Aktuelt. Fredag den 4.april.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktuelt. Fredag den 4.april."

Transkript

1 Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt I næste uge står der påskeferie på skoleskemaet. Det er også en af de uger vi holder meget af. Til morgensamling er eleverne blevet opfordret til at skrive gækkebreve, så de kan indkassere påskeæg hos deres lærere. Her på kontoret er der også havnet et par stykker, som vi nok ikke kan gætte afsenderen på. Der er allerede gået 3 uger hvor praktikanterne fra Ollerup har været her. I morgen tager vi afsked med Stine, Ricki og Jesper og siger tak for denne gang, held og lykke med det videre uddannelsesforløb på Lærerskolen. Det har været lidt svært at finde forældre til arbejdsopgaverne i storegruppen. Vi er dog ved at være klar til at rykke ind i de ny lokaler og 7. klasse, skal flytte ind lige efter påskeferien. Vi skal også have plads til de nye elever der starter i tidlig SFO den 1. april. 2.og 6. klasse skal også flytte. 2. klasse flytter på dan lange klassegang og 6. klasse flytter i det klasseværelse, hvor 7. klasse har holdt til. Stor tak til de forældre, som har hjulpet med at færdiggøre storegruppen. Til morgensamlingen i dag har vi trukket lod om det rengøringshold, der skal på Vandrehjemmet og have forårsfrokost. De strenge regler er som altid, at de rengøringsansvarlige er tovholdere og skal koordinere med resten af holdet om hvornår frokosten skal foregå. Ligeledes er det de forældre som står på rengøringsdagen der skal deltage. Har man været afløser for nogle af de forældre som bliver udtrukket, er det bare ærgerligt. Følgende rengøringshold skal på Vandrehjemmet og have forårsfrokost: Fredag den 4.april. Jeppe 1 (Tina og Per) Mathias A 3 (Maria og Knud Erik) Ida 4 (Dorthe og Kim) Thea bh kl (Tina og Lars) Freja 7 (Inge og Kim)

2 Nedenstående rengøringshold har i stedet vundet retten til rengøringen og det hyggelige samvær: 14. marts Betalt Rengøring. Fredag den 28. marts. Sidsel 8 (Heidi og Per) Kathrine 6 (Lene og Kim) Ida 4 (Dorthe og Kim) Mathias B (Bente og Allan) Sofie 4 (Lene og Karsten) Eliot bh kl ( Karen og Ole) Vi skrev i det sidste ugebrev at vi havde fået lus på besøg hos de kommende konfirmander. Umiddelbart har nyheden om, hvor dejlige elever vi har på friskolen, medført at der er kommet invasion af de små bæster. Stort set alle klasser melder om angreb. Så god fornøjelse med, at komme luseplagen til livs i påskeferien. Tilbage er kun, at ønske jer alle en rigtig god påskeferie. Vi ses igen tirsdag den 25. marts. Bjarne Kristensen Billedskole weekend for børn. Har du lyst til at tegne og male? Har du lyst til at lære noget om at tegne mennesker, landskaber og mange andre ting? Så har du chancen en weekend i maj måned. Lørdag den 24 maj. Søndag den 25. maj. Kl : Vi kaster os ud i at tegne hinanden (blyant, kul, kridt) Kl : Vi får noget at spise Kl : Formiddagens skitser omsættes til lærred eller akvarel Kl :Vi drikker saftevand og spiser kage. Kl : Vi arbejder videre og snakker om muligheder. Kl : Teori om perspektiv også skal vi ud og male/tegne Kl : Vi får noget at spise Kl Vi maler og tegner videre Kl : Gennemgang af alle arbejder Kl ? vi viser det vi har lavet til forældre (kaffe)

3 Der vil være individuel vejledning til alle, så du kan blive bedre til at arbejde med det du helst vil. Hvor: Hos mig på Marshøjvej 16 i Gjerrild (atelie og værksted) Hvornår: den 24 og 25 maj. Hvor meget: 960,- alt incl. (materialer og forplejning) Tilmelding senest den De farverigeste hilsner Linda Marshøjvej 16 Gjerrild Tlf el Kære konfirmander. HUSK! KONFIRMANDUDFLUGT onsdag den 26. marts. Program: Gjerrild-Bønnerup Friskole. konfirmander hentes her Glæsborg Skole ved busstoppestedet hentes næste hold konfirmander. Vi kører mod Skæring En helt moderne beton-kirke ses, Skæring Kirke. Mogens Granlie eller KM fortæller Kører videre. Vi kører til Stenoplanetariet Foredrag/film om verdens skabelse og undergang og genskabelse ved leder Ole. J Knudsen Vi kører til AROS Er der pizzaer i bidder med cola. Og et æble Jesus løb. Fra jul til påske til pinse. Fra fødsel til genfødsel Vi kører hjem Nogle skal i Klub i Ørum- Resten køres hjem over Bønnerup til Gjerrild Vi er hjemme. Sådan ca. Udflugten er en del af undervisningen. Jeg håber alle kan komme med. Hilsen fra Karen Marianne Palmesøndag gudstjeneste i Hemmed Kirke kl den 16. marts. Efterfølgende frokost i Hemmed Forsamlingshus. Konfirmander og minikonfirmander afslutter deres undervisningsforløb med at deltage aktivt i gudstjenesten palmesøndag kl i Hemmed Kirke. De gennemspiller hele påskeugens drama, fra at bære palmegrene, over skærtorsdag og langfredag til opstandelse påskemorgen. Efterfølgende er der frokost og forældredag i Hemmed forsamlingshus. Her er der lejlighed til at tale om konfirmationerne. Og minikonfirmanderne får her overrakt en lille gave til afsked. Alle kan være med. Hilsen fra Karen Marianne.

4 SFO. Tiden flyver af sted og nu er det allerede påske. I fritteren har vi i denne uge kæmpet med sværd og lavet påskepynt og en hel masse perler. Vi har også nedkæmpet et par mus, i køkkenet og i depotet ovenpå. Vi har haft stor fornøjelse af de sæbekassebiler som 5. og 6. klasse byggede i sidste uge, men de er desværre ved at være slidt op. Efterhånden som det bliver bedre vejr, vil vi være mere ude, så det er vigtigt at der er skiftetøj i garderoben. Vi har desværre igen oplevet at der er forsvundet en mobiltelefon fra vores garderobe. Katrine fra 2. klasse havde sin telefon i tasken, og da hun skulle hjem var den væk. Det siger sig selv, at hun gerne vil have den igen, og hvis der er nogen der finder den, kan den afleveres til alle voksne på skolen. Med hensyn til telefoner er det sådan i SFO en, at de Slusebørn der er der, må have tændt deres mobiler, mens fritterbørnene må nøjes med de telefoner der er på skolen og i SFO. Så er det tid til ugesedler igen. Navn: Uge 13 Kommer ikke Kommer morgen Skal hjem kl. Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uge 14 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uge 15 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag God ferie. Hilsen Flemming

5 Børnehaveklassen UGE 13 mandag tirsdag onsdag torsdag fredag FRI Temadag - dansk gymnastik + vi fejrer Thea Godtfred + dansk Godtfred + Dansk Da mit ugebrev er blevet væk - p.g.a. noget computerdrilleagtigt noget. Bliver dette ugebrev lidt tyndt da jeg laver det i sidste øjeblik. Vi starter ud med en temadag, hvor vi bliver i vores egne klasser. Thea har fødselsdag midt i påsken og derfor fejrer vi hende onsdag. Ungerne har været lidt larmende og kulret i denne uge. Sus og jeg har snakket om, om det skyldes temaugen i sidste uge, hvor de jo ikke er så meget i deres base, som klassen jo er. Vi synes projektugen ugen gik rigtig godt, med god arbejdsindsats og flotte fremlæggelser. Nogle gange har vi snakket med ungerne om temadagene og ugerne, for at høre hvad de synes om dem. Men vi er meget interesseret i at vide hvad de siger derhjemme, både de positive og negative ting. Vi sidder nemlig pt. og snakker skolestruktur og derfor er det vigtigt at høre hvad ungerne har at sige. Det er jo dem der går det igennem. Og mon ikke de siger mere hjemme end her! God påskeferie Sus og Heidi S. 1.klasse, dansk m.m I denne uge har vi haft værksteder og lavet Rasmus Staveteknik de flyver derudaf nogen af dem, og I skal fortsat bare lade dem lave i den hjemme. Vi har ikke fået holdt helt trit med Søren og Mette, så det sidste blyantskryds gælder stadig til efter ferien. Her fredag tager vi hul på at lære nogle sange og agere lidt til historien om Josef, ham drømmeren. Det gør vi delvis sammen med 2.klasse og fortsætter efter påske med projektet. Det er altså lidt for tit, der er nogen af børnene, der spiser deres mad op på én gang i 10-eren (og jeg har sagt til dem om at gemme!), er sultne tidligt, spørger om de må låne penge osv. Vil I ikke tage den op med jeres egen pode derhjemme, hvordan det lige er med ham/hende? Får de nok til morgenmad osv.? I må gerne ringe hvis I vil. Og så skal vi sige farvel til Amalie hun flytter til Kolind med sin mor og skal starte på Kolind skole efter ferien. Vi ønsker dig jer begge alt godt i det nye, og håber vi ses igen! Rigtig god påskeferie Trine 2.klasse, matematik Vi har taget hul på det næste emne i Faktor om billeder, udstilling, mønstre, og har snakket om kunst! De har onsdag vældig grattet med pensel og fået lov at arbejde som Henri Matisse (fransk billedkunstner), der (bl.a.) malede en masse stykker papir i forskellige farver, hvorefter han rev dem i forskellige former og puslede med dem på et blankt stykke papir, indtil han var tilfreds og

6 limede dem fast. Vi blev ikke helt færdige, så det gør vi efter ferien. Og her fredag skal de så være med til at lave lidt sang og teater om Josef. God påskeferie Trine 3. og 4. klasse temadag i tirsdags. Dette skulle have været skrevet inden temadagen, men nu får I det efter. Endnu engang var det Kristendom, som stod på skemaet. Og i den forbindelse hvad der skete med Jesus i påsken. Vi startede med nogle af lignelserne og fortællingerne om helbredelserne fra Jesus samlede disciplene og til han kom til Jerusalem for at holde påske (den jødiske). Derefter så vi Jesus Christ Superstar (Musical) på engelsk, men med mundtlig oversættelse. Jesus havde tøj på, som måske kan minde om den gang. Resten af personerne var i nutids tøj. Det kunne være svært lige at forstå, at de ord, der blev sagt, godt kunne være sagt den gang, og at de fleste rent faktisk står i bibelen. Vores dyrkelse af superhelte er ikke blevet mindre, og vi er stadig meget glade for at følge et eventuelt fald. (Britney Spears startede som jomfru, har nu fået tvangsfjernet sine børn der er mange andre eksempler). I Jerusalem troede man jo også, at Jesus var den superhelt, som skulle redde landet fra romerne, og de blev meget skuffede, da han ikke levede op til det, eller ville leve op til det. Mange hilsner Anne Birthe 3. og 4. klasse dansk og matematik Jeg har bare været underdrejet af influenza. Jeg håber, I har haft en god uge, og jeg ønsker jer alle en god påske Mange hilsner Anne Birthe 4.klasse, dansk Ud over håndskrivning, læsning, skrivning og de andre danskaktiviteter vi plejer at lave hver uge er klassen i denne uge begyndt på at træne tifingersystemet på computerne. Ellers god påske til alle. Hilsen Elisabeth Kære børn (og forældre) i 4.klasse Sæt kryds i kalenderen fredag d. 25 april om aftenen. Her holder vi en forrygende klassefest på skolen. Festen er kun for børn, men der kommer små arbejdsopgaver til forældre... I får en invitation først i april. M.v.h forældrerådet (Susanne, Tina og Nina)

7 7 klasse dansk Vi har i denne uge arbejdet videre med vores sang og tekst. Den er så godt som færdigt nu, men vi mangler lige at finpudse detaljerne. Billedgruppen har arbejdet med ideer til den visuelle side af projektet. Det er der kommet nogle rigtig gode ideer ud af, og i næste uge skal de i gang med at filme. Tirsdag efter påskeferien kører vi til Ørum i ungdomsklubben, hvor Daniel vil hjælpe os med at indspille vores sang. Der kan være nogle elever der skal blive lidt efter skoletid den dag ( altså kun hvis de har lyst), da Daniel tvivler på at vi kan nå det på 5 timer. Hvis det bliver aktuelt for jeres barn skal vi nok give besked i forvejen. God påske Hilsen Helen og Louise 7.klasse, dansk: Jeg håber alle har læst referatet af forældremødet i sidste ugebrev. Der er stadig nogle der mangler at betale til Blå mandag, 490 kr + 50 kr til benzin og kaffe til chaufførerne. På forældremødet introducerede jeg noget omkring læringsstile. Nu er eleverne også blevet briefet og de var vældig optaget af det. Jeg har givet dem hæftet med hjem og jeg håber I sammen vil sætte nogle krydser og aflevere det tilbage til mig!! God påske, Lene 7. klasse. Mat. Vi har ikke noget så meget i denne uge ud over at fremlægge projektopgaver. Det er til gengæld gået godt og der har været mange spændende emner. I tirsdags var vi på den økologiske landbrugsskole i Rønde og det var en rigtig god dag. Vi ses og god påske Jan. 8/9 klasse. Vi har fået overstået projekt fremlæggelser i denne uge. Det har været nogle spændende emner eleverne har arbejdet med. Vi er nu godt i gang igen med matematikken og fysikken men bliver jo igen afbrudt af påsken. Det må vi jo bare leve med. God påske Jan.

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev.

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev. Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sidste ugebrev har unægtelig

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge udkommer ugebrevet

Læs mere

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag.

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er denne uge ved at være

Læs mere

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,-

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,- Uge 22 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi kan meget godt tænke os

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har vi gjort det igen. En

Læs mere

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne.

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne. Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så nåede vi til vejs ende i

Læs mere

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet.

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet. Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er her igen friske frejdige

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling.

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det lige ved at være

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 I de næste 3 uger får vi besøg af praktikanter

Læs mere

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der rendt endnu en uge

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. marts 2015 Fredagsbrev nr. 816 Næste uge: 28.marts 02.april 05.april Konfirmation i Korskirken Påskeferie Skole igen Lærermøde Forældrerådsmøde Skov.bh.haven 5.kl.forældre

Læs mere

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt På Dansk Friskoleforenings hjemmeside

Læs mere

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken.

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Som december dog flyver af

Læs mere

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet.

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet. Uge 34 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den næste store begivenhed

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Den sidste tid har været præget af afslutningsfester for både elever og forældre, så nu er vi klar til at sende eleverne på sommerferie.

Den sidste tid har været præget af afslutningsfester for både elever og forældre, så nu er vi klar til at sende eleverne på sommerferie. Uge 26 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den sidste tid har været præget

Læs mere

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse Nyhedsbrev uge 35-2013 Side 1 Billedskole Musikskole Side 11 Børnehaven Invitation til forældremøde Side 3 Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk Side 14 Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING

Læs mere

Husk på, at selv om vi går mod lysere tider, er det stadig meget mørkt om morgenen. Husk cykellygter og reflekser!

Husk på, at selv om vi går mod lysere tider, er det stadig meget mørkt om morgenen. Husk cykellygter og reflekser! Uge 1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt GODT NYTÅR til jer alle. Håber

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar.

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar. Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi ved at lade op til

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 5

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 5 D U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 5 Lemming den 12. april 2019 Ugen der gik: Så kom vi alle i gang med emneugen. Bhv.kl, Lillegruppen og Mellemgruppen arbejder med kunst. Store-

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation Nyhedsbrev uge 09-2014 Side 1 Fastelavn Side 6 Fødseldagsinvitation Side 2 Nyt fra Troels Side 6-7 Bus Side 4 Forberedelser til fastelavn Side 8-12 Børnehaven Side 5 Fastelavn er mit navn.. Side 13 Kalender,

Læs mere

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april.

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april. Uge 13 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommetider skal man vare sin

Læs mere

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Vi er gået ind i den mørke tid, få reflekser og lys på jeres unger, så de kan ses af bilisterne. Vi har afholdt forældresamtaler

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober Uge43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi tilbage igen ovenpå

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre Lemming 10. november 2016 En paragraf, der er værd at værne om i Danmarks Riges Grundlov Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi

Læs mere

Aktuelt. Så er det tid til at indkalde tilden årlige generalforsamling. Generalforsamlingen er tirsdag den 29.april kl. 19.30.

Aktuelt. Så er det tid til at indkalde tilden årlige generalforsamling. Generalforsamlingen er tirsdag den 29.april kl. 19.30. Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det tid til at indkalde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 Så er vi kommet i gang med det nye år 2018. Det ser ud til, at alle er kommet godt igennem juleferien, også uden ulykker med fyrværkeri. Som jeg skrev om lidt før jul, vil

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af:

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af: Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Torsdag aften havde vi inviteret

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

God fornøjelse med læsningen af de nye vedtægter som er medsendt ugebrevet. INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 14. APRIL, KL.19.

God fornøjelse med læsningen af de nye vedtægter som er medsendt ugebrevet. INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 14. APRIL, KL.19. Uge 12 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Jeg er rigtigt glad for at

Læs mere

Kære alle Gregers Krabbe slog dørene op til Åbent hus! Skolebus

Kære alle Gregers Krabbe slog dørene op til Åbent hus! Skolebus Kære alle Så lakker en travl uge mod enden. I denne uge har vores 7.-9. klasser været til terminsprøver i dansk, matematik, engelsk og tysk. Jeg vil i den forbindelse rette en stor tak til Bitten Nielsen,

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 2 3 Kære børn og forældre! Lemming d. 8.juni 2018 Ugen der gik: En dejlig uge er gået! Side 1 af 5 Ugen der kommer: En almindelig uge Persondataloven:

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

UGEBREV nr. 66 uge 11

UGEBREV nr. 66 uge 11 UGEBREV nr. 66 uge 11 Årgang 5 Klublokaler Folkene fra NOA har lavet klublokalet i kælderen om, så det nu er rigtig flot med sofaer, fladskærm og hyggekroge. Det skal selvfølgelig bruges til NOAs klubaftener

Læs mere

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13 Uge49 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det er som om december måned

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Forældre der står for rengøringen i den kommende periode:

Forældre der står for rengøringen i den kommende periode: Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Onsdag aften var de nye børnehaveklasseforældre

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Ugens Højdepunkter: Skolenyt uge 48

Ugens Højdepunkter: Skolenyt uge 48 Skolenyt uge 48 www.ørdingfriskole.dk Ugens Højdepunkter: Husk vi gerne modtager besøg og ekstra hænder på juleklippedagen i morgen d. 30. nov. Vi er kreative fra 7.30-ca. 11. Så ryddes der op i klasser,

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

2010/2011 Skolefritidsordningen ved

2010/2011 Skolefritidsordningen ved 2010/2011 Skolefritidsordningen ved Grundlagt 1898 Hovedgaden 47, 4270 Høng Information SFO: Direkte telefonnummer er 5884 1775 Høng Privatskole Hovedgaden 47 4270 Høng SFO Skolefritidsordning modtager

Læs mere

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag.

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I næste uge er der temauge

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag d. 17/1 09

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag d. 17/1 09 Uge 3 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det var så den første temauge

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011.

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Nyt fra kontoret. Ifølge kalenderen, så er det sommer, men vi har ikke lige haft det bedste vejr, men nu skulle det da blive bedre. Derfor vover vi også at indbyde

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 Forkert dato Jeg er desværre kommet til at skrive forkert dato for vores julefest i de tidligere ugebreve. Det beklager jeg meget. Julefesten er lørdag den 2. december, som

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen.

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen. Uge 21 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har de ældste elever lige

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 Juleferie Så blev det lige pludselig juleferie igen efter en meget hyggelig og god december måned på friskolen. Vi har som sædvanligt været i kirke her til morgen, så vi

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. september 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 750 Næste uger: 09. september 10. september 12. september 12.september 12.september 12-13.september Skolefoto kl. 8.30 Skoleledermøde her -

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Vi har konstateret lus i rigtigt mange klasser. Vær søde at få børnene set efter i ferien.

Vi har konstateret lus i rigtigt mange klasser. Vær søde at få børnene set efter i ferien. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Efter en forrygende filmuge

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 5. april 2013 Fredagsbrev nr. 734 Næste uger: Uge 15 09. april 12. april Mette G. Kursus hele ugen Spisning for kommende Bh.kl. forældre Forældremøde ml.gr. Skole-hjem overbygn.

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8

UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8 UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8 Sammenlægningsfest Så er det i dag, at vi har sammenlægningsfest med Solbærkrogen. Vi håber at have nogle gode billeder at vise i næste uge. Naturtjek Christine har fortalt

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 14 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Steen beskærer træerne langs personaleparkeringen KALENDER:

Læs mere

Vi ses igen til første mødedag: Onsdag den 12. august, kl. 17.00-20-00.

Vi ses igen til første mødedag: Onsdag den 12. august, kl. 17.00-20-00. Aktuelt Uge 26 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Her kommer så skoleårets

Læs mere

Skolenyt uge 49

Skolenyt uge 49 Skolenyt uge 49 www.ørdingfriskole.dk Ugens Højdepunkter: Der læres, øves og samarbejdes i alle fagene. Vi glæder os til eventyr og blokdage med dansk i fokus og med blandede hold. Dejligt med en fin julepyntet

Læs mere

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge.

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. UGEBREV nr. 22 uge 4 Årgang 7 Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. Temauge Alle børnene har

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 7. Nyhedsbrev uge 12-2014. Kalender, kontakt, mm. Bus nyt fra Troels.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 7. Nyhedsbrev uge 12-2014. Kalender, kontakt, mm. Bus nyt fra Troels. Nyhedsbrev uge 12-2014 Side 1 Side 2 Side 3 God weekend Bus nyt fra Troels Filur Side 5-6 Side 7 Børnehaven Kalender, kontakt, mm. Side 4 Indbydelse til SKOLEFEST Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Skolebussen vender efter juleferien kørselsruten om eftermiddagen. Hjemkørslen foregår efter flg. tidsplan:

Skolebussen vender efter juleferien kørselsruten om eftermiddagen. Hjemkørslen foregår efter flg. tidsplan: Uge51 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Hermed kalenderårets sidste

Læs mere

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J Hold Øje uge 13-2015 Wauw det var bare rigtig fedt J På Børnenes Friskole er de fleste dage egentlig ganske fede. Det gælder både de dage, hvor der knokles med fysik, idræt, musik, dansk etc. i det almindelige

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 4. Kære børn og forældre Lemming d 25. august 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 4. Kære børn og forældre Lemming d 25. august 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 4 Kære børn og forældre Lemming d 25. august 2017 Nu er der allerede gået 13 dage af skoleåret! Vi holder nøje regnskab med det i børnehaveklassen

Læs mere