Brands i FagerhultGruppen. Indholdsfortegnelse. Vej og Gade. Pullerter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brands i FagerhultGruppen. Indholdsfortegnelse. Vej og Gade. Pullerter"

Transkript

1 Udendørsbelysning 1

2 2 Brands i FagerhultGruppen Til inspiration har vi valgt et lille udvalg af produkter til udendørsbelysning fra de Brands der er i FAGERHULT GROUP Indholdsfortegnelse Vej og Gade FAGERHULT ATELJE-LYKTAN WE-EF Pullerter FAGERHULT ATELJE-LYKTAN WE-EF SIMES

3 3 Park og By FAGERHULT ATELJE-LYKTAN WE-EF SIMES Facade og Nærmiljø FAGERHULT ATELJE-LYKTAN WE-EF SIMES LED LINEAR DESIGNPLAN

4 4 Vej og Gade Ny Arnbjerg

5 Vej og Gade 5 Vialume 75, 1 og 2 Vialume er en armaturfamilie der kan klare store veje, bygader og stier. Samme udtryk i hele kommunen. Vialume 1, stolpearmatur til villaveje og P-pladser. Vialume 75, er udviklet til at sikre gode lysegenskaber til mindre gader samt gang- og cykelstier. Vialume 2 er til gengæld en større og kraftigere version med høj lysstrøm og avanceret optik, der er udviklet til større veje eks. motorveje og til større parkeringspladser. Evolume 1 og 2 Stolpearmaturet Evolume 1 opfylder behovet på gade, gang- og cykelsti samt mindre parkeringspladser. Evolume 2 er et større armatur med avanceret optik, som giver en lysstrøm på op til lumen. Det er en kraftigere version, som er beregnet til vejbelysning på bredere hovedgader, motorveje og store parkeringspladser. Evolume-serien er helt enkelt god teknisk belysning teknisk avancerede armaturer til lave investeringsomkostninger. Opalume 1 og 2 Opalume har en opal eller lystæt skærm. Det er muligt at have farvet lys ud af skærmen mens der er hvidt lys ud af armaturet nedad. Opalume fås i den runde form eller den koniske.

6 6 Vej og Gade Conledo G2 Conledo har et transparent ydre med et indhold, som blomstrer op, når mørket falder på. Den opale kuppel lyser op og bliver til et trygt punkt, som ses på afstand. For energibesparelser tilbyder Conledo G2 både CLO (Constant Light Output) og natsænkning. Bianca II Bianca giver et meget behageligt og vel afblændet lys. Et visuelt interessant LED-armatur som med sin diskrete form passer i de fleste miljøer. Denne har en effektiv vejoptik. Bianca er en komplet familie som består af loft-, væg- og stolpearmaturer Stockholm G2 Det klassiske Stockholm armatur med LED varetager og formidler lyset på en behagelig måde. Armaturet består af en bred sort ydre skærm og en hvælvet grå inder skærm, som giver en afbalanceret lysspredning. Stockholm er en komplet familie som består af line-, væg- og stolpearmaturer

7 Vej og Gade 7 Halo Halo er et armatur der passer ind både i ældre bydele og moderne arkitektur. Skærmen belyses med et varmt og behageligt LED-lys som viser armaturets form. En klode som lyser og viser vejen. LED modulet er placeret på lidt tilbagetrukket og nederst i armaturet og retter lyset nedad. Den mørke aluminiumskant tydeliggør cirklen. Halo er en familie med væg-, line- og stolpearmatur. VFL530 LED VFL530 LED et armatur til montage på mast. Mulighed for mange forskellige lysdistributioner. RMC320 Armatur til montage på mast. Fås også som dobbelt samt til vægmontage. Mulighed for mange forskellige lysdistributioner.

8 8 Vej og Gade Classisk armaturserie We-ef har en række klassiske armaturer. Eksempelvis AL500, ALP500, AOP500, ASP500 og BSP500. RFL500 og RFL500 armatur til montering på mast. Mulighed for mange forskellige lysdistributioner. CFS500 og RFS500 LED CFS500 og RFS500 er for montage på wire/bardun. Mulighed for mange forskellige lysdistributioner.

9 Pullerter 9

10 10 Pullerter Verda Verda pullerten giver både almen belysning og et retningsbestemt lys, der lyser underlaget op og viser vej. Verda pullertens afrundede design læner sig lidt op ad den mere klassiske parkbelysning. Vivita Vivita pullerten giver både almen belysning og et retningsbestemt lys, der lyser underlaget op og viser vej. Vivita pullertens markerede stivere og plane overflade afspejler standertoppens moderne design. Azur Azur pullert har et enkelt design og giver et behageligt lys langs eksempelvis gangstier og miljøet omkring huset. Azur er en familie med pullert og stolpearmatur.

11 Pullerter 11 Linx Linx pullerten giver et indirekte afblændet lys via en semidiffus reflektor. Armaturet finder sin plads langs gangstier og i miljøer hvor man ønsker et symmetrisk og godt afskærmet lys. Linx er tilpasset det moderne landskab men skaber også spændende kontraster mod ældre og varieret arkitektur. Tall Armaturet er i Cortenstål, et materiale i naturfarve som passer i de fleste udendørsmiljøer. Cortenstål behøver inegn overfladebehandling. Det ruster i starten men stopper når der der dannet en rust overflade. Almindeligt stål ville fortsætte. Cortenstålets rustfarvede nuancer går fint ind sammen med træers rødbrune stammer. Tall Lite Tall Lite er det farverige medlem af familien. Materiale valget faldt på aluminium, hvilket betyder at de nemt kan lakkeres i andre farve. Et 100% genanvendeligt armatur der som standard leveres pulverlakeret i farverne rubinrød, aluminium- og/eller antracitgrå.

12 12 Pullerter ZFY230 LED-FT / CFY259 LED ZFY pullert. Kontrolleret distribution, symmetrisk. Og CFY pullert. Lysdistribution lige frem eller asymmetrisk. Begge pullerter er IP66, IK10. 5CE orrosionsbeskyttelse. Pulverlakeret i RAL 7016, RAL 9004, RAL 9006, RAL 9007 eller RAL De fabriks installerede LED kort kan nemt udskiftes for opdatering. CTY150 LED-FT / XRY334 LED Pullerter både CTY og XRY har begge symmetrisk lysfordeling. Deres design er velegnet i mange miljøer. Begge pullerter er IP66, IK10. 5CE orrosionsbeskyttelse. Pulverlakeret i RAL 7016, RAL 9004, RAL 9006, RAL 9007 eller RAL GRY234 LED Pullert der styrer lyset symmetrisk ned og rundt. Gry fås i to højder; 700 mm og 1000 mm. Begge IK10 og IP55.

13 Pullerter 13 Column COLUMN er karakteriseret ved sin solide kvalitet og den uniforme lys distribution; der er velegnet til belysning af by- og boligområder, såvel som parkeringspladser og gangstier. Sortimentet består af flere forskellige dimensioner, versioner og lysfordelinger. Reef REEF tilbyder en bred vifte af pullerter og korte pullerter som fås i forskellige dimensioner og forskellige lys konfigurationer. Det innovative design, soliditeten og lysbehandlingen giver mange muligheder for løsninger til forskellige applikationer. Concrete Beton er hovedingrediensen i denne pullert med mange lysløsninger. Concrete fås i to forskellige størrelser, med enkel- eller dobbel lysudgang. Denne pullert bliver en lys skulptur der er velegnet til gangstier, haver, parker og landskabs områder.

14 14 Park og By

15 Park og By 15 Verda Verda er et alsidigt armatur. Den traditionelle grundmodel kan suppleres med dekorringe og skærm, hver for sig eller i kombination. På denne måde kan belysningen nemt varieres i et større område eksempelvis i en park, på et torv eller i en boligforening med et sammenhængende æstetisk udtryk. Et behageligt lys i ansigtshøjde gør det nemt at identificere dem, man møder, og se, hvad der venter længere fremme. Lyset fordeles jævnt hen over gangstien, hvilket forbedrer sigtbarheden, trygheden og sikkerheden. Vivita Vivita er et smalt, cylinderformet stolpearmatur, som giver et moderne og stilfuldt indtryk i moderne parkmiljøer. Den perfekte kombination af stivere og ringe skaber et raffineret udseende, der fremhæves tydeligt både om dagen, og når belysningen tændes om aftenen. Vivita fås med stor skærm (Ø 720 mm), som giver en mere dramatisk visuel effekt. Vivita bruger en kombination af indirekte og lodret lys. Resultatet er en skøn rumoplevelse, og lyset oplyser også miljøet ved siden af gangstien, så man får et overblik over hække og buske. Rondo G2 Et tidløst design gør Rondo til det perfekte valg ved lyssætning omkring boligkomplekser, kontorer, skoler og anden bebyggelse. Rondo G2 er udviklet med fokus på energieffektivitet og visuel komfort og lang levetid. Reflektorerne er meget effektive og armaturerne kan fås i to forskellige varianter Power eller Visual.

16 16 Park og By Lunova Lunova er det perfekte valg, når det gælder rundstrålende stolpearmaturer til park- og bymiljøer. Lunova skaber udendørsmiljøer i byen, som føles trygge og sikre for indbyggerne. Hvor belysningen er god, tør mennesker at opholde sig. Muligheden for at anvende avancerede styresystemer sikrer desuden en lang levetid og en energieffektiv drift. Devina Devina fås i 4 forskellige udtryk; Rimfrost, kallkälla, Höstglöd og Solglitter. Hver variant af Devina har sit særlige visuelle sprog, som kommer til udtryk gennem den udvalgte materialesammensætning. Det enkle nordiske design betyder at armaturet passer i mange forskellige miljøer. Kontakt os hvis du ønsker armaturet med din egen dekoration. Höstglöd Kallkälla Rimfrost Solglitter Azur Azur er en komplet familie som giver merværdi i dit belysningsprojekt. Baseret på den vertikale lyseffekt giver serien dynamiske og komfortable lyssætninger. Azur stolpe giver et vertikalt lys som passer godt i såvel parker og boligområder som i mere moderne bymiljøer.

17 Park og By 17 Bianca Bianca har gode lysegenskaber og giver et behageligt godt afblændet lys. Et visuelt interessant LED-armatur som med sin diskrete form er let at placere i de fleste miljøer; parker, entréer og parkeringer. Bianca er en komplet familie som ndeholder loft-, væg- og stolpearmaturer. Skipper Den opale gennemlyste midterdel giver et blødt og diffust lys som markerer armaturet og giver det karakter. På denne måde reduceres både risikoen for blænding og den oplevede intensitet på nedlyset. Stolpearmaturet er tilpasset både til veje, cykel- og gangstier amt parkeringspladser. Stockholm Park Stockholm Park supplerer den øvrige Stockholm familie med sit helt eget design. Mange anvendelses muligheder. Elegant udtryk.

18 18 Park og By Stelo Stelo er en elegant lyssøjle specielt velegnet til gangstier, torve og parker. Reflektoren sikrer blændingsfri belysning og maximerer afstanden mellem hver pullert. Poster Poster er den perfekte løsning til at belyse landskabet på en stilig og elegant måde. Armaturet er minimalistisk meget funktionel. Dertil kommer at det er resistent på grund af den støbte aluminium som har et lavt indhold af kobber. Avenue Avenue er et armatur med et skarp design, produceret i støbt aluminium og seneste LED teknologi. Den kompakte størrelse og det innovative mastebeslag tillader montage af Avenue i forskellige højder og på forskellige stolpe diametre. Avenue leveres desuden med en avanceret optik som har stor indflydelse på montage afstanden.

19 Park og By 19 LTM400 LTM er en elegant Lyssøjle, kontrolleret lysdistribution, symmetrisk. IP55, IK10. Aluminiums konstruktion. 5CE korrosionsbeskyttet inklusiv PCS hardware. Pulverlakeret i RAL 7016, RAL 9004, RAL 9006, RAL 9007 eller RAL LTP400 Lyssøjle Tresidet lys output, diffuseret distribution, symmetrisk. IP44, IK10. Aluminiums konstruktion. 5CE korrosionsbeskyttet inklusiv PCS hardware. Pulverlakeret i RAL 7016, RAL 9004, RAL 9006, RAL 9007 eller RAL 9016.

20 20 Facade og Nærmiljø

21 Facade og Nærmiljø 21 Discovery Evo Discovery Evo fås i en udendørsmodel, som kombinerer IK 10 med IP 55. Monteringen er en af de hurtigste på markedet. En innovativ løsning med installationsring og en brugervenlig lyskilde gør installationen enkel og sikker. Rondo G2 Rondo G2 er udviklet for LED med fokus på energieffektivitet og visuel komfort og lang levetid. Reflektorerne er meget effektive og armaturerne kan fås i to modeller Power og Visuel Et tidløst design gør Rondo til det perfekte valg ved lyssætning omkring boligkomplekser, kontorer, skoler og anden bebyggelse. Familien består af væg-, loft- og stolpearmaturer. PoleLite God udendørs belysning er en forudsætning for tryghed. Ofte kan det være svært at få den nødvendige mængde lys fra et og samme stopearmatur. PoleLITE kan belyse legepladser, parker og torve såvel som statuer, bevoksning og trækroner. Armaturet sidder på et leddelt beslag så det kan stilles i den rette position til dit projekt. PoleLITE er en spot der med enkle midler giver dig uendelige muligheder! PoleLITE fås desuden som vægmodel.

22 22 Facade og Nærmilja On Ground On Ground er et ekstremt robust nedgravningsarmatur som til forskel fra andre indirekte løsninger ikke er nedgravet i sin fulde længde. Den passer ind i miljøer hvor der kræves et ekstra robust armatur med et neutralt design og gode lysegenskaber. Stockholm Wall Det klassiske Stockholm armatur med LED varetager og formidler lyset på en behagelig måde. Armaturet består af en bred sort ydre skærm og en hvælvet grå inderskærm, som giver en afbalanceret lysspredning. Stockholm er en komplet familie som består af line-, væg- og stolpearmaturer Bumling Mini Wall Bumlingen, en svensk designklassiker til indendørs. Nu lanceres klassikeren i to andre størrelser 190 og 250 mm til væg montage udendørs. Fås i to farver.

23 Facade og Nærmiljø 23 Bianca Bianca er et godt afblændet LED armatur. Med sin diskrete form passer armaturet i de fleste miljøer eksempelvis indgangspartier, udhæng og som acade belysning. Bianca er en komplet familie af loft-, væg- og stolpearmaturer. Halo Wall Halo armaturet fås i to størrelser, 600 og 450 mm i diameter. Vægarmaturerne er velegnet i mange forskellige projekter og især hvor der allerede findes Halo som stolpearmatur. Armaturhus er i støbt aluminium. DOC100/DAC200 DOC er en Downlight. DAC er en påbygget downlight. Begge modeller fås som bred-, middel- eller smalstrålende med en skarp cut-off, symmetrisk, eller med wallwash distribution, asymmetrisk. Tilt og roterbar. IP66, IK07. 5CE korrosionsbeskyttelse inklusiv PCS hardware. PMMA LED linse. 30 tilt og 355 roterbar.

24 24 Facade og Nærmilja FLC Projektør der fås i bred-, middel-, smal- eller meget smalstrålende med en skarp cut-off, symmetrisk. IP66, IK07. ULC210 Undervandsspot. Middel- eller meget smalstrålende. IP68 (op til 10 meter) Klasse III. Armaturhus i rustfristål. ETC Nedgravningsarmatur med diffus lysdistribution. Armaturhus i rustfri stål. Sikkerheds glaslinser; max. last 5 tons. Fabriksinstallerede LED kort i enten hvid, rød, grøn, blå eller RGB.

25 Facade og Nærmiljø 25 Indbyggede vægarmaturer Indbyggede vægarmaturer i mange forskellige modeller, rektangulære og kvadratiske; STI, STL, STP, QRI og SVO. Ønskes et rundt armatur så er der bla.a TRO. Mulighederne er mange Tuscan Tuscan er et super robust LED armatur der er velegnet i tunneller. Tuscan LED er et energieffektivt armatur der er et velegnet alternativ til erstatning af ældre armaturer. Quantum Et robust vægarmatur. Det cirkulære armatur vejr- og vandalresistent (er testet til IK16 og IP65) Produceret i støbt aluminium med finish i titanium polyester pulverlakering. Den opale skærm er montret med sikkerhedsskruer.

26 26 Facade og Nærmilja Stage Stage Round er en lille spot men derfor er ydeevne, kvalitet og lysbehandling stadig i top. Stage fås i modellerne Stage, Megastage og Ministage. Designet er kendetegnet ved ribber på bagsiden. Stage er designet af Holscher Design. Fokus Projektøren Focus blev udviklet for at imødekomme lysdesignernes høje krav. Formsproget og den lysmæssige ydeevne gør den anvendelig og populær i mange forskellige projekter. Den fleksible projektør familie inkluderer flere forskellige størrelser, lysfordelinger og tilbehør for montage eks. På væg, stolpe eller i jorden. Fås med linser eller effektiv chip on boardløsning (COB), samt i RGB-udførelse. Minishape Shape er et unikt og alsidigt produkt med et lys der effektivt kan lyse en vindueskarm op. Det kan placeres på forskellige måder i vinduet for at skabe spændende effekter i boligbyggeri, offentlige bygninger og andre facader. Armaturet anvender kun én lysdiode og kan let vippes 5 så den passer til alle vinduestyper.

27 Facade og Nærmiljø 27 Nano Nano er et armatur der er designet til at oplyse elementer eksempelvis på facader. Et lineært LED armatur i IP65 dvs. er vand resistent og velegnet til udendørs applikationer. Minimalistisk design gør armaturet så diskret som muligt i arkitekturen. Adonis og Oceanos Adonis 24 V, lys intensiv, IP67 og IK10 certificeret, smalt linært LED armatur med opal afskærmning. Armaturet er IP67 beskyttet mod vand, salt vand, opløsningsmidler og UV stråler. Fås i 5 standard længder og er klar til plug in med en IP67 mini-connector. Oceanos IP67 og IK10 certificeret, opalt lineært LED indbygnings armatur til udendørs brug. Sømløse linier af homogentlys. Kan bruges som guide lys for fodgængere og køretøjer. VENUS Det bøjelige armatur. Der vælges model om de skal kunne bøjes sidelæns eller top op/ned. Det er IP67 dvs. tåler både vand, salt vand og UV stråler. Armaturet er indkapslet i polyurethan. Kun fantasien sætter grænser for anvendelsen.

28 28 Fagerhult A/S Sluseholmen 8A, København SV Outdoor Øst Michael Nissen-Petersen Outdoor Vest Henning Meiltoft

Ø 219 Ø

Ø 219 Ø Ø 219 Ø 720 63 813 63 Vivita med top skærm Vivita Moderne elegance Vivita pullert Vivita er et smalt, cylinderformet stolpearmatur, som giver et moderne og stilfuldt indtryk i moderne parkmiljøer. Den

Læs mere

vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort

vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort Specialdesignede AGC-linser som giver minimal blænding Trinløst tilt ± 15º over vejbanen Justering udligner skæve master Fås med forskellige lysstyringssystemer

Læs mere

PLEIAD G4. Kompromisløs. Klassiker.

PLEIAD G4. Kompromisløs. Klassiker. PLEIAD G4 Kompromisløs. Klassiker. KOMPROMISLØS. KLASSIKER. Pleiad G4 forenkler og effektiviserer avanceret planlægning af komplette belysningsprojekter ved at bruge en og samme armaturtype. Serien omfatter

Læs mere

produktnyheder Foråret 2017

produktnyheder Foråret 2017 produktnyheder Foråret 2017 Notor 65 En helt ny Notor med tvärsnittet 65 65 mm som löser alla belysningsuppgifter i ett projekt utan att frångå ett gemensamt formspråk. Flera olika bländskydd med Beta

Læs mere

lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse

lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse Visuel komfort sætter mennesket i centrum Alle udendørs miljøer bør planlægges med mennesket i fokus og med hensyn til, hvordan mennesker reagerer og fungerer.

Læs mere

discovery evo Alsidighedens mester

discovery evo Alsidighedens mester discovery evo Alsidighedens mester Der findes en Discovery Evo til ethvert formål. Da vi lancerede Discovery, var tanken helt ny. Et skarpt, enkelt og brugervenligt koncept, hvor et enkelt armatur opfylder

Læs mere

EN KOMPROMISLØS KLASSIKER

EN KOMPROMISLØS KLASSIKER EN KOMPROMISLØS KLASSIKER Kølelegemet på Pleiad G4, sænker temperaturen i armaturet og bidrager til den høje effektivitet. Linsen er af Fresnel-typen og muliggør effektiv og kontrolleret styring af lyset,

Læs mere

evolume Teknisk god belysning helt enkelt

evolume Teknisk god belysning helt enkelt evolume Teknisk god belysning helt enkelt Teknisk perfektion til gader og veje Evolume kombinerer fremragende lyskvalitet og visuel komfort med et moderne og omkostningseffektivt design. Takket være det

Læs mere

discovery evo Alsidighedens mester

discovery evo Alsidighedens mester discovery evo Alsidighedens mester Der findes en Discovery Evo til ethvert formål. Da vi lancerede Discovery, var tanken helt ny. Et skarpt, enkelt og brugervenligt koncept, hvor et enkelt armatur opfylder

Læs mere

produktnyheder Efterår 2016

produktnyheder Efterår 2016 produktnyheder Efterår 2016 Sweep Sweep er udformet som en kugle beskåret i top og bund og tilbyder en moderne belysningsløsning til moderne kontorer. Med en lysfordeling med 60 % direkte lys og 40 % indirekte

Læs mere

polelite og keen Spotlights med unikke muligheder

polelite og keen Spotlights med unikke muligheder polelite og keen Spotlights med unikke muligheder Spotlights med unikke muligheder PoleLITE og Keen er to LED-spot som kan monteres på såvel nye som eksisterende stolper. Armaturet sidder på et leddelt

Læs mere

outdoor lighting solutions Visuel komfort til udendørs områder

outdoor lighting solutions Visuel komfort til udendørs områder outdoor lighting solutions Visuel komfort til udendørs områder Lys for mennesker Alle udendørs miljøer bør planlægges med mennesket i fokus og med hensyn til, hvordan mennesker reagerer og fungerer. Lys

Læs mere

Band. Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi

Band. Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi Band Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi Udvikling i LED teknologien og Thorn har skabt Band, et innovativt, lineært armatur, der kombinerer det bedste inden for belysningsdesign og

Læs mere

evolume Teknisk god belysning helt enkelt

evolume Teknisk god belysning helt enkelt evolume Teknisk god belysning helt enkelt Teknisk perfektion til gader og veje Evolume kombinerer fremragende lyskvalitet og visuel komfort med et moderne og omkostningseffektivt design. Takket være det

Læs mere

LINIELYS. - når kun fantasien sætter grænser

LINIELYS. - når kun fantasien sætter grænser LINIELYS - når kun fantasien sætter grænser Indhold Side Linielys intro 3 Notor Pendel 4 Notor Loft 6 Notor Indbygget 8 Notor Indbygget LED 10 Notor på væg 12 Ray og Ray II 14 Freedom 20 Teknisk information

Læs mere

Sustainergy Line LED. NordLumo

Sustainergy Line LED. NordLumo Sustainergy Line LED Albatross 450 NordLumo tt-indoor NordLumo er en ny serie af cirkulære LED armaturer der kombinerer funktionalitet, ydeevne og design - til en yderst attraktiv pris. Med det's massive

Læs mere

Lighting the Future. Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning

Lighting the Future. Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning 5 16 Lighting the Future Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning Reducer energiforbruget - og budgettet Energiforbruget til vejbelysning er en betydelig

Læs mere

vialume En komplet familie med visuel komfort

vialume En komplet familie med visuel komfort vialume En komplet familie med visuel komfort Et nordisk udtryk flere anvendelsesområder Det smukke nordiske lys er inspirationen bag Vialume 1 Fagerhults første egenproducerede stolpearmatur til bygader,

Læs mere

pleiad g3 Vi ved hvordan man finder en stjerne i loftet

pleiad g3 Vi ved hvordan man finder en stjerne i loftet pleiad g3 Vi ved hvordan man finder en stjerne i loftet At lede efter en stjerne Stjernerne har forundret mennesker igennem tiderne. Mysteriet om deres tilblivelse har altid fascineret videnskabsmænd.

Læs mere

SG KATALOG I SAMARBEJDE MED JENS A. Priserne er gældende til Alle priser er ex. afgifter og moms.

SG KATALOG I SAMARBEJDE MED JENS A. Priserne er gældende til Alle priser er ex. afgifter og moms. SG KATALOG I SAMARBEJDE MED JENS A. Priserne er gældende til 15.08.2018 Alle priser er ex. afgifter og moms. ARENA Arena 1200 69W Påbygget IP23 armatur til industri, lager og haller. Armatur til på bygning

Læs mere

Notor - et naturligt valg

Notor - et naturligt valg NOTOR Notor - et naturligt valg Fagerhults klassiske armatur Notor fås i flere versioner og kan monteres nedpendlet, påbygget eller indbygget. Notor er det naturlige valg de steder, hvor man vil skabe

Læs mere

Adelie. Stilsikker og elegant LED lygte med indirekte belysning

Adelie. Stilsikker og elegant LED lygte med indirekte belysning Adelie Stilsikker og elegant LED lygte med indirekte belysning Tidløst design med LED teknologi, der passer til både klassiske og moderne miljøer Behagelig, indirekte belysning skaber en rolig atmosfære

Læs mere

parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept

parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept Parcare Parcare er et helt nyt, LED-baseret koncept til garager og parkeringshuse. Den rumskabende kombination, som består af et loftsarmatur og en

Læs mere

Click here and insert picture (20*22cm) Designkatalog Herlev Kommune. Maj 2016 Rev rap001-Rev3-Designkatalog-HerlevKommunePage 0 (14)

Click here and insert picture (20*22cm) Designkatalog Herlev Kommune. Maj 2016 Rev rap001-Rev3-Designkatalog-HerlevKommunePage 0 (14) Click here and insert picture (20*22cm) Designkatalog Herlev Kommune Maj 2016 Rev 3 5304rap001-Rev3-Designkatalog-HerlevKommunePage 0 (14) Recipient Herlev Kommune Center for Trafik og Miljø Herlev Bygade

Læs mere

GrandeVille LED designklassiker til alle former for bybelysning

GrandeVille LED designklassiker til alle former for bybelysning Lighting GrandeVille LED designklassiker til alle former for bybelysning GrandeVille LED Idag efterspørger vores kunder et armatur, der både er energibesparende og giver et smukt og behageligt lys. GrandeVille

Læs mere

Plane. Udendørsbelysning med LED teknologi

Plane. Udendørsbelysning med LED teknologi Plane Udendørsbelysning med LED teknologi Udvikling i LED teknologien og Thorn har skabt Band, et innovativt, lineært armatur, der kombinerer det bedste inden for belysningsdesign og lyseffekt samt lavt

Læs mere

Modernistisk design. Glamox C70

Modernistisk design. Glamox C70 Modernistisk design Glamox C70 En armaturfamilie med et modernistisk design og optimal lyskvalitet Den slanke Glamox C70 familie af armaturer er designet for at give moderne kontormiljøer et homogent og

Læs mere

UDVENDIG - det eneste rigtige valg

UDVENDIG - det eneste rigtige valg UDVENDIG - det eneste rigtige valg 2 3 Udvendig Indholdsfortegnelse Ekleipsis S. 6» Et indendørs og udendørs belysningssystem i tre forskellige størrelser, monteret udelukkende med højeffektive og lang

Læs mere

dti led Direct to Indirect

dti led Direct to Indirect dti led Direct to Indirect Friheden til at vælge Kombinationen af direkte og indirekte lys er et af Fagerhults kendetegn. I vores forskning og produktudvikling har vi altid betonet, hvor vigtig det rette

Læs mere

Invester i høj produktivitet og hurtig tilbagebetaling

Invester i høj produktivitet og hurtig tilbagebetaling induled Lysmaskinen Invester i høj produktivitet og hurtig tilbagebetaling At skifte til LED-belysning er en investering i produktiviteten. Nye InduLED er en rigtig lysmaskine med uovertruffen effektivitet

Læs mere

light guide Belysning i en smykkebutik

light guide Belysning i en smykkebutik light guide Belysning i en smykkebutik Belys hver en detalje Kunder kan have mange følelser og høje forventninger, når de træder ind i en smykkebutik. Det kan være et par, der er på udkig efter en forlovelsesring,

Læs mere

Fagerhult The Art of Light

Fagerhult The Art of Light The Art of Orosso Lyset er udgangspunktet for mange kunstarter. Film, fotografi, maleri. Lyset får ikke kun mennesker til at føle sig godt tilpas fysisk og psykisk, det skaber også forudsætninger for

Læs mere

recesso Sort på hvidt

recesso Sort på hvidt recesso Sort på hvidt At se verden lidt i sort/hvid Når vi udvikler armaturer, tager vi altid udgangspunkt i, at det skal være så nemt som muligt for vores kunder. Recesso er derfor blevet en favorit.

Læs mere

Hovedprojekt. Skærbæk Skole K07_ H0_EXX_N005 K07_ H0_EXX_N005 TEGN.NR.: FASE: EMNE: MÅL: Armaturbog - DATO: INIT: REV.: REV.

Hovedprojekt. Skærbæk Skole K07_ H0_EXX_N005 K07_ H0_EXX_N005 TEGN.NR.: FASE: EMNE: MÅL: Armaturbog - DATO: INIT: REV.: REV. TEGN. NR. K07_ H0_EXX_N005 REV.: REV. OMFATTER Skærbæk Skole INIT: DATO: Hovedprojekt Vester alle 12, 8000 Aarhus C FASE: EMNE: MÅL: HOVEDPROJEKT Armaturbog - TEGN.NR.: K07_ H0_EXX_N005 SAGSNR.: 1100033492

Læs mere

Copenhagen diskret og tidsløst design

Copenhagen diskret og tidsløst design Lighting Copenhagen diskret og tidsløst design Copenhagen LED Big Copenhagen blev udviklet i samarbejde med Københavns byplanlægning for at forbedre det æstetiske i byens belysning. Armaturets tidløse

Læs mere

Copenhagen diskret og tidsløst design

Copenhagen diskret og tidsløst design Lighting Copenhagen diskret og tidsløst design Copenhagen LED Big Copenhagen blev udviklet i samarbejde med Københavns byplanlægning for at forbedre det æstetiske i byens belysning. Armaturets tidløse

Læs mere

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02 belysning 01 & 02 belysning 01 LOFT / PENDEL BELYSNING - CARAVAGGIO Design: Cecilie Manz Producent: Lightyears 01 De sorte, grå og hvide nuancer er nøje afstemt efter hinanden og spiller smukt sammen,

Læs mere

Avion. Design Propeller. 8 www.fagerhult.dk

Avion. Design Propeller. 8 www.fagerhult.dk Avion Design Propeller Avion er et visuelt luftakrobatisk nummer. En elegant, flydende lysflage, der fører tankerne hen på vægtløshed. I grunden er Avion en klassisk ener, der er designet til at indgå

Læs mere

CityCharm Cordoba - Behagelig lysatmosfære i kombination med den bedste ydelse

CityCharm Cordoba - Behagelig lysatmosfære i kombination med den bedste ydelse Lighting CityCharm Cordoba - Behagelig lysatmosfære i kombination med den bedste ydelse CityCharm Cordoba CityCharm Cordoba er designet til anvendelse i byområder, hvor behagelig belysning, stemning og

Læs mere

UDVENDIG - det eneste rigtige valg

UDVENDIG - det eneste rigtige valg UDVENDIG - det eneste rigtige valg 2 3 Udvendig Indholdsfortegnelse Ekleipsis Væg & loft S. 6 Ekleipsis Pullert S. 7 Ekleipsis Mastarmatur S. 8» Et indendørs og udendørs belysningssystem i tre forskellige

Læs mere

LED UDENDØRS. Vi kan vise dig vejen til bedre belysning

LED UDENDØRS. Vi kan vise dig vejen til bedre belysning LED UDENDØRS Vi kan vise dig vejen til bedre belysning Udendørs burde LED være det indlysende valg. De lave udendørstemperaturer giver højere lysstrøm og længere brugstid. Hvad er LED? Lille, energieffektiv

Læs mere

Ecofoss News Efterår / Vinter 2015/16

Ecofoss News Efterår / Vinter 2015/16 Ecofoss News Efterår / Vinter 2015/16 (tilbuddene gælder til næste udgivelse udkommer) LED Downlights. IP20, Hvidlakeret aluminiums hus. Prismatisk lys. 3000K lysfarve. 40.000+ levetimer. Incl. Driver

Læs mere

Copenhagen diskret og tidsløst design

Copenhagen diskret og tidsløst design Lighting Copenhagen diskret og tidsløst design Copenhagen LED Big Copenhagen blev udviklet i samarbejde med Københavns byplanlægning for at forbedre det æstetiske i byens belysning. Armaturets tidløse

Læs mere

Belysningsmanual. Tillæg til designmanual

Belysningsmanual. Tillæg til designmanual Belysningsmanual Tillæg til designmanual 22.02.2006 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 1 2 Målsætninger... 2 3 Trafikveje... 3 3.1 Københavner armaturet...3 3.2 Milewide...4 4 Boligveje... 5 4.1 Chr.

Læs mere

Rødovre Kommune. Belysningsforslag til Vandtårnet

Rødovre Kommune. Belysningsforslag til Vandtårnet Rødovre Kommune til Vandtårnet Udarbejdet af ÅF Lighting 02/01-2017 Indledning er beliggende i krydset mellem Rødovre Centrum og Tårnvej. Bygningen, som stod færdigopført i 1927, har med sit distinkte

Læs mere

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på Light is life ES System ES-SYSTEM designer, udvikler, producerer og integrerer en bred vifte af LED-belysningsløsninger med høj ydeevne og specifikationsklasse til arkitektoniske, industrielle og udendørs

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Overordnede retningslinjer for valg af armaturer i Allerød Kommune

Overordnede retningslinjer for valg af armaturer i Allerød Kommune Overordnede retningslinjer for valg af armaturer i Allerød Kommune Udarbejdet: KMU KS: ASE Udarbejdet af ÅF Lighting 2017 5589not001-Rev2-Principper for belysning og armaturvalg.docx Indhold 1 Overordnede

Læs mere

Hørup Design. udendørs belysning

Hørup Design. udendørs belysning Hørup Design udendørs belysning LED lyskilder medfølger Lang holdbarhed Lys i haven Når tusmørket sænker sig, giver lyset liv. Lys kan fremhæve flotte detaljer, fremkalde spændende kontraster og skabe

Læs mere

Turn. Design: FRIIS & MOLTKE Design. Turn er en ny armaturserie udviklet i samarbejde med Friis & Moltke Design.

Turn. Design: FRIIS & MOLTKE Design. Turn er en ny armaturserie udviklet i samarbejde med Friis & Moltke Design. Turn Turn er en ny armaturserie udviklet i samarbejde med Friis & Moltke Design. Armaturerne er udført i støbt aluminium med afskærmning i klart glas med silketryk. Armaturhuset kan afsluttes med en lang

Læs mere

LYN4 leveres i 2 hovedgrupper: Side-light og Top-light.

LYN4 leveres i 2 hovedgrupper: Side-light og Top-light. L Y N 4 2 LYN4 LYN4 er en serie af små LED-armaturer til planforsænkning og er i tæthedsklasse IP68. Serien kan dermed anvendes uden- som indendørs og under vand (max. 0,5 m.). Serien er desuden gå- og

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED Torch Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende.

Læs mere

En ny, bæredygtig måde at se på belysning

En ny, bæredygtig måde at se på belysning itza Trodser tiden En ny, bæredygtig måde at se på belysning Udviklet til LED, udstyret med den sidste nye afskærmningsteknologi, og med en optimeret konstruktion har Itza en levetid på 80.000 timer. Derfor

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende. Et nyskabende spil med

Læs mere

DecoScene LED magisk lys nedefra

DecoScene LED magisk lys nedefra Lighting DecoScene LED magisk lys nedefra DecoScene LED BBP623 Mange designere mener at uanset anvendelsesområde, er det ideele armatur et usynligt armatur. Og med det indbyggede armaturhus, er overflade

Læs mere

lys I ElEGANT DESIGN

lys I ElEGANT DESIGN l ED YS I LEGANT ESIGN Micro-line 6 mm Størrelser: 1m og 2m længder, større kan skaffes. Fastgørelse: med beslag eller dobbeltklæbende tape. Overflade: Fås i rå eller anodizid overflade. Micro-line 6 mm

Læs mere

En ny, bæredygtig måde at se på belysning

En ny, bæredygtig måde at se på belysning itza Trodser tiden En ny, bæredygtig måde at se på belysning Udviklet til LED, udstyret med den sidste nye afskærmningsteknologi, og med en optimeret konstruktion har Itza en levetid på 80.000 timer. Derfor

Læs mere

XENERGO armaturer er en verdens nyhed, der hæver overliggeren for hvor meget lys man kan få for sine Watt. Baseret på Cree XM12 dioder, der er de

XENERGO armaturer er en verdens nyhed, der hæver overliggeren for hvor meget lys man kan få for sine Watt. Baseret på Cree XM12 dioder, der er de Nyheder! XENERGO armaturer er en verdens nyhed, der hæver overliggeren for hvor meget lys man kan få for sine Watt. Baseret på Cree XM12 dioder, der er de mest ekstreme dioder der findes i dag, leverer

Læs mere

Cesar. Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg

Cesar. Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg Cesar Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg Anvendelsesområder Med Cesar serien kan arkitekter og lysdesignere gribe udendørs belysning an på en helt ny måde, der kombinerer kreative løsninger

Læs mere

LED-armaturer. Juli Tænker du kortsigtet eller langsigtet? Professionelle el-installatører vælger Philips LED-armaturer

LED-armaturer. Juli Tænker du kortsigtet eller langsigtet? Professionelle el-installatører vælger Philips LED-armaturer LED-armaturer Juli 2018 Tænker du kortsigtet eller langsigtet? Professionelle el-installatører vælger Philips LED-armaturer s 1 Vores belysningsprodukter, -systemer og -services ændrer fuldstændig den

Læs mere

MileWide² Elegant, højeffektiv og fremtidssiker

MileWide² Elegant, højeffektiv og fremtidssiker Lighting MileWide² Elegant, højeffektiv og fremtidssiker MileWide² Large Sammen med Holscher Design har vi udviklet MildeWide², som er efterfølgeren til den meget populære MileWide-serie. Takket være det

Læs mere

light guide Belysning i et bil showroom

light guide Belysning i et bil showroom light guide Belysning i et bil showroom At kaste lys over mærket I dag har folk en stor viden og er meget bevidste om de forskellige bilmærker, der findes på markedet. De identificerer sig med den bil,

Læs mere

Bevar følelsen af at være hjemme helt ud på gaden TownTune, asymmetrisk lyre DR

Bevar følelsen af at være hjemme helt ud på gaden TownTune, asymmetrisk lyre DR Lighting Bevar følelsen af at være hjemme helt ud på gaden TownTune er en armaturserie, der er forberedt til eksisterende og skalerbare byområder, og som tilbyder alle de nyeste innovationer inden for

Læs mere

Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe. Den nye Luxo LHH

Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe. Den nye Luxo LHH Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe Den nye Luxo LHH Moderne medicinsk undersøgelseslampe Den nye LHH er en naturlig udvikling af vores oprindelige medicinske undersøgelseslampe, der dagligt anvendes

Læs mere

BELYSNING TIL INDUSTRI

BELYSNING TIL INDUSTRI BELYSNING TIL INDUSTRI FORDELE VED AT SKIFTE TIL EN MODERNE LED BELYSNING Ved en udskiftning af belysningsarmaturer får du dels en energioptimering og samtidig et langt bedre lys... Du får en lavere elregning

Læs mere

Green outdoor. Giv din lygtepæl fornyet liv

Green outdoor. Giv din lygtepæl fornyet liv Green outdoor Giv din lygtepæl fornyet liv Giv din lygtepæl fornyet liv Omkring to tredjedele af belysningen installeret rundt om i verden er baseret på gamle og ineffektive teknologier. Med tanke på klimaforandringerne

Læs mere

Skjult indendørs og lineært LED-armatur i topklasse med intelligent hvidt og farvet lys

Skjult indendørs og lineært LED-armatur i topklasse med intelligent hvidt og farvet lys Lighting Skjult indendørs og lineært LED-armatur i topklasse med intelligent hvidt og farvet lys PureGlow Intelligent Color RGBA Powercore De innovative PureGlow Powercore-armaturer giver professionelle

Læs mere

Decoflood² LED bybelysnings-toolbox

Decoflood² LED bybelysnings-toolbox Lighting Decoflood² LED bybelysnings-toolbox Decoflood² LED kombinerer funktionalitet og enkel æstetik og er en del af en omfattende serie af LED-projektørbelysning til arkitektonisk udendørsbelysning.

Læs mere

områdebelysning ClearFlood Fordele Funktioner

områdebelysning ClearFlood Fordele Funktioner Lighting ClearFlood LEDløsning til sportspladsog områdebelysning ClearFlood ClearFlood er en serie projektører, som gør det muligt at vælge præcis det lumental, der er behov for, til det aktuelle formål.

Læs mere

SWARCO Danmark A/S. LED vejbelysning. SWARCO I First in Traffic Solutions.

SWARCO Danmark A/S. LED vejbelysning. SWARCO I First in Traffic Solutions. SWARCO Danmark A/S LUNIA LED vejbelysning SWARCO I First in Traffic Solutions. LUNIA De vigtigste fordele LUNIA kan bruges på Tre forskellige lysåbninger (standardreflektorer og reflektorer til våd vej

Læs mere

Garbo. Roligt, blødt lys fra dekorative væg- og loftarmaturer

Garbo. Roligt, blødt lys fra dekorative væg- og loftarmaturer Garbo Roligt, blødt lys fra dekorative væg- og loftarmaturer Garbo er Thorns nye dekorative familie, der kombinerer et blødt, dæmpet lys med et diskret, klassisk og tidløst armatur Garbo er en ny familie

Læs mere

ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer

ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer Lighting ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer ClearFlood Large ClearFlood Large opfylder de krav, der stilles til en lang række projektørbelysningsanvendelser.

Læs mere

Kommentering af belysningsforslag for gadebelysning

Kommentering af belysningsforslag for gadebelysning Hørsholm Gågade Kommentering af belysningsforslag for gadebelysning Indledning Med udgangspunkt i belysningsforslaget for gågadeområdet i Hørsholm Bymidte udarbejdet af COWI A/S, beskrives i det følgende

Læs mere

ColorBlast RGB Powercore gen4 - Fleksibet udendørs LEDprojektør. farvet lys. ColorBlast Powercore gen4 RGB. Fordele

ColorBlast RGB Powercore gen4 - Fleksibet udendørs LEDprojektør. farvet lys. ColorBlast Powercore gen4 RGB. Fordele Lighting ColorBlast RGB Powercore gen4 - Fleksibet udendørs LEDprojektør med intelligent farvet lys ColorBlast Powercore gen4 RGB ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 er nemme at installere og giver mulighed

Læs mere

Spot LED armatur. IP66 enkelt LED armatur. Bund og top i trykstøbt aluminium, front i hærdet glas.

Spot LED armatur. IP66 enkelt LED armatur. Bund og top i trykstøbt aluminium, front i hærdet glas. Wax Design: Christian Hvidt Spot LED armatur. enkelt LED armatur. Bund og top i trykstøbt aluminium, front i hærdet glas. Udendørsbehandlet lys grå eller sort struktur. Direkte optik med flere løsninger.

Læs mere

IndiQuattro. Samme udtryk med lavere indbygningshøjde og bedre ydeevne

IndiQuattro. Samme udtryk med lavere indbygningshøjde og bedre ydeevne IndiQuattro Samme udtryk med lavere indbygningshøjde og bedre ydeevne IndiQuattro Med en virkningsgrad på op til 70 % og et nyt, lavere armaturhus på 70 mm har IndiQuattro nu større ydeevne og er endnu

Læs mere

LAD DIG INSPIRERE VUC SYD TØNDER, HADERSLEV OG ÅBENRÅ

LAD DIG INSPIRERE VUC SYD TØNDER, HADERSLEV OG ÅBENRÅ LAD DIG INSPIRERE VUC SYD TØNDER, HADERSLEV OG ÅBENRÅ VUC SYD, TØNDER Grundlaget for denne leverance var primært, at LUMINEX skulle levere et armatur, der kunne indpasses i Ecophon loftet, Type Focus LP.

Læs mere

MileWide² Elegant, højeffektiv og fremtidssiker

MileWide² Elegant, højeffektiv og fremtidssiker Lighting MileWide² Elegant, højeffektiv og fremtidssiker MileWide² Sammen med Holscher Design har vi udviklet MildeWide², som er efterfølgeren til den meget populære MileWide-serie. Takket være det enkle

Læs mere

ClearFlood LEDløsning. sportsplads- og områdebelysning. ClearFlood. Fordele

ClearFlood LEDløsning. sportsplads- og områdebelysning. ClearFlood. Fordele Lighting LEDløsning til sportsplads og områdebelysning er en serie projektører, som gør det muligt at vælge præcis det lumental, der er behov for, til det aktuelle formål. Denne meget konkurrencedygtige

Læs mere

Lys i haven. Dette er baggrunden for udviklingen af Hørup Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning.

Lys i haven. Dette er baggrunden for udviklingen af Hørup Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning. Havelamper Lys i haven Når tusmørket sænker sig, giver lyset liv. Og lys kan fremhæve flotte detaljer, fremkalde spændende kontraster og skabe stemning. Udendørs lys skaber et udendørs rum. Det forlænger

Læs mere

Pozzo. [p :tso] it. källa, brunn

Pozzo. [p :tso] it. källa, brunn pozzo Pozzo c [p :tso] it. källa, brunn Rom, en højsommerdag. Solen står højt. Skyggen i forhallen er svalende og får forventningerne til at stige. Et trin ind i rummet, og øjet blændes af lyset; energien

Læs mere

OptiFlood kompakt og komplet

OptiFlood kompakt og komplet Lighting OptiFlood kompakt og komplet OptiFlood Mini MVP504 God kunstig belysning forhindrer ukontrolleret spildlys og lysforurening uden for grænserne af det område der oplyses, så belysningen ikke påvirker

Læs mere

Alabu Bolig, afd. 10 PRÆKVALIFIKATION. X3_1_950 - Armaturliste. Renovering og ombygning af boliger Peter Freuchens Vej 1 39.

Alabu Bolig, afd. 10 PRÆKVALIFIKATION. X3_1_950 - Armaturliste. Renovering og ombygning af boliger Peter Freuchens Vej 1 39. Alabu Bolig, afd. 10 Renovering og ombygning af boliger Peter Freuchens Vej 1 39. PRÆKVALIFIKATION X3_1_950 - Armaturliste Dato: 18.11.2016 Dato rev: Arkitektfirmaet NORD as Kjellerupsgade 22 9000 Aalborg

Læs mere

Senest opdateret: JUBOLIGHT.DK - SPOLEN 1, 9000 AALBORG - CVR:

Senest opdateret: JUBOLIGHT.DK - SPOLEN 1, 9000 AALBORG - CVR: E14 LED PÆRER Doled K2 ENVILAR 1W ENVILAR G45 3W Det flotte klassiske design gør, at pæren kan sidde fremme hvor den er synlig. Doled K2 er en meget alsidig LED pære der passer ind rigtig mange steder,

Læs mere

Systemer til forbedring af byrum og landskab. vægbeplantning

Systemer til forbedring af byrum og landskab. vægbeplantning Systemer til forbedring af byrum og landskab vægbeplantning Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk Walgerholm 13-15

Læs mere

BELYSNING TIL INSTITUTIONER

BELYSNING TIL INSTITUTIONER BELYSNING TIL INSTITUTIONER FORDELE VED AT SKIFTE TIL EN MODERNE LED BELYSNING Ved en udskiftning af belysningsarmaturer får du dels en energioptimering og samtidig et langt bedre lys... Du får en lavere

Læs mere

ColorBlast RGBA Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-projektør med intelligent farvet lys

ColorBlast RGBA Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-projektør med intelligent farvet lys Lighting ColorBlast RGBA Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-projektør med intelligent farvet lys ColorBlast Powercore gen4 RGBW/RGBA ColorBlast RGBA/RGBW Powercore gen4-led-armaturer er nemme at

Læs mere

Lys katalog april 2009

Lys katalog april 2009 Lys katalog april 2009 Bournonville Group fordi fremtiden forpligter7 BG-Lysteknik Lyskatalog 2009 BG-Lysteknik ApS Høsten Teglværksvej 98 4690 Haslev Tlf.: +45 56 28 65 50 Fax: +45 56 28 65 44 mail:

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Dato Rev. dato

Indholdsfortegnelse: Dato Rev. dato Indholdsfortegnelse: Dato Rev. dato Side 2 : Armatur E1 20160407 Side 3 : Armatur E2 20160407 Side 4 : Armatur E3 20160407 Side 5 : Armatur E4 20160407 Side 6 : Armatur E5 20160407 Side 7 : Armatur E6

Læs mere

Alumi Lightdesign. Garanti Vi yder 15 års korrosionsgaranti på alle vores lamper.

Alumi Lightdesign. Garanti Vi yder 15 års korrosionsgaranti på alle vores lamper. Alumi Lightdesign Alumi Lightdesign er en relativ ny spiller på markedet, med kun 3 år på bagen. Firmaet er startet af Per Alsted og Finn Lykke, der begge har livslange erfaringer indenfor metalindustrien,

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring

SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring Lighting SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring SlimBlend Rectangular, ophængt Ejere og lejere af bygninger ønsker belysning, der opfylder kravene til kontorbelysning. De ønsker også kvalitetslys,

Læs mere

DecoScene LED magisk lys nedefra

DecoScene LED magisk lys nedefra Lighting DecoScene LED magisk lys nedefra DecoScene LED BBP621 Mange designere mener at uanset anvendelsesområde, er det ideele armatur et usynligt armatur. Og med det indbyggede armaturhus, er overflade

Læs mere

Mini Platform LED: effektiv og kompakt. Mini Iridium LED, Mini Koffer² LED, Mini Milewide LED, Mini Copenhagen LED

Mini Platform LED: effektiv og kompakt. Mini Iridium LED, Mini Koffer² LED, Mini Milewide LED, Mini Copenhagen LED Mini Platform LED: effektiv og kompakt Mini Iridium LED, Mini Koffer² LED, Mini Milewide LED, Mini Copenhagen LED Mini Platform LED 2 Mini Platform LED - produktvejledning Mini Platform LED Mini Platform

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED Sharp Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende.

Læs mere

CRICKET 25. Programmet omfatter følgende serier: Cricket 16, Cricket 21, Cricket 25, Cricket 26, Cricket 61 og Cricket 40.

CRICKET 25. Programmet omfatter følgende serier: Cricket 16, Cricket 21, Cricket 25, Cricket 26, Cricket 61 og Cricket 40. C R I C K E T 2 5 CRICKET 25 Cricket 25 serien er en ny serie af køresikre nedgravningsspot, der er konstrueret ud fra erfaring fra mere end 100.000 nedgravningsspots monteret verden over. Cricket 25 serien

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED Sharp Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende.

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED Fluid Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende.

Læs mere

SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring SlimBlend Rectangular, indbygget

SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring SlimBlend Rectangular, indbygget Lighting SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring Der er efterspørgsel efter kvalitetsbelysning, der opfylder kravene til kontorbelysning. Desuden er der et øget behov for effekter, som gør

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende. Et nyskabende spil med

Læs mere