Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn Tid: 24. maj 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn Tid: 24. maj 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147"

Transkript

1 Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 24. maj 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Malene Kerzel, studieleder og formand (MK), professor Dennis Ramsdahl Jensen, studieleder (DRJ), professor Helle Bødker Madsen (HBM) (punkt 1-3), professor Claus Rohde (CR), professor Valdemar Smith (VS), studerende Kristine Louise Rude Olesen, næstformand (KLRO), studerende Camilla Rosenkrantz Skovborg, næstformand (CRS), studerende Anders Krojgaard Lund (AKL), studerende Marie Dall (MD), studerende Asger Meller Gram-Hansen (AMGH), studerende Frederikke Oklund Kofoed (FOK) Dato: 18. juni 2018 Side 1/6 Ikke til stede Professor Hanne Søndergaard Birkmose, studieleder (HSB) Desuden deltog Studienævnssupporter Ida Ravn Eriksen (referent), studienævnssupporter Janne Højris Olesen, sagsbehandler Merete Nyfeldt (punkt 3), institutsekretær Stine Koudal Fisker, institutsekretær Line Bang Petersen Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra 4. møde Ansøgninger, dispensationer og klager 4. Gennemgang af datapakke til årlig status på Master i skat 5. Baggrund for udmeldelse af jurastudiet 6. Ændring af studieordning for HA(jur.) 7. Opdatering af kursusbeskrivelse for Strafferet og straffeproces E18 8. Meddelelser 9. Eventuelt Uddannelseskvalitet og Studienævnsbetjening Aarhus BSS Tåsingegade 3, bygn Aarhus C

2 Ad 1. Godkendelse af dagsorden MK oplyste, at punkt 6 om studieordningsændringer på HA(jur.) udsættes til næste studienævnsmøde i juni 2018, da HSB har meldt afbud til det aktuelle møde. Side 2/6 Den reviderede dagsorden blev godkendt af studienævnet. Ad 2. Godkendelse af referat fra 4. møde 2018 Referatet fra 4. møde den 24. april 2018 blev godkendt uden kommentarer. Ad 3. Ansøgninger, dispensationer og klager Punktet blev behandlet for lukkede døre. Ad 4. Gennemgang af datapakke til årlig status på Master i skat I forbindelse med kvalitetssikring af uddannelserne på Aarhus BSS har prodekanen indkaldt til årligt statusmøde på Masteruddannelsen i skat den 25. juni Studienævnet havde som bilag fået fremsendt sagsfremstilling, datapakke samt en sammenligning af indikatorer i 2017 og Studienævnet skal forud for statusmødet gennemgå datarapporten med særligt fokus på uddannelsen som helhed, forskningsdækning og arbejdsmarkedsrelevans. DRJ indledte punktet med at opsummere datapakkens resultater, der overordnet ser pæne ud med primært grønne indikatorer. De gule indikatorer vil blive gennemgået særskilt nedenfor. Indikator 5a forskningsbasering, VIP/DVIP-ratio Denne indikator går i grøn med en VIP/DVIP-ratio på 5,02, hvilket er en forbedring fra sidste år. Indikatoren vil dog variere over tid afhængig af den givne fagpakke, da der er stor forskel i VIP-dækningen på de forskellige fag. DRJ nævnte, at der netop på en masteruddannelse er behov for et større antal praktikere blandt underviserne, og dette behov vil blive drøftet med prodekanen på statusmødet. Studienævnet drøftede i forlængelse heraf kort modsætningen mellem intern, forskningsbaseret og ekstern, praksisnær undervisning, samt betydningen for kvalitet i uddannelsen. Indikator 6a og 6b arbejdsmarkedsrelevans Begge indikatorer går i gul med henholdsvis 82 % (relevans for eget arbejde) og 74 % (praksiserfaring bringes i spil). Særligt indikator 6a ligger dog umiddelbart under grænseværdien, hvorfor DRJ ikke ser grund til bekymring i denne sammenhæng. Det bemærkes yderligere, at tallene svarer til resultaterne på MBA.

3 DRJ oplyste, at studerende, der følger den fulde masteruddannelsen, skal tage en række almene fag, der ikke nødvendigvis har direkte relevans for deres specifikke arbejde, hvilket giver udslag i disse indikatorer. CR supplerede, at det i mange tilfælde er arbejdsgiverbestemt fra SKAT, hvilke fag de studerende skal tage og bestå, hvorfor det er vanskeligt at opnå en højere score på denne indikator. Yderligere er der tale om små hold, hvorfor blot få utilfredse studerende vil give stort udslag i resultaterne. Disse forhold vil blive italesat på statusmødet med prodekanen. Side 3/6 Der var ikke yderligere kommentarer til datapakkerne fra studienævnet. Ad 5. Baggrund for udmeldelse af jurastudiet På baggrund af en henvendelse fra de studerende, har MK indhentet oplysninger om baggrund for de studerendes udmeldelse af jurastudiet samt om antallet af studerende med sygemeldinger og orlov. Datasættet indeholder personfølsomme oplysninger, hvorfor det ikke kan deles på skrift. På baggrund af data om studerende optaget i henholdsvis 2014, 2015 og 2016 oplyste MK, at i alt 11 studerende er udmeldt fra bacheloruddannelsen. Heraf 2 på grund af tre brugte prøveforsøg og 9 på grund af førsteårsprøven. På de samme årgange af kandidatuddannelsen er i alt 5 studerende udmeldt på grund af tre brugte prøveforsøg primært i forbindelse med de obligatoriske skriftlige fag. Af en population på ca studerende er ovenstående tal på ingen måde alarmerende, særligt da størstedelen af de udmeldte studerende er på deres første år af studiet. For så vidt angår sygemeldinger har det ikke været muligt af udtrække særskilt data, der giver de oplysninger om stressrelaterede problemer, som studenterrepræsentanterne er interesserede i. Dog oplyses det, at der pt. kun er 4 studerende på reel orlov fra studiet, og MK forklarede dette med, at langt de fleste studerende, der har behov herfor, søger om dispensation til forlængelse af deres maksimale studietid i stedet. Disse dispensationer gives altid på baggrund af en konkret vurdering samt dokumenterede usædvanlige forhold. Ad 6. Ændring af studieordning for HA(jur.) Punktet er udsat til studienævnsmødet den 18. juni Ad 7. Opdatering af kursusbeskrivelse for Strafferet og straffeproces E18 Som bilag til punktet havde studienævnet fået tilsendt rettelser til kursusbeskrivelsen for Strafferet og straffeproces samt en opdateret pensumliste.

4 MK oplyste, at strafferetsgruppen ønsker at inddrage emnerne kriminologi og straffuldbyrdelsesret i undervisningen, således at gennemgangen af det strafferetlige fagområde bliver mere komplet. Da de studerende har mulighed for at skrive bachelorprojekt inden de to emner, er der yderligere behov for at inddrage disse i undervisningen Side 4/6 Ændringerne vil betyde en mindre pensumudvidelse, og der vil blive afsat ca. 6 af fagets i alt 70 undervisningstimer til gennemgangen. MK argumenterede, at der er gode faglige grunde til at inddrage emnet trods pensumforøgelsen, og hun oplyste videre, at der ikke tilføres ekstra timer til faget eller reduceres i det eksisterende pensum. Et af de nye punkter på pensumlisten er 15 siders uddrag fra en bog, og det forventes ikke, at de studerende skal købe hele bogen. Dette vil blive oplyst Juridisk Bogformidling. CR kommenterede, at da der ikke oplyses timetal for andre strafferetlige emner, bør det ikke skrives i kursusbeskrivelsen, at der er 6 timer afsat til kriminologi og straffuldbyrdelsesret. MK var enig i dette, og det vil blive foreslået fagansvarlig at fjerne oplysningen fra kursuskataloget, således at der gives mere fleksibilitet i undervisningen. AMGH udtrykte tilfredshed med ændringen, da studerende, der skriver bachelorprojekt inden for emnet, har haft vanskeligheder. MD supplerede, at det bør italesættes i undervisningen, at der kan skrives bachelorprojekt på området. Studienævnet godkendte ændringerne til Strafferet og straffeproces, der vil træde i kraft fra efterårssemesteret Ad 8. Meddelelser MK orienterede om nedenstående: 8.1. Afleveringstidspunkt for øvelsesopgaver 6. semester MK har fulgt op på punktet fra de forrige studienævnsmøder, og det er blevet besluttet i faggruppen, at det for nuværende ikke er muligt at ændre på afleveringstidspunktet for øvelsesopgaverne i Udvidet formueret. De praktiske forhold vedrørende fordeling og udsendelse af opgaverne på instituttet betyder, at der ikke kan afleveres senere end kl. 12. AMGH spurgte til mulighederne for elektronisk aflevering af øvelsesopgaverne, og CRS tilføjede, at der i Familie- og arveret har været forsøg med at aflevere øvelsesopgaver pr. mail. MK svarede, at der også er et hensyn at tage til opgaveretterne, og at der ikke pt. er de ønskede digitale løsninger til rådighed. I Blackboard er de studerende tilmeldt forelæsningerne i én stor gruppe, hvilket besværliggør fordeling til censorer, og Wiseflow er ikke opsat til aflevering af øvelsesopgaver.

5 MK bekræftede, at der på sigt skal findes en digital løsning for aflevering af øvelsesopgaver, og DRJ foreslog at inddrage CUL i processen, og understregede samtidig, at hensynet til opgaveretterne fortsat skal tages med i instituttets overvejelser. Side 5/6 CR oplyste afslutningsvist, at planlægningen af øvelsesopgaver færdiggøres før selve undervisningsplanlægningen. Afleveringstidspunkterne er fastsat ud fra ønsket om at give de studerende mest muligt tid, hvorfor det er svært at få den overordnede plan til at gå op. Ad 9. Eventuelt Nedenstående punkter blev behandlet under eventuelt: 9.1. Frister for offentliggørelse af eksamenskarakterer MD spurgte til fristerne for offentliggørelse af eksamenskarakterer, samt hvorledes disse frister håndhæves. Institutsekretærerne oplyste, at fristen på 4 uger registreres i Wiseflow, og at der lukkes ned for indtastning af karakterer efter denne frist. Der ses generelt få problemer med at overholdelse af fristen. CR supplerede, at der på Udvidet formueret 1 og 2 er givet dispensation fra studielederen til en udvidet frist, da antallet og omfanget af eksamensopgaverne er særligt stort. Denne forlængede frist er synlig for de studerende i Wiseflow fra eksamens start, og de studerende er således orienteret på forhånd Information på studieportalen Det blev fra studenterside påpeget, at siden om tilmelding til kandidatfag på juras studieportal, ikke er opdateret med oplysninger om kriterier for fordeling af pladser i en eventuel 2. og 3. runde. Ligeledes har fagene med ledige pladser i 2. og 3. runde kun været tilgængelige for de studerende i stads og ikke på studieportalen. MK svarede, at kriterierne for fordeling af pladser er ens, uanset hvilken runde det er tale om. Informationen vil blive specificeret på studieportalen. Yderligere skal de studerende tilmelde sig fag via stads, hvorfor det ikke vurderes at været et problem med oversigten over derinde. AMGH opfordrede de studerende til at benytte den personaliserede studieportal på mitstudie.au.dk, hvor alle praktiske oplysninger om studiet et samlet ét sted, og MK supplerede, at der fortsat skal oplyse bredt om dette til samtlige studerende allerede fra rusugen. MD spurgte afslutningsvis til de obligationsretlige valgfag på 5. semester, hvor enkelte studerende ikke har følt sig tilstrækkeligt orienteret om eksamen. MK henviste i dette tilfælde til oplysningerne på studieportalen og i kursuskataloget.

6 9.3. Planlægning af fagtilmeldingsvinduer Både 2. og 3. tilmeldingsrunde på kandidatuddannelserne er i år forløbet over weekender eller helligdage, og de studerende gjorde opmærksom på, at dette er et problem i forhold til at komme i kontakt med undervisere. MK tilkendegav, at de to tilmeldingsrunder har ramt skævt i forhold til weekender og helligdage i år. Datoerne er dog de samme fra år til år, således at de studerende har lettere ved at huske dem. Side 6/ Aflysning af kursusfag i august 2018 Faget Dansk og international sportsret er blevet aflyst efter 2. tilmeldingsrunde, og der er stor utilfredshed hermed fra de studerende. De har været tilmeldt siden november 2017, og regnede derfor med at skulle tage faget i august måned. MK forklarede, at der skal være minimum 18 studerende tilmeldt, før et fag kan blive afviklet. Der har siden november været for få tilmeldte, og da der ikke kom flere studerende på i forbindelse med den nyligt overståede tilmeldingsrunde, har instituttet set sig nødsaget til at aflyse faget. Der er forskel på de studerendes tilmelding i selvbetjeningen og tildeling af en endelig plads, og det vil blive noteret i fagbeskrivelsen, at der gør sig særlige forhold gældende for august-fag, der tilmeldes i november Adgang til læsepladser MD oplyste, at der stadig er mangel på læsepladser, mens mange specialepladser står tomme. MK opfordrede de studerende til at kontakte prodekanen, der er ansvarlig for løbende at vurdere, om fordelingen af læsepladser skal ændres. Mødet sluttede kl Studieleder Malene Kerzel /Ida Ravn Eriksen, referent

Referat af 4. møde i Juridisk Studienævn 2018

Referat af 4. møde i Juridisk Studienævn 2018 Referat af 4. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 24. april 2018, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Lektor Malene Kerzel (studieleder og

Læs mere

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 30. januar 2018, kl. 12.30-13 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Dato: 23. februar 2018 Til stede

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. marts 2017, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 3. møde i Juridisk Studienævn Tid: 19. marts 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Juridisk Studienævn Tid: 19. marts 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 19. marts 2018, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Juridisk Studienævn Dato: 24. april 2018 Til stede Lektor Malene Kerzel (studieleder

Læs mere

Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018

Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018 Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 23. februar 2018, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Lektor Malene Kerzel (studieleder

Læs mere

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. november 2017, kl. 9-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 2. oktober 2017, kl. 13-14.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2016, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 8. december 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 19. maj 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2019

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2019 Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2019 Tid: 25. juni 2019, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Malene Kerzel (studieleder og formand); lektor Carsten

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. september 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. september 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. september 2017, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 29. maj 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 29. maj 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 29. maj 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 9. september 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 9. september 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 9. september 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. april 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. april 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. april 2017, kl. 9.15-11.15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk

Læs mere

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 14. marts 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 14. marts 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 14. marts 2016, kl. 10-11.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 21. februar 2019, kl. 10.15 12 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 16. februar 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder og formand)

Læs mere

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde.

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 22. maj 2018 kl. 11.00-12.30 Bygning 2630 lokale 102 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 28. januar 2016, kl. 11-13 Sted: Juridisk Institut lokale 147, bygning 1410 Det Juridiske Fagsstudienævn Til stede: Professor Per Andersen (studieleder

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015 Referat af 4. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 13. maj 2015 kl 13.15-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 247 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Lektor Hanne Søndergaard Birkmose

Læs mere

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Tirsdag den 30.januar 2018, kl. 15.30-18 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne

Læs mere

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 7. december 2015 kl Sted: Juridisk Institut - bygning 1410, lokale 147

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 7. december 2015 kl Sted: Juridisk Institut - bygning 1410, lokale 147 Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 7. december 2015 kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut - bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede: Professor Per Andersen (studieleder

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 27. januar 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 27. januar 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 27. januar 2017, kl. 13-14 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Johanne Valbjørn Gydesen (JVG) Jannik Fenger (JF) Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Johanne Valbjørn Gydesen (JVG) Jannik Fenger (JF) Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 5. april 2018, kl. 9.15-11.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Onsdag den 21. februar 2018, kl. 9.15-11.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede

Læs mere

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 13. december 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 13. december 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 13. december 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 5. oktober 2015

Det juridiske Fagstudienævn 5. oktober 2015 Referat af 7. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2015 kl 13.00-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 147 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Professor Torsten Iversen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30.

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Sted: 1325 240 (Bartholins Allé) Dagsorden: 1) Meddelelser 2) Årlig status for ITKO 3) Omprøve

Læs mere

Referat af 8. møde i Juridisk Studienævn 2018

Referat af 8. møde i Juridisk Studienævn 2018 Referat af 8. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 8. oktober 2018, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Juridisk Studienævn Til stede Professor Malene Kerzel (studieleder og formand)

Læs mere

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013 Referat af 3. møde 2013/2014 i Det juridiske Studienævn fredag den 3. maj kl. 10.15 i mødelokale 247 i bygning 1410. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor, studieleder for jura Anne-Dorte Bruun

Læs mere

Endvidere deltog Ida Ravn Eriksen (referent), Susanne Vang, Anette Bech-Larsen, russekretærer Mikkel Dupont og Jakob Schmidt (punkt 5)

Endvidere deltog Ida Ravn Eriksen (referent), Susanne Vang, Anette Bech-Larsen, russekretærer Mikkel Dupont og Jakob Schmidt (punkt 5) Møde 5/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 16. maj 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Referat af møde nr. 7 i Det Juridiske Fagstudienævn, mandag den 22. september 2014

Referat af møde nr. 7 i Det Juridiske Fagstudienævn, mandag den 22. september 2014 Referat af møde nr. 7 i Det Juridiske Fagstudienævn, mandag den 22. september 2014 Til stede: Per Andersen (formand), Hanne Søndergaard Birkmose (studieleder), Torsten Iversen, Pernille Wegener Jessen,

Læs mere

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 20. juni 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)

Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 3. oktober 2018, kl. 9.15 11.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Johanne Valbjørn Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)

Johanne Valbjørn Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Møde 9/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 8. november 2018, kl. 9.15 11.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 124 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 28. februar 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 28. februar 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 28. februar 2017, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3).

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3). Referat af møde i masterstudienævn fredag den 4. december kl. 10.00-12.00 Til stede: Dennis Ramsdahl, Winni Johansen, Michael Nørager Fraværende: Torsten Kolind Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah

Læs mere

Det juridiske fagstudienævn 14. november 2013

Det juridiske fagstudienævn 14. november 2013 Referat af 8. møde 2013/2014 i Det juridiske fagstudienævn onsdag den 6. november kl. 10.00 i mødelokale 247 i bygning 1410: Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen (formand),

Læs mere

Møde 7/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)

Møde 7/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Møde 7/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 4. september 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 124 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 16. november 2017 kl. 12.30 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Referat. Møde 11/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tid: Torsdag den 8. december 2017 Sted: Lokale 126, bygning 1330

Referat. Møde 11/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tid: Torsdag den 8. december 2017 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Møde 11/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Torsdag den 8. december 2017 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Samfundsfag og Statskundskab Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Møde 3/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 3/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 3/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 14. marts 2019, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 11/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 11/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 11/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 30. januar 2019, kl. 16-18 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Det juridiske Studienævn 19. december 2012

Det juridiske Studienævn 19. december 2012 Referat af 7. møde 2012/2013 i Det juridiske Studienævn torsdag den 1. november 2012 kl. 12.15 i Mødelokale 2.3, Studenterhusfonden. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen,

Læs mere

Studenterstudienævnsmedlem Karina Bækby Houborg ønskede at mødet startede med en præsentationsrunde, hvilket studienævnsformanden

Studenterstudienævnsmedlem Karina Bækby Houborg ønskede at mødet startede med en præsentationsrunde, hvilket studienævnsformanden Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 14. maj 2019 kl. 15.00 16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 13.30-16.00 Sted: 8002-2105 Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 9. april

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 2. december 2015 kl. 10.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 20 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 6. maj 2014 kl.11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 5. marts 2019 kl. 15.00-16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 4. september 2015

Det juridiske Fagstudienævn 4. september 2015 Referat af 6. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 4. september 2015 kl 10.00-12.00 Sted: Bygning 1410, lokale 247 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Lektor Hanne Søndergaard

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 7. april 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Det juridiske fagstudienævn 14. oktober 2013

Det juridiske fagstudienævn 14. oktober 2013 Referat af 7. møde 2013/2014 i Det juridiske fagstudienævn mandag den 7. oktober kl. 14.15 i mødelokale 247 i bygning 1410: Til stede: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen (formand), studieleder

Læs mere

Referat af møde i. Studienævn for Jura den 28. august 2008

Referat af møde i. Studienævn for Jura den 28. august 2008 Referat af møde i STUDIENÆVN FOR JURA 2. september 2008 Studienævn for Jura den 28. august 2008 Tilstede: Nina Dietz Legind, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Per Nilsén, Kent Raun Moritzen, Regitze

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Mandag den 27. august 2018 kl. 9.00 Sted: Bygn. 2630, lokale

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 26. april 2018 kl. 13.00 Sted: Bygn. 1351, lokale 414 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 8. september 2017 kl. 09.00-11.00 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 7. maj 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Manddag den 11. december 2017 kl. 09.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Dagsorden Meddelelser Studiestartsprøve på HA

Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Dagsorden Meddelelser Studiestartsprøve på HA Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Mandag den 14. december 2015, kl. 12:30 til 14:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Studienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte Bak Svendsen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1.

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 4. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 4. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 4. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: mandag den 28. maj 2018 kl. 09.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Orientering

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 19. maj 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 16. marts 2015 kl. 11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Fagstudienævnet

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Møde 10/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 10/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 10/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 10. december 2018, kl. 9.15 11.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: onsdag den 30. november 2016, kl. 14:00 til 16:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Godkendelse

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Fredag den 15. april 2016, kl. 10:00 til 11:30. Sted: K101 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Godkendelse

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 1. oktober 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Marie

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Studienævnet indledte mødet med at gennemgå de udvalgte kursusbeskrivelser.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Studienævnet indledte mødet med at gennemgå de udvalgte kursusbeskrivelser. Referat fra møde i MBA-studienævnet Tirsdag den 20. september 2018 kl. 13.30-15.00 Bygning 2632 lokale 163 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Mandag den 5. december 2016 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 24. november 2017 kl. 09.15-11.15 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 18. april 2016 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 5. oktober 2017 kl. 09.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 22. april 2015 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Martin Storgaard

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 20. maj 2015 kl.: 10:00-13:00 i lokale 1.02, NJV 6A Tilstede: Lars Bo Langsted, Carsten Munk Hansen, Sten Bønsing, Ulla

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Fredag den 29. marts 2019 kl. 8.15 Sted: Bygn. 2630, lokale K101

Læs mere

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Møde den: 28. maj 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Deltagere studerende:

Læs mere

Referat af det konstituerende møde i områdestudienævnet Tirsdag den 18. februar kl , lokale 021/023, Bygn

Referat af det konstituerende møde i områdestudienævnet Tirsdag den 18. februar kl , lokale 021/023, Bygn Referat af det konstituerende møde i områdestudienævnet Tirsdag den 18. februar kl. 14.00-16.00, lokale 021/023, Bygn. 1431 Til stede: Gitte Sommer Harrits, Charlotte Christiansen, Helle Spindler, Kirsten

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 6. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 6. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 6. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Tirsdag den 28. august kl. 10.15 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Mandag den 4. juni 2018 kl. 13.00 Sted: Bygn. 2630, lokale K102

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 5 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 5 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 5 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 12. september 2017 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1481,

Læs mere