Der blev yderligere indstillet 3 nye dommer til dommerpanelet for avlsgodkendelse af Broholmeren: Annette Bystrup, Birgit Seloy og Marianne Baden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der blev yderligere indstillet 3 nye dommer til dommerpanelet for avlsgodkendelse af Broholmeren: Annette Bystrup, Birgit Seloy og Marianne Baden."

Transkript

1 Generalforsamling d. 22. april 2018 Formandens beretning Indledning Ole Staunskjær, æresmedlem i Broholmerselskabet samt broholmer- og allrounddommer og tidligere mangeårigt bestyrelsesmedlem i Dansk Kennel Klub gik bort i efteråret Sammen med Jytte Weiss var Ole Staunskjær en nøgleperson for Broholmerens rekonstruktion op gennem 70 erne og 80'erne. Ære være hans minde. DKK Som det blev annonceret ved sidste års generalforsamling, lykkes det den tidligere bestyrelse at få nedsat et ad hoc udvalg under DKK med særlig fokus på Broholmeren. Udvalget blev efter indstilling fra bestyrelsen nedsat med følgende medlemmer: Formandskabet i Broholmerselskabet, Dommer Bo Lasthein Andersen, Dyrlæge Birgitte Schjøth, bestyrelsesmedlem Kim Vigsø Nielsen (DKK) og tovholder Ulla Hansen (DKK). Udvalget fik til opgave at få vendt Broholmerens nuværende restriktioner og avlsanbefalinger med det formål at sikre de optimale vilkår for racen fremadrettet. Den langsigtet plan for Broholmeren skal tage udgangspunkt i den før omtalte RAS som skal være med til at kortlægge de helt præcise fokusområder for racen. På den korte bane blev det besluttet at etablere en dommer-dag (videreuddannelse) for de af dommerne som er særlig udvalgt til at avlsgodkende ved en DKK-udstilling. Videreuddannelsen havde som formål at bibringe avlsgodkendende dommere en mere fælles linje, der tager afsæt i FCI standarden for Broholmeren. Bo Lasthein Andersen stod for undervisningen, som gav anledning til god og konstruktiv dialog hele vejen rundt. Der var naturligvis også indkaldt hunde, så undervisningen fik et hands-on element til nemmere at fokusere på de områder som kan være besværlige at dømme. Dagen var en succes, så det blev besluttet at etablere samme forløb for alle andre gruppe 2 dommere på et senere tidspunkt i Der blev yderligere indstillet 3 nye dommer til dommerpanelet for avlsgodkendelse af Broholmeren: Annette Bystrup, Birgit Seloy og Marianne Baden. Sidst på året blev Bo Lasthein Andersen udpeget som ny formand for Udvalget for Nationale og Glemte Racer. Det betyder at Broholmeren nu er særlig repræsenteret i to udvalg.

2 Ny avlsrestriktion i 2018 Efter 2015 har Broholmeren skulle bedømmes på en DKK-udstilling for at kunne blive avlsgodkendt. For udstillere og dommere, har der længe været et ønske at give hunden den bedømmelse som hunden fortjente, uden at skulle bekymre sig om at avlsgodkende, i dommerens øjne, en alt for ung hund. Man har i DKK, lyttet til vores bekymring og ændret præmieringskravet så det fremover lyder at begge forældredyr skal, før en parring, være præmieret efter den er fyldt 24 måneder, på en FCI/DKK anerkendt udstilling med mindst Very Good, af en dommer fra et panel særligt udvalgt af DKK. Kravene om kendt HD-status og gennemført mentalbeskrivelse er naturligvis også stadig gældende. Eksteriørbeskrivelsen, ny avlsanbefaling Det har længe været medlemmernes og dermed også bestyrelsens ønske, at få genindført eksteriørbeskrivelsen - i en eller anden form. At genindføre eksteriørbeskrivelsen som restriktion var ikke en mulighed, da Broholmeren allerede har som krav at blive bedømt på en udstilling og derigennem modtage sin avlsgodkendelse. Eksteriørbeskrivelsen er i første omgang blevet genindført på frivillig basis. For at gøre tilgangen til eksteriør så nemt som overhovedet muligt, foreligger der ingen kriterier for at modtage beskrivelsen den kan ikke fejles. Genindførelsen af eksteriørbeskrivelsen er et unikt redskab i forhold til bedst muligt at kunne matche hunde i forbindelse med avl. Alle beskrivelser samles i Broholmerselskabets database og er tilgængelig på hjemmeside, så de aktivt kan bruges i planlægningen af vores vigtige avlsarbejde. Der blev i årets løb afholdt to eksteriørbeskrivelser, en øst og vest for Storebælt. I første omgang blev de hunde som allerede var avlsgodkendt og som havde en forestående parring prioritet først. Da der stadig var ledige pladser, fik alle mulighed for at komme og deltage, gennem først til mølle-princippet. Der blev i alt beskrevet 43 hunde. Nye avlsanbefalinger = Stambog Plus Sammen med genindførelsen af eksteriør, har Broholmerselskabet i samarbejde med DKK, fået mulighed for at tilbyde en stambog-plus. Foruden deltagelse ved eksteriør har vi også valgt at sætte fokus på HD indekset, som en del af de nye og fælles anbefalinger. Det samlede HD-indeks ved en parring, er endnu et vigtigt avlsredskab som giver opdrætter og hvalpekøber en større sikkerhed for HD-sundheden i de linjer der er anvendt i parringen. Det er Broholmerselskabets og DKKs anbefaling, at det samlede HD-indeks for begge avlspartnere, skal være minimum 200 inden parring. Stambog plus er på papiret, en forbedring over basisstambogen, da den signaler en række anbefalinger, vi som Broholmerselskabet og DKK støtter op omkring. At DKK nu står bag disse anbefalinger, betyder at vi er endeligt har fået etableret et tillidsbaseret samarbejde. Det er forsat vigtigt at vi forsætter med at HD fotograferer, ellers mister vi vores indeks.

3 Bestyrelsen Endnu en ny bestyrelse kunne se dagens lys efter at 3 nye medlemmer blev meldt ind i bestyrelsen. Der gik desværre der ikke lang tid før vi måtte tage afsked med Rene Gullich og Rikke Wulf-Andersen. Kort tid efter valgte Kia Sparvath også at forlade bestyrelsen. Pia Kjærskov tilbød sin hjælp og trådte ind i bestyrelsen pr. 1. september. Bestyrelsen talte herefter 7 medlemmer og ingen suppleanter. Bestyrelsen har primært holdt fysiske møder. Alene ud fra den betragtning, at det var lettere at få drøftet emner grundigt og fuldstændig, når man fysisk var samlet. Bestyrelsen satte sig tidligt for at lave en prioritering af de opgaver som bestyrelsen, med opbakning fra generalforsamlingen, kunne se var realistisk at få løst de kommende to år. Denne prioritering er senere blevet justeret et par gange, da nye muligheder, så f.eks. eksteriørbeskrivelsen kom på plads. Der var også områder som bestyrelsen godt selv kunne tænke sig at arbejde med, f.eks. mere medlemsinddragelse og styrkelse af vores brand, som har givet os et nyt logo og slogan. En stor del af bestyrelsens tid er bundet op omkring opgaver som er obligatoriske i forhold til selve driften af Broholmerselskabet. Bestyrelsen har det overordnet ansvar, men det ansvar må kunne uddelegeres til mindre udvalg som selvstændigt kan håndtere opgaven og dermed aflaste bestyrelsen i dens daglige arbejde. Som en konsekvens heraf, har bestyrelsen har ikke altid været enige og fundet det nødvendigt at tage et nyt instrument i brug - afstemning om beslutningerne. Tidligere bestyrelsesbeslutninger, såsom handlingsplanen har været et flittigt samtaleemne der har tilmed været fremsendt ønske om at forkaste handlingsplanen, trods det at planen allerede var besluttet. Efter det blev meldt ud af næstformanden, har valgt at stille op til dette års formandsvalg, samtidig med den siddende formand genopstiller, har bestyrelsen mere eller mindre mistet fokus på en af flere af vores kerneopgaver.

4 Medlemsmøder Sidste år besluttede bestyrelsen at gennemføre dette års medlemsmøder, uanset antal tilmeldinger. Derfor var det en ekstra fornøjelse at kunne åbne dørene for et stort fremmøde såvel øst og som vest for Storebælt. Programmet til begge medlemsmøder bød på et nyt initiativ, her havde bestyrelsen valgt at invitere Christian Hembo fra Magtor til et foredrag om store hunde, med fokus på vækst og sundhed. Bestyrelsen modtog efterfølgende mange positive tilbagemeldinger på foredraget. Der blev også tid til at gennemgå de nye avlsrestriktioner og anbefalinger (stambog plus), oplæg til hvorvidt vi stadig skal beholde vores certifikater og bestyrelsens forslag til nye vedtægter. Der er efter medlemsmøderne, indsendt flere forslag til vedtægtsændringer. Medlemsudvikling Det ser ud til at være lykkes med at vende det nedadgående medlemstal som har præget Broholmerselskabet siden ændringen af Broholmerens avlsvilkår fra 2014 til Ét af virkemidlerne har været det ét års gratis medlemskab som opdrætter har mulighed for at give sine hvalpekøbere - dette initiativ ser ud til at have givet pote. Udgangen af 2014: 621 medlemmer Udgangen af 2015: 548 medlemmer Udgangen af 2016: 570 medlemmer Udgangen af 2017: 655 medlemmer Ud af de personer som fik gratis medlemskab af selskabet i 2017 har 51,3 % af dem i skrivende stund fornyet deres medlemskab. Hvis vi kun ser på danske medlemmer, er det 59,55%. Morten Dam Lukoschewitz har gennem flere år stået i spidsen for at styre Broholmerselskabets finanser og medlemmer dette er gjort ved altid at have respekt for detaljerne. En stor tak til Morten. Samtykke I forbindelse med den nye EU-dataforordning, som der træder i kraft med udgangen af maj 2018, har bestyrelsen kontaktet nuværende og tidligere medlemmer med henblik på at få et skriftligt samtykke. Dette samtykke skal sikre vi forsat må oplyse navn og kontaktoplysninger på opdrættere af og ejerne til de hunde, der fremgår af avlshundelisten. Såfremt vi ikke har et skriftligt samtykke, kan vi ikke fremadrettet oplyse disse kontaktoplysninger på hjemmesiden. Der har været positiv respons på udsendelsen tak til SAM for at hjælpe med at håndtere denne opgave.

5 Skuer og udstillinger Den traditionsrige udstilling på Nyvang er rykket til Roskilde, nærmere bestemt pladsen foran Vikingeskibsmuseet. Foruden den smukke udsigt til Roskilde fjord, byder lokaliteten på rigtig gode forhold for udstillingsgæsterne og PR-muligheder for Broholmeren. Da bestyrelsen kun få dage før Broholm, stod uden en udstillings- og skueansvarlig, trådte Mette Lech til uden at tøve. Mette var med til at samle trådene og sikre at vi fik et velgennemført Broholm. En særlig tak til Mette. Bestyrelsen vil gerne takke alle besøgende for at gøre Broholm til en fantastisk dag. En særlig tak til de mange frivillige som igen i år har lagt mange timer i arrangementet. Det er besluttet at Broholm 2018, på forsøgsbasis, bliver afviklet som en udstilling. Denne beslutning er truffet ud for at give de mange fremmødte, især det stigende antal udenlandske deltagere, mulighed for en avlsgodkendelse, skulle muligheden byde sig. Jyllandsskuet i Karensminde har efterhånden også mange år på banen. Det er ægte skuestemning i landlige omgivelser som igen i år blev planlagt og eksekveret med jysk præcision af Christian Ravn. Projekt sort Broholmer I starten af året gik Broholmerselskabet i gang med "projekt sort Broholmer" - med det ene formål at sikre og øge antallet af sorte Broholmere i fremtiden. Desværre har det vist sig, at antallet er meget begrænset, så man kan med rette p.t. kalde projektet en rekonstruktion af den sorte variant. For at bibeholde den sorte variant er vi nødt til at handle nu, og der bør holdes et fremadrettet fokus på rekonstruktionen af den sorte Broholmer. Broholmerselskabet arbejder i øvrigt aktivt på en positiv kulturændring vedrørende den sorte variant, og afsætter de nødvendige ressourcer til projektet. For at lokalisere det dominant sorte farvegen har Broholmerselskabet valgt at afholde og betale farvetest på aktuelle avlsemner. Dyrlæge Birgitte Schjøth assisterer Broholmerselskabet i forbindelse med projektet i forhold til vejledning samt varetagelse af farvetest. Broholmerselskabet vil fremadrettet gøre en særlig indsats for at følge det sorte afkom tæt. Når hundene er 18 måneder, tager vi direkte kontakt med ejerne i forbindelse med påmindelse om røntgen, indkaldelse til mentalbeskrivelse, udstilling samt drøftelse af en eventuel interesse for at lade hunden indgå i avl. Magasinet HUNDEN har også vist stor interesse for projektet og har valgt at bringe en større artikel med fokus på den sorte Broholmer.

6 Beretning fra SAM Sidst i oktober måned valgte Trine Birkekær og Helle Faber har valgt at træde ud af arbejdet i SAM. Lone Krøll Bjerregaard har efterfølgende tilbudt sin hjælp i SAM. Senere i oktober måned blev arbejdsopgaver og -metoder i SAM revurderet, og det blev besluttet at ændre på flere arbejdsprocesser. I forbindelse med gennemgangen fandt vi desværre ud af, at der manglede elektronisk arkivering af en del materiale. Det blev besluttet at udarbejde arbejdsbeskrivelser og vejledninger til alle opgaver i SAM for at opnå en ensartet udførelse af opgaverne samt at sikre, at alt materiale bliver arkiveret elektronisk fremover. Udover de faste opgaver i SAM som, avlsrådgivning, opdatering af parringslister, avlshundelister, databaseoplysninger og hundemapper, planlægning og indkaldelse til mentalbeskrivelser, opdatering af besøgshundeliste osv., har SAM brugt meget tid på at udarbejde de nye arbejdsbeskrivelser og vejledninger, ligesom de har udarbejdet informationer og vejledninger til hjemmesiden. Herudover har de planlagt og gennemført 2 eksteriørbeskrivelser. Sidst, men ikke mindst har SAM udfærdiget et nyt avlshundekatalog for hanner, og arbejder på en opdrætterguide til hjemmesiden. De initiativer der taget i forhold til SAMs arbejdsmetoder samt nye dokumenter og informationer har alle baggrund i, at SAM giver en upartisk rådgivning baseret på faktuelle oplysninger samt arbejder på at formidle upartiske informationer om hunde, avl og opdræt. Statistikker på Broholmerens udvikling samt antal registreringer er vedlagt og er indhentet på baggrund af oplysninger fra hundeweb.dk og danskhunderegister.dk Den nye hvalpeformidling Bestyrelsen kom i efteråret med vores bud på hvordan hvalpeformidlingen i Broholmerselskabet skal foregå i fremtiden. Overgangen fra hvalpeformidling til selvbetjening har været en svær proces, især for nye opdrættere. Carsten Gaarde blev kørt i stilling til at håndtere overgangen for de medlemmer der stod på den gamle venteliste og dem som måtte have spørgsmål. En stor tak til Carsten. Trods alle gode intentioner om at lade kontakten foregå direkte mellem køber og opdrætter, har i sær nye opdrættere, følt sig efterladt til sig selv og har måtte ty til Facebook for at få solgt deres hvalpe. Derfor kan vi med rette konkludere, at vi denne model i sin nuværende form, ikke er god nok.

7 En stor tak Eksteriørdommer Gunnar Nymann var gæst ved sidste års Broholm og som tak skrev han en stor artikel om Broholmeren i HUNDEN. En særlig tak til Gunnar for hans flotte engagement. Som altid skal der lyde en stor tak til de medlemmer der gang på gang, år efter år, vælger at bruge deres fritid i kredse og udvalg for vores medlemmer. Broholmerselskabet er en forening af frivillige ildsjæle, der alle har Broholmeren som fælles interesse og drivkraft. David Levy Formand

8 Statistikker på Broholmerens udvikling samt antal registreringer er vedlagt og er indhentet på baggrund af oplysninger fra hundeweb.dk og danskhunderegister.dk 140 Mentalbeskrivelser HD/AD fotograferinger Antal hvalpe Hanner Tæver Total Årstal Hanner Tæver Total

9 Parring Fødsel Kuld Naturlig Inseminering Ikke oplyst Naturlig Kejsersnit Nat/Kejsersnit Ikke oplyst Antal Broholmere registeret i Dansk hunderegister, antal med DKK stamtavle og DKKs samlede % af Broholmere pr årgang. Kilde: danskhunderegister.dk DH 2017 DKK 2017 % DKK DH 2016 DKK 2016 % DKK DH 2015 DKK 2015 % DKK DH 2014 DKK 2014 % DKK DH 2013 DKK 2013 % DKK

Uden modkandidater blev to udenlandske medlemmer valgt ind i bestyrelsen, henholdsvis som medlem for et år og 2. suppleant også for et år.

Uden modkandidater blev to udenlandske medlemmer valgt ind i bestyrelsen, henholdsvis som medlem for et år og 2. suppleant også for et år. Generalforsamling d. 23. april 2017 Formandens beretning Indledning Bestyrelsen er opmærksom på at indkaldelsen til dette års generalforsamling ikke er udsendt rettidigt jf. Broholmerselskabets vedtægter

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 22. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 22. april 2018 kl Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 22. april 2018 kl. 11.00-16.00 Generalforsamlingen afholdes på adressen: Korsør Kulturhus, Skolegade 1, 4220 Korsør. Referat David byder velkommen. Tildeling

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018/19

Bestyrelsens beretning 2018/19 Bestyrelsens beretning 2018/19 Bestyrelsen Ved Generalforsamling 2018 magede det sig således, at kun 2 medlemmer fortsatte. Som resultatet af ekstraordinære valg blev der valgt 5 nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

Regler for Avlsgodkendelse. Rottweilerklubben Danmark

Regler for Avlsgodkendelse. Rottweilerklubben Danmark Regler for Avlsgodkendelse Rottweilerklubben Danmark Gældende fra 01.04.2017 RKD har en samarbejdsaftale med DKK som er stambogsførende. Der henvises i øvrigt til DKK Stambogsregler Avlsrestriktioner Opnåelse

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv.

Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv. Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv. Kære tæveejer. Dansk Stabyhoun Klub vil gerne med denne lille vejledning - hjælpe

Læs mere

Formandsmøde. 5. Januar 2013. Formandsmøde 5. januar 2013. Formandsmøde 2013 Hvorfor har vi ændret stambogsføringsreglerne?

Formandsmøde. 5. Januar 2013. Formandsmøde 5. januar 2013. Formandsmøde 2013 Hvorfor har vi ændret stambogsføringsreglerne? Formandsmøde 5. Januar 2013 Formandsmøde 2013 Hvorfor har vi ændret stambogsføringsreglerne? Repræsentantskabet besluttede i januar 2012 følgende hovedpunkter: Udstillingskravet skal afskaffes for alle

Læs mere

Referat: l. Valg af dirigent: Kresten Henriksen blev foreslået og valgt. 2. valg af referent: Kirsten Jakobsen blev foreslået og valgt

Referat: l. Valg af dirigent: Kresten Henriksen blev foreslået og valgt. 2. valg af referent: Kirsten Jakobsen blev foreslået og valgt Referat: Velkomst ved formanden, Ole Søndergaard, efterfulgt af optælling af tilstedeværende og stemmeberettigede. I alt 12 tilstedeværende+ dirigenten. Der er 11 stemmeberettigede tilstede samt 3 fuldmagter.

Læs mere

Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2018

Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2018 Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2018 Indhold 1. Forma l 2. Kommunikation i Broholmerselskabet 3. Organisering af Broholmerselskabet 4. Bestyrelsen 5. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg

Læs mere

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE VEJLEDNING TIL MEDLEMMER, OPDRÆTTERE VEDRØRENDE PARRING OG HVALPEANVISNING AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE Maj 2013 1 RETNINGSLINIER FOR AVLSUDVALGETS VEJLEDNING

Læs mere

Broholmerselskabet. Formandens beretning Generalforsamling 2014

Broholmerselskabet. Formandens beretning Generalforsamling 2014 Traditionen tro vil jeg gerne takke alle jer som har været med til at skabe og afvikle skuer, bedømmelser og PR arrangementer i året der er gået. Det kan ikke siges ofte nok: Uden alles frivillige arbejde

Læs mere

Skal min hund være mor?

Skal min hund være mor? Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv. Kære tæveejer Dansk Stabyhoun Klub vil gerne med denne lille vejledning - hjælpe

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 13. marts 2016 kl. 11.00 i Tjæreby Forsamlingshus

Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 13. marts 2016 kl. 11.00 i Tjæreby Forsamlingshus Skælskør d. 28. marts 2016 Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 13. marts 2016 kl. 11.00 i Tjæreby Forsamlingshus Referat: Formand David Levy bød på bestyrelsens vegne velkommen til de fremmødte.

Læs mere

Alle udvalgsmedlemmer bør sætte sig ind i både Broholmerselskabets forretningsorden og vedtægter.

Alle udvalgsmedlemmer bør sætte sig ind i både Broholmerselskabets forretningsorden og vedtægter. Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2019 Indhold 1. Forma l 2. Kommunikation i Broholmerselskabet 3. Organisering af Broholmerselskabet 4. Bestyrelsen 5. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg

Læs mere

Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark

Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark Dette oplæg er opfølgningen på nedestående note i seneste blad. Med udgangspunkt i vision og de oplæg som er kommet fra tidligere avlsråd er

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE VEJLEDNING TIL MEDLEMMER, OPDRÆTTERE VEDRØRENDE PARRING OG HVALPEANVISNING AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE Godkendt af bestyrelsen d. 1.11.2007 RETNINGSLINIER

Læs mere

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE VEJLEDNING TIL MEDLEMMER, OPDRÆTTERE VEDRØRENDE PARRING OG HVALPEANVISNING AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE April 2008 RETNINGSLINIER FOR AVLSUDVALGETS VEJLEDNING

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Velkommen til årets generalforsamling, og traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2016. Først stor tak til Peter, for at vi kan få lov at være her og også

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

HD kursus KU/SUND. Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK

HD kursus KU/SUND. Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK HD kursus KU/SUND Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK DKK DKK blev grundlagt i 1897 og har knap 30.000 medlemmer 6.800 registrerede kennelmærker, men kun godt halvdelen har

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde

Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde Bilag 05 Avlskommissorium med forlag til rettelser Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde Avlskommissorium vedtaget på generalforsamlingen 7. april 2018-28. april 2019 1 Formål og formalia

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2014 i Langhårsklubben Torsdag den 5. juni 2014 kl.: 14:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

HD kursus KU/SUND. Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK

HD kursus KU/SUND. Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK HD kursus KU/SUND Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK DKK DKK blev grundlagt i 1897 og har godt 30.000 medlemmer Ca. 6.000 registrerede kennelmærker, men kun godt halvdelen

Læs mere

GOLDEN SUNDHEDSUDVALGSMØDE Søndag d. 28-06-2009 Kl. 10,30 DRK s Sekretariat Fraugdegaards Alle 4 Fraugde 5220 Odense SØ

GOLDEN SUNDHEDSUDVALGSMØDE Søndag d. 28-06-2009 Kl. 10,30 DRK s Sekretariat Fraugdegaards Alle 4 Fraugde 5220 Odense SØ GOLDEN SUNDHEDSUDVALGSMØDE Søndag d. 28-06-2009 Kl. 10,30 DRK s Sekretariat Fraugdegaards Alle 4 Fraugde 5220 Odense SØ Deltagende: Laila Ager (LA) Betina H. Christensen (BC) Marianne Klitgaard (MK) Susanne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv.

Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv. Skal min hund være mor? Læs mere om, hvordan du får din hunhund avlsgodkendt og hvordan du forholder dig ved parring mv. Kære tæveejer. Dansk Stabyhoun Klub vil med denne lille vejledning gerne hjælpe

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Formål: Formålet med disse regler er at bevare, beskytte og fremme sundheden, karakter, udseende og generelle definition for racen.

Formål: Formålet med disse regler er at bevare, beskytte og fremme sundheden, karakter, udseende og generelle definition for racen. Stabyhoun Formål: Formålet med disse regler er at bevare, beskytte og fremme sundheden, karakter, udseende og generelle definition for racen. Artikel 1 - Definitioner 1.1 DASK Dansk Stabyhoun Klub: den

Læs mere

Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019.

Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019. Motivering: Forslag nr. 1 DBK s generalforsamling 2019. Set i lyset af det støt stigende hvalpetillæg, samt de myriader af landvindende og progressive indspark fra DBK s bestyrelse og medlemmer, er dette

Læs mere

AVLSARBEJDET FREMOVER

AVLSARBEJDET FREMOVER AVLSARBEJDET FREMOVER Kennel Friis E. Friis Mikkelsen El-vej 13, Seest dk 6000 Kolding (45)61 66 83 03 ejfriism@gmail.com 1 Kennel Friis v/ Ejvind Friis Mikkelsen El - vej 13, Seest, DK 6000 Kolding Tlf.

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag d. 11. marts 2018. Sted: Mosede Engvej 7 2670 Greve Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-?? Indkaldt er: Marianne Kolind(MK), Johnny Selvig (JS), Anette Hadenfeldt (AH),Lars Møller (LM),

Læs mere

Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro

Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro 1.Velkommen v/avlsrådsformanden 2. Info fra Avlsrådet 3. Ændringer i Gældende bestemmelser 4. Hvalpeliste 5. Frokost 6. Indkomne forslag 7.

Læs mere

DANSK SHETLAND SHEEPDOG KLUB

DANSK SHETLAND SHEEPDOG KLUB DANSK SHETLAND SHEEPDOG KLUB Indkalder hermed til Ordinær Generalforsamling Lørdag d. 11. april 2015, kl. 11.00 på Danhostel Fredericia (Fredericia Vandrerhjem), Vester Ringvej 98, 7000 Fredericia Dagsorden

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2007 i Langhårsklubben Søndag den 21. januar 2007 på Fjeldsted Skovkro Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due, SD Carsten

Læs mere

Nyt fra Avlsrådet no. 1, juli 2007

Nyt fra Avlsrådet no. 1, juli 2007 Nyt fra Avlsrådet no. 1, juli 2007 Forord Første halvdel af 2007 er fortid og vi har taget hul på andet halvår. Vi kan se tilbage på en lang række positive oplevelser, herunder vel tilrettelagte landsdelsskuer

Læs mere

Dandy Walker Like Malformation

Dandy Walker Like Malformation Dandy Walker Like Malformation Speciale af Hedvig Christiansson and Evelina Kling Vegeby Præsenteret af Helle Friis Proschowsky Dyrlæge, Phd., Specialkonsulent hos DKK DWLM projektet 1. Hvad er DWLM 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Broholmerselskabet. Forretningsorden. Forretningsorden Side 1 af 6

Broholmerselskabet. Forretningsorden. Forretningsorden Side 1 af 6 Broholmerselskabet Forretningsorden 2014 Forretningsorden Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse 1. Organisering af Broholmerselskabet 2. Bestyrelsen 3. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg 4. Medlemsrettigheder

Læs mere

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Klubbens navn er Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde. Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 31. januar 1976. Stk. 2. Specialklubben

Læs mere

HD kursus KU/SUND. Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK

HD kursus KU/SUND. Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK HD kursus KU/SUND Helle Friis Proschowsky, dyrlæge Ph.d. Specialkonsulent hos DKK DKK DKK blev grundlagt i 1897 og har godt 30.000 medlemmer Ca. 6.000 registrerede kennelmærker, men kun godt halvdelen

Læs mere

Vedtægter for Broholmerselskabet

Vedtægter for Broholmerselskabet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet. Broholmerselskabet er stiftet den 20.04.1979. Stk. 2. Broholmerselskabets hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark 1 Nærværende overenskomst er indgået mellem Dansk Kennel Klub (DKK) og Schæferhundeklubben for Danmark i henhold til DKKs love og

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr. 53 Dato kl Adresse: Helenevej 12, 4220 Korsør

Referat for bestyrelsesmøde nr. 53 Dato kl Adresse: Helenevej 12, 4220 Korsør Referat for bestyrelsesmøde nr. 53 Dato 16.09.2018 kl. 10 16 Adresse: Helenevej 12, 4220 Korsør Deltagere: Ole, Lone P, Rikke, Lasse og Lone Afbud: Birgit og Alice 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse

Læs mere

Forretningsordenen er bestyrelsens værktøj til at sikre at arbejdet i hele foreningen, går den samme vej som bestyrelsen har besluttet.

Forretningsordenen er bestyrelsens værktøj til at sikre at arbejdet i hele foreningen, går den samme vej som bestyrelsen har besluttet. Forretningsorden for Broholmerselskabet 2016 1. Formål 2. Kommunikationsværdier 3. Organisering af Broholmerselskabet 4. Bestyrelsen 5. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg 6. Medlemsrettigheder 7. Deltagelse

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 5 Nyt fra Bestyrelsen Jeanette Jensen, bestyrelsesmedlem, er ny redaktør i samarbejde med undertegnede, og i den anledning lancerer vi et nyt layout af både nyhedsbrev

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Forslag til generalforsamlingen

Forslag til generalforsamlingen Forslag til generalforsamlingen Vores dejlige race har brug for diversitet i avlen. Racen har 13 grundlæggere, hvilket giver et meget snævert avlsgrundlag. Hundeavl har i mange år drejet sig om at bruge

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde kl. 10.00 den 29. september 2007 på Ebeltoft Parkhotel

Referat af bestyrelsesmøde kl. 10.00 den 29. september 2007 på Ebeltoft Parkhotel NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde kl. 10.00 den 29. september 2007 på Ebeltoft Parkhotel Til stede var Birgitte Gothen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Gode vaner følges op af et månedligt webmøde af fast varighed(1. mandag ) kl Lars indkalder og rundsender alle datoer efter dette møde.

Gode vaner følges op af et månedligt webmøde af fast varighed(1. mandag ) kl Lars indkalder og rundsender alle datoer efter dette møde. Dagsorden bestyrelsesmøde 08. oktober 2016, Fjeldsted Skovkro Deltager: Lars, Christina, Allan, Annette og Marianne (referent) 1. Bestyrelsen Opgaver og kommunikation i bestyrelsen Niveauet af vores aktiviteter

Læs mere

Generalforsamling i Sankt Bernhards klubben den 27. marts 2010 kl. 11.00 i sejlklubben BUGTEN, Kystpromenaden 1, 8000 Århus C.

Generalforsamling i Sankt Bernhards klubben den 27. marts 2010 kl. 11.00 i sejlklubben BUGTEN, Kystpromenaden 1, 8000 Århus C. Generalforsamling i Sankt Bernhards klubben den 27. marts 2010 kl. 11.00 i sejlklubben BUGTEN, Kystpromenaden 1, 8000 Århus C. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 30. oktober 2011

Referat fra bestyrelsesmøde 30. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde 30. oktober 2011 Til stede: Kim Bay,,,, Nete Helt-Hansen, Lisbeth Holm Gundesen Afbud fra Pernille Strikert Referent: Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids J A N U A R 2 0 1 6 Nyt fra Bestyrelsen Lidt om kontingentindbetaling, se længere nede i nyhedsbrevet. Bestyrelsen håber, vi ses til avlsgodkendelse og generalforsamling. Vi vil

Læs mere

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Referat af møde den 11. december 2017 afholdt på Fjeldsted Skovkro. Deltagere: FJD: Ole Dahl Madsen, Per Kristoffersen og Christian Johansen

Læs mere

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2012 i Langhårsklubben Fredag den 31. august 2012 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Leif Hansen,

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015. Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen.

Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015. Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen. Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015 Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen. Afbud: Frank Andersen og Louise Hoff Kloster Lauridsen.

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. marts 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP

Læs mere

Islandsk Fårehundeklubs Love!

Islandsk Fårehundeklubs Love! Islandsk Fårehundeklubs Love Revideret 2014 efter opfordring fra DKK. Enstemmigt vedtaget på Islandsk Fårehundeklubs Generalforsamling d. 16. marts 2014. Derefter også enstemmigt vedtaget ved urafstemning

Læs mere

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014 Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referant:MB Ordstyrer Julie Hasselby Velkomst Peter Nielsen bød velkommen til de 39 deltagere. Det

Læs mere

Begrundelse for valg af stambogsorganisation

Begrundelse for valg af stambogsorganisation Begrundelse for valg af stambogsorganisation Den internationale og nationale stambogs-situation Hvordan blev klubben for F. T. Spaniels skabt? Resume af sidste års generalforsamling Stambogssituationen

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere

Referent: Anne-Mette Christiansen

Referent: Anne-Mette Christiansen Referat fra medieudvalget 11/3-2017, Best Western Svendborg Til stede:, Susanne Stig Hansen og Susanne Møller Afbud fra: Referent: Dagsorden 1. Udvalget - Kommissorium - Konstituering - Sammensætning -

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt.

Dagsorden godkendes som fremsendt. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2011 i Langhårsklubben Søndag den 20. februar 2011 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Niels Grønbæk,

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

Forslag nr. Nuværende ordlyd Ordlyd foreslås ændret til 1 1. Navn og hjemsted. 1. Navn og hjemsted

Forslag nr. Nuværende ordlyd Ordlyd foreslås ændret til 1 1. Navn og hjemsted. 1. Navn og hjemsted Motivation: Broholmselskabet fik pr. 1.1.2015 ny overenskomst med DKK og dermed et nyt ansvar som specialklub for Broholmerracen. På opfordring fra DKK ønsker Broholmerselskabet at så vid udstrækning det

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 6 Formandens Hjørne Så er træffet lige om hjørnet! Vi glæder os til at se jer til en familiehundedag - som sædvanlig ved Birkende Boldklub. Der er indkaldt 2 kuld

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids F E B R U A R 2 0 1 7 Nyt fra Bestyrelsen Der har været en del snak om farvede hunde, både på facebook og i andre sammenhænge. Hvorfor kalder I det en sort spids, når den ikke er

Læs mere

RAS Skotsk Terrier Dansk Terrier Klub/Dansk Kennel Klub

RAS Skotsk Terrier Dansk Terrier Klub/Dansk Kennel Klub 2010 RAS Skotsk Terrier Race nummer 24 FCI Dansk Terrier Klub 23-10-2010 RAS Skotsk terrier..race nr 24 Indholdsfortegnelse: Historisk baggrund side 2 Sundhedsudvalget for Skotsk Terrier (SUS) side 2 Sundhed.

Læs mere

Referat fra Dansk Hundedommerforenings Generalforsamling 1. februar Formanden Helle Dan hilste velkommen og åbnede generalforsamlingen.

Referat fra Dansk Hundedommerforenings Generalforsamling 1. februar Formanden Helle Dan hilste velkommen og åbnede generalforsamlingen. Referat fra Dansk Hundedommerforenings Generalforsamling 1. februar 2014 Formanden Helle Dan hilste velkommen og åbnede generalforsamlingen. Valg af dirigent Freddie Klindrup blev valgt til dirigent. Valg

Læs mere

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl. 12.00 i Glamsbjerg Tilstede: Birgitte, Heidi, Belinda,, Hanne og Tine. Ninette pr telefon og Anna dele af mødet pr. telefon. Ikke til

Læs mere

Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den :

Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den : Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den 8.4 2017: 1. Valg af dirigent: Arno Mark fra DKKs dirigentliste blev valgt med applaus. 2. Valg af referent: Connie Beck blev valgt med applaus. 3. Valg af 2

Læs mere

www.cavalierklubben.dk Sundhedsstrategi for den danske Cavalier King Charles Spaniel

www.cavalierklubben.dk Sundhedsstrategi for den danske Cavalier King Charles Spaniel Sundhedsstrategi for den danske Cavalier King Charles Spaniel Generalforsamling i Cavalierklubben den 27. April 2014 27. April 2014 Agenda Hvad er de gældende avlsrestriktioner for Cavalieren i DKK? Hvilke

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2017 1. Indstilling af elever 2 2. Elevkursus 2 3. Elevtjeneste 3 4. Aspirantprøvebedømmelse 3 5. Aspiranttjeneste 3 6. Regler for førstegangsautoriserede

Læs mere

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel Deltagere: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP Svend Due, SD Henning

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2013 i Langhårsklubben Fredag den 26. juni 2013 kl.: 18:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH

Læs mere

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2015 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2015 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Etiske retningslinjer for. Dansk Sankt Bernhard Klub

Etiske retningslinjer for. Dansk Sankt Bernhard Klub Etiske retningslinjer for Dansk Sankt Bernhard Klub Version 1 af 1. juni 2015 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Etiske retningslinjer for medlemmer... 4 Etiske retningslinjer for sociale arrangementer...

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer.

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer. Referat fra Racerepræsentantmøde 9/10-2016 Hotel Villa Gulle, Nyborg Referent: Dagsorden 1. Velkomst ved klubbens formand Referat Allan bød alle RR velkommen. Vi ville gerne have flere racer repræsenteret,

Læs mere

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2011 i Langhårsklubben Fredag den 15. april 2011 kl.: 16:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C.

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. DM Seniorklub København/Sjælland November 2011-11-08 Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. Der var 35 medlemmer til stede. Til stede fra

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

DANSK POLARHUNDE KLUB SPECIALKLUB UNDER DANSK KENNEL KLUB / FCI - medlem af FISTC

DANSK POLARHUNDE KLUB SPECIALKLUB UNDER DANSK KENNEL KLUB / FCI - medlem af FISTC Referat fra bestyrelsesmøde i DPHK den 22.7.18 fra 10.00 til ca.14.00 Store landevej 93-5593 Ejby Deltagere DPHK s bestyrelse: Marianne Schlüter (Formand), Charlotte Andersen (Næstformand), Birgit Hinrichsen

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Referat af Broholmerselskabets generalforsamling 17. marts 2013

Referat af Broholmerselskabets generalforsamling 17. marts 2013 Referat af Broholmerselskabets generalforsamling 17. marts 2013 David Levy byder velkommen og orienterer om, at Helle Rosenlund og Jan Rosenlund er syge og er derfor ikke tilstede. Årsnåle uddeles, hvorefter

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere