LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs"

Transkript

1 LUFTFOTO SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs

2 SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen

3 SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen Gynge Slack-line Trampoliner Armgang Hænge V-bro Balance linje Aerospeed 3D net Kælkebakke Balance linje 6 pkt. gynge Svævebane Tarzanbane

4 SITUATIONSPLAN Den opdaterede nye legeplads inddelt i zoner

5 OMRÅDE 1: AT KLATRE Centralt 3D net med mast en skulptur i landskabet 1

6 OMRÅDE 1: AT KLATRE Centralt 3D net med mast en skulptur i landskabet Et kæmpe 3D net, K2, placeres centralt på legepladsen. Flere typer af broer tilsluttes, hvilket beskrives i det følgende. Nettet er hele 9,3m højt, så det kræver mod at kravle til tops. Et net som dette giver utallige udfoldelsesmuligheder for brugerne, samtidig med at det kan blive et skulpturelt varetegn for SFO en. Farven på nettet kan fx vælges at være rød eller blå, hvilket vil skabe størst kontrast til de grønne omgivelser.

7 OMRÅDE 1: AT KLATRE Centralt 3D net med mast en skulptur i landskabet K2 nettet er stort - størrelsesforholdet fornemmes tydeligt på denne illustration

8 OMRÅDE 1: AT KLATRE Centralt 3D net med mast en skulptur i landskabet K2 nettet vil fungere som én kæmpe legeskulptur. Det udfordrer motorikken og især krydsbevægelsen at klatre til toppen. Det vil være vildt udfordrende for nogle men fordelen er at man kan lære i etaper.

9 OMRÅDE 1: AT KLATRE Centralt 3D net med mast en skulptur i landskabet

10 OMRÅDE 1: AT KLATRE Centralt 3D net med mast en skulptur i landskabet Transparentheden i K2 nettet vil også give en helt unik mulighed for at lege over og under lege, hvilket ikke kan opnås i mere traditionelle legestrukturer. Farven på nettet kan matche himlen som her eller det kan være rødt og stå mere i kontrast til omgivelserne. Nettet kan bære en tyngde uden lige, så der er ingen problemer i at alle børn fra en hel årgang er der samtidig fx til skole fotograferingen.

11 OMRÅDE 1: AT KLATRE En V-bro forbinder nettet med bakken Mellem de to bakker monteres en 14 meter lang V-bro af net. Det bliver pludselig fedt at bevæge sig mellem de to bakker, og bakkerne indgår nu naturligt i legen. Mange tag fat lege kan leges her. Midtvejs på broen findes to bærende søjler, som visuelt fanger søjlen i 3D nettet. Farven på broen kan afstemmes med 3D nettet.

12 OMRÅDE 1: AT KLATRE Battlestation forbinder nettet med bakken Der laves en lang og høj version af en battlestation (som på billedet her) som forbinder nettet med bakken mod øst. Det bliver en balance line som bliver rimelig svær at forcere, men dermed også udfordrende. Der kommer en enkelt platform midtvejs. Igen kan farven på linierne afstemmes med 3D nettet.

13 OMRÅDE 1: AT KLATRE Armgang forbinder nettet med bakken En armgang, svarende til den på billedet herover, forbinder nettet med bakken mod vest. Efter armgangen eller før om man vil monteres sorte gummi stubbe (som på billedet her til højre), så man kan nå armgangen fra bakken og så man kan fortsætte sin jorden er giftig bane ned ad bakken og videre på kanten af faldområdet.

14 OMRÅDE 1: AT KLATRE Balance linie forbinder nettet med bakken Denne balance linje forbindelse går ud til kanten og lader derfor jorden er giftig vejen fortsætte denne vej. Den består af et reb i midten og et reb på hver side af dette center reb det er en meget udfordrende balance line. Oplagt til træning inden man går videre til den nye slack-line.

15 OMRÅDE 1: AT KLATRE Sand som faldunderlag med kant af beton Faldunderlaget under 3D nettet og broerne bliver faldsand. Kanten omkring faldunderlaget, laves af beton, for at sikre at sandet bliver hvor det skal være. Samtidig matcher denne beton kant skoles lidt rå udtryk i bebyggelserne. Beton kanten afsluttes ved at den forsvinder ind i bakkerne, samtidig laves en glidende overgang til græs plænen således græsslåningen ikke bliver besværliggjort.

16 OMRÅDE 2: AT BALANCERE Slack-line 2

17 OMRÅDE 2: AT BALANCERE Slacklines - Balance gang på et højere niveau! Inspirations billeder

18 OMRÅDE 2: AT BALANCERE Slacklines Balance på et højere niveau! En slack-line monteres i rummet her lige udenfor flisearealet. Den består af to søjler i galvaniseret stål og en løs slack som I selv monterer i den ønskede højde. Afstanden mellem søjlerne er 5m, hvilket er en god begynder længde på en slackline. Det er et godt sted til at lære aktiviteten tæt på de voksne.

19 OMRÅDE 2: AT BALANCERE Rum opdeling med hække For at skabe en bedre rum fornemmelse til aktiviteten slack-line foreslås at plante efeu hække på ca. 1m i højden. De ses på billederne her til højre. Hækkene er vokset op når de plantes i jorden og bliver kun tættere med tiden. Der er stål net indeni og træ søjler for hver meter for at holde på planterne. Indenfor hækkene kan SFO ens eksisterende bord/bænke placeres således der samtidig skabes lidt ro til denne funktion. Hækkene og nye fliser indenfor hækkene er et tilkøb til tilbuddet.

20 OMRÅDE 3: AT SLYNGE SIG Aerospeed forbinder 2. og 3. bakke 3

21 OMRÅDE 3: AT SLYNGE SIG Aerospeed forbinder 2. og 3. bakke Aerospeed produktet forbinder bakke 2 og 3 med hinanden. Produktet bygges ind i bakkerne og faldunderlaget nedenunder bliver faldsand, mens der kommer kant af beton, og på samme måde som ved 3D nettet forsvinder disse kanter ind i bakkerne. Princippet ses her

22 OMRÅDE 3: AT SLYNGE Aerospeed forbinder 2. og 3. bakke Skitse af bakkerne med Aerospeed produktet bygget ind i bakkerne.

23 OMRÅDE 4: AT HOPPE Trampoliner nedlagt i græsset 4

24 OMRÅDE 4: AT HOPPE Trampoliner nedlagt i græsset Her i midten af amfi siddepladserne, på græsset, monteres 4 stk. trampoliner tæt op ad hinanden. De indbyder til anderledes hoppe lege når de monteres så tæt. Man kan fx hoppe rundt fra den ene til den anden og gerne sammen med andre på samme tid. Rigtig sund motorik træning.

25 OMRÅDE 4: AT HOPPE Trampoliner nedlagt i græsset

26 OMRÅDE 5: AT SVÆVE 50 m lang svæve bane 5

27 OMRÅDE 5: AT SVÆVE 50 m lang svæve bane På langs af legepladsen monteres en 50 meter lang svævebane af stål som denne her på billedet. Den monteres så den starter oppe på bakken og terrænet tilpasses. Dog vist her med rampe. Det betyder også at kælkebakken flyttes en smule, hvilket er med i prisen i tilbuddet.

28 OMRÅDE 6: AT GYNGE Stor 6 pkt. gynge af stålrør 6

29 OMRÅDE 6: AT GYNGE Stor 6 pkt. gynge af stålrør 6 pkt. gyngen her er af kugleblæst rustfrit stål og har en højde på 2,3 m til gyngeophænget. Den matcher fint ind i de meget grønne omgivelser. Den opstilles på faldsand med kant af beton, som tegningen viser.

30 OMRÅDE 7: TARZANBANE Bane på tværs af legepladsen 7

31 OMRÅDE 7: TARZANBANE Bane på tværs af legepladsen Banen starter med 3 stk. gyngende grunde, som på billedet herover. Dog laves platformen af en stålplade i stedet for træ. På den måde opnås 100% vedligeholdelsesfrihed. Kanten er af kugleblæst rustfrit stål. Bunden er fjedre, som gør at de er sjove at lege på, sidde på, ligge på og ikke mindst at hoppe fra den ene til den anden. De monteres så tæt at det netop er muligt at hoppe fra den ene til den anden. De skaber en fin lille lege oase her i bunden af legepladsen som både kan bruges til jorden er giftig leg i et forløb med de andre legeredskaber eller legen kan foregå alene på disse gyngende grunde.

32 OMRÅDE 7: TARZANBANE Bane på tværs af legepladsen En gruppe af sorte gummistubbe danner næste udfordring på banen. Hele 23 stk., som i kraft af deres placering danner utallige ruter på tværs af området. Man kan eksempelvis lege at man skal springe hver anden over. Denne samling af stubbe kan også bruges som en ø i sig selv og en leg i legen kan opstå. Endvidere kunne man forestille sig at forskellig farvede pap cirkler med bogstaver eller tal kunne bidrage yderligere til legen.

33 OMRÅDE 7: TARZANBANE Bane på tværs af legepladsen Til træning af pas gang monteres et net som dette. Det er 2 meter langt og monteres modsat billedet på fire søjler af stål. Det laves endvidere uden lægterne på tværs, for et mere let udtryk. Udover at træne pasgang under nettet kan det også bruges som hænge-ud zone ved at sidde ovenpå det.

34 OMRÅDE 7: TARZANBANE Bane på tværs af legepladsen Hækkeløb modul med 5 hække med en højde på 60cm. Man kan vælge at skulle under hver anden det giver mere udfordring. Hækkene monteres på det eksisterende græs.

35 OMRÅDE 7: TARZANBANE Bane på tværs af legepladsen Klatre modulet som består af 4 let buede lodrette stålrør med klatre trin er næste del af tarzan banen. Det er en hel anden teknik man træner ved at passere dette modul. Banen bibeholder således det transparente udtryk. Der monteres ringmåtter under dette modul.

36 OMRÅDE 7: TARZANBANE Bane på tværs af legepladsen Ribben her er dels til at kravle over på den simple måde, eller alternativt sno sig op igennem den. Endvidere kan den bruges til knæløft øvelser.

37 OMRÅDE 8: AT GYNGE Et ekstra gynge område rundt om hjørnet 8

38 OMRÅDE 8: AT GYNGE Et ekstra gynge område rundt om hjørnet En almindelig gynge monteres her rundt om hjørnet af SFO ens bygning. Her findes et fint afgrænset rum til formålet og man kan her gynge lidt mere i ro og fred end som på den store 6 pkt gynge. Gyngen monteres på eksisterende græs med ringmåtter.

39 SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen Gynge Slack-line Trampoliner Armgang Hænge V-bro Balance linje Aerospeed 3D net Kælkebakke Balance linje 6 pkt. gynge Svævebane Tarzanbane

Rebæk Søpark Hvidovre kommune Forslag og tilbud på legeredskaber

Rebæk Søpark Hvidovre kommune Forslag og tilbud på legeredskaber Rebæk Søpark Hvidovre kommune Forslag og tilbud på legeredskaber Dato: 2013.09.03 Kontaktoplysninger: Elverdal A/S CVR nr. 30732596 Risbyvej 24 2765 Smørum Tel: 35133222 Kontaktperson: Per Mejer Johansen

Læs mere

MOGENSTRUP GRUNDEJERFORENING AKTIVITETSSTI TIL GRØNT OMRÅDE

MOGENSTRUP GRUNDEJERFORENING AKTIVITETSSTI TIL GRØNT OMRÅDE MOGENSTRUP GRUNDEJERFORENING AKTIVITETSSTI TIL GRØNT OMRÅDE ATT: LARS SLOT DATO: 6. JUNI 2014 Kontaktoplysninger: Elverdal A/S CVR nr. 30732596 Risbyvej 24,D 2765 Smørum Tel.: 35 13 32 22 Kontaktperson:

Læs mere

Rebæk Søpark. Legeplads. Fantasi-leg Aps, Byvej 55, 2650 hvidovre TLF:

Rebæk Søpark. Legeplads. Fantasi-leg Aps, Byvej 55, 2650 hvidovre TLF: Legeplads 1 Store sten og Robiniastubbe Bruges til at forbinde de andre elementer til en bane. Stenene er runde eller flade og uden skarpe kanter. Stubbene varierer i omkreds og er ikke helt runde, men

Læs mere

Antvorskov Skole. Tilbud på nye legearealer Februar Att. Britta Thomsen. Dato: 3/ Niels Bolt - Elverdal A/S

Antvorskov Skole. Tilbud på nye legearealer Februar Att. Britta Thomsen. Dato: 3/ Niels Bolt - Elverdal A/S Antvorskov Skole Tilbud på nye legearealer Februar 2009 Att. Britta Thomsen Dato: 3/3 2009 Niels Bolt - Elverdal A/S 1. Den store plads 2. Den gamle legeplads 3. Ved Holmegårdstenen 4. Multibanen 5. Mini

Læs mere

GRÅSTEN SKOLE. Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk

GRÅSTEN SKOLE. Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk 18.juni 2015 NIKOSTINE LEGEPLADS GRÅSTEN SKOLE Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk 18. juni 2015 NIKOSTINE LEGEPLADS Gråsten Skole Degnevænget

Læs mere

PLANTEGNING. Læsesalen

PLANTEGNING. Læsesalen PLANTEGNING Læsesalen LÆSESALEN Det store areal giver mulighed for masser af boldspil og fri leg Volleyball opstregning, søjler og net Dodgeball opstregning Pannabane Ø8m Eksisterende bålsted 100m løbe

Læs mere

VIKINGLEG LEGEPLADSER FRA NÆRHEDSFILOSOFI OG KOMPETENT RÅDGIVNING

VIKINGLEG LEGEPLADSER FRA NÆRHEDSFILOSOFI OG KOMPETENT RÅDGIVNING LEGEPLADSER FRA VIKINGLEG Vikingleg leverer gode legepladser, der lægger op til sjov og fysisk aktivitet og lader børn bevæge sig og engagere sig i legen med et sundt aktivitetsniveau. Vi har alle godt

Læs mere

Ansøgning til. Legepladspuljen. for Åby Skole og SFO

Ansøgning til. Legepladspuljen. for Åby Skole og SFO Ansøgning til Legepladspuljen for Åby Skole og SFO Begrundelse for ansøgningen Åby Skole er en skole i tre spor med 700 elever. Børnene kommer primært fra den del af Åbyhøj, der ligger syd for Silkeborg

Læs mere

1. Boldbane, firbold Den eksisterende boldbane påføres en firboldbane i termoplast. Basketnet bevares.

1. Boldbane, firbold Den eksisterende boldbane påføres en firboldbane i termoplast. Basketnet bevares. 1 FORSLAG TIL NY LEGEPLADS O.H. Bærentzens Fritidshjem, Grækenlandsvej 76, 2300 Københavns S Tallene herunder henviser til tegn. nr. 1 A dateret 30.03.2013 Eksisterende forhold Rydning Eksisterende småhuse

Læs mere

Beskrivelse af Teknikøvelser til Shimano Liga Lundby Bakker, Aalborg, Lørdag 14 September, 2019

Beskrivelse af Teknikøvelser til Shimano Liga Lundby Bakker, Aalborg, Lørdag 14 September, 2019 Beskrivelse af Teknikøvelser til Shimano Liga Lundby Bakker, Aalborg, Lørdag 14 September, 2019 Teknikøvelserne til dette løb består af 5 øvelser. Hver øvelse består af 3 del-øvelser. Øvelserne gennemføres

Læs mere

S. 1 5 SKITSEFORSLAG

S. 1 5 SKITSEFORSLAG S. 1 5 H E N D R I K S H O L M S KO L E, L I L L E G Å R D O G G R Ø N N E G Å R D SKITSEFORSLAG 08.03.2018 GRØNNE GÅRD LILLE GÅRD S. 2 5 H E N D R I K S H O L M S KO L E, G R Ø N N E G Å R D LOKALITET:

Læs mere

Legepladsen i Solbyen

Legepladsen i Solbyen Legepladsen i Solbyen opstod i sin tid på de sidste ubebyggede grunde. Legepladsen har været truet flere gange af byggeplaner men er ved fælles indsats fra beboerne i Solbyen blevet reddet. Legepladsen

Læs mere

Alle priser er ekskl. Moms og montering 71 99 88 98

Alle priser er ekskl. Moms og montering 71 99 88 98 MOTORIK BALANCE SVÆVEBANE Nr. 11801 A-stativ Kr. 6,200 Nr. 11802 Armgang Kr. 9.800 Nr.11803 Koldbøttestænger - 2 stk. Kr. 3,250 Galvaniseret Og pulverlakeret stål Nr.11804 Koldbøttestænger - 3 stk. Kr.

Læs mere

Ny legeplads til Høm-Seem UIF. Bredkærvej 2, 6760 Ribe. Jens Krøyer Telefon:

Ny legeplads til Høm-Seem UIF. Bredkærvej 2, 6760 Ribe. Jens Krøyer Telefon: Ny legeplads til Høm-Seem UIF Bredkærvej 2, 6760 Ribe Jens Krøyer Telefon: 20 15 99 72 E-mail: jk@ledon.dk Indretningsforslag: 1 Revision: 1 Dato: 08. April 2016 2 Høm-Seem UIF Bredkærvej 2, 6760 Ribe

Læs mere

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Att. Projektleder Mai Hammer og Kaj Mortensen Dato: 2014.02.25 Rev. A Kontaktoplysninger: Elverdal A/S

Læs mere

Samarbejdsøvelser. Samlet, udtænkt og videreudviklet af Rasmus Fredslund Hansen

Samarbejdsøvelser. Samlet, udtænkt og videreudviklet af Rasmus Fredslund Hansen Samarbejdsøvelser Samlet, udtænkt og videreudviklet af Rasmus Fredslund Hansen Indhold Indhold... 1 Tennisbolde og nedløbsrør... 2 Kravle igennem hulahopring... 3 Kravle igennem spindelvæv... 4 Binde knude...

Læs mere

ELVERDAL. Havnepladsen Hvalpsund. Tilbud Arkitekttegnet løsning til legeplads og aktive uderum

ELVERDAL. Havnepladsen Hvalpsund. Tilbud Arkitekttegnet løsning til legeplads og aktive uderum Tilbud 5645 Arkitekttegnet løsning til legeplads og aktive uderum Havnepladsen Hvalpsund 21-08-2017 Elverdal A/S Risbyvej 28 2765 Smørum Tlf. (+45) 3513 3222 E-mail: info@elverdal.dk Indhold Eksisterende

Læs mere

EGEN PRODUKTION I DANMARK

EGEN PRODUKTION I DANMARK LEGEPLADS Indhold Legeværdi, sikkerhed, fleksibilitet, udfordring, livsglæde og fantasi - Nøgleord i fokus hos Indu. Grønne områder og legepladser er vores hjemmebane med børn i centrum for optimale løsninger.

Læs mere

Børnemiljøvurdering (Breum SFO)

Børnemiljøvurdering (Breum SFO) Børnemiljøvurdering (Breum SFO) Indledning: Hvad er et godt børnemiljø? Vi mener, at det er at alle har venner. De voksne opfordrer til nye relationer og er nærværende og lyttende. De er også ansvarlige

Læs mere

Nyhed: Nyhed: Tlf Tlf COPLA tilbyder også: - rådgivning - foredrag - kurser

Nyhed: Nyhed:  Tlf Tlf COPLA tilbyder også: - rådgivning - foredrag - kurser COPLA tilbyder også: - rådgivning - foredrag - kurser Nyhed: Gavltårn med stige, stammeopgang og rutsjebane. Flere tårne kan bygges sammen med broer eller net. Et sjov og anderledes tårn. Velegnet til

Læs mere

BUMLEBAKKEN I EGEBJERG. Fordi det skal være sjovt at være bo i Egebjerg

BUMLEBAKKEN I EGEBJERG. Fordi det skal være sjovt at være bo i Egebjerg BUMLEBAKKEN I EGEBJERG Fordi det skal være sjovt at være bo i Egebjerg BAGGRUND På nuværende tidspunkt findes der kun en lille kommunal legeplads i Egebjerg, primært til de helt små børn. Området ved Egebjerg

Læs mere

BØRNEHUS I SKIBBY RÅDHUS

BØRNEHUS I SKIBBY RÅDHUS BØRNEHUS I SKIBBY RÅDHUS MN SAG NR 11123-01 - SIDE NR 1 AF 16 Saltsøvej affaldsgård redskabsskur cykeloverdækning klapvogne parkering ca. 30 pladser legeplads større børn bålhytte låge HOVEDINDGANG HCparkering

Læs mere

Stiprojekt. Ældrecenter Kastaniehaven, Give

Stiprojekt. Ældrecenter Kastaniehaven, Give Stiprojekt Ældrecenter Kastaniehaven, Give Skitser og idékatalog udarbejdet af: Tanja Petersen Ergoterapeutstuderende august 2011 Indholdsfortegnelse Koncept: Oplevelses- og træningsbane for seniorer 3

Læs mere

STATUS Vores legeplads er ca. 5-7 år og som hovedsageligt er lavet af træ, og som kræver mere og mere vedligeholdelse.

STATUS Vores legeplads er ca. 5-7 år og som hovedsageligt er lavet af træ, og som kræver mere og mere vedligeholdelse. LEGEPLADS Legepladsen er et samlingspunkt og bliver flittig benyttet både af vores egne børn, men også af institutioner og børnene i nærområdet. Som det ser ud nu vil legepladsen i fremtiden i højere grad

Læs mere

Regningslinjer for legepladserne i dagplejen.

Regningslinjer for legepladserne i dagplejen. Regningslinjer for legepladserne i dagplejen. Juli 2011 Indledning På baggrund af særlig fokus på legepladssikkerhed på børneområdet i Svendborg Kommune, har Kommunens sikkerhedskoordinator været ude og

Læs mere

OPSAMLING. WALK AND TALK & WORKSHOP Inddragelse af 6.klasserne på Vestre Skole 11. juni SjoV OPGAVEN LØD PÅ:

OPSAMLING. WALK AND TALK & WORKSHOP Inddragelse af 6.klasserne på Vestre Skole 11. juni SjoV OPGAVEN LØD PÅ: OPSAMLING WALK AND TALK & WORKSHOP Inddragelse af 6.klasserne på. juni 0 OPGAVEN LØD PÅ: Inddragelse af børn der går på i Middelfart. Det overordnede tema for inddragelsen var: Sjovere, sundere og smukkere

Læs mere

Side 1 af 7. Resultatudtrækket er foretaget 3. februar 2012. Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Sæby Hallenslev Fribørnehave Myretuen

Side 1 af 7. Resultatudtrækket er foretaget 3. februar 2012. Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Sæby Hallenslev Fribørnehave Myretuen Resultatudtrækket er foretaget 3. februar 2012 Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Sæby Hallenslev Fribørnehave Myretuen Periode: Resultatet baserer sig på besvarelser, som ikke er afgrænset

Læs mere

Guide til udvikling og indretning af aktive udeområder og legepladser

Guide til udvikling og indretning af aktive udeområder og legepladser 1. Brugere Guide til udvikling og indretning af aktive udeområder og legepladser 3. Aktiviteter 4. Lokalitet 2. Mål 5. Løsning Lad en af vores arkitekter hjælpe jer igennem processen 3guide Figuren beskriver

Læs mere

BILAG 3 By- og Teknikforvaltningen Dato: 4. juli 2013

BILAG 3 By- og Teknikforvaltningen Dato: 4. juli 2013 Idéer til legeaktivitet sendt via email til i perioden 19. 27. juni 2013 Fra: Anne Guldbjerg [mailto:angu@yousee.dk] Sendt: 19. juni 2013 11:30 Til: Offentlig Postkasse Emne: Legeaktivitet i Rebæk Søpark

Læs mere

BY X INDDRAGER ELEVER FRA NØRRE FÆLLED SKOLE, I PLANERNE OMKRING EN NY SKOLEGÅRD AFRAPPORTERING // NØRRE FÆLLED SKOLE

BY X INDDRAGER ELEVER FRA NØRRE FÆLLED SKOLE, I PLANERNE OMKRING EN NY SKOLEGÅRD AFRAPPORTERING // NØRRE FÆLLED SKOLE BY X INDDRAGER ELEVER FRA NØRRE FÆLLED SKOLE, I PLANERNE OMKRING EN NY SKOLEGÅRD AFRAPPORTERING // NØRRE FÆLLED SKOLE IDÉ OG PROCESUDVIKLING SAMT FACILITERING, OPSAMLING OG LAYOUT ER UDARBEJDET AF BY X

Læs mere

Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland. Tilbud d. 4. december 2013. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design

Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland. Tilbud d. 4. december 2013. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland Tilbud d. 4. december 2013 Trine Lund Msc. Arkitektur & Design Elverdal A/S Risbyvej 24, D DK-2765 Smørum Tel +45 60 40 70 55 Fax +45

Læs mere

Hovedprojekt, bilag: Legepladser inventar, form og farver 126 Charlottegården, Vores Have

Hovedprojekt, bilag: Legepladser inventar, form og farver 126 Charlottegården, Vores Have Hovedprojekt, bilag: Legepladser inventar, form og farver 126 Charlottegården, Vores Have Udarbejdet af LIW planning Vesterbrogade 95 C, 3 DK-1620 København V T +45 28106489 Trampolin PI Gynge 3-12 år

Læs mere

Forest Type Forest 1. Type

Forest Type Forest 1. Type Forest Stort legesystem med plads til 20 børn. Her får de nye spændende legeaktiviteter - klatrenet, legedyr, legehus, lianer, tårne, puzzlespil og meget mere. Forest 1 Legehus Legehus med skæve vinkler.

Læs mere

LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019

LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019 Bedømmelsesnotat LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019 Udarbejdet af: Herning Kommune By, Erhverv og Kultur Torvet 5 7400 Herning Og Herning City Østergade 21. 2. sal 7400 Herning PROJEKTERNE Alle projekterne

Læs mere

SPAR 35% FRAGT FRIT. Ta begge sæt for 2.457,- SPAR 40% NYHED! Ta 2 stk for 1.490,- SPAR 808,- PAKKETILBUD. på hele siden

SPAR 35% FRAGT FRIT. Ta begge sæt for 2.457,- SPAR 40% NYHED! Ta 2 stk for 1.490,- SPAR 808,- PAKKETILBUD. på hele siden på hele siden FRAGT FRIT Lego Friends Sampak 1 (1489 dele) Består af følgende produkter: Summer Riding Club (1112 dele) Emma s Horse Trailer (218 dele) Emma s Sport Car (159 dele) Lego Friends Sampak 2

Læs mere

Lundbyportalen Situationskort

Lundbyportalen Situationskort Lundbyportalen Situationskort 4 sæt Infotavle 4 sæt 5 sæt Tulipbod 3 sæt Lundbyportalen Projektforslag 2) MOtorik og oplevelsessti Etableres 3) Bålplads Etableres 6) Infotavle Opdateres 5) Fodhegn Genetableres

Læs mere

Net til legepladser Katalog 2013

Net til legepladser Katalog 2013 Net til legepladser Katalog 2013 Indholdsfortegnelse Strandby Net A/S legeplads katalog 2013 Hos Strandby Net er stolte over at kunne præsentere vores nye standard Program for net til legepladsen. For

Læs mere

Kingdom Type Kingdom 1. Type

Kingdom Type Kingdom 1. Type Kingdom 1 Kingdom Stort legesystem med plads til 20 børn. Her får de nye spændende legemuligheder med klatrenet, legedyr, legehus, lianer, tårne, puzzlespil og meget mere. Abe/giraf klatrenet Kravl op

Læs mere

Træningsøvelser til hækkeløb Indhold

Træningsøvelser til hækkeløb Indhold Træningsøvelser til hækkeløb Indhold Generelt om hækkeløb... 1 Lektion 1 første bens arbejde... 3 Lektion 2 andet bens arbejde... 5 Lektion 3 hækrytmen... 6 Lektion 4 hækkeløb... 7 Træningsøvelser og lege...

Læs mere

Retablering af berørte arealer, med græssåning samt retablering af evt. flisebelægninger.

Retablering af berørte arealer, med græssåning samt retablering af evt. flisebelægninger. 03. Fagbeskrivelser Byggeprojekt: Etablering af dræn på græsplæne, flisebelægninger, faldsand på legepladser ved Tønder Grundskole Brolægger entreprisen: Arbejder: 1. Dræn ved ny tilbygning i græs plæne

Læs mere

Climber Type 609301. Climber 1. Type 609301. Legesystem med plads til min. 10 børn. Her får de nye spændende legemuligheder.

Climber Type 609301. Climber 1. Type 609301. Legesystem med plads til min. 10 børn. Her får de nye spændende legemuligheder. Climber 1 Climber Legesystem med plads til min. 10 børn. Her får de nye spændende legemuligheder. Abe klatrenet Kravl op og drej på mund eller øjne og få aben til at se glad eller sur ud. Legehus Legehus

Læs mere

Styret af legen. Stafet, som varieres ved at udøverne løber, hopper, hopper på ét ben, løber baglæns osv.

Styret af legen. Stafet, som varieres ved at udøverne løber, hopper, hopper på ét ben, løber baglæns osv. Udholdenhedstræning UDHOLDENHEDSTRÆNING 6-13 ÅR Trin / alder Træningstype Arbejde Pause Intensitet Gentagelser FUNdamentals Lære at træne 6-13 år Lege Simple stafetter Gå, løbe, cykle, ski Styret af legen

Læs mere

Randlevskolens Børnehave! - en fri børnehave under Randlevskolen!

Randlevskolens Børnehave! - en fri børnehave under Randlevskolen! Randlevskolens Børnehave - en fri børnehave under Randlevskolen Sammen kan vi udvikle store mennesker MOTORIK Redskabsbaner Balance Kast og grib Kravle under Klatre over Springe ned Svinge Snurre og dreje

Læs mere

!!!!! af Brian Kristensen! http://akrylkunst.dk. Tegne et ansigt

!!!!! af Brian Kristensen! http://akrylkunst.dk. Tegne et ansigt af Brian Kristensen http://akrylkunst.dk side 1 af 6 Denne quick guide viser i korte steps hvordan man tegner de rigtige proportioner i et ansigt. For at have et fundament når du tegner et ansigt er det

Læs mere

AB Thor. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige.

AB Thor. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. AB Thor Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. Legeværdi. For at børnene skal synes, at legepladsen er spændende og sjov, er der arbejdet med redskabernes udformning og ikke

Læs mere

Bjergmarken 4300 Holbæk att.: Francisco Ortega. Tilbud på samlings-scene _rev1 d. 20. marts 2014. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design 60 40 70 57

Bjergmarken 4300 Holbæk att.: Francisco Ortega. Tilbud på samlings-scene _rev1 d. 20. marts 2014. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design 60 40 70 57 Bjergmarken 4300 Holbæk att.: Francisco Ortega Tilbud på samlings-scene _rev1 d. 20. marts 2014 Trine Lund Msc. Arkitektur & Design 60 40 70 57 Elverdal A/S Risbyvej 24, D DK-2765 Smørum Tel +45 60 40

Læs mere

Rooftop udemiljøer CASES HELT PÅ TOPPEN

Rooftop udemiljøer CASES HELT PÅ TOPPEN Rooftop udemiljøer CASES HELT PÅ TOPPEN LEGO House Bygningen er bygget op af 21 gigantiske LEGOlignende klodser, som sætter fundamentet for hele strukturen. Indeni er bygningen indrettet med store rum

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 03 OKT 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 03 OKT 2004 Side 1 Viborg den 03 OKT 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Legepladser I Hasselhegnet

Legepladser I Hasselhegnet Legepladser I Hasselhegnet Legepladsudvalg - beskrivelse Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forord...3 Arealet...3 Tilskud...3 Leverandørerne...4 Natur/Traditionel...5 Fællesarbejde...5 De

Læs mere

Udarbejdet af: Kasper Woetmann Sahl. HTX 1. Y Silkeborg tekniske Gymnasium. Udarbejdet i Tidsperioden: 8. november til 20.

Udarbejdet af: Kasper Woetmann Sahl. HTX 1. Y Silkeborg tekniske Gymnasium. Udarbejdet i Tidsperioden: 8. november til 20. Udarbejdet af: HTX 1. Y Silkeborg tekniske Gymnasium Udarbejdet i Tidsperioden: 8. november til 20. december 2006 Udarbejdet med udgangspunkt i faget: Design Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

KOMPAN -Erglade for at præsentereen legeplads speciel designet til:

KOMPAN -Erglade for at præsentereen legeplads speciel designet til: KOMPAN -Erglade for at præsentereen legeplads speciel designet til: GRF. HYRDEHØJ 3 legepladsområder OPSUMMERING OG JERES FORVENTNINGER Vi har hermed fornøjelsen at præsentere forslag til en løsning på

Læs mere

Bevægelsrum langs Vallensbækvej

Bevægelsrum langs Vallensbækvej Bevægelsrum langs Vallensbækvej -Idéforslag og referencer I forbindelse med trafiksaneringen af Vallensbækvej er det muligt samtidig at skabe nye spændende bevægelsesrum til glæde for både kvaliteten af

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Esbønderup børnehus 2014

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Esbønderup børnehus 2014 Certifikat nr. 2017 Certificeret Legepladsinspektør Mikael Peter Bach Christensen Gribskov kommune Center for ejendomsservice Rådhusvej 3 3200 Helsinge Telefon: 7249 6934 Mpbch@gribskov.dk Inspektion af

Læs mere

En legeplads for livet

En legeplads for livet Eventyr Leg Orehøjvej 9 a, Gl. Lejre, 4320 Lejre Tlf. 2227 9820 eventyrleg@eventyrleg.dk En legeplads for livet www.eventyrleg.dk Designlinje Info Eventyret starter her! Eventyr Leg designer naturlegepladser

Læs mere

Håndbog for kontrol af legepladser

Håndbog for kontrol af legepladser 2018 Grundejerforeningen Kelsted Veksø Håndbog for kontrol af legepladser Stor legeplads Lille legeplads Boldbane 4. Basketballplads Vedtaget 14-11-2017 Formål: Formålet med håndbogen er at sikre ensartet

Læs mere

Freestylebasen Stige Ø

Freestylebasen Stige Ø Freestylebasen Stige Ø - Kunstnerisk udtryk kombineret med bevægelses funktionalitet Udarbejdet af Jens Munk Clemmensen & Mikkel Mølgaard Frandsen Ruggard (Streetmovement) Freestylebasen - Stige Ø. Jens

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Slangen. Haleleg LØBELEGE - FARTLEGE LØBELEGE - FARTLEGE. Variation.

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Slangen. Haleleg LØBELEGE - FARTLEGE LØBELEGE - FARTLEGE. Variation. Nr.10162 Haleleg Nr.10161 som placeres i buksekanten. Herefter skal alle mod alle samle flest mulige haler ved at stjæle dem fra de andre. Man må kun fange en hale ad gangen, som så skal placeres sammen

Læs mere

Vesterskoven A-baner Camp Silkeborg 2012. Der er kurvekort til mellemsvær og svære baner og almindeligt kort til let bane.

Vesterskoven A-baner Camp Silkeborg 2012. Der er kurvekort til mellemsvær og svære baner og almindeligt kort til let bane. Vesterskoven A-baner Camp Silkeborg 2012 Der er kurvekort til mellemsvær og svære baner og almindeligt kort til let bane. Jeg har skrevet gode råd til vejvalg og hvad der kan være relevant at overveje

Læs mere

Motion på legepladsen. Give pigerne fornemmelse af vigtigheden af motion og at leg også er at få motion. 5 møde. Spirer

Motion på legepladsen. Give pigerne fornemmelse af vigtigheden af motion og at leg også er at få motion. 5 møde. Spirer X Mål og formål Tid Aldersgren Give pigerne fornemmelse af vigtigheden af motion og at leg også er at få motion. 5 møde Spirer Nr. 1 af 5 møder ét skema til hvert møde Tid Programpunkt Hvor står det /

Læs mere

Træning af motorik - Kravle / krybe. Du skal bruge følgende redskaber: Denne opstilling træner motorik ved at krybe og kravle.

Træning af motorik - Kravle / krybe. Du skal bruge følgende redskaber: Denne opstilling træner motorik ved at krybe og kravle. Træning af motorik - Kravle / krybe Træning af motorik - Kravle / krybe Denne opstilling træner motorik ved at krybe og kravle. Byg to tunneler, hvor den ene er høj og den anden er lav. Kravl under den

Læs mere

KAMPAGNEKATALOG 2015. Legepladser, gummiunderlag, gynger og unikke udemiljøer UNIKKE LØSNINGER MED OP TIL 40 % RABAT _ 1

KAMPAGNEKATALOG 2015. Legepladser, gummiunderlag, gynger og unikke udemiljøer UNIKKE LØSNINGER MED OP TIL 40 % RABAT _ 1 KAMPAGNEKATALOG 2015 Legepladser, gummiunderlag, gynger og unikke udemiljøer UNIKKE LØSNINGER MED OP TIL 40 % RABAT 1 KONCEPT Vi udarbejder altid en løsning ud fra jeres behov og budget. Vores rådgivning

Læs mere

Den Interaktive Legeplads

Den Interaktive Legeplads Den Interaktive Legeplads Af: Sidsel Bjerregaard/karch/0ktober 2006 Indholdsfortegnelse 1. Forord 2. Research/workshop via probes af børns leg på Hansted Skole 3. Evaluering af workshop på Hansted Skole

Læs mere

Hvordan har du det i børnehaven?

Hvordan har du det i børnehaven? Børnehaven 44 børn 1. Kan du lide at gå i børnehave? Hvordan har du det i børnehaven? 44 børn svarer ja = 100 % 2. Har du det godt i din børnehave? 43 børn svarer ja og et barn nej =97,72 % 3. Hvad er

Læs mere

Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II. Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold.

Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II. Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold. Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold. Ramsøbakken, Gadstrup Tak for at vi må komme med vores forslag til ny legeplads.

Læs mere

Satellit af BKO Charlottenlund Fort. Aktivitetshæfte Sanselege for børnehavebørn

Satellit af BKO Charlottenlund Fort. Aktivitetshæfte Sanselege for børnehavebørn Satellit af BKO Charlottenlund Fort Aktivitetshæfte Sanselege for børnehavebørn Udarbejdet af: MOtivaTION ApS for Gentofte Kommune, Gentoftegade, Ordrup, Dyssegård og Vangede Bibliotek 02-03-2015 Sansebane

Læs mere

Koordinationsøvelser uden bold

Koordinationsøvelser uden bold Koordinationsøvelser uden bold Det er helt afgørende at arbejde bevidst med koordination og bevægelsestræning for at give børnene det motoriske grundlag, der gør dem i stand til at udføre teknikkerne og

Læs mere

Klatretøser. Ledervejledning. Formål. Indledning

Klatretøser. Ledervejledning. Formål. Indledning Årstid: Forår, Sommer Forløbets varighed: 4 trin (beregn evt. flere trin eller trin af længere tids varighed) + en weekend eller mere Ledervejledning Formål Dette mærke har primært til formål at udfordre

Læs mere

Barrit Multi- & Beachbane

Barrit Multi- & Beachbane Barrit Multi- & Beachbane Illustrationer af idrætsmiljøet med multibane og beachbane 1 20 års erfaringer - hele tiden nye muligheder TRESS har igennem årene leveret mere end 500 multibaner i Danmark. Banerne

Læs mere

OKKERHYTTE - En udstillingspavillon til Vestermølle

OKKERHYTTE - En udstillingspavillon til Vestermølle OKKERHYTTE - En udstillingspavillon til Vestermølle Side 1 OKKERHYTTE Okkerhytten er en udstillingspavillon udformet som et træskrin, som hænger svævende over Vestermølles lille okkerdam. En stabil trebuktømmerkonstruktion,

Læs mere

Håndbog for kontrol af legepladser

Håndbog for kontrol af legepladser 2017 Grundejerforeningen Kelsted Veksø Håndbog for kontrol af legepladser Stor legeplads Lille legeplads Boldbane 4. Basketballplads Vedtaget 14-11-2017 Formål: Formålet med håndbogen er at sikre ensartet

Læs mere

Legeplads i Kærene, Rødovre

Legeplads i Kærene, Rødovre 1 Legeplads i Kærene, Afdelingen Ved Milestedet, AKB havde i mange år haft traditionelle modul-legepladser med asfalt, rutsjebaner, gynger og sandkasser. Men da afdelingen skulle renoveres, blev legepladserne

Læs mere

NATURLEGEPLADS PÅ BAKKEGÅRDS ALLÉ.

NATURLEGEPLADS PÅ BAKKEGÅRDS ALLÉ. NATURLEGEPLADS PÅ BAKKEGÅRDS ALLÉ. Man bliver aldrig for gammel til at lege I Langeskov by er der 2 små offentlige legepladser, samt 1 på hver skole. Der findes også 3 andre mindre, som ejes/varetages

Læs mere

Hyggehuset. Amanda Bjerregaard Jørgensen Stavnsholtskolen 9.B, Farum Fra 19/10-2012 til 23/10-2012

Hyggehuset. Amanda Bjerregaard Jørgensen Stavnsholtskolen 9.B, Farum Fra 19/10-2012 til 23/10-2012 Hyggehuset Amanda Bjerregaard Jørgensen Stavnsholtskolen 9.B, Farum Fra 19/10-2012 til 23/10-2012 Indhold Idéen bag sommerhuset...3 Placering på grunden...4 Husets udformning...5 Materialer/Inspiration...6

Læs mere

Tilbud på legepladsudstyr til Tobøl Aktivitetspark. Glejbjerg, 24. marts 2015

Tilbud på legepladsudstyr til Tobøl Aktivitetspark. Glejbjerg, 24. marts 2015 Forslag ny legeplads Område på 16 x 15 meter indrettes med legepladsudstyr til børn i alderen 1-12 år Længde 16 mtr. Dobbeltgynge Fugleredegynge Areal 8 x 4 mtr. Areal 8 x 4 mtr. Trædestolper til at forbinde

Læs mere

Smutter: Stifindere. Formål. Forudsætninger for grønsmutterne. Forudsætninger for lederne. Om trinene Trin 1. Trin 2. Trin 3. Udfordring.

Smutter: Stifindere. Formål. Forudsætninger for grønsmutterne. Forudsætninger for lederne. Om trinene Trin 1. Trin 2. Trin 3. Udfordring. Smutter: Stifindere Formål Det handler om at finde vej, så man slipper for at fare vild. Det gør man ved at styrke sin iagttagelsesevne, at lægge mærke til hvor man er, hvor man har været og få styr på

Læs mere

Ansøgning om midler til en legeplads. på Højmeskolen i Odense

Ansøgning om midler til en legeplads. på Højmeskolen i Odense Ansøgning om midler til en legeplads på Højmeskolen i Odense Baggrund for projekt: På Højmeskolen har skolens område altid været et yndet udflugtsmål for børnefamilierne. De var ivrige brugere af de tidligere

Læs mere

TEMA: Hvad blev virkelighed?

TEMA: Hvad blev virkelighed? S.26 TEMA: Hvad blev virkelighed? Af Allan Hjortshøj, skoleleder god til glæde for masser af elever. Aktivitet fra morgen til aften alle ugens Som man hver dag kan se, når man syv dage for eleverne og

Læs mere

Pædagogiske Læreplaner børnehaven. i Kastanieborgen

Pædagogiske Læreplaner børnehaven. i Kastanieborgen Pædagogiske Læreplaner børnehaven i Kastanieborgen Folketinget besluttede i 2004, at alle daginstitutioner skal arbejde med udgangspunkt i en pædagogisk læreplan, der skal omhandle følgende seks fokusområder:

Læs mere

Teknisk progression Hæk

Teknisk progression Hæk Teknisk progression Hæk For unge og uerfarne hakkeløbere er trin 1 og til dels trin 2, der hvor langt størstedelen af fokus bør være, og først når dette beherskes, giver det mening at gå videre. Det kan

Læs mere

Læringsmateriale til pædagoger og lærere FOLD LUNGERNE UD. Bevægelse, leg og idræt for Klasse

Læringsmateriale til pædagoger og lærere FOLD LUNGERNE UD. Bevægelse, leg og idræt for Klasse Læringsmateriale til pædagoger og lærere FOLD LUNGERNE UD Bevægelse, leg og idræt for 0.-7. Udviklet i samarbejde med Michael Lykke, Øverst Oppe December 2016 Ha det sjovt med vores kæmpe Flip-flap Astma-Allergi

Læs mere

Generelt indtryk. Sigma 8-16mm f/4,5-5,6 DC HSM

Generelt indtryk. Sigma 8-16mm f/4,5-5,6 DC HSM Generelt indtryk Sigma 8-16 mm f/4,5-5,6 DC HSM er et ultra vidvinkel. Men som bekendt betyder en kort brændvidde sjældent, at objektivet er lille. 8-16 er både stort og tungt med dets 555 gr. og en længde

Læs mere

Tema: Natur og naturfænomener. Sammenhæng. I Børnehuset Chili arbejder vi aktivt og dynamisk med den pædagogiske læreplan.

Tema: Natur og naturfænomener. Sammenhæng. I Børnehuset Chili arbejder vi aktivt og dynamisk med den pædagogiske læreplan. Tema: Natur og naturfænomener Sammenhæng Hvorfor vil vi arbejde med dette tema? Hvad er det vi vil gøre noget ved? I Børnehuset Chili arbejder vi aktivt og dynamisk med den pædagogiske læreplan. Vi har

Læs mere

Tre trin i at lave noget sammen eller hænge ud sammen

Tre trin i at lave noget sammen eller hænge ud sammen Navn: Tre trin i at lave noget sammen eller hænge ud sammen Dato: Kapitel 11: Øvelsesark 1 Side 1 af 2 Selvom vi for det meste ikke taler om det, så er der, når børn (eller voksne) skal lave noget sammen,

Læs mere

Klinik for ergo- og fysioterapi Rigshospitalet Balance og svimmelhed

Klinik for ergo- og fysioterapi Rigshospitalet Balance og svimmelhed Balance og svimmelhed Klinik for Ergo- og Fysioterapi Rigshopitalet Blegdamsvej 9 2100 Kbh. Ø 1 Svimmelhed Svimmelhed opstår som følge af en uligevægt mellem balanceorganet, synet og stillingssansen. Summen

Læs mere

Træningsmateriale - Hækkeløb

Træningsmateriale - Hækkeløb Træningsmateriale - Hækkeløb Indhold Forord... 2 Generelt om hækkeløb... 3 Lektion 1 første bens arbejde... 5 Lektion 2 andet bens arbejde... 7 Lektion 3 hækrytmen... 8 Lektion 4 hækkeløb... 9 Træningsøvelser

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

Emne: Byggekursus 5 Dato: Tilmeldte:

Emne: Byggekursus 5 Dato: Tilmeldte: Byg Åer og søer Tilmelding: Side 1 af 22 Et vinduesmodul bliver til I vinduet (se forneden) bliver der plads til et lille trinbræt, lidt mark (eller skov) og den øverste del af åen. Og en lille og gammel

Læs mere

Seniorspejder: Klatretøser

Seniorspejder: Klatretøser Seniorspejder: Klatretøser Formål Dette mærke har til formål at give en patrulje et grundigt indblik i forskellige klatrediscipliner. Forudsætninger for seniorspejderne Dette mærke er til den klatresyge

Læs mere

Hvordan står det til med børnemiljøet i vuggestuen? Skema til kortlægning af børnemiljøet i vuggestuer

Hvordan står det til med børnemiljøet i vuggestuen? Skema til kortlægning af børnemiljøet i vuggestuer Hvordan står det til med børnemiljøet i vuggestuen? Skema til kortlægning af børnemiljøet i vuggestuer Sådan bruges skemaet Skemaet henvender sig til vuggestuer, der skal kortlægge børnemiljøet. Via skemaets

Læs mere

Der er uendeligt mange øvelsesmuligheder, hvor nogle er beskrevet nedenstående. Ellers slip din fantasi løs og opfind dine egne trin

Der er uendeligt mange øvelsesmuligheder, hvor nogle er beskrevet nedenstående. Ellers slip din fantasi løs og opfind dine egne trin Step Stepbænken er et ideelt træningsredskab, som du kan have derhjemme, hvor kondition, styrke, koordination og balance trænes og udfordres. Du træner primært dine muskler i ben og balder. Effekten fra

Læs mere

De simpleste knob er gode at kunne, og det er ikke svært. Lad også børnene prøve, hvis de har lyst.

De simpleste knob er gode at kunne, og det er ikke svært. Lad også børnene prøve, hvis de har lyst. Med reb og knuder Krop og bevægelse Natur-noter (skriv egne kommentarer her) Man kan udvide rammerne for gode, aktive bevægelsesaktiviteter ved at medbringe tov eller snor på turene, og hvis man lærer

Læs mere

PTV. 01. Lavthængende grene Ride under lavthængende grene uden at rive dem ned. Holde den først valgte gangart. Højde over manken: 20 cm.

PTV. 01. Lavthængende grene Ride under lavthængende grene uden at rive dem ned. Holde den først valgte gangart. Højde over manken: 20 cm. 01. Lavthængende grene Ride under lavthængende grene uden at rive dem ned. Holde den først valgte gangart. T00 T0 T1 T2 T3 T4 Højde over manken: 30 cm. Højde over manken: 30 cm. Højde over manken: 25 cm.

Læs mere

HURLUMHEJHUS. med masser af muligheder LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE. Klatreribbe

HURLUMHEJHUS. med masser af muligheder LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE. Klatreribbe LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE Klatreribbe HURLUMHEJHUS med masser af muligheder 10 Af Søren Stensgård. Idé: Birgitte Matthiesen. Foto: Lasse Hansen. Tegninger: Christian Raun Gør Det Selv 10/2004 Det flotte legehus

Læs mere

PLAY & PASSION DS/EN 1176 DS/EN 12572

PLAY & PASSION DS/EN 1176 DS/EN 12572 PLAY & PASSION DS/EN 1176 DS/EN 12572 2 / Koncept Koncept Foto: www.123rf.com Abekattens børnebouldere 3 STØRRELSER - 4 SERIER - 12 BOULDERE En boulder er en klatrevæg i lav højde, hvor der klatres korte

Læs mere

www.cado.dk Telefon 70 22 26 28 E-mail mail@cado.dk

www.cado.dk Telefon 70 22 26 28 E-mail mail@cado.dk Tilbud til Rødvig Havn på maritim legeplads CADO Ideologi og mål: CADO arbejder for løsninger, der stimulerer børn og unges udvikling. CADO har et klart mål vi vil gennem unikke produkter og uderumsdesign

Læs mere

Aktive Lege. Kom godt i gang med Kids Walk

Aktive Lege. Kom godt i gang med Kids Walk Aktivitetshæfte Kom godt i gang med Kids Walk Her er et par ideer til, hvordan I kan gøre Kids Walk mere varieret og samtidig få trænet børnenes balance, koordination, reflekser og samarbejdsevne. Børneulykkesfonden

Læs mere

En kort fortælling om en dag i zoologisk have

En kort fortælling om en dag i zoologisk have Navn og klasse: En kort fortælling om en dag i zoologisk have Kira Glistrup 2019 Dansktip.dk 2019 Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole. 1 Inden du læser Du skal nu læse en

Læs mere

DEN GÅENDE TIGER. 10 malerier inspireret af Alberto Giacomettis skulptur LʼHomme qui marche I. eller The Walking Man I. Uffe Stadil Christoffersen

DEN GÅENDE TIGER. 10 malerier inspireret af Alberto Giacomettis skulptur LʼHomme qui marche I. eller The Walking Man I. Uffe Stadil Christoffersen DEN GÅENDE TIGER 10 malerier inspireret af Alberto Giacomettis skulptur LʼHomme qui marche I. eller The Walking Man I. Uffe Stadil Christoffersen DEN GÅENDE TIGER Den Gående Tiger er titlen på mine 10

Læs mere

Legeplads. Løgten Østervej. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige.

Legeplads. Løgten Østervej. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. Løgten Østervej Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. Legeværdi. For at børnene skal synes, at legepladsen er spændende og sjov, er der arbejdet med redskabernes udformning

Læs mere

Springhæfte Valsgaard Gymnastikforening. Under udvikling af GymLab Side 1 af 36

Springhæfte Valsgaard Gymnastikforening. Under udvikling af GymLab Side 1 af 36 Springhæfte Valsgaard Gymnastikforening Under udvikling af GymLab Side 1 af 36 Indhold Træning af motorik Kravle/Krybe fra 3 år... 4 Træning af motorik Klatre fra 3 år... 5 Træning af motorik Trille/Rulle

Læs mere