Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning"

Transkript

1 Hovedbestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 2. og torsdag d. 3. maj 2012 (kl og 9-15) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 14. marts Sager til diskussion/beslutning 2.1 Faglige selskaber - afrapportering fra projektgruppe At foreløbig afrapportering drøftes og kvalificeres. Hovedbestyrelsen modtog første afrapportering fra projektgruppe og projektstyregruppe vedrørende etablering af faglige selskaber for fysioterapi i januar Hovedbestyrelsen gav her input til det videre arbejde og bad om igen af få en afrapportering i maj. Nærværende notat er foreløbig afrapportering. Endelig afrapportering er planlagt til juni 2012 med henblik på repræsentantskabsmøde i november Som det fremgår af notatet arbejdes der i øjeblikket på færdiggørelse af forslag til organisationsmodel og specialestruktur. Forslag til økonomisk model er påbegyndt i form af budgetforslag til Danske Selskab for Fysioterapi. På projektgruppemøde 18. april udarbejdes budgetforslag for typisk selskab samt forslag til finansiering. Der er siden mødet i januar afholdt dialogmøde med fagfora og faggrupper, hvor især organisationsmodellen blev drøftet med baggrund i tilbagemeldinger fra hovedbestyrelsen. Næste dialogmøde er planlagt til august.

2 2.2 Analyse af foreningens politiske struktur At hovedbestyrelsen tager en 1. drøftelse af analysen af den politiske struktur. Hovedbestyrelsen har efteråret udarbejdet et kommissorium for en analyse af den politiske struktur i foreningen. Fokus i kommissoriet har været på regionsbestyrelser, hovedbestyrelse og repræsentantskabet. Cairos Consult har fået til opgave at gennemføre analysen for foreningen. Der har i den forbindelse været nedsat en styregruppe med tre repræsentanter fra hovedbestyrelsen. Der forelægger nu en endelig rapport for Cairos Consult, som vil blive kort præsenteret på mødet. På mødet vil der efterfølgende være mulighed for at tage en første drøftelse af analysens resultater. Der er beskrevet et forslag til proces for hovedbestyrelsens behandling i vedlagte notat. Beskrivelsen er ikke mindst tænkt som et udgangspunkt for hovedbestyrelsens forberedelse af denne første drøftelse. Det anbefales derfor, at notatet læses inden rapporten. 2.3 Erhvervspolitik Det indstilles, at hovedbestyrelsen drøfter det første udkast til erhvervspolitik. Vedlagt er første udkast til en erhvervspolitik i Danske Fysioterapeuter. Politikken skal behandles på repræsentantskabsmødet i november måned. Udkastet tager udgangspunkt i de drøftelser og tilkendegivelser, som er kommet fra hovedbestyrelsen på møderne i oktober og april samt seminaret i januar. Derudover er udkastet udformet med blik for de allerede vedtagne politikker i foreningen. 2.4 Udvikling af erhvervsservice

3 Det indstilles, at de foreslåede initiativer drøftes. Udvikling af erhvervsserviceydelser i Danske Fysioterapeuter er en del af initiativerne under erhvervspolitikken. På mødet i marts vedtog hovedbestyrelsen at iværksætte workshops med udgangspunkt i Lighthouse-rapporten. Ligeledes blev det vedtaget at igangsætte et arbejde med udvikling af erhvervsserviceydelser med fokus på samarbejde med relevante kompetente partnere. I vedhæftede bilag opridses den foreløbige plan for udrulning og udvikling af området. 2.5 Organisering af medlemmerne baseret på kategorier - dobbeltrollen Det indstilles, at HB drøfter oplægget og træffer beslutning om en model for opdeling af henholdsvis arbejdsgiver- og arbejdstager-interessevaretagelsen. Det er nødvendigt at se på den dobbelte interessevaretagelse, som Danske Fysioterapeuter står med i situationer, hvor såvel arbejdsgiver som arbejdstager er medlemmer. I dette notat foreslås tre modeller, der indebærer, at foreningen ikke længere har en dobbeltrolle. Den ene model lægger rådgivningen til en ekstern partner, der betales af Danske Fysioterapeuter; i den anden model indgås en rabatordning med en ekstern partner, hvor arbejdsgivermedlemmerne så kan købe rådgivning til en rabatteret pris; i den tredje model overlades ansvaret for at få og betale for rådgivning til arbejdsgivermedlemmet selv i dennes egenskab af virksomhedsejer. 2.6 Finansiering af erhvervspolitiske tiltag via Aktivitets- & Udviklingspuljen UPP indstiller til, at hovedbestyrelsen godkender finansieringen af erhvervspolitiske tiltag via Aktivitets- og udviklingspuljen for indtil kr.

4 Hovedbestyrelsen besluttede på mødet den 14. marts at igangsætte en række medlemsinvolverende aktiviteter som opfølgning på Lighthouse-rapporten om vækstmuligheder for fysioterapeutiske virksomheder. Herunder workshops med fokus på innovation, produktudvikling og markedsføring af fysioterapeutiske ydelser og udvikling af erhvervsserviceydelser i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere med særlige kompetencer. Der er endnu ikke lavet budget for afholdelse af regionale fyraftensworkshops, men det anslås, at udgifter til workhops vil beløbe sig til kr. pr workshop inkl. oplægsholder, facilitator, let forplejning og mødefaciliteter, i alt kr. Foreningen afholder via driftsbudgettet halvdelen af udgifterne hertil. Den anden halvdel foreslås finansieret via aktivitets- og udviklingspuljen med dækning af faktiske udgifter op til kr. for medlemsinddragende aktiviteter i forbindelse med workshops. Ydelser der specifikt er rettet mod virksomheder og ikke enkeltpersoner (det personlige medlemskab) skal brugerfinansieres/finansieres udover kontingentet. 2.7 Forberedelse af repræsentantskabsmødet 2012 At drejebogen for arbejdet frem mod repræsentantskabsmødet kommenteres og tages til efterretning. At forslage(t) til ændring af lovene drøftes og godkendes. At forslagene til ændring af de kollegiale vedtægter drøftes og godkendes. At rammerne for beretningen drøftes. At orientering om første udkast til tidsplan for repræsentantskabsmødet tages til efterretning. At orienteringen om afviklingen af valget til repræsentantskabet tages til efterretning Hovedbestyrelsens arbejde med at forberede repræsentantskabsmødet 2012 er allerede igangsat fronter. Der har været drøftelse af både erhvervspolitik og faglige selskaber i løbet af foråret med henblik på den første kvalificering af disse oplæg. Og disse drøftes videre under særskilte punkter i dette møde. Desuden tages der nu hul på drøftelsen af eventuelle justeringer af den politiske struktur. Foruden disse tre hovedpejlemærker vil der skulle drøftes øvrige vedtægtsændringer, forslag, budget og kontingent. Der er vedlagt en revideret drejebog for foreningens arbejde frem mod repræsentantskabet (bilag 1).

5 Ændringsforslag Medarbejdere og hovedbestyrelsesmedlemmer er i marts/april blevet bedt om at komme med forslag til ændringer i lovene, som hovedbestyrelsen kunne vælge at tage op på repræsentantskabsmødet. Der er indkommet et enkelt forslag, der er nærmer beskrevet i bilag 2. Der er desuden fremsat to forslag til ændringer i de kollegiale vedtægter (bilag 3 & 4). Beretning Ved sidste repræsentantskabsmøde blev formen og rammer for beretningen ændret. Beretningen blev mere tematiseret og fokusset på at fortælle de større historier for foreningens virke, layout/udtryk blev ændret. Det betød samtidig at beretningen blev mindre i omfang, og der som en konsekvens heraf var noget stof, der gled ud af beretningen. Der ønskes pga. af erfaringerne med beretningen fra 2010 en drøftelse af rammerne for beretningen til dette års repræsentantskabsmøde. Disposition af mødet Sekretariatet har udarbejdet den første råskitse til en tidsplan for afviklingen af repræsentantskabsmødet i november. Estimaterne kan nå at ændre sig meget frem til repræsentantskabet i takt med at beslutningsoplæggene folder sig ud, og der modtages forslag fra repræsentanter. Den nuværende tidsplan illustrere dog at det allerede nu må forventes at det bliver et tæt program. Valg En ændring af lovene har muliggjort elektroniske valg. Sekretariatet har med dette udgangspunkt taget initiativ til at valget til repræsentantskabet foregår elektronisk. Sekretariatet vil på mødet orientere om afviklingen af repræsentantskabsvalget i juni måned. 2.8 Danske Fysioterapeuters Pris At uddelingsfrekvensen på én årlig uddeling fastholdes. At titlen Forskningsfondens Særlige Pris ændres til Danske Fysioterapeuters Pris. At forslag til vedtægtsændringer godkendes med henblik på fremlæggelse på repræsentantskabsmøde.

6 Hovedbestyrelsen behandlede på sit møde 14. marts 2012 forslag til ændring af Forskningsfondens Særlige Pris. Det blev besluttet, at den administrative procedure for vurdering og uddeling af prisen ændres, således at uddeling alene er et anliggende for hovedbestyrelsen. Det blev videre besluttet, at indkomne indstillinger (forslag fra medlemmer) modtages, vurderes og prioriteres af et bedømmelsesudvalg. De tre mest relevante forslag til prismodtager forelægges hovedbestyrelsen, som blandt disse udpeger og foretager endelig tildeling/godkendelse. Endelig blev det besluttet, at der er behov for at ændre titel, men at forslaget Danske Fysioterapeuters Særlige Pris bør genovervejes. Hovedbestyrelsen udbad sig følgende med henblik på effektuering af ovennævnte beslutninger: 1. At muligheden for at ændre uddeling fra hvert til hvert andet år overvejes. 2. At det overvejes, hvorvidt titlen Danske Fysioterapeuters Særlige Pris kunne ændres i en retning, som i højere grad indikerer, hvad det særlige er, snarere end at der er tale om noget særligt. 3. At det undersøges, hvorvidt ændringer kræver repræsentantskabsbeslutning. Ad 1. Det anbefales, at uddelingsfrekvensen på én gang årligt fastholdes. Begrundelsen er, at branding-effekten af prisen reduceres, hvis frekvensen øges til hvert andet år. Medlemmerne glemmer simpelthen, at prisen eksisterer, og Danske Fysioterapeuter høster dermed for sjældent gevinsten af prisen i form af god omtale. Ad 2. Det anbefales, at titlen ændres til Danske Fysioterapeuters Pris. Det betyder, at det særlige nedtones. Til gengæld er titlen kort og nem at huske. Og det er ikke nødvendigt at forholde sig til, om det er særligt eller ej. Det er Danske Fysioterapeuters anerkendelse til et medlem. Ad 3. Forskningsfondens Særlige Pris er nævnt i vedtægterne for Danske Fysioterapeuters fond for forskning, uddannelse og praksisudvikling, og disse er godkendt af repræsentantskabet i Det indebærer, at ændringer i disse vedtægter skal forelægges repræsentantskabet. Der er derfor udarbejdet forslag til nødvendige vedtægtsændringer, som forelægges hovedbestyrelsen til god-

7 kendelse med henblik på, at de kører videre i forberedelsesprocessen til repræsentantskabsmødet i november Revideret strategi for professionsudvikling At første udkast til Danske Fysioterapeuters reviderede strategi for professionsudvikling drøftes med henblik på input til den videre behandling af strategien i Udvalg for professionsudvikling og uddannelse. Danske Fysioterapeuters strategi for professionsudvikling er Danske Fysioterapeuters overordnede politiske strategi for professionens udvikling. Det overordnede formål med strategien er at sikre, at professionen udvikler sig på en måde, som skaber størst mulig værdi for samfundet og borgerne, for professionen og for den enkelte fysioterapeut. Danske Fysioterapeuter formulerede første gang en samlet politisk strategi for professionsudvikling i Nærværende strategi er formuleret i forlængelse af denne, idet resultater af indsatser i den mellemliggende periode er inddraget. Strategien revideres fast hvert andet år Strategi for fysioterapi til mennesker med kroniske lidelser At strategien godkendes. Danske Fysioterapeuter formulerede i 2009 en strategi for fysioterapi til personer med kroniske sygdom. Strategien har siden dannet grundlag for foreningens faglige og politiske arbejde i forhold til denne målgruppe. Strategien er nu revideret med henblik på det videre arbejde. Revisionen har primært haft sigte på at forenkle strategien og prioritere og målrette indsatsområderne.

8 Strategien omfatter en formulering af generelle indsatser samt to særligt prioriterede indsatser målrettet lænderygbesvær og diabetes Evaluering af fagfestival At orientering vedrørende evaluering af Fagfestival 2012 tages til efterretning. 2. At evalueringen gennemføres. Fagfestival 2012 blev gennemført i dagene den 22. til 24. marts Evaluering af og opfølgning på fagfestivalen gennemføres i henhold til følgende plan: Evaluering gennemføres i løbet af april i forhold til følgende aktører: deltagere, udstillere, hovedbestyrelse, sekretariat, kongresbureau og AV-firma Data fra evaluering sammenfattes og konkluderes i styregruppen i maj Regnskab afsluttes primo august Styregruppens samlede evaluering herunder regnskab forelægges hovedbestyrelsen på møde i august. Med henblik på at få hovedbestyrelsens umiddelbare tilbagemelding af Fagfestival 2012 gennemføres evaluering på mødet i henhold til følgende spørgsmål: Hvorledes vil du samlet vurdere Fagfestival 2012 på en skala fra 1-10? Hvad trækker op? Hvad trækker ned? Hvad synes du om det faglige program indhold, niveau, struktur?

9 Hvad synes du om det politiske program? Hvad synes du om det sociale program? Hvad synes du om de fysiske rammer, overnatning, forplejning? Hvad synes du om sekretariatets organisering af arbejdet omkring fagfestivalen (tilrettelæggelse og gennemførelse)? Hvad synes du om den måde, hovedbestyrelsen er blevet inddraget på (information og konkrete opgaver)? Kommentarer i øvrigt 2.12 ER-WCPT generalforsamling At orientering vedrørende ER-WCPT tages til efterretning. At WCPT strategien drøftes og kommenteres. Den maj afholdes generalforsamling i ER-WCPT. Danske Fysioterapeuter er denne gang repræsenteret ved næstformand Esther Skovhus (delegeret) og faglig chef Karen Langvad. Johnny Kuhr deltager som bestyrelsesmedlem i ER-WCPT og kan derfor ikke samtidig beklæde posten som delegeret for egen organisation. Generalforsamling indledes med en workshop, hvor WCPTs strategiske plan drøftes (bilag 1). WCPTs strategiske plan er udarbejdet af WCPTs bestyrelsen (incl. JK) på baggrund af in-put fra WCPT generalforsamlingen i Amsterdam Drøftelsen på ER-WCPT generalforsamling har til formål at sikre overensstemmelse mellem WCPTs og ER-WCPTs faglige og politiske arbejde. Med henblik på at give in-put til Danske Fysioterapeuters delegerede bedes hovedbestyrelsen kort drøfte WCPT strategien. Dagsorden for generalforsamlingen er vedlagt (bilag 2). De for hovedbestyrelsen mest interessante punkter er afrapportering fra de tre arbejdsgrupper, punkterne 11, 12 og 13. Hovedbestyrelsens opmærksomhed henledes her på punkterne: 11.3: Revised Heath Policy, som er ER-WCPTs holdningspapir vedrørende sundhedspolitik,

10 12.6: Promoting research and reserach careers, som er ER-WCPTs holdningspapir vedrørende forskning og evidensbasering 13.2/13.3: Report on activites undertaken on clinical guidelines, som beskriver det aktuelle arbejde vedrørende kliniske retningslinjer 13.5: Active and Healthy, som er ER-WCPTs holdningspapir/vejledning vedrørende sundhedsfremme og forebyggelse. Dokumenterne kan rekvireres hos Karen Langvad. Hovedbestyrelsen vil, så snart referat foreligger, bliver orienteret om generalforsamlingens forløb og beslutninger. Danske Fysioterapeuter deltager forud for generalforsamlingen i nordisk formandsmøde i Stockholm, hvor bl.a. ER-WCPT generalforsamlingens materiale gennemgås. Dagsorden til nordisk møde vedlægges som bilag Regnskab 2011 Det indstilles, - at årsrapporten 2011 for Danske Fysioterapeuter godkendes og underskrives - at årsrapporten 2011 for konfliktkonto A godkendes og underskrives - at årsrapporten 2011 for Aktivitets- og udviklingspuljen godkendes og underskrives - at årsrapporten 2011 for Fonden for forskning, uddannelse og praksisudvikling godkendes og underskrives - at revisionsprotokollatet for 2011 godkendes og underskrives Resume: Deloitte har revideret foreningens regnskab for 2011, og der foreligger nu regnskab og protokollat for foreningen og foreningens fonde for Resultatet viser et overskud på 2,037 mio.kr. Vedlagte notat gennemgår de vigtigste ændringer i forhold til budgettet for HK-overenskomst på klinikkerne Det indstilles at hovedbestyrelsen godkender forhandlingsresultatet, og derved fornyelsen af standardoverenskomsten for sekretærer indgået mellem HK/Privat og Danske Fysioterapeuter

11 Tirsdag den 27. marts 2012 afsluttede forhandlingsudvalget under UPP og HK/Privat forhandlingerne om fornyelsen af standardoverenskomsten mellem Danske Fysioterapeuter og HK/Privat. Den 30. marts godkendte UPP resultatet, og en afstemning blandt de klinikker der har tiltrådt overenskomsten blev herefter iværksat. 20 stemte ja til resultatet, 4 undlod at stemme, og 1 stemte nej. Stemmeprocenten var på 52 % Accept af forhandlingsresultatet blandt HK s medlemmer, forventes at foreligge fredag den 20. april Efterfølgende vil de klinikker der har tiltrådt overenskomsten blive informeret om den endelige godkendelse, således at den nye overenskomst kan træde i kraft, og de aftalte ændringer effektueres. En oversigt over forhandlingsresultatet sendt til klinikkerne er vedlagt som bilag 1. Resultatet er sammenligneligt med øvrige forlig på minimallønsområdet, dvs. med en lønramme på lidt over 2,6 % over to år Udvidelse af Arbejdsmarkedspolitisk Udvalg Offentlig/Privat (AU- OP) Det indstilles at Hovedbestyrelsen godkender forslaget om at udvide AUOP med et medlem, der udpeges på baggrund af individuel kontraktansættelse. Udvalget består i dag foruden hovedbestyrelsesmedlemmer af i alt 6 medlemmer. Disse er udpeget af tillidsrepræsentantrådet, arbejdsmiljørådet, og lederfraktionen, mens et medlem fra hhv. det statslige og det private ansættelsesområde efter ansøgning udpeges af hovedbestyrelsen. Foreningen opruster indsatsen i forhold til privatansatte medlemmer i bl.a. lyset af den lave organisationsprocent blandt disse. I AUOP-sammenhæng foreslås dette afspejlet således, at der vælges et medlem yderligere fra det private ansættelsesområde. Fremadrettet skal de to medlemmer fra det private ansættelsesområde udpeges af hovedbestyrelsen således, at ét medlem findes på overenskomstdækkede områder, mens det andet medlem findes blandt de ca fysioterapeuter, der er ansat på individuel kontrakt.

12 2.16 PKA ændringer i vedtægter og pensionsvilkår At hovedbestyrelsen gennemser og godkender de forelagte ændringer i PKA s vedtægter og pensionsvilkår. Pensionskassen for Sundhedsfaglige (PKA) afholder generalforsamling d. 26. april I den forbindelse behandles en række forslag til ændringer i PKA s vedtægter og pensionsvilkår. Formanden deltager på mødet, men både han og regionsformand Brian Errebo-Jensen har som medlemmer af PKA s bestyrelse allerede nikket ja til alle 7 ændringsforslag Konstituering af formand Det indstilles, at næstformanden konstitueres som formand i perioden 3. maj 31. juli 2012 at næstformanden under konstitueringen ydes et honorar svarende til forskellen mellem regionsformandshonoraret og formandshonoraret Formanden har meddelt hovedbestyrelsen, at han er sygemeldt sig fra 3. maj til 31. juli Det er formandens ønske, at foreningen opretholder en stærk politisk profil, mest mulig synlighed og tilstedeværelse i forhold til omverdenen. Derfor indstiller formanden, at næstformanden konstitueres som formand i perioden. Der er ikke fastlagt nogen principper for honorering af en konstitueret formand, som derfor i udgangspunktet indtræder i formandens rettigheder og pligter. Næstformanden oppebærer dog allerede nu honorar som regionsformand i Danske Fysioterapeuter. Derfor indstilles det her, at den konstituerede formand samlet honoreres svarende til formandens honorar, dvs. at der alene ydes et ekstra honorar svarende til forskellen mellem regionsformandshonoraret og formandshonoraret. Aktuelt er formandshonoraret på kr. pr. md. inkl. pension, og regionsformandshonoraret er kr. pr. md. inkl. pension. Det særskilte honorar på kr. årligt for at være næstformand bortfalder i perioden. For foreningen vil konstitueringen som formand i tre måneder medføre en merudgift på ca kr.

13 3 Sager til orientering 3.1 Strategiplan 2012 At hovedbestyrelsen tager den mundtlige orientering om den generelle fremdrift i Strategiplan 2012 til efterretning. Der er udsendes et særskilt statusoverblik forud for HB-mødet. Hovedbestyrelsen har tidligere besluttet, at Danske Fysioterapeuters Strategiplan 2012 består af tre overordnede strategiområder: jobskabelse, professionsudvikling og rekruttering & fastholdelse med fem underliggende indsatsområder: 1. Udvikling og dokumentation af faglig kvalitet 2. Du mærker forskellen (rekruttering og fastholdelse af medlemmer) 3. Erhvervspolitik og strategi 4. Ledelsesstrategiske pejlemærker 5. Nye jobs nye arbejdsområder Der udsendes en opdateret statusoversigt over arbejdet forud for HB-mødet. 3.2 Ændringer på fysio.dk At orienteringen tages til efterretning. Løn & Ansættelse (den tidligere Forhandlingsafdelingen for offentligt ansatte) har overtaget rådgivningen af de privatansatte medlemmer i foreningen. For at sikre den bedst mulige servicering og rådgivning af begge medlemsgrupper, har vi i afdelingen foretaget en omstrukturering og gennemskrivning af den del af foreningens hjemmeside, der i dag hedder Offentligt ansat. Fremover kommer sektionen til at hedde Løn & Ansættelse og vil være det sted, hvor alle ansatte fysioterapeuter (dvs. både offentligt og privat ansatte, menige og ledere) kan finde svar på spørgsmål om deres løn og ansættelsesvilkår. Sektionen er således i særdeleshed blevet udbygget med informationer

14 målrettet medlemmer med en privat ansættelse, som hidtil ikke har kunnet finde målrettede informationer til dem. 3.3 Fornyelse overenskomst (OK12) for ansatte fysioterapeuter i FALCK Tages til efterretning. Danske Fysioterapeuter og Ergoterapeutforeningen har en fælles landsoverenskomst med Falck. Overenskomsten blev indgået tilbage i efteråret 2007 og fornyet ved OK10. På samme måde som ved OK10 er overenskomsten denne gang fornyet inden for de økonomiske OK12-rammer på det private arbejdsmarked med minimallønsoverenskomster. Forhandlingerne er foregået i og været ført af Danske Industri med repræsentanter fra Falck på sidelinjen. Da enighed umiddelbart ikke kunne opnås blev forhandlingerne videreført under forligsinstitutionens regi hvorfor overenskomsten også indgår i det samlet OK12 mæglingsforslag. I forhandlingsforløbet har der været tæt koordinering med Dansk Sygeplejeråd og vi har stort set opnået et identisk resultat. Overenskomsten er som nævnt en minimalløns-/mindsteløns overenskomst som det kendes fra industriens område. Meget få af vores medlemmer er aflønnet på minimumslønnen. Lønniveauet ligger typisk noget over minimumslønnen og fastsættes efter lokal individuel forhandling. Minimumslønnen stiger med den sats som blev aftalt på industriområdet. Stigningen udgør kr. 216,45 pr. mdr. 1/ og 1/ således at minimumslønnen pr. 1/ er kr ,39 og 1/ kr ,83. Dertil skal lægges 16 % arbejdsgiverbetalt pension. Derudover blev der aftalt et anciennitetstillæg for ansatte med 6 mdr. uafbrudt beskæftigelse på kr. 32,07 pr. 1/ og kr. 64,13 pr. 1/ Hvis det skal omregnes til procenter er stigningerne ca. svarende til 2 % over den 2-årige periode. På Dansk Industriens område regnes der normalt ikke i procenter som det kendes fra det offentlige område. FTF har dog beregnet stigningen/ OK12- rammen på Industriens Normallønsoverenskomst - som er kendetegnet ved, 14/16

15 at hele stigningen aftales ved det centrale forhandlingsbord - til at udgøre 2,1 % i lønstigning + 0,3% til øvrige forhold. På Industriens minimallønsoverenskomst - hvor der efterfølgende sker lokale forhandlinger på de enkelte virksomheder - har FTF skønnet stigningen i mindstelønnen til at udgøre 2,55 % over den 2-årige overenskomstperiode. Yderligere kan det fremhæves at det er blevet aftalt, at overarbejde er pensionsgivende. Valggrundlag for tillidsrepræsentanter er blevet ændret således at grænsen er sat ned til 4 medarbejdere, hvilket konkret betyder at vi kan få valgt en TR i Falck hjælpemidler A/S. 4 Koordineringspunkter 4.1 Rulledagsorden for kommende HB-møder Torsdag d. 21. juni 2012 Ansvar 2.x Budget 2013 MB 2.x Faglige selskaber - 2. beh. af afrapportering fra projektgruppe KL 2.x Revision af Danske Fysioterapeuters etiske retningslinjer. KL 2.x Repræsentantskabsforberedelse: Politisk struktur & 2. behandling af forslag til repræsentantskabsmødet. JPC 2.x Evaluering af mødekoordinering og orientering JF 2.x Procesplan for evaluering af større konferencer i HB JF 2.x Standardkontrakter NR 3.x Budgetopfølgning, 1. kvartal 2012 MB 3.x Politisk interessevaretagelse i regionerne - status JF 3.x Fonden for forskning, uddannelse og praksisudvikling - mødereferat samt uddelinger KL 2.x Budget 2013 MB 15/16

16 Torsdag d. 21. august 2012 Ansvar 2.x Budget MB 2.x Repræsentantskabsforberedelse: Politisk struktur & 3. behandling af forslag JPC Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 Ansvar 2.x Budget MB 2.x Sidste behandling af repræsentantskabsmateriale - herunder indkomne forslag fra repræsentanterne JPC 4.2 Orientering fra møder Orienteringen foregår mundtligt på hovedbestyrelsesmødet. 5 Eventuelt 6 Evaluering af hovedbestyrelsesmødet Evalueringen foretages, som det blev besluttet på hovedbestyrelsesmødet i maj 2011 (pkt. 2.7), med udgangspunkt i de fire værdier for hovedbestyrelsen arbejde: Anerkendelse/respekt Udvikling og innovation Viden Ansvarlighed 16/16

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9. Hovedbestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9.

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9. Hovedbestyrelsesmøde Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 5.-6. september 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 1. og 15. marts 2013. 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts 2014 Dagsorden 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Udvalget for lønmodtageroverenskomster 2.2 Niveau for

Læs mere

Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl og 9-15)

Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl og 9-15) Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl. 9.15-17 og 9-15) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011

Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011 Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 6. oktober 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2012 1) At hovedbestyrelsen

Læs mere

Referat til underskrift fra HBM d. 17. november 2011 og d. 19. januar 2012

Referat til underskrift fra HBM d. 17. november 2011 og d. 19. januar 2012 Hovedbestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 14. marts 2012 kl. 9.15-17 Sted: Kosmopol, Grosserens mødelokale Fiolstræde 44, 1171 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde fredag d. 20. januar 2012

Hovedbestyrelsesmøde fredag d. 20. januar 2012 Hovedbestyrelsesmøde fredag d. 20. januar 2012 Dagsorden 1 Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 17. november 2011 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2012 1) At hovedbestyrelsen

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Holdningspapir vedr.

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM september 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27.-28. august 2014 For referat: Udarbejdelse: Mette Winsløw August

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 25.-26.08.10 2. Mødeaktivitet og

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december 2010 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 28.10.2010 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1 -

Læs mere

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 10. oktober Sager til diskussion/beslutning

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 10. oktober Sager til diskussion/beslutning Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 10. oktober 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Uddelinger fra Fonden for Forskning, Uddannelse og Praksisudvikling

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 13. marts 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 24. januar 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig 2.2 Vedtægtsændringer 2.3

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 29. august 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 26. juni 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Rådgivende forum om vækst blandt selvstændige fysioterapeuter

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 26. juni 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 14. maj 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Samarbejde mellem

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. december 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Opfølgning på ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Det godkendte referat fra ekstraordinært HBM d. 16. april 2012 blev underskrevet.

Det godkendte referat fra ekstraordinært HBM d. 16. april 2012 blev underskrevet. Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 2.-3. maj 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Mette Winsløw 14. juni 2012 Deltagere: Johnny Kuhr, Esther Skovhus Jensen, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Behandling af

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Proces for offentlig

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2017 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Dobbeltmedlemsskab

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Budget 2015-16, 2. drøftelse 2.2 Strategiplan 2016, procesplan

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 1.1 Tidsplan 2 Sager til diskussion / beslutning 2.1 Eftersyn af Danske Fysioterapeuters

Læs mere

TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 23. MARTS Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning

TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 23. MARTS Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 23. MARTS 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 20. januar 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Godkendelse

Læs mere

Fredag d. 7. december 2012 (kl m. efterfølgende julefrokost)

Fredag d. 7. december 2012 (kl m. efterfølgende julefrokost) Hovedbestyrelsesmøde Tid: Sted: Fredag d. 7. december 2012 (kl. 9.15-13 m. efterfølgende julefrokost) Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011 Dagsorden 1. Referat til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 09.12.10 2. Sager til diskussion/beslutning

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2016:

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den

Indkaldelse til HB-møde den Indkaldelse til HB-møde den 14. - 15.09.09 Du kan printe indkaldelsen ved at klikke på print ikonet til højre over overskriften. Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 19/08/09

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat til drøftelse og herefter underskrift fra HBM 11/03/09 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Til: Repræsentantskabet. Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere

Til: Repræsentantskabet. Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere Notat Danske Fysioterapeuter Til: Repræsentantskabet Bilag 6B Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere Dato: 14. oktober 2017 Med henblik på entydigt, kollektivt og uvildigt at kunne

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 30. 31. august 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2 Fortrolig sag 2.3

Læs mere

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering HB-mødeindkaldelse Tirsdag d. 19. maj 2015 Dagsorden 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Nykredit - afkast og muligheder for alternative investeringer 2.2 Næste

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 18. maj 2010

Indkaldelse til HB-møde den 18. maj 2010 Indkaldelse til HB-møde den 18. maj 2010 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 15/04/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1 Mødeaktivitetslisten foreligger for

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Rekruttering af

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 18.05.10 & HBM 10.06.10 2. Mødeaktivitet

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22. - 23. august 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM juni 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Rep 2018: Udkast

Læs mere

Referat. Referat. Etisk Udvalg 27. april Karen Langvad 1. maj 2012

Referat. Referat. Etisk Udvalg 27. april Karen Langvad 1. maj 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk Udvalg 27. april 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 1. maj 2012 Deltagere: Jeanette Præstegaard, Hanne Munk, Alik Weintrabue, Annemarie

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 13.-14. maj 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 13.-14. maj 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 13.-14. maj 2014 Dagsorden 1. Referat til underskrift 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2013 2.2 Retningslinjer for refusion

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 2.-3. oktober 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter marts 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter marts 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. marts 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015 Dagsorden 1. Velkomst og referat fra HBM december 2014 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Danske Fysioterapeuters innovations-

Læs mere

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER DANSKE FYSIOTERAPETER REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 AD DAGSORDENSPUNKT 4.1 - FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER Forslag 1: Udvidelse af repræsentantskabet og indførelse af dialogmøde mellem

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 28. OKTOBER 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 28. OKTOBER 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 28. OKTOBER 2010 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 21.-22.09.10 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den

Indkaldelse til HB-møde den Indkaldelse til HB-møde den 19.08.09 Du kan udskrive indkaldelsen ved at klikke på print ikonet til højre over overskriften Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 17/06/09

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 7. oktober 2015, kl. 12.30-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severin Kursuscenter, Middelfart Deltagere: Martin B. Josefsen, Bjarne Rittig-Rasmussen,

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Referat. Referat fra møde i Etisk udvalg. Etisk udvalg 31. januar Karen Langvad 13. februar 2012

Referat. Referat fra møde i Etisk udvalg. Etisk udvalg 31. januar Karen Langvad 13. februar 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 31. januar 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 13. februar 2012 Deltagere: Jeanette Præstegaard, Hanne Munch, Annemarie Svenningsen,

Læs mere

Beslutningsreferat repræsentantskabsmøde 2012.

Beslutningsreferat repræsentantskabsmøde 2012. Beslutningsreferat repræsentantskabsmøde 2012. Danske Fysioterapeuters ordinære repræsentantskabsmøde 2012 blev afholdt således: Tid: Fredag den 2. og lørdag den 3. november 2012. Sted: Nyborg Strand Hotel

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2014 Dagsorden 1. Underskrivning af mødereferat HBM maj 2014 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fremtidens hovedorganisation

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010. 6. maj 2010 J.nr. 421.1 JK/jpc Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Lise Hansen (pkt. 3.1, 3.2, 3.3 & 3.5) Tina Lambrecht Brian Errebo-Jensen Tine Nielsen Solvejg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD VEDTÆGTER FOR Frie VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD Navn og hjemsted, 1... 3 Formål, 2... 3 Medlemmer, 3... 3 Medlemmernes pligter og rettigheder, 4-5... 4 Kontingent, 6... 4 Udmeldelse, 7... 4 Sektioner og/eller

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Dokumentdato: 27.03.2008 Dokumentansvarlig: MIC 1 Konstituering Bestyrelsen består af 14 medlemmer, der udpeges

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 14. januar 2010

Indkaldelse til HB-møde den 14. januar 2010 Indkaldelse til HB-møde den 14. januar 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 26/11/09 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1 Mødeaktivitetslisten foreligger

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20.- 21. september 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Politik

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 14. juni 2011

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 14. juni 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsesmøde 14. juni. 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Janus Pill Christensen 15. juni 2011 Deltagere: Johnny Kuhr, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. marts 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. marts 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. marts 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Stillingtagen til

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DSF 19. november København

Bestyrelsesmøde i DSF 19. november København Dagsorden Dagsorden for møde: Dato for møde: Bestyrelsesmøde i DSF 19. november 2014 10.00-16.00 For referat: Mette Østergaard Deltagere: Martin B. Josefsen Bente Andersen Bjarne Rittig-Rasmussen Hans

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. oktober 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 3. november 2016 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen,

Læs mere

Vedtægter for FrikirkeNet

Vedtægter for FrikirkeNet Vedtægter for FrikirkeNet PRÆAMBEL FrikirkeNet er et samarbejde, der består af de til enhver tid tilsluttede enkeltstående kirker, institutioner og tjenesteorganisationer i Danmark. FrikirkeNet er et netværkssamarbejde

Læs mere

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer.

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer. 4.1 1/6 EMNE Forslag til budget for 2017-18 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB X BUDGET RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRING UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2017-18

Læs mere

Forretningsorden for. Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen

Forretningsorden for. Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen Forretningsorden for Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen 1 1.1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden oprettes i henhold til foreningens vedtægter 10. 1.2. Tiltrædelse af forretningsordenen

Læs mere

a. Temadrøftelse: Responsum vedr. autorisationsloven

a. Temadrøftelse: Responsum vedr. autorisationsloven Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 30. september 2010 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 14. november 2010 Deltagere: Brian Errebo-Jensen (BEJ) Anne Marie Svenningsen

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2012 BILAG 8

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2012 BILAG 8 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2012 BILAG 8 AD DAGSORDENENS PUNKT 4 b FORSLAG TIL BESLUTNING Forslag nr. 1: Faglige selskaber bilag 2. Fremsat af hovedbestyrelsen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Læs mere

LO Silkeborg - Favrskov. 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen).

LO Silkeborg - Favrskov. 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen). LO Silkeborg - Favrskov 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen). 1.2 Foreningen er en lokal sektion under LO Danmark. 1.3 Foreningens hjemsted

Læs mere

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til Nuværende formulering Ny formulering 1 Navn Klubbens navn er klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Klubbens navn dækker grundlæggende over de ergoterapeuter, der ønsker at starte egen virksomhed,

Læs mere

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 1. Navn Foreningens navn er Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland. Foreningen har hjemsted i Holstebro

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 22. oktober 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 22. oktober 2014 Dagsorden 1. Velkomst 1b. Evaluering af HBM 24.-25. september 2014 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan: Afrapportering 2014 + Pejlemærker 2016 2.2 Hovedbestyrelseskonference 2015 2.3 Konfliktunderstøttelse

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget Mødetidspunkt 10-08-2015 17:00 Mødeafholdelse Gentofte Rådhus- Mødelokale D Indholdsfortegnelse Børne- og Skoleudvalget 10-08-2015 17:00 1

Læs mere

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 1) Velkomst og godkendelse af dagsordenen Charlotte bød velkommen særlig til de nye TR. Præsenterede Pernille Hoppe, som nu er TRR s medlem. Vi gennemgik

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

Vedtægt for Dansk Formands Forening

Vedtægt for Dansk Formands Forening Den 26. november 2016 Vedtægt for Dansk Formands Forening Kapitel I Navn og hjemsted 1. Navn Foreningens navn er Dansk Formands Forening. 2. Hjemsted Foreningen har hjemsted i København. Kapitel II Formål

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

HBM/7/1/ januar 2009 J.nr JD/vv. Der forligger referater fra HBM/16/10/2008 samt HMB/27/11/2008 til underskrift.

HBM/7/1/ januar 2009 J.nr JD/vv. Der forligger referater fra HBM/16/10/2008 samt HMB/27/11/2008 til underskrift. 26. januar 2009 J.nr. 421.1 JD/vv Referat af hovedbestyrelsesmøde den 7. januar 2009. Til stede: Johnny Kuhr Tine Nielsen Lise Hansen Tina Lambrecht Tina Frank Brian Errebo-Jensen Marianne Breyen Solvejg

Læs mere

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOL- LEGIALE VEDTÆGTER

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOL- LEGIALE VEDTÆGTER DANSKE FYSIOTERAPETER REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 AD DAGSORDENSPUNKT 4.1 - FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOL- LEGIALE VEDTÆGTER Forslag 6: Fuldtidshonoreret næstformand Fremsat af: Tine Nielsen, Katja

Læs mere

Vedtægter for Dansklærerforeningen

Vedtægter for Dansklærerforeningen Vedtægter for Dansklærerforeningen I. Navn og formål 1 Dansklærerforeningens navn er Dansklærerforeningen. 2.1 Dansklærerforeningens formål er at tjene og udvikle faget dansk alle steder hvor danskundervisning

Læs mere

Dagsorden. 1. Velkomst. 1b. Evaluering af HBM september 2014

Dagsorden. 1. Velkomst. 1b. Evaluering af HBM september 2014 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 22. oktober 2014 For referat: Udarbejdelse: René Andreasen Oktober 2014 Deltagere: Tina Lambrecht, Brian Errebo-Jensen, Sanne Jensen, Lise Hansen, Tine

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2. Formål Foreningen Vestdansk

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6,

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6, Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6, Torsdag den 17. juni 2010 på Experimentarium kl. 15.00 18.00 Deltagere: Nils O. Andersen, Randi Brinckmann Wencke, Claus Hviid Christensen og Wenche Erlien, Gitte Bailey

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. januar 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 10. februar 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

20. juni Formand, Lars Henrik Larsen, bød velkommen til mødet og gennemgik dagsorden for mødet.

20. juni Formand, Lars Henrik Larsen, bød velkommen til mødet og gennemgik dagsorden for mødet. Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 20. juni 2018 Sted: Severin Kursuscenter Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen

Læs mere

VEDTÆGTER. for Mino Danmark 1 / 8

VEDTÆGTER. for Mino Danmark 1 / 8 VEDTÆGTER for Mino Danmark 1 / 8 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 3 2 FORENINGENS FORMÅL OG AKTIVITETER:... 3 3 MEDLEMSKREDS OG KONTINGENT... 3 4 EKSKLUSION... 4 5 GENERALFORSAMLING... 4 6 EKSTRAORDINÆR

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R G A T E NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2.

V E D T Æ G T E R F O R G A T E NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2. V E D T Æ G T E R F O R G A T E 2 1 1. NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate 21. 1.2 Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2. FORMÅL: 2.1 Foreningens formål er at iværksætte erhvervsudviklingsaktiviteter

Læs mere