Kosmodrom FacebookBattle: Kreative unge skulle dyste om at bruge Facebook på den mest kunstneriske og innovative måde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kosmodrom FacebookBattle: Kreative unge skulle dyste om at bruge Facebook på den mest kunstneriske og innovative måde."

Transkript

1 Evaluering Kosmodrom januar 2012 juni 2012 Af Line Hauger, august 2012 Mungo Parks samarbejde med Gladsaxe Kommune startede allerede i efteråret 2011, hvor 1400 skoleelever oplevede Mungo Parks ungdomsforestilling OPSANG. I efteråret 2011 blev der lagt sidste hånd på aftalen om Kosmodrom, derfor var Mungo Parks OPSANG en separat aftale med Gladsaxe og er derfor ikke en del af dette års regnskab. I november 2011 blev Line Hauger ansat på Mungo Park for blandt andet at varetage Kosmodrom. Kosmodroms opdrag er at skabe kulturelle begivenheder, primært for unge, i Gladsaxe. Forårets repertoire, som var godkendt af Gladsaxe kommune så således ud: Kosmodrom FacebookBattle: Kreative unge skulle dyste om at bruge Facebook på den mest kunstneriske og innovative måde. Kosmodrom Athelas: Athelas Sinfonietta Copenhagen skulle i samspil med amatørkor- og musikere fra Gladsaxe skabe et værk og en koncert. Kosmodrom Musiksessions: Gladsaxes unge skulle have mulighed for at spille live rundt om i Gladsaxe. Kosmodrom FacebookBattle var det første der skulle løbe af stablen. En konkurrence på talent og kreativitet, hvor unge skulle vise hvordan mediet Facebook kunne bruges kunstnerisk og innovativt. Desværre kolliderede konkurrencens udførelse med Facebooks regler om brug af Facebook i forbindelse med konkurrencer. Kosmodrom udloddede pengepræmier på i alt kr. til vinderen som skulle poste deres indlæg direkte på Kosmodroms Facebookside. Facebooks regler er at man ikke må lave konkurrencer med monetære præmier, hvor deltagerne er aktive på siden, eller hvor deltagerne skal kontaktes direkte af siden. Kosmodrom var ikke villige til at gå på kompromis med konkurrencens udførelse og indhold og derfor valgte vi at lukke konkurrencen og skabe en anden begivenhed i Kosmodrom regi. Mere herom senere.

2 Kosmodrom Athelas var den helt store begivenhed og satsning i Kosmodroms forårsprogram. Anders Beyer, tidligere leder af Athelas Sinfonietta Copenhagen, fandt en ung komponist, Pernille Louise Sejlund, som var villig til at komponere et værk om Gladsaxe. Kosmodrom søgte penge hos kunststyrelsen, tonekunstudvalget, til en del af hendes løn og fik kr. i alt. I januar 2012 gik arbejdet i gang med at kontakte relevante foreninger i Gladsaxe, for mulige deltagere. Der er over 70 foreninger i Gladsaxe og Kosmodrom kontaktede omkring 24 relevante foreninger, som alle havde musik eller kor som deres hovedformål. Line Hauger besøgte hen imod 10 foreninger i løbet af januar og februar for at fortælle om projektet og i alt 45 frivillige fra 11 forskellige foreninger deltog i Kosmodrom Athelas. Pernille Louise Sejlund komponerede et værk på omkring 40 minutter, med udgangspunkt i seks forskellige geografiske nedslagspunkter i Gladsaxe, som hver fik en sats. Værket kom til at hedde Lyden af Den Anden Side. Christoffer Nobin, en kendt og anerkendt dirigent blev hyret ind til at dirigere hele orkestret og instruere kor-deltagerne i sangen. Fredag d. 13 april mødtes både Athelas Sinfonietta Copenhagen samt de 45 amatørkor og musikere for at øve til koncerten søndag d. 15 april. Det blev en intens weekend med store musikoplevelser, nye bekendtskaber og masser af indøvning af Lyden af Den Anden Side. Det var en blandet skare der havde tilmeldt sig weekenden, både musikalsk og aldersmæssigt. Den yngste deltager var 10 år gammel og den ældste deltager var 75 år. Selve koncerten der blev afholdt kl søndag d. 15 april i Den Rå Hal var vellykket og velbesøgt og en meget stor oplevelse for både deltagere og publikum.

3 Den Rå Hal er vitterligt en rå hal, som ligger ved siden af Telefonfabrikken og som i dagens anledning blev omskabt til et smukt koncertrum med de rå vægge i flot kontrast til den gennemførte og helstøbte musik af Pernille Louise Sejlund.

4 Udtalelser fra de deltagerne: Jeg glædede mig bare helt vildt meget til at få lov til at arbejde med nogle nye mennesker, det være sig dirigent, repetitører, musikere m.fl. Jeg var selvfølgelig spændt på, hvordan selve koncerten ville løbe af stabelen, fordi øvetiden var så kort, omvendt var det også tiltrækkende, at netop prøveforløbet begrænsede sig til en weekend. Det er nemmere at overskue end hvis vi skulle have øvet over nogle måneder. Forløbet var godt planlagt og selvom vi i koret kom fra mange forskellige steder og med meget forskellige erfaringer/ talenter, så følte jeg et godt fællesskab, hvor der var plads til at alle kunne synge med eget næb. Folk var meget seriøse og engageret. Og det var et meget stort privilegium at have en dygtig dirigent til at øve med os. Han er godt nok et talent ud over det sædvanlige. Han er levende, tydelig og meget "pædagogisk". Vi var ikke i tvivl om hvad han ville have og man kunne slet ikke lade være med at prøve at yde det bedste man formåede. Selve koncerten var en kæmpe oplevelse for mig, som jeg stadig lever højt på og hvis I påtænker at lave noget lignende vil jeg prioritere meget højt, at deltage igen. Musikken, sangen og de fantastiske omgivelser gik op i en højere enhed. Jeg har i 25 år været medlem af Gladsaxe Folkekor og deltaget i mange forestillinger på det nu lukkede Gladsaxe Teater. For 1½ år siden valgte jeg at stoppe i koret, fordi jeg syntes, at vi gennem flere år havde sunget de samme sange igen og igen, og det blev jeg træt af. Jeg trængte til, at der skulle ske noget nyt, så arrangementet med Kosmodrom/Athelas kom som sendt fra himlen. Jeg glæder mig til at kunne være med igen til næste år. Hej line Også tusind tak herfra for en meget veltilrettelagt arrangement, en spændende udfordrende komposition, dygtige musikere og inspirerende dirigent - det kunne ikke være bedre - Det bliver aldrig det samme at køre rundt i Buddinge rundkørsel igen. Rigtig godt koncept, håber andre kommuner og lignende kan få lov at prøve det. Jeg vil gerne være med igen. Hils alle de dygtige musiske mennesker Mange hilsner Annette

5 Kosmodrom Koncerten: Da Kosmodrom FacebookBattle blev aflyst, udviklede Kosmodrom et nyt tiltag, som ligger sig tæt op ad Kosmodroms formål og som var oplagt i forbindelse med opbygningen af Den Rå Hal, nemlig Kosmodrom Koncerten. Begivenheden skulle blande professionelle bands med unge bands fra Gladsaxe. Kosmodrom hyrede upcoming bandet Kites and Komets og kontaktede blandt andet Georgia Potsos, som var sangerinde i Kosmodrom Athelas, Solution som var et rytmisk band fra Klub 144 der også deltog i Kosmodrom Athelas, samt et band fra Gladsaxe Gymnasium Them Limits. De tre bands deltagelse i Kosmodrom koncerten var også med til at kickstarte forårets musiksessions, hvor de blev udvalgt til at spille rundt om i Gladsaxe. På den måde blev der skabt en flot synergi mellem de tre arrangementer Kosmodrom stod for i foråret Den Rå Hal blev bevaret i sin koncert form, og stod derfor klar lørdag d. 21 april til Kosmodrom Koncerten, hvor de unge bands indtog hallen.

6 KOSMODROM KONCERTEN er et nyt tiltag af Kosmodrom, som blander professionelle bands med unge bands fra Gladsaxe. Et ungt arrangement, med unge bands, for unge i Gladsaxe. Kites and Komets er et soloprojekt af Mikael Kærsgaard (Munich), som vandt KarriereKanonen i Genren er dansabelt, organisk electro pop, båret af den gode melodi, kor og stramme perkusive beats. Der er også spor af soul at finde i universet. Mikael har i vinteren 2010 samlet sig et stramt live-band, hvor de i fællesskab giver den fuld gas. Them Limits er et band bestående af tre unge gutter, der har spillet sammen i et lille års tid. Musikken består af covernumre udført i egne fede halvakustiske versioner. Musikken vil blive akkompagneret af guitar, klaver og kontra-bas. Solution: På trods af deres unge alder har Solution allerede haft en betydelig mængde spilletid sammen. Den nuværende besætning har således spillet sammen i 3 år, i mens bandet har eksisteret i mere end 5 år. Bandet trækker inspiration fra verdener af hård rock, funk, progressive og alternative genrer og i denne smeltedigel af melodiøs særprægethed fremstår Solution ofte som det sorte får. Man kan forvente sig en energisk optræden, der ofte lader folk stå forbavsede tilbage. Georgia og Magnus er en duo bestående af Georgia som sangerinde og Magnus som akkompagnerer med sin akustiske guitar. Deres repertoire består af covernumre hvor man kan læne sig tilbage og nyde en øl og slappe af og få noget behageligt musik i ørerne. Publikum vil blandt andet komme til at høre numre af Sting, The Script og Jason Mraz.

7 Kosmodrom Musiksessions er små intime koncerter med unge bands fra Gladsaxe rundt omkring på byens værtshuse. Line Hauger lavede en grundig undersøgelse af mulige og potentielle spillesteder i Gladsaxe i foråret 2012 og fandt frem til tre forskellige værtshuse der egnede sig til Kosmodroms bands. Georgia blev udvalgt på grund af hendes medvirken som sangerinde i Kosmodrom Athelas og Kosmodrom Koncerten. Them Limits var med i Kosmodrom Koncerten og er fra Gladsaxe Gymnasium. Black & Tasty er tidligere Gladsaxere og er stadig aktive i FDF Mørkhøj. Der blev blevet afholdt i alt tre koncerter i foråret 2012; Georgia & Magnus på Pingvinen d. 11. maj, Them Limits på The Hook d. 26. maj og Black & Tasty på Toppen Bodega d. 30. juni Koncerterne har to formål; at få unge bands ud at spille og opleve at være et live-band, samt at skabe musikliv i Gladsaxe rundt omkring på byens værtshuse. Den første koncert med Georgia & Magnus var på Pingvinen i Bagsværd og var en stor succes. Det lille værtshus var fyldt til randen med unge der kendte Georgia & Magnus, samt stamgæster der ville opleve hvad det nye musik var for noget. Alle gæsterne samt værtshusejerne havde en rigtig god oplevelse af koncerten og Heidi, den ene af værtshusejerne udtalte efter koncerten: Det bliver ikke sidste gang vi gør det, stamgæsterne var lidt skeptiske til at starte med, men vi kunne jo se at de blev revet med af den gode musik og den hyggelige stemning. Den anden koncert var med Them Limits på The Hook i Buddinge d. 26 maj Koncerten og musikken var noget anderledes end det The Hook og deres gæster er vant til og igen var det lille værtshus fyldt til randen med unge mennesker der støttede op om deres venner fra Them Limits. En sjov og anderledes aften for alle både bandet, bandets venner samt stamgæsterne.

8 Den sidste koncert i forårssæsonen var med Black & Tasty på Toppen Bodega i Søborg. Igen en rigtig god oplevelse for alle involverede, værtshuset og gæster. En travl aften for værtshuset, da de ikke helt havde regnet med det store ryk-ind det ukendte band sørgede for. På Toppen bodega PRÆSENTERER Black Tasty & sort humor og musik med saft og kraft Lørdag D. 30. Juni Kl. 21 Gratis entré Toppen Bodega Søborg Hovedgade 140 Søborg Afsluttende kommentarer Forårets Kosmodrom arrangementer afspejler meget ambitionsniveauet og ønsket om engagement i og fra lokalmiljøet og Gladsaxes mange talentfulde unge og foreninger. Med udgangspunkt i foråret er planen for efteråret 2012 og foråret 2013 lagt, således at det udvider og udvikler Kosmodroms rolle i Gladsaxes kulturliv. Kosmodrom har en stor tilknytning til Telefonfabrikken, hvor Kosmodrom har navngivet det oplagte og potentielle spillested Den Rå Hal, nabohallen til Telefonfabrikken. Det er også her at mange af de talentfulde unge musikere holder til i Gladsaxes Musikskole. Allerede nu har Kosmodrom affødt en positiv synergi-effekt hos de unge bands der har spillet hos Kosmodrom. Georgia & Magnus og Them Limits har spillet til Gladsaxe dagen i august og er begge blevet inviteret til at spille til Fest Der Nationen i Berlin, Charlottenburg-Wilmersdorf, Gladsaxes venskabsby. Kosmodrom har dermed lagt kimen til en potentiel musik-karriere hos de to unge bands. På kun et år er der opbygget en masse erfaring med Gladsaxes kulturliv, de unge i Gladsaxe, foreningerne og formidlingen af kontakten til Gladsaxes borgere. Kosmodrom er blevet utrolig positivt modtaget rundt omkring og har haft et godt samarbejde med kommunens kulturkonsulent, først ved Betina Kimergård og nu med Helena Jørgensen. Vi glæder os allerede til at fortsætte det gode samarbejde, samt alle de spændende nye tiltag og initiativer vi har i pipeline til den nye sæson. Her bliver der bygget videre på erfaring, samt taget helt nye tiltag, der kommer så mange Gladsaxe-borgere til gode som muligt. Kosmodroms aktiviteter næste sæson vil igen være en blanding af teater, workshops, store koncerter og musiksessions rundt om i Gladsaxe, for på den måde at opbygge kapacitet, kompetencer og kendskab til Kosmodrom. Kosmodrom er ved at skabe en platform af aktiviteter, som bliver udviklet og videreudviklet i de kommende sæsoner. Vi håber meget at Kosmodrom er med til at binde Gladsaxes kulturliv sammen på en positiv og givende måde for alle parter, samt at være med til at Gladsaxes mange unge talenter indenfor musik og teater får mulighed for, med tiden og i fremtiden, at få et fast spillested, hvor de kan udfolde deres egne talenter, og blive inspirerede af nutidens musik ved professionelle koncerter.

En festlig opsang - Kommunens samarbejde med Mungo Park ligner et hit Gladsaxe Bladet,

En festlig opsang - Kommunens samarbejde med Mungo Park ligner et hit Gladsaxe Bladet, GLADSAXE KOMMUNE Kultur og Fritid Den 11. oktober 2011 Betina Louise Kimergård Lokalpressen skrev: En festlig opsang - Kommunens samarbejde med Mungo Park ligner et hit Gladsaxe Bladet, 4.10.2011 Kosmodrom

Læs mere

Projektet er dokumenteret i denne tre minutter lange film: https://vimeo.com/

Projektet er dokumenteret i denne tre minutter lange film: https://vimeo.com/ 21. januar 2016 Kultur og fritidsudvalget Københavns Kommune Vedr. Ansøgning fra Danmarks Underholdningsorkester til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns kommune. INTRODUKTION Danmarks Underholdningsorkester

Læs mere

Læs og lær. om Marcus og Martinus

Læs og lær. om Marcus og Martinus Læs og lær om Marcus og Martinus Tvillinger og pop-idoler Marcus og Martinus blev begge født d. 21. februar 2002 i byen Elverum i Norge. De er nemlig tvillinger. Først kom Marcus til verden, og efter

Læs mere

Gladsaxe Jazzfest

Gladsaxe Jazzfest Unge og mere erfarne musikere optræder hvert år side om side under Gladsaxe Jazzfest. Birgitte Soojin Band underholdt i 2014 på Pladsen i Søborg. 01-10- 2014 Evaluering af rammeaftalen mellem: Gladsaxe

Læs mere

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V MUSIK på Vesterbro Ungdomsgård Absalonsgade 8, 1658 København V musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk 33 55 00 87 Musik på Vesterbro Ungdomsgård Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik SPIL DANSK DAGEN Torsdag 30. oktober 2008 Vær med i årets største festdag for dansk musik Spil Dansk Dagen en mangfoldighed af musik over hele landet Dansk musik er mangfoldig og fortjener at blive udforsket

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

Musikmuseet Musikkens Magi

Musikmuseet Musikkens Magi Nyhedsbrev no 1 Musikmuseet Musikmuseet Musikkens Magi Musikkens Magi Vi løfter os, så vi kan løfte dig. Musikmuseet skal fremover handle om at formidle Musikkens Magi. Som Nationalmuseets musik-afsnit

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Det officielle korbillede

Det officielle korbillede Ollerup, den 2. februar 2016 Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Det officielle korbillede 2015-2016 Tak for et stort fremmøde til forældrelørdag med konsultationer og koncerter. Det er dejligt, at så mange

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid...

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid... GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Nr 2 dec. 2017 I denne søde juletid... Kære forældre og elever. På tirsdag den 19. december er det sidste undervisningsgang i Musikskolen, og jeg sender jer i den anledning de bedste

Læs mere

VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013

VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013 VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013 I 8/9. klasse kan du vælge mellem disse valgfag: SLØJD BILLEDKUNST TEATERKONCERT HJEMKUNDSKAB TEKSTILDESIGN SPANSK KOR RYTMISK MUSIK Der skal være mindst 16

Læs mere

I projektet Billeder af vand vil et sammensat musikskole-symfoniorkester og kor fusionerer med dansere og musikere fra Burkina Faso.

I projektet Billeder af vand vil et sammensat musikskole-symfoniorkester og kor fusionerer med dansere og musikere fra Burkina Faso. Billeder af Vand I projektet Billeder af vand vil et sammensat musikskole-symfoniorkester og kor fusionerer med dansere og musikere fra Burkina Faso. Projektets sigte er en kunstnerisk oplevelse, der bryder

Læs mere

Odder Kommunale Musikskole

Odder Kommunale Musikskole Odder Kommunale Musikskole Brugerundersøgelse 2006 Denne undersøgelse er sat i gang på initiativ af Odder Kommunale Musikskole. Formålet er at måle tilfredsheden med musikskolens ydelser og holdningen

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere

Hvidovre Markedsfest

Hvidovre Markedsfest Hvidovre Markedsfest Agenda Introduktion Hvidovre Markedsfest vision og mission Hvidovre Markedsfest kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Markedsfest er for

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2017-2018 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

2010 Velkommen. Søndag d. 21. marts kl. 11.00-19.30. Det Jyske Musikkonservatorium. Århus Musikskoles Festival

2010 Velkommen. Søndag d. 21. marts kl. 11.00-19.30. Det Jyske Musikkonservatorium. Århus Musikskoles Festival KISS 2010 Velkommen For 3. gang udgør Studenterhus Århus rammerne for Århus Musikskoles festival KISS. Dagen igennem vil huset summe af liv, og de stemningsfulde lokaler Vejerboden og Pakhuset vil lægge

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr.

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr. Region Midtjylland Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter Bilag til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr. 1 Fra: sendjs@tdcadsl.dk [mailto:sendjs@tdcadsl.dk] Sendt: 7. februar

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn eller barnebarn Vær med i Teatergruppens traditionsrige

Læs mere

gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt

gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt Kultur-, fritids- og idrætspolitik 2013-2016 Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik 2013-2016 Indledning Kultur-, fritids- og idrætslivet er med til at gøre Gladsaxe

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

Akademisk Boldklub Gladsaxe - Hjerne & Hjerte

Akademisk Boldklub Gladsaxe - Hjerne & Hjerte Partneraftale med Gladsaxe Kommune, evaluering af sæson 2016/2017 Hermed kort evaluering af partneraftale mellem Akademisk Boldklub og Gladsaxe Kommune for sæsonen 16/17. Markedsføring / Profilering a)

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17.30 Medlemmer: Daniel Mühlendorph Jensen Erik Lund Hansen Frank K. Theilgaard-Mortensen Hattie

Læs mere

Inspirations pixi. Tween Sing

Inspirations pixi. Tween Sing Inspirations pixi Tween Sing Du sidder med en pixibog der indeholder inspiration til Tween Sing aktiviteter målrettet børn, der går i 3.-6. klasse. Tween Sing kan bruges som en del af en eksisterende klub

Læs mere

2200 Børn & Musik 2019

2200 Børn & Musik 2019 2200 Børn & Musik 2019 Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en børnemusikfestival på Nørrebro, som er med til at sikre, at bydelens børn møder og deltager i livemusik af høj kvalitet. Festivalen

Læs mere

Evaluering af FrivilligBørs 2014 deltagerne

Evaluering af FrivilligBørs 2014 deltagerne Evaluering af FrivilligBørs 2014 deltagerne I alt 43 har svaret på evalueringen af FrivilligBørs 2014. Det er ikke alle der har svaret på alle spørgsmål (men næsten). Der er over 90 % tilfredshed på alle

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn Vær med i Teatergruppens traditionsrige teaterforestilling

Læs mere

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole.

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole. SÆSONPROGRAM 2017-2018 kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ MARIAGERFJORD KULTURSKOLE MUSIK BØRN OG UNGE MUSIKALSK BABYLEGESTUE Her bliver din babys musiske, sproglige

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner Læs mere om Kulturrygsækken på www.copenhagenkids.dk Tak for samarbejde til Tak for tilskud til 2013/14 Daginstitutioner KULTURRYGSÆKKEN Tilbud om kunst og kultur til daginstitutionerne i København Kulturrygsækken

Læs mere

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Foreningens navn: Teatergruppen Syvstjernen Foreningstype: Kultur Hvor mange: 50-250 Kontaktperson: Tue Bertelsen Mail: tue.bertelsen@gmail.com

Læs mere

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015.

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015. Nyhedsbrev 5 Ollerup den 1. december 2015. Ny koncertsal Arbejdet med at realisere en rigtig koncertsal i Ollerup har nu givet resultat! Efter et lang tilløb og mange overvejelser er bestyrelsen bag Ollerup

Læs mere

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt)

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt) Furesø Kommune og (31. august til 2. september) Kontakt www.furesoefestival.dk eller ring til Benny(20207339) eller Jakob(26147007) Politisk og økonomisk støtte - Til Furesø Kommunes 10 års jubilæums fest,

Læs mere

Erfaringsopsamling Børnekulturugen 2013

Erfaringsopsamling Børnekulturugen 2013 Erfaringsopsamling Børnekulturugen 2013 2013 Indhold Erfaringsopsamlingens ramme 1 Om erfaringsopsamlingen, formål og temaet Fotodokumentation m.m. i forhold til de tre mål 2 At skabe og styrke samarbejde

Læs mere

HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018

HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018 HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018 Et forrygende efterår står for døren - et efterår, hvor vi skal sole os i skæret af de bugnende frugter, bade os i skønne sange og melodier og gribe emner med saft og kraft,

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Kontornotits. Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område. By- og Udviklingsforvaltningen. Kultur

Kontornotits. Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område. By- og Udviklingsforvaltningen. Kultur Kontornotits By- og Udviklingsforvaltningen Kultur Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område Dato 8. maj 2019 Sagsbehandler Lisbet Holten Lambert Direkte telefon 20 20 73 93 E-mail lilam@kolding.dk Festlig

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE. 28.10.2011 Uge 43

FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE. 28.10.2011 Uge 43 FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE 28.10.2011 Uge 43 8. kl. har været en tur i København. De besøgte Folketinget og Christiania. Der kommer mere fra deres tur i uge 45. England blev årets vinder på motionsdagen.

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Alle kan synge. - evaluering

Alle kan synge. - evaluering Alle kan synge - evaluering Forord I vinteren 2017 bad Sangkraft Aarhus dirigent Jonas Rasmussen lave to korsangs-arrangementer under navnet Alle kan synge. Arrangementerne var rettet mod voksne, som gerne

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Ansøgning til talentudviklingspuljen

Ansøgning til talentudviklingspuljen 1 - Musiktalentet Johanne Grønkjær Lorentzen Hører til journalnummer: 18.20.02-P22-1-14 Ansøgning til talentudviklingspuljen Ansøger(e): Foreningen Opera i Rebild/ Rebild Kulturskole (Klub eller aktører)

Læs mere

GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE

GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE MUSIKGLÆDE Vi kender vel alle det lille barn, der rokker i takt til musik ganske enkelt fordi, det

Læs mere

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Ollerup den 30. august 2012 Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13 Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. For

Læs mere

Mellem foreningen Råstof Roskilde og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud.

Mellem foreningen Råstof Roskilde og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud. Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Råstof Roskilde 1. oktober 2015 Mellem foreningen

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. / Lærer: Sarah Agergaard Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Lucia-optog! Igen i år er 2. klasses kor

Læs mere

Projektets formål og indhold

Projektets formål og indhold Kongshvileparken den 13. marts 2013. Til Gladsaxe kommunes Børne - og kulturforvaltning att. kulturkonsulent Helena Jørgensen Undertegnede arbejdsgruppe ansøger hermed om tilskud på 46.000 kr. til gennemførelse

Læs mere

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Luci-optog! Igen i år er 2. klasses kor et julekor. Det betyder,

Læs mere

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk TORSDAG TORSDAG DEN DEN 25. 25. OKTOBER OKTOBER spildansk.dk MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS ÅRLIGE ÅRLIGE FESTDAG FESTDAG dagen 2012 Bliv Spil Dansk kommune og få en Spil Dansk kommunepakke Et partnerskab mellem

Læs mere

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017 Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton 24.-28. maj 2017 Gladsaxe Folkekor I Kr. Himmelfartsferien rejste 41 sangere samt dirigent og pianist fra Gladsaxe Folkekor til Gladsaxes venskabsby, Sutton, ca. 20

Læs mere

Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse

Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse 1. Baggrunden for projektet På baggrund af et ekstremt bæredygtigt samarbejde

Læs mere

Det var sjovt at være med, fordi vi hyggede os, og det var spændende, fordi der var rigtige professionelle med.

Det var sjovt at være med, fordi vi hyggede os, og det var spændende, fordi der var rigtige professionelle med. Hvad synes du om at være med i operaprojektet? Det har været sjovt, fordi vi fik lov til at arbejde med professionelle, og vi fik også nogle oplevelser for livet, og dirigenten og instruktøren var så søde.

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev februar-marts 2016

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev februar-marts 2016 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev februar-marts 2016 KARAVANA er et hus i sorg. Vi har pludselig og uventet mistet Søren Stokholm. Han blev 31 år gammel. Han arbejdede som skuespiller

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fællesmål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

ÅRTI/ FELT HVEM KAN DU OPLEVE? HVAD KAN DU OPLEVE? 1910'erne Herning Bibliotekerne Her har du muligheden for både at høre om de

ÅRTI/ FELT HVEM KAN DU OPLEVE? HVAD KAN DU OPLEVE? 1910'erne Herning Bibliotekerne Her har du muligheden for både at høre om de Program for underholdningen i de forskellige årtier ÅRTI/ FELT HVEM KAN DU OPLEVE? HVAD KAN DU OPLEVE? 1910'erne Herning Bibliotekerne Her har du muligheden for både at høre om de første år i bibliotekets

Læs mere

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 KUNSTTALENTKLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 VIL DU DYRKE DIT TALENT? Skal du i 7. klasse efter sommerferien 2016? Elsker du musik, kunst, design eller performance? Drømmer du om at skabe dit eget professionelle

Læs mere

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse 2200 Børn & Musik Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en udendørs børnemusikfestival på Nørrebro, der løber af stablen d. 18.-21. maj 2017. Arrangementet er non profit og tilbyder gratis musik

Læs mere

Afrapportering: Tønder Festival som Kulturelt Fyrtårn 2013-2014

Afrapportering: Tønder Festival som Kulturelt Fyrtårn 2013-2014 Afrapportering: Tønder Festival som Kulturelt Fyrtårn 2013-2014 Udarbejdet af Tønder Festival, november 2014 Foto 1: Ard Jongsma, Still Words Indholdsfortegnelse AFRAPPORTERING: TØNDER FESTIVAL SOM KULTURELT

Læs mere

På baggrund af drøftelsen vil forvaltningen udarbejde en vision. Bilag: Notat: Formelle musikalske udviklingsveje januar 2017

På baggrund af drøftelsen vil forvaltningen udarbejde en vision. Bilag: Notat: Formelle musikalske udviklingsveje januar 2017 Musikby 2020 Udvalget By, Kultur og Miljø Sekretariatet Sagsnr. 285228 Brevid. 2446325 Ref. ANNEBJ Dir. tlf. 46 31 31 04 annebj@roskilde.dk Dagsorden for 3. møde i Musikby 2020 Udvalget den 30. januar

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Velkommen i Horsens Musikskole år 2011-2012 Musik er fællesskab. Jørn Steffensen, Musikskoleleder I musikskolen lærer du at spille og synge

Læs mere

Odsherred Musikskole

Odsherred Musikskole 6. 9. februar 2017 ANDERLEDES UGE Odsherred Musikskole I 2017 er det 50 år siden The Beatles udgav deres album Sgt. Pepper s Lonely Hearts Club Band. Det vil vi gerne fejre i Odsherred Musikskole. The

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Kolding Kommune

Kolding Kommune Talentstrategi på Kulturområdet Kolding Kommune 2019-2022 Et aktivt og variereret kulturudbud er en politisk ambition og en væsentlig forudsætning for at skabe det gode liv og en attraktiv kommune. Det

Læs mere

Events. Oplevelser, fællesskab og sjov

Events. Oplevelser, fællesskab og sjov Events Oplevelser, fællesskab og sjov RETRO Nørrebro nonprofit café I vores nonprofit café får du unikke, kreative oplevelser i lokaler som er evigt hyggelige og i konstant forandring. Du mødes af glade

Læs mere

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner GLADSAXE KOMMUNE Kultur og Fritid Bilag 2: og hovedpointer fra arbejdsgrupper NOTAT Dato: 4. juni 2012 Af: Helena Jørgensen En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde Borgerne stiller større krav

Læs mere

Tak for jeres store støtte i 2018 og på gensyn til den gode lokaljazz i 2019.

Tak for jeres store støtte i 2018 og på gensyn til den gode lokaljazz i 2019. NYHEDSBREV Formandens klumme De næste 4 år bliver der fortsat udendørs gratiskoncerter i juni måned i Gladsaxe. Kommunens Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalg tiltrådte på sit ordinære møde i november en

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

FRIVILLIGE VALGFAG. Sct. Ibs Skole

FRIVILLIGE VALGFAG. Sct. Ibs Skole FRIVILLIGE VALGFAG Sct. Ibs Skole 2019-2020 Frivillige valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. OM STRATEGIEN 2/10 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag for at drøfte

Læs mere

Én for Alle Alle for Én

Én for Alle Alle for Én Én for Alle Alle for Én 1 Palle spiller guitar Mathias spiller tromme og vibrafon 2 Sille spiller ukulele og guitar Her kan du se de instrumenter de 3 Musikterer spiller på: Vibrafon Ukulele Trommer Guitar

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. OM STRATEGIEN 2/12 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

KLIK HER SIDSTE NYT SE FOTOS FRA SOMMEREN AUGUST 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER

KLIK HER SIDSTE NYT SE FOTOS FRA SOMMEREN AUGUST 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER AUGUST 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SIDSTE NYT SE FOTOS FRA SOMMEREN KLIK HER Så starter FDF op igen HURAAA HURAA Hele den

Læs mere

Læs information til ansøger og hent budgetskabelon her

Læs information til ansøger og hent budgetskabelon her Projekt: Ud-over-KANten-puljen Ansøgt: 21-08-2017 (Kulturkanten.dk) Status: Ansøgning modtaget ID #: 68-60 Sådan søger du Ud-over-KANten-puljen KulturKANten - hvad er det? KulturKANten 2017-2020 er et

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

2200 Børn & Musik 2018

2200 Børn & Musik 2018 2200 Børn & Musik 2018 Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en børnemusikfestival på Nørrebro som har eksisteret siden 2013. Festivalen består i 2018 for første gang af to dele, en udendørsdel,

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016 Nyhedsbrev nummer 8 Ollerup, den 5. april 2016 Kære forældre Lige om lidt skal vi på turne, vi glæder os. Koret er i storform, vokalgruppen, det klassiske orkester og Big Bandet øver for sidste gang før

Læs mere