Lige til grillen! Langelænder pølser 1 PAKKE 20,- Marstal Tlf. 6215A. Marstal Tlf Se flere gode tilbud her i avisen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lige til grillen! Langelænder pølser 1 PAKKE 20,- Marstal Tlf. 6215A. Marstal Tlf. 62 53 17 80. Se flere gode tilbud her i avisen"

Transkript

1 Til samtlige husstande, kontorer og butikker advokat (H) Vi rådgiver om incasso. Ærø Ugeavis - Tirsdag den 10. juni Nr årg. SVENDBORG/ÆRØ Lemmy Fialin Claus Olsen Verner Sørensen Anne Mette C. Knutzen - Mads Duedal Pedersen Afdeling: Vråvejen Ærøskøbing Vråvejen Ærø 2 Ærøskøbing Telefon Kirkestræde Marstal Telefon Tlf. 6215A Lige til grillen! Langelænder pølser Nyrøget - alle ugens dage kl Krøyers Stræde Svendborg tlf: PAKKE 20,- Død uden testamente? Marstal Tlf Se flere gode tilbud her i avisen ærørøgeri.dk Ærøskøbing Røgeri Havnen FORÅRSTILBUD Indbydelse til åbent hus EI TYRK S N I D,0 SPARS45%. R K A L LG PÅ SOLBRILLEGLAS SO V Vi har fået ny filialchef, Thomas Norrild, og ny kundemedarbejder, Gitte Jensen. RILLE B T E PL ris N KOM l b u d e l l e r l av p E D N A d re t i B AF Ø ed an K m s D e r E MED STYRKE mb ke ko Kan ik ine Det markerer vi med Thomas Norrild åbent hus fredag den 13. juni fra kl. 14 til 16 i bankens lokaler, Kirkestræde 17, Marstal, * Pr. sæt ex. stel v/enk. styrke op til +/-4,0/2, herover mod tillæg på kr. 400,- pr. sæt. I eget stel + kr. 300,- hvor det vil glæde Thomas og Gitte at hilse på kunder, forretningsforbindelser og andre venner af banken. Gitte Jensen Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at tage afsked med Jytte Jensen, som har valgt at gå på pension. På gensyn til et par hyggelige timer. Kirkestræde Marstal tlf sydbank.dk/fyn Jytte Jensen ENKELTSTYRKE-SOLGLAS 495,4 95,-0,, P SÆT PR. SÆT T ((EX. STEL)* STEL)** SPAR 45% SPAR FLERS FLERSTYRKE-SOLGLAS TYRKE-SOLGLAS ,.495,-- 0,, PR. P R. SÆT SÆT (E (EX. EX. STEL)* STEL)* T L)* S PAR 2 25% SPAR

2 2 ÆRØ UGEAVIS TIRSDAG DEN 10. JUNI 2014 ÆRØ KOMMUNE informerer Velkomstmøde for nye borgere Ærø Kommune inviterer nye borgere til velkomstmøde torsdag den 26. juni 2014 kl til Tilbagemelding hurtigst muligt på tlf el. BORGMESTER Jørgen Otto Jørgensen Ærø Kommunalbestyrelse Afholder ordinært møde onsdag den 18. juni 2014, kl på Ærø Rådhus. Dagsordenen kan ses via kommunens hjemmeside. SEKRETARIATET»Åbent Hus«i den kongelige stald Torsdag den 19. juni 2014 kl holdes»åbent Hus«på adressen Nederste Midtmarksvej 3, Marstal. Møde de kongelige Kladruber heste. Se den kongelige karet. Tal med kongelig staldmester Per Thuesen. Ponyridning v/ Ærø Rideklub og Ærø Natur- og Sportsrideklub. Rideklubberne sælger kaffe, kage, øl og vand. Mod betaling er det muligt at køre en tur i hestevogn med kusk John Elholm. NB: Nederste Midtmarksvej spærres for indkørsel. For parkering henvises til Skolevej, Ellenet, P-pladserne ved HF og VUC Ærø og MIF s sportsplads. SEKRETARIATET Program for Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalens besøg på Ærø fredag den 20. juni 2014 Kl Kongeskibet Dannebrog anløber Marstal Havn. Modtagelse af Regentparret. Kl Regentparret og borgmesterparret kører i karet til Ærø Kommunes officielle modtagelse på Marstal Navigationsskole. Rute: Havnepladsen, Kongensgade, Kirkestræde, Markgade, Reberbanen, Ellenet. Kl Ærø Kommunes officielle modtagelse på Marstal Navigationsskole. Kl Regentparret og borgmesterparret kører i karet til Marstal Søfartsmuseum. Rute: Ellenet, Vestergade, Peder Skramsgade, Hvidtfeldtsgade, Gasværksvej, Søndergade, P.M. Gang, Snaregade, Havnegade til hjørnet af Strand stræde. Kl Søværnets Tamburkorps spiller på Eriksens Plads. Forinden er Tamburkorpset marcheret fra Havnepladsen til Eriksens Plads (ca. kl ). Kl Besøg på Marstal Søfartsmuseum. Kl Indvielse af Eriksens Plads. Kl Regentparret kører i bil til herregården Søbygaard. Rute: Prinsebroen, Havnegade, Østersøvej, Egehovedvej, Reberbanen, Landevejen via St. Rise til Søbygård med indkørsel fra Søbygårdsvej. Kl Ærø Kommunes officielle frokost på herregården Søbygaard. H.M. Dronningens program: Kl H.M. Dronningen kører i bil til»den gamle Købmandsgaard«, Ærøskøbing. Rute: Landevejen over Olde Mølle til Ærøskøbing, Vesterbro, Vestergade, Søndergade, Torvet. Kl Søværnets Tamburkorps spiller på Ærøskøbing Torv. Kl H.M. Dronningen besøger»den gamle Købmandsgaard«. Kl H.M. Dronningen kører i bil til jubilæumsgudstjeneste i Marstal Kirke. Rute: Søndergade, Vestergade, Vesterbro, Landevejen via Ll. Rise til Marstal, Reberbanen, Vestergade, Kongensgade. H.K.H. Prinsgemalens program: Kl H.K.H. Prinsgemalen kører i bil til Øhavets Restaureringscenter - Det gamle Værft, Ærøskøbing. Rute: Landevejen over Olde Mølle til Ærøskøbing, Havnen. Kl H.K.H. Prinsgemalen besøger på»øhavets Restaureringscenter Det Gamle Værft«. Kl H.K.H. Prinsgemalen kører i bil til jubilæumsgudstjeneste i Marstal Kirke. Rute: Havnen, Vestre Alle, Landevejen via Ll. Rise til Marstal, Reberbanen, Vestergade, Kongensgade. Program for H.M. Dronningen og H.K.H. Prinsgemalen: Kl Jubilæumsgudstjeneste i Marstal Kirke Bemærk: Tilmelding til jubilæumsgudstjenesten er nødvendig se separat annonce. Kl Klokkespil medens Regentparret forlader kirken og kører til Kongeskibet Dannebrog. Rute: Kongensgade, Havnepladsen. Kl Reception på Kongeskibet Gæsterne går om bord fra kl Kl Kongeskibet Dannebrog sejler fra Marstal Ø-havskoret og Marstal Småborgerlige Sangfor ening synger på havnen fra kl. ca SEKRETARIATET Regentparrets besøg på Ærø - Jubilæumsgudstjeneste i Marstal Kirke I forbindelse med Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalens besøg på Ærø afholdes Jubilæumsgudstjeneste i Marstal Kirke fredag den 20. juni 2014 kl til Udover Regentparret med følge vil der være plads til 375 personer i kirken. Bemærk, at de der ønsker at deltage i jubilæumsgudstjenesten skal være tilstede i kirken senest kl Tilmelding er nødvendig og skal ske til Ærø Kommune, Sekretariatet, på eller telefon Ved tilmelding skal oplyses navn, postadresse og evt. , hvorefter sekretariatet sender et ad gangsbrev, der skal medbringes ved jubilæumsgudstjenesten, sammen med legitimation. Pladser i kirken tildeles i den rækkefølge, hvori tilmeldinger modtages. Tilmelding skal ske senest torsdag d. 12. juni Obs. Under jubilæumsgudstjenesten skal udvises respekt for kirkens rum. SEKRETARIATET Standsningsforbud, afspærringer, parkering m.v. Fredag den 20. juni 2014 I forbindelse med Regentparrets besøg på Ærø fredag den 20. juni 2014 indføres der, efter aftale med Fyns Politi og i medfør af Færdselslovens kapitel 15, 92, følgende færdselsindskrænkninger: MARSTAL BY: Standsningsforbud: Kl Havnepladsen Kl Havnegade, Østersøvej og Egehovedvej Kl Kongensgade, Markgade, Reberbanen (fra Vestergade til Egehovedvej), Ellenet, Vestergade (fra Ellenet til Tordenskjoldsgade), Peder Skramsgade, Hvidtfeldtsgade, Gasværksvej (fra Hvidtfeldtsgade til Søndergade), Søndergade, P.M. Gang, Snaregade. Lukket for kørsel: Kl Skovgyden nederste del (fra Brugsen til Kongensgade). Kl Udkørslen Brøndstræde/Kongensgade. Midlertidig lukket for kørsel: I forbindelse med karetkørsel vil følgende gader være midlertidig lukket for kørsel: Kl Kongensgade, Strandstræde, Prinsensgade, Skolegade, Kirkestræde (fra Nygade til gågaden), Markgade Kl Strækningen Reberbanen/Bymøllevej til Reberbanen/Egehovedvej (Bemærk, at Møllevejen er lukket pga. ledningsarbejder). Kl Vestergade, Peder Skrams ga de, Niels Juelsgade, Hvidtfeldtsgade, Gasværksvej, Willemosegade, Søndergade, P.M. Gang, Snaregade, Havnegade. (indkørsel til Marstal Ældrecenter kan ske via Østersøvej). Kl Havnegade fra Kongensgade til Buegade. Kl Kongensgade. Afspærringer: P-pladsen v/havnepladsen afspærres og reserveres til gæster, Tamburkorps m.fl. P-pladser i Kongensgade afspærres i tidsrummet kl P-pladser på Torvet ved Markgade afspærres i tidsrummet kl Gågaden: Kl skal Gågaden skal holdes fri for stativer, markiser, stole, borde o. lign. Parkering: Bilister henvises til at parkere ved: - Eriks Hale - Promenaden (Østersøvej) - Den gl. Campingplads (Havnegade) - Marstal stadion (indkørsel fra Reberbanen og Vestergade). Stoppested for bus: Busstoppestedet på Marstal Havn nedlægges den 20. juni. Sidste stop i Marstal er dermed ved Vandtårnet i Vestergade. SØBYGAARD: Standsningsforbud: Kl Albertslykke, Søbygårdsmarksvej, Søbygårdsvej. Parkering: Bilister henvises til at parkere på marken bag Søbygaard. ÆRØSKØBING BY: Standsningsforbud: Kl Ærøskøbing Torv. Kl Øverste Vestergade (fra Vråvejen til Sluttergyden), Søndergade, Østergade, Kirkestræde, Brogade. Midlertidig lukket for kørsel: Kl Øverste Vestergade (fra Vråvejen til Sluttergyden), Søndergade, Brogade, Gyden. Parkering: Bilister henvises til at parkere ved: - Pilebækken - Ærø Rådhus - Arrebohallen BEMÆRK: Evt. handlende indenfor områder med standsningsforbud vil ikke kunne modtage varer i de anførte tidsrum. Køretøjer, der er hensat på gader/veje i de anførte tidsrum, vil blive fjernet uden varsel og for ejers regning. Ærø Kommune håber på forståelse for ovennævnte nødvendige trafikreguleringer, og håber, at vi alle kan glæde os over Regentparrets besøg på Ærø. SEKRETARIATET Telefon Telefax Mail: kontonr

3 TIRSDAG DEN 10. JUNI 2014 Søby ÆRØ UGEAVIS ÆRØDAGEN I SØBY Lørdag den 14. juni kl Søby ÆRØDAGEN 22,6 stk...kr. 30,Ølandsbrød...kr. Lækre Ø-lands sandwichboller LYSTBÅDEHAVNEN. SØBY Med udsigt over Lystbådehavnen. Grill: Tlf Restaurant: Tlf I cafeen serveres kaffe og lækre frugttærter...kr. 25,- Smagsprøver på småkager, bagt af 100% smør og speltmel STOR BOLLE AF ÆRØSK ØLANDSHVEDE Finn s Bageri Kr.... ÆRØDAGEN Kom og besøg vores stand! Fremtidens brød af fortidens korn ÆRØDAGEN med salat, coleslaw og pulled pork Vi flytter på havnen til 55,- Husk det er os med de store gammeldags isvafler! Tilbage til håndværket NØRREBRO 2 - SØBY - TLF Vi har flotte smykker fra»dansk Smykkekunst«. Ærø Caps og huer, t-shirts, Ærø bordflag og Ærøflag på pind! Dejlig honning fra firmaet»helt«, prøv en honning med ingefær, lakrids eller tranebær! Smagsprøver på vores lækre New Zealandske dressinger og pour overs fra»wild & Tasty og den fantastiske Riga Balsam i både store og små flasker! Vi ses! - ÆRØSHOPPEN RUNDVISNING PAPA S PIZZA-BAR take away I anledning af Ærødagen inviterer vi på rundvisning. Kom, se og hør om øens største private virksomhed. Kom og smag Papa s pizza og slices på Ærø dagen. Mød os på Dokvej 5 følgende tider: Kl Kl SØBY Kl Maks. 30 pers. per rundvisning Åbent kl VÆRFT A/S Slices kr. 20,- kun fra kl Havnen i Søby - Biografvej SÆBER, URTESALT, TE OG KRYDDERIER SOMMERSKULPTURSØBY 2014 IS IT A PLANE? Fremstillet i vore egne værksteder af gode, økologiske råvarer. Det hele er behandlet med omhu og omtanke. 44 skulpturer i Søby by og havn 21 kunstnere / 5 kunststuderende / 18 højskolekursister 1. juni 1.september Udstillingen er støttet af: SÆBERIET BESØG OS I SÆBERIET Fra den 9. april til den 19. oktober: onsdag til søndag 10:00-16:00 I skoleferierne har vi åbent hele ugen: 10:00-16:00 Børnene laver sæbefigurer onsdag og torsdag 10:00-13:00 Søby Nørremarksvej Søby Ærø Telefon Mail: Statens Kunstråd, Ny Carlsbergfonden, Ærø Brand, Ærø kommune, XL-BYG trælasten MarstalSøby 3 DAGES TILBUD % SPA R OP OP TIL TIL SPAR Kun hos Møblér SPAR SPAR TTILOOPIPL ,.198,- SSPAR PAR TILTOPOILP ,499,VI HAR MASSER AF GODE TILBUD! KIG IND... 3

4 4 ÆRØ UGEAVIS TIRSDAG DEN 10. JUNI 2014 Gudstjenester Rådgivning fra professionelle fagmænd RENS OG MALING Søndag d. 15. juni Trinitatis søndag Søby kirke kl AF TAGE Bregninge kirke kl Tranderup kirke kl Ring og få et godt tilbud. Ærøskøbing kirke kl Aut. El-inst. Jack Hansen Haugaard Niels Jørgen Jensen Rise kirke kl Tag & Facaderenovering ApS Sørensen Marstal kirke kl Tlf se mere på flottag.dk Sørensen ÆRØ UGEAVIS MØLLEVEJEN 33A 5960 MARSTAL TLF TELEFAX Annonce Udgiver og ansvarshavende: Søren Storm Sats og montage: Mark & Storm Grafisk A/S Åbningstider: Mandag-fredag kl Eneste avis, der kommer til alle husstande på Ærø Læs Ugeavisen på www. aeroeugeavis.dk fra kl tirsdag INDLEVERINGS- FRISTER FOR ANNONCER: Store forretnings-/ fore ningsannoncer - hele og halve sider: SENEST ONSDAGEN FØR KL Mindre forretnings-/ foreningsannoncer: TORSDAG KL Dog kan færdigt materiale og bekendtgørelser modtages til fredag kl Små 1-spaltede rubrikannoncer: SENEST FREDAG KL Dødsannoncer modtages indtil mandag morgen KL Al erhvervsmæssig affotografering af bladets annoncer ikke tilladt. Avisen påtager sig intet erstatningsansvar som følge af evt. trykfejl i annoncer og tekst. Annoncer, der strider mod bladets forretningsorden, optages ikke. LÆGEVAGTEN TLF Generalforsamlinger Onsdag d. 11. juni: Rådhuset, Ærøskøbing kl : Landindsamlingslaget Vitsø Fredag d. 13. juni: Det Lille Hotel, Ærøskøbing kl : Ærøskøbing Borgerlige Skydeselskab 60 år Kaj Ole Kock, Kappelhøj 25, Søby kan søndag den 15. juni fejre sin 60 års fødselsdag. 80 år Hansine Hansen, Voderup 3, Voderup kan fredag den 13. juni fejre sin 80 års fødselsdag. Ortopædisk skomager Klaus Nielsen, ortopædisk skomager kommer til Ærø, Marstal Ældrecenter, torsdag den 12. juni i tidsrummet kl Bestil tid direkte til Klaus Nielsen på telefon nr ÆRØ UGEAVIS Regentparrets besøg på Ærø I forbindelse med regentparrets besøg på Ærø fredag den 20. juni bliver der afholdt en jubilæumsgudstjeneste i Marstal Kirke kl Ønsker man at deltage skal man tilmelde sig til Ærø Kommune, Sekretariatet på el ler på tlf senest torsdag den 12. juni. Der er plads til 375 personer i kirken og bemærk at vil man deltage skal man være i kirken senest kl Bryllup Viet i Ærøskøbing den 30 maj, Karen Ellegaard og Jeppe Anker Sindal, begge Frederiksberg. 15. juni er officiel flagdag! 15. juni er en rigtig flagdag. Da fejrer vi dels genforeningsdagen men også Valdemarsdag. For Dannebrog - vort nationalflag - dalede ifølge sagnet 15. juni 1219 ned fra himlen under et slag mellem danskere og ester, og derfor går flaget naturligvis til tops d. 15. juni - Genforeningsdag og Valdemarsdag. Brøndstræde 23, Marstal Tlf Vagt Bruger du Windows XP? I april stoppede Microsoft for opdatering til Windows XP. Det betyder at der ikke længere vil blive lukket sikkerhedshuller og support til systemet. Vi anbefaler at skifte til et nyere styresystem - f.eks. Windows 7 eller Windows 8. Support og opdatering til Office 2003 stoppede ligeledes i april Har du en nyere maskine der kører Windows XP (typisk en maskine der var lavet til Windows Vista), så kan du i langt de fleste tilfælde opgradere maskinen til en nyere Windows. Er maskinen af en ældre dato, kan det betyde at der skal investeres i en ny computer. Vi laver gerne en gennemgang af jeres gamle computer og ser om den kan opdateres til en nyere Windows version. Vi hjælper både private og erhverv med at opgradere enten Windows eller skifte til ny computer som vi sammensætter præcis efter dine ønsker. Ring og hør mere om dine muligheder - telefon Salg, service og reparation af computere og it-udstyr Kirkestræde 20, Marstal Telefon: NYT! FÅ DINE GAMLE VHS-VIDEOER OVERSPILLET TIL DVD ÆRØ KOMMUNE informerer Hotline Syddanmark Har du brug for hjælp til digital selvbetjening udenfor vores telefontid. Så ring til Hotline Syddanmark på og få hjælp. Her sidder medarbejdere klar til at hjælpe dig videre med selvbetjeningsløsningerne. Telefon Mandag til torsdag... kl Fredag og lørdag... Lukket Søndag... kl BORGERSERVICE Husk at søge ø-støtte til det nye skoleår Ansøgningsskemaer om ø-støtte for skoleåret 2014/2015. Udleveres fra Borgerservice eller kan findes på Støtte kan søges af unge, hjemmehørende i Ærø Kommune, som efter folkeskolen er nødsaget til at fraflytte Ærø i forbindelse med ungdomsuddannelse. Der gøres opmærksom på, at ø-støtte skal søges for hvert skoleår. Støtteberettiget uddannelse skal være påbegyndt senest 2 år efter afslutningen af folkeskolens 9. eller 10. klasse og støtte kan maksimalt udbetales i en periode af 3 år og længst til det fyldte 22. år. Ansøgningsskemaerne - der skal være attesteret af uddannelsesstedet - skal være tilbagesendt til Ærø Kommune inden den 1. august 2014 vedlagt evt. kopi af Su-støttemeddelelse fra Statens Uddannelsesstøtte. BORGERSERVICE Dagplejens bestyrelse havde arrangeret en skøn og hyggelig sommerfest i legestuens have tirsdag den 3. juni. Vi ønsker at takke alle børn og forældre samt bedsteforældre der bakkede op om arrangementet det var dejligt at så mange mødte op. Desuden vil vi takke følgende sponsorer: Tak til Ærø Catering, Annes Landkøkken, Vikings Minimarked samt kagemænd fra Ærø s 4 bagerier. Vi nød det hele. Tak til»det småborgerlige sangkor«der kom og overraskede med festlig underholdning. Tak til Ole Folmer og hans brave mænd for stor hjælp med det praktiske. Tak til Per og Debbie for salg af sodavand og lån af småpenge og meget andet. DAGPLEJEN OG DAGPLEJENS BESTYRELSE Handicaprådet Formand Inger-Marie Albertsen Statene 19, 5970 Ærøskøbing Tlf Ældrerådet Formand Lilly Kristensen Jagtvej 10, 5960 Marstal Tlf Telefon Telefax Mail: kontonr

5 TIRSDAG DEN 10. JUNI 2014 Ærø for fuld musik - til lands, til vands og i luften! Lørdag den 14. juni går ikke stille af sig det er tid til Ærødagen: Ærøs hyggeligste dag. I år er det Søby Havn, der omdannes til festplads med alt det bedste fra Ærø. Og alle er velkomne. Det kaldes Ærødagen, og med rette. For på denne dag samles alle ildsjæle og aktører på Ærø med alt det bedste fra øen. Ærødagen, der kører på fjerde år, er et spændende og broget opbud af ærøsk lokalkolorit i form af aktiviteter, oplevelser, madglæde og live musik for hele familien.»vi har placeret dagen på den anden lørdag i juni, fordi vi endnu ikke er gået helt ind i den tunge del af turistsæsonen, så vi stadig kan få folk fra øen og de omgivende kommuner i tale. Det er nemlig en utrolig rar og meget ærøsk dag, hvor fokus er hygge og lokale aktiviteter som er typiske for Ærø og øhavet. Det giver et godt billede af, hvor utrolig mange tilbud og muligheder, der findes på vores ø«, fortæller Jytte Weiss Brinks, der er arrangør af Ærødagen og bosætningskonsulent. Billige færgebilletter Som noget nyt har man i dagens anledning indført billige færgebilletter fra Fynshav og Faaborg. På udvalgte afgange kan man købe en returbillet til Ærø for 50,- kroner. Færgeturen lander direkte oven i Ærødagen, der finder sted kl på Søby Havn. Billetterne købes på ærø.dk eller ved telefonisk henvendelse til turistkontoret.»da Ærødagen i 2013 løb af stabelen i Ærøskøbing, oplevede vi en utrolig høj tilgang af udenøs gæster. Det var dels ÆRØ UGEAVIS turister, der var på øen i forvejen og lige kiggede forbi, men vi fornemmede også, at der kom mange ind via færgetrækkene fra Svendborg. Ærødagen er primært er et lokalt arrangement, hvor nye og gamle ærøboer møder hinanden, og hvor man kan få overblik over det enorme tag-selv-bord af fritidsaktiviteter og liv, som Ærø bugner af. Men det er jo også et utrolig flot udstillingsvindue for de udefrakommende. De skal jo se, hvor meget vi kan herovre!«, understreger Jytte Weiss Brinks. Lær Ærø at kende Ærødagen har gennem sin fireårige levetid fået fine skudsmål med på vejen som»ærøs hyggeligste dag«,»autentisk og underholdende«og»fyldt med gode folk«og»rar atmosfære«. Trods de mange aktiviteter og besøgende er tempoet roligt og støjniveauet familievenligt. Ud over ærøske pandekager, en lækker platte lavet på ærøske råvarer, frisklavet thaimad og en masse andre gode ting - bl.a. iskoldt Rise øl - til ganen - kan man prøve, se og opleve rendemasker, terrængående segways, slackline, musik, opvisninger, live bryllupper, rebslagning, vildmarksbad og tøndesauna (husk badetøj!), sæbekassebiler, spændende rundvisninger, havnerundfart, ponytrækning og meget, meget mere. Søby Værft sørger for, at man kan komme 30 meter op i luften og se Søby helt fra oven og hundeejere opfordres til at tage deres hunde med; der er agilitybane under kyndig vejledning af Ærø CiHundeførerforening. vile Søby Camping tilbyder underholdende fodboldgolf for store og små, og klokken løber det søb ske sliskeræs af stabelen, hvor mere eller mindre udklædte vovehalse tager turen ned ad rampen og ud i havnebassinet og prøver at vinde på bedste tid hvis de da ikke kæntrer un- 5 dervejs i deres hjemmelavede fartøjer. Her må gerne heppes og grines. Ærødagen er vaskeægte sommerhygge: Hvis man troede, man kendte sin ø til bunds, så bliver man på Ærødagen overrasket over hvor lidt, man egentlig vidste. Ærødagen er en stor, ærøsk æske chokolade, med et ekstra lag.

6 BLÆSHØJ BAKKE TVÆRBY ØVERSTE SKOVBYMARK VRÅVEJEN NEVRE LANGAGRE DORTHEA DALSVEJ MIDTVEJ VEJ MØLLEVEJEN 6 ÆRØ UGEAVIS TIRSDAG DEN 10. JUNI 2014 Jeg er alkoholiker men jeg drikker ikke mere Minnesota-behandling har hjulpet tusinder til et bedre liv uden alkohol. Vi kan også hjælpe dig. Fyr Døgntelefon SKJOLD NÆS SKJOLDNÆSVEJ Næbbet HAVEN Haven SØBY VESTERMARK Fynshav, Als VITSØ SØBY BUGT VITSØ Fåborg SØBY Vorbjerg LEBYMARKSVEJ SØBY SØBY NØRREMARKSVEJ MARK SØBY LANDEVEJ Leby RØNDAL SKELHAVE STENAGRE LANGE V. MØLLE BAKKE VRÆTTE SØBYGÅRDSVEJ GAMMEL LØKKEVEJ SÆKKEMOSEVEJ SKOLEVEJ SNORLØKKE NEDERSTE SKOVBYMARK Skovby Blakstensodde Ole Bogart Michelsen Fester Receptioner Møder Konferencer Op til 250 personer God mad i behagelige omgivelser Dagens middag kl (Reservation inden kl. 17) Egehovedvej 4 Marstal Tlf Mail: Ærø Tandklinik Tandlæge Norbert Froning Dr.med.dent Sluttergyden 4, 5970 Ærøskøbing TELEFON UDEBESØG TILBYDES Hel- og delproteser samt reparationer udføres i samarbejde med dentallaboratorium. - Har du et budskab til alle på Ærø og øens mange feriegæster? Så indryk en annonce i Ærø Ugeavis I sommerperioden fra uge 24 til og med uge 34, omdeles Ugeavisen til de yderligere ca. 800 husstande med ferie-/fritidshus status. Ure hoved»når kroppen ikke virker - hvad så?«nyholm»når kroppen ikke virker - hvad så«er titlen på det foredrag som Mette Barslund Pedersen holder i Kultur laden tirsdag d. 17. juni kl Foredraget handler om, hvordan det er at blive så handicappet som Mette. Om omgivelsernes reaktion, og hvilken betydning det har for både en selv og for ens familie. Desuden handler det om, hvad det er der sker med kroppen, når man får det handicap der hedder»locked in syndromet«, som er en blodprop i hjernestammen og som normalt medfører døden. Store Egholm Lille Egholm Birkholm Mette er lam fra halsen og ned, men hjernen fejler absolut ingenting. Mette kommer også ind på det misbrug af medicin handicappet medførte og som hun også var igennem som helt ung stiknarkoman. Beg ge dele har Mette levende beskrevet i bogen»gennem helvede to gange«. Der er gratis adgang til foredraget og alle er hjertelig velkommen. Der er etableret teleslynge. Arrangør er Kulturladen i samarbejde med Danske Handicaporganisationer Ærø. Pas på rotter efter skybrud Når skybruddet er overstået, og du måske skal i gang med at rydde op efter oversvømmelse i kælderen eller garagen, skal du tjekke dig selv for rifter og sår. De skal nemlig dækkes til, så du undgår den rottebårne sygdom Weils Jylland har fået år ets første skybrud, og der kommer sikkert endnu mere regnvejr. Når regnvejret er slut og op rydningsarbejdet går i gang, så er god hygiejne og tildækning af kroppen vigtig for at undgå at blive smittet med den rottebårne sygdom Weils, også kaldet leptospirose. - Specielt efter skybrud og oversvømmelse er det vigtigt, at man tænker over at dække sår og rifter til, hvis man bevæger sig ud i vandmasserne. Weils-bakterien kan trænge ind i kroppen ved selv den mindste rift, og ved alvorlige tilfælde rammes man hurtigt af multiorgansvigt, fortæller Mette Møller Nielsen, arbejds miljøchef i Dansk Byggeri. Generelt skal man være opmærksom, når man færdes i fersk overfladevand i områder, hvor er der risiko for, at vandet kan være blandet med urin fra dyr. Ifølge Statens Serum In stitut ligner symptomerne i første omgang dem vi kender fra influenza, nemlig feber, hovedpine og muskelsmerter, men i de værste tilfælde også lever- og nyresvigt. Får man mistanke om, at man kan være smittet, skal man straks søge læge. - Dødeligheden ligger på 5-15 %, og der findes ingen vaccine imod sygdommen, så det er vigtigt, at man søger lægehjælp, hvis man har den mindste mistanke om, at man er smittet, siger Mette Møller Nielsen og fortsætter: - Derfor skal man tage sine forholdsregler allerede første gang man bevæger sig ud for at se på skaderne efter en oversvømmelse. Weils behandles med antibiotika, og der er ifølge Statens Serum Institut større chance for hurtig helbredelse, hvis man starter behandlingen inden for de første fire sygdomsdage. Det er ikke alle lus der bider En tur i vandet ved kysten kan være andet end blot sjov og vandpjaskeri. Hvis du kigger godt efter på bladene af ålegræs på det lave vand, kan du træffe tanglus og tanglopper, som kan kendes på deres leddelte kroppe og mange»fødder«. Tanglus og tanglopper hverken bider eller stikker, og de hører til krebsdyrene. Sort plast med stor virkning Hvis et hjørne af haven er befængt med ukrudt, kan det effektivt bekæmpes uden brug af kemiske ukrudtsmidler ved at dække jorden til med sort plast i en hel vækstsæson. Ukrudtet dør, og vil man alligevel have lidt planter på stedet, kan man skære sprækker i plasten og plante her. Alt i tømrer- og snedkerarbejde udføres Tagarbejde - Kviste - Gulve Isolering - Rådgivning - Tilbud Snedkermester ALLAN JENSEN Stokkeby Landevej 1, Ærøskøbing Tlf Mobil LEJ EN CONTAINER! Kommuner - virksomheder - håndværksmestre - private KURT HANSEN ENTREPRENØR- OG VOGNMANDSKØRSEL Dunkærgade Ærøskøbing TLF. * TÆT TAG Over/Understrygning af alle typer tage, med elastisk fugemasse. Ring og få et godt tilbud! Niels Jørgen Jensen Tag & Facaderenovering ApS Tlf se mere på flottag.dk Øens VVS Ærø A/S vi udfører også totalentrepriser Ærøskøbing Marstal København KULEBJERGVEJ SØNDERSØ TVÆRBY MARK TVÆRBY MARK RØNNE- BREGNINGE MØLLEVEJ BREGNINGE LANDEVEJ MOSEVEJ SKOVBY MARK BREGNINGE VESTER MØLLEDAMSVEJ VESTER BREGNINGEMARK ØSTER BREGNINGE GAMMELGÅRD ØSTER BREGNINGEMARK GRØNNEMOSEVEJ Øster Bregninge STRANDVEJ Voderup Klint VESTERLØKKE VODERUP Vodrup BORGNÆSMØLLEVEJ VINNEBALLEGADE Post Danmark har igennem det seneste år ændret på mange rutiner og lavet en del rationaliseringer, som bl.a. har betydet at husstande med ferie-/fritidshus status kun kan få adresseløse forsendelser, herunder også ugeaviser, i ovennævnte uger. Vinde balle TRANDERUP MARK BORGNÆSVEJ BORGNÆS GRØNVEJ LØKKESHØJVEJ PRÆSTENS VEJ BORGNÆS Ornum TRANDERUPGADE HUSMARKEN Borgnæs nakke LISBETHSVEJ Tranderup Mark Tranderup TIDSELHØJVEJ OLDE MARK KLINTEVEJ NØRREMARK OLDEGADE STOKKEBY NOR Olde OLDE MARKSVEJ DYNDEBÆKVEJ SNEKKEMOSE KRINGHOLMEN Vrå ØSEMARKSVEJ STOKKEBY LANDEVEJ Stokkeby ST. RISE LANDEVEJ RISEMARKSVEJ LILLE RISEMARKSVEJ FÆSTEVEJ Store Rise RISE MARK SØNDREKYSTVEJ VESTRE STRANDVEJ TIVOLI LAMMEHUSENE DEGNEVEJ SØNDRE Vester Bregninge BREG- NINGE SYGEHUS- VEJEN STRANDVEJ ØVERSTE MIDT- MARKSVEJ BY- MARKS- VEJ LILLE STOKKEBYVEJ NEVRE Svendborg NEVRE Lille Stokkeby Grønnæs Store Torup Lille Rise Lille Torup KIRKEVEJ ST. RISE ØSTERSØVEJ Bro Dunkær Dejrø ÆRØSKØBING TORUPVEJ BROVEJ RYGGER MØLLE GYDEN LINDSBJERGVEJ HOLMEVEJ ILLE RISEVEJ DUNKÆRVEJ MØLLESØVEJ DUNKÆR MARK VEJSNÆS SKOVBRYNET ELLEMOSEVEJ ESKEVEJ Lilleø GRØNNÆSVEJ FRYDENDAL HELLEBAKKEN Ommels hoved Kragnæs hoved Kragnæs Langagre GRÅSTEN NOR ØSTERMARKSVEJ HAVSMARKEN Vejsnæs nakke DREJET Ronæs Vesterskov KRAGNÆSVEJ NORVEJEN RONÆSVEJ VESTERSKOVVEJ FÆRGEVEJ Ommel Havn KATTE- BAKKEVEJ Kleven SKOVVEJ RONÆSVEJ KIRKEVEJEN Rolpested Græs vænge Halmø Strandby Havn SKOVLANDET GRÆSVÆNGEVEJ KLAUSENSKOV GUDSGAVE TROUSLØKKEVEJ KNASTEBJERGVEJ Møllevejen 33 A 5960 Marstal Tlf Fax Mail: MARSTALVEJEN Bemærk! OMMELSVEJEN NEDERSTE MIDTMARKSVEJ REBERBANEN Birkholm MARSTAL Erikshale Læs ugeavisen på LIVSGLÆDE ER KVALITET Vi har tandproteser, men nu sidder de lige så fast som naturlige tænder, og vi kan igen spise, synge, grine og kysse uden frygt. Det er livskvalitet. Dyrt? Det kan diskuteres. Men vi er os det værd. TANDPROTESER MED SKRIFTLIG TILFREDSHEDSGARANTI Odense Hafniahus Torvegade 1 Tlf Svendborg Det Gule Pakhus Havnepladsen 3 B Tlf Behandlinger finansieres. Små afdrag over op til 5 år.

7 TIRSDAG DEN 10. JUNI 2014 ÆRØ UGEAVIS 7 Book færge, ferie og oplevelser på ærø.dk ALT ER VAND VED SIDEN AF ÆRØ ÆRØ UGEAVIS ØENS BLAD TLF ALTERNATIV ENERGI Vi udfører alt i: Jordvarme Solvarme Varmepumpe Luft til vand Stokeranlæg Brændefyr Tilslutning af brændeovne Reparation af oliefyr Salg af oliefyr fra Elektro-Energy ALTERNATIV ENERGI Når du bestiller et jordvarme- eller solvarmeanlæg, kommer vi og dimensionerer og beregner det nye anlægs størrelse så det netop passer til dit behov. Vi sørger for gravearbejdet og myndighedsbehandling mm. OLIEFYRSSERVICE Vi udfører det lovpligtige årlige oliefyrsservice med OR-test. Ring og bestil dit næste oliefyrstjek og fortæl om du vil med på vores liste med årlige faste besøg. Rådgivning i øjenhøjde - altid et opkald værd. Dunkærgade 22 Dunkær tlf Generationsskifte hos Sydbank på Ærø Den 1. maj tiltrådte Thomas Norrild sit nye hverv som Sydbanks filialchef i Marstal. Thomas afløser filialchef Allan Vestergaard, der går på efterløn til efteråret, og der er således tale om en rolig og velovervejet udskiftning af en nøgleperson i banken. Thomas Norrild er et nyt ansigt i Sydbank, men kommer med otte års bankerfaring fra et konkurrerende pengeinstitut. Og Thomas er allerede et kendt ansigt på Ærø, hvor han har boet de sidste 1½ år sammen med sin kone Lotte og datteren Dicte på 3 år, der skal være storesøster til august. - Jeg har glædet mig meget til at møde både kollegerne og kunderne i Sydbank. Med mit nye job følger jo ikke alene rådgivningen af bankens kunder, men også ansvaret for afdelingen her i Marstal og dermed også for Sydbanks udvikling og resultater på Ærø og jeg glæder mig meget til at være en aktiv medspiller i den forbindelse, siger Thomas Norrild. Også i fritiden er Thomas aktiv. Han har i den lokale gymnastikforening været med til at startet et hold med springgymnastik for drenge mellem 1. og 5. klasse. Holdet er sat Et andet nyt ansigt i Syd banks filial på Ærø er kundemedarbejder Gitte Jensen. Gitte har siden 2001 haft sommerhus på Ærø, men flyttede fast hertil for fire år siden sammen med sin mand, Mogens. Og hun er derfor glad for, at der viste sig en jobmulighed i Sydbanks filial i Marstal. Gitte Jensen har ikke tidligere arbejdet i bankverdenen, men kommer fra et job i Fredericia Kom mune, hvor hun bl.a. har været sekretær for borgmesteren. Gitte Jensen afløser Jytte Jensen, som efter mere end 40 år i banksektoren altid på Ærø nu går på efterløn. Jytte glæder sig til, at hun nu får muligheden for at være fuldtid på sine interesser, og også Jyttes mand Kjeld, børn og børnebørnene vil helt sikkert komme til at nyde godt af, at hun nu får langt mere fritid. Sydbank på Ærø holder åbent hus fredag den 13. juni i Sydbanks lokaler på Kirke - stræde 17 i Marstal fra kl , hvor kunder, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere er meget velkomne til at lægge vejen forbi til en snak og lidt godt til ganen. Thomas, Ulla, Dorte og Gitte glæder sig til samarbejdet med nuværende og kommende kunder. ærø blomster & havecenter OMMELSVEJEN 23 A MARSTAL TLF Åbningstider: Mand.-fredag kl Lørdag kl Marstal afdelingen har Søndagsåbent SØNDAG D. 15. JUNI KL Alle søndage til og med den 29. juni. Se vores avis med masser af forårstilbud F.eks. JUNI Agerø 42 mm bordbænkesæt 149 x 177 cm Snedker- og tømrerarbejde udføres SNEDKERMESTER HENNING BOYE TLF BIL KUN TRÆLASTEN MARSTAL-SØBY Industrivej 5 Tlf SOMMERTILBUD FRIT VALG KR ,- HJØRNESOFA MED CHAISELONG BONDED LÆDER ELEVATIONSSENG SÆT 180 x 200 cm Væg til væg tæpper fra kr. 69,- pr. m 2 SPISEBORD 100 x 200 cm MED 6 STOLE»Danmarks største møbelkæde«ærø MØBLER ÆRØSKØBING LERBÆKKEN 5 TLF MARSTAL VESTERGADE 10 TLF

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk Program Sommer 2013 Forord ved formanden En lang og kold vinter er nu forbi, der har været god tid til at få materialet gjort i stand og alle ved at gamle tavler bør være smeltet og vasket inden jul og

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

BYTINGSBLADET. Foto: Lykke Jensen årets gang i Bisserup

BYTINGSBLADET. Foto: Lykke Jensen årets gang i Bisserup 1 30 Foto: Lykke Jensen årets gang i Bisserup BYTINGSBLADET Udgives af BISSERUP BYTING og udkommer med 4 numre om året. Det uddeles gratis til alle husstande i Bisserup. Frivillige bidrag modtages med

Læs mere

Velkommen til de to nye medlemmer der er valgt til medarbejderrådet: Claus, valgt i Skovhjælperne Rebecca, valgt i Cafeladen

Velkommen til de to nye medlemmer der er valgt til medarbejderrådet: Claus, valgt i Skovhjælperne Rebecca, valgt i Cafeladen Til: Viceværterne - Jim Køkken - Karina Montageværksted - Rene Maskinværksted - Tom Pakkehallen Mikael De Grønne Fingre Randi Skovhjælper Claus Grafisk - Søren Cafeladen - Rebecca Suppleant gæst: Toni

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Sommerfest. Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne. 8. og 9. august 2014 som tiden går. Jubilæums Olympiade

Sommerfest. Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne. 8. og 9. august 2014 som tiden går. Jubilæums Olympiade SVIFs Jubilæums Sommerfest 8. og 9. august 2014 som tiden går 1964 1964 Jubilæums Olympiade Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne Lørdag kl. 13.00 arrangeret af SVIFs udvalg

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2013 Søndag den 14. juli kl. 13.30 - Bueskydning - Øxenhaverne 3, Grønderup, 5600 Fåborg Her kan I alle få lejlighed til at prøve bueskydningens kunst. Hanne har arrangeret en eftermiddag, som foregår

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Formanden har ordet :

Formanden har ordet : Side 1 Formanden har ordet : Husk at vi den 1. søndag i hver måned har lodtrækning på dit medlemsbevis i programmet: Send en hilsen ca. kl. 11.00 Hjælp foreningen med at vokse. Skaf et medlem. Det koster

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2014 Lørdag d. 5. juli. Jazz og æggekage på Carlslund, Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense. En tilbagevende tradition er, at vi mødes på Restauration Carlslund og nyder den gode æggekage og jazzmusikken

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Alle dage til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter.

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. LØRDAG 15/8 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. Det gamle missionshus i Bisserup, Holsteinborgvej, over for vores lokale brugs har information om

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 9. årgang nr 51 juli-august 2012 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen,

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB Vi elsker ferie UNGE LIGHED FÆLLESSKAB Vi har festet i 7 Bulgarien Tag med til datingfest 11 2. årgang Nr. 3 September 2015 Vi er glade for inklusion Der bliver snakket meget om folkeskolen for tiden.

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare 1. Velkomst 2. Valg af referent & ordstyrer Anja er referent og Elin er ordstyrer 3. Præsentation af nye forældre/ pårørende Præsentationsrunde

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Sportsuge og sommerfest Traditionen tro afholdes der sportsuge i Vester Lindet. Igen i år bliver det i uge 31. Udvalget for sportsugen har lagt op til

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 Vi byder de nye børnehaveklasseelever velkommen 1 Nyt fra skolelederen. Kære elever og forældre Så tog vi

Læs mere

INVITATION. DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til

INVITATION. DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til 1 INVITATION DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til Gymnastik DM for seniorer 16. - 17. maj 2014 Odense Idrætspark Højstrupvej 5, Bolbro, 5200 Odense V Velkommen til Gymnastik DM 2014 Det er mig

Læs mere

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus Velkommen til Forsamlingsgården Sundeved Vester Sottrup Dit lokale kulturhus 2014 Foreningen for Forsamlingsgården Sundeveds formål: - At bevare Forsamlingsgården som et socialt og kulturelt samlingssted

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften:

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn August 2015 Startopstilling til cykelsponsorløb 2015 Indhold: * Familiegrilaften: * Bypedeller: * Gudstjeneste i ældreboliger:

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

September 2014. Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot

September 2014. Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot September 2014 Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot Årsprogram En glædelig nyhed Landsstævnet i Frederikshavn Dragtholdet

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere