TILLYKKE MED DERES NYE DOBBELT CARPORT! Lynge Carport 2.0 Eksklusiv Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 9

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TILLYKKE MED DERES NYE DOBBELT CARPORT! Lynge Carport 2.0 Eksklusiv Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 9"

Transkript

1 Side 1 af 9 TILLYKKE MED DERES NYE DOBBELT CARPORT! Denne eksklusive model er uden stolper i midten. Dette giver en meget enkelt og stilren carport og den øgede bredde og længde gør den ideel til familie bilen der kræver lidt mere plads. Derudover er tagdækningen udført i en bedre kvalitet. Inden byggeriet påbegyndes, anbefaler vi, at der foretages kontrol af de leverede materialer i henhold til materialelisten.

2 PLANTEGNING Lynge Carport 2.0 Eksklusiv Side 2 af 9

3 MATERIALEBESKRIVELSE Det kan forekomme, at der er forskel mellem de anførte materialefabrikater (producent/produktnavne) og de materialefabrikater (producent/produktnavne) den enkelte tømmerhandel leverer. Side 3 af 9 Beskrivelse Antal Enhed Anvendelse Stolper 6/330 19,8 meter Stolper Høvlet reglar 2/540 10,8 meter Remme Høvlet spærtræ T1 (uimprægneret) 15/ meter Spær Tillæg for længde over 600 cm 1 stk Spær Brædder 6/ meter Sternbræder Brædder 6/ meter Sternbræder lav 2 bølgers Trapezplader JärboPro Opal 104x600 cm overlæg 7 stk Tag Bundskruer 2 pk Trapezplader Universalsbeslag H+V 28 sæt Spær Beslagsskruer 1 pk Spær Udendørs skruer 1 pk Sternbrædder Bræddebolte VFZ 1 pk Remme Firkantskiver 1 pk Remme Patentbånd 1 rl. Remme Konstruktionstegning og Byggevejledning stk LYNGE BEKLÆDNING 2.0 Eksklusiv - BEKLÆDNING AF ENDE SAMT ÉN SIDE Det er muligt at tilkøbe beklædning til enden samt den ene side. Kontakt din lokale XL-BYG for pris. Nedenstående er materialeliste til dette. Tillæg for beklædning for enden og én side Høvlet reglar 6/ /240 27,6 meter Løsholte Sternbrædder fer/not - mellem 50/ meter Beklædning Vinkelbeslag m/ribbe 20 stk Løsholte Udendørs skruer 2 pk Beklædning TAGRENDER OG NEDLØB Tagrender og nedløb medfølger ikke. Kontakt din lokale XL-BYG for pris.

4 Side 4 af 9 GENERAL VEJLEDNING TIL AFSÆTNING Generel vejledning til afsætning af hjørner og vandret plan på grund. Efter man først har sikret sig, at bygningens placering er i overensstemmelse med love, byplanbestemmelser, evt. byggevedtægt og andre bestemmelser, og der er indhentet byggemyndighedens tilladelse, kan afsætningen på grunden påbegyndes. For at få bygningen placeret korrekt på grunden, findes de nødvendige skelpæle.

5 Side 5 af 9 Bygningens forventede hjørner markeres med 4 pæle, der placeres efter en grov opmåling. Efterfølgende placeres de 4 galger. Det er af allerstørste vigtighed, at galgernes overliggere er i vatter, og at de indbyrdes er placeret i nøjagtig samme højde. (Figur 1 og 2) Først findes den præcise placering af enten bygningens ene facade eller gavl (fig. 3). Gavl eller facade kan findes ved at afsætte linjen i forholdt til skel. Linien afsættes på galgerne og markeres med søm på overliggerne, hvorefter der trækkes en snor mellem sømmene. Vær opmærksom på, at det er målene udvendigt på bygningens stolper, der skal afsættes, så stolperne kan placeres uden, at snorene skal fjernes. Så bestemmes det hjørne, hvor man er helt sikker på placeringen (fig. 3). Den vinkelrette sides placering bestemmes og markeres med et søm på galgen. Linien markeres med en snor. Til den præcise placering af den vinkelrette linje anbefales det, at konstruere en vinkel som vist på fig. 4 En vinkel der er 3 m på den ene led og 4 meter på den anden led vil altid være 5 m på den diagonale led, og vil altid danne en ret vinkel (fig. 4). Størrelsen på vinklen vil minimere risikoen for en forkert afsættelse. Vær meget omhyggelig med at konstruere vinklen, da ganske små unøjagtigheder kan være afgørende. Kan skelpælene ikke lokaliseres, kan man alternativt måle i forhold til en eksisterende bygning på grunden, som man med sikkerhed ved er placeret korrekt. Det anbefales dog altid at forholde sig til skel.

6 Side 6 af 9 MÅL A: 392,5 cm B: 560,0 cm C: 683,9 cm Der er nu dannet en præcis 90º vinkel mellem de to linjer, hvor krydset mellem linjerne danner det første udvendige hjørne af bygningen. Længden af henholdsvis den ene gavl og den ene facade kan udmåles fra dette hjørne ud af snorene. Herfra trækkes der yderlig to snore (fig. 6), hvor krydset mellem disse vil danne det fjerde og sidste hjørne på bygningen. Det er nu vigtigt at kontrollere, at bygningen er korrekt afsat. Målene mellem de diagonale hjørner skal være præcis ens. Hvis dette ikke er tilfældet, skal afsætningen kontrolleres fra start til slut gennem alle faserne. Vær opmærksom på, at fundamentplanens mål angiver afstanden mellem midten af stolperne. Når afsætningen er færdig, kontrolleres endnu en gang, at alle mål (inkl. diagonalmål) er rigtige.

7 Side 7 af 9 Stolperne tildannes i længden og placeres i hullerne. Stolperne tildannes i toppen, så der dannes et hak til placering af remmene. Vi anbefaler at forreste stolpe placeres således at der fra jordniveau til underkant rem er 210 cm og at bagerste stolpe bliver 10 cm lavere, så der bliver fald på taget mod bagenden. Se skitse med mål på s. 4 Vær opmærksom på, at hakkene til remmene er placeret som vist på tegningen. Da snorene er placeret vandret, kan man med fordel finde stolpens top i forhold til snoren og markere det på stolpen. Det gør det nemmere at placere stolpen korrekt i højden. Remme monteres i overensstemmelse med tegning. Efterfølgende monteres spær. Spær afstand iht. plantegning side 2. Spærene fastgøres over remmen med vinkelbeslag. Der udføres midlertidig afstivning af øvrige stolper. Den midlertidige afstivning kan udføres enten med stiksøm, skruer eller med skruetvinger. På dette stade sørges der for, at alle stolper er placeret i lod og korrekt højde. Vær opmærksom på, at midlertidig afstivning ikke kommer til at sidde i vejen for den efterfølgende montering. Når konstruktionen står hel i vinkel og lod på alle sider, faststøbes stolperne ved brug af f.eks. stolpebeton (beton medfølger ikke)

8 Side 8 af 9 MONTERING AF STERNBRÆDDER Sternen består af 2 brædder der monteres uden på hinanden. Første bræt monteres så det går ca. 2-3 cm under spærene. Det næste bræt monteres uden på, så det går ca. 2 cm op over spærene. Anvend 2 skruer pr. spærende. Ovenstående er dog ikke gældende ved bagsiden, hvor tagrenden skal monteres (tagrende medfølger ikke denne skal købes separat), der skal der kun monteres ét sternbræt, da trapezpladerne skal være 5 cm længere end konstruktionen. MONTERINGSVEJLEDNING AF PLASTMO TRAPEZPLADER 1. Pladerne monteres fra venstre mod højre. Pladerne skal være 5 cm længere end konstruktionen. Evt. afkortning af pladerne foretages med en fintandet sav. 2. Vi anbefaler overlap i bredderetningen med min. 2 bølge og min. 200 mm i længderetningen 3. Vi anbefaler montage med bundskruer uden for boring jf. nedenstående skitse. 4. Fastgør skruer i hver 2. bølgedal på nederste og øverste spær. I spærene mellem nederste og øverste lægte skrues i hver 3. bølgedal (ca skruer pr. m2.) Ved Carport med redskabsrum, skal pladerne ikke kortes af i længden, men monteres med størst muligt overlæg. Bemærk: Sne skal fjernes fra taget ved større snefald.

9 Side 9 af 9 MONTAGE AF BEKLÆDNING Beklædning medfølger ikke, men er tilkøb. Se materialebeskrivelse af Lynge Beklædning 2.0 på side 3. Start med at monter regler som 3 vandrette løsholte. Herefter monteres brædder som 1 på 2 beklædning jf. ovenstående skitse. Bemærk: at træ er et naturprodukt som udvider og trækker sig samme i forhold til luftfugtigheden, hvilket kan medfører revner og vindridser i overfladen. Dette er uden betydning for holdbarheden og er derfor ikke reklamationsberettiget. Vær venligst opmærksom på at ejendoms- og immaterielle rettigheder til materialet tilhører XL-BYG a.m.b.a. Materialet er personligt. Såfremt materialet benyttes uretmæssigt kan Ditas a.m.b.a. på anfordring, straks kræve dette tilbageleveret, samt kræve erstatning for sit tab. Vær endvidere opmærksom på, at projektmaterialet er at betragte som vejledende. Det er alene bygherren, der er ansvarlig for, at opførelsen af nærværende projekt overholder den til enhver tid gældende miljø- og byggelovgivning, lokalplaner, servitutter, normer, anvisninger fra Arbejdstilsynet mv.

TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT! Lynge Carport 2.1 Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 11

TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT! Lynge Carport 2.1 Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 11 Side 1 af 11 TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT! Inden byggeriet påbegyndes, anbefaler vi at der foretages kontrol af de leverede materialer i henhold til materialelisten. PLANTEGNING Lynge Carport 2.1 Side

Læs mere

TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT. Lynge Carport 1.0 Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 9

TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT. Lynge Carport 1.0 Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 9 Side 1 af 9 TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT Inden byggeriet påbegyndes, anbefaler vi at der foretages kontrol af de leverede materialer i henhold til materialelisten. Side 2 af 9 PLANTEGNING Side 3 af 9

Læs mere

Materialeliste 2. General vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning Tegningsmateriale: Plan, snit, facade og detail 11-16

Materialeliste 2. General vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning Tegningsmateriale: Plan, snit, facade og detail 11-16 Side 1 INDHOLD Materialeliste 2 General vejledning til afsætning 3-5 Montageforløb og arbejdsvejledning 6-10 Tegningsmateriale: Plan, snit, facade og detail 11-16 Generel vejledning til behandling af trykimprægneret

Læs mere

Materialeliste 2. Generel vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9. Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 10-15

Materialeliste 2. Generel vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9. Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 10-15 Side 1 af 16 INDHOLD Materialeliste 2 Generel vejledning til afsætning 3-5 Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9 Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 10-15 Monteringsvejledning Trapez-tagpladerne

Læs mere

Materialeliste 2. Generel vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9. Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 11-16

Materialeliste 2. Generel vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9. Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 11-16 Side 1 af 17 INDHOLD Materialeliste 2 Generel vejledning til afsætning 3-5 Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9 Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 11-16 Monteringsvejledning Trapez-tagpladerne

Læs mere

Redskabsrum 5 m² Tegningsmateriale og arbejdsvejledning

Redskabsrum 5 m² Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Tegningsmateriale og arbejdsvejledning 00004 side 1 INDHOLD Materialeliste Afsætning Montageforløb og arbejdsvejledning Tegningsmateriale: Plan, snit, facade og detail Efterbehandling og vedligeholdelse

Læs mere

Afsætning Skur / carport Tegningsmateriale og arbejdsvejledning side 1

Afsætning Skur / carport Tegningsmateriale og arbejdsvejledning side 1 Afsætning Tegningsmateriale og arbejdsvejledning side 1 Generel vejledning til afsætning af hjørner og vandret plan på grund Når du har sikret dig, at bygningens placering er i overensstemmelse med love,

Læs mere

Brændeskur Tegningsmateriale og arbejdsvejledning

Brændeskur Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Tegningsmateriale og arbejdsvejledning 00005 side 1 INDHOLD Materialeliste Afsætning Montageforløb og arbejdsvejledning Tegningsmateriale: Plan, snit, facade og detail Efterbehandling og vedligeholdelse

Læs mere

V æ r e b r o CARPORTE CP01 DUR ****2016**** 6,0 X 7,8 MTR.

V æ r e b r o CARPORTE CP01 DUR ****2016**** 6,0 X 7,8 MTR. CP01 DUR ****2016**** 6,0 X 7,8 MTR. 1 Husk at kontrollerer materiale listen inden du går i gang. Beskrivelse Længde Antal Enhed Beskrivelse Træ & Tagplader 25x200 mm. trykimp. Brædt 360 4 Stk understernbrædder

Læs mere

V æ r e b r o CARPORTE CAR01 HR ****2017**** 3,6 X 7,3 MTR.

V æ r e b r o CARPORTE CAR01 HR ****2017**** 3,6 X 7,3 MTR. CAR01 HR ****2017**** 3,6 X 7,3 MTR. 1 Husk at kontrollerer materiale listen inden du går i gang. Træ 25x150 mm. trykimp. Bræt 480 2 Stk. Vindskeder på rejsning 25x150 mm. trykimp. Bræt 600 2 Stk. Sternbrædder

Læs mere

Standard beskrivelse for emner med fladt tag Montagebeskrivelse Kontroller hurtigst muligt efter modtagelse om de leverede materialer er i overensstemmelse med de på fakturaen anførte, både i forhold til

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING JABO Type V J1003 Art.-nr 6502 Type V Medfølgende dele x2 x4 9x9 90 9x9 90 x2 505 210 9x9 90 x2 507 2x19,5 x2 600 x1 11,5x11,5 x6 2x19,5 604 80 x1 x4 2x19,5 596 4,5x16 x7 2x19,5 501

Læs mere

Mangler du et skur til havemøbler eller cykler? Du kan skyde genvej til en flot overdækning,

Mangler du et skur til havemøbler eller cykler? Du kan skyde genvej til en flot overdækning, Mangler du et skur til havemøbler eller cykler? u kan skyde genvej til en flot overdækning, hvis du fx bruger færdige pilefletmoduler som beklædning. Så skal du bare sætte stolper i jorden, bygge et tag

Læs mere

Revideret august Blåkildevej, afdeling 51. SKURE Tillæg til udendørs idé-katalog

Revideret august Blåkildevej, afdeling 51. SKURE Tillæg til udendørs idé-katalog Revideret august 2016 Blåkildevej, afdeling 51 SKURE Tillæg til udendørs idé-katalog 2 Tillæg til udendørs idé-katalog montagetegninger og vejledende materialeliste Skur i gårdhuse Søg om tilladelse? Begrænsninger:

Læs mere

Samle- og opstillingsvejledning dobbelt carport 600 x 500 uden tag.

Samle- og opstillingsvejledning dobbelt carport 600 x 500 uden tag. Samle- og opstillingsvejledning dobbelt carport 600 x 500 uden tag. Varenummer 26393700030 Side 1 Tillykke med købet af deres nye carport! For at lette opstilling og montering anbefaler vi, at man starter

Læs mere

Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314

Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314 Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314 650 cm 336 cm Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler der noget,

Læs mere

Overdækningen er bygget, så den passer til huset, fordi vi har brugt samme materiale og malet med samme farve.

Overdækningen er bygget, så den passer til huset, fordi vi har brugt samme materiale og malet med samme farve. LET SVÆRHEDSGRD: Opgaven er ikke svær. Du skal bare bruge vaterpas og tommestok flittigt. TIDSFORRUG: Selve arbejdet kan udføres på to enkelte arbejdsdage med flere dages mellemrum (tørretid for stolpebetonen).

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 2137 2170 2400 1900 3200 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING Forord Tak, fordi du har besluttet dig for et af vores produkter. Læs monteringsvejledningen grundigt igennem, og følg derefter vejledningen punkt for punkt. Kontrollér,

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Mit FinePrint gedruckt - bitte bei www.context-gmbh.de registrieren. Monteringsvejledning for Snebelastning: 1,00 KN / m² Vindbelastningsklassifikation: 2 forklaret trin for trin - 00.1 - Forord Kære kunde!

Læs mere

Deluxe Stålcarport, enkelt 1 af 9

Deluxe Stålcarport, enkelt 1 af 9 Deluxe Stålcarport, enkelt 1 af 9 TILLYKKE MED DERES NYE Deluxe STÅLCARPORT! Inden montering af stålcarporten anbefaler vi, at der foretages kontrol af, at de leverede dele er som angivet i materialelisten

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning til dobbelt carport med fladt tag Forklaret trin for trin. www.sparet-er-tjent.dk Dobbelt carport tegninger - 00.1 - Forord Januar 2005 Kære kunde! Ved hjælp af vores udførlige monteringsvejledning

Læs mere

Samle- og opstillingsvejledning Carport 300 x 500

Samle- og opstillingsvejledning Carport 300 x 500 Samle- og opstillingsvejledning Carport 300 x 500 Tillykke med købet af deres nye carport! For at lette opstilling og montering anbefaler vi, at man starter med at sortere træelementer og beslag, skruer

Læs mere

GDS carport Monteringsvejledning

GDS carport Monteringsvejledning GDS carport Monteringsvejledning Indhold Forord... 2 Træ... 2 Garanti... 3 Samlevejledning... 4 Stykliste... 4 Fundament... 5 Montering... 6 Forord Tak fordi du har valgt at købe Davidsen GDS Carport.

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr

Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr. 530 089 3200 2800 2113 2153 4200 3700 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

Monteringsvejledning. for Carport Baden. forklaret trin for trin

Monteringsvejledning. for Carport Baden. forklaret trin for trin Monteringsvejledning for forklaret trin for trin - 00.1 - Forord Kære kunde! Ved hjælp af vores udførlige monteringsvejledning skulle samlingen af et af vores komplet leverede carport-byggesæt ikke være

Læs mere

Samlevejledning Dobbelt carport 600x500 cm inkl. tag

Samlevejledning Dobbelt carport 600x500 cm inkl. tag Samlevejledning Dobbelt carport 600x500 cm inkl. tag Samle- og opstillingsvejledning dobbelt carport 600 x 500 uden tag. Tillykke med købet af deres nye carport! For at lette opstilling og montering anbefaler

Læs mere

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm.

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. 1900 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der noget, eller

Læs mere

Montagevejledning til Carport 660 x 650 /330 cm. Vare nr. model 9633312

Montagevejledning til Carport 660 x 650 /330 cm. Vare nr. model 9633312 Montagevejledning til Carport 660 x 650 /330 cm. Vare nr. model 9633312 660 cm 650 cm 336 cm Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING Forord Tak, fordi du har besluttet dig for et af vores produkter. Læs monteringsvejledningen grundigt igennem, og følg derefter vejledningen punkt for punkt. Kontrollér,

Læs mere

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De Montagevejledning: Brænderum vare nr. 16632-1 Grundmål: 198x198 cm. 2050 2868 2170 1980 2170 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der

Læs mere

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset...

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning Til 50mm hytter Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning

Læs mere

Det er nemmere at lægge ståltrapezplader oven på det gamle tag end at lægge et nyt tag af tagpap. [før]

Det er nemmere at lægge ståltrapezplader oven på det gamle tag end at lægge et nyt tag af tagpap. [før] 0 Færdig på en weekend Det er nemmere at lægge ståltrapezplader oven på det gamle tag end at lægge et nyt tag af tagpap. Sværhedsgrad: LeT svært Du skal have målt op og bestilt pladerne, så du har alle

Læs mere

Montagevejledning til Carport 352 x 605 cm, 15x95 mm Vare nr. 52 12 61

Montagevejledning til Carport 352 x 605 cm, 15x95 mm Vare nr. 52 12 61 Montagevejledning til Carport 352 x 605 cm, 15x95 mm Vare nr. 52 12 61 5800 3528 1860 3093 6052 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

Santex Udestue 80-86 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende

Santex Udestue 80-86 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende Santex Udestue 80-86 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende Læs hele monteringsvejledningen igennem, inden du begynder at montere. Dette er en generel monteringsvejledning for Santex Udestue 80-86,

Læs mere

Råderetskatalog. Udendørs forbedringsog forandringsarbejder. Tambosundvej - afdeling 22

Råderetskatalog. Udendørs forbedringsog forandringsarbejder. Tambosundvej - afdeling 22 Råderetskatalog Udendørs forbedringsog forandringsarbejder Tambosundvej - afdeling 22 2 Dette er afdeling 22`s udendørs råderetskatalog. Som beboer i Himmerland Boligforening har du mulighed for at lave

Læs mere

Montagevejledning. Til 70mm huse. Har du grunden, så har vi huset...

Montagevejledning. Til 70mm huse. Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning Til 70mm huse Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning

Læs mere

Santex Udestue 91 med Santex Fast tag eller Skydetag og med Synlig eller Skjult tagrende

Santex Udestue 91 med Santex Fast tag eller Skydetag og med Synlig eller Skjult tagrende Santex Udestue 91 med Santex Fast tag eller Skydetag og med Synlig eller Skjult tagrende Læs hele monteringsvejledningen igennem, inden du begynder at montere. Dette er en generel monteringsvejledning

Læs mere

Santex Udestue 35 med Santex Fast tag eller Skydetag og med Synlig eller Skjult tagrende

Santex Udestue 35 med Santex Fast tag eller Skydetag og med Synlig eller Skjult tagrende Santex Udestue 35 med Santex Fast tag eller Skydetag og med Synlig eller Skjult tagrende Læs hele monteringsvejledningen igennem, inden du begynder at montere. Dette er en generel monteringsvejledning

Læs mere

Montagevejledning. Til 44-70mm hytter Med dobbelt fer og not. Har du grunden, så har vi huset...

Montagevejledning. Til 44-70mm hytter Med dobbelt fer og not. Har du grunden, så har vi huset... Til 44-70mm hytter Med dobbelt fer og not Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... MontaGevejledninG

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning til dobbelt carport med fladt tag Ekskl. tagplader Forklaret trin for trin. www.sparet-er-tjent.dk Carport tegninger - 00.1 - Forord Januar 2005 Kære kunde! Ved hjælp af vores udførlige

Læs mere

Råderetskatalog. Udendørs forbedringsog forandringsarbejder. Blåkildevej - afdeling 51

Råderetskatalog. Udendørs forbedringsog forandringsarbejder. Blåkildevej - afdeling 51 Råderetskatalog Udendørs forbedringsog forandringsarbejder Blåkildevej - afdeling 51 2 Dette er afdeling 51`s udendørs råderetskatalog. Som beboer i Himmerland Boligforening har du mulighed for at lave

Læs mere

Samlevejledning Enkel carport 300x500 cm inkl. tag

Samlevejledning Enkel carport 300x500 cm inkl. tag Samlevejledning Enkel carport 300x500 cm inkl. tag Højde 210 cm Tillykke med købet af deres nye carport! For at lette opstilling og montering anbefaler vi, at man starter med at sortere træelementer og

Læs mere

SHELTER MATERIALEFORBRUG:

SHELTER MATERIALEFORBRUG: GØR-DET-SUPER SHELTER SUPERWOOD SIDE 1 GØR-DET-SUPER Her finder du vejledning til noget, som vil vække jubel i hele familien - som legehus for de mindre børn - som samlingspunkt for de større børn med

Læs mere

Santex Udestue 81 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende

Santex Udestue 81 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende Santex Udestue 81 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende Læs hele monteringsvejledningen igennem, inden du begynder at montere. Dette er en generel monteringsvejledning for Santex Udestue 81, med Synlig

Læs mere

STUDIEBYEN. Hegn, carporte, skure og pergolaer langs vest og øststien. Principielt projektmateriale. Revideret udgave december 2006

STUDIEBYEN. Hegn, carporte, skure og pergolaer langs vest og øststien. Principielt projektmateriale. Revideret udgave december 2006 STUDIEBYEN Hegn, carporte, skure og pergolaer langs vest og øststien Principielt projektmateriale Revideret udgave december 2006 1 Indholdsfortegnelse: Grundidé... 3 Moduler, højder og taghældning... 3

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING CARPORT J100 Art.nr 6500 Carport Medfølgende dele 254 x4 210 6x12 00 x7 04 x15,5 x1 9x9 x6 4 m 1,8x11 254 x4 x14 1,8x11 260 x6 109 Skruer og stolpebærer medfølger ikke Nødvendige

Læs mere

Montagevejledning Attic Group A/S Maj 2009

Montagevejledning Attic Group A/S Maj 2009 Montagevejledning Attic Group A/S Maj 2009 1 Montagebeskrivelse Forberedelse: 1. Kontroller at produktet er i overenssteelse med ordrebekræftelsen. 2. Mål kvistens bredde på trækonstruktionen (kaldes k-br

Læs mere

HURLUMHEJHUS. med masser af muligheder LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE. Klatreribbe

HURLUMHEJHUS. med masser af muligheder LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE. Klatreribbe LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE Klatreribbe HURLUMHEJHUS med masser af muligheder 10 Af Søren Stensgård. Idé: Birgitte Matthiesen. Foto: Lasse Hansen. Tegninger: Christian Raun Gør Det Selv 10/2004 Det flotte legehus

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Indholdsfortegnelse Nødvendigt værktøj Fundament Kontrol af pakkens indhold Kantramme og strøer Vægge Dør og vinduer Gavltrekant Tag Forankring af tag Gulv Overfladebehandling Vedligeholdelse

Læs mere

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT TILLÆG TIL MONTAGE VEJLEDNING. VED KØB AF SKUR TIL CARPORT Det er kun nødvendigt at læse denne vejledning, hvis du også har valgt skur på din carport. Du SKAL dog også læse vejledning fra carporten, da

Læs mere

Montage vejledning til glastag med forsat glas - Nr.450-6/2004

Montage vejledning til glastag med forsat glas - Nr.450-6/2004 Hvis du mangler yderligere information, bedes du venligst kontakte os. Kort resumé af retningslinjerne for montage af glastag, for detaljeret oplysninger om montage se side 3-23. 1. Kontroller styrken

Læs mere

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Kære Kunde De materialer vi anvender er 100% naturligt massiv træ, der altid påvirkes af vejrforholdene i omgivelserne også selvom det er ovntørret. Derfor

Læs mere

Hvis du leder efter et billigt haveskur,

Hvis du leder efter et billigt haveskur, Den overdækkede hyggekrog giver skuret en ekstra dimension. Med plads til alle havens redskaber og en hyggekrog oven i købet overgår dette solide haveskur langt de skure, du kan købe dig til. Den solide

Læs mere

Nemt at bygge Nemt at udvide Nemt at placere

Nemt at bygge Nemt at udvide Nemt at placere ET SVÆRT SVÆRHESGR: Her er et projekt, som er lige til at gå til. Ingen svære samlinger og ingen avancerede konstruktioner. TISORRUG: Regn med -6 dage inklusive tørretid på træbeskyttelsen. PRIS: Ca..000

Læs mere

Monteringsvejledning Trapezplader PROFIL 19

Monteringsvejledning Trapezplader PROFIL 19 Monteringsvejledning Trapezplader PROFIL 19 Profilmetal a/s Skovsøviadukten 3 4200 Slagelse Telefon: CVR: 56630222 26137063 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Side 2 Monteringsvejledning, ansvar og

Læs mere

TERRASSE Standard-terrasse. Montagevejledning

TERRASSE Standard-terrasse. Montagevejledning TERRASSE Standard-terrasse Montagevejledning R1-96975 / 28-05-2014 / Rev. 19-03-2015 Indholdsfortegnelse 1 Disponering 2 Komponentliste 3 Værktøjsliste 4 Montering af vægskinne 5 Montering af understøtning

Læs mere

TERRASSE Standard-terrasse. Montagevejledning

TERRASSE Standard-terrasse. Montagevejledning TERRASSE Standard-terrasse Montagevejledning R1-96975 / 28-05-2014 / Rev. 11-10-2017 Indholdsfortegnelse 1 Disponering 2 Komponentliste 3 Værktøjsliste 4 Montering af vægskinne 5 Montering af understøtning

Læs mere

Trin-for-trin-instruktioner Byg hegnet selv

Trin-for-trin-instruktioner Byg hegnet selv Trin-for-trin-instruktioner Byg hegnet selv Typer af hegn Trådhegn Et trådhegn er ret hurtigt at opføre og nok ét af de billigste at vedligeholde. Gabioner (stenkister) Metalkurve fyldte med sten eller

Læs mere

PLUS Plank / / / / / Medfølger ikke

PLUS Plank / / / / / Medfølger ikke PLUS Plank 17772-1 / 17772-15 17773-1 / 17773-15 17774-1 / 17774-15 ( varenr. 177005) w w w. p l u s. d k 17778-1 / 17778-15 17779-1 / 17779-15 AKKU xxv Medfølger ikke 17750-1 Skruepose 17747-1 17747-15

Læs mere

JA carporte JA Byggeland Jørgen Anderens vej Måløv tlf j-a.dk

JA carporte JA Byggeland Jørgen Anderens vej Måløv tlf j-a.dk Alle priser er inkl. moms og eksklusiv fragtomkostninger (se fragtomkostninger på www.j-a.dk) Materialer Trykimprægneret træ: Næsten alt trykimprægneret træ leveres som fyr i en seksta-kvalitet (udseendesorteret),

Læs mere

20 RUMMETER BRÆNDE PÅ BARE 9 KVADRATMETER

20 RUMMETER BRÆNDE PÅ BARE 9 KVADRATMETER 20 RUMMTR BRÆND PÅ BAR 9 KVADRATMTR 38 Tekst og foto: eert Mørk. Tegning: hristian Raun ør Det Selv 14/2002 Her har du plads til flere års brænde Brændet ligger både tørt og luftigt i fotografen eert Mørks

Læs mere

Redskabsrum og brændely

Redskabsrum og brændely Indholdsfortegnelse: Byggebeskrivelse (Danska 2018-09-04) Tegninger 1116 A01 - A06 65062-1 Redskabsrum og brændely For at I skal blive tilfredse med Jeres redskabsrum kræver det at opsætningen sker på

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 280x310 cm Vare nr. 53 0102

Montagevejledning til redskabsrum 280x310 cm Vare nr. 53 0102 Montagevejledning til redskabsrum 280x310 cm Vare nr. 53 0102 3200 2800 2113 2154 3600 3100 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning

Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning NØDVENDIGT VÆRKTØJ BESTANDDELE Tegningen viser en 3,0 meter bred udførelse. Antallet af bestanddele varierer efter størrelsen (se listen på næste side)

Læs mere

ProDeck Komposit. ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre.

ProDeck Komposit. ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre. ProDeck KOMPOSIT 2 ProDeck Komposit ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre. ProDeck Komposit har i kraft af materialesammensætningen en flot og hård

Læs mere

Montagevejledning. CAPPELLO serien. Fritstående. Sidehængt Væg eller udhæng

Montagevejledning. CAPPELLO serien. Fritstående. Sidehængt Væg eller udhæng Montagevejledning CAPPELLO serien Fritstående Sidehængt Væg eller udhæng Indhold Komponentliste Side 3 Værktøj Side 4 Montagestart placering af overdækningen Side 5 Montageprincip med eller uden bukke

Læs mere

Tagbeklædning: Fastlock Uni, polycarbonet, klar. Tag: Sternbrædder, pr. sæt Tag: Vindskedebrædt buet 26 x 200 mm limtræ, pr. stk

Tagbeklædning: Fastlock Uni, polycarbonet, klar. Tag: Sternbrædder, pr. sæt Tag: Vindskedebrædt buet 26 x 200 mm limtræ, pr. stk Basispris (se materialeliste ovenfor) CB 243 37670 kr. Tillægspriser Tagrendesæt: Plastmo 100 mm, pvc grå, hvid, grafit inkl. 2 nedløb 4440 kr. Tagrendesæt: Plastmo 125 mm, zink inkl. 2 nedløb 9450 kr.

Læs mere

Monteringsvejledning Pandeplade

Monteringsvejledning Pandeplade Monteringsvejledning Pandeplade Profilmetal a/s Telefon: 56630222 Skovsøviadukten 3 CVR: 26137063 4200 Slagelse Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Side 2 Monteringsvejledning, ansvar og anvendelse

Læs mere

BYG DIN EGEN SHELTER I BAGHAVEN: Og kom helt tæt på naturen. 28 Tekst og foto Geert Mørk. Tegning: Christian Raun

BYG DIN EGEN SHELTER I BAGHAVEN: Og kom helt tæt på naturen. 28 Tekst og foto Geert Mørk. Tegning: Christian Raun BY DIN EEN SHELTER I BAHAVEN: Og kom helt tæt på naturen 28 Tekst og foto eert Mørk. Tegning: Christian Raun ør Det Selv 12/2003 Shelter betyder beskyttelse, og det er lige præcis, hvad du opnår, hvis

Læs mere

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med snoretræk eller kædetræk

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med snoretræk eller kædetræk PLISSEGARDIN PREMIUM Monterings- og betjeningsvejledning Plissegardiner med snoretræk eller kædetræk A100 (AO10) - A110 (AO20) - A115 (BO20) - A200 (AK10) For at kunne sikre en problemfri funktion af plissegardinet

Læs mere

BYGGEVEJLEDNING FOR TERMOTAG

BYGGEVEJLEDNING FOR TERMOTAG BYGGEVEJLEDNING FOR TERMOTAG 2 Før du går i gang Inden du starter på at lægge dit nye termotag, bør du gennemgå alle materialer (se listen over medfølgende artikler) for transportskader og eventuelle fejl

Læs mere

Monteringsvejledning Tagstensplade

Monteringsvejledning Tagstensplade Monteringsvejledning Tagstensplade Profilmetal a/s Skovsøviadukten 3 4200 Slagelse Telefon: CVR: 56630222 26137063 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Side 2 Monteringsvejledning, ansvar og anvendelse

Læs mere

Dør. regle på element. Vindpap Medfølger IKKE. Øverstebræt monteres på stedet. Øverstebræt monteres på stedet.

Dør. regle på element. Vindpap Medfølger IKKE. Øverstebræt monteres på stedet. Øverstebræt monteres på stedet. AMBJÖRNARP SWEDEN AMBJÖRNARP SWEDEN AMBJÖRNARP SWEDEN Øverstebræt monteres på stedet. Øverstebræt monteres på stedet. 21x120 Tagfodsbræt Forankring - vinkel 60x60x40 en side Forankring - vinkel 60x60x40

Læs mere

Monteringsvejledning Trapezplader PROFIL 35

Monteringsvejledning Trapezplader PROFIL 35 Monteringsvejledning Trapezplader PROFIL 35 Profilmetal a/s Telefon: 56630222 Skovsøviadukten 3 CVR: 26137063 4200 Slagelse Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Side 2 Monteringsvejledning, ansvar og

Læs mere

2 Af Peter Svendsen (tekst og tegning). Foto: Annelise og Per Grubbe

2 Af Peter Svendsen (tekst og tegning). Foto: Annelise og Per Grubbe 2 Af Peter Svendsen (tekst og tegning). Foto: Annelise og Per Grubbe Gør Det Selv 4/1988 MONTAGEBYGGERI I MINI-FORMAT: Rejs pandekagehuset på én dag Delene til dette flotte legehus kan du lave helt færdige

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

Stål carport Enkelt / Dobbelt

Stål carport Enkelt / Dobbelt Stål carport Enkelt / Dobbelt 1 1 Denne vejledning er gældende for følgende produkter: - Carport - Enkelt: Varenummer: 210000(Silvan nr 9842958) - Carport - Dobbelt: Varenummer: 210001(Silvan nr 9842959)

Læs mere

Inspirati n. til hus. have. Gardensystem

Inspirati n. til hus. have. Gardensystem Inspirati n til hus have Gardensystem Forny haven eller terrassen Multistolper: Høvlet med affasede kanter og afrundet top Grøn imp. NTR-A Varenr. 18119-9 x 9 x 270 cm Varenr. 18115-9 x 9 x 240 cm Varenr.

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Tillykke med dit køb af en balkon fra MinAltan.dk. Det er vigtigt, at du læser hele montagevejledningen og alle samlingsprincipperne grundigt

Læs mere

Aluminiumbeklædning til limtræsskelet

Aluminiumbeklædning til limtræsskelet Aluminiumbeklædning til limtræsskelet Dette er en generel vejledning. Billeder og tekst forklarer ikke den nøjagtige fremgangsmåde ved alle varianter af træskeletter. Kontroller altid, at du har modtaget

Læs mere

Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag.

Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag. Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag. Før du går i gang. Har du undersøgt grunden for nedgravet ledning og rør? Har du det fornødne værktøj? Du skal bruge: En impact akkudrill,

Læs mere

RÅDERETSKATALOG Afdeling Kristianslund

RÅDERETSKATALOG Afdeling Kristianslund Når du skal i gang med et råderetsarbejde, skal du søge Boligselskabet om tilladelse. Din skriftlige ansøgning skal du sende til: Boligselskabet Sjælland, Parkvænget 25, 4000 Roskilde mærket Byg og Anlæg

Læs mere

Monteringsvejledning VMZ KLINK

Monteringsvejledning VMZ KLINK Monteringsvejledning VMZ KLINK KLINK monteringsvejledning Denne vejledning er for KLINK facader op til 8 meters højde. Ved facader over 8 meters højde kontakt venligst VMZINC. Læs vejledningen grundigt

Læs mere

ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre

ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre ProDeck KOMPOSIT ,2 ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre 3 ProDeck Komposit ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet

Læs mere

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med greb

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med greb PLISSEGARDIN PREMIUM Monterings- og betjeningsvejledning Plissegardiner med greb A400 (BB 10) A410 (BB 20) A415 (BB 24) For at kunne sikre en problemfri funktion af plissegardinet kræver det, at produktet

Læs mere

Danska 2013-08-14 Sida 1 av 2. KNUTFÖRRÅD 9,8 m². Materialebeskrivelse. Litt Antal Materiale Dim. Længde. 2 Blokprofil Nr: 30 32x77,5 4262 X

Danska 2013-08-14 Sida 1 av 2. KNUTFÖRRÅD 9,8 m². Materialebeskrivelse. Litt Antal Materiale Dim. Længde. 2 Blokprofil Nr: 30 32x77,5 4262 X KNUTFÖRRÅD 9,8m² (Danska 2012-12-10) LEVERINGSBESKRIVELSE 1998-01-28 TAG Underpap, rupløjede brædder, tagås 45 x 145, vindplader. Taghældning ca.14 grader resp.18 grader. YDERVÆG Vægprofiler 32 x 145.

Læs mere

SOLCELLEANLÆG MONTERINGSVEJLEDNING

SOLCELLEANLÆG MONTERINGSVEJLEDNING SOLCELLEANLÆG MONTERINGSVEJLEDNING Indhold 1 Godt i gang og værktøjsliste... 4 1.1 Værktøjsliste... 4 2 Montering af inverter... 5 2.1 Ophæng af Inverter... 5 2.2 Eksempler på Inverter placering... 5 2.3

Læs mere

Monterings- og betjeningsvejledning

Monterings- og betjeningsvejledning Monterings- og betjeningsvejledning Plissegardiner med greb, snore- eller kædetræk. Vi takker for din bestilling af et Luxaflex kvalitetsprodukt, som er udviklet på basis af høje kvalitetsstandarder. Fremstillingsprocessen

Læs mere

Vejledning sæbekassebil

Vejledning sæbekassebil Vejledning sæbekassebil Med denne sæbekassebil kan du kører ræs mod dine klassekammerater. Det er svært at bygge en sæbekassebil, så jo mere omhyggelige I er, jo bedre bliver den. Den der har den bedste

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

Montagevejledning. for single-fladtag-carport Baden. forklaret skridt efter skridt

Montagevejledning. for single-fladtag-carport Baden. forklaret skridt efter skridt forklaret skridt efter skridt for single-fladtag-carport Carport Baden - 00.1 - Indledning SKære kunder, ved hjælp af nærværende montagevejledning skal monatgen af leverede carports byggedele være meget

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING TAGLØSNINGER MONTERINGSVEJLEDNING TERMOTAGE, TRAPEZTAGE OG SUNGLAZE

MONTERINGSVEJLEDNING TAGLØSNINGER MONTERINGSVEJLEDNING TERMOTAGE, TRAPEZTAGE OG SUNGLAZE MONTERINGSVEJLEDNING TAGLØSNINGER MONTERINGSVEJLEDNING TERMOTAGE, TRAPEZTAGE OG SUNGLAZE INDHOLDSFORTEGNELSE TWINLITE TERMOTAG Side Før du begynder... 3 Oversigtstegning... 3 Lægtekonstruktion... 4 Spærkonstruktion...

Læs mere

JA skure - type RL 143

JA skure - type RL 143 225 Tagfald 375 405 JA skure - type RL 143 Skur med fladt tag Stolper Remme Spær Stern Tagbeklædning Vægbeklædn. Dør 97 x 97 mm ru trykimpr. 50 x 150 mm ru trykimpr. 45 x 195 mm T1 ikke tryk. 25 x 150/150

Læs mere

Ejerforeningen Egebækhøj. Sænkning af tag på cykelskur. Beskrivelse af opgaven

Ejerforeningen Egebækhøj. Sænkning af tag på cykelskur. Beskrivelse af opgaven Ejerforeningen Egebækhøj Sænkning af tag på cykelskur 16. november 2017 Udarbejdet af: Peter Nørgaard Kontrolleret af: Udgave: 1 Ordrenummer: [xxxx] Side: 1 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og forudsætninger...

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ

Terrasse og facade. www.keflico.com. i hårdttræ 2010 og facade i hårdttræ Rosewood terrassebrædder Plantage Teak terrassebrædder Plantage Teak er en eksklusiv og formstabil træsort med de samme gode egenskaber som asiatisk teak. Plantage Teak er hurtigt

Læs mere

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

DORMUS A/S KVISTE & KARNAPPER. Montagevejledning

DORMUS A/S KVISTE & KARNAPPER. Montagevejledning Montagevejledning Marts 2017 1 Montagebeskrivelse Forberedelse: 1. Kontroller at produktet er i overenssteelse med ordrebekræftelsen. 2. Mål kvistens bredde på trækonstruktionen (kaldes k-br ). (Se detailtegning

Læs mere

PLUS Klink / / / / / Medfølger ikke

PLUS Klink / / / / / Medfølger ikke PLUS Klink 17792-1 / 17792-15 17793-1 / 17793-15 17794-1 / 17794-15 ( varenr. 177002) w w w. p l u s. d k 17798-1 / 17798-15 17799-1 / 17799-15 AKKU xxv Medfølger ikke 17750-1 Skruepose 17747-1 17747-15

Læs mere

Lillevilla + 5 Opstillingsvejledning

Lillevilla + 5 Opstillingsvejledning Kontroleret af: Vigtigt! Gem denne samlevejledning. Garantinummer: Lillevilla + Opstillingsvejledning 2,0 m Finland 2, m BEMÆRK! Opgiv venligst den garantinummer, der er limet fast på pakken og på samlevejledningen,

Læs mere