Indsigelser mod rækkeinddeling skal være KBU i hænde senest fredag den 25. juni 2010, kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indsigelser mod rækkeinddeling skal være KBU i hænde senest fredag den 25. juni 2010, kl. 09.00."

Transkript

1 KBU Ved Sporsløjfen 10, København Ø. Tlf.: FAX.: Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors kl. 09:00 16:00 Fre kl. 09:00 15:00 KBU INFORMERER FERIELUKKET DBU København s administration holder ferielukket i perioden uge 29, 30 og 31. DBU København s Bestyrelsesreferat Da det midlertidigt ikke er muligt at udlægge referater, kan disses kun læses via DBUNet. Vi arbejder naturligvis på at løse denne opgave. Senest udlagte bestyrelsesreferat, er fra mandag den 31. maj 2010 INDPLACERING I UNGDOMSRÆKKERNE KBU Turnering har på møde foretaget indplaceringer til turneringen i efteråret 2010 for ungdom Det er muligt at se indplaceringerne for 7M, 9M og 11M ungdom Man kan se rækkeindplaceringerne herunder VIA DBU Københavns hjemmeside HER: urneringer/raekkeoversigter.aspx Indsigelser mod rækkeinddeling skal være KBU i hænde senest fredag den 25. juni 2010, kl Indsigelserne skal være skriftlige og underskrevet af en afdelingsleder eller et bestyrelsesmedlem. Indsigelser, modtaget efter ovenstående tidsfrist, vil blive afvist. Al yderligere henvendelse omkring indrangeringen skal ske via klubbens officielle kontaktpersoner dvs. ingen henvendelse fra trænere, holdledere, spillere eller forældre. BØRNETURNERINGEN EFTERÅR Efterårets rækkeinddeling kan ses via DBU Københavns hjemmeside HER: erneturneringen_2010_-_foraar.aspx Er der klubber der ikke har fået tilmeldt det rigtige antal hold til de enkelte årgange, skal dette meddeles DBU København, senest mandag den kl. 09:00 på hubf@kbu.dbu.dk. Herefter vil alle eftertilmeldte hold blive sat på venteliste.

2 ÅRETS PIGEKLUB 2010 Har I iværksat et nyt tiltag for Jeres piger i klubben de er specielt glade for Har I gjort stor opmærksomhed på pigefodbolden lokalt Har I netop startet en pigeafdeling op hvor det er gået godt Har I fordoblet medlemstallet i år Eller har I noget andet der gør netop Jeres klub bemærkelsesværdig på pigeområdet, på det sociale - medlemsmæssige - eller på et helt andet område, så lad os høre om det og ansøg om at blive "Årets pigeklub" Ansøgningsmaterialet er vedhæftet sidst i nyhedsbrevet og bedes indsendt til din lokalunion senest d. 16. august ÅRETS BØRNEKLUB 2010 Har I iværksat et nyt tiltag for Jeres børnespillere i klubben de er specielt glade for Har I gjort stor opmærksomhed på børnefodbolden lokalt Har I fået mange nye børnemedlemmer Eller har I noget andet der gør netop Jeres klub bemærkelsesværdig på børneområdet, på det sociale - medlemsmæssige - eller på et helt andet område, så lad os høre om det og ansøg om at blive "Årets børneklub Ansøgningsmaterialet er vedhæftet sidst i nyhedsbrevet og bedes indsendt til din lokalunion senest d. 16. august FODBOLDTØZER 2010 Husk at du stadig kan nå at bestille "fodboldtøzer 2010" til pigerne i din klub. Ønsker du at bestille "Fodboldtøzer 10", bedes du ud fra nedenstående muligheder, vælge hvilken pakke du ønsker og overføre beløbet for den ønskede pakke til kontonr På indbetalingen bedes du anføre navnet "Fodboldtøzer10" (Så vi ved hvad indbetalingen drejer sig om), hvilken pakke du ønsker, hvilken klub der bestiller samt navn og adresse på den person/klub bladene skal sendes til. Pakke 1: 50 stk ,- kr. Pakke 2: 150 stk ,- kr. Pakke 3: 350 stk ,- d.kr Alle priser er inkl. tryk, administration og forsendelse og så snart vi har registreret betalingen afsendes bladene.

3 LANDSPOKALEN FOR OLDBOYS OG VETERANER Det er nu muligt at tilmelde hold til DBUs landsdækkende pokalturnering, for hhv. Oldboys og Veteraner. Tilmeldingen foretages via KlubOffice og tilmeldingen skal være tilendebragt senest søndag den 11. juli. Proportionerne for begge turneringer kan læses HER: veteraner.aspx Københavns Boldspil-Union fra leg til landshold et mål foran

4 SELECT VISION NY KAMPBOLD TIL PIGERNE STORESØSTER TIL PALERMO Nu introduceres en helt ny kampbold til fodboldpiger og -kvinder. Bolden er en videreudvikling af PALERMObolden, som primært anvendes til træning og kamp på klubniveau. SELECT VISION er fremstillet i et lækkert microfiber-materiale, som giver bolden et særligt touch, og som gør den blød og let at sparke til, men samtidig fuldstændig kontrollerbar. Bolden er IMSgodkendt, og som den føste deciderede fodbold til kvinder opfylder den dermed kravene for anvendelse i kampe på højeste plan. DER SKAL DA VÆRE FORSKEL Med et flot nyt design og en reduceret vægt og størrelse i forhold til en almindelig fodbold, er bolden specielt udviklet til pigerne. Undersøgelser viser nemlig, at fodboldpiger pådrager sig langt flere skader end drenge, og at en stor del af dem helt enkelt skyldes overbelastning i skudøjeblikket. VISION-boldens størrelse og lave vægt mindsker risikoen for disse skader, og gør det samtidig lettere for spilleren at udføre de svære detaljer, der gør fodboldspillet attraktivt at se på, og ikke mindst sjovt at deltage i. Det danske kvindelandshold vil fremover benytte VISION i en udgave der ligger i den absolut laveste ende af FIFAs vægt og størrelseskriterier. Kontakt din lokale Sport Direct forhandler for yderligere information.

5 ÅRETS PIGEFODBOLDKLUB 2010 Skal din klub være årets pigeklub?

6 Tidsplan: 16. august: Klubbernes ansøgningsfrist til regions- og lokalunionskontorerne. 10. september: De lokale pigegruppers frist for indstilling af kandidater til DBUs Børneudvalg. September/oktober/november: Årets Pigefodboldklub kåres. Hvordan har pigerne det i Jeres klub? Har I iværksat et nyt tiltag for Jeres piger de er specielt glade for, gjort opmærksom på pigefodbold lokalt, har I fordobblet medlemstallet i år, har I startet en pigeafdeling op, er I bare ekstremt velfungerende eller er der noget andet der gør Jeres pigeungdomsafdeling bemærkelsesværdig, på det sociale medlemsmæssige eller på et helt andet område, så lad os høre om det og søg om at blive Årets pigeklub Giv pigerne i din klub chancen for en oplevelse ud over det sædvanlige! Bliver Jeres klub udnævnt til Årets pigeklub 2010, vil overrækkelsen ske i halvlegen af en kvindelandskamp i løbet af efteråret piger udvalgt af klubben selv samt tre ledere vil få betalt rejse og måltid på stadion. Alle piger fra klubben er velkomne til at deltage og vil få gratis entre til landskampen, dog afholdes alle udgifter i forbindelse med øvrige deltagere udover de 15 piger og tre ledere, af klubben selv. Sådan udvælges vinderen Alle landets klubber modtager ansøgningsmaterialet i juni, og skal herefter indsende det udfyldte ansøgningsskema til lokalunionen/regionen senest den 16. august. De lokale børneudvalg gennemgår ansøgningerne og kårer den bedste pigefodboldklub i deres union/ region. De 9 lokale vindere indstilles herefter til DBUs børneudvalg, som udvælger til Årets Pigeklub Årets pigeklub 2010, præmieres med Kr ,- kontant fra 3F. En vandrepokal samt en erindringspokal til ejendom. Deltagelse for 15 piger og tre ledere til LIVE kåringen af Årets pigeklub 2010 inkl. transport fra klub til stadion tur/retur samt måltid efter ankomsten til stadion. Gratis entré til alle de fra klubbens pigeafdeling, der yderligere ønsker at overvære kåringen på stadion. Diplom. Flag til klubben. De øvrige nominerede klubber præmieres med diplom Tidligere vindere: 1995: Nors Boldklub, JBU region : Marstal IF, FBU 1997: FC Horsens, JBU region : Solrød FC, SBU 1999: Nexø Boldklub, BBU 2000: B1901, LFBU 2001: Næsby BK, FBU 2002: Himmelev-Veddelev BK, SBU 2003: Haderslev Fodboldklub, JBU region : Fraugde G & IF, FBU 2005: Fc Skanderborg, JBU region : Nørresundby Boldklub, JBU region : Tangsø FS, JBU region : Dalum IF 2009: Mejrup GU

7 ANSØGNINGSSKEMA ÅRETS PIGEKLUB 2010 Hvorfor er Jeres klub en rigtig god pigeklub? Fortæl endelig Jeres gode historie - Hvorfor bør netop Jeres klub tildeles prisen Årets pigeklub 2010? (I er velkomne til at vedlægge bilag dog max. to A4 sider i alt. Dette kan være en folder, uddybemde forklaring, billeder og/eller andet) Hvordan sikrer I at pigerne i Jeres klub får alderstilpasset og kvalificeret træning i trygge rammer (i tråd med DBUs holdninger og handlinger)? Hvilke tiltag har I iværksat for at sikre Fair play og god opførsel fra såvel ledere/trænere/spillere og forældre? Hvordan intergrerer I nye piger i klubben og Jeres forældre i klubarbejdet? Hvordan fastholder I pigerne i klubben? Antal medlemmer i pige/kvindeafdelingen 2009: 0-13 år: år: over 20 år: Antal medlemmer i pige/kvindeafdelingen 2010: 0-13 år: år: over 20 år: Hvilke af DBUs aktiviteter er afholdt i klubben i 2010: Pigeraket: Mikrofodboldskole: Fodboldskole: Camp: McDonalds Cup: Udfyldes af klubbens kontaktperson: Position i klubben: Navn med blokbogstaver: Kontaktpersons tlf.: Adresse på kontaktperson: Dato og sted: Underskrift:

8 ÅRETS BØRNEKLUB 2010 Skal din klub være årets børneklub? Udfyld vedlagte ansøgningsskema, og send det til lokalunionen senest den 16. august Du bedes udfylde skemaet så grundigt som muligt og vedlægge højest 2 bilag til ansøgningsskemaet.

9 Tidsplan: 16. august: Klubbernes ansøgningsfrist til regions- og lokalunionskontorerne. 10. september: De lokale Børnegruppers frist for indstilling af kandidater til DBUs Børneudvalg. Oktober/november: Årets Børneklub kåres. Hvordan har børnene det i Jeres klub? Har I iværksat et nyt tiltag for Jeres børn, som de er specielt glade for gjort opmærksom på børnefodbolden lokalt Har i fået mange nye medlemmer i børneafdelingen Er Jeres børneafdeling bare ekstremt velfungerende eller er der noget andet, der gør Jeres børneafdeling bemærkelsesværdig på det sociale medlemsmæssige - eller på et helt andet område, så lad os høre om det og søg om at blive Årets Børneklub Årets Børneklub 2010, præmieres med Pokal Diplom Flag Tidligere vindere: 2007: Hedensted IF 2008: Fredriksberg BK 2009: Ringe BK Sådan udvælges vinderen Alle landets klubber modtager ansøgningsmaterialet i juni, og skal herefter indsende det udfyldte ansøgningsskema til lokalunionen/regionen senest den 16. august. De lokale børnegrupper gennemgår ansøgningerne og kårer den bedste børneklub i deres union/ region. De 9 lokale vindere indstilles herefter til DBUs børnegruppe, som nominerer til Årets Børneklub Den endelige vinder godkendes herefter af DBUs Børneudvalg.

10 ANSØGNINGSSKEMA ÅRETS BØRNEKLUB 2010 I er velkomne til at vedlægge op til to A4 sider bilag. Hvordan skaber I trygge rammer for børnene, og hvorledes sikrer I Jer, at klubbens børneaktiviteter er tilpasset børnene? Hvordan sørger I for, at trænerne er klædt på til at træne børnene i tråd med DBUs Holdninger og Handlinger med fokus på det enkelte barns (fodbold)udvikling? Hvilke tiltag har I iværksat for at sikre Fair Play og god opførsel fra såvel ledere/trænere/ forældre og spillere, både på- og udenfor banen? Hvordan engagerer Jeres klub sig i lokalområdet, herunder i eksempelvis socialt arbejde? Hvad vil I specielt fremhæve som gør, at I skal komme i betragtning til at blive Årets Børneklub 2010? Antal medlemmer 2009: Piger, 0-13 år: Drenge, 0-13 år: Hvilke af DBUs aktiviteter er afholdt i klubben i 2010: Pigeraket: Mikrofodboldskole: Fodboldskole: Camp: McDonalds Cup: Udfyldes af klubbens kontaktperson: Position i klubben: Navn med blokbogstaver: Kontaktpersons tlf.: Adresse på kontaktperson: Dato og sted: Underskrift:

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus).

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus). KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

KBU INFORMERER. Holdtilmelding 1 er udsendt for sæsonen 2008.

KBU INFORMERER. Holdtilmelding 1 er udsendt for sæsonen 2008. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 Kontortid: Man Tors kl. 09:00

Læs mere

DOMMER TIL KAMPE I DBUs LP FOR OLDBOYS & VETERANER

DOMMER TIL KAMPE I DBUs LP FOR OLDBOYS & VETERANER KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Vi har i år fornøjelsen af at skulle afholde Nordic Cup for U 16 pige-landshold i Danmark.

Vi har i år fornøjelsen af at skulle afholde Nordic Cup for U 16 pige-landshold i Danmark. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Indefodbold 2010/11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Yderligere oplysninger kan fås hos: JBU Region 3 Forum Horsens Langmarksvej 53 8700 Horsens Tlf. 8939 9930 Fax 75610915 E-mail: region3@jbu.dbu.dk

Læs mere

ANSØGNINGER TIL LEO DANNINs REJSELEGAT & ERIK HANSENs UNGOMSLEDERPRIS

ANSØGNINGER TIL LEO DANNINs REJSELEGAT & ERIK HANSENs UNGOMSLEDERPRIS KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Holdtilmelding 2 (HT2) til sæsonen M og 7M VOKSEN NYE HOLD

Holdtilmelding 2 (HT2) til sæsonen M og 7M VOKSEN NYE HOLD KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

DBU Fyn. Holdtilmelding forår 2015

DBU Fyn. Holdtilmelding forår 2015 Holdtilmelding forår 2015 Generelt om holdtilmelding På de følgende sider vil du få et overblik over det du skal vide i forbindelse med holdtilmelding til foråret 2015. Du finder bl.a. information om de

Læs mere

38 klubber fandt vejen forbi Bevægelseshuset, da KBU afholdt repræsentantskabsmøde.

38 klubber fandt vejen forbi Bevægelseshuset, da KBU afholdt repræsentantskabsmøde. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Danske Bank Cup Stevns 2012 Lørdag d. 7. januar og søndag d. 8. januar 2012 i Stevnshallen

Danske Bank Cup Stevns 2012 Lørdag d. 7. januar og søndag d. 8. januar 2012 i Stevnshallen Lørdag d. 7. januar og søndag d. 8. januar 2012 i Stevnshallen Danske Bank og Store Heddinge Boldklubs ungdomsafdeling inviterer hermed til indendørsturneringen Danske Bank Cup Stevns 2012. Det koster

Læs mere

Kom tæt på VM i Sydafrika!

Kom tæt på VM i Sydafrika! Kom tæt på VM i Sydafrika!... tá på DBUs Fodboldskole -fra leg til landshold KONKURRENCE Træn med det rigtige landshold! Læs mere på www.dbufodboldskole.dk Landsholdets træningssæt fra Adidas til alle

Læs mere

AKTIVITETSTILBUD JBU REGION 4

AKTIVITETSTILBUD JBU REGION 4 AKTIVITETSTILBUD JBU REGION 4 Børnefodbold Ungdomsfodbold Seniorfodbold Stævner Indefodbold Kurser INDHOLD Børnefodbold... side 4 Ungdomsfodbold... side 5 Seniorfodbold... side 6 Oldboys, Veteraner og

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Skolestævne i indefodbold

Skolestævne i indefodbold Hedensted IF Løsning IF Sole IF inviterer til Skolestævne i indefodbold 24. - 25. oktober 2015 i Hedensted Centret Præmiesponsor Hovedpræmiesponsor Bank-/præmiesponsor 15. skolestævne i indefodbold For

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 4

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 4 Turneringstilbud Efterår 2009 Til Alle klubber i JBU Region 4 Hermed fremsendes regionens tilbud til den kommende halvsæsons turneringer, stævner og andre arrangementer. BEMÆRK: - der skal tilmeldes til

Læs mere

I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks.

I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks. Børnefodbold i Nørresundby FB Holdninger ver. Juli 2018 I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks. Afsnit A Vores vison om Børnefodbold;

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2015/2016

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2015/2016 DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2015/2016 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under DBU Jylland Region 3 DBU Jylland Region 3 inviterer hermed til fodboldturnering

Læs mere

Københavns Boldspil-Union

Københavns Boldspil-Union TILMELDING TIL KBUs FODBOLDTURNERING 2007 HOLDTILMELDING 1 Indhold: Tilmelding af hold kan kun ske elektronisk via KlubOffice 2 Klubbens spillestedsoplysninger samt ønsker om spillefrie dage på anlæg Klubbens

Læs mere

Solrød Sport CUP, Herstedøster IC

Solrød Sport CUP, Herstedøster IC og Herstedøster IC har hermed fornøjelsen at indbyde til den 17. udgave af Solrød Sport CUP, Herstedøster IC den 6-7-8. september 2013 Det er os en glæde i HIC at vi for 17. År i træk kan afholdes vores

Læs mere

Indefodbold 2015/16. Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice

Indefodbold 2015/16. Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice Indefodbold 2015/16 I Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice Indholdsfortegnelse Tilmeldingsgebyr... 1 Datoplan for indefodbold på bane med håndboldmål... 2 Turneringer på bane med håndboldmål

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

EVALUERINGSRAPPORT 2014. Officielle sponsorer for DBU s Fodboldskoleaktiviteter. en del af noget større

EVALUERINGSRAPPORT 2014. Officielle sponsorer for DBU s Fodboldskoleaktiviteter. en del af noget større EVALUERINGSRAPPORT 2014 Officielle sponsorer for DBU s Fodboldskoleaktiviteter Hovedsponsor Sponsor en del af noget større Evaluering DBU s Skattejagt 2014 2014 er det første år for DBU s nye koncept Skattejagt.

Læs mere

Aarup Fritidscenter Januar 2012

Aarup Fritidscenter Januar 2012 1 Aarup Fritidscenter 6-7-8 Januar 2012 Velkommen til årets kommune mesterskab i indendørs fodbold 2012. Vi har i år en rekordstor opbakning til stævnet, hvor der er tilmeldt 123 hold i 15 forskellige

Læs mere

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010 Kære træner/leder Kerteminde Boldklub har hermed fornøjelsen af, at byde velkommen til fodboldstævne i Kerteminde d. 25. - 27. juni 2010. Kerteminde Cup er andet og mere end fodbold. Det er også kammeratskab

Læs mere

Lørdag den 27. oktober 2012 i Mejrup Kultur- & Fritidscenter

Lørdag den 27. oktober 2012 i Mejrup Kultur- & Fritidscenter Program 2012/2013 Kommunemesterskaber i indefodbold i Holstebro Kommune Lørdag den 27. oktober 2012 i Mejrup Kultur- & Fritidscenter Dagli Brugsen Mejrup Kommunemesterskaber i Holstebro Kommune Velkommen

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5 HIF Fodbold Årgangsbog for U4 & U5 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015 DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under DBU Jylland Region 3 DBU Jylland Region 3 inviterer hermed til fodboldturnering

Læs mere

Husk at køre ud til Sommerland direkte efter sidste kamp for at undgå kødannelser!!!!!!

Husk at køre ud til Sommerland direkte efter sidste kamp for at undgå kødannelser!!!!!! VELKOMST Sjællands Boldspil-Union byder hermed trænere, spillere og forældre hjertelig velkommen til SOMMERLAND SJÆLLAND PIGE CUP 2009. 124 hold er på plads til årets afvikling af Pige Cup Vi ved af erfaring,

Læs mere

For piger og drenge født 1993-1999

For piger og drenge født 1993-1999 For piger og drenge født 1993-1999 2007 Officielle sponsorer for DBU Børn og ungdom fra leg til landshold Velkommen på DBUs Fodboldskole 2007 Så er det allerede tid til, at vi for 15. gang kan byde velkommen

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Turneringer 7-mands 2012-13

Turneringer 7-mands 2012-13 Turneringer 7-mands 2012-13 1 Turneringen 7-mands 2012-13 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 7-mands 2012-13. 4. kvartalsspiller i rækkerne: U-11 Piger

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

SIF-Fodbold - Sport. Sport. Ansvarlig for området Sportschef Mogens Schuldt

SIF-Fodbold - Sport. Sport. Ansvarlig for området Sportschef Mogens Schuldt SIF-Fodbold - Sport Organisation Overordnede opgaver/ansvar Sport Ansvarlig for området Mogens Schuldt Birger M. Nielsen ass. Mogens Schuldt Ungsenior: U21 Herre- og kvindesenior Old Boys - Veteran Mogens

Læs mere

Turneringer 7-mands 2013-14

Turneringer 7-mands 2013-14 Turneringer 7-mands 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turneringen 7-mands 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 7-mands 2013-14. 4. kvartalsspiller

Læs mere

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD VRI Fodbold DEN GULE TRÅD Politik for VRI Fodbold... 2 Den gule tråd i arbejdet med VRI-børnefodbold og VRI B&U... 3 Holdninger, mål og temaer... 4 Årgangene U5, U6 og U7... 4 Årgangene U8 og U9... 5 Årgangene

Læs mere

Solrød Sport CUP, Herstedøster IC

Solrød Sport CUP, Herstedøster IC og Herstedøster IC har hermed fornøjelsen at indbyde til den 18. udgave af Solrød Sport CUP, Herstedøster IC den 5-6-7. september 2014 Solrød Sport CUP, Herstedøster IC afvikles med udgangspunkt i DBU

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Formålet med arbejdet i Pigeafdelingen følger naturligvis Den Gule Tråd i Skjold Birkerøds overordnede retningslinjer for udvikling og træning. Dvs. at alle

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

BSF JULECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 3. december TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36

BSF JULECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 3. december TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne af TopDanmark Hallen. Nøgleordet for dette stævne

Læs mere

Bjerringbro IF - Fodbold

Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold I Bjerringbro IF har vi en vision om at tilbyde fodbold og fællesskab for alle. For at nå det har vi nogle værdier, vi ønsker at arbejde ud fra i Bjerringbro

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

fokus på børn og unge

fokus på børn og unge Målrettet fokus fokus på børn og unge I Vodskov gør de meget ud af at sætte børene i fokus. Derfor har DBU kåret dem til årets børneklub. Vodskov IF i Nordjylland er af DBU kåret til Årets Børneklub 2010

Læs mere

5-mands & Turnering 2010-11

5-mands & Turnering 2010-11 5-mands & Stævner Jyske 3-bold 2006 Turnering 2010-11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2010-11 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som Region 3

Læs mere

CUP Fredag 22. januar.

CUP Fredag 22. januar. Nr. Lyndelse / Søby IF FODBOLD og vor hovedsponsor HOUNd har hermed fornøjelsen at fremsende årets program for HOUNd Cup 2016. (vind gavekort, se side 2 ) Spilledage: fredag, lørdag og søndag 22. + 23.

Læs mere

BREDDE STÆVNE. KUN A - B. NIVEAU. VIGTIGT tilmelding aldersgrænser ifølge DBU turneringen 11 MANDS

BREDDE STÆVNE. KUN A - B. NIVEAU. VIGTIGT tilmelding aldersgrænser ifølge DBU turneringen 11 MANDS UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 11.- 12.- 13. AUGUST 2017. SØNDERSØ BOLDKLUB har for 25. gang den store fornøjelse at kunne invitere til Super Brugs Cup, for ungdomshold. * SUPER BRUGS CUP 2017 er et opstartsstævne,

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 14. august 2016 Havdrup Idrætscenter

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 14. august 2016 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 14. august 2016 Havdrup Idrætscenter Indholdsfortegnelse Velkommen til SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2016... 3 Regler for SuperBrugsen - Havdrup

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

Velkommen til. FC Holte

Velkommen til. FC Holte Velkommen til FC Holte Velkommen til FC Holte fodbold mest for sjov Foreningen FC Holte (FCH), der har hjemsted i Søllerød kommune, er stiftet den 26. august 2003. FCH er en afdeling af Holte Idrætsforening

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP. Jyske 3-Bold

SAFARI FODBOLD CUP. Jyske 3-Bold SAFARI FODBOLD CUP Jyske 3-Bold Søndag den 23. september 2012 Løveparken og Givskud hallen. SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO SØNDAG D. 23. SEPTEMBER 2012 JYSKE 3-BOLD ( U-5 Drenge, U-6 Drenge, U-6/U-7

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

TILMELDING TIL DBU KØBENHAVNS FODBOLDTURNERING 2018

TILMELDING TIL DBU KØBENHAVNS FODBOLDTURNERING 2018 Tilmelding til DBU Københavns fodboldturnering 2018 TILMELDING TIL DBU KØBENHAVNS FODBOLDTURNERING 2018 HOLDTILMELDING 1 - FORÅR 2018 Klub: Udfyldt af: Funktion i klubben: Holdtilmelding 1 kan udfyldes

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

Fodbold: En folkebevægelse i forandring

Fodbold: En folkebevægelse i forandring v/bent Clausen, formand for Fodbold: En folkebevægelse i forandring Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 30. 31. maj 2012 Vision 2015: At være den mest attraktive sport for Aktive spillere

Læs mere

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union FORSLAG på JBUs delegeretmøde 10. januar 2009 1 2 fra JBU Bestyrelse Love for Jydsk Boldspil-Union Nuværende tekst: 1 Navn 1. Unionens navn er Jydsk Boldspil-Union (JBU). Unionen er stiftet den 1. december

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub Fra Ælling til Svane Børneafdelingen Køge Boldklub 1 Indholdsfortegnelse Værdier og målsætninger... 3 Rammer og organisation... 4 Legepladsen... 5 Byggepladsen 3:3... 5 Forældreopgaver... 6 Principper

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP. 5-mands. Søndag den 26. september JBU Region 3 Safari Cup

SAFARI FODBOLD CUP. 5-mands. Søndag den 26. september JBU Region 3 Safari Cup SAFARI FODBOLD CUP 5-mands Søndag den 26. september 2010 JBU Region 3 Safari Cup 2010 1 JBU Region 3 Safari Cup 2010 2 SAFARI Fodbold CUP 5-mands bold Søndag d. 26. september 2010 JBU Region 3 Safari Cup

Læs mere

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 1. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi har haft overvældende

Læs mere

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 26. marts TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 26. marts TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36 BSF 3-mand Cup 2017 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 26. marts 2017 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup BSF 3-mands Cup 2017 For anden gang afholder BSF 3-mands

Læs mere

SPIL FODBOLD I FRAUGDE

SPIL FODBOLD I FRAUGDE SPIL FODBOLD I FRAUGDE Besøg vores hjemmeside WWW.FRAUGDE-GIF.DK Fodbold i Fraugde Da jeg første gang satte mine fødder på græsset hos Fraugde GIF, var jeg blot fem år gammel. Nu godt 16 år senere kan

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Viborg Nordbyen Ansøger Viborg Nørremarkens initiativgruppe Nordbyen i bevægelse Kontaktperson: Erik Ejlersen Adresse: Hermodsvej 23 Telefon: 21778811 Mail: erik.ejlersen@mail.dk

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 U7-fodbold AAIF forår 2011 Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 Agenda Træner team Spillere Træning Kampe Projekt nye spilletrøjer Forældre www.aabybrofodbold.dk Praktiske informationer Støt klubben Evt.

Læs mere

Danske Bank Cup. Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming. Arrangør: Bramming Boldklub

Danske Bank Cup. Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming. Arrangør: Bramming Boldklub 18024 12.2009 Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28 - København Danske Bank Cup Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming Arrangør: Bramming Boldklub Bramming Boldklub og Danske Bank byder

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

DEN RØDE TRÅD. Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF. Den Røde Tråd

DEN RØDE TRÅD. Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF. Den Røde Tråd DEN RØDE TRÅD Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF Den Røde Tråd Vi har i Vallensbæk IF fodbold valgt at lave en rød tråd til vores børne- og ungdomsfodbold. Fordelen ved at have en rød

Læs mere

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2014... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 6 Puljeoversigt

Læs mere

Brønderslev, den 11. og 12. august 2018

Brønderslev, den 11. og 12. august 2018 Brønderslev, den 11. og 12. august 2018 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 3. udgave af Nordjyske Bank Cup i Brønderslev. Vi sætter stor pris på den store interesse

Læs mere

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016 Velkommen til Varde IF Børneafdeling I denne folder finder du lidt praktiske oplysninger til dig og dine forældre inden du starter med at spille fodbold. Hold i Børneafdelingen Træningsfaciliteter Påklædning

Læs mere

Dansk Boldspil-Union. Budget 2014-2015. 1. november 2014-31. oktober 2015. en del af noget større

Dansk Boldspil-Union. Budget 2014-2015. 1. november 2014-31. oktober 2015. en del af noget større Dansk Boldspil-Union Budget 2014-2015 1. november 2014-31. oktober 2015 en del af noget større 3 Indtægtsgivende aktiviteter A-landshold... 8.723 3.418-6.888 TV-honorar... 61.743 73.100 92.185 Sponsorer...

Læs mere

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2014... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 6 Puljeoversigt

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under inviterer hermed til fodboldturnering for efterskolerne i Sydøstjylland i skoleåret 2013-14.

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2017/2018

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2017/2018 DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2017/2018 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under DBU Jylland Region 3 DBU Jylland Region 3 inviterer hermed til fodboldturnering

Læs mere

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 KampKlar Indhold Hvad er kampklar... 2 Det kan du som spiller med KampKlar:... 2 Det kan du som forælder / kontaktperson med KampKlar:... 2 Adgang... 3 Adgang via hjemmside....

Læs mere

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Alder afdeling (skoleåret fra august til juni) 4/5/6 år U6 3-mands Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Fodbold Træning og opdeling Kamp og opdeling Værdier 6/7 år U7 3-mands 7/8 år U8 5-mands Fællestræning

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP. Jyske 3-Bold

SAFARI FODBOLD CUP. Jyske 3-Bold SAFARI FODBOLD CUP Jyske 3-Bold Søndag den 20. september 2015 Givskud Stadion SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015 JYSKE 3-BOLD (U5 Drenge, U6 Drenge, U7 Drenge/Piger ) Velkommen

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Forenings-SFO Tingstrup Skole

Forenings-SFO Tingstrup Skole Forenings-SFO Tingstrup Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Tillykke! - Jeres SFO bliver snart til en forenings-sfo Forenings-SFOen er et udvidet samarbejde mellem SFOer og folkeoplysende foreninger.

Læs mere

KBU INFORMERER FORENINGS- OG KLUBLEDERAKADEMI

KBU INFORMERER FORENINGS- OG KLUBLEDERAKADEMI KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Det gode fodboldmiljø. Fodboldens dag, 6. januar 2018

Det gode fodboldmiljø. Fodboldens dag, 6. januar 2018 Det gode fodboldmiljø Fodboldens dag, 6. januar 2018 Hvem er jeg? David Kiær Nielsen, 38 år Gift med Pernille og far til 2 vidunderlige piger på 3 hhv. år og måneder Fodboldfaglig rådgiver i DBU Jylland

Læs mere

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne U10, U11, U12 og U13 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. Ungdomsfodbold og

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2016

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2016 Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2016 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er meget glade for at så mange har fundet vej til Hedensted,

Læs mere

Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2015 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen.

Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2015 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen. U11 U12 U13 U14 U15 Til vore deltagere. Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2015 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen. Vi takker alle de tilmeldte

Læs mere

UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014.

UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014. UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014. SØNDERSØ BOLDKLUB har for 22. gang den store fornøjelse at kunne invitere til Super Brugs Cup, for ungdomshold. * SUPER BRUGS CUP 2014 er et opstartsstævne,

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 1. Tilmeldingsgebyrer DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 11-mands - herrer - helårligt (opkræves i juli/august) Superliga, Betsafeligaen og 2. division 2.700,00 kr. Danmarksserie, Sjællandsserie og Serie

Læs mere

BSF Super Brugsen / OK JULECUP 2018

BSF Super Brugsen / OK JULECUP 2018 BSF Super Brugsen / OK JULECUP 2018 En turnering i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 2. december 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Stævnet afvikles i samarbejde med BSF takker for støtten

Læs mere

Djurs Sommerland Cup

Djurs Sommerland Cup PROGRAM Djurs Sommerland Cup søndag den 7. juni 2015 5- og 8-mands 1 PROGRAM Ved ankomsten til spillestedet skal en repræsentant fra holdet melde sig ved DBU Jyllands repræsentant. Kl. 09.00- ca. 12.45

Læs mere