Outdoor indhold. Om moogio Terrassemarkiser Syncra- & Pergolamarkiser Vinduesmarkiser & Screen Markisetilbehør Solsejl Parasoller Kundeservice

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Outdoor indhold. Om moogio Terrassemarkiser Syncra- & Pergolamarkiser Vinduesmarkiser & Screen Markisetilbehør Solsejl Parasoller Kundeservice"

Transkript

1 Outdoor

2 Outdoor indhold Om moogio Terrassemarkiser Syncra- & Pergolamarkiser Vinduesmarkiser & Screen Markisetilbehør Solsejl Parasoller Kundeservice

3 Om moogio Moogio er Nordens førende franchisekæde inden for skræddersyet solafskærmning efter mål. Vi er specialister inden for forskellige typer markiser, solsejl, persienner, rullegardiner, plisségardiner osv. Hos os får du hjælp til alt - fra rådgivning og inspiration til bestilling, måltagning og montering. Tryghed Vi kan hjælpe dig, uanset om du har brug for hjælp til en screen til din lejlighed eller solafskærmning til en hel ejendom. Vi har mange års erfaring med større projekter, og er rammeaftaleleverandør til flere kommuner. Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder med løsninger på baggrund af ønskemål, forudsætninger og behov. Kvalitet, der er prisen værd Fordi vi er en stor solafskærmningskæde, kan vi holde priserne nede, samtidig med at vi kan holde kvaliteten oppe. Vores indkøbsmængder er store, og det samme er vores sortiment. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører og producenter i Sverige, Danmark, Polen, Tyskland og Østrig. Vi har endda vores eget varemærke for at kunne tilbyde flere konkurrencedygtige alternativer. Her finder du os Sverige: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg, Lund, Karlstad, Halmstad, Borlänge, Falun, Varberg, Kungälv, Falkenberg, Kungsbacka, Hässleholm, Lerum, Höllviken og Stenungsund Danmark: Brønshøj, Frederiksberg, Hellerup, Aarhus, Odense, Vejle, Esbjerg, Helsingør, Kolding, Holbæk, Ringe, Horsens, Glostrup, Middelfart og Fredericia

4 Terrassemarkiser Den ultimative solafskærmning for en komplet udendørs plads, hvor du kan opholde dig hele udesæsonen

5 5 Vælg imellem mange forskellige farver, der er altid en der matcher dit hus. FAKTA Maks bredde: 7 m Maks udfald: 4 m Kan motoriseres og automatiseres Tre forskellige kassettetyper Vælg mellem forskellige lakeringer Tilbehør: varmer, rullegardiner på forkant Se mere om tilbehør på side 11 Med en klassisk terrassemarkise skaber du en komplet og fleksibel udeplads, hvor du kan nyde livet. Eftersom alle udepladser har forskellige forudsætninger og behov, er der mange forskellige markisemodeller. Vi tilbyder alt fra den klassiske enkle markise til avancerede modeller med alle tænkbare finesser. De fleste markiser kan udstyres med tilbehør, såsom automatik, indbygget belysning og infravarmer. Kombinér dette med sidemarkiser eller et rullegardin på forkanten, så får du et fleksibelt rum, som du hele tiden kan tilpasse. Alle vores tekstiler er af god kvalitet og har høj farveægthed - i enten polyester eller akryl.

6 Syncra- & Pergolamarkiser Det sidste nye inden for markiser, og de er designet til store udepladser med krav om stabilitet Syncra kan placeres frit i haven. Pergola med hæve-/sænkeben. FAKTA Pergola maksdækningsoverflade: 30 m² Syncra maks dækningsoverflade: 56 m² Kan motoriseres og automatiseres Standardlakering: hvid, grå og sort Tilvalg: varmer, hæve-/sænkeben, belysning, rullegardin på forkant Se mere om tilbehør på side 11 Syncra består af en fast konstruktion, hvorpå man monterer to markiser, en på hver side. Syncra er også vældigt stabil og kan dække op til 56 m². Syncra-markisen kan med fordel udstyres med vandtæt stof, hvilket giver en funktion, der minder om et rigtigt tag. Den kan placeres frit hvor som helst og monteres med de fledste markisemodeller. Pergola er en god løsning til dig, som har en større udeplads, du vil beskytte. I modsætning til almindelige terrassemarkiser har Pergola en fast konstruktion, som ikke folder ud sammen med stoffet, hvilket gør den ekstremt stabil. Unikt ved Pergola er det store maksimumsudfald på 6 m i sammenligning med 4 m for normale terrassemarkiser.

7 7

8 Vinduesmarkiser & screen Vinduesmarkiser indrammer dine vinduer og skaber et behageligt og energibesparende indeklima

9 9 Klassiske vinduesmarkiser med faldarme. FAKTA Maks bredde: 700 cm Maks udfald: 140 cm Kan motoriseres og automatiseres Forskellige kassettetyper Standardlakering: hvid, grå og sort Dug: akryl, polyester og screenstof Vinduesmarkiser anvendes først og fremmest til at holde solvarme ude og skabe et behageligt og energirigtigt indeklima. Det man ofte kalder for screen, er i virkeligheden en lodret markise med et særligt transparent stof, så udsynet bevares. Den store fordel ved lodrette markiser er deres robuste konstruktion i forhold til vind, hvilket gør dem velegnet til store vinduespartier. De transparente screenstof kan endda anvendes til klassiske vinduesmarkiser for at give en luftig effekt. Alle typer vinduesmarkiser kan motoriseres og automatiseres efter både vejrlig og vindstyrke, hvilket vi anbefaler på det kraftigste.

10 Markisetilbehør Skab et komplet og fleksibelt uderum med smart tilbehør

11 11 Styr din solafskærmning fra andre steder ved hjælp af den sidste nye TaHoma. Uanset, hvor du befinder dig, kan du kommunikere med dit hjem via pc, smartphone eller tablet. Markilux infravarmer monteres under kassetten på markisen. Varmerens brændetid er ca timer. Nem betjening med fjernstyring. Solamagic terrassevarmer ECO PRO er en 2000 watt varmelampe, der kan dække op til 16 m². Den passer perfekt til balkoner eller terrasser, hobbyrum eller under en parasol. Med en smart sol- og vindsensor passer markiserne sig selv. Ved hård vind sender vindsensoren besked om, at markiserne skal køres ind - hvis solen skinner, køres de ud. Hvis du glemmer, at dine markiser er ude, er en vibrationssensor din redning. Når markisen vibrerer pga. vinden, sender vibrationssensoren signal til motoren, hvorefter markisen automatisk køres ind. Næsten alle moogios produkter kan betjenes med en fjernbetjening. Nu om dag er der sågar fjernbetjeninger med skærm, så det er nemt at følge med i de kommandoer, man sender. Til Markilux 6000 kan du vælge det unikke lydsystem concertronic. Du kan tilslutte en valgfri musikenhed, f.eks. en Iphone eller MP3, med et almindeligt lydkabel og høre din favoritmusik via markisen. Til de fleste åbne markiser kan man supplere med et praktisk beskyttelsestag i plexiglas. Supplér din markise med et rullegardin på forkanten, f.eks. Shadeplus. Kan både motoriseres og reguleres med håndsving. Se et større billede i venstre side.

12 Solsejl Et rigtigt lækkert alternativ til dig, som vil beskytte en plads midt i haven

13 13 Vi har endda enkle sejlduge uden stel. FAKTA Maks dækningsoverflade: 65 m² Kan motoriseres og automatiseres Forskellige modeller fast sejldug eller regulerbart sejl med eller uden motor Trekantet eller firkantet form Dug: akryl eller polyester Et solsejl er en rigtigt lækker solafskærmning til din udeplads. Et solsejl kan give skygge og beskyttelse på op til 65 m² og kan drejes ind, når du ikke har brug for det. Takket være den fleksible montering i en væg, et tag eller med pyloner, kan vi lave dit solsejl, præcis som du vil have det. Moogios solsejl betjenes manuelt eller med motor. Vælg mellem forskellige stoffer, transparente eller tætte. Og naturligvis forskellige farver. Alle stolper og beslag er i rustfrit stål eller aluminium og af meget høj kvalitet. Hvis du vil vide mere om solsejl og hvad, der vil passe til dig hus, så er du velkommen til at kontakte den nærmeste moogio-butik, så hjælper vi dig.

14 Parasol Den fleksible solafskærmning til din foretrukne plads Vore parasoller har forskelligt design på håndtag og konstruktion. Flere modeller kan monteres med belysning eller et smart serveringsbord. FAKTA Maks areal: 36 m² Betjening: Manuelt eller med motor Montering: forskellige fødder eller nedstøbning Dug: akryl eller polyester Tilbehør: cover, lys, varmer og bord Parasoller er en af de ældste typer af solafskærmning. Funktionelle, letanvendelige og lette at placere. Moogios parasoller er af højeste kvalitet med solide aluminiumsstel. Stoffet findes i forskellige kvaliteter og prisklasser. De har desuden en maksimal farveægthed på op til 8 og har den højest mulige UV-beskyttelse. De er nemme at betjene og kan ofte drejes eller vippes på forskellige måder. Parasoller kan monteres fristående på fod eller med nedgravet fundament. Vi har parasoller i mange forskellige modeller, farver og former. Fra 3 til 36 m² dækningsoverflade.

15 15

16 Kundeservice

17 17 Sådan fungerer det 1. Hent inspiration på 2. Besøg en butik. Sammen finder vi ud af, hvad der passer bedst til dig og dine behov. 3. Book et gratis hjemmebesøg. Vi tager mål, og det fulde ansvar for at måltagningen er korrekt. 4. Det du har bestilt, produceres ud fra dine unikke ønskemål og mængde. 5. Hvis du som de fleste andre vælger at lade os montere varen, så kommer vi hjem til dig og monterer varen samt gennemgår funktioner og pleje med dig. 6. Hvis du ønsker det, kan du tegne en serviceaftale, så vi sørger for al vedligeholdelse. Prisgaranti Moogios prisgaranti sikrer, at du får den bedste pris på markiser af høj kvalitet. Kontakt os for et skræddersyet tilbyd, som tåler sammenligning. PRIS GARANTI På måltilpassede markiser Vilkår på moogio.dk Produktgaranti På vore produkter er der 2 til 5 års garanti. Ved normalt brug og korrekt montering, holder vore produkter langt længere end garantiperioden, hvilket er din sikkerhed for valgt af et rigtigt kvalitetsprodukt. Finansiering Du kan købe din solafskærmning på afbetaling med Resurs bank. Ansøg om kreditkortet via vores hjemmeside eller i den nærmeste moogiobutik. Se for komplette oplysninger og kontovilkår.

18

19

20 Automatik Motor & automatik Hos moogio har vi stor erfaring med automatisk solstyring. Og der er egentlig ikke særligt kompliceret. Når solen skinner, kører en motor din solafskærmning ud eller ned. Når solen ikke længere skinner, køres solafskærmningen ind eller op. Sværere er det ikke. Du kommer hjem til et køligt hus, hvor solens stråler ikke har skadet dit møblement. Derudover har det set ud, som om der har været nogen hjemme hele dagen. Kom ind i din butik, så skal vi vise dig alle fordelene ved automatik. TaHoma by Somfy Nu kan du styre alle dine motoriserede gardiner med nogle få klik! Uanset hvor du befinder dig - i bilen, på stranden eller i sommerhuset - kan du kommunikere med dit hjem via computer, smartphone eller tablet. Hvis du vil køre dine vinduesmarkiser ned, når du er ude, er det nu muligt med hjælp fra TaHoma. Det eneste du skal, er at koble TaHoma til dit bredbånd. Fordelene ved automatik Gør dit hjem funktionelt og behageligt Beskyt dit indbo mod UV-stråling Pænt og børnesikret vinduesmiljø uden synlige snore Dit hjem ser beboet ud, uden at du behøver være hjemme

21 Børnesikring 21 Nye regler Hos moogio tager vi børnesikring alvorligt og følger det nye direktiv fra EU vedrørende indvendig solbeskyttelse og børnesikring. For at minimere risikoen for, at børn kommer til skade, har vi og vores leverandører lavet en række forandringer i relation til indvendig solafskærmning. Den største forskel er, at en kæde eller snor SKAL hænge min. 150 cm over gulvet. Hertil kommer, at alle kæder og snore SKAL sættes fast eller vikles omkring en holder. Alt dette er i overensstemmelse med en ny europæisk standard (EN 13120), som trådte i kraft i foråret Monteringshøjden for vores produkter skal derfor altid oplyses. Hvis monteringshøjden ikke er kendt, er betjeningslængden begrænset til maks. 100 cm og produkthøjden til maks. 250 cm. Var opmærksom på Den, som køber og anvender gardiner og solafskærmning, skal være opmærksom på de risici, der kan opstå som følge af løsthængende snorer, bånd og kæder, som kan være farlige for mindre børn. Husk derfor altid følgende: - Mindre børn kan blive kvalt i snore og kæder, som anvendes til gardiner. - Placér altid snore, kæder osv. uden for børns rækkevidde, så der ikke kan ske ulykker. - Placér børne- og tremmesenge på afstand af solafskærmningens snore og kæder. - Bind ikke snorene sammen, og sørg for, at de ikke snor sig sammen, så der dannes en løkke. - Montér og anvend de medfølgende sikkerhedsanordninger i overensstemmelse med den medfølgende vejledning. Luxaflex LiteRise LiteRise bygger på et innovativt skinnesystem, der betjenes ved, at man trækker i eller trykker let på underlisten. Produktet har altså ingen sidetræk og snore. Funktionen bidrager til at reducere de potentielle risici, samtidig med at det er pænt og enkelt at anvende. Der findes også andre innovative betjeningsmuligheder, hvor børnesikkerheden er høj, så som Softraise, Smart Cord og Ultra Lift. Kom ind i din moogiobutik, så kigger vi på de forskellige muligheder.

22 Lamelgardiner Et fleksibelt gardinsystem med lameller der let kan vinkles Vælg mellem tætte og transparente stoffer. Skab et personligt udtryk med detaljer. FAKTA Maks bredde: 700 cm Lamellbredde: 63, 89, 127, 250 mm Betjening: drejestang, kuglekæde, motor & automatik Børnesikring: se side 21 Et klassisk lamelgardin er fleksibelt og smart. Anvendes ofte til at dække større vinduespartier, men fungerer lige så godt til mindre vinduer eller til rumopdeling. Du kan regulere lamellerne med et enkelt drej og få den ønskede mængde lys ind. Vælg mellem mønstrede, transparente og hvide tekstiler. Eller hvorfor ikke blande forskellige tekstiler for et personligt udtryk? Vælg mellem fire forskellige lamelbredder. En af lamelgardinets store fordele er også, at man altid kan vinkle lamellerne for at moderere lysmængden. Luk helt, så man ikke kan kigge ind, eller åbn en lille smule for at smage på dagslyset. Betjenes manuelt eller med praktisk fjernbetjening.

23 19

24 Plisségardiner Et elegant gardin hvor lyset filtreres gennem det flotte plisserede stof

25 17 Duette er dobbelt lag stof som holder såvel varme som kulde ude. FAKTA Plissé maks bredde: 240 cm Duette maks bredde: 440 cm Modeller: klassisk plissé, duette, up & down plissé, dag & nat plissé Betjening: snortræk, kuglekæde, LiteRise, SmartCord, motor & automatik Plisségardiner er en elegant og smart form for solafskærmning til dine vinduer. De består af en underliste og en overliste i aluminium med et foldet stof derimellem. Plisségardiner passer til de fleste vinduer, store som små, trekantede og firkantede, og de optager minimal plads i optrukket tilstand. Vælg, om du vil lukke solen ude med et tætvævet stof eller lade den passere igennem med et transparent stof. Hvis du foretrækker mørklægning, skal du vælge et plisségardin med dobbeltstof, kaldet Duette, som fjerner alt lys og samtidig lukker både kulde og varme ude.

26 Gardiner Dekorer dine vinduer med bølgende længder eller helt lige paneler

27 15 Vælg blandt forskellige farver og mønstre. FAKTA Maks bredde: næsten ubegrænset Betjening: førerstang, motor & automatik Tilbehør: gardinstænger, kanteband etc. Vælg imellem hundredevis af gardinstoffer De klassiske gardiner har fået en renæssance de seneste år. I moogios gardinkollektion finder du over 300 stoffer i forskellige farver, med forskellige strukturer og mønstre. Lad lyset skinne igennem et tyndt sommergardin eller luk lyset ude med et mørklægningsgardin. Hos moogio sys gardinerne efter mål, og vi sørger for alt fra måltagning til færdig montering. Du kan vælge mellem flere forskellige typer gardiner og skinner. Et ret panelgardin fungerer f.eks. udmærket som rumopdeler. Der er flere forskellige måder at sy gardinerne på. Så lad dig inspirere, og kom så ind og besøg os for at tale om, hvilken type ophængning du er ude efter.

28

29

30 Foldegardiner Et blødt gardin der gør et hvert rum hyggeligt og behageligt

31 11 Foldegardin up & down fungerer perfekt mod indkig, hvor man kan placerer gardinet hvor som helt i vinduet. FAKTA Maks bredde: 400 cm Betjening: snortræk, kuglekæde, motor & automatik Børnesikring: se side 21 Vælg imellem hundredevis af gardinstoffer Med et foldegardin kombinerer du høj funktion og et klassisk og landligt udseende. Du kan forhindre nysgerrige blikke i ønsket grad, og beskytte dit møblement mod solens blegende stråler. Vælg mellem flere forskellige modeller. Du kan endda selv bestemme, på hvilken måde foldegardinet skal folde, når det trækkes op. Du kan betjene det på flere forskellige måder - med uendelig snor, kuglekæde eller fjernbetjening. Der er desuden mange herlige stoffer at vælge mellem. Du kan også påvirke detaljer, såsom hvordan kappen over kassetten skal se ud. Som med alt andet hos moogio, tilpasser vi også foldegardiner til dine vinduer.

32 Persienner Den klassiske solafskærmning der regulerer lyset med yderste præcision En træpersienne giver en helt unik og stilfuld fornemmelse i et rum. FAKTA Maks bredde: 400 cm Lamel bredde: 16, 25, 35, 50, 70 mm Materiale: aluminium, træ og kombi Betjening: snor, drejestang, kuglekæde, motor & automatik Børnesikring: se side 21 Persienner er en smart klassiker med uendelige variationer. Med persienner kan du effektivt regulere indsyn og udsyn, helt som du ønsker det. Sæt dem mellem glassene eller frit i vinduet. Vælg mellen aluminium og træ, forskellige lamelbredder, persiennebånd, snører osv. Du kan også blande lameller i forskellige farver i en og samme persienne. Glem ikke, at du også kan vælge mellem forskellige persiennebånd, som skaber fine detaljer. Derudover er der forskellige typer reguleringsanordninger afhængigt af størrelse og model. Snore, kuglekæde, drejestang eller fjernbetjening. Persienner er også praktisk, hvis du vil dække store vinduespartier.

33 9

34 Facette Et moderne rullegardin med vandret lyseffekt FAKTA Maks bredde: 250 cm Lamel bredde: 7, 14 mm Kassette: 11 farver Betjening: kuglekæde Børnesikring: se side 21 Luxaflex Facette er gardinet til dig, som vil kunne regulere indsyn og lysindslip, samtidig med at du vil give rummet elegance og personlig stil. Facette balancerer nemlig afsondrethed og lys. Med en endeløs kæde fører du to lagdelte, transparente eller ugennemsigtige stoffer forbi hinanden for at åbne delvist op eller lukke fuldstændigt af. Facette har et unikt og patenteret design. Kollektionen findes i en eksklusiv farveskala, i flere lyse og mørke nuancer. Som et Twist rulllegardin har dette gardin to stoffer som stiller sig overfor hinanden. Her er de vandrette mellemrum på stoffet dog betydeligt mindre. Et Facette gardin har altid en stilfuld overkasse som afslutning.

35 Silhouette Et gardin der leger med lyset og de mørkere skygger 7 Silhouette giver et helt unikt lysindfald. FAKTA Maks bredde: 285 cm Lamel bredde: 50, 63, 75, 100 mm Kassette: hvid, beige og aluminium Betjening: snor, kuglekæde, Ultra Lift, motor & automatik Børnesikring: se side 21 Luxaflex Silhouette er et eksklusivt gardin til dig, der vil have moderne fleksibilitet og en følelse af luksus i dit hjem. Gardinet bygger nemlig på en konstruktion af blødt roterende stoflameller mellan to gennemskinnelige stoffer. Ved at fjerne stoflamellerne lukker du mere eller mindre lys ind i rummet. Vil du rulle hele gardinet op, så gør du det, ligesom et rullegardin. Silhouette er en helt unik gardinløsning, som fås i farveskalaens allersmukkeste grundfarver. Det findes også i forskellige stoftyper. Silhouette skærmer effektivt af for solen og filtrerer helt op til 63 % af solens UV-stråler væk. Vil du undgå løst hængende snor, så kan du vælge den batteridrevne PowerRise motor, der desuden er helt lydløs.

36 Rullegardiner Den klassiske solafskærmning, der aldrig går af mode Rullegardin med det unikke LiteRise. Et helt snorløst system til dig der vil have et ekstra børnesikkert rullegardin. FAKTA Maks bredde: 450 cm Betjening: LiteRise, kuglekæde, fjeder med nedtræk, motor & automatik Tilbehør: kassette, underlister, kantebånd og sideskinner Børnesikring: se side 21 Rullegardiner er en elsket klassiker, der findes i mange forskellige design. Vælg mellem klassisk hvid, mønstret, transparent og mørklægning. Du kan også vælge at have rullegardinet i en stilfuld kassette eller med dekorative underlister. Vores rullegardiner er altid af den højeste kvalitet og har elegante detaljer og beslag. Vælg, om du vil betjene rullegardinet med kuglekæde, LiteRise eller en smart fjernbetjening. Hvis du ønsker helt mørklæggende, findes rullegardiner med kassette og sideskinner, så du undgår lysindfald mellem stof og vindue.

37 Twist En dekorativ rullegardin med dobbeltstof 5 FAKTA Maks bredde: 275 cm To forskellige stofafstande Betjening: kuglekæde, drejestang, motor & automatik Tilbehør: kassette Børnesikring: se side 21 Luxaflex Twist kombinerer det bedste fra rullegardinet og persiennen. Teknisk set er det to lag stof, som giver forskelligt lysindslip, alt efter hvordan de stilles i forhold til hinanden. Med Twist kan du skabe lyseffekter, som er umulige at skabe med andre produkter. Kassetten findes i forskellige farver, og du kan vælge mellem forskellige tekstiler. Hvid/ hvid giver en diskret lyseffekt, sort/hvid en skarp kontrast. Du regulerer Twist enkelt og praktisk med en kuglekæde, eller du kan vælge en fjernbetjening for maksimal komfort. Twist skal ses i virkeligheden, kom ind i butikken for at prøve og se funktionen.

38 Indoor indhold Om moogio Rullegardiner Twist Facette Silhouette Persienner Foldegardiner Gardiner Plisségardiner Lamelgardiner Automatik Børnesikring

39 Om moogio Moogio er Nordens førende franchisekæde inden for skræddersyet solafskærmning efter mål. Vi er specialister inden for forskellige typer markiser, solsejl, persienner, rullegardiner, plisségardiner osv. Hos os får du hjælp til alt - fra rådgivning og inspiration til bestilling, måltagning og montering. Tryghed Vi kan hjælpe dig, uanset om du har brug for hjælp til en screen til din lejlighed eller solafskærmning til en hel ejendom. Vi har mange års erfaring med større projekter, og er rammeaftaleleverandør til flere kommuner. Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder med løsninger på baggrund af ønskemål, forudsætninger og behov. Kvalitet, der er prisen værd Fordi vi er en stor solafskærmningskæde, kan vi holde priserne nede, samtidig med at vi kan holde kvaliteten oppe. Vores indkøbsmængder er store, og det samme er vores sortiment. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører og producenter i Sverige, Danmark, Polen, Tyskland og Østrig. Vi har endda vores eget varemærke for at kunne tilbyde flere konkurrencedygtige alternativer. Her finder du os Sverige: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg, Lund, Karlstad, Halmstad, Borlänge, Falun, Varberg, Kungälv, Falkenberg, Kungsbacka, Hässleholm, Lerum, Höllviken og Stenungsund Danmark: Brønshøj, Frederiksberg, Hellerup, Aarhus, Odense, Vejle, Esbjerg, Helsingør, Kolding, Holbæk, Ringe, Horsens, Glostrup, Middelfart og Fredericia

40 Indoor

Udvendige produkter. Terrassemarkiser Fritstående markiser og Pergolamarkiser Vinduesmarkiser og Screen Solsejl Parasoller. moogio.

Udvendige produkter. Terrassemarkiser Fritstående markiser og Pergolamarkiser Vinduesmarkiser og Screen Solsejl Parasoller. moogio. e produkter Terrassemarkiser Fritstående markiser og Pergolamarkiser Vinduesmarkiser og Screen Solsejl Parasoller moogio.dk 1 Markilux, MX3 16 10 6 6 Terrassemarkiser Den klassiske solafskærmning til en

Læs mere

Indvendige produkter. Rullegardiner Twist Silhouette Insektnet Persienner Foldegardiner Gardiner Plisségardiner Lamelgardiner

Indvendige produkter. Rullegardiner Twist Silhouette Insektnet Persienner Foldegardiner Gardiner Plisségardiner Lamelgardiner e produkter Rullegardiner Twist Silhouette Insektnet Persienner Foldegardiner Gardiner Plisségardiner Lamelgardiner 18 Luxaflex, Sihlouette med smartcord 10 14 6 6 Rullegardiner En populær klassiker som

Læs mere

Sikkerhed. er en børnesag. Dansk design siden 1900

Sikkerhed. er en børnesag. Dansk design siden 1900 Sikkerhed er en børnesag Dansk design siden 1900 BØRNESIKKER OG NEM BETJENING I takt med at børn vokser, vokser deres nysgerrighed for omverden. Hjemmets indretning, og dermed også solafskærmning, kan

Læs mere

Luxaflex Erhverv. Solafskærmning og lysregulering

Luxaflex Erhverv. Solafskærmning og lysregulering Luxaflex Erhverv Solafskærmning og lysregulering Luxaflex tilbyder et komplet sortiment indenfor indvendig solafskærmning. Funktion, kvalitet og miljøhensyn går altid hånd i hånd for at skabe det bedste

Læs mere

Gardiner der gør en forskel

Gardiner der gør en forskel Gardiner der gør en forskel Find din perfekte Luxaflex gardinløsning Designed by Luxaflex. Inspired by you. INTERAKTIVT PRINT Indhold 4-5 Twist Rullegardin 6 Rullegardin 7 Facette 8-9 Plisségardin 10-11

Læs mere

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Find us on Facebook Badge CMYK /.ai Med vores 30 års erfaring tilbyder vi alle former for solafskærmning. Om dit behov er nyt, reparation eller vaskeservice, stiller vi altid gerne op til en uformel snak

Læs mere

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder Plisségardiner Enkle udtryk med utallige muligheder Forny boligen med fine folder Plisségardinet lader på smukkeste vis stramme linjer og bløde stoffer gå hånd i hånd. Og den omfattende kollektion gør

Læs mere

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder Plisségardiner Enkle udtryk med utallige muligheder Ny kollektion med kant Den nye kollektion af Luxaflex plisségardiner er et overflødighedshorn af farvestrålende stoffer, forskellige transparentheder

Læs mere

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Nulli Secundus, latin for det engelske udtryk second to none. Dette udtryk og holdningen bagved, beskriver på alle måder vores holdninger

Læs mere

GUIDE TIL DET RIGTIGE VALG SE ALLE MULIGHEDERNE

GUIDE TIL DET RIGTIGE VALG SE ALLE MULIGHEDERNE GUIDE TIL DET RIGTIGE VALG SE ALLE MULIGHEDERNE DIN RIGTIGE LEVERANDØR En ny gardinløsning er ofte en større investering og det er derfor vigtigt, at vælge den RIGTIGE leverandør. Hos Botex kan du få nye

Læs mere

Acrimo markiser og screens. Lys og skygge i hjemmet og på terrassen

Acrimo markiser og screens. Lys og skygge i hjemmet og på terrassen Acrimo markiser og screens Lys og skygge i hjemmet og på terrassen Acrimo Solafskærmning A/S står bag en række dansk producerede kvalitetsprodukter, der giver smukke, robuste og holdbare løsninger, som

Læs mere

The Art of Window Styling. Gardindrømmen starter her

The Art of Window Styling. Gardindrømmen starter her The Art of Window Styling Gardindrømmen starter her 2 Smukke vinduer og det rette lysindfald gør en forskel - for rummet og din følelse. I mere end 60 år har vi skabt smukke vinduer med eksklusive og skræddersyede

Læs mere

CMYK Gammel 63 0 12 0 9 15 34 0 0 0 95 0 0 39 6 0 0100 62 0 City Cool

CMYK Gammel 63 0 12 0 9 15 34 0 0 0 95 0 0 39 6 0 0100 62 0 City Cool City Cool City Cool City Cool reflekterer den unge trendsætter og nutidige storbystil, fuld af energi, frækhed og sjov, og får dig til at tænke på en New York penthouselejlighed med masser af lys og plads,

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg Rullegardiner Stilrent med personligt præg Stramme og enkle udtryk til hele huset Rullegardinet er en klassiker, der aldrig går af mode. Og med god grund. De stramme, enkle linjer passer til ethvert hjem

Læs mere

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner Rullegardinsystem Silent Gliss 4860 Silent Gliss rullegardiner Silent Gliss fordele Silent Gliss tilbyder den mest omfattende og teknisk avancerede serie af rullegardiner som findes på markedet. De rene

Læs mere

HOLME aps.dk. Solafskærmning. Gardiner. Markiser. Gulve. Et professionelt erhvervsindretningsfirma

HOLME aps.dk. Solafskærmning. Gardiner. Markiser. Gulve. Et professionelt erhvervsindretningsfirma Et professionelt erhvervsindretningsfirma HOLME aps.dk Solafskærmning Gardiner Markiser Gulve HOLME aps.dk Solafskærmning Lamelgardiner Har du store vinduer, glasdøre og åbne arealer? Så er lamelgardiner

Læs mere

GardinGuide. Sådan vælger du gardiner rum for rum. www.luxaflex.dk

GardinGuide. Sådan vælger du gardiner rum for rum. www.luxaflex.dk GardinGuide Sådan vælger du gardiner rum for rum www.luxaflex.dk Rullegardin Det perfekte match mellem form og funktion Når du vælger gardiner til dit hjem, er det naturligvis vigtigt, hvordan de ser ud.

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stilrent med personligt præg Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print 2 Rullegardiner Stramme og enkle udtryk til hele huset Luxaflex tilfører en helt ny dimension til det

Læs mere

Idéer til vinduer - fra Silent Gliss

Idéer til vinduer - fra Silent Gliss Idéer til vinduer 1 Idéer til vinduer - fra Silent Gliss Silent Gliss skaber idéløsninger til gardinsystemer på et eneste niveau - det højeste. Vi ønsker at vore produkter skal være tidløse og elegante

Læs mere

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder Plisségardiner Enkle udtryk med utallige muligheder 2 Plisségardiner Til dine unikke behov Hos Luxaflex er vi klar over de store krav, der er til fleksible og specialtilpassede løsninger i moderne hjem.

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stilrent med personligt præg Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stramme og enkle udtryk til hele huset Luxaflex tilfører en helt ny dimension til det traditionelle

Læs mere

TEKNISK KATALOG. SKODDER PÅ GLIDESKINNER Top-bund skinner, betjening samt modeller i skodder

TEKNISK KATALOG. SKODDER PÅ GLIDESKINNER Top-bund skinner, betjening samt modeller i skodder TEKNISK KATALOG SKODDER PÅ GLIDESKINNER Top-bund skinner, betjening samt modeller i skodder www.lissau.dk /produkter/solafskaermning/udvendige-skodder/ 1. Fordelingsdiagrammer Betjening 1-skinne, 1 skodde

Læs mere

Ideen med solsejlet. Skyggespil

Ideen med solsejlet. Skyggespil Solsejl Skyggespil Et sejl imod både solen og regnen. Et solsejl kan give skygge og læ mod regn over op til 70 kvadratmeter. Samtidig med at det er en skulptur eller en installation der tilføjer dit hus

Læs mere

Stofgardiner. Blød indramning af vinduerne

Stofgardiner. Blød indramning af vinduerne Stofgardiner Blød indramning af vinduerne Med PowerView Starskinnen bliver gardinerne en del at dit intelligente hjem 2 Stofgardiner Loungestemning og smukke folder Lange stofgardiner er igen blevet et

Læs mere

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013 B-200 ODL (Taglameller) B-300 ODL (Foldeligt skydetag) B-400 ODL (Topscreen tag) B-100 ODL (B-127 Pergola) Først med integrerede OUTDOOR LIVING (ODL) WWW.BRUSTOR.COM DK PATENTANMELDT 2013 1 :: Vandtæt

Læs mere

5627 Marguerithe blomme

5627 Marguerithe blomme 5627 Marguerithe blomme rue de paris collection 2011 Læn dig tilbage og find roen midt i Byernes By Nyt møder gammelt. Klassisk møder det utraditionelle. Det er stemningen på boulevarder og gader i Paris,

Læs mere

Gør boligen mere energieffektiv med solafskærmning

Gør boligen mere energieffektiv med solafskærmning Gør boligen mere energieffektiv med solafskærmning Markiser Rulleskodder Energigardiner Mørklægningsgardiner Bolig i balance VELUX Danmark A/S 2012 velux.dk VELUX ovenlysvinduer er udstyret med beslag,

Læs mere

Persienner. Kontroller lyset med klassisk design

Persienner. Kontroller lyset med klassisk design Persienner Kontroller lyset med klassisk design Velkommen til en verden af individuelle udtryk Persienner er en af de mest populære gardintyper. Og ikke uden grund. Lamellernes fleksible indstillings muligheder

Læs mere

TEKNISK INFORMATION FABER FOLDEGARDINER

TEKNISK INFORMATION FABER FOLDEGARDINER TEKNISKE INFORMATIONER / FOLDEGARDINER TEKNISK INFORMATION FABER FOLDEGARDINER Murmål / karmmål Færdigmål (murmål - fradrag) Færdigmål = murmål / karmmål Murmål / karmmål OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille

Læs mere

Når du skal vælge gardiner og solafskærmning

Når du skal vælge gardiner og solafskærmning Når du skal vælge gardiner og solafskærmning Dine ønsker og behov Mulighederne er uendelige, når man skal vælge nye gardiner eller en anden form for solafskærmning til sit hjem. Det kan virke uoverskueligt.

Læs mere

... ... ... Soft Boudoir

... ... ... Soft Boudoir .......................................................................................... Soft Boudoir Soft Boudoir Vintage elegance - traditionelt og moderne Den feminine stil og valget af pastelfarver

Læs mere

Duette. Smukke rammer om et godt indeklima

Duette. Smukke rammer om et godt indeklima Duette Smukke rammer om et godt indeklima 2 Duette gardiner En energieffektiv stil Vidste du, at op til 50% af en boligs varme- og nedkølingsenergi kan tabes gennem vinduerne? Det er derfor, vi har designet

Læs mere

ATLET. Atlet er en eksklusiv kassettemarkise med smagfuld design, der passer. facaden perfekt. Du kan få den med luksuriøse komfort detaljer, såsom

ATLET. Atlet er en eksklusiv kassettemarkise med smagfuld design, der passer. facaden perfekt. Du kan få den med luksuriøse komfort detaljer, såsom Terrassemarkiser ATLET Atlet er en eksklusiv kassettemarkise med smagfuld design, der passer facaden perfekt. Du kan få den med luksuriøse komfort detaljer, såsom integreret infrarød varme og diode

Læs mere

5528 Kontrast petroleum. 7172 Alu mørkegrå. 5528 Kontrast petroleum. 7530 Kadet koksgrå 5532 Hydrys mørklægning grafit

5528 Kontrast petroleum. 7172 Alu mørkegrå. 5528 Kontrast petroleum. 7530 Kadet koksgrå 5532 Hydrys mørklægning grafit www.faber.dk graphic skyline collection 2010 Lad storbyens liv og energi indtage din bolig. Denne kollektion giver den friske følelse af den oplyste himmelhvælving over en pulserende storby. Farveskalaen

Læs mere

TEKNISK INFORMATION FABER PLISSÉGARDINER

TEKNISK INFORMATION FABER PLISSÉGARDINER TEKNISKE INFORMATIONER / PLISSÉGARDINER TEKNISK INFORMATION FABER PLISSÉGARDINER OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber plisségardiner på både murmål / karmmål og på færdigmål. Angiv tydeligt på din

Læs mere

TEKNISK INFORMATION FABER LAMELGARDINER

TEKNISK INFORMATION FABER LAMELGARDINER TEKNISKE INFORMATIONER / LAMELGARDINER TEKNISK INFORMATION FABER LAMELGARDINER OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber lamelgardiner på både murmål / karmmål og på færdigmål. Angiv tydeligt på din

Læs mere

PRISLISTE PLISSÉGARDINER

PRISLISTE PLISSÉGARDINER PRISLISTE PLISSÉGARDINER 2013 INDHOLD PRISLISTER RULLEGARDINER 1 LØSDELE TIL RULLEGARDINER 13 PLISSÉGARDINER 19 LØSDELE TIL PLISSÉGARDINER 43 LAMELGARDINER 51 LØSDELE TIL LAMELGARDINER 81 På din forhandlerside

Læs mere

Beskyt det du elsker. De følgende sider forklarer hvorfor du kan stole på at Silent Gliss beskytter dem du elsker.

Beskyt det du elsker. De følgende sider forklarer hvorfor du kan stole på at Silent Gliss beskytter dem du elsker. Sikkerhed først 2 Beskyt det du elsker Når børn vokser op øges deres nysgerrighed til verdenen omkring dem. Normale genstande i en husholdning kan blive en potientiel fare for børn. Kæder og snore fra

Læs mere

Faber markiser. et luksusliv i skyggen

Faber markiser. et luksusliv i skyggen Faber markiser et luksusliv i skyggen Et luksusliv i skyggen Lad det være sagt med det samme: En markise på terrassen, altanen eller vinduespartierne er luksus. Derfor kræver det også en overvejelse eller

Læs mere

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Mere end et almindeligt gardin Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Fremtidens rullegardin Funktionelle og moderne gardiner Fremtidens rullegardin, som udover

Læs mere

Faber Urban Scandinavia Collection 2010 har fokus på en lang tradition af kraftfulde skandinaviske designog arkitekturikoner.

Faber Urban Scandinavia Collection 2010 har fokus på en lang tradition af kraftfulde skandinaviske designog arkitekturikoner. www.faber.dk Urban Scandinavia Collection 2010 Moderne, komfortabelt og utraditionelt Her får du et indtryk af mulighederne i Faber Urban Scandinavia Collection 2010. Faber Urban Scandinavia Collection

Læs mere

Fjernbetjening og fjernkontrol Somfy IO motorsystem med fjernbetjening. Det er muligt at tilkoble sol- og vindautomatik som styrer markisen efter

Fjernbetjening og fjernkontrol Somfy IO motorsystem med fjernbetjening. Det er muligt at tilkoble sol- og vindautomatik som styrer markisen efter DESIGN Design markisen er vores mest populære markise. Det skyldes ikke mindst det elegante udseende og den semilukkede konstruktion, som beskytter dugen, når markisen ikke er i brug. Fjernbetjening og

Læs mere

er udført i fem farver, som spiller sammen med stoffets farve og struktur. Kassetter og frontprofiler, som giver gardinet en flot

er udført i fem farver, som spiller sammen med stoffets farve og struktur. Kassetter og frontprofiler, som giver gardinet en flot Faber rullegardin Fabers rullegardiner er designet til indendørs brug i såvel private som erhvervsinstallationer. Rullegardinerne kan leveres i et bredt udvalg af brandhæmmende duge fra polyesterdug til

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

Alupersienner fra Stila er fugtafvisende og af højeste kvalitet. De er derfor særdeles velegnede til vådrum såsom badeværelse og køkken!

Alupersienner fra Stila er fugtafvisende og af højeste kvalitet. De er derfor særdeles velegnede til vådrum såsom badeværelse og køkken! ALUPERSIENNER 2 DESSIN 55594 TRUELY TIMELESS Stilas historie startede med netop persiennen i 1949, hvor stifteren Preben Stilling startede sin persiennefabrik i Herlev. Siden da er der kommet meget til,

Læs mere

Theilgaards Torv Køge Telefon

Theilgaards Torv Køge Telefon Theilgaards Torv 9 4600 Køge Telefon 71998370 E-mail: info@gardinbus.com ITALIA BOX Giver skygge og beskyttelse på vinduer og altaner. Selve dugen er beskyttet af en kassette i alminium og monteret på

Læs mere

TEKNISKE INFORMATIONER /

TEKNISKE INFORMATIONER / TEKNISKE INFORMATIONER / PERSIENNER TEKNISK INFORMATION FABER PERSIENNER OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber persienner på både murmål / karmmål og på færdigmål. Angiv tydeligt på din bestilling,

Læs mere

Gardiner der gør en forskel. Gå på opdagelse i en verden af muligheder

Gardiner der gør en forskel. Gå på opdagelse i en verden af muligheder Gardiner der gør en forskel Gå på opdagelse i en verden af muligheder Gør drømmen til virkelighed Skønhed afhænger af øjet, der ser. Og du er den, der ser allermest på dit hjem. Derfor er det kun naturligt,

Læs mere

Persienner. Kontroller lyset med klassisk design. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Persienner. Kontroller lyset med klassisk design. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Persienner Kontroller lyset med klassisk design Designed by Luxaflex. Inspired by you. Couture-kollektion: De nye og eksklusive designs i Couture-kollektionen genopfinder persiennens traditionelle image

Læs mere

Specielt til dig Med øje for detaljer og visioner

Specielt til dig Med øje for detaljer og visioner Faber Siden 1900 Når du vælger Faber til dit hjem, vælger du samtidig mere end 110 års erfaring inden for produktion og design af solafskærmning og gardiner. Faber er Danmarks originale producent af smukke

Læs mere

Glydea Motoriser dine gardiner.

Glydea Motoriser dine gardiner. Glydea Motoriser dine gardiner www.somfy.dk Motoriser dine gardiner me og det bliver en nyd Det er lidt af et skuespil hver gang et gardin motoriseret med Glydea glider silkeblødt i sin skinne. Perfekt

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

TRÆPERSIENNER & BUTTERFLY

TRÆPERSIENNER & BUTTERFLY TRÆPERSIENNER & BUTTERFLY 2 TIMELESS DESIGN Stilas tidsløse træpersienner giver rummet en helt særlig sjæl. De er ideelle til store vinduer og fås i bredder på op til 350 cm. Med et lille vip kan du nemt

Læs mere

Rullegardin System Silent Gliss Silent Gliss Rullegardin Systemer

Rullegardin System Silent Gliss Silent Gliss Rullegardin Systemer Rullegardin System Silent Gliss 4830 Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning

Læs mere

Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem

Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem Liftgardiner Fine detaljer til smukke hjem Nyd den nye kollektion! Enkle udtryk der går rent ind Liftgardiner er som skabt til at understrege de enkle, rene linjer i boligindretningen eller til at skabe

Læs mere

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej Silkeborg. tel fax

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej Silkeborg. tel fax Sun & Safe Systems Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg tel +45 70 6 1 40 fax +45 70 6 9 94 alux@alux.dk www.alux.dk Tryk:Prinfokolding / Design:Grafisk Design

Læs mere

www.somfy.dk Somfy Home Motion

www.somfy.dk Somfy Home Motion www.somfy.dk Somfy Home Motion Home Motion En bedre bolig Somfy fremstiller motorer og styringer, som giver dig en bedre bolig og en mere behagelig tilværelse. Løsninger som integreres så godt i dit hjemmemiljø,

Læs mere

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR E1 Oversigt Motoriserede gardinstænger Stort udvalg af stillinger Klassisk glideøsken Glydea TM gardinbærer Rippelglideøsken Kraftig gardinbærer SOMFY INNOVATION Lyrease-teknologi

Læs mere

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg Sun & Safe Systems tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk ALUX er en dansk, veletableret og landsdækkende

Læs mere

www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat

www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat Motoriser dine gardiner me og det bliver en nyd Det er lidt af et skuespil hver gang et gardin motoriseret

Læs mere

Dugegenskaber. Termisk og visuelt 95 % 80 % 70 % 40 % 15 % Klassificering af. Klassificering af. Udsyn. Indkig. Udsyn

Dugegenskaber. Termisk og visuelt 95 % 80 % 70 % 40 % 15 % Klassificering af. Klassificering af. Udsyn. Indkig. Udsyn Dugegenskaber Termisk og visuelt Klassificering af Udsyn Klassificering af Indkig Udsyn Udsyn er en klassificering af, hvor godt udsynet er bevaret, når gardinet er rullet ned og man kigger ud inde fra

Læs mere

ersienne Luxaflex Træpersienne 35, 50 og 68 mm. Evolution

ersienne Luxaflex Træpersienne 35, 50 og 68 mm. Evolution ersienne Luxaflex Træpersienne 35, 50 og 68 mm. Evolution Indhold Luxaflex Træpersienne 35, 50 og 68 mm. Evolution Standardmontering Monteringsmuligheder Installation Dekorativ dækliste Betjening Afmontering

Læs mere

Integrerede plisségardiner. Nimbus. Den optimale plissé løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem

Integrerede plisségardiner. Nimbus. Den optimale plissé løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem Integrerede plisségardiner Nimbus Den optimale plissé løsning til facaden Det intelligente persiennesystem Arbejdsmiljø: Da plisségardinet forbedrer rudens g-værdi (evnen til at holde solens varme ude)

Læs mere

Faber i de tre design Club, Studio og Lounge og med ny armteknologi

Faber i de tre design Club, Studio og Lounge og med ny armteknologi Faber 6000 Faber i de tre design Club, Studio og Lounge og med ny armteknologi Design Førsteklasses fuld kassette i smuk udformning i 3 designs. Vinder af Red Dot Design Award i 2006 Lakeret kassette og

Læs mere

UDSIGT TIL MULIGHEDER Fabers guide til effektiv solafskærmning

UDSIGT TIL MULIGHEDER Fabers guide til effektiv solafskærmning UDSIGT TIL MULIGHEDER Fabers guide til effektiv solafskærmning UDSIGT TIL MULIGHEDER - FABERS GUIDE TIL EFFEKTIV SOLAFSKÆRMNING FABER - DANSK DESIGN SIDEN 1900 I Skandinavien værner vi om lyset og derfor

Læs mere

Luxaflex Liftgardin Monteringsvejledning

Luxaflex Liftgardin Monteringsvejledning iftgardin Luxaflex Liftgardin Monteringsvejledning Indhold Luxaflex Liftgardin Standardmontering Betjening Monteringsmuligheder Afmontering ADVARSEL Små børn kan blive kvalt i løkken af kæder, bånd og

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning Indhold Luxaflex Rullegardin Type 1. Standard Standardmontering Monteringsmuligheder Afmontering (Standard) Brug af Dæmpet fjeder Type 1. Monteringsprofil

Læs mere

PRISKATALOG

PRISKATALOG PRISKATALOG 2015 www.decolux.dk Velkommen til! Firmaet blev grundlagt tilbage i 1985 og har dermed mere end 30 års erfaring. Oprindeligt startede produktionen med fokus på rullegardiner, mens der overtiden

Læs mere

sikker tidløs smuk Faber 1000 Faber 1000 Elegant afrundet design

sikker tidløs smuk Faber 1000 Faber 1000 Elegant afrundet design sikker tidløs smuk Elegant afrundet design Elegant afrundet design Design Skabt af anerkendte designere Rund og harmonisk overgang fra det runde bærerør til det runde rør Nuanceret elegance en stilfuld

Læs mere

Forhandler: www.persiennegruppen.dk. Ret til ændringer forbeholdes

Forhandler: www.persiennegruppen.dk. Ret til ændringer forbeholdes TEKNISKE INFORMATIONER / PLISSÉGARDINER Forhandler: www.persiennegruppen.dk Ret til ændringer forbeholdes TEKNISK INFORMATION FABER PLISSÉGARDINER OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber plisségardiner

Læs mere

PRISKATALOG

PRISKATALOG PRISKATALOG 2015 www.decolux.dk Velkommen til! Firmaet blev grundlagt tilbage i 1985 og har dermed mere end 30 års erfaring. Oprindeligt startede produktionen med fokus på rullegardiner, mens der overtiden

Læs mere

UDSIGT TIL MULIGHEDER Fabers guide til effektiv solafskærmning

UDSIGT TIL MULIGHEDER Fabers guide til effektiv solafskærmning UDSIGT TIL MULIGHEDER Fabers guide til effektiv solafskærmning Faber SmartCord med dessin 7416 Phoenix sort, 32 mm 1. UDSIGT TIL MULIGHEDER - FABERS GUIDE TIL EFFEKTIV SOLAFSKÆRMNING FABER - DANSK DESIGN

Læs mere

Dugens transparente og specielle belægning yder god beskyttelse til lette og korte regnbyger.

Dugens transparente og specielle belægning yder god beskyttelse til lette og korte regnbyger. All Weather akryldug Dugens transparente og specielle belægning yder god beskyttelse til lette og korte regnbyger. 6151 6261 6371 6641 6651 6201 6791 6141 6011 6821 6621 6061 6901 5981 Regntæt tekstil

Læs mere

Træpersienner. Overskrift. Luxus træpersiennen

Træpersienner. Overskrift. Luxus træpersiennen Overskrift Træpersienner træpersiennen træpersiennen er til vinduer og rum der fortjener det bedste. Persiennen kan også bruges som stabil smuk rumdeler. Vælg den træsort der matcher rummets øvrige indretning

Læs mere

Fleksibilitet. Stort udvalg af tilbehør: Komponenter til tilpasning til forskellige

Fleksibilitet. Stort udvalg af tilbehør: Komponenter til tilpasning til forskellige E1 Oversigt Motoriserede Stort udvalg af stillinger Klassisk glideøsken Glydea TM gardinbærer Rippelglideøsken Kraftig gardinbærer SOMFY INNOVATION Lyrease-teknologi Elegant design Touch Motion my -funktion

Læs mere

www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse

www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse Fleksib Home Motion by Somfy og dit hjem sættes i bevægelse! Somfy fremstiller motorer og styringer for alle hjemmets vinduer, døre og porte. De

Læs mere

50 % på Faber tilbehør til rullegardiner (ekskl. motorisering) Frontprofil Vejl. pris 294,- 147,- nu Underliste. Vejl.

50 % på Faber tilbehør til rullegardiner (ekskl. motorisering) Frontprofil Vejl. pris 294,- 147,- nu Underliste. Vejl. Gardiner til børnenes verden Faber børnekollektion bidrager til en barndom med god søvn, visuel ro og masser af lyst til leg. Farverne er en kombination mellem traditionelle og sæsonfarver, så gardinerne

Læs mere

INSPIRATIONS MAGASIN GARDINLØSNINGER FRA STILA

INSPIRATIONS MAGASIN GARDINLØSNINGER FRA STILA INSPIRATIONS MAGASIN GARDINLØSNINGER FRA STILA Giv dine vinduer nyt liv Hvert år ser vi frem til at opdage de nyeste trends indenfor mode, interiør og livsstil. Disse trends danner grundlaget i udvikling

Læs mere

City Cool. Rullegardiner

City Cool. Rullegardiner Faber City Cool City Cool City Cool reflekterer den unge trendsætter og nutidige storbystil, fuld af energi, frækhed og sjov, og får dig til at tænke på en New York penthouselejlighed med masser af lys

Læs mere

Dugegenskaber. Termisk og visuelt 95 % 80 % 70 % 40 % 15 % Klassificering af. Klassificering af. Udsyn. Indkig. Udsyn

Dugegenskaber. Termisk og visuelt 95 % 80 % 70 % 40 % 15 % Klassificering af. Klassificering af. Udsyn. Indkig. Udsyn Dugegenskaber Termisk og visuelt Klassificering af Udsyn Klassificering af Indkig Udsyn Udsyn er en klassificering af, hvor godt udsynet er bevaret, når gardinet er rullet ned og man kigger ud inde fra

Læs mere

scandic Scandic markisen er en yderst elegant og robust, fuldkassettemarkise, som vil klæde et hvert hus.

scandic Scandic markisen er en yderst elegant og robust, fuldkassettemarkise, som vil klæde et hvert hus. scandic Scandic markisen er en yderst elegant og robust, fuldkassettemarkise, som vil klæde et hvert hus. Til fremtidens bolig er det nu muligt at styre en meget stor del af de tekniske installationer

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg Rullegardiner Stilrent med personligt præg En verden af nye muligheder Den nye Luxaflex kollektion af væv til rullegardiner åbner døren til en verden af fantastiske muligheder. Vælg mellem næsten trehundrede

Læs mere

Integrerede persienner. Cumulus. Den optimale persienne løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem

Integrerede persienner. Cumulus. Den optimale persienne løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem Integrerede persienner Cumulus Den optimale persienne løsning til facaden Det intelligente persiennesystem Arbejdsmiljø: Da persiennen forbedrer rudens g-værdi (evnen til at holde solens varme ude) med

Læs mere

Priskatalog Lamelgardin 40

Priskatalog Lamelgardin 40 Priskatalog Lamelgardin 40 Marts 2009. Vejledende priser inklusiv 25% moms Dessin nr.: 9308 LAMELGARDIN 40 MÅLTAGNING OG BESTILLING Murmål/karmmål (B) = Måltagning murmål For retvinklede facadevinduer

Læs mere

UDSIGT TIL DRØMME En børnekollektion fra Faber

UDSIGT TIL DRØMME En børnekollektion fra Faber UDSIGT TIL DRØMM n børnekollektion fra Faber Udsigt til drømme en børnekollektion fra Faber Faber flytter ind i børneværelset. Og vi kommer med fantastiske fabeldyr, blomsterregn og motordrømme. Vores

Læs mere

MARKISER OG SOLAFSKÆRMNING

MARKISER OG SOLAFSKÆRMNING MARKISER OG SOLAFSKÆRMNING INDHOLD 04 ODIN KNÆKARMS-MARKISE 06 THOR KASSETTE-MARKISE 08 FREJA FALDARMS-MARKISE 10 HEIMDAL SCREENS 12 EGNEDE TIL DET DANSKE VEJR 12 STORT UDVALG AF DUGE 13 7 FORDELE 14 FAKTA

Læs mere

Ret til ændringer forbeholdes

Ret til ændringer forbeholdes Ret til ændringer forbeholdes nippon garden collection 2011 Træd ind i en verden af stærke farver, minimalistiske former og stiliserede blomster Kollektionens design og formsprog peger i retning af tendenserne

Læs mere

RENSON LAPURE. Minimalistisk stærk pergolamarkise. Prisliste og teknisk information gældende for 2018 SOLAFSKÆRMNING UDELIV GLASLØSNINGER

RENSON LAPURE. Minimalistisk stærk pergolamarkise. Prisliste og teknisk information gældende for 2018 SOLAFSKÆRMNING UDELIV GLASLØSNINGER RENSON LAPURE Minimalistisk stærk pergolamarkise Prisliste og teknisk information gældende for 2018 Udnyt din terrasse endnu mere og nyd udelivet selvom vejret driller lidt Med en Renson Lapure opnår du

Læs mere

-20% store besparelser på gardiner. www.botex.dk. plisségardiner. Tilbudet gælder hele februar måned 2010.

-20% store besparelser på gardiner. www.botex.dk. plisségardiner. Tilbudet gælder hele februar måned 2010. udsalg store besparelser på gardiner WH Lamelog plisségardiner -20% Lige nu kan du frit vælge i hele den store kollektion af lamel- og plissé gardiner fra WH. WH s gardiner er produceret i Danmark på egen

Læs mere

Forhandler: www.persiennegruppen.dk. Ret til ændringer forbeholdes

Forhandler: www.persiennegruppen.dk. Ret til ændringer forbeholdes TEKNISKE INFORMATIONER / LAMELGARDINER Forhandler: www.persiennegruppen.dk Ret til ændringer forbeholdes TEKNISK INFORMATION FABER LAMELGARDINER OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber lamelgardiner

Læs mere

CasArt CA 2000 Standard markise med drejestang

CasArt CA 2000 Standard markise med drejestang MONTAGE- OG BRUGERVEJLEDNING CasArt CA 2000 Standard markise med drejestang indhold Markisens dele 2 Generel info 3 Produktfakta 3 Før du går i gang 4 Pakkens indhold 4 Nødvendigt værktøj 5 Monteringsinstrukser

Læs mere

CAMARGUE SKYE PERGOLA Prisliste i DKR inkl. moms. Den ultimative terrasseoverdækning i ekslusivt design SOLAFSKÆRMNING UDELIV GLASLØSNINGER

CAMARGUE SKYE PERGOLA Prisliste i DKR inkl. moms. Den ultimative terrasseoverdækning i ekslusivt design SOLAFSKÆRMNING UDELIV GLASLØSNINGER CAMARGUE SKYE PERGOLA Den ultimative terrasseoverdækning i ekslusivt design 2018 Prisliste i DKR inkl. moms Beskyt dig selv imod sol, regn, vind og kuld imens du er udendørs - og kør lameltaget fra når

Læs mere

PRODUKTKALATOG 2014. www.topgardiner.dk

PRODUKTKALATOG 2014. www.topgardiner.dk PRODUKTKALATOG 2014 www.topgardiner.dk HVEM ER TOPGARDINER Kvaliteten er i højsædet Topgardiner.dk er en af Danmarks største onlinebutikker for gardiner. I samarbejde med vores leverandør Decolux New Line

Læs mere

FABER MARKISER ET LUKSUSLIV I SKYGGEN

FABER MARKISER ET LUKSUSLIV I SKYGGEN FABER MARKISER ET LUKSUSLIV I SKYGGEN ET LUKSUSLIV I SKYGGEN Lad det være sagt med det samme: En markise på terrassen, altanen eller vinduespartierne er luksus. Derfor kræver det også en overvejelse eller

Læs mere

6 9 23 0 22 0 100 8 100 0 12 43 94 0 100 0 0 100 96 28 0 59 96 0 l e m m a G CMYK Juicy Jungle

6 9 23 0 22 0 100 8 100 0 12 43 94 0 100 0 0 100 96 28 0 59 96 0 l e m m a G CMYK Juicy Jungle Juicy Jungle Juicy Jungle Juicy Jungle er inspireret af den altid aktuelle eksotiske natur. Drømmen om den fjerne ø med varme farver og rustikke materialer og en storslået natur møder den skandinaviske

Læs mere

En nydelse ved enhver lejlighed. www.somfy.dk

En nydelse ved enhver lejlighed. www.somfy.dk Sommerrum med Somfy En nydelse ved enhver lejlighed www.somfy.dk Med Somfy, bliver din terrasse et skønt "uderum", som kan bruges fra tidligt forår til sent efterår. Med Somfy bliver din markise en nydelse

Læs mere

PRISKATALOG

PRISKATALOG PRISKATALOG 2015 www.decolux.dk Velkommen til! Firmaet blev grundlagt tilbage i 1985 og har dermed mere end 30 års erfaring. Oprindeligt startede produktionen med fokus på rullegardiner, mens der overtiden

Læs mere

Markiser 2016 Bauhaus

Markiser 2016 Bauhaus Markiser 2016 Bauhaus Indhold Standard 4 Marbella 6 Malaga 9 Madrid 12 Palma 15 Stregkoder - markiser 18 Stregkoder - tilbehør 25 Yderligere information 32 2 Standard DEBEL Standard En god og traditionel

Læs mere