HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP JANUAR - APRIL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP JANUAR - APRIL"

Transkript

1 SogneNYT HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP JANUAR - APRIL ÅRGANG NR. 1

2 Nytårshilsen v. menighedsrådsformanden: Nyt menighedsråd. Efter sammenlægningen til et menighedsråd har vi nu konstitueret os og fordelt opgaverne mellem os, og alle har fået spændende opgaver og ansvar. Med lidt færre i det nye menighedsråd og en del, som valgte at stoppe efter mange års indsats, er der mange at takke for et flot virke. Takken gælder også alle de menighedsrådsmedlemmer fra de tre sogne, der gennem årene har forberedt tingene så godt og gjort det let for os at arbejde videre med. Vi har meget at være glade for og stolte over i vore 3 små sogne. Vores præst og præstepar, Inger og Bjarne, har med megen flid, virkelyst og medleven samt åbenhed for nye tiltag, skabt nye og spændende aktiviteter for alle aldersgrupper. Vi kan glæde os over tre smukke og velpassede kirker og kirkegårde, og vi er fælles om en meget dygtig organist. Fornuftigt frasalg af Haverslev præstegårds stuehus og avlsbygninger samt salg af mæ lkekvote gav et godt økonomisk grundlag for ny og flot præstegård med dejligt møderum, som bliver flittigt brugt af alle aldersgrupper. Selv om kirken, som alle andre, skal spare og rationalisere, har rettidig omhu gennem årene sikret en økonomi, så vort aktivitetsudvalg kan fortsætte de spændende udflugter og gode sogneaftener. I håbet om, at mange vil deltage og medvirke til en god udvikling i vore tre sogne, så det også fremover er et godt sted at være, vil jeg udtrykke mine bedste ønsker om et godt nytår for os alle. Niels Skadhauge 3 kirker - et menighedsråd 1. søndag i advent begyndte det nye menighedsråd. I modsætning til tidligere har vi nu kun et menighedsråd for vore tre sogne. Rådet består af 12 valgte samt Inger, der som præst er født medlem af rådet. Fra Haverslev er følgende valgt: Niels Skadhauge, Karen Lis Nielsen, Irene Pedersen og Inge Borregaard (ny) Fra Skræm er valgt: Torben Klitgaard, Leif Larsen, Karsten Risager (ny) Birgit Madsen (ny) Fra Bejstrup er valgt: Leo Christensen, Susanne Meelsen, Bodil Larsen (ny) Ida Stabell (ny) I kommende numre af Sognenyt vil vi præsentere medlemmerne nærmere og fortælle om forskellige udvalg. Her skal blot nævnes, at Niels Skadhauge er blevet valgt som formand. Hver kirke har dog fortsat sin egen kirkeværge. De kan findes under kontaktoplysninger sidst i bladet. Her følger en kort præsentation af de nye medlemmer. Karsten Riisager bliver dog først præsenteret i næste nummer.

3 Nye ansigter i menighedsrådet Jeg hedder Birgit Studsgaard Madsen, er 56 år og gift med Jørgen Nørmølle. Jeg er født og opvokset i Klim og har boet på Gundestrup Mark i 35 år. Min mand og jeg har et kvægbrug, hvor jeg er medarbejdende ægtefælle, og så har jeg også arbejdet nogle år i en købmandsforretning. Jeg har 3 børn: Pia, der bor i Husby og er gift med Jens, Lone, der bor i Århus sammen med Kim, og Mads, der stadig bor hjemme. Derudover har jeg mine to børnebørn, Anne på 3 år og Martin på ½ år, som begge bor i Husby. Jeg er blevet medlem af menighedsrådet på opfordring. Jeg synes, det er spændende at være med til at bestemme, hvad kirkens penge skal bruges til og have medindflydelse på, at kirken ikke kun skal bruges til traditionelle begivenheder, men også til andre arrangementer. Jeg hedder Bodil Larsen og bor i Fuglsang sammen med Hardy, som jeg har været gift med i 41 År. Vi har 4 børn, som alle er bosat i området og har givet os den glæde at berige os med 8 børnebørn. Jeg blev spurgt, om jeg ville stille op til menighedsrådet, og efter et par timers tænkepause sagde jeg ja. For det første var det et rigtig godt råd, der var der, og så er det et fantastisk program, de laver. Jeg håber også, at jeg kan byde ind med et eller andet. Og så er det utrolig vigtigt at holde sammen om vores kirker og vores velfungerende præst. Jeg hedder Ida Stabell, er 60 år og arbejder som bogholder hos Godik i Brovst. Gennem hele mit liv har jeg altid været klar til at gøre en indsats for at hjælpe andre mennesker, hvilket også har ført til politisk engagement og sidst til medlem af menighedsrådet. Da jeg i 2005 flyttede til Bejstrup, lige over for kirken, blev jeg for første gang interesseret i at gå i kirke uden at have en særlig lejlighed hertil. Jeg har altid været et troende menneske, men har ikke før mødt en kirke, der gav mening for mig. Jeg har et ønske om at være med til, at vores kirker forbliver samlingspunkter og rigtig gerne for mange flere mennesker end i dag. Inge Borregaard er sognebåndsløser til Haverslev sogn. I forbindelse med sin mands bisættelse gav hun det daværende menighedsråd nogle gode og praktiske råd og blev efterfølgende spurgt, om hun ville være med i menighedsrådet. Inge skriver følgende: Jeg håber at være med til at arbejde på forbedringer og bidrage med nye tanker. Jeg ønsker at arbejde for gode arbejdsforhold til gavn for alle i de tre sognekirker og deres menigheder. Efter det første konstituerende møde ser jeg frem til igen at mødes med mine nye kollegaer.

4 Menighedsrødder siger farvel Første søndag i advent begyndte det nye fælles menighedsråd. Flere af de 8 rødder, som valgte at stoppe, har siddet i menighedsrådene i flere perioder. Deres opgaver har været forskellige, men alle har de sat et eller andet fingeraftryk. Her skal lyde en stor tak for indsatsen! Mange er måske ikke klar over, hvad det egentlig er, menighedsrådet går og laver. Derfor bad jeg om et par linjer om, hvad der var særligt spændende. Flere af de 8 har skrevet i bladet tidligere, så her blot nogle gode citater fra de øvrige: Dorrit Pedersen, Bejstrup Helle Møller, Bonderup Ja så gik 3 perioder - 12år med menighedsrådsarbejde - det har været en god tid. 1. periode som kasserer og derefter kirkeværge og kontaktperson. Her er lidt om hvad der er sket på Bejstrup Kirkegård - kort fortalt. Jeg kan huske, at det første møde blev holdt i den "gamle" præstegård i Bonderup, vi skulle tage beslutning om køb at et nyt orgel til Bejstrup Kirke. Tegningerne og prisen var på bordet, men det "nye" menighedsråd var ikke helt enig om placeringen i kirken. Der var lige blevet lagt nye fliser i rundkreds (chausse sten) uden for kirkedøren. Så kom arbejdstilsynet og pålagde os, at vi skulle have bygget velfærdshus, og ringningen måtte ikke foregå i tårnet direkte på kirkeklokken af hensyn til støj. Det skulle gøres fra tårnrummet. De penge, der var sparet sammen til orgelet, fik andre ben at gå på. En storm tog taget på nordsiden af skibet. Koret blev efterspændt med stålwirer, fordi det slog revner bag altertavlen. Det har været gode og hyggelige menighedsrådsmøder i de forskellige hjem, jeg har været med til, og jeg ønsker for det nye menighedsråd, at de må få et godt samarbejde. Det har været nogle meget spændende år i menighedsrådet, ikke mindst arbejdet i aktivitetsudvalget, hvor vi har haft et godt og udbytterigt samarbejde på tværs af de tre daværende menighedsråd, som nu er blevet til ét. I aktivitetsudvalget har vi haft et godt samarbejde med områdets tre forsamlingshuse, og jeg synes, noget af det mest spændende har været, at det er lykkedes os at "puste nyt liv" i sogneaftenerne, som nu på skift bliver afholdt i forsamlingshusene i Haverslev, Bejstrup og Bonderup. Jeg har også været aktiv i arbejdet med at arrangere børnekirke med fællesspisning, en opgave, som også mine piger har været engageret i. De har været med til at skrælle æbler og bage pizzasnegle og pølsehorn i lange baner. Særligt har de nydt gudstjenesterne, som bliver afholdt med børnene i centrum, og de hyggelige aftener i præstegården sammen med deres kammerater. Den største oplevelse af dem alle var dog uden tvivl, da jeg deltog i planlægningen af koncerten "Sigurd fortæller bibelhistorier". Det var var et stort planlægningsarbejde, men det var det hele værd at møde Sigurd og Snapper og det fantastiske band, og høre dem fortælle om Biblens glade budskab, formidlet i børnehøjde.

5 Dorte Mikkelsen, Bejstrup: tiden som k irk eværge v ed Sk ræm Jeg har lært nogle dejlige mennesker som en tid med mange gode, men at kende, ikke bare fra et sogn, men også kræv ende udfordringer. Jeg fra hele 3! har mødt en masse ny e mennesk er, Det har været hyggelige møder! Det og de opgav er, som jeg har haft, er har været spændende at være med i blev et løst på en tilfredsstillende måaktivitetsudvalget. Jeg har fundet ud de. Vi har en flot og v elholdt k irk e i af, at der tales mere om økonomi end Skræm. Til sidst v il jeg gerne sige om det kirkelige, og det har overrasket dette: Brug v ores lok ale smukk e og mig. Til tider er det langsom proces, hyggelige k irk e, det fortjener den, når ting skal godkendes, men det har været godt at få og husk også på, at medlemmerne af menighedsrådet forståelse for dette. bruger mange timer på det friv illige arbejde! Erik Borregaard, Skræm: Knud Borregaard, Manstrup: At være med i et arbejdsfællesskab er Jeg kom i menighedsrådet i 2000 og altid livsbekræftende. Så derfor har blev formand for rådet efter et år. Det det bedste ved menighedsrådsarbejvar jeg så indtil jeg stoppede i medet været mødet med forskellige mennighedsrådet i november Fornesker: kirkegængere, andre menigmandsjobbet har været udfordrende hedsråd, personale, præst, kirkelige med at få det hele til at fungere med myndighedspersoner, foredragsholdepersonale, kirkens bygninger og økore, folk fra Nationalmuseet, arkitekter, nomien. Det har været 12 spændenhåndværkere. de år, hvor jeg gennem arbejdet har haft lejlighed til at lære en masse nye mennesker at kende. Poul Thinggaard Nielsen, Skræm: Jeg har været medlem af Skræm memaren Jensen, Holmsø: nighedsråd i de fleste valgperioder Marens bidrag er et pluk fra sidste siden I en enkelt periode var nummer af Sognenyt, hvor hun jeg også medlem af provstiudvalget, skrev om menighedsrådsarbejde. hvor jeg fik indblik i mange ting på det Jeg synes, menighedsrådsarbejdet kommunale plan. Af vigtige opgaver har været rigtig spændende. Det er gennem årene vil jeg nævne bygning altid hyggeligt at komme til møde, og af laden v. den tidligere forpagtergård jeg har lært en masse dejlige meni Haverslev samt ansættelse af fornesker at kende. Men jeg må despagter. En stor opgave ved Skræm kirke var bygningen værre trække mig til næste valg, da af velfærdshus og anlæggelse af parkeringsplads. Begjeg ikke kan få tiden til at slå til, men håber, jeg kan venge dele var færdige i de tilbage igen, når børnene er blevet større. Hans Holm, Skræm: Alle de gamle ønsker i deres indlæg ALT GODT FOR Hans sk rev i sidste nummer om k irk ev ærgens opgav er. DET NYE RÅD! Han har v algt ikk e at fortsætte i rådet, da han har andre v igtige opgav er i lok alsamfundet. Jeg ser tilbage på

6 De to billeder øverst samt billedet på forsiden er fra bibeluddelingen til de treårige. Billedet til venstre er fra skolens juleafslutning. Billedet nederst til venstre er fra fredslystændingen i Haverslev kirke. Billedet nederst til højre viser koret fra Bjerget Efterskole, som deltog i en sogneaften i Haverslev forsamlingshus

7 De tre sogneaftener her i foråret er arrangeret af det afgående aktivitetsudvalg, men et nyt udvalg står klar til at overtage: Irene, Karen-Lis, Torben, Leif, Bodil, Susanne og Inger. Sommerudflugten er dog ikke planlagt endnu. Sogneaftener vinter og forår 2013 Torsdag den 7. februar kl Lysbilledforedrag om Canada Henrik Søndergaard fra Haverslev har tidligere vist fantastiske rejsebilleder i Haverslev forsamlingshus. Denne gang tager han os med til Canada. Vi skal se flotte billeder fra det store land med fantastisk natur: Rocky Mountains med skisportssteder og dramatiske bjerge, Stillehavskysten, vinområder, gletchere, søen højt mod nord: The great slave Lake samt byerne Vancouver og Calgary. Sted: Haverslev forsamlingshus Kaffe: 25 kr. Torsdag den 14. marts k Ruth - krudt og kugler Ruth Christensen på 60 år har været med danske soldater i Irak, Afghanistan og Libanon. Hun er uddannet diakon og har været soldaterhjemsleder, hvilket i krigszoner vil sige at være den forstående og lyttende mor for soldaterne både i glæde og sorg. Foredraget handler om oplevelser med soldaterne og om krigen set fra KFUM s Soldaterhjem. Vi får både historier og billeder. I 2009 blev Ruth kåret til årets helt af Jyllandsposten. Velkommen til et engageret foredrag af én af hverdagens helte. Sted: Bejstrup forsamlingshus. Kaffe: 25 kr. Torsdag den 11. april kl En aften om Han Herred Cand.mag. og forfatter Ketty Johansson fortæller om emnet: Vækkelserne i Han Herred og det folkelige foreningsliv sådan, som det begyndte for vores bedste- og oldeforældre. Ketty Johansson er født og opvokset i Bonderup og kender om nogen både lokalhistorien og de lokale historier. Denne aften handler om foreninger og huse, om mennesker og fyrtårne i vores område. Foredraget må gerne kommenteres, siger Ketty Johansson, så vi kan få en rigtig Han Herred snak den aften. Sted: Bonderup forsamlingshus. Kaffe: 25 kr. Aktivitetsudvalget Særlige gudstjenester Tirsdag den 29. januar kl Tårnsang i Bejstrup kirke Det er snart længe siden, vi har siddet i stearinlysenes skær og sunget og bare nydt det smukke tårnrum. Nu er muligheden der igen, og jeg håber, at mange vil være med. Som altid er der en lille kop kaffe efterfølgende. Tirsdag den 26. februar kl Vintersang i Haverslev kirke Kan man synge i sne? spurgte en kendt præst engang. Det kan man. Vi vil i hvert fald mødes i Haverslev kirke og synge vinterens smukke sange og salmer. Sammen med vores gode organist, Hanne-Pia Knudsen spiller Alberte Svenningsen med på saxofon. Lørdag den 4. maj kl maj aften Lørdag den 4. maj er der fællesspisning i Bejstrup forsamlingshus kl. 18. Efter spisningen fortæller Folmer Møller, som er født og opvokset i Bejstrup, om besættelsestiden i vores område. Kl er der aftensang i kirken, og Ena sætter lys i vinduerne. Aftenen slutter med kaffe i forsamlingshuset. Pris: 50 kr.

8 Døbt i Bejstrup Martin Nørmølle Jespersen Alma Elisabeth Holm Brix KONFIRMATIONER maj Skræm og Bej strup 12. maj Haverslev maj Skræm og Bejstrup 18. maj Haverslev maj Skræm og Bejstrup 3. maj Haverslev Jonas Kjærsgaard Joensen

9 Døbt i Skræm Niklas Kjær Andersen Kalle Overgaard Kjær Døbt i Haverslev Begravede Hav erslev Rimmer Jansma Jens Frede Nauerby Skræm Anne Gudrun Ogstrup Bjarne Vagn Pedersen Bejstrup Stinne Steffensen Andrea Sofie Højmark

10 Søndag den 10. februar kl Fastelavnsbørnekirke i Bejstrup kirke Vi forsøger at samle alle børn fra Trekronerområdet til fælles minifastelavnsgudstjeneste. Jeg håber, alle børn vil komme udklædte til kirke, inden de skal slå katten af tønden i forsamlingshusene. Jeg vil rigtig gerne se jer! STRIKKEDAMERNE Synes du, det kunne være hyggeligt at være med i et fællesskab, hvor resultatet i bogstavelig forstand varmer andre, var tirsdagens strikkeklub måske noget for dig. Strikkedamernes tæpper sendes alle til Indien - til mennesker, som lever og sover på gaden. Damerne fortæller her om deres tirsdage i konfirmandstuen: Vi mødes i præstegården hver tirsdag fra kl Vi er 8 damer, som syr lapper sammen til tæpper. Der er flere damer, der afleverer de strikkede lapper. Disse skal have en bestemt størrelse på 15 x 15 cm. Vi kan sagtens være flere om bordet til at sy. Vi får en lille snak om, hvad vi går og laver og så er der altid kaffe kl. 15,00. Inger ser altid ind til os, og vi kan synge et par sange.. Det er rigtig hyggeligt, så vi vil gerne se flere oppe i præstegården.. Mary - Ester - Lissy - Edna - Else - Tove - Anne Grethe - Ragnhild Fredag den 25. januar kl Børnekirke i Haverslev kirke Alle småbørnsfamilier er velkomne til at høre bibelhistorie og synge i kirken i en halv time. Dernæst er der fællesspisning i præstegården. Det plejer at være rigtig hyggeligt både for små og store, og så slipper man jo for at lave mad den dag. Pris: Voksne 35 kr. Børn gratis. Tilmelding eller sms eller mail ioep@km.dk - helst et par dage før.

11 At være i samme båd - om samtalegruppen for dem, der har mistet At være i samme båd er et skønt udtryk, for det udtrykker fællesskab og nærhed. Alligevel kan man sagtens være i samme båd uden at være ens. Vi er alle sammen med i forskellige både: Familiens, arbejdspladsens, gadens, byens, landets, kirkens At være fælles om noget giver de allerbedste relationer, for det er jo nu engang sådan, at man allerbedst forstår det, som man har prøvet selv. I september måned startede præsterne i Fjerritslevområdet en SAM- TALEGRUPPE FOR ÆLDRE, DER HAR MISTET. Henning Smidt og jeg har stået for gruppen, som har mødtes en gang om måneden i Kirkecenteret i Fjerritslev. Seks deltagere plus vi to præster. Det har været gode stunder med personlige fortællinger og kommentarer, og vi har bedt et par af deltagerne om at skrive lidt om det. Bodil Mejlholm fra Bejstrup skriver blandt andet følgende: Vi er alle i gruppen kommet til at kende hinanden på en særlig måde, fordi vi alle er i samme situation. Jeg føler, det er godt at tale om det, vi har været igennem, på den måde er det lettere at komme videre i tilværelsen. Vi kan godt fælde en tåre, men ind imellem griner vi, når vi hver især kommer til at tænke på minderne, vi har... Så synger vi et par sange, og vi får en god kage til kaffen. Lillian S. Hansen fra Fjerritslev skriver blandt andet: Det har for mig været godt at kunne sige, hvordan jeg føler uden at have en fornemmelse af, at andre tænker: Nå, taler hun nu om ham igen, så lang tid efter han er død. Vi kan, tror jeg, forstå hinandens tanker og følelser, så det er befriende at kunne være mig selv. Jeg vil gerne opfordre andre, der har mistet, til at overvinde sig selv ( for det kan være svært ) og gå med i en lignende gruppe... Jeg har en god fornemmelse og ro efter sådan et møde. EFTER AL SANDSYNLIGHED VIL DER BLIVE STARTET EN NY GRUPPE TIL FORÅRET. Er du interesseret kan du altid spørge din præst. Inger Øeby Solgårdens kirkevenner - noget for dig? Der findes, tror jeg, mange mennesker, som gerne vil være med i et arbejdsfællesskab. I hvert fald hører jeg tit den her replik: Jeg ville jo egentlig gøre et eller andet, hjælpe med noget, men har ikke oceaner af ressourcer, hvad er det så egentlig lige, man kan? Måske skulle du blive kirkeven? Inde på plejehjemmet Solgården holdes der gudstjeneste hver onsdag formiddag af Fjerritslevområdets præster på skift. Hver gang møder 2 til 5 frivillige op for at hjælpe med, at gudstjenesten bliver en rigtig god stund for de gamle. Nogle kirkevenner henter de gamle på stuen, andre er gode til at synge, andre igen til at snakke eller bare sidde hos. En kir keven kan vælge, om hun eller han har tid eksempelvis hver anden måned eller hver fjortende dag. Er du interesseret, kontakt din præst.

12 Jamen, vi vidste det ikke! - om at melde sig ud af eller ind i folkekirken Jeg har som præst ofte tænkt på at skrive lidt til dem, der tænker på eller har tænkt på at melde sig ud af folkekirken. Måske også til dem, der har meldt sig ud og som tænker på at melde sig ind igen. Jeg håber af hjertet, at dette lille brev vil blive læst og forstået i bedste mening! For emnet er slet ikke så nemt at skrive eller tale om, hverken i familiens skød, blandt venner, på en arbejdsplads, men heller ikke for en præst! Det bunder i, at vi alle sammen har en vis religiøs blufærdighed og en idé om, at det med tro er en privat sag. Derfor er jeg også altid varsom med at blande mig, hvis et menneske henvender sig for at melde sig ud af folkekirken. Somme tider har jeg sagt noget i retning af, at folkekirken jo ikke er en sekt. Forstået sådan: Det skal være muligt at melde sig ud og accepteret. Naturligvis har en præst, som de allerfleste andre, respekt for den, der træffer et valg uanset, hvad årsagen måtte være. Alligevel drister jeg mig somme tider til at spørge: Hvorfor? For et eller andet sted vil jeg da gerne vide, om det har noget at gøre med vores måde at være kirke på. Men jeg spørger altid til stammende, for kan jeg egentlig tillade mig det? Til gengæld gør jeg noget andet, og det gør jeg, fordi jeg føler, at jeg bør gøre det, velvidende at det kan lyde som en slags trussel: Jeg gør opmærksom på, at i forbindelse med en udmeldelse af folkekirken mister man sin ret til betjening ved folkekirkens præster. Det vil sige, at man mister retten til kirkebryllup (med mindre den, man skal giftes med, er medlem) og retten til kirkelig begravelse. Til gengæld må man stadigvæk og til enhver tid gå til gudstjenester og fx kirkekoncerter, eftersom det jo er offentlige handlinger. Enkelte gange er jeg blevet spurgt - med et glimt i øjet: Er det ok, at jeg kommer, selv om jeg ikke er medlem af foreningen? Og JA, selvfølgelig. Det er bare en glæde. Enhver er velkommen. Sådan er kirkens holdning og min, ingen tvivl om det. Derfor forstår jeg også godt, at folk, der mistede én, de holdt af, og som havde meldt sig ud af folkekirken, vil opleve, at kirken er i strid med sig selv, når præsten ikke vil begrave vedkommende. Jeg kan sagtens forstå denne bemærkning: De ville jo ikke have hende ind i kirken! Men jeg tror også, at de mennesker, der siger det, forstår kirkens dilemma, og det vil

13 sige præstens dilemma. Det må jo være sådan, at normalt må en udmeldelse af folkekirken forstås som den afdødes tilkendegivelse om, at vedkommende ikke ønsker en kirkelig begravelse eller bisættelse, men noget andet. Der hvor et menneske har meldt sig ind i et andet trossamfund, er der jo ikke noget problem, eller hvis afdøde har skrevet noget ned eller udtalt sig om, hvordan man ønsker at komme herfra, er der heller ikke noget dilemma. Men der, hvor man ikke har andet end en udmeldelse af folkekirken at holde sig til, står såvel familien som præsten i et svært dilemma. For hvad er en IKKE- KIRKELIG BEGRAVELSE - med andre ord en BORGERLIG BE- GRAVELSE? Strengt taget ligger det uden for mit område, blot vil jeg nævne her, at man jo bliver begravet eller urnenedsat på kirkens kirkegård, men selve handlingen foregår som oftest fra sygehusets kapel. Familien arrangerer måske en lille ceremoni med en mindetale, fællessang eller solosang, måske et stykke musik.. Jeg har i min tid som præst fulgt den hovedregel, at når et menneske har meldt sig ud, må jeg tage det som ønsket om ikke at blive kirkelig begravet. Men hvad med de pårørende, som synes, at det eneste RIGTIGE FARV EL er det, som sker i kirken med den præst, man kender og er tryg ved. De mennesker svigter jeg jo på en måde. Måske vidste de ikke engang, at deres ægtefælle, søn eller datter havde meldt sig ud eller hvorfor. Og kan man sige JA i enkelte tilfælde og NEJ i andre? Man må vel behandle folk ens. Det har jeg prøvet på, men er nået frem til, at jeg må tage stilling fra situation til situation ud fra samtalen med de pårørende om afdødes ønsker. Det vil sige, at en kirkelig begravelse i særlige tilfælde kan finde sted til trods for, at afdøde ikke var medlem af folkekirken. Men jeg vil virkelig opfordre til, at man den religiøse blufærdighed til trods får talt med hinanden om trosspørgsmål og om kirketilhørsforhold og om, hvordan man gerne vil herfra! Og enhver, som tænker på at melde sig ud af folkekirken eller melde sig ind (igen) kan til hver en tid henvende sig til mig, og jeg vil efter min allerbedste evne forsøge at være en oprigtig samtalepartner. Jeg håber, at dette lille brev til mine sognebørn vil blive opfattet positivt og måske vil være begyndelsen på gode samtaler. Med venlig hilsen Inger Øeby

14 KFUM Spejderne Bonderup gruppe Der er spejdermøder hver uge i følgende enheder. Indtil efterårsferien mødes vi på spejdernes plads, Tingheden, nord for Bonderup. I vinterhalvåret i spejdernes hus i Trekroner, Kirkedalsvej 3. Web: Ulveflokken mandag kl med børn fra 1., 2., og 3. kl. Ledere: Kirsten Borregaard , og Hanne Borregaard. Juniortroppen og spejdertroppen onsdag kl med børn fra kl.. Leder: Bjarne Jørgensen Gruppens ledelse: Grupperådet består ud over lederne af følgende forældre: Formand: Martin Pedersen Kasserer: Ole Bjerregaard Jan Kjær Sørensen Johannes Larsen Willy Jansma Hanne Nielsen Spejdernes hjemmelavede julegodter gik som varmt brød ved julemarkedet i spejderhuset. Tre friske spejderpiger i gang med at løse en opgave. Flyt kampesten så hurtigt som muligt. Kalender: Bæver-ulvestæv ne: Lørdag den 20. april i Himmerland Ulvesommerlejr: maj 2013 på Hanbohus. Spejderlejr: juli 2013 på Thorup Hede Det er spejderne, der deler kirkebladet ud. Hvis du har tid og lyst til at hjælpe med en lille rute, så ring til Bjarne

15 Haverslev sogn Graver: Tina Jakobsen, Aggersborgvej 2, Aggersund, 9670 Løgstør tlf Kirkesanger: Gurli Mose Pedersen, Højgårdsvej 2, Skovsgård. Tlf eller Kirkeværge: Inge Borregaard, Tingskovvej 21, 9460 Brovst. Tlf Skræm sogn Graver: Jane Gade, Skræmvej 147, tlf Kirkesanger: Bjarne Jørgensen, Tlf Kirkeværge: Leif Larsen, Skræmvej 188, 9690 Fjerritslev. Tlf Bejstrup sogn Graver: Ena Fuglsang, Gøttrupvej 523, 9690 Fjerritslev, tlf , mobil Kirkesanger: Ragnhild Nielsen, Skræmvej 110, tlf Kirkeværge: Ida Stabell, Bejstrupvej 202, 9690 Fjerritslev. Tlf Fælles for alle tre sogne: Sognepræst: Inger Øeby Pedersen, Skræmvej 25, 9690 Fjerritslev, tlf , Organist: Hanne-Pia Højrup Knudsen, tlf Menighedsrådsformand: Niels Skadhauge, Vangvejen 160, 9690 Fjerritslev, tlf Formand for kontaktpersonsudvalget: Leo Christensen, Blegebrøndevej 62, 9690 Fjerritslev, tlf Formand for aktivitetsudvalget: Ikke valgt endnu. Kasserer for alle 3 sogne: Anne Marie Lolholm, kirkekontoret, Vestergade 16A, Fjerritslev. Tlf Web: Her kan man bl.a. se tidligere numre af Sognenyt. Præstens - ferie/fridage Jeg har fast fridag om mandagen. Embedet passes i ferier af Gitte Kibsgaard-Vester, Thorup præstegård tlf I friweekender afløses, som det fremgår af gudstjenesteplanen. Desuden kan man altid høre på telefonsvareren, hvem man kan henvende sig til. Redaktion og layout Inger Øeby Pedersen og Bjarne Jørgensen. Stof til næste nummer af Sognenyt afleveres i præstegården senest den 1. april Gerne på mail: ioep@km.dk Foto og layout: Bjarne J. Tryk: Økotryk Sygebesøg - husbesøg Jeg plejer at komme og sige tillykke v ed 70, 80 og 90 års f ødselsdage. Oftest på dagen, sommetider lidt efter. Tilsv arende med sølv - og guldbryllupper, hv is jeg da ellers ved det. Herudov er vil jeg gerne besøge enhv er, som måtte ønske det af den ene eller anden grund, - eller uden grund. Både på sygehus og hjemme. Inger

16 Velkommen i kirke Gudstjenesteplan for januar - april Dato Søndag i kirkeåret Haverslev Skræm Bejstrup Januar Børnekirke Tårnsang Februar Fastelavn Børnegudstjeneste GKV 26. Vintersang Marts Palmesøndag F amiliegudstjeneste 28. Skærtorsdag Langfredag Påskedag April påskedag GKV St. bededag Maj maj aften Aftensang Konfir mation Konfir mation GKV Gitte Kibsgaard-Vester HS Henning Smidt

SogneNYT HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP JANUAR - APRIL 2014 15. ÅRGANG NR. 1

SogneNYT HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP JANUAR - APRIL 2014 15. ÅRGANG NR. 1 SogneNYT HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP JANUAR - APRIL 2014 15. ÅRGANG NR. 1 Nytårshilsen - ønsker og drømme Ønskernes eller i hvert fald ønske sedlernes tid er forbi, men ikke drømmenes tid: Mens vi sidder

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP MAJ - AUGUST

HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP MAJ - AUGUST SogneNYT HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP MAJ - AUGUST 2013 14. ÅRGANG NR. 2 Sommerkirke Vi længes efter at åbne vinduer, at hejse flag, hænge tøj op, komme i haven og råbe hej til naboen, høre børn i haverne

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

SPIREN. Februar Marts 2017

SPIREN. Februar Marts 2017 SPIREN Februar Marts 2017 Til vores BANKO-SPIL, der afholdes den anden mandag i hver måned er der i alt 30 gevinster. Der er 24 gevinster af vanlig karakter, men herudover er der 6 stk. af aftenens overraskelser,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29 Alle 4 søndage i juli måned, holder vi gudstjeneste samme med Roskide Baptistkirke i lighed med de foregående år. Roskilde Baptistkirke er beliggende på Vindingevej 32, 4000 Roskilde. Mandag den 3. juni

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg KIRKEBLADET 53. ÅRGANG NR. 2 KIRKEBLADET NAUR MENIGHEDSRÅD 2016-2020 Kenn Nørgaard Rasmussen formand præstegårds- og kirkehusudvalg Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Nr.5. Maj 2015. Kl. 11.00. Kl. 12.15. Kl. 10.30. Kl. 12.15. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 10.

Nr.5. Maj 2015. Kl. 11.00. Kl. 12.15. Kl. 10.30. Kl. 12.15. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 10. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.5. 1 Maj 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: 10. maj 5. søndag efter påske Kl. 11.00 Præst fra Døvemenigheden Døvegudstjeneste Torsdag den 14. maj

Læs mere

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ...

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ... 1 Konfirmationer 2014.... Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 Gud, tak for, at du har vist os kærligheden, som det aller vigtigste i livet. Giv os troen og håbet og

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP JAN. - APRIL 2012 13. ÅRGANG NR. 1. SogneNYT

HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP JAN. - APRIL 2012 13. ÅRGANG NR. 1. SogneNYT HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP JAN. - APRIL 2012 13. ÅRGANG NR. 1 SogneNYT Godt nytår Vi skal hen sidst i januar, så begynder man at ku mærke det. Sådan siger min 90-årige svigermor., som tager sig en lille

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Møde: Den: Blad nr.: 14-18

Møde: Den: Blad nr.: 14-18 Mødedato: Mødetid: Mødested: Fremmødte: Torsdag den 26.5.2016 Kl. 18.30 Vilstrup Sognehus Pernille Reschat, Aase Daugaard, Tove Haugaard, Dorthe Knudsen, Thyra Bohsen, Kirsten Jensen, Eva Anker, Ole Daugaard,

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Maiken

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup Kirkebladet Flade Bjergby Sundby Skallerup Forår 2013 Gudstjenesteliste 10. marts til 9. juni incl. 10. marts 9:00 * 13. marts Fyraftenssang 16:30 Skallerup Kirke 17. marts 9:00 Sundby (Nørager) 20. marts

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver:

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Tak for jeres arbejde med at ajourføre slægtsregnskabet. Jeg kan fortælle, at vores mor 6.7. Else Kirstine (Stinne)

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Vig sogns nye menighedsråd fra og med 1. søndag i advent d. 2. december 2012

Vig sogns nye menighedsråd fra og med 1. søndag i advent d. 2. december 2012 Vig sogns nye menighedsråd fra og med 1. søndag i advent d. 2. december 2012 Anette Sørensen, formand Jeg har løst sognebånd til Annette Berg, fordi jeg synes hun er en blændende dygtig præst. Af samme

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Maiken

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke Lørdag d. 25. april 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud DDS 260: Du satte dig

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.! " # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +.

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.!  # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Nr. 5 november - december 2008 56. årg. 1! " # $ $ % & % % ' (! )%* & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Ukrainernes besøg i Østervangskirken august 2008. 0! 1 1 1 23% 45 2667 Indlæg til næste Gildenyt skal være

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte

Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte Du er 35 år, og ansat som skrankeansvarlig på apoteket. Du har været her i 5 år og tidligere været meget stabil. På det sidste har du haft en del fravær

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Kirke & Sogn aunslev BovEnSE 44. årgang nr. 3 JUnI - SEPTEMBEr 2014

Kirke & Sogn aunslev BovEnSE 44. årgang nr. 3 JUnI - SEPTEMBEr 2014 Kirke & Sogn aunslev bovense 44. årgang nr. 3 JUNI - SEPTEMBER 2014 Kære konfirmander Kære faddere, familie Kære konfirmationsgæster Flaget er hejst. Her ved kirken og rundt omkring i sognet. Her er fest.

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere