Grupperejser Frørup Rejser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grupperejser 2013. Frørup Rejser"

Transkript

1 Grupperejser 2013 Frørup Rejser

2 Ring og få tilsendt program med priser på turene Til foreninger og grupper Det er med stor fornøjelse, at vi præsenterer dette grupperejse katalog, med en bred vifte af rejsemål i Danmark og Europa. Vi har bestræbt os på, at tilbyde vores destinationer med gode hoteller samt indholdsrige udflugter, hvor der er noget for enhver smag, enten man er interesseret i fabriksbesøg eller besøg i dyreparker, imponerende naturscenerier, kunstskatte eller måske blomsterhaver. Vi har udvalgt en række destinationer, som vi finder særligt velegnede til gruppe rejser, både hvad angår indhold i turene men også med hensyn til pris, for på rigtig mange af vores rejsemål får man en rigtig god kvalitet til prisen. Se blot selv. Priserne gælder ved mindst 40 deltagere og ved fælles afregning. Nr. 41 kommer så gratis med. Udover de rejsemål som er nævnt i dette katalog, kan vi selvfølgelig arrangere/ skræddersy en rejse til lige netop Jeres gruppe, så I får lige nøjagtig dét I gerne vil opleve på Jeres rejse. Ring blot til vores kontor og få en rejsesnak., for om det er en rundrejse i Norge eller en to dages rejse til Slesvig Holsten vil vi med omhu sørge for at I får netop dét I søger. Vi kører udelukkende i gode 4- stjernede komfortable rejsebusser med ekstra god benplads, så vi er sikre på at vores gæster får en god oplevelse med hjem i bagagen, og vores dygtige chauffører og rejseledere vil til enhver tid gøre alt hvad der står i deres magt for at vores gæster får en god og indholdsrig ferie. Vi vil ønske god læsning, og håber på at få lejlighed til at byde Jer velkommen på tur. Med venlig hilsen Niels Larsen & Kate Møller Hansen Frørup Rejser ApS

3 Samsø, 3 dage Ring for pris Vi bor på det hyggelige familiedrevne Flinchs Hotel, der ligger centralt i Tranebjerg. Her bor vi på dobbeltværelser med bad/toilet og tv. 1. Dag Efter endt opsamling køres til Hov hvorfra vi skal sejle til Sælvig. Vi kører til hotellet til indkvartering og middag. Udflugter: Der køres en rundtur på øen, hvor vi skal opleve færgebyen Kolby Kås og fyrtårnet Vesborg Fyr i de historiske omgivelser på den sydlige del af øen. Vi kommer forbi Brattingsborg gods og gennem landsbyen Ørby. Vi besøger Svanegården i Permelille, en gårdbutik med spændende uldvarer og meget mere, inden vi kører til hotellet for frokost. Derefter går turen til Ballen, med det hyggelige havnemiljø inden turen fortsætter til Besser Rev, ligesom vi kommer rundt om Stavns Fjord til Langør. Vi ser Dyvelstenen og gør holdt i Nordby med majstang og gadekær. Overalt ses stensætninger, gravhøje og forsvarsanlæg, der alle sammen stammer fra vikingernes færden på øen, og også Kanhave kanalen vidner om vikingernes færden på øen. Inden vi kører tilbage til Tranebjerg skal vi en tur op på Ballebjerg, hvorfra der er en pragtfuld udsigt til Jylland. Herfra tilbage til hotellet til en lækker middag. 3. Dag. Sidste dag besøger vi Museumsgården i Tranebjerg. Det er indrettet, så man får et indtryk af et ret velhavende samsøsk bondehjem fra omkring Vi ser også Tranebjerg kirke med det usædvanligt kraftige middelaldertårn. Den er en af de største landsbykirker herhjemme. Frokosten nyder vi på hotellet, inden vi forlader den dejlige ferieø og returnerer til vores hjembyer. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og helpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med frokost sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, færge og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse. Entréer og drikkevarer.

4 Skagen, 4 dage Ring for pris Vi bor på Foldens hotel, et hyggeligt hotel, som ligger centralt for enden af gågaden og i dejlig nærhed af havnen. Alle værelser har bad/toilet, og der er restaurant, cafeteria og viseværtshus, et rigtig dejligt sted at bo. 1.dag Når alle er samlet i bussen, kører vi nordpå og holder en passende frokostpause undervejs. Første besøg er på Voergård Slot & derefter køres til Skagen, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen. Vi indkvarteres på vores værelser, og mødes senere til en dejlig middag og hyggeligt samvær. Udflugter: Formiddagstur til Kandestederne og Råbjerg Mile, derefter køres til Den Tilsandede Kirke, inden vi returnerer til byen for at holde frokostpause. Udflugt rundt i byen med besøg i Drachmanns Hus, herefter byrundtur til havnen, forbi Klitgården, inden vi slutter med besøg på Skagens Museum. Formiddagstur i byen, hvor vi ser kirkegården og kunstnernes grave, inden der bliver tid på egen hånd i byen. En eftermiddagstur til Gl. Skagen, hvor vi går en tur i byen og kommer op på det højeste punkt, herefter fortsætter turen til Grenen, hvor vi ser Drachmanns grav og kører en tur med Sandormen ud og ser hvor Kattegat og Skagerrak mødes. En dejlig aften solnedgangstur til Gl. Skagen, hvor vi ser solen gå ned i horisonten. 4. dag Sidste dags formiddag køres en tur til Ørnereservatet, Ørnens Verden, hvor vi ser de prægtige fugle. Kl begynder vi og kører direkte til vores hjembyer. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse.

5 Sønderjylland, 2 dage Grå eller sort sol Ring for pris Vi bor på Hotel Ballumhus på dobbeltværelser med bad/toilet og tv. 1. dag Når alle er samlet i bussen køres til den hyggelige by Tønder, hvor vi skal se det berømte apotek og Tønder kirke. Der bliver mulighed for at købe frokosten, inden vi fortsætter til Møgeltønder. Vi skal ind og se den rigt udsmykkede kirke, og vi kommer også forbi Schackenborg, så måske får vi et glimt af Prins Joachim og Prinsesse Marie og deres lille familie. Efter besøget i denne hyggelige by køres til Ballumhus, hvor vi indkvarteres, inden den lokale guide møder os og gør klar til at tage os ud i marsken for at opleve grå eller sort sol. Varm beklædning og fodtøj anbefales. Efter besøget i marsken serveres sen aftensmad på Ballumhus, og der er tid til hyggeligt samvær. 2. dag Efter morgenmaden samles vi atter i bussen, og formiddagens udflugt går til Rømø, den største af vore Vadehavsøer. Her skal vi opleve de flotte kommandørgårde, som vidner om tidligere tiders rigdom på Rømø, og vi skal se de særprægede hvalhegn. Vi gør holdt i Lakolk ved Rømø lys, der er en hyggelig butik med brugskunst i mange afskygninger. Fra Rømø kører vi til Løgumkloster, hvor vi skal se kirken, der anses for at være blandt de skønneste middelalderkirker i Danmark. Herfra kører vi tilbage til vores hjembyer efter en dejlig ferie i det sønderjyske, hvor vi var vidne til et naturfænomen helt i særklasse. Turene med grå sol kan køres i April og turene med sort sol kan køres fra slutningen af september til midten af oktober. Al kørsel, også udflugter, rejselederassistance, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, moms og guide i marsken. Chaufføren fungerer som guide på denne tur.

6 Nordjylland & Læsø, 4 dage Ring for pris Vi bor i Sæby på Hotel Viking, der er skønt beliggende med direkte adgang til stranden. Her bor vi på dobbeltværelser med bad/toilet og tv på alle værelser. Her er restaurant, gratis entré til Aqua- og spa afdelingen. Ligesom der er en welness afdeling - dette koster dog ekstra. 1. dag. Når alle er samlet i bussen køres til Sæby. Her skal vi på guidet byrundtur i den gamle bytur, Vi ser den gamle klosterkirke, inden vi kører på Sæby Havn, derefter indkvartering. Udflugter: Udflugt til Rubjerg Knude, Mårup kirke og derefter kommer vi til Lønstrup, hvor man trækker fiskerbådene op på stranden endnu. Vi besøger et ravsliberi, og vi aflægger besøg i Den Gamle Købmandsgård. Så tager vi en tur omkring Bjerget, hvorfra der er en pragtfuld udsigt, inden vi aflægger besøg i Hirtshals. En spændende heldagstur til Læsø, hvor vi kører til Frederikshavn og sejler til Læsø. Vi aflægger besøg i Museumsgården, en værdig repræsentant for Læsøs gamle huse med tangtag, og vi besøger Læsø Uldstue, hvor vi kan købe alt fra plaider, trøjer, handsker til sokker, frakker og hatte m.m. Vi skal også se, hvorledes man sydede salt i gamle dage. Vi spiser den medbragte madpakke, inden vi sidst på eftermiddagen sejler tilbage til Frederikshavn. 4. Dag Efter morgenmaden aflægger vi besøg på Sæbygaard slot. Efter dette spændende besøg går turen ned gennem Ålborg, inden vi fortsætter turen gennem Jylland til vores hjembyer. Al kørsel også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, madpakke til Læsøturen, gebyr til rejsegarantifond, færge og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse. Entréer, drikkevarer og frokoster.

7 Lolland / Falster og Møn, 4 dage Ring for pris Vi bor på Hotel Falster, på dejlige dobbeltværelser med bad/toilet, minibar, telefon, clockradio og tv. Hotel Falster er et dejligt hotel, med alle værelser beliggende i stueetagen og på 1. sal.. Der er restaurant og bar på hotellet. 1. Dag Når alle er samlet i bussen, kører til Spodsbjerg, hvorfra vi sejler til Tårs. På Lolland starter vi med at køre til Maribo, hvor vi skal se domkirken. Turen fortsætter gennem det lollandske landskab, langs Søndersø til Nysted. Her gøres holdt, inden vi kører til hotellet. Udflugter: Vi kører en smuk tur langs kysten, forbi hyggelige fiskerbyer til Hesnæs, vi kommer igennem den hyggelige lille fiskerby Stubbekøbing, hvor vi skal se Marie Grubbes færgested. Herfra køres til Møns største by Stege, hvor middelalderen er særdeles nærværende den dag i dag. Vi kører forbi lystslottet Liselund, hvor vi skal se parken, inden vi besøger Møns Klint, hvor vi ser udstillingen og der er mulighed for at gå en tur i området. Vi kører over Bogø og Farø tilbage til hotellet. En udflugt, hvor vi besøger Vordingborg oggåsetårnet, ligesom vi ser den botaniske have, buksbomhaven med 400 af gamle dages mest yndede prydplanter samt læge- og krydderurter. Vi kører en smuk tur langs Præstø & ser Fakse Kalkbrud, inden turen fortsætter til Gisselfeldt, hvor vi skal se den smukke park og besøge orangeriet. Herefter går turen til Udby, hvor Gruntvig blev født. 4. Dag: Efter morgenmaden er det tid at tage afsked med Falster og vores hotel. Vi kører til Lolland, hvor vi skal besøge Knuthenborg safaripark. Vi kører til Tårs midt på eftermiddagen og sejler tilbage til Langeland. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, færge, entré til Knuthenborg, gebyr til rejsegarantifond og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse.

8 Nordsjælland og Skåne, 4 dage Ring for pris Vi bor på Hundested kro og hotel med gæstehus er centralt beliggende i byen nær havnen. Vi indkvarteres på dejlige dobbeltværelser med bad/toilet, tv, telefon og radio. Her er elevator, fjernsynsstue, dart, billard og motionsrum, sauna, spabad og overdækket svømmebassin. 1. Dag. Når alle er samlet i bussen køres over Storebæltsbroen og direkte til Roskilde, hvor vi skal se den imponerende domkirke, derfra fortsætter turen nordpå langs Roskilde Fjord til Frederiksværk, Efter besøget her fortsættes til Hundested, hvor vi indkvarteres. Inden middagen vil der være lejlighed til at tage denne dejlige by i nærmere øjesyn. Udflugter: Vi kører til Frederiksborg slot, hvor vi får en rundvisning. (I juli køres til Fredensborg) derefter fortsætter turen øst om Esrom Sø til Esrum kloster, hvor vi gør holdt, derefter køres til Gilleleje, hvorfra vi følger vejen langs nordkysten tilbage til Hundested. Vi kører til Helsingør og sejler til Helsingborg, her ser vi Kärnan, Knutpunkten og det smukke rådhus. Vi kører en tur gennem smukke landskaber langs kysten til Kullen.Vi kommer gennem den berømte badeby Mølle, til pottemagerbyen Höganäs, Vi afslutter rundturen i Skåne med et besøg i Sofiero Slotspark. 4. Dag. Efter morgenmaden køres til Kronborg, hvor der gøres holdt. Derefter køres den smukke tur ad Strandvejen sydpå, til Rungstedlund, Vi ser museet, inden vi igen samles i bussen og kører tilbage til vores hjemby. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, færge, broafgift og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse.

9 Bornholm, 5 dage Ring for pris Vi bor på Hotel Friheden i Sandkås, et luksushotel med indendørs swimmingpool. Fra restauranten og den store terrasse er der smuk udsigt over Østersøen. Værelser med bad/toilet, telefon, radio og sat. tv, og balkon eller terrasse. En lokal guide følger os to af dagene på spændende udflugter. 1. dag Når alle er samlet i bussen går turen på tværs af Sjælland og via Øresundsbroen til Sverige, til Ystad, hvorfra vi skal sejle til Rønne. Fra Rønne direkte til Sandkås for indkvartering og en dejlig middag. Udflugter Under opholdet kommer vi på forskellige udflugter, så vi får set hele øen. Vi skal opleve Allinge, granitbruddet og Hammershus Slotsruin. Det lille fiskerleje Vang, Rønne, hvor der bliver lejlighed til at handle og købe frokost, og en keramikbutik. Vi ser aktive granitbrud, Rytterknægten og Østerlars rundkirke, den største og flotteste af Bornholms 4 rundkirker. Helligdomsklipperne, et glaspusteri og dejlige Gudhjem skal vi også besøge. Ophold i Svaneke med bolsjekogeriet. Gennem Neksø og forbi Balka Strand til Dueoddes brede sandstrand. Besøg ved et chokoladeri. Gennem Åkirkeby tilbage til Sandkås til aftensmad og hygge på terrassen. Besøg på silderøgeri og se hvorledes man ryger de berømte Bornholmer sild. Mulighed for en tur til Christiansø med chaufføren som guide. 5. dag Sidste dag går turen hjemad ad samme rute som udturen, efter en oplevelsesrig rejse til et af de skønneste steder i Danmark. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, moms og lokal guide 2 dage, færge og broafgifter.

10 Tranedans ved Hornborgasjön, 3 dage Ring for pris En spændende naturrejse, hvor vi skal opleve de gråblå traner, som her i området i det tidlige forår samles i tusindvis for at opføre deres pudsige parringsdans. Vi bor centralt i Trollhättan, på hotel Scandic Swania, som ligger utrolig smukt ved Göta elven. Alle værelser har eget bad/toilet, tv, telefon. Her er svimmingpool, restaurant, bar og mini butik. 1. dag Når alle er samlet i bussen, går turen til Helsingør, hvorfra vi sejler til Helsingborg. Herfra fortsætter turen nordpå langs den svenske vestkyst, og vi kommer gennem Göteborg og derfra langs Göta elven til Trollhättan, hvor vi indkvarteres på vores værelser, og senere mødes til en dejlig middag. Udflugt Næste dags formiddag skal vi se de 4 imponerende sluser i Trollhättan, som siden 1800 har medvirket til at skibstrafikken har kunnet sejle fra Kattegat til Vänern uden at skulle laste om. Efter frokost kører vi ud til Hornborgasøen, som er berømt som rasteplads for de mange traner, når de om foråret raster her. I 2011 var op til traner samlet på én gang ved Hornborgasøen, for herfra parvis at flyve ud til ynglepladserne i Midtsverige og nordpå. Vi skal se når hannerne med de mærkelige hoppende bevægelser og basken med vingerne og måske ved at kaste en græstot i luften forsøger at gøre indtryk på hunnen. Efter dette spændende skue køres tilbage til hotellet for aftensmad og hygge. Sidste dag Efter morgenmaden starter hjemturen, en anden vej ned gennem Sverige, hvor vi får et godt indtryk af de enorme skovområder i Sverige. Vi skal ind og besøge Sveriges første elgpark, som blev startet i Her får vi et indblik i disse prægtige dyrs levevis, og mulighed for at fodre dem. Her er også et trofæmuseum samt en lille butik. Herfra til Helsingborg, hvorfra vi sejler tilbage til Danmark med store naturoplevelser i bagagen. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms, færge og broafgifter.

11 Kalmar og Øland 4 dage Ring for pris Vi bor i den gamle fæstningsby Kalmar, på Calmar Stadshotell på dobbeltværelser med bad/toilet og tv. Hotellet ligger centralt, og her er restaurant, bar, tv-lounge og elevator. 1. dag Turen går over broerne til Sverige, og på tværs af Skåne gennem smukke landskaber med de typiske røde huse og mange stengærder. Ophold ved Laxens Hus ved Mørrumsåen, som er verdensberømt på grund af det gode laksefiskeri. Herfra til Kalmar, for indkvartering på vores hotel og en dejlig middag. Udflugter En spændende tur til Glasriget, hvor vi skal ind og se, hvordan de fine ting bliver forarbejdet på et af de berømte glasværksteder, Orrefors. Der bliver lejlighed til at handle og se galleriets flotte udstilling. En rundtur i Kalmar, hvor vi ser den store domkirke, gamle velbevarede træhuse, bymur med byporte og byparken med eksotiske træer og buske. Vi går en tur gennem Gamla Stan, og vi skal ind og opleve Kalmar Slot, som er en utrolig stærk befæstning med volde, bro, bastioner og mure. En spændende tur over til Øland, hvor vi ser de karakteristiske stubmøller og et spændende landskab. Vi kommer rundt på det sydlige Øland og ser smukke landskaber på Alvaretten, som ikke findes magen til andre steder. Vi ser Borgholm Slotsruin og besøger kongens smukke sommerslot Solliden, hvor vi går en tur i den smukke slotspark. 4. dag Efter morgenmaden kører vi ad andre veje tilbage mod Danmark. I Helsingborg ser vi den smukke slotspark ved Sofiero Slot, med tusindvis af sommerblomster, roser, stauder og rododendron. Herfra fortsætter turen med færge over Øresund og tværs over Sjælland tilbage til vores hjembyer. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms, færge og broafgifter.

12 Barlinek 5 dage Ring for pris Populær og attraktiv rejse til det hyggelige Barlinek i Polen. Vi bor på Hotel Barlinek, et dejligt hotel som ligger idyllisk ved Barlinek søen med panoramaudsigt fra restauranten over søen. Vi mødes af et fantastisk personale, og hotellets kok sørger for ualmindelig god mad både morgen og aften. Fra hotellet er der kun ca. 250 m til byens hyggelige torv, med små caféer og butikker. Indkvartering på dobbeltværelser med bad/toilet, sat-tv, telefon, og mange af værelserne har balkon med udsigt over søen. Til middagen er en øl, en sodavand eller et glas vin inkluderet i prisen. 1. dag Turen går ned gennem Tyskland og over grænsen til Polen med passende pauser undervejs. Barlinek ligger ca.70 km inde i Polen, så vi er fremme til indkvartering og en dejlig middag og hyggeligt samvær. Udflugter Vi skal på en byrundtur i Barlinek, hvor der bor ca indbyggere. Vores polske, dansktalende guide er med på alle turene. Vi ser kirken, og guiden fortæller levende om polske skikke. Der er mulighed for at komme på en sejltur på Barlinek Sø. En udflugt til Stettin, med besøg på det store lokale marked, hvor mange ting stadig er meget billige, ligesom vi skal se den berømte Havneport og de Pommerske Fyrsters Slot. Vi skal besøge en stor krystalbutik, hvor der er lejlighed til at købe noget af den berømte polske krystal med hjem. En rundvisning på det lokale bryggeri i Witnica med smagsprøver, og besøg i Gorzow en af de større byer i området med mange dejlige forretninger og en imponerende katedral. Der er optræden af polske børnedansere under opholdet, og en aften er der musik og dans, ligesom vi også får lidt musikalsk underholdning en aften. 5. dag Efter morgenmaden hjemrejse ad samme rute tilbage gennem Tyskland med passende pauser undervejs. Et sidste holdt gøres ved Fleggaard indkøbscenter, inden vi kører det sidste stykke tilbage til vores hjemby. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, lokal guide, moms. Entréer, sejltur, frokoster og drikkevarer.

13 Karkonosze 5 dage Ring for pris En herlig rejse til det dejlige bjergområde i det sydlige Polen, der hedder Karkonosze. Vi kommer på spændende udflugter i den skønne natur, og ser flotte vandfald, imponerende panoramaer og et spændende slot. Vi indkvarteres på det store 4- stjernede Mercure Hotel Jelenia Gora, på dejlige dobbeltværelser med bad/toilet, tv og radio, telefon og minibar. På hotellet er elevator, restaurant, bar, sauna, solarium og swimmingpool og forskellige forretninger samt en dejlig terrasse, et luksushotel af meget høj klasse. 1. dag Efter tidlig afgang køres til grænsen, og med passende pauser undervejs er vi fremme ved hotellet til sen aftensmad og indkvartering. Udflugter En udflugt til den spændende midtby, hvor husene ligger med gavlene ud mod rådhuspladsen. Under arkaderne ligger mange spændende forretninger, hyggelige restauranter og caféer. Vi besøger det berømte marked i Jelenia Gora, hvor der bestemt kan gøres en god handel. Dagens besøg omfatter også en fabrik i Zlotoryja, som laver papirstynde, hånddekorerede julekugler. En tur til området omkring Szklarska Poreba, der for en stor del er nationalpark med smukke vandfald, og besøg i Karpacz, hvor vi skal se en norsk stavkirke, som Friedrich Wilhelm den 4. Af Prøjsen købte af nordmændene. Smuk natur. En udflugt til Wroclaw, hvor skal opleve det berømte panorama slagscenemaleri som imponerer med sin størrelse på 15 x 114 m. Vi skal også besøge det imponerende slot Ksiaz i Walbrzych, et af de største slotte i Polen med 400 værelser. Polens svar på Versailles. 5. dag Efter morgenmaden tager vi afsked med vores dejlige feriested, og kører hjem med passende pauser undervejs. Hjemkomst sidst på aftenen efter en dejlig ferie i Polen, hvor vi stadig kan få utroligt meget for pengene. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.

14 Krakow 7 dage Ring for pris En rejse til det bjergfyldte område i det sydlige Polen ved Krakow og Zakopane. Krakow er en gammel kongeby, og var tidligere landets hovedstad. Vi bor på Hotel Wyspianski, på dobbeltværelser med bad/toilet, radio og tv. Hotellet ligger helt centralt i centrum. Udrejse Når alle er samlet i bussen køres med passende pauser undervejs til Barlinek for mellemovernatning. Her støder vores guide til os, og følger os på turen til Krakow og tilbage. Næste dag fortsætter turen gennem Polen, og til aftensmaden er vi fremme ved vores hotel i Krakow. Udflugter En byrundtur hvor vi oplever såvel nyt som gammelt. Turen foregår i specielle vogne, og gør holdt forskellige steder. Vi kommer bl.a.gennem den gamle bydel med Wawelhøjen, hvor vi ser kongeslottet og domkirken. En udflugt kører til Wieliczka, hvor vi skal opleve den forunderlige verden under jorden i de gamle saltminer. Minegangene er 200 km lange, men 4km er åbne for besøg, og her ser vi store og små figurer hugget ud i salt. En tur til Oswiecim, hvor den berygtede nazistiske koncentrationslejr Auschwitz Birkenau ligger. Et uhyggeligt sted under krigen hvor mere end 1 mill. omkom, fortrinsvis jøder. En sejltur på floden Wisla gennem Krakow skal vi også opleve under vores ophold, og en aften vil der være mulighed for at deltage i en jødisk aften med traditionelle jødiske retter og jødisk musik. 6. & 7. dag På 6. dagen starter hjemturen efter morgenmaden, og besøger en keramikfabrik inden vi komr til Barlinek for mellemovernatning, hvor vi igen får en dejlig middag og hyggeligt samvær. Sidste dag fortsætter turen hjemover med passende pauser undervejs. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, lokal guide, moms. Entréer, sejltur, frokoster og drikkevarer.

15 Friedrichstadt 3 dage Ring for pris En tur til Friedrichstadt, den mest romantiske by man kan forestille sig. Maleriske gavle spejler sig i kanalerne, og husene er fyldt med udskæringer på døre og vinduer. Vi bor på Hotel Holsteinisches Haus på dobbeltværelser med bad/toilet, et dejligt familiedrevet hotel som ligger med caféterrasse ned til kanalerne. 1. dag Turen kører over grænsen ved Tønder, og vi kommer efter ophold i Süderlügum gennem det menneskeskabte landskab til Husum. Vi ankommer til Friedrichstadt og bliver indkvarteret. Derefter sightseeing i byen og lejlighed til en sejltur på kanalerne. Aftensmad og hygge, måske med en Farisæer Udflugt forår og efterår en køn tur rundt i det flade marskområde, med besøg i Heide med den store markedsplads, Tysklands største, hvor der hver lørdag afholdes traditionelt marked. Vi ser Eidersperrwerk, hvor vi ser sluserne inden turen fortsætter til den gamle handelsby Tönning og den imponerende gamle gård Roter Haubarg. Udflugt om sommeren er en spændende tur til Halligen Hooge, den næststørste af de 10 Halliger i nationalparken det Schleswig Holstenske Vadehav. Efter en times sejltid ankomst på Hooge, et biospfærereservat med et enestående dyre og planteliv. Vi skal på en rundtur på øen, som kun er 5,6 km2 stor, enten til fods eller med hestevogn, og vi skal se den berømte Königsspesel, en friserstue med smukke fajancer, og Johanneskirken fra det 17. årh. 3. dag Hjemrejse gennem storkebyen Bergenhusen, (køres ikke efterår). Vi følger Kielerkanalen som skærer sig tværs igennem landskabet til Rendsborg. Ophold ved Fleggaard indkøbscenter, inden vi kører det sidste stykke hjem. I efteråret køres ikke via Bergenhusen, men til Slesvig med besøg i domkirken og hvor vi skal opleve Holmen, inden vi fortsætter til grænsen. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms. Entréer, sejltur, frokoster og drikkevarer.

16 Helgoland 3 dage Ring for pris Helgoland er en spændende bilfri, toldfri tysk klippeø, ca. 70 km ud for Elbens udmunding i Nordsøe n. Øen består af Oberland og Unterland, forbundet med trapper og en elevator. Helgoland er et kursted, og der er udendørs swimmingpool som hele året er opvarmet til 23 grader. Vi bor på 4-stjernede Hotel Rickmers Insulaner og 3- stjernede Aparthotel Klassik Helgoland, på dobbeltværelser med bad/toilet, føntørrer, tv og telefon. Der er elevator på Insulaner. 1. dag Efter tidlig afgang køres direkte til Büsum, og kl sejler vi til Helgoland med MS Funny Girl. Overfarten varer ca. 2 timer og 15 min., og ved ankomsten til Helgoland udskibes vi til såkaldte Börteboote som sejles af lokale søfolk fra reden til landgangen, og vi går det sidste stykke til hotellerne, hvor vi straks indkvarteres. Kl rundtur på Oberland. Udflugter Rundtur på øen på Oberland, hvor rejselederen fortæller om denne spændende ø. Vi går i mageligt tempo, og her er bænke og udsigtspunkter, hvor vi kan nyde synet af de tusindvis af fugle som yngler på klipperne. Vi ser også Lange Anna, øens vartegn på denne tur rundt. En anden tur fører os med færgen til Dünen, naboøen hvor der er badestrande, flyveplads, campingplads og mindelund samt hundredvis af sæler. En rundvisning med lokal guide i de underjordiske beskyttelsesrum, besøg i kirken m.v. En sejltur rundt om Helgoland er en god oplevelse, og et lille tog kører rundture. En aften afholdes Eiergrogaften. Sidste dag Efter morgenmaden afleverer vi værelserne, og bagagen bliver på hotellerne, indtil vi om eftermiddagen igen skal med Börteboot til Funny Girl som bringer os tilbage til Büsum, og derfra med bussen direkte hjem. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms. Entréer, sejltur Büsum Helgoland retur, frokoster og drikkevarer.

17 Lüneborg Hede 3 dage Ring for pris En rigtig hyggelig rejse fyldt med mange gode oplevelser. Turen går til Lüneborg Hede, hvor vi skal opleve dette utroligt smukke område, som vi ofte kører direkte igennem på turen sydpå eller hjemover. Vi bor på Hotel Herrenbrücke som ligger ved Müden i den sydlige del af Lüneborg Hede. Her er udendørs opvarmet swimmingpool, keglebaner, heste og gode vandreruter på heden. Vi bor på dobbeltværelser med bad/toilet, radio, tlf., TV 1.dag Turen går over grænsen, og efter ophold ved Fleggaard Indkøbscenter køres til skibshejseværket i Scharnebek, hvor skibene bliver løftet 38m op til den næste kanal. Et imponerende bygningsværk. Herfra sydpå forbi Lüneborg, som bogstaveligt talt er bygget på en saltsøjle, og videre til Müden, for indkvartering og middag. Udflugt Tur til Celle, den maleriske gamle residensby, som med et godt forretningsudbud og det flotte slot indbyder til nærmere besøg. Den gamle bydel er hel unik med mere end 450 fredede bindingsværkshuse. Vi får en rundvisning på slottet hvortil den danske dronning Caroline Matilde var forvist og døde kun 24 år gammel. Vi skal på en rigtig hyggelig tur rundt på heden med hest og vogn fra hotellet, og en aften underholder vores vært Thorsten med et par numre. 3.dag Efter morgenmaden kører vi til den store fuglepark i Walsrode, som imponerer med både de mange flotte rododendron buske og blomsterbede og selvfølgelig de 4000 fugle fordelt på 700 arter. Parken er en af de største fugleparker i verden, og det er en stor oplevelse at gå i de mange store volierer hvor fuglene flyver frit omkring. Kl. 13 starter hjemturen, og efter indkøb ved Fleggaard Indkøbscenter køres direkte hjem. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms. Entréer, hestevognstur, frokoster og drikkevarer.

18 Harzen 4 dage Ring for pris Harzens skovklædte bjerge er et besøg værd på alle årstider. Vi bor på det store Ramada Hotel Bären, som ligger i den gamle bys udkant. Et dejligt hotel med svimmingpool, sauna og solarium, restauranter og caféterrasse samt elevator. Både morgenmad og aftensmad er lækker buffet. Indkvartering på dobbeltværelser med bad/toilet, føntørrer, sat. tv, telefon, radio og med balkon eller terrasse til de fleste værelser. 1. dag Udrejse gennem Hamborg og Lüneburger Heide med passende pauser undervejs. Ankomst til hotellet for indkvartering og aftenbuffet. Udflugter En byrundtur i den gamle kejserby hvor vi skal se klokkespillet, rådhuset og Kaiserworth samt gamle byporte, fæstningstårne og kejserslottet. En umådelig spændende by med mange smukke gamle bygninger som siden 1992 har været på Unesco s liste over verdens kulturarv. Hér bliver også mulighed for at handle i byen. Herfra til Okerstausee i den smukke Okerdal, og Torfhaus, hvorfra der er en storslået udsigt til Bloksbjerg. Braunlage, Sieberdalen og Claustal Zellerfeld samt stavkirken i Hahnenklee ser vi også. En anden udflugt bringer os til heksedansepladsen nær Thale, der er kendt for at være et mødested for heksene før de flyver til Bloksbjerg. Vi kører ad kønne veje til Rübeland, hvor vi skal se den store dæmning Bodetalsperre ved Harzens største stausee. Vi skal også opleve en af de fantastiske drypstenshuler, inden vi kører en flot tur tilbage til hotellet til aftenbuffet og hyggeligt samvær. Sidste dag Efter morgenmaden køres hjemover med ophold i den gamle residensby Celle. Efter ophold ved Fleggaard indkøbscenter køres direkte tilbage til vores hjemby, efter en dejlig ferie i Harzens smukke bjerge. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftenbuffet 1. dag og sluttende med morgenbuffet sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.

19 3 Hansestæder 4 dage Ring for pris En rejse til de gamle hansestæder Wismar, Schwerin og Lübeck, hvor vi skal opleve byer som efter 41 år under DDR begyndte at rejse sig efter den tyske genforening. Wismar og Schwerin har genfundet pragten fra storhedstiden med stolte gavlhuse og de røde teglstens-katedraler knejser imponerende over byerne. Vi bor i Bad Oldesloe, på Best Western Grand City Hotel Bad Oldesloe, et dejligt hotel med restaurant, bar og wellnessområde. Indkvartering på værelser med bad, toilet, hårtørrer, tv. 1. dag Turen går efter pause ved grænsen med passende pauser undervejs til Bad Oldesloe for indkvartering og en dejlig middag. Udflugter En tur til Schwerin, delstatens hovedstad. Vi skal besøge slottet, som er byens vartegn, og som kaldes Nordens Neuschwanstein som det ligger med sine guldskinnende tårne mit i Schweriner søen. Markedspladsen i byen er præget af det gamle rådhus, gavlhuse og løve mindesmærket, og den mægtige domkirke stikker frem bag den yndefulde søjlebygning. En tur til Wismar, hvor vi på en byrundtur oplever et genopbygget Wismar, hvor det er byens middelalderlige gadestruktur med Nordtysklands største og smukkeste markedsplads på m2 og 3 mægtige katedraler i sengotisk stil, der gør byen til noget helt specielt. St. Nikolai kirke står som kirke, på St. Marien står kun det 80 m høje tårn tilbage som vartegn for Wismar mens St. Georgen er åbnet i 2010 som kirke/kulturhus. Evt. mulighed for en havnerundfart i Wismar, hvor vi skal se de oversøiske havne, tømmer terminalen og kommer forbi den lille fiskerby Hoben. 4. dag Inden hjemturen besøger vi Lübeck, hvor vi skal opleve Mariekirken, det smukke gamle rådhus, byporten Holstentor, saltlagret og meget meget mere. Der vil også være mulighed for en sejltur på Trave eller måske på den mere end 100 år gamle Elb Lübeck kanal gennem sluserne. Herfra til Fleggaard indkøbscenter inden vi kører til vores hjemby efter dejlige feriedage. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftenbuffet 1. dag og sluttende med morgenbuffet sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.

20 Berlin 4 dage Ring for pris En rejse til Tysklands spændende hovedstad hvor Bundestag pryder bybilledet med sin prægtige glaskuppel og Potsdamer Platz imponerer med de mest fantastiske bygninger.vi bor på Grand City Hotel Globus Berlin i det østlige Berlin, kun 7 min kørsel fra Alexanderplatz. Det er et rigtig godt hotel hvor alle værelser har bad/toilet, tv og telefon samt minibar. Her er elevator, hyggelig restaurant, bar og tagterrasse. 1. dag Når opsamling er slut køres ned gennem Tyskland, forbi Gudow ved den gamle zonegrænse og videre mod Berlin med passende pauser undervejs. Ankomst til Berlin til spisetid for indkvartering og middag. Udflugter Byrundtur, hvor vi kommer rundt til de store seværdigheder i Berlin. Vi kører til Treptow park, hvor vi skal ind og se mindesmærkerne for alle de russiske soldater der faldt i Berlin under 2. verdenskrig. Derefter fortsætter vi til Eastside galleri, der er et fredet stykke af muren som står med farverig graffiti som før murens fald. Vi gør holdt ved Gedächtnis kirche og Brandenburger Tor, ligesom vi oplever museumsøen og domkirken, hvor der også er mulighed for at besøge det berømte fjernsynstårn En sejltur gennem Berlin fra slotsbroen ved Charlottenborg en køn tur gennem Hansaviertel, Tiergarten, forbi Bellevueslottet og rigsdagen, museumsøen, domkirken, fjernsynstårnet og Nicolaiviertel gennem byens ældste sluse inden vi kommer til Märkischer Ufer. Derefter kommer vi ud og ser flugtmuseet ved Check Point Charlie. En aften kører vi lystur, så vi får set denne pulserende storby ved aftentide, og byens glitrende lyshav er et storslået syn fra kuplen på rigsdagen. Sidste dag Efter morgenmaden hjemrejse ad samme rute som på udturen med passende pauser undervejs, og inden vi kører over grænsen gøres ophold ved grænsekiosk, inden vi kører det sidste stykke hjem efter dejlige feriedage. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftenbuffet 1. dag og sluttende med morgenbuffet sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms. Entréer,sejltur, frokoster og drikkevarer.

21 Dresden 5 dage Ring for pris En rejse til en af de betydeligste kulturmetropoler i Tyskland med den maleriske beliggenhed ved Elben. Vi bor på Hotel Ibis Lilienstein som ligger i Prager Strasse, Dresdens gågadekvarter, - mere centralt kan vi ikke bo. Vi bor på dobbeltværelser med bad/toilet, tv og telefon. Her er restaurant, bar og elevator. 1. dag Turen går over grænsen, og med passende pauser undervejs køres ned gennem Tyskland. Vi er fremme ved hotellet til spisetid, og efter indkvartering mødes vi til en dejlig middag. Udflugter En smuk tur ad den saksiske vinvej langs Elben til sommerslottet Pillnitz. Vi går en tur i den smukke park og ser det gamle kameliatræ som har sit eget mobile drivhus og besøger orangeriet. Herfra til Pirna, hvorfra vi sejler med hjuldamper gennem de smukke landskaber forbi den berømte Basteiklippe. Bussen henter os i Königstein, og vi kører gennem saksisk Schweiz til Basteiklippen, som vind og vejr har formet til fantastiske skulpturer. En rundtur i Dresden, hvor vi først ser en film om genopbygningen af Frauenkirche, og dernæst kommer ind og ser den fantastiske kirke. Vi oplever Brülsche Terrasse, Fürstenzug og de uvurderlige kunstskatte i Grünes Gewölbe i Residenzschloss. Vi skal opleve Zwingers mange museer og Semper operaen, hvor vi får en rundvisning. En aften nyder vi middagen på en fyrstelig restaurant i midtbyen. Besøg i porcelænsbyen Meissen, med en rundvisning på fabrikken, besøg i det fantastiske museum og fabriksudsalget. Vi kommer forbi Yenidze, en gammel tobaksfabrik, bygget som en moské i maurisk orientalsk stil, og den nye VW fabrik som et flot modstykke til de barokke bygninger. 5. dag Hjemrejse med passende pauser undervejs. Vi gør holdt ved Fleggaard indkøbscenter, inden vi kører det sidste stykke over grænsen til vores hjemby. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftenbuffet 1. dag og sluttende med morgenbuffet sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.

22 Rhinen 5 dage Ring for pris En herlig rejse til vinbyen, Assmannshausen, som er kendt for sine gode rødvine. En dejlig by, som ligger med stejle vinmarker umiddelbart bag sig, og en herlig udsigt over Rhinen. Vi bor på Rheinhotels Germania og Lamm med gæstehus. Begge med elevator, restaurant og fortovsterrasse med udsigt over Rhinen. Vi indkvarteres på dobbeltværelser med bad/toilet, tv og telefon, og vi får en god forplejning. 1. dag Når opsamling er slut køres over grænsen, og med passende ophold undervejs køres turen sydpå gennem Hamborg og forbi Hannover og Frankfurt. Ankomst i Assmannshausen til sen aftensmad, og dernæst indkvartering. Udflugter En spændende bus og sejltur, hvor vi sejler fra Assmannshausen forbi den sagnomspundne klippe Lorelei til St. Goarshausen, hvor bussen venter for at køre os op på Lorelei. Derfra til det berømte Niederwalddenkmal, Germania, hvorfra der er en storslået udsigt over Rhinen, og hvorfra man har mulighed for at tage med svævebanen ned til byen. En heldagstur til det berømte punkt Deutsches Eck, hvor floderne Mosel og Rhinen løber sammen, og op langs Mosel til den gamle middelalderby Cochem, en dejlig handelsby med smalle stræder og gyder. Herfra ind over de smukke Hunsrückbjerge tilbage til Rhinen. En byrundtur til Rüdesheim med besøg i Weinbrandfabrikken Asbach Uralts besøgscenter. Drosselgasse skal vi også opleve ligesom det spændende St. Hildegard Kloster, som ligger midt i klostrets egne vinmarker. Der arrangeres en festlig aftentur med musik og dans, ligesom der bliver mulighed for en rigtig hyggelig aften med vinsmagning. 5. dag Efter tidlig morgenmad kører vi tilbage til Danmark med passende pauser undervejs. Efter ophold ved Fleggaard indkøbscenter, køres til vores hjemby. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftenbuffet 1. dag og sluttende med morgenbuffet sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.

23 Rügen 5 dage Ring for pris En rejse, hvor vi bor på Tysklands største ø, Rügen. Vi bor på Rügen, i Bergen, på hotel Ratskeller, et hyggeligt hotel centralt beliggende i byen, på dobbeltværelser med bad/toilet, telefon og sat. tv. 1. dag Udrejse via grænsen, og med passende pauser undervejsankommer vi sidst på dagen i Bergen for indkvartering og middag. Udflugter En tur til Kap Arkona, hvorfra man i klart vejr kan se helt til Møns Klint. Vi ser også Svantevit Vendernes Gud med 4 hoveder, og besøger fiskerbyen Witt, som ligger smukt ved foden af de imponerende klinter. Herfra til Jasmund Nationalpark med den berømte kongestol. Vi ser en film om stedet og nyder den flotte udsigt over kalkklinterne som visse steder er 161 m høje. Mulighed for en sejltur fra Sassnitz forbi de imponerende kridtklinter, som tager sig smukt ud fra søsiden. Et besøg i Prora besøgscenter, hvor vi får indtryk af Hitlers enorme byggeri af badehotel til arbejderklassen, kun 150 m fra vandet og næsten 5 km langt. Herefter til jagtslottet Granitz, i italiensk renæssancestil, indrettet som museum og fra det 38 m høje tårn er der en pragtfuld udsigt over området. En af øens hovedattraktioner er en tur med det historiske damplokomotiv Rasender Roland, så det skal vi også prøve. Hansestaden Stralsund er med Skt. Nikolai, Skt. Marien, Heiliggeistkloster og borgerhusene en juvel i mursten. Rådhuset med sin prægtige gavl er en af de smukkeste ikke religiøse bygninger i Nordtyskland. Byen er forbundet med Rügen via dæmningen Rügendamm og den nye højbro, indviet i dag Efter morgenmaden køres ad samme rute tilbage til Danmark med passende pauser undervejs. Efter ophold ved Fleggaard indkøbscenter før grænsen køres direkte til vore hjembyer efter dejlige feriedage på Tysklands største ø, Rügen. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmas sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.

24 Sauerland & Bad Berleburg 5 dage Ring for pris Sauerland er træbevoksede bjerge og bløde dale, rislende bække gennem små romantiske middelalderbyer. Vi bor på Parkhotel Olsberg, på dobbeltværelser med bad/ toilet, tlf., sat. Tv og balkon. Her er elevator, restaurant, bar, keglebane og swimmingpool. 1. dag Udrejse over grænsen, gennem Hamborg og via Lüneburger Heide forbi Hannover og gennem Paderborn med passende pauser undervejs. Straks efter ankomst indkvartering og derefter middag. Udflugter En køn tur gennem smukke landskaber til Bad Berleburg, Prinsesse Benedikte og Prins Richards hjemby. Vi får en rundvisning i slotsmuseet og går en tur i den smukke park som hører til slottet. Herfra til udsigtspunktet Kahler Asten, hvorfra der er en pragtfuld udsigt over det smukke område. En tur til bryggeriet Warstein, hvor vi kører med et lille tog rundt på hele bryggeriet, også i de hellige haller hvor øllet brygges, inden vi nyder friske smagsprøver. Herfra til Warstein drypstenshuler, vi får en rundvisning, og her er også en dyrepark med hjorte og vildsvin. En flot tur til Brilon, en virkelig smuk gammel by, som er kendt for sin historiske bykerne, og besøg hos et lokalt glasværk hvor vi ser hvorledes den glødende råmasse bliver forarbejdet. Der arrangeres festlig danseaften med live musik og hvad med et banko spil på tysk!!! og så skal vi have kåret bussens mester i keglespil. 5. dag Efter morgenmaden hjemrejse med passende pauser undervejs. Vi gør holdt ved Fleggaard Indkøbscenter, inden vi fortsætter tilbage til vores hjemby. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.

25 Tyrol Ischgl 8 dage Ring for pris En rejse til Tyrol med storslået alpenatur og hyggelige bjergbyer. Vi bor på 4 stjernede Hotel Ischglerhof, midt i Ischgl, som ligger i 1400 m højde, på dobbeltværelser med bad/toilet, føntørrer,radio, telefon, tv og værdiboks, og der er elevator, kælderbar, sauna, svimmingpool og hyggelig restaurant og opholdslokale. 1. og 2. dag Udrejse med mellemovernatning i området omkring Kassel. Næste dag fortsættes til Füssen, og gennem de smukke bjergegne med Tysklands højeste bjerg, Zugspitze, inden vi sidst på eftermiddagen når Ischgl til indkvartering og aftensmad. Udflugter En rigtig slappe af dag, hvor vi hygger os i byen og tager svævebanen op over byen og ser den smukke dal for foden af os, og måske er vi heldige at se en gemse eller et murmeldyr! Det er fornuftigt at have gode travesko og en lun trøje med. Vi skal også på en tur til den lille toldfrie stat Samnaun, som er beliggende i Schweiz, men ligger med grænser til den italienske og østrigske grænse. En tur ad Silvretta Hochalpenstrasse, en utrolig smuk alpevej, lukket om vinteren, og hvor vi selv om sommeren kan opleve snevejr. Vi ser den opdæmmede Silvretta Stauseee og Vermunt Stausee, og vi kommer gennem et utal af hårnålesving og smukke alpepas, og gennem typiske tyrolerlandsbyer. En udflugt til Tyrols hovedstad Innsbruck, hvor vi bl.a. skal se Rundgemälde, Det gyldne Tag, Hofburg og Triumfbuen, alle store seværdigheder i byen. Vi oplever også den olympiske skihopbakke på denne spændende tur. Der arrangeres også en festlig tyroleraften under opholdet i Ischgl. 7. og 8. dag Hjemrejse med mellemovernatning i nærheden af Kassel. Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms.

26 I den søde juletid I den forventningsfulde tid op mod jul kan vi foreslå forskellige destinationer som er særdeles velegnede med gode tratitionsrige julemarkeder hvor man kan købe alskens lækkerier fra nødder og chokolade til glühwein og stollen. Harzen: Med julemarked i Goslar, Wernigerode og Celle Dresden: Med Tysklands ældste julemarked på Altmarkt 3 Hansestæder: Med julemarked i Wismar, Schwerin og Lübeck Lüneborg: Med julemarked i Hamborg, Celle og Lübeck Berlin: Med flere forskellige julemarkeder rundt i byen Barlinek: Julehandel til billige penge Adventsrejse Nordtyskland: 2 dage hvor vi oplever julemarked i Kiel og i Lübeck. Overnatter i Bad Oldesloe på dejligt hotel på dobbeltværelser med bad og toilet, og nyder en lækker tre retters middag med efterfølgende hyggeligt samvær og musik og dans og en dejlig morgenmad inden afgang. Alt dette kan vi tilbyde til en pris af kun 985,- kr. Tillæg for eneværelse 125 kr.

27 Øvrige programmer: Udflugtskatalog: Hvert år i marts udkommer vores store udflugtskatalog med forskellige udflugter til udflugtsmål i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Alle udflugtsmål som kan køres for foreninger på en dato der passer ind i netop jeres program. Ring blot og forhør jer. Underholdningsprogram: En til to gange om året udkommer et underholdningskatalog, med et udbud af ture som spænder vidt. Det kan være til cirkusrevyen eller sønderborgrevyen, eller måske til en koncert i Koncerthuset. Turen går også til Arena Kiel når der bydes på gode koncertnavne dér, eller vi tager turen til Det Ny teater og ser en god forestilling. Der er noget for alle. Klapborde, avisnet og fodstøtter Ekstra god benplads i vores 4 stjernede busser. Om lidt er kaffen klar.

28 Frørup Rejser ApS Frørup Byvej 19 a, 5871 Frørup Tlf.: Fax.: info@froruprejser.dk Telefontid hverdage Lørdage, søn- og helligdage

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Danmark Tyskland Sverige England Østrig Polen BUSREJSER. Frørup Rejser. Busture til mange destinationer

Danmark Tyskland Sverige England Østrig Polen BUSREJSER. Frørup Rejser. Busture til mange destinationer 2013 Danmark Tyskland Sverige England Østrig Polen BUSREJSER Frørup Rejser Busture til mange destinationer Indholdsfortegnelse: Polen: Barlinek 5 dage side 4 Polen: Krakow 7 dage side 5 Østrig: Tyrol/Ischgl

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Polen - Szklarska Poreba

Polen - Szklarska Poreba Polen - Szklarska Poreba Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter Vidunderlig natur i Vestpolen Det dejlige Hotel Las m. bl.a. swimmingpool Små, hyggelige udflugter

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 15.05.2020 4.195,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Gode udflugter med lokal guide Hotel Abildgaard god mad og flot

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Sort Sol og Sydvestjylland

Sort Sol og Sydvestjylland Sort Sol og Sydvestjylland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Oplev Danmarks ældste by Ribe Vi bor på hyggelige hotel Ballumhus Rundtur på Rømø Sort Safari

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

Tyskland Polen Danmark Sverige Tjekkiet Finland England. Grupperejser. Frørup Rejser. Busture til mange destinationer

Tyskland Polen Danmark Sverige Tjekkiet Finland England. Grupperejser. Frørup Rejser. Busture til mange destinationer 2014 /1 4 Tyskland Polen Danmark Sverige Tjekkiet Finland England Grupperejser Frørup Rejser Busture til mange destinationer Til foreninger og grupper Det er med stor fornøjelse, at vi præsenterer det

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Harzen - Semino Rossi Open Air

Harzen - Semino Rossi Open Air Harzen - Semino Rossi Open Air Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer

Læs mere

Danmark Tyskland Sverige Holland Østrig Polen Finland Estland BUSREJSER. Frørup Rejser. 41 års erfaring med busrejser i 2016

Danmark Tyskland Sverige Holland Østrig Polen Finland Estland BUSREJSER. Frørup Rejser. 41 års erfaring med busrejser i 2016 2016 Danmark Tyskland Sverige Holland Østrig Polen Finland Estland BUSREJSER Frørup Rejser 41 års erfaring med busrejser i 2016 Velkommen på Busferie i 2016 Det er med stor fornøjelse, at vi hermed præsenterer

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på Oplev dejlige Danmark... med Forslag til 1-dagsture 2017 For yderligere information: Ring på 98 92 86 46 Oplev dejlige Danmark... med Rømø/Sylt/Tyskland Torsdag 4. maj + Tirsdag 30. maj Tag med til skønne

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Nordpolen Gdansk. Højdepunkter. Afrejse: Hjemkomst: Varighed: 7 dage Afrejse fra (Bus): Fyn, Jyl., Sjæ. Pris fra: 4.

Nordpolen Gdansk. Højdepunkter. Afrejse: Hjemkomst: Varighed: 7 dage Afrejse fra (Bus): Fyn, Jyl., Sjæ. Pris fra: 4. Nordpolen Gdansk Afrejse: 23.08.2020 Hjemkomst: 29.08.2020 Varighed: 7 dage Afrejse fra (Bus): Fyn, Jyl., Sjæ. Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Historiske Gdansk med lokal guide Kanalsejlads over land og

Læs mere

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Rhinen - Rüdesheim Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Udsigten over Rhinen Troldkvinden Loreley Rüdesheims legendariske Drosselgasse Godt vinbondebesøg - både

Læs mere

Grupperejser. Frørup Rejser. Busture til mange destinationer. Tyskland Polen Danmark Sverige Italien Østrig Kroatien.

Grupperejser. Frørup Rejser. Busture til mange destinationer. Tyskland Polen Danmark Sverige Italien Østrig Kroatien. 2015 Tyskland Polen Danmark Sverige Italien Østrig Kroatien Grupperejser Foto: Traveler100 Foto: Denmarkmediacenter Foto: sortsafari.dk Frørup Rejser Busture til mange destinationer 1 Til foreninger og

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Mosel - Cochem. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Mosel - Cochem. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Mosel - Cochem Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Cochem top 3 by ved Mosel Sejltur på Mosel Køretur langs Moselpromenaden ****Hotel lige ved Moselfloden Festaften

Læs mere

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Celle har dansk historie Smuk og velbevaret by Komfortabel køreafstand fra Danmark. Side 1 af 5 Celle Celle dukker

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Greifswald, Rügen, Usedom

Greifswald, Rügen, Usedom Greifswald, Rügen, Usedom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Sejltur ved Rügens kridtkyst Prora feriekomplekset Universitetsbyen Greifswald Ferieøen Usedom

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Wyndham Garden Bad Malente Dieksee Nyd en afslappende ferie på wellnesshotel med god beliggenhed ned til Dieksee

Wyndham Garden Bad Malente Dieksee Nyd en afslappende ferie på wellnesshotel med god beliggenhed ned til Dieksee Wyndham Garden Bad Malente Wyndham Garden Bad Malente Hotellet kan ikke ligge meget bedre ned til! Introduktion Helt ud til vandet ved ligger det 4-stjernede Wyndham Garden. Med en beliggenhed midt i naturparken

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

JUL & NYTÅR 2011. Frørup Rejser

JUL & NYTÅR 2011. Frørup Rejser JUL & NYTÅR 2011 Frørup Rejser Velkommen på jule og nytårsrejse 2011 Det er med stor fornøjelse vi hermed kan byde velkommen på jule og nytårsrejser i 2011. Vore ture er arrangeret med jule- og nytårstraktement,

Læs mere

Danmark Tyskland Sverige Holland Østrig Polen Finland Tjekkiet BUSREJSER. Frørup Rejser. Busture til mange destinationer

Danmark Tyskland Sverige Holland Østrig Polen Finland Tjekkiet BUSREJSER. Frørup Rejser. Busture til mange destinationer 2014 Danmark Tyskland Sverige Holland Østrig Polen Finland Tjekkiet BUSREJSER Frørup Rejser Busture til mange destinationer Indholdsfortegnelse Velkommen Side 3 Østersøkryds Stockholm & Helsinki 4 dage

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Polske Perler. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Polske Perler. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Polske Perler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 09.08.2020 20.08.2020 9.895,- Højdepunkter Et fabelagtigt godt indhold i behageligt tempo Oplev Krakow og Warszawa Masurien og middelalderborgen

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Danmark - Tyskland - Sverige - Holland - Østrig - Polen - Finland - Italien - Kroatien BUSREJSER. Frørup Rejser. 40 års jubilæum i 2015

Danmark - Tyskland - Sverige - Holland - Østrig - Polen - Finland - Italien - Kroatien BUSREJSER. Frørup Rejser. 40 års jubilæum i 2015 2015 Danmark - Tyskland - Sverige - Holland - Østrig - Polen - Finland - Italien - Kroatien BUSREJSER Frørup Rejser 40 års jubilæum i 2015 Indholdsfortegnelse Velkommen Side 3 Tranedans i Sverige 3 dage

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Vinmarker og middelalderbyer Kultur og historie Vinruten Strasbourg Side 1 af 6 15.09.2019 21.09.2019 4.695,- Alsace-Strasbourg

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Bornholm, 5 dage september 2019

Bornholm, 5 dage september 2019 Bornholm, 5 dage Alt det bedste af skønne Bornholm Klippeøen Bornholm er Danmarks dejligste ferieø og velsignet med flere solskinstimer end resten af landet, så der er ikke noget at sige til, at mange

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

Krakow. www.ringe-og-omegns-biavlerforening.dk v. Jes Rasmussen - Tlf. 62 29 13 35 AFREJSE DEN 22. APRIL 2014-9 DAGE

Krakow. www.ringe-og-omegns-biavlerforening.dk v. Jes Rasmussen - Tlf. 62 29 13 35 AFREJSE DEN 22. APRIL 2014-9 DAGE Krakow AFREJSE DEN 22. APRIL 2014-9 DAGE KULTURPERLEN KRAKOW - ENESTÅENDE BJERGLANDSKABER At vandre gennem Krakows smalle gader er som at træde tilbage i historien. Her står de smukke borgerhuse uberørt

Læs mere

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Østrig og Istrien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Historiske Hotel Mozart i Bad Gastein Oplev Hitlers Ørnerede Besøg Termalbadene i Bad Gastein Udflugt til

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Hotel Quedlinburger Hof

Hotel Quedlinburger Hof Hotel Quedlinburger Hof Hyggelige Hotel Quedlinburger Hof er klar til at imod jer. Introduktion Hotel Quedlinburger Hof har en skøn beliggenhed i middelalderbyen Quedlinburg, som er på UNESCOs verdensarvsliste,

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Hotel Stadt Hamburg ligger centralt i Friedrichstadt. Hotellet har en hyggelig terrasse, hvor I kan slappe af efter en lang dag.

Hotel Stadt Hamburg ligger centralt i Friedrichstadt. Hotellet har en hyggelig terrasse, hvor I kan slappe af efter en lang dag. Hotel Stadt Hamburg I bor på det hyggelige Hotel Stadt Hamburg, som blev bygget helt tilbage i 1806. På det familiedrevede hotel finder I en fin atmosfære og I kan straks mærke sjælen. Det lille hotel

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.295,- Højdepunkter Det azurblå Adriaterhav **** hotel i Rabac m. én drikkevare til middagen inkl. Postojna Grotten

Læs mere