Gæstehåndbogen - vigtigt at man læser alt ned til afsnittet om turist attraktioner.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gæstehåndbogen - vigtigt at man læser alt ned til afsnittet om turist attraktioner."

Transkript

1 Gæstehåndbogen - vigtigt at man læser alt ned til afsnittet om turist attraktioner. Du som overvejer at komme på besøg hos os i en kortere periode, f.eks. for at besøge dit fadderbarn skal vide at du er meget velkommen til at komme og besøge os. Vi vil gøre hvad vi kan for at dit ophold bliver spændende og fyldt med indtryk. Men det er også vigtigt for os at vi kan fortsætte vores daglige arbejde og at det ikke bliver en udgift for os at have gæster på besøg. Derfor har vi strikket denne gæstehåndbog sammen, som gerne skulle besvare de fleste spørgsmål og være med til at undgå misforståelser. Vores gæstehytter: Ønsker man at bo for sig selv kan vi anbefale vores gæstehytter ssom vi har bygget i Masaka ca. 10 gang fra kontoret. Se mere på vores hjemmeside Priser kan findes på hjemmesiden. UCCs kontor UCCs kontor er en arbejdsplads for UCCs ansatte og som gæst kan man ikke bevæge sig frit rundt på kontoret, da det kan forstyrre de ansatte. I kontorbygningen findes der en Café Frikadelle, hvor der er internetadgang for Caféens kunder. En god ide er at medbringe sin egen bærbare computer så man kan skrive eller skype hjem. Vi anbefaler at man som gæst benytter Caféen, mens man venter på at mødes med en socialarbejder el lign. Fadderbarn Som regel har vi rigtig gode erfaringer med at faddere besøger sine fadderbørn. Men man skal passe på ikke at skrue forventningerne for højt op. Mange børn er meget generte i starten og det er også almindeligt at børnene taler meget lavmælt. Nogle af børnene har svært ved at begå sig på engelsk, men når barnet får besøg skal der altid en af UCCs socialarbejder med. Dette skyldes at vi mener at det er vigtigt at barnet ikke overrumples af gæster som barnet måske ikke føler sig fortrolig med. Det kan også være problematisk for et fattigt barn at få besøg fra vesten, så derfor er det naturligvis meget vigtigt at barnet beskyttes bedst muligt. Derfor må man ikke tage kontakt med sit fadderbarn (hverken på skolen eller i hjemmet) uden at være ledsaget af en af UCCs socialarbejdere. Man må heller ikke tage sit

2 fadderbarn med til sit hotelværelse eller det hjem man er indkvarteret i. Vi har flere eksempler på at det kan være psykisk belastende for et barn at få besøg af en fadder fra vesten, da kulturen er meget forskellig. Det er derfor meget vigtigt at man rådfører sig med UCCs ledere og socialarbejdere i forhold til ens fadderbarn og det man evt gerne vil gøre for at hjælpe barnet og familien. Hvis man som gæst viser denne naturlige respekt for de personer der har deres daglige virke i Uganda, vil et besøg som regel blive en stor oplevelse for både fadderbarnet og gæsten. Nogle faddere har ytret et ønske om at overnatte sammen med deres fadderbørn for at have så meget tid sammen med dem som muligt. Vi har drøftet denne mulighed med vores socialarbejdere, og på deres opfordring har vi besluttet, at vi ikke kan efterkomme dette ønske, da fadderbørnene har deres egne familier og selvom man er fadder er man ikke barnets forældre eller værger. Det kan være en god ide at invitere sit fadderbarn på bytur for at købe nogle af de ting som fadderbarnet har behov for samt at invitere barnet ud at spise på en lokal resturant. Det plejer at være en god succes, men dette skal planlægges i samarbejde med socialarbejderne. Andre har ønsket at tage deres fadderbørn med på en en- dags- safaritur, hvilket også er en god ide, men det kræver lidt ekstra planlægning, så det er vigtigt at det aftales i god tid hvis man har lyst til at gøre det. Indsamlede midler: Mange gæster får hjerte for at indsamle midler til større eller mindre projekter som de ønsker at igangsætte under deres ophold i Uganda. Vi er naturligvis taknemmelige for de bidrag der samles ind til UCC, men der har desværre været en del forvirring omkring indsamling af midler, derfor har vi opstillet følgende regler som naturlig også gælder for gæster: Ønsker man at samle penge ind til projekter i Uganda så er der mulighed for det. Vi har lavet nogle regler for dette her: 1. Man er altid velkommen til at støtte et af UCC's projekter som er startet op af UCC og som er beskrevet på hjemmesiden. De fleste indsamlinger vil være at finde på hjemmesiden 2. Det er ikke tilladt selv at starte en indsamling uden UCC's viden, men man kan altid spørge CCD om man kan samle ind til et projekt. Hvis de vuderer og godkender projektet kan du begynde din indsamling. 3. Det er ikke tilladt at bruge Child Care denmark el. Uganda child cares navn til at indsamle midler uden en forudgående aftale med os.

3 4. Har man en tilladelse til at samle midler ind i CCD's navn SKAL pengene indsættes på CCD's konto. Vi vil herefter se til at pengene bliver brugt på projektet samt føre regnskab med pengene. (Det er altså ikke tilladt som fadder selv at indsamle midler i CCD's navn, selv rejse til Uganda og bruge pengene som man selv vil...) Medbragte gaver: Det er en god ide at fylde sine kilo op med forskellige gaver til sine fadderbørn eller andre fattige børn man møder. Det er altid en god i idé at medbringe ting som brugt tøj og sko (behovet er størst for børn fra ca 3 år og opefter), legetøj og forskellige skolematerialer. Hvis man ønsker at lave en indsamling skal dette naturligvis foregå i overensstemmelse med reglerne for indsamlingen af penge. Men det kan sagtens være en god ide at lave en indsamling af f.eks, sportsudstyr, mobiltelefoner, computere el. Lign, men det er naturligvis vigtigt at vi har lavet en aftale om hvad der er behov for samt hvordan de indsamlede ting bedst fordeles bedst muligt. F.eks er det ofte omsonst at give computerudstyr til et fadderbarn, - men der er ofte et stort behov for ting som på f.eks. en af skolerne. Hvis man taler sammen om hvem sådanne ting skal afleveres til, kan vi sammen sikre os, at det kommer flest muligt til gode. Rygning Rygere i Uganda er i absolut mindretal og folk ryger sjældent offentligt. Vi ønsker så vidt muligt at respektere den kultur vi bor i og derfor kan vi ikke tillade os at vores folk ryger offentligt. Som gæst vil vi ikke fratage dig muligheden for at ryge, men du er nød til at finde en diskret måde at ryge på. Det bedste er hvis rygningen kan begrænses til at foregå på Banda.dk og i vores Café. Rygning indendørs er ikke tilladt. Påklædning Mht. påklædning er der også en del kulturforskelle. Især som pige skal man passe på med påklædningen. At vise navle, skuldre eller knæ er anses ikke for at være anstændigt. I gadebilledet kan man finde nogle unge lokale piger som prøver grænser på disse områder, så grænserne for hvad der er anstændigt er ved at rykke sig. Men som gæster i dette land vil vi gerne respektere kulturen og dermed synes vi ikke at det er op til os at ændre på deres grænser for hvordan man bør gå klædt. Derfor er det vores ønske at volontører og gæster tænker over det, - især når man skal besøge skolerne i bushen.

4 Hvide mennesker kan godt tillade sig at klæde sig anderledes når man er i Kampala, på safari og andre steder hvor turisme er mere almindeligt. Men i området hvor vi bor og arbejder er vi nød til at tænke på påklædningen. Ens påklædning og attitude kan desuden være med til at mænd på gaden kommer med ubehagelige tilråb, som man selv kan mindske ved at være anstændigt påklædt og ved ikke at smile til fremmede mænd. Transportmidler Overalt i Uganda vrimler det med knallert- kørsel, som kaldes boda- boda. I sær ude i bushen er det et meget godt transportmiddel, da man kan køre på de små stier, hvor det kan være svært at komme frem i bil. En special hyre er en alm. personbil med chauffør, som fungerer som en taxa. Man aftaler selv prisen med chafføren. Desuden findes der busser på kortere og længere strækninger, men det kan være svært at finde ud af hvis man kun er på besøg i kort tid. Vi har 4 biler, som bliver brugt til arbejdet i Uganda Child Care. Så vidt det er muligt kører vi gæster ud til børnelandsbyen eller andre steder. Men du må regne med at betale en kilometerpris for kørsel som foretages specielt for dig. Hvis du har nogle planer hvor det er en fordel at leje en bil kan vi snakke om muligheden for at du kan leje en af vores biler, men det vurderer vi fra gang til gang. Normalt lader vi ikke gæster køre bilen selv, da trafikken hernede er temmelig anderledes end i DK. Man kan leje en bil fra ca. 300 kr. om dagen og opefter. UCCs dagbog: Vores hjemmeside har en dagbog hvor vi skriver om hvad der sker hos os, - dette omfatter også besøg af gæster. Vi håber at du på lige fod med os er indstillet på at udstille dit liv så familie og venner kan følge med i arbejdet hernede. På den måde slipper du næsten for at skrive postkort mens du er på ferie... Flybillet UCC har et godt samarbejde med Brussel Airlines, som f.eks. hjælper os ved at invitere journalister og andre nøglepersoner til at besøge nogle af vores projekter. UCC hjælper Brussel Airlines ved at vi formidler flybilletter til vore gæster og volontører. Du er velkommen til at skrive til os hvis du ønsker vi skal bestille en billet til dig el besøg evt. for at finde en billet.

5 Ønsker du et tilbud på en flybillt så kan du skrive til os på mail Lufthavnskørsel Transporten til/fra lufthavnen er ikke gratis. Masaka ligger ca 3 timers kørsel fra lufthavnen, og det er ikke forsvarligt at køre så lang en strækning i mørke, - derfor er det nødvendigt at man overnatter på et hotel når man ankommer om aftenen. Transportudgifterne er 1000 ugandiske shilling pr. Km. + evt hotel ophold (ca.120 kr.) for dig og chauffør. Vi sørger for at bestille et værelse til de gæster der ankommer om aftenen. Visa Du skal ikke ordne dit Visa til Uganda fra Danmark. Når du ankommer til Entebbe lufthavn skal du købe et visa, som gælder i 1 3 måneder. Det koster 50 US $, så derfor er det vigtigt at du har den valuta med i kontanter. Prisliste: Visa 50 US $ Logi: 30 usd pr. dag inkl. morgenmad Lufthavnskørsel: ca. 450 kr per vej Overnatning i Entebbe 150 kr per nat Kilometerpris for UCC biler 1000 UGS pr. Km. Transport efter aftale og behov Spørgsmål? Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail: admin@ugandachildcare.dk

6 Valuta Man kan veksle US dollars til Ugandan Shillings i både Masaka og Kampala. Man får den bedste kurs hvis man har høje sedler (100 dollars). Det er desuden vigtigt at sedlerne er forholdsvis nye (mindre end 5 år gamle). Er sedlerne af ældre dato kan man risikere at banken/vekselkontoret slet ikke vil veksle dem. Man kan også hæve penge på Visakort enten i Masaka, Kampala eller i lufthavnen. Man kan hæve ca kr af gangen i automaterne. MasterCard kan også bruges. Vaccinationer Før man rejser til Uganda skal man have forskellige vaccinationer for at modstå de værste sygdomme i Uganda. Lægen el. statens serumsinstitut kan give dig de nødvendige vaccinationer. Det er op til lægen at råde dig til hvilke vaccinationer der er vigtige at få for at komme til Uganda. Malaria Malaria er meget udbredt i Uganda og vi anbefaler alle gæster at de tager forebyggende malaria medicin. Man kan med fordel købe nogle præperater billigere i Uganda, men man kan ikke købe Malarone eller Laiam billigere her, - og det er typisk de præperater der anbefales af de danske læger. Hvis du opholder dig hos os under dit ophold i Uganda stiller vi myggenet tilrådighed, som vi kraftigt anbefaler at du bruger. Myggene kommer frem når det begynder at blive mørkt. Normalt går vi indendørs og lukker dørene for at undgå myggene, men det er også en god ide at medbringe myggespray. Dirrare Der findes mange bakterier i Uganda, men man kan selv gøre meget for at undgå at få dårlig mave. Vores bedste råd er: - Drik ikke vand direkte fra vandhanen. Vandet skal være kogt, filtreret eller købt vand på flasker. Det vand vi drikker hos os er filtreret, - det kan have en lille bismag, men vandet er renset for bakterier.

7 - Vask altid hænder før spisning. - Undgå at spise friske grønsager og frugter som ikke er vansket i drikkevand. Alt hvad der serveres hos os er vasket i drikkevand, men det kan være et problem på billige restruanter o.lign stedet. - Indtag evt. forebyggende yogurth piller (f.eks. pargurth). - Hvis du får direre kan man med fordel stoppe det med det medicinsk, for at undgå at have gener i flere dage. Imodium 2mg et super godt præperat til dette formål. Sol Det kommer ofte bag på folk at solen kan svitse en af i løbet af ganske kort tid. For at undgå det bør man bruge en solcreme af høj faktor. Rejseforsikring Det er op til den enkelte at vurdere om man vil tegne en rejseforsikring, men vi anbefaler naturligvis at man har en rejseforsikring. Vi kan anbefale Gauda. Vi stiller ikke nogle helbredsmæssige krav til gæster som besøger UCC, men vi formoder at man selv taler med sin læge om rejsen, hvis man har problemer med helbredet. TOURIST ATTRAKTIONER: Safari Der er forskellige skønne safariparker i Uganda. Dem vi kender bedst og som ligger tættest på vores bopæl er Lake Mburo og Queen Elisabeth. Lake Mburo ligger ca. 2 timers kørsel fra Masaka og er derfor oplagt til en endagstur med mulighed for at se bl.a. zebraer, gazeller, bavianer, aber, flodheste, krokodiller, bøfler, vildsvin og leoparder. Når man skal se dyrene i naturen kan man aldrig helt vide hvilke dyr man opdager, men man ser helt sikker en del af de nævnte dyr. Efter en frokost ved søen plejer vi at tage en sejltur på søen, hvor man kommer tæt på flodhestene. Hvis det er muligt kan vi tilbyde at køre på en endagstur til LM. Oftest kommer det til at koste ca 500 kr pr person, men det bliver dyrere hvis bilen ikke er fyldt op. Queen Elisabeth er en større safaripark, som ligger godt 4 timers kørsel fra Masaka. Dyremæssigt findes de samme dyr som i LM (dog ikke zebraer) men der findes desuden elefanter, løver og næsehorn. Det er en god ide at tage 2 overnatninger i parken. Vi anbefaler overnatning på King Fisher i QE, som er et ok lodge til en fair pris. Hvis det er muligt stiller vi gerne en bil med chaffør tilrådighed for at gæster kan komme på en

8 safaritur. Hvis bilen er fyldt på med gæster kommer det til at koste ca kr per person. Det bliver naturligvis dyrere hvis man ikke kan fylde bilen op. Kampala Der er ikke så mange serværdigheder i Kampala, men der er bedre indkøbsmuligheder. F.eks. kan man shoppe i Garden City, som vi kalder et lille stykke af Europa i Uganda. Skal det være mere afrikansk kan man gå på opdagelse i det største markede i Østafrika, men så skal man passe godt på penge og kamera. Der er et nationalmuseum, som kan være ganske interessant med udstillinger fra livet i Uganda for 100 år siden. En billig overnatningsmulighed i Kampala kan f.eks. være Nuel hotel, hvor et værelse koster 150 kr. (incl morgenmad). Entebbe Botanisk have i Entebbe er et besøg værd. Den ligger op ad Lake Victoria og der findes mange intressante planter og træer. F.eks. er der gummitræer, kakaoplanter, kaneltræer og meget mere. Det er mest interresant hvis der er en der kan guide en rundt, men under alle omstændigheder er det en flot park, hvor man man en klase bananer som regel kan fodre aberne på meget tæt hold. Wildlife Center er en god zoologisk have, hvor dyrene har masser af plads. Seese Island Seese Islands er en fredsfyldt ø gruppe i Lake Victoria. Fra Masaka tager det ca. 1 time at køre til færgen Det er et dejligt feriested hvis man elsker gåture, sandstrand og ferie under primitive forhold. Der er et meget rigt fugleliv. Men man skal være meget tålmodig, da man kan komme til at vente på f.eks. færgen i flere timer... Jinja Her har Nilen sit udspring og herfra er det mulighed for at riverrafte på Nilen, som er et af de bedste steder i verden, hvor man bl.a. kan komme helt op på great 5. En dags riverrafting koster 95 $. Skal det være så vildt som muligt kan man desuden springe i elastik. Ønsker man at få oplevelserne med hjem kan man købe en cd med film eller billeder. I Jinja kan man overnatte på Kingfisher Resort, som er et fredsfyldt sted med svømmepool. En familiehytte koster ca 300 kr per nat.

9 Lake Nabagabo Lake Nabagabo ligger ca 1 times kørsel fra Masaka. Det er en af de få søer i Uganda der er sikker at svømme i. Vandet er godt nok ikke så rent, men man kan sagtens nyde en eftermiddag der i ro og mag. Der er også små hytter som kan lejes for ca 100 kr per nat. Krokodillefarmen Der ligger en krokodillefarm ca 1 times kørsel fra Masaka. Farmen ligger ud til Victoriasøen. Man kan se krokodillerne og hygge sig på stedet, hvor der er en lille restaurant og nogle hytter hvis man har lyst til at overnatte der. Indgangen koster ca 15 kr per person. Ækvator Når man kører fra lufthavnen til Masaka passerer man Ækvator, hvor vi normalt stopper når der er gæster, - så vi kan tage de obligatoriske billeder J Venlig hilsen Ruth og Carsten Jespersen

Kost og logi Arbejdsopgaver:

Kost og logi Arbejdsopgaver: UCC s VOLONTØRHÅNDBOG - Før afrejse er det vigtigt at man læser alt ned til afsnittet om turist attraktioner. Hvis du overvejer at rejse ud i verden som volontør kan du her læse om hvad det indebærer at

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Værd at vide om. Bolivia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Bolivia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Bolivia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Bolivia Hovedstad Indbyggere Sprog Sucre/La Paz 10,8 mio. Spansk, quechua og aymará Religion Valuta Areal Katolicisme og protestantisme

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Værd at vide om. Tanzania. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Tanzania. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Tanzania Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Tanzania Hovedstad Dodoma Indbyggere 51,8 mio. Sprog Religion Valuta Kiswahili Areal 945.037 km2 Islam og kristendom Tanzania shilling

Læs mere

Værd at vide om St. Maarten. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om St. Maarten. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om St. Maarten Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om St. Maarten Hovedstad Sprog Indbyggere Philipsburg (St. Maarten) og Marigot (Saint Martin) Hollandsk, fransk og engelsk Protestantisme

Læs mere

Værd at vide om Zambia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Zambia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Zambia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Zambia Hovedstad Indbyggere Sprog Lusaka 15,5 mio. Engelsk og bantusprog Religion Valuta Areal Kristendom og folkereligioner Kwacha (ZMK)

Læs mere

Værd at vide om Bahamas. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Bahamas. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Bahamas Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om Bahamas Hovedstad Indbyggere Sprog Nassau 377.300 Engelsk, kreolsk Religion Valuta Areal Protestantisme og katolicisme Bahamansk dollar

Læs mere

Værd at vide om. Sydafrika. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Sydafrika. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Sydafrika Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Sydafrika Hovedstad Sprog Indbyggere Pretoria Forskellige former for kristendom Afrikaans og engelsk Rand 54 mio. Religion Valuta Areal

Læs mere

Værd at vide om Borneo. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Borneo. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Borneo Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Borneo Statshovedstæder Indbyggere Sprog Kuching & Kota Kinabalu Sunni-islam og buddhisme 20 mio. Malaysisk, Religion Valuta Areal Ringgit

Læs mere

Værd at vide om. Namibia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Namibia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Namibia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Namibia Hovedstad Indbyggere Sprog Windhoek 2,2 mio. Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom Namibisk dollar 824.268 km2 Her kan du læse

Læs mere

Værd at vide om. Tanzania. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Tanzania. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Tanzania Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Tanzania Hovedstad Dodoma Indbyggere 51,8 mio. Sprog Religion Valuta Kiswahili Areal 945.037 km2 Islam og kristendom Tanzania shilling

Læs mere

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Polen Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Polen Hovedstad Indbyggere Sprog Warszawa 38,5 mio. Polsk Religion Valuta Areal Katolicisme Zloty 312.000 km2 Læs om valuta, drikkepenge,

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

Værd at vide om. Nicaragua. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Nicaragua. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Nicaragua Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Nicaragua Hovedstad Indbyggere Sprog Managua 5,9 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolsk og protestanter Córdoba 130.000 km2

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Værd at vide om. Rumænien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Rumænien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Rumænien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Rumænien Hovedstad Indbyggere Sprog Bukarest 22 mio. Rumænsk Religion Valuta Areal Rumænskortodoks Rumænske lei 237.500 km2 Herunder kan

Læs mere

Værd at vide om. Mexico. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Mexico. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Mexico Rejs med hjerte, hjerne & holdning Mexico fakta Hovedstad Indbyggere Sprog Mexico City 121 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Peso 1.967.183 km2 Her kan du læse

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

Værd at vide om. Zimbabwe. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Zimbabwe. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Zimbabwe Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Zimbabwe Hovedstad Indbyggere Sprog Harare 15,2 mio. Engelsk og forskellige bantussprog Religion Valuta Areal Kristendom og islam Amerikansk

Læs mere

MOTORIK- og MUSIKDAGPLEJEN VALLEKILDEVEJ 54

MOTORIK- og MUSIKDAGPLEJEN VALLEKILDEVEJ 54 MOTORIK- og MUSIKDAGPLEJEN VALLEKILDEVEJ 54 TLF.NR.: 59656705/51200794 VELKOMMEN I MIT HJEM. Jeg hedder Susanne Kristiansen og jeg er født i 1965. Jeg er uddannet fritidspædagog i 1987. I 2013 har jeg

Læs mere

Værd at vide om. Guatemala. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Guatemala. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Guatemala Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Guatemala Hovedstad Indbyggere Sprog Guatemala City 15 mio. Religion Valuta Areal Romerskkatolsk og oprindelige maya-religioner Quetzal

Læs mere

Husorden P7. Velkommen til afsnit P7. Adfærd og omgangstone. Alkohol og euforiserende stoffer. Aktiviteter. Besøg

Husorden P7. Velkommen til afsnit P7. Adfærd og omgangstone. Alkohol og euforiserende stoffer. Aktiviteter. Besøg Område: Psykiatrien i Region Syddanmark Afdeling: Psykiatrisk Afdeling Middelfart Dato: 27. maj 2015 Udarbejdet af: IG/tj Husorden P7 Velkommen til afsnit P7 For at gøre dit ophold i afsnittet så positivt

Læs mere

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Lake Naivasha/Lake Nakuru - Masai Mara - Victoria-søen - Serengeti - Ngorongoro - Amboseli Den rigtige og helt logiske rundrejse der kombinerer verdens to bedste

Læs mere

Overland safari i Uganda

Overland safari i Uganda Overland safari i Uganda 16 dages unik safarirejse til Ugandas bjerggorillaer, chimpanser og træklatrende løver Få en oplevelse for livet og tag med BENNS til Ugandas fantastiske dyreliv og enestående

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. MAD & GASTRONOMI

BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. MAD & GASTRONOMI 6-i-1 GAVE 500 KR 1 MAD & GASTRONOMI BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. Storbyens caféer og restauranter er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Værd at vide om. Belize. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Belize. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Belize Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Belize Hovedstad Indbyggere Sprog Belmopan 350.000 Spansk, kreolsk, div. mayaindianske dialekter Religion Valuta Areal RomerskkatolskBelizisk

Læs mere

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE REJSELEDER INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Det bedste af Uganda ENTEBBE BWINDI QUEEN ELIZABETH N.P KIBALE - ENTEBBE. 9 dage med afrejse i januar

Læs mere

Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2

Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2 Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2 Beliggende på plan 8 Til patienter og pårørende Regionshospitalet Randers Medicinsk Afdeling I denne pjece er der oplysninger, som kan have betydning for dig og dine

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Turkmenistan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Turkmenistan Hovedstad Indbyggere Sprog Asjkhabad Ca. 5 mio. Turkmensk og russisk Religion Valuta Areal Muslimer, primært sunniretningen

Læs mere

Værd at vide om. Galápagos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Galápagos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Galápagos Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Galápagos Provinshovedstad Indbyggere Sprog Puerto Baquerizo Moreno Romerskkatolicisme Ca. 30.000 Amerikansk dollar Spansk Religion Valuta

Læs mere

Værd at vide om. Sydkorea. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Sydkorea. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Sydkorea Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Sydkorea Hovedstad Indbyggere Sprog Seoul 49 mio. Koreansk Religion Valuta Areal Buddhisme og kristendom Won 100.210 km2 Herunder kan du

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Værd at vide om. Estland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Estland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Estland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Estland Hovedstad Indbyggere Sprog Tallinn 1,3 mio. Estisk Religion Valuta Areal Forskellige former for kristendom Euro Herunder kan du

Læs mere

Værd at vide om Cuba. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Cuba. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Cuba Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Cuba Hovedstad Indbyggere Sprog Havanna 11,2 mio. Spansk Religion Valuta Areal Katolicisme Peso convertible (CUC) Herunder kan du læse en række

Læs mere

Værd at vide om. Colombia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Colombia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Colombia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Colombia Hovedstad Indbyggere Sprog Bogotá 46,7 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Peso 1.141.748 km2 Herunder kan du

Læs mere

Ugandas horisonter ,- 13 dage. Ring

Ugandas horisonter ,- 13 dage. Ring Ugandas horisonter Murchison Falls - Kibale - Queen Elizabeth NP - Bwindi - Lake Mburo BENNS' Safari byder velkommen til landet mange kalder Afrikas smukkeste, The Pearl Of Africa, Uganda. Landet har lagt

Læs mere

Værd at vide om. Malaysia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Malaysia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Malaysia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Malaysia Hovedstad Indbyggere Sprog Kuala Lumpur 30 mio. Religion Valuta Areal Sunni-islam og buddhisme Ringgit Malaysisk og kinesisk 329.847

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Schweiz Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Schweiz Hovedstad Sprog Indbyggere Bern Tysk, fransk, italiensk, rætoromansk Romerskkatolicisme, franc Schweiziske protestantisme 8,1 mio.

Læs mere

Information til patienter og pårørende. Øjenafsnit E. Om ophold på Patienthotellet. Patienthotellet ved Odense Universitetshospital

Information til patienter og pårørende. Øjenafsnit E. Om ophold på Patienthotellet. Patienthotellet ved Odense Universitetshospital Information til patienter og pårørende Øjenafsnit E Om ophold på Patienthotellet Patienthotellet ved Odense Universitetshospital Fra Patient til gæst Velkommen til Øjenafsnit E på Patienthotellet. Med

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Værd at vide om. Australien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Australien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Australien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Australien Hovedstad Indbyggere Sprog Canberra 23,5 mio. Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom Australsk dollar Herunder kan du læse

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Gode råd til studieophold i Tanzania

Gode råd til studieophold i Tanzania Gode råd til studieophold i Tanzania Køb af flybilletter: køb billetten så tidligt som muligt, så bliver billetten billigst. Husk at tilkøbe konkursforsikring (koster under 50 kr.), hvis du vil undgå ikke

Læs mere

Flyrejse fra København (Kastrup Lufthavn) til Jerez de la Fronterra via Barcelona

Flyrejse fra København (Kastrup Lufthavn) til Jerez de la Fronterra via Barcelona Så er Dansk Svømmeunions mastersudvalg klar med et rejseoplæg for masterssvømmerne i de nordiske lande til Masters- EM i Cadiz den 12-20. september 09. Cadiz er spaniernes eget foretrukne ferierejsemål

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010 Fælles info Sol, varme solcreme og skygge. Høj sol, blå himmel og bare tæer i sandalerne... Husk derfor at smøre børnene med solcreme om morgenen. Børnene må gerne selv tage solcreme med, så I selv kontrollerer

Læs mere

Værd at vide om. Ecuador. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Ecuador. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Ecuador Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Ecuador Hovedstad Indbyggere Sprog Quito 15,8 mio. Spansk og quechua Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Amerikansk dollar Herunder

Læs mere

Til patienter og pårørende. Velkommen til M14. Nyremedicinsk Klinik. Vælg farve. Kvalitet Døgnet Rundt. Medicinsk Center

Til patienter og pårørende. Velkommen til M14. Nyremedicinsk Klinik. Vælg farve. Kvalitet Døgnet Rundt. Medicinsk Center Til patienter og pårørende Velkommen til M14 Nyremedicinsk Klinik Vælg farve Kvalitet Døgnet Rundt Medicinsk Center Velkomst og målsætning I denne folder kan du få relevante oplysninger om afsnit M14 og

Læs mere

Værd at vide om Chile. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Chile. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Chile Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Chile Hovedstad Indbyggere Sprog Santiago 17,5 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Chilenske peso 756.102 km2 Herunder kan

Læs mere

Værd at vide om. Norge. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Norge. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Norge Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Norge Hovedstad Indbyggere Sprog Oslo 5,2 mio. Norsk Religion Valuta Areal Protestantisme Norsk krone Herunder kan du læse en række praktiske

Læs mere

Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009.

Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009. Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009. Så sidder vi igen i Afrika og skriver dagbog, denne gang sidder vi på terrassen foran vores telt på Vuma Hill Tented Camp i Mikumi

Læs mere

Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit

Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Til patienter og pårørende Regionshospitalet Randers Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Telefon 7842 2020 Vi vil hermed byde velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit.

Læs mere

Værd at vide om. Forenede Arabiske Emirater. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Forenede Arabiske Emirater. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Forenede Arabiske Emirater Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om De Forenede Arabiske Emirater Hovedstad Indbyggere Sprog Abu Dhabi 5,9 mio. Arabisk Religion Valuta Areal Sunni-islam

Læs mere

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen,

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Trinity Skolen: Kære Venner af og Trinity Skolen, Så står sommeren så småt for døren, og dermed er det også tid til årets 2. nyhedsbrev fra os. Juli 203 Der sker hele tiden nyt i takt med at tiden går.

Læs mere

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om New Zealand Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta New Zealand Indbyggere Hovedstad Sprog 4,4 mio. Wellington Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom New zealandsk dollar 270.534 km2

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Sommercamp i Barretstown for søskende

Sommercamp i Barretstown for søskende Sommercamp i Barretstown for søskende Hvad er Barretstown? Barretstown er en specialdesignet camp i Irland, der tilbyder rekreationsophold til henholdsvis børn med alvorlige sygdomme og deres søskende.

Læs mere

Værd at vide om Kenya. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Kenya. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Kenya Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Kenya Hovedstad Indbyggere Sprog Nairobi 44 mio. Swahili Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Kenya shilling Herunder kan du læse en række

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende!

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende! Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Ulvehytten er fantastisk spændende og anderledes overnatningsmulighed i Knuthenborg Safaripark. Herunder finder I en række oplysninger,

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde. Solskin, badestrande og regnskov 15 dage fra kr. 22.598,- p.p. når to rejser sammen En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sand, smukke sandstrande,

Læs mere

Sommerlejr for Konkylier

Sommerlejr for Konkylier Sommerlejr for Konkylier Hvert år drager Rytme i Rudersdal af sted på Sommerlejr. Vi har en helt fantastisk uge i Århus, først med vores Konkylier og derefter med Kompagni-holdene. Her kan du læse en masse

Læs mere

Værd at vide om. Singapore. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Singapore. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Singapore Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Singapore Hovedstad Indbyggere Sprog Singapore 5,4 mio. Engelsk, kinesisk, tamil og malajisk Religion Valuta Areal Buddhisme, islam og

Læs mere

Velkommen til Aarhus Universitetshospital

Velkommen til Aarhus Universitetshospital Brendstrupgårdsvej 100, Skejby Her er praktiske informationer, som kan hjælpe dig, i forbindelse med din indlæggelse på Aarhus Universitetshospital. Hvis du har spørgsmål, eller hvis der er noget, du vil

Læs mere

PROVENCE, Fréjus - 2001.

PROVENCE, Fréjus - 2001. Rejsenotater fra PROVENCE, Fréjus - 2001. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater.

Læs mere

Vi har kortere og dermed billigere rejser til Uganda, men det er vanskeligt at gøre det bedre end denne.

Vi har kortere og dermed billigere rejser til Uganda, men det er vanskeligt at gøre det bedre end denne. Ugandas horisonter 13 dage Kontakt os for pris Murchison Falls - Kibale - Queen Elizabeth NP - Bwindi - Lake Mburo BENNS' Safari byder velkommen til landet mange kalder Afrikas smukkeste, The Pearl Of

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Før og under rejsen. Vi hører meget gerne fra dig, når du kommer hjem!

Før og under rejsen. Vi hører meget gerne fra dig, når du kommer hjem! Før og under rejsen Danhil Travel ønsker naturligvis, at rejsen til Cuba bliver en af de ferier, som frembringer et stort smil, når du af og til mindes den. Her er et par gode råd og lidt vejledning fra

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 01 ARQUIPA TIL TAQUILE I hentes af en minivan og køres den korte strækning

Læs mere