Present, students: Tor Toftgaard Madsen, Kasper Selmar Pedersen, Ida Ryden Urup Tølløse, Rikke Clausen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Present, students: Tor Toftgaard Madsen, Kasper Selmar Pedersen, Ida Ryden Urup Tølløse, Rikke Clausen"

Transkript

1 Study Board for Economics and Management Minutes Minutes of the ordinary meeting held on Tuesday 14 November 2017 at 8:15 in 2630-K101, Fuglesangs Allé Present, faculty: Alexander Koch (Studienævnsformand (SNF)), Bo Sandemann Rasmussen (studieleder (SL)), Niels Peter Mols, Charlotte Christiansen, Morten Rask Present, students: Tor Toftgaard Madsen, Kasper Selmar Pedersen, Ida Ryden Urup Tølløse, Rikke Clausen Also present: Anne Charlotte La Cour, Christel Brajkovic Mortensen, Lone Wraa, Annia Hoffmeyer (ref.) Annia Hoffmeyer Board of Studies Supporter Date: 24 November 2017 Absent: Rasmus Behnk, Anders Rosenstand Laugesen Page 1/5 AGENDA: 1. Approval of the minutes of the meeting held on Tuesday 24 October 2017, and of today's agenda: 2. Possible implementation of requirements for math marks 2.1. Dropout rate distribution viewed in relation to upper secondary school maths marks (cand.oecon., year group ) - Appendix "Bilag til punkt 2 Økonomi kandidat matematik karakter" 3. Number of admissions, winter - Appendix "Bilag til punkt 3 Oversigt_optag_vinter_Aarhus" 4. Oral exams and written on-site exams at Aarhus BSS 4.1. Presentation of subject matter (Bilag 1, punkt 4 Sagsfremstilling) 4.2. Appendix "Bilag 2 punkt 4 - Mundtlige og skriftlige eksamener Aarhus BSS" 5. Evaluation, August courses 2017 (pending) - Appendix will be uploaded as soon as possible 6. Registration for courses - spring 2018 Information about course registration for the Spring semester and cancellations of courses. -Appendix "Bilag punkt 6.1 og Bilag punkt 6.2 om undervisningstilmeldinger" Aarhus BSS Studies Administration Aarhus University Tåsingegade 3 DK-8000 Aarhus C Denmark Tel.: studyservice.bss@au.dk Web: bss.au.dk/en

2 7. Compulsory course activities Continued discussion on compulsory course activities - from meeting 27 th October Page 2/5 8. Exemptions (this item will be discussed behind closed doors) postponed to next meeting 9. General information 8.1. Aarhus BSS Forum for Education: minutes 8.2 Information on student population 1 st of October 2017 Appendix: "Bestand og Produktion pr. 1. oktober 2017" 10. Other business, if any 11. Next meeting MINUTES: 1. Approval of the minutes of the meeting held on Tuesday 24 October 2017, and of today's agenda: Referat og dagsorden blev godkendt. 2. Possible implementation of requirements for math marks Som opfølgning på punkt fra tidligere møde samlede studienævnsformanden (SNF) op på udsendt data vedrørende matematikkarakter i forhold til gennemførelse og frafald. Studienævnet (SN) drøftede konsekvenserne af indførelse af et karakterkrav på 7 i matematik i hhv. kvote 1 og kvote 2. Der blev fremført argumenter om, at der muligvis ville være bedre gennemførelse ved indførelse af matematikkrav, men til gengæld ville færre studerende blive optaget indledningsvist. Ligeledes indføres fra 2020 et generelt krav om et gennemsnit på mindst 7,0 på adgangsgivende uddannelse på alle bacheloruddannelser på Aarhus BSS. Effekten af dette kendes endnu ikke. SN ser det dog som en positiv ting, hvis det via adgangskrav kan signaleres, at matematik er vigtigt på økonomiuddannelsen. SN besluttede ikke at arbejde videre med en model, hvor karakteren 7 i matematik er et krav for at komme ind gennem kvote 1, men hvor der kan lægges vægt på gode karakterer i matematik i forbindelse med adgang via kvote 2. Note: Der er efterfølgende sendt en sagsfremstilling til SN, som diskuteres på næste møde i december. Modellen kan i den foreslåede form godkendes af dekanatet. Såfremt modellen kan godkendes af SN, kan der arbejdes videre med en implementering fra optag Indstillingen vedlægges som bilag.

3 3. Number of admissions, winter Studielederen (SL) bemærkede, at baseret på tallene i bilaget, kan man udlede, at det næsten er 1/5, der optages vinter. Det kan dog ikke aflæses, hvor mange af disse studerende, der reelt er helt nye, og det skal derfor undersøges, hvor højt dette tal er. Der blev optaget 29 i 2016 og 20 i Afdelingen for Studienævnsbetjening og Uddannelseskvalitet (SNUK) laver en undersøgelse af adgangsgrundlaget for de studerende fra vinterstart, hvorefter SN fortsætter drøftelsen af adgang til kandidatuddannelsen om vinteren. Page 3/5 4. Oral exams and written on-site exams at Aarhus BSS På baggrund af skriftlig indstilling fra Prodekanen for uddannelse havde studienævnet en drøftelse af eksamensformater. Studienævnsformanden (SNF) fremlagde baggrunden for overvejelserne omkring en generel modus på 20 minutter for en mundtlig eksamen. Der er generel opbakning i SN til, at mundtlige prøver som udgangspunkt har en varighed af 20 minutter, da det vurderes at være tilstrækkeligt til vurdering af de studerendes præstation. Der kan dog være prøver, hvor mere tid er hensigtsmæssigt. Derfor vil der konkret blive set på varighed ved mundtlige prøver i forbindelse med fremtidige godkendelser af kursusbeskrivelser. Der blev påpeget, at når en reeksamen konverteres fra skriftlig til mundtlig på grund af få tilmeldte, så kan 30 minutter være hensigtsmæssigt omfang, da der ofte tages udgangspunkt i opgaver af den type, der findes i en skriftlig eksamen, og som kræver lidt ekstra tid at gennemlæse. 5. Evaluation, August courses 2017 Der er stadig kun resultat fra 1 augustfag: 4247: International Management, og der er ganske få besvarelser, hvilket er forventeligt, da CUL ikke fik sendt skemaerne ud førend efter fagene var afsluttede. Der mangler stadig materiale fra CUL, og vi vender tilbage til emnet, når der kommer flere resultater. 6. Registration for courses spring 2018 Studienævnet havde forud for mødet fået tilsendt tilmeldingstal for undervisningstilmeldinger for foråret Efterfølgende har SL modtaget reviderede tal efter andet tilmeldingsvindue. På baggrund af tallene fra første tilmeldingsvindue er der 3 fag, der aflyses: 4109 Modelling Problems in Logistics 5340 Accounting Research 5523 The Economics of Pension and Demographics Derudover bliver faget 5335 Economics of Money, Banking and Financial Markets aflyst, fordi underviseren alligevel ikke har mulighed for at udbyde faget til foråret. De studerende, der var berørte af aflysningerne er orienteret, så de kunne vælge om i andet tilmeldingsvindue.

4 Studentermedlemmerne bemærker, at der er store udsving i nogle fag fra år til år. Dette gælder fx Advanced Financial Reporting første gang var der ca. 50, sidste år var der ca. 20, og nu kun 16 tilmeldte. SN bemærker, at det ikke er usædvanligt, at der er variation fra år til år; også uden der sker ændringer i fagets opbygning, underviser o.a. Det kan fx være fordi det samlede fagudbud skifter, så der et år er noget, der er mere interessant end andet. Det pågældende fag får generelt gode evalueringer, men SNF vil gå i dialog med underviser og se på evalueringer, indhold mv. Page 4/5 I forbindelse med drøftelse af tilmeldingstal påpegede SN, at den i kursuskataloget anførte deltagerbegrænsning i 3611 Programming in Quantitative Economics ikke har nogen betydning og ikke anvendes. Den fjernes derfor fra kursusbeskrivelsen. Ift. de andre fag med begrænsning skal det ligeledes overvejes næste gang der gennemgås fagbeskrivelser. Der har ikke været ventelister på fag i lang tid. Studentermedlemmerne fremførte, at Oeconrådet har talt om at stort set alle finance-fagene ligger på det erhvervsøkonomiske område og ikke i Oecon-regi, dvs. de hører ikke under dette studienævn. (Der er 4 fag under Oecon og 6 fag under EØ). Det har været diskuteret, hvorfor studerende skal tilmelde sig merc-finance-fag ved at sende en mail til studieadministrationen i stedet for at tilmelde sig i selvbetjening som ved de øvrige fag. Charlotte Christiansen forklarede, at det sender det et signal om at fagene passer fagligt, men at det ikke praktisk er muligt at sikre, at der ikke er overlap ift. skemalægningen, som man ellers kan med Oecon-fagpakkerne. Der er tilslutning til at det på baggrund af forklaringen fortsætter som nu. 7. Compulsory course activities Drøftelse fortsat fra SN møde den 24. oktober SL fremlagde, at der fortsat ønskes indførelse af forudsætninger for at indstille sig til prøver på 1. semesterfag med henblik på at sikre fagligt fokus. SL vil tage det op med 1. semesterundervisere, for at sikre en hensigtsmæssig fordeling af bundne forudsætninger, der på den ene side sikrer fagligt fokus, men som på den anden side ikke overbelaster de studerende. Derefter vil det igen blive drøftet i SN. En løsning kunne være at øge antal multiple choice-prøver fra 2 til 4, hvoraf kun 2 skal bestås, selvom de studerende skal deltage i alle 4.Det vil være eksamensforberedende for de studerende, da de vil skulle op i det samme til eksamen. Studentermedlemmerne fremfører, at det frygtes, at det vil presse de studerende for meget, hvis de skal have eksamenslignende aktiviteter hver uge. SL bemærkede, at for de aktive studerende vil det ikke være et problem, men at det skal naturligvis koordineres, hvordan forudsætningsaktiviteterne placeres i løbet af studiet. Nogle af forudsætningsprøverne (multiple choice prøverne) vil være på ca. 15 minutter, så omfanget alene vil signalere, at det ikke er en stor arbejdsbelastning.

5 Det blev desuden i forbindelse med drøftelsen af dette punkt anført, at det ikke fremgår tydeligt nok, når der er anbefalede forudsætninger før deltagelse i et fag, f.eks. ved gennemførelse af andre fag tidligere i studieforløbet. Det skal i forarbejdet til fagbeskrivelserne besluttes til hvilke(t) fag, der er anbefalede forudsætninger for andre fag, og hvilke(t) der er relaterende fag. SNF sikrer, at fagkoordinatorerne gøres opmærksomme på det. Page 5/5 8. Exemptions (closed doors) 9. General information Ingen kommentarer fra studienævnet. 10. Other business, if any Der har været en henvendelse vedr. Soc-observatører til Oecon Studienævnet efter Soc-uddannelsen overgår til det Erhvervsøkonomiske Studienævn. Tor Toftgaard Madsen (nuværende næstformand) vil gerne fortsætte som observatør i dette studienævn. Oeconrådet har forespurgt på om undervisningsevalueringer kan gøres offentligt tilgængelige, da resultater kunne være relevante at kende inden tilmelding til fag. Med henvisning til de besluttede procedurer for undervisningsevalueringer på Aarhus BSS blev det forklaret, at undervisningsevalueringerne er et værktøj til kvalitetssikring. Det er fastsat i procedurebeskrivelsen, at alene de aggregerede rapporter og en eventuel studielederredegørelse offentliggøres. Morten Rask (MR) bemærker endvidere, at det netop er studenterstudienævnsrepræsentanternes opgave at sikre, at der netop tages hånd om fag der har dårligt omdømme. Disse repræsentanter skal ligeledes viderebringe til Oeconrådet, at der er taget hånd om evt. problematikker fra studienævnets side. Studentermedlemmerne påpegede desuden en bekymring vedrørende håndtering af dispensationssager fra studerende på Soc-uddannelserne, når disse overgår til nyt studienævn. Det blev fra SNUK s side understreget, at der vil blive sikret en koordinering, så der sker en hensigtsmæssig overgang. 11. Next meeting Næste møde afholdes den 5. december 2017 kl i 2630/K101. Mødeindkaldelsen er udsendt. Alexander Koch, studienævnsformand / Annia Hoffmeyer, studienævnssupport

Charlotte Christiansen, Alexander Koch, Niels Peter Mols, Morten Rask

Charlotte Christiansen, Alexander Koch, Niels Peter Mols, Morten Rask Study Board for Economics and Management Minutes Minutes of the ordinary meeting held on Thursday 8 June 2017 2017 at 8:15 in 2632-L263, Fuglesangs Allé Present, faculty: Charlotte Christiansen, Alexander

Læs mere

Minutes of the ordinary meeting held on Tuesday 24 October 2017 at 9:15 in 2632-L263, Fuglesangs Allé

Minutes of the ordinary meeting held on Tuesday 24 October 2017 at 9:15 in 2632-L263, Fuglesangs Allé Study Board for Economics and Management Minutes Minutes of the ordinary meeting held on Tuesday 24 October 2017 at 9:15 in 2632-L263, Fuglesangs Allé Present, faculty: Alexander Koch, Niels Peter Mols,

Læs mere

Det Økonomiske Studienævn Referat, møde nr. 1. Referat af ordinært møde i Det Økonomiske Studienævn

Det Økonomiske Studienævn Referat, møde nr. 1. Referat af ordinært møde i Det Økonomiske Studienævn Det Økonomiske Studienævn Referat, møde nr. 1 Referat af ordinært møde i Det Økonomiske Studienævn Tid: 22. januar 2018 kl. 9.30-11.00 (frokost fra kl. 11-12) Sted: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygn.

Læs mere

Det Økonomiske Studienævn. Referat af møde i Det Økonomiske Studienævn

Det Økonomiske Studienævn. Referat af møde i Det Økonomiske Studienævn Det Økonomiske Studienævn Referat Referat af møde i Det Økonomiske Studienævn Tid: 5. december 2017 kl. 8.15-9.45 Sted: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygn. 2630/K101 Dagsorden: 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Studienævnet for Økonomi. Referat af møde i Studienævnet for Økonomi. Referat

Studienævnet for Økonomi. Referat af møde i Studienævnet for Økonomi. Referat Studienævnet for Økonomi Referat Referat af møde i Studienævnet for Økonomi Tid: 19. april 2018, kl. 12.30-15.00 Sted: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygn. 2630/K102 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Studienævnet for Økonomi Referat, møde nr. 7. Referat af møde i Studienævnet for Økonomi

Studienævnet for Økonomi Referat, møde nr. 7. Referat af møde i Studienævnet for Økonomi Studienævnet for Økonomi Referat, møde nr. 7 Referat af møde i Studienævnet for Økonomi Tid: 18. juni 2018, kl. 12.30-15.00 Sted: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygn. 2630/K102 Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Studienævnet for Økonomi Referat, møde nr. 6. Referat af møde i Studienævnet for Økonomi

Studienævnet for Økonomi Referat, møde nr. 6. Referat af møde i Studienævnet for Økonomi SCHOOL Studienævnet for Økonomi Referat, møde nr. 6 Referat af møde i Studienævnet for Økonomi Tid: 16. maj 2018, kl. 9.30-12.00 Sted: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygn. 2630/K102 Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Studienævnet for Økonomi Referat, møde nr. 4. Referat af møde i Studienævnet for Økonomi

Studienævnet for Økonomi Referat, møde nr. 4. Referat af møde i Studienævnet for Økonomi Studienævnet for Økonomi Referat, møde nr. 4 Referat af møde i Studienævnet for Økonomi Tid: 22. marts 2018, kl. 12.30-15.00 Sted: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygn. 2632/261 Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 7. september 2017, kl 9.15-12.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 5. marts 2019 kl. 15.00-16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL AARHUS UNIVERSITET Seminar den: 25. april 2018, kl 08.15-15.00 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer Studienævnsformænd

Læs mere

5) Pladser til internationale studerende på Summer University fag Bilag 5.1: Sagsfremstilling øremærkede pladser til internationale studerende

5) Pladser til internationale studerende på Summer University fag Bilag 5.1: Sagsfremstilling øremærkede pladser til internationale studerende Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 7 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 6. november 2018, kl. 10:15-12:00. Sted: 2630 - K101 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 8. december 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Det Erhvervsøkonomiske Kandidatstudienævn Referat af møde nr. 6 i Det Erhvervsøkonomiske Kandidatstudienævn. Tid: Tirsdag d. 1. november 2011 kl. 9.00 til 11.00 Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Studiemiljøundersøgelse

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde.

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 22. maj 2018 kl. 11.00-12.30 Bygning 2630 lokale 102 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi.

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: onsdag den 27. juni 2018, kl. 8:15 til 10:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden o Oversigt

Læs mere

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Manddag den 11. december 2017 kl. 09.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 16. november 2017 kl. 12.30 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Det juridiske Studienævn 19. december 2012

Det juridiske Studienævn 19. december 2012 Referat af 7. møde 2012/2013 i Det juridiske Studienævn torsdag den 1. november 2012 kl. 12.15 i Mødelokale 2.3, Studenterhusfonden. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen,

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 21. februar 2019, kl. 10.15 12 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. november 2017, kl. 9-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 20. juni 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi.

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 11. september 2018, kl. 8:15 til 10:00. Sted: K101 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden o Dispensationspraksis

Læs mere

Referat OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET

Referat OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET Møde den: 5. september 2017 kl. 13.15-15.00 Lok. 1330-126 Møde 7/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Til stede Anne Binderkrantz (AB), Morten Brænder (MB), Lars Skipper (LS), Peter

Læs mere

Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Onsdag den 21. februar 2018, kl. 9.15-11.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede

Læs mere

Referat fra halvdagsseminar d. 3. oktober 2016 er blevet skriftligt godkendt ved rundsending uden kommentarer.

Referat fra halvdagsseminar d. 3. oktober 2016 er blevet skriftligt godkendt ved rundsending uden kommentarer. Referat af ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum mandag den 21. november 2016 kl. 10.15-12.00 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101. Tilstedeværende: Anne Skorkjær Binderkrantz; Charlotte Christiansen, Erik

Læs mere

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af 6. møde i Studienævnet for Erhvervsøkonomi.

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af 6. møde i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af 6. møde i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: fredag den 12. oktober 2018, kl. 8:15-10:00. Sted: 2630 - K101 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra HA-studieleder

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 13.30-16.00 Sted: 8002-2105 Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 9. april

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Tirsdag den 30.januar 2018, kl. 15.30-18 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne

Læs mere

Referat. Oeconrådsmøde, onsdag 8. december 2010 kl

Referat. Oeconrådsmøde, onsdag 8. december 2010 kl Referat Deltagere: Rikke, Lars, Karen Marie, Christoffer, Claus, Ida, Morten, Martin, Karin, Nanette, Kathrine, Camilla, Sif, Allan Deltager ikke: Marie, Morten 1. Godkendelse af dagsorden og referat Ok

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 22.08.2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Hilde Referent: Louise 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 21.06.2016 Referat fra mødet d. 21.06.2016

Læs mere

Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018

Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018 Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 23. februar 2018, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Lektor Malene Kerzel (studieleder

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 15. marts 2017 kl. 10.00 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 2. oktober 2017, kl. 13-14.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: onsdag den 30. november 2016, kl. 14:00 til 16:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Godkendelse

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Studienævnet indledte mødet med at gennemgå de udvalgte kursusbeskrivelser.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Studienævnet indledte mødet med at gennemgå de udvalgte kursusbeskrivelser. Referat fra møde i MBA-studienævnet Tirsdag den 20. september 2018 kl. 13.30-15.00 Bygning 2632 lokale 163 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

3) Procedure for ændring af problemformulering speciale Bilag 3.1: Notat vedr. speciale og procedure for ændring af problemformulering

3) Procedure for ændring af problemformulering speciale Bilag 3.1: Notat vedr. speciale og procedure for ændring af problemformulering Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde 8 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 11. december 2018, kl. 08:15-10:00. Sted: 2630 - K102 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 8. september 2017 kl. 09.00-11.00 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30.

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Sted: 1325 240 (Bartholins Allé) Dagsorden: 1) Meddelelser 2) Årlig status for ITKO 3) Omprøve

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 26. april 2018 kl. 13.00 Sted: Bygn. 1351, lokale 414 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Studenterstudienævnsmedlem Karina Bækby Houborg ønskede at mødet startede med en præsentationsrunde, hvilket studienævnsformanden

Studenterstudienævnsmedlem Karina Bækby Houborg ønskede at mødet startede med en præsentationsrunde, hvilket studienævnsformanden Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 14. maj 2019 kl. 15.00 16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Referat af møde nr. 1 (konstituerende) i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 1 (konstituerende) i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende) i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Mandag den 5. februar 2018 kl. 09.15-11.15 Sted: 8002-2115 Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 29. maj 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 29. maj 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 29. maj 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Fredag den 29. marts 2019 kl. 8.15 Sted: Bygn. 2630, lokale K101

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. marts 2017, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 13. JANUAR 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

2) Forslag til ændringer i optagelseskrav til cand.merc. (bilag vedlagt)

2) Forslag til ændringer i optagelseskrav til cand.merc. (bilag vedlagt) Referat af møde nr. 10 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 8. oktober 2013, kl. 9:00 til 11:00 Sted: K101 Dagsorden 1) Meddelelser (bilag vedlagt) Studienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte

Læs mere

Referat. Møde den: 21. november 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Referat. Møde den: 21. november 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 21. november 2017, kl 9.00-14.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum Referat Tilstede Medlemmer Studienævnsformænd

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 5. oktober 2015

Det juridiske Fagstudienævn 5. oktober 2015 Referat af 7. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2015 kl 13.00-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 147 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Professor Torsten Iversen

Læs mere

Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 24. november 2017 kl. 09.15-11.15 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)

Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 3. oktober 2018, kl. 9.15 11.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den Referat, Oeconrådsmøde, mandag den 27.10 2014 1. Valg af dirigent og referent Mette er dirigent, Ida er referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat er godkendt. Dagsorden er

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af MBA studienævnsmøde den 29. marts 2016 kl i lokale S522, Fuglesangs Alle

Referat af MBA studienævnsmøde den 29. marts 2016 kl i lokale S522, Fuglesangs Alle Referat af MBA studienævnsmøde den 29. marts 2016 kl. 9.00 10.30 i lokale S522, Fuglesangs Alle Til stede: John Parm Ulhøi, Philipp Schröder, Børge Obel Desuden deltog Lene Merete Pedersen og Rita Madsen

Læs mere

Referat. Møde den: 14. juni 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum 2018

Referat. Møde den: 14. juni 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum 2018 OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL AARHUS UNIVERSITET Møde den: 14. juni 2018, kl 08.15-10.30 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum 2018 Referat Tilstedeværende:

Læs mere

Referat fra mødet i MBA-studienævnet Fredag den 13. april 2018 kl Bygning 2630 lokale 102

Referat fra mødet i MBA-studienævnet Fredag den 13. april 2018 kl Bygning 2630 lokale 102 Referat fra mødet i MBA-studienævnet Fredag den 13. april 2018 kl. 14.15-15.45 Bygning 2630 lokale 102 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat 6. september 2018 Emne Møde i Studienævn for Farmaci Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl. 13.00-16.00 sn-farmaci@health.sdu.dk T +4565509236 Sted Inviterede

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab.

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab Studieleder Lisbeth E. Knudsen Institutleder Mette Madsen

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 21. august 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Jan Møller Jensen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Johanne Valbjørn Gydesen (JVG) Jannik Fenger (JF) Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Johanne Valbjørn Gydesen (JVG) Jannik Fenger (JF) Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 5. april 2018, kl. 9.15-11.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 29. marts 2017, kl Fredrik Nielsens Vej 4, Mødelokale 2.3 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 29. marts 2017, kl Fredrik Nielsens Vej 4, Mødelokale 2.3 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET Møde den: 29. marts 2017, kl 8.15-15.00 Fredrik Nielsens Vej 4, Mødelokale 2.3 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 16. februar 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder og formand)

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 29. august 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning 1611, lokale 121b Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Dagsorden Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

Evalueringsrapport for medicinstudiet E2012 og F2013

Evalueringsrapport for medicinstudiet E2012 og F2013 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for medicin EVALUERINGSRAPPORT 7. OKTOBER 2013 Vedr.: Rapport ved Evalueringsrapport

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 6. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 6. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 6. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Tirsdag den 28. august kl. 10.15 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde d. 11. september kl. 18:15

Referat: Oeconrådsmøde d. 11. september kl. 18:15 Referat: Oeconrådsmøde d. 11. september kl. 18:15 3. Nyt fra formandskabet: - Kaffehygge brug gerne kontoret og bryg kaffe! - Næste år - Generalforsamling slutnovember for OR - Socialt arrangement - I

Læs mere

Referat. Møde den: 17. maj 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Referat. Møde den: 17. maj 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL AARHUS UNIVERSITET Møde den: 17. maj 2017, kl 8.15-10.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Referat Tilstede: Medlemmer

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 24. april 2018, kl. 10:15 til 12:00. Sted: K102.

Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 24. april 2018, kl. 10:15 til 12:00. Sted: K102. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 24. april 2018, kl. 10:15 til 12:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Datapakker til 1-årig

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. september 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. september 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. september 2017, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn Tid: 24. maj 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn Tid: 24. maj 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 24. maj 2018, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Malene Kerzel, studieleder og

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 5. december 2017, kl. 10:15 til 12:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Indstilling

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2016, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Det juridiske fagstudienævn 14. oktober 2013

Det juridiske fagstudienævn 14. oktober 2013 Referat af 7. møde 2013/2014 i Det juridiske fagstudienævn mandag den 7. oktober kl. 14.15 i mødelokale 247 i bygning 1410: Til stede: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen (formand), studieleder

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 1. september 2017 kl. 12.30 Sted: Bygn. 1351, lokale 414 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Tirsdag den 25. september kl. 09.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 16. marts 2015 kl. 11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Fagstudienævnet

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Mandag den 17. december 2018 kl. 10.30-12.00 Bygning 2631 lokale K104 Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Referat. Møde den: 3. oktober 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Referat. Møde den: 3. oktober 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 3. oktober 2017, kl 8.15-11.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Referat Tilstede Medlemmer

Læs mere

Medlemmerne af studienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 1 i studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af studienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 1 i studienævnet for Psykologi Medlemmerne af studienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 1 i studienævnet for Psykologi Tid: Tirsdag den 19. februar kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere