Lige til grillen! Langelænder pølser 1 PAKKE 20,- Marstal Tlf. 6215A. Marstal Tlf Se flere gode tilbud her i avisen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lige til grillen! Langelænder pølser 1 PAKKE 20,- Marstal Tlf. 6215A. Marstal Tlf. 62 53 17 80. Se flere gode tilbud her i avisen"

Transkript

1 Til samtlige husstande, kontorer og butikker advokat (H) Vi rådgiver om incasso. Ærø Ugeavis - Tirsdag den 10. juni Nr årg. SVENDBORG/ÆRØ Lemmy Fialin Claus Olsen Verner Sørensen Anne Mette C. Knutzen - Mads Duedal Pedersen Afdeling: Vråvejen Ærøskøbing Vråvejen Ærø 2 Ærøskøbing Telefon Kirkestræde Marstal Telefon Tlf. 6215A Lige til grillen! Langelænder pølser Nyrøget - alle ugens dage kl Krøyers Stræde Svendborg tlf: PAKKE 20,- Død uden testamente? Marstal Tlf Se flere gode tilbud her i avisen ærørøgeri.dk Ærøskøbing Røgeri Havnen FORÅRSTILBUD Indbydelse til åbent hus EI TYRK S N I D,0 SPARS45%. R K A L LG PÅ SOLBRILLEGLAS SO V Vi har fået ny filialchef, Thomas Norrild, og ny kundemedarbejder, Gitte Jensen. RILLE B T E PL ris N KOM l b u d e l l e r l av p E D N A d re t i B AF Ø ed an K m s D e r E MED STYRKE mb ke ko Kan ik ine Det markerer vi med Thomas Norrild åbent hus fredag den 13. juni fra kl. 14 til 16 i bankens lokaler, Kirkestræde 17, Marstal, * Pr. sæt ex. stel v/enk. styrke op til +/-4,0/2, herover mod tillæg på kr. 400,- pr. sæt. I eget stel + kr. 300,- hvor det vil glæde Thomas og Gitte at hilse på kunder, forretningsforbindelser og andre venner af banken. Gitte Jensen Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at tage afsked med Jytte Jensen, som har valgt at gå på pension. På gensyn til et par hyggelige timer. Kirkestræde Marstal tlf sydbank.dk/fyn Jytte Jensen ENKELTSTYRKE-SOLGLAS 495,4 95,-0,, P SÆT PR. SÆT T ((EX. STEL)* STEL)** SPAR 45% SPAR FLERS FLERSTYRKE-SOLGLAS TYRKE-SOLGLAS ,.495,-- 0,, PR. P R. SÆT SÆT (E (EX. EX. STEL)* STEL)* T L)* S PAR 2 25% SPAR

2 2 ÆRØ UGEAVIS TIRSDAG DEN 10. JUNI 2014 ÆRØ KOMMUNE informerer Velkomstmøde for nye borgere Ærø Kommune inviterer nye borgere til velkomstmøde torsdag den 26. juni 2014 kl til Tilbagemelding hurtigst muligt på tlf el. BORGMESTER Jørgen Otto Jørgensen Ærø Kommunalbestyrelse Afholder ordinært møde onsdag den 18. juni 2014, kl på Ærø Rådhus. Dagsordenen kan ses via kommunens hjemmeside. SEKRETARIATET»Åbent Hus«i den kongelige stald Torsdag den 19. juni 2014 kl holdes»åbent Hus«på adressen Nederste Midtmarksvej 3, Marstal. Møde de kongelige Kladruber heste. Se den kongelige karet. Tal med kongelig staldmester Per Thuesen. Ponyridning v/ Ærø Rideklub og Ærø Natur- og Sportsrideklub. Rideklubberne sælger kaffe, kage, øl og vand. Mod betaling er det muligt at køre en tur i hestevogn med kusk John Elholm. NB: Nederste Midtmarksvej spærres for indkørsel. For parkering henvises til Skolevej, Ellenet, P-pladserne ved HF og VUC Ærø og MIF s sportsplads. SEKRETARIATET Program for Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalens besøg på Ærø fredag den 20. juni 2014 Kl Kongeskibet Dannebrog anløber Marstal Havn. Modtagelse af Regentparret. Kl Regentparret og borgmesterparret kører i karet til Ærø Kommunes officielle modtagelse på Marstal Navigationsskole. Rute: Havnepladsen, Kongensgade, Kirkestræde, Markgade, Reberbanen, Ellenet. Kl Ærø Kommunes officielle modtagelse på Marstal Navigationsskole. Kl Regentparret og borgmesterparret kører i karet til Marstal Søfartsmuseum. Rute: Ellenet, Vestergade, Peder Skramsgade, Hvidtfeldtsgade, Gasværksvej, Søndergade, P.M. Gang, Snaregade, Havnegade til hjørnet af Strand stræde. Kl Søværnets Tamburkorps spiller på Eriksens Plads. Forinden er Tamburkorpset marcheret fra Havnepladsen til Eriksens Plads (ca. kl ). Kl Besøg på Marstal Søfartsmuseum. Kl Indvielse af Eriksens Plads. Kl Regentparret kører i bil til herregården Søbygaard. Rute: Prinsebroen, Havnegade, Østersøvej, Egehovedvej, Reberbanen, Landevejen via St. Rise til Søbygård med indkørsel fra Søbygårdsvej. Kl Ærø Kommunes officielle frokost på herregården Søbygaard. H.M. Dronningens program: Kl H.M. Dronningen kører i bil til»den gamle Købmandsgaard«, Ærøskøbing. Rute: Landevejen over Olde Mølle til Ærøskøbing, Vesterbro, Vestergade, Søndergade, Torvet. Kl Søværnets Tamburkorps spiller på Ærøskøbing Torv. Kl H.M. Dronningen besøger»den gamle Købmandsgaard«. Kl H.M. Dronningen kører i bil til jubilæumsgudstjeneste i Marstal Kirke. Rute: Søndergade, Vestergade, Vesterbro, Landevejen via Ll. Rise til Marstal, Reberbanen, Vestergade, Kongensgade. H.K.H. Prinsgemalens program: Kl H.K.H. Prinsgemalen kører i bil til Øhavets Restaureringscenter - Det gamle Værft, Ærøskøbing. Rute: Landevejen over Olde Mølle til Ærøskøbing, Havnen. Kl H.K.H. Prinsgemalen besøger på»øhavets Restaureringscenter Det Gamle Værft«. Kl H.K.H. Prinsgemalen kører i bil til jubilæumsgudstjeneste i Marstal Kirke. Rute: Havnen, Vestre Alle, Landevejen via Ll. Rise til Marstal, Reberbanen, Vestergade, Kongensgade. Program for H.M. Dronningen og H.K.H. Prinsgemalen: Kl Jubilæumsgudstjeneste i Marstal Kirke Bemærk: Tilmelding til jubilæumsgudstjenesten er nødvendig se separat annonce. Kl Klokkespil medens Regentparret forlader kirken og kører til Kongeskibet Dannebrog. Rute: Kongensgade, Havnepladsen. Kl Reception på Kongeskibet Gæsterne går om bord fra kl Kl Kongeskibet Dannebrog sejler fra Marstal Ø-havskoret og Marstal Småborgerlige Sangfor ening synger på havnen fra kl. ca SEKRETARIATET Regentparrets besøg på Ærø - Jubilæumsgudstjeneste i Marstal Kirke I forbindelse med Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalens besøg på Ærø afholdes Jubilæumsgudstjeneste i Marstal Kirke fredag den 20. juni 2014 kl til Udover Regentparret med følge vil der være plads til 375 personer i kirken. Bemærk, at de der ønsker at deltage i jubilæumsgudstjenesten skal være tilstede i kirken senest kl Tilmelding er nødvendig og skal ske til Ærø Kommune, Sekretariatet, på eller telefon Ved tilmelding skal oplyses navn, postadresse og evt. , hvorefter sekretariatet sender et ad gangsbrev, der skal medbringes ved jubilæumsgudstjenesten, sammen med legitimation. Pladser i kirken tildeles i den rækkefølge, hvori tilmeldinger modtages. Tilmelding skal ske senest torsdag d. 12. juni Obs. Under jubilæumsgudstjenesten skal udvises respekt for kirkens rum. SEKRETARIATET Standsningsforbud, afspærringer, parkering m.v. Fredag den 20. juni 2014 I forbindelse med Regentparrets besøg på Ærø fredag den 20. juni 2014 indføres der, efter aftale med Fyns Politi og i medfør af Færdselslovens kapitel 15, 92, følgende færdselsindskrænkninger: MARSTAL BY: Standsningsforbud: Kl Havnepladsen Kl Havnegade, Østersøvej og Egehovedvej Kl Kongensgade, Markgade, Reberbanen (fra Vestergade til Egehovedvej), Ellenet, Vestergade (fra Ellenet til Tordenskjoldsgade), Peder Skramsgade, Hvidtfeldtsgade, Gasværksvej (fra Hvidtfeldtsgade til Søndergade), Søndergade, P.M. Gang, Snaregade. Lukket for kørsel: Kl Skovgyden nederste del (fra Brugsen til Kongensgade). Kl Udkørslen Brøndstræde/Kongensgade. Midlertidig lukket for kørsel: I forbindelse med karetkørsel vil følgende gader være midlertidig lukket for kørsel: Kl Kongensgade, Strandstræde, Prinsensgade, Skolegade, Kirkestræde (fra Nygade til gågaden), Markgade Kl Strækningen Reberbanen/Bymøllevej til Reberbanen/Egehovedvej (Bemærk, at Møllevejen er lukket pga. ledningsarbejder). Kl Vestergade, Peder Skrams ga de, Niels Juelsgade, Hvidtfeldtsgade, Gasværksvej, Willemosegade, Søndergade, P.M. Gang, Snaregade, Havnegade. (indkørsel til Marstal Ældrecenter kan ske via Østersøvej). Kl Havnegade fra Kongensgade til Buegade. Kl Kongensgade. Afspærringer: P-pladsen v/havnepladsen afspærres og reserveres til gæster, Tamburkorps m.fl. P-pladser i Kongensgade afspærres i tidsrummet kl P-pladser på Torvet ved Markgade afspærres i tidsrummet kl Gågaden: Kl skal Gågaden skal holdes fri for stativer, markiser, stole, borde o. lign. Parkering: Bilister henvises til at parkere ved: - Eriks Hale - Promenaden (Østersøvej) - Den gl. Campingplads (Havnegade) - Marstal stadion (indkørsel fra Reberbanen og Vestergade). Stoppested for bus: Busstoppestedet på Marstal Havn nedlægges den 20. juni. Sidste stop i Marstal er dermed ved Vandtårnet i Vestergade. SØBYGAARD: Standsningsforbud: Kl Albertslykke, Søbygårdsmarksvej, Søbygårdsvej. Parkering: Bilister henvises til at parkere på marken bag Søbygaard. ÆRØSKØBING BY: Standsningsforbud: Kl Ærøskøbing Torv. Kl Øverste Vestergade (fra Vråvejen til Sluttergyden), Søndergade, Østergade, Kirkestræde, Brogade. Midlertidig lukket for kørsel: Kl Øverste Vestergade (fra Vråvejen til Sluttergyden), Søndergade, Brogade, Gyden. Parkering: Bilister henvises til at parkere ved: - Pilebækken - Ærø Rådhus - Arrebohallen BEMÆRK: Evt. handlende indenfor områder med standsningsforbud vil ikke kunne modtage varer i de anførte tidsrum. Køretøjer, der er hensat på gader/veje i de anførte tidsrum, vil blive fjernet uden varsel og for ejers regning. Ærø Kommune håber på forståelse for ovennævnte nødvendige trafikreguleringer, og håber, at vi alle kan glæde os over Regentparrets besøg på Ærø. SEKRETARIATET Telefon Telefax Mail: kontonr

3 TIRSDAG DEN 10. JUNI 2014 Søby ÆRØ UGEAVIS ÆRØDAGEN I SØBY Lørdag den 14. juni kl Søby ÆRØDAGEN 22,6 stk...kr. 30,Ølandsbrød...kr. Lækre Ø-lands sandwichboller LYSTBÅDEHAVNEN. SØBY Med udsigt over Lystbådehavnen. Grill: Tlf Restaurant: Tlf I cafeen serveres kaffe og lækre frugttærter...kr. 25,- Smagsprøver på småkager, bagt af 100% smør og speltmel STOR BOLLE AF ÆRØSK ØLANDSHVEDE Finn s Bageri Kr.... ÆRØDAGEN Kom og besøg vores stand! Fremtidens brød af fortidens korn ÆRØDAGEN med salat, coleslaw og pulled pork Vi flytter på havnen til 55,- Husk det er os med de store gammeldags isvafler! Tilbage til håndværket NØRREBRO 2 - SØBY - TLF Vi har flotte smykker fra»dansk Smykkekunst«. Ærø Caps og huer, t-shirts, Ærø bordflag og Ærøflag på pind! Dejlig honning fra firmaet»helt«, prøv en honning med ingefær, lakrids eller tranebær! Smagsprøver på vores lækre New Zealandske dressinger og pour overs fra»wild & Tasty og den fantastiske Riga Balsam i både store og små flasker! Vi ses! - ÆRØSHOPPEN RUNDVISNING PAPA S PIZZA-BAR take away I anledning af Ærødagen inviterer vi på rundvisning. Kom, se og hør om øens største private virksomhed. Kom og smag Papa s pizza og slices på Ærø dagen. Mød os på Dokvej 5 følgende tider: Kl Kl SØBY Kl Maks. 30 pers. per rundvisning Åbent kl VÆRFT A/S Slices kr. 20,- kun fra kl Havnen i Søby - Biografvej SÆBER, URTESALT, TE OG KRYDDERIER SOMMERSKULPTURSØBY 2014 IS IT A PLANE? Fremstillet i vore egne værksteder af gode, økologiske råvarer. Det hele er behandlet med omhu og omtanke. 44 skulpturer i Søby by og havn 21 kunstnere / 5 kunststuderende / 18 højskolekursister 1. juni 1.september Udstillingen er støttet af: SÆBERIET BESØG OS I SÆBERIET Fra den 9. april til den 19. oktober: onsdag til søndag 10:00-16:00 I skoleferierne har vi åbent hele ugen: 10:00-16:00 Børnene laver sæbefigurer onsdag og torsdag 10:00-13:00 Søby Nørremarksvej Søby Ærø Telefon Mail: Statens Kunstråd, Ny Carlsbergfonden, Ærø Brand, Ærø kommune, XL-BYG trælasten MarstalSøby 3 DAGES TILBUD % SPA R OP OP TIL TIL SPAR Kun hos Møblér SPAR SPAR TTILOOPIPL ,.198,- SSPAR PAR TILTOPOILP ,499,VI HAR MASSER AF GODE TILBUD! KIG IND... 3

4 4 ÆRØ UGEAVIS TIRSDAG DEN 10. JUNI 2014 Gudstjenester Rådgivning fra professionelle fagmænd RENS OG MALING Søndag d. 15. juni Trinitatis søndag Søby kirke kl AF TAGE Bregninge kirke kl Tranderup kirke kl Ring og få et godt tilbud. Ærøskøbing kirke kl Aut. El-inst. Jack Hansen Haugaard Niels Jørgen Jensen Rise kirke kl Tag & Facaderenovering ApS Sørensen Marstal kirke kl Tlf se mere på flottag.dk Sørensen ÆRØ UGEAVIS MØLLEVEJEN 33A 5960 MARSTAL TLF TELEFAX Annonce Udgiver og ansvarshavende: Søren Storm Sats og montage: Mark & Storm Grafisk A/S Åbningstider: Mandag-fredag kl Eneste avis, der kommer til alle husstande på Ærø Læs Ugeavisen på www. aeroeugeavis.dk fra kl tirsdag INDLEVERINGS- FRISTER FOR ANNONCER: Store forretnings-/ fore ningsannoncer - hele og halve sider: SENEST ONSDAGEN FØR KL Mindre forretnings-/ foreningsannoncer: TORSDAG KL Dog kan færdigt materiale og bekendtgørelser modtages til fredag kl Små 1-spaltede rubrikannoncer: SENEST FREDAG KL Dødsannoncer modtages indtil mandag morgen KL Al erhvervsmæssig affotografering af bladets annoncer ikke tilladt. Avisen påtager sig intet erstatningsansvar som følge af evt. trykfejl i annoncer og tekst. Annoncer, der strider mod bladets forretningsorden, optages ikke. LÆGEVAGTEN TLF Generalforsamlinger Onsdag d. 11. juni: Rådhuset, Ærøskøbing kl : Landindsamlingslaget Vitsø Fredag d. 13. juni: Det Lille Hotel, Ærøskøbing kl : Ærøskøbing Borgerlige Skydeselskab 60 år Kaj Ole Kock, Kappelhøj 25, Søby kan søndag den 15. juni fejre sin 60 års fødselsdag. 80 år Hansine Hansen, Voderup 3, Voderup kan fredag den 13. juni fejre sin 80 års fødselsdag. Ortopædisk skomager Klaus Nielsen, ortopædisk skomager kommer til Ærø, Marstal Ældrecenter, torsdag den 12. juni i tidsrummet kl Bestil tid direkte til Klaus Nielsen på telefon nr ÆRØ UGEAVIS Regentparrets besøg på Ærø I forbindelse med regentparrets besøg på Ærø fredag den 20. juni bliver der afholdt en jubilæumsgudstjeneste i Marstal Kirke kl Ønsker man at deltage skal man tilmelde sig til Ærø Kommune, Sekretariatet på el ler på tlf senest torsdag den 12. juni. Der er plads til 375 personer i kirken og bemærk at vil man deltage skal man være i kirken senest kl Bryllup Viet i Ærøskøbing den 30 maj, Karen Ellegaard og Jeppe Anker Sindal, begge Frederiksberg. 15. juni er officiel flagdag! 15. juni er en rigtig flagdag. Da fejrer vi dels genforeningsdagen men også Valdemarsdag. For Dannebrog - vort nationalflag - dalede ifølge sagnet 15. juni 1219 ned fra himlen under et slag mellem danskere og ester, og derfor går flaget naturligvis til tops d. 15. juni - Genforeningsdag og Valdemarsdag. Brøndstræde 23, Marstal Tlf Vagt Bruger du Windows XP? I april stoppede Microsoft for opdatering til Windows XP. Det betyder at der ikke længere vil blive lukket sikkerhedshuller og support til systemet. Vi anbefaler at skifte til et nyere styresystem - f.eks. Windows 7 eller Windows 8. Support og opdatering til Office 2003 stoppede ligeledes i april Har du en nyere maskine der kører Windows XP (typisk en maskine der var lavet til Windows Vista), så kan du i langt de fleste tilfælde opgradere maskinen til en nyere Windows. Er maskinen af en ældre dato, kan det betyde at der skal investeres i en ny computer. Vi laver gerne en gennemgang af jeres gamle computer og ser om den kan opdateres til en nyere Windows version. Vi hjælper både private og erhverv med at opgradere enten Windows eller skifte til ny computer som vi sammensætter præcis efter dine ønsker. Ring og hør mere om dine muligheder - telefon Salg, service og reparation af computere og it-udstyr Kirkestræde 20, Marstal Telefon: NYT! FÅ DINE GAMLE VHS-VIDEOER OVERSPILLET TIL DVD ÆRØ KOMMUNE informerer Hotline Syddanmark Har du brug for hjælp til digital selvbetjening udenfor vores telefontid. Så ring til Hotline Syddanmark på og få hjælp. Her sidder medarbejdere klar til at hjælpe dig videre med selvbetjeningsløsningerne. Telefon Mandag til torsdag... kl Fredag og lørdag... Lukket Søndag... kl BORGERSERVICE Husk at søge ø-støtte til det nye skoleår Ansøgningsskemaer om ø-støtte for skoleåret 2014/2015. Udleveres fra Borgerservice eller kan findes på Støtte kan søges af unge, hjemmehørende i Ærø Kommune, som efter folkeskolen er nødsaget til at fraflytte Ærø i forbindelse med ungdomsuddannelse. Der gøres opmærksom på, at ø-støtte skal søges for hvert skoleår. Støtteberettiget uddannelse skal være påbegyndt senest 2 år efter afslutningen af folkeskolens 9. eller 10. klasse og støtte kan maksimalt udbetales i en periode af 3 år og længst til det fyldte 22. år. Ansøgningsskemaerne - der skal være attesteret af uddannelsesstedet - skal være tilbagesendt til Ærø Kommune inden den 1. august 2014 vedlagt evt. kopi af Su-støttemeddelelse fra Statens Uddannelsesstøtte. BORGERSERVICE Dagplejens bestyrelse havde arrangeret en skøn og hyggelig sommerfest i legestuens have tirsdag den 3. juni. Vi ønsker at takke alle børn og forældre samt bedsteforældre der bakkede op om arrangementet det var dejligt at så mange mødte op. Desuden vil vi takke følgende sponsorer: Tak til Ærø Catering, Annes Landkøkken, Vikings Minimarked samt kagemænd fra Ærø s 4 bagerier. Vi nød det hele. Tak til»det småborgerlige sangkor«der kom og overraskede med festlig underholdning. Tak til Ole Folmer og hans brave mænd for stor hjælp med det praktiske. Tak til Per og Debbie for salg af sodavand og lån af småpenge og meget andet. DAGPLEJEN OG DAGPLEJENS BESTYRELSE Handicaprådet Formand Inger-Marie Albertsen Statene 19, 5970 Ærøskøbing Tlf Ældrerådet Formand Lilly Kristensen Jagtvej 10, 5960 Marstal Tlf Telefon Telefax Mail: kontonr

5 TIRSDAG DEN 10. JUNI 2014 Ærø for fuld musik - til lands, til vands og i luften! Lørdag den 14. juni går ikke stille af sig det er tid til Ærødagen: Ærøs hyggeligste dag. I år er det Søby Havn, der omdannes til festplads med alt det bedste fra Ærø. Og alle er velkomne. Det kaldes Ærødagen, og med rette. For på denne dag samles alle ildsjæle og aktører på Ærø med alt det bedste fra øen. Ærødagen, der kører på fjerde år, er et spændende og broget opbud af ærøsk lokalkolorit i form af aktiviteter, oplevelser, madglæde og live musik for hele familien.»vi har placeret dagen på den anden lørdag i juni, fordi vi endnu ikke er gået helt ind i den tunge del af turistsæsonen, så vi stadig kan få folk fra øen og de omgivende kommuner i tale. Det er nemlig en utrolig rar og meget ærøsk dag, hvor fokus er hygge og lokale aktiviteter som er typiske for Ærø og øhavet. Det giver et godt billede af, hvor utrolig mange tilbud og muligheder, der findes på vores ø«, fortæller Jytte Weiss Brinks, der er arrangør af Ærødagen og bosætningskonsulent. Billige færgebilletter Som noget nyt har man i dagens anledning indført billige færgebilletter fra Fynshav og Faaborg. På udvalgte afgange kan man købe en returbillet til Ærø for 50,- kroner. Færgeturen lander direkte oven i Ærødagen, der finder sted kl på Søby Havn. Billetterne købes på ærø.dk eller ved telefonisk henvendelse til turistkontoret.»da Ærødagen i 2013 løb af stabelen i Ærøskøbing, oplevede vi en utrolig høj tilgang af udenøs gæster. Det var dels ÆRØ UGEAVIS turister, der var på øen i forvejen og lige kiggede forbi, men vi fornemmede også, at der kom mange ind via færgetrækkene fra Svendborg. Ærødagen er primært er et lokalt arrangement, hvor nye og gamle ærøboer møder hinanden, og hvor man kan få overblik over det enorme tag-selv-bord af fritidsaktiviteter og liv, som Ærø bugner af. Men det er jo også et utrolig flot udstillingsvindue for de udefrakommende. De skal jo se, hvor meget vi kan herovre!«, understreger Jytte Weiss Brinks. Lær Ærø at kende Ærødagen har gennem sin fireårige levetid fået fine skudsmål med på vejen som»ærøs hyggeligste dag«,»autentisk og underholdende«og»fyldt med gode folk«og»rar atmosfære«. Trods de mange aktiviteter og besøgende er tempoet roligt og støjniveauet familievenligt. Ud over ærøske pandekager, en lækker platte lavet på ærøske råvarer, frisklavet thaimad og en masse andre gode ting - bl.a. iskoldt Rise øl - til ganen - kan man prøve, se og opleve rendemasker, terrængående segways, slackline, musik, opvisninger, live bryllupper, rebslagning, vildmarksbad og tøndesauna (husk badetøj!), sæbekassebiler, spændende rundvisninger, havnerundfart, ponytrækning og meget, meget mere. Søby Værft sørger for, at man kan komme 30 meter op i luften og se Søby helt fra oven og hundeejere opfordres til at tage deres hunde med; der er agilitybane under kyndig vejledning af Ærø CiHundeførerforening. vile Søby Camping tilbyder underholdende fodboldgolf for store og små, og klokken løber det søb ske sliskeræs af stabelen, hvor mere eller mindre udklædte vovehalse tager turen ned ad rampen og ud i havnebassinet og prøver at vinde på bedste tid hvis de da ikke kæntrer un- 5 dervejs i deres hjemmelavede fartøjer. Her må gerne heppes og grines. Ærødagen er vaskeægte sommerhygge: Hvis man troede, man kendte sin ø til bunds, så bliver man på Ærødagen overrasket over hvor lidt, man egentlig vidste. Ærødagen er en stor, ærøsk æske chokolade, med et ekstra lag.

6 BLÆSHØJ BAKKE TVÆRBY ØVERSTE SKOVBYMARK VRÅVEJEN NEVRE LANGAGRE DORTHEA DALSVEJ MIDTVEJ VEJ MØLLEVEJEN 6 ÆRØ UGEAVIS TIRSDAG DEN 10. JUNI 2014 Jeg er alkoholiker men jeg drikker ikke mere Minnesota-behandling har hjulpet tusinder til et bedre liv uden alkohol. Vi kan også hjælpe dig. Fyr Døgntelefon SKJOLD NÆS SKJOLDNÆSVEJ Næbbet HAVEN Haven SØBY VESTERMARK Fynshav, Als VITSØ SØBY BUGT VITSØ Fåborg SØBY Vorbjerg LEBYMARKSVEJ SØBY SØBY NØRREMARKSVEJ MARK SØBY LANDEVEJ Leby RØNDAL SKELHAVE STENAGRE LANGE V. MØLLE BAKKE VRÆTTE SØBYGÅRDSVEJ GAMMEL LØKKEVEJ SÆKKEMOSEVEJ SKOLEVEJ SNORLØKKE NEDERSTE SKOVBYMARK Skovby Blakstensodde Ole Bogart Michelsen Fester Receptioner Møder Konferencer Op til 250 personer God mad i behagelige omgivelser Dagens middag kl (Reservation inden kl. 17) Egehovedvej 4 Marstal Tlf Mail: Ærø Tandklinik Tandlæge Norbert Froning Dr.med.dent Sluttergyden 4, 5970 Ærøskøbing TELEFON UDEBESØG TILBYDES Hel- og delproteser samt reparationer udføres i samarbejde med dentallaboratorium. - Har du et budskab til alle på Ærø og øens mange feriegæster? Så indryk en annonce i Ærø Ugeavis I sommerperioden fra uge 24 til og med uge 34, omdeles Ugeavisen til de yderligere ca. 800 husstande med ferie-/fritidshus status. Ure hoved»når kroppen ikke virker - hvad så?«nyholm»når kroppen ikke virker - hvad så«er titlen på det foredrag som Mette Barslund Pedersen holder i Kultur laden tirsdag d. 17. juni kl Foredraget handler om, hvordan det er at blive så handicappet som Mette. Om omgivelsernes reaktion, og hvilken betydning det har for både en selv og for ens familie. Desuden handler det om, hvad det er der sker med kroppen, når man får det handicap der hedder»locked in syndromet«, som er en blodprop i hjernestammen og som normalt medfører døden. Store Egholm Lille Egholm Birkholm Mette er lam fra halsen og ned, men hjernen fejler absolut ingenting. Mette kommer også ind på det misbrug af medicin handicappet medførte og som hun også var igennem som helt ung stiknarkoman. Beg ge dele har Mette levende beskrevet i bogen»gennem helvede to gange«. Der er gratis adgang til foredraget og alle er hjertelig velkommen. Der er etableret teleslynge. Arrangør er Kulturladen i samarbejde med Danske Handicaporganisationer Ærø. Pas på rotter efter skybrud Når skybruddet er overstået, og du måske skal i gang med at rydde op efter oversvømmelse i kælderen eller garagen, skal du tjekke dig selv for rifter og sår. De skal nemlig dækkes til, så du undgår den rottebårne sygdom Weils Jylland har fået år ets første skybrud, og der kommer sikkert endnu mere regnvejr. Når regnvejret er slut og op rydningsarbejdet går i gang, så er god hygiejne og tildækning af kroppen vigtig for at undgå at blive smittet med den rottebårne sygdom Weils, også kaldet leptospirose. - Specielt efter skybrud og oversvømmelse er det vigtigt, at man tænker over at dække sår og rifter til, hvis man bevæger sig ud i vandmasserne. Weils-bakterien kan trænge ind i kroppen ved selv den mindste rift, og ved alvorlige tilfælde rammes man hurtigt af multiorgansvigt, fortæller Mette Møller Nielsen, arbejds miljøchef i Dansk Byggeri. Generelt skal man være opmærksom, når man færdes i fersk overfladevand i områder, hvor er der risiko for, at vandet kan være blandet med urin fra dyr. Ifølge Statens Serum In stitut ligner symptomerne i første omgang dem vi kender fra influenza, nemlig feber, hovedpine og muskelsmerter, men i de værste tilfælde også lever- og nyresvigt. Får man mistanke om, at man kan være smittet, skal man straks søge læge. - Dødeligheden ligger på 5-15 %, og der findes ingen vaccine imod sygdommen, så det er vigtigt, at man søger lægehjælp, hvis man har den mindste mistanke om, at man er smittet, siger Mette Møller Nielsen og fortsætter: - Derfor skal man tage sine forholdsregler allerede første gang man bevæger sig ud for at se på skaderne efter en oversvømmelse. Weils behandles med antibiotika, og der er ifølge Statens Serum Institut større chance for hurtig helbredelse, hvis man starter behandlingen inden for de første fire sygdomsdage. Det er ikke alle lus der bider En tur i vandet ved kysten kan være andet end blot sjov og vandpjaskeri. Hvis du kigger godt efter på bladene af ålegræs på det lave vand, kan du træffe tanglus og tanglopper, som kan kendes på deres leddelte kroppe og mange»fødder«. Tanglus og tanglopper hverken bider eller stikker, og de hører til krebsdyrene. Sort plast med stor virkning Hvis et hjørne af haven er befængt med ukrudt, kan det effektivt bekæmpes uden brug af kemiske ukrudtsmidler ved at dække jorden til med sort plast i en hel vækstsæson. Ukrudtet dør, og vil man alligevel have lidt planter på stedet, kan man skære sprækker i plasten og plante her. Alt i tømrer- og snedkerarbejde udføres Tagarbejde - Kviste - Gulve Isolering - Rådgivning - Tilbud Snedkermester ALLAN JENSEN Stokkeby Landevej 1, Ærøskøbing Tlf Mobil LEJ EN CONTAINER! Kommuner - virksomheder - håndværksmestre - private KURT HANSEN ENTREPRENØR- OG VOGNMANDSKØRSEL Dunkærgade Ærøskøbing TLF. * TÆT TAG Over/Understrygning af alle typer tage, med elastisk fugemasse. Ring og få et godt tilbud! Niels Jørgen Jensen Tag & Facaderenovering ApS Tlf se mere på flottag.dk Øens VVS Ærø A/S vi udfører også totalentrepriser Ærøskøbing Marstal København KULEBJERGVEJ SØNDERSØ TVÆRBY MARK TVÆRBY MARK RØNNE- BREGNINGE MØLLEVEJ BREGNINGE LANDEVEJ MOSEVEJ SKOVBY MARK BREGNINGE VESTER MØLLEDAMSVEJ VESTER BREGNINGEMARK ØSTER BREGNINGE GAMMELGÅRD ØSTER BREGNINGEMARK GRØNNEMOSEVEJ Øster Bregninge STRANDVEJ Voderup Klint VESTERLØKKE VODERUP Vodrup BORGNÆSMØLLEVEJ VINNEBALLEGADE Post Danmark har igennem det seneste år ændret på mange rutiner og lavet en del rationaliseringer, som bl.a. har betydet at husstande med ferie-/fritidshus status kun kan få adresseløse forsendelser, herunder også ugeaviser, i ovennævnte uger. Vinde balle TRANDERUP MARK BORGNÆSVEJ BORGNÆS GRØNVEJ LØKKESHØJVEJ PRÆSTENS VEJ BORGNÆS Ornum TRANDERUPGADE HUSMARKEN Borgnæs nakke LISBETHSVEJ Tranderup Mark Tranderup TIDSELHØJVEJ OLDE MARK KLINTEVEJ NØRREMARK OLDEGADE STOKKEBY NOR Olde OLDE MARKSVEJ DYNDEBÆKVEJ SNEKKEMOSE KRINGHOLMEN Vrå ØSEMARKSVEJ STOKKEBY LANDEVEJ Stokkeby ST. RISE LANDEVEJ RISEMARKSVEJ LILLE RISEMARKSVEJ FÆSTEVEJ Store Rise RISE MARK SØNDREKYSTVEJ VESTRE STRANDVEJ TIVOLI LAMMEHUSENE DEGNEVEJ SØNDRE Vester Bregninge BREG- NINGE SYGEHUS- VEJEN STRANDVEJ ØVERSTE MIDT- MARKSVEJ BY- MARKS- VEJ LILLE STOKKEBYVEJ NEVRE Svendborg NEVRE Lille Stokkeby Grønnæs Store Torup Lille Rise Lille Torup KIRKEVEJ ST. RISE ØSTERSØVEJ Bro Dunkær Dejrø ÆRØSKØBING TORUPVEJ BROVEJ RYGGER MØLLE GYDEN LINDSBJERGVEJ HOLMEVEJ ILLE RISEVEJ DUNKÆRVEJ MØLLESØVEJ DUNKÆR MARK VEJSNÆS SKOVBRYNET ELLEMOSEVEJ ESKEVEJ Lilleø GRØNNÆSVEJ FRYDENDAL HELLEBAKKEN Ommels hoved Kragnæs hoved Kragnæs Langagre GRÅSTEN NOR ØSTERMARKSVEJ HAVSMARKEN Vejsnæs nakke DREJET Ronæs Vesterskov KRAGNÆSVEJ NORVEJEN RONÆSVEJ VESTERSKOVVEJ FÆRGEVEJ Ommel Havn KATTE- BAKKEVEJ Kleven SKOVVEJ RONÆSVEJ KIRKEVEJEN Rolpested Græs vænge Halmø Strandby Havn SKOVLANDET GRÆSVÆNGEVEJ KLAUSENSKOV GUDSGAVE TROUSLØKKEVEJ KNASTEBJERGVEJ Møllevejen 33 A 5960 Marstal Tlf Fax Mail: MARSTALVEJEN Bemærk! OMMELSVEJEN NEDERSTE MIDTMARKSVEJ REBERBANEN Birkholm MARSTAL Erikshale Læs ugeavisen på LIVSGLÆDE ER KVALITET Vi har tandproteser, men nu sidder de lige så fast som naturlige tænder, og vi kan igen spise, synge, grine og kysse uden frygt. Det er livskvalitet. Dyrt? Det kan diskuteres. Men vi er os det værd. TANDPROTESER MED SKRIFTLIG TILFREDSHEDSGARANTI Odense Hafniahus Torvegade 1 Tlf Svendborg Det Gule Pakhus Havnepladsen 3 B Tlf Behandlinger finansieres. Små afdrag over op til 5 år.

7 TIRSDAG DEN 10. JUNI 2014 ÆRØ UGEAVIS 7 Book færge, ferie og oplevelser på ærø.dk ALT ER VAND VED SIDEN AF ÆRØ ÆRØ UGEAVIS ØENS BLAD TLF ALTERNATIV ENERGI Vi udfører alt i: Jordvarme Solvarme Varmepumpe Luft til vand Stokeranlæg Brændefyr Tilslutning af brændeovne Reparation af oliefyr Salg af oliefyr fra Elektro-Energy ALTERNATIV ENERGI Når du bestiller et jordvarme- eller solvarmeanlæg, kommer vi og dimensionerer og beregner det nye anlægs størrelse så det netop passer til dit behov. Vi sørger for gravearbejdet og myndighedsbehandling mm. OLIEFYRSSERVICE Vi udfører det lovpligtige årlige oliefyrsservice med OR-test. Ring og bestil dit næste oliefyrstjek og fortæl om du vil med på vores liste med årlige faste besøg. Rådgivning i øjenhøjde - altid et opkald værd. Dunkærgade 22 Dunkær tlf Generationsskifte hos Sydbank på Ærø Den 1. maj tiltrådte Thomas Norrild sit nye hverv som Sydbanks filialchef i Marstal. Thomas afløser filialchef Allan Vestergaard, der går på efterløn til efteråret, og der er således tale om en rolig og velovervejet udskiftning af en nøgleperson i banken. Thomas Norrild er et nyt ansigt i Sydbank, men kommer med otte års bankerfaring fra et konkurrerende pengeinstitut. Og Thomas er allerede et kendt ansigt på Ærø, hvor han har boet de sidste 1½ år sammen med sin kone Lotte og datteren Dicte på 3 år, der skal være storesøster til august. - Jeg har glædet mig meget til at møde både kollegerne og kunderne i Sydbank. Med mit nye job følger jo ikke alene rådgivningen af bankens kunder, men også ansvaret for afdelingen her i Marstal og dermed også for Sydbanks udvikling og resultater på Ærø og jeg glæder mig meget til at være en aktiv medspiller i den forbindelse, siger Thomas Norrild. Også i fritiden er Thomas aktiv. Han har i den lokale gymnastikforening været med til at startet et hold med springgymnastik for drenge mellem 1. og 5. klasse. Holdet er sat Et andet nyt ansigt i Syd banks filial på Ærø er kundemedarbejder Gitte Jensen. Gitte har siden 2001 haft sommerhus på Ærø, men flyttede fast hertil for fire år siden sammen med sin mand, Mogens. Og hun er derfor glad for, at der viste sig en jobmulighed i Sydbanks filial i Marstal. Gitte Jensen har ikke tidligere arbejdet i bankverdenen, men kommer fra et job i Fredericia Kom mune, hvor hun bl.a. har været sekretær for borgmesteren. Gitte Jensen afløser Jytte Jensen, som efter mere end 40 år i banksektoren altid på Ærø nu går på efterløn. Jytte glæder sig til, at hun nu får muligheden for at være fuldtid på sine interesser, og også Jyttes mand Kjeld, børn og børnebørnene vil helt sikkert komme til at nyde godt af, at hun nu får langt mere fritid. Sydbank på Ærø holder åbent hus fredag den 13. juni i Sydbanks lokaler på Kirke - stræde 17 i Marstal fra kl , hvor kunder, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere er meget velkomne til at lægge vejen forbi til en snak og lidt godt til ganen. Thomas, Ulla, Dorte og Gitte glæder sig til samarbejdet med nuværende og kommende kunder. ærø blomster & havecenter OMMELSVEJEN 23 A MARSTAL TLF Åbningstider: Mand.-fredag kl Lørdag kl Marstal afdelingen har Søndagsåbent SØNDAG D. 15. JUNI KL Alle søndage til og med den 29. juni. Se vores avis med masser af forårstilbud F.eks. JUNI Agerø 42 mm bordbænkesæt 149 x 177 cm Snedker- og tømrerarbejde udføres SNEDKERMESTER HENNING BOYE TLF BIL KUN TRÆLASTEN MARSTAL-SØBY Industrivej 5 Tlf SOMMERTILBUD FRIT VALG KR ,- HJØRNESOFA MED CHAISELONG BONDED LÆDER ELEVATIONSSENG SÆT 180 x 200 cm Væg til væg tæpper fra kr. 69,- pr. m 2 SPISEBORD 100 x 200 cm MED 6 STOLE»Danmarks største møbelkæde«ærø MØBLER ÆRØSKØBING LERBÆKKEN 5 TLF MARSTAL VESTERGADE 10 TLF

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2014 Lørdag d. 5. juli. Jazz og æggekage på Carlslund, Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense. En tilbagevende tradition er, at vi mødes på Restauration Carlslund og nyder den gode æggekage og jazzmusikken

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus Velkommen til Forsamlingsgården Sundeved Vester Sottrup Dit lokale kulturhus 2014 Foreningen for Forsamlingsgården Sundeveds formål: - At bevare Forsamlingsgården som et socialt og kulturelt samlingssted

Læs mere

Velkommen til de to nye medlemmer der er valgt til medarbejderrådet: Claus, valgt i Skovhjælperne Rebecca, valgt i Cafeladen

Velkommen til de to nye medlemmer der er valgt til medarbejderrådet: Claus, valgt i Skovhjælperne Rebecca, valgt i Cafeladen Til: Viceværterne - Jim Køkken - Karina Montageværksted - Rene Maskinværksted - Tom Pakkehallen Mikael De Grønne Fingre Randi Skovhjælper Claus Grafisk - Søren Cafeladen - Rebecca Suppleant gæst: Toni

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr.

Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr. Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr.: 287 2 3 Murermester Michael Sahner Hansen ApS Præstemarken

Læs mere

Byloppemarked i Troense

Byloppemarked i Troense Byloppemarked i Troense Lørdag og søndag 4.og 5.juni Kl. 10.00-16.00 Den hyggelige nye tradtion med at holde loppemarked i hele Troense by den første weekend i juni er i år den 4. og 5. juni. Sidste år

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Næste Aadum Nyt udkommer i uge 5. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 23/1-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com HUSK!!!!

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

Se mere i programmet om:

Se mere i programmet om: Program udsendt februar 2014 næste program maj 2014. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 16.00. Hjemmeside www.middelfart-pensionistforening.dk Se mere i programmet

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 11. juni 14. juni 2015 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288

NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288 Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288 2 3 4 5 Medlem af: Palle Jensen Entreprenør / Aut.

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT Ny tilmeldingsprocedure: I forbindelse med digitaliseringen og den nye hjemmeside er der ændret på måden at tilmelde sig. På hjemmesiden under Event kan du se alle

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015

PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015 PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015 TORSDAG D. 22. JANUAR Indregistrering i Salen på Kulturhus Kappelborg, Skolevej 5,. (Kør ligeud i de to lyskryds, efter 2. lyskryds ligger

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 Vi byder de nye børnehaveklasseelever velkommen 1 Nyt fra skolelederen. Kære elever og forældre Så tog vi

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Velkommen til Sognets Hus

Velkommen til Sognets Hus Velkommen til Sognets Hus Fløng Byvej 16, Fløng 2640 Hedehusene Telefon: 46 56 27 49 Anvendelse af det nye Sognets Hus Udover konfirmand- og juniorkonfirmandundervisning, som kirkens præster og sognemedhjælper

Læs mere

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Juni Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Har De spørgsmål, eller ønsker De fremvisning af lokaler står vi naturligvis altid til Deres disposition med råd og vejledning.

Har De spørgsmål, eller ønsker De fremvisning af lokaler står vi naturligvis altid til Deres disposition med råd og vejledning. info@ Kære gæst Vi glæder os til, at byde Dem og Deres gæster velkommen her på Restaurant Rindbæklund i Hedensted bakker direkte ned til en af Danmarks smukkeste golfbaner. Denne konfirmationsbrochure

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013 Sydfyns Single- single- og og vens Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk Januar 2013 Fredag den 4. januar kl. 19 Klubaften på Færgegården, Færgevej 13, 5700 Svendborg Der serveres hakkebøf med stegte

Læs mere

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Nordfyns Højskole Fælledvej 11 5400 Bogense Telefon 648 132 80 KONTOR@NFHS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE SOMMERHØJSKOLE

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Kæreste nej tak- opgaver

Kæreste nej tak- opgaver Kapitler Spørgsmål teori med eksempler side 2 Kapitel 1 Mikkel side 3 Kapitel 2 Sport side 4 Kapitel 3 Arbejde side 5 Kapitel 4 Posthuset side 6 Kapitel 5 Chefen side 7 Kapitel 6 Postbud side 8 Kapitel

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede.

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede. Program for Sports- og byfesten i Fåborg 8. maj - 16. maj 2015 På festpladsen bydes der på Velkommen Is og pølser Slik Sluch ice Pommes frites Pølsemix Bar med øl, vand og spiritus Frisklavet kaffe Dartspil

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 I denne folder får du overblikket over nogle af arrangementerne i Dansk Epilepsiforening i 2014. Du kan allerede nu begynde at planlægge, hvilke arrangementer

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag!

Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag! læs mere på luckysushi.dk www.luckysushi.dk eller tlf. 7011 5858 Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag! 12254_LS_kupon_menukort_T6_16sider.indd

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1.

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1. Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU Brugerråds bladet Første udgave 2012 Nr 1. Brugerrådets medlemmer er repræsentanter for alle i Aktiv-Bo & Beskæftigelse samt STU. Brugerrådet I må gerne komme med forslag

Læs mere

Gyldendals Åbne Encyklopædi fortæller følgende om bedemandens opgaver gennem tiden:

Gyldendals Åbne Encyklopædi fortæller følgende om bedemandens opgaver gennem tiden: Den sidste rejse. af Hans Høilund-Carlsen Når en nær slægtning dør, henvender vi os i dag til en bedemand, der mod betaling hjælper de efterladte med at få løst de mange opgaver, der er knyttet til den

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Til unge & forældre Konfirmand-WorkShops Lørdag, den 8. februar 2014 2014 FORÅR 2014 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand-WorkShops Konfirmand-WorkShops og Blå Mandag Til alle unge i 7.

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Maj 2011, nr. 3 Velkommen til majmødet. Tirsdag, den 17. maj kl. 17 eller 18 hos Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart til Drop multi-tasking - planlæg bedre og få

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år?

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år? Referat fra generalforsamling i Skals borgerforening d. 29/2-2012. Valg af dirigent: Steffen Højer-Nielsen Referent: Lone Algayer Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Maiken

Læs mere

MC Rollator. 5 års jubilæumstour

MC Rollator. 5 års jubilæumstour MC Rollator 5 års jubilæumstour Tulstrup Herrens år 2013 Program Fredag den 14. juni 2013 Christinelunds B & B Christinelund er beliggende i det idylliske Sydsjælland omgivet af marker, fredskov og Præstø

Læs mere

Casa Benito Marbella. Sengetøj og håndklæder er inkl. Du modtager en ren og tjekket lejlighed. Ved afrejse rydder du blot pænt op efter dig.

Casa Benito Marbella. Sengetøj og håndklæder er inkl. Du modtager en ren og tjekket lejlighed. Ved afrejse rydder du blot pænt op efter dig. Casa Benito Marbella Casa Benito er min dejlige lejlighed jeg købte sidst i de glade 90 ere. Både som investering og for at have et sted udenfor lille Monda. Jeg bor fast hjemme i Monda og er normalt i

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2010 1. 14. juli 6B Bornholmske midsommer motiver 14 dage med akryl Praktiske oplysninger Telefon Der kan ringes direkte til kursisterne i spisesalen: 56 97 40 87 Bedste tider

Læs mere

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk JUNI 2015 Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk Bestyrelsen Kaj Andersen og Henny Boch har ønsket at udtræde af bestyrelsen. I stedet er indtrådt Niels Hansen og Carl Petersen.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Centrets bedste Nyhedsavis

Centrets bedste Nyhedsavis Centrets bedste Nyhedsavis - At gå på CSV SydØstfyn. (Side 3) - Elever på Nytårsforsæt. (Side 10) - Den SJOVE side. (Bagsiden) Velkommen til skolens bedste nyhedsavis. For første gang i nyere tid har skolen

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

nyt fra pensionist idræt

nyt fra pensionist idræt nyt fra pensionist idræt Nr. 1 2009 Weekendtur til Femø den 25.-26. april 2009 (Se vedlagte folder) & Kulturelle Vandreture i maj og juni 2009 Pensionist Idræts populære Kulturelle Vandreture omfatter

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole Velkommen til alle jer Skelund Landsbyforening vil gerne byde alle nye borgere velkommen til Skelund og omegn Skelund er en aktiv

Læs mere