2. Semester MMD. Midtfyns Bryghus del 2. Daniel Rossen, Max Simonsen, Jon Kristoffer Høst & Rune Hoffmann

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. Semester MMD. Midtfyns Bryghus del 2. Daniel Rossen, Max Simonsen, Jon Kristoffer Høst & Rune Hoffmann"

Transkript

1 2. Semester MMD Midtfyns Bryghus del 2 Daniel Rossen, Max Simonsen, Jon Kristoffer Høst & Rune Hoffmann

2 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Problemformulering... 2 Opsumering... 2 Visuel identitet for kampagen... 3 Intro... 3 Vores Kampagne... 5 De 6 navnetyper... 5 Vores slogan ifølge Wally Olins' 6 navnetyper Logoet... 6 Designprincipperne... 9 Alignment... 9 Proximity... 9 Repetition... 9 Contrast Designproces Web Logo Præsentation Til Kunden Use Case Beskrivelse af kode Designmanual Litteraturliste Litteratur Kilde Tidsplan... 22

3 Indledning Denne rapport er anden del af et todelt projekt, der er lavet af 4 studerende i forbindelse med vores uddannelse på MMD i Odense. Projektet som er lavet i samarbejde med Midtfyns Bryghus skal vise hvad vi har lært indenfor vores fag og vores evne til at opfylde de krav der er opstillet af kunden, i det her tilfælde Midtfyns Bryghus. Hvor første del af projektet mest omhandlede de virksomhedsmæssige og kommunikative aspekter, har denne del størst vægt på det visuelle. På baggrund af vores undersøgelser i projektets første del, vil vi udvikle en visuel identitet til brug på dels, et kampagnesite, en mobilapplikation og på en etikette til den øl som bruges i forbindelse med støttekampagnen for Dansk Blindesamfund. Problemformulering Hvordan overfører vi den viden vi erhvervede os i projekt 1, til udformning af en konkret visuel identitet til brug i vores kampagne, der ville ramme vores målgruppe og bedst muligt leve op til de mål vi fastlagde for øget kendskab til Midtfyns Bryghus? Opsumering Da vi fik til opgave at lave en kampagneside for Midtfyns Bryghus var der mange ting vi skulle vide før vi kunne gå i gang med selve designdelen. Vi benyttede os af Desk og Field research for at få nogle af de svar vi søgte. Hvem er Midtfyns Bryghus? Hvordan ser virksomheden på sig selv? For at lære virksomheden bedre at kende tog vi ud og besøgte bryggeriet, hvor vi fik en rundvisning. Udover et indblik i produktionen og hvordan virksomheden drives, fik vi et indtryk af hvordan chefen og medarbejdere selv betragter deres forretning og deres håndværk. Vi lærte således at Midtfyns bryghus er en virksomhed der i høj grad sætter traditionelt håndværk og kvalitet i højsædet. Medarbejdere såvel som chefen udviste stolthed omkring deres arbejde og deres måde at udføre det på. Hvor stort er kendskabet til Midtfyns Bryghus?

4 For at undersøge de eksterne forhold omkring Midtfyns Bryghus uddelte vi et spørgeskema på Facebook. Det var vigtigt for os at vide hvor stort kenskabet til Midtfyns Bryghus var før kampagnen, så vi via endnu en undersøgelse kunne måle effektiviteten, efter kampagnen. Hvem er Midtfyns Bryghus målgruppe? For at lave effektiv markedsføring er det vigtigt at vide hvem man skal henvende sig til. Vores spørgeskema afdækkede information om danskernes ølvaner der kunne hjælpe os til at spore os ind på målgruppen og dernæst benyttede vi os af gallups undersøgelser om segmentering til at sætte navn på vores målgruppe. Vi kom frem til at kampagnen skulle fokusere på folk i det Moderne-fællesskabsorienterede samt Det Moderne segment. Folk i disse segmenter er i høj grad livsnydere. Overvejende velhavende befolkningsgruppe der prioriterer luksus og kvalitetsvarer. Man byder gerne på fin madlavning og eksperimenterer også med nye produkter. I disse segmenter er der også en stor del mennesker som føler social og samfundsmæssig ansvarlighed der kendetegnes ved at man gerne hjælper ringere stillede individer. 1 Visuel identitet for kampagen Intro Alle firmaer har en unik identitet, uanset om de er klar over det eller ej og Firmaer i dag er klar over at deres identitet ikke er ligegyldig. Firmaer bruger formuer på kampagner for at opretholde tilpasse eller helt at ændre deres identitet, både udad og indad. Der kan være mange grunde for en virksomhed til at ville ændre identitet. 2 Man ønsker at skille sig ud fra konkurrencen og gøre sig bemærket. i forbindelse med en fusion af to firmaer, er det vigtigt at lade publikum kende firmaets nye "ansigt" Firmaets image kan være outdated, og trænger til opdatering. 1 Gallup Kompas Segment beskrivelser kompendie 2 Wally Olins Viewpoints Corporate Identity The Ultimate Ressource, Buisness, 2002

5 Et identitetsskift kan fx. gøres med en kampagne. Den visuelle del af identiteten er en stor del af en virksomheds ansigt udadtil og fortæller allerede offentligheden meget om firmaet. Den visuelle identitet må gerne sige noget om hvem man er eller hvem man prøver at være, værdier og visioner. det er desuden vigtigt at den ydre identitet afspejler den indre. Wally Olins har skrevet "Viewpoints - Corporate identity - the ultimate ressource buisness, hvorfra jeg vil bruge hans termer og udviklingmetode til at begrunde vores design af firmaets visuelle identitet, jeg vil iøvrigt også forholde mig til Wally Olins 6 navnetyper i forbindelse med vores kampagne. Midtfyns Bryghus Wally Olins skriver om 3 forskellige typer "corporate identities", hvilket vil sige typer af virksomheds identiteter. De tre typer identitet er: corporate(monolitisk), endorsed og branded. Jeg vil nu placere Midtfyns Bryghus' identitet i en af de tre identitetskategorier i forbindelse med vores kampagne. Monolitisk identitet Det der kendertegner et firma med denne type identitet, er et meget uniformt ansigt udadtil. De bruger samme design over hele linjen, alt hvad de viser, har samme navn og stil. Det er firmaer der ikke associeres med hvad de gør men, i høj grad, hvad de foretager sig og står for. Endorsed identitet Ved denne identitetstype snakker man ofte store organisationer eller virksomheder der arbejder bredt. Et eksempel på dette kan være Superbest, selskabet bag Superbest sørger for at alle butikkerne der kommer ind i kæden tager samme navn og stil. Branded identitet Ofte firmaer der handler med forbrugsvarer, her adskiller man firmaets identitet fra dets produkters identitet. dvs. virksomhedens brands har sine egne identiteter som ikke nødvendigvis minder om firmaets. Dette gør at forbrugerne i højere grad identificerer sig med brandsne.

6 Vores Kampagne Til Vores kampagne har vi valgt den Monolitiske identitet, fordi vi med vores kampagne vil skabe et meget genkendeligt ansigt, der skal hamre navnet Midtfyns Bryghus ind i forbrugernes bevidsthed som bryggeriet der vægter smag, kvalitet, luksus og godt håndværk. Kampagnen vil i øvrigt lægge et stort arbejde i at vise at virksomheden tager socialt ansvar og støtter "den gode sag" således at kunden ved at købe netop Midtfyns Bryghus produkter kan føle at de hjælper de svage. De 6 navnetyper Vi har i forbindelse med opgaven udarbejdet et slogan, der skal give kunden en idé hvad Midtfyns bryghus foretager sig. Sloganet vil indgå på hjemmesiden og vil i vores tilfælde fremhæve samarbejdet med Dansk Blindesamfund og spille på kundens sans for hvad der er den rigtige beslutning (ethos og pathos). En øl man kan tage og føle på Sloganet refererer til Midtfyns Bryghus' tiltag hvor de vil påføre Braile (blindeskrift) på hele deres varesortiment. Slogannet skal desuden give associationer til godt håndværk og traditionsrig ølbrygning. Vores slogan ifølge Wally Olins' 6 navnetyper. Et slogan skal ifølge Wally Olins være let læseligt, nemt at udtale være karismatisk og derudover afspejle virksomheden. Desuden har Wally opstillet disse andre kriterier som en virksomhed kan forsøge at opfylde med deres navn, eller slogan. At bruge navnet på person/personer, der oftest er grundlægger af firmaet. At bruge et meget beskrivende navn, der tydeligt fortæller kunderne hvad firmaet beskæftiger sig med. Bruge et forkortet navn, der er sammensat af ord. Forkortelse af firma navnet altså initialforkortelse. Navne har til formål at se mere indbydende ud samt lyde unikke og virke meget attraktive.

7 Navne der giver udtryk for hvad firmaet sigter hen imod, og det de ønsker at komme ud med på markedet. Vores slogan er mest rettet mod det sidste af kriterierne og virker i det hele taget først efter man har kendskab til Midtfyns Bryghus' samarbejde med Dansk Blindesamfund. Derfor skal slogannet indtage en dominerende plads på web-sitet samt der skal arbejdes på at besøgende skal opdage samarbejdet. 3 Logoet Logoet vi har valgt er sammensætning af fonten der forbindes med Midtfyns Bryghus navn og Dansk Blindesamfunds logo (sommerfuglen). Logoet har gennemgået en lang rekkæ ændringer og finpudsninger siden første udkast. Vi har valgt at lade logoet gå igen på hjemmesiden, Appen og øletiketten og på den måde hurtigt blive genkendt. Her vil jeg beskrive vores logo i forhold til beskrivelsen "checkpoints by logo design" som er en guide man kan følge når man skal designe et logo. Vores logo er formet som knappen på en iphone og er også designet som ikon til vores App. i logoet har vi brugt fonten der er brugt i overskriften på Midtfyns Bryghus' hjemmeside. MB ses i midten og er selvfølgelig firmaets initialer. udenom teksten er en stroke som skal øge kontrasten til baggrunden. På den gule baggrund er brugt en gradient der med overgang fra en gul til en lidt mørkere gul skal give mere liv til logoet. Den lysere gule farve i toppen af logoet skaber en god overgang mellem sommerfuglen og baggrunden i og med at gradienten der er brugt på sommerfuglen ender i den samme gule farve i bunden. 1. Size Logoet er som forventet designet i Adobe Illustrator og kan skalleres ned så det svarer i størrelse til ikonerne på smartphone og kan stadig ses og læses. 2. Hot Styles. Logoet har den grund man kan forvente af et logo designet til Apps på en smartphone, så på den måde kan man godt snakke om "hot styles". I logoet er der brugt dels stroke og gradient. 3 Wally Olins Viewpoints Corporate Identity The Ultimate Ressource, Buisness, 2002

8 3. Medias logoet er primært designet til App en og er derfor nok ikke det bedste eksempel på et logo der kan printes og laves om til sort og hvid. 4. Identity Logoet sammenfatter initialerne fra Midtfyns Bryghus og sommerfuglen fra Dansk Blindesamfund og skal få kunden til at huske at Midtfyns Bryghus støtter "den gode sag" farverne i logoet er også brugt i appen og på hjemmesiden og reflekterer dermed firmaets identitet. 5. Simplicity Selvom logoet er enkelt og genkendeligt er det nok ikke det bedste eksempel på dette kriterie. Logoet er designet til en App og har derfor samme grundform som mange andre logoer til samme formål. 6. Outstanding Med hensyn til originalitet hvad angår logoer designet til app-brug synes vi at logoet lever op til forventning. Skrifttypen App'en Teksten der er brugt i logoet hedder goudy text mt og er en vi selv har genskabt ud fra overskriften på Midtfyns Bryghus' hjemmeside vha. pen tool i illustrator. Teksten kan ikke findes på adobes hjemmeside men det er lykkedes os at finde beskrivelsen til en beslægtet skrifttype: Goudy Text Std Regular. Citat: In 1928, Frederic W. Goudy completed Goudy Text for Lanston Monotype. It is a modification of the blackletter types of Gutenberg s 42-line Bible. With Lombardic capitals that work beautifully with its lowercase letters, Goudy Text is readable to those who are not used to looking at blackletters, and as such can be used to great advantage in short headings and display work. Teksten har et gammeldags udtryk hvilket beskrivelsen på adobes hjemmside meget godt begrunder. Vi brugte denne skrifttype for at beholde noget af Midtfyns Bryghus' gamle identitet i

9 logoet, skrifttypen passer godt til et firma der lægger vægt på håndværk og traditioner indenfor ølbrygning. Udeonom teksten er anvendt en fed stroke som skal skabe kontrast til baggrunden og dermed fokus på teksten. 4 Hjemmesiden På hjemmesiden har vi mest brugt BebasNeue, hvilket er en mere moderne skrifttype. meget simpel i form og særdeles let-læselig. Alt skrift i skrifttypen BebasNeue på hjemmesiden er skrevet med STORE bogstaver fordi det giver et stærkt udtryk og skaber opmærksomhed omkring de vigtigste elementer. Grunden til vores tekstvalg er at teksten er let-læselig og den passer til vores moderne design af hjemmesiden. BEBASNEUE 4 US&event=displayFont&code=GDTQ

10 Designprincipperne Her vil jeg beskrive hvordan vi har brugt designprincipperne i "the non designers web book" i vores design af hjemmesiden. Alignment Forsiden: Selvom mange elementer på vores forside ser en smule henkastede ud er der brugt alignment. I bunden med links til henholdsvis Twitter, Facebook, Youtube og App knappen i modsatte side er der brugt alignment. Undersider: Undersiderne på vores hjemmeside har alle venstrejusteret tekst, fordi det er mere informationsrigt og skal derfor være overskueligt. Tekstfelterne er desuden alignet efter overskriften med Midtfyns Bryghus Proximity Proximity er med til at gøre en hjemmeside overskuelig (eller uoverskuelig hvis brugt forkert). Man skal placere elementer i nærheden af hinanden hvis man mener at de har tilstrækkeligt med hinanden at gøre. Fx punkter i en navigationsmenu. Vi har brugt dette princip i høj grad i dels navigationsmenuen, og i bunden ude til venstre i linksne til diverse sociale medier. Navnene på Midtfyns Bryghus og dansk blindesamfund er desuden placeret tæt på hinanden da de er relaterede og knytter dem derved til hinanden. vores brug af proximity skaber en orden i et design der ellers har elegante strejf af tilfældighed. Repetition Gentagelser er hvad der giver en hjemmeside en helhedsoplevelse, det er vigtigt at folk ikke er i tvivl om at det er din hjemmeside de befinder sig på, ligegyldigt hvilken underside de måtte befinde sig på. Repetition opnås ved at lade særligt udvalgte emner gå igen fra side til side. Udover navigationsmenuen er det en klassiker at lade Logoer gå igen fra side til side, dette er naturligvis fordi at logoet ofte er det mest og nemmest genkendelige element på en hjemmeside. På hjemmesiden har vi valgt at lade flere elementer gå igen. Ølflasken er der for at vise og reklamere på en meget direkte måde for midtfyns bryghus produkt. Den er bevidst lavet stor og meget dominerende så man ikke kan undgå at lægge mærke til den. Ølflasken er en af de ting der lægger en linje gennem.

11 Contrast Kontrast er et godt værktøj til at skabe distance mellem elementer på din side og kan opnås ved brug af farve, teksttype og størrelse, bold. Afstand kan også være med til at skabe kontrast. På vores side er der flere eksempler på brugen af kontrast. Den mørke flaske skaber en kontrast til den i toppen, lyse baggrund og sættes dermed i fokus. Flasken er også i kontrast til teksten på navigationsmenuen og slogannet. Skrifttypen i overskriften Midtfyns Bryghus står med sit lidt gammeldags udseende også i kontrast til resten af sidens udtryk som er mere moderne 5 5 Williams, Robins & Tollet, John The Non- Designer Web book

12 Designproces Web Vores første mock-up på en kampagneside er udformet således, lige nu er Facebook ikonet markeret og derfor forstørret så brugeren ikke er i tvivl om man kan interagerer med den. Men øverst på siden kan man se Midtfyns Bryghus logo eller brand om man vil, den middelalder lignende skrift som staver ordet Midtfyns Bryghus. Ikonet sat på en bølgeformet baggrund som fører hen til Dansk Blinde samfunds logo, en sommerfugl foran en sol. Her burde brugeren få det indtryk at Midtfyns Bryghus og Dansk Blindesamfund er repræsenteret på siden. På midten af skærmen er der placeret blindskrift og under blindskriften kommer sloganet En øl man kan tage og føle på. Brugeren burde få det indtryk at punkskriften over i virkeligheden er sloganet men bare skrevet så blinde kan læse det. På højre side af skærmen er en stor øl, Chili Triple, fra Midtfyns Bryghus. Den trækker meget af fokus på siden og derfor burde brugeren få den opfattelse at det nok er en side for Midtfyns Bryghus, men det er

13 måske ikke helt klart hvad kampagnen går ud på, der bliver kun henvist til Midtfyns Bryghus nok gør et eller andet for Dansk Blindesamfund. På dette billede er der ændret på en række ting, hovedsageligt at alting bredt mere ud for at give luft og plads til information. Blindskriften er alene stående, men sloganet kan læses ved at føre musen over blindskriften, som læste man blindskriften. Desuden er Youtube knappen også kommet ind, samt logoet for kampagnen, den vil være at finde på øletiket samt mobil app, trykker man på ikonet downloader man app en men meningen er selvfølgelig at downloade app en fra app-store. Youtube, Twitter og Facebook bliver forstørret når man fører musen over dem. Derudover er der også kommet en menu til højre for flasken, en forside, om kampagnen, kontakt og produkter. Fører man musen over menuen vil der komme bobler / vanddråber frem, så man kan se man kan interagerer med dem.

14 Logo

15 Sidst har vi alle siderne, til at starte med har vi om kampagnen. Det er her vi vil skærer ud i pap at Midtfyns Bryghus hjælper Dansk Blindesamfund ved køb af Bryghusets øl, Det er også her vi vil forklarer om vores applikation, ganske kort om hvad den gør og hvordan de henter den på app-store. Så har vi kontaktsiden som er en gæstebog hvor folk kan skrive til Midtfyns Bryghus, når de indtaster deres kan man svarer på deres indlæg via .

16 Og så er der Produktsiden, her vil vi fortælle om Midtfyns Bryghus produkter, der mangler en god beskrivelse af øllen, dens styrke, og smag så vel som hvad den kvalificere sig til, er det en mad øl? Og hvilken ret er velegnet til øllen? Meningen er man skal kunne vælge ud fra hele deres sortiment hvilken øl man vil læse om.

17 Præsentation Til Kunden Forsiden er en visuel oplevelse hvor blindskriften midt på siden hurtigt illustrer hvad kampagnens hovedformål er. Det er vigtigt at fange brugerens interesse, derfor er hjemmesiden lavet således at man kan interagere med visse elementer, herunder blindskriften, de sociale medier og menuen. Det er vigtigt for os at de sociale medier er let tilgængelige fra kampagnesiden, da ønsket om flere venner på Facebook var en del af den opgave siden skulle løfte.

18 Ønsket om mere social interaktion med kunderne ses også på selve kampagnesiden, hvor man under kontakt har mulighed for at give ris/ros, skrive stille spørgsmål osv. Den visuelle identitet er gennemført og afspejles tydeligt både på hjemmesiden, mobil applikations logoet og i selve applikationen. Vi har også lavet et label til en evt. kampagne øl.

19 Vi har lavet en komplet løsning hvor den visuelle identitet er klar og tydelig, vi har integreret de sociale medier på kampagnesiden, dog uden at de virker påtrængende. Det skal være nemt og enkelt at bruge kampagnesiden og applikationen og der er desuden stor fokus på kvalitet og social ansvarlighed, hvilket er et keyword i den identitet vi har skabt.

20 Use Case Her er 2 eksempler på en bruger der bruger vores website og mobil app, samt hvad en bruger kan gøre på websitet

21 Beskrivelse af kode Designmanual

22 2 eksempler på øl etikette til Midtfyns Bryghus Litteraturliste Litteratur Gallup Kompas Segment beskrivelser kompendie Wally Olins Viewpoints Corporate Identity The Ultimate Ressource, Buisness, Williams, Robins & Tollet, John The Non- Designer Web book Kilde 2002http://store1.adobe.com/cfusion/store/html/index.cfm?store=OLS- US&event=displayFont&code=GDTQ

23 Tidsplan

Indholdsfortegnelse. Midtfyns Bryghus projekt 2 Adnan, Martin, Mette, Sabrina & Tina D. 07-11-2011 11-11-2011

Indholdsfortegnelse. Midtfyns Bryghus projekt 2 Adnan, Martin, Mette, Sabrina & Tina D. 07-11-2011 11-11-2011 Indholdsfortegnelse Midtfyns Bryghus projekt 2 1. Præsentation til Midtfyns Bryghus 3 1.1 Midtfyns Bryghus - gør de blinde seende 3 1.2 Vores idé 3 1.3 Vi vil gøre Midtfyns Bryghus mere synlige 4 2. Indledning

Læs mere

Oliver Marco van Komen Afsluttende opgave 02-05-2014. Kost ved slidgigt. Case 2. Personlig fysisk hjælp

Oliver Marco van Komen Afsluttende opgave 02-05-2014. Kost ved slidgigt. Case 2. Personlig fysisk hjælp Kost ved slidgigt Case 2. Personlig fysisk hjælp Problemobservering Sygdommen slidgigt også kaldes artrose er den mest udbredte led sygdom overhovedet, det kan medføre voldsomme smerter. Sygdommen påvirker

Læs mere

Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/

Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/ Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/ Ahmad Hahmoud Besir Redzepi Jeffrey Lai 04/05-2009 2.semester 3. projekt Indholdsfortegnelse: 1.0 Forord 3 2.0 Kommunikationsplan 4 3.0 Navigationsdiagram

Læs mere

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk Kunde Bogforlaget Frydenlund A/S Produkt www.his2rie.dk Opgave Hjemmesiden før Redesign af hjemmesiden www.his2rie.dk, som ejes af forlaget. Min opgave lød på, at udforme et nyt design til hjemmesiden,

Læs mere

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation Portfolioudvikling I denne rapport vil du kunne læse om mit porfolios tilblivelse. Det skal give læseren indblik i mine designvalg og hele processen bag projektet. Hjemmesiden er kodet fra bunden i HTML

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Hjemmeside til Dizzy Mizz Lizzy

GRAFISK DESIGN. Hjemmeside til Dizzy Mizz Lizzy GRAFISK DESIGN Hjemmeside til Dizzy Mizz Lizzy PROCESSBESKRIVELSE Beskrivelse af Dizzy Mizz Lizzy website Opstart 01. Research, filsøgning, idégenerering, målgruppe. 02. Designopsætning i photoshop Målgruppe

Læs mere

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress. KALAS FESTIVAL Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.com Casper Ragn http://www.casperragn.wordpress.com Niels Otto Andersen

Læs mere

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave.

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave. Portfolioudvikling Planlægning Da jeg startede på projektet lavede jeg en tidsplan, til at starte med gav jeg de forskellige opgaver lidt ekstra tid eftersom jeg synes man altid formår at bruge lidt mere

Læs mere

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Først øvelse. Lav en designanalyse i tekst og billeder af det udleverede website www.kariyer.net. Vi startede med en hjemmeside, der så ud som følgende: Gennemgående

Læs mere

FORSIDE KONCEPTBESKRIVELSE LOGO DON TS RESPEKTAFSTAND FARVEVALG TYPOGRAFI FOTOSTIL DESIGNMANUAL

FORSIDE KONCEPTBESKRIVELSE LOGO DON TS RESPEKTAFSTAND FARVEVALG TYPOGRAFI FOTOSTIL DESIGNMANUAL DESIGNMANUAL KONCEPTBESKRIVELSE MODERNE TRADITIONALITET Vi har valgt en festival som kører på nogle mere traditionelle værdier i forholdet til mange andre festivaler. Øllet har i mange år været en stor

Læs mere

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner Portfolioudvikling Line la Fontaine Multimediedesigner Indholdsfortegnelse - Designvalg s. 1-9 - Målgruppe s. 1 - Wireframes/skitser s. 1-5 - Informationsarkitektur s. 6-7 - Farver s. 8 - Typografi s.

Læs mere

Michella+Serritzlew+Jacobsen+

Michella+Serritzlew+Jacobsen+ Designmanual+ Afsluttende+projekt+1.+Semester++ Michella+Serritzlew+Jacobsen+ CopenhagenBusinessAcademy 1.Semester MichellaSerritzlewJacobsen MULB Indholdsfortegnelse PBS...3 WBS...3 Brainstorm...4 Wireframes...5

Læs mere

Projekt: Kend dine brugere. Tr09mul02 Andreas Münter Jesper Hansen Tommy Pedersen Robin Hansen

Projekt: Kend dine brugere. Tr09mul02 Andreas Münter Jesper Hansen Tommy Pedersen Robin Hansen Projekt: Kend dine brugere Tr09mul02 Andreas Münter Jesper Hansen Tommy Pedersen Robin Hansen Indholdsfortegnelse Introduktion: 3 Marketing: 3 Usability test: 4 Mockup design 6 Opsumering 7 Konklusion

Læs mere

BRUGTE KLODSER TIL NYE IDEER DESIGNMANUAL & SOCIAL PLAYBOOK

BRUGTE KLODSER TIL NYE IDEER DESIGNMANUAL & SOCIAL PLAYBOOK DESIGNMANUAL & SOCIAL PLAYBOOK 1 DESIGNMANUAL INDHOLDSFORTEGNELSE Designmanual 4 Brug af logo 10 Farver 11 Typografi 12 Maskot Social Playbook 14 Hvad er en social playbook? 15 Facebook 17 Instagram 19

Læs mere

CPH Business Academy. Lærere: JHI & TUJE www.ysy.dk/cfunding-it/index.html 04-10-2015

CPH Business Academy. Lærere: JHI & TUJE www.ysy.dk/cfunding-it/index.html 04-10-2015 Crowdfunding Modul 3 CPH Business Academy. Lærere: JHI & TUJE www.ysy.dk/cfunding-it/index.html 04-10-2015 Josephine Lorentzen Camilla Norqvist Hansen Shiya Yang Michella Serritzlew Jacobsen Kamilla Melnyczok

Læs mere

Forside 1: Bagside og bogryg:

Forside 1: Bagside og bogryg: Bagside og bogryg: Bagsiden og bogryggen er lavet i de samme farver som forsiden for at opnå et gennemgående og sammendhængende look. Stregen som skal forestille jernbanen er også fortsat på både bogryggen

Læs mere

Website design for WALK & TALK LYNGBY STAVGANGSKLUB. Gruppemedlemmer fra Mul A. Link til online visning af websitet

Website design for WALK & TALK LYNGBY STAVGANGSKLUB. Gruppemedlemmer fra Mul A. Link til online visning af websitet Website design for WALK & TALK LYNGBY STAVGANGSKLUB Gruppemedlemmer fra Mul A Auguste Ottesen Ida Bach Mark Harboe Patrick Eilert https://augusteottesen.wordpress.com https://idabachhansen.wordpress.com

Læs mere

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt.

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt. Opgaven Opgaven var fiktiv og bestod i at redesigne og kode hjemmesiden Copenhagen Street Food samt at redesigne logo. Kunden ville gerne have et bedre flow på hjemmesiden og tiltrække flere besøgende

Læs mere

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV COPENHAGEN Opgaven Kunden The Organic Bakery er en voksende bagerkæde i Storkøbenhavn med hovedsæde på Østerbro. Bageriet beskæftiger sig med økologisk bagværk, herunder brød og kager. Det, de er mest

Læs mere

OPGAVEBESKRIVELSE: Opgaven er en kundeopgave for Janne Berg, studerende til psykoterapeut.

OPGAVEBESKRIVELSE: Opgaven er en kundeopgave for Janne Berg, studerende til psykoterapeut. OPGAVEBESKRIVELSE: Opgaven er en kundeopgave for, studerende til psykoterapeut. Hun vil gerne være selvstændig efter sin uddannelse og ønsker sig dermed en fuld grafisk identitet. ARBEJDSPROCESS: For at

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

Dokumentation. Grafisk Design

Dokumentation. Grafisk Design Dokumentation Dokumentation OPGAVEN: Denne opgave er lavet for en ny opstartet cafe og restaurant i Vordingborg, de skulle derfor bruge et logo som det første og derefter en hel design linje. Deres ide

Læs mere

Y ELL O W G REN A D E

Y ELL O W G REN A D E YELLOW GRENADE OPGAVEN Nick Christiansen kontaktede mig på Facebook. Han havde set mit coverbillede, (ulven ses på modstående side) som jeg har tegnet i Illustrator. Han var helt vild med ulven, der udelukket

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE Designforslag til hjemmeside til motorcykelklubben Mc Chaufførerne GRAFISK DESIGN / Dorte Damsgaard Larsen 1/15 DESIGNPROCES Indledende møde med

Læs mere

Hjemmeside design til Everyday Health

Hjemmeside design til Everyday Health Graf isk Design Hjemmeside design til Everyday Health Graf isk Design/Dokumentation Opgave Ejen af Everyday Health klinikken i København, kunne godt tænke sig at hendes nuværende hjemmeside blevet lavet

Læs mere

NY IDENTITET TIL SCHWARZ

NY IDENTITET TIL SCHWARZ GRAFISK DESIGN NY IDENTITET TIL SCHWARZ Redskaber: Photoshop Illustrator Kundeprofil: Schwarz er en eksklusiv forhandler af senge og tilbehør i topklavlitet. Med deres store sortiment af kvalitetsmærker

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Navn: Skole: Anslag: Emne: Klasse: Dato: URL:

Navn: Skole: Anslag: Emne: Klasse: Dato: URL: Veronicas Portfolio Navn: Veronica Brun Jensen Skole: Erhvervsakademiet Lillebælt Anslag: 9.665 Emne: Obligatorisk Porfolio Klasse: Web B, 2012, 1 sem. Dato: 3/1-13 URL: http://vero0027.mmd.eal.dk/portfolio/index.html

Læs mere

Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot

Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot til hjemmesiden. Mine indledende tanker bag hjemmesiden

Læs mere

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl.

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl. Indledning Mit sidste projekt her på 1.semester gik ud på at jeg skulle lave et redesign af mit første portfolio, som jeg lavede i starten af semesteret. Formålet var at vise hvad jeg havde lært siden

Læs mere

Eksamensopgave 2012. Aarhusportalen. Melissa Emilie

Eksamensopgave 2012. Aarhusportalen. Melissa Emilie Eksamensopgave 2012 Aarhusportalen Melissa Emilie Indhold Indhold... 1 Aarhusportalen... 2 Projektbeskrivelse... 2 Hvem er kunden... 2 Målgruppe... 2 Hvad ønsker vi at opnå... 2 Temaer... 2 Tidsplan...

Læs mere

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE GRAFISK DESIGN OPGAVEN Jeg har valgt at designe et grafisk element til mit digitale produkt. Jeg var heldig at få til opgave af Colornails, at designe Deres hjemmeside til dem. Colornails er et nyt og

Læs mere

Creativity Design Undersøgelse Case 1: Auction Travels INDEX... 1 DESIGNOVERVEJELSER... 2 LOGOFREMSTILLING... 7 FLOWCHART... 8 STORYBOARDS...

Creativity Design Undersøgelse Case 1: Auction Travels INDEX... 1 DESIGNOVERVEJELSER... 2 LOGOFREMSTILLING... 7 FLOWCHART... 8 STORYBOARDS... Index INDEX... 1 DESIGNOVERVEJELSER... 2 START IDEER... 2 INFORMATIONSDESIGN... 2 BUDSKABET: 2 ORGANISERING AF INDHOLD (SITEMAP): 3 SITE MAPS 3 INTERAKTIONDESIGN... 4 PRÆSENTATIONSDESIGN... 5 ALLE SIDER

Læs mere

GRAFISK DESIGN 1. HOVEDFORLØB

GRAFISK DESIGN 1. HOVEDFORLØB GRAFISK DESIGN 1. HOVEDFORLØB LAUESEN HUS - OG HAVESERVICE //GRAFISK DESIGN BRIEF Lauesens hus- og haveservice er en enmandsejet virksomhed, som trænger til et løft på sin reklame del. Det er et firma,

Læs mere

PROGRAM VALG: InDesign CC Illustrator CC Photoshop CC Dreamweaver CC

PROGRAM VALG: InDesign CC Illustrator CC Photoshop CC Dreamweaver CC grafisk design WITTH AIRLINES KUNDEN: Kunden Carl Witth har etableret et rejseselskab, med rejser til lave priser. Witth Airlines er et selskab der flyver til de fleste hovedstæder samt storbyer til en

Læs mere

Grafisk Design OVERSIGT. 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard

Grafisk Design OVERSIGT. 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard OVERSIGT 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard 2 Logo A. Skitser B. Valg af fonte C. Farver D. S et E. Kvalitetstjek 3 App A. Overvejelser B. Format C. Moodboard D. Skitser

Læs mere

1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December Januar 2015

1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December Januar 2015 1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December 2014 - Januar 2015 Redesign af online portfolio www.cbruhn.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Formål 3 Planlægning 4 Designvalg 5 Moodboard 6 Informationsarkitektur

Læs mere

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Grafisk design Grafisk design l 3 Grafisk design l 4 Identitet til ny tøjbutik i form at logo, visitkort, paper bags, stickersmærker,

Læs mere

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Webintegrator Thomas á Rógvi 221191-2505 Indholdsfortegnelse Opgaven... 3 Tidsplan... 4 Målgruppe... 5 Layout... 6 Design... 7 Fonte... 7 Browser... 7 Bilag... 8 Det

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013

PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013 PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD RETNINGSLINJER LOGO PLACERING OG BRUG FRIZONE: PLACERING: TYPOGRAFI PRIMÆR TYPOGRAFI SEKUNDÆR TYPOGRAFI KOMMUNIKATION GRUNDPAPIR

Læs mere

Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland

Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland I det følgende har jeg skrevet refleksioner, spørgsmål og tanker vedr. hvilke områder jeg ser i kan forbedre og måske bør se nærmere på. Tankerne er inddelt

Læs mere

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com Facebook Timeline KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com W EBDANMARK.COM APS T: +45 7020 1619 CVR 25 85 88 32 SØNDERHØJ 7 DK- 8260 VIBY J F: +45 7020 1629 INFO@W

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Læringskoncept for Dansk Rideforbund

GRAFISK DESIGN. Læringskoncept for Dansk Rideforbund Læringskoncept for Dansk Rideforbund Produkt og målgruppe: Udarbejdelse og idéudvikling af et nyt læringskoncept I børnehøjde til Dansk Rideforbund. Det skal fokusere på sikkerhed I ridningen og målrette

Læs mere

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe Ide Designprocess I denne opgave har jeg udviklet et website for et feriehus. Kunden ønsker et site, som både fungere privat, men også som offentlig hjemmeside. Hele site skal være på dansk, tysk og engelsk.

Læs mere

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen.

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen. Introduktion til webdesign Jeg har igennem webdesign projektet arbejdet med en masse forskellige processer, i alt 6 processer. Disse er skab moodboard fra en side, informationsdesign, navigationsdesign,

Læs mere

JB Plastics visuelle identitet... 2. Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6. Designprocessen... 6

JB Plastics visuelle identitet... 2. Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6. Designprocessen... 6 0 Indholdsfortegnelse JB Plastics visuelle identitet... 2 Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6 Designprocessen... 6 WBS (Work Breakdown Structure)... 6 Procesnedbrydning og SWOT...

Læs mere

Manual til WordPress CMS

Manual til WordPress CMS Manual til WordPress CMS 1. Log ind på din Wordpress-side For at arbejde på din hjemmeside skal du først logge ind på administrationsdelen. Muligvis har du et direkte link på siden. Ellers er adressen

Læs mere

RAPPORT. App 4. projekt 3. semester. www.mypedersen.dk/sem3projekt4app.html Mail: mypedersen@gmail.com

RAPPORT. App 4. projekt 3. semester. www.mypedersen.dk/sem3projekt4app.html Mail: mypedersen@gmail.com RAPPORT App 4. projekt 3. semester Uarbejdet af Mayianne Nøks Pedersen, den 15. november 2012 www.mypedersen.dk/sem3projekt4app.html Mail: mypedersen@gmail.com INDHOLDSFORTEGNELSE PROBLEMFORMULEREING...

Læs mere

Grafisk Workflow. hovedforløb 2

Grafisk Workflow. hovedforløb 2 Grafisk Workflow hovedforløb 2 WORLD OF FURNITURE Forside.wrapper width: 95%; margin: 0 auto; box-shadow: 0px 0px 25px #888888; Image slider carousel 5 sekunder .button span.button span:after.button:hover

Læs mere

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 11-05-2015 Affaldshåndtering Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 Hans Rasmussen & Kevin Kumar ROSKILDE TEKNISKE GYMNASIUM Indhold Affaldshåndtering i Grønsted kommune... 2 Krav... 2 Design...

Læs mere

Designmanual. Version 1. 02-06/2013

Designmanual. Version 1. 02-06/2013 Designmanual Version 1. 02-06/2013 s designmanual indhold Indhold 2 Introduktion... 3 Kommunikationsunivers... 4 Konceptbeskrivelse...5 HVAD...5 HVEM...5 HVORDAN...5 HVOR...5 HVORNÅR...5 Konceptskitse...6

Læs mere

GRAFISK - DESIGN HJEMMESIDER TIL IME FONDEN

GRAFISK - DESIGN HJEMMESIDER TIL IME FONDEN GRAFISK - DESIGN HJEMMESIDER TIL IME FONDEN Dokumentation OPGAVEN Opgaven står i af få redesignet IME fondens online profil og dertil hørende kampagner samt tilbud de kører online. IME s hovedside skal

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Forord 3 Problemformulering 4 Udviklingsmetode 5 Tidsplan 6 Målgruppe 7 Design brief 8 Logo 10 Typografi og farve 11 Navigationsdiagram 12 Usecase

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

Style and Experience

Style and Experience Style and Experience Odense Vinterjazz Url: http://se.website-cms.dk/ MMD Odense Vejledere - Mona Lyngs Kjærgaard, Jens Berg & Bjarne Slipsager Gruppe 1 Van Tuan, Olaf De Backer, Stine Holm Andersen &

Læs mere

GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST

GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST Hjemmesidedesign og udvikling www.mads-pj.dk/clothesly MADS PADKÆR JØRGENSEN - GRAFISK DESIGN Side 1 af 13 DOKUMENTATION OPGAVE Opgaven jeg stillede mig

Læs mere

Målgrupper. Af Phuong og Camilla

Målgrupper. Af Phuong og Camilla Målgrupper Af Phuong og Camilla Målgrupper En målgruppe eller et segment, er en gruppe af kunder eller mulige købere, som en virksomhed retter sin markedsføring imod. Det er vigtigt for en virksomhed at

Læs mere

REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015

REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015 REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015 Christoffer Møller Jarolics CPH Business Lyngby Multimediedesign Udviklingsprocessen af tilblivelsen af dette projekt redesign af portfolio, vil på de følgende sider

Læs mere

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion...

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... 4 Fase 5: Test... 5 Fase 6: Offentliggørelse... 5 Kanyle-modellen:...

Læs mere

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9 Kommunikation Hjemmeside 2 Intranet 3 Sociale medier 4 Reklamekampagner 5 Aktiviteter / events 8 360 graders kommunikation 9 Kontakt til pressen 10 damkjær & vesterager 1 Hjemmeside ECCOs hjemmeside har

Læs mere

Design manual for. Lavet af Gruppe 3: Daniel Gade. Maj-britt Gierahn. Pia Skriver. Vejleder i projektet Space Networking anno 2013 er:

Design manual for. Lavet af Gruppe 3: Daniel Gade. Maj-britt Gierahn. Pia Skriver. Vejleder i projektet Space Networking anno 2013 er: Design manual for Lavet af Gruppe 3: Daniel Gade. Maj-britt Gierahn. Pia Skriver. Vejleder i projektet Space Networking anno 2013 er: Erhverv: Kirsten Kasch Kommunikation: Karen Malene Andreasen og Jens

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Selv om websites er yderst forskellige i deres fremtræden, så kan de stort set alle sammen passes ind i den skabelon som er illustreret herunder:

Selv om websites er yderst forskellige i deres fremtræden, så kan de stort set alle sammen passes ind i den skabelon som er illustreret herunder: Design en praktisk guide. Et design udtrykker dit websites grafiske udseende, lige fra hvilke skrifttyper der anvendes op til hvor navigationen er placeret og hvilke interaktive elementer der skal benyttes.

Læs mere

srum Fritidsaktiviteter 04-12-2008: 1. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 17/11-2008 Aflevering: 4/12-2008

srum Fritidsaktiviteter 04-12-2008: 1. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 17/11-2008 Aflevering: 4/12-2008 Gruppe 9: Besir Redzepi, Jacob Pedersen, Garwun Jeffrey Lai og Sean Rørgren srum Fritidsaktiviteter 04-12-2008: 1. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 17/11-2008 Aflevering: 4/12-2008 Indholdsfortegenelse

Læs mere

Hotel Hans Egede. Designmanual (råskitseret) Version 0.7 / oktober 2012

Hotel Hans Egede. Designmanual (råskitseret) Version 0.7 / oktober 2012 Hotel Hans Egede Designmanual (råskitseret) Version 0.7 / oktober 2012 Introduktion 1 Hotel Hans Egede ønsker ny grafisk design identitet, og har i den forbindelse forespurgt på et oplæg fra forskellige

Læs mere

Overblik Program 28. maj

Overblik Program 28. maj Overblik Program 28. maj Opbygning af planche Brand & identitet Tekst til planche Tekst til planche Overvej målgruppen - Hvem er målgruppen for produktet? - Hvordan signaleres det i skrifttyper? Tekst

Læs mere

Portfolie Redesign. Forord. Det tekniske. Tema ide. Css. opløsning.

Portfolie Redesign. Forord. Det tekniske. Tema ide. Css. opløsning. Portfolie Redesign dette er en gennemgang af opbyggelse af mit portfolie, med samtilige begrunderlser af design valg. Forord Min portfolie hjemmeside er fra start af ment som et startplatform og ikke et

Læs mere

JB Plastic A/S. 3.Projekt - Rapport. MUL B - Gruppe E1 & E2

JB Plastic A/S. 3.Projekt - Rapport. MUL B - Gruppe E1 & E2 JB Plastic A/S 3.Projekt - Rapport MUL B - Gruppe E1 & E2 Indholdsfortegnelse JB PLASTIC A/S... 3 WBS... 3 TANKER VEDRØRENDE DESIGN AF LOGO... FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. LETTERHEAD... 5 ANDRE IDÉER

Læs mere

2/ Sofia Seidler H3 Svendeprøve

2/ Sofia Seidler H3 Svendeprøve GRAFISK DESIGN OPGAVEN: Jeg har valgt at lave en fiktiv opgave for et nystartet brand ved navn, som sælger t-shirts og plakater med dyreprint som motiver. Jeg har haft fokus på deres logo, visitkort, gogards,

Læs mere

Style & Experience project

Style & Experience project Style & Experience project Erhvervsakademiet Lillebælt, MMD, Web B, Gruppe 7. Mette Gry Schmidt, Anders Kristian Jepsen, Thomas Sølvbjerg, Jakob Thage og Admira Sehic Anslag 19.606 URL: http://thom441e.mmd.eal.dk/bazar/bazar1.html

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Pernille Sjøgreen Kathrine Amalie Russell Harder Line Rasmussen www.pernillesjoegreen.com www.kathrineharder.com

Læs mere

GARA DESIGN MANUAL. På de følgende sider kan Agaras designmanual findes.

GARA DESIGN MANUAL. På de følgende sider kan Agaras designmanual findes. A GARA DESIGN MANUAL På de følgende sider kan Agaras designmanual findes. elementer der er skabt. Ved hjælp af designmanualen er det muligt at videreudvikle designet til Agara og stadig holde sig indenfor

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

KONCEPTBESKRIVELSE KarriereIndex - PBA E-konceptudvikler - UCN - Gruppe: Heidi, Janus, Ulrik, Eyla. Konceptbeskrivelse til

KONCEPTBESKRIVELSE KarriereIndex - PBA E-konceptudvikler - UCN - Gruppe: Heidi, Janus, Ulrik, Eyla. Konceptbeskrivelse til Konceptbeskrivelse til 1 Indledning Konceptet omhandler en personlig webportal, som skal kunne hjælpe dens brugere med at finde viden og inspiration til at udvikle deres karriere. Altså er det et webkoncept,

Læs mere

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN.

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. Grafisk design Grafisk design Opgaven Jeg har fået til opgave at re-designe Sells.dk. Sitet skal benytte elementer fra en kampagne, der tidligere er

Læs mere

Designmanual for webintegrator grundforløbs eksamen

Designmanual for webintegrator grundforløbs eksamen Kræn Byskov Videndjurs Webintegrator Designmanual for webintegrator grundforløbs eksamen Side 1-14 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Målgruppe 4 Timeline 5 Logo 6 Font 7 Farver 8 Flowchart 9 Storyboard

Læs mere

Helosan og Kræftens Bekæmpelse

Helosan og Kræftens Bekæmpelse 1 Indledning Corporate Social Responsibility - CSR er en form for corporate selvregulering integreret i en forretningsmodel. CSR politik fungerer som et indbygget, selvregulerende mekanisme, hvorved skærme

Læs mere

GRAFISK DESIGN GRÅ ROSA VIOLET. BESKRIVELSE AF OPGAVEN Fiktiv opgave hvor jeg har udarbejdet et logo, et visitkort og en hjemmeside for en fotograf.

GRAFISK DESIGN GRÅ ROSA VIOLET. BESKRIVELSE AF OPGAVEN Fiktiv opgave hvor jeg har udarbejdet et logo, et visitkort og en hjemmeside for en fotograf. GRAFISK DESIGN BESKRIVELSE AF OPGAVEN Fiktiv opgave hvor jeg har udarbejdet et logo, et visitkort og en hjemmeside for en fotograf. KRAV TIL UDTRYKKET Moderne Enkelt Minimalistisk Responsivt Brugervenligt

Læs mere

Redesign af Cinnober. Analyse af hjemmesiden Cinnober

Redesign af Cinnober. Analyse af hjemmesiden Cinnober Redesign af Cinnober Gruppe 25 Vi har i denne uge arbejdet på at redesigne hjemmesiden til butikken Cinnober, som ligger på Strøget i København. Cinnober sælger bøger og andre kontorartikler. Deres hjemmeside

Læs mere

TalkingWeb til ipad / Android

TalkingWeb til ipad / Android TalkingWeb til ipad / Android Kort instruktion til Appen TalkingWeb til ipad side 1-13 Kort instruktion til Appen TalkingWeb til Android - side 13-21 Web browser til oplæsning med ordmarkering på Internettet

Læs mere

Designguide til Region Hovedstadens Web- & online-tv

Designguide til Region Hovedstadens Web- & online-tv Region Hovedstaden Designguide til Region Hovedstadens Web- & online-tv Designguide til Region Hovedstadens Web- & online-tv INDHOLD Introduktion 1 Logoplacering 2 Filmens titel 3 Titler og afsenderlogo

Læs mere

Skab bedre relationer gennem forbedring af image

Skab bedre relationer gennem forbedring af image Skab bedre relationer gennem forbedring af image I ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. Maya Angelou Om

Læs mere

GRUPPE 5 Line - Nanna - Thea - Sarah

GRUPPE 5 Line - Nanna - Thea - Sarah GRUPPE 5 Line - Nanna - Thea - Sarah Gruppeopgave uge 40 Redesign af website - Feelgood Bakery 2. oktober 2015 Link til site http://nannalauth.com/fgb/website.html Kode Brugernavn : keammd Adgangskode

Læs mere

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign Quick Guide til bedre markedsføring 1 Lign en forretning Produktet kommer først Præsentér dine B2B-produkter og -serviceydelser allerede på forsiden af

Læs mere

Van, Olaf, Stine & Nicolette Style and Experience 02-12-2011

Van, Olaf, Stine & Nicolette Style and Experience 02-12-2011 Vi mener, at vi imødekommer brugergruppens behov og ønsker, da vi har skabt et nyt og anderledes design. Vores målgruppe stræber konstant efter nytænkning og søger events de kan deltage i med deres venner.

Læs mere

OPGAVE: WELOVEORGANIC.COM WEBSHOP

OPGAVE: WELOVEORGANIC.COM WEBSHOP OPGAVE: WELOVEORGANIC.COM WEBSHOP OPGAVEN OG AFSENDER: Weloveorganic.com er en forholdsvis ny virksomhed, der pånuværende tidspunkt udelukkende sælger økologisk tøj til kvinder. På længere sigt ønsker

Læs mere

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER SIZE 34-54 2014 AUTUMN COLLECTION shop online bonaparte.dk MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER Grafisk Design Grafik & Billedbehandling Typografi & Ombrydnig Grafisk produktion & Workflow Et magasin om knogleskørhed,

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE

DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE Marts 2017 /2 INDHOLD FORORD 3 LOGO/ET STÆRKT SYMBOL 4 LOGO/ANVENDELSE 5 LOGO/SUPPLERENDE LOGOER 6 REGLER FOR BRUG AF KERNEBUDSKAB 7 FARVER 8 FARVE-SÆT 9 GRAFISK ELEMENT/BÅNDET

Læs mere

M.OE. Designmanual December 2014 1. udgave

M.OE. Designmanual December 2014 1. udgave M.OE Designmanual December 2014 1. udgave INDHOLDFORTEGNELSE ANVENDELSE 3 Rammer for anvendelse 4 GRUNDELEMENTER 5 Logo 6 Varianter 7 Skalering 8 Respektafstand 9 Farver 10 Typografi 11 Ikoner 12 BREVLINJE

Læs mere

G R A F I S K D E S I G N L O G O

G R A F I S K D E S I G N L O G O GRAFISK DESIGN LOGO Andreas Ernst Tørnqvist / Grafisk Design Opgavebeskrivelse Jeg fik stillet opgaven at designe en iden ti tet til min vens nye It-support firma. Opgaven var fri, der var ingen krav,

Læs mere

DESIGNMANUAL DIGITAL

DESIGNMANUAL DIGITAL DESIGNMANUAL DIGITAL Januar 2016 INDHOLD INDLEDNING 5 1. ELEMENTER 6 1.1 LOGOER 7 1.1.1 Primære logoer 7 1.1.2 Sekundære logoer 8 1.2 FARVER 9 Farver, Global 9 Farver, Kanal 4 9 Farver, 6 eren 9 Farver,

Læs mere

Analyse af website: cinnobershop.dk

Analyse af website: cinnobershop.dk Analyse af website: cinnobershop.dk Gruppe 12: Brit, Caroline, Line & Søren v1_7/3-16 Indholdsfortegnelse ANALYSE Kommunikation 3 Wireframes - Home 4 - about 5 - webshop 6 - webshop/betaling 7 Grafiske

Læs mere

Roskildes tekniske gymnasium. Kulløse Mijlømesse. Afsluttende kom/it projekt

Roskildes tekniske gymnasium. Kulløse Mijlømesse. Afsluttende kom/it projekt Roskildes tekniske gymnasium Kulløse Mijlømesse Afsluttende kom/it projekt Casper Hansen og Christian Hansen 26-04-2009 Indhold Indledning... 3 Planlægning... 3 Overvejelser... 3 Hvordan man kommer til

Læs mere

Designmanual. Bilag 04

Designmanual. Bilag 04 Designmanual Tekst logo: Gruppens logo er RER (står for Red Eyed Rabbit). Det er enkelt og stilrent, men samtidig lidt rustikt, hvilket kendetegner gruppen godt, med den mørkere lidt alternative stil.

Læs mere

DSU Dansk Stavgang Union

DSU Dansk Stavgang Union DSU Dansk Stavgang Union Projekt 3 af Camilla, Mateen, Mikkel & Sandie Indholdsfortegnelse Design brief Side 3 Projektplanlægning Side 4 Stakeholder analyse Side 6 Informations arkitektur Side 8 Medier

Læs mere