NUMMER 7 MAJ 2013 VELKOMMEN TILBAGE I SKOLEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NUMMER 7 MAJ 2013 VELKOMMEN TILBAGE I SKOLEN"

Transkript

1 k o n t a k t e n NUMMER 7 MAJ 2013 VELKOMMEN TILBAGE I SKOLEN Børn og lærere blev budt tilbage til Fællesskolen med flag og forårsblomster. Det skete efter en månedlang konflikt, hvor lærerne var lockoutet af deres arbejdsgiver KL. En lockout, der i manges øjne var inderligt overflødig eftersom resultatet tilsyneladende var afgjort på forhånd. Børnene mistede en måneds undervisning og lærerne en månedsløn. Inde i Kontakten omtales Hoptrup Borgerforenings vanskeligheder med at finde en bestyrelse. Et problem HMIF er kommet lykkeligt igennem. Læs også om planerne for en kæmpe forårsfest for hele sognet i Marstruphallen Samt meget mere.

2 GÅSEVIG KAJAK - HMIF Der arbejdes videre på af få opholdstilladelse med en container til kajakker ved Sønderballe Lejrskole. Men det er vanskeligt at få lov til at opstille noget, der skal først hentes tilladelse hos skov- og natur styrelsen, og andre. Det skal dog ikke afholde os fra at gå i gang med ro! I Haderslev findes et kajak projekt, hvor foreninger, der ikke har kajak materiel kan leje kajakker, så det gør vi! Derfor kan vi gå i gang med ugentlige roninger, om torsdagen fra kl Torsdag den 16. maj bliver første gang med den ugentlige roning. Lørdag den 11. maj vil det være muligt at komme ud og prøve en kajak, for at se om det er noget for dig. Når du tilmelder dig får du information om hvor vi mødes og hvad du skal have med. Venlige hilsner og pagajsving! Poul Martin Tilmelding og pmla@km.dk SMS: ØV ØV ØV: Indbrud i spejderhuset Vi har desværre haft indbrud i vores spejderhus igen mellem mandag d. 22. april og onsdag d. 24. april. Det er rigtig træls at komme ned i spejderhuset og alt er gennemrodet. Desværre er det også ødelagt et vindue, skabe og lamper. Vi har ingen værdier liggende, men indbruddet er meldt til politiet. Vi er rigtig mange, der frivilligt lægger mange timer i, at der ser pænt ud. Vi gør noget for børn og unge i Hoptrup sogn, og synes det er ærgerlig at andre ødelægger og ikke respekterer spejdernes ting. Mange spejder hilsner Lederne og Grupperådet.

3 DjernæsVandværk I/S indkalder medlemmer til generalforsamling Onsdag den 22. maj 2013 på Restaurant Søstjernen kl Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Kassererens fremlæggelse af regnskab og budget 4. Djernæs Vandværks fremtid ( skal vi investere kr.?) 5. Indkomne forslag (indsendes 8 dage før til bestyrelsen) 6. Valg til bestyrelse På valg er: Niels Erik Brøchner, Steen H. Eriksen og Rolf Jensen 7. Valg af revisor På valg er: Peter Aldershåb 8. Eventuelt. Bestyrelsen Husk! Mød op til generalforsamling i Djernæs Vandværk! Få indflydelse på om der skal investeres i nyt filteranlæg. - Brandværnet inviterer til førstehjælpskursus Den hhv. 23. maj, 29. maj og 6. juni vil brandværnet invitere byens borgere til en 3 timers gennemgang af basal genoplivning og betjening af brandværnets hjertestarter, som nu er kommet op ude på gaden. Kurset foregår 19-22, der vil være de 3 hold. Bliver opkaningen stor, så vil vi overveje at starte flere hold, idet hvert hold maksimalt kan bestå af 20 deltagere. Tilmelding er gratis - og kan sendes til lorenz@egedal27.dk

4 NYT FRA BØRNEHAVEN DSI Meget er sket siden sidst. Endelig kom dagen, hvor legepladsen blev fyldt med håndværkere, maskiner og materialer. Vi skulle have en ny bålhytte og et nyt klatretårn. Store som små fulgte interesseret med i arbejdet i løbet af ugen, og efterhånden kunne vi begynde at ane det færdige resultat. De sidste ting kom på plads og endelig var det færdigt. Nu glæder vi os til, at byggeriet bliver godkendt, så vi for alvor kan boltre os og udfordre os mototisk og sansemæssigt i alt det nye. Igen i år har DSI gjort en indsats ift. skraldeindsamling. Der har været snakke i børnehaven om det forskellige skrald, om affaldssortering og om at passe på vores natur. Alle har været ude at samle skrald rundt omkring i Hoptrup og det blev til rigtig meget skrald! Det var med stor iver og energi at børnene gik til opgaven. - En succes kan man godt gentage. Derfor havde vi i april måned børnenes wellness-dag. Der var 4 forskellige muligheder for oplevelse for krop og sjæl. Der var kropsmassage, massage, hvor børnene blev rullet ind i måtter, fodbad og ansigtsbehandlinger. Alt sammen med en stemning af ro, fordybelse og nærvær. Børnehaven var fyldt med stille musik, dufte, levende lys, og efter hver behandling fik børnene tilbudt æblethe. Fantastisk, dejlig dag! Kontakten udgives af beboere i Hoptrup Sogn i samarbejde med Hoptrup Efterskole. Det trykkes i 1050 eksemplarer og husstandsomdeles i Hoptrup, Marstrup, Djernæs, Sønderballe og Kestrup. Alle henvendelser vedrørende Kontakten til: Jørn Christensen, Hovslundvej 25, telf.: / KONTAKTEN@LIVE.DK Næste nummers deadline: kl (Næste igen:27.08.) Udkommer i weekenden efter. Eftertryk uden kildeangivelse er ikke tilladt.

5 Vi åbner igen for krolfbanen torsdag den 9. maj Alle kan være med. Der er en fast spilledag hver torsdag fra kl til Den ligger på Bræråvej mellem Der er god P-plads forhold på 43. Der kan laves forskellige baner. Kom og prøve et spil. Hvis man ikke kan om torsdagen, så kontakte mig og vi kan aftale andre dage. Man kan tage sine egne Krocket trækøller /-kugler med og spille med dem. Det er muligt at låne rigtige krolfkøller og kugler ved os for kun 20 kr. pr. sæt. Jeg vil gerne stå til rådighed for at vejlede. Er der spørgsmål kan Ann- Christin Riis kontaktes på mobilen Foredrag onsdag d. 29.maj i husmoderforeningen i Marstrup Hjælp til selvhjælp -et non-profit projekt i Cambodia og Vietnam. Onsdag d. 29. Maj kl kommer Ellen Kirk fra Løjt Kirkeby ved Aabenraa. Hun vil denne aften fortælle om hendes projekter i Vietnam og Cambodia. Ellen hjælper unge kvinder til uddannelse og får syet forskelligt tøj i silke efter europæiske modeller. Det er bl.a. salg af tøj, der gør, at hun kan yde hjælp til selvhjælp. Ellen vil først fortælle om hendes projekter. Bagefter er der mulighed for at prøve, bestille og købe tøj, tørklæder eller lign. Se evt. mere på Prisen for denne aften er 40 kr. inkl. en øl eller en sodavand. Tilmelding pr. sms eller opkald til Birgitte Skovdal på eller til Annette Outzen på , senest d. 24. Maj.

6 Kæmpe Forårsfest. Vi er en gruppe folk fra Marstrup, Hoptrup, Diernæs og Sønderballe, der arbejder på at få skabt et brag af en fest i Marstrup hallen. Sæt allerede nu X i kalenderen: Fuglekvidderfest d. 29. marts Det bliver en fest hvor alle fra hele området kan mødes. Vi arrangerer fantastisk god mad, formidabel god underholdning og utrolig god dansemusik. Hold øje med informationer her i Kontakten. Hilsen Festudvalget - Hoptrup Sogns Lokalhistoriske Forening Afholder aftentur for medlemmer Vi besøger det nye arkiv på Kløvervej 87 B Onsdag den 29 maj kl Rundvisning ved Bent Vedsted Rønne Tilmelding til Ove Ethelberg, Jørgen Hasberg, / Morten Busk, Senest torsdag den 23 maj. Med venlig hilsen Bestyrelsen

7 Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Nødråb / Ophør??? Ingen ønskede at stille op til bestyrelsens 3 ledige poster i bestyrelsen og min. 1 ny supplant på afholdt generalforsamling i april, vi er derfor nødsaget til at afholde ekstra ordinær generalforsamling Onsdag den 22. Maj på Lillegården, se opslag i Kontakten Maj udgaven. Lykkes det heller ikke på den ekstra ordinære generalforsamling er der efter afslutning af denne indkaldt til ny generalforsamling til nedlæggelse af foreningen. Men konsekvenserne er store hvis i spørger os, hvordan vil fremtiden se ud for nedenstående: Flagning til konfirmationer og andre arrangementer Toilet huset / hytten / shelter / madpakkehuset Bådelauget Deres indtægter kommer fra Borgerforeningen Kontakten Vi bidrager med årligt tilskud Alt materiel som også udlånes til øvrige foreninger løbende Arrangementer som Sankt Hans / Slivsøfesten / Julearrangement vil falde bort ligeledes vores deltagelse i PåSpring. Mød op og hjælp så Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn kan bevares. OBS pga. nuværende situation er medlemskabet April 2012 til April 2013 udvidet til og med Juni måned NYT FRA ONSDAGSKLUBBEN OG PENSIONISTFORENINGEN Onsdag den 23. marts holdt Pensionistforeningen forårsfest. Vejret var ikke forårsvenligt, for udenfor sneede det lidt; så alle måtte til at skrabe sne og is af bilerne. Birgitte Hansen spillede, så humøret var rigtig godt. Og så fik vi en god aften. Maden kom fra Søstjernen og smagte rigtig godt. PROGRAM: Onsdag den 22. maj: Tager pensionistforeningen og Onsdagsklubben på udflugt. Vi kører fra Lillegården kl Turen går til Mønsted Kalkgrube. Undervejs spiser vi på Grønhøj Kro. Tilmelding senest den 15. maj til - Annemarie Bosak Annalise Damm Onsdag den 19. juni holder Onsdagsklubben grillfest. Der serveres helstegt pattegris. Kom og få en hyggelig aften. Tilmelding senest den 12. juni til Annemarie Bosak Nanna Petersen Kontakten år 3. Udvalget bag Kontakten vil gerne orientere om, hvordan det går med bladet. Der drejer sig om alt lige fra stoffet til bladet, distribution og økonomi. Det sker onsdag den 22. maj kl i krostuen på Hoptrup Efterskole. Det hele tager ca. en halv time. Alle er velkomne. Udvalget (Kirsten Heissel, Erik Petersen, Bent Mikki Kristensen, Jørn Christensen).

8 KIRKEKONTAKT FOR HOPTRUP SOGN MAJ - JUNI GUDSTJENESTER: Søndag den 5. maj, 5. søndag efter påske Kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Torsdag den 9. maj, Kristi himmelfarts dag Kl ved Poul Martin Langdahl. Efter gudstjenesten bydes på sandvits og landskamp i præstegårdshaven. Se omtale nedenfor. Søndag den 12. maj, 6. søndag efter påske Kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Onsdag den 15. maj kl : Spaghetti gudstjeneste Vi begynder i kirken med en kort gudstjeneste med sang, fortælling og leg. Bagefter går vi i konfirmandstuen og spiser spaghetti. Pris: kr. 25,- for voksne, børn gratis. Tilmelding til Poul PMLA@KM.DK eller SMS: Søndag den 19. maj, Pinsedag Kl ved Lars-Peter Melchiorsen.

9 Mandag den 20. maj, 2. pinsedag kl Friluftsgudstjeneste ved Slivsøen. Fælles gudstjeneste for hele Haderslev Domprovsti. Medbring madkurv. Søndag den 26. maj, Trinitatis søndag Kl ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 2. juni, 1. søndag i trinitatis Kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 9. juni, 2. søndag i trinitatis Kl ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 16. juni, 3. søndag i trinitatis Kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 23. juni, 4. søndag i trinitatis Kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 30. juni, 5. søndag i trinitatis Kl ved Poul Martin Langdahl. Landskamp i præstegårdshaven! Kristi himmelfarts dag, torsdag den 9. maj får vi besøg af konfirmander fra Sverige. Vores konfirmander har modtaget en udfordring i rundbold, så derfor er der landskamp efter gudstjenesten. Der vil være salg af sandvits og øl og vand, så der bliver landskampstemning og fest ud af det. Konfirmanderne fra Sverige har et fyldigt program i de dage, de besøger os, blandt andet er der planlagt en tur til Legoland og en tur ud og ro kajak. Alle er velkommen til at komme og heppe med ved landskampen!

10 SIDEN SIDST: Guldkonfirmander: Søndag den 24. marts var der guldkonfirmander i kirke. Det vil sige de konfirmander, der holdte konfirmationsfest i TILLYKKE! Indsamlinger: Ved husstandsindsamlingen SLUT SULT til Folkekirkens Nødhjælp søndag den 10. marts samlede vi i Hoptrup kr ,50. Tak, fordi så mange åbnede døren og gav til kampen mod sulten! Og tak til alle der gik rundt og samlede ind. Påskens indsamling gik til KFUM og KFUK i Danmark: kr. 511,- Døbte: Stinne Hesselbjerg Nedergaard, Kelstrup Tristan Lund Jensen, Hoptrup Hovedgade 80 Lærke Olesen, Vojens Begravede: Hanne Cecilie Bramming, Hoptrup Ejner Vognsen, Neder Kestrup Leif Finn Madsen, Hoptrup Anna Andersen, Haderslev tidl. Hoptrup Jens Jensen Fogt, Hoptrup Asta Margrethe Helene Lassen, Kelstrup

11 Afsked med organist Peter Elkjær Petersen Organist Peter Elkjær Petersen har fået ny stilling ved Helligåndskirken i Flensborg. Igennem de sidste 24 år har Peter stået for musikken i Hoptrup Kirke. Det har været tydeligt for alle, at Peter elskede orglet, som han er meget kompetent til at få god musik ud af. Vi har alle nydt Peters præ- og postludier og det blev også bemærket, når Peter spillede musik under altergangen. Tak til Peter for din indsats for musikken igennem mange år. Peter ønskede ikke nogen afskedsreception. Menighedsrådet sender en gave til Peter, og hvis andre ønsker at sende en hilsen med, kan den afleveres til Søren eller Poul Martin, vi vil sørge for, at den kommer frem. Vi ønsker Peter tillykke med den nye stilling! Og vi ønsker Peter Guds velsignelse over nye udfordringer i Helligåndskirken i Flensborg. KIRKEBIL: Kirkebilen er gratis, og den kan benyttes af alle, som ikke selv har kørelejlighed til gudstjenesterne. Kørslen skal bestilles senest dagen før gudstjenesten hos Haderslev Taxa på tlf.: Husk også at bestille hjemkørsel ved samme lejlighed. KONTAKT: Graver Søren Rod Sognepræst Poul Martin Langdahl Tlf: Tlf: Mobil: Mobil: PMLA@KM.dk Hoptrup Kirkes hjemmeside er under restaurering, besøg og se hvad der sker

12 Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn OBS MEDLEMSINDBEATLING FOR APRIL 2012 TIL APRIL 2013 ER PT. FORLÆNGET TIL OG MED MAJ MÅNED Ekstra Ordinær Generalforsamling 1 Onsdag den 22. maj 2013 kl på Lillegården Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Hvorfor denne ekstra ordinære generalforsamling 3. Ændringer til vedtægter Punkt 5: - Afholdelse af Generalforsamlingen ligger for sent set over til nye medlemmer og årsprogram, foreslag fremadrettet midten af februar måned i stedet for slutningen af april. - Indkaldelse sker med 14 dages varsel i Kontakten eller husstandsomdelt invitation hvis Kontakten eller andet lokal blad ikke eksisterer. Punkt 7: - Nedlæggelse kan ske når 50% medlemmer er tilstede og da med 2/3 flertal Følgende ønskes tilføjet eller når der ikke kan samles en bestyrelse, så kan den siddende bestyrelse indstille til nedlæggelse på kommende ekstra ordinære generalforsamling hvis ikke det er muligt at samle en bestyrelse. Efterfølgende afholdes en ekstra ordinær generalforsamling senest inden for 2 måneder til nedlæggelsen af foreningen, i mellemværende periode er foreningen sat i bero. På denne ekstra ordinære generalforsamling til nedlæggelse af foreningen vedtages hvordan fordeling af formue, inventar mm. Skal foregå, dette sker ved 2/3 stemmeflertal af de fremmødte medlemmer. 4. Valg Bestyrelsen: - Formand Irene Pedersen (På Valg ønsker som supplant) - Næstformand (På Valg) - Kasserer Louise Ruggaard Nielsen (På Valg ønsker ikke genvalg) - Bestyrelsesmedlem Lone Lang - Bestyrelsesmedlem Per Christiansen Suppleanter: - Mie Illum Fischer Hansen (På valg - Ønsker ikke genvalg) - Claus Refshauge (På valg) - 3. suppleant (På valg)

13 Revisorer: - Finn Juhl - Fritz Vogensen (På valg) Revisorsuppleant - Niels Glasdam (På valg) 7. Nedlæggelse Lykkes det ikke at samle en bestyrelse indstiller den nuværende bestyrelse til nedlæggelse af foreningen. 8. Eventuelt - Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Inviterer til ekstraordinær generalforsamling EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 2 Onsdag den 22. maj 2013 på Lillegården Lige efter Ekstra ordinær Generalforsamling hvis ikke det lykkes at samle en bestyrelse på den ekstra ordinære generalforsamling 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Nedlæggelse af foreningen 3. Afhændelse af foreningens aktiver Det foreslås af bestyrelsen, foreningens aktiver fordeles til de foreninger der tilhører nærområdet ved at katalog udsendes, hvorefter foreningerne kan byde ind på det inden 31. juli Bestyrelsen mødes med revisorerne og er her enerådig over, hvorledes aktiverne fordeles ligeligt mellem de ansøgende foreninger og institutioner. Formuen opgøres til sidst og fordeles ligeledes ligeligt mellem ovennævnte foreninger når foreningen har sikret sig alle kreditorer mm. Er betalt. 4. Eventuelt

14 Hoptrup Marstrup Idrætsforening Nyt fra HMIF Så kom der en ny formand i HMIF. Efter den ordinære generalforsamling kunne der ikke findes en afløser for Jes Ole Jørgensen. På den efterfølgende ekstra ordinære generalforsamling blev der så fundet en ny mand på posten. Valget faldt på Ejner Brandt Hansen. Jeg vil gerne, som ny formand, have lov til at sige en kæmpe stor tak til Jes Ole for hans arbejde i vores forening. Vi slipper ham dog ikke helt, da han fortsætter sit engagement i fodbold afdelingen, som formand der. På valg var også Jette Lytje (sekretær), som valgte at trække sig fra posten for at give plads til nye og yngre kræfter, som hun selv udtrykker det. Og til hende skal også lyde en stor tak. Til bestyrelsen blev valgt ikke mindre end 3 nye medlemmer. Peder Nissen (forretningsudvalg.), John Henriksen (suppl.) og Jimmi Møller Hansen (suppl.). Det er fedt, at der er nye kræfter, som står på spring til at fører HMIF videre. Hele bestyrelsen kan ses inde på hjemmesiden hmif.dk. Besøg os endeligt så ofte som muligt og kom med forslag til nye tiltag, som kan bringe vores sammenhold tættere sammen. Vi har brug for støtten. Vi er oppe imod nogle stærke konkurrenter, såsom computere og spillekonsoller. De er selvfølgelig også vigtige for de unge mennesker, men der er ikke noget så fedt, som en tur på boldbanen, i hallen eller på vandet med kajak. Ja, og jeg nævnte kajak. For det blev også besluttet på den ekstra ordinære generalforsamling, at indlemme Gåsevig ka-

15 jakklub i HMIF regi. Vores nye tilflytter Poul Martin o.a. har oprettet et fantastisk tilbud for alle i lokal samfundet, og når han fortæller om oplevelsen ved at sejle på vandet, bliver man selv helt tillokket, så benyt endeligt tilbuddet. Vi vil i HMIF bestræbe os på at komme med indlæg i kontakten med nyt fra de forskellige afdelinger, som er i gang med sæsonen. En lille opdate fra formanden: MountainBike holder stor indvielse af deres fantastiske bane ude i Pamhule skov d. 8. juni. Alle skal selvfølgelig være mere end velkommen til at møde op på dagen, men også at benytte banen så ofte, som det kan lade sig gøre. Det er super godt arbejde, som afdelingen har lavet, og som vi kan være stolte af i HMIF. Løbeklubben oplever stor tilslutning til deres løbe ture. Det er dejligt at se både store som små komme løbende rundt på forskellige ruter. Flere trænere kommer på kurser, så alle interesserede kan få vejledning i den korrekte måde at løbe på. Gymnastisk har netop afsluttet deres sæson. Afdelingen er allerede begyndt planlægning af næste sæson. Det bliver utroligt spændende, og de vil hellere end gerne have mange flere med på holdet og meget gerne nogle flere trænere og hjælpere. Square- og Linedance har delvist afsluttet dansesæsonen. En del af Linedanserne fortsætter med træningen frem til udgangen af maj måned, hvor de skal deltage i et stort stævne i Bogense. Efter opvisningen i Marstrup Hallen i marts måned har Squaredanserne været til stævne i Løgumkloster og senest (den 27. april) var både Square- og Linedanserne med til Dansens Dag i Haderslev, hvor de gav opvisninger på Gravene. Tennis er ved at starte op igen, men har mødt nogen modstand i form af Kong Vinter, som har forsinket deres start på sæsonen. Så lige nu arbejdes der på højtryk, for at få banerne gjort klar, så vi alle kan tilmelde os, gerne som samlet familie.

16 Her er også kommet nogle flere nye hjælpetrænere på til hjælp med børnene. Det fedt at se. Badminton har også lige afsluttet sæsonen med en super hyggelig weekend for alle børnene i hallen. Det var dejligt at se børnene og deres forældre udfordre hinanden til duel om lørdagen. Søndag var det nogle trætte børn, som dog gav af de sidste reserver i kampen for at blive klubmester. Sæsonen bød på rigtig mange gode oplevelser på badmintonbanerne rundt i landsdelen. Godt gået til alle spillerne. Håndbold har ligeledes afsluttet deres vinter og er klar til foråret med lidt håndbold pause. Drengene har været til Vonsild Cup og turnering i Vojens med sejr i B-finalen, super flot. Pigerne har holdt afslutning med bowling og overnatning sammen. De hyggede sig for vildt. Afdelingen er også i fuld gang med planlægningen af næste sæson. Fodbold er lige kommet i gang, og alle baner er blevet frigivet. Det var ellers op ad bakke på flere punkter. Første udfordring var opbakning til selve afdelingen, men nogle frivillige kræfter trådte til i 11. time og fik det hele stablet på benene (klap på skulderen til jer). Nu er der styr på det. Anden udfordring var dommer strejken, som heldigvis også løste sig i sidste øjeblik. På Kløften Festival vil vi også deltage for at skaffe penge til klubben, så søg vores telte og støt vores klub ved at skabe omsætning som kommer alle til gode. Søren Knudsen (næstformand) gør et kæmpe stykke arbejde for at planlægge og få kørt det hele på skinner. I skal være velkommen til at stille spørgsmål til ham. Til sidst kan jeg kun opfordre til at bakke op omkring byfesterne i både Hoptrup og Marstrup, her vil HMIF også være at finde. Kom endelig hen til os med gode ideer til, hvordan vi kan blive bedre. Formand Ejner Brandt Hansen Hestehaven

17 Nyt fra Marstrup Beboerforening I løbet af den næste måned vil der blive husstandsomdelt et girokort der informerer om Marstrup Beboerforenings kommende arrangementer. På kortet er der tillige info om, hvor nemt man kan støtte Marstrup Beboerforening. Støtten bruges til vore arrangementer samt nyanskaffelser og nye tiltag i vores by. Kortet er lige til at hænge på opslagstavlen! Så hold øje med postkassen! Skt Hansfest i Marstrup søndag den 23. juni 2013 Traditionen tro fyrer vi op i grillen og sælger grillmad fra kl Båltale kl v. præst Poul Martin Langdahl. Kom og vær med til en hyggelig aften for hele familien tag din nabo med!! Marstrup blev gjort forårs-rent! Søndag den 21. april blev Marstrup gjort rent af en flok ihærdige borgere der var bevæbnet med handsker, plastsække og praktiske saml-oppinde. Borgerhaven, samt gader og veje i byen blev ryddet for skidt og skrald. Byen er nu fin og klar til foråret. Dagen blev sluttet af med hygge, grillpølser og lidt til at skylle støvet ud af halsen. Vi siger TAK til dem der gav en hånd!! Husk at Borgerhaven må benyttes af alle! Grillen må frit benyttes. Her er borde og bænke. Plads til hygge og leg Marstrup Husmoderforening Foreningen kræver IKKE medlemskab alle kvinder kan deltage! Der kræves dog tilmelding ved hvert enkelt arrangement. Dette er IKKE en lukket klub, men et sted at mødes med andre kvinder i stedet for en aften i sofaen Har du ideer til, hvad vi kan lave? Har du lyst til at stå for et arrangement? Vil du vide mere om arrangementer, kontakt: Kirsten.jelling@tdcadsl.dk

18 MIKKIS SPALTE I brandværnet har vi haft meget travlt med udrykninger. Vi har rundet 19 i skrivende stund. Det er over halvdelen på 4 måneder af de ca stykker, vi har på et år. Det, der optager os mest, er de 5 halmbrande, som alle er i vores slukningsområde, men heldigvis uden at mennesker og dyr kom til skade. Der skal fra os lyde en stor tak til de brandværn, som tog vagten for os, så vi kunne få en god nattesøvn og tak til beredskabsstyrelsen for vagt på Store Hougård. Vi har været til 3 færdselsuheld, hvor vi måtte klippe og en A.B.A. alarm på Efterskolen, noget med en mikroovn. Hjerterstarteren er klar til brug og Lorenz vil i nær fremtid indkalde borgerne til undervisning i brug af hjerterstarteren. i Holdsted. Der skal lyde en stor tak til Erik for de mange år som kasserer, tak til Sven Post som best.medlem og tak til Chr.Marek som revisor. Tina blev valgt som kasserer, og nyvalgt blev Erik Larsen Hoptrup Kirkeby. Som 1. Suppleant blev Michael Starmann nyvalgt og Peter Sandholdt forsætter, og ny bilagskontrolant blev Jakob Kjeldsen Hoptrup Hovedgade 28. Man har hørt at det var i Hoptrup kirkesogn, der blev samlet mest ind til Folkekirkens nødhjælp. Det tro da pokker, for præsten havde sin kone til at ringe på hos folk, medens han og den store rottweiler" stod nede på fortovet og kikkede på. Vi var nogle stykker der blev spurgt om at grille til skærtorsdag nadvergudstjeneste, det var noget af en opgave vi ikke har prøvet før. Vi fik 5 Webergriller kørt op til kirken, fik tændt op, og da det var koldt, fik vi Jægerte med Strohrom i, så vi kunne holde varmen. Jakob havde det med. Vi blev færdige til tiden, og efter sigende smagte kødet meget godt. Vi vil sige tak til Martin, fordi det var noget nyt for Madlavning For Finere Mænd at være med til. Hilsen Jakob, Torben Brand, Bo Ram og Mikki. I vandværket er generalforsamlingen overstået. Det er ikke det store tilløbsstykke. Af de 337 andelshavere kom der 13 inkl. bestyrelsen. I sin beretning oplyste formanden at vi bruger mindre og mindre vand, der er et mindre forbrug på 3858 m3 i forhold til 2011.Vores spild er også mindre.vi har et spild på 1145m3. Vores aftale med Provas er opsagt og vi er nu tilsluttet Vandværkernes EDB- Service

19 DE STØTTER KONTAKTEN BLIKKENSLAGERFORRETNING v/h.m. ROHDE BRUGERRÅDET FOR LILLEGÅRDEN C-HÅNDVÆRK v. CLAUS REFSHAUGE. TØMRERARBEJDE DEN SØNDERJYSKE IDRÆTSINSTITUTION DES ELSERVICE, HOPTRUP H. 34 AUT. ELINSTALLATØR EGON HENRIKSEN, TØMRER- OG SNEDKERFORRET EL-TEK APS FODKLINIKKEN, HOVSLUNDVEJ FÆLLESSKOLEN HoptrupMarstrupVilstrup GRANMAND.DK v. JENS J. SKOV (mobil: ) GRUBEGÅRD I/S, JACOB SMIDT GÅRDBUTIK HOPTRUP EFTERSKOLE HOPTRUP BORGERFORENING HOPTRUP FODKLINIK V/DORTE ROSENKILDE NY HOPTRUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN, TORBEN HANSEN HOPTRUP HERREFRISØR - SIDSTE ÅBNINGSDAG HOPTRUP MARSTRUP IDRÆTSFORENING HOPTRUP MASSAGE HOPTRUP MURERFORRET. V/KARLO SKØTT, EGEDAL HOPTRUP PENSIONISTFORENING HOPTRUP SOGNS MENIGHEDSRÅD HOPTRUP VANDVÆRK, FORMANDEN TLF.: VÆRKPASSER: KASSEREREN : HOPTRUPS SOGNS LOKALHIST. FORENING JØRN BONDE AUTOVÆRKSTED KESTRUP SMEDE & MASKINVÆRKSTED KFUM-SPEJDERNE KNUD EGON SKOVRUP (BESTIL PÅ) KNUD IWERS, SNEDKER- OG TØMRERFORR KVIK SPAR MARSTRUP MALERFORR. v/henry SCHULTZ, MARSTRUP MARIANNES KLIPPESTUE, KÆRSMINDEVEJ 16 A MARSTRUP BEBOERFORENING MULTITEK, KÆRSMINDEVEJ 24, MARSTRUP PETER HEISSEL, VENBJERG PETER HEJSELS AUTOVÆRKSTED RESTAURANT SØSTJERNEN SPAR ved LONE & MORTEN LANG TORBENS PEJSESERVICE, HOPTRUP Vh-consult.dk - Tilstandsrapporter og Energimærkning VOGNMAND AAGE KUSCH, HOPTRUP, BIL: DIERNÆS BEBOERFORENING: HOPTRUP BORGERFORENINGS HJEMMESIDE: MARSTRUP BEBOERFORENINGS HJEMMESIDE: FÆLLESSKOLEN:

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat. Ordinær Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn kl præcis på Brandstationen i Hoptrup. Dagsorden er som følgende:

Referat. Ordinær Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn kl præcis på Brandstationen i Hoptrup. Dagsorden er som følgende: Referat Ordinær Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn 27-01-2017 kl. 17.30 præcis på Brandstationen i Hoptrup. Dagsorden er som følgende: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. kaptajnen.

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED

NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED Med vort sædvanlige mod bringer vi her Kontaktens bidrag til ytringsfriheden. Nu er det så heller ikke Kontaktens opgave at støde nogen. Vi er et ydmygt

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER

NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER Så er vi klar til en forhåbentlig god sommer. Kontakten slutter her sin femte selvstændige sæson. Men vi er klar til en ny og kommer stærkt tilbage til august.

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT

NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT Som følge af folkeskolereformen bliver skoledagen længere for børnene. Derfor kan der være brug for lidt frisk luft imellem

Læs mere

FÆLLESSKOLEN I BEVÆGELSE

FÆLLESSKOLEN I BEVÆGELSE k o n t a k t e n NUMMER 6 MARTS 2013 FÆLLESSKOLEN I BEVÆGELSE Velvidende, at der er dokumenteret en positiv sammenhæng mellem fysisk aktivitet og læring, at idræt skaber mere selvværd, øger koncentrationen

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET k o n t a k t e n NUMMER 1 AUGUST 2012 EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET Mange lokale tog imod invitationen, da Hoptrup Efterskole markerede genindvielsen af skolen et år efter, at en brand lagde store dele

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Krejbjerg - Nyt April 2015

Krejbjerg - Nyt April 2015 Krejbjerg - Nyt April 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FÆLLESSPISNING Fredag, den 17. april kl. 18.30 er der forårsfællesspisning i Krejbjerg Forsamlingshus. Madholdet er i forårshumør

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Brugerrådets beretning for

Brugerrådets beretning for Brugerrådets beretning for 2015 2016 Så er der igen gået et år og det har været spændende og udfordrende. Det der har fyldt mest i det år, der er gået er nok byggeriet. Vi startede allerede for et år siden,

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften:

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn August 2015 Startopstilling til cykelsponsorløb 2015 Indhold: * Familiegrilaften: * Bypedeller: * Gudstjeneste i ældreboliger:

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR Ren by: Vær med til at gøre byen skønnere ved at samle skrald søndag den 2/4. Vi mødes i Byparken kl. 9.30 Hele byens dag: Lørdag den 20/5 bliver en festdag, hvor

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Juni 2015 Velkommen Bestyrelsen vil med denne skrivelse, efter en vinter, ønske alle velkommen til et nyt år. På generalforsamlingen blev det

Læs mere

Info-folder til trænere

Info-folder til trænere Info-folder til trænere - med svar på alt vedrørende trænergerningen i TIF. TIF info-folder for trænere Denne info-folder er blevet til i håbet om, at den kan være med til at lette det daglige arbejde

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Et sted for dig. - FDF Hjerm

Et sted for dig. - FDF Hjerm - FDF Hjerm Et sted for dig ... FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra En verden af oplevelser FDF Hjerm er et godt tilbud til alle børn og unge med en bred vifte af muligheder. Vi lægger

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2013 DSI BEVÆGER SIG

NUMMER 5 JANUAR 2013 DSI BEVÆGER SIG k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2013 DSI BEVÆGER SIG Den Sønderjyske Idrætsinstitution (DSI) er i bevægelse. Dens varemærke er trivsel, hvor motion i alle afskygninger er på programmet. DSI er som bekendt

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere