RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016"

Transkript

1 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

2 Velkomst og åbningstider Velkommen til foråret 2016 Så er klar med sjove og spæn dende arrangementer for børn. Kom til Ulvetime i nattøj, besøg Harry Potter-universet i vinterferien, lav Skrig og skrål, se fantastisk børneteater og meget andet. Der er stor efterspørgsel på børnearrangementerne, så køb billet i god tid. Billetterne kan købes otte dage før arrangementet til Ulvetimerne gælder dog en anden tidsfrist. I skal købe billetter til både børn og voksne til barselscafé dog kun til den voksne. For at få plads til så mange børn som muligt, kan der kun være 1 voksen pr. barn. Ved teater skal aldersgrænsen overholdes, da den er aftalt med de optrædende. Læs mere på rdb.dk. tilbyder nu en SMS service, så du kan få direkte besked om nyheder og arrangementer. Tjenesten er gratis. Tilmelding koster almindelig sms-takst. Send rdb børn for- og efternavn til Eks. rdb børn Hans Hansen. ÅBNINGSTIDER FOR BIBLIOTEKERNE I 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag TREKANTEN/ISLEV BIBLIOTEK Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Har du ideer til et arrangement, er du velkommen til at kontakte Line Horn på mail: line.horn@rk.dk God fornøjelse!

3 For børn / Barselcafé Babymassage med Helle Berrig Babymassage er et tilbud til dig, der ønsker at lære, hvordan du kan massere dit barn for at give det mere tryghed, glæde og velvære. Fredag d. 5. februar Kl (fra 4 mdr. og op) Kl (0-4 mdr.). Pris: 20 kr. Billetter kan købes fra fredag d. 29. januar. Lørdag d. 12. marts Kl og kl Trekanten/Islev Bibliotek Pris: 20 kr. Billetter kan købes fra fredag d. 4. marts. Førstehjælp med Toni Mathiasen Lær om førstehjælp til spæd- og småbørn, når vi får besøg af Toni Mathiasen fra førstehjælp.nu. Toni har mange års erfaring i førstehjælp, så alle er i trygge hænder. Rytmik og sundhedspleje Få en introduktion til rytmik og få svar på dine spørgsmål om kost, søvn, rytmer og andet, der optager dig som småbørnsforælder. Christina Skaarup viser, hvordan du kan stimulere dit barns sanser og motorik gennem musik, lege og bevægelse. Louise Munk-Poulsen vejleder om kost, søvn, rytmer og rutiner, barnets mentale udvikling og søskenderelationer. Louise bruger eksempler fra helt almindelige hverdagssituationer. Du kan stille spørgsmål undervejs til Christina og Louise. Fredag d. 15. april kl Pris: 20 kr. Billetter kan købes fra fredag d. 8. april.

4 For børn / Ulvetime Ulvetime Tag mor eller far i hånden og kom op på biblioteket i dit nattøj og med din sovebamse under armen. Så byder vi på nogle søde film, gode bøger eller dejlige vuggeviser. Vi serverer også børnevenlig mad, så du bagefter er klar til at komme hjem og blive puttet. Dejligt for børnene og nemt for de voksne!

5 Godnatbio Vi har plukket nogle af de bedste små børnefilm fra Filmstriben.dk velkommen i vores minibiograf. Tirsdag d. 2. februar kl Pris inkl. mad: 30 kr. Billetter kan købes torsdag d januar. Godnatlæsning Børnebibliotekar Birgit Andersen læser nogle gode godnathistorier. Onsdag d. 9. marts kl Pris inkl. mad: 30 kr. Billetter kan købes torsdag d. 25. februar - 3. marts. Godnatsange Amanda og Clair synger 10 af de bedste vuggeviser. Syng med eller drøm dig væk til de smukke toner. Tirsdag d. 26. april kl Pris inkl. mad: 30 kr. Billetter kan købes onsdag d april.

6 For børn / Teater nU... for de 1-3 årige og deres voksne Oplev en musikalsk og interaktiv forestilling for de mindste. Skyer, der svæver over byer... en gravko, der laver en kæmpestor bunke jord lige til at kravle op i... en sommerfugl, der ikke kan fanges... et æble, man skal hoppe højt for at nå... Vil du være med? nU... Forestillingen gør brug af en stor popupbog, der med popups, levende billeder og overraskelser tager os med på en musikalsk og sanselig tur ud i virkelighedens verden. Lørdag d. 6. februar kl Pris: 20 kr. Billetter kan købes fra fredag d. 29. januar.

7 For børn / Film for børn Film for børn på Torsdag d. 11. februar kl Fra 2 år. Det gavmilde lille pindsvin, Rita og krokodille skovturen og Zebra Torsdag d. 10. marts kl Fra 2 år. Hvem er sød?, Uro og Storvask sæbebobler Torsdag d. 14. april kl Fra 2 år. Safari Europa Mus, Storvask Pjaltetøj og Pipungerne Mus på stribe Husk at I kan tilmelde jer 8 dage i forvejen på børnebiblioteket. Det er gratis at deltage.

8 For børn / Film for børn Film for børn på Trekanten / Islev Bibliotek Torsdag d. 11. februar kl Fra 3 år. Cirkeline Månen er en gul ost Torsdag d. 25. februar kl Fra 2 år. Cirkeline På med vanten Torsdag d. 10. marts kl Fra 3 år. Dyrevennerne Jeg stikker af Torsdag d. 17. marts kl Fra 3 år. Cirkeline 2+2=5 Torsdag d. 7. april kl Fra 3 år. Cirkeline Sofus på flyvetur Husk at I kan tilmelde jer 8 dage i forvejen på børnebiblioteket. Det er gratis at deltage.

9 For børn / s fødselsdag / Sommerbog 2016 s fødselsdag Kom med som gæst, når fejrer fødselsdag. Vi byder på saftevand, kaffe og lagkage og forskellige fødselsdagsaktiviteter. Torsdag d. 18. februar kl Gratis adgang alle er velkomne. Sommerbogen 2016 læs 3 bøger og få en bogpræmie Hent et Sommerbogshæfte på børnebiblioteket, læs 3 bøger og skriv en lille anmeldelse af bøgerne. Aflever hæftet på børnebiblioteket og modtag en bogpræmie som tak. Fredag d. 10. juni - lørdag d. 20. august og Trekanten / Islev Bibliotek.

10 For børn / Vinterferie på Vinterferie på Harry Potter Brug din vinterferie i vores Harry Potter-univers. Du behøver ikke at have læst bøgerne for at være med - her er plads til både de mest inkarnerede Harry Potter-fans og dem, der bare har lyst til at deltage i nogle sjove aktiviteter. Slå dig ned i læsehjørnet, skriv med usynligt blæk eller lav din egen tryllestav i krea-hjørnet. Du kan også deltage i vores særlige events hver dag kl her kan du prøve magiske dyrs pasning og pleje, Quidditch og fremstilling af multismagsbønner. Mandag d fredag d. 26. februar Gratis adgang men book billet. Hold øje med vores hjemmeside rdb.dk for dagsprogrammet.

11 For børn / Teater Spørge Jørgen for de 3-8 årige og deres voksne Oplev en musikalsk forestilling, der bygger på den kendte historie om Spørge Jørgen. Den kredser om de mange finurlige spørgsmål, børn kan stille deres forældre, men også om de mindst lige så finurlige spørgsmål, vi voksne kan stille til vores børn. En fantastisk forestilling om nysgerrighed, opdagertrang og om livets store spørgsmål i børnehøjde. Lørdag d. 19. marts kl Pris: 20 kr. Billetter kan købes fra fredag d. 11. marts.

12 For børn / Påskeferie på Påskeferie på Påske er meget andet end at klippe gækkebreve og puste æg Louise Lundø åbner et kreativt påskeunivers, hvor I sammen lader fantasien få frit løb og laver sjove, skøre og anderledes påsketing. Er du under 6 år, skal du have en voksen med. Du kan også være med i vores påskekonkurrence og være heldig og vinde et påskeæg. Mandag d. 21., tirsdag d. 22. og onsdag d. 23. marts kl Gratis adgang alle er velkomne.

13 For børn / Rytmik Lørdag d. 9. april kl Trekanten / Islev Bibliotek Pris: 20 kr. Billetter kan købes fra fredag d. 1. april. Skrig og skrål for de 1-3 årige og deres voksne Kom og vær med, når Pia Jønsson tager børn og voksne med på en rytmik-rejse med rammesange, musik og dans. Vi spiller på trommer og rasler med rasleæg. Vi leger med faldskærm og kører i karrusel. Vi tager en tur med tog, hvor vi møder forskellige dyr på landet, og vi ved, hvad dyrene siger og gør. Vi går tur med Fido, vores lille hundehvalp og slutter af med afslapning og sæbebobler.

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21 Velkommen til Sproggrupperne Velkommen Egne notater Kære Vi glæder os til at hilse på dig. Der er plads til dig i sproggruppe: Fra den /

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til!

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til! Kære Vi glæder os til, at du skal begynde her i Herslev Børnehus Vi byder dig velkommen dag d. /, kl. hvor vil tage imod dig og din mor og far. Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Nyt personale: Til orientering har Jette fri hver fredag. Trine Mia vil være vikar for Jette disse fredage. Trine Mia er i dette skoleår tilknyttet

Nyt personale: Til orientering har Jette fri hver fredag. Trine Mia vil være vikar for Jette disse fredage. Trine Mia er i dette skoleår tilknyttet Nyt personale: Til orientering har Jette fri hver fredag. Trine Mia vil være vikar for Jette disse fredage. Trine Mia er i dette skoleår tilknyttet et barn i 0.b. René L Brønden er startet i praktik i

Læs mere

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Kultur og Fritid Kerteminde Kommune Indledning Vinterferien nærmer sig og det er igen tid til ferieaktiviteter. Der er masser af aktiviteter for børn og unge,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. April 2012 Så blev det forår... jubii!!! Huset summer af liv. Vi nyder det gode vejr, og bruger

Læs mere

Nyhedsbrev Alme Skoles SFO februar 2016.02.21

Nyhedsbrev Alme Skoles SFO februar 2016.02.21 Nyhedsbrev Alme Skoles SFO februar 2016.02.21 Kære forældre Håber I alle har nydt en uges vinterferie sammen med familie eller venner. Vi glæder os til at tage imod jeres børn på mandag, til nye aktiviteter

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Arrangementer for børn Sommer 2016

Arrangementer for børn Sommer 2016 Arrangementer for børn Sommer 2016 Sommerbogen 2016 Læs 5 og få én gratis... Fra fre 10. juni til lør 20. august Læs 5 bøger og anmeld dem, så får du en gratis bog. Du kan også lokke din klasse med i klassekonkurrencen.

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2015

Nyhedsbrev Oktober 2015 Nyhedsbrev Oktober 2015 Fælles Ude 42: I efterårsferien er der pasning for de tilmeldte børn. I denne uge er der ikke planlagt noget fast. Husk! Hvis der er ændringer til de udmeldte tider, skal det meldes

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Emne: Min krop side 1 Uge 23 Emne: Min krop Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge23_minkrop.indd 1 06/07/10 11.41 Uge 23 l Min krop Hipp har det bedre og nyser ikke

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 Uge 28 Emne: Familie og arbejde Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 HIPPY HippHopp Uge28_familie_arbejde.indd 1 06/07/10 11.44 Uge 28 l Familie og

Læs mere

Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne.

Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne. Arrangementer forår 2014 på Ikast, Brande og Nørre Snede Bibliotekerne. Torsdag d. 6. februar kl. 10.00-10.30 Fire korte tegnefilm. Rita og krokodille, tager på camping og fisketur, "Dyrevennerne - En

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Fokus på anerkendelse og sociale kompetencer (det personlige hus)

Fokus på anerkendelse og sociale kompetencer (det personlige hus) Februar måned er godt i gang og det er også i denne måned vi har vinterferie. Endelig fik vi lidt sne til stor fornøjelse for børnene og kælkebakken er blevet flittigt brugt. Det er med at udnytte det,

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN EFTERÅR 2016

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN EFTERÅR 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN EFTERÅR 2016 Velkomst og åbningstider Velkommen til efteråret 2016 Så er klar med sjove, lærerige og spændende arrangementer for børn. I dette efterår kan du komme

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2013.

bbb Børnebiksen, April 2013. bbb Børnebiksen, April 2013. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Håber I alle har nydt en dejlig påskeferie, med afslapning, påskeæg og

Læs mere

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret:

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Først så vil jeg gerne beklage alle de problemer, der har været med at få jeres betaling for pladsen i Børnebiksen og for maden til at være helt rigtig. Dette skyldes

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge24_superhelte_prinsesser.indd 1 06/07/10 11.41 Uge

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage Tirsdage Kl.13.00: Onsdage

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 19. Emne: Nørd HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 19 Emne: Nørd side 1. Uge19_n rd.indd 1 06/07/10 12.

Kursusmappe. HippHopp. Uge 19. Emne: Nørd HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 19 Emne: Nørd side 1. Uge19_n rd.indd 1 06/07/10 12. Kursusmappe Uge 19 Emne: Nørd Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 19 Emne: Nørd side 1 HIPPY HippHopp Uge19_n rd.indd 1 06/07/10 12.10 Uge 19 l Nørd Det har sneet igen, og alle de H er, der var

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

MINI-SØHULEN LÆRINGSMÅL

MINI-SØHULEN LÆRINGSMÅL MINI-SØHULEN LÆRINGSMÅL Velkommen i Mini-Søhulen! Vi håber, I finder jer til rette og føler jer vel modtaget - vi er spændte og forventningsfulde, og glæder os til at se jer. Anni Iversen 21-03-2012 Side

Læs mere

ARRANGEMENTER OG KLUBBER FOR BØRN

ARRANGEMENTER OG KLUBBER FOR BØRN ARRANGEMENTER OG KLUBBER FOR BØRN Januar - april 2014 Københavns Hovedbibliotek Krystalgade 15 1172 Kbh K JANUAR marts 11. januar kl. 11-12.00 Klub Klassisk - En lytteklub for de 7-9 årige 13. januar kl.

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

DesignBørnehuset SanseSlottet

DesignBørnehuset SanseSlottet DesignBørnehuset SanseSlottet Vi vil gerne byde jer velkommen i Designbørnehuset SanseSlottet. SanseSlottet er en afdeling af Børnehusene i Vonsild. Vi håber, denne skrivelse kan give jer et lille indblik

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser

Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser Vejledning til HippHopp guider Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp uge_24_guidevejl_superhelte_og_prinsesser.indd

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 5-2013 Side 1 Dukketeater i børnehøjde Side 8 LAN-party 15. februar Side 3 Åben-hus-arrangementet Side 9 Forældreinspirationsaften Side 4 Børnehaven Side 10 Kalender, kontakt mm. Dukketeater

Læs mere

Musik og Idræts dagplejer Janett Larsen

Musik og Idræts dagplejer Janett Larsen Musik og Idræts dagplejer Janett Larsen Kirsebærbakken 3, 4572 Nr. Asmindrup 26216884/59311033 Jeg vil gerne give børnene en tryg og rolig hverdag i dagpleje. Der er altid tid til knus, kram og trøst.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Nyhedsbrev januar 2016

Nyhedsbrev januar 2016 Nyhedsbrev januar 2016 Kære forældre Godt nytår til jer alle. Så faldt temperaturen og det betyder flyverdragt/overtrækstøj så jeres barn kan holde varmen udenfor. Det betyder også, at der er brug for

Læs mere

Velkommen i Dagplejen

Velkommen i Dagplejen Velkommen i Dagplejen Kære Forældre Det sætter mange tanker i gang, når man afleverer sit barn i dagplejen for første gang. Det er vigtigt, at I føler jer trygge og får et godt indblik i, hvad det vil

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23: Min krop. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23: Min krop. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Min krop side 1 Uge 23: Min krop Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Min krop side 1 HIPPY HippHopp uge_23_guidevejl_min_krop.indd 1 06/07/10 10.44 Denne vejledning

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2015 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2015 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2015 Børn Biblioteket 1 Arrangementer på biblioteket er gratis, men husk at hente en billet. Får du ikke bruge for den, så kontakt os på 88 72 4200. Vi ses på biblioteket!

Læs mere

Velkommen til Birgits Dagpleje

Velkommen til Birgits Dagpleje Velkommen til Birgits Dagpleje Velkomst og fakta om dagplejeren: Jeg er født i 1961 og har en datter og en søn Henriette og Tommy, som er født i 1988 og 1991. Min mand har 2 sønner Jimmi og Tommi fra 1978

Læs mere

Velkommen i. Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828

Velkommen i. Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828 Velkommen i Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828 Menighedsvuggestuen er en afdeling af den selvejende institution, Lemvig Menighedsbørnehave og vuggestue, Børnehaven, Skolevej 7 og

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Velkommen / Værd at vide...

Velkommen / Værd at vide... Sæson 27 - nummer 1 Så er Cirkus Oølaiski starte på sin 27. sæson - og den er skudt rigtig godt igang. 19 'gamle' cirkusbørn holder stadig vil - og er meget aktive i cirkus, og dertil er der indtil nu

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm. Nyhedsbrev uge 1-2013 Side 1 Godt nytår! Side 3 Børnehaven Side 2 Side 5 Kalender, kontakt mm. Godt nytår! Nytåret er en oplagt anledning til at kigge tilbage på året der gik, tid til evaluering, hvordan

Læs mere

Krabber og Søstjerner

Krabber og Søstjerner Krabber og Søstjerner Telefonnummer: 76 16 64 90 Mail: gudl@esbjergkommune.dk www.tarphagevej.esbjergkommune.dk Kære nye forældre Personalet ønsker med denne lille pjece at byde dig/jer som forældre velkommen,

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 Børnehuset er en integreret institution, med børnehave og en skolefritidsordning. Vi er en mindre landinstitution, omgivet af marker og

Læs mere

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Vi lukker dørene op i uge 36 på Kværkeby Friskole med et nyt program for gymnastikken i Kværkeby. Her kan vi tilbyde hold for både børn og voksne. Vi glæder os til

Læs mere

Skema til beskrivelse af specifik indsats i et tema i henhold til lov om læreplaner: Der udfyldes et skema pr. tema pr. aldersgruppe.

Skema til beskrivelse af specifik indsats i et tema i henhold til lov om læreplaner: Der udfyldes et skema pr. tema pr. aldersgruppe. læreplaner: Tema: 2009 Målgruppe: ½ 2 år: xxxxx 3 6 år: Barnet skal blive mere selvhjulpent og udvikle dets selvværd. Målet skal være medvirkende til, at udvikle barnet til et helt harmonisk individ. Barnet

Læs mere

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt.

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt. Fanø Gymnastik & Idræt glæder sig til at byde hjertelig velkommen til sæsonen 2014 2015. Vi kan tilbyde en spændende sæson med både kendte og nye aktiviteter! Vores engagerede instruktører og hjælpetrænere

Læs mere

Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken

Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken Med udgangspunkt i Roskilde Kommunes bevægelsespolitik har bestyrelsen i Børnehuset Arken vedtaget følgende lokale bevægelsespolitik: Det vil vi (vores mål

Læs mere

Velkommen hos. natur. Mettes dagpleje

Velkommen hos. natur. Mettes dagpleje Velkommen hos natur Mettes dagpleje Pænt Goddag Hej, jeg hedder Mette Marie Bruun. Jeg er fra 1980, er uddannet maler i 2001 og pædagog med speciale i børn og natur i 2007. Jeg er gift med Ricco, sammen

Læs mere

Institutionsprogram forår 2015

Institutionsprogram forår 2015 Institutionsprogram forår 2015 Kære Daginstitutioner i Ballerup Kommune Velkommen til forårets arrangementstilbud fra Ballerup Børnebibliotek, Kulturhus Måløv og Skovlunde Kulturhus. Vi håber, I vil tage

Læs mere

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen 17. august 9. oktober MANDAG

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen 17. august 9. oktober MANDAG MANDAG Kreativt værksted I det kreative værksted vil vi arbejde med forskellige materialer som styrker din kreativitet. Vi arbejder med selvhærdende ler, gipsgazefigurer, mosaikmalerier, filt og meget

Læs mere

DET SKER. for børn. Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne

DET SKER. for børn. Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne DET SKER for børn Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne Sammen med landets børnebiblioteker, DR Ramasjang og DR Ultra, kan børn i Danmark igen i år hjælpe børn rundt i verden ved at gøre gode gerninger.

Læs mere

Velkommen på Julemærkehjem

Velkommen på Julemærkehjem Velkommen på Julemærkehjem Hvad er et Julemærkehjem? Et Julemærkehjem er et tilbud til børn, der i løbet af et 10-ugers ophold får hjælp til at få styrket selvværdet, en sundere livsstil og muligheden

Læs mere

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Faktaoplysninger: Børnetal og stuer: Vuggestuen i Tusenfryd er delt op i stuer. Der er plads til ca. 12 børn på hver stue. Alt efter antal af børn i afdelingen er barnet tilknyttet

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

PFC - Præstevængets Fritidscenter

PFC - Præstevængets Fritidscenter PFC - Præstevængets Fritidscenter Glommensgade 5, 2300 København S. - Tlf.: 32 84 23 23 - http://pfc.sbbu.dk - E-mail: pfc@sbbu.dk Husk at Klubbens aften åbning fra 1. januar er rykket fra tirsdage til

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 www.tbib.dk Indholdsfortegnelse Film- og historie............. side 3 Hyggedag for tumlinge.......... side 3 Småbørnswing - 0-3 år.......... side 4 Dagplejetræf i Løgumkloster........

Læs mere

Aktiviteter Hele året

Aktiviteter Hele året Aktivitetsplan For Vuggestuen August 201til Juli 2012 Aktiviteter Hele året Motorik i salen, på legepladsen og i naturen Hver stue/gruppe har en formiddag i salen. Derudover bliver der bevægelse i dagligdagen

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

SFO NYHEDSBREV MARTS 2014

SFO NYHEDSBREV MARTS 2014 SFO NYHEDSBREV MARTS 2014 Forår, forår, kom nu snart Forår, forår, kom nu snart Vi har ventet længe, vi vil ud og tumle os i de grønne enge i de grønne enge Plukke, plukke blomster små røde, blå og gule

Læs mere

Fra daginstitution til Rantzausminde Skole

Fra daginstitution til Rantzausminde Skole Fra daginstitution til Rantzausminde Skole En god skolestart skabes også gennem samarbejde imellem daginstitutionerne og Rantzausminde skole Indledning: I forbindelse med skolestarten er det vigtigt, at

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Arrangementer for børn. Biblioteket - Sommer 2012. Børn

Arrangementer for børn. Biblioteket - Sommer 2012. Børn Arrangementer for børn Biblioteket - Sommer 2012 Børn Arrangementer for børn Det er gratis at deltage i bibliotekets arrangementer for børn. Vær opmærksom på, at der skal hentes billetter i forvejen til

Læs mere

Pædagogiske læreplaner.

Pædagogiske læreplaner. Pædagogiske læreplaner. Pædagogiske læreplaner er planer, der skal være med til at understøtte børns læring. Personalet skal støtte, lede og udfordre børns læring. Læring sker både gennem oplevelser og

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Fredag 12.juni 2015. Så er alle feriesedlerne afleveret, og fordelingen af børn på de forskellige uger, ser således ud:

Fredag 12.juni 2015. Så er alle feriesedlerne afleveret, og fordelingen af børn på de forskellige uger, ser således ud: Fredag 12.juni 2015 Så er alle feriesedlerne afleveret, og fordelingen af børn på de forskellige uger, ser således ud: Uge 27: 22 børn uge 32: 25 børn Uge 28: 22 børn uge 33 34 børn De gennemgående voksne

Læs mere

Mandag fejrer vi Mollis 3 års fødselsdag (d. 11/2.) i forbindelse med Godmorgensang.

Mandag fejrer vi Mollis 3 års fødselsdag (d. 11/2.) i forbindelse med Godmorgensang. Ugebrev for uge 8. (der er ikke ugebrev for uge 7 på grund af vinterferie) Mandag fejrer vi Mollis 3 års fødselsdag (d. 11/2.) i forbindelse med Godmorgensang. Mandag er også dagen, hvor Leika begynder

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Velkommen i Troldehøj... 4 Hverdagen i Troldehøj... 5 Kort om Troldehøj... 6 Åbningstid... 7 Indkøring af nye børn...

Læs mere

Åbningstider i Havblik

Åbningstider i Havblik Velkommen I Havblik Åbningstider i Havblik Mandag torsdag: 6.45-16.30 Fredag : 6.45 15.45 Der kan, hvis der er et arbejdsrelateret behov søges om udvidet åbningstid i tidsrummet fra kl. 06.00 6.45. Skema

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Nyhedsbrev Februar 2015 Efter den gode, lange juleferie er vi godt i gang igen og endda snart klar til en lille vinterferie I skrivende stund er det dejligt mildt udenfor, sneen er smeltet for denne gang,

Læs mere

De pædagogiske læreplaner konkrete handleplaner

De pædagogiske læreplaner konkrete handleplaner De pædagogiske læreplaner konkrete handleplaner Indholdsfortegnelse De pædagogiske læreplaner - konkrete handleplaner... 0 Mål for barnets personlige udvikling... 2 Mål for barnets sociale kompetencer...

Læs mere

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave.

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Børneby Øster er en kommunal institution med ca. 140 børn i alderen 2 år og 9 måneder

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 6 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge6_Eventyr.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 6 l Eventyr Hipp og Hopp står i læ under træet. Det

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Kongehøj Kongehøjskolen er en ny skole med kun et par år på bagen. Der er ca. 885 elever på hele skolen, hvoraf de 320

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Nyhedsbrev September 2015

Nyhedsbrev September 2015 Nyhedsbrev September 2015 Fælles Høstmarked på skolen lørdag den 5. september. Det plejer at være rigtigt hyggeligt. Familie/Arbejsdslørdag Lørdag den 19.september er der arbejdslørdag for alle udvalg.

Læs mere

Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS

Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS Nr. 20 MAJ 2013 Indholdsfortegnelse Chefens spalte Info fra klubben De sker i majl! Månedens opskrifter Resultater af: Vindere

Læs mere

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780 Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse. 1. Velkommen til Børnehuset Kvaglund. 2. Hvem er vi? 3. Åbningstid. 4. Tabulex.

Læs mere

Aktiviteter Hele året

Aktiviteter Hele året Aktivitetsplan Røde Kors Børnehus i Vuggestuen August 2012 til Juli 2013 Aktiviteter Hele året Motorik i salen, på legepladsen og i naturen Hver stue/gruppe har en formiddag i salen. Derudover bliver der

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2016 Børn Biblioteket 1 VELKOMMEN Vi glæder os til at byde dig velkommen til bibliotekets arrangementer. Husk at hente en gratis billet. Får du ikke brug for den, så kontakt

Læs mere

Pjece. - til forældre til kommende skolebørn i Lærkereden. Skolestart - august 2016

Pjece. - til forældre til kommende skolebørn i Lærkereden. Skolestart - august 2016 Pjece - til forældre til kommende skolebørn i Lærkereden Skolestart - august 2016 Kære forældre Et ny og spændende kapitel i dit barns liv starter i forbindelse med den kommende skolestart. Der er meget

Læs mere