Hærvejsløbet - Etapeløbet Roadbook

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hærvejsløbet - Etapeløbet 2014 - Roadbook"

Transkript

1 Etaperne: Der er i alt 30 etaper (mellem 5-16 km). Hver etape bliver løbet med samme hastighed (6 min/km), så det gælder ikke om at løbe hurtigst. Vi tilstræber at følges, men erfaringen siger os, at der er individuelle forskelle i tempo. Nogle vil gerne løbe lidt hurtigere, og nogle lidt langsommere. Det er intet problem, og i etapeplanen har vi kun fastsat starttidspunktet for etapen. På hver etape vil en guide løbe eller cykle med på turen. Guiden holder tempoet, viser vejen og fungerer som sikkerhedsmand. På nogle etaper kan der være flere guider alt efter forhold og deltagerantal. Hvis der kommer stor spredning på gruppen, kan det være svært for guiden at overskue hele flokken. I de tilfælde ser vi gerne, at I holder lidt øje med hinanden. Hvis I spørger pænt, er det også muligt at vi har en cykel til overs, hvis I vil følge med på en etape som personlig support. Etaperne kan ses i kortbogen på hjemmesiden, eller de kan findes via Endomondo brug startstedet til at søge din etape. Kortbogens markeringer er delt i rød for løbernes rute og blå for trafikken. Det betyder ikke, at bilerne skal køre den angivne rute. Nogle steder er den markeret for at lette transporten, andre steder for at mindske vores forstyrrelse af løberne og andre steder igen, fordi vi ved, hvordan det kan være at finde de rigtige veje, hvis det er mørkt, eller man er træt. Den sidste etape kan varieres efter, hvor frisk man er. Hvis man kører med til mål, kan man gå ned til et startsted (900 meter) og følge med på de sidste 1500 meter af. Vi laver selvfølgelig en registrering, så det sidste stykke kommer med i din samlede distance. På denne måde håber vi, at alle kan ankomme i fællesskab. Også selv om man har ansvaret for at køre en bil til målpladsen eller, benene er slidte. Hærvejen har ligget der et stykke tid, og det har samlet noget historik i landskabet. Hvis du vil vide mere om det, vi møder, kan du hente en del baggrundsstof via dette link: Det er desuden nemt at tage denne viden frem på turen ved hjælp af denne app:

2 som også giver mulighed for at hente ned på download, så man har den med sig uden at have netforbindelse (fylder selvfølgelig noget). Afmærkning Ruten er afmærket med blå vandreskilte. De er ikke store og overses let, hvis man er midt i en god snak. Enkelte steder er vi nødt til at afvige fra den officielle rute, men det vil guiderne være opmærksomme på, ligeså vel som det vil blive offentliggjort før etapestart. Depoter, skiftezoner og enkelte trafikale opmærksomhedpunkter, vil være afmærket med de gule hærvejs-flag. Tidsplan/Program: Løbet sættes i gang i Flensborg fredag kl og slutter i Viborg lørdag kl Bagerst i roadbooken finder du en oversigt med etapernes startsteder og tidspunkter. For at kunne overholde tidsplanen, vil etapestarterne blive fulgt. Det betyder, at der bliver kaldt til samling knap 1 minut før start, og at etapeguiden starter til tiden. Hvis man er ved at blive stiv i leddene, kan det være en fordel at få en rolig start for lige at komme i gang. Det er i orden at starte ud det ene minut før, og så starte gående. Men du skal huske at sige det til startpersonalet og få registreret din etape-deltagelse.

3 Hvis man har svært ved at hænge på gruppen, er det muligt at lægge en plan sammen med guiderne. Oftest vil man bare kunne fortsætte og komme lidt forsinket i mål. Hvis det skulle ske, at tingene ikke forløber som planlagt, kan det betyde forsinkelse. Vi vil fortsat tilstræbe at nå målet til fastsat tid. Det kan betyde, at nogle af pauserne kan blive forkortet, men det bliver i det helt små. Registrering: Ved start, uanset om det er i Flensborg eller på en senere etape, skal du lade dig registrere ved de serviceteams, som følger hele løbet. Du vil have et deltagernummer og et lille tilhørende mærke med nummeret på. Det er et lille lamineret skilt i en nøglesnor. Dette mærke bærer du med dig rundt og kan bruges som dokumentation i depoterne, hvis de spørger efter det ved udlevering af forplejning. Når du skal løbe en etape, afleveres nummeret i en kasse ved starten. Du får den så retur ved ankomst i næste skiftezone/depot, hvor de placeres let tilgængeligt. Du er velkommen til at tage din egen nøglesnor med og derved gøre det lettere at finde (jeg har personligt uddelegeret opgaven til mine børn). Mister du dit mærke i løbsrod og almen træthed, tager du blot fat i serviceteamet. Vi har reserver med og laver en hurtig registrering. På denne måde er vi sikre på, hvem der har startet en etape, og hvem der er kommet i mål. De ting skal gerne matche hinanden, så vi ved, vi har alle med hjem. Så husk at melde afgang og ankomst. Især på de mørke etaper kan det være svært at bevare overblikket. Det vil også blive brugt til registrering af jeres deltagelse. Vi vil tilstræbe at føre en status over jeres tilbagelagte kilometer og holde jer løbende ajour via vinduerne på følgebilerne. Sikkerhed og ansvar. Når vi færdes på offentlig vej har vi et fælles ansvar i forhold til trafikken. Det kan i den forbindelse være nødvendigt at begrænse gruppestørrelsen eller dele

4 gruppen i flere hold. Det samme kan være aktuelt på strækninger over privat ejendom. Har du planer om at deltage i en af de mørke etaper, så sørg for en frisk pandelampe og gerne en fløjte. Vi vil gøre vores allerbedste for at varetage din sikkerhed, men det er dit ansvar at passe på dig selv. Hvis du får brug for hjælp undervejs, har vi brug for at vide det for at kunne hjælpe. Det er et fælles ansvar at give os besked også i forhold til dine kolleger på løbeturen. Ser du en af de andre i vanskeligheder, så tag handling på det straks. Og få fat i en af de officielle hjælpere hurtigst muligt, så beskeden kan spredes. Vi har en tidsplan, vi skal overholde, og vi har ikke mulighed for at vente på forsinkede løbere. Men løber du eller en af de andre ind i problemer, skal du sørge for at vi får beskeden. Tag kontakt til guiden. Sammen kan I finde den rigtige løsning opsamling, nedsat løbehastighed, førstehjælp etc. Vælger du at fortsætte i eget tempo på trods af vore henstillinger, er vi desværre nødt til at forlade dig til at klare det på eget ansvar. Vores procedure, hvis der mangler løbere ved målgang, er at cykle igennem igen. Hvis det ikke har nogen virkning, bliver vi nødt til at fortsætte videre. Hvis vi har dine data fra registrering, vil vi tage kontakt for at sikre os at du er kommet godt ud af det. Har vi ikke succes med denne kontakt, vil vi bede myndighederne om hjælp. Derfor er det også bedst at tage kontakt til os hurtigst muligt, hvis du har tabt os på en etape. Løbsleder telefonen har nummeret (alt ). Gem det på din telefon. Løber du med telefon, kan du eventuelt også downloade en 112-app. Den afgiver din gps position ved alarmopkald. Hvis der er forhold af helbredsmæssig karakter, som vi skal være opmærksomme på, er det vigtigt at vi har disse informationer fra start. Enten

5 ved at sende en mail til eller ved at tage kontakt ved ankomst til løbet. Det kan være allergiske reaktioner, kredsløbslidelser, neurologiske tilstande etc. Hvis du har brug for hjælp fra serviceteamet - så spørg. Det kan være, vi sender din henvendelse videre, fordi vi ikke har viden nok, eller fordi vi skal af sted på en etape indenfor få minutter. Men vi har brug for at du siger det, hvis vi skal hjælpe dig med opgaverne. Adgang og adfærd: Vi bevæger os i offentligt rum og i offentlig trafik. Vis I har overskud til at give plads til andre og hold øje med hinanden. De, som løber langt, vil efterhånden blive mindre opmærksomme. For jer i bilerne. Vi skal ikke køre så længe af gangen, men turene er lange nok til, I bliver døsige, hvis I ikke får sovet. Får du problemer, så tag kontakt til serviceteamet. Det kan være, du bare har brug for en passager til at sludre med eller til at føre kortet for dig. Men gør det i tide. Du må også gerne tage kontakten på andres vegne, hvis du synes, de ikke ser trafiksikre ud. Vi har tilstræbt at lægge skiftezonerne, hvor vi er mindst i vejen, og hvor vi har lov til at være. Men det er nogens jord, så husk at holde rent. Hvis depotfolk eller service-teams kommer med henstillinger i forhold til adfærd og parkering, så SKAL disse henstillinger følges, også selv om man føler sig både træt og gammel. Vi vil altid tilstræbe, at en fra serviceteamet når først frem og kan dirigere trafikken. Skiftezoner: Serviceteamet kører i VW Caddy eller 9-personers busser. Disse er servicebilerne, og skal hjælpe jer i skiftezonerne. De er navngivet Kontor-, Kantine- og Kurér-Caddy. Vi sætter navneskilt i vinduet. Én bil kan i perioder have flere opgaver. Kontor-Caddy udgør start og mål på etapen. Det er her du bliver registreret. Det er også her, du finder toilettraileren.

6 Busserne sørger for transport af de personer som har tilkøbt muligheden. Det er vigtigt, chaufføren ved, hvem der skal med, og hvem der løber igen sørg for at blive registreret ved løbestart. Skal du have flyttet en taske mellem 2 skift, så spørg hvilken bil du skal bruge. Det er ikke alle bilerne der holder helt tæt på skiftezonen, og det kan skifte hvilken af dem, der har opgaven. Derfor er det vigtigt at tasken havner i den rigtige, hvis du har behov for at få tasken straks. Vi passer på taskerne, så godt vi kan. men taskerne er jeres eget ansvar, så vælg indhold derefter. Vi vil bruge bilernes vinduer som opslagstavler. Så hold øje med dem for informationer. Forplejning: Kantine-Caddy vil stå for forplejningen i skiftezonerne. Vi vil kunne levere vand og energidrik, samt et udsalg af energi (bar 10,- og gel 5,- af mærket Squeezy). I forhold til væske vil der være et begrænset antal krus. Og vi anbefaler jer at medbringe en drikkedunk. Vi sætter et navneskilt på og skal gerne fragte den mellem skiftezonerne, hvis du ikke har egen transport. Når vi forlader et depot, prøver vi at pakke en madkasse med de rester, vi kan bruge. Denne madkasse er selvfølgelig mest for de deltagere og hjælpere, som ikke kan tage et ordentligt måltid i depotet, fordi de skal løbe og cykle videre derfra. Men vi lader nødigt den gode mad gå til spilde, så kom og spørg, hvad der er i kassen. Toiletter og bad: Det bliver nødvendigt undervejs. Vi ser helst, at I ikke besørger i naturen. Derfor har serviceteamet en toilettrailer med. Dens kapacitet er begrænset, og det er tiden i skiftezonerne også. Så brug toiletterne på depoterne flittigt. Det er ikke sikkert, serviceteamet har styr på, hvordan depoterne er indrettet. Spørg også de lokale depothjælpere. Der er ikke mulighed for at tage bad under løbeturen. Du kan finde steder, hvor naturen byder på muligheden. Nogle af depoterne åbner for muligheden

7 (Funder, Viborg). Det er naturligvis mest aktuelt, hvis man står af i et af depoterne. Affald: Hvis du har egen transport, så få dit affald med dig. Der vil være mulighed for at smide en pose i en skraldespand undervejs (eks. depoter). Blot det ikke efterlades i naturen. Hvis du spiser på etapen, gælder det samme. Dog kan sikkerhedscyklen tage imod noget af affaldet, hvis du spørger pænt. I skiftezonerne vil vi naturligvis opstille en affaldsspand ved start/mål og i alle biler/busser. Depoter: Af hensyn til de lokale hjælpere, vil depoterne have åbent i en afstemt periode. Fredag: Flensborg Rødekro Vojens Vejen Lørdag: Vingsted Nr. Snede Funder Hald H Viborg Det er forskelligt hvilke faciliteter der er til rådighed i depoterne. Men ved ankomst kan I henvende jer til de lokale klubfolk eller til Kantine-Caddy, der ofte vil være de første på stedet. Forplejning: Depoterne kan tilbyde vand, energidrik og en kop kaffe. Der kan være andre former for kolde og varme drikkevarer, men det er så et ekstra plus. Kostplanen er en blandet symfoni af frugt og grønt, sandwich og kage, godter og sukkerstads. Desuden laver de et måltid i forhold til dagens gang. Se under hvert depot, hvor de specielle måltider er skrevet op.

8 Hav jeres løbernummer med jer, så de kan se, at I er deltagere. Forplejningen er målrettet deltagere, men hvis jeres hjælpere vil spise med, kan de købe sig til det via tilmeldingen I Rødekro vil vi kunne få pastasalat, og formodentlig en lokal specialitet også. Vojens er eftermiddagstid, så der vil være fokus på kage og boller. Vi ankommer til Vejen ved aftenstid. Her får vi en sammenkogt ret med ris og salat. Vingsted bliver typisk natmad suppe og brød. Det er mørkt, køligt og stille. Nørre Snede serverer den store morgen-buffet. Grundlaget for hele dagen. - Desuden har Brugsen åbent, så holdene kan proviantere. I Funder får vi søndagsfrokosten med pastasalat. Vi har et sidste stop ved Hald Hovedgård Når I ankommer gennem målporten i Viborg, vil der være vejvisning ind på paradepladsen. I skal være i den ene ende af det store telt. Vi rejser alle vore målflag i en lille rundkreds ude foran teltet, så I har noget at gå efter. I får en madbillet, når I ankommer til målet. Både de, der kommer løbende, og de, som ikke er med på etapen. Menuen lyder på pastasalat med kylling og bacon. Etapeplan Rute Etape Start sted Start tider Længde Grænse 1 Flensborg Havn ,67 2 Bov ,41 3 Bommerlund Plantage ,87 4 Kliplev Erhvervspark ,69 5 Hjordkær ,74 Depot Rødekro 42,38

9 Vandkraf t Konge å Ådals Kilde Hede Dollerup Mål 6 Rødekro ,47 7 Hærulfstenen ,60 8 Vedsted Kro ,10 Depot Vojens 31,17 9 Vojens ,64 10 Slevad Bro ,75 11 Jels ,56 12 Skodborg ,05 Depot Vejen 45,00 13 Vejen ,46 14 Asbo ,98 15 Vester Torsted ,53 16 Spjarup ,13 Depot Vingsted 39,10 17 Vingsted ,82 18 Fårup Sø ,81 19 Harresø Kro ,68 20 Kollemorten ,50 21 Gudenå-kilderne ,41 Depot Nørre Snede 44,22 22 Nørre Snede ,30 23 Vrads Sande ,98 24 Sepstrup ,55 Depot Funder 33,83 25 Funder ,00 26 Bølling Sø ,05 27 Christianshøj ,26 28 Kompedal Plantage ,76 29 Havredal Plantage ,37 30a Hald Hovedgård ,26 30b Gågaden Viborg ,54 57, ,94

Kortbog Etapeløbet 2014 Kortbog for Etapeløbet Hærvejen 2014

Kortbog Etapeløbet 2014 Kortbog for Etapeløbet Hærvejen 2014 Kortbog for Etapeløbet Hærvejen 2014 1 Oversigtskort Flensborg bymidte Der er kun lidt P plads på havnen, og det er fredag morgen. P2: Parkringsplads Hafendamm/ Hafenspitze, 1 km til startområde P3: Parkringshus

Læs mere

Etapeløbet 2013. Oversigtskort Flensborg bymidte

Etapeløbet 2013. Oversigtskort Flensborg bymidte Oversigtskort Flensborg bymidte Parkringsplads EXE, gratis, 2 km til startområde P2: Parkringsplads Hafendamm/ Hafenspitze, 1 km til startområde P3: Parkringshus Speicherline, 400m fra start P4: Parkringshus

Læs mere

Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet

Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet Infomail Hærvejsløbet 2014 står lige for døren. Du er tilmeldt cykelløbet fra Silkeborg til Viborg. Vi glæder os rigtig meget til at se en masse velforberedte cykelryttere

Læs mere

Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet

Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet 3. infomail Hærvejsløbet 2014 står lige for døren. Vi glæder os rigtig meget til at se en masse velforberedte cykelryttere i både Flensborg (ca. 900), Vejen (ca. 600) og Silkeborg

Læs mere

En forårsdag i Thy 2018

En forårsdag i Thy 2018 Tiden nærmer sig lørdag den 7. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

27/ Aalborg MTB Marathon Athlete Guide

27/ Aalborg MTB Marathon Athlete Guide 27/04-2019 Aalborg MTB Marathon Athlete Guide Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Oversigtskort...4 Parkering...5 Expo...6 Dette udleveres...7 Praktiske informationer...9 Praktiske

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON BLÅBJERG 25. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Blåbjerg 2018! Vi glæder os til at se dig i Blåbjerg Plantage på søndag, til et fedt race i skøn

Læs mere

Bike & Run 22. maj Fredericia C

Bike & Run 22. maj Fredericia C Hold / Deltager Info Bike & Run 22. maj Fredericia C Firmaidrætten er glade for at I har valgt at deltage i vores første Bike & Run i Fredericia. Vi har i det sidst år brugt mange ressourcer for at sikre

Læs mere

En forårsdag i Thy 2017

En forårsdag i Thy 2017 Tiden nærmer sig søndag den 9. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race.

Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race. Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race. Nu nærmere dagen sig for 10 Timer i Rebild skydes i gang. I MTB Rebild Bakker glæder vi os meget til løbet, og vi har knoklet hårdt for

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON HEDELAND 8. APRIL 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Hedeland 2018! Vi glæder os til at se dig i Hedeland Naturpark søndag, til et sjovt race i alsidig

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VIBORG 25. FEBRUAR 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Viborg 2018! Vi glæder os til at se dig i Hald Ege søndag, til et fedt race i noget af Danmarks

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

Deltager Guide. FjordTri 11. juni 2016. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord

Deltager Guide. FjordTri 11. juni 2016. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Kirke Hyllinge Idræts Forening FjordTri 11. juni 2016 Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Deltager Guide (udgivet 1. juni 2016 med forbehold for rettelser frem til løbsdagen) Velkommen til FjordTri 2016

Læs mere

Athlete Guide. Kære deltager

Athlete Guide. Kære deltager Athlete Guide Kære deltager Danmarks Mesterskab Triatlon for Hold afholdes for første gang i Skælskør i samarbejde mellem Storebælt Triatlonklub - SKS-Tri og Dansk Triatlon Forbund. Stævnet er udråbt til

Læs mere

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon.

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Denne guide vil orientere dig om de praktiske forhold i forbindelse med afholdelsen af stævnet uanset, om du deltager som individuel atlet eller som deltager

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 11. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Gribskov 2018! Vi glæder os til at se dig i midt ude i Gribskov søndag, til et fedt race i noget

Læs mere

DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 29. JANUAR 2017

DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 29. JANUAR 2017 DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 29. JANUAR 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Gribskov 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

Den gode triathlon-oplevelse

Den gode triathlon-oplevelse Den gode triathlon-oplevelse Du har nu besluttet dig for at du vil køre et triathlonstævne, og du har sikkert allerede gjort dig en del tanker om det. Uanset om man kører kort eller langt. Er ung eller

Læs mere

Parkering og transport: Parkering sker på græsarealet ved Cuben følg anvisningerne på stedet.

Parkering og transport: Parkering sker på græsarealet ved Cuben følg anvisningerne på stedet. Velkommen til Cykelstafetten Spar Nord Kolding 2018 Vi har gjort os umage for, at I alle får en god oplevelse. Det er et motionscykelløb og der vil være plads til jer alle både dem som kører rigtigt hurtigt,

Læs mere

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli.

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli. Kære deltager i Danske Invest DM TRI seriens 3. afdeling itrytofly - i Værløse. Der er nu knap tre uger til start og arrangørerne og Dansk Triatlon Forbund glæder sig meget til at se netop dig til stævnet.

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VEJLE 12. FEBRUAR 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Vejle 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016

DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016 DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016 PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I CYKLING TIR-ONS 14-15 JUN 2016 ARRANGØR: Søværnets Idrætsforening Frederikshavn 1 VELKOMST Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Kronborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Kronborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på spørgsmål

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Kronborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Kronborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA SWIMRUN SØHØJLANDET KÆRE SWIMRUNNERS, 30. SEPTEMBER 2017 Det varer ikke længe før I alle skal have en fantastisk oplevelse i Søhøjlandet. Der venter en unik oplevelse for dig

Læs mere

RACE MANUAL 2018V. 3. På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af Haderslev Triathlon.

RACE MANUAL 2018V. 3. På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af Haderslev Triathlon. RACE MANUAL 2018V. 3 Parkering Grupper og tider Check-in Skiftezone og svømmerute Cykelrute Løberute Information, depot og regler På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af

Læs mere

POST DANMARK RUNDT - MOTION 6 10. august. 2014

POST DANMARK RUNDT - MOTION 6 10. august. 2014 POST DANMARK RUNDT - MOTION 6 10. august. 2014 Tilmelding åbnes 11. november 2013 60 deltagere. Først til mølle princip! Danmarks Cykle Union indbyder hermed alle cykelmotionister under DCU til at deltage

Læs mere

Observatørrapport. Løbsnavn: Nordkystløbet. Dato: 22. juni 2014 DAF-observatør: Torben Bille

Observatørrapport. Løbsnavn: Nordkystløbet. Dato: 22. juni 2014 DAF-observatør: Torben Bille Observatørrapport Løbsnavn: Nordkystløbet Dato: 22. juni 2014 DAF-observatør: Torben Bille 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark, og sådan skal det selvfølgelig blive ved

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Stevns ½ Jernmand d Side 1/12

Stevns ½ Jernmand d Side 1/12 Stevns ½ Jernmand d. 29.06.2014 Side 1/12 Tilskuer guide Det er med stor glæde at Køge Tri Team 2000, byder velkommen til Stevns ½ Jernmand. I denne tilskuerguide har vi samlet lidt info, som kan være

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Aalborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aalborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

Lørdag d. 18. oktober 2014. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier. Gevinster for over 20.000,-

Lørdag d. 18. oktober 2014. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier. Gevinster for over 20.000,- Lørdag d. 18. oktober 2014 Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier Gevinster for over 20.000,- Program for Iøbsdagen: Fra kl. 10.00 Kl. 12.30 Kl. 12.30 Kl. 13.15 Kl. 13.15 Afhentning

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG INFORMATIONSDISK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 BAGTROP SIDE 6 INFORMATIONSDESK

Læs mere

CHECK IN OG MÅLOMRÅDE

CHECK IN OG MÅLOMRÅDE KÆRE DELTAGERE Herunder følger en del praktisk info om løbet. Vi anbefaler jer at læse det grundigt og dele med jeres holdkammerater. I tillæg til Deltagerbrevet skal I kende indholdet af www.yacs.dk.

Læs mere

Raceguide Club LaSanta sprint tri serie

Raceguide Club LaSanta sprint tri serie Raceguide Club LaSanta sprint tri serie Velkommen Club LaSanta sprint tri raceguide Læs guiden grundigt igennem, og kom endelig med spørgsmål på ar@races.dk hvis der skulle være noget. Som altid til vores

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

En forårsdag i Thy 2016

En forårsdag i Thy 2016 Tiden nærmer sig søndag den 3. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side.

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side. 19. januar 2013, Ebeltoft VUMB LØBSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2013@gmail.com WEB www.vumb.dk VUMB 2013 Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon.

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Denne guide vil orientere dig om de praktiske forhold i forbindelse med afholdelsen af stævnet uanset, om du deltager som individuel atlet eller som deltager

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Odense! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Odense. Velkommen til den femte udgave af KMD 4:18:4 Odense.

Læs mere

Firma Multi Motion Langesø 2014

Firma Multi Motion Langesø 2014 Firma Multi Motion Langesø 2014 Velkommen Firmaidræt Odense byder velkommen til Firma Multi Motion Langesø for 11 år i træk For at afviklingen af løbet kan fungerer bedst muligt, beder vi dig om at gennemlæse

Læs mere

DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ

DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ Kære Deltager Velkommen til XTERRA Møns Klint! Vi ser frem til at byde dig velkommen til en sportslig oplevelse ud over det sædvanlige i et af Danmarks

Læs mere

Oversigt. Side 1 af 9

Oversigt. Side 1 af 9 Oversigt Stævneinformation: Program lørdag d. 6. september:...1 Safariparken åbner...2 Ribena Knuthenborg Stafetten...2 Buffet og overnatning...2 Program for Knuthenborg Safari Triatlon søndag d. 7. September...3

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. ATLETGUIDE 2014 Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. I denne atletguide vil du kunne finde svar

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG INFORMATIONSDESK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 BAGTROP SIDE 6 INFORMATIONSDESK

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON HEDELAND 26. MARTS 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Hedeland 2017! Vi glæder os til søndag, med masser af fart på og sved på panden i Hedeland Naturpark.

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015

LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015 LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015 I det følgende kan I læse mere om Triatlon- og Duatlonstævnet på Hårslev Efterskole, og forhåbentlig finde svar på mange spørgsmål. Løbsdato: Onsdag d. 7.

Læs mere

Børnestævne 20. september 2014

Børnestævne 20. september 2014 Karlslunde Tri Børnestævne 20. september 2014 Primær kontakt person under stævnet er: Stævneleder Brian Hesselø tlf. 30718137 men der er naturligvis rigtig mange andre hjælpere på dagen bare se efter de

Læs mere

OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015

OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015 OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015 Odense Gymnastik Forening Oplevelse Glæde Fællesskab OGF-klubhus. Deltagerne mødes i klubhuset lørdag, den 23. maj 2015 kl. 7.30. Her pakkes følgebilerne med bagagen,

Læs mere

GUIDE TIL NYKREDIT COPENHAGEN MARATHON 2014

GUIDE TIL NYKREDIT COPENHAGEN MARATHON 2014 GUIDE TIL NYKREDIT COPENHAGEN MARATHON 2014 Find rute og al praktisk information på www.copenhagenmarathon.dk Dagene før Lav meget gerne en game plan, så du har helt styr på, hvad du skal gøre hvornår,

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VIBORG 2. APRIL 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Viborg 2017! Vi glæder os til at se dig i Hald Ege på søndag, til et fedt race i noget skøn natur.

Læs mere

Infobrev Løbeshop Thy Trail Marathon 2016

Infobrev Løbeshop Thy Trail Marathon 2016 Infobrev Løbeshop Thy Trail Marathon 2016 Kære Løber - Hjertelig velkommen til Danmarks Barskeste Marathon - 5. udgave! Vi er for 5. gang snart klar til at tage imod til trailløb i National Park Thy. Vi

Læs mere

DMI FORBUNDSMESTERSKABER I TRIATHLON OG DUATHLON TORSDAG D. 14. SEPTEMBER 2017 I HOLSTEBRO

DMI FORBUNDSMESTERSKABER I TRIATHLON OG DUATHLON TORSDAG D. 14. SEPTEMBER 2017 I HOLSTEBRO DMI FORBUNDSMESTERSKABER I TRIATHLON OG DUATHLON TORSDAG D. 14. SEPTEMBER 2017 I HOLSTEBRO Arrangør: Jydske Dragonregiments Idrætsforening. VELKOMST Jydske Dragonregiment er glad og stolt over at være

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019 Velkommen til KMD 4:18:4 Helsingør! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Helsingør. Velkommen til den syvende udgave af KMD 4:18:4

Læs mere

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer Bårehold i felten Uddrag af noter fra observationer 1: Vi får et kald til Holst Camping-området, og springer i bilen. Det er en ung pige, de har svært ved at komme i kontakt med. Vi får et fix-punkt at

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA OFF-ROAD DUATHLON HELSINGØR 21. FEBRUAR 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA OFF-ROAD DUATHLON HELSINGØR 2016, der byder på fede udfordringer og unik natur i Teglstrup Hegn

Læs mere

Løb og eksistentielle samtaler

Løb og eksistentielle samtaler Drejebog: Løb og eksistentielle samtaler Løb, podcastlytning og samtaler om livet Forberedelsestid: Kræver et minimum af forberedelse ud over pr. Udgifter: Indkøb af øl/vand Varighed: Ca. 1 time Person-ressourcer:

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG INFORMATIONSDISK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 NEDPAKNING MTB SIDE 6 NEDPAKNING

Læs mere

Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018

Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018 Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018 Kære deltagere til Nykredit Gentofte Open, Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i Kildeskovshallen den kommende

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Kom til A-Team løb på Amager

Kom til A-Team løb på Amager Kom til A-Team løb på Amager Lørdag den 24. august 2019 kl.11-14 på Tiøren Et A-Team løb er ikke et almindeligt motionsløb, da vi gerne vil forene behovet for overskuelig struktur og forudsigelighed med

Læs mere

Velkommen til Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild 2017

Velkommen til Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild 2017 Velkommen til Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild 2017 Vi glæder os rigtigt meget over I vil være med til den første afdeling af Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild

Læs mere

Information om kørselsordning

Information om kørselsordning Skolekørsel 2014-2015 Handicap Befordring A/S Roskilde Kommunes Kørselskontor Gl. Vindingevej 10 4000 Roskilde Tlf. 46 31 39 59 Information om kørselsordning til forældre og elever Afbudskriterier Skal

Læs mere

Søndag den 26. maj 2019 kl. 10

Søndag den 26. maj 2019 kl. 10 På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2019-udgaven af Haderslev Triathlon. Søndag den 26. maj 2019 kl. 10 1/4 Ironman distance. Individuel og stafet 950 m svømning, 45 km cykling og 10,5

Læs mere

Inviterertil. Inviterer. Powerwalk. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier 20.000

Inviterertil. Inviterer. Powerwalk. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier 20.000 Inviterer Inviterertil til Løb Løb & & Powerwalk Powerwalk Lørdag Lørdag d. d. 17. 17. oktober oktober 2015 2015 Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier Gevin ster for 20.000 over,-

Læs mere

Observatørrapport. Løbsnavn: Storegaard Biler. Tøseløbet. Dato: 5/9 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark

Observatørrapport. Løbsnavn: Storegaard Biler. Tøseløbet. Dato: 5/9 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark Observatørrapport Løbsnavn: Storegaard Biler. Tøseløbet. Dato: 5/9 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark, og sådan skal det selvfølgelig

Læs mere

STÆVNEPROGRAM. Vestegnsridtet 2015 Søndag den 31. maj

STÆVNEPROGRAM. Vestegnsridtet 2015 Søndag den 31. maj STÆVNEPROGRAM Vestegnsridtet 2015 Søndag den 31. maj Vestegnens rideklub takker mange gange følgende: Københavns skovdistrikt Vores flinke dyrlæger, som vil kigge på alle de fremmødtes heste: Kenneth Engelund

Læs mere

PROGRAM FOR. DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015

PROGRAM FOR. DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015 PROGRAM FOR DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015 Fredag den 29. maj 2015 i HADERSLEV CENTRUM Arrangør: Haderslev Garnisons Idrætsforening VEL MØDT! 1 STÆVNEORGANISATION Stævneleder: Konkurrenceleder:

Læs mere

Deltager Guide. FjordTri 6. juni 2015. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord

Deltager Guide. FjordTri 6. juni 2015. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Kirke Hyllinge Idræts Forening FjordTri 6. juni 2015 Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Deltager Guide (udgivet 1. juni 2015 med forbehold for rettelser frem til løbsdagen) Velkommen til I denne korte

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

Ruten er velafmærket med skilte og vejvisere, så der på intet tidspunkt er mulighed for, at deltagerne løber forkert

Ruten er velafmærket med skilte og vejvisere, så der på intet tidspunkt er mulighed for, at deltagerne løber forkert rapport Nedenfor ser du observatørrapporten, som er udarbejdet af observatøren, der var ude ved jeres løb. Rapporten indeholder en opfølgning på certificeringen af løbet og er efterfulgt af observatørens

Læs mere

PUNKT 1 DM i sprint 2015

PUNKT 1 DM i sprint 2015 PUNKT 1 DM i sprint 2015 Stævnefolder 750m 20km 5km (Ungdom - 375m 10km 2,5km) Søndag den 7. juni 2015 i Kalundborg Tid og sted Stævnet afholdes på og omkring Gisseløre, Radiovej i Kalundborg, søndag den

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Inden vi påbegynder dagens vandretur tager vi lige en afstikker til Velling Skov for at bestige Velling Kalv, og naturligvis nyde udsigten derfra.

Inden vi påbegynder dagens vandretur tager vi lige en afstikker til Velling Skov for at bestige Velling Kalv, og naturligvis nyde udsigten derfra. Påsketur til Hærvejen og det midtjyske Søhøjland 13.04.17 17.04.17. Herning Vandrerhjem er base for påskens vandreture i det midtjyske, hvor vi bl.a. skal gå på udvalgte strækninger på Hærvejen og langs

Læs mere

Stævne reglement. Børn og unge tri ved SGS og KHIF TRI

Stævne reglement. Børn og unge tri ved SGS og KHIF TRI Program(tentativ) 0800 : Registrering åbner 0800 : skitftezone åbner for chechk in 0930 : registrering og check in lukker 0930 : briefing for 1. afd. 0-2 klasse 0945 : skiftezone lukker 0955 : line up

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG INFORMATIONSDESK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 NEDPAKNING MTB SIDE 6 NEDPAKNING

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 7/6-2015

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 7/6-2015 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 7/6-2015 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Navn: Overnatningssted: Værkstedsgruppe: Silkeborg, april 2010

Navn: Overnatningssted: Værkstedsgruppe: Silkeborg, april 2010 Navn: Overnatningssted: Værkstedsgruppe: Silkeborg, april 2010 Kære leder på Børnefestival 2010. Nedtællingen til Børnefestival tager rigtig fart. Forleden aften havde vi det sidste stormøde inden festivalen.

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA TISVILDE KIDS TRIATHLON 24. JUNI 2017 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Tisvilde 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

Kære deltager ved 1864-løbet 2012

Kære deltager ved 1864-løbet 2012 Kære deltager ved Maj 2012 Nu er der ganske få dage til, bliver skudt i gang for mere end 1.200 løbere. Vi håber, at din træning er forløbet godt, så du nu er klar til både fysiske udfordringer og sjov

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA BLÅVAND KIDS DUATHLON 16. SEPTEMBER 2017 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Blåvand 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Atletguide. Skiveløbet Triathlon. 1/6 jernmand. den 7. september 2019, kl. 13: m svømning 30 km cykling 7 km løb

Atletguide. Skiveløbet Triathlon. 1/6 jernmand. den 7. september 2019, kl. 13: m svømning 30 km cykling 7 km løb Atletguide Skiveløbet Triathlon den 7. september 2019, kl. 13:15 1/6 jernmand 650 m svømning 30 km cykling 7 km løb 1 Kære deltager Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skiveløbet Triathlon den 7.

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017 KMD 4:18:4 Aarhus d. 9. september 2017 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne

Læs mere

Sille og Sigurd fødselsdag

Sille og Sigurd fødselsdag Sille og Sigurd fødselsdag Kære Puslinge-/Tumlingeleder! Lørdag d. 23. september 2017 mødes vi på Sletten. Kl. 10:00 til 15:00 Arrangementet er for puslinge, tumlinge, ledere, søskende og forældre og andre

Læs mere

Kostpolitik. Se fødevarestyrelsens anbefalinger på:

Kostpolitik. Se fødevarestyrelsens anbefalinger på: Kostpolitik Målet med denne politik er: - At understøtte gode kostvaner i samarbejde med forældrene. - At tage medansvar, når vi serverer noget i børnehaven, for at børnene får så gode kostvaner som muligt

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA TISVILDE 2. - 3. JULI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA TISVILDE 2016! Vi glæder os til at præsentere en fed udfordring i noget af Danmarks mest unikke natur i Tisvilde

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER PRAKTISKE OPLYSNINGER LANDSFINALE 2010 LANDSFORENINGEN SOLRØD SVØMMEKLUB VELKOMMEN Solrød Svømmeklub og landsforeningen DUKA-svøm byder hermed velkommen til DUKA Landsfinale 2010, som finder sted i weekenden

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

RACE MANUAL. Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON

RACE MANUAL. Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON RACE MANUAL Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON Kære deltager Vi glæder os til at byde dig velkommen til første udgave af Nakskov Fjord Triatlon. Vi håber, at du er klar til en udfordrende

Læs mere

Det overordnede mål med skolens ordensregler er at skabe god adfærd i hverdagen til gavn for den enkelte og for fællesskabet

Det overordnede mål med skolens ordensregler er at skabe god adfærd i hverdagen til gavn for den enkelte og for fællesskabet Midtskolen Skolebestyrelsen Princip nr. 5 Dato for vedtagelse: 06.08.2017 Princip vedrørende: Ordensregler Formål: Det overordnede mål med skolens ordensregler er at skabe god adfærd i hverdagen til gavn

Læs mere