Velkommen ombord! Vi vil gerne, at du har det rart ombord på MS Finlandia, så vi har samlet lidt information, som kan være god at have!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen ombord! Vi vil gerne, at du har det rart ombord på MS Finlandia, så vi har samlet lidt information, som kan være god at have!"

Transkript

1 Velkommen ombord! Vi vil gerne, at du har det rart ombord på MS Finlandia, så vi har samlet lidt information, som kan være god at have!

2 CHECK-IN Du findercheck-in diskene med Eckerö Lines logo i terminalen T2 på første etage i Västra hamnen (Länsiterminali 2) i Helsingfors og på første etage i A-terminalen i Tallinn. Vis dit pas/id-kort og boookingnummer eller voucher til vores personale, så får du dit boardingcard. Boardingcardet giver dig adgang til færgen fra ventesalen en time inden afgang. Ventesalen i Helsingfors er på samme etage som check-in. I Tallinn er den en etage længere oppe. Check-in lukker 30 minutter inden afgang, så vær sikker på at komme i tide i terminalen. TIL FÆRGEN! Gå venligst fra ventesalen til færgen, når ombordstigningen begynder. Du ombord på dæk 6. Velkommen ombord! Afstanden fra terminalen til færgen er kort, men det tager alligevel tid at gå, så kom ikke for sent! INFORMATION I færgens information på dæk 6 finder du nærmere oplysninger om destinationerne (f.eks. kort over Tallinn og Helsingfors). Her kan du købe billet til kahyt, så du kan nyde lidt privatliv ombord. I informationen kan man også købe blade, sodavand og tobak (men tobak er dårligt for dit helbred!).

3

4 SIDDEPLADSER OMBORD Du må sidde, hvor du vil - og slappe af. Vi minder om, at der om sommeren også er ca. 450 siddepladser ude på dækket! Eckerö Buffet og Conference & Lounge koster lidt mere, men så får du til gengæld velsmagende mad, snacks og drikkevarer. Hvis der sidder nogen ved et bord, hvor der stadig er ledige pladser, kan du altid venligt spørge, om du må slå dig ned. Måske er det begyndelsen på et nyt venskab! Hvorfor er snegle og skildpadder så langsomme? De slæber rundt på alt for meget! Befri dig fra det, der tynger dig! BAGAGEOPBEVARING Hvis du har bagage, som du ikke skal bruge under overfarten, kan du opbevare det i bagageopbevaringen på dæk 6 eller i bagageboksene på dæk 6 eller 7. TOILETTER OMBORD Der er toiletter på dæk 7, 8 og 9. Se kortet over færgen ved trapperne på hvert dæk.

5 BUSINESS CLASS CONFERENCE & LOUNGE Next to our Information desk you can find our Business Lounge. For fee of only 20 you can use the Lounge s services: quiet sitting area with fast WIFI, fruits, sweet and savoury snacks as well as drinks: tea, coffee, juices, soft drinks, beer and wine. Once you have paid the fee, you can freely enter and leave the lounge during the voyage. WiFi og gratis kaffe det lyder godt, ikke sandt?

6 SÅ SKAL DER FESTES! På dæk 8 og 9 kan du nyde levende musik Måske er det dig, som bliver stjerne i dag? i baren Nosturi og også i pubben Telakka (dæk 8) samt om sommeren på dæk 9 i baren Laituri. Spørg i informationen om vores cruiseprogram og bliv en del af vores underholdning!

7 Prøv skibets champagne, så rejsen bliver endnu mere boblende DRIKKEVARER Du kan nyde drikkevarer i hvilken som helst bar på dæk 8 eller om sommeren også på dæk 9. Hvis du vil have champagne, bør du besøge baren Naissaar. Whisky og cognac fås på Jätkasaari, men pubstemning og de nyeste produkter fra finske og estiske mikrobryggerier fås på Telakka altsammen på dæk 8! KAFFE OG TE Det største udvalg af kaffe og te findes på dæk 8 i caféen Satama. I caféen kan man også få sandwiches, snacks, varm mad og det mest populære: rejemadder! Prøv engang! Og naturligvis kan man også få is i caféen!

8 Som altid med buffet må du spise lige så meget, du vil (og lidt til)! MUMS! Vores café tilbyder et bredt udvalg af store og små varme og kolde retter. Færgens hovedrestaurant, Buffet Eckerö, tilbyder en buffet af høj kvalitet til morgenmad, frokost og aftensmad. Det sker på dæk 8 - med noget af det bedste fra det finske køkken. Det er det bedste sted, hvis du vil have et festmåltid til søs - retterne på vores store varme og kolde bord er lækre og velsmagende og giver dig de bedste smagsoplevelser fra Østersøen, Finlands skove, marker og haver - alt efter sæson, friske og fulde af smag! Prisen er inklusive sodavand, kaffe, te, juice, øl samt rødvin og hvidvin. Kom og kig nærmere på priserne - og se, om der er ledige pladser!

9 SHOPPING Ja, det er den bedste underholdning, der findes! I Eckerö Market på dæk 6 kan du tjekke både nye og traditionelle varemærker ud inden for parfume og kosmetik - og samtidig kan du købe klassiske finske varemærker som Lumene! Her finder du også slik, chokolade, forskellige drikkevarer og lokale smagsoplevelser fra Estland og Finland! På dæk 8 er du velkommen i vores PopUp Shop, hvis udvalg af smykker, accessories osv. passer fantastisk som gave eller minde om rejsen! Helt ærligt, du har selv mere brug for denne gave end de derhjemme!

10 UDEDÆK Færgens højeste punkt, dæk 9, Hvis du vil fotografere Helsingfors eller Tallinn set fra havet er det bedste tidspunkt ca. 30 minutter inden ankomst! er et fantastisk sted til en lille tur og til at nyde udsigten over havet og den friske luft! Om sommeren åbner vi også en bar på dæk 9. Kom og fyld lungerne med Østersøens friske luft! Glade børn har en beroligende effekt deres forældre LEGERUM TIL BØRNENE I caféen på dæk 8 finder du børnenes legerum. Om sommeren laver vi også møderummene på dæk 6 om til legeplads til børnene!

11 REJS MED BIL Hvis du rejser med bil, skal du være i havnen mindst 1,5 time inden afgang. Følg skiltene til at begynde med og efter check-in også personalets anvisninger - både på land og på færgen. Husk at det under overfarten ikke er tilladt at opholde sig i sin bil eller at gå ned til sin bil. Tag det roligt du behøver ikke at race gennem færgen som James Bond! PRØV LYKKEN Nej, vi har ikke noget casino, men vi har nogle fine spilleautomater på dæk 8 ved siden af pubben Telakka og baren Nosturi. RYGNING Husk at rygning er forbudt på færgen Husk at rygning skader dit helbred! (også i kahytterne og på toiletterne). Du må kun ryge på de markerede områder på udedækket. Du kan købe tobak i informationen på dæk 6.

12 LANDGANG Det er let at forlade færgen, når vi er fremme. Smil og træk vejret dybt - du har nyt land under fødderne! Det foregår på dæk 6, hvor du også kom ombord. Besætningen informerer om ankomsten ca. 10 minutter, inden færgen er fremme. Du får besked igen, når dørene åbnes, og du kan forlade færgen. Kiitos, som man siger ipå finsk - mange tak fra Eckerö Lines besætning på land og til havs MANGE TAK Vi siger mange tak, fordi du valgte at rejse med os, og vi håber på, at du nød din rejse med MS Finlandia. Vi håber altid at se dig igen! Yderligere information om MS Finlandia og Eckerö Line finder du på

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister

energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister EnergiBreaks fra KursusCentre.dk giver dine kursister ny energi, og er med til at gøre dit møde, konference

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Hans Luunbjerg Borgmester

Hans Luunbjerg Borgmester KERTEMINDE CUP 2017 Som borgmester er det mig en fornøjelse at byde velkommen til Kerteminde Cup. Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år samler mange entusiastiske

Læs mere

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen.

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen. !!! Sommerfest Pakke 1 Min. 150-170 gæster Velkomst: SOSO Cocktail + velkomst Fingerfood : Lune og kolde hapsere serveres. 3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine)

Læs mere

KONFERENCER & MØDER PRISLISTE

KONFERENCER & MØDER PRISLISTE PRISLISTE LET MØDEPAKKE KL. 8 13 ELLER KL. 13 17 KR. 605,- PR. PERSON Kaffete og en croissantkage Frisk frugt Sandwich ved lokalet Kaffete og isvand Plenumlokale W dac.dkmeeting FYRAFTENSMØDE I FORBINDELSE

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38 - LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 41 LUKKET FOR SALG C 44 LUKKET FOR SALG D 47 - (352,5 kr.) ÅBENT FOR SALG E 50 lukket 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016 A

Læs mere

DIN ROLLE SOM VELKOMST VÆRT. Tips til det gode værtsskab

DIN ROLLE SOM VELKOMST VÆRT. Tips til det gode værtsskab DIN ROLLE SOM VELKOMST VÆRT Tips til det gode værtsskab 1 Først og fremmest: Tusind tak for at du vil være med som velkomstvært. 2 Værtsskab Værtskab er en essentiel og vigtig opgave til arrangementer

Læs mere

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017 1.PERIOD 14 April- 07 Maj 2017 A 116 TL (232 kr) LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 119 TL (238 kr) LUKKET FOR SALG C 125 TL (250 kr) LUKKET FOR SALG D 129 TL (258 kr) LUKKET FOR SALG E 139

Læs mere

Opera Cruise med DFDS Seaways til Oslo

Opera Cruise med DFDS Seaways til Oslo Opera Cruise med DFDS Seaways til Oslo 9.5-12.5 2013 I samarbejde med DFDS har vi i bestyrelsen fået udarbejdet en fantastisk Opera Cruise tur til Oslo til en meget rimelig og fordelagtig pris. Arrangementet

Læs mere

Praktiske oplysninger Götakanalen

Praktiske oplysninger Götakanalen Praktiske oplysninger Götakanalen Lad os gøre din ferie bedre. Götakanalen FDM travel 1 Ankomst De oplyste ankomsttider er ca.-tider, da vind, vejr og trafik på kanalen kan resultere i forsinkelser. Derfor

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017 1.PERIOD 14 April- 07 Maj 2017 A 35 LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 36 - LUKKET FOR SALG C 38-285 kr ÅBENT FOR SALG D 47 lukket E 50 lukket 2.PERIOD 08 Maj - 17 Maj 2017 A 37 LUKKET FOR SALG

Læs mere

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017 1.PERIOD 14 April- 07 Maj 2017 A 35 / 262,5 kr ÅBENT FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 41 lukket C 44 lukket D 47 lukket E 50 lukket 2.PERIOD 08 Maj - 17 Maj 2017 A 37-277,5 kr ÅBENT FOR SALG pr.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38 - LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 41 LUKKET FOR SALG C 44 LUKKET FOR SALG D 47 352,5 kr ÅBENT FOR SALG E 50 Lukket foreløbig 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38 - LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 41 LUKKET FOR SALG C 44 LUKKET FOR SALG D 47 - (352,5 kr.) ÅBENT FOR SALG E 50 lukket 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016 A

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38 - LUKKET FOR SALG B 41 LUKKET FOR SALG C 44 330 Kr ÅBENT FOR SALG D 47 lukket E 50 lukket 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016 A 39 - LUKKET FOR SALG B 43 LUKKET FOR SALG C

Læs mere

*halv pris børn. *Brunch buffet ( Mindre udvalg) *1 glas juice eller smoothie eller 1 glas øl pr person *Ubegrænset med isvand. *Velkomst cocktail

*halv pris børn. *Brunch buffet ( Mindre udvalg) *1 glas juice eller smoothie eller 1 glas øl pr person *Ubegrænset med isvand. *Velkomst cocktail Konfirmation Brunch Pakke 1 Pris pr person : kr.369.- *1 ekstra refill på velkomst drinken *Brunch buffet ( xl udvalg ) *Diverse kaffe *Samt Diverse juice *Smoothies og shakes i 1 time. *Alt andet er efter

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017 1.PERIOD 14 April- 07 Maj 2017 A 119 TL LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 125 TL LUKKET FOR SALG C 129 TL LUKKET FOR SALG D 129 TL LUKKET FOR SALG E 145 TL - 290 kr LUKKET FOR SALG 2.PERIOD

Læs mere

1.PERIOD 01 Juni - 03 Juni 2019

1.PERIOD 01 Juni - 03 Juni 2019 1.PERIOD 01 Juni - 03 Juni 2019 A 210 TL - 256,2 kr ÅBENT FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 220 TL Foreløbig lukket for salg C 230 TL Foreløbig lukket for salg D 240 TL Foreløbig lukket for salg E

Læs mere

1.PERIOD 19April- 06Maj PERIOD 07 Maj - 15Maj PERIOD 16 Maj - 06 Juni 2018

1.PERIOD 19April- 06Maj PERIOD 07 Maj - 15Maj PERIOD 16 Maj - 06 Juni 2018 1.PERIOD 19April- 06Maj 2018 A 165 TL - 257 kr ÅBENT FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 170 TL Foreløbig lukket for salg C 175 TL Foreløbig lukket for salg D 179 TL Foreløbig lukket for salg E 2.PERIOD

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015 1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015 A 36 Lukket for salg B 39 Lukket for salg C 42 / 315 kr ÅBENT FOR SALG D 44 lukket E 49 lukket 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015 A 38 Lukket for salg B 41 Lukket for salg C 46

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38-285 kr ÅBENT FOR SALG B 41 lukket C 43 lukket D 45 lukket E 50 lukket 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016 A 39-292,5 kr ÅBENT FOR SALG B 41 C 46 D 49 E F 52 55 3.PERIOD 19

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Lejrskole til Svendborg - Slotte og natur på Sydfyn Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Limfjordsskolen 2007 I dag kom dagen, hvor vi tog til Svendborg.

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN

NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN NORGE - GRUPPEVANDRETUR MED DANSK VANDRELEDER DAGSVANDRING TIL PRÆDIKESTOLEN Tæt ved Stavanger, og kun en halv dags sejlads fra Danmark, ligger den 42 km lange Lysefjord omkranset af 600 meter lodrette

Læs mere

Årets bedste. Firmatur. Nyhed. Drageskibet

Årets bedste. Firmatur. Nyhed. Drageskibet Årets bedste Firmatur Nyhed Drageskibet Sjovt og nemt Store oplevelser for alle Vi har de sjoveste rammer for årets firmatur sammen med jeres familier uanset, om I er 20 eller mange tusinde deltagere.

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015 1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015 A 36 lukket B 39 ÅBENT FOR SALG C 42 Lukket for salg D 44 Lukket for salg E 49 Lukket for salg 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015 A 38 lukket B 41 ÅBENT FOR SALG C 46 lukket D

Læs mere

Norges turen fra den 24. til den 31. maj.

Norges turen fra den 24. til den 31. maj. Norges turen fra den 24. til den 31. maj. 7 mand stærk havde meldt sig til turen til det norske land. Vi skulle med færgen fra Hirtshals den 24. maj og mødestedet var ved sidste rundkørsel inden færgen.

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Kostpolitik for Trækronerne

Kostpolitik for Trækronerne Kostpolitik for Trækronerne Udarbejdet af Forældrebestyrelsen Revideret 2012 Kostpolitik for Trækronerne Mad er vigtig som brændstof, nydelse og som samlende element i hverdagen. Både derhjemme, i institutionen

Læs mere

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Vi håber at denne pjece kan give svar på nogle af de spørgsmål, der ofte rejser sig i forbindelse med at starte i dagcenter. Hvis ikke du kan finde svarende

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Vi håber at denne pjece kan give svar på nogle af de spørgsmål, der ofte rejser sig i forbindelse med at starte i dagcenter. Hvis ikke du kan finde svarende

Læs mere

Årets bedste. Firmatur. Få en hel dags sjove oplevelser sammen. med 10 n forlystelse

Årets bedste. Firmatur. Få en hel dags sjove oplevelser sammen. med 10 n forlystelse Årets bedste Firmatur Få en hel dags sjove oplevelser sammen KÆMPE N YHED Bondegå rdsland med 10 n ye forlystelse r Firmatur for alle Verdensklasse-sjov i Djurs Sommerland Få årets sjoveste dag i Nordens

Læs mere

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015 1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015 A 36 Lukket for salg B 39 ÅBENT FOR SALG C 42 lukket D 44 lukket E 49 lukket 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015 A 38 Lukket for salg B 41 Lukket for salg C 46 Lukket for salg

Læs mere

Velkommen på Esbjerg Gymnasium

Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på EG Kære kommende 1.g er & 1.hf er Om kort tid starter du på Esbjerg Gymnasium. Det bliver starten på en rejse mod viden, oplevelser, nye venskaber og udfordringer.

Læs mere

Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge Torsdag 23. til mandag d.27. januar 2014

Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge Torsdag 23. til mandag d.27. januar 2014 Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge Torsdag 23. til mandag d.27. januar 2014 Langrendsskitur til Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge i samarbejde med Roskilde Skiklub Hedeland. Vi skal

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland

Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland af Henriette Hansen 15. juni 2013 Hotel Amari er et lejlighedshotel på det græske fastland beliggende i en lille skov kun 30 m fra strand. Landsbyen

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Oslobåden DFDS Seaways

Oslobåden DFDS Seaways Oslobåden DFDS Seaways Tag en tur med den berømte Oslobåd, fra København til Oslo, oplev et minicruise på det store luksusskib og gå i land i Norges hovedstad Oslo, hvortil der kun er 3 min. på gåben.

Læs mere

BUSPRISLISTE 2016 GEDSER-ROSTOCK & RØDBY-PUTTGARDEN

BUSPRISLISTE 2016 GEDSER-ROSTOCK & RØDBY-PUTTGARDEN Photo: Denmarkmediacenter.com BUSPRISLISTE 2016 GEDSER-ROSTOCK & RØDBY-PUTTGARDEN Velkommen ombord Nyd pausen ombord til at spise og shoppe Overfarten med Scandlines er en behagelig pause på rejsen. Vi

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans 3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans Jazzmusik med The Spirit of New Orleans, 2 jazzkoncerter, 2 overnatninger i Svendborg god mad og sightseeing bl.a. i Svendborg

Læs mere

Menukort 3. Vi har sammensat et menukort som vi håber vil falde i, vore gæsters smag.

Menukort 3. Vi har sammensat et menukort som vi håber vil falde i, vore gæsters smag. Strynø Gl. Mejeri Menukort 3 Vi har sammensat et menukort som vi håber vil falde i, vore gæsters smag. I sommersæsonen har vi åbent hver dag, mellem kl. 11.30 og 21.00. Vi lukker kl 17.00 de dage hvor

Læs mere

INDBYDELSE. Velkommen til DM i Sports Acro 2016. d. 28.-29. maj DM2 SPORTS ACROBATIK

INDBYDELSE. Velkommen til DM i Sports Acro 2016. d. 28.-29. maj DM2 SPORTS ACROBATIK INDBYDELSE Velkommen til DM i Sports Acro d. 28.-29. maj Kære gymnaster, instruktører og dommere Det er en stor glæde for Dalum Hjallese Gymnastikforening at kunne byde velkommen til DM i Sports Acrobatik

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab.

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. SELSKABER Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. Gyrstinge Skovkro, der ligger ude i Lille Bøgeskov, har en tilhørende smuk have med en lille sø. Vi har de

Læs mere

Farum Orienteringsklub

Farum Orienteringsklub Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge 22. 26. januar 2015 (uge 4) Så har du muligheden for at komme på langrendsskitur til Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge sammen med Roskilde Skiklub.

Læs mere

1 HOTEL 5 RESTAURANTER & BARER

1 HOTEL 5 RESTAURANTER & BARER COPENHAGEN 1 HOTEL 5 RESTAURANTER & BARER 17 VÆRELSER Individuelt indrettet fra 23-240 m 2 Gratis wifi 24 timers room service Pejs Limousine service Tour guide service Personlig concierge service Vaskeservice

Læs mere

SÅ HOLDER VI FEST IGEN KAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL

SÅ HOLDER VI FEST IGEN KAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL SÅ HOLDER VI FEST IGEN Så er det igen ved at være tid til årets fest med vennerne fra HMI, nemlig Gl. Elevfest 2012. Vi har lejet Crazy Daisy i Skanderborg igen, så rammerne skulle være i orden til et

Læs mere

PAKKER FOR INDIVIDUELLE BEDSTE PRIS GARANTI

PAKKER FOR INDIVIDUELLE BEDSTE PRIS GARANTI PAKKER FOR INDIVIDUELLE BEDSTE PRIS GARANTI 99,- EUR 76,- EUR 275,- EUR 1 x velkomst drink 1 x 3-retters middag (Menu) i hotellets restaurant (eller i en nærliggende) 1 x billet til byrundtur eller bådtur

Læs mere

KÆMPE nyhed. Tag på årets bedste gruppetur. Gode tilbud på både entre og lækker mad. Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster

KÆMPE nyhed. Tag på årets bedste gruppetur. Gode tilbud på både entre og lækker mad. Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster KÆMPE nyhed Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster 30 meter høj 85 km/t 825 meter lang Gode tilbud på både entre og lækker mad Tag på årets bedste gruppetur Gruppetur for alle Velkommen

Læs mere

Velkommen til Medicinsk Afsnit M1, M2 og M3 Praktiske oplysninger til patienter og pårørende. Regionshospitalet Silkeborg

Velkommen til Medicinsk Afsnit M1, M2 og M3 Praktiske oplysninger til patienter og pårørende. Regionshospitalet Silkeborg Velkommen til Medicinsk Afsnit M1, M2 og M3 Praktiske oplysninger til patienter og pårørende Regionshospitalet Silkeborg Diagnostisk Center Medicinsk Afsnit M1, M2 og M3 Indhold Velkommen til Medicinsk

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen. Mine udfordringer er. Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig. Jeg spiser foran fjernsynet

Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen. Mine udfordringer er. Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig. Jeg spiser foran fjernsynet MIne spisevaner opgavekort Mine udfordringer er Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen 1 Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig Jeg spiser foran fjernsynet 2 3 MIne spisevaner Jeg taber

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest Lad os skræddersy jeres Jule- eller Nytårsfest VI INVITERER TIL JULEFROKOST OG NYTÅRSFEST Julefrokosten er ofte en af de mest festlige events, men det kan kræve en del at skulle planlægge hver eneste lille

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven Ophold Autentiske oplevelser i skoven Velkommen til HOTEL AMERIKA Det smukt beliggende hotel midt i Østerskoven, omgivet af ro og idyl, skaber de perfekte rammer for Jeres ophold. På de følgende sider

Læs mere

Strynø Mikrobryghus. Menukort 3. Vi har sammensat et menukort som vi håber vil falde i, vore gæsters smag.

Strynø Mikrobryghus. Menukort 3. Vi har sammensat et menukort som vi håber vil falde i, vore gæsters smag. Strynø Gl. Mejeri Strynø Mikrobryghus Menukort 3 Vi har sammensat et menukort som vi håber vil falde i, vore gæsters smag. I sommersæsonen har vi åbent hver dag, mellem kl. 11.30 og 21.00. Vi lukker kl

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015

INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015 INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015 Lejr for børn med diagnoser og deres familier NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge OPLEV Dejlige fællesrum Familieværelser

Læs mere

Afholder Mini kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym i samarbejde med. d. 18. 19. april 2015 i Frederikshavn

Afholder Mini kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym i samarbejde med. d. 18. 19. april 2015 i Frederikshavn Afholder Mini kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym i samarbejde med d. 18. 19. april 2015 i Frederikshavn Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med stor fornøjelse, at Springteam

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke Restaurant søren k servicerer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Jels Voldsted. Koldingvej 2, 6630 Rødding Tlf.: 75 58 55 11 www.jelsvoldsted.dk

Jels Voldsted. Koldingvej 2, 6630 Rødding Tlf.: 75 58 55 11 www.jelsvoldsted.dk 2011 Alm. Brunch: Min 20 voksne, børn under 12 år ½ pris, over 30 voksne, anrettes som buffet. Varighed max 2 timer. Æg, bacon og pølser 3 slags pålæg. Varm leverpostej m/ champignon 3 slags oste Røget

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant Søren K serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant. Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Så er der mulighed for at komme væk fra den kolde danske vinter. UV-Jagt rejser til Sodwana Bay i Sydafrika, syd for Mozambique. Det bliver primært Blue-water

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere