Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl og 9-15)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl og 9-15)"

Transkript

1 Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. september 2012 (kl og 9-15) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 21. august Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2012 At hovedbestyrelsen tager den mundtlige orientering om den generelle fremdrift i Strategiplan 2012 til efterretning. Hovedbestyrelsen har tidligere besluttet, at Danske Fysioterapeuters Strategiplan 2012 består af tre overordnede strategiområder: jobskabelse, professionsudvikling og rekruttering & fastholdelse med fem underliggende indsatsområder: 1. Udvikling og dokumentation af faglig kvalitet 2. Du mærker forskellen (rekruttering og fastholdelse af medlemmer) 3. Erhvervspolitik og strategi 4. Ledelsesstrategiske pejlemærker 5. Nye jobs nye arbejdsområder Der udsendes en opdateret statusoversigt over arbejdet forud for HB-møde 2.2 Forberedelse af REP 2012 At forslag til ændring af lovene drøftes med henblik på godkendelse.

2 At de indkomne forslag fra repræsentanterne drøftes mhp. at afklare hovedbestyrelsens holdninger hertil. At den øvrige orientering om status for arbejdet med repræsentantskabsmødet tages til efterretning. Vedlagt er en opdateret drejebog for forberedelse af repræsentantskabsmødet. Som noget nyt er der tilføjet en oversigt over tidligere godkendte forslag til fremsættelse for repræsentantskabet. Vedlagt er der ét ændringsforslag til lovene vedrørende muligheden for at nedsætte et forretningsudvalg i regionerne, som opfølgningen på drøftelse af den politiske struktur på sidste møde. Desuden vedlægges følgende forslag fra repræsentanter til hovedbestyrelsens drøftelse: Ændring af lovene: 1. Ændring af foreningens formål fokus på arbejdsmiljø 2. Ændring af valghandling i forbindelse med nedsættelsen af TR rådet Forslag til beslutning: 1. Facilitatorenhed; Fysioterapeutiske Entreprenører 2. Kontingent til pensionister 3. Revision af Danske Fysioterapeuters sundhedspolitik 4. Udvidelse af regionskonferencen (trukket) 5. Kompetenceudviklingsseminar for regionsbestyrelserne 6. Danske database for klinisk fysioterapi 7. Flere midler til forskning ved indbetaling via praksisfonden 8. Fortløbende uddannelse i klinikdrift- og ledelse (trukket) 9. Kampagne om arbejdsmiljø (trukket) 10. Åbne hovedbestyrelsesmøder 2.3 Budgetopfølgning, 1. halvår 2012 Det indstilles, at hovedbestyrelsen tager budgetopfølgningen til efterretning. Resultatet for første halvår 2012 viser et underskud på 0,53 mio. kr.

3 For hele 2012 forventes med den nuværende viden et underskud på 0,95 mio. kr. mod et budgetteret underskud på 1,55 mio. kr. Efter 1. kvartal forventedes kun et underskud på godt kr. Den forholdsvist store ændring siden da skyldes bl.a. en nedjustering af forventningerne til kontingentindtægter, merudgifter til konstitution af formand, og ekstra udgifter på administrationsområdet. I vedlagte notat er der fokus på de afvigelser, der efter 1. halvår kan forventes i forhold til budgettet for Budget Det indstilles, at budget vedtages. Hovedbestyrelsen vedtog den 21. august budgettet for Vedlagt fremlægges et tre-årigt budgetforslag, dvs. budget for Det tre årige budget er en konsekvens af hovedbestyrelsens forslag til repræsentantskabet om at udvide repræsentantskabsperioden fra 2 til 3 år. Budgetoverslaget for 2015 viser et budget i balance med et resultat på kr. i underskud. 2.5 Fortrolig sag 2.6 Krav til OK-13 Det indstilles at Hovedbestyrelsen godkender Danske Fysioterapeuters krav til OK13 inden for statens område. Det indstilles videre, at Hovedbestyrelsen godkender, at Danske Fysioterapeuters krav til OK13 inden for det kommunale og det regionale område fastlægges i forhandlingsudvalget og efterfølgende sendes til skriftlig høring i Hovedbestyrelsen, således at kravene kan fremsendes til Sundhedskartellet inden fristen den 1. oktober 2012.

4 Som følge af mere kondenserede overenskomstforløb i forbindelse med de kommende offentlige overenskomstforhandlinger bliver også kravsbehandlingen mere stram og med kortere tidsfrister. Allerede nu foreligger Danske Fysioterapeuters krav inden for statens område, idet disse skulle fremsendes til CO10 inden den 3. september På det kommunale og det regionale område skal kravene fremsendes den 1. oktober 2012, hvorfor godkendelsen af kravene i Hovedbestyrelsen vil ske på skriftligt grundlag, efter behandling og indstilling fra forhandlingsudvalget. 2.7 Evaluering af Fagfestival 2012 Evaluering og regnskab tages til efterretning. Beslutning om forberedelse til fagfestival 2015 igangsættes efterår Overskud fra fagfestival 2012 overføres til fagfestival Fagfestival 2012 blev afholdt marts 2012 i Odense Congress Center med knap 1300 deltagere og 61 udstillere. Fagfestival 2012 har haft væsentlig strammere økonomiske vilkår end tidligere. Det er dog lykkedes at få økonomien til at balancere med et lille overskud, fordi deltagerprisen er øget væsentligt, der er kommet større indtægt fra firmaudstillingen end tidligere og vi har været tilbageholdende med udgifter. Den særlige indsats i sekretariatet omkring fysioterapeuter og teknologi samt fysioterapeuters ret og pligt til at diagnosticere mundede ud på fagfestival og den samlede indsats var en succes. Der var succes med nye tiltag i det faglige og sociale program og evalueringerne rummer gode refleksioner til forbedringer. Evaluering af fagfestival 2012 er gennemført mhp. læring til 2015: 1) Elektronisk evaluering blandt deltagerne (bilag 2) 2) Elektronisk evaluering blandt firmaerne (kun 7 besvarelser) 3) Mundtlige evalueringer gennemført ved møder med hhv. HB og involverede medarbejdere i sekretariatet samt refleksioner fra Thomas Maribo og Susan Kranker (bilag 3) Delkonklusioner: Ad 1: Deltagerne er overordnet særdeles tilfredse. Der er høj tilfredshed med indholdet i programmet og med festen. Der er middel tilfredshed med det faglige niveau. Især deltagere med videreuddannelse mener at det faglige niveau er på middel niveau. Anvendeligheden af indholdet angives at være højere for offentlig ansatte end for selvstændige i den private sektor.

5 Ad 2: Der blev udsendt et elektronisk evalueringsskema til de 61 udstillere samt en reminder. Vi fik desværre kun 7 besvarelser, hvorfor det ikke er muligt at konkludere på evaluering blandt udstillerne. Ad 3: Hovedbestyrelsen og involverede medarbejdere i sekretariatet er generelt meget tilfredse: Det høje deltagerantal, de mange rum og det sociale aspekt er medvirkende årsag til en fantastisk stemning. Hvis økonomien havde været til det, så gerne mere fest og fyrværkeri, bl.a. ved åbningen. Åbningstale fra politiker foreslås udeladt. Temaerne teknologi og diagnosticering fungerede rigtig godt i kombination med at de var indsatsområder i fagblad og på web i en lang periode før fagfestival. I det faglige program er det generelt ønskeligt at perspektiver for klinisk praksis bliver prioriteret højere i præsentationerne. Generelt bør moderatorerne i højere grad styre fokusering, diskussion og deltagerinvolvering. Ved tilmeldingsproceduren giver kravet om medlemskab visse dilemmaer i forhold til fysioterapeuter med videreuddannelse, der har skiftet til anden fagforening. Det er en udfordring. Firmaudstillingen var en succes, men det er vanskeligt at skaffe sponsorater til fysioterapeuter. Strategien skal justeres næste gang. Samlet konklusion Fagfestival 2012 var en succes både fagligt og socialt. Antallet af tilmeldinger i forhold til den væsentlig højere deltagerpris taler for at afholde fagfestival igen i 2015 og med inddragelse af de gode ideer fra evalueringerne. Thomas Maribo og Susan Kranker anbefaler, at planlægning af fagfestival 2015 starter allerede i Indstilling til Rehabiliteringsforum Danmark At HB indstiller en kandidat til valg til bestyrelsen i Rehabiliteringsforum Danmark Danske Fysioterapeuter er mangeårigt medlem af Rehabiliteringsforum Danmark. Danske Fysioterapeuter har gennem årene også altid været repræsenteret i bestyrelsen, forstået på den måde, at en person fra hovedbestyrelsen har deltaget på bestyrelsesmødet og ladet sig vælge til bestyrelsen (personligt valg).

6 De sidste år har Danske Fysioterapeuter været repræsenteret ved Vibeke Bechtold, men Vibeke takker af på generalforsamlingen i november. En ny kandidat skal deltage på generalforsamlingen og lade sig vælge. Generalforsamlingen afholdes i tilknytning til årskonferencen den 30. oktober 2012 på Hotel Nyborg Strand. Læs mere på: Evaluering af mødeorientering i HB At hovedbestyrelsen drøfter og evaluerer den model for mødeorientering, der har været praksis siden maj Hovedbestyrelsen besluttede i marts 2012 at afskaffe den skriftlige mødeorienteringsliste, der indtil da blev udsendt forud for HB-møderne. Det blev i stedet besluttet at afprøve en ny model med mere fokuserede, kortere mundtlige orienteringer. Der lægges nu, på baggrund af et ønske fra flere hovedbestyrelsesmedlemmer, op til en evaluering af denne model Faglige selskaber, struktur & implementering At notatet vedrørende etablering af faglige selskaber for fysioterapi godkendes Notatet Faglige selskaber for fysioterapi. Afrapportering af projekt vedrørende etablering af Danske Selskab for Fysioterapi, specialebærende faglige selskaber og faglige selskaber er projektgruppen vedrørende etablering af faglige selskabers endelige afrapportering af projektarbejde vedrørende udvikling af model for faglige selskaber for fysioterapi. Notatet indeholder jf. projektbeskrivelsen forslag til model for organisation, forslag til specialestruktur, forslag til model for økonomi/finansiering, forslag til plan for implementering og forslag til plan for evaluering.

7 Siden præsentationen i juni er notatet tilføjet beskrivelser af samarbejde mellem Dansk Selskab for Fysioterapi og Danske Fysioterapeuter, bilag 4, som har til formål at klarlægge samarbejdsrelationen mellem de to parter. Notatet er endvidere tilføjet projektbeskrivelse for implementering, bilag 7, som har til formål at fastlægge sikre en målrettet implementering. Hovedbestyrelsen er tildelt en central rolle i implementeringsprocessen. Endelig er notatet tilføjet det reviderede budget, som hovedbestyrelsen besluttede på mødet i august. Notatet danner baggrund for forslag til vedtægter for faglige selskaber, vedlagt som bilag. Advokat Bruno Måsson på mødet give en uddybende forklaring af indholdet i vedtægter for Dansk Selskab for Fysioterapi og standardvedtægterne. Der vil i den forbindelse være mulighed for at stille uddybende spørgsmål til vedtægterne Medlemsundersøgelse 2012 (MSI) At der tages en første drøftelse af resultaterne i rapporten. MSI har i samarbejde med foreningen gennemført en stor undersøgelse af medlemmernes vurdering af Danske Fysioterapeuter. Jakob Stammer fra MSI vil på mødet gennemgå rapportens hovedkonklusioner. Der vil herefter være mulighed for at stille afklarende spørgsmål til rapporten. Og endelig vil der være mulighed for at tage en 1. drøftelse af rapportens resultater. Vedlagt er en plan for den videre proces for behandlingen og opfølgning på rapporten, der både gælder i forhold til hovedbestyrelsens og sekretariatets opfølgning på rapporten og ikke mindst det sammenspil, der skal være mellem sekretariat og hovedbestyrelse i hele opfølgningsfasen.

8 3 Sager til orientering 3.1 Politisk interessevaretagelse i regionerne status Det indstilles, at orienteringen tages til efterretning. Danske Fysioterapeuter har oprustet det politiske arbejde i regionerne. Det har medført en langt stærkere koordinering af det politiske arbejde i hele foreningen. Der vil på mødet komme en orientering om arbejdet dels i regionsbestyrelserne dels i relation til menige medlemmer af Folketingets Sundhedsudvalg. 3.2 Evaluering af Regionskonferencen 2012 At hovedbestyrelsen tager evalueringen til efterretning. Årets regionskonference blev afviklet onsdag den 30. maj Der er foretaget en evaluering af konferencen. Evalueringen eftersendes den 20. juni Pga. af den sene eftersendelse vil sekretariatet foretage en kort gennemgang af resultaterne af evalueringen på mødet, forud for hovedbestyrelsens drøftelse heraf. 3.3 Revision af TR-uddannelsen at notatet tages til efterretning Sekretariatet har i forbindelse med Projekt 2012 arbejdet med en revision af TR-uddannelsen

9 4 Koordineringspunkter 4.1 Rulledagsorden for kommende HB-møder Mandag d. 22. oktober 2012 Ansvar 2.x Afrapportering Strategiplan 2012 JF 2.x Medlemsundersøgelse 2012 (MSI), 2. drøftelse JF 2.x Strategiske indsatser 2015 JF 2.x Fælles forberedelse af repræsentantskabsmødet JPC 2.x Foreløbig evaluering af login-funktionalitet på fysio.dk MM 3.x APTA KL Fredag d. 7. december 2012 Ansvar 2.x HB-konstituering 2.x Strategiplan 2012 JF Torsdag d. 24. januar 2012 Ansvar 2.x Foreningens 100-års jubilæum i 2018 MM 4.2 Orientering fra møder Orienteringen foregår mundtligt på hovedbestyrelsesmødet. 9/10

10 5 Eventuelt 6 Evaluering af hovedbestyrelsesmødet Evalueringen foretages, som det blev besluttet på hovedbestyrelsesmødet i maj 2011 (pkt. 2.7), med udgangspunkt i de fire værdier for hovedbestyrelsen arbejde: Anerkendelse/respekt Udvikling og innovation Viden Ansvarlighed 10/10

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9. Hovedbestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9.

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9. Hovedbestyrelsesmøde Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 5.-6. september 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 29. august 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 26. juni 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Rådgivende forum om vækst blandt selvstændige fysioterapeuter

Læs mere

Referat. HB-møde d september Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 2.1 Strategiplan 2012.

Referat. HB-møde d september Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 2.1 Strategiplan 2012. Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsesmøde 17.-18. september 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Mette Winsløw 19. september 2012 Deltagere: Tina Lambrecht, Esther Skovhus Jensen,

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde fredag d. 20. januar 2012

Hovedbestyrelsesmøde fredag d. 20. januar 2012 Hovedbestyrelsesmøde fredag d. 20. januar 2012 Dagsorden 1 Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 17. november 2011 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2012 1) At hovedbestyrelsen

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM september 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 1. november 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2017 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Dobbeltmedlemsskab

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011

Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011 Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 6. oktober 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2012 1) At hovedbestyrelsen

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. december 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Opfølgning på ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20.- 21. september 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Politik

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den

Indkaldelse til HB-møde den Indkaldelse til HB-møde den 14. - 15.09.09 Du kan printe indkaldelsen ved at klikke på print ikonet til højre over overskriften. Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 19/08/09

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 25.-26.08.10 2. Mødeaktivitet og

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 1. og 15. marts 2013. 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 2.-3. oktober 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 26. juni 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 14. maj 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Samarbejde mellem

Læs mere

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 10. oktober Sager til diskussion/beslutning

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 10. oktober Sager til diskussion/beslutning Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 10. oktober 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Uddelinger fra Fonden for Forskning, Uddannelse og Praksisudvikling

Læs mere

Referat til underskrift fra HBM d. 17. november 2011 og d. 19. januar 2012

Referat til underskrift fra HBM d. 17. november 2011 og d. 19. januar 2012 Hovedbestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 14. marts 2012 kl. 9.15-17 Sted: Kosmopol, Grosserens mødelokale Fiolstræde 44, 1171 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Proces for offentlig

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 1.1 Tidsplan 2 Sager til diskussion / beslutning 2.1 Eftersyn af Danske Fysioterapeuters

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Budget 2015-16, 2. drøftelse 2.2 Strategiplan 2016, procesplan

Læs mere

Fredag d. 7. december 2012 (kl m. efterfølgende julefrokost)

Fredag d. 7. december 2012 (kl m. efterfølgende julefrokost) Hovedbestyrelsesmøde Tid: Sted: Fredag d. 7. december 2012 (kl. 9.15-13 m. efterfølgende julefrokost) Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december 2010 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 28.10.2010 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1 -

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22. - 23. august 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM juni 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Rep 2018: Udkast

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2016:

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 1) Velkomst og godkendelse af dagsordenen Charlotte bød velkommen særlig til de nye TR. Præsenterede Pernille Hoppe, som nu er TRR s medlem. Vi gennemgik

Læs mere

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering HB-mødeindkaldelse Tirsdag d. 19. maj 2015 Dagsorden 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Nykredit - afkast og muligheder for alternative investeringer 2.2 Næste

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 18. maj 2010

Indkaldelse til HB-møde den 18. maj 2010 Indkaldelse til HB-møde den 18. maj 2010 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 15/04/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1 Mødeaktivitetslisten foreligger for

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 8. december 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM oktober 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Behandling af

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Holdningspapir vedr.

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 22. oktober 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 22. oktober 2014 Dagsorden 1. Velkomst 1b. Evaluering af HBM 24.-25. september 2014 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan: Afrapportering 2014 + Pejlemærker 2016 2.2 Hovedbestyrelseskonference 2015 2.3 Konfliktunderstøttelse

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011 Dagsorden 1. Referat til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 09.12.10 2. Sager til diskussion/beslutning

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27.-28. august 2014 For referat: Udarbejdelse: Mette Winsløw August

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 7. oktober 2015, kl. 12.30-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severin Kursuscenter, Middelfart Deltagere: Martin B. Josefsen, Bjarne Rittig-Rasmussen,

Læs mere

TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 23. MARTS Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning

TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 23. MARTS Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 23. MARTS 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 20. januar 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 30. 31. august 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2 Fortrolig sag 2.3

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 14. juni 2011

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 14. juni 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsesmøde 14. juni. 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Janus Pill Christensen 15. juni 2011 Deltagere: Johnny Kuhr, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 13. marts 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 24. januar 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig 2.2 Vedtægtsændringer 2.3

Læs mere

HBM/7/1/ januar 2009 J.nr JD/vv. Der forligger referater fra HBM/16/10/2008 samt HMB/27/11/2008 til underskrift.

HBM/7/1/ januar 2009 J.nr JD/vv. Der forligger referater fra HBM/16/10/2008 samt HMB/27/11/2008 til underskrift. 26. januar 2009 J.nr. 421.1 JD/vv Referat af hovedbestyrelsesmøde den 7. januar 2009. Til stede: Johnny Kuhr Tine Nielsen Lise Hansen Tina Lambrecht Tina Frank Brian Errebo-Jensen Marianne Breyen Solvejg

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. marts 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. marts 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. marts 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Stillingtagen til

Læs mere

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts 2014 Dagsorden 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Udvalget for lønmodtageroverenskomster 2.2 Niveau for

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. oktober 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 3. november 2016 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat til drøftelse og herefter underskrift fra HBM 11/03/09 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2014 Dagsorden 1. Underskrivning af mødereferat HBM maj 2014 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fremtidens hovedorganisation

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. januar 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 10. februar 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde, Region Onsdag d. 15. 6. 2011, kl. 18-21 Syddanmark. Mødet afholdt v. Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3A, Mødelokale K 2, 6000 Kolding

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 25. og 26. AUGUST 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 18.05.10 & HBM 10.06.10 2. Mødeaktivitet

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

FORRETNINGSORDEN, DECEMBER Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. 1. Hovedbestyrelsens sammensætning. 2. Hovedbestyrelsesmøder. 3.

FORRETNINGSORDEN, DECEMBER Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. 1. Hovedbestyrelsens sammensætning. 2. Hovedbestyrelsesmøder. 3. FORRETNINGSORDEN, DECEMBER 2018 Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse 1. Hovedbestyrelsens sammensætning Hovedbestyrelsen består af formanden, de fem regionsformænd, seks repræsentantskabsvalgte medlemmer

Læs mere

Dansk Socialrådgiverforening Repræsentantskabsmøde November 2010

Dansk Socialrådgiverforening Repræsentantskabsmøde November 2010 Side: 1 af 5 Emne: Forslag til budget 2011 og 2012 Ændringsforslag til Orienteringsbilag vedr. Lovændring Forslagsstiller: Vedtægtsændring Hovedbestyrelsen Resolution Udtalelse Øvrige forslag Vedtaget

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter marts 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter marts 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. marts 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM januar 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Rekruttering af

Læs mere

Det godkendte referat fra HBM d september 2012 blev underskrevet.

Det godkendte referat fra HBM d september 2012 blev underskrevet. Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsesmøde 22. oktober 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Mette Winsløw 1. december 2012 Deltagere: Tina Lambrecht, Esther Skovhus Jensen, Lise

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 0.21 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Afbud: Det blev besluttet, at fastholde alle specialerapportens anbefalinger for så vidt angår specialerne inden for fysioterapi.

Afbud: Det blev besluttet, at fastholde alle specialerapportens anbefalinger for så vidt angår specialerne inden for fysioterapi. Referat af bestyrelsesseminariet i Dansk Selskab for Fysioterapi Dato for møde: 25.-27 februar 2016 For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severinkursuscenter Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER DANSKE FYSIOTERAPETER REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 AD DAGSORDENSPUNKT 4.1 - FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER Forslag 1: Udvidelse af repræsentantskabet og indførelse af dialogmøde mellem

Læs mere

Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 8. oktober 2016 kl på Munkebjerg Hotel, Vejle

Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 8. oktober 2016 kl på Munkebjerg Hotel, Vejle Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 8. oktober 2016 kl. 10.00 på Munkebjerg Hotel, Vejle 1.Valg af dirigent 2. Formandsberetning 3. Udvalgsberetninger 4. Kommunikationsstrategi

Læs mere

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR- Møde, region Hovedstaden 08.03 2012 Dagsorden Velkomst og godkendelse af dagsorden 1. Nyt fra Tillidsrepræsentant råd og regionsbestyrelse 2. Møde formanden

Læs mere

Referat. HB-møde d. 21. august Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 2.1 Strategiplan Indstilling: Resumé:

Referat. HB-møde d. 21. august Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 2.1 Strategiplan Indstilling: Resumé: Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsesmøde 21. august 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Mette Winsløw 21.-26. august 2012 Deltagere: Tina Lambrecht, Esther Skovhus Jensen, Lise

Læs mere

Til: Repræsentantskabet. Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere

Til: Repræsentantskabet. Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere Notat Danske Fysioterapeuter Til: Repræsentantskabet Bilag 6B Sektion for arbejdsgivere og Sektion for ansatte og lejere Dato: 14. oktober 2017 Med henblik på entydigt, kollektivt og uvildigt at kunne

Læs mere

Dagsorden. Dagsorden for regionsbestyrelsesmøde 7.- 8. oktober. Fredag. Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011

Dagsorden. Dagsorden for regionsbestyrelsesmøde 7.- 8. oktober. Fredag. Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011 Dagsorden Dagsorden for møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011 For referat: Dorthe G. Thomsen Sted: Danhostel: Vinkelvej 26, 8800 Viborg. Deltagere: [Fulde navn efterfulgt

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret.

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret. SIDE 1/6 EMNE Budget for 2019 og 2020 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB BUDGET X RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRINGER UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2019-20

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning Hovedbestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 2. og torsdag d. 3. maj 2012 (kl. 9.15-17 og 9-15) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015 Dagsorden 1. Velkomst og referat fra HBM december 2014 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Danske Fysioterapeuters innovations-

Læs mere

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Dato: 25. april 2019 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 20 86 24 94 Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Tid: Fredag d. 3. maj kl. 9.30 16.00 Sted:

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

HB-referat. Hovedbestyrelsesmøde d februar Dagsorden Referat fra HBM d. 10/ til godkendelse

HB-referat. Hovedbestyrelsesmøde d februar Dagsorden Referat fra HBM d. 10/ til godkendelse Hovedbestyrelsesmøde d. 3.-5. februar 2014 Dagsorden 1 1. Referat fra HBM d. 10/12 2013 til godkendelse 2. Sager til diskussion/beslutning 2 2.1 Udvalget for lønmodtageroverenskomster 2.2 Ydernummersystemet

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Referat. Referat. Etisk Udvalg 27. april Karen Langvad 1. maj 2012

Referat. Referat. Etisk Udvalg 27. april Karen Langvad 1. maj 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk Udvalg 27. april 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 1. maj 2012 Deltagere: Jeanette Præstegaard, Hanne Munk, Alik Weintrabue, Annemarie

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010. 6. maj 2010 J.nr. 421.1 JK/jpc Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Lise Hansen (pkt. 3.1, 3.2, 3.3 & 3.5) Tina Lambrecht Brian Errebo-Jensen Tine Nielsen Solvejg

Læs mere

Bilag 11. Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning)

Bilag 11. Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning) Direktionen vers: 12. april 2010 Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning) Bestyrelsen har udtrykt ønske om at tilpasse sin mødeform, så der ved de fleste bestyrelsesmøder afsættes tid til en grundig

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 9. december 2014 Tid: Kl. 12.00-13.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, Lokale S-05 Afbud: Per Røner, Henrik Kolind, Nich Bendtsen og Carsten Sand

Læs mere

Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora

Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora som senest revideret den 24. august 2019 Ifølge vedtægterne påhviler det hovedbestyrelsen sammen med forretningsudvalget

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Indholdsfortegnelse Vedtægter for Forhandlingsfællesskabet... 3 1 Formål og opgaver... 3 2 Medlemmer... 3 3 Forhandlingsret...

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 13.-14. maj 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 13.-14. maj 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 13.-14. maj 2014 Dagsorden 1. Referat til underskrift 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2013 2.2 Retningslinjer for refusion

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

Ref.: Lene Andersen Dato: Dato: 8. juni Tid: kl. 09:00 15:00. Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark Herning

Ref.: Lene Andersen Dato: Dato: 8. juni Tid: kl. 09:00 15:00. Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark Herning Dato: 8. juni 2018 Ref.: Lene Andersen Dato:08.06.2018 Tid: kl. 09:00 15:00 Sted: Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark 4 7400 Herning Der er kaffe og rundstykker fra kl. 8:30 Der er frokost

Læs mere