DE 1 E PÅ , LÆ Å R ÖDE N A ND R

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DE 1 E PÅ , LÆ Å R ÖDE N A ND R"

Transkript

1 VA IS TUR O N A E-K ND R, LÆ SEN Å R ÖDE SI E PÅ R E SM 3 DE 1

2 2 INDHOLD Formand Joan Arildslund (forældre) Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Best. Medlem Conny Askløf (RBV) Best. Medlem Frank Simonsen Best. Medlem Henrik Kløve Best. Medlem Torben Petersen (kommunalbestyrelsen) Suppleant Lone Neuhierl Suppleant Flemming Mørck SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 GEDESIDEN SIDE 6 BYGGERLIV SIDE 7 GIRAFFEN SIDE 8 OPSLAG SIDE 9 KALENDER SIDE 10 SPORTEN SIDE 11 LØNSTRUP SIDE 12 EFTERLYSNING SIDE 13 SÔDERÅSEN SIDE 14 DYRESKUE SIDE 15 DYRESKUE SIDE 16 HEERUP / NATASHA SIDE 17 RØDOVRECUP SIDE 18 TEGNINGER SIDE 19 TEGNINGER SIDE 20 GRILFESTEN 2012 SIDE 21 GRILFESTEN 2012 SIDE 22 RBV SIDE 23 BYGGER OL SIDE 24 FØDSELSDAGE RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: Lørdag, søndag og helligdage:

3 3 Efter en pragtfuld sommerkoloni i Söderåsen sammen med en masse seje byggerbørn, er det skønt at være tilbage og få hilst på både de mange nye og de gamle byggerbørn. Byggeriet kører for fuld damp med alle de nye børn, som vi skal lære at kende, så dagene flyver af sted. Også et varmt velkommen til Liz - vores nye souschef - og Ali som er vores praktikant. Og så var der jo lige Byggerens store grillfest som støtteforeningen RBV havde arrangeret i samarbejde med børn og personal. Omkring 150 byggerfolk og børn var mødt frem til saftige grillbøffer, kylling, pølser og det store salatbord. Brian og Rasmus stod for den sjove underholdning, der involverede alle børn og forældre i en konkurrence, hvor børnene selvfølgelig vandt. De børnebetjente is- og popcorn- boder var godt besøgt og børnene kæmpede en brav kamp for at følge med efterspørgelsen. Og dansegulvet blev også flittige benyttet. En dejlig fest i den helt rigtige Bygger-ånd. Tak til RBVér og alle andre der gjorde festen til et hit. September står i skralde-kunst, dyreskue og Rødovre Cuppens tegn. Der sker altid noget på Byggeren. John.

4 4 Velkommen tilbage. Håber i alle har haft en god sommerferie. Ref. af hestemøde. I skal alle være bedre til at rydde op i rytterstuen og sadelrummet. Der skal rives meget mere på folden og udenfor folden på stien. Hvis dette ikke for bedre sig, vil der ikke være nogen ridning før dette er ordnet. Så har vi været ude hos en hestehandler og prøve nogle heste og der fandt vi en rigtig sød hest, som vi har fået på prøve i 14 dage. Hesten hedder Ofelia og det er en hoppe, altså en pige. Hun er 5 år gammel og meget sød. Hun elsker at blive nusset og få opmærksomhed. Ofelia skal erstatte Sigurd, men da hun er meget ung, er det kun de øvede ryttere som skal ride hende, i hvert fald til at starte med til hun er blevet mere stabil og er faldet til. Så har vi dressur stævne for vores egne ride piger den 28/9. Vi åbner stævnet med vand og kage kl og der vil den første rytter og hest gå på banen. Så kom og sluk tørsten, få et styk kage og støt vores piger når de skal ride på denne dejlig fredag. Dressur stævne møde d 26/9 kl Der mange der svært ved at nå med til heste møderne, vil der fremover blive holde 2 møder på 1 måned. Heste møde d 10/9 kl og d 13/9 kl Ny heste liste d 21/9. M.V.H Sheila

5 5 Som i jo ved, så fik vores 2 geder jo kid i maj måned. Det blev 2 hun kid og 2 han kid. Vi skal jo beholde de 2 hun kid og det vare ikke så længe før vi kan begynde at gå ture med dem. De 2 han kid kan vi ikke beholde, da de kommer til at lugte meget. Når han geder kommer i brunst, tisser de sig selv i skægget for at imponere damerne, altså hunnerne. Det kommer til at lugte rigtig grimt, så derfor har vi besluttet at de skal væk. I den sammenhæng har vi snakket med en slagter, som gerne vil slagte dem for os, så vi kan får kødet med hjem og smage. Da vi også har en mor ged med dårligt yver skal hun også slagtes. De vil blive kørt til et slagteri mandag den 10/9 om morgen. Det bliver spændende at smage og vi vil se om vi måske kan få skindet med hjem. M.V.H Sheila

6 6 Jeg er SÅ GLAD for at det var mig der fik muligheden til at arbejde her, på dette eventyrlige-skønne sted. I har været fantastiske til at tage imod mig, både børn og voksne, ja selv dyrene! Nu er der vel nogen der er nysgerrige på hvem jeg er!!! Jeg den nye Souschef der skal fylde de spor ud, som Lisette har afsat og dertil tilfører nye udfordringer til Byggeren og det glæder jeg mig rigtigt meget til. Jeg hedder Liz og er 51 år, er gift og har kendt min mand siden jeg var 15 år. Vi har 1 søn på 30 år og 1 datter på 28 år. 3 børnebørn på henhold vis år (og en mere på vej) og en kat. Jeg er en kreativ person som også tænker bredt, det vil sige, jeg har mange ideer som jeg forhåbentlig skal dele ud af og få søsat. Jeg holder af at: sy, tegne/male, er en genbrugs nørd, bål aktiviteter, ude liv, klatring, rappelling, canyoning, snorkeldykning, kano/kajak, ski, vandre, skak, træ værksted, madlavning m.m. Jeg har også lavet teater, musikfestival, MGP, diskoteksfester med børn og unge, ja jeg har lavet meget og sikker mere end jeg kan huske, men kom og sig hej. Jeg er altid med på nye udfordringer.

7 7 Når man går ind gennem porten til Byggeren, har man ingen anelse om hvor skønt her er, før man har sat sine ben her.. dette sted er bare en by i byen, en ver- den i verdenen, ja et sted som er helt sit eget sted, man bare må op- leve.

8 8 PLUK GRØNT Græsset er højt, og kaniner elsker bare friskplukket græs. Onsdag, lørdag og søndag kan du købe kaninpiller

9 9 1. LØRDAG Åbent SØNDAG Åbent MANDAG 4. TIRSDAG Slås med Stylle 5. ONSDAG Distriktmøde kl TORSDAG 7. FREDAG 8. LØRDAG Åbent SØNDAG Åbent / Sidste tilmelding til Rødovre CUP 10. MANDAG Hestemøde 11. TIRSDAG Slås med Stylle / Sidste tilmelding til koloni 12. ONSDAG Heerup / Skrældekunst 13. TORSDAG Hestemøde 14. FREDAG 15. LØRDAG Åbent SØNDAG Åbent MANDAG 18. TIRSDAG Slås med Stylle / Rødovre CUP 19. ONSDAG Dyreskue for institutioner / Rødovre CUP 20. TORSDAG Dyreskue for byggerbørn / Rødovre CUP 21. FREDAG Ny heste liste 22. LØRDAG Åbent SØNDAG Åbent MANDAG 25. TIRSDAG Slås med Stylle / Rødovre CUP 26. ONSDAG Dressur stævne møde / Rødovre CUP 27. TORSDAG Rødovre CUP 28. FREDAG 29. LØRDAG Åbent SØNDAG Åbent 11 16

10 10 Slås med Stylle Brydesæsonen er godt i gang og måtterne lagt ud om tirsdagen. Har i ligget i hængekøjen? Så har i ikke en chance. Jeg går i skole om formiddagen, så når jeg kommer på byggeren skal jeg rigtig slå mig løs. Hvem tør udfordre mig? Vi ses på måtten.. Hvis der er noget sport du har lyst til at vi skal lave så kom bare og sig det til mig så finder vi nok ud af noget hvis der er tid. Vi kan spille næsten alt hvad vi har lyst til det er kun fantasien der sætter grænser. Hilsen Stylle

11 11 I efterårsferien skal vi til Vesterhavet hvor vi skal bo på Rødovre Hus. Vi skal ud og se på naturen. Shoppe i byen. Springe ned ad sanddynerne. Lege lygteleg om aftenen i mørket. Gå til Liver Å. Glide ned ad bakkerne, kravle gennem den tætte skov, under elhegnet og måske bade? Lørdag d.13, kl.10 til fredag d.19 oktober ca. kl.17, Pris kr. 1200,- Hilsen: Ali, John, Stylle, Brian, Gitte, Liz og Fætter Tilmeldingsfrist 11/9, Kommer du med? Få svaret fra d. 12/9 Ja jeg vil med til Lønstrup Gr. Navn Forældreunderskrift

12 12 Genbrug Hvem siger affald er affald, når det kan genbruges!!! Derfor. Hvis I skulle have nogle af disse ting vi efterlyser, så kan det jo være der affødes noget rigtigt flot, som måske kunne blive en dejlig gave til jer når tiden er til lidt gensidigt forkælelse Hvidt porcelæn Glas Ugeblade Skåle Æsker Foto-album (tomme) Og så mangler vi et komfur med ovn der virker, kom og snak med Liz hvis du/i ligger inde med dette, eller andre ting du/i tror vi kan bruge.

13 13 Byggerens sommerkoloni gik til Söderåsen, hvor 15 piger og 2 drenge nød den skønne natur. Turen bestod af 3½ dags vandring med badning i søerne i området, smuttur til købmanden (en lille tur på 12 km.) aftensmad på bål og så sejlede vi i kano i 3½ dag. På kanoturen fik de ømme skuldre en pause og blev udfordringen de mange små vandfald der skulle styres igennem. Alle klarede det superflot - det er pragtfuldt at opleve de seje Byggebørn, der koncentreret og sammenbidt for første gang sejler en kano igennem et vandfald og de stolte og smilende børn på den anden side af vandfaldet. En super-bygger-tur. Glæder mig allerede til næste års vandre kanotur med byggeren. Se alle billederne på vores hjemmeside byggeren.dk.

14 14

15 15

16 16 NATASHA Ny medarbejder på Byggeren. Natasha- tidligere byggerbarn på 30 år starter på Byggeren i virksomhedspraktik på distrikt 1 pr Tag godt imod Natasha alle sammen. SKRALDEKUNST Vi er i gang med det store skralde-projekt her på Byggeren sammen med de andre byggelegepladser i Rødovre og Heerup-museet. Sammen laver vi skraldekunst og den 12. september ca. kl samler vi alt det vi har lavet og kører/går med træk vogne/ kører i sæbekasse biler mod museet. Har du lyst til at være med så kom og snak med Brian, Christina eller Rasmus. PS: Hvis du skal kører i sæbekasse bil, skal du lave en selv, eller aftale med en af dem der har en bil allerede.

17 17 RØDOVRE CUP 2012 Igen i år spiller vi fodbold mod en masse andre i Rødovre Cup en, tidspunkterne er ikke på plads endnu men lige så snart vi har dem får dem der har tilmeldt jer besked. Uge 38: Tirsdag den 18. september. ( 5. klasse drenge ) Onsdag den 19. september. ( 4. klasse drenge ) Torsdag den 20. september. ( Finaledag ) Uge 39: Tirsdag den 25. september. ( 3. klasse drenge ) Onsdag den 26. september ( 3-5 klasse piger ) Torsdag den 27. september. ( Finaledag ) Sidste tilmelding er Torsdag den 6. september til Stylle eller Triller.

18 18 Tegn en tegning til byggerbladet, aflever den til en af de voksne så kan det være du finder den i bladet i næste nummer eller i et andet nummer.

19 19 Har du lyst til at skrive noget til byggerbladet? Kontakt Fætter, Frank, Stylle eller Rasmus

20 20 Fredag den 24. august havde vi grillfest på Byggeren og vi blev omkring 150 børn og forældre denne aften hvor regnen holdt sig væk da klokken blev (Heldigvis da). Da John havde budt velkommen kom der gang i grillen og den stod på bøffer, kylling og pølser. Og for dem der havde lyst til lidt lam, ja så havde Byggeren sammen med RBV grillet et lille lam så der var smagsprøver til alle (Mums). Da vi havde spist var det tid til aftenens underholdning. Tænk engang af vi havde været så heldige af vi fik besøg af en ægte quizvært og en dejlig dame som sammen fik os til at dyste i byggerquizen.

21 21 Og der var en spændende quiz med masser af sjove bygger spørgsmål og det hele blev afsluttet i den store finale. Og dette års vinder blev børnene. (Der var ikke noget snyd hvad red. kunne se ;) Resten af aftenen stod på dans og snak. En rigtigt hyggelig aften som vi ser frem til igen næste år. Du kan se flere billeder og video på hjemmesiden.

22 22

23 SØNDAG DEN 16. SEPTEMBER 15:00 - ca. 19:00 23 BYGGER-OL med hyggecafé og spisning Deltag som aktiv på hold i nogle forskellige (sports) aktiviteter, hvor man ikke behøver at have forudgående færdigheder, vær tilskuer eller hyg dig sammen med andre glade byggerbørn & forældre. Arrangementet starter med kaffe, saftevand & kage og afsluttes med fælle spisning. Arrangementer er gratis. Forhåndstilmelding er nødvendig af hensyn til arrangementet og spisningen. Husk! At skrive mobil nr. i tilfælde af aflysning. Tilmelding til Byggerens kontor senest torsdag den 15. september. JA - VI SKAL NATURLIGVIS MED TIL BYGGER OL & HYGGECAFE OG TILMELDER: NAVN: Mobil: ALDER NAVN: ALDER NAVN: ALDER NAVN: ALDER

24 24 September 79 Jeppe Mikkelsen Lærke Kisbye Ida Lindhardtsen Anne Seestedt Casper Nielsen Max Bregning-gunstone Selina Christensen Isabella Petersen Aksel Højer Skjellerup Malou Tomicic Samsøe Jensen Marie Causse Asger Arildslund Felix Hørby-Merrifield Julie Præst Magnus Bidstrup-Mynster Nadia Al-saadoun Jonas Beck Jensen Oliver Wiik Rasmussen DETTE BYGGERBLAD TILHØRER GR. NAVN:

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Reception. Fredag den 2. Sep. fejrer vi Lisettes 40 års jubilæum på byggeren kl. 15:00 17:00.

Reception. Fredag den 2. Sep. fejrer vi Lisettes 40 års jubilæum på byggeren kl. 15:00 17:00. 1 Reception Fredag den 2. Sep. fejrer vi Lisettes 40 års jubilæum på byggeren kl. 15:00 17:00. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre)

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 BYGGER BLADET 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads BYGGERBLADET ER VIGTIGT INFORMATION OG BRUGBAR VIDEN SAMT SPAS OG KONCURRENCER FOR DIG OG DINE FORÆLDRE. SÅ DET ER VIGTIGT AT DU TAGET BLADET MED HJEM TIL FAR OG MOR. 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Forsidebillede: PIZZA

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Forsidebillede: PIZZA 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 6 SIDE 7 SIDE 8 SIDE 9 SIDE 10 SIDE 11 SIDE 12 SIDE 13 SIDE 14 SIDE 15 SIDE 16 SIDE 17 SIDE 18 SIDE 19 SIDE 20

SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 6 SIDE 7 SIDE 8 SIDE 9 SIDE 10 SIDE 11 SIDE 12 SIDE 13 SIDE 14 SIDE 15 SIDE 16 SIDE 17 SIDE 18 SIDE 19 SIDE 20 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk Sekretær

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 christian.christensen@dk.dsv.com Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 JANUAR SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 FORÆLDREMØDE SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 BYGGERLIV SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads BYGGERBLADET ER VIGTIGT INFORMATION OG BRUGBAR VIDEN SAMT SPAS OG KONCURRENCER FOR DIG OG DINE FORÆLDRE. SÅ DET ER VIGTIGT AT DU TAGET BLADET MED HJEM TIL FAR OG MOR. 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads Forældremøde den 8. april 2014 Husk at tage bladet med hjem til dine forældre så de ved at der er forældremøde og at det handler om byggeren og skolereformen 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 1 Nr. 7 / 1. JULI 2004 RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 2 Vitsen: Hvad viser man en kvinde, der har kørt

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Jubilæum. Torsdag d. 2 feb. Kl. 16:00 har Jonas gr. 92 9 års jubilæum og fylder 18 år. Så kom og vær med til at fejre ham med masser af lækker

Jubilæum. Torsdag d. 2 feb. Kl. 16:00 har Jonas gr. 92 9 års jubilæum og fylder 18 år. Så kom og vær med til at fejre ham med masser af lækker Jubilæum Torsdag d. 2 feb. Kl. 16:00 har Jonas gr. 92 9 års jubilæum og fylder 18 år. Så kom og vær med til at fejre ham med masser af lækker lagkage. Det koster gratis : ) K.H. Byggeren 2 Formand Joan

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 christian.christensen@dk.dsv.com Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

VERSION 2 NU MED RETTELSER

VERSION 2 NU MED RETTELSER VERSION 2 NU MED RETTELSER MT IDEN SA UGBAR V R B G O N T ER E. S Å DE ORMATIO R F D N L I Æ T R G O R VIGTI G DINE F MOR. LADET E FAR OG OR DIG O L F I T R E BYGGERB M C E N E HJ KONCURR DET MED SPAS

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk Sekretær

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads BYGGERBLADET ER VIGTIGT INFORMATION OG BRUGBAR VIDEN SAMT SPAS OG KONCURRENCER FOR DIG OG DINE FORÆLDRE. SÅ DET ER VIGTIGT AT DU TAGET BLADET MED HJEM TIL FAR OG MOR. 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle

Læs mere

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00 Januar 2019 Tirsdag 1-1 Onsdag 2-1 Torsdag 3-1 Fredag 4-1 LUKKET. Rigtig godt nytår og velkommen tilbage. Vi åbner klubben kl 9.00 til 17.00. Vi tager i skøjtehallen kl 12.og er tilbage igen ca 16.30.

Læs mere

Marie Louise og kristina gr. 33 synger deres egen sang til jubilæet

Marie Louise og kristina gr. 33 synger deres egen sang til jubilæet Marie Louise og kristina gr. 33 synger deres egen sang til jubilæet 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 SEPTEMBER SIDE 4 HESTE - FLET SIDE 5 DYRSKUE SIDE 6 KOLONI

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 LØNSTRUP SIDE 5 SKI KOLONI SIDE 6 HESTESIDEN SIDE 7 ISLÆNDERTUREN SIDE 8 DYR SKUE SIDE 9 KALENDER SIDE 10 OPGAVEN

Læs mere

Isabella gr. 20 for fuld fart mellem svenske graner på vej ned gennem skoven på årets skikoloni

Isabella gr. 20 for fuld fart mellem svenske graner på vej ned gennem skoven på årets skikoloni Isabella gr. 20 for fuld fart mellem svenske graner på vej ned gennem skoven på årets skikoloni 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre)

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

V V A A L L G Si S d i e d e

V V A A L L G Si S d i e d e VALG 2017 Side 6+7 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 FEBRUAR SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 ÅRETS FEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 BYGGERLIV SIDE 8 NYE STUDERENDE SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 APRIL SIDE 4 HESTE SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 PÅSKETURE SIDE 8 MEDICINVAND SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Lille ændring på madpriserne til eftermiddagsmaden:

Lille ændring på madpriserne til eftermiddagsmaden: Efterlysning af søde og arbejdsomme forældre!!! Pga. flere forskellige ting, har vi valgt at aflyse vores forældrearbejdsaften, som vi ellers plejer at have her om foråret. Dog bringer vi her en efterlysning

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F MT IDEN SA UGBAR V R B G O N T ER E. S Å DE ORMATIO R F D N L I Æ T R G O R VIGTI G DINE F MOR. LADET E FAR OG OR DIG O L F I T R E BYGGERB M C E N E HJ KONCURR DET MED SPAS OG GET BLA A T U D AT VIGTIGT

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F MT IDEN SA UGBAR V R B G O N T ER E. S Å DE ORMATIO R F D N L I Æ T R G O R VIGTI G DINE F MOR. LADET E FAR OG OR DIG O L F I T R E BYGGERB M C E N E HJ KONCURR DET MED SPAS OG GET BLA A T U D AT VIGTIGT

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned VIG TIG 13 INFO.M AR OM FO TS 20 RÆLD 18 sid REMØ e1 D 2-1 E 3 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk Sekretær

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

R G O G DINE F FAR OG M O R M E E. S Å DE O T ER F D N I L F T E C OR DIG O

R G O G DINE F FAR OG M O R M E E. S Å DE O T ER F D N I L F T E C OR DIG O EN SAMT BAR VID G U R B G O T ER RMATION E. S Å DE O R F D L N I Æ R G I O R VIGT OR. G DINE F LADET E FAR OG M OR DIG O L F I R T E BYGGERB C M E N E HJ KONCURR ET MED SPAS OG GER BLAD A T U D AT VIGTIGT

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 KANOKOLONI SIDE 6 CYKELSTATIVERNE SIDE 7 SPRINGSTÆVNE SIDE 8 SOMMERFERIE SIDE 9 KALENDER SIDE

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk Sekretær

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 SOMMERKOLONI SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 SODUKO SIDE 8 VINTERFERIE SIDE 9 KALENDER SIDE 10 VITSEN

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Julen er her og det betyder julefest og nytårstaffel. Flæske og Steg endte i fryseren midt i november

Julen er her og det betyder julefest og nytårstaffel. Flæske og Steg endte i fryseren midt i november Julen er her og det betyder julefest og nytårstaffel Flæske og Steg endte i fryseren midt i november 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre, 36 37 93 93 www: byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere