LEIKA AVISEN. Praia sandtingskasse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LEIKA AVISEN. Praia sandtingskasse 2499.-"

Transkript

1 LEIKA AVISEN Tilbud Nyheder Maj 2014 Praia sandtingskasse Mobil alu/træ bænk FLYTBART, MED 2 HJUL SPAR SPAR Varenr Mobil bord/bænk med træplanker og alu-stel til voksne. Mål: L 180 x B 130 cm. Højde: Bordplade 72 cm og sædeplade 43 cm. Bredde: Bordplade 70 cm og sædeplader 31 cm. Prisen er ekskl. levering og montering. Byggeklodser SPAR Varenr Praktisk udendørs opbevaringskasse til f.eks. sandlegetøj, bolde, hockeystave og meget mere. Kassen er monteret med store hjul, der gør det let at flytte den efter behov. Der er udluftning i bunden, så sandlegetøjet tørrer under opbevaringen. H 80 (inkl. hjul) x B 65 x L 122 cm. Adgangshøjde 47 cm. Der er plads til en hængelås i spændebeslaget. Leveres samlet. NYHED! ER DU KLAR TIL AT MODTAGE NYE BØRN? BESTIL DINE VARER NU, SÅ DU ER SIKKER PÅ AT FÅ DEM LEVERET INDEN AUGUST Varenr Sæt med 52 stk plast byggeklodser i hård plast i farverne rød, blå, gul og grøn. Kan bruges indendørs samt udendørs, og sættet består af klodser i målene 30x15,9x15 samt 15x8,5x15 cm. Fra 2 år. Sandkassesæt 100 dele SPAR Varenr Med dette sandkassesæt får I meget for pengene. Indeholder: Sandskeer, si med hanke, spader, sandforme, vandkander, river, spader, sandmøller og sandklodser. Uden pvc eller phtalater. Mariehønesæder NYHED! Varenr Siddepuder lavet af tæppe med latex underside. Sæt med 24 stk med tal og prikker. Medfølger taske til opbevaring. Mål Ø40 cm. Drikkedunk SPAR Varenr ltr drikkedunk med aftapningshane og hank. Mål H40 * Ø 26,50 cm. Vægt 1,7 kg. FÅ 25 LEIKA KRUS MED GRATIS VÆRDI VARENR Taburet INKL. 1 STK. FODSTØTTE. LEIKA byggebrædder OPBEVARINGSKASSE SPAR GRATIS UDENDØRS LEGEPAKKE 50% SPAR Varenr Den originale Leika taburet. En let og smuk taburet udført i hvidpigmenteret formspændt bøg. Taburetten fås i valgfri højde fra cm med eller uden fodstøtter. Sæde Ø 33 cm. Varenr fodstøtte ½ ring (99,- norm. pris) Varenr fodstøtte ¼ ring (62,- norm. pris) Varenummer (Opbevaringskasse) Opbevaringskassen er fremstillet af 15 mm støbekrydsfiner (birk) monteret med galvaniserede hængsler. Mål: L 175 x H. 75 x B. 86 cm. Kan rumme max. 2 sæt byggebrædder. BYGGEBRÆDDER SPAR Varenummer (Leika byggebrædder) Både til ude og inde.1 sæt består af ialt 100 stk.: 20 lange (160 cm), 20 mellem (100 cm) og 60 korte (35 cm). 100 stk. Varenr Sættet indeholder 2 stk hula-hop ringe, 2 par gåtønder, 1 stk sjippetov, 1 rundboldsæt og 1 frisbee. FÅ EN UDENDØRS LEGEPAKKE VED KØB FOR MERE END 4000 EX. MOMS VÆRDI 563.-

2 LEIKA MØBELTIL Indskudsbord med laminat Varenr (H. 72 cm) Varenr (H. 66 cm) Mobile indskudsborde som let kan køres sammen. Indskudsbord øverst: 80 x 120 cm H. 72 cm Indskudsbord, nederst 80 x 105 cm. H 66 cm. Begge borde er inkl. 2 låsbare hjul. Star stol Varenr (30-38 cm) Varenr (38-48 cm) Star stolen er den lille fleksible stol, der både kan bruges af de aller mindste børn eller af voksne, der har brug for at sidde meget lavt. Farver: Vælg mellem rød, blå eller grå. Sædet kan justeres med en gascylinder i siddehøjden cm. Når man sidder på stolen kører den let. Når man rejser sig er hjulene bremset. Fod Ø 41 cm. Sæde Ø 31 cm. Den sorte seje cm 69.- SPAR 15.- FRIT VALG SPAR OP TIL FRIT VALG SPAR SPAR Varenr Formstøbt ergonomi i integralskum. Autoriseret højdeindstilling cm og rygindstilling samt vippefunktion. Læs mere om stolen på leika.dk Væghængt klapbord med bænke Varenr (H 58 cm med grå laminat) Varenr (H 58 cm med grå linoleum) Leikas klapbord med integrerede bænke er målrettet jer, der gerne vil udnytte pladsen optimalt samt have et rengøringsvenligt bord. Møblet monteres på væggen og går i opslået tilstand i et med rummet. Plastkasse Varenr (hvid) Varenr (blå) Varenr (rød) Solid plastkasse til børnenes tøj, legesager eller andet. Plads til A4 papir. Udv. mål 34 X 24 X 16 cm. Papirflet kurv Varenr (lime) Varenr (turkis) Varenr (pink) Varenr (orange) Let papirflet kurv, som passer til vores garderoberum. Fås i 4 forskellige farver: Lime, orange, pink og turkis. Mål: L 24,5 x B 24,5 x H 15 cm. Søgræskurv SPAR OP TIL SPAR SPAR 20.- Varenr Støjdæmpende og dekorativ kurv. Mål: L 24,5 x B 24,5 x H 12 cm. Passer til vores garderober PASSER TIL LEIKAS GARDEROBER 2

3 Avis 6 blank_v3 06/05/ Side 3 LBUD MED SUS I! Personaleskab 4 rum Computerskab Elevskabe i stål med støjdæmpende låger, 2 rum 12 FORSKELLIGE LÅGE FARVER 3995.SPAR SPAR Varenr På skoler er der ofte meget ITudstyr og behovet for en sikker opbevaring er stor. Der er også behov for, at udstyret altid er klar til brug. Denne opbevaringsboks har mulighed for strømstik til opladning af bærbare computere og andet mobilt, elektronisk udstyr. Pris er eksklusiv strømstik. Fås i 4 forskellige farver. SPAR Varenr Lågerne er med til at absorbere støjen som bidrager til en behageligt arbejdsmiljø. H: 174, B: 30 og D: 55. Varenr rum. Dybden er 40 cm. Indvendige mål pr. rum B 33 x D 37 x H 43 cm. Varenr Rukolås der passer til personaleskab. Højre. Pris Fritstående garderobe, 5 rum Væghængt garderobe, 5 rum SPAR 40% PÅ UDVALGTE SPAR SPAR Varenr (H: 138 cm x B: 25 cm) Garderoben er fremstillet i 15 mm birkefiner, lakeret med en stærk hvidpigmenteret lak. Hvert garderoberum er som standard indrettet med hylder, fodtøjsrist og 2 aluminiumskroge i garderobens sider eller med en praktisk dobbeltknage, placeret i midten af garderoberummet. Dybden er 25 cm, dog 48 cm inkl. bænk. Tilkøb: låge, sutskoholder, bænk LEIKA Sutskoholder HER & NU LEIKA Træbomærkesæt HER & NU LEIKA Låge TILBEHØR Varenr Kan bestilles ekstra til vores garderober. En ekstra plads til f.eks. sutsko. Skal bestilles samtidig med garderoben. Kan ikke eftermonteres. Varenr (H: 165 cm x B: 25 cm) Leika fritstående garderober kombineres flot med vore væghængte garderober. Denne kombination giver den optimale udnyttelse af garderoberummet. Garderoben er fremstillet i 15 mm birkefiner, lakeret med en stærk hvidpigmenteret lak. Hvert garderoberum er som standard indrettet med hylder, fodtøjsrist og 2 aluminiumskroge i garderobens sider eller med en praktisk dobbeltknage, placeret i midten af garderoberummet. SPAR 70.- TILBEHØR 206.Varenr Diameter 4,5cm Varenr Lågen er fremstillet i 15 mm birkefiner, lakeret med en stærk lak. 12 standardfarver på garderobelåger: Lakeret birk, rød, orange, gul, blå, grå, varm grå, kold grå, hvid, grøn, lys turkis, eller mørk turkis. Ønsker I andre farver, klarer vi også dette mod en mindre merpris. 3

4 KLAR TIL SOMMEREN Mini eller Midi mål Varenr (Mini 100 x 150 x 80cm) Varenr (Midi 180 x 120 x 70cm) Alu. Målet er velegnet til skolegården, hallen og på græs. Målrammen er lavet af 75 x 40 mm aluprofil. Usamlet. Inkl. net. 10 stk. leika fodbolde str. 4 Varenr stk. Leika har i samarbejde med Select udviklet og designet en allround fodbold til skole- og fritidsbrug. En kvalitetsbold til en rigtig god pris. Velegnet til spil på græs. Str. 4. Holdveste Kegle Varenr (blå) Varenr (rød) Lette at tage af og på. Sidder godt og strammer ikke. Varenr Farve Rød. H 23 cm. Moon car KØB 3 BETAL FOR 2 Varenr Børnene elsker den. Et super populært køretøj for både store og små. En solid og holdbar konstruktion. Kvaliteten er bare i top. Og så er en MoonCar billig i drift, set i forhold til den aktive udnyttelse af køretøjet. Mål: L 113 x B 55 x H 66 cm. Vægt 24 kg. Fra 4-10 år. Køretøjer 30 stk Gravko, dumper & bulldozer Stor lastvogn med tiplad Varenr Køretøjer 14 cm. 30 stk ass. Leveres i 20 l spand med låg. Varenr Traktorsæt med gravko 45 cm, dumper 47 cm og bulldozer 32 cm SPAR SPAR SPAR MINI SPAR MIDI SPAR SPAR SPAR Varenr Stor lastvogn med tiplad. Fra 1 år. Mål: L 70 x B 26 x H 26 cm. Fra 1 år. 4

5 S BEDSTE TIMER! Aquaplay stort sæt Varenr Sæt med plads til leg for flere børn. Indeholder 39 dele med mange gode detaljer og samtidig god læring om vand og nogle af dets mange egenskaber. Mål: 135 x 155 cm. Inkl. 3 både og 1 bil. Varenr Indeholder 6 både, 2 figurer og 2 container. Sommerski til 2 eller 3 børn Varenr (til 3 børn) Varenr (til 2 børn) Lavet i træ med gummi på undersiden, så børnene ikke glider. Lette at bruge, når først man er kommet i gang. Så her gælder det om at samarbejde og koordinere. Med flere par ski bliver det sjovere. 88 cm. Aldersgruppe fra 5 år. Sjip og hop 6 stk Varenr Sjip og hop. Træner koordination, rotation og hop. Ring Ø 16 cm. Bold Ø 8 cm. 6 stk. i 6 farver. Faldskærm Aquaplay både SPAR TIL 3 BØRN SPAR TIL 2 BØRN SPAR Ø 1.75 M Ø 3.5 M Ø 6.0 M SPAR Varenr (ø 1.75 meter) Varenr (ø 3.5 meter) Varenr (ø 6 meter) Faldskærmen er lavet af farverig, letvægts og brandhæmmende polyester og med meget stærke håndtag. Leveres med Idebog, hvor der gives gode ideer til leg med faldskærm. Aldersgruppe fra 2 år. SPAR SPAR 40.- Skibe i plast 6 stk Little tikes piratskib Sjippetove 6 stk 270 cm eller 210 cm SPAR OP TIL 20.- Varenr stk. 15 cm. Varenr Pirat Skib til udendørsleg. Masten i midten fungerer som et springvand. Anker og vandkanoner fungerer ved manuelt brug. Fra 1 1/2 år. Mål L74xB23xH99 cm. Varenr (270 cm) Varenr (210 cm) Vinyl sjippetove i 6 flotte farver. Sæt med 6 stk. 270 cm. 5

6 FAST EJENDOM HUND Sandkassesæt 129 dele Varenr Stort kvalitetssæt med 129 forskellige sandkasseting: Lastbiler, mureskeer, sandmøller, si med hanke, sandskeer, sandforme, vandkander, river, spande, vandskovle og spader. Uden pvc eller phtalater. Martrya sandtingskasse natur Varenr Solid kasse uden bund til opstilling i sandkassen eller på fliser. Udført i massiv lærk med aflåseligt låg. Med sikringsstolpe forberedt til montering af låg via hængelås. Kasse måler 140 cm. i længden, er 60 cm. dyb og 50 cm høj. Ekskl. levering og montering SPAR Aalto legehus med veranda SPAR OVER 50% Varenr Klassisk legehus med veranda, butiksdiske, og indbygget bænk og bord. Er meget velegnet til vuggestuen eller børnehaven. Kan med fordel placeres i eller ved sandkassen. Aldersgruppe: 2+. Højeste faldhøjde: 10 cm. Arealbehov: L 5,0 m x B 4,2 m Junior redskaber Varenr (skovl) Varenr (rive) Varenr (spade) I solid kvalitet med træskaft og metalhoved. Little tikes junior rutsjebane SPAR Varenr Rutsjebane i plast. Kan klappes sammen og er nem at opbevare. Afrundede kanter og brede trin gør den ekstra børnevenlig. Mål 197x120x143. Til udendørs brug. Max vægt 34 kg. Fra 2 år. Little tikes skildpadde sandkasse Varenr Sandkasse i plast med form og udseende som en skildpadde. Farve grøn. Med låg til beskyttelse af sandet. Mål 118x105x23. Fra 1 år. SKOVL X SPAR RIVE X SPADE X SPAR

7 E BILLIGT TIL SALG! Kaffestel Little tikes picnicbord junior Middagsservice SPAR 70.- Varenr I alt 49 dele i plast. Til 12 personer. Varenr Bord/Bænke sæt i plast, som er nemt at rengøre. Mål 74x80x46. Max vægt 23 kg/4 børn. Fra 1 1/2 år. Varenr Stort sæt med 81 dele i plast. Butikssæt Varenr Stort sæt med forskellige madvarer i træ. 40 dele Trillebør med skovl Little tikes legehus NYHED! 49.- SPAR Varenr Trillebør i plast med skovl. Kan bruges til sand, vand og sne. Mål L68, H33, B46cm. Fra 2 år SPAR Varenr Legehus i plast med en dør og fire vinduer. Indvendigt findes køkkenbord med vask og legetelefon. Mål 130x114x127. Fra 2-6 år. Sand og vandmølle 30 cm Aquaplay sand og vandslot Sandskovle 21 stk SPAR Varenr Sand og vandmølle. 1 stk. H 30 cm. Varenr Sæt med plads til bygge og leg. Indeholder 32 dele med gode detaljer og samtidig god læring om vand og sand. Byg dit eget slot og leg med vand og sand. Varenr cm - prisbilligt sandlegetøj. 7

8 Avis 6 blank_v3 06/05/ Side 8 DANMARKS BEDST LEIKA HAR ET STORT PROGRAM AF LEGEPLADS PRODUKTER TIL VUGGESTUEN, BØRNEHAVEN, SKOLEN ETC. KONTAKT EN AF VORES LEGEPLADSSPECIALISTER HVIS I ØNSKER AT VIDE MERE OM JERES MULIGHEDER RING REKVIRER INSPIRATIONSFOLDEREN LEIKA I SKOLEN LEIKA LEGEPLADS I VUGGESTUEN Lilleputbyen LILLEPUTBYEN KAN STÅ PÅ GRÆSPLÆNEN ELLER STÅ I SANDKASSEN SPAR Varenr år. Med rutsje platform i H 100 cm, 2 platforme i H 30 cm med hængebro og legehus (junglehytten). Arealbehov L. 9 m x B 6 m. 8

9 Avis 6 blank_v3 06/05/ Side 9 STE FRIKVARTER! LEIKA LEGEPLADS I SKOLEN KONTAKT LEIKA, HVIS I GÅR MED TANKER OM AT UDVIKLE JERES UDEAREALER PÅ SKOLEN. VI ER SPECIALISTER I UDEUNDERVISNING, GYNGER OG KLATREREDSKABER I FORSKELLIGE DESIGN, OPHOLDSAREALER, PARKOUR, MOTORIKBANER, SKATERRAMPER, MULTIBANER, INDLÆRINGSTAVLER, DYNAMISKE LEGEREDSKABER, OG I AT DESIGNE EN HELHEDSLØSNING TIL NETOP JERES SKOLEGÅRD. FÅ DESIGNET EN LEGEPLADS LIGE EFTER JERES ØNSKER Ovenfor en løsning som er tegnet til en skole med vores parkour redskaber, i kombination med gummilandskab, dynamiske redskaber, belysningsmaster med indbygget wi-fi og højtalere, mini skater område, samt opholdsplinte og hængekøjer. LEIKA LEGEPLADS I BØRNEHAVEN Safari jeep NYHED! Varenr Gå på ekspedition på legepladsen med jeres egen safari jeep. Arealbehov: L 5,5 m x B 4,2 m PLACER SAFARI JEEPEN PÅ GRÆSSET, SÅ BØRNENE LEGER PÅ SAVANNEN SPAR

10 HÆNG UD HY Vlotra kongestol/ fortællestol Varenr Kongestol i robinietræ. H 200 x B 70 x L 70 cm. Siddehøjde 70 cm Snobrødsholder Varenr Snobrødsholder udformet som et y af 10 mm rundjern. L 52 cm. Vægt: 0,4 kg. Ekskl. bålspade. Bålspader SPAR Emaljepande inkl. popcorn net Varenr En lille stegepande når børnene sidder med deres egne ting. F.eks. små pandekager o.l. Skaftets længde er 86 cm. Bund Ø 14 cm. Sæt af 3 stk. Varenr Emaljeret pande samt låg/skål til popcorn. Bålpakken kom godt i gang Rensdyrskind 3 STK SPAR SPAR BLIV KLAR TIL SANKT HANS HYGGE SPAR 30.- Varenr Pakken indeholder: Bålstativ, bålstegeplade, bål grillplade, rustfri stålgryde, gigant grydeske, øseske, popcorngryde, 3 stk. bålpander, 1 stk. bålpande - stor, 4 par børnehandsker str. 8 og 2 par voksenhandsker str. 10. Varenr Hvorfor nøjes med en almindelig plaid, når alternativet kan være et ægte rensdyrskind, som kan bruges traditionelt indendørs, men også som udendørs-hynder, liggeunderlag til havestolen eller som liggelag på plænen. De luftfyldte hår bevirker, at rensdyrskindet er dejlig lunt at sidde på, på kølige dage, mens det omvendt på sommerdage ikke bliver varmt, men blot føles dejlig behageligt og blødt. 120 cm x 90 cm. Pic-nic bord Varenr (Voksen) Klassisk pic-nic bord/bænk til børn i 40 mm massivt olieret fyrretræ. Mål: L 150 x B 109 cm. Sædehøjde 33 cm. Bordhøjde 56 cm. Sæder og bordplade leveres samlet med afrundede hjørner. Vægt: Ca. 50 kg. Ekskl. levering og montering. Vuggestue bord/bænk 180 cm 3 STK SPAR Varenr Bord/bænkesæt udviklet til vuggestuebørn. Mål: H 50 x L 180 x B 109 cm. Siddehøjden er 30 cm. Skvalderkål og pandekager TILBEHØR Varenr Kogebogen SKVALDERKÅL OG PANDEKAGER. En anderledes bog om bål og bålmad. Foruden opskrifter indeholder bogen ideer til, hvordan man kan bruge naturens vilde planter, samt forslag til børns egne undersøgelser og leg omkring bålet. 62 sider. 10

11 GGE TIL ALLE! Hængekøje grøn/gul Solsejl Varenr Stærkt bomuldsstof. Mål 220 x 140 cm. Totallængde med ophængningsreb 325 cm. Vægtkapacitet 100 kg. Uden stativ. Varenr LEIKA solsejl TETRA 4x4 meter. Ekskl. pæle Tumlesæk, beavernylon Pic-nic tæppe NYHED! Varenr (lemon) Varenr (rød) Varenr (orange) Sid på den, slap af i den, leg på den. Leika tumlesækken er et dejligt sted til mange lege. Den er fremstillet i beavernylon, fyldt med 360 liter Krøyerkugler og har naturligvis også inderbetræk, så der er styr på Krøyerkuglerne. Betrækket er utrolig slidstærkt Martindale - og vaskbart ved 60. Mål: 135*160 cm. Vægt 6.6 kg SPAR SPAR SPAR SPAR Varenr Udendørs tæppe med termofyld så det ikke bliver koldt at sidde på jorden. Materialet er 100 pct bomuld på ydersiden og polyester indeni. Medføler net til opbevaring. Mål 175 x 135 cm. Nordpol børnerygsæk Varenr (blå) Varenr (orange) Smart børnerygsæk med mange gode detaljer. Rygsækken er udformet som en rigtig vandrerygsæk med 2 sidelommer med plads til 0,5 ltr. flaske. Justerbare skulderremme og brystrem. Toprum med lynlås. Refleksstikninger i remmen og kompressionsremme i siden. Kan rumme 10 L. Nordpol voksen rygsæk Varenr Vandresæk i god kvalitet. 50 ltr. To-delt rum med toplukning. Stort toprum med lynlås. To store sidelommer med lynlås. Bæresystem med justerbare S-formede skulderremme. Justerbart hoftebælte. Vægt: 1100 gr. Farve: sort/grå silver. Hukit indianertelt blå eller rød Varenr Robiniepæl 3 m. Pris 421, SPAR Varenr. 328 (rød) Varenr. 330 (blå) Lav en lejr, tag på campingtur på legepladsen eller bare til almindelig hygge for et par børn i ro og fred. Der er ingen grænser. Teltet er udført i kraftigt bomuld, så kvaliteten er i top. Mål: B 130 x L 130 x H 200 cm. Kan anvendes både ude og inde. 4 pløkker medfølger til udendørsbrug. Farve blå. 11

12 Avis 6 blank_v3 06/05/ Side 12 SOMMER UDSALG! BEGRÆNSET ANTAL - SÅ LÆNGE LAGER HAVES! Hukit købmandsdisk Little tikes basketstativ Troldekrybben lavendelblå 24 SKUFFER 5799.SPAR SPAR SKUFFER Varenr (20 skuffer, H 77 x B 50 x B 140 cm) Varenr (24 skuffer, H 77 x B 50 x B 166 cm) Disken leveres i bøg natur. Greb efter eget valg. Hver skuffe måler indvendig: B 21,5 x D 36,5 x H 11,9 cm. Ekskl. navneskilte. Varenr Basketstativ med hjul. Kan foldes sammen og er nemt at opbevare. Kurvhøjden kan justeres fra Til udendørs brug. Mål 126x74x200. Fra 3 år. Varenr Troldekrybben leveres inkl: Madras, overslag med metallukkeclips, 4 drejelige 70 mm hjul med rullelejer (heraf 2 med total bremse) og 6 øksner til fastgørelse af sele. Krybben har madrasmål 120 x 50 cm. Mål: L 132 x H 133 x B 55 cm. Med udtræk er L 170 cm. Farve: Lavendelblå. Berg crazy bike Ethjulet cykel Begynder golfsæt SPAR SPAR SPAR SPAR OP TIL SPAR Varenr Sjov crazy bike som styres med kroppen. L 100 x B 62 x H 50 cm. Fra 3-8 år. Varenr ( cm) Varenr ( cm) Varenr ( cm) Perfekt til at træne balance og koordination. Plastfælg i lyse farver med polstret sæde i samme farve. Cyklen har stålstel og leveres med ekstra wire. Ass. Farve. Varenr Design jeres egen ni-hullers golfbane i gymnastiksalen eller udenfor. Opstil hullerne lidt forskelligt så I varierer spillet. Sættet indeholder: 6 Junior Swing Puttere, 6 NoBounce Balls i forskellige farver, 9 hulringe og tre øvelseshuller. Hulringe Ø 75 cm. Græsslåmaskine Fisher price hus Mine første venner dyr SPAR SPAR Duplo brandstation, LEGO 349.SPAR Varenr Dette DUPLO sæt er perfekt til gruppeaktiviteter om temaet redningsarbejde eller til at genskabe dramaet og spændingen i forbindelse med brandudrykninger. En stor opbevaringsboks medfølger. 132 elementer. Fra 2-5 år. SPAR Varenr Dukkehus med 3 figurer og møbler som vist. 8 dele. Fra 1 år. Varenr elementer. Fra 3 mdr. Gåvogn TIL LYKKE MED 799.SPAR LEIKA PRISEN! Varenr Med plads til dukker og bamser på for- og bagsæde. Robust lakeret bøgekrydsfiner m. solide gummihjul. Håndtaget har to forsk. højder. Mål: 54 x 36 x 43 cm. LEIKA Danmark A/S Borupvang 2 DK-3450 Allerød Alle priser er ekskl. moms, levering og montering. Vi tager forbehold for trykfejl. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Se vore øvrige handelsbetingelser på Tilbuddene gælder indtil den 30. september 2014, eller så længe lager haves. V D IN.2 D 3 ER M EN A V J O AF IN G L D ER VI EIK N EN D A LE K ER PRI G IKA A E S O N N EN D TA SE FÅ O E N KK S R F LE OM ER PÅ D FE I IK IN F LE RE NT A E OR I R K KTE LIG PR I A A IS NG LL.D B GØ EN ER E K ES RE. K S TI DE ED L. Varenr Græsslåmaskine i plast, længde 34 cm KR. TIL LEGENS BEDSTE VEN

Rammeaftale 03.13 Møbler Delaftale 4 - Daginstitutionsmøbler

Rammeaftale 03.13 Møbler Delaftale 4 - Daginstitutionsmøbler Til rette vedkommende Dato: Marts 2013 INSPIRATIONSKATALOG Rammeaftale 03.13 Møbler Delaftale 4 - Daginstitutionsmøbler Dette katalog skal informere om de mange gode tilbud, vi har til vore danske kunder

Læs mere

En legeplads for livet

En legeplads for livet Eventyr Leg Orehøjvej 9 a, Gl. Lejre, 4320 Lejre Tlf. 2227 9820 eventyrleg@eventyrleg.dk En legeplads for livet www.eventyrleg.dk Designlinje Info Eventyret starter her! Eventyr Leg designer naturlegepladser

Læs mere

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut PRODUKTKATALOG One Wood Furniture producerer danske kvalitetsmøbler til moderne læremiljøer i

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole

15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole MØBELkup! fra Danmarks største møbelkæde 15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole SPAR 4.000,- skovby 71 spisebord m/2 plader: Sort/hvid laminat. Mål 109x190/290 cm. Kr. 9.499,- stol 66 monteret med stof

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

LEIKA, leg og læring...

LEIKA, leg og læring... LEIKA, leg og læring... Legen er for LEIKA lige så vigtigt, som den er for børnene selv. Leg er børnenes eget univers. Børn udforsker verden gennem leg. De forbedrer deres motorik, deres styrke og deres

Læs mere

Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60 cm: 25.195,- DKK

Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60 cm: 25.195,- DKK Dato Fakturerings adresse EAN-nr. Faktureringsadresse = leveringsadresse Kunde nr. Kontaktperson Reference Alternativ leveringsadresse Tilbud Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60

Læs mere

for Autocampers dk 2014

for Autocampers dk 2014 for Autocampers dk 2014 Når du er på farten med din autocamper er det vigtigt at kunne komme fra sted til sted hurtigt og uproblematisk. Samtidig er det rart med lidt ekstra plads ud over autocamperen,

Læs mere

SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ

SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ 2 VÆRKTØJSTASKER 3 VÆRKTØJSBÆLTER 7 SØMPOSER 12 VÆRKTØJSORDNERE 12 TILBEHØR TIL BÆLTER 13 DIVERSE 19 SALGSMATERIALER NOTER 22 INDHOLDSFORTEGNELSE MED VARENUMRE 23 INDHOLD 3

Læs mere

SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til

SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til rabat med 10-40 62079_HiTec_folder_A5.indd 1 guldmærker 09/03/15 08.17 12 31 37 tabte eller stjålne plader. 2 8 14 20 26 32 38 3

Læs mere

Pavilloner. og Telte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 426. 41. sæson. Åbningstider:

Pavilloner. og Telte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 426. 41. sæson. Åbningstider: Pavilloner og Telte op til 72 m 2 ' 2011 41. sæson 24 Opdateret 1. April forskellige Sider 401 til 426 Åbningstider: i sommer halvåret 1. April til 30. Sep. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11 00-17

Læs mere

Prisliste Mobil-Office og tilbehør Gældende fra 1/6-2009

Prisliste Mobil-Office og tilbehør Gældende fra 1/6-2009 Prisliste Mobil-Office og tilbehør Gældende fra 1/6-2009 M Desk Let bærbar model, for opbevaring og arbejde i bilen. Klik benene i position Åben låget med den skridsikre overflade til dit skrivebord. Rum

Læs mere

Priserne er gældende indtil 31. december 2012 Priserne er ekskl. moms, miljø- og leveringstillæg samt fragt. Der tages forbehold for evt. trykfejl.

Priserne er gældende indtil 31. december 2012 Priserne er ekskl. moms, miljø- og leveringstillæg samt fragt. Der tages forbehold for evt. trykfejl. DEN PERFEKTE GARDEROBE TIL ALLE FORMÅL... Vi tilbyder et bredt sortiment af fritstående eller vægophængte garderobeskabe, alle i en høj kvalitet og med mange kombinationsmuligheder på udstyr, låsesystemer

Læs mere

Legepladser I Hasselhegnet

Legepladser I Hasselhegnet Legepladser I Hasselhegnet Legepladsudvalg - beskrivelse Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forord...3 Arealet...3 Tilskud...3 Leverandørerne...4 Natur/Traditionel...5 Fællesarbejde...5 De

Læs mere

KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG

KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG Kun Gældende Fra aug. til nov. 2011 Sæt bestil VoreS Sæt over din Mobil Som noget helt nyt tilbyder vi nu vores kunder at bestille sæt, der vises her på disse to sider, over

Læs mere

PATRULL. Sikkerhedsprodukter

PATRULL. Sikkerhedsprodukter 38_014 PATRULL Sikkerhedsprodukter Gør hjemmet mere sikkert At skabe en bedre hverdag vil også sige at gøre den mere sikker. Derfor har IKEA udviklet PATRULL serien. Den er med til at minimere risikoen

Læs mere

Pavilloner. ogtelte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 428. 42. sæson. Åbningstider:

Pavilloner. ogtelte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 428. 42. sæson. Åbningstider: Pavilloner ogtelte op til 72 m 2 ' 2012 42. sæson 24 Opdateret 15. April forskellige Sider 401 til 428 Åbningstider: i sommer halvåret 26. Marts til 29. Sep. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug af danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

tasker 56 x 31 x 27 cm // Sort // Best. nr.: 6308 59 x 34 x 29 cm // Sort // Best. nr.: 6314 63 x 34 x 33 cm // Sort // Best. nr.

tasker 56 x 31 x 27 cm // Sort // Best. nr.: 6308 59 x 34 x 29 cm // Sort // Best. nr.: 6314 63 x 34 x 33 cm // Sort // Best. nr. Firmatøj og -gaver taske (M) 56 x 31 x 27 cm // // Best. nr.: 6308 Medium taske. 3 rum. Udvendig lynlåslomme. Skulderrem. Spænder i metal. Polstret greb. Vejl. pris ekskl. moms kr. 162,00 fritidstaske

Læs mere

OPBEVARINGSLØSNINGER

OPBEVARINGSLØSNINGER 45_012 Produktguide OPBEVARINGSLØSNINGER Til dit køkken KVALITET SKUFFER: Alle vores RATIONELL køkkenskuffer har fuldt udtræk, så det er nemt at se og nå indholdet. Dine køkkenskuffer skal holde til en

Læs mere

Grankoglen, Rødding. Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012

Grankoglen, Rødding. Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012 Grankoglen, Rødding Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012 Indhold Løsningen Om UNIQA s. 3 Grankoglen i dag s. 4-5 Skitse område s. 6 Projekt forslag s. 7-21 Økonomisk overblik s. 22 Værd

Læs mere

Dørlukkere, dørtillukkere, spiraler og fjeder

Dørlukkere, dørtillukkere, spiraler og fjeder Dørlukkere, dørtillukkere, spiraler og fjeder www.svalk.dk Dørlukker Dørlukker, Gr. 101. Inklusiv standard arm. Pumpehuset er produceret i aluminium og er udstyret med 2 skruer, en til justering af lukkehastighed

Læs mere

KOM UD OG MÆRK FORÅRET

KOM UD OG MÆRK FORÅRET KOM UD OG MÆRK FORÅRET Traditionelle kørestole er alt for dyre og stive til bumlede og mudrede stier og veje, men med en jogger, kan store som små børn med fysiske handicaps nyde udflugter til stranden,

Læs mere

EGEN PRODUKTION I DANMARK

EGEN PRODUKTION I DANMARK LEGEPLADS Indhold Legeværdi, sikkerhed, fleksibilitet, udfordring, livsglæde og fantasi - Nøgleord i fokus hos Indu. Grønne områder og legepladser er vores hjemmebane med børn i centrum for optimale løsninger.

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug at danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

Find inspiration til din opstillng på www.hammel-furniture.dk

Find inspiration til din opstillng på www.hammel-furniture.dk Design din egen reol og AV Prisliste DKK inkl. moms Ret til ændringer forbeholdes 2012-13/4 Find samlevejledninger og plejeanvisninger på www.hammel-furniture.dk. Klik på Kundeservice øverst på hjemmesiden.

Læs mere

Praktiske og solide produkter

Praktiske og solide produkter Plast Praktiske og solide produkter Vore plastprodukter omfatter alt fra kasser i genbrugsmateriale til bokse, plastpaller og bigboxe. Sortimentet leveres i flere farver. Konstrueret for maksimal styrke

Læs mere

SLUTBRUGER PRISLISTE ALLE PRODUKTER BOCCIA. Vælg mellem: Vælg mellem: BOCCIA SUPERIOR I SORT TASKE BOCCIA SUPERIOR I BLÅ SKULDERTASKE

SLUTBRUGER PRISLISTE ALLE PRODUKTER BOCCIA. Vælg mellem: Vælg mellem: BOCCIA SUPERIOR I SORT TASKE BOCCIA SUPERIOR I BLÅ SKULDERTASKE V UBUG P PODUK N G G O HND PO BOCC BOCC UPO O K 13 bolde håndsyet af førsteklasses PU-læder. Boldene er i overensstemmelse med Det nternationale Bocciaforbunds krav. Kan bestilles i medium, hård, medium-hård,

Læs mere

GALANT Opbevaring. Produktguide

GALANT Opbevaring. Produktguide 11_014 Produktguide GALANT Opbevaring KVALITET Alle store dele i GALANT systemet er testet og godkendt til kontorbrug i henhold til europæiske sikkerhedskrav. Læs mere i garantifolderen. Professionel og

Læs mere

Q-4 KATALOG. Skabe Bænke Garderobeskabe Arbejdsborde Filebænke Værkstedsvogne Værktøjsskabe Bilindretning

Q-4 KATALOG. Skabe Bænke Garderobeskabe Arbejdsborde Filebænke Værkstedsvogne Værktøjsskabe Bilindretning Q-4 KATALOG Skabe Bænke Garderobeskabe Arbejdsborde Filebænke Værkstedsvogne Værktøjsskabe Bilindretning Q-4 GARDEROBESKABE, BÆNKE Garderobeskab GS2 Helstålskonstruktion af 0.7 0.8 stålplade Udluftningshuller

Læs mere

VI SÆTTER AFTRYK. Thorsø Børnehaves Børnemiljøvurdering 2009

VI SÆTTER AFTRYK. Thorsø Børnehaves Børnemiljøvurdering 2009 VI SÆTTER AFTRYK Thorsø Børnehaves Børnemiljøvurdering 2009 Indholdsfortegnelse 2 Indledning 3 Metode 4 Analysens resultat 5 Handleplan 6 Hvor er vi nu? 7 Arbejdsmiljø i fremtiden 9 Indledning. Børn i

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

Net til legepladser Katalog 2013

Net til legepladser Katalog 2013 Net til legepladser Katalog 2013 Indholdsfortegnelse Strandby Net A/S legeplads katalog 2013 Hos Strandby Net er stolte over at kunne præsentere vores nye standard Program for net til legepladsen. For

Læs mere

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET DU VÆGER DEN "BASIS" BRIKS DER PASSER TIL DIG - OG DET TILBEHØR DER PASSER TIL DIT ARBEJDE - DET SIKRER DEN STØRSTE BRUGSVÆRDI

Læs mere

Rustfrit inventar og OP-udstyr

Rustfrit inventar og OP-udstyr TM Rustfrit inventar og OP-udstyr www.stanleyhealthcare.dk Rustfri instrumentborde Vore rustfri instrumentborde finder bred anvendelse bl.a. på grund af produkternes lette rengøring og holdbarhed Alle

Læs mere

LIFTER DANMARK ApS www.lifterdanmark.dk Tlf.: 86 72 22 88 Sakseløftevogne Lift-Rite og LIFTER LIFT-RITE LEE 1000, elektrisk -er ligesom LEH 1000 en svensk fremstillet kvaltets el - sakseløftevogn, hvor

Læs mere

Murerværktøj. www.svalk.dk

Murerværktøj. www.svalk.dk Murerværktøj www.svalk.dk Murerhjørne Murerhjørne alu Mål. 50x50x3 mm. Murerhjørner er et godt hjælpemiddel, som kan lette byggearbejdet væsentligt og giver en meget nøjagtigt og hurtig opbygning af murerværket.

Læs mere

Intern Transportmateriel

Intern Transportmateriel Intern Transportmateriel HandyTransportvogne A/S Handy Transportvogne A/S er et 100% danskejet produktionsfi rma, som igennem mere end 50 år har fremstillet intern transportmateriel til både dansk og udenlandsk

Læs mere

Legepladsen i Solbyen

Legepladsen i Solbyen Legepladsen i Solbyen opstod i sin tid på de sidste ubebyggede grunde. Legepladsen har været truet flere gange af byggeplaner men er ved fælles indsats fra beboerne i Solbyen blevet reddet. Legepladsen

Læs mere

Sent: 23 Feb 2015 13:26:02 +0000 Skovlund Ansager Hallen. Hej Bent. Som aftalt har jeg vedhæftet de 4 tilbud der gør sig gældende nede ved jer.

Sent: 23 Feb 2015 13:26:02 +0000 Skovlund Ansager Hallen. Hej Bent. Som aftalt har jeg vedhæftet de 4 tilbud der gør sig gældende nede ved jer. From: Jørgen Trap Sent: 23 Feb 2015 13:26:02 +0000 To: Skovlund Ansager Hallen Subject: Samlede tilbud Hej Bent. Som aftalt har jeg vedhæftet de 4 tilbud der gør sig gældende nede ved jer. Den samlede

Læs mere

KONTORSTOLE. Produktguide

KONTORSTOLE. Produktguide 11_014 Produktguide KONTORSTOLE Læs mere i garantifolderne for MARKUS og VOLMAR. Kontorstol med perfekt ergonomi Det er nemt at vælge den rigtige kontorstol, når du ved, hvad du har brug for. Tænk over,

Læs mere

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre PRODUKTGUIDE PAX og KOMPLEMENT Hængslede døre 11_014 Læs mere i garantifolderen. Sikkerhed Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010

Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010 Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010 Hvem er Uno Koncept A/S? Enestående sortiment Enestående rådgivning Enestående kvalitet Enestående service Uno håndplukker det bedste inden for gade-

Læs mere

Think. Fødevaresikkerhed som topprioritet

Think. Fødevaresikkerhed som topprioritet Think Think Yellow Think Orange Think Red Think Green Think Blue Think Purple Fødevaresikkerhed som topprioritet Flere produkter i f lere farver end nogen andre Vægophæng Børster Koste Skrabere Spande

Læs mere

Skole- og dagtilbudsafdelingen. Tilsyn med legepladser i dagplejehjem. Norddjurs Kommune. Skole- og dagtilbudsafdelingen

Skole- og dagtilbudsafdelingen. Tilsyn med legepladser i dagplejehjem. Norddjurs Kommune. Skole- og dagtilbudsafdelingen 1 Tilsyn med legepladser i dagplejehjem 2 Forord Alle børn skal kunne lege trygt på legepladserne i s dagpleje. Legepladserne skal derfor indrettes således, at der er mindst mulig risiko for, at børnene

Læs mere

KOMPAKT transportbure

KOMPAKT transportbure KOMPAKT transportbure den logiske løsning KOMPAKT transportbure er en modulopbygget transportløsning med et stort tilbehørs program. Alle elementer er standard og kan udskiftes eller tilføjes i takt med

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring 24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN Skræddersy din opbevaring OPBEVARING DER PASSER PERFEKT TIL DIG LÅGER I MANGE FARVER MED MANGE UDTRYK. SIDE 18-21 HER ER BESTÅ - OPBEVARINGSLØSNINGEN, DER

Læs mere

Turtle. Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende

Turtle. Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende Turtle Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende 1 I trygge hænder Hvem har brug for en formstøbt enhed? Etac og R82 har siden 1997 arbejdet tæt sammen om produktionen af formstøbte

Læs mere

XXX. EFTER: Det store rum er opdelt i

XXX. EFTER: Det store rum er opdelt i XXX EFTER: Det store rum er opdelt i to med en delvist åben skillevæg. På den ene side er der et ryddeligt og luftigt soveværelse. Og på den anden side en rummelig garderobe med masser af opbevaringsplads.

Læs mere

Nogle bygger broer, andre bygger motorveje... Vi bygger hæve-sænke borde!

Nogle bygger broer, andre bygger motorveje... Vi bygger hæve-sænke borde! Nogle bygger broer, andre bygger motorveje... Vi bygger hæve-sænke borde! Vi bygger hæve-sænke borde, fordi mennesker er skabt forskelligt Vi bygger arbejdsborde der hæver humøret. Ergotec ønsker kun at

Læs mere

Indretning af skolen Klasseværelset

Indretning af skolen Klasseværelset Indretning af skolen Klasseværelset SONESSON INDRETNING lære lytte planlægge opbevare udvikle Den kreative arbejdsplads for store og små Få arbejdsmiljøer skal tilfredsstille så mange forskellige behov

Læs mere

GRÅSTEN SKOLE. Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk

GRÅSTEN SKOLE. Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk 18.juni 2015 NIKOSTINE LEGEPLADS GRÅSTEN SKOLE Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk 18. juni 2015 NIKOSTINE LEGEPLADS Gråsten Skole Degnevænget

Læs mere

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning DK 15-13 B 99942 Sense Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning Vores mest fleksible møbelserie med innovative

Læs mere

Camping når det er bedst!

Camping når det er bedst! Camping når det er bedst! Camp-let produkt oversigt.dk Velkommen til Camp-let s verden Camp-let giver dig muligheden for at nyde camping, når det er bedst. Uden at mangle luksus som et køkken, senge af

Læs mere

BASIC FUNCTION DESIGN til omklædningsrummet

BASIC FUNCTION DESIGN til omklædningsrummet BASIC FUNCTION DESIGN til omklædningsrummet Omklædning til alle Hans Schourup A/S har leveret skabe til Dansk erhvervsliv siden 1981. Gennem årene har navnet Hans Schourup været synonymt med høj kvalitet

Læs mere

Bad møbler. ront. Night Light Compact Class. ompact. Front. Night Light. Class. www.cassoe.dk

Bad møbler. ront. Night Light Compact Class. ompact. Front. Night Light. Class. www.cassoe.dk Bad møbler Front Night Light Compact Class www.cassoe.dk ront Night Light ompact Class www.cassoe.dk FROnt JUStERBAR OPhÆngningS- SYStEM UDSKÆRing til AFLØB Super stærk låge i hvid folie med integreret

Læs mere

Bordplade med støtter, anvend bagplade. 3 x 120 x 60 cm. Bordplade med støtter, anvend bagplade. 3 x 120 x 80 cm

Bordplade med støtter, anvend bagplade. 3 x 120 x 60 cm. Bordplade med støtter, anvend bagplade. 3 x 120 x 80 cm Strong Bordplader 3 x 120 x 60 cm 80714 3 x 120 x 80 cm 80701 3 x 160 x 80 cm 80702 3 x 180 x 80 cm 80703 (ex. bagplade m/80729) 3 x 180 x 100 cm 80708 højre, 3 x 180 x 80/100 cm 80706 Extra bordplade

Læs mere

Gennemgang af RVP legepladser

Gennemgang af RVP legepladser Gennemgang af RVP legepladser Gennemgangen blev foretaget d. 30. oktober 2006 med Henka som konsulent. Generelt set er alle gynger ikke i overensstemmelse med tidens krav. De er tillige så dyre at få totalrenoveret

Læs mere

Retningslinjer for børnenes selvhjulpenthed og personalets ergonomi i Daginstitution Dagnæs

Retningslinjer for børnenes selvhjulpenthed og personalets ergonomi i Daginstitution Dagnæs Indledning Med udgangspunkt i at lade pædagogik og ergonomi gå hånd i hånd er følgende retningslinjer udarbejdet af Arbejdsmiljøgruppen i Daginstitution Dagnæs. Formålet med retningslinjerne er: at skabe

Læs mere

Bestil på leika.dk eller på tlf. 64 46 10 04. Møbler. Inventar. Skum. Leg & læring. Kreativitet & hobby. Sport & motorik.

Bestil på leika.dk eller på tlf. 64 46 10 04. Møbler. Inventar. Skum. Leg & læring. Kreativitet & hobby. Sport & motorik. Natur & udeleg Sport & motorik Kreativitet & hobby Stikordsregister Leg & læring Skum Møbler Bestil på leika.dk eller på tlf. 64 46 10 04 Krybber................. 150 Senge og tilbehør............ 156

Læs mere

indhold Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise

indhold Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise kontormøbler til landets skarpeste priser Kontormøbler til Danmarks skarpeste priser Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise indhold om office2go 1-3 Skriveborde 4-15 Stole 16-23 mødeborde og stole 26-29

Læs mere

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1 A COMPANY MØBEL SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED DYNAMISK UDTRYK SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST TIDSLØSHED Kontorindretning Udgangspunktet i indretningen af kontoret har været at understøtte en moderne

Læs mere

Prisliste September 2015. Danmark. Vejl. udsalg. www.skovby.com

Prisliste September 2015. Danmark. Vejl. udsalg. www.skovby.com Prisliste September 2015 Danmark Vejl. udsalg www.skovby.com INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1-6 Borde 7-8 Sofaborde 9-12 Stole 13-16 Opbevaringsmøbler 17 TV/Hi-Fi Lowboards 18-21 Opbevaringsmøbler MODO 22-24

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg Der skal kun 14 cm til Der kan opsættes et væghængt toilet på de fleste baderum. Triomont XS fra Gustavsberg er et smalt og fleksibelt installationssystem, der kun er 14 cm dybt.

Læs mere

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Produktkatalog TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Skal redigeres i ny version A-Z- Snedkeriet salgs- og leveringsbetingelser 2010 Bestilling af vare Vare kan bestilles pr. telefon (75 126599). Ved bestilling

Læs mere

Motion på legepladsen. Give pigerne fornemmelse af vigtigheden af motion og at leg også er at få motion. 5 møde. Spirer

Motion på legepladsen. Give pigerne fornemmelse af vigtigheden af motion og at leg også er at få motion. 5 møde. Spirer X Mål og formål Tid Aldersgren Give pigerne fornemmelse af vigtigheden af motion og at leg også er at få motion. 5 møde Spirer Nr. 1 af 5 møder ét skema til hvert møde Tid Programpunkt Hvor står det /

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren EPJ-VOGN Mobil funktionsvogn med batteridrevet hæve/sænke-søjle som forsynes med strøm fra genopladeligt batteri. Kan anvendes som f.eks. elektronisk patientjournal-bord,

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

El-kørestole, senior

El-kørestole, senior El-kørestole, senior Indhold Side Balder Finesse 4 Balder Liberty 6 Balder Finesse Forhjulsdreven el-kørestol Crashtestet Mulighed for stå-funktion Elektrisk rygvinkling Aftageligt betræk Elektrisk sædetilt

Læs mere

Glas kan gøre underværker. Man kan tegne og skrive beskeder til sig selv og hinanden på den glatte overflade. Giver man glasset en farvet bagside,

Glas kan gøre underværker. Man kan tegne og skrive beskeder til sig selv og hinanden på den glatte overflade. Giver man glasset en farvet bagside, Glas kan gøre underværker. Man kan tegne og skrive beskeder til sig selv og hinanden på den glatte overflade. Giver man glasset en farvet bagside, får det dybde og bliver en smuk dekoration i sig selv.

Læs mere

Aktivitetsområde for hele familien. Fællesareal ved Kildeholm IV. 1. november 2008 Page 1 of 32

Aktivitetsområde for hele familien. Fællesareal ved Kildeholm IV. 1. november 2008 Page 1 of 32 Aktivitetsområde for hele familien på Fællesareal ved Kildeholm IV 1. november 2008 Page 1 of 32 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Overordnede formål og placering... 4 3. Udstyr og leverandør...

Læs mere

TORO farvekoder Side 4 TORO stole + borde Side 5 Salgs og leveringsbetingelser Side 7

TORO farvekoder Side 4 TORO stole + borde Side 5 Salgs og leveringsbetingelser Side 7 Prisliste 2014 TORO 2 Indholdsfortegnelse TORO farvekoder Side 4 TORO stole + borde Side 5 Salgs og leveringsbetingelser Side 7 Leveringsterminer Leveringstiden for TORO stole er 2-3 uger. Leveringstiden

Læs mere

Next Bred. Det har aldrig været nemmere. Sædebredde fra 52,5-57,5 cm. God kørekomfort. Suveræn nem at indstille. Optimal funktionalitet

Next Bred. Det har aldrig været nemmere. Sædebredde fra 52,5-57,5 cm. God kørekomfort. Suveræn nem at indstille. Optimal funktionalitet Next Bred Det har aldrig været nemmere Sædebredde fra 52,5-57,5 cm God kørekomfort Suveræn nem at indstille Optimal funktionalitet Indstilles med kun to stykker værktøj Kan løftes i de låsbare benstøtter

Læs mere

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse Materiale og konstruktionsbeskrivelse 2014 Generelt om konstruktion og materialer Alle MONSTRUMs legeredskaber er konstrueret af tømmer i miljøvenlig, PEFC certificeret, gennemimprægneret, nordisk SUPERWOOD,

Læs mere

Mobil stol med høj eller lav ryg

Mobil stol med høj eller lav ryg Mobil stol med høj eller lav ryg fra Rifton Alle modeller er med kipbart sæde Med eller uden affjedring Justerar ryg 0-15 grader Bredt tilbehørsprogram Montering uden brug af værktøj Rifton mobil stol

Læs mere

til afslapning og eventyr

til afslapning og eventyr til afslapning og eventyr Brenderup Bådtrailere 2015 DK på vej mod fremtiden Siden starten i 1936 har Brenderup kontinuerligt udviklet sig og undervejs er trailerne blevet udstyret med stadig flere funktioner

Læs mere

Prisliste DK 2014 VILLA 550 og 650. Villa 550 fra kr. 52.264,00 Villa 650 fra kr. 57.242,00

Prisliste DK 2014 VILLA 550 og 650. Villa 550 fra kr. 52.264,00 Villa 650 fra kr. 57.242,00 Prisliste DK 2014 VILLA 550 og 650. Villa kan leveres med moduler i fronten efter eget valg til samme pris. Villa 550 fra kr. 52.264,00 Villa 650 fra kr. 57.242,00 Villa Basis: Leveres komplet med 40x40

Læs mere

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB MEGET PLADS PÅ ETIKET! MINI 3,05 MINI BLUE 3,05 CLASSIC CLASSIC BLUE 3,15 3,15 PANORAMA 4,15 Klar flaske 0,33 liter. Flere lågfaver. 1.764 vand pr. palle blåtonet flaske 0,33

Læs mere

Seniorstole og andre møbler Februar 2014 6. årgang

Seniorstole og andre møbler Februar 2014 6. årgang ... Seniorstole og andre møbler Februar 2014 6. årgang Søborg Hovedgade 44 2860 Søborg Telefon 39 43 05 50 butik@seniorshop.dk www.seniorshop.dk HVILESTOL MODEL KØGE Enkel hvilestol med god siddekomfort.

Læs mere

Hyundai i10 tilbehør

Hyundai i10 tilbehør Hyundai i10 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i10 Giv din Hyundai i10 et endnu mere dynamisk, smart og personligt præg. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

HMI-nr. Pris ekskl. moms Pris inkl. moms Microlight kontakt 33106 DKK 400,00 DKK 500,00

HMI-nr. Pris ekskl. moms Pris inkl. moms Microlight kontakt 33106 DKK 400,00 DKK 500,00 0/1 kontakter En 0/1 kontakt er en kontakt med en tænd/sluk-funktion, der f.eks. kan erstatte venstre- eller højreklik, dobbeltklik eller hold-funktion på en computermus/trackball/joystick. Læs mere under

Læs mere

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser Væg racks Micro racks Gulv racks PC Væg racks PC Gulv racks Server racks AM-Rack Din foretrukne leverandør af 10 og 19 tommer racks

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og FAVORIT 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed og er designet, så det opfylder

Læs mere

FORSIDE. Cykelkatalog

FORSIDE. Cykelkatalog FORSIDE Cykelkatalog VALG AF CYKEL Alu Rehab tilbyder et bredere cykeludvalg end nogensinde. Målet er, at give vores kunder en god cykel oplevelse og hjælpe med at finde den rigtige cykel og brugerdefineret

Læs mere

GLOBAL STOLE. Dansk produceret

GLOBAL STOLE. Dansk produceret GLOBAL GLOBAL STOLE Dansk produceret Global Stole har siden grundlæggelsen i 1973 fokuseret på kvalitet, ergonomi og fleksibilitet, og ikke mindst hurtig levering. Med en engageret medarbejderstab produceres

Læs mere

Ormesa ståstøttestativ

Ormesa ståstøttestativ Ormesa ståstøttestativ Ståstøttestativ til unge og voksne Indstillelig bækkenstøtte Indstillelige hælstøtter Justerbare knæstøtter Højde- og dybdeindstilleligt bord Selvbetjening af rygstøtte Ormesa ståstøttestativ

Læs mere

www.cado.dk Telefon 70 22 26 28 E-mail mail@cado.dk

www.cado.dk Telefon 70 22 26 28 E-mail mail@cado.dk Tilbud til Rødvig Havn på maritim legeplads CADO Ideologi og mål: CADO arbejder for løsninger, der stimulerer børn og unges udvikling. CADO har et klart mål vi vil gennem unikke produkter og uderumsdesign

Læs mere

Kravspecifikation delaftale 2/2013: Rollator sideværts sammenklappelig ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11

Kravspecifikation delaftale 2/2013: Rollator sideværts sammenklappelig ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11 Kravspecifikation delaftale 2/2013: Rollator sideværts sammenklappelig ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid:

Læs mere

Vrøgum Træ / Aluminiums Vinduer & Døre

Vrøgum Træ / Aluminiums Vinduer & Døre Vrøgum Træ / Aluminiums Vinduer & Døre Udviklet for naturen fra naturen Vi vil alle helst leve sundt og behageligt, men desværre kan vi ikke forvente, at jordens ressourcer varer evigt. Derfor er det i

Læs mere