Dansk Pointer Klub`s vintermøde 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Pointer Klub`s vintermøde 2010"

Transkript

1 Dansk Pointer Klub`s vintermøde 2010 Ca 50 medlemmer af Dansk Pointer Klub trodsede det danske vintervejr, og mødte lørdag den 30.januar trofast frem til den årlige begivenhed vintermødet. Formand Flemming Fuglede bød forsamlingen velkommen til Centrovice ved Vissenbjerg og præsenterede dagens program og panel. Første indlægsholder var Thomas Klit. Thomas er en af den yngre generations mest vindende hundesportsfolk. Thomas har været placeret på såvel Derby og DM med engelsk setter og breton. Desuden placerede Thomas sig i 2007 med en pointer på derbyet. Desuden er Thomas en yderst aktiv jæger med de stående engelske hunde. Thomas startede som hundefører i 1984, hvor han startede med breton, og den første præmie kom i hus i 1986, hvor han fik en 1.præmie i unghundeklasse på bretonklubbens hovedprøve. Thomas har siden da altid haft en breton. Senere fik Thomas lov at få en engelsk setter mod at han flyttede hjemmefra. Thomas har altid haft mange hunde mellem hænderne, dels som han har dresseret for andre, men også egne hunde. Inspirationskilderne har bl.a været Jens Knudsen samt nogle af pointerklubbens medlemmer, bl.a. Peter Gude og Gerhard Wolff. Desuden har Thomas en bibel Best way to train your gun dog af Bill Terrant. Thomas Klit fortæller... Ifølge Thomas er egenskaberne ved en god hund bl.a. at hunden er dresserbar. Hundene skal have en god kontakt ellers gider Thomas ikke bruge tid på en hund. En hund skal være lydig af sig selv de må ikke bare smide dressuren. Det er vigtigt, at hunden vil samarbejde - man skal ikke fløjte hele tiden. Bring ikke dig selv i en situation, hvor hunden har mulighed for at være ulydig!! Når der fløjtes SKAL hunden lystre!

2 Hunden skal have vildtbegær hunde skal ikke bare løbe for at løbe. De skal finde fugle til føreren!! Søget på hunden skal være naturligt og marken skal tages med! Farten på hunden skal være så hunden yder fuldt ud. Aktionen skal være, så hunden kan gå på jagt hele dagen. Det er vigtigt hunden ved, hvad det betyder når jeg siger noget til den. Gode hunde har forstået, at vi skal gå for at finde ikke for at lave ballade. Opsummering: Tænk ikke kun på hoved og hale - der er vigtigere man tænker på at der skal være noget indeni i hovedet. Når jeg har en unghund kommer hundene med mig! Desuden gør jeg følgende: - De lærer at komme når jeg kalder - De skal lære at blive i kassen når jeg siger det - De skal blive når jeg hælder mad i skålen, og først gå frem når jeg siger Ja. Det er samme kommandoer jeg bruger, som når hunden skal rejse. Hunden skal vide det må du godt eller det må du ikke. En hund kan have få kommandoer i hovedet, hvorfor skal man proppe alt unødvendigt ind i dem. Det tog mig nogle år at finde ud af, at man IKKE skal fløjte alt for meget på en markprøve. Et godt råd kan være, at man skal tænke på, at man på en markprøve skal holde sig under 5 fløjt på hele dagen!! Når man går på prøve er der konkurrence der er mange tricks. Lad være med at lade sig distrahere af rutinerede hundeførere. De kender spillets regler! Når vi avler, skal vi lave hunde som kan bruges til jagt. Får en førstegangskøber en umulig hund som den første, får han/hun aldrig en engelsk hund mere. Tænk på de før omtalte kvaliteter, når man skal avle en hund. Var der ikke noget der hed sneppejagt eller hønsejagt i Polen, hvorfor skulle jeg så have en engelsk hund? Thomas afsluttede sit fine indlæg med opfordringen til, at man ikke må blive blind på fart, søg og stil husk de jagtlige egenskaber hos vores hunde, ellers overlever den engelske hund ikke! Der var lidt spørgsmål til Thomas: N.P.Olesen: Ros til Thomas enig med Thomas angående kovendinger. Det skal vægtes højt at hunden ikke kovender! De sekundere placeringer er oftest på andres fejl derfor lad kun 1. og 2.vinderen tælle. Har du været i udlandet på prøve? Thomas: Vi kan lære noget af udlandet! Deres søg er bedre, ikke så mange tomme stand i deres hunde. Hundene skal præsterer fuldt ud når de er sluppet! Det kan jeg godt lide.

3 Herhjemme skal vi væk med de billige præmier, hvor hunde får præmier på deres 5.fuglechance. Herhjemme synes jeg det er noget fis, at folk bliver ved med at få chancer, fordi nu har man jo betalt startgebyret. Vi skal væk fra, at man kan starte 25 gange i fx ÅK før man får en 1.præmie og dermed billetten til vinderklasse. Vi burde have et max antal starter i ÅK. Joakim: Hvad kigger du på, når du skal udvælge dine hunde? Thomas: For mange bruger ikke deres hunde på jagt. Jeg tror man udvikler hundenes effektivitet ved at bruge dem på jagt. De forældre dyr hvor jeg skal have hund fra, skal kunne anvendes til jagt og være kendetegnet ved at være meget effektive. Så ser jeg lidt stort på formatet. Thomas sluttede med at sige..man bør starte sin markprøvekarriere med en breton. Ud af de sidste 20 år har 5 førere som er startet med en breton, enten med en breton eller med en anden race vundet DM. Pointerens mentalitet og anvendelse. Carlo Nørtoft og Erik Petersen har udarbejdet et kompendium om pointerens egenskaber og kvaliteter. Kompendiet har været en mangelvare og findes på klubbens hjemmeside. Erik og Carlo har via et ping-pong forløb i efteråret udarbejdet materialet. Når man læser det skal man have in mente, hvorfor det er lavet og hvad målgruppen er. Målgruppen er folk som er interesseret i en Pointer og man skal få lyst til at få en Pointer efter man har læst det! Erik og Carlo gennemgik i hovedtræk materialet i korte træk er nedenfor hvad der blev nævnt. Hele beskrivelsen kan findes på og så klikke ind på menupunktet Om pointeren. Intro: Lidt om pointerens historie, oprindelse og standard Mentalitet: Gode tilpasningsevner hengiven og værdsætter et liv i familiens midte Sundhed: Ingen specifikke sygdomme sund population Idealmiljø:

4 Energisk og utrættelig elsker motion Anvendelse og Udvikling: Er avlet til at jage og racen lever for at jage. Den har jagtforstand og evnen til at samarbejde. Hvad kan man forvente af en pointer anno 2010? En godmodig hund med udstråling, som har en god jagtforstand. Pointeren skal opleves! Pointerens spidskompetencer: Medfødt krydssøg skarphed overfor vildt. Praktisk jagt: Alsidig hund til alt slags jagt. Den læser terrænet fremragende og er gode til at samarbejde. Desuden er pointeren en god apportør. Vital betydning at hunden kommer på jagt øvelse gør mester! Markprøver: En race med stolte traditioner Pointerens eksteriør standard: Der er en henvisning til eksteriørstandarden på klubbens hjemmeside Erik og Carlo slog flere gange fast at.. Det vil være dumt IKKE at bruge en pointer til jagt ellers udbredes kendskabet til hunden ikke til jægerne! - Vi skal turde tage vores hunde med de kvitterer for det! Pointeren er en meget alsidig jagthund. Den kan næsten alt. Oprettelse af sædbank i Dansk Pointer Klub Laust Nørskov har været primusmotor i arbejdet med at oprette en sædbank og han orienterede om det nye tiltag. Vigtig vi som klub har vind i sejlene det skaber nysgerrighed når det går godt. Det der driver os er, at vi opnår resultater. Vi kan med en sædbank bibeholde kvaliteterne hos nuværende gode hunde mange år frem i tiden. Det er ifølge Laust tvingende nødvendigt, at vi har et skarpt øje til udlandets hunde. Når man kigger i de udenlandske tophunde, finder man hos mange stammer dansk blod i årerne. Laust viste billeder af interessante udenlandske hunde. Laust henviste til kvælstofbeholderen hvori der kan nedfryses sæd.

5 Der er mulighed for klubbens medlemmer, at man kan få nedfrosset sæd fra en hanhund. Vi kan bl.a. bruge avlsfondens midler til at få sæd hjem fra udenlandske tophunde. Laust forklarede hvordan en sådan sædbank fungerer. Bl.a. at de forskellige sædstrå er registreret med hanhundens data. Laust Nørskov taler Prisen for at få insemineret en hund er på ca 4000 for en tapning. Det afgiver sæd til 4-5 parringer. Det kommer på hjemmesiden hvilke hunde der ligger sæd fra. DPK s sædbank indvies der var absolut gode og underholdende forslag fra salen om hvem der ligge for

6 Hanhundene skal helst ikke være over 6-7-år inden de bliver insemineret men det er individuelt. Dyrlægen undersøger sædkvaliteten inden den bliver insemineret. På hjemmesiden er der praktisk orientering om regler for inseminering og udarbejdelse af kontrakt mm. Markedsføring af den stående engelske fuglehund Klubbens næstformand Joakim Skovgaard indledte med at fortælle om tiltaget med dette markedsføringsudvalg. Det blev iværksat for at lave et fælles markedsførings- og aktivitetsudvalg bestående af repræsentanter fra hver af de engelske klubber. Formålet er at.. fremme interessen for jagten i det åbne landskab og den engelske stående fuglehund som jagt- og familiehund blandt danske jægere og deres familier Målgruppen er jægere, og kommende jægere, som ikke i forvejen har en engelsk hund. Ideerne som i første omgang skulle udføres er: 1) udarbejde brochure om den engelske hund 2) power point til undervisningsbrug 3) journalister, dagblade, jagtmagasiner, tv-kanaler etc 4) fælles klubdage/familieweekender Efterfølgende er udvalget nået frem til at satse på 2 af områderne, nemlig power point præsentationen og en aktivitetsweekend lavet i forbindelse med en game fair. Power pointen skal bruges af de ambassadører som kan holde foredrag på ex jagttegnskurser. Udvalget kontaktede Erik Petersen, som så efterfølgende har lavet en flot power point. Denne blev senere gennemgået med efterfølgende positive og konstruktive tilkendegivelser. Game-fair aktiviteten skal laves på Frijsenborg Gods den 21. og 22.august i forbindelse med jagtrejsefirmaet Scotsport`s begivenhed. Se mere om Frijsenborg Eksplorer på hjemmesiden Men i korte træk er Frijsenborg Explorer en eksisterende jagtbegivenhed, hvor målgruppen er jægere, lystfiskere, hesteinteresseret osv. Markedsføringsudvalget vil i forbindelse med Frijsenborg Explorer lave følgende: - anerkendt udstilling - apporteringsdemonstration og apporteringsprøve - demonstration af engelske hunde i marken - fælles udstillingsstand - flugtskydningskonkurrence de engelske racer i mellem

7 - et socialt arrangement lørdag aften På hjemmesiden vil der senere på året komme aktiviteter som planlægges i udvalget. Falkejagt med pointeren Tage har gået med pointer og været medlem af DPK i mange år. Han gik for mange år siden på markprøve holdt derefter en pause og startede markprøvekarrieren op for få år siden. Tage har haft falke siden Tage har været en del i udlandet og se falkejagt og senere selv erhvervet sig falke. Over hele Europa bruges pointeren i det klassiske billede af falkejagt. Falkejagt startede for ca 4000 år siden i mellemøsten. Bredte sig til de arabiske lande og senere til Europa i vikingetiden. Falkejagten blev fortrængt da skydevåben til jagt blev opfundet. Der skal være en sammenhæng for falkene hvorfor går man i terrænet? (der skal være fugle/vildt). Man træner en rovfugl ved først at gøre den tam lære den at spise ved hånden, derefter med en snor på fuglen og med landing på hånden. Man bruger derefter falkelokkeren, Når samarbejdet er begyndt, så startes træningen på fugl. Senere samspillet mellem falkoner, falk og hund. Tage fortalte meget indlevende om hvordan man jager med falken og hvilke jagttyper der findes. Der var musestille blandt tilhørerne, som alle lyttede meget intenst. Der blev vist en fin film fra USA om falkejagt House of grouse. I Danmark understregede Tage at falkejagt er forbudt. Men principperne for falkejagt er de samme uanset hvor det drives. En god hund laver en god falk. Hunden skal være 100 % sikker i standen inden man kan anvende den til jagt med falk. Samspillet mellem hund og falk er unikt nærmest uforklarligt. Tage beskrev det som et symfoniorkester der skal spille, hvis falkejagt skal lykkes Nyt fra organisationerne Flemming Fuglede orienterede om nyt for de forskellige organisationer. Fra DKK`s har der været en forespørgsel om pointerens sundhedstilstand. Peter Gude har udarbejdet en rapport der er sendt til DKK. Undersøgelse af præmiegraden hos udstillingsdommere. Jens Have har lavet en statistik der viser, at præmiegraden hos All-round dommerne og gr.7 dommerne stort set er ens hos pointeren.

8 Racebeskrivelse om pointeren sendes til DKK Nordisk Pointer Match 2010 er planlagt til at foregå i Finland. Dette var af Finsk Pointer Klub fastlagt til den første weekend i oktober. Dette falder sammen med aktiviteter i de 3 øvrige nordiske lande. Derfor ingen NPM i 2010, men i 2011 afholdes matchen september i Finland. Hubertusprøverne hvad skal vi med dem? Vil vi bakke op eller skal det droppes? Forskellige kommentarer: - Kan det holdes i den weekend hvor der tidligere har været derby. - Reglerne bør internationaliseres! - Prøven skal afvikles i en weekend Vi mangler dommere specielt fra Dansk Pointer Klub. Mange dommerne går af indenfor 10 år vi er nødt til at gøre noget!! Christian Johansen supplerede med at der kun var indstillet få aspiranter til i år, så der bliver ikke afholdt aspirantkursus i Årspokalerne medlemmerne skal være bedre til at indsende resultater til bestyrelsen. FJD: Den engelske gruppe stillede forslag om at afholde møderne hver for sig. Således de engelske/kontinentale afholder møder sammen. Dog bliver der et årligt fællesmøde, hvor bl.a. økonomi og bladet Jagthunden drøftes. Arne Larsen opfordrede til at medlemmerne støtter op om FJD-udstillingen. Alex Nissen opsummerede status på årbogen Alex har haft møde med engelsk setter klub omkring en fælles årbog. Årbogen vil ligne Avance der bliver et afsnit med engelsk setter/pointer. Kritikkerne bliver samlet, således samtlige kritikker kommer med i årbogen. Formanden takkede alle de fremmødte og indlægsholderne for et rigtig godt vintermøde. Der blev ønsket på gensyn til træningsturer, prøver og ikke mindst hovedprøven ved Vildbjerg den sidste weekend i marts Referent Flemming Sørensen Mødedeltagere herunder

9

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus

Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus Som traditionen byder sig, så afholdt Dansk Pointer Klub det årlige vintermøde i Sønder Højrup Forsamlingshus stedet

Læs mere

Referat af Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde fredag den 9.december 2011 Mødet afholdt hos Anne-Marie Pedersen

Referat af Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde fredag den 9.december 2011 Mødet afholdt hos Anne-Marie Pedersen Referat af Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde fredag den 9.december 2011 Mødet afholdt hos Anne-Marie Pedersen Deltagere: Jan Rasmussen, Alex Nissen, Carsten Jensen, Erik Aarø, Arne Larsen, Svend

Læs mere

Gordon setteren den smukke sorte fuglehund

Gordon setteren den smukke sorte fuglehund TEKST: HUNTEM OG MORTEN HOLM BILLEDER: ANETTE LAURSEN OG MORTEN HOLM Gordon setteren den smukke sorte fuglehund Hvis man er fuglejæger og fascineret af jagt over stående hund, er det svært ikke at lægge

Læs mere

Velkomstpakke opdateret 3. april 2015

Velkomstpakke opdateret 3. april 2015 Velkomstpakke opdateret 3. april 2015 Velkomstpakke side 1 Hjertlig velkommen - i Dansk Pointer Klub Du skal vide, at det glæder os rigtig meget, at du har valgt at melde dig ind i vores klub. Det er altid

Læs mere

Dansk Pointer Klub. Pointerens mentalitet og anvendelse

Dansk Pointer Klub. Pointerens mentalitet og anvendelse Pointerens mentalitet og anvendelse Intro Historie Mentalitet Sundhed Idealmiljø Anvendelse Udvikling Nutid Hvad kan man forvente af en pointer anno 2010? Pointerens spidskompetencer Praktisk jagt Apportering

Læs mere

Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl i Vierne

Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl i Vierne Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl. 17.30 i Vierne Formanden bød velkommen til mødet, og konstaterede at ca. 10% af klubbens medlemmer var til stede. Samt rettede

Læs mere

Ruhåren spænder vidt 29/03/04 14:23 Side 1

Ruhåren spænder vidt 29/03/04 14:23 Side 1 Ruhåren spænder vidt 29/03/04 14:23 Side 1 Ruhåren spænder vidt 29/03/04 14:23 Side 2 Ruhåren spænder vidt - Typen, den ruhårede hønsehund tilhører, stammer fra Spanien og Italien, fortæller Henning Gregersen,

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Flatcoated Retriever Hvalpebreve Nr. 1 af 4 www.flatcoat.dk

Flatcoated Retriever Hvalpebreve Nr. 1 af 4 www.flatcoat.dk TILLYKKE MED DIN/JERES NYE FLATCOAT! Raceledelsen for Flatcoated retriever, vil hermed ønske tillykke med den nye hvalp. I daglig tale kaldet: en "Flat". Vi håber ikke det kommer som en overraskelse, men

Læs mere

Derbyminder ved. Jan Marinussen

Derbyminder ved. Jan Marinussen Derbyminder ved Jan Marinussen Min første jagthund var en Breton, Sydkystens Dixi, købt af Tove og Hans-Jørgen Nielsen i Karlslunde i 1978. En hanhund i største størrelse og en fantastisk alsidig jagthund,

Læs mere

Oplægget rummer en bred vifte af punkter, man ønsker en fordomsfri drøftelse af, inden man laver nye planer og ændringer.

Oplægget rummer en bred vifte af punkter, man ønsker en fordomsfri drøftelse af, inden man laver nye planer og ændringer. Tid til forandring!?? Jeg synes, det var et spændende initiativ, der blev taget på FJDs fællesmøde den 14.maj d.å., hvor der bliver lagt op til en intern debat om organisationens virke og dermed indflydelse

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Pointer Klub Fredag den 10.december Mødet afholdt hos Anne-Marie Petersen, Viernevej 4, 5471 Søndersø

Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Pointer Klub Fredag den 10.december Mødet afholdt hos Anne-Marie Petersen, Viernevej 4, 5471 Søndersø Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Pointer Klub Fredag den 10.december 2010. Mødet afholdt hos Anne-Marie Petersen, Viernevej 4, 5471 Søndersø Til stede: Flemming Fuglede, Kruse Meier, Villy Loven,

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Stafetten ved Allan Diederichsen.

Stafetten ved Allan Diederichsen. Stafetten ved Allan Diederichsen. Jeg er 58 år og nærmer mig hastigt de 59. Jeg er ikke vokset op med hverken jagt eller dyr, nok nærmere tværtimod. Det er nu ikke helt rigtigt; min storesøster havde en

Læs mere

Engelske dommere Dømte vinderklasser

Engelske dommere Dømte vinderklasser Dømte vinderklasser 009-018 FJD ny 011*DPK 01 DISK 01 DM 015 Andersen, Jørgen Gordon (10) *DJ 014 *DKK 016 DGSK 01 *DM 018 *DGSK 017 DPK 017 Andreasen, Jan (104) John Bak (179) Allan Bredsgaard (419) Clausen,

Læs mere

-Vi trænede på brakken mellem motorvejene, og hundene skulle helst være fløjtelydige

-Vi trænede på brakken mellem motorvejene, og hundene skulle helst være fløjtelydige -Vi trænede på brakken mellem motorvejene, og hundene skulle helst være fløjtelydige Så er jeg blevet bedt om at samle stafetten op. Jeg hedder Orla Esmann og er opvokset i Vildbjerg, som ligger mellem

Læs mere

Artikel i MAN:D d. 17/8-2013.

Artikel i MAN:D d. 17/8-2013. Artikel i MAN:D d. 17/8-2013. Jørgen og Fie - et makkerpar 17. august 2013 Jørgen Madsen elsker hunde og kan slet ikke få nok. Halvdelen af hans liv har han arbejdet med hunde, og hans passion for at træne

Læs mere

Omkring Jens Have og Kennel Mjølner

Omkring Jens Have og Kennel Mjølner Omkring Jens Have og Kennel Mjølner Vor mand trådte sine barnesko på gården Solvang i Alsted på Mors. Allerede fra barnsben var Jens glad for dyr. Han havde kaniner, duer og geder. Sågar en gig til geden,

Læs mere

Derbyminder 09/ Jens Have / Mejrup. Jeg vil starte med, at takke Joakim Skovgaard Larsen for stafetten.

Derbyminder 09/ Jens Have / Mejrup. Jeg vil starte med, at takke Joakim Skovgaard Larsen for stafetten. Derbyminder 09/01 2018 Jens Have / Mejrup Jeg vil starte med, at takke Joakim Skovgaard Larsen for stafetten. Jeg er født og opvokset i Alsted på øen Mors og det er der jeg har fået min jagtlige lærdom.

Læs mere

Racespecifikke forskelle 2016

Racespecifikke forskelle 2016 Racespecifikke forskelle 2016 Spaniels Cocker spaniel Springer spaniel Jagt hunderacer Stående (kontinentale) Ruhåret hønsehund Langhåret hønsehund Korthåret hønsehund Gammel dansk hønsehund Kleiner münsterländer

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet.

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2013 i Langhårsklubben Fredag den 24. maj 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH Carsten

Læs mere

DERBY AFPRØVNINGSREGLER FOR KORTHÅRET HØNSEHUND

DERBY AFPRØVNINGSREGLER FOR KORTHÅRET HØNSEHUND DERBY AFPRØVNINGSREGLER FOR KORTHÅRET HØNSEHUND Derby-prøven er en anlægsprøve for unge, mest uerfarne korthår. Prøven har til formål at fastlægge de medfødte arvelige anlæg for hundenes jagtlige egenskaber

Læs mere

De største og bedste oplevelser, jeg har haft med jagt og hund, har jeg haft sammen med far

De største og bedste oplevelser, jeg har haft med jagt og hund, har jeg haft sammen med far De største og bedste oplevelser, jeg har haft med jagt og hund, har jeg haft sammen med far Jeg er født og vokset op på Alsbjerg, en ejendom på 45 tdl. sandet jord, som min bedstefar, Søren Pedersen kaldet,

Læs mere

Dansk Pointer Klub Sted: Vildbjerg Prøvedato: 26-03-10 Pointer Navn: Krogsøgaards Sebbe St.bogsnr.: 09473/2006 Fører: Jakob Jakobsen Katalog Nr.

Dansk Pointer Klub Sted: Vildbjerg Prøvedato: 26-03-10 Pointer Navn: Krogsøgaards Sebbe St.bogsnr.: 09473/2006 Fører: Jakob Jakobsen Katalog Nr. Pointer Navn: Krogsøgaards Sebbe St.bogsnr.: 09473/2006 Fører: Jakob Jakobsen Katalog Nr.: 1 Sebbe slippes på stub, hvor hun viser et velanlagt bredsøg i god fart. Stilen god, med høj hovedføring, noget

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Referat af møde den 11. december 2017 afholdt på Fjeldsted Skovkro. Deltagere: FJD: Ole Dahl Madsen, Per Kristoffersen og Christian Johansen

Læs mere

159 Jan Nielsen Dommerens navn og nummer

159 Jan Nielsen Dommerens navn og nummer Gordon setter Navn: Østjyllands pb Freja St.bogsnr.: 01367/2008 Fører: Rasmus D. Bak Jensen Katalog Nr.: 1 Freja afprøves i 3 slip på stub og raps i god vind. I første slip anlægger hun et meget stort

Læs mere

Dansk Jagthunde Derby Ribe 16. - 17. april 2010 2. heat, 3. heat og matchning.

Dansk Jagthunde Derby Ribe 16. - 17. april 2010 2. heat, 3. heat og matchning. Dansk Jagthunde Derby Ribe 16. - 17. april 2010 2. heat, 3. heat og matchning. 1. Efter votering og lodtrækning fortsætter følgende hunde til 2. heat i nedenstående startrækkefølge: Start nr. Katalog nr.

Læs mere

Indtryk fra DM 2013 på Falster

Indtryk fra DM 2013 på Falster Indtryk fra DM 2013 på Falster 6 pointere, 9 engelske settere, 4 gordon settere, 2 irske settere og 5 bretoner havde kvalificeret sig til årets fornemste prøve, der i år var rykket til Falster og Lolland

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. marts 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev April 2019 Dansk Drentsche Patrijshond Klub Kære medlemmer, så er vi allerede nået til april måned, hold da helt op som tiden flyver. Det er sket en del siden sidst og det vi vi gerne skrive

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

25 ekvipager var tilmeldt. Jeg fulgte hold 1 på Borupgård om formiddagen.

25 ekvipager var tilmeldt. Jeg fulgte hold 1 på Borupgård om formiddagen. Efterårsvinderklasse i kendte omgivelser Efter en uge med rusk og regn sluttede ugen i det smukkeste efterårsvejr med sol og en let brise. Perfekte forhold for vores efterårsvinderklasse.læg dertil de

Læs mere

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 Det vil Dansk Münsterländer Klub i 2016 Vedtægterne skal tilpasses nutiden Aktivistudvalget skal gendannes DMKs årshjul implementeres Udvalgsstrukturen tilpasses Projekt Grosser

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Febuar 2017 Kære medlemmer, vi håber at i vil tager god imod dette inisiativ angånde sådan en nyhedsbrev. Vi håber at kunne informere jer på denne måde med diverse

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

Dansk Pointer Klub har hundrede års fødselsdag i år det skal fejres året ud 1948

Dansk Pointer Klub har hundrede års fødselsdag i år det skal fejres året ud 1948 Dansk Pointer Klub har hundrede års fødselsdag i år det skal fejres året ud 1948 Anden verdenskrig kommer naturligvis også til at gribe ind i D.P.K.s traditionelle aktiviteter. Vårprøven 9.april 1940 aflyses,

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932. ( Derbyudvalget )

VEDTÆGTER. for. DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932. ( Derbyudvalget ) VEDTÆGTER for DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932 ( Derbyudvalget ) Kapitel 1. Organisation 1. Følgende specialklubber, Engelsk Setter Klub i Danmark, Dansk Irsksetter-Klub, Dansk Gordon Setter

Læs mere

Få den jagtkammerat du fortjener

Få den jagtkammerat du fortjener Få den jagtkammerat du fortjener ROLF ANDERSEN 1 forlaget INDBLIK FÅ DEN JAGTKAMMERAT DU FORTJENER FÅ DEN JAGTKAMMERAT DU FORTJENER Copyright 2012 Rolf Andersen All rights reserved Udgivet 2012 af forlaget

Læs mere

til rådighed for spørgsmål, drøftelser og vejledning for specialklubberne.

til rådighed for spørgsmål, drøftelser og vejledning for specialklubberne. DKKs MENTALBESKRIVELSE Specialklubben opfordres til at arbejde med og evaluere de indkomne resultater. Flere specialklubber arbejder målrettet med avlsstrategier for racens mentalitet og følger udviklingen

Læs mere

Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben. Specialklub under DKK. Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse

Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben. Specialklub under DKK. Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben Specialklub under DKK Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse Indholdsfortegnelse: Side 3-4 Kapitel 1 Overordnede principper for markprøverne

Læs mere

Dansk Jagthunde Derby Sted: Ribe Prøvedato: Irsk setter Navn: Razzken St.bogsnr.: 21504/2008 Fører: Jørgen Jensen Katalog Nr.

Dansk Jagthunde Derby Sted: Ribe Prøvedato: Irsk setter Navn: Razzken St.bogsnr.: 21504/2008 Fører: Jørgen Jensen Katalog Nr. Irsk setter Navn: Razzken St.bogsnr.: 21504/2008 Fører: Jørgen Jensen Katalog Nr.: 57 Razzken starter i høj fart på rapsmark, søget er stort og velanlagt på bredden, når ikke Razzken kontrollerer makker.

Læs mere

Forventningens glæde er som bekendt ofte den største, og den var i top i år, for vi skulle jo til fuglesportens mekka: Gl.Toftegård og Borupgård.

Forventningens glæde er som bekendt ofte den største, og den var i top i år, for vi skulle jo til fuglesportens mekka: Gl.Toftegård og Borupgård. Et fejende flot DM i det nordjyske Årets højdepunkt i engelsk hundesport, Efterårs DM, er noget helt særligt. Her skal de fremmeste hunde på tværs af racer kæmpe om hæder og ære, som de har fortjent at

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

For engangs skyld skinnede solen mere, end det regnede på dagen.

For engangs skyld skinnede solen mere, end det regnede på dagen. Dansk Pointer Klubs efterårsvinderklasse i Nordjylland 22.09.12 Man siger ofte, at forventningens glæde er den største, og det kan der såmænd være noget om, men sådan var det ikke med vores efterårsvinderklasse.

Læs mere

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2015 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2015 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

2. Heat og matchning. Derby 2011.

2. Heat og matchning. Derby 2011. 2. Heat og matchning. Derby 2011. Efter votering og lodtrækning fortsætter følgende hunde til 2. heat i denne startrækkefølge. IS Yobbo s Calle 2A. P Fugledes Orkan IFF. Fugledes Merlot 1B. P Top Point

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

Dansk Kennel Klub. Flemming Konnerup. Korthåret Hønsehund. Atelier

Dansk Kennel Klub. Flemming Konnerup. Korthåret Hønsehund. Atelier Dansk Kennel Klub Flemming Konnerup Korthåret Hønsehund Atelier 2006 For la get Ate li er, www@atelier.dk ISBN 87-7857-754-2 2006 Bogen er forfattet af Flemming Konnerup Billeder er udlånt af Korthaarklubbens

Læs mere

Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 15. juni 2008 kl i Vissenbjerg

Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 15. juni 2008 kl i Vissenbjerg Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 15. juni 2008 kl. 13.00 i Vissenbjerg 1. Valg af dirigent Kurt Nissen blev valgt og konstaterede at der var indkaldt til generalforsamlingen i flg. vedtægter,

Læs mere

Indtryk fra pro- testvinderprøve eller protestvinderprøve ved Tvis 2.marts

Indtryk fra pro- testvinderprøve eller protestvinderprøve ved Tvis 2.marts Indtryk fra pro- testvinderprøve eller protestvinderprøve ved Tvis 2.marts Alt efter, hvordan man vælger at læse ovennævnte - lægge trykket forstås - deler meningen sig om samme prøve. Primus motor, Carlo

Læs mere

At kunne afvikle 24 slip á 10 min. Kræver et meget stort terræn, man måtte dog afkorte sidste runde for at nå i mål, før det blev aften.

At kunne afvikle 24 slip á 10 min. Kræver et meget stort terræn, man måtte dog afkorte sidste runde for at nå i mål, før det blev aften. Nordisk match i grænselandet Takket være Flemming Sørensens venskab med skytte Martin Pedersen på Schackenborg Gods var det i år muligt at holde den traditionsrige match i grænselandet. At kunne afvikle

Læs mere

Dansk Kennel Klubs Mesterskabsprøve 2010 2 heat og matchning

Dansk Kennel Klubs Mesterskabsprøve 2010 2 heat og matchning Dansk Kennel Klubs Mesterskabsprøve 2010 2 heat og matchning Efter votering fortsætter følgende hunde til 2. heat. Hundenes rangering er som følger. B. DKJCH Malthe 1A ES. Siv 1A P. Spurvfugldalens Katja

Læs mere

Dansk Pointer Klub Sted: Vildbjerg Prøvedato: 27-03-10 Engelsk setter Navn: Senjas Opus St.bogsnr.: 18366/2008 Fører: Erling Clausen Katalog Nr.

Dansk Pointer Klub Sted: Vildbjerg Prøvedato: 27-03-10 Engelsk setter Navn: Senjas Opus St.bogsnr.: 18366/2008 Fører: Erling Clausen Katalog Nr. Engelsk setter Navn: Senjas Opus St.bogsnr.: 18366/2008 Fører: Erling Clausen Katalog Nr.: 86 1. slip på brak og stub i sidevind senere modvind. Opus anlægger et stort og offensivt søg, der for det meste

Læs mere

Flatcoated Retriever Hvalpebreve Nr. 4 af 4 www.flatcoat.dk

Flatcoated Retriever Hvalpebreve Nr. 4 af 4 www.flatcoat.dk MARKPRØVER. Hvalpen er nu ved at nå en alder, hvor den nærmest ikke er hvalp længere, men i stedet en ung - hund. Det er sikkert vanskeligt at forstå, hvordan den nuttede hvalp, som indtog dit hjem, i

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

VEJLEDNING I BEDØMMELSER PÅ MARKPRØVE B. Revideret 2004 i overensstemmelse med ændret markprøvereglement og vejledning.

VEJLEDNING I BEDØMMELSER PÅ MARKPRØVE B. Revideret 2004 i overensstemmelse med ændret markprøvereglement og vejledning. Dansk Retriever Klub. VEJLEDNING I BEDØMMELSER PÅ MARKPRØVE B. Revideret 2004 i overensstemmelse med ændret markprøvereglement og vejledning. Indledning. B-prøver afholdes normalt uden for den egentlige

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

165 Sv.Aage Vad Dommerens navn og nummer

165 Sv.Aage Vad Dommerens navn og nummer Irsk setter Navn: Sheantullagh Glenn St.bogsnr.: 03659/2002 Fører: Torben Reese Katalog Nr.: 91 Kort efter hundene er sluppet, bringes fasan på vingerne og Glenn preller. Udgår VK Irsk setter Navn: Freja

Læs mere

158 Allan Olesen Dommerens navn og nummer

158 Allan Olesen Dommerens navn og nummer Engelsk setter Navn: Senja's M Sepp St.bogsnr.: 18068/2006 Fører: Benny Persson Katalog Nr.: 24 Sep slippes på stub, anlægger i starten et tilfældigt søg med flere bagudvendinger til skov. Senere bedres

Læs mere

Mogens Vestergaard Hansen / 114 Dommerens navn og nummer

Mogens Vestergaard Hansen / 114 Dommerens navn og nummer Gordon setter Navn: Æblevangens Beauty St.bogsnr.: 18891/2007 Fører: Niels Erik krüger Katalog Nr.: 40 Afprøves i roer. I starten af slippet afsøges marken i et godt bredt anlagt søg, men som slippet skrider

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul,

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt.

Dagsorden godkendes som fremsendt. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2011 i Langhårsklubben Søndag den 20. februar 2011 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Niels Grønbæk,

Læs mere

Omkring Peter Gude i Vendal

Omkring Peter Gude i Vendal Omkring Peter Gude i Vendal På en markprøve i foråret snakkede Christian Johansen (CJ) og jeg om vor fælles ven, Peter Gude (PG), som nok havde mistet fodfæstet for en stund, men med ukuelig vilje var

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally

Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally Den lokale schæferhundeklub lokkede i weekenden hundeelskere fra hele landet til Herning Open, som blandt andet bød på en ny disciplin 22. juli 2019, 11.02

Læs mere

Flatcoated Retriever Hvalpebreve Nr. 3 af 4 www.flatcoat.dk

Flatcoated Retriever Hvalpebreve Nr. 3 af 4 www.flatcoat.dk BRUGSPRØVEN Det kan være at du allerede er i gang med at træne din flat, for på nuværende tidspunkt er det vist for alvor gået op for dig hvor aktiv en flat er, og hvor mange numre den kan finde på at

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat fra områdebestyrelsesmøde den 13. september 2018 i Taastrup Kulturcenter. Fremmødte: Helsingør: Jean Birkerød: Karin Frederiksværk: Torben B., Torben J., Karin København: Klaus Roskilde: Jesper

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2013 i Langhårsklubben Fredag den 26. juni 2013 kl.: 18:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH

Læs mere

Aktivitets Program 2013

Aktivitets Program 2013 Nordøstfyns Jagthundeklubs Aktivitets Program 2013 Rigtige jagthunde trænes i Nordøstfyns Jagthundeklub Hvis din nabo eller gode ven skal have dresseret hund, så tag dem med til træning i NORDØSTFYNS JAGTHUNDEKLUB

Læs mere

Dansk Pointer Klub Sted: Vildbjerg Prøvedato: Pointer Navn: Fugledes Black Boss St.bogsnr.: 06831/2003 Fører: Keld Nielsen Katalog Nr.

Dansk Pointer Klub Sted: Vildbjerg Prøvedato: Pointer Navn: Fugledes Black Boss St.bogsnr.: 06831/2003 Fører: Keld Nielsen Katalog Nr. Pointer Navn: Fugledes Black Boss St.bogsnr.: 06831/2003 Fører: Keld Nielsen Katalog Nr.: 137 Fugledes Black Boss slippes kort tid på stub i modvind, men partner er tydelig skadet og begge kobles. Senere

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Dansk Ruhår Klub's. Jagtegnethedstest JET1

Dansk Ruhår Klub's. Jagtegnethedstest JET1 Regler for Dansk Ruhår Klub's Jagtegnethedstest JET1 Nærværende regler for Dansk Ruhår Klub's jagtegnethedstest træder i kraft den 01.01.2016 REGLER FORDANSK RUHÅR KLUB's Jagtegnethedstest JET1 DANSK RUHÅR

Læs mere

Jørgen Jensen 119 Dommerens navn og nummer

Jørgen Jensen 119 Dommerens navn og nummer Irsk setter Navn: Ginkgo St.bogsnr.: 11462/2009 Fører: Alex Røge Hermansen Katalog Nr.: 57 Ginkgo slippes på majs/rapsmark, fremviser et stort og godt anlagt bredsøg, med passende afstand mellem slagene.

Læs mere

Dansk Jagthunde Derby Sted: Præstø Prøvedato: Engelsk setter Navn: Magic St.bogsnr.: 00507/2008 Fører: Tage Skov Katalog Nr.

Dansk Jagthunde Derby Sted: Præstø Prøvedato: Engelsk setter Navn: Magic St.bogsnr.: 00507/2008 Fører: Tage Skov Katalog Nr. Engelsk setter Navn: Magic St.bogsnr.: 00507/2008 Fører: Tage Skov Katalog Nr.: 14 Magic slippes i roer, hvor hun i starten viser et noget begrænset søg og skal animeres en del af fører. Mangler slippet

Læs mere

FCI PRØVE 3. & 4. September 2016 Udtagelse til Verdensmesterskab og Mediterranean CUP 2016

FCI PRØVE 3. & 4. September 2016 Udtagelse til Verdensmesterskab og Mediterranean CUP 2016 DANSK KENNEL KLUB FCI PRØVE 3. & 4. September 2016 Udtagelse til Verdensmesterskab og Mediterranean CUP 2016 Prøveleder: Erik Petersen Terrænansvarlig: Søren Stenhøj og Christian Møgelhøj Dommere: Engelske

Læs mere

Dansk Pointer Klub Sted: Vildbjerg Prøvedato: Pointer Navn: Villestofte`s Gry St.bogsnr.: 14095/2006 Fører: Gunnar Larsen Katalog Nr.

Dansk Pointer Klub Sted: Vildbjerg Prøvedato: Pointer Navn: Villestofte`s Gry St.bogsnr.: 14095/2006 Fører: Gunnar Larsen Katalog Nr. Pointer Navn: Villestofte`s Gry St.bogsnr.: 14095/2006 Fører: Gunnar Larsen Katalog Nr.: 61 Gry slippes i god vind på stubmark,hun anlægger her et stort og lidt åbent søg. Farten er høj. Stilen med god

Læs mere

Dansk Irsksetter-Klub Sted: Saltum Prøvedato: Irsk setter Navn: Erin vom Kappellenpfad (Eddie)

Dansk Irsksetter-Klub Sted: Saltum Prøvedato: Irsk setter Navn: Erin vom Kappellenpfad (Eddie) Irsk setter Navn: Erin vom Kappellenpfad (Eddie) St.bogsnr.: 00147/2011 Fører: Jan Justesen Katalog Nr.: 68 Eddie slippes på stub senere vintersæd i god vind, anlægger et noget tilfældigt søg, med et par

Læs mere

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2016 i Langhårsklubben Fredag den 21. oktober 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Det sidste kvarter er afsat hyggeligt samvær og hundeleg. Hundeleg er dog kun muligt hvis din hund er social og hvis

Det sidste kvarter er afsat hyggeligt samvær og hundeleg. Hundeleg er dog kun muligt hvis din hund er social og hvis Foreløbig Holdplan Efterår 2019 - der tages forbehold for ændringer Mandage: Hold 460 Begynderhold November 5/8 2019 kl. 17-18 2/9 2019 kl. 17-18 7/10 2019 kl. 17-18 4/11 2019 kl. 17-18 12/8 2019 kl. 17-18

Læs mere

Omkring Gunnar Larsen og Kennel Villestofte

Omkring Gunnar Larsen og Kennel Villestofte Omkring Gunnar Larsen og Kennel Villestofte I 1983 sker der noget skelsættende i Gunnars hundeliv. Vedbygårds King dør mæt af dage 13 år gammel. King havde fået en førstepræmie på udstilling, men ikke

Læs mere

Hjallerup 18.09 Dommer Poul Rasmussen

Hjallerup 18.09 Dommer Poul Rasmussen Dansk Irsk Setter Klub Efterårsmarkprøver Årbog 2010 Hjallerup 18.09 Dommer Poul Rasmussen Vinderklasse IS Kiwiline s Kokus - 13930/2006 Jan Lorentsen Kokus starter i meget høj rapsstubmark. Hun går i

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Nordvestjydens Blue Udgår VK Videkærs Amadeus Fortsætter VK Aulumboens B. Pepsi Udgår VK Fugledes Merlot Fortsætter VK Østjyllands PB Fie

Nordvestjydens Blue Udgår VK Videkærs Amadeus Fortsætter VK Aulumboens B. Pepsi Udgår VK Fugledes Merlot Fortsætter VK Østjyllands PB Fie FJD s efterårsvinderklasse, Bramming 22.oktober 2011 Dommer: Erling Clausen og Finn Møller Jørgensen ES Nordvestjydens Blue DK17778/2008 Allan Olesen Blue starter på stubmark. Går i et stort og ganske

Læs mere

Dansk Pointer Klub har hundrede års fødselsdag i år det skal fejres året ud 1958

Dansk Pointer Klub har hundrede års fødselsdag i år det skal fejres året ud 1958 Dansk Pointer Klub har hundrede års fødselsdag i år det skal fejres året ud 1958 Årsskriftet bliver nu redigeret af Aage Steenbjerge, og der sker en ændring indholdsmæssigt. Væk er diverse jagtberetninger

Læs mere

Allan Nissen 166 Dommerens navn og nummer

Allan Nissen 166 Dommerens navn og nummer Pointer Navn: Metrinelundens Gossi St.bogsnr.: 11545/2006 Fører: Svend Buckhave Katalog Nr.: 127 Gossi slippes på stub og eng i modvind, anlægger et meget stort og til tider noget åbnet søg, med meget

Læs mere

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014 Kære modtager af dette Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg April 2014 Du modtager dette Nyhedsbrev fordi du på et tidspunkt har været til træning/aktivitet ved træningsgraven i Bjæverskov

Læs mere

Referat af Dansk Berner Sennen Klubs generalforsamling den 5. april 2014

Referat af Dansk Berner Sennen Klubs generalforsamling den 5. april 2014 Referat af Dansk Berner Sennen Klubs generalforsamling den 5. april 2014 Antal fremmødte: 30 + 1 fuldmagt. 1. Formanden bød de fremmødet velkommen og foreslog Arno Mark,( fra DKKs dirigentliste) som dirigent.

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 11/

Holdplan Vinter Redigeret d. 11/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 11/11 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold II Alt optaget. 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 kl. 17-18 31/12

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

DMK anerkendte APPORTERINGSPRØVE. Dansk Münsterländer Klub

DMK anerkendte APPORTERINGSPRØVE. Dansk Münsterländer Klub DMK anerkendte APPORTERINGSPRØVE. Dansk Münsterländer Klub Prøvens formål er at vække og støtte interessen for hundens arbejde efter skuddet, og derigennem at tjene til højnelse af jagtkulturen, samt at

Læs mere