LEIKA AVISEN. Praia sandtingskasse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LEIKA AVISEN. Praia sandtingskasse 2499.-"

Transkript

1 LEIKA AVISEN Tilbud Nyheder Maj 2014 Praia sandtingskasse Mobil alu/træ bænk FLYTBART, MED 2 HJUL SPAR SPAR Varenr Mobil bord/bænk med træplanker og alu-stel til voksne. Mål: L 180 x B 130 cm. Højde: Bordplade 72 cm og sædeplade 43 cm. Bredde: Bordplade 70 cm og sædeplader 31 cm. Prisen er ekskl. levering og montering. Byggeklodser SPAR Varenr Praktisk udendørs opbevaringskasse til f.eks. sandlegetøj, bolde, hockeystave og meget mere. Kassen er monteret med store hjul, der gør det let at flytte den efter behov. Der er udluftning i bunden, så sandlegetøjet tørrer under opbevaringen. H 80 (inkl. hjul) x B 65 x L 122 cm. Adgangshøjde 47 cm. Der er plads til en hængelås i spændebeslaget. Leveres samlet. NYHED! ER DU KLAR TIL AT MODTAGE NYE BØRN? BESTIL DINE VARER NU, SÅ DU ER SIKKER PÅ AT FÅ DEM LEVERET INDEN AUGUST Varenr Sæt med 52 stk plast byggeklodser i hård plast i farverne rød, blå, gul og grøn. Kan bruges indendørs samt udendørs, og sættet består af klodser i målene 30x15,9x15 samt 15x8,5x15 cm. Fra 2 år. Sandkassesæt 100 dele SPAR Varenr Med dette sandkassesæt får I meget for pengene. Indeholder: Sandskeer, si med hanke, spader, sandforme, vandkander, river, spader, sandmøller og sandklodser. Uden pvc eller phtalater. Mariehønesæder NYHED! Varenr Siddepuder lavet af tæppe med latex underside. Sæt med 24 stk med tal og prikker. Medfølger taske til opbevaring. Mål Ø40 cm. Drikkedunk SPAR Varenr ltr drikkedunk med aftapningshane og hank. Mål H40 * Ø 26,50 cm. Vægt 1,7 kg. FÅ 25 LEIKA KRUS MED GRATIS VÆRDI VARENR Taburet INKL. 1 STK. FODSTØTTE. LEIKA byggebrædder OPBEVARINGSKASSE SPAR GRATIS UDENDØRS LEGEPAKKE 50% SPAR Varenr Den originale Leika taburet. En let og smuk taburet udført i hvidpigmenteret formspændt bøg. Taburetten fås i valgfri højde fra cm med eller uden fodstøtter. Sæde Ø 33 cm. Varenr fodstøtte ½ ring (99,- norm. pris) Varenr fodstøtte ¼ ring (62,- norm. pris) Varenummer (Opbevaringskasse) Opbevaringskassen er fremstillet af 15 mm støbekrydsfiner (birk) monteret med galvaniserede hængsler. Mål: L 175 x H. 75 x B. 86 cm. Kan rumme max. 2 sæt byggebrædder. BYGGEBRÆDDER SPAR Varenummer (Leika byggebrædder) Både til ude og inde.1 sæt består af ialt 100 stk.: 20 lange (160 cm), 20 mellem (100 cm) og 60 korte (35 cm). 100 stk. Varenr Sættet indeholder 2 stk hula-hop ringe, 2 par gåtønder, 1 stk sjippetov, 1 rundboldsæt og 1 frisbee. FÅ EN UDENDØRS LEGEPAKKE VED KØB FOR MERE END 4000 EX. MOMS VÆRDI 563.-

2 LEIKA MØBELTIL Indskudsbord med laminat Varenr (H. 72 cm) Varenr (H. 66 cm) Mobile indskudsborde som let kan køres sammen. Indskudsbord øverst: 80 x 120 cm H. 72 cm Indskudsbord, nederst 80 x 105 cm. H 66 cm. Begge borde er inkl. 2 låsbare hjul. Star stol Varenr (30-38 cm) Varenr (38-48 cm) Star stolen er den lille fleksible stol, der både kan bruges af de aller mindste børn eller af voksne, der har brug for at sidde meget lavt. Farver: Vælg mellem rød, blå eller grå. Sædet kan justeres med en gascylinder i siddehøjden cm. Når man sidder på stolen kører den let. Når man rejser sig er hjulene bremset. Fod Ø 41 cm. Sæde Ø 31 cm. Den sorte seje cm 69.- SPAR 15.- FRIT VALG SPAR OP TIL FRIT VALG SPAR SPAR Varenr Formstøbt ergonomi i integralskum. Autoriseret højdeindstilling cm og rygindstilling samt vippefunktion. Læs mere om stolen på leika.dk Væghængt klapbord med bænke Varenr (H 58 cm med grå laminat) Varenr (H 58 cm med grå linoleum) Leikas klapbord med integrerede bænke er målrettet jer, der gerne vil udnytte pladsen optimalt samt have et rengøringsvenligt bord. Møblet monteres på væggen og går i opslået tilstand i et med rummet. Plastkasse Varenr (hvid) Varenr (blå) Varenr (rød) Solid plastkasse til børnenes tøj, legesager eller andet. Plads til A4 papir. Udv. mål 34 X 24 X 16 cm. Papirflet kurv Varenr (lime) Varenr (turkis) Varenr (pink) Varenr (orange) Let papirflet kurv, som passer til vores garderoberum. Fås i 4 forskellige farver: Lime, orange, pink og turkis. Mål: L 24,5 x B 24,5 x H 15 cm. Søgræskurv SPAR OP TIL SPAR SPAR 20.- Varenr Støjdæmpende og dekorativ kurv. Mål: L 24,5 x B 24,5 x H 12 cm. Passer til vores garderober PASSER TIL LEIKAS GARDEROBER 2

3 Avis 6 blank_v3 06/05/ Side 3 LBUD MED SUS I! Personaleskab 4 rum Computerskab Elevskabe i stål med støjdæmpende låger, 2 rum 12 FORSKELLIGE LÅGE FARVER 3995.SPAR SPAR Varenr På skoler er der ofte meget ITudstyr og behovet for en sikker opbevaring er stor. Der er også behov for, at udstyret altid er klar til brug. Denne opbevaringsboks har mulighed for strømstik til opladning af bærbare computere og andet mobilt, elektronisk udstyr. Pris er eksklusiv strømstik. Fås i 4 forskellige farver. SPAR Varenr Lågerne er med til at absorbere støjen som bidrager til en behageligt arbejdsmiljø. H: 174, B: 30 og D: 55. Varenr rum. Dybden er 40 cm. Indvendige mål pr. rum B 33 x D 37 x H 43 cm. Varenr Rukolås der passer til personaleskab. Højre. Pris Fritstående garderobe, 5 rum Væghængt garderobe, 5 rum SPAR 40% PÅ UDVALGTE SPAR SPAR Varenr (H: 138 cm x B: 25 cm) Garderoben er fremstillet i 15 mm birkefiner, lakeret med en stærk hvidpigmenteret lak. Hvert garderoberum er som standard indrettet med hylder, fodtøjsrist og 2 aluminiumskroge i garderobens sider eller med en praktisk dobbeltknage, placeret i midten af garderoberummet. Dybden er 25 cm, dog 48 cm inkl. bænk. Tilkøb: låge, sutskoholder, bænk LEIKA Sutskoholder HER & NU LEIKA Træbomærkesæt HER & NU LEIKA Låge TILBEHØR Varenr Kan bestilles ekstra til vores garderober. En ekstra plads til f.eks. sutsko. Skal bestilles samtidig med garderoben. Kan ikke eftermonteres. Varenr (H: 165 cm x B: 25 cm) Leika fritstående garderober kombineres flot med vore væghængte garderober. Denne kombination giver den optimale udnyttelse af garderoberummet. Garderoben er fremstillet i 15 mm birkefiner, lakeret med en stærk hvidpigmenteret lak. Hvert garderoberum er som standard indrettet med hylder, fodtøjsrist og 2 aluminiumskroge i garderobens sider eller med en praktisk dobbeltknage, placeret i midten af garderoberummet. SPAR 70.- TILBEHØR 206.Varenr Diameter 4,5cm Varenr Lågen er fremstillet i 15 mm birkefiner, lakeret med en stærk lak. 12 standardfarver på garderobelåger: Lakeret birk, rød, orange, gul, blå, grå, varm grå, kold grå, hvid, grøn, lys turkis, eller mørk turkis. Ønsker I andre farver, klarer vi også dette mod en mindre merpris. 3

4 KLAR TIL SOMMEREN Mini eller Midi mål Varenr (Mini 100 x 150 x 80cm) Varenr (Midi 180 x 120 x 70cm) Alu. Målet er velegnet til skolegården, hallen og på græs. Målrammen er lavet af 75 x 40 mm aluprofil. Usamlet. Inkl. net. 10 stk. leika fodbolde str. 4 Varenr stk. Leika har i samarbejde med Select udviklet og designet en allround fodbold til skole- og fritidsbrug. En kvalitetsbold til en rigtig god pris. Velegnet til spil på græs. Str. 4. Holdveste Kegle Varenr (blå) Varenr (rød) Lette at tage af og på. Sidder godt og strammer ikke. Varenr Farve Rød. H 23 cm. Moon car KØB 3 BETAL FOR 2 Varenr Børnene elsker den. Et super populært køretøj for både store og små. En solid og holdbar konstruktion. Kvaliteten er bare i top. Og så er en MoonCar billig i drift, set i forhold til den aktive udnyttelse af køretøjet. Mål: L 113 x B 55 x H 66 cm. Vægt 24 kg. Fra 4-10 år. Køretøjer 30 stk Gravko, dumper & bulldozer Stor lastvogn med tiplad Varenr Køretøjer 14 cm. 30 stk ass. Leveres i 20 l spand med låg. Varenr Traktorsæt med gravko 45 cm, dumper 47 cm og bulldozer 32 cm SPAR SPAR SPAR MINI SPAR MIDI SPAR SPAR SPAR Varenr Stor lastvogn med tiplad. Fra 1 år. Mål: L 70 x B 26 x H 26 cm. Fra 1 år. 4

5 S BEDSTE TIMER! Aquaplay stort sæt Varenr Sæt med plads til leg for flere børn. Indeholder 39 dele med mange gode detaljer og samtidig god læring om vand og nogle af dets mange egenskaber. Mål: 135 x 155 cm. Inkl. 3 både og 1 bil. Varenr Indeholder 6 både, 2 figurer og 2 container. Sommerski til 2 eller 3 børn Varenr (til 3 børn) Varenr (til 2 børn) Lavet i træ med gummi på undersiden, så børnene ikke glider. Lette at bruge, når først man er kommet i gang. Så her gælder det om at samarbejde og koordinere. Med flere par ski bliver det sjovere. 88 cm. Aldersgruppe fra 5 år. Sjip og hop 6 stk Varenr Sjip og hop. Træner koordination, rotation og hop. Ring Ø 16 cm. Bold Ø 8 cm. 6 stk. i 6 farver. Faldskærm Aquaplay både SPAR TIL 3 BØRN SPAR TIL 2 BØRN SPAR Ø 1.75 M Ø 3.5 M Ø 6.0 M SPAR Varenr (ø 1.75 meter) Varenr (ø 3.5 meter) Varenr (ø 6 meter) Faldskærmen er lavet af farverig, letvægts og brandhæmmende polyester og med meget stærke håndtag. Leveres med Idebog, hvor der gives gode ideer til leg med faldskærm. Aldersgruppe fra 2 år. SPAR SPAR 40.- Skibe i plast 6 stk Little tikes piratskib Sjippetove 6 stk 270 cm eller 210 cm SPAR OP TIL 20.- Varenr stk. 15 cm. Varenr Pirat Skib til udendørsleg. Masten i midten fungerer som et springvand. Anker og vandkanoner fungerer ved manuelt brug. Fra 1 1/2 år. Mål L74xB23xH99 cm. Varenr (270 cm) Varenr (210 cm) Vinyl sjippetove i 6 flotte farver. Sæt med 6 stk. 270 cm. 5

6 FAST EJENDOM HUND Sandkassesæt 129 dele Varenr Stort kvalitetssæt med 129 forskellige sandkasseting: Lastbiler, mureskeer, sandmøller, si med hanke, sandskeer, sandforme, vandkander, river, spande, vandskovle og spader. Uden pvc eller phtalater. Martrya sandtingskasse natur Varenr Solid kasse uden bund til opstilling i sandkassen eller på fliser. Udført i massiv lærk med aflåseligt låg. Med sikringsstolpe forberedt til montering af låg via hængelås. Kasse måler 140 cm. i længden, er 60 cm. dyb og 50 cm høj. Ekskl. levering og montering SPAR Aalto legehus med veranda SPAR OVER 50% Varenr Klassisk legehus med veranda, butiksdiske, og indbygget bænk og bord. Er meget velegnet til vuggestuen eller børnehaven. Kan med fordel placeres i eller ved sandkassen. Aldersgruppe: 2+. Højeste faldhøjde: 10 cm. Arealbehov: L 5,0 m x B 4,2 m Junior redskaber Varenr (skovl) Varenr (rive) Varenr (spade) I solid kvalitet med træskaft og metalhoved. Little tikes junior rutsjebane SPAR Varenr Rutsjebane i plast. Kan klappes sammen og er nem at opbevare. Afrundede kanter og brede trin gør den ekstra børnevenlig. Mål 197x120x143. Til udendørs brug. Max vægt 34 kg. Fra 2 år. Little tikes skildpadde sandkasse Varenr Sandkasse i plast med form og udseende som en skildpadde. Farve grøn. Med låg til beskyttelse af sandet. Mål 118x105x23. Fra 1 år. SKOVL X SPAR RIVE X SPADE X SPAR

7 E BILLIGT TIL SALG! Kaffestel Little tikes picnicbord junior Middagsservice SPAR 70.- Varenr I alt 49 dele i plast. Til 12 personer. Varenr Bord/Bænke sæt i plast, som er nemt at rengøre. Mål 74x80x46. Max vægt 23 kg/4 børn. Fra 1 1/2 år. Varenr Stort sæt med 81 dele i plast. Butikssæt Varenr Stort sæt med forskellige madvarer i træ. 40 dele Trillebør med skovl Little tikes legehus NYHED! 49.- SPAR Varenr Trillebør i plast med skovl. Kan bruges til sand, vand og sne. Mål L68, H33, B46cm. Fra 2 år SPAR Varenr Legehus i plast med en dør og fire vinduer. Indvendigt findes køkkenbord med vask og legetelefon. Mål 130x114x127. Fra 2-6 år. Sand og vandmølle 30 cm Aquaplay sand og vandslot Sandskovle 21 stk SPAR Varenr Sand og vandmølle. 1 stk. H 30 cm. Varenr Sæt med plads til bygge og leg. Indeholder 32 dele med gode detaljer og samtidig god læring om vand og sand. Byg dit eget slot og leg med vand og sand. Varenr cm - prisbilligt sandlegetøj. 7

8 Avis 6 blank_v3 06/05/ Side 8 DANMARKS BEDST LEIKA HAR ET STORT PROGRAM AF LEGEPLADS PRODUKTER TIL VUGGESTUEN, BØRNEHAVEN, SKOLEN ETC. KONTAKT EN AF VORES LEGEPLADSSPECIALISTER HVIS I ØNSKER AT VIDE MERE OM JERES MULIGHEDER RING REKVIRER INSPIRATIONSFOLDEREN LEIKA I SKOLEN LEIKA LEGEPLADS I VUGGESTUEN Lilleputbyen LILLEPUTBYEN KAN STÅ PÅ GRÆSPLÆNEN ELLER STÅ I SANDKASSEN SPAR Varenr år. Med rutsje platform i H 100 cm, 2 platforme i H 30 cm med hængebro og legehus (junglehytten). Arealbehov L. 9 m x B 6 m. 8

9 Avis 6 blank_v3 06/05/ Side 9 STE FRIKVARTER! LEIKA LEGEPLADS I SKOLEN KONTAKT LEIKA, HVIS I GÅR MED TANKER OM AT UDVIKLE JERES UDEAREALER PÅ SKOLEN. VI ER SPECIALISTER I UDEUNDERVISNING, GYNGER OG KLATREREDSKABER I FORSKELLIGE DESIGN, OPHOLDSAREALER, PARKOUR, MOTORIKBANER, SKATERRAMPER, MULTIBANER, INDLÆRINGSTAVLER, DYNAMISKE LEGEREDSKABER, OG I AT DESIGNE EN HELHEDSLØSNING TIL NETOP JERES SKOLEGÅRD. FÅ DESIGNET EN LEGEPLADS LIGE EFTER JERES ØNSKER Ovenfor en løsning som er tegnet til en skole med vores parkour redskaber, i kombination med gummilandskab, dynamiske redskaber, belysningsmaster med indbygget wi-fi og højtalere, mini skater område, samt opholdsplinte og hængekøjer. LEIKA LEGEPLADS I BØRNEHAVEN Safari jeep NYHED! Varenr Gå på ekspedition på legepladsen med jeres egen safari jeep. Arealbehov: L 5,5 m x B 4,2 m PLACER SAFARI JEEPEN PÅ GRÆSSET, SÅ BØRNENE LEGER PÅ SAVANNEN SPAR

10 HÆNG UD HY Vlotra kongestol/ fortællestol Varenr Kongestol i robinietræ. H 200 x B 70 x L 70 cm. Siddehøjde 70 cm Snobrødsholder Varenr Snobrødsholder udformet som et y af 10 mm rundjern. L 52 cm. Vægt: 0,4 kg. Ekskl. bålspade. Bålspader SPAR Emaljepande inkl. popcorn net Varenr En lille stegepande når børnene sidder med deres egne ting. F.eks. små pandekager o.l. Skaftets længde er 86 cm. Bund Ø 14 cm. Sæt af 3 stk. Varenr Emaljeret pande samt låg/skål til popcorn. Bålpakken kom godt i gang Rensdyrskind 3 STK SPAR SPAR BLIV KLAR TIL SANKT HANS HYGGE SPAR 30.- Varenr Pakken indeholder: Bålstativ, bålstegeplade, bål grillplade, rustfri stålgryde, gigant grydeske, øseske, popcorngryde, 3 stk. bålpander, 1 stk. bålpande - stor, 4 par børnehandsker str. 8 og 2 par voksenhandsker str. 10. Varenr Hvorfor nøjes med en almindelig plaid, når alternativet kan være et ægte rensdyrskind, som kan bruges traditionelt indendørs, men også som udendørs-hynder, liggeunderlag til havestolen eller som liggelag på plænen. De luftfyldte hår bevirker, at rensdyrskindet er dejlig lunt at sidde på, på kølige dage, mens det omvendt på sommerdage ikke bliver varmt, men blot føles dejlig behageligt og blødt. 120 cm x 90 cm. Pic-nic bord Varenr (Voksen) Klassisk pic-nic bord/bænk til børn i 40 mm massivt olieret fyrretræ. Mål: L 150 x B 109 cm. Sædehøjde 33 cm. Bordhøjde 56 cm. Sæder og bordplade leveres samlet med afrundede hjørner. Vægt: Ca. 50 kg. Ekskl. levering og montering. Vuggestue bord/bænk 180 cm 3 STK SPAR Varenr Bord/bænkesæt udviklet til vuggestuebørn. Mål: H 50 x L 180 x B 109 cm. Siddehøjden er 30 cm. Skvalderkål og pandekager TILBEHØR Varenr Kogebogen SKVALDERKÅL OG PANDEKAGER. En anderledes bog om bål og bålmad. Foruden opskrifter indeholder bogen ideer til, hvordan man kan bruge naturens vilde planter, samt forslag til børns egne undersøgelser og leg omkring bålet. 62 sider. 10

11 GGE TIL ALLE! Hængekøje grøn/gul Solsejl Varenr Stærkt bomuldsstof. Mål 220 x 140 cm. Totallængde med ophængningsreb 325 cm. Vægtkapacitet 100 kg. Uden stativ. Varenr LEIKA solsejl TETRA 4x4 meter. Ekskl. pæle Tumlesæk, beavernylon Pic-nic tæppe NYHED! Varenr (lemon) Varenr (rød) Varenr (orange) Sid på den, slap af i den, leg på den. Leika tumlesækken er et dejligt sted til mange lege. Den er fremstillet i beavernylon, fyldt med 360 liter Krøyerkugler og har naturligvis også inderbetræk, så der er styr på Krøyerkuglerne. Betrækket er utrolig slidstærkt Martindale - og vaskbart ved 60. Mål: 135*160 cm. Vægt 6.6 kg SPAR SPAR SPAR SPAR Varenr Udendørs tæppe med termofyld så det ikke bliver koldt at sidde på jorden. Materialet er 100 pct bomuld på ydersiden og polyester indeni. Medføler net til opbevaring. Mål 175 x 135 cm. Nordpol børnerygsæk Varenr (blå) Varenr (orange) Smart børnerygsæk med mange gode detaljer. Rygsækken er udformet som en rigtig vandrerygsæk med 2 sidelommer med plads til 0,5 ltr. flaske. Justerbare skulderremme og brystrem. Toprum med lynlås. Refleksstikninger i remmen og kompressionsremme i siden. Kan rumme 10 L. Nordpol voksen rygsæk Varenr Vandresæk i god kvalitet. 50 ltr. To-delt rum med toplukning. Stort toprum med lynlås. To store sidelommer med lynlås. Bæresystem med justerbare S-formede skulderremme. Justerbart hoftebælte. Vægt: 1100 gr. Farve: sort/grå silver. Hukit indianertelt blå eller rød Varenr Robiniepæl 3 m. Pris 421, SPAR Varenr. 328 (rød) Varenr. 330 (blå) Lav en lejr, tag på campingtur på legepladsen eller bare til almindelig hygge for et par børn i ro og fred. Der er ingen grænser. Teltet er udført i kraftigt bomuld, så kvaliteten er i top. Mål: B 130 x L 130 x H 200 cm. Kan anvendes både ude og inde. 4 pløkker medfølger til udendørsbrug. Farve blå. 11

12 Avis 6 blank_v3 06/05/ Side 12 SOMMER UDSALG! BEGRÆNSET ANTAL - SÅ LÆNGE LAGER HAVES! Hukit købmandsdisk Little tikes basketstativ Troldekrybben lavendelblå 24 SKUFFER 5799.SPAR SPAR SKUFFER Varenr (20 skuffer, H 77 x B 50 x B 140 cm) Varenr (24 skuffer, H 77 x B 50 x B 166 cm) Disken leveres i bøg natur. Greb efter eget valg. Hver skuffe måler indvendig: B 21,5 x D 36,5 x H 11,9 cm. Ekskl. navneskilte. Varenr Basketstativ med hjul. Kan foldes sammen og er nemt at opbevare. Kurvhøjden kan justeres fra Til udendørs brug. Mål 126x74x200. Fra 3 år. Varenr Troldekrybben leveres inkl: Madras, overslag med metallukkeclips, 4 drejelige 70 mm hjul med rullelejer (heraf 2 med total bremse) og 6 øksner til fastgørelse af sele. Krybben har madrasmål 120 x 50 cm. Mål: L 132 x H 133 x B 55 cm. Med udtræk er L 170 cm. Farve: Lavendelblå. Berg crazy bike Ethjulet cykel Begynder golfsæt SPAR SPAR SPAR SPAR OP TIL SPAR Varenr Sjov crazy bike som styres med kroppen. L 100 x B 62 x H 50 cm. Fra 3-8 år. Varenr ( cm) Varenr ( cm) Varenr ( cm) Perfekt til at træne balance og koordination. Plastfælg i lyse farver med polstret sæde i samme farve. Cyklen har stålstel og leveres med ekstra wire. Ass. Farve. Varenr Design jeres egen ni-hullers golfbane i gymnastiksalen eller udenfor. Opstil hullerne lidt forskelligt så I varierer spillet. Sættet indeholder: 6 Junior Swing Puttere, 6 NoBounce Balls i forskellige farver, 9 hulringe og tre øvelseshuller. Hulringe Ø 75 cm. Græsslåmaskine Fisher price hus Mine første venner dyr SPAR SPAR Duplo brandstation, LEGO 349.SPAR Varenr Dette DUPLO sæt er perfekt til gruppeaktiviteter om temaet redningsarbejde eller til at genskabe dramaet og spændingen i forbindelse med brandudrykninger. En stor opbevaringsboks medfølger. 132 elementer. Fra 2-5 år. SPAR Varenr Dukkehus med 3 figurer og møbler som vist. 8 dele. Fra 1 år. Varenr elementer. Fra 3 mdr. Gåvogn TIL LYKKE MED 799.SPAR LEIKA PRISEN! Varenr Med plads til dukker og bamser på for- og bagsæde. Robust lakeret bøgekrydsfiner m. solide gummihjul. Håndtaget har to forsk. højder. Mål: 54 x 36 x 43 cm. LEIKA Danmark A/S Borupvang 2 DK-3450 Allerød Alle priser er ekskl. moms, levering og montering. Vi tager forbehold for trykfejl. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Se vore øvrige handelsbetingelser på Tilbuddene gælder indtil den 30. september 2014, eller så længe lager haves. V D IN.2 D 3 ER M EN A V J O AF IN G L D ER VI EIK N EN D A LE K ER PRI G IKA A E S O N N EN D TA SE FÅ O E N KK S R F LE OM ER PÅ D FE I IK IN F LE RE NT A E OR I R K KTE LIG PR I A A IS NG LL.D B GØ EN ER E K ES RE. K S TI DE ED L. Varenr Græsslåmaskine i plast, længde 34 cm KR. TIL LEGENS BEDSTE VEN

Rammeaftale 03.13 Møbler Delaftale 4 - Daginstitutionsmøbler

Rammeaftale 03.13 Møbler Delaftale 4 - Daginstitutionsmøbler Til rette vedkommende Dato: Marts 2013 INSPIRATIONSKATALOG Rammeaftale 03.13 Møbler Delaftale 4 - Daginstitutionsmøbler Dette katalog skal informere om de mange gode tilbud, vi har til vore danske kunder

Læs mere

LEIKA AVISEN SPAR OVER 50% PÅ UDVALGTE TILBUD LEIKA HER & NU LEIKA HER & NU LEIKA SPAR 50% 1109.- SPAR 1110.-

LEIKA AVISEN SPAR OVER 50% PÅ UDVALGTE TILBUD LEIKA HER & NU LEIKA HER & NU LEIKA SPAR 50% 1109.- SPAR 1110.- LEIKA AVISEN Tilbud Nyheder Marts 2014 LEIKA Bike by Early Rider Løbecykel Den nye LEIKA Bike by Early Rider løbecykel er en smuk sammenkobling af design, funktionalitet og kvalitet. Cyklen er bygget med

Læs mere

PrisListe `14 OJ Skolemøbler A/S

PrisListe `14 OJ Skolemøbler A/S PrisLISte `14 OJ Skolemøbler A/S OM OS Over 20 års erfaring Hos OJ Skolemøbler har vi i over 20 år leveret møbler til undervisningssektoren, og vi ved at møblerne skal kunne holde til lidt af hvert. Derfor

Læs mere

Garderober... 4-58. Garderobetilbehør... 59-73. Reoler... 74-136. Skabe... 137-166. Borde och Taburetter... 167-196. Legemøbler...

Garderober... 4-58. Garderobetilbehør... 59-73. Reoler... 74-136. Skabe... 137-166. Borde och Taburetter... 167-196. Legemøbler... Prisliste 2015 Indholdsfortegnelse Garderober... 4-58 Garderobetilbehør... 59-73 Reoler... 74-136 Skabe... 137-166 Borde och Taburetter... 167-196 Legemøbler... 197-211 Efterskolemøbler... 212-216 Opbevaringskasser...

Læs mere

Unik kvalitet. Unikke møbler til unikke børn. Garderobe 012.G Garderobe 012.G Garderobe 012.G

Unik kvalitet. Unikke møbler til unikke børn. Garderobe 012.G Garderobe 012.G Garderobe 012.G Unikke møbler til unikke børn Unik kvalitet UNIQA MØBLER SKI Institutionsmøbler delaftale 03130412 UNIQA A/S Legepladser og møbler Industriparken 9 4640 Faxe Tel. +45 70 21 50 90 e-mail: info@uniqa.dk

Læs mere

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut One Wood Furniture producerer møbler af høj dansk kvalitet og skaber fleksible løsninger der passer

Læs mere

En legeplads for livet

En legeplads for livet Eventyr Leg Orehøjvej 9 a, Gl. Lejre, 4320 Lejre Tlf. 2227 9820 eventyrleg@eventyrleg.dk En legeplads for livet www.eventyrleg.dk Designlinje Info Eventyret starter her! Eventyr Leg designer naturlegepladser

Læs mere

Unikke møbler til unikke børn UNIQA MØBLER SKI Institutionsmøbler delaftale 03130412

Unikke møbler til unikke børn UNIQA MØBLER SKI Institutionsmøbler delaftale 03130412 Unikke møbler til unikke børn UNIQA MØBLER SKI Institutionsmøbler delaftale 03130412 UNIQA A/S Legepladser og møbler Industriparken 9 4640 Faxe Tel. +45 70 21 50 90 e-mail: info@uniqa.dk web: uniqa.dk

Læs mere

LEIKA har udvidet sortimentet af indendørs legepladser betydeligt. Se mere om de spændende muligheder på de næste sider.

LEIKA har udvidet sortimentet af indendørs legepladser betydeligt. Se mere om de spændende muligheder på de næste sider. LEIKA har udvidet sortimentet af indendørs legepladser betydeligt. Se mere om de spændende muligheder på de næste sider. Indendørs legepladser Indendørs legepladser 508 Indendørs legepladser leika.dk 509

Læs mere

SPAR 35% FRAGT FRIT. Ta begge sæt for 2.457,- SPAR 40% NYHED! Ta 2 stk for 1.490,- SPAR 808,- PAKKETILBUD. på hele siden

SPAR 35% FRAGT FRIT. Ta begge sæt for 2.457,- SPAR 40% NYHED! Ta 2 stk for 1.490,- SPAR 808,- PAKKETILBUD. på hele siden på hele siden FRAGT FRIT Lego Friends Sampak 1 (1489 dele) Består af følgende produkter: Summer Riding Club (1112 dele) Emma s Horse Trailer (218 dele) Emma s Sport Car (159 dele) Lego Friends Sampak 2

Læs mere

VIKINGLEG LEGEPLADSER FRA NÆRHEDSFILOSOFI OG KOMPETENT RÅDGIVNING

VIKINGLEG LEGEPLADSER FRA NÆRHEDSFILOSOFI OG KOMPETENT RÅDGIVNING LEGEPLADSER FRA VIKINGLEG Vikingleg leverer gode legepladser, der lægger op til sjov og fysisk aktivitet og lader børn bevæge sig og engagere sig i legen med et sundt aktivitetsniveau. Vi har alle godt

Læs mere

Efterår 2013. kr. 59.900,- Lev. 6.000,- Mont. 25.000,- kr. 19.990,- kr. 35.990,-

Efterår 2013. kr. 59.900,- Lev. 6.000,- Mont. 25.000,- kr. 19.990,- kr. 35.990,- Spar mange penge - se alle de fantastiske efterårs tilbud i denne folder Panna Arena - 8 kantet Super flot og robust Panna Arena, fremstillet af varm galvaniseret stål og beklædt med kraftige granplanker.

Læs mere

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut PRODUKTKATALOG One Wood Furniture producerer danske kvalitetsmøbler til moderne læremiljøer i

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Prisliste. Simple Reolen

Prisliste. Simple Reolen Prisliste Alle priser er ekskl. Moms forbehold for trykfejl og ændringer Simple Reolen fairpris.nu Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1 Square med 4

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

SANGILL DESIGN NYHEDER 2013/14

SANGILL DESIGN NYHEDER 2013/14 SANGILL DESIGN - Møbler til lærende miljøer i fremtidens skoler og institutioner NYHEDER 2013/14 SANGILL DESIGN ApS Kejlstrup vej 21 8410 Rønde tlf: +45 8674 0903 sangilldesign.dk Om Sangill Design : Sangill

Læs mere

Prisliste 2013 Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01.02. 2013

Prisliste 2013 Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01.02. 2013 Prisliste 2013 Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01.02. 2013 FLEXA PRISLISTE I 1 GARANTI, SIKKERHED & KVALITET Sikkerhedstestet FLEXAs møbler er skabt til børn og gennemtænkt

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

Ståstøttestole PHE Klippestol 009 370

Ståstøttestole PHE Klippestol 009 370 Prisliste. Stolene kan samles/mixes af forskellige dele. Se muligheder for tilkøb/valgmuligheder på de sidste sider. Ved spørgsmål, så ring endelig og spørg. Stol Navn og beskrivelse Vejl. pris + moms

Læs mere

Allan Sørensen. Adm. Direktør, Legebørsen. Børn fra hele verden

Allan Sørensen. Adm. Direktør, Legebørsen. Børn fra hele verden Unite The World I denne folder sætter vi fokus på børn, kultur og specielle steder fra hele verden. Vi har udvalgt en række produkter, som børn og voksne i fællesskab kan samles om, og igennem leg lære

Læs mere

Daginstitutionsmøbler

Daginstitutionsmøbler Daginstitutionsmøbler LEIKA har vundet SKI aftalen SPAR OP TIL 61% Med SKI aftalen Hvad er SKI? Og hvad får I ud af det? Statskontrolleret billigste møbelprogram til daginstitutioner! Det er os en stor

Læs mere

Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960

Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960 Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960 Senge Seng nr. 421 hvid 180 x 200 cm Sengeborde nr. 215037 hvid til vægophæng Seng nr. 421 hvid 180 x 200 cm Rullelamelbunde nr. 500 Madrasser nr. 540 9.181,- Seng nr.

Læs mere

Prisliste 2013-2014 FLEXA White. Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013

Prisliste 2013-2014 FLEXA White. Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013 Prisliste 2013-2014 FLEXA White Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013 Garanti, sikkerhed & kvalitet Sikkerhedstestet FLEXAs møbler er skabt til børn og gennemtænkt

Læs mere

TASKER. Alle priser er ekskl. moms. Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl. 1

TASKER. Alle priser er ekskl. moms. Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl. 1 TASKER 2011 Alle priser er ekskl. moms. Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl. 1 Portfolio m. håndtag PF19549300 A4 portfolio mappe i imiteret læder, med håndtag, lynlås, ringbind,

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

Personale og Elev lockers:

Personale og Elev lockers: Standard cylinderlås Tillæg: Forberedt til hængelås Inkl. beslag Tillæg: Hylde No. 101 0144 Højde: 183 cm Dybde: 40 cm Bredde: 36,6 cm No. 101044 Højde: 183 cm Dybde: 40 cm Bredde: 144,6 cm Tillæg: Kombinationlås

Læs mere

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ 1 OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ Garderobeskab Living 4 Reol Living 6 Garderobeskab 8 Klasseskab 10 Lærerskab 12 Lockers 14 Opbevaringsvogn 16 IT-Vogn 18 Børnegarderobe 20 Thors 22 Vores udvalg af opbevaringsmøbler

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Tel: +45 75 65 66 11 E-mail: post@max-horsens.dk PRODUKTKATALOG Indholdsfortegnelse MØBLER SOVE / HYGGE / TUMLE Barnevogne / Klapvogne................ 1 03-11-2016 www.max-horsens.dk MØBLER SOVE / HYGGE

Læs mere

Få et gratis indretningsforslag

Få et gratis indretningsforslag Hos Leika ved vi, at de møbler, vi hver dag leverer til institutioner og skoler, skaber rammen for en stor del af børnenes hverdag og det forpligter, både hvad angår kvalitet, funktionalitet og design.

Læs mere

Pavilloner. og Telte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 426. 41. sæson. Åbningstider:

Pavilloner. og Telte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 426. 41. sæson. Åbningstider: Pavilloner og Telte op til 72 m 2 ' 2011 41. sæson 24 Opdateret 1. April forskellige Sider 401 til 426 Åbningstider: i sommer halvåret 1. April til 30. Sep. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11 00-17

Læs mere

Opdateret sept. 2014 FISCHERS INSTITUTIONSINVENTAR

Opdateret sept. 2014 FISCHERS INSTITUTIONSINVENTAR Opdateret sept. 2014 FISCHERS INSTITUTIONSINVENTAR 2 FISCHERS INSTITUTIONSINVENTAR Alle priser i dette katalog er eksklusive moms Indhold Borde Side 3 9 Pusleborde, stiger og trådskuffer Side 10 12 Påklædningspodie

Læs mere

Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering

Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering Prisliste 2016 Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering PHE Klippestol 009 370 Pris 254,00 Sædet er formet som cykelsadel. Indeholder en hård kerne af bonded skum, og en blødere skum i top. Anbefales

Læs mere

kontorindretning og inventar ErgoPro Flex

kontorindretning og inventar ErgoPro Flex kontorindretning og inventar ErgoPro Flex Kontorer til ethvert behov... ErgoPro Flex med EP 2000 stel Du bestemmer farve, størrelse og tilbehør - mulighederne er mange... 2 se mere på www.inventarland.dk

Læs mere

FURNITURE & DESIGN Møbler til børn

FURNITURE & DESIGN Møbler til børn FURNITURE & DESIGN Møbler til børn AKTIVE BØRN VI VED, HVAD DER KRÆVES Fokus på børns behov Det er vigtigt, at børn udfordres og udvikles gennem leg. Derfor er vores produkter også designet, så de appelerer

Læs mere

NoteCart Tablet TABLET

NoteCart Tablet TABLET NoteCart Tablet TABLET TABLET NoteCart Supreme Tablet 16 NoteCart med plads til 16 Tablets Bemærk Maks str. på tablet 18,5 cm x 35 cm inkl. strømudtag Dansk designet mobilt kabinet til opbevaring af tablets

Læs mere

Priser & Leveringsbetingelser

Priser & Leveringsbetingelser P r i s l i s t e & l e v e r i n g s b e t i n g e l s e r g æ l d e n d e f r a n o v e m b e r 2 0 0 5 Priser & Leveringsbetingelser Ultima Inventar er et firma med simple regler. Priser: Er nettopriser

Læs mere

Spar mange penge se alle de fantastiske forårs tilbud i denne folder

Spar mange penge se alle de fantastiske forårs tilbud i denne folder Spar mange penge se alle de fantastiske forårs tilbud i denne folder Side4-5 Spar op til på udvalgte produkter Side 8 Super tilbud på gyngestativer og faldunderlag Side 3 Motorik tilbud Side 6-7 Gør et

Læs mere

Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering

Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering Prisliste Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering PHE Klippestol 009-370 Pris DDK 1.995.- Sædet er formet som cykelsadel. Indeholder en hård kerne af bonded skum, og en blødere skum i top. Anbefales

Læs mere

LEIKA, leg og læring...

LEIKA, leg og læring... LEIKA, leg og læring... Legen er for LEIKA lige så vigtigt, som den er for børnene selv. Leg er børnenes eget univers. Børn udforsker verden gennem leg. De forbedrer deres motorik, deres styrke og deres

Læs mere

Det har vi hos Jeva. Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Læs mere i kataloget. Ekstra stort madkasserum

Det har vi hos Jeva. Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Læs mere i kataloget. Ekstra stort madkasserum Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Det har vi hos Jeva Læs mere i kataloget Ekstra stort madkasserum 2015 Beginners 313-77 Vores madkasserum er store og isolerede,

Læs mere

UNIKKE MØBLER TIL UNIKKE BØRN

UNIKKE MØBLER TIL UNIKKE BØRN GROW UPP UNIKKE MØBLER TIL UNIKKE BØRN At give danske børn et godt og inspirerende legemiljø, som inviterer til leg og fysisk aktivitet i børnehaven, er en vigtig inspirationskilde for vores arbejde i

Læs mere

Alt i staldinventar og staldudstyr

Alt i staldinventar og staldudstyr 2016 Hestetrailercenter Sjælland Alt i staldinventar og staldudstyr Autoriseret hestetrailer værksted Reservedelslager Salg af nye og brugte hestetrailere Fodervogn med 4 hjul 32-422924051 Kunststof kap.

Læs mere

Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering

Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering Prisliste pr. 1. august 2015 Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering PHE Klippestol 009 370 Pris DDK 1.995. Sædet er formet som cykelsadel. Indeholder en hård kerne af bonded skum, og en blødere

Læs mere

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette 36_015 Produktguide ALGOT Opbevaring i hele hjemmet DESIGN Francis Cayouette KVALITET Designet til brug i hele hjemmet. ALGOT hylder er slidstærke, pletafvisende og nemme at holde rene. Hyldeknægtene er

Læs mere

PATRULL. Sikkerhedsprodukter

PATRULL. Sikkerhedsprodukter 38_014 PATRULL Sikkerhedsprodukter Gør hjemmet mere sikkert At skabe en bedre hverdag vil også sige at gøre den mere sikker. Derfor har IKEA udviklet PATRULL serien. Den er med til at minimere risikoen

Læs mere

gave idéer 20% Shop døgnet rundt på www.møbler.dk Spar op til

gave idéer 20% Shop døgnet rundt på www.møbler.dk Spar op til gave idéer Spar op til 20% Shop døgnet rundt på www.møbler.dk Silvia skærm Meget flot og dekorativ lampe i et tidsløst dansk design. Lavet i polypropylen og PC. Ø45 cm. Hvid skærm. Pris 399,- Kobber- eller

Læs mere

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Opbevaring

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Opbevaring Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms Prisliste Opbevaring Altikon totalleverandør af kontormiljøer Om vores produkter Altikon tilbyder et unikt sortiment af møbler, opbevaringsløsninger samt tilbehør

Læs mere

15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole

15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole MØBELkup! fra Danmarks største møbelkæde 15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole SPAR 4.000,- skovby 71 spisebord m/2 plader: Sort/hvid laminat. Mål 109x190/290 cm. Kr. 9.499,- stol 66 monteret med stof

Læs mere

GORM SIKKERHED MILJØ GODT AT VIDE 24_010

GORM SIKKERHED MILJØ GODT AT VIDE 24_010 GORM 24_010 SIKKERHED Du skal forstærke hver anden sektion med et kryds, så reolen står stabilt. Dette møbel skal fastgøres til væggen med det medfølgende vægbeslag. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige

Læs mere

Ståstøttestole PHE Klippestol 009 370

Ståstøttestole PHE Klippestol 009 370 Prisliste pr. 1. oktober 2015 til forhandlere Stolene kan samles/mixes af forskellige dele. Se muligheder for tilkøb/valgmuligheder på de sidste sider. Ved spørgsmål, så ring endelig og spørg. Stol Navn

Læs mere

Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering

Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering Prisliste Stol Navn og beskrivelse Pris + moms og levering PHE Klippestol 009 370 Pris DDK 1.995. Sædet er formet som cykelsadel. Indeholder en hård kerne af bonded skum, og en blødere skum i top. Anbefales

Læs mere

SKABENDE KOMBINATIONER

SKABENDE KOMBINATIONER TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON I naturen finder du den sekskantede heksagon i snefnug, bistader og på skildpaddens skjold. Det er naturens mest pladseffektive form, der kan kombineres og sættes

Læs mere

for Autocampers dk 2014

for Autocampers dk 2014 for Autocampers dk 2014 Når du er på farten med din autocamper er det vigtigt at kunne komme fra sted til sted hurtigt og uproblematisk. Samtidig er det rart med lidt ekstra plads ud over autocamperen,

Læs mere

Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60 cm: 25.195,- DKK

Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60 cm: 25.195,- DKK Dato Fakturerings adresse EAN-nr. Faktureringsadresse = leveringsadresse Kunde nr. Kontaktperson Reference Alternativ leveringsadresse Tilbud Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60

Læs mere

SLUTBRUGER PRISLISTE ALLE PRODUKTER BOCCIA. Vælg mellem: Vælg mellem: BOCCIA SUPERIOR I SORT TASKE BOCCIA SUPERIOR I BLÅ SKULDERTASKE

SLUTBRUGER PRISLISTE ALLE PRODUKTER BOCCIA. Vælg mellem: Vælg mellem: BOCCIA SUPERIOR I SORT TASKE BOCCIA SUPERIOR I BLÅ SKULDERTASKE BOCCIA BOCCIA SUPERIOR I SORT TASKE 13 bolde håndsyet af førsteklasses PU-læder. Boldene er i overensstemmelse med Det Internationale Bocciaforbunds krav. Kan bestilles i medium, hård, medium-hård, medium/

Læs mere

Priserne er gældende indtil 31. december 2012 Priserne er ekskl. moms, miljø- og leveringstillæg samt fragt. Der tages forbehold for evt. trykfejl.

Priserne er gældende indtil 31. december 2012 Priserne er ekskl. moms, miljø- og leveringstillæg samt fragt. Der tages forbehold for evt. trykfejl. DEN PERFEKTE GARDEROBE TIL ALLE FORMÅL... Vi tilbyder et bredt sortiment af fritstående eller vægophængte garderobeskabe, alle i en høj kvalitet og med mange kombinationsmuligheder på udstyr, låsesystemer

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s www.hmn.dk M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard

Læs mere

KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG

KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG Kun Gældende Fra aug. til nov. 2011 Sæt bestil VoreS Sæt over din Mobil Som noget helt nyt tilbyder vi nu vores kunder at bestille sæt, der vises her på disse to sider, over

Læs mere

HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE. Telte, der rejses på sekunder. Soveposer m. lomme til liggeunderlag. Selvoppustlige liggeunderlag.

HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE. Telte, der rejses på sekunder. Soveposer m. lomme til liggeunderlag. Selvoppustlige liggeunderlag. HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE Telte, der rejses på sekunder Soveposer m. lomme til liggeunderlag Selvoppustlige liggeunderlag Campingudstyr TWIN & EVOLUTION 2-3 PERSONERS TELTE REJSES PÅ 20 SEKUNDER

Læs mere

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord.

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord. CASØ 200 Indhold 3 CASØ 200 4 Spisebord 6 Spisestuestol 8 Sofabord & Lampebord 10 Hængevitrine & Skænk 12 Vitrine & TV-bord 14 Oversigt 2 CASØ 200 Spisestue med vægt på design og kvalitet Spisestue i tidsløs

Læs mere

Badeværelsesmøbler SIDE. VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler B66

Badeværelsesmøbler SIDE. VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler B66 Badeværelsesmøbler VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler SIDE B64 B66 BADEVÆRELSESMØBLER NAUTIC B68 B82 A660 Vaskeskab til håndvask 5550 B68 A659 Vaskeskab

Læs mere

GALANT Opbevaring. Produktguide

GALANT Opbevaring. Produktguide 11_014 Produktguide GALANT Opbevaring KVALITET Alle store dele i GALANT systemet er testet og godkendt til kontorbrug i henhold til europæiske sikkerhedskrav. Læs mere i garantifolderen. Professionel og

Læs mere

STUVA systemet. Produktguide. DESIGN Ebba Strandmark

STUVA systemet. Produktguide. DESIGN Ebba Strandmark Produktguide STUVA systemet 31_016 DESIGN Ebba Strandmark Børnemøbler, der er klar til forandringer Børn vokser hurtigt, men de behøver ikke vokse fra deres møbler. Vi designede delene i STUVA systemet,

Læs mere

GÆSTEHYTTE OG TEENAGEHYBEL

GÆSTEHYTTE OG TEENAGEHYBEL Gør-Det-Selv GÆSTEHYTTE OG TEENAGEHYBEL En gæstehytte gør det nemmere og hyggeligere at have overnattende gæster, og den resterende tid kan den fungere som hjemmekontor, teenagehybel eller hyggelig lille

Læs mere

NEW STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE

NEW STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE TASKER 1832 TOILETTASKE STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE STYLE Smart toilettaske lavet i vandafvisende og slidstærkt materiale. Robust og rummelig model. Kraftig og slidstærk lynlås. 500D PVC Tarpuilin. Bund:

Læs mere

Produktguide IVAR. Opbevaringsløsning. VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde.

Produktguide IVAR. Opbevaringsløsning. VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde. 34_016 Produktguide IVAR Opbevaringsløsning VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde. MILJØ Fornybare materialer (træfibre). Fornybare materialer

Læs mere

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs LUFTFOTO SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen Gynge Slack-line

Læs mere

Pavilloner. 19 Forskellige Sider 453 til 476. fra 9 m 2 op til 72 m 2. 45. sæson. Åbningstider:

Pavilloner. 19 Forskellige Sider 453 til 476. fra 9 m 2 op til 72 m 2. 45. sæson. Åbningstider: fra 9 m 2 op til 72 m 2 Pavilloner 2015 45. sæson Kvalitet siden 1970 Opdateret 1. Maj 19 Forskellige Sider 453 til 476 Åbningstider: i sommer halvåret 30. Marts til 30. Sep. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors

Læs mere

Senge. Madrasmål B: 85/90 L: 190/200/210. Madrasmål B: 100/120 L: 190/200/210. Madrasmål B: 70/80 L: 190/200/210

Senge. Madrasmål B: 85/90 L: 190/200/210. Madrasmål B: 100/120 L: 190/200/210. Madrasmål B: 70/80 L: 190/200/210 45 rislister Senge 45 Model Træsort B: 70/80 B: 85/90 B: 100/120 B: 140 m/midtersprosse B: 160/170/180 m/midtersprosse nr. 420 Bøg 1849,- 1849,- 2010,- 2236,- 2322,- Brunbejdset 1957,- 1957,- 2107,- 2365,-

Læs mere

PRODUKTKATALOG 1. MARTS 2014. SKIFER 3 Sofaborde 4 Spiseborde 5 Højborde og bænke

PRODUKTKATALOG 1. MARTS 2014. SKIFER 3 Sofaborde 4 Spiseborde 5 Højborde og bænke PRODUKTKATALOG 1. MARTS 2014 SKIFER 3 Sofaborde 4 Spiseborde 5 Højborde og bænke LINOLEUM 6 Sofaborde, højborde og bænke 7 Spiseborde og arbejdsborde PAPIR 8 K10 spiseborde 9 TURN180 spiseborde 10 TURN180

Læs mere

DANMARK. Non-standard. Katalog/prisliste 2016

DANMARK. Non-standard. Katalog/prisliste 2016 DANMARK Non-standard Katalog/prisliste 2016 c8-30 C9-18 Robust skuffereol i lakeret stål med 30 skuffer af slagfast plast. Kan stå eller hænge. Robust skuffereol i lakeret stål med 18 skuffer af slagfast

Læs mere

Bilag 6 Kvalitetsevalueringsskema

Bilag 6 Kvalitetsevalueringsskema Version: 8.0.05 Testparametre ved pos.nr. Bondegård, hvor lågen kan åbnes Hvordan er kanterne (afrundede, bløde kanter)? Inspirerer bondegården til leg (flere legemuligheder såsom at åbne, lukke, tage

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 36_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Garderobe og opbevaring

Garderobe og opbevaring Garderobe og opbevaring Intelligent opbevaring Blika er blandt Europas førende producenter af intelligente opbevaringssystemer. Siden virksomhedens start i 1947 har vi fokuseret på at udvikle, producere

Læs mere

SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til. rabat med 10-40 guldmærker

SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til. rabat med 10-40 guldmærker SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC Få op til 75% rabat med 10-40 guldmærker 12 31 37 tabte eller stjålne plader. 2 8 14 20 26 32 38 3 9 15 21 27 33 39 ikke indløses til kontanter.

Læs mere

INDHOLD 18 70 18 100 18 OPUS 19 CLASSIC 19 800 20 MONET 20 460/470 23 150 23 170 24 171 24 172 25 PAUSE 25 BUTTERFLY

INDHOLD 18 70 18 100 18 OPUS 19 CLASSIC 19 800 20 MONET 20 460/470 23 150 23 170 24 171 24 172 25 PAUSE 25 BUTTERFLY INDHOLD 4 SLEIPNER 5 TRIO 6/7 HARMONY 8/9 SYMPHONY 10 400 11 600 12/13 500 14 900 15 96 15 ELLIPSE 16/17 180 18 70 18 100 18 OPUS 19 CLASSIC 19 800 20 MONET 20 460/470 21/22 3200 22 3500 23 150 23 170

Læs mere

Bemærk: Evt. tilbehør såsom benstøtter, armlæn, mv. skrives på rekvisitionen som sendes til HMC

Bemærk: Evt. tilbehør såsom benstøtter, armlæn, mv. skrives på rekvisitionen som sendes til HMC Udskrivningsbetingede hjælpemidler Dette er en liste over de mest almindelige udskrivningsbetingede hjælpemidler. Hvis der er behov for andre udskrivningsbetingede hjælpemidler kontakt venligst Charlotte

Læs mere

SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ

SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ 2 VÆRKTØJSTASKER 3 VÆRKTØJSBÆLTER 7 SØMPOSER 12 VÆRKTØJSORDNERE 12 TILBEHØR TIL BÆLTER 13 DIVERSE 19 SALGSMATERIALER NOTER 22 INDHOLDSFORTEGNELSE MED VARENUMRE 23 INDHOLD 3

Læs mere

Legepladser I Hasselhegnet

Legepladser I Hasselhegnet Legepladser I Hasselhegnet Legepladsudvalg - beskrivelse Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forord...3 Arealet...3 Tilskud...3 Leverandørerne...4 Natur/Traditionel...5 Fællesarbejde...5 De

Læs mere

Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00

Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00 Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00 ROLL-UP & BANNERSTAND ROLL-UP SQUARE SILVER 85 CM 1 2 3 4 5 6 Kvalitet til lavpris Elegant og professionelt Velegnet til kampagnebrug Opstilles

Læs mere

Net til legepladser Katalog 2013

Net til legepladser Katalog 2013 Net til legepladser Katalog 2013 Indholdsfortegnelse Strandby Net A/S legeplads katalog 2013 Hos Strandby Net er stolte over at kunne præsentere vores nye standard Program for net til legepladsen. For

Læs mere

NORWAY. Non-standard. Katalog/Prisliste 2015

NORWAY. Non-standard. Katalog/Prisliste 2015 NORWAY Non-standard Katalog/Prisliste 2015 c8-30 C9-18 Robust skuffereol i lakeret stål med 30 skuffer af slagfast plast. Kan stå eller hænge. Robust skuffereol i lakeret stål med 18 skuffer af slagfast

Læs mere

Prisliste. November 2014

Prisliste. November 2014 liste November 14 OPBEVARING topplade DELTA (Højrevendt model) Kabinet med låge og skuffer Skuffe/skab med 3 skuffer og låge 7 x 475 x 815 mm Indretning til skuffe/skab med blanketfag Indretning til skuffe/skab

Læs mere

Blue Wave toilet- og brusestol

Blue Wave toilet- og brusestol Blue Wave toilet- og brusestol Behagelig, kompakt og alsidig Blue Wave toiletsystem er en stor hjælp for både hjælper og bruger Blue Wave Toiletsystem fungerer på tre måder: Som toiletsæde Som toiletstol

Læs mere

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre PRODUKTGUIDE PAX og KOMPLEMENT Hængslede døre 11_014 Læs mere i garantifolderen. Sikkerhed Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Nørre Tvede Snedkeri

Indholdsfortegnelse: Nørre Tvede Snedkeri Indholdsfortegnelse: 1. Tilbehør til Bräche Östergaard møbler 2. Bænke og skamler 3. Hjørnestole 4. Trip-Trap-stol tilbehør 5. Petö 6. Spejle 7. Træningsredskaber 8. Senge 9. Efterskrift 1 Tilbehør til

Læs mere

Løbende udvikling og udbedring af Eventyrhusets legeplads.

Løbende udvikling og udbedring af Eventyrhusets legeplads. Løbende udvikling og udbedring af Eventyrhusets legeplads. Personalet og forældrebestyrelsen har valgt løbende at have fokus på udvikling og udbedring af legepladsen. På hjemmesiden, kan I løbende følge

Læs mere

Sækko-Boy stativer. Tilbehør til Sækko-Boy. Rulleborde. Tilbehør til Sækko-Boy og rulleborde. Sækko-Boy stativer. 40 liter. 60 liter.

Sækko-Boy stativer. Tilbehør til Sækko-Boy. Rulleborde. Tilbehør til Sækko-Boy og rulleborde. Sækko-Boy stativer. 40 liter. 60 liter. Sækko-Boy stativer Sækko-Boy stativer 40 liter 2023 2025 2026 Varenr. Varebetegnelse Farve Bredde Dybde Højde Krt./palle 1 karton 1 palle 2023 Uden låg Hvid 35,5 35,5 60 1/4 2025 Med låg Hvid 35,5 35,5

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

Prisliste Mobil-Office og tilbehør Gældende fra 1/6-2009

Prisliste Mobil-Office og tilbehør Gældende fra 1/6-2009 Prisliste Mobil-Office og tilbehør Gældende fra 1/6-2009 M Desk Let bærbar model, for opbevaring og arbejde i bilen. Klik benene i position Åben låget med den skridsikre overflade til dit skrivebord. Rum

Læs mere

tasker 56 x 31 x 27 cm // Sort // Best. nr.: 6308 59 x 34 x 29 cm // Sort // Best. nr.: 6314 63 x 34 x 33 cm // Sort // Best. nr.

tasker 56 x 31 x 27 cm // Sort // Best. nr.: 6308 59 x 34 x 29 cm // Sort // Best. nr.: 6314 63 x 34 x 33 cm // Sort // Best. nr. Firmatøj og -gaver taske (M) 56 x 31 x 27 cm // // Best. nr.: 6308 Medium taske. 3 rum. Udvendig lynlåslomme. Skulderrem. Spænder i metal. Polstret greb. Vejl. pris ekskl. moms kr. 162,00 fritidstaske

Læs mere

TEXAS BULL STREETPACK 040160

TEXAS BULL STREETPACK 040160 bags bags 121 12 55 58 TEXAS BULL STREETPACK 040160 Basic rygsæk med refleks piping. Alle farver har sorte kontraster. Stort rum med en lille forlomme. Vejl. pris kr. 39,- 58 04 CLIQUE BACKPACK 040103

Læs mere

FUMAC BUSINESS QUICK LEVERING INDENFOR 5 ARBEJDSDAGE. www.fumac.dk

FUMAC BUSINESS QUICK LEVERING INDENFOR 5 ARBEJDSDAGE. www.fumac.dk FUMAC BUSINESS QUICK LEVERING INDENFOR 5 ARBEJDSDAGE www.fumac.dk FUMAC QUICK KONCEPT Vi garanterer levering indenfor 5 arbejdsdage - direkte til ønsket (slut)kundeadresse - såfremt du mailer os din Quick

Læs mere

Q-4 KATALOG. Skabe Bænke Garderobeskabe Arbejdsborde Filebænke Værkstedsvogne Værktøjsskabe Bilindretning

Q-4 KATALOG. Skabe Bænke Garderobeskabe Arbejdsborde Filebænke Værkstedsvogne Værktøjsskabe Bilindretning Q-4 KATALOG Skabe Bænke Garderobeskabe Arbejdsborde Filebænke Værkstedsvogne Værktøjsskabe Bilindretning Q-4 GARDEROBESKABE, BÆNKE Garderobeskab GS2 Helstålskonstruktion af 0.7 0.8 stålplade Udluftningshuller

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

OPBEVARINGSLØSNINGER

OPBEVARINGSLØSNINGER 45_012 Produktguide OPBEVARINGSLØSNINGER Til dit køkken KVALITET SKUFFER: Alle vores RATIONELL køkkenskuffer har fuldt udtræk, så det er nemt at se og nå indholdet. Dine køkkenskuffer skal holde til en

Læs mere