Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes."

Transkript

1

2 DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men ikke begrænset til fotokopiering, optagelse, informationsadgangssystemer eller computernetværk, uden skriftlig tilladelse fra Sonos, Inc. Sonos og alle øvrige Sonos-produktnavne og -slogans er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Sonos, Inc. Sonos Reg. U.S. Pat. & Tm. Off. Sonos-produkter kan være beskyttet af et eller flere patenter. Vores patent-til-produkt-oplysninger kan findes her: sonos.com/legal/patents AirPlay, Apple Music, FairPlay, ipad, iphone, ipod, Tunes, og OS X er varemærker tilhørende Apple Inc., og de er regustrede i USA og andre lande. "Lavet til ipod", "Lavet til iphone" og "lavet til ipad" betyder, at et elektronisk tilbehør er blevet designet til specifikt at forbinde til ipod, iphone eller ipad, og at det er blevet certificeret af udvikleren til at imødekomme Apple-præstationsstandarder. Apple er ikke ansvarlig for denne enheds funktion eller dens overholdelse af sikkerhedsmæssige og regulatoriske standarder. Bemærk, at anvendelsen af dette tilbehør sammen med ipod, iphone eller ipad kan påvirke den trådløse ydelse. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande. Android er et varemærke tilhørende Google, Inc. Amazon, Kindle, Kindle Fire, Amazon Kindle-logoet og Kindle Fire-logoet er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dennes datterselskaber. Sonos anvender MSNTP-software, som er udviklet af N.M. Maclaren på University of Cambridge. Copyright, N.M. Maclaren, 1996, 1997, 2000; Copyright, University of Cambridge, 1996, 1997, Alle andre nævnte produkter og tjenester kan være varemærker eller tjenestemærker tilhørende deres respektive ejere. Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

3 Sonos CONNECT:AMP Sonos CONNECT:AMP inkluderer en indbygget state-of-the-art, digital forstærker, der kan drive store eller små højttalere, så du kan nyde en overlegen lydkvalitet i alle rum. Inkluderer en Ethernet-switch med flere porte, der muliggør direkte forbindelse til routere, computere eller andre Sonos-produkter. Den inkluderer analoge lydindgange med digital afkodning, så musik fra en ekstern lydkilde (f.eks. en cdafspiller eller en bærbar MP3-afspiller) kan sluttes til én CONNECT:AMP og afspilles af alle andre Sonosprodukter i dit system. Fungerer problemfrit med alle Sonos-produkter. Er du ny bruger af Sonos? Det tager blot nogle få trin at få Sonos installeret du skal blot følge konfigurationsvejledningen, der leveres med din CONNECT:AMP. Når du har foretaget konfigurationen, kan du nemt tilføje yderligere Sonosprodukter. Vil du føje en enhed til et eksisterende Sonos-system? Sonos kan let udvides fra rum til rum. Du kan gå direkte til Tilslutning til et eksisterende Sonos-system, hvis du tilføjer denne CONNECT:AMP til et eksisterende Sonos-system.

4 2 Produktguide Dit hjemmenetværk Din enhed være forbundet til samme netværk som Sonos, for at du kan bruge din Sonos-app. Benyt følgende link, hvis du har brug for hjælp: Krav For at få adgang til musiktjenester, netradio og digital musik lagret på din computer eller på en netværksforbundet lagringsenhed (NAS) skal dit hjemmenetværk leve op til følgende krav: Bemærk:Dit netværk skal have en internetforbindelse med høj hastighed, da Sonos-systemet er konstrueret til at opdatere softwaren gratis online. Dit Sonossystem skal være registreret for at modtage disse opdateringer, så sørg for at registrere dig under konfigurationsprocessen. Vi deler ikke din -adresse med andre firmaer. Et DSL-/kabelmodem med høj hastighed eller en bredbåndsforbindelse baseret på optisk fiber for at sikre korrekt afspilning af internetbaserede musiktjenester. (Hvis din internetudbyder kun tilbyder internet via satellit, kan du opleve problemer med afspilning på grund af svingende downloadhastigheder.) Hvis ikke dit modem er et kombineret modem/router, skal du installere en trådløs router før du konfigurerer Sonos, for at få fuldt udbytte af Sonos automatiske opdateringer eller for at benytte en musikstreamingtjeneste. Bemærk:Sonos kommunikerer over et 2,4 GHz-hjemmenetværk, som understøtter b/g/n trådløs teknologi. Kun n-netværkkonfigurationer understøttes ikke du kan enten ændre router-indstillingerne til b/g/n eller forbinde et Sonos-produkt til din router. Slut en SONOS BOOST eller højttaler til din router, hvis: Du har et hjem, hvor wi-fi-ydeevnen ikke er pålidelig, og du vil gerne styrke dit Sonos-systems trådløse ydeevne. Din wi-fi-netværk arbejder allerede på højtryk med videostreaming og surfing på nettet, og du vil gerne lave et separat trådløst netværk, der udelukkende er til dine Sonos-højttalere. Dit netværk anvender udelukkende 5 GHz (kan ikke ændres til 2,4 GHz). Du har konfigureret din router, så den kun understøtter n, og du kan ikke ændre indstillingerne til at understøtte b/g/n. For at få det bedste resultat skal du forbinde den computer eller det NAS-drev, som indeholder din personlige samling af musik, til dit hjemmenetværks router via et Ethernet-kabel. Sonos-appen Download den gratis Sonos-app til enhver kompatibel enhed: Sonos-app (ios) iphone, ipad og ipod touch, der kører ios 9.0 eller senere Sonos-app (Android) Android 4.3 og højere Sonos-app (PC) Windows 7 og højere Sonos-app (Mac) Macintosh OS X eller senere

5 Sonos CONNECT:AMP 3 Hent appen til din computer fra Se for de nyeste systemkrav og kompatible lydformater. CONNECT:AMP-forside Tænd/sluk Statusindikator Sonos er konstrueret til at være tændt hele tiden. Systemet bruger et minimum af elektricitet, når det ikke afspiller musik. Stop streaming af lyd i ét rum ved at trykke på knappen Afspil/Pause på din CONNECT:AMP. Angiver den aktuelle status. Ved normal funktion lyser det hvide lys svagt. Hvis du vil, kan du slukke for det hvide lys fra Rumindstillinger. Se Statusindikatorer for en komplet liste med statusindikationer. Afspil/Pause Lydstyrke op (+) Lydstyrke ned (-) Tryk for at styre lyd (starter den samme musikkilde medmindre en anden kilde er valgt). Tryk én gang for at starte eller stoppe streaming af lyd Tryk to gange for at springe til næste nummer (hvis den valgte musikkilde understøtter dette) Tryk tre gange for at springe til det forrige nummer (hvis den valgte musikkilde understøtter dette) Tryk og hold for at tilføje musik, som spiller i et andet rum. Tryk for at tilpasse lydstyrken op og ned.

6 4 CONNECT:AMP-bagside Produktguide Ethernet-port (2) Højre højttalerterminaler Venstre højttalerterminaler Valg af spænding Vekselstrøm (lysnet)-indgang Analog lyd ind Subwoofer-udgang Bemærk: Hvis du frakobler din subwoofer, skal du sørge for også at afbryde subwooferens kabel fra CONNECT:AMPudgangen. Brug et Ethernet-kabel (medfølger) til at tilslutte en router, computer eller en anden netværksenhed, som f.eks. en netværksforbundet lagringsenhed (NAS). Lysdiodeindikatorer: Grøn (linkforbindelse) Blinker gult (netværksaktivitet) Anvend højttalerkabel af høj kvalitet for tilslutning af den højre højttaler til CONNECT:AMP. Anvend højttalerkabel af høj kvalitet for tilslutning af den venstre højttaler til CONNECT:AMP V~ / V~ Hz Vælg den korrekte indstilling for spænding for dit land. Anvend kun den medfølgende lysnetledning til tilslutning af strøm (anvendelse af en uoriginal lysnetledning vil ophæve garantien). Du kan anvende et standard-rca-kabel for tilslutning af CONNECT:AMP's analoge lydindgange til lydudgangene fra en separat lydkomponent, som f.eks. en cd-afspiller eller en bærbar musikafspiller. Du kan slutte en aktiv subwoofer til denne udgang med et standard- RCA-kabel. Systemet registrerer, når et kabel er sluttet til subwooferudgangen, og justerer automatisk afskæringsfrekvensen.

7 Sonos CONNECT:AMP 5 Tilslutning til et eksisterende Sonos-system Når du har konfigureret Sonos-systemet, kan du altid nemt tilføje yderligere Sonos-produkter (op til 32 rum). Hvis dit hus har indbyggede netværkskabler, kan du oprette en kabelført forbindelse til nye Sonos-produkter. Hvis ikke, er vores indbyggede trådløse teknologi ideel for dig. 1. Tilslut de ønskede højttalere. Dine højttaleres effektspecifikation skal være mindst 75 W for 8 Ohm-højttalere og mindst 150 W for 4 Ohm-højttalere. Tilslut ikke højttalere, der er specificeret under 4 ohm. Brug din tommel- eller pegefinger til at skubbe den fjederpåvirkede bøsning indad for at få adgang til tilslutningshullet. Isæt den afisolerede ende af højttalerkablet i hullet, og slip bøsningen. Den afisolerede del skal sidde godt fast i bøsningen. Bemærk:Forbind den røde (+) terminal og den sorte (-) terminal med de tilsvarende terminaler på Sonos CONNECT:AMP. Forkert tilslutning af faser vil resultere i et mudret lydbillede og manglende retningsbestemmelse af lyden. Ved tilslutning skal du kontrollere at ingen af lederne i højttalerkablet kommer i kontakt med den tilstødende terminal på bagpanelet. Gentag proceduren for at montere de øvrige højttalerkabler. Hvis dine højttalere har bananstik, kan du slutte stikkene direkte i bananbøsningerne på bagsiden af din CONNECT:AMP i stedet for. 2. Sæt lysnetledningen i stikkontakten kontroller at spændingskontakten på bagsiden af din CONNECT:AMP er indstillet i den korrekte position for dit land, før du tænder for strømmen. Efter et øjeblik begynder statusindikatoren at blinke grønt (hvis dette Sonos-produkt tidligere har været tilsluttet et andet Sonos-system, lyser statusindikatoren muligvis konstant hvidt i stedet for). 3. Vælg en af de følgende muligheder: På en mobilenhed skal du gå til Mere -> Indstillinger -> Tilføj en Afspiller eller SUB, og følg vejledningen. På en Mac eller PC skal du gå til Administrer -> Tilføj en Afspiller eller SUB, og følg vejledningen. Tykke vægge, 2,4 GHz-trådløse telefoner eller tilstedeværelsen af andre trådløse enheder kan forstyrre eller blokere de trådløse signaler fra Sonos. Hvis du oplever problemer efter placering af et Sonos-produkt, kan du prøve en eller flere af følgende løsninger flyt Sonos-produktet, skift den trådløse kanal, som dit musiksystem anvender, slut et Sonos-produkt til din router med et kabel, hvis din konfiguration i øjeblikket er trådløs.

8 6 Brug af ekstern kilde Produktguide Du kan tilslutte en ekstern kilde, såsom en bærbar musikafspiller, til en hvilken som helst Sonos-afspiller, der har en forbindelse til en ekstern kilde. Kilden bliver automatisk registreret, så snart du tilslutter den. Til en bærbar musikafspiller: Forbind et 1/8" mini-stereo til RCA-kabel til mini-stereostikket på den bærbare enhed, og RCA-stikkene til bøsningerne Lyd ind på Sonos-afspilleren. Til en ekstern kilde som en cd-afspiller: Tilslut et standard-rca-kabel til de analoge bøsninger Lyd ind på bagsiden af din SONOS CONNECT. Afspil musik På en mobilenhed skal du vælgegennemse -> Ekstern kilde og vælge ekstern kilde-enheden. På en Mac eller PC skal du vælge Ekstern killde fra ruden MUSIK. Klik på og vælg Afspil nu. Skift indstillinger 1. Vælg et af følgende: ved siden af musikkilden, På en mobil enhed, gå til Mere -> Indstillinger -> Rumindstillinger. Vælg den Sonos-højttaler, som kilden er forbundet til, og tryk derefter på Ekstern kilde. På en Mac eller PC, gå til Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger -> Rumindstillinger (Mac). Vælg Sonos-højtaleren, som kilden er forbundet til fra rullegardinmenuen Rumindstillinger for, og klik på fanen Ekstern kilde. 2. Du kan ændre følgende indstillinger: Navn på ekstern kilde: Vælg et navn fra listen. Niveau for ekstern kilde: Standardniveauet for en typisk ekstern indgang tildeles automatisk til hver kilde. Hvis lydstyrken er for lav, kan du vælge et højere indgangsniveau. (Du vil muligvis opleve forvrængning af lyden ved højere lydniveauer, hvis du indstiller niveauet for højt). Autoplay-rum: Vælg det rum, som den eksterne enhed skal afspilles i, når den er forbundet til Sonos. Medtag grupperede rum: Slå funktionen til, hvis du vil afspille den eksterne i rum, der er grupperet med Autoplay-rummet. Anvende Autoplay-lydstyrke: Klik på feltet Anvend Autoplay-lydstyrke, hvis du vil anvende den eksterne kilde til at justere lydstyrken i Autoplay-rummet. Brug skydebjælken for at indstille standardlydstyrken. Afkodningsindstillinger for ekstern kilde Når du har sluttet eksterne musikkilder til en Sonos-produkt, fastlægger afkodningen for den eksterne kilde, hvordan Sonos afkoder de data, der kommer fra disse kilder. Dit Sonos-system anvender som standard automatisk for at give den mest optimale lydafspilning. Sonos anbefaler, at du ikke ændrer dette. Hvis du alligevel foretager ændringer, anbefaler vi følgende vejledning til brug: Anvend Ukomprimeret, hvis: Du ønsker optimal ydelse i hjemmebiografer. Du ønsker at levere lyd af højeste kvalitet for dit Sonos-system (dette valg kræver større netværksbåndbredde end komprimeret lyd).

9 Sonos CONNECT:AMP 7 Anvend Komprimeret, hvis: Du tilslutter mere end 4 rum trådløst. Du er i omgivelser med omfattende trådløs interferens, og oplever udfald. Du kan ændre indstillingen for afkodning af eksterne kilder ved at vælge en af følgende muligheder: På en mobil enhed, gå til Mere -> Indstillinger -> Avancerede indstillinger -> Lydkomprimering. På en PC, gå til Administrer -> Indstillinger -> Avanceret. På en Mac, gå til Sonos -> Indstillinger -> Avanceret. Surround-højttaler Du kan nemt parre to højttalere, som eksempelvis to PLAY:5'ere, med et produkt til Sonos-hjemmebiograf, så de fungerer som venstre og højre surround-kanaler i din Sonos-surroundoplevelse. Hvis du har en CONNECT:AMP og højttalere, kan du konfigurere CONNECT:AMP'en til brug med surround. Både din CONNECT:AMP og din /PLAYBAR skal være forbundet via kabel i denne konfiguration dette er et kun et krav, hvis du konfigurerer en CONNECT:AMP til surround. Det er ikke et krav ved normal anvendelse af disse produkter. Konfigurer CONNECT:AMP til surround Bemærk:Hvis dette er en nyindkøbt SONNECT:AMP, skal du sørge for at føje den til dit Sonos-system, før du forsøger at konfigurere surround-højttalere. 1. Slut din /PLAYBAR til din router med et Ethernet-kabel. 2. Slut din CONNECT:AMP til din router, eller til din /PLAYBAR, med et Ethernet-kabel. 3. Slut de ønskede højttalere til din CONNECT:AMP (effektspecifikationen skal være mindst 75 W for 8 Ohms-højttalere og mindst 150 W for 4 Ohms-højttalere). 4. Placer højttaleren, som er tilsluttet den venstre terminal på CONNECT:AMP som den venstre surroundhøjttaler i din surround-konfiguration. 5. Placer højttaleren, som er tilsluttet den højre terminal på CONNECT:AMP som den højre surroundhøjttaler i din surround-konfiguration. Bemærk:Kontrollér, at din /PLAYBAR ikke i øjeblikket er konfigureret med andre surround-højttalere. Den må godt være konfigureret med en SUB.

10 8 Produktguide 6. Find IP-adressen på din /PLAYBAR. På en pc, gå til Hjælp -> Om mit Sonos-system. På en Mac, gå til Sonos -> Om mit Sonos-system. På en mobilenhed, gå til Mere -> Indstillinger -> Om mit Sonos-system. 7. Åbn en internetbrowser på din computer. 8. Indtast (f.eks. i adresselinjen, og følg vejledningen for at fuldføre konfigurationen af surround for din CONNECT:AMP.

11 Sonos CONNECT:AMP 9 Fjern surround fra CONNECT:AMP 1. Find IP-adressen på din /PLAYBAR. På en PC, gå til Hjælp -> Om mit Sonos-system. På en Mac, gå til Sonos -> Om mit Sonos-system. På en mobilenhed, gå til Mere -> Indstillinger -> Om mit Sonos-system. 2. Åbn en internetbrowser på din computer. 3. Indtast (f.eks. i adressefeltet. 4. På rullelisten CONNECT:AMP skal du vælge Ingen og derefter klikke på Fuldfør konfiguration. 5. Hvis du vil, kan du nu frakoble din CONNECT:AMP fra din router og flytte den til en ny placering. Afspilning af musik Tag et valg ved at trykke Gennemse på din mobilenhed eller ved at vælge en musikkilde fra ruden MUSIK på en Mac eller PC. Radio Sonos indeholder en radioguide, som giver umiddelbar adgang til tusindvis af gratis internetradiostationer og udsendelser. Du kan nemt finde radiostationer fra hele verden musik, nyheder og forskellige programmer, herunder arkiverede udsendelser og podcasts. Du kan vælge en radiostation ved blot at vælge Gennemse-> leveret af TuneIn og vælge en station. Musiktjenester En musiktjeneste er en onlinemusikbutik eller en onlinetjeneste, der sælger lydprodukter pr. sang, pr. lydbog eller via abonnement. Sonos er kompatibel med mange musiktjenester du kan besøge vores websted på for at se den seneste liste. (Nogle musiktjenester er muligvis ikke tilgængelige i dit land. Se den enkelte musiktjenestes websted for flere oplysninger.)

12 10 Produktguide Hvis du på nuværende tidspunkt abonnerer på en musiktjeneste, som er kompatibel med Sonos, skal du blot føje dit brugernavn og din adgangskode til musiktjenesten til Sonos, hvis det er nødvendigt, hvorefter du vil have øjeblikkelig adgang til musiktjenesten fra dit Sonos-system. 1. Du kan tilføje en musiktjeneste ved at klikke på Mere -> Tilføj musiktjenester. 2. Vælg en musiktjeneste. 3. Vælg Tilføj til Sonos, og følg vejledningen på skærmen. Dit login og din adgangskode verificeres af musiktjenesten. Så snart dine legitimationsoplysninger er blevet bekræftet, vil du være i stand til at vælge musiktjenesten fra Gennemse (på mobilenheder) eller ruden MUSIK (på en Mac eller PC) Lokalt musikbibliotek Sonos kan afspille musik fra enhver computer eller netværksforbundet lagringsenhed (NAS) på dit hjemmenetværk, som indeholder delte musikmapper (op til sange). Under konfigurationsprocessen bliver du ledt gennem processen for adgang til dit lokale musikbibliotek (som f.eks. dit itunes-bibliotek). På et senere tidspunkt ønsker du muligvis at tilføje eller fjerne mapper fra listen. Bemærk:Vi anbefaler, at du bruger Sonos-app'en til Mac eller pc til at tilføje delte mapper. Se vores websted på for flere oplysninger. Hvis du vil foretage ændringer af dit lokale bibliotek ved hjælp af en mobilenhed, skal du gå til Mere - >Indstillinger og vælge en af følgende valgmuligheder: Du kan tilføje en musikmappe ved at vælgehåndtering af musikbibliotek -> Opsætning af musikbibliotek og: Trykke på -> Tilføj Ny delt mappe(ios). Tryk på Tilføj Ny delt mappe (Android). Du kan fjerne en musikmappe ved at vælgehåndtering af musikbibliotek -> Opsætning af musikbibliotekog: Tryk på ved siden af den mappe, du vil fjerne (ios). Tryk på mappen, og vælg Fjern delt mappe (Android). Sonos indekserer din lokale musik, så du kan se din musiksamling ud fra kategorier (som f.eks. kunstnere, album, komponister, genrer eller sange). Hvis du tilføjer ny musik, skal du blot opdatere dit musikindeks for at føje musikken til dit Sonos-musikbibliotek. Du kan opdatere dit musikindeks ved at vælge Håndter musikbibliotek -> Opdater musikindeks nu. Hvis du ønsker, at musikbiblioteket opdateres automatisk hver dag, skal du vælge Planlæg opdateringer for musikindeks og herefter vælge et opdateringstidspunkt. Afspilning af musik fra din mobilenhed Du kan afspille musik og podcasts gemt på alle mobilenheder, der er på samme netværk som Sonos. Tryk blot på Gennemse -> På denne [mobilenhed]. Google Play Musik (Android-enheder) Du kan afspille musik til Sonos direkte fra appen Google Play Music på enhver Android-enhed. Funktionen er tilgængelig for både Google Play Musik-kunder med Standard- og All Access-abonnement.

13 Sonos CONNECT:AMP 11 For at sende musik direkte fra appen Google Play Musik til Sonos skal du både have appen Google Play Musik og Sonos-appen installeret på din mobile enhed. Du skal blot åbne appen Google Play Musik og oprette forbindelse til et Sonos-rum eller -rumgruppe for at starte musikken. Styr Sonos fra Spotify-appen Du kan altid spille musik fra Spotify i Sonos-appen. Nu kan du også kontrollere Sones direkte fra Spotifyappen (kun Premium-abonnenter). Når du lytter til musik i Spotify-appen, skal du vælge TILGÆNGELIGE ENHEDER for at oprette forbindelse til et Sonos-rum eller rumgruppe. Du skal have en Sonos-konto for at bruge denne funktion. Hvis du ikke har en, skal du vælge en af følgende muligheder: På en mobilenhed, gå til Mere -> Indstillinger -> Avancerede indstillinger, og vælg Styr Sonos fra Spotify. På en PC, gå til Administrer -> Indstillinger, og vælg Avanceret. Fra fanen Musikkilder skal du vælge Styr Sonos fra Spotify. På en Mac, gå til Sonos -> Indstillinger, og vælg Avanceret. Fra fanen Musikkilder skal du vælge Styr Sonos fra Spotify. Jeg har en ny router Hvis du køber en ny router eller skifter internetudbyder (ISP), skal du genstarte alle dine Sonos-produkter, når routeren er installeret. Bemærk: Hvis ISP-teknikeren tilslutter et Sonos-produkt til den nye router, behøver du kun at genstarte dine trådløse Sonos-produkter. 1. Tag netledningen til alle dine Sonos-produkter ud af stikkontakten i mindst 5 sekunder. 2. Tilslut dem en efter en, og begynd med det Sonos-produkt, der er forbundet til din router (hvis der normalt er tilsluttet et). Vent, indtil dine Sonos-produkter er genstartet. Statuslamperne skifter til konstant hvidt på hvert produkt, når genstarten er fuldført. Hvis din Sonos-opsætning er helt trådløs (du har ikke et Sonos-produkt tilsluttet routeren), skal du også ændre adgangskoden til dit netværk. Følg nedenstående trin: 1. Slut midlertidigt en af dine Sonos-afspillere til den nye router med et Ethernet-kabel. 2. Gå til Mere -> Indstillinger -> Avancerede indstillinger -> Trådløs opsætning. Sonos vil registrere dit netværk. 3. Angiv adgangskoden til dit trådløse netværk. 4. Når adgangskoden er accepteret, skal du koble afspilleren fra routeren og flytte den tilbage til sin oprindelige placering.

14 12 Produktguide Jeg vil ændre adgangskoden til mit trådløse netværk Hvis dit Sonos-system er konfigureret trådløst, og du ændrer adgangskoden til dit trådløse netværk, skal du også ændre den på dit Sonos-system. 1. Slut midlertidigt en af dine Sonos-afspillere til din router med et Ethernet-kabel. 2. Vælg en af de følgende muligheder: Via Sonos-app'en på en mobilenhed skal du vælge Mere -> Indstillinger -> Avancerede indstillinger - > Trådløs opsætning. Via Sonos-app en på en pc, gå til Indstillinger -> Avanceret i menuen Administrer. På fanen Generelt skal du vælge Trådløs opsætning. Via Sonos-app en på en Mac, gå til Indstillinger -> Avanceret i menuen Sonos. På fanen Generelt skal du vælge Trådløs opsætning. 3. Angiv adgangskoden til det trådløse netværk, når du bliver bedt om det. 4. Når adgangskoden er accepteret, kan du koble afspilleren fra routeren og flytte den tilbage til sin oprindelige placering. Statusindikatorer Kontrollamper Status Sonos-produkt Yderligere oplysninger Blinker hvidt I færd med at starte BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, Konstant hvidt (lyser dæmpet) Tændt og tilknyttet et Sonossystem (normal brug) BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, Du kan tænde eller slukke for den hvide statusindikator fra Mere -> Indstillinger - > Rumindstillinger. (Parrede Sonosprodukter har de samme indstillinger.) Konstant hvidt (lyser klart) Berøringsknapperne er aktive PLAY:5 (gen2), Lyser op når berøringsstyringen er aktiveret. Blinker grønt Tændt men endnu ikke tilknyttet et Sonos-system Eller Forbindelse via WAC (wireless access configuration) er klar BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, På en SUB kan dette indikere, at SUB en endnu ikke er parret med en højttaler.

15 Sonos CONNECT:AMP 13 Kontrollamper Status Sonos-produkt Yderligere oplysninger Blinker langsomt grønt Surround-lyd er deaktiveret eller SUB-lyden er deaktiveret PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 (gen2), SUB Gælder for højttaler konfigureret som en PLAYBAR-surround-højttaler eller for en SUB parret med en PLAYBAR. Konstant grønt Lydstyrken indstillet til nul eller afbrudt CONNECT, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, Blinker orange Ved konfiguration af SonosNet sker dette ved tryk på en knap, mens produktet søger efter en husstand at oprette forbindelse til. BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, Blinker hurtigt orange Fejl ved afspilning/næste nummer. CONNECT, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR Angiver, at det ikke var muligt at afspille eller springe til næste nummer. Konstant orange Ved trådløs opsætning sker dette, når det åbne Sonos - adgangspunkt midlertidigt er aktivt. Hvis du ikke er ved at konfigurere Sonos, kan dette indikere en advarselstilstand. CONNECT, SUB, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, Hvis det orange lys er tændt OG højttalerens lydstyrkeniveau reduceres automatisk, indikerer det, at afspilleren er i advarselstilstand. Tryk på knappen Pause for at stoppe lyden. På Sonos-produkter med en ventilationsåbning (SUB, CONNECT:AMP) skal du kontrollere, at denne ikke er blokeret. Kontroller rumtemperaturen for at sikre, at den er mindre end 40 C. Hvis højttaleren står i direkte sol, skal du give den skygge. Lad højttaleren afkøle i nogle minutter, og tryk derefter på Afspil for at genstarte lyden. Hvis det ikke løser problemet, skal du kontakte Kundesupport.

16 14 Produktguide Kontrollamper Status Sonos-produkt Yderligere oplysninger Blinker grønt og hvidt Højttalere er ved at blive tilknyttet din Sonos-konto. BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, Tilknyt højttaler(ne) til din konto. Gå til for yderligere information. Blinker rødt og hvidt Repartitionering mislykkedes. BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, Kontakt kundeservice. Blinker rødt Tid til højttaleropsætning er udløbet. Dette sker, hvis en højttaler er tilsluttet i mere end 30 minutter uden at blive konfigureret. CONNECT, SUB, PLAY:1, PLAY:3, PLAY5, PLAYBAR, Frakobl højttaleren, vent 10 sekunder, tilkobl den igen, og konfigurer den. Vigtig sikkerhedsinformation Læs denne vejledning, og overhold alle anvisninger. Opbevar den på et passende sted, og sørg for, at alle i husstanden kender til den. Advarsel: Undlad at åbne Sonos-produkter, da der er risiko for elektrisk stød. Sonos-produkter må under ingen omstændigheder repareres af andre en et autoriseret Sonos-reparationscenter, da dette vil ugyldiggøre garantien. Kontakt Sonos Kundesupport for flere oplysninger. Placering Produktet må ikke anvendes i nærheden af vand undgå placering i nærheden af badekar, køkkenvaske, vaskebalje, fugtig kælder, swimmingpool, osv. Placer ikke enheden, hvor den udsættes for høj varme (f.eks. radiatorer, varmekanaler, komfurer), i direkte sollys eller i støvede omgivelser (f.eks. sløjdlokaler). Placer ikke enheden, hvor den udsættes for brændbare væsker og/eller dampe. Placer ikke enheden i små, lukkede rum (f.eks. i et skab, under en seng eller en sofa), hvor ventilationen er begrænset. Beskyt lysnetkablet fra at blive trådt på eller klemt, især ved stik, stikdåser og punktet, hvor de udgår fra produktet. Lysnetkablet skal nemt kunne kobles fra stikkontakten.

17 Sonos CONNECT:AMP 15 Tilstrækkelig ventilation Sørg for 10" (25 cm) plads rundt om siderne og over enheden for at sikre tilstrækkelig ventilation. Ventilation må ikke begrænses ved at dække ventilationsåbningerne med genstande som f.eks. duge, gardiner eller papirer. Put ikke fremmedlegemer ind i enheden. Hvis et fremmedlegeme kommer ind i enheden, skal enhedens lysnetkabel tages ud, og Sonos skal kontaktes vedrørende vejledning. Anvendelse Undlad at betjene eller håndtere produktet med våde hænder. Placer ikke genstande oven på produktet (f.eks. vaser, kaffekopper, potteplanter, bøger, blade, osv.) Anvend udelukkende tilbehør, der specificeres af Sonos. Træk lysnetkablet ud fra i tordenvejr, eller hvis enheden ikke skal bruges i længere tid. Forsøg aldrig på nogen måde at adskille eller ændre produktet. Rengøring og vedligeholdelse Hold enheden fri for støv, dyrehår og andre fine partikler. Aftør kun med en tør, blød klud. Anvend ikke kemiske opløsninger (f.eks. alkohol, benzen, fortynder) eller andre brændbare rensemidler til at rengøre produktet. Overlad alle serviceeftersyn til uddannet Sonos-servicepersonale. Et serviceeftersyn er påkrævet, når enheden eller netkablet er beskadiget, hvis væske eller andre fremmedlegemer er trængt ind i ventilationsåbningerne, eller hvis enheden har været udsat for regn eller fugt. Advarsel: Undlad at udsætte apparatet for regn eller fugt for at reducere risikoen for brand og elektrisk stød. Specifikationer Funktion Beskrivelse Lyd Forstærker Specificeret effekt Højttalertilslutninger Ekstern kilde-forbindelser Subwoofer-udgang Klasse D 110 W RMS (2x55 W kontinuerlig gennemsnitlig effekt i 8 ohm, THD+N<0,02 %)* Fjederbelastede bøsninger (i Nordamerika har ZP120 kombinerede fjederbelastede bøsninger/bananbøsninger) Auto-registrering af RCA-type Auto-registrering af RCA-type, 80 Hz afskæring

18 16 Produktguide Funktion Beskrivelse Musikadgang Understøttede lydformater Understøttede musiktjenester Understøttet internetradio Understøttede albumcovers Understøttede playlister Understøttelse af komprimerede musikfiler af typen MP3, AAC (uden DRM), WMA uden DRM (herunder købte Windows Media-downloads), AAC (MPEG4), AAC+, Ogg Vorbis, Apple Lossless, Flac (lossless) såvel som ukomprimerede WAV- og AIFF-filer. Indbygget understøttelse af 44,1 khz sample-frekvens. Yderligere understøttelse af sample-frekvenserne 48 khz, 32 khz, 24 khz, 22 khz, 16 khz, 11 khz og 8 khz. MP3 understøtter alle frekvenser bortset fra 11 khz og 8 khz. Bemærk: Formaterne Apple "Fairplay", WMA, DRM og WMA Lossless understøttes ikke i øjeblikket. Tidligere købte Apple "Fairplay" DRMbeskyttede sange kan opgraderes. Sonos virker gnidningsfrit med de fleste musiktjenester herunder Apple Music, Deezer, Google Play Musik, Pandora, Spotify og radio fra TuneIn såvel som med downloads fra enhver tjeneste, der udbyder DRM-frie sange. Tilgængelige tjenester varierer efter region. Se en komplet liste på Streaming MP3, HLS/AAC, WMA JPEG, PNG, BMP, GIF Napster, itunes, WinAmp og Windows Media Player (.m3u,.pls,.wpl) Netværk Trådløs forbindelse Forbinder dit wi-fi-netværk derhjemme med en hvilken som helst b/ g/n-router. Netværk, der kun benytter n, understøttes ikke. Du kan enten ændre routerindstillingerne til b/g/n eller forbinde et Sonos-produkt til din router. SonosNet Ekstender Netværks-bridging Internetforbindelse Beregnet til at udvide effekten af SonosNet, et sikkert AFS-krypteret, trådløst peer-to-peer-netværk dedikeret til brug for Sonos for at reducere wi-fiforstyrrelser. Switch med to porte gør det muligt at oprette forbindelse til dit netværk eller til andre Sonos-højttalere. Der kræves en internetforbindelse for adgang til internetbaserede radiostationer, online-musiktjenester og softwareopdateringer. (Der kræves et DSL/kabelmodem eller en LAN-baseret internetforbindelse med høj hastighed). Internetfunktionalitet kan kræve separat betaling til tjenesteudbydere, og der kan forekomme telefonomkostninger til lokale og/ eller fjernopkald. Generelt Strømforsyning Knapper på frontpanelet V~ / V~ Hz, brugerskift Lydstyrke og Afspil/Pause

19 Sonos CONNECT:AMP 17 Funktion Lysdiodeindikatorer på frontpanelet Mål (H x B x D) Vægt Beskrivelse Indikatorer for lyd og afspillerstatus 89 x 185 x 207 mm (3,50 x 7,28 x 8,15 in.) 5.1 lbs. (2,3 kg) Driftstemperatur 0 º til 40 ºC Opbevaringstemperatur -20 º til 70 ºC Produktoverflade Anodiseret, ekstruderet, præcisionsfremstillet aluminiumshus. Aluminiumshuset indeholder også passiv køling. * Effekt i begge kanaler, 22 Hz-20 KHZ-AES17 målt frekvensområde. * Specifikationerne kan ændres uden varsel. Feedback på produktguide? Vi ser frem til at høre fra dig! Vi læser din feedback omhyggeligt og bruger den til at hjælpe os med at forbedre vores produktguide. Skriv til os på: docfeedback@sonos.com Hvis du har problemer med dit Sonos-system, bedes du kontakte kundeservice, så de kan hjælpe. Send dem en på Har du brug for mere hjælp? Tryk på Mere -> Hjælp og tip for at få simple tip om, hvordan du får mest ud af dine højttalere. Besøg vores sider med ofte stillede spørgsmål (FAQ) her: Du kan stille et spørgsmål på

DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL.

DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

marts Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

marts Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

september Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

september Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Oktober by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Juni Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Juni Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Juni by Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

OneRemote Radio PL3. Brugervejledning

OneRemote Radio PL3. Brugervejledning OneRemote Radio PL3 Modtager for B&O højttalere til modtagelse/ afspilning af Internet Radio Spotify UPnP Medieafspiller Podcast Brugervejledning Betjening med iphone, Spotify eller Android app. 30012013u4

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere dit produkt

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

Installering. N300 WiFi Range-udvider Model EX2700

Installering. N300 WiFi Range-udvider Model EX2700 Installering N300 WiFi Range-udvider Model EX2700 Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den generelle

Læs mere

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Installering. NETGEAR 802.11ac trådløst access point WAC120. Pakkens indhold. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Installering. NETGEAR 802.11ac trådløst access point WAC120. Pakkens indhold. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Varemærker NETGEAR samt NETGEAR-logoet og Connect with Innovation er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende NETGEAR, Inc. og/eller dets datterselskaber i USA og/ eller andre lande. Informationen

Læs mere

Installationsvejledning til WN2000RPT WiFi Range-udvider

Installationsvejledning til WN2000RPT WiFi Range-udvider Installationsvejledning til WN2000RPT WiFi Range-udvider Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den

Læs mere

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide SOUNDSTICKS WIRELESS Opsætningsguide 2 SOUNDSTICKS WIRELESS 1. Læs disse instruktioner. 2. Gem disse instruktioner. 3. Ret dig efter alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Anvend ikke dette apparat

Læs mere

Installering. Powerline 500 Model XAVB5421

Installering. Powerline 500 Model XAVB5421 Installering Powerline 500 Model XAVB5421 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. Bemærk: Adaptere varierer fra region til region. Din adapter kan se anderledes

Læs mere

Guide til Epson Connect NPD DA

Guide til Epson Connect NPD DA NPD4945-00 DA Hvad er Epson Connect? Epson Connect tilbyder mobile tjenester, så du kan udskrive og scanne, uanset hvor du befinder dig. Du kan udskrive fotos og dokumenter med anvendelse af din smartphone,

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Installering. Powerline 500 Model XAVB5221

Installering. Powerline 500 Model XAVB5221 Installering Powerline 500 Model XAVB5221 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. 2 Sådan kommer du i gang Powerline-netværksløsninger giver dig et alternativ

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD330 (Black) AD333 (White) DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 3 2 Din docking-højttaler 3 Indledning 3 Hvad er der i kassen

Læs mere

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller Brugermanual 2GB MP3 afspiller Indhold 1. Knappe funktioner og fremgagnsmåde... 4 2. Instruktioner... 4 2.1 Tænd og sluk... 4 2.2 Upload Music to the Player... 5 2.3 Afspil musik... 6 2.4 Normal or shuffle

Læs mere

Tilslutningsvejledning

Tilslutningsvejledning Tilslutningsvejledning OneRemote Radio PL4 til B&O højttalere. Betjening med Bang & Olufsen fjernbetjening DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast 30012016s1.dk FORORD Denne modtager

Læs mere

OneRemote Radio PL2. Installationsvejledning

OneRemote Radio PL2. Installationsvejledning OneRemote Radio PL2 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Installationsvejledning 30012012s4dk FORORD Denne modtager har fået indbygget

Læs mere

Hurtig start. Powerline Ekstra stikkontakt Model PLP1200

Hurtig start. Powerline Ekstra stikkontakt Model PLP1200 Hurtig start Powerline 1200 + Ekstra stikkontakt Model PLP1200 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. 2 Sådan kommer du i gang Powerline-adaptere giver en

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point Waoo leveres af dit lokale energiselskab KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal

Læs mere

WN1000RP Wi-Fi-booster til mobile enheder

WN1000RP Wi-Fi-booster til mobile enheder WN1000RP Wi-Fi-booster til mobile enheder Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere

Læs mere

TDC HomeBox VDSL. Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd

TDC HomeBox VDSL. Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd TDC HomeBox VDSL Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd 2 Udstyr fra TDC Følgende skal være i kassen, du har modtaget fra TDC: TDC HomeBox VDSL Installations vejled ning til dig med

Læs mere

Installationsvejledning til Powerline 600 Mbps PassThru 4-port XAVB6504

Installationsvejledning til Powerline 600 Mbps PassThru 4-port XAVB6504 Installationsvejledning til Powerline 600 Mbps PassThru 4-port XAVB6504 Indhold Pakkens indhold....................................... 3 Hardwarefunktioner..................................... 4 Indikator-beskrivelser....................................

Læs mere

Installationsguide 1

Installationsguide 1 Installationsguide Indhold i din pakke Følgende udstyr medfølger i din pakke A En router Sagemcom Fast 3890V3. B En strømforsyning (230V). C Et netværkskabel (hvid med gule stik). D Coax kabel (hvid med

Læs mere

BÆRBAR CD-AFSPILLER MED FM RADIO OG TILSLUTNING FOR USB MODEL: TCU-206 BETJENINGSVEJLEDNING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S

BÆRBAR CD-AFSPILLER MED FM RADIO OG TILSLUTNING FOR USB MODEL: TCU-206 BETJENINGSVEJLEDNING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S BÆRBAR CD-AFSPILLER MED FM RADIO OG TILSLUTNING FOR USB MODEL: TCU-206 BETJENINGSVEJLEDNING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID Smart? Parrot ASTEROID Smart er et multimediesystem designet for det automotive miljø og alle typer Smartphones.

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger 56Droplet AirDock by Alva Design Group INTRODUKTION SIDE 1 AF 3 INDHOLD Introduktion...02 Funktioner...05 Via lightning connector...06 Trådløs forbindelse

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon...

Læs mere

Sonos. Opsætningsvejledning

Sonos. Opsætningsvejledning Sonos Opsætningsvejledning DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

Bredbånd. Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500

Bredbånd. Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500 Bredbånd Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500 120911 Indhold Kapitel 1 Kom godt i gang Introduktion Klargør udstyr til installation Find en passende placering Kapitel 2 Installer dit bredbåndsmodem

Læs mere

TRÅDLØS MUSIK-ADAPTER 2

TRÅDLØS MUSIK-ADAPTER 2 Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, antyder dette ikke, at varemærkeindehaveren på nogen måde er tilknyttet KitSound, eller at denne anbefaler produkterne i denne

Læs mere

MIAMI TRÅDLØS HØJTTALER

MIAMI TRÅDLØS HØJTTALER Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

PowerView Motorisering Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere

PowerView Motorisering Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere PowerView Motorisering Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere Scene Quickstart guide The Art of Window Styling En fantastisk nyudvikling inden for The Art of Window Styling. Denne guide vil hjælpe

Læs mere

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater.

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater. Garanti & Support Dette produkt har en ét-års garanti, der dækker over eventuelle problemer ved normalt brug. Misbrug af Easi-Speak eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti. Alle data, der er

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

HEOS 3 QUICK START GUIDE

HEOS 3 QUICK START GUIDE HEOS 3 QUICK START GUIDE FØR DU GÅR I GANG Kontroller, at du har følgende emner i funktionsduelig stand: Wi-Fi-router Internetforbindelse Apple ios eller Android mobilenhed forbundet til dit netværk 1

Læs mere

Brugermanual MP3 afspiller

Brugermanual MP3 afspiller Brugermanual MP3 afspiller Du kan downloade manualen via følgende link: http://www.accessionx.com/dow nload/manual_links/1331.pdf Importør: Accession ApS, Vandmanden 34, 9200 Aalborg SV 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1 Arbejde med musik Leif Smidt december 2015 Side 1 Hvordan får jeg musik på min ipad Der findes flere forskellige måder, du kan få musik på din ipad. 1. Overfør musik fra din computer Hvis du i forvejen

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Download appen Hent izettle-appen helt gratis i App Store eller Google Play. Opret en izettle-konto Du kan oprette en konto i appen eller på izettle.com. Opsæt din butik Tilføj dine

Læs mere

WOOF it. Brugermanual

WOOF it. Brugermanual WOOF it Brugermanual Tak! Tak fordi du har valgt WOOFit højttaleren fra SACKit! Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højttaler i brug. Vi er ikke ansvarlige for personeller produktskader

Læs mere

Installationsvejledning til Powerline 500 Nano-sæt af tre (XAVT5601)

Installationsvejledning til Powerline 500 Nano-sæt af tre (XAVT5601) Installationsvejledning til Powerline 500 Nano-sæt af tre (XAVT5601) 2012 NETGEAR, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen dele af denne publikation må reproduceres, overføres, transkriberes, gemmes i

Læs mere

Hurtig startvejledning

Hurtig startvejledning DK Trådløs musikadapter SLA5520 Hurtig startvejledning 1 2 3 Installér Tilslut Nyd musikken Hvad æsken indeholder a. Trådløs musikadapter SLA5520 b1. Fjernbetjening, b2. 2 stk.aaa batterier c. Hurtig startvejledning

Læs mere

BIPAC-7100S / ADSL-modem/router. Kom hurtigt i gang

BIPAC-7100S / ADSL-modem/router. Kom hurtigt i gang BIPAC-7100S / 7100 ADSL-modem/router Bemærk Hvis du vil have mere udførlige instruktioner i konfigurationen og brugen af den trådløse ADSL Firewall Router, skal du se online-brugervejledningen. Pakkens

Læs mere

Denne brugsanvisningen gælder for følgende modeller:

Denne brugsanvisningen gælder for følgende modeller: AirPrint vejledning Denne brugsanvisningen gælder for følgende modeller: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT/ L9300CDW/L9300CDWT/L9300CDWTT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW

Læs mere

KOM GODT I GANG MED DIN ICOTERA FIBERBOKS MED INDBYGGET ROUTER

KOM GODT I GANG MED DIN ICOTERA FIBERBOKS MED INDBYGGET ROUTER KOM GODT I GANG MED DIN ICOTERA FIBERBOKS MED INDBYGGET ROUTER TILLYKKE MED DIN NYE FIBERBOKS Inden du får glæde af fiberbredbåndet, skal du have tilsluttet computer, TV og telefon til fiberboksen. Med

Læs mere

Brugervejledning. Linksys PLEK500. Powerline-netværksadapter

Brugervejledning. Linksys PLEK500. Powerline-netværksadapter Brugervejledning Linksys PLEK500 Powerline-netværksadapter Indholdsfortegnelse Oversigt............... 3 Funktioner.................... 3 Hvordan Powerline-netværk fungerer............................4

Læs mere

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac Indhold Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac... 1 Guide til læsning af e-bog på ipad/iphone... 3 Din e-bog er DRM-kopibeskyttet... 3 Din e-bog er ikke DRM-kopibeskyttet... 5 Guide til læsning af e-bog

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID? Parrot ASTEROID er en serie af integrerede multimedie systemer, der er designet for det automotive miljø og

Læs mere

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac Indhold Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac... 1 Guide til læsning af e-bog på ipad/iphone... 3 Din e-bog er DRM-kopibeskyttet... 3 Din e-bog er ikke DRM-kopibeskyttet... 6 Guide til læsning af e-bog

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

SONOS BRUGERVEJLEDNING -1

SONOS BRUGERVEJLEDNING -1 -1 T DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder,

Læs mere

Pakkens indhold. 1. Trådløst modem 2. strømforsyning 3. netværkskabel (CAT5/RJ-45)

Pakkens indhold. 1. Trådløst modem 2. strømforsyning 3. netværkskabel (CAT5/RJ-45) Pakkens indhold når du modtager dit trådløse modem, skal du kontrollere at udstyr og tilbehør er i pakken og at delene er ubeskadigede. Pakken skal indeholde følgende: 1. Trådløst modem 2. strømforsyning

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA Side 2 til nyt videokamera Introduktion Det nye videokamera er et IP-videokamera, der tilsluttes trådløst til din router. Videokameraet fungerer sådan, at du kan se videooptagelser

Læs mere

1 Danish Manual C903IP

1 Danish Manual C903IP 1 Danish Manual C903IP C903IP PLUG & PLAY WIFI NETVÆRKSKAMERA IP-kameraet giver en hurtig og let adgang til at vise de ønskede optagelser på en hver PC tilkoblet dit intranet, eller over internettet via

Læs mere

Installationsvejledning til WN1000RP WiFi-booster til mobilenheder

Installationsvejledning til WN1000RP WiFi-booster til mobilenheder Installationsvejledning til WN1000RP WiFi-booster til mobilenheder Indhold Sådan kommer du i gang................................. 3 Mød din WiFi-booster................................... 4 Frontpanel

Læs mere

CITATION ONE CITATION 100 BRUGSANVISNING

CITATION ONE CITATION 100 BRUGSANVISNING CITATION ONE CITATION 100 BRUGSANVISNING / VIGTIGE SIKKERHED SANVISNINGER Kontrollér netspændingen inden brug Citation-højttaleren er designet til brug med 100-240 volt, 50/60 Hz vekselstrøm. Tilslutning

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på

Læs mere

Brugervejledning. Stereomikrofon STM10

Brugervejledning. Stereomikrofon STM10 Brugervejledning Stereomikrofon STM10 Indholdsfortegnelse Grundlæggende...3 Oversigt over funktioner...3 Oversigt over hardware...3 Samling...4 Anvendelse af mikrofonen...5 Optagelse af lyd...5 Optagelse

Læs mere

Betjening... 6 Tænd/sluk - lydstyrke... 6 Valgmulighed: Tilslutning af øretelefoner... 6 Radiofunktion... 7 AUX-funktion... 8

Betjening... 6 Tænd/sluk - lydstyrke... 6 Valgmulighed: Tilslutning af øretelefoner... 6 Radiofunktion... 7 AUX-funktion... 8 Indholdsfortegnelse Sikkerhedsanvisninger.................................. 4 Elektriske apparater er ikke legetøj!....................... 4 Sikker opstilling af apparatet........................... 4

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

YouSee Hybrid Modem. Installationsvejledning

YouSee Hybrid Modem. Installationsvejledning YouSee Hybrid Modem Installationsvejledning Indholdsfortegnelse Følgende er med i kassen... 4 Find den rigtige vejledning... 5 Installation med multistik... 6 Installation med almindeligt telefonstik...7

Læs mere

P4000. DK Brugervejledning

P4000. DK Brugervejledning DK Brugervejledning Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 OVERSIGT OG FRONT- OG BAGPANEL 06 TILSLUTNING AF DIN RADIO 06 BETJENING AF DIN RADIO DAB 07 VALG AF EN STATION DAB 07 INFORMATIONSTJENESTER DAB

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

Powerline 200 Plus Adapter til hjemmenetværk (PL200P)

Powerline 200 Plus Adapter til hjemmenetværk (PL200P) Easy, Reliable & Secure Installationsvejledning Powerline 200 Plus Adapter til hjemmenetværk (PL200P) Varemærker Produktmærker og produktnavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres

Læs mere

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Brugervejledning jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

WOOFit Go BRUGERMANUAL

WOOFit Go BRUGERMANUAL WOOFit Go BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har valgt WOOFit Go Bluetooth højttaleren fra SACKit. Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højtaler i brug. Vi tager ikke ansvar for person-

Læs mere

AirPrint vejledning. Version 0 DAN

AirPrint vejledning. Version 0 DAN AirPrint vejledning Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon i hele brugsanvisningen: Bemærk! Bemærkninger fortæller dig, hvordan du skal reagere i en given situation, eller giver

Læs mere

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

1. Opladning. 2. Opsætning i appen. 3. Fysisk installation. 4. Funktioner. 5. Fejlfinding

1. Opladning. 2. Opsætning i appen. 3. Fysisk installation. 4. Funktioner. 5. Fejlfinding Video Doorbell 2 1 Hjemmets sikkerhed begynder ved hoveddøren Din nye Ring Video Doorbell er starten på en ring af sikkerhed omkring hele din ejendom. Nu er du altid forbundet med dit hjem, så du kan passe

Læs mere

HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING

HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING HOMEBOX TIL DIG MED BREDBÅND VIA FIBER INSTALLATIONSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Trin Inden installation af HomeBox 4 Trin Installation af HomeBox 6 Trin Tilslutning af internet 8 Tilslutning af internet

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger...

Læs mere

Kvikguide. YouSee Bredbånd

Kvikguide. YouSee Bredbånd Kvikguide YouSee Bredbånd Indholdsfortegnelse Følgende dele er med i kassen Følgende dele er med i kassen 3 Første del Sådan tilslutter du modemmet 4 Anden del Sådan får du adgang til internettet 6 Vigtig

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI PAKKENS INDHOLD Tjek, at det hele er der, før du går i gang med installationen. 2 x trådløse enheder 2 x strømforsyninger 2 x netværkskabler

Læs mere

OneRemote Radio PL3. Installationsvejledning

OneRemote Radio PL3. Installationsvejledning OneRemote Radio PL3 Modtager til B&O installationer for modtagelse af Internet Radio Spotify UPnP Medieafspiller Podcast Installationsvejledning 30012013s4dk OM ONEREMOTE RADIO PL3 Denne modtager har fået

Læs mere

Introduktion til PSS (Personal Sound System)

Introduktion til PSS (Personal Sound System) QSG_dan 29/12/04 15:19 Page 49 Introduktion til PSS (Personal Sound System) Læs dette, inden du begynder at bruge dit PSS-system. Vi håber,du bliver glad for din personligt lydsystem (pss). Registrere

Læs mere

Hurtig start. Powerline 1000 Model PL1000v2

Hurtig start. Powerline 1000 Model PL1000v2 Hurtig start Powerline 1000 Model PL1000v2 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. 2 Sådan kommer du i gang Powerline-adaptere giver dig en alternativ måde

Læs mere

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse BRUGSANVISNING Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 FRONT PANEL OVERBLIK 06 BAG PANEL OVERBLIK 08 BETJENING AF R5 08 INDSTILLING AF ALARM 09 INDSTILLING AF SLEEP TIMER 09 DIM 09 PRESETS 09 FAVOR 09 AUX

Læs mere

Brugermanual. AirPrint

Brugermanual. AirPrint Brugermanual AirPrint INDLEDNING Der er gjort alt, hvad der er muligt for at sikre, at oplysningerne i dette dokument er komplette, nøjagtige og up-to-date. Producenten påtager sig ikke ansvaret for følgerne

Læs mere