Den Lokale Avis. Folkebladet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den Lokale Avis. Folkebladet"

Transkript

1 Linå erhverv plejehjem Lemming folketingsmedlem uheld tyveri værtshus underskud foto fakta det sker deadline politik Silkeborg Plakaten sygehus debat penge valg butikker artikler ny tur Torvet motorvej Laven borgmester portræt sundhed Linå skole plejehjem Lemming folketingsmedlem uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta det sker deadline politik Silkebor debat korrektur valg butikker artikler nyheder analyser kultur Torvet motorvej Laven borgmester portræt sundhed Linå skole plejehjem Lemming folketingsmedlem uheld tyveri værts o fakta det sker deadline politik Silkeborg Plakaten sygehus debat korrektur valg butikker artikler nyheder analyser kultur Torvet motorvej Laven borgmester portræt sundhed Linå skole g folketingsmedlem uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta det sker deadline politik Silkeborg sygehus valg drop ind Bjerringbro-Silkeborg butikker nyheder kultur morgen compagnie dhed skole uheld tyveri direkte politik Silkeborg musik guld Silkeborg IF studie deadline politik Silkeborg sygehus valg drop ind Bjerringbro-Silkeborg butikker nyheder kultur morgen c j vært sundhed skole uheld tyveri direkte politik Silkeborg musik guld Silkeborg IF studie deadline politik Silkeborg sygehus valg drop ind Bjerringbro-Silkeborg butikker nyheder kult iet motorvej vært sundhed skole uheld tyveri direkte politik Silkeborg musik guld Silkeborg IF studie deadline politik Silkeborg sygehus valg drop ind Bjerringbro-Silkeborg butikker nyhe ompagniet motorvej vært sundhed skole uheld tyveri direkte politik Silkeborg musik guld Silkeborg IF studie deadline politik Silkeborg sygehus valg drop ind Bjerringbro-Silkeborg butikk orgen compagniet motorvej vært sundhed skole uheld tyveri direkte politik Silkeborg musik guld Silkeborg IF studie deadline politik Them debat korrektur valg butikker artikler nyheder rn borgmester portræt sundhed Bryrup skole plejehjem Voel uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Fårvang deadline politik Them debat korrektur valg butikker artikler nyheder kult rgmester portræt sundhed Bryrup skole plejehjem Voel uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Fårvang telefon abonnement billetter læsere rejser betaling blæksprutter omstilling ku er abonnenter telefon abonnement billetter læsere rejser betaling blæksprutter omstilling kunder aviser salg klager abonnenter telefon abonnement billetter læsere rejser betaling blækspru er aviser salg klager abonnenter telefon abonnement billetter læsere rejser betaling blæksprutter omstilling kunder aviser salg klager abonnenter telefon abonnement billetter læsere rejs tter omstilling kunder aviser salg klager abonnenter telefon abonnement billetter læsere rejser betaling blæksprutter omstilling kunder aviser salg klager abonnenter telefon abonneme jser betaling blæksprutter omstilling kunder aviser salg klager abonnenter telefon abonnement billetter læsere rejser betaling blæksprutter omstilling kunder aviser salg klager abonnen ent billetter læsere rejser betaling blæksprutter omstilling kunder aviser salg klager abonnenter telefon abonnement billetter læsere rejser betaling blæksprutter omstilling kunder aviser ter deadline politik Them debat korrektur valg butikker artikler nyheder kultur analyser Gjern borgmester portræt sundhed Bryrup skole plejehjem Voel uheld tyveri værtshus anmeldels deadline politik Them debat korrektur valg butikker artikler nyheder kultur analyser Gjern borgmester portræt sundhed Bryrup skole plejehjem Voel uheld tyveri værtshus anmeldelse deadline politik Them debat korrektur valg butikker artikler nyheder kultur analyser Gjern borgmester portræt sundhed Bryrup skole plejehjem Voel uheld tyveri værtshus anmeldelse deadline politik Silkeborg sygehus kommentar valg Silkeborg IF butikker artikler breaking news nyheder kultur galleri motorvej sport borgmester sundhed skole folketingsmedlem Bjerr held tyveri værtshus ipad underholdning foto fakta liveopdatering deadline politik Silkeborg sygehus kommentar valg Silkeborg IF butikker artikler breaking news nyheder kultur galler gmester sundhed skole folketingsmedlem Bjerringbro-Silkeborg uheld tyveri værtshus ipad underholdning foto fakta liveopdatering deadline politik Silkeborg sygehus kommentar valg S artikler breaking news nyheder kultur galleri motorvej sport borgmester sundhed skole folketingsmedlem Bjerringbro-Silkeborg uheld tyveri værtshus ipad underholdning foto fakta live politik Silkeborg sygehus kommentar valg Silkeborg IF butikker artikler breaking news nyheder kultur galleri motorvej sport borgmester sundhed skole folketingsmedlem Bjerringbro veri værtshus ipad underholdning foto fakta liveopdatering deadline politik Silkeborg sygehus kommentar valg Silkeborg IF butikker artikler breaking news nyheder kultur galleri mot ter sundhed skole folketingsmedlem Bjerringbro-Silkeborg uheld tyveri værtshus ipad underholdning foto fakta liveopdatering deadline politik Silkeborg Plakaten sygehus digital butikk rvet motorvej Ulstrup borgmester portræt sundhed Ry skole plejehjem Bryrup folketingsmedlem uheld tyveri værtshus anmeldelse lukketid galleri Fårvang sport video farver photosho ilkeborg Plakaten sygehus digital butikker nyheder kultur Torvet motorvej Ulstrup borgmester portræt sundhed Ry skole plejehjem Bryrup folketingsmedlem uheld tyveri værtshus anme leri Fårvang sport video farver photoshop deadline politik Silkeborg Plakaten sygehus digital butikker nyheder kultur Torvet motorvej Ulstrup borgmester portræt sundhed Ry skole plejehj smedlem uheld tyveri værtshus anmeldelse lukketid galleri Fårvang sport video farver photoshop deadline politik Silkeborg Plakaten sygehus digital butikker nyheder kultur Torvet motor ter portræt sundhed Ry skole plejehjem Bryrup folketingsmedlem uheld tyveri værtshus anmeldelse lukketid galleri Fårvang sport video farver photoshop deadline Silkeborg kultur butikk ate night nyheder Torvet reportage Alderslyst gågade bolig portræt foto fakta det sker forretninger tøj interview ure service deadline Silkeborg kultur butikker smykker artikler late nig portage Alderslyst gågade bolig portræt foto fakta det sker forretninger tøj interview ure service deadline Silkeborg kultur butikker smykker artikler late night nyheder Torvet reportage olig portræt foto fakta det sker forretninger tøj interview ure service deadline Silkeborg kultur butikker smykker artikler late night nyheder Torvet reportage Alderslyst gågade bolig po sker forretninger tøj interview ure service deadline Silkeborg kultur butikker smykker artikler late night nyheder Torvet reportage Alderslyst gågade bolig portræt foto fakta det sker forre ure service deadline Silkeborg kultur butikker smykker artikler late night nyheder Torvet reportage Alderslyst gågade bolig portræt foto fakta det sker forretninger tøj interview ure servic ns debat korrektur valg butikker Sjørslev artikler nyheder kultur Engesvang borgmester portræt sundhed Thorning skole plejehjem Kjellerup uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta politik Ans debat korrektur valg butikker Sjørslev artikler nyheder kultur Engesvang borgmester portræt sundhed Thorning skole plejehjem Kjellerup uheld tyveri værtshus anmeldelse d deadline politik Ans debat korrektur valg butikker Sjørslev artikler nyheder kultur Engesvang borgmester portræt sundhed Thorning skole plejehjem Kjellerup uheld tyveri værtshus a a Kragelund deadline politik Ans debat korrektur valg butikker Sjørslev artikler nyheder kultur Engesvang borgmester portræt sundhed Thorning skole plejehjem Kjellerup uheld tyver lse foto fakta Kragelund deadline politik Ans debat korrektur valg butikker Sjørslev artikler nyheder kultur Engesvang borgmester portræt sundhed Thorning skole plejehjem Kjellerup u anmeldelse foto fakta Kragelund deadline politik Ulstrup debat korrektur valg butikker artikler nyheder kultur analyser Bjerringbro borgmester sport portræt sundhed Hammel skole held tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Grundfos deadline politik Ulstrup debat korrektur valg butikker artikler nyheder kultur analyser Bjerringbro borgmester sport portræt sundhe jehjem Thorsø uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Grundfos deadline politik Ulstrup debat korrektur valg butikker artikler nyheder kultur analyser Bjerringbro borgmester sp Hammel skole plejehjem Thorsø uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Grundfos deadline politik Ulstrup debat korrektur valg butikker artikler nyheder kultur analyser Bjerringbro b træt sundhed Hammel skole plejehjem Thorsø uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Grundfos deadline politik Ulstrup debat korrektur valg butikker artikler nyheder kultur analyse mester sport portræt sundhed Hammel skole plejehjem Thorsø uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Grundfos deadline politik økonomi debat ledelse valg udvikling artikler nyhe penge foto tryk online deadline deadline politik økonomi debat ledelse valg udvikling artikler nyheder kultur indhold penge foto tryk online deadline deadline politik økonomi debat l g artikler nyheder kultur indhold penge foto tryk online deadline deadline politik økonomi debat ledelse valg udvikling artikler nyheder kultur indhold penge foto tryk online deadline p at ledelse valg udvikling artikler nyheder kultur indhold penge foto tryk online deadline politik økonomi debat ledelse valg udvikling artikler nyheder kultur indhold penge foto tryk onlin politik økonomi debat ledelse valg udvikling artikler nyheder kultur indhold penge foto tryk online deadline politik økonomi debat ledelse valg udvikling artikler nyheder kultur indhold ne deadline politik økonomi debat ledelse valg udvikling artikler nyheder kultur indhold penge foto tryk online deadline deadline politik økonomi debat ledelse valg udvikling artikler nyh penge foto tryk online deadline lovgivning it drift e-avis regnskab ferie planlægning overenskomst computer rundvisning økonomi mail lovgivning it drift e-avis regnskab ferie planlægnin mputer rundvisning økonomi mail lovgivning it drift e-avis regnskab ferie planlægning overenskomst computer rundvisning økonomi mail lovgivning it drift e-avis regnskab ferie planlæg t computer rundvisning økonomi mail lovgivning it drift e-avis regnskab ferie planlægning overenskomst computer rundvisning økonomi mail lovgivning it drift e-avis regnskab ferie pl omst computer rundvisning økonomi mail lovgivning it drift e-avis regnskab ferie planlægning overenskomst computer rundvisning økonomi mail lovgivning it drift e-avis regnskab ferie pl omst computer rundvisning økonomi mail lovgivning it drift e-avis regnskab ferie planlægning overenskomst computer rundvisning økonomi mail Folkebladet børn abonnement sol b sten cykel Kjellerup Tidende kunder aviser Midtjyllands Avis ugeavis omdeling voksne deadline sikkerhed regn Folkebladet børn abonnement sol bude læsere Ekstra Posten cykel Kjelleru viser Midtjyllands Avis ugeavis omdeling voksne deadline sikkerhed regn Folkebladet børn abonnement sol bude læsere Ekstra Posten cykel Kjellerup Tidende kunder aviser Midtjyllands A g voksne deadline sikkerhed regn Folkebladet børn abonnement sol bude læsere Ekstra Posten cykel Kjellerup Tidende kunder aviser Midtjyllands Avis ugeavis omdeling voksne deadline ebladet børn abonnement sol bude læsere Ekstra Posten cykel Kjellerup Tidende kunder aviser Midtjyllands Avis ugeavis omdeling voksne deadline sikkerhed regn Folkebladet børn abon ere Ekstra Posten cykel Kjellerup Tidende kunder aviser Midtjyllands Avis ugeavis omdeling voksne deadline sikkerhed regn telefon Folkebladet abonnement bude læsere Ekstra Posten bl Tidende kunder aviser Midtjyllands Avis ugeavis omdeling vognmænd deadline telefon Folkebladet abonnement bude læsere Ekstra Posten blæksprutter Kjellerup Tidende kunder avis is ugeavis omdeling vognmænd deadline telefon Folkebladet abonnement bude læsere Ekstra Posten blæksprutter Kjellerup Tidende kunder aviser Midtjyllands Avis ugeavis omdeling v telefon Folkebladet abonnement bude læsere Ekstra Posten blæksprutter Kjellerup Tidende kunder aviser Midtjyllands Avis ugeavis omdeling vognmænd deadline telefon Folkebladet ab ere Ekstra Posten blæksprutter Kjellerup Tidende kunder aviser Midtjyllands Avis ugeavis omdeling vognmænd deadline telefon Folkebladet abonnement bude læsere Ekstra Posten bl Tidende kunder aviser Midtjyllands Avis ugeavis omdeling vognmænd deadline deadline udland overblik Lars Løkke Rasmussen layout politik katastrofer korrektur jubilæum valg nav analyser kreativ kommentar portræt vita brevkasse pletskud tv navne Xtra krydsord sundhed Helle Thorning København fødselsdag deadline udland overblik Lars Løkke Rasmussen politi ktur jubilæum valg navne artikler nyheder analyser kommentar portræt vita brevkasse pletskud tv Folkebladet navne Xtra krydsord sundhed Helle Thorning København fødselsdag deadline udland ov smussen politik katastrofer korrektur jubilæum valg navne artikler nyheder analyser kommentar portræt vita brevkasse pletskud tv navne Xtra krydsord sundhed Helle Thorning Københa line udland overblik Lars Løkke Rasmussen politik katastrofer korrektur jubilæum valg navne artikler nyheder analyser kommentar portræt vita brevkasse pletskud tv navne Xtra krydsord g IF judo volleyball artikler Troels Bech Bjerringbro-Silkeborg bordtennis nyheder serie 2 analyser cykling spænding Europa Cup kommentar Kjellerup IF fodbold jyllandsserie Rasmus Lau nrik Tømrer dommer 2-2 stillinger dans resultater Jakob Fuglsang håndbold Silkeborg IF judo volleyball artikler Troels Bech Bjerringbro-Silkeborg bordtennis nyheder serie 2 analyser cyk ndsserie Europa Cup kommentar Kjellerup IF fodbold jyllandsserie Rasmus Lauge straffespark Henrik Tømrer dommer 2-2 stillinger dans resultater Jakob Fuglsang håndbold Silkeborg I rtikler Troels Bech Bjerringbro-Silkeborg bordtennis nyheder serie 2 analyser cykling spænding Europa Cup kommentar Kjellerup IF fodbold Rasmus Lauge debat Henrik Tømrer dommer 2- ultater Jakob Fuglsang håndbold Silkeborg IF judo volleyball artikler Troels Bech Bjerringbro-Silkeborg bordtennis nyheder serie 2 analyser cykling spænding Europa Cup kommentar K jyllandsserie Rasmus Lauge straffespark Henrik Tømrer Pedersen telefon abonnement læsere blæksprutter kunder aviser klager service kørsel Midtjyllands Avis fritidsjob telefon abonnem tter kunder aviser klager service kørsel Midtjyllands Avis fritidsjob telefon abonnement læsere blæksprutter kunder aviser klager service kørsel Midtjyllands Avis fritidsjob telefon abonn sprutter kunder aviser klager service kørsel Midtjyllands Avis fritidsjob telefon abonnement læsere blæksprutter kunder aviser klager service kørsel Midtjyllands Avis fritidsjob telefon ab æksprutter kunder aviser klager service kørsel Midtjyllands Avis fritidsjob telefon abonnement læsere blæksprutter kunder aviser klager service kørsel Midtjyllands Avis fritidsjob telefon ab læksprutter kunder aviser klager service kørsel Midtjyllands Avis fritidsjob telefon abonnement læsere blæksprutter kunder aviser klager service kørsel Midtjyllands Avis fritidsjob dead bat korrektur annoncer valg butikker Ry artikler nyheder kultur Galten borgmester portræt sundhed Gl. Rye skole plejehjem Stjær uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Alling dead Den Lokale Avis bat korrektur valg butikker Ry artikler nyheder kultur Galten borgmester portræt sundhed Gl. Rye skole plejehjem Stjær uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Alling deadline po rrektur valg butikker Ry artikler nyheder kultur Galten borgmester portræt sundhed Gl. Rye skole plejehjem Stjær uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Alling deadline politik L r valg butikker Ry artikler nyheder kultur Galten borgmester portræt sundhed Gl. Rye skole plejehjem Stjær uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Alling deadline politik Låsby deba kker Ry artikler nyheder kultur Galten borgmester portræt sundhed Gl. Rye skole plejehjem Stjær uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Alling abonnement bude læsere Ekstra Po oprydning kørsel kunder aviser Midtjyllands Avis ugeavis omdeling vognmænd deadline abonnement bude læsere Ekstra Posten blæksprutter oprydning kørsel kunder aviser Midtjyllands A g vognmænd deadline abonnement bude læsere Ekstra Posten blæksprutter oprydning kørsel kunder aviser Midtjyllands Avis ugeavis omdeling vognmænd deadline Folkebladet abonne kstra Posten blæksprutter oprydning kørsel kunder aviser Midtjyllands Avis ugeavis omdeling vognmænd deadline abonnement bude læsere Ekstra Posten blæksprutter oprydning kørsel k yllands Avis ugeavis omdeling vognmænd deadline abonnement bude læsere telefon Kjellerup Tidende tilbud læsere annoncer ugeavis blæksprutter kreativ kunder aviser salg Midtjyllands osten layout Annoncebladet pris telefon Kjellerup Tidende tilbud læsere annoncer ugeavis blæksprutter kreativ kunder aviser salg Midtjyllands Avis tillæg Ekstra Posten layout Annonce jellerup Tidende tilbud læsere annoncer ugeavis blæksprutter kreativ kunder aviser salg Midtjyllands Avis tillæg Ekstra Posten layout Annoncebladet pris telefon Kjellerup Tidende tilbud geavis blæksprutter kreativ kunder aviser salg Midtjyllands Avis tillæg Ekstra Posten layout Annoncebladet pris telefon Kjellerup Tidende tilbud læsere annoncer ugeavis blæksprutter krea lg Midtjyllands Avis tillæg Ekstra Posten layout Annoncebladet pris telefon Kjellerup Tidende tilbud læsere annoncer ugeavis blæksprutter kreativ kunder aviser salg Midtjyllands Avis ti yout Annoncebladet pris er late night nyheder Torvet reportage Alderslyst gågade bolig portræt foto fakta det sker forretninger tøj interview ure service deadline Silkeborg kultur butikk

2 2 I mange år var papirudgaven af Midtjyllands Avis identisk med virksomheden Midtjyllands Avis - eller slet og ret Avisen, som mange kalder os. Siden fik vi flere ben at stå på - ugeaviser, en lokalradio og senest elektroniske udgivelser som Mja.dk. Historien har været lang og broget, og den skal ikke genopfriskes her. Meningen med dette tillæg er at fortælle lidt om, hvad vi går og laver på Avisen. Og den aktuelle anledning er, at Silkeborgs lokalradio, Radio 1, for nylig er flyttet ind på Papirfabrikken 18. Efter en større ombygning har radioens medarbejdere fået helt nye og usædvanlige lokaler, der har udfordret arkitekterne. Resultatet er blevet spændende og fornyende. Avisen er altså langt mere end en udgave på papir, der udkommer seks gange om ugen. Vi er en moderne medievirksomhed, der forsøger at ramme alle borgere døgnet rundt på forskellige medieplatforme - med lyd, billeder og skrevne ord. Og vi spænder lige fra den trykte avis til nyheder serveret på mobiltelefon og tablets. Vi er godt 80 fastansatte samt ca. 550 bude, der dagligt løser en lang række vidt forskellige opgaver. I dette tillæg kan du få en fornemmelse af, hvad vi laver, og hvem vi er. God læselyst! velkommen en Lange Foto: Jakob Stigsen Andersen Tillæg til Midtjyllands Avis 24. november 2011 Tryk: A/S Tekst: Steffen Lange Foto: Jakob Stigsen Andersen Tillæg til Midtjyllands Avis 24. novemk: Erritsø Tryk A/S Tekst: Steffen Lange Foto: Jakob Stigsen Andersen Tillæg til Midtjyllands ember 2011 Tryk: Erritsø Tryk A/S Tekst: Steffen Lange Foto: Jakob Stigsen Andersen Tillæg til Midtjyllands Avis 24. november 2011 Tryk: A/S Tekst: Steffen Lange Foto: Jakob Stigsen Andersen Tillæg til Midtjyllands Avis 24. november 2011 Tryk: Erritsø Tryk A/S Tekst: Steffen

3 3 Silkeborg-redaktionen er kravlet op på toppen af Radisson Blu Hotel for at få et bedre udsyn over Silkeborg. Fra venstre ses redaktionssekretær Knud Jakobsen, journalisterne Brian Holst, Susanne Niskanen og Jakob Schmidt, Silkeborg-redaktør Bent Nørgaard, journalisterne Christian Kloch Larsen (bagerst) og Jens Andersen, journalistpraktikant Camilla Riis Thomsen samt journalisterne Ove Rabøl og Kenneth Husum. Silkeborg-redaktionen dækker blandt andet den kommunale verden og en lang række specialområder Midtjyllands Avis har cirka 35 redaktionelle medarbejdere, og den største enkelt-redaktion er Silkeborg-redaktionen, der består af 10 personer. To af dem redigerer og producerer sider, så reelt er der otte»skriverkarle«om at klare de mange opgaver, der påhviler Silkeborg-redaktionen. Som navnet siger, dækker de 10 medarbejdere først og fremmest Silkeborg Kommune. Overordnet tager redaktionen sig af alt det politiske og kommunale stof, mens man på andre områder - reportager, erhverv, kultur, foreningsstof osv. holder sig til det geografiske område, der udgjorde Silkeborg Kommune før kommunesammenlægningen for nogle år siden. De øvrige områder i den nye kommune dækkes af redaktionerne Nord-Vest og Syd-Øst. Det er altså Silkeborg-redaktionen, der eksempelvis dækker byrådsmøderne, selv om sagerne på politikernes dagsorden også kan omhandle spørgsmål vedrørende Them, Kjellerup eller Gjern. Det sker for at sikre en så høj specialviden som mulig via medarbejdere, der er tæt på det politiske og kommunale liv. Andre medarbejdere har andre specialer, skolestof, rets- og kriminalstof eller det sociale stof eksempelvis, men det hindrer ikke, at alle også arbejder allround. Foruden stoffet til Midtjyllands Avis er Silkeborg-redaktionen storleverandør til Mja.dk samt en lang række specialtillæg. Det kan være erhvervstillæg, portrætaviser, specialaviser om store begivenheder, Ildfestregattaen eksempelvis, tillæg om hus, have og byggeri samt meget andet. Desuden er der tæt samarbejde mellem Silkeborg-redaktionen og Ekstra Posten om butikslivet og foromtaler af kulturelle aktiviteter, arrangementer i foreninger m.v., som både Avisens og Ekstra Postens læsere har glæde af. Silkeborg butikker artikler nyheder analyser kultur Torvet motorvej Laven borgmester portræt sundhed Linå erhverv plejehjem Lemming folketingsme tyveri værtshus underskud foto fakta det sker deadline politik Silkeborg Plakaten sygehus debat penge valg butikker artikler nyheder ana deadline politik Sil- keborg Plakaten sygehus debat korrektur valg butikker artikler nyheder analyser vet motorvej Laven borgmester portræt sundhed Linå skole plejehjem Lemming folketingsmedlem u værtshus anmel- delse foto fakta det sker deadline politik Silkeborg Plakaten sygehus debat kor

4 4 At samle de radio-aktive medarbejdere er ikke så let, for de flyver og farer og arbejder næsten døgnet rundt. Men her er det lykkedes. Fra venstre ses studievært Jacob Nøhr, salgskonsulent Thomas Juul Jensen, studievært Bo Linde, salgskonsulent Annette Ladefoged, studievært Anders Lynge, direktør Michael Jørgensen, program- og musikchef Thomas Schlie og journalist Søren Rasmussen. Radio 1 er Silkeborgs lokale radio, der altid er med, hvor tingene sker Når lytterne stiller ind på FM-båndet kanal 107,7 eller en af de andre frekvenser for at høre Radio 1, står studieværterne på Papirfabrikken. Radioen ejes nemlig af Midtjyllands Avis, og radioen er en integreret del af alt det, der sker i den midtjyske medievirksomhed. For radioens medarbejdere har flytningen til Papirfabrikken på flere måder været en helt ny start, idet alt udstyret er blevet skiftet i forbindelse med flytningen. Alt er nu blevet digitalt, og der er blandt andet kommet nye mixere og nyt afviklingsudstyr. Selv mikrofonerne er blevet skiftet - alt simpelt hen. Det gamle udstyr var fra starten af 90 erne, og i dag har Radio 1 det nyeste, der kan skaffes. Radio 1 har dermed den mest moderne teknik og råder over et af de mest moderne studier blandt Danmarks kommercielle radioer. Radio 1 sender også Silkeborg Guld - kanalen, der sender selvstændigt fra 6 morgen til 24 midnat og forsyner det mere modne publikum med musik og nyheder. Radio 1 sender selvstændigt døgnet rundt, mens der samsendes nattens øvrige timer med Silkeborg Guld. Radio 1 er en rigtig lokalradio, hvis eksistensberettigelse er det nære. Således transmitterer man eksempelvis fra SIF s og BSV s kampe i Superligaen i fodbold og Herreligaen i håndbold, ligesom man har kontakt til de lokale lyttere via sms-konkurrencer, lytternes meninger og meget andet. Mange lyttere sender trafikmeddelelser ind til radioen, som man lynhurtigt kan videregive til de øvrige lyttere. Radioen er i det hele taget med, hvor tingene sker. Hurtig lokal nyhedsformidling på en troværdig måde, er mottoet. Via nettet kan radioen høres over hele kloden, mens man via FM-båndet dækker Midt- og Østjylland raden rundt - fra Horsens over Aarhus, Randers og Viborg til Ikast og Herning. Silkeborg-området er dog det primære - for her er langt de fleste lyttere og annoncører. Radio 1 har sin store sendemast på Nørreskov Bakke i Silkeborg samt andre sendere i Gjern, Galten, Ry, Bryrup og Nørre Snede. Det sidste skyldes, at man samsender Guld med HLR - Højderyggens Lokalradio i enkelte timer. Skal man tune ind på Radio 1, finder man den på følgende kanaler: Silkeborg 107,7, Galten 90,0, Bryrup 106,8, Gjern 106,6 og Nørre Snede 93,5. Guld finder man i Silkeborg på FM-båndet på 101,2 og 94,5. radio 1 uheld tyveri direkte politik Silkeborg musik guld Silkeborg IF studie deadline politik Silkeborg sygehus valg drop ind Bjerringbro-Silkebo nyheder kultur morgen compagniet motorvej vært sundhed skole uheld tyveri direkte politik Silkeborg musik guld Silkeborg IF studie dead deadline politik Sil- keborg sygehus valg drop ind Bjerringbro-Silkeborg butikker nyheder kultur morgen comp torvej vært sundhed skole uheld tyveri direkte politik Silkeborg musik guld Silkeborg IF studie deadline politi sygehus valg drop ind Bjerringbro-Silkeborg butikker nyheder kultur morgen compagniet motorvej vært sun

5 5 Journalisterne Bjarne Gregersen, Mette Andersen og Marie Sørensen udgør redaktionen, der i fællesskab tager sig af Syd og Øst. Det er områder, som blandt andet er præget af store naturværdier, som her Sminge Sø, hvor der fra fugletårnet er en enestående udsigt. Det er et yndet rekreativt område, der også passeres af mange kanofarere på Gudenåen. Tre journalister har fingeren på pulsen i naturskønne områder tæt ved Silkeborg De tidligere områder Gjern og Them, der var selvstændige kommuner frem til 2007, dækkes af en tremands-redaktion, der har til huse på hovedredaktionen i Silkeborg. Her fra beskriver de tre journalister stort og småt nordøst for Silkeborg fra områderne omkring Voel, Sorring, Gjern, Fårvang og Grauballe. Syd for Silkeborg dækker de tilsvarende lokalområderne omkring Them, Gjessø, Salten, Hjøllund, Vrads og Bryrup. Redaktionen har også ansvaret for indholdet og sideredigeringen af de to ugeaviser, der udkommer i de to områder. Det er Folkebladet, der primært udkommer i den tidligere Gjern Kommune, og Den Lokale Avis, der dækker området syd for Silkeborg. Da der ikke er tale om selvstændige kommunale områder, men dele af Silkeborg Kommune, dækkes områderne i Midtjyllands Avis under geografiske betegnelser, nemlig henholdsvis Øst og Syd. Ud over at skrive og redigere til Midtjyllands Avis og ugeaviserne bidrager redaktionen også til Mja.dk, når der er stof fra områderne, der passer til nettet. Syd & Øst plejehjem Voel uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Fårvang deadline politik Them debat korrektur valg butikker artikler nyheder ku lyser Gjern borgmester portræt sundhed Bryrup skole plejehjem Voel uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Fårvang deadline poli deadline politik Them debat korrektur valg butikker artikler nyheder kultur analyser Gjern borgmester sundhed Bryrup skole plejehjem Voel uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Fårvang deadline poli debat korrektur valg butikker artikler nyheder kultur analyser Gjern borgmester portræt sundhed Bryr

6 6 Kontorassistenterne Thyra Høstrup, Lene Hjorth, Rie Buch-Larsen, Lisa Bøndergaard Bertelsen og Lisbeth Esman har taget opstilling bag skranken i Midtjyllands Avis reception. Bagerst distributionschef Michael Fendinge Olsen, der i det daglige er chef for receptionens medarbejdere. I receptionen er man tæt på kunderne - også dem, der bruger telefonen Fem medarbejdere er ansat i receptionen på Midtjyllands Avis, og det er dem, der ofte har den første kontakt med kunder, der selv møder op på Papirfabrikken, eller benytter sig af telefonen. To af medarbejderne deles nemlig om at passe telefonomstillingen, der på hverdage er åben fra 7.30 til Derefter kommer nogle aftenvagter og sørger for, at man kan kontakte os helt frem til klokken på hverdage og om lørdagen. At passe omstillingsbordet er meget mere end»bare«af viderestille en telefon. Her gælder det også om at holde styr på, hvor de øvrige medarbejdere er - eksempelvis på redaktionen eller i annonceafdelingen. Hvem er ude af huset, hvem har fri, er syg eller på ferie? Hvornår er hvem optaget af møder, og hvornår ventes de tilbage? Mange bolde skal holdes i luften, og altid skal man være venlig, selv om der er pres på og»mange på linjen«. Andre medarbejdere i receptionen arbejder med forskellige administrative opgaver, der ofte er forbundet med den direkte kundekontakt. Det gælder eksempelvis abonnenter, der kommer ind på kontoret for at betale for deres avis. Andre afhenter aviser og ugeaviser, der er lagt til side, og så er der andre, der skal ledes videre, eksempelvis til salgsafdelingen eller redaktionen. Her gælder det blandt andet om at vide, hvem, der skriver om hvad, så en kilde ikke sendes»fra Herodes til Pilatus«, inden man når frem til den rette journalist. Endelig holder rejseafdelingen også til i receptionen. Mange af Avisens trofaste kunder rejser ofte med på de større og mindre ture, som Midtjyllands Avis løbende udbyder, og mange møder selv frem for at ordne det praktiske med billetter og betaling. Så det er et alsidigt arbejde, der i fællesskab udføres i receptionen. Receptionen nnement billetter læse- re rejser betaling blæksprutter omstilling kunder aviser salg klager telefon abonnement billetter læsere rejser betaling blæksprutter omstilling kunder aviger abonnenter telefon abonnement billetter læsere rejser betaling blæksprutter omstilling er salg klager abonnenter telefon abonnement billetter læsere rejser betaling blæksprutter omstilling kunder aviser salg klager abonnenter nnement billetter læsere rejser betaling blæksprutter omstilling kunder aviser salg klager abonnenter telefon abonnement billetter læsere

7 7 Afdelingen består af onlineredaktør Søren Nielsen, webmaster Anders Nielsen, journalist Mads Klougart, onlinechef Bjørn Harbøll samt online annoncekonsulent Casper Overgaard Due og salgs- og kontorassistent Malene Steinicke. På Papirfabrikken sidder et af Danmarks mest fremadstormende onlinemedier med fokus på lokale nyheder og serviceoplysninger Den elektroniske formidling af nyheder og annoncer er i rivende udvikling, og det er baggrunden for, at Midtjyllands Avis for nogle år siden oprettede en onlineafdeling, der består af journalister, udviklere og sælgere. Formålet med onlineafdelingen er hele tiden at være med længst fremme, når det gælder hurtig publicering af nyhedshistorier og andre informationer, som kan være til gavn og glæde for brugerne i dækningsområdet. Onlineafdelingen driver og udvikler løbende en række forskellige sites, herunder Silkeborg.dk og flagskibet Mja.dk, hvor mere end hver tredje af Silkeborg Kommunes internetbrugere jævnligt kommer forbi. Dermed ligger Mja.dk s dækningsgrad i den absolutte top, og ingen andre sammenlignelige lokale sites i Danmark har en bedre dækningsgrad. Mja.dk s fokus er væsentlige, lokale nyheder, der har relevans for internet-læserne. Dertil prioriteres sport højt sammen med kriminalitet, skæve og underholdende historier samt konkurrencer og masser af andre spændende ting. Der sendes også ofte live-tekst fra Silkeborg IF s og Bjerringbro- Silkeborgs kampe, og hele tiden flyttes der grænser og»leges«med de elektroniske medier. Onlineafdelingen arbejder også sammen med det øvrige mediehus, når det gælder redaktionelt indhold og udvikling. Der leveres dagligt nyheder til Radio 1 og senest er udviklet adgang til Midtjyllands Avis på ipad og iphone. Man kan også kan læse de hurtige Mja. dk-nyheder og høre radio direkte på mobiltelefonen via Mja.dk. Online news nyheder kultur galleri motorvej sport borgmester sundhed skole folketingsmedlem Bjerringbro-Silkeborg uheld tyveri værtshus ipad ning foto fakta liveopdatering deadline politik Silkeborg sygehus kommentar valg Silkeborg IF butikker artikler breaking news nyheder ku deadline politik Sil- keborg sygehus kommentar valg Silkeborg IF butikker artikler breaking news nyheder ku motorvej sport borg- mester sundhed skole folketingsmedlem Bjerringbro-Silkeborg uheld tyveri værtshus ipad ning foto fakta live- opdatering deadline politik Silkeborg sygehus kommentar valg Silkeborg IF butikker artikle

8 8 Fotograferne på Midtjyllands Avis, som de selv ser sig: Fra venstre Torben Larsen, Jens Anker Tvedebrink og Jakob Stigsen Andersen. Pressefotografernes arbejde er i rivende udvikling, kravet om hurtig levering skærpes hele tiden Med mere end kørte kilometer om året er fotograferne de mest»udadvendte«medarbejdere på Midtjyllands Avis. Der er næppe den flække, som de ikke har været i, når de på motor-, hovedog biveje farer rundt i hele læserkredsen fra Bjerringbro og Hammel i nord til Ry og Bryrup i syd og øst. Og spiller SIF eller BSV i nabobyerne, skal der ofte hældes ekstra brændstof på bilen, for så er fotograferne også på pletten. Jobbet som pressefotograf er blandt de jobs i medieverdenen, der har undergået den største forvandling - og kravene skærpes hele tiden. For hvor fotografering tidligere var noget, som menigmand stort set kun kunne udføre med et lille klikklak lommekamera, er det nu hver mand beskåret at fotografere med det mest digitale udstyr. Så de tider, hvor pressefotograferne gik ind i deres»hemmelige hule«, måske bedre kendt som mørkekammeret, og her med væsker og fotopapir som en anden slags troldmænd fremtryllede motivet på papir, er for længst fortid. Pressefotograferne på Midtjyllands Avis har altid været med i front, når det gjaldt det mest moderne udstyr. Overgangen fra film til digital fotografering og fra sort-hvid til farve blev tidligt gennemført på Midtjyllands Avis, og i dag handler det ikke kun om at kunne tage et godt billede. Med de nye net-medier er hurtighed blevet alt afgørende, og i dag kan fotograferne sende direkte fra marken, hvis det er nødvendigt. Det gælder sportskampe, ulykker og andre begivenheder, hvor billederne skal hurtigt frem. Arbejdet med video og lyd hører også til pressefotografernes arbejdsområder, for kilder og journalister tager efterhånden ganske udmærkede billeder. Derfor gælder det om hele tiden at være et skridt foran. Og det gælder sådan set også det»klassiske«pressefoto. Kravene til fotografiet, hvor vi hele tiden bombarderes med billeder, er skærpet. Det er ikke nok, at man kan se, hvad motivet forestiller. Det gælder om at fortælle en historie med sit billede, at tilføje»noget mere«, så billederne giver Avisens læsere og brugerne af netmedierne en oplevelse, når de ser på et af de mange, mange tusinde billeder, som de tre pressefotografer hvert år leverer. Pressefotograferne litik Silkeborg Plakaten sygehus digital butikker nyheder kultur orvej Ulstrup borgmes ter portræt sundhed Ry skole plejehjem ketingsmedlem uheld tyveri værtshus anmeldelse lukketid galsport video farver photoshop deadline politik Silkeborg Plakaten sygehus digital butikker nyheder kultur Torvet motorvej Ulstrup borgræt sundhed Ry skole plejehjem Bryrup folketingsmedlem uheld tyveri værtshus anmeldelse lukketid galleri Fårvang sport video farver

9 9 Redaktionen på Ekstra Posten har styr på byens butiksliv. Hver gang en ny butik dukker op, er redaktør Peter Bruvik-Hansen og journalist Dorthe Munk Nielsen på pletten. Ekstra Posten er avisen, der fortæller om Silkeborgs butiksliv Ekstra Posten er den største af de fem ugeaviser, som udgives af selskabet bag Midtjyllands Avis. Ekstra Posten sendes ud til samtlige husstande i Silkeborg Kommune og udkommer desuden i blandt andet Engesvang, Låsby og Ry. Redaktionen består af to medarbejdere, hvis primære opgave er at skrive og redigere stof til Ekstra Posten samt Silkeborg Boligavis, der udkommer om lørdagen. Linjen i Ekstra Posten er klar: Det er forretningslivets avis. Sport, politik og mange andre emner finder man i andre udgivelser. I Ekstra Posten koncentrerer vi os om nyt fra butikkerne med artikler og reportager om begivenheder og person-interviews med spændende mennesker»bag disken«. Ekstra Posten rummer også en guide til kulturog foreningslivet samt byens restauranter. Vil man i teateret, høre musik, til et foredrag eller have en god kulinarisk oplevelse, er det i Ekstra Posten, man kan holde sig informeret. Ud over dette koordinerer medarbejderne på Ekstra Posten også visse redaktionelle opgaver med de øvrige ugeaviser, ligesom redaktionen har ansvar for en lang række specialaviser, der kommer i årets løb. Det kan være aviser, der udkommer til særlige arrangementer i byen, Late Night eksempelvis, ligesom specialtillæg som Hus og Have og andre emner normalt går gennem redaktionen på Ekstra Posten. Endelig har de to medarbejdere hver sit specialjob: Peter Bruvik-Hansen har i mange år været avisens skolekonsulent, mens Dorthe Munk Nielsen afløser i redaktionssekretariatet. Ekstra Posten bolig portræt foto fakta det sker forretninger tøj interview ure service deadline Silkeborg kultur butikker smykker artikler late night nyhe reportage Alderslyst gågade bolig portræt foto fakta det sker forretninger tøj interview ure service deadline Silkeborg kultur butikker smyk deadline Silkeborg kultur butikker smykker artikler late night nyheder Torvet repor slyst gågade bolig portræt foto fakta det sker forretninger tøj interview ure servic Silkeborg kultur bu- tikker smykker artikler late night nyheder Torvet reportage Aldersl

10 10 Her har vi de ansatte på Kjellerup-redaktionen, der stolt skuer ud over deres by. Det gamle rådhus i baggrunden symboliserer, at man ikke lægger skjul på sin lokalpatriotisme. Fra venstre journalist Adam Haff, kontorassistent Else Møller, journalist Morten Hallstrøm og egnsredaktør Rasmus Viuff. Kjellerup er et kraftcenter i den nordlige del af kommunen, og Midtjyllands Avis er naturligvis til stede Kjellerup er det største bysamfund uden for Silkeborg og dermed et kulturelt og erhvervsmæssigt kraftcenter i den nordlige del af kommunen. Derfor har Midtjyllands Avis også en redaktion i byen placeret på Søndergade, en af strøg-gaderne i Kjellerup kun et stenkast fra Torvet. Midtjyllands Avis har haft redaktion i Kjellerup i mange, mange år, og i dag passes området af en egnsredaktør, to journalister og en kontorassistent. Redaktionen har mange opgaver. Ud over at skrive det daglige stof fra Kjellerup-egnen, der blandt andet også omfatter Thorning, Ans, Demstrup, Sjørslev, Nørskovlund og Vinderslev, passer redaktionen også område Vest, der blandt andet omfatter Ikast-Brande Kommune med vægt på Bording og Engesvang. Også Kragelund og Frederiksdal i den vestligste del af Silkeborg Kommune hører avismæssigt til her. Redaktionen i Kjellerup skriver og producerer også ugeavisen Kjellerup Tidende, der forsyner områdets cirka husstande med lokale annoncer og nyheder, ligesom man også flittigt bidrager til Mja.dk. Midtjyllands Avis er meget aktiv i lokalområdet, og redaktionen engagerer sig ofte i lokale begivenheder. Motionsarrangementet Det Grønne Løb er et eksempel på noget, der er startet af Midtjyllands Avis. Som andre lokalredaktioner har man også en række bude ansat i Kjellerup, for tiden 35, der både uddeler aviser og ugeaviser. Nord & Vest olitik Ans debat kor- rektur valg butikker Sjørslev artikler nyheder kultur Engesvang borgræt sundhed Thorning skole plejehjem Kjellerup uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta eadline politik Ans de- bat korrektur valg butikker Sjørslev artikler nyheder kultur Engesvang portræt sundhed Thorning skole plejehjem Kjellerup uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Kragelund deadline politik Ans debat lg butikker Sjørslev artikler nyheder kultur Engesvang borgmester portræt sundhed Thorning skole plejehjem Kjellerup uheld tyveri værts-

11 11 Ved Kjællinghøl er der bygget en træbro over Gudenåen. Den forbinder området ved Bjerringbro med Favrskov Kommune, så her har redaktionen ganske passende slået sig ned. Fra venstre ses journalisterne Preben Just, Kim Simmelsgaard og Martin Bjerregaard Jensen samt kontorassistent Annette With. Fra redaktionen i Hammel koncentrerer man sig om dele af to store kommuner Kommunalreformen i 2007 fik ikke kun betydning for landets borgere, men også for dagbladene. Resultatet blev nemlig kommuner med så stor en geografisk udbredelse, at de forskellige aviser ikke naturligt havde læsere i alle egne af de nye kommuner, men kun i en del af dem. Redaktionen for Favrskov og Bjerringbro er det bedste eksempel på denne udvikling. Hvor Midtjyllands Avis tidligere dækkede kommunerne Hammel, Hvorslev og Bjerringbro, blev disse kommuner pludselig en del af noget større - Hammel og Hvorslev i selskab med Hadsten, Hinnerup og en del af Langå, Bjerringbro som led i en større kabale, der fik Viborg som hovedby. Det betød, at nogle borgere i de nye kommuner orienterede sig i én retning, andre i en anden retning. Midtjyllands Avis har den filosofi, at vi ikke vil opgive nærhedsprincippet og svigte læserne i de områder, hvor man i årevis har læst Midtjyllands Avis. På den baggrund har Avisen et kontorfællesskab i Hammel, hvorfra man dækker Favrskov og Viborg kommuner. Det skal forstås på den måde, at journalisterne naturligvis holder øje med det, der overordnet foregår i de to kommuner. Men i det daglige er vægten helt klart lagt på Bjerringbro og Rødkærsbro i den sydlige del af Viborg Kommune, mens Hammel- og Hvorslevstoffet helt klart har førsteprioritet, selv om rubrikken hedder Favrskov. Det lokale stof er som nævnt redaktionens vigtigste opgave, men der produceres også til andre medier og udgivelser, eksempelvis mja.dk eller forskellige tillæg, der også skal have artikler fra Hammel og Bjerringbro. Fra kontoret udgår desuden en række bude. Til at styre dem samt tage sig af abonnementbetalinger mv., er ansat en kontorassistent. Favrskov & Bjerringbro anmeldelse foto fakta Grundfos deadline politik Ulstrup debat korrektur valg butikker artikler nyheder kultur analyser Bjerringbro borgmes portræt sundhed Hammel skole plejehjem Thorsø uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Grundfos deadline politik Ulstrup debat korre deadline politik Ul- strup debat korrektur valg butikke nyheder kultur analy- ser Bjerringbro borgmester spor sundhed Hammel sko- le plejehjem Thorsø uheld tyveri

12 12 Flemming Heiberg har ansvaret for den forretningsmæssige drift af virksomheden, mens det redaktionelle ansvar påhviler Steffen Lange. Midtjyllands Avis har en to-strenget ledelse, der tager sig af økonomi og journalistik I modsætning til mange andre virksomheder, hvor en enkelt person sidder i toppen og styrer forretningen, har Midtjyllands Avis en to-strenget ledelse. Administrerende direktør Flemming Heiberg tager sig af det forretningsmæssige, mens ansvarshavende chefredaktør Steffen Lange har det overordnede ansvar for indholdet i virksomhedens udgivelser. Udgangspunktet for denne to-strengede ledelse er et principielt synspunkt om, at annoncer og anden indtjening er adskilt fra redaktionen, der skal kunne arbejde frit uafhængigt af kommercielle interesser. Det er som nævnt den principielle baggrund, for i dagligdagen ledes virksomheden i et tæt samarbejde - dog sådan, at Flemming Heiberg først og fremmest helliger sig den økonomiske side af sagen, mens Steffen Lange har ansvaret for det redaktionelle indhold. Det gælder både i forhold til læsere, kilder og lovgivningen. Virksomheden er præget af, at også ledelsen er tæt inde i det, der foregår i dagligdagen. Flemming Heiberg har således ikke kun økonomisk men også teknisk indsigt, og han er således dagligt inde over en række tekniske processer, som udføres inden siderne sendes til trykkeriet i Erritsø. Ligeledes er han løbende i dialog med it-chef Carsten Hansen og onlinechef Bjørn Harbøll omkring virksomhedens forsatte strategiske og tekniske udvikling. På samme måde følges økonomien dagligt i tæt samarbejde med regnskabschef Jakob Nymark. Modsvarende redigerer og færdiggør Steffen Lange dagligt Avisens debat-sider, ligesom han er inde over planlægningen af fotografernes daglige arbejdsopgaver. Desuden skriver han jævnligt artikler af forskellig art. Ledelsen litik økonomi debat le- delse valg udvikling artikler nyheder kultur indhold penge foto tryk online deade politik økonomi de- bat ledelse valg udvikling artikler nyheder kultur indhold penge foto tryk online eadline politik økono- mi debat ledelse valg udvikling artikler nyheder kultur indhold penge foto tryk line deadline politik økonomi debat ledelse valg udvikling artikler nyheder kultur indhold penge foto tryk online deadline politik økonomi e valg udvikling artikler nyheder kultur indhold penge foto tryk online deadline politik økonomi debat ledelse valg udvikling artikler ny-

13 13 Omgivet af mapper fyldt med gamle regninger, lønsedler osv., har følgende taget opstilling i arkivrummet: Bogholder Lisbeth Knudsen, regnskabschef Jakob Nymark, it-chef Carsten Hansen, direktionssekretær Lillian Thøgersen og lønbogholder Jeanette Brix. Fem personer styrer løn og regnskaber, teknikken og det sociale samvær Hvorfor være to eller tre i en afdeling, hvis man kan nøjes med én? Det er princippet på Midtjyllands Avis, og derfor har vi her for nemheds skyld samlet hele tre»afdelinger«. På hjemmebane blandt de mange arkivalier er regnskabsafdelingen med regnskabschef Jakob Nymark i spidsen. Han og to kolleger håndterer løn til mellem 600 og 700 personer, ligesom indog udgående regninger skal faktureres og betales. Budgetter og regnskaber ligger naturligvis også i denne afdeling, der også udfører en lang række støttefunktioner. Det er her, man registrerer arbejdstid, overarbejde, ferie og meget mere, ligesom afdelingen forsøger at have styr på tusindvis af spørgsmål om skat, overenskomster, ferielovgivning osv. Hvor gennemreguleret det danske samfund og arbejdsmarked er, ved de om nogen i denne afdeling, der sidder oppe under taget på 2. sal. På billedet har vi også it-afdelingen, der består af it-chef Carsten Hansen. Han er kun sig selv, hvilket han anser som en stor fordel. Især når han med et skævt smil fortæller, at han skal afholde personaleudviklingssamtaler med medarbejderne... Carsten Hansen servicerer hele huset inklusive de tre lokalredaktioner. Er der noget galt med en computer, et bookingsystem eller noget helt fjerde, kalder man på Carsten Hansen. Han vedligeholder også systemer, så man kan læse Midtjyllands Avis som e-avis. Endelig er der husets direktionssekretær, der ud over traditionelt sekretærarbejde for ledelsen har en lang række andre opgaver - lige fra personalepleje, tryksagsbestilling, rundvisninger, mødeplanlægning og husets daglige drift. Der er tale om en vigtig»blækspruttefunktion«med mange vigtige opgaver, som er med til at holde det store maskineri kørende. Regnskab, teknik & service overenskomst computer rundvisning økonomi mail lovgivning it drift e-avis regnskab ferie planlægning overenskomst computer rundvisnin mail lovgivning it drift e-avis regnskab ferie planlægning overenskomst computer rundvisning økonomi mail lovgivning it drift e-avis reg lovgivning it drift e-avis regnskab ferie pl overenskomst com- puter rundvisning øko lovgivning it drift e-avis regnskab ferie pl

14 13 Omgivet af mapper fyldt med gamle regninger, lønsedler osv., har følgende taget opstilling i arkivrummet: Bogholder Lisbeth Knudsen, regnskabschef Jakob Nymark, it-chef Carsten Hansen, direktionssekretær Lillian Thøgersen og lønbogholder Jeanette Brix. Fem personer styrer løn og regnskaber, teknikken og det sociale samvær Hvorfor være to eller tre i en afdeling, hvis man kan nøjes med én? Det er princippet på Midtjyllands Avis, og derfor har vi her for nemheds skyld samlet hele tre»afdelinger«. På hjemmebane blandt de mange arkivalier er regnskabsafdelingen med regnskabschef Jakob Nymark i spidsen. Han og to kolleger håndterer løn til mellem 600 og 700 personer, ligesom indog udgående regninger skal faktureres og betales. Budgetter og regnskaber ligger naturligvis også i denne afdeling, der også udfører en lang række støttefunktioner. Det er her, man registrerer arbejdstid, overarbejde, ferie og meget mere, ligesom afdelingen forsøger at have styr på tusindvis af spørgsmål om skat, overenskomster, ferielovgivning osv. Hvor gennemreguleret det danske samfund og arbejdsmarked er, ved de om nogen i denne afdeling, der sidder oppe under taget på 2. sal. På billedet har vi også it-afdelingen, der består af it-chef Carsten Hansen. Han er kun sig selv, hvilket han anser som en stor fordel. Især når han med et skævt smil fortæller, at han skal afholde personaleudviklingssamtaler med medarbejderne... Carsten Hansen servicerer hele huset inklusive de tre lokalredaktioner. Er der noget galt med en computer, et bookingsystem eller noget helt fjerde, kalder man på Carsten Hansen. Han vedligeholder også systemer, så man kan læse Midtjyllands Avis som e-avis. Endelig er der husets direktionssekretær, der ud over traditionelt sekretærarbejde for ledelsen har en lang række andre opgaver - lige fra personalepleje, tryksagsbestilling, rundvisninger, mødeplanlægning og husets daglige drift. Der er tale om en vigtig»blækspruttefunktion«med mange vigtige opgaver, som er med til at holde det store maskineri kørende. Regnskab, teknik & service overenskomst computer rundvisning økonomi mail lovgivning it drift e-avis regnskab ferie planlægning overenskomst computer rundvisnin mail lovgivning it drift e-avis regnskab ferie planlægning overenskomst computer rundvisning økonomi mail lovgivning it drift e-avis reg lovgivning it drift e-avis regnskab ferie pl overenskomst com- puter rundvisning øko lovgivning it drift e-avis regnskab ferie pl

15 15 Distributionsassistent Pernille Martinussen, chefinspektør Erik Lundegaard og distributionschef Michael Fendinge Olsen er den trio, som har det overordnede ansvar for udbringningen af Midtjyllands Avis og de fem ugeaviser. Her holder man styr på om mod 600 medarbejdere, der fordeler Avisen og ugeaviserne Ordet distribution kommer af det latinske distributio og betyder uddeling eller varefordeling. Det tænker de nu næppe meget på i distributionsafdelingen. Her er der nemlig ikke meget»latin«og fine fornemmelser. Tværtimod er det en afdeling med begge ben på jorden, hvor kun én ting gælder: Avisen eller ugeavisen skal ud og det uanset, om trykkeriet driller, en lastbil punkterer, eller vejret viser sig fra sin ubehagelige side. Afdelingen styrer både vognmænd og de mange bude, der skal dele de forskellige udgivelser rundt. Med op mod 600 ansatte er der meget at holde styr på, for naturligvis kan det ikke undgås, at et bud må melde sig syg, eller at en avis bliver glemt eller afleveret forkert. Afdelingen kan dog prale af, at Midtjyllands Avis har en af de absolut mindste fejlprocenter, når man sammenligner med andres distribution, og er der klager, bliver der straks fulgt op. Opgaverne er klart fordelt. Pernille Martinussen er kontaktperson til budene, der uddeler Midtjyllands Avis, mens Erik Lundegaard, der i øvrigt er»far«til Aslan, (omtalt andetsteds i denne avis) tager sig af de bude, der går med ugeaviserne. Naturligvis er der også tæt kontakt til de private vognmandsfirmaer, der kører mellem trykkerierne i Erritsø og Aarhus til depoterne rundt om i læserkredsen. Distributionen Avis ugeavis omdeling vognmænd deadline telefon Folkebladet abonnement bude læsere Ekstra Posten blæksprutter Kjellerup Tidende ku Midtjyllands Avis ugeavis omdeling vognmænd deadline telefon Folkebladet abonnement bude læsere Ekstra Posten blæksprutter Kjeller telefon Folkebladet abonnement bude læsere Ekstra Posten blæksprutter Kjelleru kunder aviser Midtjyl- lands Avis ugeavis omdeling vognmænd deadline telefon Folkeb nement bude læsere Ekstra Posten blæksprutter Kjellerup Tidende kunder aviser M

16 16 Redaktionschef Helmer N. Jakobsen samt redaktionssekretærerne Michael Tversted Lundsgaard, Niels R. Hansen og Kirsten Breindahl udgør det firkløver, der løser mange forskellige opgaver. Selv om de ofte arbejder»bag kulisserne«, har de alligevel en meget central placering i den daglige produktion. Redaktionens»blæksprutter«sidder i redaktionssekretariatet og samler trådene Redaktionssekretariatet er på mange måder omdrejningspunktet og krumtappen i den daglige avisproduktion og fremstillingen af ugeaviser og tillæg. Medarbejderne her er nærmest»blæksprutter«, der løser mange forskellige opgaver. Det er i redaktionssekretariatet, forsiden til Midtjyllands Avis laves, ligesom man her redigerer og producerer siderne med alt fra Overblik med nyt fra ind- og udland til Vita-siderne, der rummer familiestof om sygdom, sundhed, mad og mange andre emner fra den mere private hverdag. Medarbejderne færdigredigerer og producerer også Ekstra Posten samt lørdagstillægget Xtra, og i det hele taget har man løbende mange små og store opgaver af den art. Det gælder eksempelvis de programaviser, der udsendes op til hjemmekampene for SIF og BSV og som ikke kun følger med Midtjyllands Avis, men også ligger fremme på stadion og i Silkeborghallerne. Navne-stoffet, som Midtjyllands Avis lægger stor vægt på, hører også til i redaktionssekretariatet. Det er Kirsten Breindahl, der i mange år har haft netop dette stofområde. Endelig får siderne fra lokalredaktionerne i Ry, Hammel og Kjellerup et sidste tjek i denne afdeling, inden de sendes til trykkeriet. Vigtige funktioner er også planlægningen af næste dags avis - hvor mange sider skal den være på, og hvor mange sider skal de enkelte redaktioner have, ligesom nyhedsstrømmen for en stor dels vedkommende skal omkring redaktionssekretariatet. Med Helmer N. Jakobsen i spidsen vurderes og prioriteres nyhederne: Hvad skal der satses på, og hvad er knap så vigtigt? Her er man også ind over, når fordelingen og prioriteringen af de enkelte nyheder i forhold til de enkelte medier diskuteres, eksempelvis fordelingen af stof til Midtjyllands Avis og Mja.dk. Redaktionssekretariatet dland overblik Lars Løkke Rasmussen layout strofer korrektur jubi- læum valg navne artikanalyser kreativ kom- mentar portræt vita letskud tv navne Xtra krydsord sundhed Helle Thorning København fødselsdag deadline udland overblik Lars Løkke Rasmussen politik karrektur jubilæum valg navne artikler nyheder analyser kommentar portræt vita brevkasse pletskud tv navne Xtra krydsord sundhed Helle

17 17 Sportsredaktionen består af tre»bolddrenge«, for hvem sport ikke bare er et job, men nærmest en personlig passion. Fra venstre ses på Mascot Park - Silkeborg Stadion - sportschef Peter Sørensen, journalist Helge Weng og journalist Jens Rasmussen. Sports-redaktionens medlemmer er alle vilde med»bold«sporten har høj prioritet på Midtjyllands Avis og på nettet, for alle undersøgelser viser, at mindst halvdelen af alle danskere går op i sport. Og redaktionen har nok at tage sig til, for dækningsområdet byder på masser af elitesport. Superliga-fodbold, herre- og dameliga i håndbold, et fodboldhold i 2. division samt en lang række andre sportsgrene, hvor lokale idrætsudøvere gør sig rigtig godt gældende. Cykling, atletik, orienteringsløb og golf er blot nogle af eksemplerne. Man må heller glemme holdene i nabobyer som Ikast og Skanderborg. Dem holder sportsredaktionen også øje med. For slet ikke at nævnte den danske og internationale sportsverden, som via nyhedsbureauet Ritzau tilflyder Avisen og redigeres på sportsredaktionen. De tre medarbejdere har alle selv dyrket både håndbold og fodbold, og deres viden er enorm. Der er gennem tiden opbygget en stor vidensbase, som dagligt kommer læsere og brugere af Mja.dk til gode. Netop nettet er et af de områder, hvor sporten er med helt fremme. Fra de store kampe sendes live, så brugerne blandt andet kan følge med på computeren eller mobiltelefon. Sammen med fotograferne sikrer sportsredaktionen, at de sportsinteresserede hele tiden kan være opdateret, når de store lokale hold er i kamp. Sporten håndbold Silkeborg IF judo volleyball artikler Troels Bech Bjerringbro-Silkeborg bordtennis nyheder serie cykling spænding Europa Cup kommentar Kjellerup IF fodbold jyllandsserie Rasmus Lauge straffespark H rer dommer 2-2 stil- linger dans resultater Jakob Fuglsang håndbold Silkeborg IF judo volleyball artikler T Bjerringbro-Silkeborg bordtennis nyheder serie 2 analyser cykling spænding jyllandsserie Europa Cup kommentar Kjellerup IF fodbold jylland mus Lauge straffespark Henrik Tømrer dommer 2-2 stillinger dans resultater Jakob Fuglsang håndbold Silkeborg IF judo volleyball artikler

18 18 Pedel Jens Chr. Sørensen, som så ofte i færd med at flytte stakke af aviser, flankerer her aftenvagterne på Midtjyllands Avis. Fra venstre ses Mathias Heiberg, Christoffer Høstrup, Mikkel Heiberg, Kristoffer Mortensen og Casper Mandrup Therkildsen. Siddende Laura Livonni Jacobsen. Et eftertragtet fritidsjob for mange unge mennesker Aftenvagterne er studerende, der har et eftertragtet fritidsjob på Midtjyllands Avis. Deres arbejde består primært i at besvare kundehenvendelser og sørge for efterlevering af aviser, men de løser også ansvarsfulde kørselsopgaver, eksempelvis til posthuset eller fredag aften, hvor de henter nogle af de første lørdagsaviser på trykkeriet. Som aftenvagt skal man være præcis og have styr på sagerne, ligesom det er vigtigt at kunne»smile gennem telefonen«. Mange unge mennesker har i tidens løb haft job som aftenvagter, og ofte sker det, at de vender tilbage efter en periode med fravær på grund af studier i udlandet eller andet fravær. Mange ønsker også at snuse til en medievirksomhed, og flere er gået videre ad den vej, eksempelvis på journalistuddannelsen. Normalt er aftenvagterne ikke alle på arbejde på én gang, men her er de fleste samlet med henblik på fotografering. De flankeres af virksomhedens pedel, der løser et hav af forskellige opgaver. Det er alt fra småreparationer til afhentning og udbringning af større ting, eksempelvis møbler, der skal i depot. Han løser også kørselsopgaver og meget, meget andet, og for medarbejderne er det et højdepunkt, når han fredag morgen ankommer med rundstykker og wienerbrød. Servicen strækker sig så langt, at han også indkøber kommensost til den lille skare, der ikke kan leve uden. Aftenvagterne nnement læsere blæk- sprutter kunder aviser klager service kørsel Midtjyllands Avis lefon abonnement læ- sere blæksprutter kunder aviser klager service kørsel Midtjylritidsjob telefon abon- nement læsere blæksprutter kunder aviser klager service yllands Avis fritidsjob telefon abonnement læsere blæksprutter kunder aviser klager service kørsel Midtjyllands Avis fritidsjob telefon abonere blæksprutter kunder aviser klager service kørsel Midtjyllands Avis fritidsjob telefon abonnement læsere blæksprutter kunder aviser

19 19 Alle medarbejderne har taget opstilling ved havnen i Ry, der blandt andet kendes af de tusindvis af turister, der kommer her hvert år for blandt andet at sejle til Himmelbjerget. Fra venstre ses kontorassistent Birgitte Christensen, freelanceskribent og fotograf Jens Hvass, journalist Kenneth Lynghøj, lokalredaktør Jens-Erik Sinnbeck, annoncekonsulent Jens Møller og egnsredaktør Torben Jakobsen. Midtjyllands Avis har seks medarbejdere i Ry, der dækker det meste af Skanderborg Kommune I Skanderborg Kommune har Midtjyllands Avis placeret sig centralt i Ry. Fra stationsbyen med de mange turister dækker tre journalister og en freelance-medarbejder primært områderne Ry med Gl. Rye og Låsby samt Galten. Men naturligvis følger redaktionen også med i de kommunale forhold i Skanderborg Kommune som helhed. Det er dog de før omtalte områder, som man især har fokus på i den daglige dækning. Foruden Midtjyllands Avis arbejder redaktionen også med at producere Annoncebladet, der udkommer en gang om ugen til samtlige husstande i den gamle Ry Kommune samt en række områder vest herfor. Annoncebladet servicerer det omfangsrige butiksliv i Ry samt Låsby og Gl. Rye, og stofmæssigt dækker man forretnings- og foreningslivet. Det mere politiske stof og navnestof er henlagt til Midtjyllands Avis. Udover de fire skrivende består den samlede stab i Ry af annoncekonsulent Jens Møller, der ikke mindst har til opgave at sælge annoncer til Annoncebladet, samt kontorassistent Birgitte Christensen. Hun styrer såvel receptionen og de ca. 30 bude, der udgår fra kontoret på Brunhøjvej 10. Udover avisen og ugeavisen er redaktionen naturligvis også altid klar med nyheder til Mja.dk. Ry & Galten Gl. Rye skole plejehjem Stjær uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Alling deadline politik Låsby debat korrektur valg butikker Ry ar der kultur Galten borgmester portræt sundhed Gl. Rye skole plejehjem Stjær uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Alling deadline p deadline politik Låsby debat korrektur annoncer valg butikker Ry artikler nyheder kultur Galten b portræt sundhed Gl. Rye skole plejehjem Stjær uheld tyveri værtshus anmeldelse foto fakta Allin politik Låsby debat korrektur valg butikker Ry artikler nyheder kultur Galten borgmester portræ

20 20 Radioen sender nu fra Papirfabrikken. Byens lokalradio har holdt til fire steder. Nu er Radio 1 tilbage ved udgangspunktet sammen med Midtjyllands Avis Radio 1 blev grundlagt i 1985 under navnet Radio Silkeborg. Det var Midtjyllands Avis, der dengang tog initiativet, og radioen holdt de første år til på Vestergade i Silkeborg. I 1992 overtog den daværende Daghøjskolen radioen og drev den frem til 1997 fra lokaler i Toldbodgade. En ny flytning fulgte i 1997, da radioen fik til huse i Torvecentret. Her har man holdt til frem til efteråret 2011, hvor Radio 1 - der fik sit nye navn i sommeren rykkede ind i helt nye lokaler på Midtjyllands Avis på Papirfabrikken 18. Historien omkring lokalradiodriften i Silkeborg er lang og broget, og der har været op- og nedture, ligesom ejerforholdene har skiftet. På et tidspunkt var der også andre radioer på banen. Alt det er historie, og nu er radio og avis atter solidt samlet - som det var dengang det hele startede tilbage midt i 80 erne. Historien bag Radio

BILAG til trafikplan for Silkeborg Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt

BILAG til trafikplan for Silkeborg Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt BILAG til trafikplan for Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt Indholdsfortegnelse: Side 1: Kort 1: Overblik Side 2: Kort 2: Jernbane, X bus og regionale ruter Side 3: Tabel 1 og 2: Ruteoversigt for X

Læs mere

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND Prisliste 2015 ** Index DK/ Gallup Marketing 1H 2014 ** Dansk oplagskontrol 2H 2013 Index DK/Gallup Marketing Nu mere end 200.000 læsere gennem vores dagblade og ugeaviser Avis

Læs mere

Vi opfordrer til fairplay!

Vi opfordrer til fairplay! Byder Velkommen til ENERGI MIDT CUP 2015 i Lemming Lørdag d. 13. juni 2015 Der spilles efter DGI s regler for 5 & 7/8 mands hold. Kampene varer 18 minutter. Kampene startes og sluttes fra speakervognen.

Læs mere

PLUS gruppens aviser 3. Horsens Folkeblad 4 Midtjyllands Avis 5 Vejle Amts Folkeblad 6 Herning Folkeblad 7. Dækning 9.

PLUS gruppens aviser 3. Horsens Folkeblad 4 Midtjyllands Avis 5 Vejle Amts Folkeblad 6 Herning Folkeblad 7. Dækning 9. Medieinformation Indhold PLUS gruppens aviser 3 Horsens Folkeblad 4 Midtjyllands Avis 5 Vejle Amts Folkeblad 6 Herning Folkeblad 7 Dækning 9 Læserprofil 10 Dobbeltdækning 11 Målgrupper 13 Kontakt 17 Side

Læs mere

Eksisterende forhold. Kollektiv trafik

Eksisterende forhold. Kollektiv trafik 30 God sammenhæng og god service i den kollektive trafik vil gøre den mere attraktiv at benytte. Er det kollektive trafik-system attraktivt at benytte kan behovet for individuel biltrafik mindskes, hvilket

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern Kommune 8370 Hadsten 8472 Sporup 8850 Bjerringbro 8380 Trige 8881 Thorsø 8641 Sorring 8450 Hammel 8860 Ulstrup 8382 Hinnerup 8471 Sabro 8870 Langå 8940 Randers SV 8960 Randers SØ 8882 Fårvang 7100 Vejle 7171 Uldum

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle A-Række 1 60 Lars Pedersen Vejle 3804262627 38 41 2 108 Jens Andreasen Tørring 3912246532 38 42 3 57 Jan Madsen Vejle 3804262630 38 44 4 62 Torben Bek Kjellerup 3503272553 36 42 5 45 Peder Løhde Nielsen

Læs mere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Tre medier 150.000 læsere dk-medier er en fællesbetegnelse for en gruppe af medier og fagportaler, som alle stiller skarpt på politik og offentlig forvaltning

Læs mere

TRAFIKPLAN FOR silkeborg KOMMUNE

TRAFIKPLAN FOR silkeborg KOMMUNE TRAFIKPLAN FOR Silkeborg KOMMUNE Silkeborg Kommune Visioner og servicemål for Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune ønsker, at den kollektive trafik er med til at binde kommunen bedre sammen. Derfor vil

Læs mere

DELTAGERE / PARTICIPANTS

DELTAGERE / PARTICIPANTS Anders Johansen Anders Lund Andrea Luth Anette Pedersen Annemarie H. Kristensen Axel Grønkjær Bente Skovgaard Kristensen Berit Puggaard Birgitte Nielsen Bo Vestergaard Bodil Halkjær Kristensen Brian Askvig

Læs mere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Tre medier 150.000 læsere dk-medier er en fællesbetegnelse for en gruppe af medier og fagportaler, som alle stiller skarpt på politik og offentlig forvaltning

Læs mere

Råstofplan for Region Midtjylland 2008 Ans Iller Grønbæk

Råstofplan for Region Midtjylland 2008 Ans Iller Grønbæk Bjerringbro Ulstrup Rødkærsbro Frederiks Ans - Bodalen Ans Iller Ans Kongensbro Thorsø Thorning Kjellerup Grønbæk Fårvang Hammel Tandskov Sinding Engesvang Silkeborg Hvinningdal Resenbro Bording Virklund

Læs mere

Et strejftog gennem 20 år

Et strejftog gennem 20 år 1993-2013 www.taarnbybladet.dk OKTOBER 2013 Et strejftog gennem 20 år Redigeret af: Allan Meyer Indholdsfortegnelse Forord... 1 Indledning... 2 Stiftende generalforsamling 2 Første nummer udkom 15. september

Læs mere

Lav en avis! Navn: Christina Staalgaard/ www.danskagenten.dk

Lav en avis! Navn: Christina Staalgaard/ www.danskagenten.dk Lav en avis! Navn: 1 Indhold Job på en avisredaktion 3 Nyhedskriterier 4 Vælg en vinkel 5 Avisens genrer 6 Nyhedsartikel 7 Reportage 8 Baggrund 9 Feature 10 Interview 11 Læserbrev 12 Kronik 13 Leder 14

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Medieguide til lokalgrupper

Medieguide til lokalgrupper Medieguide til lokalgrupper Fortællingen om SOS Børnebyerne lever stærkest blandt jer frivillige. På de næste sider finder I tips og tricks til, hvordan I kan få lokalgruppens historier i de lokale medier.

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

PLUS gruppens aviser 3. Horsens Folkeblad 4 Midtjyllands Avis 5 Vejle Amts Folkeblad 6 Herning Folkeblad 7. Dækning 9.

PLUS gruppens aviser 3. Horsens Folkeblad 4 Midtjyllands Avis 5 Vejle Amts Folkeblad 6 Herning Folkeblad 7. Dækning 9. Medieinformation Indhold PLUS gruppens aviser 3 Horsens Folkeblad 4 Midtjyllands Avis 5 Vejle Amts Folkeblad 6 Herning Folkeblad 7 Dækning 9 Læserprofil 10 Dobbeltdækning 11 Målgrupper 13 Kontakt 17 Side

Læs mere

Kampagnemagasin nr. 3-2008

Kampagnemagasin nr. 3-2008 Kampagnemagasin nr. 3-2008 Tønder kommune deltager i Virksomhedsdysten - og planlægger at vinde TV2 holdt formen ved lige i Af Jakob Thøger Michelsen, Konsulent MpA Tønder kommune deltager i virksomhedsdysten

Læs mere

Praksisplan for almen læge området

Praksisplan for almen læge området Praksisplan for almen læge området Region Midtjylland Primær Sundhed !" # % %& '%( %' )* + & &, "-.) /(+0' 0(') 0 (' '0 0 )0" &() "3)' '! )" '#!)" ',)" '!! )" ''#!& !"# % & ' % % ( ( % % ( % )**% +, +

Læs mere

Herre klasse 5 1;Jakob Hærvig, Skalborg SK

Herre klasse 5 1;Jakob Hærvig, Skalborg SK Dame klasse 2 double 1;Lone Dissing/Malene Espensgaard, Løgum/Brønderslev 2;Anne Aagaard Lauridsen/Janne Jensen, Silkeborg BTR Final;Dissing/Espensgaard - Lauridsen/Jensen;11-0, 11-0, 11-0 Herre elite

Læs mere

RESULTATLISTE Sommerstævne 2014 Viborg

RESULTATLISTE Sommerstævne 2014 Viborg 07-06-2014 19:59:26 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Sommerstævne 2014 Viborg Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 96986 Dagmar Storm Kristensen 06-033 Skals Skytteforening 200/12 200/14 400/26 2 113123 Emilie

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret september-2013

Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret september-2013 DM-kort Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret september-2013 Klubbens samlede medaljehøst ( tal i parentes er holdmedaljer) Guld Sølv Bronze 42 (8) 38 (9) 38 (9) TOP 10 Guld Sølv Bronze 1

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

I N D H O L D S P L A N

I N D H O L D S P L A N I N D H O L D S P L A N Temauge 6-2016 Minisamfund Indholdsplan Temauge 6-2016: Minisamfund Side 1 af 5 Overordnet omkring arbejdskendskab og samfundsfag i temaugen Undervisningen i temaugen tager udgangspunkt

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1876,9 10 7505,5 40 2 Kolding 1 1842,3 4 7412,0 24 3 DSB/ASF 1 1846,9 6 5565,8 22 4 Viborg 1 1850,6 8 7394,9 18 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1819,9 0 7351,8

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

RESULTATLISTE Hobro Egnens Skytteforening s 15 m stævne 2016

RESULTATLISTE Hobro Egnens Skytteforening s 15 m stævne 2016 14-02-2016 15:07:25 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Hobro Egnens Skytteforening s 15 m stævne 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 114483 Thomas Marding Thorsen-Poulsen 09-116 Midtdjurs Skytteforening

Læs mere

Post. Dokumenttitel Aftale om at fjerne jordpåfyld inden for åbeskyttelseslinje samt 3 beskyttet sø Sagsnr. 2013/37627 Dokumentnr.

Post. Dokumenttitel Aftale om at fjerne jordpåfyld inden for åbeskyttelseslinje samt 3 beskyttet sø Sagsnr. 2013/37627 Dokumentnr. Journalnummer Administration Dokumentdato 10-12-2013 Peter Askjær Dokumenttitel Aftale om at fjerne jordpåfyld inden for åbeskyttelseslinje samt 3 beskyttet sø Sagsnr. 2013/37627 Dokumentnr. 2013/37627

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Program. Hvad er en kommuneplan? Hvad er gældende for Fårvang? Ændringer siden sidst Ansøgninger

Program. Hvad er en kommuneplan? Hvad er gældende for Fårvang? Ændringer siden sidst Ansøgninger Program Hvad er en kommuneplan? Hvad er gældende for Fårvang? Ændringer siden sidst Ansøgninger Hvad gælder for MIN ejendom Frist for indsigelser og bemærkninger Kommuneplanen er: Byrådets mest omfattende

Læs mere

Tilmeldte hold til skolecup 2012

Tilmeldte hold til skolecup 2012 Tilmeldte hold til skolecup 2012 Status pr. 2/1/ kl. 20.30 1 7 4 Hold er nu tilmeldt Tilmeld dato Skole Klasse Holdtype Hold nr. Holdleder 20-12-2011 Skovvang 2A Mix 1 Lau G. Nygaard 20-12-2011 Skovvang

Læs mere

RESULTATLISTE TKL Sommerstævne 2013

RESULTATLISTE TKL Sommerstævne 2013 27-05-2013 10:14:40 - DDS SP v.3.13.2.1 RESULTATLISTE TKL Sommerstævne 2013 Tak for fremmødet til vores stævne Lodtrækning med 5 gevinster af 200,-kr. 1. 19352 Henrik Strand 04-020 Taarup-Kvols-Løgstrup

Læs mere

FC Horsens. cyberspace

FC Horsens. cyberspace FC Horsens et skridt længere ud i cyberspace Lars Jensen, pigeudvalgsformand i FC Horsens, holder et vågent øje med klubbens Facebook-profiler. Han vil gerne have, at de Facebook-grupper der bliver oprettet

Læs mere

Fjordager Idrætsforenings Tempoløb 2011

Fjordager Idrætsforenings Tempoløb 2011 Fjordager Idrætsforenings Tempoløb 2011 Resultatliste rækkefølge Samlet KV3 36-45 år KV6 56-65 år 1 0-18 år 2 19-35 år 3 36-45 år 4 46-55 år 5 56-65 år 6 66-99 år LICENS Resultatliste samlet Placering

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Resultatliste. Pistolterræn. Nymindegab. 3. maj 2009

Resultatliste. Pistolterræn. Nymindegab. 3. maj 2009 Resultatliste Pistolterræn I Nymindegab 3. maj 2009 Terrænskydning Nymindegab 2009 TERRÆNBANE Skive Distance Farve ---------------------- Station 1 - Stående Mål 1 S 5 6 Gul Mål 2 B 65 50 Gul Mål 3 B 100

Læs mere

Døstrup IF Svinget 11 9500 Hobro www.dostrupif.dk Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget 11 9500 Hobro www.dostrupif.dk Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Fornavn Efternavn Klub Start nr. MFM1 Alan Kristensen, Alan SMT Silkeborg 1151 MFM Alan Nørgaard, Alan SMT Silkeborg MFM Allan Bak, Allan SMT

Fornavn Efternavn Klub Start nr. MFM1 Alan Kristensen, Alan SMT Silkeborg 1151 MFM Alan Nørgaard, Alan SMT Silkeborg MFM Allan Bak, Allan SMT Fornavn Efternavn Klub Start nr. MFM1 Alan Kristensen, Alan SMT Silkeborg 1151 MFM Alan Nørgaard, Alan SMT Silkeborg 14233 MFM Allan Bak, Allan SMT Silkeborg 9233 MFM Alma Heinesen, Alma SMT Silkeborg

Læs mere

100 meter Sted Dato Resultat Bemærkning Jørn Palsten, 43 Randers Peter Rasmussen, 40 Århus

100 meter Sted Dato Resultat Bemærkning Jørn Palsten, 43 Randers Peter Rasmussen, 40 Århus 100 meter Sted Dato Resultat Bemærkning Jørn Palsten, 43 Randers 20.06.65 10.5 Peter Rasmussen, 40 Århus 09.06.58 10.6 Jens Pedersen, 43 Randers 31.05.64 10.7 Ove Reimers, 58 Århus 13.09.78 10.8 Preben

Læs mere

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 07-06-2015 08:58:19 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 5%-Skytte, Terrænskydning, Pistol cal..22, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben - GPA, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1878,1 10 1878,1 10 2 Kolding 1 1852,4 8 1852,4 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1846,0 6 1846,0 6 4 Hvidovre SF 1 1839,9 4 1839,9 4 5 Viborg 1 1835,7 2 1835,7

Læs mere

RESULTATLISTE Skive Skydning 15m 2016

RESULTATLISTE Skive Skydning 15m 2016 RESULTATLISTE Skive Skydning 15m 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 107458 Daniel Hochland Andersen 06-001 Viborg Skytteforening 199/13 200/11 399/24 2 113665 Chris Nielsen 06-001 Viborg Skytteforening

Læs mere

RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008

RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008 RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008 Version: 10/05/2008 7 404 Magnus Nielsen Esbjerg Cykel Ring 1996 Ungdom 00:25:01 00:25:01 8 401 Rasmus Beck Knudsen Esbjerg Cykel Ring 1997 Ungdom

Læs mere

Startliste. START 1 - Fredag kl. 09:00 Navn Klub Række Par Ole Henriksen Hans Svane. Herre Par 01. Inge Sambleben Frank Bøhm KBU 1940 Leonardo Santos

Startliste. START 1 - Fredag kl. 09:00 Navn Klub Række Par Ole Henriksen Hans Svane. Herre Par 01. Inge Sambleben Frank Bøhm KBU 1940 Leonardo Santos Startliste START 1 - Fredag kl. 09:00 Ole Henriksen Hans Svane Herre Par 01 Inge Sambleben GBK Frank Bøhm KBU 1940 Leonardo Santos Torben Berthelsen START 2 - Fredag kl. 11:30 Bjarne Elsborg Erik N. Svensson

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 2. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1869,8 10 3741,6 20 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1858,2 8 3703,4 14 3 Viborg 1 1843,6 5 3690,2 13 4 Kolding 1 1843,5 5 3686,9 9 5 Helle 1 1824,2 2 3632,1

Læs mere

Rockjournalister er folk, som ikke kan skrive, der interviewer folk, som ikke kan tale, for folk som ikke kan læse.

Rockjournalister er folk, som ikke kan skrive, der interviewer folk, som ikke kan tale, for folk som ikke kan læse. Rockjournalister er folk, som ikke kan skrive, der interviewer folk, som ikke kan tale, for folk som ikke kan læse. Frank Zappa 190 191 De trykte medier Dagblade Dagbladene, eller det man i daglig tale

Læs mere

Turneringsplan JTU holdturnering senior ude 2010

Turneringsplan JTU holdturnering senior ude 2010 Turneringsplan JTU holdturnering senior ude 2010 Jyllandsserien Senior pulje 1: Aalborg TK, Hadsten, Hobro, Holstebro. Skive, Skovbakken III, Støvring. Kl.12.00 Kl.12.00 Kl.12.00 Støvring Aalborg TK Hadsten

Læs mere

Møde i stiftsudvalget for medier og kommunikation

Møde i stiftsudvalget for medier og kommunikation Møde i stiftsudvalget for medier og kommunikation Tid: Tirsdag den 8 december kl. 16.30 ca. 19.30 Sted: Konfirmandstuen, Sognegården, Sunds Afbud: Orla Villekjær Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og

Læs mere

RESULTATLISTE Ørre Stævnet 2012

RESULTATLISTE Ørre Stævnet 2012 28-06-2012 21:48:56 - DDS SP v.3.12.6.3 RESULTATLISTE Ørre Stævnet 2012 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 92763 Lars Søby Jensen 04-016 Gjellerup Sdr. SG&I 199/14 198/10 397/24 2 21896 Christopher Hjerresen

Læs mere

Post. Journalnummer 16.00A00 Forvaltning Sundheds- og Omsorgsområde

Post. Journalnummer 16.00A00 Forvaltning Sundheds- og Omsorgsområde Journalnummer 16.00A00 Forvaltning Sundheds- og Omsorgsområde Marienlund Dokumentdato 06-10-2011 x Dokumenttitel Orientering vedr. Bellisbo og Marienlund. Sagsnr. 2010/01645 Dokumentnr. 2010/01645 006

Læs mere

Post. Oprettet den 01-02-2013 08:24 af Tina Knudsen Nyt dokument

Post. Oprettet den 01-02-2013 08:24 af Tina Knudsen Nyt dokument Journalnummer Vandforsyning Bjarne Gandrup Poulsen;Hygildvej 15;Kidmose;7361 Ejstrupholm Dokumenttitel Endelig tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding - Brandevej 47 B Sagsnr. 2012/46747

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1877,6 10 1877,6 10 2 Viborg 1 1849,4 8 1849,4 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1844,1 5 1844,1 5 4 Hvidovre SK 1 1844,1 5 1844,1 5 5 ÅRK 1 1842,1 2 1842,1

Læs mere

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 Inviterede: Bestyrelsen: Ole, Bent, Kim, Søren, Erik, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke, Solveig, Birger, og Hanne Østergaard.

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

VELKOMMEN SOM OMDELER

VELKOMMEN SOM OMDELER VELKOMMEN SOM OMDELER Denne håndbog hjælper dig godt i gang med dit nye job. Du kan bl.a. læse om de hjælpemidler, vi stiller til rådighed samt om dine ansættelsesforhold. Håndbogen gør dig også klogere

Læs mere

Indendørs FITA. Afholdt af Randers BL den 02-12-2006 i Randers

Indendørs FITA. Afholdt af Randers BL den 02-12-2006 i Randers Indendørs FITA Afholdt af Randers BL den 02-12-2006 i Randers Resultatliste for: Compound Elite 1 1A Martin Damsbo Brande 292 295 587 47 13 2 8A Per Knudsen Broager Bueskyttelaug 292 291 583 43 17 3 11C

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

Seniorjobberen. 30 juni Seniorjobberen Nyhedsbrev Nyhedsbrev. Nr. 6

Seniorjobberen. 30 juni Seniorjobberen Nyhedsbrev Nyhedsbrev. Nr. 6 30 juni 2016 Nr. 6-30. juni 2016. Nr. 6 ET JOB I OPLYSNINGENS TJENESTE har været på besøg på Københavns Rådhus og talt med to seniorjobbere om deres job i Rådhusoplysningen i stuen på det berømte og prægtige

Læs mere

HØJVANDSPLAN FOR RANDERS HAVN

HØJVANDSPLAN FOR RANDERS HAVN HØJVANDSPLAN FOR RANDERS HAVN 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE. Side 3 Kort instruks for havnekontor ved højvandsalarm. Side 4 Telefonliste for varsling ved 1,30 m over daglig vande.. Side 5 Telefonliste for varsling

Læs mere

Fynsk Sprint Cup - 1 etape 26-05-2012, Faaborg By, Fa Allerød OK. H-55 14:57 86801 L Gert Nielsen

Fynsk Sprint Cup - 1 etape 26-05-2012, Faaborg By, Fa Allerød OK. H-55 14:57 86801 L Gert Nielsen Allerød OK H-55 14:57 86801 L Gert Nielsen Ballerup OK H-21 14:16 443885 Lars Bukkehave D-50 14:29 151495 Annette Bonde D-55 14:33 139370 Johanne Lind D-35 14:37 86804 L Mette Rich H-45 14:47 86799 L Jakob

Læs mere

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd.

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd. RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP UNGDOM: Resultat 1. afd. Nr. Navn Klub Klasse Afd.1 1 407 Christian Zeeberg Varde Cykelklub Ungdom 00:54:00 2 424 Mikkel Møller Vejen BC Ungdom 00:54:04 3 406

Læs mere

Byder. Velkommen til ENERGI MIDT CUP Lørdag D. 14/6 2014

Byder. Velkommen til ENERGI MIDT CUP Lørdag D. 14/6 2014 Byder Velkommen til ENERGI MIDT CUP 2014 Lørdag D. 14/6 2014 Der spilles efter DGI s regler for 5 & 7 mands hold. Kampene varer 18 minutter. Kampene startes og sluttes fra speakervognen. Først nævnte hold

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2015 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2015 - Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1871,8 10 1871,8 10 2 Viborg 1 1846,6 8 1846,6 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1845,2 6 1845,2 6 4 Kolding 1 1843,4 4 1843,4 4 5 Helle 1 1807,9 2 1807,9 2

Læs mere

Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 31 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 1 J Lars Holm 45 1 100 24 76 1 2 J Kim Jensen 44 1

Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 31 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 1 J Lars Holm 45 1 100 24 76 1 2 J Kim Jensen 44 1 DATO April Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 3 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 J Lars Holm 45 00 24 76 2 J Kim Jensen 44 97 39 58 3 J Niels Christensen 45 2 87 35 52 4 J Troels

Læs mere

BH Rengøring Cup pointskema 2012

BH Rengøring Cup pointskema 2012 BH Rengøring Cup pointskema 2012 Point i alt Bakkeløbet Grejsdalsløbet Danmarks højeste Deltager 84 km 117 km 70 km 130 km 170 km 200 km 60 km 100 km 140 km 185 km Georg Riis Pape 295 24 Jørgen Lauritsen

Læs mere

DM-DU Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon ( opdateret sept. 2014)

DM-DU Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon ( opdateret sept. 2014) DM-DU Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon ( opdateret sept. 2014) Klubbens samlede medaljehøst ( tal i parentes er holdmedaljer) Guld Sølv Bronze 32(4) 29(3) 33 (4) TOP 10 Guld Sølv Bronze 1 5 4 3

Læs mere

PSP. et samarbejde mellem politiet, de sociale myndigheder i kommunerne, regionspsykiatrien i Region Midtjylland samt Kriminalforsorgen

PSP. et samarbejde mellem politiet, de sociale myndigheder i kommunerne, regionspsykiatrien i Region Midtjylland samt Kriminalforsorgen PSP Hvad er PSP-samarbejdet? et samarbejde mellem politiet, de sociale myndigheder i kommunerne, regionspsykiatrien i Region Midtjylland samt Kriminalforsorgen Netværk for retspsykiatri i Region Midtjylland

Læs mere

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser.

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser. Dagsorden - bestyrelsesmøde Mandag d. 10. december 2012 - kl. 17.00-19.00 og efterfølgende julefrokost hos Rie, Ringkøbingvej 113, Snejbjerg, 7400 Herning Deltagere: Per Bang (mødeleder), Rie Merrild Dieckmann,

Læs mere

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473 Person Antal Kampe H. S. Bedste snit Vundet - Tabt Score Indgange Gennemsnit Pierre Otkjær 2 5,645 2-8 38,579 Steffan Rasmussen 23 6,973 6-7 693 285,539 Ole Thomsen 2 5,625 5-7 45 878,472 Per Larsen 5

Læs mere

Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret august-2012

Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret august-2012 DM-kort Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret august-2012 Klubbens samlede medaljehøst ( tal i parentes er holdmedaljer) Guld Sølv Bronze 40 (8) 35 (9) 38 (9) TOP 10 Guld Sølv Bronze 1 15

Læs mere

2.1.1 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Matthias Christensen 2.1.2 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Anders

2.1.1 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Matthias Christensen 2.1.2 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Anders 2.1.1 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Matthias Christensen 2.1.2 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Anders Johansen 2.1.3 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00

Læs mere

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121 Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013 Afholdelsessted Hotel Faaborg Fjord Startdato 15/08-13 Slutdato 16/08-13 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Leif M. Larsen, Gitte

Læs mere

RESULTATLISTE Randers Åben 50 m 2015

RESULTATLISTE Randers Åben 50 m 2015 RESULTATLISTE Randers Åben 50 m 2015 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 Thomas Marding Thorsen-Poulsen Midtdjurs Skytteforening 199/13 199/13 398/26 G 2 Julie H Christiansen Midtdjurs Skytteforening 199/11

Læs mere

RESULTATLISTE Haderup s Dalgas Stævne 2012

RESULTATLISTE Haderup s Dalgas Stævne 2012 Page 1 of 7 11-08-2012 18:48:03 - DDS SP v.3.12.6.3 RESULTATLISTE Haderup s Dalgas Stævne 2012 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 92763 Lars Søby Jensen 04-016 Gjellerup Sdr. SG&I 198/10 198/10 396/20 2 98723

Læs mere

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015 Side 1 af 8 09:06:29 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE TKL Forårsstævne 2015 Tak for fremmødet til vores stævne Lodtrækning med 10 gevinster af 100,- kr 1 19466 Finn Karlsson 06-005 Ulbjerg Skytteforening

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

DM-DU Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon ( opdateret sept 2013)

DM-DU Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon ( opdateret sept 2013) DM-DU Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon ( opdateret sept 2013) Klubbens samlede medaljehøst ( tal i parentes er holdmedaljer) Guld Sølv Bronze 31(4) 28(3) 33 (4) TOP 10 Guld Sølv Bronze 1 5 4 3

Læs mere

Lokalhistoriske. arrangementer. Sinding, 1950

Lokalhistoriske. arrangementer. Sinding, 1950 Lokalhistoriske arrangementer Sinding, 1950 Silkeborg efterår 2009 BESØG PÅ FUNDER RADIOMUSEUM Onsdag 19. august kl.19 Bjarne Jensen vil vise og fortælle om sine 1685 gamle radioer, grammofoner, fjernsyn

Læs mere

Officialliste for NYSUMBANEN fredag den 29/4 2016

Officialliste for NYSUMBANEN fredag den 29/4 2016 Officialliste for NYSUMBANEN fredag den 29/4 2016 Dommer: Løbsleder: Finn Knudsen 17.00 Løbsleder ass: Anitta Jensen 17.00 Licens kontrol: Maja Jacobsen 17.00 Licens kontrol: Julie Hjort 17.00 Teknisk

Læs mere

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING EFTERÅR 2015 LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING ...FØLG OS PÅ FACEBOOK Slægtsforskercafé Udflugt til Viborg Museum Vi tager på udflugt til Viborg

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Skive Åben 50 og 200m 2009

RESULTATLISTE FOR Skive Åben 50 og 200m 2009 StævneProgram 23-08-2009 08:49 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.14 L2009 RESULTATLISTE FOR Skive Åben 50 og 200m 2009 200m Gevær - Mesterskab Klasse BK 1 04-80892 Casper Norup Bertelsen 098-Karup

Læs mere

Formandens beretning ved PD Danske Lokalavisers årsmøde i Brabrand, 9. maj 2014

Formandens beretning ved PD Danske Lokalavisers årsmøde i Brabrand, 9. maj 2014 Formandens beretning ved PD Danske Lokalavisers årsmøde i Brabrand, 9. maj 2014 I stedet for den traditionelle indledning vil jeg i år lægge ud med et centralt emne for branchen, som vi i PD Danske Lokalavisers

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

RESULTATLISTE DDS midt 15 meter pistol stævne 2 runde 2011-2012

RESULTATLISTE DDS midt 15 meter pistol stævne 2 runde 2011-2012 Side 1 af 8 01-12-2011 07:44:33 - DDS SP v.3.11.11.8 RESULTATLISTE DDS midt 15 meter pistol stævne 2 runde 2011-2012 Holdkonkurrence: 15 meter call 22 1 Aulum Skytteforening 31309 Keld Jeppesen Klasse:

Læs mere

ORIENTERINGSLØB EN ANDERLEDES SPORT. Forplejningssponsor:

ORIENTERINGSLØB EN ANDERLEDES SPORT. Forplejningssponsor: ORIENTERINGSLØB EN ANDERLEDES SPORT Forplejningssponsor: Herning100 Herning Orienteringsklub Find vej i I 1913 blev Herning købstad. Det var en tid, hvor udviklingen tog fart med mange nye tekstilvirksomheder

Læs mere

Stævneprogram 5-mands fodboldstævne. Lørdag, den 28. september i ØBG Silkeborg For U7-U9 drenge og U8-U10 piger

Stævneprogram 5-mands fodboldstævne. Lørdag, den 28. september i ØBG Silkeborg For U7-U9 drenge og U8-U10 piger Stævneprogram 5-mands fodboldstævne Lørdag, den 28. september i ØBG Silkeborg For U7-U9 drenge og U8-U10 piger ØBG Silkeborg og DGI Midtjylland byder hermed velkommen til 5-mands fodboldstævne FOR U7 U9

Læs mere

VELKOMMEN SOM OMDELER

VELKOMMEN SOM OMDELER VELKOMMEN SOM OMDELER Denne håndbog hjælper dig godt i gang med dit nye job. Du kan bl.a. læse om de hjælpemidler, vi stiller til rådighed samt om dine ansættelsesforhold. Håndbogen gør dig også klogere

Læs mere

Klub Hold Point Hold Point Hold Point I alt JFM

Klub Hold Point Hold Point Hold Point I alt JFM Tak fordi I kom. Ved indsamling af skilte var alle til stede. Der er ikke indløbet klager af nogen art. Det tager vi som tegn på fornuftig kørsel, og især vejstykker med hastighedsbegrænsninger bærer præg

Læs mere

Danske Politimesterskaber i 11- mands fodbold.

Danske Politimesterskaber i 11- mands fodbold. Danske Politimesterskaber i 11- mands fodbold. Finaleresultater Fodbold Unionsturneringen 2009. Semifinale: Sydøstjylland Station City 3 7 Semifinale: Sydjylland St. Bellahøj 2 3 Bronzekamp: Sydøstjylland

Læs mere

Fremtidens TV Af Dan Pedersen (Senior TV Planner), Mads Peter Olsen (Digital Director) og Casper Christiansen (Invention Director) fra Mindshare

Fremtidens TV Af Dan Pedersen (Senior TV Planner), Mads Peter Olsen (Digital Director) og Casper Christiansen (Invention Director) fra Mindshare Fremtidens TV Af Dan Pedersen (Senior TV Planner), Mads Peter Olsen (Digital Director) og Casper Christiansen (Invention Director) fra Mindshare Danskerne har været trofaste TV-seere i mange år, men efter

Læs mere

543 responses. Summary See complete responses. De første syv spørgsmål handler om AaB i medierne

543 responses. Summary See complete responses. De første syv spørgsmål handler om AaB i medierne 543 responses Summary See complete responses De første syv spørgsmål handler om AaB i medierne 1: Hvor ofte læser du artikler eller søger informationer om AaB Fodbold Flere gange om dagen 255 47% Én gang

Læs mere

Få kvinder og masser af mænd

Få kvinder og masser af mænd Få kvinder og masser af mænd Overblik over resultaterne af Netværket K2 og Dansk Journalistforbunds undersøgelse af kønssammensætningen blandt ledere på 42 danske nyhedsmedier Kvinder er underrepræsenterede

Læs mere

Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvornår tilbyder Det Kongelige Teater billetter til 100 kroner?

Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvornår tilbyder Det Kongelige Teater billetter til 100 kroner? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvornår tilbyder Det Kongelige Teater billetter til 100 kroner? For unge under 25 Om tirsdagen For grupper Om fredagen X 1. Hvad koster telefon + fri sms om måneden?

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877 Turnering : Hold 2hk 2005/6 d.24.03.2006 Ole Knudsen 1922 1 Morten Frank Jensen 0 2011 0,38 0 0,40 1910 Korrigeret 1877 Michael Taankvist 1984 2 Jens Hjorth Hansen ½ 1781 0,76 3 Søren Dyberg Larsen 0 1908

Læs mere

Kommuneplanen er: Byrådets mest omfattende sag.

Kommuneplanen er: Byrådets mest omfattende sag. Kommuneplanen er: Byrådets mest omfattende sag. Alle kommuner skal tilvejebringe en kommuneplan, som skal gælde for hele kommunen for en periode på 12 år, jf. planloven. Kommuneplanen udstikker rammerne

Læs mere