Sommerlejr 1983 ved Lemvig. Leo Andersen og Lars Fini som spåkoner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sommerlejr 1983 ved Lemvig. Leo Andersen og Lars Fini som spåkoner"

Transkript

1 FDF NÆSTVED 100 år 1. oktober Vores 75 års jubilæumsreception blev holdt i huset på Valnæsvej, hvor de nuværende og tidligere FDFere fik en kammeratlig snak om alle de oplevelser, som man havde fået igennem FDF. Om aften var der jubelfest i Kalbyrisskolens boldspilhal. Med underholdning af orkester og tambour-korpset og revy-sketch af børnene, festtale og konkurrencer og kaffebord. Sommerlejr 1983 ved Lemvig. Leo Andersen og Lars Fini som spåkoner Samvirket samlede i disse år gamle aviser ind, og det kan nævnes at der fra 1972 og frem til 1983 blev samlet 310 tons ind, som gav en indtægt på kr. Nogle af alle de penge blev brugt til at lave det gyldne sværd og pilteløb. I 1984 og en del år frem var forældreforeningen på Gavnø Slot, hvor de lavede tulipanranker og solgte dem til Slottets gæst.

2 Samme år flyttede man seniorvæbnerne til Grønbo på Rolighedsvej. I disse år tog tumlinge og piltene til tumpistævne i Distriktet, væbnerne var på St. Bededagslejr og Vinterlejre på Center Sjælland. Sydvestsjællands distrikt lavede rigtig mange gode arrangementer langt op i halvfemserne. I 1984 var tumlingene og piltene på Robinson Crusoe lejr i Klintehytten, væbnerne lå i lejr ved Bjørnebæk. Tamburkorpset var til musikstævne i Esbjerg. I foråret 1985 holder orkesteret koncert i Sct. Jørgens Skole Auditorium. Sommerlejren dette år gik til Bornholm, hvor tumlingene og piltene boede på Jarlsgård i Pederske. Væbnerne vandrede Bornholm rundt. De havde ikke telt med, men overnattede på hølofter. Den 21. maj 1986 inviteres alle FDF/FPFere til Klintehyttens 50 års fødselsdag. Borgmester Henning Jensen var til stede og holdte en lille tale. Jeg selv havde været med i FDF i femogtyve år, så jeg blev begavet med en vase, som jeg skulle sætte blomster i når jeg var ude med FDF/FPF samt en klapstol, som jeg kunne sidde på ved lejrbålene. Samme år trækker Niels Toft sig tilbage som formand og sognepræst Ejlif Kristensen overtager posten. Tumlingene og piltene var på sommerlejr i Klintehytten og væbnerne var på Landslejr ved Julsø. I maj 1987 deltog orkestret i årsmøderne i Sydslesvig, Lars Fini var kredsens fanebære, ryggen var ret og humøret højt og så så gik Lars også i takt af og til. Kredsen var det år på sommerlejr i Thorstorp ved Hvalsø på Midtsjælland, udflugten på sommerlejren det år gik til Sporvejsmuseet på Skjoldnæsholm. En kold januar aften i 1988 stimlede 75 forventningsfulde FDF/FPFere sammen på Marksvej til det store lagkagerace. I blandet hold væbnere, pilte, tumlinge og musikfolk konkurrerede de om at vinde race, race forgik som løb i Grimstrup området, men det kan oplyses at alle vandt. Piltelandsstævne 4-9. juli 1988 på Sletten. Landsforbundet ville prøve at lave en mini landslejr for pilte, det blev kun til denne ene.

3 I samme år laver man en kredsledelse som består af Leo Andersen og Birger Larsen. Den 19/ modtager FDF med sorg, besked om at Poul Andersen var afgået ved døden. Poul tog gennem hele sit liv, fra han blev meldt ind i FDF i 1924 til tre dage før sin død, hvor han deltog i Samvirkets generalforsamling, aktiv del i arbejdet her i Næstved. Foruden sin leder- og kredsførergerning vil Poul blive husket for sin indsats for vores sommerlejrhytte, Klintehytten. Det var Poul, som forstod opførelse i 1936 og lige til sin død, brugte tusindvis af timer på hytten. Sommerlejren dette år gik til Christianssæde Centret i Ryde Skov nede ved Maribo. Orkesteret var i Holstedbro til Blåt musik stævne. Foråret 1990 brugte alle væbnerne og seniorvæbnerne deres tid på fortræning til Norgesturen. Den sidste uge af juli dette år drog 144 glade FDFere fra Sydvestsjællands Distrikt af sted til Hardangerviddaen i Norge, heraf var der ca. 28 med fra Næstved. Tumlinge og piltene var i Klintehytten. Først i halvfemserne stopper Kredens orkester, men Tamburkorpset køre videre, så vi er ikke uden musik i kredsen står i Landslejren tegn for væbnerne. I 1992 køber FDF 3 pavilloner af Hjemmeværnet og de bliver rammen for Kalbyris Afd. Pavillonerne placeres bagved Stenlængegården. Sommeren 1993 var 16 ledere og Seniorvæbnere på Laplandsfærd. Tumlinge og pilte samt væbnerne var med på distriktssommerlejr på Ingeborg i St. Havelse ved Frederikssund. I 1994 stopper Leo Andersen og Birger Larsen i kredsledelsen og Per Fini Christensen bliver den nye kredsleder. Ejlif Kristensen stop som formand og Ole Porsbo indtræder i posten i stedet for. Sommerlejren det år går til Frederikshøj ved Åbenrå, hvor hele kredsen deltager.

4 Lapland 1993 og Laplandstræning Sommerlejr på Ingeborg 1993 og Sommerlejr Frederikshøj 1994 Musikstævne 1994 og Athlon-stævne 1995

5 Når man bor ved Suså, så må man da have kanoer, bestyrelsen bevilligede 4 kanoer.(dem har vi rigtig meget glæde af i kredsen.) Tamburkorpset er på Landsmusikstævne i Hvidovre Sommerlejren i 1995 går til Allerød for tumlingene og Piltene, lejrens tema er dette år Robinson Crusoe. Væbnerne er på sommerlejr i Tjekkiet. Tamburkorpset har besøg af 40 russiske musik-entusiaster fra Leningrads 6. musikskole. Året 1996 drager de store over på Sletten, hvor der er Landslejr. De små tager på Distriktetssommerlejr. Kredsen har flere gange taget turen til Solskins øen Bornholm og det sker også her i året Igen i året 1998 går turen til FDF Hvidovres hytte Ingeborg oppe ved Frederikssund, vi var der i (Det var med stor sorg, at vi fik af vide at Ingeborg var brændt ned til grund grundlovsdag her i De havde lige brugt vinteren til at istandsætte Ingeborg for over 2 mill.) Fugleskydning i Klintehytten 1998

6 I Januar 1999 stopper Harley Jørgensen som hytteinspektør og Birger Larsen blev sammen med Kenneth Pedersen og Lars Fini de nye hytteinspektører for Klintehytten, hvor det er Birger som står for udlejningen af hytten sammen med hans kone Lis Nygaard Larsen. Det samme år bliver der lavet et helt nyt køkken i hytten. Sommerlejren dette år var for tumlinge og piltene på Fønsborg på Fyn, væbnerne var på Sletten. Kredsen skifter også formand da Ole Porsbo trækker sig tilbage. Søren Fini bliver den nye formand og Lars Holz Hansen overtager posten som kredsleder. Det er også året, hvor den sidste Fugleskydning i Klintehytten forgår, der har ellers været fugleskydning siden engang sidst i halvfjerdserne. I 2000 stopper Tamburkorpset og kredsen står fra dette år uden musik, der har ellers været musik i Kredsen siden starten i Årets sommerlejr gik til Abildgård på Nordfalster, hvor hele kredsen var med. Det gyldne sværd er også blevet afholdt for sidste gang dette år. (Vi har et meget stort ønske om, at sværdet kommer frem til vores 100 år jubilæum den 5. oktober 2008, da vi ikke kan finde det.) I 2001 flytter man fra Marskvej til Præstemarken. Her skal seniorne og spunk holde til. Lars Holz Hansen ønsker at stoppe som kredsleder, så Morten Skaaning overtager posten. Samme år drager væbnerne og seniorne på Landslejr på Sletten. Tumlinge og pilte tager på distriktslejr i Onsevig på Lolland. Katrine Tiede overtager posten som kredsleder i 2002 efter Morten Skanning og man samler hele kredsen på Stenlængegården pga. ledermangel. Årets sommerlejr går til Limbjerggård på Sletten. Hele kredsen deltager her. Sommerlejr til Gilastugan i Sverige 2003 Martin (Mus) Nielsen ønsker at købe Grønbo, da vi ikke bruger den ret meget. Kredsen sælger derfor Grønbo i 2003 til Mus. Sommerlejren gik dette år til Gilastugan i Sverige.

7 I 2004 bygges der 2 sheltere på grunden i Klintehytten, det er der rigtig mange af vores gæster der er glade for, tænk at man kan sove i det fri. Tumlinge, pilte og væbnere tog dette år ud på naturcentret på Stevns. Louise og Maria på Sommerlejr på Stevns 2004 I 2005 solgte man Valnæsvej til Kommunen. Samme år var alle på Distriktssommerlejr på Egerup nede ved Korsør. Året efter var der igen Landslejr for piltene og Væbnerne på Sletten. Tumlingene kommer ikke på sommerlejr dette år. Alle tilbydes at deltage i familieweekend på Avnøcentret og det var en stor oplevelse både for børnene, forældrene og lederne. Vi sejlede ud på Avnø Fjord i vores kanoer og så på sæler. Tumlinge var også ude og stryge rejer. Sommerlejren i 2007 gik til Arresøcentret oppe ved Frederikssund. Både tumlinge, pilte og væbnere deltog. Vi boede i telte hele ugen. Vejrguderne havde vist glemt at vi var på sommerlejr, for vi fik rigtig meget vand på denne lejr. En kold novemberdag 2004 er der nogle unge mennesker som åbenbart ville se ild, så de sætter ild til en af pavillonerne på Stenlængegården og det tager så godt fat af 2 af de 3 pavilloner udbrænder og vi står derfor uden mødelokaler. Kalbyrisskolen stiller lokaler på Stenlængegården til rådighed for os. Dem har vi brugt indtil sommerferien Bestyrelsen nedsætter et byggeudvalg bestående af Leo Andersen, Kenneth Pedersen og Martin (Mus) Nielsen. Det første udvalget støder ind i er, at vi ikke må opføre nogle nye pavilloner på grunden. Vi får tilbudt en grund på Gl. Hostedvej 12. Udvalget spørger så lederne om, hvad det er de har brug for.

8 Forslagene bliver sendt til 3 arkitekter, hvor så Aart-arkitekterne fra Århus vinder projektforslaget. Lokale og anlægsfonden går ind og støtter med et meget pænt beløb. Der indhentes tilbud hos flere forskellige firmaer, men alle er for dyre. Det bliver til at man må skære et modul fra. Design modul bliver sat på opgaven at bygge det ny Aktivitetscenter til kredsen. Firmaet er startet i 2004 og det her var nok den største opgave de indtil nu skulle udføre. I april 2008 startede de opførelsen af tårnet til hytten, bygningssektionerne blev lavet hjemme på fabrikken i Egtved. Og den 22. april ankom der 8 lastvognstog med tagkasetter og huskasetter samt udhusene. I løbet af dagen var det meste på plads. Og arbejdet med beklædning og andet kunne gå i gang. Den 20. juni skulle aktivitetscentret stå færdig. Det var næste færdig, der manglede kun få ting. Efter sommerferien 2008 kunne vi så tage Aktivitetscentret i brug må siges at være glædens år for lederne i FDF Næstved. Den 1. oktober fylder kredsen 100 år og gaven til lederne er det nye Multihus, hvor alle aktiviteter er mulige, kun fantasien sætter grænser. Årets sommerlejr var selvfølgelig i Klintehytten, det var vores jubilæumslejr. Vi havde en dejlig uge med blandet vejr, men glade og tilfredse børn og ledere. Jeg selv har været med i FDF i 47 år af de 100 år. Jeg er både glad og taknemlig for fællesskabet og de dejlige oplevelser, som jeg får i arbejdet som leder i FDF Næstved. Jeg vil godt slutte af med at takke byggeudvalget for det flotte resultat som Multihuset på Gl. Holstedvej 12 er. Jeg er sikker på at mange børn vil få en masse spændende oplevelser netop på dette sted. Bestyrelsen består i dag af: Formand Søren Fini Christensen, kasserer Leo Andersen, sekretær Lis Nygaard Larsen, kredsleder Katrine Tiede Frederiksen, forældrerepr. Kenneth Pedersen, Charlotte Eriksen, Lars Holz Hansen, lederrepr. Stine Nygaard Larsen og seniorrepr. Maria Pedersen. En stor tak til alle som har bidraget med ledergerningen og andet arbejde i FDF Næstved og som gør, at vi kan fejre 100 års fødselsdag. Tillykke FDF Næstved med de 100 år den 1. oktober 2008 Ret ryggen og tal sandhed Med gud for Danmarks ungdom. På pr-udvalgets vegne. Birger Larsen. Våd sommerlejr 2007 ved Arresø.

Formand Beiring-Sørensen Kredsfører 1962-1965 Formand 1958-1963 1932-1962

Formand Beiring-Sørensen Kredsfører 1962-1965 Formand 1958-1963 1932-1962 FDF NÆSTVED 100 år 1. Oktober 2008 1958-1983 I 1958 var Poul Andersen tiltrådt som kredsfører og sammen med Biering- Sørensen - og senere i 1962 med pastor Steno Hansen som formand førte han trofast kredsens

Læs mere

SPUNK. Næstved. Husk søndag den 5. oktober kl. 14. Hvorfor holder Ida sin fødselsdag i FDF huset? Se mere på side 7-8. I dette nummer: Fælles 2

SPUNK. Næstved. Husk søndag den 5. oktober kl. 14. Hvorfor holder Ida sin fødselsdag i FDF huset? Se mere på side 7-8. I dette nummer: Fælles 2 Se mere på side 7-8 Næstved SPUNK Årgang 38, Nummer 2 Oktober 2008 November 2008 I dette nummer: Husk søndag den 5. oktober kl. 14 Fælles 2 Numlingemøde 7 Idas fødselsdag 8 Samvirket 9 Fødselsdagsliste

Læs mere

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten Samvirket, Viborg August 2011 samvirke-nyt SAMVIRKE-NYT udgives af bestyrelsen for FDF Samvirket, Viborg Redaktør: Jørn Mathiasen Vævervej

Læs mere

Næstved. Hvor er tumlingene henne? Se mere på side 7. Se mere på side 5. Hvad laver dette mærke her i Spunk? I dette nummer: Nyt fra Kredsen 2

Næstved. Hvor er tumlingene henne? Se mere på side 7. Se mere på side 5. Hvad laver dette mærke her i Spunk? I dette nummer: Nyt fra Kredsen 2 Næstved SPUNK Årgang 36, Nummer 5 April 2007 Maj 2007 I dette nummer: Hvor er tumlingene henne? Nyt fra Kredsen 2 Sommerlejr 5 Artikel fra Fastelavn Artikel fra Tumlingeturen Arbejdsdag i Klintehytten

Læs mere

SPUNK. Næstved. Gæt hvem det er der går på række :-) Hvad er det for en sjov hjemmeside? Se flere billeder på side I dette nummer: Fælles 2

SPUNK. Næstved. Gæt hvem det er der går på række :-) Hvad er det for en sjov hjemmeside? Se flere billeder på side I dette nummer: Fælles 2 Se flere billeder på side 10-11 Tjek hjemmesiden på www.fdf.dk/pascal Næstved SPUNK Årgang 40, Nummer 4 Maj 2011 juli 2011 I dette nummer: Fælles 2 Gæt hvem det er der går på række :-) Klintehyttens jubilæumsfest

Læs mere

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) August 21. Mønstring kl. 18.30-20.00 28. Ledermøde kl. 20.15-21.

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) August 21. Mønstring kl. 18.30-20.00 28. Ledermøde kl. 20.15-21. SENIORER Torsdag klokken 20.15 21.30 21. Mønstring kl. 18.30-20.00 28. Ledermøde kl. 20.15-21.30 4. Seniormøde kl. 18.30-20.00 kl. 18.30-20.00 2. Ledermøde kl. 20.15-21.30 9. Seniormøde 23. Seniormøde

Læs mere

SPUNK. Næstved. Hvem tager springet? :-) Hvad mon de er så glade for? :-) Se flere billeder på side 6-7. Se flere billeder på side 11-14

SPUNK. Næstved. Hvem tager springet? :-) Hvad mon de er så glade for? :-) Se flere billeder på side 6-7. Se flere billeder på side 11-14 Se flere billeder på side 6-7 Se flere billeder på side 11-14 Næstved SPUNK Årgang 41, Nummer 1 August 2011 Oktober 2011 I dette nummer: Fælles 2 Hvem tager springet? :-) Billeder fra sommerlejr Billeder

Læs mere

Det Blå Blad. Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! FDF Brabrands Kredsblad. Årgang 2015, nr. 3

Det Blå Blad. Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! FDF Brabrands Kredsblad. Årgang 2015, nr. 3 Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! Årgang 2015, nr. 3 Kontaktliste Puslingeledere Kathrine Fischer 60193758 kathrine@fdfbrabrand.dk Tumlingeledere

Læs mere

SHINEOPOGSÆTISTANDDAG PÅ GRUNDEN

SHINEOPOGSÆTISTANDDAG PÅ GRUNDEN Marts/April 2008 Kan I gætte hvem vi er... Der var flotte kostymer og godt gang i den da Tumlinge og Pilte holdt fastelavn, og slog katten af den flot pyntede tønde SHINEOPOGSÆTISTANDDAG PÅ GRUNDEN Weekenden

Læs mere

Det Blå Blad. Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering. (Gen)brug låget med FDF Brabrand. FDF Brabrands Kredsblad

Det Blå Blad. Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering. (Gen)brug låget med FDF Brabrand. FDF Brabrands Kredsblad Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering (Gen)brug låget med FDF Brabrand Årgang 2014, nr. 4 Kontaktliste Puslingeledere Jesper Meinby

Læs mere

Et sted for dig. - FDF Hjerm

Et sted for dig. - FDF Hjerm - FDF Hjerm Et sted for dig ... FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra En verden af oplevelser FDF Hjerm er et godt tilbud til alle børn og unge med en bred vifte af muligheder. Vi lægger

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Møder, ture og lejre Gruppearrangementer Ledergruppen Medlemsudvikling Billede: Gruppetur 2015 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Medlemsudvikling Antal medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter. varme op til sommerlejren! Maj - Juni - Juli 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter. varme op til sommerlejren! Maj - Juni - Juli 2012 yhedsbrev Maj - Juni - Juli 2012 Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter - og så er vi ved at varme op til sommerlejren! FDF SÆSLV Foto + forsidefoto: Heidi ielsen Indhold

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Marts 2010 21. ÅRGANG

Marts 2010 21. ÅRGANG Marts 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Udvalg Øvrige oplysninger Links

Udvalg Øvrige oplysninger Links 2013 Udvalg Øvrige oplysninger Links August 14. Sæsonopstart med oprykning Ole, Katrine, Thomas Thomas spørger Christian 19. Netværksmøde Viborg Netværk Indbydelse følger Grill og sejlads for alle ledere

Læs mere

Du indbydes til FDF Landslejr 2016

Du indbydes til FDF Landslejr 2016 Du indbydes til FDF Landslejr 2016 Årets fedeste sommerlejr Lejrbål med 10.000 Masser af nye venner Fællesskab Ta med til Molevitten Praktisk info FDF Landslejr 2016 er en kæmpe sommerlejr for alle FDFere.

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

LILLEBRORLOTTERI NETVÆRKSWEEK-END PIP - HVAD ER DET? FDF Roskilde Nr. 5 Mar/Apr 2007

LILLEBRORLOTTERI NETVÆRKSWEEK-END PIP - HVAD ER DET? FDF Roskilde Nr. 5 Mar/Apr 2007 LILLEBRORLOTTERI NETVÆRKSWEEK-END FDF Nr. 5 Mar/Apr 2007 PIP - HVAD ER DET? Den 27.04-29.04.2007 skal pilte, væbnere og seniorvæbnere på weekend med andre FDF ere fra Hedebo Netværk. Hedebo Netværk dækker

Læs mere

AUGUST 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SÆSONOPSTART D. 16 AUGUST

AUGUST 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SÆSONOPSTART D. 16 AUGUST AUGUST 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SÆSONOPSTART D. 16 AUGUST Oversigt over Klasser/leder August 2010 Puslinge: Henriette Andersen 24626323

Læs mere

Den Frie Tænkebox April Juni 2015

Den Frie Tænkebox April Juni 2015 Den Frie Tænkebox April Juni 2015 I dette nummer: Lederen Pusling Tumling Sæsonafslutning Sommerlejr Billeder fra Kredsweekenden Pilt Væbner og seniorvæbner Senior Generalforsamling Kontaktoplysninger

Læs mere

FDF KORSØR FDF KORSØR

FDF KORSØR FDF KORSØR Juni - August 2012 I samarbejde med Sct. Pouls Kirke holder FDF for 3. år Sankt Hans i Skovhytten. Det er for børn, voksne, hele familien, gamle medlemmer og alle vennerne. 14.00 Lege 16.00 Løb i Skoven.

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Bagsiden APPELLEN. Landslejr 2016 nærmer sig. Kredsblad for FDF K 23 Valby. FDF fritid med indhold og fællesskab!

Bagsiden APPELLEN. Landslejr 2016 nærmer sig. Kredsblad for FDF K 23 Valby. FDF fritid med indhold og fællesskab! Bagsiden Husk at gemme din Appellen - den er fuld af vigtig info. Mini-Hjalmar Mangler du FDF-udstyr? Så bestil det hos din leder! FDF fritid med indhold og fællesskab! Landslejr 2016 7.-15. Juli på Sletten

Læs mere

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev Myreslugeren Nr. 40 Januar til Juli 2016 Lystrup-Elev Info Vi håber I har haft en god jul, og et godt nytår. Vi glæder os til at komme i gang med FDF sammen med Jer. I dette blad kan I bl.a. se hvad vi

Læs mere

SPUNK. Næstved. Hvornår mon 55 grader Nord kommer? Hvad er det for en sjov hjemmeside? Se info på side 2. Læs om Landslejren på side 8-9

SPUNK. Næstved. Hvornår mon 55 grader Nord kommer? Hvad er det for en sjov hjemmeside? Se info på side 2. Læs om Landslejren på side 8-9 Se info på side 2 Læs om Landslejren på side 8-9 Næstved SPUNK Årgang 40, Nummer 2 November 2010 januar 2011 I dette nummer: Fælles 2 Hvornår mon 55 grader Nord kommer? 55 grader Nord kommer Billeder fra

Læs mere

Myreslugeren. Fritid i det fri Der gi r værdi! Kontakt LYSTRUP-ELEV. Januar. 17 juli. 17. Vinder i kategorien 0-4 klasse i Tivolifriheden 2016

Myreslugeren. Fritid i det fri Der gi r værdi! Kontakt LYSTRUP-ELEV. Januar. 17 juli. 17. Vinder i kategorien 0-4 klasse i Tivolifriheden 2016 Kontakt Kredsleder Peter Kühnell 28 77 84 62 peter.kuhnell@gmail.com Rasmus Vinge 23 38 22 99 rvinge@fdf.dk Januar. 17 juli. 17 Myreslugeren LYSTRUP-ELEV Bestyrelsesformand Lauge Dehn 86 22 33 88 ld@nordicsubs.com

Læs mere

Nyhedsbrev for FDF-Særslev. 15. juni: Fællesspisning for fdf er og forældre på Aslyet

Nyhedsbrev for FDF-Særslev. 15. juni: Fællesspisning for fdf er og forældre på Aslyet April, Maj & Juni 2011 Det Blå Blad Nyhedsbrev for FDF-Særslev I dette nummer af Det Blå Blad varmer vi op til årets sommerlejre! Og vi glæder os allerede til næste sæson i selskab med jer allesammen.

Læs mere

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) Marts. 5. Seniormøde 19. Seniormøde 20-21. Lederweekend 26.

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) Marts. 5. Seniormøde 19. Seniormøde 20-21. Lederweekend 26. SENIORER Torsdag klokken 20.15 21.30 5. Seniormøde 19. Seniormøde 20-21. Lederweekend 26. Seniormøde 9. Seniormøde 16. Ledermøde 24. LederFredag 30. Seniormøde 7. Ledermøde 11. Ledermøde 18. Seniormøde

Læs mere

JUNI 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEM:

JUNI 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEM: JUNI 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN MUSIK AFDELINGEM: Lederbesætning 2008/2009 Sen./senvæb Mandag 19.00 21.00 Martin Lozkat,

Læs mere

PLØK. Efterår. Kom til gudstjeneste og Basar søndag den 22. november kl. 10. Nr. 2. Okt. Nov. Dec årg.

PLØK. Efterår. Kom til gudstjeneste og Basar søndag den 22. november kl. 10. Nr. 2. Okt. Nov. Dec årg. PLØK Efterår Kom til gudstjeneste og Basar søndag den 22. november kl. 10 Nr. 2 Okt. Nov. Dec. 2009. 35. årg. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds Info til alle også forældre Kredsen fylder

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

Maj - Juni 2010 21. ÅRGANG

Maj - Juni 2010 21. ÅRGANG Maj - Juni 2010 21. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75 72 23 67 / 31 72 04 63 Betina Harpsøe

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

februar 2009 LINK TIL KLaSSerNe: PuSLINGe TuMLINGe MaNDaG TuMLINGe TIrSDaG PILTe VÆbNere SeNIOr VÆbNer MuSIK afdelingen

februar 2009 LINK TIL KLaSSerNe: PuSLINGe TuMLINGe MaNDaG TuMLINGe TIrSDaG PILTe VÆbNere SeNIOr VÆbNer MuSIK afdelingen februar 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN TIL MINDE Tirsdag, d. 20. januar døde Lis Andersen, og fredag den 23. januar tog

Læs mere

September-Oktober 2009

September-Oktober 2009 September-Oktober 2009 Så er sommerlejr og sommerferie overstået, og vi er startet op på den nye sæson med en fantastisk opstart. Foran os ligger en masse onsdage med eventyr for store og små. Se alle

Læs mere

FEBRUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013

FEBRUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013 FEBRUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013 Wellness og fyldte maver på Tumlinge-Pilte weekenden Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores hjemmeside

Læs mere

December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG

December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe

Læs mere

GODE FDF FOTOS EFTERLYSES SEND DEM TIL: erik@noerkjaer.dk OKTOBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER

GODE FDF FOTOS EFTERLYSES SEND DEM TIL: erik@noerkjaer.dk OKTOBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER OKTOBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN GODE FDF FOTOS EFTERLYSES SEND DEM TIL: erik@noerkjaer.dk Alle kan være noget for nogen En gang imellem

Læs mere

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 Oplag 25. Udgives af KFUM og K Spejderne Stevns-Nord 1 Indhold Side Indhold + Fra redaktøren 2 Fra kasseren 3 Vigtige datoer 4 Billeder fra det forgangene år.. 5 Bæver

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Nyhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her...

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Nyhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her... yhedsbrev December - Januar - Februar 2013 yhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her... FDF SÆSLV Kalender 25.-27. januar: Væbner- og seniorvæbnerweekend

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Juli 2017

Husavis Hvalsø Ældrecenter Juli 2017 Husavis Hvalsø Ældrecenter Juli 2017 De glade deltagere Øresund rundt, besøger den fantastiske smukke park i Sofiero Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Er du klar til rislen ned af ryggen?

Er du klar til rislen ned af ryggen? Er du klar til rislen ned af ryggen? Lad os tage rejsen til Sletten Dette er Sletten stedet for landslejren Hvad er FDF Landslejr 2016? Kæmpe sommerlejr for 10.000 FDF ere Foregår hvert 5. år på Sletten

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012 yhedsbrev December - Januar - Februar 2012 Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10 FDF SÆSLV Indhold FDF-Info Side 3 yt fra Kredslederen Side 4 yt fra Bestyrelsen

Læs mere

Deltagerbrev for Vikingesommerlejren 2013

Deltagerbrev for Vikingesommerlejren 2013 Deltagerbrev for Vikingesommerlejren 2013 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i ikke

Læs mere

Workshop Fortællingen om landslejren Landslejrkurset

Workshop Fortællingen om landslejren Landslejrkurset Workshop Fortællingen om landslejren Landslejrkurset 18.- 20.9.2015 Denne workshop er udarbejdet af Leder og uddannelsesudvalget på Landslejren. I kan altid skrive til udvalget på LogUll2016@gmail.com

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

SENIORER. December 2015 - Februar 2016. December. 4-6. Kredsjuletur 10. Møde 17. Juleafslutning kl. 18.30 20.00. Januar

SENIORER. December 2015 - Februar 2016. December. 4-6. Kredsjuletur 10. Møde 17. Juleafslutning kl. 18.30 20.00. Januar SENIORER Torsdag klokken 20.15 21.30 4-6. Kredsjuletur 10. Møde 17. Juleafslutning kl. 18.30 20.00 7. Nytårsmønstring 21. Møde 28. Møde 6-7. Mandedyst 7. Fastelavnsfest i Dyrup Kirke 11. Møde Niels (21

Læs mere

PROGRAM FOR FDF AARHUS 2 AUGUST - OKTOBER 2018

PROGRAM FOR FDF AARHUS 2 AUGUST - OKTOBER 2018 PROGRAM FOR FDF AARHUS 2 AUGUST - OKTOBER 2018 FDF Aarhus 2 Ole Rømers Gade 67 8000 Aarhus C aarhus2@fdf.dk SÆT KRYDS I KALENDEREN Efter en dejlig varm sommer er vi igen klar med endnu en fantastisk FDF-sæson.

Læs mere

Solhjem Søndermarksvej Kredsleder Søren W. Nielsen / Formand Vita Bøje Simonsen...

Solhjem Søndermarksvej Kredsleder Søren W. Nielsen / Formand Vita Bøje Simonsen... Maj 2009 20. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Vita Bøje Simonsen...75 83 46 69 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge

Læs mere

Næstved. Vores hus tager form :-) Hvad mon Jonas spiser? Se mere på side 7. Se mere på side 3. I dette nummer: Billeder fra piltemøde

Næstved. Vores hus tager form :-) Hvad mon Jonas spiser? Se mere på side 7. Se mere på side 3. I dette nummer: Billeder fra piltemøde Næstved SPUNK Årgang 37, Nummer 5 April 2008 Maj 2008 I dette nummer: Vores hus tager form :-) Billeder fra piltemøde Nyt fra Byggeudvalget FDF Næstveds historie 6 7 8-12 Samvirket 13 Se mere på side 7.

Læs mere

Mølleposten. Vejle 4. Husk. Prøv at klik!

Mølleposten. Vejle 4. Husk. Prøv at klik! Vejle 4 ecember 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG Mølleposten Husk Der er forældre kaffe den sidste torsdag i hver måned -mens ungerne har FDF møde! I Sommeren 2013 er der igen Alpetur med FDF landsdel

Læs mere

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) Alex Weinreich 86428424 Christine Weinreich 86428424 Thomas Krogh 75920330 Søren Krogh Mikro Birte Sonne Mini 86432166 29802193 51562013

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

FDF Brabrands Kredsblad. Det Blå Blad. Ny bålhytte indviet på Mølkærlejren. Årgang 2010, nr. 1.

FDF Brabrands Kredsblad. Det Blå Blad. Ny bålhytte indviet på Mølkærlejren. Årgang 2010, nr. 1. Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Ny bålhytte indviet på Mølkærlejren Det Blå Blad genopstår Hvem er din leder? Årgang 2010, nr. 1. Kontaktliste Puslinge- og Tumlingeledere Gitte Jakobsen 86260104 gittejakobsen@fdf.dk

Læs mere

Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Væbnermesterskabsfinalen i København Sommerlejr ved Hald Sø Sæsonafslutning på Stadepladsen

Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Væbnermesterskabsfinalen i København Sommerlejr ved Hald Sø Sæsonafslutning på Stadepladsen Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Væbnermesterskabsfinalen i København Sommerlejr ved Hald Sø Sæsonafslutning på Stadepladsen Årgang 2014, nr. 3 Kontaktliste Puslingeledere Jesper Meinby 61304502 jesper@fdfbrabrand.dk

Læs mere

Distriktslejr 2015 Spejderklinten

Distriktslejr 2015 Spejderklinten Referat af Nicholine, skrevet efter en meget sparsom dagsorden og et besøg på Spejderklinten i pinsen sammen med Lars og Bodil Daugaard og Søren Olesen... Deltagere; Søren Olesen, Dorte Balle, Nikolaj?,

Læs mere

Sommerlejr 2016. Infomøde 4. april 2016 Kongeådalens Efterskole

Sommerlejr 2016. Infomøde 4. april 2016 Kongeådalens Efterskole Sommerlejr 2016 Infomøde 4. april 2016 Kongeådalens Efterskole Agenda Dagsprogrammet Aktiviteter Særligt for Pilte Den særlige opgave Forplejning Tut Noget for lederne Hvad har vi glemt Dagsprogrammet

Læs mere

SPRØJTEN. April - Maj 2014 MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD.

SPRØJTEN. April - Maj 2014 MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD. Formand Flemming Karlsen 86 95 08 86 / 23 61 39 95 fkarlsen@email.dk Kasserer Helle Jeppesen 69 14 69 34 / 30 27 06 86 havremarken6@gmail.com Sekretær Dorte

Læs mere

KRUMMEN KREDSBLADET FOR FDF TYRSTED-UTH. Læs i Krummen: - Nye møde struktur - Sommerafslutning - Sommerlejr - Middelalder

KRUMMEN KREDSBLADET FOR FDF TYRSTED-UTH. Læs i Krummen: - Nye møde struktur - Sommerafslutning - Sommerlejr - Middelalder KRUMMEN KREDSBLADET FOR FDF TYRSTED-UTH Læs i Krummen: - Nye møde struktur - Sommerafslutning - Sommerlejr - Middelalder Maj 2015 - Juni 2015 FDF Tyrsted Uth Nordrevej 68 8700 Horsens Tlf. 75 64 84 64

Læs mere

KLIK HER SIDSTE NYT SE FOTOS FRA SOMMEREN AUGUST 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER

KLIK HER SIDSTE NYT SE FOTOS FRA SOMMEREN AUGUST 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER AUGUST 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SIDSTE NYT SE FOTOS FRA SOMMEREN KLIK HER Så starter FDF op igen HURAAA HURAA Hele den

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

MØDEREFERAT. Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00

MØDEREFERAT. Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00 MØDEREFERAT Mødedato: Tirsdag, den 26. april 2011 kl. 19.00 Sted: FDF Ørum Deltagere: De Grønne Pigespejdere Houlkær, Langsø Gruppen, DDS Birkegruppen Stoholm, DDS Rødkær Gruppen, DDS Hammershøj, DDS Waingunga

Læs mere

Deltagerbrev til Landslejren 2011

Deltagerbrev til Landslejren 2011 Deltagerbrev til Landslejren 2011 Kære deltager Du sidder nu med deltagerbrevet til Landslejren 2011 på Sletten. Her står de sidste praktiske informationer som du får brug for i forbindelse med lejren.

Læs mere

Festtale til kredsens 50 års jubilæumsfest (for alle nuværende og tidligere voksne medlemmer, ledere, bestyrelse og venner af kredsen)

Festtale til kredsens 50 års jubilæumsfest (for alle nuværende og tidligere voksne medlemmer, ledere, bestyrelse og venner af kredsen) FDF Solbjerg Fritidscentret 8. oktober 2016 Festtale til kredsens 50 års jubilæumsfest (for alle nuværende og tidligere voksne medlemmer, ledere, bestyrelse og venner af kredsen) Kære alle sammen Hvor

Læs mere

Styrketræning med professor. Sk lesmart. Navn. Trine Baggesen Klitgaard - -

Styrketræning med professor. Sk lesmart. Navn. Trine Baggesen Klitgaard - - Styrketræning med professor Sk lesmart Navn Trine Baggesen Klitgaard - prof@skolesmart.com - www.skolesmart.com Tag temperaturen på dig selv. Hvor glad er du? Hvor skolesmart er du? Farv ud for hvert spørgsmål,

Læs mere

29. JULI 4. AUGUST 2017 PÅ HOVBORG

29. JULI 4. AUGUST 2017 PÅ HOVBORG FDF ODENSE 2 DYRUP SOMMERLEJR 2017 29. JULI 4. AUGUST 2017 PÅ HOVBORG Kære sommerlejrdeltager. Hele kredsen skal på cirkus-sommerlejr i år på Nordlangeland. Her skal vi blive sjove klovne, dygtige akrobater,

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

www.fdf.dk/dronninglund

www.fdf.dk/dronninglund Sæsonfolder 2014-15 www.fdf.dk/dronninglund www.facebook.com/fdfdronninglund FDF Dronninglund KREDSSOMMERLEJR 2015 i uge 27 Drengeborg, Knasborg ved Aalbæk Hvad er FDFs formål? Det kristne livssyn er fundamentet

Læs mere

Den 18. februar kl. 10.00 håber vi, der kommer en masse festligt udklædte børn til en lidt anderledes højmesse i Holsted Kirke.

Den 18. februar kl. 10.00 håber vi, der kommer en masse festligt udklædte børn til en lidt anderledes højmesse i Holsted Kirke. Næstved SPUNK Årgang 36, Nummer 4 Februar 2007 Marts 2007 I dette nummer: Nyt fra Kredsen 2 Fjeldtræf 5 Artikel fra juleweekendtur Artikel fra Børnetræf 6 7 Sommerlejr 8 Hvorfor sidder Patrick med skibriller?

Læs mere

PLØK. Nr. 1 aug-sept okt årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds

PLØK. Nr. 1 aug-sept okt årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds PLØK Nr. 1 aug-sept okt 2008 34. årgang Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds 2 Kære puslinge og tumlinge 3 Vi håber I har haft en fantastisk sommer - det har vi. Nu skal vi til og i gang med

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

EVANGELIET OM JESUS KRISTUS

EVANGELIET OM JESUS KRISTUS FDF BIRKERØD fløksen 2013April March og Lejr Sing In 30. april i Husk - Lillebrorlotterisalg - Børnehjælpsdage 3. og 4. maj. FDFs formål er at møde børn og unge med EVANGELIET OM JESUS KRISTUS Telefonlisten

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Myreslugeren. Kontakt. Lystrup Elev. Nr. 39 August til December 2015. 12 Kredshuset Myretuen Møgelgårdsvej 27 8520 Lystrup 86 22 59 45

Myreslugeren. Kontakt. Lystrup Elev. Nr. 39 August til December 2015. 12 Kredshuset Myretuen Møgelgårdsvej 27 8520 Lystrup 86 22 59 45 Kontakt Kredsleder P.T. mangler vi kredsleder Kontakt lederne Myreslugeren Nr. 39 August til December 2015 Bestyrelsesformand Lauge Dehn 86 22 33 88 ld@nordicsubs.com Kasserer Pia Kühnell Pia.kuhnell@gmail.com

Læs mere

En sulten pirat fylder snart rundt

En sulten pirat fylder snart rundt FEBRUAR 2010 34. årgang udgivet siden oktober 1977 En sulten pirat fylder snart rundt Du finder din Skærv sammen med en masse anden information på vores nye hjemmeside www.fdf-stenlose-vekso.dk Siden er

Læs mere

Fødselsdage Personalenyt

Fødselsdage Personalenyt AVISEN April 2011 Fødselsdage. Personalenyt Aase Pedersen kunne 1. januar 2011 fejre 25 års jubilæum ved Fredericia kommune Gitte Hoffmann er gået på efterløn efter 34 år i Fredericia kommune. Hun har

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Ferielandet Danmark - camping

Ferielandet Danmark - camping Ferielandet Danmark - camping I skal nu udforske Danmark med campingbriller på. 3 familier eller venner skal på camping, og I skal finde ud af hvorhen, og så skal I også arrangere turen. De har hver især

Læs mere

Poul-Henrik Appelqvist, formand for BUS, BUS repræsentant i Rudersdal Folkeoplysningsudvalg og repræsentant for 2. Birkerød Gruppe, DDS

Poul-Henrik Appelqvist, formand for BUS, BUS repræsentant i Rudersdal Folkeoplysningsudvalg og repræsentant for 2. Birkerød Gruppe, DDS Referat af bestyrelsesmøde hos Børne- og Ungdomsorganisationernes Samråd (BUS) i Rudersdal Kommune tirsdag den 11. september 2012 hos DDS Birkegruppen Til stede: Poul-Henrik Appelqvist, formand for BUS,

Læs mere

EVANGELIET OM JESUS KRISTUS

EVANGELIET OM JESUS KRISTUS FDF BIRKERØD fløksen 2013 Januar Husk U-TURN Uganda-aften onsdag d. 30. januar Leder-, forældre m. flere sommerferietur 2014 FDFs formål er at møde børn og unge med EVANGELIET OM JESUS KRISTUS Telefonlisten

Læs mere

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer, der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

JUNI 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK GRYDEFEST DEN 10 JUNI

JUNI 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK GRYDEFEST DEN 10 JUNI JUNI 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK GRYDEFEST DEN 10 JUNI At høre til Har du prøvet at være et sted, hvor alle kendte hinanden, men ingen

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet.

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. RY SKOVMUS Hej Skovmus og forældre Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. Vi skal have gjort klar til vores

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Fraværende Kopi Sted Morten Nielsen Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen

Læs mere

Kære Aabenraa Rotary. Alle udvekslingsstudenterne i mit distrikt.

Kære Aabenraa Rotary. Alle udvekslingsstudenterne i mit distrikt. Kære Aabenraa Rotary Endnu engang vil jeg gerne sige mange tak for denne fantastiske mulighed jeg har fået som udviklingsstudent. Jo længere jeg kommer ind i året, jo mere taknemlig bliver jeg. Jeg har

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Hurtig opsamling - hvad er FDF Landslejr 2016 Livet på landslejren + Programmet At pakke en taske til Landslejren Gennemgang af deltagerbrev

Hurtig opsamling - hvad er FDF Landslejr 2016 Livet på landslejren + Programmet At pakke en taske til Landslejren Gennemgang af deltagerbrev Informationsmøde FDF F7 Mandag d. 6. juni 2016 Hurtig opsamling - hvad er FDF Landslejr 2016 Livet på landslejren + Programmet At pakke en taske til Landslejren Gennemgang af deltagerbrev Praktiske oplysninger

Læs mere