Det bedste grundlag for fremtiden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det bedste grundlag for fremtiden"

Transkript

1 Det bedste grundlag for fremtiden

2 PA Savværk har leveret træ til danskerne siden 1885 og rangerer i dag blandt landets førende træleverandører. Savværket er et af landets ældste af sin slags. Og netop traditionen for det gode håndværk og lidenskaben for træ borger ikke alene for kvaliteten, men også for stabiliteten.

3 Savværk med traditioner historien PA Savværks traditioner er både lange og stolte. Virksomheden blev grundlagt for snart 125 år siden i nabobyen Gerup som del af en karetmagervirksomhed. Ved jernbanens ankomst til Sydfyn flytter savværket til sin nuværende placering ved stationen i Korinth for at udnytte det nye trafiknets muligheder. I begyndelsen af det 20. århundrede kommer savværket på Brahetrolleborg Gods hænder og oplever i årene derefter en stor opblomstring. Umiddelbart før krigen er antallet af medarbejdere oppe på 100, der er travlt beskæftiget med bl.a. at levere smørdritler til landbrugets eksport af smør til England. Sideløbende bliver skæring af møbelemner og parketstave en større og større del af produktionen. I 1979 køber Per Axelsen savværket af Brahetrolleborg Gods, og en kraftig omstrukturering og modernisering påbegyndes. Blandt andet føjes der to bloksave og et optimeringsanlæg til sortimentet, ligesom tørrefaciliteterne bliver optimeret. Moderniseringen gør savværket til et af landets mest effektive inden for produktion af møbelemner i høj kvalitet.

4 Om vores gulve Et massivt trægulv giver ikke alene rummet en særlig klasse og skaber en hyggelig stemning. Det giver et sundt indeklima og er nemt at vedligeholde. Derudover er der den lange holbarhed at tage med i overvejelserne. Vores brede sortiment i gulve inkluderer mange forskelige trætyper såsom eg, ask, douglas, pitch pine og lærk. Som noget helt unikt er vores kvalitetsgulve af dansk træ, og træet hentes udelukkende fra bæredygtig dansk skovdrift. Alle vores gulve produceres på Fyn, i byen Korinth, smukt beliggende ved Svanninge Bakker, nær Faaborg. Vores ønske om tæt kundekontakt bevirker desuden, at der ikke er nogen fordyrende forhandlerled. Af samme årsag kan vi levere eksklusive plankegulve, der holder hele livet, til yderst konkurrencedygtige priser.

5 dansk eg amerikansk hvideg SELECt natur 25 x x x x x x x x x 300 SELECt natur 19 x x x x x x x x 250 Dette fantastisk flotte egegulv er 100% produceret af danske egetræer. Vi udvælger hver enkelt stamme i skoven specielt og bruger kun de mest udsøgte. Den danske eg er karakteriseret ved, at den virkelig er levende - i forhold til amerikansk eller sydeuropæisk eg er strukturen helt unik og enestående. Leveres i faldende længder fra 1 m til 3,5 m med gennemsnitslængde på ca 2,5 m. Amerikansk eg minder en del om den danske eg. Hårdhed og holdbahed er den samme, og den har samme fantastiske egenskaber som vores danske eg. Der er lidt mindre struktur og spil i denne type eg i forhold til den danske. Denne træsort er den mest brugte til gulvmarkedet, og vi har derfor valgt at importere den fra de bedste nordlige bevoksninger i USA. Leveres i faldende længder fra 1 m til 3,5 m med gennemsnitslængde på ca 2,5 m.

6 pennsylvania eg douglas SELECt 19 x x x x 250 SELECt natur 35 x x x x x x x 350 Vi henter denne helt specielle Pennsylvania-eg dybt inde i de amerikanske skove. Denne eg er kendt for sin varme glød og har vundet indpas på plankegulvmarkedet, da dens egenskaber ligner den traditionelle eg, men med mere varme i farven. Dette flotte egegulv kan også hvidpigmenteres, så det får en lys overflade. Gulvet henvender sig til dem, der ønsker egens fremragende kvaliteter, men samtidig foretrækker en varmere glød i gulvet. Leveres i faldende længder fra 1 m til 3,5 m med gennemsnitslængde på ca 2,5 m. I vores produktion af 35 mm massive planker bruger vi kun råvarer, som har vokset i det bedste danske skove imellem år. Vores 30mm er produceret af amerikansk douglas. Vi importerer kun douglas fra de Nordøstligste egne af USA, hvor de store douglas-træer vokser sig helt op til meter høje. Den amerikanske douglas er mere tætåret end den danske og ikke helt så rødlig i strukturen. De brede douglas-planker vil højne værdien i ethvert hjem. Leveres i faldende længder fra 1 m til 6 m med gennemsnitslængde på ca 4 m.

7 ask pitch pine SELECt natur 25 x x x x x x x x x x 300 SELECt 20 x x x 250 Dansk asketræ er kendt for sin utrolige slidstærke overflade og sine lange træfibre, hvilket gør dette til et af de mest slidstærke gulve på markedet. Derudover får man et roligt gulv uden knaster og med en fantastisk glød. I modsætning til mange andre amerikanske askegulve på markedet er vores askeplanker længere og med meget mere spil, og vi er ikke bange for at melde, at dette er danmarks flotteste asketræsgulv. Leveres i faldende længder fra 1 m til 4 m med gennemsnitslængde på ca 2,5 m. Denne amerikanske fyrretræssort udmærker sig ved at være fuldstændig knastfri. I modsætning til andre fyrretræssorter får man her gulve i op til fem meters længde uden en eneste knast. Træerne gror i den sydvestlige del af USA, hvor vi i tæt samarbejde med vores leverandører kun modtager de fineste planker. Leveres i faldende længder fra 1 m til 5 m med gennemsnitslængde på ca 4 m.

8 lærk skibsplank er SELECt natur 30 x x x x x x x x 300 Dette lærkegulv kommer udelukkende fra de bedste danske lærketræer. Lærkegulvet har meget struktur og liv og vil give et smukt resultat til ethvert hjem. Er et godt alternativ til et almindeligt fyrregulv. Leveres i faldende længder fra 1 m til 5 m med gennemsnitslængde på ca 4 m. Vi er på PA Savværk 100% ordreproducerende, og dette gør os bla. i stand til at tilbyde samtlige vores gulve i en skibsplankeudgave. Vores skibsplanker produceres med en udfræsning til fugen og lægges som en indendørs version af træskibets dæk. Gulvets visuelle kendetegn er de brede planker, og de elegante smalle fuger bringer de maritime historier og værdier ind i boligen. Skibsplankegulvet kan lægges overalt i boligen og leveres i samtlige træsorter og bredder.

9 træ skaber stemning Da vores gulve leveres ubehandlet, kan du selv vælge det look, som lige præcis dit gulv skal have. Den smukke eg er for eksempel din garanti for en rustik og naturlig stemning i boligen. Olierer man egetræ, fremhæver man træts iboende glød og varme. Man kan også vælge at hvidbehandle den - med et lyst og stiligt udtryk til følge. Behandling med matlak understreger træets gullige nuancer. sortering eg, hvidsæbe De fleste af vores gulve fås i to sorteringer: natur og select. Ved natur-kvaliteten får man et gulv, som naturen har skabt det med spredte knaster og med meget flot spil og liv. Ved select-kvaliteten får man et gulv lavet af udsøgte planker med få eller ingen knaster. Plankerne har en naturlig farvevariation og en rolig struktur. eg, klarolie eg, ubehandlet eg, matlak Eg, natur Eg, select

10 udendørs produkter Ud over vores stemningfyldte gulve er vi også leveringsdygtige i kvalitetsløsninger til udendørs brug. Uanset om opgaven står på et hegn eller en terrasse, leverer PA Savværk et skræddersyet produkt i træsorter efter dine ønsker. Især egetræ og den varme og karakterfulde tropiske træsort Ipé egner sig godt til brug under åben himmel. Og så er ikke mindst sibirisk lærk et af adelsmærkerne hos PA Savværk. Vi importerer selv og har mange års erfaring med indkøb i Rusland. Når vi tager den lange vej for at hente træet, skyldes det, at sibirisk lærk hører hjemme i den absolut bedste ende af skalaen. Og kvalitetet sikrer man alene ved at være tilstede helt derude i de russiske skove. Vi producerer desuden selv både i Rusland og Danmark. Der er derfor ingen fordyrende mellemled. Og det er naturligvis medvirkende til, at PA Savværk kan levere topkvalitet til fornuftige priser. Lærk EG Terrassebrædder i oversøiske træsorter Vi producerer kun produkter af den bedste råvare og går ikke på kompromis. Vi har ikke nogen decideret standardproduktion, men er lagerførende i terrassebrædder i 28x142 mm og klinkbeklædning i 32x150 mm. Vi opskærer også kævler af Sibirisk lærk direkte efter ønske og kan derfor efterkomme de fleste specielle ordrer. Vi producerer også lærk til hegn og leverer som samlesæt, klar til montering. Vi opskærer og lagrer betydelige mængder af certificeret egetræ, hovedsageligt af dansk oprindelse. Vores lager af lufttørrede varer gør os i stand til at levere de mest gængse udendørsprodukter såsom beklædning, bygningstømmer, brodæk og terrassebrædder. Vi producerer terrassebrædder i bredder på helt op til 25 cm. Vi er leveringsdygtige i diverse tropiske træsorter såsom Ipé, Itauba, Cumaru, Jatoba, Massaranduba. Alle er kendetegnet ved at være særdeles velegnet til udendørsbrug, god holdbarhed, høj slidstyrke og eksklusivt udseende. Standarddimensionen er 21 x 145 mm. Om det er med eller uden profil, er op til dig.

11

12 Produktion med fokus på detaljer Træ handler om mennesker. Ikke kun om de mennesker, hvis hjem træet skaber stemning i, men også om dem, der skaber slutproduktet. Forarbejdning af træ kræver erfaring og ekspertise. Og det er netop de kvaliteter, der kendetegner medarbejderne hos PA Savværk. De i alt 25 dedikerede medarbejdere er alle specialiserede træfolk. Og sådan skal det naturligvis være, når man insisterer på kvalitet ned i den mindste detalje. Netop den store sans for detaljer er et af vores særkender. Som savværk har vi ekspertisen og faciliteterne til at tage os af hele processen fra råtræ til færdigt produkt. Vi har berøring med alle led i processen fra skov til stue og fra jord til bord. Samtidig er vi stærke inden for specialprodukter. Er der tale om specielle blokvaretykkelser, spejlskæring, særlige træsorter eller bygningstømmer i specielle dimensioner og længder, ser vi gerne på sagen. Vores avancerede høvlelinje giver mulighed for gulvplanker i bredder op til 45cm og længder helt op til 8m. Vi har naturligvis også mulighed for at specialproducere detaljer, der er afstemt efter netop dine behov. F.eks. fremstiller vi færdige fodlister og træ til trapper, der harmonerer med dit gulv. Tømmer BlokvareR På PA Savværk skærer vi tømmer i eg, douglas og lærk. Træet kommer fra danske skove og er specialt udvalgt til formålet. Vi er lagerførende i de mest efterspurgte dimensioner og kan lave tømmer helt op til 300 x 300 mm og 6,20 m i længden. Vi producerer blokvarer i bøg, eg, ask, ahorn, lærk og douglas. - fra lang liste- til naturkvalitet - lagerførende i 26, 32, 40 og 52 mm - friskskåret samt tørret Vi producerer gerne specielle dimensioner efter ordre.

13 eksklusive produkter og møbelklassikere Hos PA Savværk er det gedigne håndarbejde i fokus. Vi leverer således også halvfabrikata til danske møbelklassikere heriblandt Wegners berømte Y-stol og andre klassikere. Kombinationen af førsteklasses produktionsudstyr og dygtige specialister gør os i stand til alt fra dampbøjning til faconskæring af møbelelementer. Derudover sætter vi en dyd i at bruge alt træ og har derfor en spændvidde i produktionen fra små emner til stiger til lange bordplader. vi forvandler dine idéer til møbler Træ udtrykker personlighed. Hos PA Savværk kan du få specialproduceret dine helt egne unikke træmøbler. Vi producerer custom-made møbler efter tegninger, som du enten udarbejder selv eller i samarbejde med en møbelarkitekt. Skulle du ønske en enkelt kopi af en stol frisk fra eget tegnebræt, er det absolut inden for rækkevidde. Det handler ganske enkelt om individualitet. Da vi håndterer hele processen fra skov til stue, kan du på det nærmeste også få lov til at vælge, hvilket træ træet skal komme fra. Eller simpelthen få et billede med af det træ, der ender som trægulv derhjemme.

14

15 Savværket nu og i fremtiden I 2006 foretager PA Savværk et generationsskifte, da Per Axelsen overlader roret til sin søn Kim Axelsen. Samtidig med at virksomhedens omdømme bevares, og det stærke fokus på eksklusivt håndværk opretholdes, kommer der nu også fokus på trægulve i en enestående kvalitet. Med investeringen i den nye høvlelinje føjer PA Savværk en afgørende kompetence til repertoiret. Staben på 25 specialuddannede medarbejdere bidrager til, at PA Savværk kan konsolidere sin status som en af landets førende træleverandører. Produktudviklingen er konstant. I dag som altid har den gamle karetmagervirksomhed udsyn mod en produktiv og effektiv fremtid. FSC OG MILJØ PA Savværk har specialiseret sig i at udnytte et af verdens mest fantastiske materialer: træ. Dette betyder, at vi har en forpligtigelse og naturlig interesse i at beskytte og bevare den naturlige ressource, som verdens skove er. Vi har derfor udformet en miljøpolitik for at sikre næste generations adgang til dette unikke materiale. Vi prøver efter bedste evne at opfylde det omgivende samfunds krav og vil derfor kunne tilbyde FSC-certificerede produkter inden årets udgang. Vores produkter er solide, det samme er vores renommé.

16 Kaj Lykkesvej 13 - Korinth Faaborg tel fax info@pa-sav.dk

Det bedste grundlag for fremtiden

Det bedste grundlag for fremtiden Det bedste grundlag for fremtiden PA Savværk har leveret træ til danskerne siden 1885 og rangerer i dag blandt landets førende træleverandører. Savværket er et af landets ældste af sin slags. Og netop

Læs mere

DANSK EG Select. DANSK EG Natur

DANSK EG Select. DANSK EG Natur Prisliste Alle PA Gulve produceres på PA Savværk, som ligger på Fyn, i byen Korinth. Savværkets lange historie er din garanti for, at hver eneste planke bliver produceret efter gode danske håndværkstraditioner.

Læs mere

Træ handler om mennesker. Ikke kun om de mennesker, hvis hjem træet skaber stemning i, men også om dem, der skaber slutproduktet.

Træ handler om mennesker. Ikke kun om de mennesker, hvis hjem træet skaber stemning i, men også om dem, der skaber slutproduktet. Inspiration PRODUKTION MED FOKUS PÅ DETALJER Træ handler om mennesker. Ikke kun om de mennesker, hvis hjem træet skaber stemning i, men også om dem, der skaber slutproduktet. Forarbejdning af træ kræver

Læs mere

PA Savværk A/S Kaj Lykkesvej 13 5600 Fåborg Tlf.: 62651009 Fax: 62651646. info@pasavvaerk.dk - www.plankegulv.com - www.pasavvaerk.

PA Savværk A/S Kaj Lykkesvej 13 5600 Fåborg Tlf.: 62651009 Fax: 62651646. info@pasavvaerk.dk - www.plankegulv.com - www.pasavvaerk. Dansk Eg PA Egegulv er produceret i europæisk eg (Querqus robur L.) Egekævlerne er købt på særligt udvalgte danske skovparter. Vi besigtiger samtlige partier inden overtagelse, hvilket reelt vil sige at

Læs mere

DANSK EG Select. DANSK ASK Select. DANSK EG Natur. DANSK ASK Natur. Dimension, mm Vejl. pris Vejl. pris incl. moms, pr. m2 excl. moms, pr.

DANSK EG Select. DANSK ASK Select. DANSK EG Natur. DANSK ASK Natur. Dimension, mm Vejl. pris Vejl. pris incl. moms, pr. m2 excl. moms, pr. Prisliste Alle PA Gulve produceres på PA Savværk, som ligger på Fyn, i byen Korinth. Savværkets lange historie er din garanti for, at hver eneste planke bliver produceret efter gode danske håndværkstraditioner.

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Vores massive plankegulve er - produceret

Læs mere

Dimension, mm Vejl. pris Vejl. pris

Dimension, mm Vejl. pris Vejl. pris PA Prisliste - 2016 Alle PA Gulve produceres på PA Savværk, som ligger på Fyn, i byen Korinth. Savværkets lange historie er din garanti for, at hver eneste planke bliver produceret efter gode danske håndværkstraditioner.

Læs mere

Hans J. Wegner CH22 CH26

Hans J. Wegner CH22 CH26 Hans J. Wegner CH22 CH26 ch22 ch26 forbilledlig enkelhed every piece comes with a story Når du vælger et møbel fra Carl Hansen & Søn, får du mere end bare et møbel. Du får en stolt tradition for smukt

Læs mere

PA vejl. prisliste

PA vejl. prisliste PA vejl. prisliste - 2017 DANSK EG Select 22 x 130 22 x 260 30 x 130 30 x 260 30 x 300 750,- 850,- 950,- 1.100,- 985,- 1.120,- 1.285,- 1.385,- 1.585,- 600,- 680,- 760,- 880,- 788,- 896,- 1.028,- 1.088,-

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77 ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Woodwills massive plankegulve er - produceret

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone Bambus Bambus er et produkt,

Læs mere

Trægulve af udsøgt dansk kvalitet, lavet efter stolte danske håndværkstraditioner

Trægulve af udsøgt dansk kvalitet, lavet efter stolte danske håndværkstraditioner Trægulve af udsøgt dansk kvalitet, lavet efter stolte danske håndværkstraditioner Et 3-lags lamelopbygget plankegulv fra Wiking Gulve Et massivt trægulv fra traditionsrige PA Savværk Indhold Danske trægulve

Læs mere

PA vejl. prisliste

PA vejl. prisliste PA vejl. prisliste - 2018 Prislisten er gældende pr. 01.02.2018 EG Select Dimension, mm 22 x 130 22 x 160 22 x 210 22 x 260 30 x 130 30 x 160 30 x 210 30 x 260 30 x 300 825,- 660,- 950,- 760,- 1.100,-

Læs mere

Introduktion. Denne designmanual beskriver grundelementerne i PA Savværkets visuelle identitet.

Introduktion. Denne designmanual beskriver grundelementerne i PA Savværkets visuelle identitet. 1 Designmanual Indhold Introduktion Grundelementer Farveunivers Farvedefinition Logo Logoplacering Logo på tekstil Billeder Brevpapir og visitkort Typografi Dos and don ts 2 Introduktion Denne designmanual

Læs mere

Vejledende prisliste 2019

Vejledende prisliste 2019 Vejledende prisliste 2019 EG Select 22 x 130 845,- 676,- 22 x 160 22 x 180 22 x 210 22 x 260 30 x 130 30 x 160 30 x 210 30 x 260 970,- 1070,- 1120,- 1320,- 1210,- 1360,- 1570,- 1740,- 776,- 856,- 896,-

Læs mere

PA vejl. prisliste

PA vejl. prisliste PA vejl. prisliste - 2019 Prislisten er gældende pr. 01.02.2019 EG Select 22 x 130 22 x 160 22 x 180 22 x 210 22 x 260 30 x 130 30 x 160 30 x 210 30 x 260 845,- 676,- 970,- 776,- 1070,- 856,- 1120,- 896,-

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

PA vejl. prisliste

PA vejl. prisliste PA vejl. prisliste - 2018 Prislisten er gældende pr. 01.02.2018 EG Select 22 x 130 22 x 160 22 x 180 22 x 210 22 x 260 30 x 130 30 x 160 30 x 210 30 x 260 825,- 660,- 950,- 760,- 1050,- 840,- 1100,- 880,-

Læs mere

GUIDELINES FOR LEATHER

GUIDELINES FOR LEATHER GUIDELINES FOR LEATHER Eksempel: Elegance, pigmentforanderinger og nakkefolder ELEGANCE / NATUR / RUSTIK / SENSE - kvaliteten Elegance/Natur/Rustik/Sense er en eksklusiv lædertype af allerhøjeste kvalitet

Læs mere

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke

ThermoAsk fra Moelven. Moelven ThermoAsk. Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk fra Moelven Moelven ThermoAsk Smukke mørke farvenuancer med stor formstabilitet og styrke ThermoAsk det spændende nye alternativ ThermoAsk er en ny generation Thermo behandlet træ, der til udvendig

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

Sådan vedligeholder du dine lædermøbler

Sådan vedligeholder du dine lædermøbler Sådan vedligeholder du dine lædermøbler Selvom læder er et holdbart og robust materiale, så kræver det vedligeholdelse for at få det flotteste resultat der holder længst. Som udgangspunkt skal man altid

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

Levende detaljer til dit hjem

Levende detaljer til dit hjem Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve 2016/2017 www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve 17 www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone 2 Bambus Bambus er

Læs mere

www.grohe.dk Nye Eurolines nyhed med GROHE SilkMove teknologi www.grohe.dk 05/2006 - Copyright by GROHE

www.grohe.dk Nye Eurolines nyhed med GROHE SilkMove teknologi www.grohe.dk 05/2006 - Copyright by GROHE nyhed 05/2006 - Copyright by GROHE Grohe A/S Walgerholm 11 3500 Værløse Tlf.: 44 65 68 00 Fax: 44 65 02 52 E-mail: grohe@grohe.dk Nye Eurolines med GROHE SilkMove teknologi Nye Eurolines side 2 De imponerende

Læs mere

Klassisk Teak Siden 1996

Klassisk Teak Siden 1996 Klassisk Teak Siden 1996 2014 Teaktræets naturlige olier gør det meget anvendeligt på udsatte steder, samt resistent overfor mug og skadedyr. Teak er holdbart, selv når det ikke behandles med olie eller

Læs mere

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter mål skrædder syede trapper efter mål Om din trappe Siden starten af 70 erne har unikke og specialkonstruerede kvalitetstrætrapper været konceptet

Læs mere

lifa design bordplader

lifa design bordplader lifa design bordplader DIT LIVS KØKKEN Dit livs køkken En bordplade er langt fra bare en bordplade. Den er om noget med til at fuldende køkkenets udtryk og kan afhængig af materiale- og farvevalg ændre

Læs mere

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Instruktion Formålet med Lederadfærdsanalyse II Egen er at give dig oplysninger om, hvordan du opfatter din ledelsesstil. I det følgende vil du blive

Læs mere

Udviklingssamtaler. Rollespil 1: Afdelingsleder Anton Hansen

Udviklingssamtaler. Rollespil 1: Afdelingsleder Anton Hansen Udviklingssamtaler Rollespil 1: Afdelingsleder Anton Hansen Du skal have den årlige medarbejdersamtale med en af dine medarbejdere, Rita Ravn. Rita er pligtopfyldende og dygtig, og hun udgør i høj grad

Læs mere

Fra skovens træer til dit gulv

Fra skovens træer til dit gulv Fra skovens træer til dit gulv 1 2 Primaplank - Eg m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Eksklusiv EKO Primaplank med fasede sider 3 Primaplank - Ask m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Primaplank - Eg m/

Læs mere

Faldgrupper i offentligt indkøb af bæredygtigt træ

Faldgrupper i offentligt indkøb af bæredygtigt træ Forest Stewardship Council Faldgrupper i offentligt indkøb af bæredygtigt træ Presentation September 25, 2014 1 Forest Stewardship Council Fremover vil det være et krav, at når vi køber kontormøbler og

Læs mere

indoor outdoor construction

indoor outdoor construction indoor outdoor construction i o c indoor www.dlh.dk/indoor.aspx DLH indoor koncepter Vores kunder ved, at vi har en stor viden og mange års erfaring med pladeprodukter, og netop derfor kan man som DLH

Læs mere

Aarhus Cementvarefabrik

Aarhus Cementvarefabrik Aarhus Cementvarefabrik Aarhus Cementvarefabrik - et naturligt valg Vi udfordrer betonens muligheder Der er løbet meget vand i Århus Å siden 1909 Aarhus Cementvarefabrik blev grundlagt blot 25 år efter

Læs mere

Præsentation af Dencker Værktøj

Præsentation af Dencker Værktøj Præsentation af Dencker Værktøj Dencker Værktøj er en moderne virksomhed, der producerer støbe- og prototypeværktøj primært til plast- og trykstøbning. Vi klarer bearbejdning af mindre serier og andre

Læs mere

Bambusplader. www.keflico.com

Bambusplader. www.keflico.com 2013 Bambusplader www.keflico.com Spisebord i bambus natur produceret af Getama Danmark A/S - www.getama.dk Case: Bambus altanbord/tørrestativ Projekt: DryUnder Materiale: Bambus Carboniseret (FSC certificeret)

Læs mere

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Træningen Træningstilbuddet foregår primært i et privat fitnesscenter, men kan også foregå ude enten i form af ture i skoven eller lignende. Det

Læs mere

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com

Bambusplader I HÅRDTTRÆ. www.keflico.com 2015 Bambusplader I HÅRDTTRÆ www.keflico.com Case Spisebord i bambus natur produceret af Getama Danmark A/S - www.getama.dk Case: Bambus altanbord/ tørrestativ Projekt: DryUnder Materiale: Bambus Carboniseret

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ 2010 og facade i hårdttræ Rosewood terrassebrædder Plantage Teak terrassebrædder Plantage Teak er en eksklusiv og formstabil træsort med de samme gode egenskaber som asiatisk teak. Plantage Teak er hurtigt

Læs mere

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER HVORFOR SKAL JEG VÆLGE RECYCLING PLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra GovaPlast, som er markedsleder i Belgien. Recyclingplast

Læs mere

18.s.e.trin. I med tema: Hænder Særgudstjeneste i Strellev 4. oktober 2015 51 675 370 367-11

18.s.e.trin. I med tema: Hænder Særgudstjeneste i Strellev 4. oktober 2015 51 675 370 367-11 Du skal elske Herren din Gud, siger Jesus. Det er det første og største bud. Men et andet bud står lige med det: Du skal elske din næste som dig selv. Men hvad betyder det, at man skal elske andre lige

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve Bambus Bambus er et produkt, hvis styrke er kendt verden over. Styrken gør bambus velegnet til bl.a. stilladser, bærende konstruktioner i huse, både, møbler og meget andet.

Læs mere

Lev naturligt med. Massive trægulve & paneler

Lev naturligt med. Massive trægulve & paneler Lev naturligt med Massive trægulve & paneler Ægte trægulve vokser på træerne Södra Interiör er en af nordens førende leverandører af massive lister, trægulve, paneler og interiørprodukter. I vores sortiment

Læs mere

Maling til værelser og stuer

Maling til værelser og stuer Maling til værelser og stuer Maling til værelser og stuer Matte vægmalinger til stuer og værelser. Maling i glans 5 giver de smukkeste matte vægge i stuen, mens vægmaling, glans 10, er velegnet til børneværelser

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Bag Facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er der stor

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Rammer til udvikling hjælp til forandring

Rammer til udvikling hjælp til forandring Rammer til udvikling hjælp til forandring Ungdomskollektivet er et tilbud til unge, som i en periode af deres liv har brug for hjælp til at klare tilværelsen. I tæt samarbejde tilrettelægger vi individuelle

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af,

Læs mere

www.dlh.dk Terrasseguide

www.dlh.dk Terrasseguide www.dlh.dk Terrasseguide HÅRDTTRÆ Med det rigtige valg får du den største glæde i mange år frem Sådan kommer du i gang Denne guide præsenterer et udvalg af de mest gængse og mest anvendte terrassebrædder.

Læs mere

KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF

KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF 10/28/2015 KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF Af Nichlas, Lizette, Jake og jonas indholdsfortegnelse Inledning... 3 Problemformulering... 3 Om SAF.... 3 Brainstorming for SAF... 3 Valg af idé.... 4 Færdige produkt...

Læs mere

Pinsedag Joh. 14,15-21; Jer. 31,31-34; Apg. 2,1-11 Salmer: 290, 300, 283-291,292 (alterg.), 298

Pinsedag Joh. 14,15-21; Jer. 31,31-34; Apg. 2,1-11 Salmer: 290, 300, 283-291,292 (alterg.), 298 Pinsedag Joh. 14,15-21; Jer. 31,31-34; Apg. 2,1-11 Salmer: 290, 300, 283-291,292 (alterg.), 298 Lad os bede! Kære hellige ånd, tak fordi Du er hos os som vor ledsager gennem livet. Vi beder dig: bliv hos

Læs mere

PROFESSIONELT TOTALKONCEPT PÅ TAGRENDER

PROFESSIONELT TOTALKONCEPT PÅ TAGRENDER PROFESSIONELT TOTALKONCEPT PÅ TAGRENDER Om NG ZINK NG Zink er et dansk firma, der har specialiseret sig i tag- og facadeprodukter i kobber og zink, samt diverse relaterede produkter til professionelle

Læs mere

Wiking Gulve. Restpartier

Wiking Gulve. Restpartier Wiking Gulve partier T. +45 9752 5600 E. wiking@wikinggulve.dk Wiking Gulve Hesthøjvej 16 DK- 7870 Roslev OBS: Ved køb af restparti fraskrives retur -og reklamationsrettet. Bestilling vil blive pålagt

Læs mere

Et sikkert greb om. præcision

Et sikkert greb om. præcision Et sikkert greb om præcision NYHED! Rundsave med den innovative CleanSystem Box fra Bosch. Til perfekte snit. Rent, præcist, kontrolleret. Du bliver begejstret. 1 1619GS4413 DK Trykt i Forbundsrepublikken

Læs mere

Information om afløsning i eget hjem

Information om afløsning i eget hjem Information om afløsning i eget hjem MYNDIGHED Information SUNDHED OG OMSORG Struer Kommunes ældrepolitik Det overordnede mål for Struer Kommunes ældrepolitik er at støtte kommunens ældre i at leve et

Læs mere

Trapper på. Vinduer, døre og trapper

Trapper på. Vinduer, døre og trapper Trapper på Vinduer, døre og trapper Rådgivning Design Opmåling Montering byggebiksen Skovlunde Byvej 94 2740 Skovlunde Tlf. 4676 9100 Fax 4676 9106 www.vinduespladsen.dk H. C. Tvenges Vej 3-5 8000 Århus

Læs mere

Konsekvenser af direkte adgang til fysioterapeut

Konsekvenser af direkte adgang til fysioterapeut N O T A T Konsekvenser af direkte adgang til fysioterapeut Direkte adgang til fysioterapi uden en henvisning fra patientens praktiserende læge kræver en ændring i både overenskomsten med Danske Fysioterapeuter

Læs mere

Sigmalife. Nyt liv til dit træværk SÅDAN. SIGMA.

Sigmalife. Nyt liv til dit træværk SÅDAN. SIGMA. Sigmalife Nyt liv til dit træværk SÅDAN. SIGMA. Nyt liv til dit træværk Lige meget hvor mange nye materialer, der kommer til byggeindustrien, er træ stadig særdeles populært. Hvordan kan det være? Træ

Læs mere

Kina viser vejen for dansk eksport i krisetider

Kina viser vejen for dansk eksport i krisetider Organisation for erhvervslivet 11. maj 2009 Kina viser vejen for dansk eksport i krisetider Af Erhvervs-Ph.d. Nis Høyrup Christensen, nhc@di.dk og Konsulent Joakim Larsen, jola@di.dk Dansk eksport har

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES ROOF UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter NG PRO - Roof sikrer at du

Læs mere

FORSLAG TIL SUPPLERENDE TRÆNING FOR 10-KÆM- PERNE

FORSLAG TIL SUPPLERENDE TRÆNING FOR 10-KÆM- PERNE FORSLAG TIL SUPPLERENDE TRÆNING FOR 10-KÆM- PERNE Vi vil anbefale deltagerne på 10-kæmperne at træne tre gange om ugen, hvilket vil sige, at det vil være godt, hvis du træner yderligere én gang om ugen

Læs mere

Job i Avis. Fotograf. Mit kamera er digitalt, og på den lille skærm kan jeg se billederne. Nu tror jeg faktisk, at jeg har taget nok.

Job i Avis. Fotograf. Mit kamera er digitalt, og på den lille skærm kan jeg se billederne. Nu tror jeg faktisk, at jeg har taget nok. Fotograf Hej, jeg hedder Erling, og jeg er fotograf. Jeg har et fotostudie, hvor jeg fotograferer mennesker og ting til reklamer. I dag skal jeg fotografere noget tøj til et modeblad. Noget af det sværeste

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES ATTIC UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG PRO - ATTIC sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle kviste i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet,

Læs mere

Building possibilities

Building possibilities PROFILE Building possibilities NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter NG ZINK A/S er leveringsdygtig i både

Læs mere

Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE

Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE Lamelplank Børstet hvid matlak, Various/Gentle TRÆGULVE COLLECTION 2019 LAMELPARKET ASK ASK Lamelparket, 3 stav - Hvid matlak, Standard Varenr.: 1090417 / DB-nr: 1877528 Flot 3 stavs lamelparket, som giver

Læs mere

VI HAR ARBEJDSDAG. Hvad må vi? Og hvordan forholder vi os?

VI HAR ARBEJDSDAG. Hvad må vi? Og hvordan forholder vi os? VI HAR ARBEJDSDAG Hvad må vi? Og hvordan forholder vi os? MANGE TAK FOR JERES TILBUD Det er meget værdsat, når forældre og andre brugere af Hillerød Kommunes ejendomme tilbyder deres hjælp til at vedligeholde

Læs mere

GRATHWOL A/S. Grathwol tilbyder emballageløsninger inden for plast, glas, blik, Ordrestørrelser, der passer til kundens behov.

GRATHWOL A/S. Grathwol tilbyder emballageløsninger inden for plast, glas, blik, Ordrestørrelser, der passer til kundens behov. GRATHWOL A/S Grathwol Din emballagepartner Grathwol tilbyder emballageløsninger inden for plast, glas, blik, aluminium og keramik. Vi tilbyder vores kunder: Et bredt udvalg af emballager på lager. Ordrestørrelser,

Læs mere

Bilag 2: Transskribering af interview 1

Bilag 2: Transskribering af interview 1 Bilag 2: Transskribering af interview 1 5 10 15 20 25 30 35 40 45 Hvad er din stilling i Hummel og hvad laver du i dit job? Jeg arbejder som indkøber i skoafdelingen, hvor vi i alt er seks medarbejdere.

Læs mere

Victor, Sofia og alle de andre

Victor, Sofia og alle de andre Victor, Sofia og alle de andre Victor betyder vinder, og Sofia betyder vis dom. Begge er egenskaber, som vi alle sammen gerne vil eje. I denne bog er det navnene på to af de børn, vi møder i mange af bogens

Læs mere

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser,

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser, Vi skrev i første nummer af Fællesnyt, at vi ville udkomme én gang i kvartalet. Det bryder vi allerede her i andet nummer, hvor I kan læse om konfirmationsforberedelse i 7. klasse, en sjov bemærkning og

Læs mere

NCC Roads overfladebehandling. En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti OB-LØSNINGER ER: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible

NCC Roads overfladebehandling. En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti OB-LØSNINGER ER: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible NCC Roads overfladebehandling En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti OB-LØSNINGER ER: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible Holdbare Alternative Flotte Velegnede til både små og store opgaver

Læs mere

Hvem er CADO A/S? Holbæk Kommune. Tilbud på outdoor fitness januar 2015

Hvem er CADO A/S? Holbæk Kommune. Tilbud på outdoor fitness januar 2015 Hvem er CADO A/S? Holbæk Kommune Tilbud på outdoor fitness januar 2015 Holbæk Kommune Tak for at vi må komme med vores forslag til et udviklende og attraktivt outdoorfitness-og træningsmiljø til Holbæk

Læs mere

Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen

Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen ',-.//%/',0121/34/#!/0 Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen 9 cm tykt sort granit med et flot blåt farvespil er brugt som bordplade på kogeøen. Samme granit går igen på gulvet i badeværelserne. Det beviste

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

De pårørende har ordet 2012. Kommentarsamling for pårørende til beboere på Holmstrupgård - Bogruppen

De pårørende har ordet 2012. Kommentarsamling for pårørende til beboere på Holmstrupgård - Bogruppen De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med gennemførelsen af pårørendeundersøgelsen

Læs mere

Guds engle -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

Guds engle -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter Guds engle -1 Mål: Vi vil give børnene bibelske sandheder omkring engle. Læs derfor også vedlagt fil Guds Engle info igennem, så du er klar til at svare på børnenes spørgsmål. Tekst: Lukas 1, 5-25 (Zakarias

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Katalogets formål er, at fungere som et værktøj i arbejdet med at optimere og udvikle rum og rumoplevelser. Mie Dinesen

Katalogets formål er, at fungere som et værktøj i arbejdet med at optimere og udvikle rum og rumoplevelser. Mie Dinesen BEVÆGELSE I RUM BEVÆGELSE I RUM er et opslagskatalog, der er tænkt som et redskab til at få en bredere viden omkring bevægelse i rum. Bevægelsen i og igennem et rum er det, der definerer og beskriver

Læs mere

Bind buketter og kranse af sensommerens blomster

Bind buketter og kranse af sensommerens blomster Af Claus Pedersen. Foto: Lene k. Regi: Munkhus Blomster & Binderi Bind buketter og kranse af sensommerens blomster Farverige kreationer August og september byder på en mangfoldighed af kulørte blomster,

Læs mere

Boligkøberne har mange prioriteter at skulle balancere

Boligkøberne har mange prioriteter at skulle balancere 11. november 2015 Boligkøberne har mange prioriteter at skulle balancere De fleste danskere, der har været på boligjagt kender formentlig fornemmelsen af, at det til tider kan være svært at få alle boligønskerne

Læs mere

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Genezaret sø er ikke større, end at man i klart dagslys kan se til land, ligegyldigt hvor man er på søen. Rundt om søen er der

Læs mere

Børnehuset Molevittens formål;

Børnehuset Molevittens formål; Den 4.9.2012 Børnehuset Molevittens formål; Institutionens formål er at skabe et fysisk, psykisk og æstetisk børnemiljø, som fremmer børnenes trivsel, sundhed, udvikling og læring. Vi vil sikre barnets

Læs mere

Dette er et godt forløb til den tidlige billedkunstundervisning, da eleverne skal beskæftige sig med grundlæggende male-

Dette er et godt forløb til den tidlige billedkunstundervisning, da eleverne skal beskæftige sig med grundlæggende male- 3. årgang 1-2 lektioner Læringsmål aglighed: Mulighed for tværf matematik Maleri og collage: Eleven kan anvende farvernes virkemidler til at skabe en bestemt stemning, og eleven har viden om farvelære.

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Strategi- og kulturudvikling i DGI Nordjylland

Strategi- og kulturudvikling i DGI Nordjylland Strategi- og kulturudvikling i DGI Nordjylland Tør vi forandre os Januar, 2013. Af Sandra Houmann medarbejder i intenz Forord Formålet med denne artikel er at dokumentere, hvilken rejse DGI Nordjylland

Læs mere

ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER. Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder.

ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER. Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. HOLDBART A N N O H Å N DVÆ R K 1 9 6 PRISLISTE 2015 7 ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og

Læs mere

FalcoLinea FALCOLINEA. FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende design forenet med et robust

FalcoLinea FALCOLINEA. FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende design forenet med et robust FalcoLinea FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOLINEA FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende design forenet med et robust og enkelt udseende. Der anvendes alene FSC mærket hårdttræ på bænken,

Læs mere

Ifö Acrylic Nyhed! spændende badekar til indmuring B99939

Ifö Acrylic Nyhed! spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic Nyhed! spændende badekar til indmuring B99939 Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

Datablad Wiking Douglas

Datablad Wiking Douglas Datablad Wiking Douglas Douglas Hvid Hårdvoksolie + Wiking Douglas produceres af omhyggeligt håndplukkede danske Douglas-stammer. De brede planker er behandlet med Ekstra hvid Hårdvoksolie, som efter lader

Læs mere

scandic Scandic markisen er en yderst elegant og robust, fuldkassettemarkise, som vil klæde et hvert hus.

scandic Scandic markisen er en yderst elegant og robust, fuldkassettemarkise, som vil klæde et hvert hus. scandic Scandic markisen er en yderst elegant og robust, fuldkassettemarkise, som vil klæde et hvert hus. Til fremtidens bolig er det nu muligt at styre en meget stor del af de tekniske installationer

Læs mere

SKI s rammeaftaler. Anja Piening Juridisk chef, SKI

SKI s rammeaftaler. Anja Piening Juridisk chef, SKI SKI s rammeaftaler Anja Piening Juridisk chef, SKI Dagsorden Kort om rammeaftaler. SKI s rammeaftaler. Hvordan bliver man leverandør hos SKI? Opmærksomhedspunkter som leverandør. Gode råd til jer som leverandører.

Læs mere

Bilag 4: Transskription af interview med Ida

Bilag 4: Transskription af interview med Ida Bilag 4: Transskription af interview med Ida Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet i grove træk handler om, anonymitet, og at Ida til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål hun

Læs mere

Prislisten er gældende pr

Prislisten er gældende pr Vejledende Prisliste Prislisten er gældende pr. 01.02.2019 DANSK EG SELECT Select er lys ensartet og stilfuld med let knastspil 1639349 Select hvid matlak 15x185 849,00 679,20 5269002 Select hvid matlak

Læs mere

Sverige har bedre forudsætninger for at komme igennem krisen

Sverige har bedre forudsætninger for at komme igennem krisen Den 19. oktober 9 Als Fokus på ud af krisen Med en serie på arbejdspapirer sætter DI fokus på s muligheder ud af krisen sammenlignet med vores vigtigste samhandelslande: Tyskland,, USA og Storbritannien.

Læs mere

Bilag F - Caroline 00.00

Bilag F - Caroline 00.00 Bilag F - Caroline 00.00 Benjamin: Så det første jeg godt kunne tænke mig, det var hvis du kunne fortælle mig om en helt almindelig hverdag hvor arbejde indgår. Caroline: Ja. Jamen det er jo fyldt med

Læs mere

Øget leveringssikkerhed i AMU

Øget leveringssikkerhed i AMU Øget leveringssikkerhed i AMU 28. januar 2013 MOM/NES Formål med dette notat IF ønskes at sætte gang i initiativer, som reducerer antallet af aflyste kurser, øger aktiviteten og dermed styrker leveringssikkerheden

Læs mere