 2 Altantilbehør version 2.0 2009 Et lille udsnit af Altantilbehør version 2.0 2009 3 en lang hverdag En altan kan anvendes til meget, arbejdsplads,

Læs mere

HANDMADE IN DENMARK. Dette er blandt andet en af grundene til, at møbler fra Wiinberg altid har det særlige nordiske.

HANDMADE IN DENMARK. Dette er blandt andet en af grundene til, at møbler fra Wiinberg altid har det særlige nordiske. HANDMADE IN DENMARK Wiinberg møbler er udelukkende fremstillet i Danmark. Dette har vi valgt, fordi det sikrer en høj kvalitet, som er lavet af møbelsnedkere med erfaring og engagement. Vi arbejder sammen

Læs mere