Brugsanvisning for Gansow Fejemaskine

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugsanvisning for Gansow 512 712 Fejemaskine"

Transkript

1 Side 1 af 24 Brugsanvisning for Gansow Fejemaskine

2 Side 2 af 24 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE SIKKERHEDSFARE SERIENUMMER OG CE-MÆRKNING FORORD ANVENDELSESOMRÅDE UDPAKNING AF MASKINEN KLARGØRING AF MASKINE Montering af sidebørste Montering af styr KONTROL START Elektrisk version KORREKT BRUG RENGØRING AF AFFALDSBEHOLDERE Frontbeholder Bagerste beholder RUTINEMÆSSIG VEDLIGEHOLDELSE BATTERIOPLADNIG FILTERVEDLIGEHOLDELSE UDSKIFTNING OG JUSTERING AF SIDEBØRSTE UDSKIFTNING OG JUSTERING AF HOVEDBØRSTEN UDSKIFTNING OG JUSTERING AF DRIVREMME Udskiftning af drivrem ved hovedbørste Udskiftning af drivrem ved sidebørste Udskiftning af drivrem UDSKIFTNING AF KLAPPER Yderste sideklapper Inderste sideklapper Midterste sideklapper UDSKIFTNING AF TRÆKKABEL Fjern trækkablet på følgende måde: Udskiftning af sidebørsternes hejsekabel UDSKIFTNING AF MOTORVENTILATOR (Elektrisk version) LEDNINGSDIAGRAM 520 ET LEDNINGSDIAGRAM 720 ET FEJLFINDING SKROTNING AF MASKINEN... 23

3 Side 3 af 24 GENEREL INFORMATION Enhver henvisning til bevægelser til højre eller venstre med eller mod uret i denne brugsanvisning skal altid overholdes mht. maskinens bevægelsesretning. NOTE Dette symbol gør opmærksom på funktioner, som kan forårsage skade på maskinen, hvis den udføres forkert. Dette symbol gør opmærksom på funktioner, som kan skade føreren af maskinen, hvis den udføres forkert. Dette symbol gør opmærksom på funktioner, som man skal læse meget grundigt om. Rådfør dig meget grundigt med denne brugsanvisning for at opnå fortrolighed med maskinen og for at lære, hvordan den benyttes mere effektivt. 1.1 SIKKERHEDSFARE Alle afsnit i det følgende kapitel kan forårsage skade på mennesker og/eller ting, hvis de følges forkert. HOLD ALTID MASKINEN UDEN FOR BØRNS RÆKKEVIDDE. VIGTIGT Forholdsregler, som skal tages, før start af maskinen: For at lette transporten er sidebørste, håndtag og den øverste beklædning ikke monteret i deres rigtige arbejdsposition. Monter derfor disse før brug af maskinen. Monter, som beskrevet i denne brugsanvisning. Brug ikke maskinen til at opsuge væske. Maskinen må kun benyttes af uddannet personale. Sluk altid maskinen før rengøring eller service af denne. Vær opmærksom ved anvendelse på skrå overflader, da maskinen ikke er udstyret med parkeringsbremse eller servicebremse. Efterlad ikke maskinen uden opsyn på skrå overflader. Maskinen må kun benyttes af kvalificeret og uddannet personale.

4 Side 4 af 24 Gør ALDRIG følgende: - Benytte maskinen til transport af mennesker; - Røre ved maskinens bevægende dele; - Fjerne maskinens beskyttelsesanordninger, mens den kører; - Efterlad aldrig maskinen uden opsyn, mens den er tændt. Maskinen i benzin-version må kun benyttes i åbne og udluftede områder. Bær altid beklædning, som passer til den slags arbejde, der udføres. Hvis der arbejdes i et specielt støvet område (f.eks. cementfabrikker, savværker, marmorbearbejdningsfabrikker), anbefales det at bære: - en maske; - beskyttelsesbriller; - handsker. Benyt ikke stråler af vand til at vaske maskinen. Maskinen må ikke anvendes til opsugning af giftige masser. Maskinen kan kun anvendes nær lys. EFTERLAD ALDRIG maskinen uden opsyn med nøglen i instrumentbrættet. Hvis maskinen anvendes i områder med fare for faldende objekter, anbefales det, at føreren bærer hjelm. Anvend ikke maskinen til at feje kabler, remme, metaltråde eller lignede materiale op. Anvend ikke maskinen i nærheden af kabler, metaltråde eller lignende materiale. ANVENDELSE OG OPBEVARING I OMRÅDER MED RISIKO FOR EKSPLOSIONER ER FORBUDT. VIGTIGT: Producenten kan ikke holdes ansvarlig for ødelæggelser, som er forårsaget af, at maskinen er brugt til andre formål, end det, den er beregnet til. Maskinen må ikke tempereres; sker dette kan producenten ikke drages til ansvar for forkert brug eller ødelæggelse på maskinen. 1.2 SERIENUMMER OG CE-MÆRKNING Sikre altid, at maskinen er forsynet med skilt med serienummer og CE-mærkning i positionen vist på fig. 1. Hvis dette ikke er tilfældet, underrettes forhandleren straks.

5 Side 5 af 24 Fig FORORD Formålet med denne brugsanvisning er at informere føreren af maskinen om de basale regler, sikkerhedsregler og kriterier, som skal overholdes ved brug, justering og vedligeholdelse af maskinen. Maskinen er udviklet og produceret med det formål at sikre en fremragende udførelse og bedste komfort og lethed i forbindelse ved brug under mange forskellige arbejdsbetingelser. Før levering er maskinen blevet tjekket på fabrikken samt af din forhandler for at sikre, at den leveres til dig i perfekt arbejdsstand. Det er vigtigt, at instruktionerne i forbindelse med vedligeholdelse i denne brugsanvisning overholdes. Hermed opretholdes maskinens stand, og I sikres en problemfri brug. 1.4 ANVENDELSESOMRÅDE Maskinen, som er sammensat af et børste- og sugesystem, må KUN anvendes til at rengøre tørre overflader. Enhver anden brug kan skade mennesker eller ting, og er derfor FORBUDT. 1.5 UDPAKNING AF MASKINEN Pak maskinen ud med største forsigtighed; undgå at gøre noget, som kan skade den. Tjek om maskinen er beskadiget, når den er blevet pakket ud. Hvis I bemærker, at den ikke er i korrekt stand, brug den IKKE og informer forhandleren. For at gøre pakning og transport lettere er visse dele og tilbehør leveret separat. Følg omhyggeligt instruktionerne i de relevante afsnit for at samle dem. Indhold af pakke: 1 Maskine 1 Sidebørste 1 Brugsanvisning og manual til reservedele 2 Startnøgle 1 Overensstemmelseserklæring 1 Garantibevis

6 Side 6 af 24 Meddel venligst forhandleren, hvis nogen af ovennævnte dele mangler. Sørg for at holde pakningsmateriale (poser, papkasser, paller, kroge osv.) uden for børns rækkevidde. NOTE Af sikkerhedsgrunde er startnøglen sat fast på håndtaget under transport. 1.6 FORBRUGSARTIKLER Gearmotor: Batteri: Motor: MOVIBLAK 300 litium smørelse med tilsvarende egenskaber Destilleret vand Blyfri benzin. Motorolie 2.1 KLARGØRING AF MASKINE (Version med motor Version uden motor) Montering af sidebørste (Version med motor Version uden motor) - Håndtag til hævning af børste sættes i off-position (pos. 1 Fig. 3). - Fjern skruen fra sidebørstestangen. - Sæt børsten på stangen. - Skru skrue og spændskive på. Fig. 2/A

7 Side 7 af Montering af styr (Version med motor Version uden motor) - Løsn styrets låseskrue. - Placer styret i arbejdsposition. - Stram styrets låseskrue. Fig. 2/B Montering af kappen (Version med motor Version uden motor) Klargør batteriet eller gasmotoren før du samler dækket. Så snart du har gjort dette: - Løns kappens håndrat - Placer kappen på maskinen - Stram håndrattet 2.2 Klargøring af batteriet NOTE Batteriet skal klargøres inden det monteres i maskinen. Denne simple forholdsregel sikrer, at maskinen ikke beskadiges af de akkumulator væsker fra batteriet. Klargør altid batteriet i et tilpas ventileret rum. Ryg ikke og brug ikke åbne flammer under klargøringen (se i øvrigt afsnittet om vedligeholdelse af batteriet). Sørg for at opbevare de akkumulator væsker på et sikkert sted væk fra børn, når batteriet er ladet.

8 Side 8 af Klargøring af motoren NOTE Tjek oliestanden på motoren. Fyld tanken med blyfri benzin. Vær sikker på at knappen i pos. 9 (figur 5), som er placeret på motoren, er slukket. Ellers vil du ikke kunne bruge nøglen pos. 2 (figur 3) på instrumentbrættet. For en mere detaljeret information om maskinen; Slå op i den aktuelle manual KONTROL Fig. 3 1) Håndtag til kontrol af sidebørste: sæt håndtaget i ON-position og sidebørsten vil komme i arbejdsposition, og den vil begynde at rotere. Sæt håndtaget i OFF-position for at stoppe børsten. 2) Startnøgle: denne kontakt starter og stopper alle maskinens funktioner. 3) Stikkontakt til batterioplader (kun på den elektriske version): ved at sætte en 12V 10A batterioplader i stikkontakten oplades batteriet (se afsnittet om batteriopladning). 4) Lampe ved opladning (kun på elektrisk version): Denne lampe viser batteriets tilstand under opladning. 5) Accelerationshåndtag (kun på motorversion): Brug dette håndtag til at regulere maskinens fart.

9 Side 9 af 24 6) Håndtag til fremdrift: ved at presse på dette håndtag vil maskinen begynde at bevæge sig fremad. 7) Håndtag til filterryster: dette håndtag styrer rengøring af filteret i filterrysteren (se afsnittet om filtervedligeholdelse). 8) Knap til styring af luftsugningstilgang (placeret under låget) denne åbner eller lukker sugeventilen. 9) Timer (kun på den elektriske version): viser maskinens totale antal arbejdstimer (valgfri). 10) Knap til filterryster (valgfri). 11) Kontakt til sugning. 12) Indbygget laderversion (valgfri) 13) Håndtag til hævning af kappe 14) Håndtag til at afblokere den forreste beholder 4.1 START ADVARSEL: Maskinen må kun anvendes af autoriseret personale. Efterlad ikke maskinen uden opsyn, når den kører. Brug ikke maskinen til at opsuge væske. Tag nøglen ud, før du forlader maskinen. HOLD MASKINEN UDEN FOR BØRNS RÆKKEVIDDE Elektrisk version Udfør følgende for at starte maskinen: - Sikre, at sidebørsten pos. 1 fig. 3 er i OFF-position. - Sæt kontakten pos. 2 fig. 3 på ON. Vent 10 sekunder før maskinen startes. - Tjek indikatoren pos. 4 fig. 3, før maskinen startes for at vurdere, om batteriet er helt opladet. Hvis ikke, fortsæt med at oplade. - Træk i håndtaget til fremdrift pos. 6 fig. 3 for at starte rengøringen. Hvis det er nødvendigt, igangsættes håndtaget pos. 1 fig. 3 ved at sætte denne i ON-position - dette starter sidebørsten. Husk at slukke for sidebørsten, hvis du har brugt den ved slutningen af arbejdet. Sluk maskinen og fjern nøglen fra kontrolpanelet. NOTE En automatisk anordning sikrer, at maskinen ikke kan anvendes ud over en vist batteriopladningsgrænse. Når denne grænse er nået, vil maskinen stoppe og batteriet skal oplades.

10 Side 10 af Motor version - Sørg for at sidebørsten i pos. 1 Figur 3 er slukket - Sørg for at maskinen har nok benzin og olie - Drej acceleratoren til pos. 5 Figur 3 for at starte - Placer nøglen pos. 2 Figur 3 til ON - Åben brændstofstappen pos. 3 Figur 4 - Hvis maskinen er kold, løft chokeren pos. 2 Figur 4 - Bevæg starthåndtaget pos. 7 Figur 4 - Så snart motoren begynder at køre, sluk for chokeren pos. 2 Figur 4 hvis den var startet - Bevæg dig efter aceleratoren pos. 5 Figur 3 for at nå den ønskede hastighed. - Når du er færdig med og bruge maskinen og du evt. har brugt sidebørsten pos. 1 Figur 3 skal du sætte den på OFF. Sæt acceleratoren på Start og sluk for maskinen med nøglen pos. 2 Figur 3. Luk for tappen til benzinen pos. 3 Figur ) Låg til benzintank 2) Choker 3) Benzin tap 4) Selv-vikling af udløsningskabel 5) Luftfilter 6) Gasspjæld ventilarm 7) Start håndtag 8) Tank 9) Motorknap 10) Motor navne plade 11) Stik 12) Lyddæmper 13) Låg til oliepåfyldning 14) Låg til tømning af olie

11 Side 11 af KORREKT BRUG Når du er blevet fortrolig med de nødvendige funktioner, som er krævet for at starte maskinen, kan du begynde at bruge fejemaskinen. For at opnå det bedste resultat er det altid nødvendigt at tage nogle få forholdsregler. Disse hjælper dig med at benytte maskinen optimalt og til at reducere skader til et minimum. Vær især opmærksom på: - Brug ikke maskinen til at feje metaltråde, reb eller remme op, eller til at suge vand og anden væske op. - Ved brug af maskinen på let, men ujævnt materiale (papirark, blade m.m.), hejses fronten af maskinen ved at presse ned på styret, så maskinen kan opsuge affaldet. - Brug filterrysteren ved slutningen af arbejdet (se afsnittet om panelfilter). - Sikre, at den midterste børste er reguleret korrekt (se afsnittet om justering af den midterste børste). Advarsel: NOTE Benzin er meget brandbart. Opbevar benzin i de rigtige beholdere. Fyld maskinen op, men kun når maskinen er slukket. Fjern ikke låget til benzintanken når maskinen kører eller er varm. Fyld altid tanken op på et åbent ventileret område. Rygning og åben ild er forbudt. Forsøg ikke at tænde maskinen, vent til dampen forsvinder. Sluk altid maskinen: - Før maskinen efterlades uden opsyn; - Før brændstoftanken fyldes op; - Før der udføres nogen reparationer eller lignende på maskinen. 4.3 RENGØRING AF AFFALDSBEHOLDERE Før udførelse af dette, skal det sikres, at alle dele er taget af maskinen. (*) ADVARSEL: Affald skal bortskaffes i overensstemmelse med loven Frontbeholder - Løft og drej de to låse på beholderen. - Tag fat i håndtaget/håndtagene, og fjern beholderen ved at trække opad. - Tøm beholderen (*). For at sætte beholderen tilbage på plads: - Sæt beholderen tilbage i maskinen oppefra. - Drej og sænk de to låse.

12 Ved levering Hver 10. time Hver 50. time Hver 100. time Side 12 af Bagerste beholder - Løft og drej de to låse på beholderen. - Tag fat i håndtaget/håndtagene, og træk beholderen ud af maskinen. - Tøm beholderen (*). For at sætte beholderen tilbage på plads: - Sæt beholderen tilbage i maskinen. - Drej og tryk på de to låse. 5.1 RUTINEMÆSSIG VEDLIGEHOLDELSE AL RUTINEMÆSSIG VEDLIGEHOLDELSE OG SPECIEL VEDLIGEHOLDELSE SKAL UDFØRES AF KOMPETENT PERSONALE ELLER AF AUTORISERET SERVICECENTER. BRUG ALTID ORIGINALE RESERVEDELE. ADVARSEL! AL VEDLIGEHOLDELSE SKAL UDFØRES MED SLUKKET MASKINE. TJEK Tjek batterivæske x X Tjek drivremme for slaphed X Tjek møtrikker og skruers fasthed X Tjek børster for slid X Tjek tætninger for slid og lækager X Tjek om alle funktioner er køreklar X X 5.2 VEDLIGEHOLDELSE AF BATTERI Batteriet holdes rent og tørt. Hold klemmer og poler rene. Hver 10. time fjernes kappen. Tjek beholdningen af akkumulatorvæske. Hvis det er nødvendigt fyldes op med destilleret vand. Batteriet skal vedligeholdes på et godt ventileret område. Rygning og åben ild er forbudt. Batteriet har 3 timers holdbarhed. Hvis du bemærker holdbarheden er mindre, tjek at:

13 Side 13 af 24 - børsterne ikke blokerer - batteriet er fuldt opladet BATTERIOPLADNIG Når maskinen er slukket: - Fjern kappen fra battericellerne - Fyld op med destilleret vand - Sæt ladestikket i pos. 3 FIGUR 3 med 12V-10A Batteriets levetid afhænger af den daglige vedligeholdelse og opladning iht. ladeniveauet. Sørg for at batteriniveauet ikke kommer under grænsen i lysdioden (se pos. 4 FIGUR 3. Når maskinen at blive helt afladet, stopper maskinen og batteriet skal oplades for at kunne starte maskinen igen. Lampe, opladning Grønt lys: Batteriet er opladet. Gult lys: Batteriet er snart tomt; oplad snarest muligt. Rødt lys: Batteriet er tomt. BRUG IKKE maskinen. Hver 200. arbejdstime tjekkes motorkulbørsternes tilstand og de udskiftes, hvis de er slidte. Forsøg altid at udskifte dem, inden de når 1000 arbejdstimer. 5.3 FILTERVEDLIGEHOLDELSE Rensning af filter Filteret er en af maskinens hovedkomponenter. Filteret er afgørende for at opnå de bedste resultater af din maskine. Hvis der dannes støv ved brug af maskinen, tjekkes filteret. Filteret renses på følgende måde: A) Pres og udløs håndtaget på filterryster pos. 7 fig. 3. Håndtaget styrer en stang, som fjerner tilstopning i filteret. Gentag dette fem eller 6 gange. Version med elektrisk filterryster (valgfri) B) Ved hjælp af knappen pos. 10 fig. 3 aktiveres de elektriske filterrystere. For at foretage filterrensning presses knappen ned i ca. 5 sekunder. Gentag dette tre eller fire gange. C) Udover rensning af filterrysteren anbefales det at fjerne maskinens filter nu og da, og rense det med lufttryk eller støvsuger. For at udføre dette fjernes filteret på følgende måde: - Fjern den bageste beholder. - Fjern den anordning, som stopper filteret pos. 1 fig Fjern filteret pos. 3 fig. 6, mens stangen til filterrysterne holdes op. - For at genmontere filteret pos. 3 fig. 6, udføres ovenstående i omvendt rækkefølge. ADVARSEL: På filteret er der en pil, som viser, i hvilken retning det skal monteres.

14 Side 14 af 24 Støvede omgivelser Hvis maskinen anvendes i et meget støvet område (cementfabrikker, savværker, marmorbearbejdningsfabrikker), anbefales det at anvende filterrysteren oftere. Udskiftning af filter Filteret skal udskiftes efter 200. arbejdstimer. Følg instruktionerne under punkt C). Når filteret er blevet monteret, tjekkes det at pakningen og filteret er støvtæt. AFFALD SKAL AFSKAFFES I OVERSENSSTEMMELSE MED LOVEN. Fig UDSKIFTNING OG JUSTERING AF SIDEBØRSTE Udskiftning Efter at have løftet den forreste del af maskinen, udskiftes sidebørsten ved at løsne skruen, som låser børsten fig. 2/A, og fjern børsten. Udskift børsten og sæt den nye på plads med skruen og dens spændskive. Justering Sidebørsten justeres ved at løsne skruerne pos. 1 fig. 6/A og ved at bruge skruekærven til at indstille den ønskede højde. Når den er indstillet strammes de to skruer.

15 Side 15 af UDSKIFTNING OG JUSTERING AF HOVEDBØRSTEN Udskiftning For at udskifte hovedbørsten, fjernes den forreste beholder og de fire fæstningsskruer løsnes for at fjerne børsten. Vær opmærksom på, hvilken retning børsten skal dreje, når en ny børste skal monteres: den skal lede skidt ind mod maskinens midte. Justering versionerne 510ST 720 ET 720ST (Fig. 6/A) For at justere hovedbørsten, fjernes den øverste motorhjelm; løsn låsemøtrikken pos. 3 fig. 6/A og drej justeringshåndtaget pos. 2 fig. 6/B i den ønskede retning (med uret for at forøge presset). Ved at trække håndtaget op ad, vil børsten være i hviletilstand. Dette gør dig i stand til at placere børsten, så den øverste motorhjelm kan lukkes. Fig. 6/A Justering version 510ET-711ET (Fig. 6/B) For at justere hovedbørsten, fjernes den øverste motorhjelm, løsn låsemøtrikken pos. 4 fig. 6/B, og drej justeringshåndtaget pos. 5 fig. 6/B i den ønskede retning (mod uret for at forøge presset). Ved at trække håndtaget op ad, vil børsten være i hviletilstand. Dette gør dig i stand til at placere børsten, så den øverste motorhjelm kan lukkes.

16 Side 16 af 24 Fig. 6/B UDSKIFTNING OG JUSTERING AF DRIVREMME Forbered maskinen til udskiftning af drivremme på følgende måde: - Fjern den øverste motorhjelm og den forreste beholder. - Efter fjernelse af højre hjul, løsnes de skruer, som fastgør kofangeren og højresides beskyttelsesskærm, og sidstnævnte fjernes. Med maskinen afmonteret på denne måde, kan du nu udskifte de beskadigede drivremme Udskiftning af drivrem ved hovedbørste - Fjern drivrem pos. 7 fig. 7 fra kileremskiven pos. 6 fig Fjern drivrem pos. 5 fig. 7 fra kileremskiven pos. 4 fig. 7 og pos. 6 fig Udskift drivrem. - Anbring drivrem pos. 7 fig. 7 på kileremskiven pos. 6 fig Udskiftning af drivrem ved sidebørste - Fjern drivrem pos. 7 fig. 7 fra kileremskiven pos. 6 fig Løsn fæstningsskruen pos. 8 fig. 7 og løsn krogene på sidearmen pos. 9 fig Fjern drivrem pos. 7 fig. 7 fra sidearmen pos. 9 fig Udskift drivrem. - Fæstn sidearmen pos. 9 fig. 7. til den ubenyttede tandbesatte ring - Stram skruen pos. 8 fig Placer drivrem pos. 7 fig. 7 på kileremskiven pos. 6 fig. 7.

17 Side 17 af Udskiftning af drivrem Fig. 7 - Løsn kileremskivens låseskrue pos. 4 fig. 7 og tag den ud af skaftet. Pas på ikke at tabe kilen. - Skru låseskruen på kileremskiven af pos. 3 fig. 7 og tag den ud af skaftet. Pas på ikke at tabe kilen. - Fjern drivremmen pos. 1 fig Placer den nye drivrem på kileremskiven pos. 3 fig Monter kileremskiven pos. 3 fig. 7 på akslen med drivremmen. 1) Drivrem 2) Skive for kardandrev 3) Skive for reduktionsdel 4) Skive for hovedbørste på reduktionsdel 5) Drivrem for hovedbørste 6) 2 skiver for spor/indsnit 7) Drivrem for sidebørste 8) Styreskift for sidearm 9) Sidearm

18 Side 18 af UDSKIFTNING AF KLAPPER Yderste sideklapper For at udskifte sideklapperne pos. 1 fig. 8 fjernes de bageste hjul og de relevante sidebeskyttelsesskærme. Løsn de skruer, som fastgør klapperne til stellet pos. 2 fig. 8 og udskift de gamle klapper med nye Inderste sideklapper For at udskifte de inderste sideklapper pos. 5 fig. 8 løftes fronten af maskinen og skruerne pos. 6 fig. 8, som fastgør klapperne til stellet, løsnes. Udskift de gamle klapper med nye Midterste sideklapper - Fjern de bageste hjul og de relevante sidebeskyttelsesskærme. - Fjern den bageste dør. - Løsn de to skruer, som fæstner klappen, pos. 3 fig. 8 de er placeret på siden af stellet. - Tag fat i klappen pos. 4 fig. 8 og hiv opad. Genmontering: - Monter klapperne i samme retning, som de blev fjernet. - Indsæt de to skruer i deres huller. - Stram de to skruer, som fæstner klappen, og saml maskinen igen.

19 Side 19 af 24 Fig UDSKIFTNING AF TRÆKKABEL Fjern trækkablet på følgende måde: For at udskifte trækkablet: - Fjern den øverste motorhjelm. - Løsn sikkerhedstappen, som er placeret på skruen, som fæstner kablet. - Træk kablet ud af tappen, og fjern justeringsskruen, som er monteret på håndtaget. - Pres håndtaget og hiv kablet ud af dets hylster. For at montere kablet: - Sæt den ene ende af kablet ind i justeringsskruen på håndtaget (dvs. enden uden blokeringskuglen).

20 Side 20 af 24 - Indsæt kablet i dets hylster. - Fæstn blokeringskuglen til håndtaget. - Før kablet gennem den drejede justeringsskrue, som er fastgjort til maskinstellet, og derefter gennem fæstningsskruen. - Stram sikkerhedstappen. Kablets position justeres ved at skrue på de to justeringsskruer Udskiftning af sidebørsternes hejsekabel Udskiftning af sidebørsternes hejsekabel udføres på følgende måde: - Fjern den øverste motorhjelm og maskinens forreste beholder. - Fjern den forreste kofanger, det højre hjul og højre beskyttelsesskærm. - Løsn kabelklemmen. - Løsn sikkerhedstappen på låseskruen. - Fjern håndtaget fra stativet og åben det. - Træk kablet ud af de to hylstre. Montering af kablet: - Sæt kablet ind i håndtaget. - Luk håndtaget og sæt det ind i stativet. - Put kablerne ind i hylstrene. - Sæt kablernes ene ende fast med en klemme, og sæt den anden ende fast med låseskruer. Kablernes placering justeres ved at skrue på de to låseskruer. 5.9 UDSKIFTNING AF MOTORVENTILATOR (Elektrisk version) Motorventilatoren udskiftes på følgende måde: - Fjern den øverste motorhjelm. - Kobl batterikablerne fra, og tag batteriet ud af maskinen. - Tag motorens strømforsyningsomsætter ud af stikket. - Fjern stop for kabelholderen fra motoren. - Løsn motorens fire låseskruer. - Udskift motoren ved at udføre ovenstående arbejdsgang i modsatte rækkefølge. Sikre, at motoren er monteret på niveau med ventilatoren. VIGTIGT: VED TILSLUTNING AF MOTOR SKAL POLARITETEN RESPEKTERES.

21 Side 21 af LEDNINGSDIAGRAM 510 ET 711ET M1) Motor til hovedbørste M2) Motor M3) Ventilatormotor F1) 50A Bar sikring F2) 1A/250V sikring F3) 30A sikring I1) Nøglekontakt I2) Kontakt til ventilator Car. Batt) Stik til batteriopladning

22 Side 22 af LEDNINGSDIAGRAM 710 ET CH) Nøglekontakt F1) 50A bar sikring F2) 1A/250V sikring M1) Motor M2) Motor til filterryster (valgfri) T1) Relæ BAT) Batteri Car.Batt) Stik til batteriopladning A) Tilførsel + B) Filterrysterens motorforbindelse + Ro) Rød forbindelseskabel Ne) Sort forbindelseskabel

23 Side 23 af FEJLFINDING FEJL ÅRSAG AFHJÆLPNING A) Drivremmen er sprunget Udskift Hovedbørsten roterer ikke D) Motoren er brændt sammen Udskift B) En ledning er koblet fra Tjek Sidebørsten roterer ikke A) Drivremmen er sprunget Udskift Batteriet forbliver ikke opladet A) Der er ikke nok væske Fyld op B) Klemskruerne er løse Stram A) Filteret er brækket Udskift Der kommer støv ud fra blæseren B) Filteret sidder forkert Placer korrekt A) Pakningerne er slidte Udskift Børsterne bliver slidt for hurtigt A) Børsterne er placeret for lavt Juster Der dannes støv under brug A) Klappen er slidt Udskift A) Filter er tilstoppet Rens Sugemotoren virker ikke D) Motoren er brændt sammen Udskift D) Ledningen er koblet fra Tjek B) Batteriklemskruerne er koblet fra Tjek Maskinen starter ikke B) Batteriet er koblet fra Oplad C) Der er ingen benzin Fyld op FORKLARING A) Både benzin- og batteriversion B) Kun batteriversion C) Kun benzinversion D) Version 510ET 710ET 6.3 SKROTNING AF MASKINEN Husk venligst, at batterier ikke betragtes som almindeligt affald, hvis maskinen skal skrottes. De skal bortskaffes ifølge den relevante lovgivning. Maskinen er sammensat af forskellige dele. Skil den ad, og forbered affald til bortskaffelse alt efter type. SKROT IKKE DELE SÅSOM RESERVEDELE. HOLD SKROT UDEN FOR BØRNS RÆKKEVIDDE.

24 Side 24 af 24 Servicebog: Service 1 år Dato, stempel og underskrift 2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

V 50/60Hz 220W

V 50/60Hz 220W STØVSUGER MODEL: P5 Best.nr. 1315 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 220W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG OG

Læs mere

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate 365 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B Best.nr. 5713 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A Best.nr. 5687 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 600W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

V 50/60Hz 700W

V 50/60Hz 700W STØVSUGER MODEL: VCS35B17 Best.nr. 5749 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

2007/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel

2007/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel 2007/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate IVO Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3.

Læs mere

2005/1 TEXAS. Motor ECF 26-36. Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 www.texas.dk post@texas.

2005/1 TEXAS. Motor ECF 26-36. Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 www.texas.dk post@texas. 2005/1 TEXAS Motor ECF 26-36 Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse...2 2. Identifikation af symboler

Læs mere

Bruger vejledning. Model Nr. VQ1330SWD. Våd/Tør Støvsuger. For din sikkerhed

Bruger vejledning. Model Nr. VQ1330SWD. Våd/Tør Støvsuger. For din sikkerhed Bruger vejledning Model Nr. VQ1330SWD Våd/Tør Støvsuger For din sikkerhed Læs og forstå denne manual inden du tager enheden i brug, og gem den til senere brug. Indholdsfortegnelse Advarsel og Sikkerheds

Læs mere

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder.

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder. ADVARSEL SIKKERHED a) Kanttrimmerem må ikke overlades til børn eller umyndige unge, bortset fra unge, som er i lære og under opsyn af fagfolk. b) Der må ikke komme nogen indenfor en radius af 5 meter,

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

DANSK BRUGSANVISNING V. BRØNDUM A/S A080.0065 KOBRA. Selvkørende fejemaskine. VIGTIGT! Læs brugsanvisningen inden maskinen tages i brug.

DANSK BRUGSANVISNING V. BRØNDUM A/S A080.0065 KOBRA. Selvkørende fejemaskine. VIGTIGT! Læs brugsanvisningen inden maskinen tages i brug. DANSK BRUGSANVISNING V. BRØNDUM A/S A080.0065 KOBRA Selvkørende fejemaskine VIGTIGT! Læs brugsanvisningen inden maskinen tages i brug. INTRODUKTION Tillykke med Deres Eureka KOBRA fejemaskine fra V.

Læs mere

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45 Instruktions- og betjeningsmanual SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-0, CEL-0-M, CEL-5, CEL-40 & CEL-45 Indholdsfortegnelse. Håndtering & transport Side. Montering / samling Side. Opstilling

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB32A11S. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB32A11S. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB32A11S Best.nr. 5481 BRUGSANVISNING 220V~ 50Hz 450W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

ASKESUGER 22L M 4 HN4542 HN

ASKESUGER 22L M 4 HN4542 HN M ASKESUGER 22L 4 HN4542 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren Læs og forstå denne manual og

Læs mere

Wasco Askesuger Best.nr. 1506

Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Modelnavn: MAC173-1200W-20L 1/6 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren

Læs mere

Betjeningsvejledning for Gansow fejemaskiner Model 105 B/125 B/130B

Betjeningsvejledning for Gansow fejemaskiner Model 105 B/125 B/130B Side 1 af 11 Betjeningsvejledning for Gansow fejemaskiner Model 105 B/125 B/130B Bemærk: Ikke alle de omtalte modeller er afbilledet Side 2 af 11 VIGTIGE OPLYSNINGER: 1. Denne maskine er ikke egnet til

Læs mere

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference.

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. STØVSUGER HN 9888 Model JCV-7001 BRUGERVEJLEDNING Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. Sikkerhedsinstruktioner Når De bruger støvsugeren, skal De altid tage

Læs mere

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03 DEUTSCH D Silent 41 8211-3453-03 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S ABC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er udstyret

Læs mere

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 1 2 3 4 5 2 6 K 7 J G H J I 8 9 S R T Q 10 11 C D E, F A F J B K 3 DA DANSK 1 GENERELT Dette symbol betyder ADVARSEL. Personskade

Læs mere

Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg

Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg Art nr: 75700675 EAN nr: 5709133750688 1 af 9 230 / 50Hz / 85Watt 5300 Diameter.108mm Huldiameter.23mm 35 til højre og venstre 1/4 + 3/8 Ca. 2,1kg Øvrige Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER HYDRAULISKE STENUDLØSER Version: 01 10 MEPV INDEX INDEX... 1 ORDLISTE... 2 NOTE... 2 INTRODUKTION... 3 1. SIKKERHEDS INSTRUKTION... 4 1.1 Hydraulisk system...

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere

Installationsvejledning Frithiof Futura. Manual. Frithiof FUTURA Centralstøvsugere

Installationsvejledning Frithiof Futura. Manual. Frithiof FUTURA Centralstøvsugere Manual Frithiof FUTURA Centralstøvsugere Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen 3 Kontroller at alle delene er i kassen 4 Passende og upassende brug af centralstøvsugeren 5 Futura 5 Beskrivelse

Læs mere

Brugsvejledning MOBIL STØVSUGER. Monty GOBI ME1300 og ME2800

Brugsvejledning MOBIL STØVSUGER. Monty GOBI ME1300 og ME2800 MOBIL STØVSUGER Monty GOBI ME1300 og ME2800 Indhold Sikkerhed... 3 Oversigt over den mobile støvsuger... 4 Produkt Beskrivelse... 5 Teknisk Data... 6 Tilsigtet brug... 7 ADVARSEL... 8 Vedligeholdelse og

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIOER LÆS OG FØLG INSTRUKTIONERNE VIGTIGT: Først når bundsugeren er helt under vand tilsluttes en til strømstikket og der tændes

Læs mere

ADVARSELSSYMBOLER TIL SIKKERHEDEN

ADVARSELSSYMBOLER TIL SIKKERHEDEN ADVARSELSSYMBOLER TIL SIKKERHEDEN Dette symbol bliver brugt for at gøre opmærksom på sikkerhedsforskrifterne. VÆR OPMÆRKSOM PÅ DETTE TEGN : det henviser til vigtige sikkerhedsbestemmelser. Det betyder

Læs mere

Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor

Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor Brugsanvisning Varenr.: 9044081 Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Fejemaskine Varenr.: 9044081. Beskrivelse: 6,5 hk

Læs mere

DEUTSCH. Silent 40 Batt

DEUTSCH. Silent 40 Batt DEUTSCH D Silent 40 Batt 8211-3453-02 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S A BC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 SYMBOLER Maskinen er udstyret

Læs mere

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. Brugsanvisning Mælkeskummer 423008 DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. g DANSK DANSK g SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs denne vejledning, da

Læs mere

2006/1. Golfvogn G180-F. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2006/1. Golfvogn G180-F. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2006/1 DK Betjeningsvejledning Golfvogn G180-F Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforeskrifter...3

Læs mere

LED lampe m. bevægelsessensor

LED lampe m. bevægelsessensor Original brugsanvisning Varenr.: 9054449 LED lampe m. bevægelsessensor Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk LED lampe - Varenr. 9054449 Beskrivelse: Udendørs

Læs mere

Læses før ibrugtagning

Læses før ibrugtagning Læses før ibrugtagning Side 1 af 5 Følg venligst denne vejledning hver gang de tager dette anlæg i brug, herved sikre de, lang levetid for udstyret og sparer dem selv for unødige ærgrelser. Adskillelse,

Læs mere

STIGA PARK 2WD. 125 Combi Pro B BRUGSANVISNING. »HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0546-01

STIGA PARK 2WD. 125 Combi Pro B BRUGSANVISNING. »HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0546-01 STIGA PARK 2WD 125 Combi Pro B BRUGSANVISNING»HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0546-01 1 2 3 4 5 6 7 8 C A B 9 10 1/3 11 12 D 13 24 Nm DA DANSK 1 GENERELT Dette symbol betyder ADVARSEL. Der er risiko for alvorlig

Læs mere

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde,

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde, Trolla SNOWBOBBY 80 Artikel nr.: 12098 DK montagevejledning 2011/11 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

Installationsvejledning Frithiof Futura. Manual. Frithiof FUTURA Centralstøvsugere

Installationsvejledning Frithiof Futura. Manual. Frithiof FUTURA Centralstøvsugere Manual Frithiof FUTURA Centralstøvsugere Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen 3 Kontroller at alle delene er i kassen 4 Passende og upassende brug af centralstøvsugeren 5 Futura 5 Beskrivelse

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

DEUTSCH. Multiclip batt

DEUTSCH. Multiclip batt DEUTSCH D Multiclip batt. 8211-3417-03 S SVENSKA 2. 230 V 1. 3. 4. 5. 1 2 6. 7. SVENSKA S 8. 9. 1 2 3 11. 36 mm 19 mm 10. SYMBOLER Følgende symboler findes på maskinen for at minde Dem om den forsigtighed

Læs mere

STIGA PARK 4 WD 107 M 107 M HD 121 M. 125 Combi Pro BRUGSANVISNING. »HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0543-01

STIGA PARK 4 WD 107 M 107 M HD 121 M. 125 Combi Pro BRUGSANVISNING. »HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0543-01 STIGA PARK 4 WD 107 M 107 M HD 121 M 125 Combi Pro BRUGSANVISNING»HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0543-01 1 125 Combi Pro 2 125 Combi Pro 3 125 Combi Pro 121 M 107 M HD A B C B 4 125 Combi Pro 107 M HD 121

Læs mere

STIGA PARK 121 M 8211-3011-09

STIGA PARK 121 M 8211-3011-09 STIGA PARK 121 M 8211-3011-09 1. Park -1993 5a. D 5b. 2. Park -1993 6a. Park -1999 6b. Park 2000- F G H 3. Park -1993 7. I I 4. Park -1993 8. 2 J 9. 13. 10. 14. Z X Y W V 11. 15. Denna produkt, eller delar

Læs mere

STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02

STIGA COLLECTOR 30 B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 S SVENSKA 1. 2. 3. 4. SVENSKA S 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. S SVENSKA 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. DANSK DK SIKKERHEDSFORSKRIFTER 1. Lad aldrig nogen bruge

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Centralstøvsugere. Villa CV 792 & Palace CV 793 BRUGSANVISNING. Distributør: Frithiof Vacuum Systems www.frithiof.dk. 823 0001 010 Edition 1 2003-08

Centralstøvsugere. Villa CV 792 & Palace CV 793 BRUGSANVISNING. Distributør: Frithiof Vacuum Systems www.frithiof.dk. 823 0001 010 Edition 1 2003-08 Centralstøvsugere Villa CV 792 & Palace CV 793 BRUGSANVISNING Distributør: Frithiof Vacuum Systems www.frithiof.dk 823 0001 010 Edition 1 2003-08 INDHOLDSFORTEGNELSE Sikkerhedsregler Tekniske data Brugsanvisning

Læs mere

Brugsanvisning Elektrisk sakseløfter HB 1056 E

Brugsanvisning Elektrisk sakseløfter HB 1056 E Brugsanvisning Elektrisk sakseløfter HB 1056 E Kapacitet : 1000 kg OBS! Bruger skal have læst og forstået indholdet af denne brugsanvisning, inden ibrugtagning af denne maskine. Specifikationer: Model

Læs mere

Brugsvejledning For Frithængende emhætte

Brugsvejledning For Frithængende emhætte Brugsvejledning For Frithængende emhætte MODEL EN 6335-2-31 Kære kunde, Vi er overbeviste om I vil blive glade for Jeres nye emhætte og det bliver en fornøjelse at bruge denne. Dette produkt er produceret

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

Brugervejledning VERSION 1.4

Brugervejledning VERSION 1.4 Brugervejledning VERSION 1.4 Tak for dit køb af den revolutionerende MGI ZIP X1 motoriserede buggy. For at få mest ud af din buggy venligst følge disse hurtige trin før brug. Registrer din buggy online

Læs mere

TROLLA Græsopsamler 120 cm

TROLLA Græsopsamler 120 cm TROLLA Græsopsamler 120 cm Artikel nr.: 12009 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

STIGA ST 1200 8219-3204-08

STIGA ST 1200 8219-3204-08 STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 DK DANSK SIKKERHEDSFORSKRIFTER Maskinen er udstyret med følgende symboler for at huske Dem på, at der skal

Læs mere

Babymadsmaskine. Brugsanvisning. Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03

Babymadsmaskine. Brugsanvisning. Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03 Babymadsmaskine Brugsanvisning Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03 INDHOLD VIGTIG INFORMATION 2 HÅNDTERING 4 OVERSIGT OVER MASKINEN 5 FØR BRUG 8 ANVÄNDANDE 8 - Påfyldning af vand 8

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

Betjeningsvejledning. Elektrisk bådmotor

Betjeningsvejledning. Elektrisk bådmotor DK Betjeningsvejledning Elektrisk bådmotor Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Version 10.1 Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk Identifikation Styrehåndtag med frem/bak funktion

Læs mere

Brugsanvisning Frithiof SOPRA. Manual. Frithiof. Sopra 150. Sopra 250. Centralstøvsugere

Brugsanvisning Frithiof SOPRA. Manual. Frithiof. Sopra 150. Sopra 250. Centralstøvsugere Manual Frithiof Sopra 150 Sopra 250 Centralstøvsugere Må ikke anvendes til fi nstøv. Kun til husholdningsstøv. (Garantien bortfalder ved misbrug) Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen

Læs mere

TROLLA Gødning og saltspreder 36 l

TROLLA Gødning og saltspreder 36 l TROLLA Gødning og saltspreder 36 l Artikel nr.: 12006 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt

Læs mere

Basic Clean -robotstøvsuger

Basic Clean -robotstøvsuger Basic Clean -robotstøvsuger... Betjeningsvejledning M1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIKKERHED ------------------------------------------------------------------------------ 2 * Sikkerhed * Batteri og genopladning

Læs mere

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425 12/2014 Mod: DRINK-38/SE Production code: CEV425 Brugsvejledning DRINK-38/SE Vigtige instruktioner: De i dette dokument beskrevne kølere, er udelukkende designet til opbevaring og afkøling af drikkevarer

Læs mere

MANUAL CARITEL 1000: Trådløst dørtelefonsystem

MANUAL CARITEL 1000: Trådløst dørtelefonsystem MANUAL CARITEL 1000: Trådløst dørtelefonsystem DK Copyright KEFOCOM ApS, 2000 KEFOCOM ApS: Hindbærvangen 75, 2765 Smørum. - Tlf.: 44 66 06 46 - Fax: 44 66 36 63 e-mail: kefocom@kefocom.dk - http://www.kefocom.dk

Læs mere

Brugsanvisning. Varmekanon, Galaxy 29 og 40 Varenr.: og

Brugsanvisning. Varmekanon, Galaxy 29 og 40 Varenr.: og Brugsanvisning Varmekanon, Galaxy 29 og 40 Varenr.: 90 21 201 og 90 21 202 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

BRUGSANVISNING Driving Force Benzin Generator Model: SPG950

BRUGSANVISNING Driving Force Benzin Generator Model: SPG950 Varenr. 277200-00180 1 1. VIGTIGE BEMÆRKNINGER Læs denne betjeningsvejledning grundigt og vær opmærksom på alle de anførte oplysninger. Læs vejledningen for at blive bekendt med korrekt brug af generatoren,

Læs mere

Nokia-cykelopladersæt. 3.0. udgave

Nokia-cykelopladersæt. 3.0. udgave Nokia-cykelopladersæt 2 3 6 1 4 5 8 7 9 10 11 3.0. udgave 12 13 15 14 16 17 18 20 19 21 22 2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Introduktion Med et Nokia-cykelopladersæt kan du oplade batteriet

Læs mere

MULTI KØKKENMASKINE. Model Nr.: 1905 BETJENINGSVEJLEDNING. Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt inden brug

MULTI KØKKENMASKINE. Model Nr.: 1905 BETJENINGSVEJLEDNING. Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt inden brug MULTI KØKKNMSKIN Model Nr.: 1905 TJNINGSVJLNING Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt inden brug Tak, fordi du har valgt denne multi køkkenmaskine. Læs vejledningen omhyggeligt inden brug, så du kan

Læs mere

Brugsanvisning. Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.:

Brugsanvisning. Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: Brugsanvisning Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start Varenr.: 90 Varenr.: 90 36 782 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fa 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra

Læs mere

Litium-ion batterimanual. Ebike Elcykler

Litium-ion batterimanual. Ebike Elcykler Litium-ion batterimanual Ebike Elcykler Rev 30-12-2008 Litium ion batteriet Funktion Batteriet der forsyner elcyklen med strøm er et såkaldt litium ion batteri (Spænding: 36 Volt (V), Kapacitet: 10 Ampere

Læs mere

Inden du rengør eller foretager nogen som helst vedligeholdelse af apparatet, skal du altid slukke for det og tage stikket ud af stikkontakten.

Inden du rengør eller foretager nogen som helst vedligeholdelse af apparatet, skal du altid slukke for det og tage stikket ud af stikkontakten. LÆS DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT Denne støvsuger må kun anvendes til almindelig husholdningsrengøring, som beskrevet i brugsanvisningen. Du bør sikre dig, at du har forstået indholdet af denne brugervejledning

Læs mere

DEUTSCH. Multiclip El 8211-0229-05

DEUTSCH. Multiclip El 8211-0229-05 DEUTSCH D Multiclip El 8211-0229-05 S SVENSKA A 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. SVENSKA S 9. 10. DK DANSK SYMBOLER Følgende symboler findes på maskinen for at minde Dem om den forsigtighed og opmærksomhed, der

Læs mere

Eurodumper 700. Brugervejledning. 100 % made in Denmark.

Eurodumper 700. Brugervejledning. 100 % made in Denmark. Eurodumper 700 Brugervejledning www.fl-i.dk 100 % made in Denmark FL Industries A/S Mimersvej 9 8722 Hedensted +45 7692 9092 +45 2492 9092 E-mail: ps@fl-i.dk Indholdsfortegnelse 1 Eurodumper 700 beskrivelse

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

CG rsb STIGA-71503804/0 22-12-2003 11:27 Pagina 1 45S EL 45 EL LADYBIRD 71503804/0

CG rsb STIGA-71503804/0 22-12-2003 11:27 Pagina 1 45S EL 45 EL LADYBIRD 71503804/0 CG rsb STIGA-71503804/0 22-12-2003 11:27 Pagina 1 LADYBIRD 45 EL 45S EL 71503804/0 CG rsb STIGA-71503804/0 22-12-2003 11:27 Pagina 1 1 CG rsb STIGA-71503804/0 22-12-2003 11:27 Pagina 2 2 CG rsb STIGA-71503804/0

Læs mere

Svan Lift Brugs- og monteringsanvisning

Svan Lift Brugs- og monteringsanvisning 2010-05-20/ ver 6 Brugs- og monteringsanvisning Art nr: 10780 Svan Lift Brugs- og monteringsanvisning VIGTIGT! Svan Lift må ikke anvendes, serviceres eller rengøres af personer, som ikke har læst eller

Læs mere

Startpakke-small Dansk manual. Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01

Startpakke-small Dansk manual. Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01 Startpakke-small Dansk manual Startpakke-small-dansk-2015-v01 Side 01 Denne startpakke indeholder: Væskebeholder m. udskiftelig brænder USB oplader 650mah Batteri Vægoplader 1 x væskebeholder m. udskiftelig

Læs mere

Manual. Transportabel energistation. Opbevar denne vejledning til fremtidig brug.

Manual. Transportabel energistation. Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. Manual Transportabel energistation Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER Dette elektriske produkt må kun anvendes til de formål der er i overensstemmelse med disse

Læs mere

ROLLY. V.Brøndum A/S. VIGTIGT! Læs brugsanvisningen inden maskinen tages i brug. DANSK BRUGSANVISNING. Oversættelse fra Tysk-original.

ROLLY. V.Brøndum A/S. VIGTIGT! Læs brugsanvisningen inden maskinen tages i brug. DANSK BRUGSANVISNING. Oversættelse fra Tysk-original. V.Brøndum A/S Best. nr. A0800183 DANSK BRUGSANVISNING Oversættelse fra Tysk-original. ROLLY VIGTIGT! Læs brugsanvisningen inden maskinen tages i brug. V. Brøndum A/S ROLLY 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Tekniske

Læs mere

VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Brugsanvisning VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Ved anvendelse af elektriske maskiner bør grundlæggende sikkerhedsregler altid overholder, herunder følgende: Læs samtlige instruktioner, før du tager symaskinen

Læs mere

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK Artikel nr.: 12025 DK montagevejledning 2009/12 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan

Læs mere

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro STIGA PARK 2WD 110 Combi Pro 125 Combi Pro 8211-0546-02 1 2 2 1 3 4 5 6 7 8 C A B 2 9 10 1/3 11 12 D 13 14 24 Nm 45 Nm 3 DA DANSK 1 GENERELT Dette symbol betyder ADVARSEL. Der er risiko for alvorlig personskade

Læs mere

STIGA PARK 92 M 107 M

STIGA PARK 92 M 107 M STIGA PARK 92 M 107 M 8211-3036-06 1. Park -1993 5. 2. Park -1993 6. 3. Park -1993 7. 4. Park -1993 8. 9. 13. 10. 14. R 11. L 15. Z X A+5 A B+5 B Y W 12. 16. V L+R DK DANSK SYMBOLER Maskinen er forsynet

Læs mere

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730 FOR SELVKØRENDE SÅMASKINE BOBY 730 IMPORTØR: SØNDERUP MASKINHANDEL A/S TLF. 98 65 32 55 FAX 98 65 33 00 www.ferrarimaskiner.dk - www.bcsmaskiner.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE CE... 3 INTRODUKTION... 3 1.0 FORHINDRING

Læs mere

Husk altid at have strøm på batteriet. Ved vinteropbevaring oplad batteriet en time hver 2. måned

Husk altid at have strøm på batteriet. Ved vinteropbevaring oplad batteriet en time hver 2. måned Batteri manual LiFePO4 batterier til Ebike Elcykler Husk altid at have strøm på batteriet. Ved vinteropbevaring oplad batteriet en time hver 2. måned Rev 5-4-2011 Litium jernfosfat batteriet Funktion Batteriet

Læs mere

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD Spildolietønde Bruger manual Model Nr.: JA1040OD 1 Sikkerhed, advarsler og forholdsregler ADVARSEL: Ved brug af værktøj, skal grundlæggende sikkerhedsregler altid følges for at mindske risikoen for personskade

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO E-Basic med 3 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering 9 Opladning 10 Advarsel: 12

Læs mere

Brugervejledning. Dustcontrol Støvsuger. DC 2700c

Brugervejledning. Dustcontrol Støvsuger. DC 2700c Med forbehold for trykfejl og produktændringer. Brugervejledning Dustcontrol Støvsuger DC 2700c 1 Indholdsfortegnelse Sikkerhedsinstruktioner... 2 Tekniske data... 3 Beskrivelse... 3 Betjeningsvejledning...

Læs mere

Ford Ranger brugervejledning

Ford Ranger brugervejledning Ford Ranger brugervejledning Model Aldersgrænse Bæreevne Ford Ranger 37-96 måneder 30kg Oversigt over dele Del Antal Del Antal Karosseri 1 Kølerhjelm 1 Lys 4 Forhjul 2 Hjulkapsler 4 Baghjul 2 Forrude 1

Læs mere

medemagruppen Joystick DX2-REM420 Brugervejledning P Q ver November 2013

medemagruppen Joystick DX2-REM420 Brugervejledning P Q ver November 2013 medemagruppen P9-0292-Q ver. 1.0.0 - November 2013 DK Brugervejledning Joystick DX2-REM420 Medema Danmark A/S Enggårdvej 7 Snejbjerg 7400 Herning Telefon: 70 10 17 55 Telefax: 97 18 88 35 Quick guide P9-0292-Q

Læs mere

Brugsanvisning. benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx

Brugsanvisning. benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx Brugsanvisning Overskrift Vandpumpe 2, Varenr.: 90 xx xxx benzindrevet Varenr.: 90 42 637 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt

Læs mere

Easy Clean 370/470 Støvsuger til oprejst støvsugning

Easy Clean 370/470 Støvsuger til oprejst støvsugning Easy Clean 370/470 Støvsuger til oprejst støvsugning Tillykke med din nye Easy Clean 370/470 støvsuger til oprejst støvsugning. Denne brugsanvisning gælder for både Easy Clean 370 og Easy Clean 470. Maskinbeskrivelse:

Læs mere

Brugsanvisning. Overskrift Vandpumpe 2, benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx

Brugsanvisning. Overskrift Vandpumpe 2, benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx Brugsanvisning Overskrift Vandpumpe 2, Varenr.: 90 xx xxx benzindrevet Varenr.: 90 15 430 Sdr. Ringvej 1 6600 Vejen Tlf. 70 21 26 26 Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

Brugsanvisning. Vertikalskærer ELIET E 401 og ELIET E 501

Brugsanvisning. Vertikalskærer ELIET E 401 og ELIET E 501 Brugsanvisning Vertikalskærer ELIET E 401 og ELIET E 501 Fabrikeret af : Machines Eliet, Belgien --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068

MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068 MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068 BRUGERMANUAL 1 VIGTIG INFORMATION DENNE VEJLEDNING ER UDELUKKENDE RETTET MOD KVALIFICEREDE INSTALLATØRER. DISSE OPLYSNINGER MÅ IKKE UDLEVERES TIL SLUTBRUGERE. LÆS

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

DK BRUGERMANUAL. Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem. manualen til senere brug.

DK BRUGERMANUAL. Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem. manualen til senere brug. DK BRUGERMANUAL Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem manualen til senere brug. Indholdsfortegnelse GENEREL INFORMATION RÅD OM LEDNINGSNET OG BATTERI SIKKERHEDSINFORMATION FØRSTE

Læs mere

Version 1. september Manual Q12. Pegasus-Mobility A/S. Nørregade Otterup Telefon Serienummer: Salgsdato/garantidato:

Version 1. september Manual Q12. Pegasus-Mobility A/S. Nørregade Otterup Telefon Serienummer: Salgsdato/garantidato: Version 1. september 2017 Manual Q12 Pegasus-Mobility A/S Nørregade 7 5450 Otterup Telefon 70 27 27 18 Serienummer: Salgsdato/garantidato: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Indhold INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 INTRO TIL

Læs mere

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 Indholdsfortegnelse Maskinbeskrivelse... 3 Sikkerhedsregler... 4 Funktions-vejledning...

Læs mere