Den Transiranske Jernbane 80 års jubilæumsrejse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den Transiranske Jernbane 80 års jubilæumsrejse"

Transkript

1 Den Transiranske Jernbane 80 års jubilæumsrejse Tag med på en forrygende rejse på skinner med Den Transiranske Jernbane gennem Iran. Jernbanen blev bygget af det danske ingeniørfirma Kampsax. I 2018 er det 80 år siden banen stod færdig. Med os har vi Morten Hansted, forfatter til bogen Danske eventyr i Iran. Hans research til bogen har givet ham et unikt indblik i historien bag det danske eventyr: Den Transiranske Jernbane. På 13 dage bevæger vi os fra det olierige Ahvaz i syd op gennem Iran til millionbyen Teheran, videre mod øst til naturskønne Gorgan og tilbage mod vest til den antikke, men moderne by Tabriz. Vi oplever storslået natur, gammel og ny kultur og mangfoldighed i et land i en rivende udvikling - alt sammen krydret med lækre retter fra det persiske køkken. 13 dage Pris Rejseleder Status Information 22. okt 18 til 3. nov kr Morten Hansted Udsolgt Denne unikke rejse gennem Iran er en pionérrejse. Den er lang og anderledes og vil uden tvivl kræve rigtig pionérånd. Til gengæld er oplevelserne store. Læs praktiske oplysninger om rejser til Iran her Max 20 deltagere! OBS: Ekstra rejsen den 29. oktober er med rejseleder Bjarke Vestesen, som har indvilliget i at lede rejsen og ikke Morten Hansted som det fremgår i beskrivelsen. Bjarke har været rejseleder gennem 20 år til Iran for Viktors Farmor og har et indgående kendskab til jernbanen såvel som resten af landets nutidige og historiske forhold.

2 1. dag Rejsedag Afgang fra København via Istanbul til Shiraz. Overnatning i Shiraz Måltider: Der serveres mad på flyet. 2. dag Sightseeing Shiraz Ankomst meget tidligt morgen kl (ca.). Efter visum-proceduren kører vi til vores hotel, hvor der er tid til et hvil og morgenmad inden dagens program. Vi besøger en af de berømte haver, Bagh-e Eram, der ligger i udkanten af byen. Haven er kendt for sine cyprestræer og for sit palads, Qajar Palace, fra forrige århundrede. Paladset er smukt dekoreret med dyremotiver. Vi besøger Nazir el Molk Mosque, også kaldet den lyserøde moské. Den har meget fine dekorationer, samt en vinterbedehal med smukke lysindfald fra de farvede glasruder. Besøg i Vakil Bazar, en af de ældste bazarer i verden. Her er arkitekturen ret enestående med hvælvinger, smukke gårdhaver, caravanserais og badehuse. Bazarens små butikker er et af de bedste steder at handle, når det drejer sig om krydderier, kobbervarer og antikviteter, og atmosfæren er som at befinde sig midt i et eventyr fra 1001 nat. Et farverigt indslag er de mange nomader, der gør holdt for at handle i Shiraz. Det er som regel Qasqai nomaderne, man møder i Shiraz. Vi ser også den store fæstning, Arg, der ligger midt i byen. Langs med fæstningens store mur står rækker af handlende. Måltider: Morgenmad og frokost. Middag er på egen hånd i Shiraz. Overnatning i Shiraz.

3 3. dag Persepolis og kongegravene ved Naqsh-i Rustam Vi står tidligt op og kører til Persepolis, der ligger ca. 60 km nord for Shiraz. Persepolis blev påbegyndt i det 5. århundrede f.kr. under Kong Darius I. Persepolis skulle være stedet, hvor de vigtigste religiøse ceremonier fandt sted i 3 uger omkring Now Ruz (nytår) ved forårsjævndøgn den 21. marts. Desuden blev udsendinge fra de 28 vasalstater med skatter og gaver modtaget ved samme lejlighed. Kostbarhederne blev opbevaret i skatkammeret, og til at passe på det hele havde man de udødelige (soldater). Persepolis blev altså kun brugt 3 uger om året, og hvad angår byggeriet og hvilke ting, der foregik, har man utroligt mange oplysninger fra de lertavler, som er fundet i Persepolis og som faktisk endnu ikke er fuldstændig fortolket. Persepolis var ikke kendt i Mellemøsten, så ingen af de kendte historiefortællere fra samtiden omtaler stedet. Derfor er stedet udgravet så sent i historien. Vi ved at Xerxes og Artaxerxes tilføjede flere bygninger. Bygningshistorien er veldokumenteret i de talrige kileskriftfund på stedet. Alexander den Store indtog Persepolis i 331 f.kr., og byen blev plyndret og delvis ødelagt under en brand. Derefter blev den forladt, og den blev først genopdaget i begyndelsen af det 17. årh., da rejsende hjembragte beskrivelser af ruinerne. I 1765 besøgte Carsten Niebuhr Persepolis. Han boede i en landsby i nærheden i næsten en måned, og hver morgen red han på sit æsel over til ruinerne, hvor han så arbejdede til sent om eftermiddagen med at opmåle grundplaner, aftegne relieffer og kopiere kileindskrifter. Det var Niebuhrs minutiøse aftegninger, der skabte grundlag for tydningen af kileskriften. Også i kongegravene i Naqsh-i Rustam foretog Niebuhr opmålinger og aftegninger. Disse klippegrave ser vi også, 4 km nord for Persepolis. Persepolis ligger på en 15 m høj "mur" eller faktisk en slags kunstig terrasse, hvorpå paladserne blev bygget. Persepolis rummer nogle af verdens allerfineste og bedst bevarede arkæologiske levn. I de forskellige bygningsdele er der et væld af interessante og fine detaljer. "Apadana" var den store audienshal, hvor perserkongen modtog delegationer fra vasalstaterne. Her har været 36 høje søjler. To monumentale trapper fører op til Apadana. Begge er dekoreret med meget velbevarede relieffer. Deres fine stand skyldes, at de i århundreder har været begravet under sand-masserne. Vi vil bl.a. se relieffer, der viser processioner af tributbærere fra andre lande. Der er skytere (fra området v. Sortehavet), der er lydiere (fra Vesttyrkiet) samt en delegation fra Indus Dalen. Man ser, hvordan forskellige genstande som tæpper og stole bæres frem på ryggen af tjenere, og der er et væld af detaljer f.eks i klædedragter og hovedbeklædninger. Også en kamp mellem en løve og en tyr er skildret i relief. Om aftenen med indenrigsfly til Ahvaz. Overnatning i Ahvaz. Måltider: Morgenmad og frokost. Middag er på egen hånd.

4 4. dag Udflugt til de oldgamle byer Shush (Susa) og Shustar Efter morgenmad sætter vi kursen mod Shustar. Det er en strækning på ca. 120 km. Her ser vi det historiske hydrauliske vandsystem. Et komplekst system af tunneler, vandmøller, kanaler og damme, som forsyner byen med vand fra floden Karun. Stedet er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Byen Susa menes at være grundlagt omkring 4200 f.kr. Byen hørte i en lang periode til det Elamitiske rige og var et regionalt center. Under Kyros den store ca. 550 f.kr. var byen en af Perserriget hovedsteder. I dag kaldes byen Shush og har ca indbyggere. Det er de færreste, som har så mange gravsteder opkaldt efter sig som profeten Daniel. Og dét til trods for at man ikke véd, hvor hans jordiske rester befinder sig. Daniels grav i Shush er dog sandsynligt i manges øjne og derfor et pilgrimsmål for både jøder og muslimer. Vi besøger Apadana Paladset (ruinerne) som var vinterpalads for Kong Darius 1. ( f.kr). I 1897 stod en anden middelalderagtig borg færdig, nemlig Shush borgen. Den er bygget af den franske arkæolog Jacques de Morgan med stenene fra Apadana paladset. Vi besøger også det lille og charmende museum i Shush hvor en del genstande udgravet fra området er udstillet. Vi kører denne dag ca. 300 km. i bus. Overnatning i Ahvaz. Måltider: Morgenmad og frokost. Middag er på egen hånd i Ahvaz. 5. dag Med Den Transiranske Jernbane til Teheran Formiddagen er på egen hånd. Man kan tage i bazaren eller se på broerne i Ahvaz. Toget har afgang om eftermiddagen. Overnatning i toget. Det bliver i 2 personers kupeer så vidt det er muligt. Måltider: Morgenmad og middag på toget. Frokost er på egen hånd I Ahvaz. Husk at købe snacks mm. til togrejsen. 6. dag Ankomst og sightseeing Teheran Ankomst tidligt om morgenen. Teheran banegård virker for mange velkendt. Det er ikke helt uden grund. Den er nemlig bygget af samme arkitekt som også designede Aarhus banegård. I Teheran har vi et spækket program. Efter check-in og morgenmad besøger vi Golestan Paladset som stammer fra Qajar dynastiet, der regerede Persien fra ca Vi besøger også Nationalmuseet, som indeholder en stor samling arkæologiske udgravninger og ej at glemme et 9000 år gammelt menneske. I Teheran prøver vi at lokalisere Kampax gamle hovedkontor og se, hvordan det ser ud i dag. Kan det arrangeres vil vi også prøve at finde det danske bageri, hvor der forhåbentlig kan blive tid til kaffe og en kage. Efter dagens program sætter vi kursen mod den charmende forstad i den nordlige del af Teheran, Darband. Her er tiden din egen. Der findes masser af små restauranter til aftensmaden - eller måske er lidt hygge med te og vandpibe at foretrække. Overnatning i Teheran. Måltider: Morgenmad og frokost. Middag er på egen hånd i Darband.

5 7. dag Sightseeing i Teheran og med den transiranske jernbane til Gorgan I dag ser vi mere af Teherans spændende seværdigheder. Vi besøger det imponerende tæppemuseum, der med sin store samling har tæpper fra 1600-tallet frem til nutiden. Et besøg værd er også Museet for Nutidskunst, der i sin arkitektonisk fine bygning indeholder værker fra mange af de kendte: Picasso, Van Gogh og Dalí m.fl. Selvom værkerne ikke altid er udstillet, er museet et fascinerende sted at besøge. Efter frokost, og inden vi skal med toget mod Gorgan, besøger vi Azadi Tower, som er et af Teherans berømte varetegn. Det blev bygget under shah-styret i 1971 og fik oprindelig navnet Shahyad Tower (Kongens mindetårn) men blev et af stederne for revolutionen i Derefter fik det sit nuværende navn, Frihedstårnet. Fra Teherans hovedbanegård starter vores rejse mod Gorgan med nattoget. Overnatning på toget. Det bliver i 2 personers kupeer så vidt det er muligt Måltider: Morgenmad og frokost. Middag er på egen hånd evt. mulighed for at købe på toget. Husk at købe snacks mm. til togrejsen. 8. dag Gorgan og Bandar Turkman Vi ankommer tidligt med toget til Gorgan. Efter check-in og morgenmad på hotellet skal vi på udflugt til Turkman Bandar. En køretur på ca. 40 km. med bus. Bandar Turkmen er næsten som et land for sig selv med egne traditioner og folkedragter. Befolkningen beskrives som varmblodige, venlige og gæstfrie. Vi skal på udflugt til Ashurade Island. Til trods for Irans 660 km. lange kystlinje til det Kaspiske Hav er dette den eneste iranske ø. En kort sejltur bringer os over på øen, og vi har tid til at nyde øens rige dyre og planteliv. Senere på dagen overværer vi et show, hvor vi hører Dutar ens toner. Og med lidt held dog uden at vide det på forhånd for man ved det aldrig kan vi måske være heldige at opleve et hestevæddeløb. Vi overnatter i Gorgan. Måltider: Morgenmad og frokost. Middag er på egen hånd i Gorgan. 9. dag Fra Gorgan til Sari med bus Efter morgenmaden sætter vi kursen mod byen Sari, hvor er fundet spor af beboelser tilbage til det 7. årh. f.kr. Strækningen køres med bus ca. 2 timer for bedre at kunne nyde den storslåede natur vi passerer. I Sari ser vi nogle af byens seværdigheder, som museet og det historiske hus Kalbadi, der ligesom Golestan paladset stammer fra Qajar dynastiet. Vi tager forbi Vaziri badene, ikke for at blive vasket, men for at se de gamle badehuse, som engang var en del af Kalbadi komplekset. Vi besøger også basaren. Overnatning ca. 15 km. fra Sari i naturskønne omgivelser. Måltider: Morgenmad og frokost. Middag er på egen hånd.

6 10. dag Fra Sari til Tabriz via Teheran Dagen er en ren rejse dag, hvor vi drager fra øst mod vest. Først med bus fra Sari til Teheran. Vi gør et stop ved byen Veresk. Herfra kan ses jernbanebroen, som under 2. verdenskrig blev kaldt the bridge of victory. Broen er et af Kampsax s mesterværker, bygget under ledelse af den østrigske ingeniør, Walter Aigner. Vi ser kirkegården, hvor han er begravet blandt mange af jernbanens arbejdere. Turen med bus til Teheran er ca. på 280 km. Når vi ankommer til Teheran om eftermiddagen skal vi videre med toget mod Tabriz. Overnatning på toget til Tabriz. Det bliver i 2 personers kupeer så vidt det er muligt. Måltider: Morgenmad og frokost. Middag kan købes på toget. Husk at købe snacks mm. til togrejsen. 11. dag Ankomst og sightseeing Tabriz Vi ankommer tidligt om morgenen til Tabriz. Efter morgenmad skal vi på byrundtur i denne historiske by, der er landets fjerdestørste. Vi besøger den gamle bazar. Her fornemmer man byens originalitet, et sted hvor mange folkeslag mødes. Armenere, turkmener og kurdere arbejder side om side, og de har deres varer udstillet i kæmpestore dynger. Her er læderstøvler, uldne huer, farvestrålende tekstiler og meget mere. Her er den venlige summen af et ægte orientalsk marked, hvor store diskussioner finder sted under hvælvingerne og duften af læder blander sig med duften af krydderier. Vi besøger også nogle af byens andre seværdigheder. Overnatning i Tabriz Måltider: Morgenmad og frokost. Middag er på egen hånd i Tabriz. 12. dag Udflugt til Kandovan village Vi besøger Kandovan Village, der ligger ca. 50 km syd-øst for Tabriz. Landsbyen er beliggende på en stejl klippeside og den er især kendt for sin klippearkitektur. Klimaet her skulle være det reneste i landet. Det er et vulkansk landskab, og de lavamasser, der er her, og som er blevet formet af vind og vejr, har givet mulighed for at indrette en helt speciel slags klippeboliger, kaldt Karan. Man mener, at de folk, der i 13. årh. flygtede for mongolerne, søgte tilflugt i denne landsby, hvorefter de blev boende. Undervejs bliver der mulighed for at beundre det lokale kunsthåndværk, bl.a. vævning, og fremstilling af helt specielle håndklæder og sjaler. Sidst på dagen vender vi tilbage til vores hotel i Tabriz. Her vil vi afslutte en fantastisk rejse på skinner igennem Iran med en velfortjent afskedsmiddag. Overnatning: Vi skal mod lufthavnen sidst på aftenen for at komme med flyet mod København via Istanbul men vi har værelset frem til afhentningen. Måltider: Morgenmad, frokost og afskedsmiddag. 13. dag Hjemrejse

7 Prisen dækker Fly København/Shiraz - Tabriz/København og indenrigsfly Shiraz Ahvaz dag 3 Hotelophold med halvpension Togbilletter og overnatning i 2 pers. kupeer: (Ahvaz-Teheran, Teheran-Gorgan og Teheran-Tabriz) Udflugter i airconditioneret bus Entréudgifter i henhold til programmet Dansk rejseleder Engelsktalende lokalguide Drikkepenge til guide og chauffører Artikelsamling om islam og Mellemøsten Artikelsamling om Iran Ingen hokus pokus: Se vores prispolitik her Prisen dækker ikke Afbestillings- og rejseforsikring Visum ved ankomst (650 kr.) Eneværelsestillæg (2.300 kr.) Husk at læse de generelle handelsbetingelser her Værd at vide Der er 3 overnatninger i tog hvor pladsen er begrænset. Det anbefales at pakke herefter. De angivne måltider er vejledende. Der kan enkelte dage byttes om på måltiderne hvis det skønnes mest praktisk i forhold til dagens program.

Pigetur til Iran En rejse kun for kvinder!

Pigetur til Iran En rejse kun for kvinder! Pigetur til Iran En rejse kun for kvinder! På denne rejse er der mange forskellige facetter i programmet. Foruden at opleve de fantastiske islamiske bygningsværker skal vi træffe iranerne og lære om deres

Læs mere

Irans højdepunkter En uge i Persiens smukkeste byer

Irans højdepunkter En uge i Persiens smukkeste byer Irans højdepunkter En uge i Persiens smukkeste byer En rejse i Iran er en rejse til en civilisation, der blev grundlagt for mere end 6000 år siden. De største af de persiske imperier, arkæmenider, partere,

Læs mere

En uge i Iran Teheran Shiraz Persepolis - Isfahan

En uge i Iran Teheran Shiraz Persepolis - Isfahan En uge i Iran Teheran Shiraz Persepolis - Isfahan På 8 dages rundrejse samler vi brikker til en mosaik om en civilisation, der blev grundlagt for mere end 6.000 år siden. Teheran er nutidens hovedstad,

Læs mere

Iran med Folkeuniversitetet 12 dage i Persiens smukkeste byer

Iran med Folkeuniversitetet 12 dage i Persiens smukkeste byer Iran med Folkeuniversitetet 12 dage i Persiens smukkeste byer En rejse i Iran er et møde med en af verdens ældste civilisationer, og samtidigt en øjenåbner overfor et folk, der i disse år har verdens bevågenhed.

Læs mere

Persiens pragt og perler Iran med Shiraz, Yazd og Isfahan

Persiens pragt og perler Iran med Shiraz, Yazd og Isfahan Persiens pragt og perler Iran med Shiraz, Yazd og Isfahan Nattergalens sang, pragtfulde persiske haver og reciteren af de berømte persiske poeter Hafez og Sa'adi gør Shiraz til et af de vigtigste steder

Læs mere

Iran rundrejse Det gamle Persien

Iran rundrejse Det gamle Persien Iran rundrejse Det gamle Persien På denne udvidede rundrejse besøges de samme byer og steder i Teheran, Isfahan og Shiraz, som på de korte Iran-rejser. Derudover køres til byen Yazd på grænsen til en af

Læs mere

To uger i Iran Med direkte fly fra København

To uger i Iran Med direkte fly fra København To uger i Iran Med direkte fly fra København Der er mange facetter af Iran: Fra Bazarer med 1001 Nats stemning over formfuldent islamisk arkitektur til ægte tæpper og kongegrave fra persisk storhedstid.

Læs mere

Iran april dages eventyrrejse i det gamle Persien. Program:

Iran april dages eventyrrejse i det gamle Persien. Program: Iran 9.-20. april 2017 12 dages eventyrrejse i det gamle Persien Program: 1. dag: Afrejse Afrejse fra København og ankomst til Teheran. Vi afhentes i lufthavnen og kører til vores hotel for indkvartering.

Læs mere

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden Man kan ikke undgå at blive grebet af Isfahan. Den helt unikke Emam plads, bazarerne, te-husene under broerne, alleerne, den afslappede stemning. Der skal kun

Læs mere

14 dages eventyrrejse til Iran med Politiken Plus og Viktors Farmor. Dagsprogram

14 dages eventyrrejse til Iran med Politiken Plus og Viktors Farmor. Dagsprogram 14 dages eventyrrejse til Iran med Politiken Plus og Viktors Farmor Dagsprogram 19. oktober: Afrejse Afrejse fra København via Istanbul til Shiraz. Indkvartering i Shiraz, hvor vi bor i fire nætter. 20.

Læs mere

Iran Persien fra Nord til Syd

Iran Persien fra Nord til Syd Iran Persien fra Nord til Syd 19 dage 14. oktober 01. november 2016 Denne rejse bringer os til et fascinerende og spændende land, som siden antikken har ligget på grænsen mellem Europa og Asien. Et land

Læs mere

På tværs af Iran Shiraz Persepolis Bishapur Yasuj Yazd Isfahan

På tværs af Iran Shiraz Persepolis Bishapur Yasuj Yazd Isfahan På tværs af Iran Shiraz Persepolis Bishapur Yasuj Yazd Isfahan Det ypperste af Iran både det kendte og det upåagtede. Det er essensen af denne rejse på 12 dage. Bishapur er et eksempel på det upåagtede,

Læs mere

En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul.

En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul. En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul. Kært barn har mange navne. Og Istanbul er et kært barn, som fortryller mange besøgende. Når man står ved bredden af Bosporus-strædet ved solnedgang

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage

Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage med M/S Rakhmaninov Velkommen ombord på M/S Rakhmaninov på dennes sidste rejse inden vinterpausen i Rostov. Rejsen starter i Moskva og slutter 19 dage senere

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Indtryk af Iran. Velkommen på en smuttur til et fortryllende land!

Indtryk af Iran. Velkommen på en smuttur til et fortryllende land! Indtryk af Iran Selvom flere og flere får øjnene op for dette fascinerende land, kæmper Iran stadig med et blakket ry. Men som rejsende vil man med garanti opleve Iran som en positiv overraskelse, hvor

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Løve s vinrejse til Italien

Løve s vinrejse til Italien Løve s vinrejse til Italien 9 dages rejse fra d. 23. april - 1. maj 2016 Italiens vine: Barolo, Brunello, Amarone, Supertoscaner m.fl. - 6 vinsmagninger - 5 besøg hos vingårde i Alsace, Piemonte, Chianti,

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Byrundture i Amsterdam Kanalrundfart Hyggelige Volendam Rotterdam og Delft Side 1 af 5 3.695,- Amsterdam Amsterdam er pragtfuld

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kent - Englands Have Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Haver og hyggelige byer Guldkysten ved Brighton Imponerende Leeds Castle Højt roste Sissinghurst Garden

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland.

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland. Grupe tur 2010 Moskva og St. Petersburg Hvilke myter kender du om Rusland? Er det fædrelandet af vodka, bærer eller KGB? Realiteten er,at Rusland er en berusende blanding af folk, traditioner og historie.

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Smuttur til Israel Det Hellige Land

Smuttur til Israel Det Hellige Land Smuttur til Israel Det Hellige Land Få lande i verden byder på så mange oplevelser som Israel. På et areal på størrelse med Jylland finder man et sandt overflødighedshorn af seværdigheder, historiske steder.

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Udflugter fra Hurghada

Udflugter fra Hurghada Udflugter fra Hurghada Kairo Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter (ca. 2,5 timer) hvor det er muligt at spise morgenmaden medbragt

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Hyggelige kanaler og kanalhuse Forår i Amsterdam Rolige og hyggelige Harlem Blomstergodset Keukenhof Side 1 af

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 Tag med Anton Rejser til Kinas hovedstad Beijing på en rejse, der lægger beslag på alle dine sanser! Oplev alle de kendte steder, som man altid har drømt om at

Læs mere

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.295,- Højdepunkter Det azurblå Adriaterhav **** hotel i Rabac m. én drikkevare til middagen inkl. Postojna Grotten

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Vinmarker og middelalderbyer Kultur og historie Vinruten Strasbourg Side 1 af 6 15.09.2019 21.09.2019 4.695,- Alsace-Strasbourg

Læs mere

Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg kr kr. Direkte fly til Helsinki. Ankomst om formiddagen.

Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg kr kr. Direkte fly til Helsinki. Ankomst om formiddagen. Krydstogt på Østersøen Destination: Estland, Finland, Rusland, Sverige Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg 28. juni 3. juli 6 dage 10995 kr. Jens Worning Sørensen 990 kr. 4.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere