Velkommen til Børnehave Bio

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Børnehave Bio"

Transkript

1

2 SIDE 1 / VELKOMMEN Velkommen til Børnehave Bio Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et initiativ, som hvert år afvikles i samarbejde med Bibliotekerne i Rudersdal, Reprise Teatret og Birkerød Bio. Klubbens formål er, at bibringe de helt små børn en oplevelse af filmens og biografens magi. Alle filmene har et lødigt indhold i forhold til målgruppen 3-6 år. Repertoiret består af både klassiske og helt nye børnefilm, nogle med et klart pædagogisk sigte, andre af mere underholdende karakter. Vi glæder os til at se jer alle igen i år!

3 SIDE 2 / INFO Praktisk information Billetpris: 20 kr. pr. abonnement, som gælder for én person til alle forestillinger i hele sæsonen Mødetid: Husk at komme til tiden, så der ikke er børn, der går glip af starten eller andre, der skal vente. Madpakker: Efter aftale kan I bruge foyeren eller biografen til at spise medbragte madpakker efter filmen. Tilmelding: Tilmelding til Rudersdal Børnehave Bio sendes senest den 7. september til: reprisen@rudersdal.dk Vi prøver at efterkomme alles ønsker, men det kan være svært. Derfor må I meget gerne påføre en 2. prioritet på tilmeldingskuponen. Bekræftelse på tilmeldingen til Børnehave Bio mailes til alle tilmeldte institutioner i uge 37. Adresse: Reprise Teatret Øverødvej Holte Tlf: Birkerød Bio Hovedgaden Birkerød Tlf:

4 SIDE 3 / OKTOBER OKTOBER Reprise Teatret Mandag d. 8. oktober kl og kl Tirsdag d. 9. oktober kl og kl Onsdag d. 10. oktober kl og kl Torsdag d. 11. oktober kl og kl Birkerød Bio Tirsdag d. 9. oktober kl og DET GULE HUS ELLA OG HENDES PAPA (10 MIN) Danmark, 2011 Chloë og Thea besøger 4-årige Ella og hendes franske far. En film om venskab, magi og pandekager. Ella har et fransk legehus, der ikke helt er i overensstemmelse med danske bygningsregler, hvor man kan drømmer sig væk til franske bjerge. En sjov, poetisk historie om hverdagens trylleri.

5 SALLIES HISTORIER HR. WILDERS STJERNE (7 MIN.) Danmark, 1998 SIDE 4 / OKTOBER Da Hr. Wilder var barn, ønskede han sig en stjerne i fødselsdagsgave. Det fik han ikke. Da han bliver voksen, beslutter han sig for, at nu skal det være. Hr. Wilder bygger derfor en stor stige, så han kan kravle op og snuppe sig en stjerne. MÆGTIGE MASKINER - BETONKANON (6 MIN.) Danmark, 2009 Betonkanonen får sammen med betonslisken og pumpen blød beton lige derhen, hvor den skal være. Når betonen kommer ud på jorden, bliver den hård som sten, så man kan gå på den. Samlet spilletid: 37 min.

6 SIDE 5 / NOVEMBER NOVEMBER Reprise Teatret Mandag d. 5. november kl og kl Tirsdag d. 6. november kl og kl Onsdag d. 7. november kl og kl Torsdag d. 8. november kl og kl Birkerød Bio Tirsdag d. 13. november kl og STORVASK - FODBOLDSTRØMPER (5 MIN.) Danmark, 2009 Vasketøjet har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Vaskemaskinens rum forvandler sig til f.eks. et ishav, en garnjungle, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

7 ASTONS STEN (9 MIN.) Danmark, 2007 SIDE 6 / NOVEMBER Aston er meget glad for sine ensomme sten som han finder hver dag på vejen hjem. Da samlingen bliver for stor til det lille hjem, stilles Aston overfor en meget stor udfordring, nemlig at skulle aflevere sin sten tilbage i naturen. DEN LILLE RIDDER (25 MIN.) Danmark, 1998 Der var engang en lille dreng, som boede i et rige, hvor skænderier, slåskampe, raseri og vrede var forbudt. Derfor var der ikke længere brug for riddere. Det var drengen ked af, for det eneste, han ønskede sig, var at blive en ædel ridder. Drengen rejste ud i verden for at lære sig kunsten at være en ægte ridder. Samlet spilletid: 39 min.

8 SIDE 7 / DECEMBER DECEMBER Reprise Teatret Mandag d. 3. december kl og kl Tirsdag d. 4. december kl og kl Onsdag d. 5. december kl og kl Torsdag d. 6. december kl og kl Birkerød Bio Tirsdag d. 11. december kl og SNUTTEFILM ALLE MÅ KOMME MED (5 MIN.) Sverige, 2010 Pigen kører rundt i en stor blå lastbil. I den blå lastbil er der plads til alle: En nissemand, der fryser, en gris, der roder i mudder, en dreng, der falder, en hund, der står ude i regnen og en trist bamse. Alle må komme med ud at køre i den store blå lastbil. Hvor kører de mon hen, og hvad skal de, når de kommer frem?

9 STORVASK - TIGERSOKKER (5 MIN.) Danmark, 2010 SIDE 8 / DECEMBER Instruktøren Kassandra Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers. ERNST PÅ SKØJTER (7 MIN.) Danmark, 2000 Det er vinter, Ernst og mor skal i parken og stå på skøjter på den frosne sø. Ernst ser en sød lille skøjteprinsesse suse rundt på isen. Mor kalder, Ernst tager sit første skridt på isen, men kan ikke bremse og falder pladask foran et afspærret område, hvor isen er tynd. Ernst kommer op igen, skøjteprinsessen suser forbi ham, og Ernst følger efter hende så godt han kan. Samlet spilletid: 41 min.

10 SIDE 9 / DECEMBER MÆGTIGE MASKINER - KÆDEGRAVER (6 MIN.) Danmark, 2009 Kædegraveren er som en stor motorsav, der kan grave render i jorden. Manden kan styre kædegraveren, så renderne bliver lige dybe hele vejen. Så kan kædegraveren bagefter lægge en tyk ledning i jorden. Til sidst kommer bulldozeren og dækker renderne til igen. LILI FÅR BESØG (3 MIN.) Danmark, 2015 Lili får besøg. Og ikke af hvem som helst, men af sin allerbedste veninde, Molly. At forventningens glæde kan være større end selve samværet, er så en anden ting, to viljer af jern og et begrænset udvalg af legetøj er bare heftigt konfliktstof. Men så er der jo forventningens glæde indtil næste gang. CIRKELINE HØJT FRA TRÆETS GRØNNE TOP (14 MIN.) Danmark, 1970 Det er jul, og musene og Cirkeline laver gaver, bager kager og drager til sidst ud efter et juletræ. På vejen hjem er de ved at fare vild i snevejret, men den lille nissealf hjælper dem, og alle samles til den helt store julefest. Samlet spilletid: 39 min.

11 SIDE 10 / JANUAR JANUAR Reprise Teatret Mandag d. 7. januar kl og kl Tirsdag d. 8. januar kl og kl Onsdag d. 9. januar kl og kl Torsdag d. 10. januar kl og kl Birkerød Bio Tirsdag d. 15. januar kl og Ken-Allen og friheden (5 min.) Danmark 2007 Den sande historie om orangutangen Ken-Allen, der gang på gang stikker af fra zoologisk have. Verden udenfor er spændende, og Ken-Allen har svært ved at blive i haven og forbavsende gode evner for at bryde ud af sit bur. En tegnefilm om en orangutang, der udfordrer sig selv og får en masse oplevelser. Men livet i friheden er ikke så nemt.

12 SIDE 10 / JANUAR Isblomstens hemmelighed (27 min.) Danmark 2010 Første gang Svindel forsøger at trylle, kommer han ved et uheld til at skyde oldefars tryllestav langt ind i De Grønne Ærters Dal, hvor han møder Fup, der ændrer hele Svindels livsanskuelse. De to venner vender tilbage med en anden og meget mere magisk tryllestav, end den oldefar har brugt hele sit liv. Men da Svindel prøver at trylle for anden gang, går noget galt, og han mister oldefar. Samlet spilletid: 40 min.

13 SIDE 11 / FEBRUAR FEBRUAR Reprise Teatret Mandag d. 4. februar kl og kl Tirsdag d. 5. februar kl og kl Onsdag d. 6. februar kl og kl Torsdag d. 7.februar kl og kl Birkerød Bio Tirsdag d. 5. februar kl og FORÅRSFEST (5 MIN.) New Zealand, 2016 Det er forår i skoven. Hjortene har hver deres fugleflok siddende på geviret, og fuglene fløjter smukt i kor. Men en lille hjort er uheldig: den har kun én fugl på sit gevir, og fuglen er hæs. I hidsighed falder hjorten ud over en skrænt. Nu starter en musikalsk kædereaktion. Og det viser sig, at den lille hjort og den hæse fugl har skjulte talenter.

14 SIDE 12 / FEBRUAR FLAGERMUSEN (4 MIN.) Tyskland, 2015 Dyrene på bondegården er sammen hele dagen bortset fra flagermusen, som er et natdyr. Den vågner først rigtigt op, når det er blevet mørkt. Så er alle de andre dyr faldet i søvn, og der er ikke nogen at lege med. Men der er et andet dyr, som heller ikke sover, og det er heldigvis i legehumør. DEN LILLE FUGL OG LARVEN (4 MIN.) Schweiz, 2017 I et træ bor en lille fugl. Den opdager en larve, som æder bladene. Da fuglen hiver larven væk, falder de begge ned. En ræv dukker op, og fuglen og larven flygter sammen. Larven redder flere gange den lille fugl fra ræven. Undervejs forpupper larven sig og bliver til en sommerfugl.

15 SIDE 13 / FEBRUAR PRIK OG PLET LEGER MED DEJ (7 MIN.) Sverige, 2013 Prik og Plet er sultne, men de har ikke noget mad. De beslutter sig for at bage boller og lave havregrynskugler. Mens de bager, bliver køkkenet meget rodet, og de får mel over det hele. Men det er der heldigvis råd for. MIN OLDEFARS HISTORIER - FISKETUREN (9 MIN) Danmark, 2016 Theodor og Oldefar tager ned til søen for at fiske. Oldefar fortæller Tykke-historien om, hvordan ham og Tykke engang fangede en fisk, fordi de puttede lakridspiber på krogen. Theodor vil også fange en fisk; men han må ikke selv putte madding på, fordi krogen er så skarp, og lakridspiberne må først spises, når de har fanget en fisk. Men da Oldefar tager sig en lille lur, kan Theodor ikke dy sig. ULV (4 MIN.) Tyskland, 2015 En ulv går rundt i skoven og prøver at se farlig ud; den knurrer og skræmmer de andre dyr. Men da den bliver alene, opfører den sig pludselig anderledes. Den tager ballettøj på og begynder at danse. En and får øje på ulven og begynder at grine og drille. Ulven bliver vred. Men så opdager ulven, at anden også har en hemmelighed. Samlet spilletid: 33 min.

16 SIDE 14 / MARTS MARTS Reprise Teatret Mandag d. 4. marts kl og kl Tirsdag d. 5. marts kl og kl Onsdag d. 6. marts kl og kl Torsdag d. 7. marts kl og kl Birkerød Bio Tirsdag d. 12. marts kl og TIGRE OG TATOVERINGER (43 MIN) Danmark, 2010 Den lille forældreløse pige Maj bor hos sin onkel Sonny, der er tatovør. Selvom de har det utroligt godt sammen, er de begge enige om, at Maj hellere bør bo hos en rigtig familie med en sød mor, en klog far og en skæg storebror - ligesom de familier, der altid er i fjernsynet. En dag kommer Maj til at tatovere en barsk fyr fra den lokale motorcykelklub med alfer, nisser og prinsesser på ryggen. Af frygt for mandens vrede må Maj og Sonny flygte ud af byen. Samlet spilletid: 43 min.

17

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 SIDE 1 / VELKOMMEN Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ,

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR FORÅR 2017

PROGRAM EFTERÅR FORÅR 2017 PROGRAM EFTERÅR 2016 - FORÅR 2017 SIDE 1 / VELKOMMEN Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ,

Læs mere

Billetpris: 20 kr. pr. abonnement, som gælder for én person til alle forestillinger i hele sæsonen 2012-2013

Billetpris: 20 kr. pr. abonnement, som gælder for én person til alle forestillinger i hele sæsonen 2012-2013 SIDE 1 / VELKOMMEN SIDE 2 / INFO Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ, som hvert år afvikles

Læs mere

Velkommen til BØRNEBIFFEN / Nordfyns Kommune Forår 2016

Velkommen til BØRNEBIFFEN / Nordfyns Kommune Forår 2016 Velkommen til BØRNEBIFFEN / Nordfyns Kommune Forår 2016 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for børn på 3-6 år i de fynske dagtilbud i følgende ni kommuner: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyn,

Læs mere

Velkommen til Børnehave Bio

Velkommen til Børnehave Bio SIDE 2 / VELKOMMEN Velkommen til Børnehave Bio Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et initiativ, som hvert år afvikles i

Læs mere

Kvalificer børns møde med film og medier

Kvalificer børns møde med film og medier Kvalificer børns møde med film og medier BØRNEBIFFEN 2013/2014 Børnene var meget koncentrerede om det, der foregik på lærredet og klappede spontant efter hver film. Børnenes koncentration viste mig, at

Læs mere

PRÆSENTERER PROGRAM EFTERÅR FORÅR 2018

PRÆSENTERER PROGRAM EFTERÅR FORÅR 2018 PRÆSENTERER PROGRAM EFTERÅR 2017 - FORÅR 2018 SIDE 1 / VELKOMMEN Velkommen til Børnehave Bio Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave

Læs mere

Kvalificer børns møde med film og medier

Kvalificer børns møde med film og medier Kvalificer børns møde med film og medier 2012/2013 Børnene var meget koncentrerede om det, der foregik på lærredet og klappede spontant efter hver film. Børnenes koncentration viste mig, at DFI har tilpasset

Læs mere

I Nordfyns Kommune er der igen arrangeret visninger på bibliotek og rådhus hertil et lavet dette særprogram.

I Nordfyns Kommune er der igen arrangeret visninger på bibliotek og rådhus hertil et lavet dette særprogram. Velkommen til BØRNEBIFFEN Efterår 2015 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for børn på 3-6 år i de fynske dagtilbud i følgende ni kommuner: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyn, Nyborg, Langeland,

Læs mere

Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier

Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier Vær med til at kvalificere børns møde med film og medier Film er ikke bare film Børn skal have adgang til gode film, der passer til dem. Det Danske Filminstitut VELKOMMEN TIL FILM ER IKKE BARE FILM! Mere

Læs mere

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 SÆRPROGRAM RINGE BIO

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 SÆRPROGRAM RINGE BIO DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 SÆRPROGRAM RINGE BIO Velkommen til BØRNEBIFFEN 2014 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for alle fynske daginstitutioner og deres børn fra

Læs mere

FORÅR PIXIFILM. PixiFilm. Dagtilbud FYN

FORÅR PIXIFILM. PixiFilm. Dagtilbud FYN FORÅR 2018 PixiFilm Dagtilbud PIXIFILM FYN PIXIFILM PixiFilm er filmaktiviteter til børn og pædagoger i daginstitutioner og skolers 0. klasser på Fyn udbudt af Kulturregion Fyn. Vi tilbyder visninger i

Læs mere

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2016/2017

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2016/2017 BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2016/2017 Film og læreplanerne: BØRNEBIFFENS formål er at kvalificere børns møde med filmmediet, så børnene får mulighed for at udvikle sig til kompetente mediebrugere. Programmet

Læs mere

Havenisserne flytter ind

Havenisserne flytter ind Havenisserne flytter ind Om havenisserne flytter ind I løbet af de sidste par år er flygtningestrømmen fra krigshærgede- og katastrofeområder vokset støt. For os, der bor i den her del af verden, er det

Læs mere

Herlev skolebio. Sæson

Herlev skolebio. Sæson Herlev skolebio Sæson 68 2019 2020 Herlev Skolebio 2019-20 Bliv medlem det koster kun 100 kr. for 5 film Vi viser flg. film lørdage i Herlev Teaterbio, Herlev Bygade 30. Sæson 68 5/10 9/11 7/12 18/1 8/2

Læs mere

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014

DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN. præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 DE SMÅ BØRN MØDER FILMEN præsenterer BØRNEBIFFEN FYN 2014 Velkommen til BØRNEBIFFEN 2014 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for alle fynske daginstitutioner og deres børn fra 3-6-år. Deltagelse er

Læs mere

Herlev skolebio Sæson

Herlev skolebio Sæson Herlev skolebio Sæson 67 2018 2019 Herlev Skolebio 2018-19 Bliv medlem det koster kun 100 kr. for 5 film Vi viser flg. film lørdage i Herlev Teaterbio, Herlev Bygade 30. Sæson 67 6/10 10/11 8/12 5/1 23/2

Læs mere

ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund

ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund ed Rød Så tur i Børnebiffen på tur i Frederikssund Velkommen Velkommen til efterår 2015 med Børnebiffen på tur i Frederikssund. Filmtilbuddet består af 2 filmtilbud, et for de 3-4årige og et for de 5-6årige.

Læs mere

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND FORÅR 2018

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND FORÅR 2018 BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND FORÅR 2018 Film og læreplanerne: BØRNEBIFFENS formål er at kvalificere børns møde med filmmediet, så børnene får mulighed for at udvikle sig til kompetente mediebrugere. Programmet

Læs mere

Vil I med i biffen? Film i børnehøjde for børnehavebørn

Vil I med i biffen? Film i børnehøjde for børnehavebørn Vil I med i biffen? Film i børnehøjde for børnehavebørn VELKOMMEN TIL BØRNEBIFFEN! BØRNEBIFFEN er et nyt initiativ i Guldborgsund Kommune for børnehaver. Børnebiffen er for de 3-6-årige og deres pædagoger

Læs mere

Lanternefest Lys i mørket

Lanternefest Lys i mørket Lanternefest Lys i mørket Efterårets tiltagende mørke får os til at ønske at tænde lys. Børnene synger: Lanterne, lanterne, sol og måne og stjerne. Skinne højt mit lys, skinne højt mit lys, skinne højt

Læs mere

Journal i Den var kun i avisen om søndagen. Knold og Tot var

Journal i Den var kun i avisen om søndagen. Knold og Tot var Radiserne Tegneseriens historie. Man ved ikke, hvilken der var den første tegneserie i verden. En af de første tegneserier hed Knold og Tot. Det var en mand fra USA, som tegnede den. Han tegnede den til

Læs mere

Uge 11. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge11_dyr.indd 1 06/07/

Uge 11. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge11_dyr.indd 1 06/07/ Uge 11 Emne: Dyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge11_dyr.indd 1 06/07/10 12.02 Uge 11 l Dyr Hipp og Hopp står under træet. Det er koldt, og de fryser. De

Læs mere

Bliv god til tillægsord

Bliv god til tillægsord Navn og klasse: LÆR OM Tillægsord MED DANSKTIP Bliv god til tillægsord lækker god lang mørk grøn sjov billig ung morsom hurtig 2019 dansktip.dk Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole.

Læs mere

BØRNE- BIFFEN EFTERÅR FYN. PixiFilm Dagtilbud

BØRNE- BIFFEN EFTERÅR FYN. PixiFilm Dagtilbud BØRNE- BIFFEN EFTERÅR 2016 FYN PixiFilm Dagtilbud VELKOMMEN TIL PIXI-FILM / BØRNEBIFFEN EFTERÅR 2016 BØRNEBIFFEN Børnebiffen er et GRATIS filmtilbud til daginstitutioner. Kun transporten til og fra biografen,

Læs mere

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 Velkomst og åbningstider Velkommen til foråret 2016 Så er klar med sjove og spæn dende arrangementer for børn. Kom til Ulvetime i nattøj, besøg Harry

Læs mere

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2014/2015

BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2014/2015 BØRNEBIFFEN GULDBORGSUND 2014/2015 Film og læreplanerne: BØRNEBIFFENS formål er at kvalificere børns møde med filmmediet, så børnene får mulighed for at udvikle sig til kompetente mediebrugere. Programmet

Læs mere

Spørgsmål til kapitlerne - Quiz og byt

Spørgsmål til kapitlerne - Quiz og byt Spørgsmål til kapitlerne - Quiz og byt Kapitel 1 Hvad ryger farmor? Hvor er Kokos mor? Hvor blev Koko født? Hvorfor dækkede far rokokostolen til? Hvor står rokokostolen nu? Hvor gammel er Koko? Hvem bestemte,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Med Rød Stue i biografen 2011

Med Rød Stue i biografen 2011 Med Rød Stue i biografen 2011 Velkommen Med Rød Stue i Biografen Velkommen til en ny sæson for Med Rød Stue i biografen i Nordjylland. Med Rød Stue i biografen står foran sin 9. sæson i den nordjyske region,

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng Projekt Godnat CD Se jeg ligger i min seng Se mig jeg ligger i min seng x 2 Og tænker på alle de skøre ting som jeg så ud-i-haven her idag Uh-ha - Jeg tror - jeg så en stor giraf, men dens prikker de var

Læs mere

Børneinterview en del af børnemiljøvurderingen oktober 2017.

Børneinterview en del af børnemiljøvurderingen oktober 2017. Børneinterview en del af børnemiljøvurderingen oktober 2017. Storegruppen, - årgang 11/12 interviewes af deres primærpædagog: Drengenes svar/pigernes svar Formålet med børneinterviewet har været at få

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 Uge 22 Emne: Her bor jeg Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge22_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.40 Uge 22 l Her bor jeg Dagene er begyndt at

Læs mere

Grønne spirers konkurrence. Dagplejen Beder/Malling

Grønne spirers konkurrence. Dagplejen Beder/Malling Grønne spirers konkurrence Dagplejen Beder/Malling Kære Grønne spirer I dagplejen Beder/Malling kan vi i sandhed sige, at vi er vildt begejstrede for udelivet. Vi voksnes glæde ved naturen smitter automatisk

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår 2017

Arrangementer for børn. Forår 2017 Arrangementer for børn Forår 2017 Billetter til teaterforestillinger Information Du kan hente gratis billetter til teaterforestillingerne og filmforevisningerne via www.faxebibliotek.dk. De kan printes

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11. Uge 10 Emne: Venner Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.26 Uge 10 l Venner Det er en dejlig frostklar vinterdag, og der er ikke

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR 2015 - FORÅR 2016

PROGRAM EFTERÅR 2015 - FORÅR 2016 PROGRAM EFTERÅR 2015 - FORÅR 2016 SIDE 1 / VELKOMMEN Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ,

Læs mere

Humlebi. AKTIVITETER Byg et fint lille humlebibo af pinde og mos. Find en blomst som I kan give til humlebien. Humlebien kan suge nektar fra blomsten.

Humlebi. AKTIVITETER Byg et fint lille humlebibo af pinde og mos. Find en blomst som I kan give til humlebien. Humlebien kan suge nektar fra blomsten. Sneglen Sneglene bor i skoven. De kan lide at gemme sig under blade og træstykker. Hvis det har regnet kommer de frem. Snegle er hermafroditter, dvs. at de både er han og hun i samme krop. Gå på jagt efter

Læs mere

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... Film skal ses på det store Program SÆSON 2013 & 2014 lærred. Gå i FILMKLUBBEN - gå i kino Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

Arrangementer for børn. Efterår 2017

Arrangementer for børn. Efterår 2017 Arrangementer for børn Efterår 2017 Billetter til teaterforestillinger Information Du kan hente gratis billetter til teaterforestillingerne og filmforevisningerne via www.faxebibliotek.dk. De kan printes

Læs mere

Nis. skal giftes. Medvirkende: I skal bruge: Nis. Tre rotter Søren Banjomus En kat Mille Gamle Nis En masse nisser Tea Teas mor Teas far En fortæller

Nis. skal giftes. Medvirkende: I skal bruge: Nis. Tre rotter Søren Banjomus En kat Mille Gamle Nis En masse nisser Tea Teas mor Teas far En fortæller Et nisseskuespil for børn i indskolingen Nis skal giftes Medvirkende: Nis Tre rotter Søren Banjomus En kat Mille Gamle Nis En masse nisser Tea Teas mor Teas far En fortæller I skal bruge: To store puder

Læs mere

PixiFilm Dagtilbud BØRNE- BIFFEN FYN

PixiFilm Dagtilbud BØRNE- BIFFEN FYN PixiFilm Dagtilbud BØRNE- BIFFEN 2015 FYN VELKOMMEN TIL BØRNEBIFFEN PÅ FYN EFTERÅR 2015 Børnebiffen er et særligt biograftilbud for børn på 3-6 år i de fynske dagtilbud i følgende ni kommuner: Assens,

Læs mere

Opgaver, hvor børnene skal finde tegn (her kun punktum og komma), sætninger og ord i en tekst.

Opgaver, hvor børnene skal finde tegn (her kun punktum og komma), sætninger og ord i en tekst. Opgaver, hvor børnene skal finde tegn (her kun punktum og komma), sætninger og ord i en tekst. Indhold: 10 nummererede opgaver, der gradvist bliver sværere og sværere. Børnene kan se rækkefølgen i det

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 12 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge12_herborjeg.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 12 l Her bor jeg Hopp er på vej hen

Læs mere

Med Rød Stue i biografen 2012

Med Rød Stue i biografen 2012 Med Rød Stue i biografen 2012 Velkommen Med Rød Stue i Biografen Velkommen til en ny sæson for Med Rød Stue i biografen i Nordjylland. Børn skal have adgang til gode film, der passer til dem. De rette

Læs mere

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Ungdom: Når du starter i Klubben Holme Søndergård (Klubben), er du på vej til at blive ung. At være ung betyder at: - Du ikke er barn længere, og at du er på vej til

Læs mere

Læsefidusen vil gerne lave et ord træ med modsatte ord: tyk tynd, lille stor. Det er svært at finde modsatte ord. Kender du nogle modsatte ord?

Læsefidusen vil gerne lave et ord træ med modsatte ord: tyk tynd, lille stor. Det er svært at finde modsatte ord. Kender du nogle modsatte ord? 1 LÆSEFIDUSENS ORDSKOV Som supplement til elevhæftet Læsefidusens Ordskov er her en række oplæg. Det er en del af idegrundlaget, at oplæg til nye ordtræer præsenteres gennem en lille fortælling. Her er

Læs mere

Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne.

Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne. Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne. Torsdag d. 6. februar kl. 10.00-10.30 Fire korte tegnefilm. Rita og krokodille, tager på camping og fisketur, "Dyrevennerne - En

Læs mere

Simon og Viktoria på skovtur

Simon og Viktoria på skovtur Simon og Viktoria på skovtur En fantasihistorie tegnet og fortalt af eleverne i 3.klasse på Rønnebæk skole 2009 Simon og Viktoria gik en tur ud i skoven. Og så så de en giraf og de så også en løve. De

Læs mere

23. DECEMBER. Mor redder os

23. DECEMBER. Mor redder os 23. DECEMBER Mor redder os - I skal ikke bygge hytter i vores skov! En dreng fra 5. klasse står truende over for mig. Jeg kender ham ikke, selv om jeg selvfølgelig har set ham før, når han råbende løber

Læs mere

En dag kom der en ridder ind på bondegården. Han kommer ind og råber: HØR HER, HØR HER PRINSEN VIL GIFTES

En dag kom der en ridder ind på bondegården. Han kommer ind og råber: HØR HER, HØR HER PRINSEN VIL GIFTES Pionerernes eventyr Der var engang en meget rig mand, der boede på en bondegård. Han var så rig, at han kunne svømme i penge. Han hed Hans og havde en kone, der hed Olivia. Oliva var smuk og dejlig og

Læs mere

15. december Ulrik laver i bukserne

15. december Ulrik laver i bukserne 15. december Ulrik laver i bukserne 15. DECEMBER I dag ved jeg simpelthen ikke, om jeg kan finde på en historie. Det er svært, at blive ved med at finde på. Pludselig hvisker Bamse mig noget i øret. Ja,

Læs mere

Tro og etik. Ærlighed

Tro og etik. Ærlighed Tro og etik Ærlighed Målgruppe: Grønsmutter Årstid: Hele året Varighed: 3 trin + et engagement Ærlighed - niveau 2 - trin for trin Idéen med at beskæftige sig med ærlighed, og ikke mindst uærlighed, er

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 20. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 20. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1 Kursusmappe Uge 20 Emne: Venner Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 20 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge20_venner.indd 1 06/07/10 12.11 Uge 20 l Venner Hopp er på vej hen til Hipp. Hun kan

Læs mere

Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune

Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune Velkommen til Ballerup bibliotekernes institutionsprogram forår 2019! Vi har igen fået lavet et spændende program fyldt med gode oplevelser. Arrangementerne vil

Læs mere

Hvordan har du det i børnehaven?

Hvordan har du det i børnehaven? Børnehaven 44 børn 1. Kan du lide at gå i børnehave? Hvordan har du det i børnehaven? 44 børn svarer ja = 100 % 2. Har du det godt i din børnehave? 43 børn svarer ja og et barn nej =97,72 % 3. Hvad er

Læs mere

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 1 Historien om Speedy En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 2 Hejsa Tamara. Ja, jeg synes lige jeg ville skrive og fortælle dig lidt om

Læs mere

Dialogisk læsning - Lotte Salling. Trolderim

Dialogisk læsning - Lotte Salling. Trolderim Dialogisk læsning - Lotte Salling Trolderim DIALOG OG AKTIV DELTAGELSE I OPLÆSNINGEN Samtaleideer og sprogaktiviteter til bogen Trolderim af Lotte Salling. For børn i indskolingsalderen. RIMORD: Eksempel:

Læs mere

En kort fortælling om en dag i zoologisk have

En kort fortælling om en dag i zoologisk have Navn og klasse: En kort fortælling om en dag i zoologisk have Kira Glistrup 2019 Dansktip.dk 2019 Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole. 1 Inden du læser Du skal nu læse en

Læs mere

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin Trine Bjerre & Kirsten Ruth Oskar i Legeland Forlaget Den lille Delfin Oskar i Legeland af Trine Bjerre & Kirsten Ruth 2014 1. udgave, 1. oplag isbn-13: 978-87-996221-3-9 Tekst & Lay-out: Trine Bjerre

Læs mere

TJEK DIN VIDEN! Klasse: Decimal-nummer: 56.1 FLAGER-MUS. 1.På hvilken side kan du læse om dvale? Side: 2. Hvor er der flager-mus om vinteren?

TJEK DIN VIDEN! Klasse: Decimal-nummer: 56.1 FLAGER-MUS. 1.På hvilken side kan du læse om dvale? Side: 2. Hvor er der flager-mus om vinteren? TJEK DIN VIDEN! Opgaver til Navn: Dyr i mark og have 1 Klasse: Decimal-nummer: 56.1 Dato: FLAGER-MUS Indhold 1.På hvilken side kan du læse om dvale? Side: Gå tæt på teksten 2. Hvor er der flager-mus om

Læs mere

Fortæl om din livret. Hvad er det? Hvordan ser det ud? Hvordan smager det? Hvordan mon man laver det? Fortæl, om en god film du har set.

Fortæl om din livret. Hvad er det? Hvordan ser det ud? Hvordan smager det? Hvordan mon man laver det? Fortæl, om en god film du har set. Fortæl om din livret. Hvad er det? Hvordan ser det ud? Hvordan smager det? Hvordan mon man laver det? 3 1 3 1 Fortæl, om en god film du har set. Hvorfor er den god? Hvem så du den sammen med? Hvad vil

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 25. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 25. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 25 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge25_verden_omkring_mig.indd 1 06/07/10 11.42 Uge 25 l Verden omkring

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Dansk - Sisi og Pipins læsebog. Dansk - Sløjfeskrift - Højtlæsning Dansk

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Dansk - Sisi og Pipins læsebog. Dansk - Sløjfeskrift - Højtlæsning Dansk Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag - Fortællerunde - Ugens professor (efter efterårsferien) - Stjernestund Social læring - Massage - Klassemøde - Den varme stol - Sisi og Pipins læsebog (lektie) og opgaver

Læs mere

Stjernemanden Arthur. Storyline af Kate Vilstrup Petersen for 3-6 årig

Stjernemanden Arthur. Storyline af Kate Vilstrup Petersen for 3-6 årig Stjernemanden Arthur Storyline af Kate Vilstrup Petersen for 3-6 årig Indholdsfortegnelse Stjernemanden Arthur Historie Værksted Fokus spørgsmål Trylledej Dekoration Musik Fokus spørgsmål Arthur skal en

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Side 1. KIRSTEN AHLBURG. Nr. 7. Tora på jagt. SPECIAL-PÆDAGOGISK FORLAG.

Side 1. KIRSTEN AHLBURG. Nr. 7. Tora på jagt. SPECIAL-PÆDAGOGISK FORLAG. Side 1 KIRSTEN AHLBURG Nr 7 Tora på jagt SPECIAL-PÆDAGOGISK FORLAG Side 2 Tora sidder i skoven Hun skærer med sin kniv Hun laver en bue Så laver hun fem pile De skal være spidse For Tora vil ud i skoven

Læs mere

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé...

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé... Det er mig, Anna! Polfoto Maskot Indhold 1. Facebook....................... side 2 2. En ny ven....................... side 2 3. En lille hilsen................... side 2 4. På Skype.......................

Læs mere

Du var alene hjemme. Der var ingen blomster i huset, og når du kiggede ud af døren, så du ingen træer, du så kun vissent græs, og du så kun fjernsyn.

Du var alene hjemme. Der var ingen blomster i huset, og når du kiggede ud af døren, så du ingen træer, du så kun vissent græs, og du så kun fjernsyn. MULIGHEDER Hvis mennesker havde fire ben, så ville alt gå i stykker. Hvis der ikke var kæledyr i Sevel, så ville København blive en landsby. Hvis Sevel var hovedstad i Danmark, så ville himlen blive grøn

Læs mere

Sprogaktiviteterne omhandler både dialogisk læsning og mere praktiske sproglege indenfor kategorierne:

Sprogaktiviteterne omhandler både dialogisk læsning og mere praktiske sproglege indenfor kategorierne: LÆSEVEJLEDNING TIL TROLDERIM - egnet til brug med børn i indskolingsalderen. Sprogaktiviteterne omhandler både dialogisk læsning og mere praktiske sproglege indenfor kategorierne: - Rimord - Snak om ord,

Læs mere

Projekt Børn og udeliv. Emne: Hvad er natur, samt til hvad og hvordan kan man anvende naturen?

Projekt Børn og udeliv. Emne: Hvad er natur, samt til hvad og hvordan kan man anvende naturen? Projekt Børn og udeliv Emne: Hvad er natur, samt til hvad og hvordan kan man anvende naturen? Uge 40-41 2011 Vi har i de sidste 2 uger arbejdet med natur og naturfænomener. Krudtuglerne har valgt at lave

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Flere gode bøger 36 måneder

Flere gode bøger 36 måneder Flere gode bøger 36 måneder Lån dem på biblioteket. Køb dem i boghandlen. På nettet. I supermarkedet. Børn elsker bøger Nikolaj er mørkeræd Af Peter Malherbes Jensen og Karin Hultman En lille billedbog

Læs mere

Mange julehilsner Albert

Mange julehilsner Albert GLÆDELIG FØRSTE DECEMBER! Mit navn er, og jeg er flyttet ind i nat. Jeg elsker jul og gaver. Og så er jeg en rigtig drillenisse Så bare pas på, for ellers kan jeg finde på de skøreste ting. Jeg har en

Læs mere

Vi holdt en lege pause, i en hule og der blev fisket i et vandhul. Diverse blade, grene og svampe blev samlet, til at tage med hjem.

Vi holdt en lege pause, i en hule og der blev fisket i et vandhul. Diverse blade, grene og svampe blev samlet, til at tage med hjem. Rundt om Slotssøen.. Idag gik turen til Gråsten, hvor vi startede med en tur gennem slotshaven. Her fik vi en rutchetur, inden vi satte kurs mod skoven. Med alle sanser i brug, begav vi os nu på vej rundt

Læs mere

FILM LEG MED I BØRNEHAVEN INDHOLD DRENGEN I KUFFERTEN DEN LILLE RIDDER SIDE 4 SIDE 14 ERNST I SVØMME HALLEN PIP OG PAPEGØJE SIDE 8 SIDE 16 FLØJTELØS

FILM LEG MED I BØRNEHAVEN INDHOLD DRENGEN I KUFFERTEN DEN LILLE RIDDER SIDE 4 SIDE 14 ERNST I SVØMME HALLEN PIP OG PAPEGØJE SIDE 8 SIDE 16 FLØJTELØS Gj LEG MED FILM I BØRNEHAVEN INDHOLD DRENGEN I KUFFERTEN DEN LILLE RIDDER SIDE 4 ERNST I SVØMME HALLEN SIDE 14 PIP OG PAPEGØJE SIDE 8 PIPUNGERNE PRINSESSEN OG VAGTEN SIDE 16 FLØJTELØS SIDE 12 SIDE 18 Til

Læs mere

Hvornår er du en Mig mig mig-person, og hvornår tænker du på andre?

Hvornår er du en Mig mig mig-person, og hvornår tænker du på andre? Navn: Hvornår er du en Mig mig mig-person, og hvornår tænker du på andre? Dato: Kapitel 8: Øvelsesark 1 Side 1 af 3 Når du opfører dig som en Mig mig mig-person, gør du det, du selv vil, uden at tænke

Læs mere

Vi laver hule og kommer i biografen

Vi laver hule og kommer i biografen 9. DECEMBER Vi laver hule og kommer i biografen Hej Peter! Det er tvillingerne, der råber. Jeg står på trappen ind til Brugsen og er på vej hjem med varer til mor. Hun manglede kaffe og margarine, og så

Læs mere

Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø.

Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø. Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø. Så-dan en lil-le ø kald-es en holm, og den-ne holm hed-der Klaus Nars Holm. Den lil-le ø er op-kaldt Ef-ter

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen:

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: I vores gruppe er vi 5 dagplejer, Kit, Marianne, Lotte, Anja og Annette P. Vi har tilsammen 20 børn i alderen 0-3 år. Lige nu har vi rigtig mange nye små, som

Læs mere

Med Rød Stue i biografen 2010

Med Rød Stue i biografen 2010 Med Rød Stue i biografen 2010 2 Med Rød Stue i biografen Velkommen Med Rød Stue i Biografen Velkommen til en ny sæson for Med Rød Stue i biografen i Nordjylland. Børn skal have adgang til gode film, der

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

den tilfrosne å. Far kan nu godt se, at jeg keder mig, og gir mig til sidst lov til at gå om til de andre, som kælker på den store bakke i den anden

den tilfrosne å. Far kan nu godt se, at jeg keder mig, og gir mig til sidst lov til at gå om til de andre, som kælker på den store bakke i den anden På kælkebakken I morgen er det juleaften. Det bliver en rigtig hvid jul med sne, klar himmel og frostvejr. Lissom et billede jeg har set på forsiden af et af mors juleblade. Jeg er ude at kælke på den

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 16. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 16. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 16 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge16_Eventyr.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 16 l Eventyr Det har sneet, og alt er hvidt. Hipp

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

Mageløse Madam Inger Lynghøjen 8600 Silkeborg

Mageløse Madam Inger Lynghøjen 8600 Silkeborg Mageløse Madam Inger Lynghøjen 8600 Silkeborg Historien om heksen, der heksede Madmor Inger om til Mageløse Madam Inger og fik hende til I dag bor der en masse søde børn og nogle voksne ude i huset på

Læs mere

Begynd eller afrund jeres samtale med dette kort

Begynd eller afrund jeres samtale med dette kort Begynd eller afrund jeres samtale med dette kort Kommer børn nok ud? Synes du, at det er vigtigt, at børn får oplevelser med og i naturen? Hvorfor eller hvorfor ikke? Kommer dit barn nok ud og får de rigtige

Læs mere

Marias sommerferieeventyr 2006

Marias sommerferieeventyr 2006 Marias sommerferieeventyr 2006 Vi har i lang tid glædet os til at det blev sommerferie og så endelig skete det, faktisk så var vi så heldig at Mormor kom og legede med os hele fredagen mens mor og far

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

HippHopp. Uge 18. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 18 Emne: Familie og arbejde side 1

HippHopp. Uge 18. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 18 Emne: Familie og arbejde side 1 Uge 18 Emne: Familie og arbejde Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 18 Emne: Familie og arbejde side 1 HIPPY HippHopp Uge18_familie.indd 1 06/07/10 12.07 Uge 18 l Familie og arbejde Hipp og Hopp

Læs mere

Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum)

Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum) Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum) Kære børn Jeg er dyrepasser i zoologisk have. Jeg elsker mit arbejde og dyrene er mine allerbedste venner. Er der nogen af jer, der har været i zoologisk

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere