Qivi. Nyhedsbrev fra Det Grønlandske Hus i Aarhus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Qivi. Nyhedsbrev fra Det Grønlandske Hus i Aarhus"

Transkript

1 Qivi Nyhedsbrev fra Det Grønlandske Hus i Aarhus Nr. 2, april årgang Museet i Maniitsoq Det Grønlandske Hus Dalgas Avenue Aarhus C

2 Udstillinger og arrangementer Maleriudstilling 4. maj 3. juni: Fernisering torsdag d. 30. april kl Alle er velkomne. Bodil Berg er billedkunstner, kunstterapeut, kranio-sakral terapeut og underviser. Hun har gennemført årskursus på Grafisk Skole samt i alt år på billedkunstlinien og modelleringslinen på Kunstakademiet i Vestergade. Hun har tidligere arbejdet overvejende med akvarel "vådt-i-vådt" og slørmaling inspireret af Goethes farvelære. Aktuelt afprøves olie på lærred med de nordiske lande som inspirationskilde: sjælestemninger ud fra naturen. Men også andre rejser inspirerer: Spanien, Grækenland, Tyrkiet og Kina. Udstillingen kan ses i Det Grønlandske Hus på hverdage kl Koncert med Simon Lynge mandag d. 8. maj kl. 9.30: Det glæder os, at Simon Lynge endnu engang vil give koncert i Det Grønlandske Hus i Aarhus. Billetter til koncerten koster kr. 50,-, og de sælges i butikken i Det Grønlandske Hus.

3 Nyt fra uddannelsesvejlederne Tutorer søges Til sommer kommer der nye studerende fra Grønland til Aarhus, og vi søger derfor tutorer, som selv har stået i samme situation: Ny i byen, ny tilværelse, nye venner, nye vaner osv. Hvis du kunne tænke dig, at være tutor til vores introdage d. 6. og 7. august, skal du kontakte en af os vejledere. Mentorer søges Vi forventer at kunne tilbyde en mentorordning for de studerende, som starter på Aarhus Universitet til august. Vi søger derfor mentorer, som har tid og lyst til at mødes med en, højest to, mentees én gang om ugen i tre måneder. Arbejdet aflønnes med kr..000 pr. måned. Vi ved endnu ikke helt sikkert, hvilke uddannelser der vil blive omfattet af mentorordningen. Kontakt uddannelsesvejlederne i Det Grønlandske Hus, hvis dette er noget for dig. Nye studerende i Region Midtjylland 205 Vi har nu modtaget årets høst af ansøgninger om at starte på en uddannelse i Region Midtjylland, og på nuværende tidspunkt er der følgende ansøgere: Adgangskursus til ingeniør Adgangskursus til maskinmester Administrationsøkonom Antropologi Arkitekt Bioanalytiker 4 Bygningskonstruktør 2 Data & Kommunikation Datamatiker 2 Diplomingeniør, bygning Diplomingeniør, byg- Elektriker ningsdesign Ernæring & Sundhed Finansøkonom Fitnessinstruktør Film- og TV produktion Flymekaniker Fransk Fysioterapeut 4 Gastronom Geoscience 4 Gymnasial supplering 6 Gymnasium 5 Handelsøkonom 2

4 HF 3 HG IT-didaktik IT-teknologi Jura 2 Karakteranimator Kunstakademiet 2 Laborant Procesteknolog Lingvistik Maskinmester 4 Matematik-økonomi Medicin 3 Miljøteknolog Molekylær medicin 2 Musikalsk grundkursus Musikvidenskab Psykologi 6 Pædagog Kandidat i pædagogik Kandidat i pædagogisk psykologi Serviceøkonom Smed Socialrådgiver Struktør Sygeplejerske 2 Tandlæge Tandplejer 2 Uddannelsesvidenskab Webintegrator Økonomi Uafklaret uddannelsesønske 3 I alt 23 ansøgninger på nuværende tidspunkt. De fleste er ansøgere fra Grønland, men der er også studieskiftere og igangværende GSK ere. Af erfaring ved vi, at ikke alle starter. Nogle bliver optaget på andre uddannelser, nogle trækker deres ansøgninger tilbage, og nogle bliver ikke optaget. Den årlige feriefrirejse Det er på tide at bestille sommerferierejse, hvis du ikke har brugt din årlige feriefrirejse for skoleåret endnu, og vil bruge den til sommer. Du skal selv booke din billet hos Grønlands Rejsebureau i København deres telefonnummer er: (derefter skal du trykke ). Du skal huske at sende ansøgningsskemaet om rejse til din vejleder i Det Grønlandske Hus, inden du bestiller rejsen. Billetten skal være bestilt senest 4 uger inden afrejsen, og der skal bestilles returbillet. Du kan læse mere om reglerne for ferierejser, om transport til Kastrup lufthavn og om mulighederne for hotelovernatning på hvor du også finder ansøgningsskemaet om rejse. Vejledernes ferieplaner Vi skiftes til at holde ferie, så der hele sommeren vil være mindst én uddannelsesvejleder på arbejde i Det Grønlandske Hus.

5 Hanne holder ferie fra d.. til d. 7. maj samt fra d. 3. til d. 9. august. Mette holder ferie fra d. 29. juni til d. 20. juli Anne holder ferie fra 29. juni til d. 6. juli Sommerferiejobs i Grønland Kommune Kujalleq tilbyder studierelevante sommerferiejobs for studerende, som er hjemmehørende i kommunen. Se mere på Held & lykke med eksamen og god sommerferie! Kammak D.. maj flytter Kammak fra Bruunsgade til adressen Spanien 6 A,. sal, 8000 Aarhus C. Åbningstid i Trige Parken: Onsdag kl Besøgstjenesten Besøgstjenesten er et tilbud til alle, der føler sig isolerede, svage, syge, ensomme og ældre bosat i Region Midtjylland. Grønlændere, som af forskellige grunde ikke selv ser sig i stand til at opsøge fællesskaber eller steder, hvor grønlandsk kultur udfolder sig. De frivillige besøgsvenner kommer hos deres besøgsmodtager ca. én gang om ugen i et par timer, gerne en fast dag. Transportudgiften dækkes af Det Grønlandske Hus. Besøgsmodtageren og besøgsvennen aftaler selv hvad der skal ske, når besøgsvennen er der. Hvis du ønsker at blive besøgsven eller få besøg er du velkommen til at kontakte Det Grønlandske Hus i Aarhus, Benigne Fleischer på tlf.:

6 Aktivitetsudvidelse og udbygning af Det Grønlandske Hus Der er et udtalt behov for en udbygning af Det Grønlandske Hus, som kan rumme større arrangementer. De seneste 0 år har befolkningstilvæksten af grønlændere i Region Midt været på 20 procent. Det grønlandske foreningsliv i og omkring Aarhus er rigt og mangfoldigt med studenterforeningen Avalak, Fodboldklubben Amarok FC, Klub 94, Kajak og Iserfik Nutaaq som de mest fremherskende. Behovet for et lokale med plads til kulturarrangementer og andre pladskrævende aktiviteter er et brændende ønske fra såvel Hustes og foreningernes side. Huset fremstår smukt og repræsentativt og løser de daglige opgaver på bedste vis; men ønskerne er mange fra foreningernes side. Bedre plads til møder og kulturelle aktiviteter med et fortællested og et sted som tydeligt afspejler den grønlandske kultur samt en café og større køkkenfaciliter og generelt en mere handicapvenlig bygning og toiletforhold er blot nogle af ideerne. Huset har derfor iværksat en proces som meget gerne skulle munde ud i en tilbygning på den nuværende adresse på Dalgas Avenue 52. Aarhus Kommune som ejer huset ser umiddelbart ikke noget problem i en sådan udvidelse; men der skal selvfølgelig søges om tilladelse til det og endelig men endnu vigtigere, skal der også findes den nødvendige økonomi, før udbygningen kan blive en realitet. En smuk og ikke helt umulig tanke kunne være en indvielse samtidig med at Aarhus i 207 er kulturby.

7 Forventet tidsplan: Forår 205: Afdækning af behovet hos de lokale foreninger Drøftelse med politisk niveau i Aarhus Kommune Skitsetegning til udbygning Ansøgning om tilladelse til opførelse af en kultur- og aktivitetslokale Efterår 205: Arkitekttegninger udformes Budget og økonomiberegninger foretages Udformning af fondsansøgninger og partnerskaber Forår 206: Projektet påbegyndes 207: Kultur- og aktivitetslokalet indvies i forbindelse med Kulturby 207 I realiseringen af projektet er alle de lokale grønlandske foreninger meget vigtige samarbejdspartnere, da det er dem der skal fylde den kommende udvidelse med liv og aktiviteter. Derudover forventer vi støtte fra Aarhus Kommune, Selvstyret og der vil også blive søgt om økonomisk støtte hos relevante fonde. Lukkedage Jørn Holbech Det Grønlandske Hus holder lukket: Fredag d.. maj, torsdag d. 4. maj, fredag d. 5. maj, mandag d. 25. maj og fredag d. 5. juni. Fra mandag d. 5. juni til mandag d. 7. august er åbningstiderne: Kontorer kl , og butikken kl

8 Operakoncert med Ida Heinrich og Josef Lund Josefsen Søndag d. 7. juni kl i Det Grønlandske Hus Ida Heinrich er uddannet som klassisk solist ved Söngskolinn i Reykjavik; var hun ansat som musik- og grønlandsklærer ved Nuuk Internationale Friskole, og siden 204 har hun været selvstændig som operasanger og sanglærer. Josef Lund Josefsen er også uddannet som klassisk sanger ved Söngskolinn i Reykjavik. Han har holdt mange koncerter, og undervist i sang mange steder i Grønland, hvor han har arbejdet med kor, skoler, gymnasier og andre institutioner. Jim Milne akkompagnerer Ida og Heinrich på klaver; Jim har bl.a. været adjunkt ved Ilinniarfissuaq, og har siden 989 ledet Takanna nipilersornermut ilinniusiorfik. Han er også aktiv komponist, og har fungeret som komponist for Det Nordiske Kvindekor. Billetter sælges i Det Grønlandske Hus. Pris: Kr. 75,-

9 Klub 94 holder forårsfest Klub 94 holder forårsfest fredag den 8. maj 205 fra kl i Det Grønlandske Hus. Vi laver forskelligt grillmad, og vin, øl og vand kan købes. Kaffe/te med dejlig hjemmebagt grønlandsk kage. Pris pr. person: 50,00 kr. Tilmelding til Det Grønlandske Hus senest 7. maj på tlf.: Efter sommerferien mødes Klub 94 igen d. 9. september.

10 Aasivik september De grønlandske foreninger Nanoq, Neriuut, Kajak, Agpa, Kilitaq, Unaaq, Iserfik Nutaaq, Tasermiut, Naasunnguaq, Klub 94 og Det Grønlandske Hus i Aarhus byder alle interesserede velkommen til Aasivik fra fredag 4. september til søndag 6. september 205. Du er også velkommen til at deltage bare én af dagene. Fredag: Kl kl kl Lørdag: kl kl kl kl kl kl kl Kl Kl Søndag: kl kl kl kl..00 kl kl Ca. tider! Velkommen til Aasivik Fællesspisning af medbragt mad Bål/snobrød og sang for alle Morgenmad Flaget hejses og åbning af Aasivik med fællessang Rundbold for alle Husflid, male på lærred, ansigtsmaling, grønlandske lege og høvdingebold Fællesspisning af medbragt mad Fortsat husflid, male, grønlandske lege, resten af eftermiddagen Sunds Sø. Husk badetøj! Pandekager og sang Fællesspisning Forskellige arrangementer bl.a. Miss Aasivik 205, auktion og Scenen er din Morgenmad Det Grønlandske Hus giver morgenmad Morgenandagt v. Præst Oline Bertelsen Evaluering af Aasivik Fællesspisning Fælles oprydning i hytten Aasivik lukkes. Flere oplysninger om Aasivik findes på vores hjemmeside

11 Fra foreningerne Gør maj sund Foreningen Kajak, Iserfik Nutaaq, Klub 94 og Det Grønlandske Hus arrangerer en dag med sundhed i focus. Lørdag den 30. maj 205 fra kl i Det Grønlandske Hus. Kom og deltag til en sjov dag med sport, leg og boder. Hele dagen kan man prøve Inuit Games og der vil være en stue med informationer om sund krop og økologi. Kilitaq, Skive Onsdag d. 6. maj kl. 8.30: Spilleaften. Der satses på udendørs spil. Kilitaq sælger kaffe og kage. Sted: Houlkær Kirke, Odshøjvej 7, 7800 Skive. Ansvarlige: Sofie N. og Regine Søndag d. 24. maj kl. 3.00: Fællesspisning hos Lena og Andreas, Vindelevgård 65, 7830 Vinderup. Sidste tilmelding d. 7. maj til Andreas på tlf eller Lena på tlf Tirsdag d. 6. juni kl. 2.00: Koncert med Lars Lilholt i Karup. Sæt x i kalenderen til en hyggelig dag med kræmmermarked og koncert. Indbydelse følger med nærmere info. Ansvarlig: Bestyrelsen Onsdag d. 2. august kl. 8.00: Velkomst Qasigiannguarmiuaqqat. Sted: Nørre Ramsingvej 2, 7860 Spøttrup

12 Grønlands nationaldag Hermed program for Grønlands nationaldag, dog med forbehold for ændringer. Kl Kl Kl..00 Kl..30 Kl Flaghejsning og fællessang: Nuna asiilasooq Herefter en kort andagt ved pastor Oline Berthelsen Brunch med bl.a. lækre fiskeprodukter sponseret af Royal Greenland Nationaldagstale v/ rådmand Thomas Medom Banko Frokost v/ foreningen Kajak Kajakkoret medvirker om formiddagen. Butikken vil være åben et par gange hhv. om formiddagen og om eftermiddagen. Nationaldagens program slutter kl. 6.00, og inden vi går hver til sit, tages flaget ned. Arrangementet er alkoholfrit. Redaktion: Hanne Vestermark Mejer. Qivi udsendes næste gang i slutningen af august

CHECK-IN hos De Grønlandske Huse

CHECK-IN hos De Grønlandske Huse CHECK-IN hos De Grønlandske Huse København Aalborg Aarhus Odense På uddannelse i Danmark Indholdsfortegnelse Uddannelse i Danmark... 3 Dine rettigheder og pligter... 4 Økonomi... 5 Bolig i Danmark... 7

Læs mere

CHECK-IN hos De Grønlandske Huse

CHECK-IN hos De Grønlandske Huse CHECK-IN hos De Grønlandske Huse København Aalborg Aarhus Odense På uddannelse i Danmark Indholdsfortegnelse Uddannelse i Danmark... 3 Dine rettigheder og pligter... 4 Økonomi... 5 Bolig i Danmark... 7

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 4. Juli 2008 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

Qivi. Nyhedsbrev fra Det Grønlandske Hus i Aarhus

Qivi. Nyhedsbrev fra Det Grønlandske Hus i Aarhus Qivi Nyhedsbrev fra Det Grønlandske Hus i Aarhus Nr.1, januar 2014 16. årgang Det Grønlandske Hus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C 86 11 02 88 www.groenlandskehus.dk aarhus@glhus.dk Fra foreningerne Kajak,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 13. Beskæftigelse. Uddannelse. Trivsel. Sport Og Motion. Sundhed. Børn/Unge. Beboernetværk. Familie. Inddragelse Og Demokrati.

Nyhedsbrev nr. 13. Beskæftigelse. Uddannelse. Trivsel. Sport Og Motion. Sundhed. Børn/Unge. Beboernetværk. Familie. Inddragelse Og Demokrati. Læs hvad der bl.a. sker i Sønder - og Korskærparken Nyhedsbrev nr. 13 Beskæftigelse Og Uddannelse Trivsel Og Sundhed Sport Og Motion Børn/Unge Og Familie Beboernetværk Inddragelse Og Demokrati Kultur Og

Læs mere

Sommertur til BonBon-Land lørdag den 17. august 2013 Se også side 4 og side 30

Sommertur til BonBon-Land lørdag den 17. august 2013 Se også side 4 og side 30 BEBOERBLADET Kongevænget HILLERØD ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Så er vi klar til BONBON-LAND turen Et kæmpe vandområde på 550 m 2 og en stor vandborg med 10 rutsjebaner med navnet Pelle Piratsprøjt er BonBon-Lands

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN Kurser Foredrag Debat WWW.KURSERKBH.DK Pjecen er udgivet af Aftenskolernes Samråd i København. Se mere på www.kurserkbh.dk Layout og tryk: Eks-Skolens Trykkeri ApS Tak til Københavns

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 6 ~ Nr. 2. Marts 2007 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark De, der drog ud AVALANNERIT - om grønlandske studerende i Danmark Jeg trives, hvor jeg bor, men jeg savner mit hjem i det kolde nord (frit efter Natasja) De, der drog ud - AVALANNERIT 1. udgave, 2. oplag,

Læs mere

16. årgang Nr. 3 september 2012

16. årgang Nr. 3 september 2012 16. årgang Nr. 3 september 2012 Mad & Motion 2012 2 // Mad & Motion Nr. 3 september 2012 Saltvig Skovhuse Stokkemarke Abed Tjennemarke Keldernæs Blans Havlykke Sørup Rersnæs Nørreballe Pårup Østofte Erikstrup

Læs mere

LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM

LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM ISSN 0909-5128 huntingtons.dk 29. årgang Juni 2012 Nr. 2 LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM Landsforeningen Huntingtons Sygdom huntingtons.dk nr. 2/12 1 Indhold Formanden har ordet... 3 Rundt om HS 2012:

Læs mere

10. KLASSE. Sct. Jørgens Skole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN

10. KLASSE. Sct. Jørgens Skole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN 10. KLASSE 2013 2014 I Sct. Jørgens Skole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN Til dig og dine forældre Om kort tid afslutter du 9. klasse. I hæftet Ungdomsuddannelser 2013 kan du læse om de mange muligheder,

Læs mere

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA PROGRAM Skoleåret 2010-11 Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENING! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til

Læs mere

ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS TANDLÆGESKOLE

ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS TANDLÆGESKOLE Rushåndbogen 2012 2 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE...1 FORORD...2 STUDIESTARTEN...3 INTRODUKTIONS FORLØBET...4 INTRODUKTIONS DAGENE...5 PROGRAM FOR INTRODUKTIONSDAG 1...6 PROGRAM FOR INTRODUKTIONSDAG

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS September 2012

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS September 2012 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS September 2012 Frivilligmarked 2012 i Aalborg Fejring af frivillige, swingende jazzmusik, taler og prisoverrækkelser Lørdag den 25. august blev der for 17. gang afviklet Frivilligmarked

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og historie Med denne

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have Gerlevvej 3 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 10 01 E-mail: 37344@buf.kk.dk 1 Inholdsfortegnelse Inholdsfortegnelse... 2 Kære forældre... 3 Børnehusets ansatte... 4 Børnehusets

Læs mere

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår.

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår. Nyt fra skolelederen Sommerferie en tid mellem to skoleår. Midt i travlheden med planlægningen af det nye skoleår skal der også være tid til at kigge lidt tilbage på det netop overståede skoleår. En egentlig

Læs mere

2. halvår 2014-42. årgang. Hold da op, hvor er vi mange! Læs lederen side 3

2. halvår 2014-42. årgang. Hold da op, hvor er vi mange! Læs lederen side 3 Aktiv Nyt 2. halvår 2014-42. årgang Hold da op, hvor er vi mange! Læs lederen side 3 I huset er også: KlostergadeCentret Klostergade 37 8000 Aarhus C Tlf.: 86 19 25 30 Koordinator Lise Legarth ll@klostergade.dk

Læs mere

Qivi. Nyhedsbrev fra Det Grønlandske Hus i Aarhus

Qivi. Nyhedsbrev fra Det Grønlandske Hus i Aarhus Qivi Nyhedsbrev fra Det Grønlandske Hus i Aarhus Nr. 2, marts 2011 13. årgang Det Grønlandske Hus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C 86 11 02 88 www.groenlandskehus.dk aarhus@glhus.dk Udstillinger og arrangementer

Læs mere

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 Forsidebillede fra sidste års Marathondøgn udfordringskamp mellem borgmesteren og Øresund Tennis 1. single, Henrik KC. Vi har lovet, at det forbliver en hemmelighed,

Læs mere

MARGRETHEKIRKEN. Kirkeblad for Margrethe sogn. Aalborg. September, oktober, november 2014. 36. årg.. Nr. 4

MARGRETHEKIRKEN. Kirkeblad for Margrethe sogn. Aalborg. September, oktober, november 2014. 36. årg.. Nr. 4 I dette blad: - Præsentation af ny præst - Høstgudstjeneste MARGRETHEKIRKEN Kirkeblad for Margrethe sogn. Aalborg. September, oktober, november 2014. 36. årg.. Nr. 4 Nye rammer for konfirmationsforberedelse

Læs mere

0110110010ÆRLIG101000110010 01100100000DIGITALT11011101

0110110010ÆRLIG101000110010 01100100000DIGITALT11011101 Aktiv Nyt 1. halvår 2014-42. årgang 0110110010ÆRLIG101000110010 01100100000DIGITALT11011101 TEMA-NUMMER OM DIGITALISERINGEN Også i dette nummer: NYE VISIONER GENERALFORSAMLING SØNDAGSFROKOST TELEFONKÆDER

Læs mere

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for januar & februar Mød os på Facebook Julebowling Hjerneugen Selvhjælpsgrupper Bestyrelsesberetning Referat fra Generalforsamlingen Hovedtropperne

Læs mere

ulf nyt 15. ÅrGAnG nummer 2 APrIL 2011 T E M A : Børn - s ide 5

ulf nyt 15. ÅrGAnG nummer 2 APrIL 2011 T E M A : Børn - s ide 5 M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D ulf nyt 15. ÅrGAnG nummer 2 APrIL 2011 T E M A : Børn - s ide 5 Havnegade 3, 1. sal, 7100 Vejle Tlf. 75 72 46 88.

Læs mere

Juni 2001 Nr.5 /25.årgang

Juni 2001 Nr.5 /25.årgang Juni 2001 Nr.5 /25.årgang Indhold side Kommentar Svenstrup Vandværk 2 Indleveringsfrist 2 Redaktion & Kontaktudvalg 2 Ringridning 3 Hjortspringskolen Flagdage 4 6. klasses tur 4 Forårskoncert 5 Skolebussen

Læs mere

Juni 2014 Årgang 24. Læs også om: Thuriner-træf Smagen af Fyn på øen Nye ansiger på Thurø Camping - 70 år med l hombre på Thurø

Juni 2014 Årgang 24. Læs også om: Thuriner-træf Smagen af Fyn på øen Nye ansiger på Thurø Camping - 70 år med l hombre på Thurø Juni 2014 Årgang 24 Læs også om: Thuriner-træf Smagen af Fyn på øen Nye ansiger på Thurø Camping - 70 år med l hombre på Thurø Helt i hegnet eller.. 12-13 4-5 15 Thuriner-træf - nu med pølsevogn... 4-5

Læs mere

Sogneblad ØRTING-FALLING

Sogneblad ØRTING-FALLING Sogneblad ØRTING-FALLING SOMMER 2015 Sogneindsamlingen 9. marts Igen i år havde vi fået frivillige til at stå for indsamlingen til Folkekirkens Nødhjælp her i vores sogne. Der var desværre ikke så mange

Læs mere

Gellerup.nu. Berit ny i Laden. Amal - ny ambassadør. Magasinet for Gellerupparkens og Toveshøjs beboere. Allan til tops med lektiehjælp

Gellerup.nu. Berit ny i Laden. Amal - ny ambassadør. Magasinet for Gellerupparkens og Toveshøjs beboere. Allan til tops med lektiehjælp t skræppebladet Vi er en del af Skræppebladet Amal - ny ambassadør 3 Allan til tops med lektiehjælp 3 Berit ny i Laden Gellerup.nu 10 l Magasinet for Gellerupparkens og Toveshøjs beboere Adnan fik fritidsjob

Læs mere