Salgsshow på Stutteri Legind D fra kl. 11

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Salgsshow på Stutteri Legind D fra kl. 11"

Transkript

1 Salgsshow på Stutteri Legind D fra kl = Kr. - Kun ungheste. A = Kr. B = Kr. C = Kr. D = Kr. E = Kr. F = forhør om pris. Den På Stutteri Legind. Legindvej Nykøbing Mors Tlf Mere info på Velkommen til salgsshow på Stutteri Legind 2016 fra kl. 11. Vi har i år samlet en masse forskellige heste i alle priskategorier, og vi håber på, at mange vil komme til dette salgsarrangement. Som køber har du mulighed for at se hestene blive fremvist af deres trænere, og få en snak med trænerne. Hvis du falder for en hest, har du umiddelbart efter showet også mulighed for en prøvetur. På dagen vil der blive taget video og billeder af hesten, så du eferfølgende kan gense den eller de heste der faldt i din interesse. Vi håber på godt vejr, men vi vil dog råde jer til at tage rigeligt tøj med. Dagen bliver en hyggelig oplevelse for alle, om man står og mangler en hest, eller bare vil have hyggeligt samvær i hestens tegn. Der vil være en lille staldcafé med kaffe, kakao, kage, sandwich og lignende. Med forhåbninger om en hyggelig dag. Stutteri Legind v. Mette og Bo Sørensen Salgsshowet er sponseret af Højgård hestepraksis og Regulator Complete, læs mere om det sidst i programmet.

2 Kategori 0: Solkongur fra Legind - DK Langbenet og utroligt charmerende look har denne et års hingst, som er efter Nökkvi fra Glyngøre. Solkongurs mor er kåret godt som firgænger i 2.klasse. Oskar fra Nr. Bisgaard - DK Fantastisk imødekommende vallak på tre år. Dejligt udtryk og flotte rummelige bevægelser på marken. Oskar er efter Tyvar fra Toosholm. Mf Darri fra Kampholti.

3 Hektor fra Nr. Bisgaard - DK Hektor er en meget velbygget tre års vallak. Vandt Hrimfaxas følshow i 2013, hvorefter han gik videre til elitefølshowet. Hektor er efter Nökkvi fra Glyngøre. Mf. er Godi fra Prestbakka. Kategori A: Skjalda fra Smollerupgaard DK Lovende femgænger hoppe med et ekstra ordinært bevægelses mønster. Skjalda har god vilje, og er klar til en rytter, som gerne vil forme sin egen ridehest. Hun er nem i omgang, sund og muskelfyldt, ca 140 i stg.

4 Stella fra Kirkjubær - IS , Stella er en 18 års kåret hoppe, der har givet dejlige afkom, men fortsat selv er en fantastisk bekvem og letridelig hoppe. Stella har et bemærkelsesværdigt godt tøltanlæg. Hun kan praktisk taget tølte overalt og i pænt tempo. Hun er en ægte islandsk hoppe høfligt afventende men altid klar til at arbejde positivt fremad. Thor fra Videslet - DK års vallak med flotte rummelige bevægelser. Thor er stor og flot bygget med et stærkt fundament. Han er venlig imødekommende i omgang og håndtering. Kræver pt. balancering i tølten pga. pastendens og længere pause. Thor har potentiale til at blive en rigtig flot ridehest med stor kapacitet i gangarterne. Stg. mål er ca. 143 cm.

5 Tyra fra Lille Arden - DK Tyra er en frisk og fremadsøgende 14års hoppe efter Helmingur fra Djúpadal. Hun har dejlige adskilte gangarter, taktren tölt med godt løft, sikker trav med god form og svæv og fin galop med godt spring. Egner sig godt til en let øvet rytter, der ønsker at prøve kræfter med stævneridning eller blot en dejlig arbejdsvillig skovturshest. Freyja fra Stenhøj - DK Freya er en 5 års hoppe, der nyligt er tilredet. Hun er dejlig ukompliceret både af sind og i gangartsanlæg. Tølt-anlægget er tydeligt, ligesom traven er med stor kapacitet og tempo. Freyja er modig og glad, når hun rides ud, og er en fornøjelse at arbejde med. Kategori B: Hera fra Sandbjerggaard - DK Hera er en 6 års hoppe efter Drengur fra Nyjabæ, MF. Sokki fra Solheimum. Hera er en hoppe med middelvilje, der er i rigtig god udvikling. Hun har potentiale til konkurrence sammen med, at hun er let at ride for de allerfleste. Ca. 137 i stangmål.

6 Bryndís fra Legind - DK Bryndís er en sød hoppe med adskilte gangarter. Hun er 100% trafik- og cyklistsikker. Hun har været med på flere store ture også med overnatning og er nem at have med. Udover det er hun blevet brugt til de lidt større børn til ridning på bane og i hal. Sleipnir fra Legind DK Sleipnir er Lauras konkurrencevallak, der har prøvet lidt af hvert, og parret har redet flere stævner sammen. Sleipnir er en letgående 4-gænger med luksus tölt i flere tempi. Derudover er Sleipnir godt skolet og kan sin grunddressur, hvorfor de andre gangarter også er af høj kvalitet. Da Sleipnir er en speciel hest, kræver Sleipnir også en speciel rytter, der kan udfordre ham. Fordi når dette sker, giver Sleipnir nogle fantastiske rideture man sjældent glemmer.

7 Svølnir fra Trudvang Hede - DK Svølnir er en 12 års erfaren vallak, der har let tilgængeligt tøltanlæg, og er en sikker ridehest i terrænet både alene og i flok. Svølnir har middel vilje og er en dejlig hest for dig, der vil ride skønne ture, eller deltage i kurser og lettere klasser til stævner. Stangmål ca Kvik Fra Glyngøre - DK Kvik er en 8 års hoppe efter Trúr frá Wetsinghe. Kvik er en positiv fremadsøgende hoppe med fine adskilte gangarter. Hun har prøvet lidt af hvert, men kræver en bestemt rytter der kan vise hende vejen. Der ligger i Kvik stadigt meget potentiale og hun vil med mere træning kunne klare sig godt på stævnebanerne i middel til svære klasser i Tölt og 4-gang.

8 Kategori C: Ronja fra Toosholm - DK Ronja er en skøn hoppe på 5 år. Ronja er efter Tindur fra Varmalæk og morfar er Glæsir fra Litla- Sandvik. Hun er smuk bygget og har dejlige gangarter at tilbyde. Hun er 4- gænger med taktsikker trav, flot tölt og super skøn at arbejde med. Hun har 112 i BLUP. Ludvik fra Legind - DK Ludvik er en 7 års vallak, der har et stort potentiale i forhold til at kunne videreudvikles som stævnehest og parallelt fortsætte, som en dejlig skovturshest. Ludvik har kæmpe udstråling og personlighed, han har en god ridehestevilje, flotte grundgangarter og en meget flot, rummelig og hurtig tølt. Han er ekstremt godt bygget, godt 140 i stangmål og gennemsund. Afstamningen er spændende, F: Hørdur fra Kolneset, M: Viola fra Varmadal.

9 Blakkur fra Bogens DK Blakkur er en lækker sort vallak på 5 år og 141 cm i stg. Trods sin unge alder har han sin grunddressur på plads og har allerede prøvet en del. Han har bl.a. været med på ridelejr, fællesture i store flokke, redet ud alene, deltaget til stævne. Han er yderst ukompliceret både gangartsmæssigt og sindsmæssigt. Blakkur er en fantastisk positiv og glad hest, som bare elsker at arbejde, men som altid er styrbar og let at stoppe igen. Emma f. Jespersgaarde DK Spændende 5 års hoppe med unik udstråling og meget lovende gangarter. Ca i stg. Emma er redet sammenlagt ca. 3 måneder og er i rivende udvikling. Hun er i gang med gangsætningen og viser super flotte gangarter allerede nu. Her er virkelig hesten til den som ønsker at udvikle og forme sin egen hest. Virkelig let for hjælperne og meget arbejdsom og positiv hest. Er vant til at blive redet ud alene og i flok og er startet på sin grunduddannelse på banen. Altid fuldt styrbar og går godt fremad.

10 Von fra Søgård DK Supersmuk og meget venlig unghoppe på 3 år. Efter Grimur frá Efsta-Seli og Klettur frá Hvammidatter. Von har en blup på 112 og er omkring 140 i stg. Hun er pt igang med indridningen og tager alt med ophøjet ro. Oplagt kåringsemne. Kategori D: Idunn fra Døesgården - DK Idunn er en skøn hoppe med masser af fremtid. Hun har gået sine første stævner, og klarede sig rigtigt godt med finalepladser begge gange. Idunn har desuden et stort spring-potentiale, hvilket også gør hende velegnet som alrid-hest. Hun er en sikker hest i terrænet, og kan rides af de fleste ryttere. Idunn er middelstor ca. 137 cm i stg.

11 Gáski fra Ny Nørregaard - DK Gáski er en luksus skovturshest eller stævnehest med blikfang ud over det sædvanlige. Han er en stor og flot sortbroget vallak med lækre adskilte og rummelige gangarter. Omkring 1.42 i stang. 5-gænger med passen utrænet. Sjov, let ridelig og 100% styrbar. Vant til skov, bane, trafik osv. Har opnået en 5 plads til DM i alrid efter blot 6 ugers træning i alrid. Kategori E: Falki fra Teland DK Meget lovende fire års femgænger vallak med kapacitet til fipo. Intelligent og yderst lærenem. Lettere tilredet og alle gangarter falder ham nemt. Efter Lykill frá Blesastöðum, 1. klasses mor og morfar er Þóroddur frá Þóroddsstöðum. Falki har en blup på 119.

12 Højgård Hestehospitals Praksis, med udgangspunkt fra Nykøbing Mors er en væsentlig samarbejdspartner for os på Stutteri Legind. Dyrlæge Lisa Zimmermann, hjælper med faglig rådgivning og behandlinger i alle sammenhænge. I bedækningssæsonen nyder vi godt at Lisas ekspertise indenfor reproduktionsområdet. Højgaard Hestehospital yder således en rigtig god service i udkørende praksis her hos os, samtidigt med vi mærker dyrlægerne er en del af et større fagligt fællesskab gennem deres tilknytning til landets største Hestehospital Mette og Bo Stutteri Legind Regulator-Complete På Stutteri Legind har vi fundet det produkt der indeholder alt det vore heste har brug for, ved siden af det grovfoder vi selv laver. Med Regulator Complete, behøver vi ikke at skulle indkøbe forskellige, vitaminer, mineraler og urter for vore hestes trivsel og udvikling. Alt det er indeholdt i Regulator Complete. Vi supplerer blot grovfoderet med en lille doseret mængde Regulator Complete dagligt. Yderst konkurrencedygtig på pris og særdeles effektiv på kvalitet. Forhandles også af Stutteri Legind, og kan købes til reducerede priser på dagen.

Salgsshow i THOR d. 3. marts 2012

Salgsshow i THOR d. 3. marts 2012 Salgsshow i THOR d. 3. marts 2012 1 Salgsshow i THOR d. 3. marts 2012 Kære alle. Lokalklubben THOR vil gerne byde velkommen til salgsshow lørdag d. 3. marts 2012. I løbet af dagen vil der blive fremvist

Læs mere

Åbent hus / auktion. Stutteri Isafold. Afgivning af bud

Åbent hus / auktion. Stutteri Isafold. Afgivning af bud Åbent hus / auktion Stutteri Afgivning af bud Der afgives bud i lukket kuvert. Højest bydende køber hesten. Der kan afleveres bud hele formiddagen og ind til ½ time efter de enkelte aldersgruppers fremvisning

Læs mere

Heste til salg. Stutteri Isafold

Heste til salg. Stutteri Isafold Heste til salg Stutteri På grund af den positive udvikling i konsulentvirksomheden Equina (www.equina.dk) er jeg nødt til at sælge flere af mine gode og dejlige heste. Alle hestene er danskfødte og næsten

Læs mere

Salgsshow i THOR d. 29. april 2012

Salgsshow i THOR d. 29. april 2012 Salgsshow i THOR d. 29. april 2012 1 Salgsshow i Thor d. 29. april 2012 Kære alle. Lokalklubben Thor vil gerne byde velkommen til salgsshow søndag d. 29. april 2012. I løbet af dagen vil der blive fremvist

Læs mere

Hej jeg hedder FONSE. Jeg er rigtig god til at springe og siger aldrig nej tak til en tur i skoven.

Hej jeg hedder FONSE. Jeg er rigtig god til at springe og siger aldrig nej tak til en tur i skoven. Hej jeg hedder FONSE Jeg har boet på FYR siden sommeren 2008. Jeg er en energisk hest, der bedst kan lide en rytter, der er klar på en aktiv ridetur jeg kan dog godt være en doven herre. Men jeg er en

Læs mere

Velkommen til Åbent Hus d. 14 nov Program

Velkommen til Åbent Hus d. 14 nov Program Velkommen til Åbent Hus d. 14 nov rogram rogram Kl 10.00 Officiel åbning af vores nye rideudstyrsbutik med gode tilbud fra Topreiter og Cintamani Kl 11.00 Foredrag ved Kóki Ólason om sadler ved Topreiter

Læs mere

THOR s Salgsshow Lørdag 5. april 2014

THOR s Salgsshow Lørdag 5. april 2014 THOR s Salgsshow Lørdag 5. april 2014 Side 1 af 19 Thors salgsshow Velkommen til Thors salgsshow lørdag d. 5. april 2014. Der vil i dag blive fremvist 15 fine salgsheste i aldrene 3-13 år. Der fremvises

Læs mere

Landsmót Avlsbedømmelserne * Ditte Vemming Tilskuer

Landsmót Avlsbedømmelserne * Ditte Vemming Tilskuer Landsmót Avlsbedømmelserne * Ditte Vemming Tilskuer Det var en fornøjelse at være tilskuer ved Landsmót 2004. Når man, som jeg, sad dag ud og dag ind på volden ved den store ring, havde man ikke alene

Læs mere

1. HALVÅR 2008 KOMMMISSIONSSALG & AVL. Stutteri Dalur

1. HALVÅR 2008 KOMMMISSIONSSALG & AVL. Stutteri Dalur Salgsliste 1. HALVÅR 2008 KOMMMISSIONSSALG & AVL foto Matilde Bøgh tlf 59 47 14 96 mobil 20 44 07 10 helles@tophest.dk www.tophest.dk DK1995204378 Lysa fra Ellinge Mark F: Nökkvi fra Eriksholm 7.83-7.77=7.79

Læs mere

Indhold. Alrid er. Alrid er... De fem decipliner. Regler - 6. ALRID 6.1 GENERELT DEFINITION IDÉGRUNDLAG FORMÅL OPGAVE GENNEMFØRELSE GENERELLE REGLER

Indhold. Alrid er. Alrid er... De fem decipliner. Regler - 6. ALRID 6.1 GENERELT DEFINITION IDÉGRUNDLAG FORMÅL OPGAVE GENNEMFØRELSE GENERELLE REGLER Alrid er... Alrid - Indhold Alrid er... Indhold Alrid er De fem decipliner Alrid er Det absolut mest specielle ved den islandske hest, er de 5 gangarter. Den alsidige islænder skal derfor vise, at den

Læs mere

Championat for Fjordheste

Championat for Fjordheste Championat for Fjordheste Formål Formålet er at fremme brugen af vore Fjordheste, avlsheste såvel som sportsheste, samt at hjælpe til en større forståelse af sammenhængen mellem avl og sport (bevægelse,

Læs mere

7 rideskoleheste søger nyt hjem

7 rideskoleheste søger nyt hjem Nyhedsbrev 1. marts 2014 7 rideskoleheste søger nyt hjem Efter mange overvejelser har Tistrup og Omegns Rideskole besluttet at lukke rideskolen. Formanden for rideklubben ønsker det bedste for hestene

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Vinterduel & Firmakeppni

Vinterduel & Firmakeppni Vinterduel & Firmakeppni Helsinge Rideklub, Husebyvej 13, 3200 Helsinge Søndag d.3. februar 2018 Velkommen Vi er glade for at kunne byde velkommen til Vinterduel d. 3. februar 2018 Stævnet rides efter

Læs mere

Heste jeg tidligere har ejet eller redet.

Heste jeg tidligere har ejet eller redet. Heste jeg tidligere har ejet eller redet. Mølholms Lise Hoppe, rødbrun, født 1982, stg. 128 cm. Forældre ukendte, men afstamning må antages at bunde i en nordbagge/welsh/araber-blanding. Den første pony.

Læs mere

Hvilken type er din hest? LISETTE NORAH

Hvilken type er din hest? LISETTE NORAH Hvilken type er din hest? LISETTE NORAH FORORD Kender du det her med, at du ikke kan få din hest til at lystre i bestemte situationer? Den gode nyhed er, at det hverken er fordi din hest er særlig besværlig,

Læs mere

Nökkvi klubstævneregler

Nökkvi klubstævneregler Nökkvi klubstævneregler Følgende regler er gældende til alle Nökkvi klubstævner: udgivet 23. marts 2013 / senest opdateret 11. august 2015 Generelle betingelser: Du behøver ikke stamtavle på din hest,

Læs mere

DUNJA Ejer: BLR Født: 1998

DUNJA Ejer: BLR Født: 1998 DUNJA Ejer: BLR Født: 1998 Jeg hedder Dunja og er en hvid pony. Alle børnene kan godt lide mig, for jeg gør næsten altid hvad der bliver sagt. Jeg har været på BLR siden jeg var 4 år gammel. Jeg bliver

Læs mere

7. Gæðingakeppni-regler

7. Gæðingakeppni-regler 7. Gæðingakeppni-regler 7.3 Om konkurrenceheste, ryttere og udstyr 7.3.0 Betegnelse for de forskellige klasser A-flok (femgængere) = GDA B-flok (firgængere) = GDB 7.3.1 Retten til deltagelse og tilmelding:

Læs mere

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest.

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. Hvad er TREC? TREC eller Technique De Randonneé Equestre De Competition (TREC) startede i Frankrig

Læs mere

Væn din hest til at komme i byen LISETTE NORAH

Væn din hest til at komme i byen LISETTE NORAH Væn din hest til at komme i byen LISETTE NORAH FORORD Vi bruger tid på, at trailertilvænne vores heste - og glæden er stor, når man nemt og roligt kan læsse hesten og køre afsted til kurser, stævner eller

Læs mere

Stutteri Valhallas salgsliste - Nov. 2014

Stutteri Valhallas salgsliste - Nov. 2014 Stutteri Valhallas salgsliste - Nov. 2014 På Stutteri Valhalla har vi besluttet at skære lidt ned i bestanden af vores Welsh Cobs. Det betyder, at vi netop nu har 7-8 dyr til salg eller udlejning - bl.a.

Læs mere

Hej jeg hedder FLOBBY Jeg er en lille sød og dejlig pony, der mest bliver brugt på bobbelholdene. Jeg prøver at gøre alt for min rytter og elsker at lære børnene at ride galop. Nogen gange kan jeg dog

Læs mere

INFO OM ALRID DEN 6 & 7 MAJ 2017

INFO OM ALRID DEN 6 & 7 MAJ 2017 INFO OM ALRID DEN 6 & 7 MAJ 2017 UDHOLDENHED Der rides på stier i Dyrehaven, disse må ikke forlades. Rider man ud i terrænet bliver man diskvalificeret. Der rides på idealtid med indlagte obligatoriske

Læs mere

LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN

LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN Rid og løb To ryttere og én hest/pony udgør et hold. Hesten er udstyret med grime under trensen. En afmærket strækning er inddelt i 4, 6 eller 8 nogenlunde lige lange etaper.

Læs mere

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.)

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) Tirsdag den 30. juni: Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) - Plejehjemmet kommer ca. kl. 15 og ser opvisningen.

Læs mere

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer.

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer. Hekla Nyt Så blev det tid til næste Hekla Nyt. Jeg beklager, det er kommet så sent, men der har været problemer med elektronikken og været ramt af sygdom, så har først kunne færdiggøre bladet nu. Der er

Læs mere

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest.

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. Hvad er TREC? TREC eller Technique De Randonneé Equestre De Competition (TREC) startede i Frankrig

Læs mere

Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug. Til Salg

Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug. Til Salg Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug Til Salg Da vores redne ponyer tager megen af vores tid og plads i stalden, er det tiden at få reduceret antallet af avls- og ungponyer. Alle er vant til børn, hund

Læs mere

Det Sjællandske Bededagsstævne

Det Sjællandske Bededagsstævne Det Sjællandske Bededagsstævne Program 2014 2 Det Sjællandske Bededagsstævne 2014 Program: (Ret til ændringer i programmet forbeholdes) Fredag: Kl. 07.30-9.30 Kl. 08.30 Kl. 08.45 Kl. 09.00 Kl. 09.50 Kl.

Læs mere

DUNJA Ejer: BLR Født: 1998

DUNJA Ejer: BLR Født: 1998 DUNJA Ejer: BLR Født: 1998 Jeg hedder Dunja og er en hvid pony. Alle børnene kan godt lide mig, for jeg gør næsten altid hvad der bliver sagt. Jeg har været på BLR siden jeg var 4 år gammel. Jeg bliver

Læs mere

Kiss er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen!

Kiss er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen! Gjerulff a Bonus for blitzen aka er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen! Brun tricolor mootled, lige som sin mor, men alligevel helt anden farve! Hun har en lækker

Læs mere

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014 FjörðurNyt Juni 2014 Deltagere til klubaften på Skive Trav Hvor skal I hen? I denne udgave af vores nyhedsbrev giver vi en samlet opdatering på debat, begivenheder og medlemsspørgsmål i den forgangne måned

Læs mere

08:00 08:30 Dommermøde

08:00 08:30 Dommermøde Program for Hrimfaxa s forårsstævne: 08:00 08:30 Dommermøde 08:30 09:10 T.3 09:20-10.10 T.5 10.10-11.20T.8 11:20-12:00 T.4 12.00-12.30 Pause 12.30-13.10 4.2 13.10-14.00 4.3 14.00-15.00 4.5 15.00-15.10

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk Sjørupvej 13 Grønnerup 9640 Farsø Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk www.facebook.com/meldgaardheste.dk Islænder Ridecenter & Friluftsliv. Center

Læs mere

Det er så sjovt på Sydbank SommerCamp

Det er så sjovt på Sydbank SommerCamp Hundredvis af hesteglade børn har i løbet af sommeren uploadet videoer og billeder til Sydbank SommerCamps hjemmeside i håbet om at vinde en plads på den eftertragtede ridelejr. 13 heldige vindere, som

Læs mere

Navn Terræntræner 2. At rytteren rammer forhindringen i korrekt tempo, og korrekt afstand

Navn Terræntræner 2. At rytteren rammer forhindringen i korrekt tempo, og korrekt afstand Hvad er vigtigst ved en god terræntræningstime? At rytteren og hesten har det sjovt og får en god oplevelse. At rytteren opnår læring og udvikling At der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden.

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Beretning 2017 DI 50 års jubilæum banko stævner, Et dags stævnet punktamót

Beretning 2017 DI 50 års jubilæum banko stævner, Et dags stævnet punktamót Beretning 2017 Endnu et år er gået og dermed også mit første år som formand. Det har været nogle store fodspor som jeg skulle udfylde, hvilket vi igen har fået bekræftet, da vores tidligere formand Caroline,

Læs mere

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk Sjørupvej 13 Grønnerup 9640 Farsø Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk www.facebook.com/meldgaardheste.dk Islænder Ridecenter & Friluftsliv. Center

Læs mere

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge.

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Der var mødt 36 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Klara Hoffritz valgt som Dirigent. Inga Nielsen og Gert Padetzski

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Spm. 1. Er du medlem af DI? Ja Nej Nej, ikke mere Ubesvaret

Spm. 1. Er du medlem af DI? Ja Nej Nej, ikke mere Ubesvaret Spm. 1. Er du medlem af DI? Ja Nej Nej, ikke mere Spm. 28 Hvad er dit køn og alder? Kvinde, 0 15 år Kvinde, 16 17 år Kvinde, 18 24 år Kvinde, 25 66 år Kvinde, 67 100 år Mand, 0 15 år Mand, 16 17 år Mand,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vårstævnet. 13. april Fogedgaarden Vejbyvej Tisvildeleje

Vårstævnet. 13. april Fogedgaarden Vejbyvej Tisvildeleje Vårstævnet 13. april 2019 Fogedgaarden Vejbyvej 4 3220 Tisvildeleje Velkommen Vi er glade for at kunne byde velkommen til vores første Vårstævne. Til dette stævne har vi været meget heldige med vores sponsorer,

Læs mere

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet Riis Friplejehjem Lev livet hele livet 1 Indhold Et trygt hjem sammen med hinanden lev livet hele livet Aktiviteter en hverdag med aktiviteter og samvær Hjemligt duften af mad lejligheder med udsigt til

Læs mere

Dommer guidelines. Februari 2019 Romi Royé Gimli Islandsheste - Equinics

Dommer guidelines. Februari 2019 Romi Royé Gimli Islandsheste - Equinics Dommer guidelines Februari 2019 Romi Royé Gimli Islandsheste - Equinics Hvornår må du tage din hest med 5 år: 2 start om dagen 6 år: 3 start om dagen 7 år: 4 start om dagen Bid og sko Kun bid egnet +l

Læs mere

Høststævnet. 1. september Fogedgaarden Vejbyvej Tisvildeleje

Høststævnet. 1. september Fogedgaarden Vejbyvej Tisvildeleje Høststævnet 1. september 2018 Fogedgaarden Vejbyvej 4 3220 Tisvildeleje Velkommen Vi er glade for endnu engang at kunne byde velkommen til Høststævnet. Igen i år har vi været heldige med vores sponsorer,

Læs mere

Fjordhestens Venner Kronjylland. Medlemsinformation

Fjordhestens Venner Kronjylland. Medlemsinformation Fjordhestens Venner Kronjylland Medlemsinformation Marts 2014 Redaktion: Bestyrelsen og Lisbeth Pedersen (landevejen@fiber.dk) Forsidefoto: Lena Trab Siden sidst Generalforsamling den 7. februar i Gjesinghus

Læs mere

Vognmandsgårdens nyheder 2010

Vognmandsgårdens nyheder 2010 Vognmandsgårdens nyheder 2010 24.12.2010 Vi vil gerne ønske alle en GLÆDELIG JUL SAMT ET LYKKEBRINGENDE NYTÅR. 03.11.2010 Iår fik vi for første gang registreret føl i Tyskland. Det var en særdeles positiv

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

K ROGBÆKGAARD. Rideferie på Læsø. www.rideferie.dk. Krogbækgård Læsø, Storhavevej 8, 9940 Læsø

K ROGBÆKGAARD. Rideferie på Læsø. www.rideferie.dk. Krogbækgård Læsø, Storhavevej 8, 9940 Læsø K ROGBÆKGAARD Rideferie på Læsø www.rideferie.dk Web Find vej Krogbækgård Læsø, Storhavevej 8, 9940 Læsø Velkommen til Krogbækgaard Kursus - & Feriecenter Det var naturen på Læsø, der gjorde at min far

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

Sponsoraftale Søges til

Sponsoraftale Søges til Sponsoraftale Søges til Foto: Anders Ole Olsen Samarbejds- eller sponsoraftale med Østergaard En samarbejds- eller sponsoraftale med Østergaard er langt mere end blot synlighed og profilering af virksomheden

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2.

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2. Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W Lørdag den 2. December 2017 Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, og find juletøjet frem.

Læs mere

Positiv Ridning Systemet Hvor hurtigt kan vi gå frem Af Henrik Johansen

Positiv Ridning Systemet Hvor hurtigt kan vi gå frem Af Henrik Johansen Positiv Ridning Systemet Hvor hurtigt kan vi gå frem Af Henrik Johansen At uddanne heste er som en lang, spændende rejse brolagt med lærerige oplevelser. For at komme fra et punkt til et andet må der findes

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Chancevurdering Lørdag d. 18.februar

Chancevurdering Lørdag d. 18.februar Chancevurdering Lørdag d. 18.februar Flemming Jensen er selv udelukket men har sat gæstekuske på staldens 7 heste: 4.løb/1 Toreadoren: Har fået perfekt spor og super dygtig kusk. Er en hest som tidligere

Læs mere

Team Don. Leif Olsen & Team Friis præsenterer: Følg Don på Facebook under facebook.com/teamfriis.don og på

Team Don. Leif Olsen & Team Friis præsenterer: Følg Don på Facebook under facebook.com/teamfriis.don og på Leif Olsen & Team Friis præsenterer: Team Don Anpartsprojekt på hesten Don, lillebror til Barok Prospekt for Team Don Team Friis giver dig nu mulighed for at komme med i et spændende anpartsprojekt. Udgangspunktet

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

JORDARBEJDE - LET AF LOUISE BRETH OG PAULINE PRESTON 2011

JORDARBEJDE - LET AF LOUISE BRETH OG PAULINE PRESTON 2011 JORREJE - LET F LOUISE RETH OG PULINE PRESTON 2011 INHOL Side 1: OM LLE JORREJS-KLSSERNE eskrivelse af programmerne Målsætning for klasserne anen Tilgængelige niveauer edømmelse Udstyr - herunder:... Foreslået

Læs mere

Personale! Pia K. Jensen Leder. Startede i huset i 1985.

Personale! Pia K. Jensen Leder. Startede i huset i 1985. Personale! Pia K. Jensen Leder Startede i huset i 1985. Uden forkundskaber røg jeg lige på køkkenet, og bagte hver dag til 150 børn. Siden fik jeg flere timer, og tog til sidst klubuddannelsen hvorefter

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

BBU_CFR_Børn_MY. Standardrapport

BBU_CFR_Børn_MY. Standardrapport BBU_CFR_Børn_MY Standardrapport Af mig selv 100% 41 Med hjælp fra familie 0% 0 Med hjælp fra en voksen/medarbejder 0% 0 Med hjælp fra en person jeg ikke kender 0% 0 Af en pårørende på vegne af barnet/den

Læs mere

Årets beretning for 2018

Årets beretning for 2018 Årets beretning for 2018 2018 startede traditionen tro med banko og vi havde valgt FKS hallen, - et centralt sted i Odense. Det er af stor betydning for os i bestyrelsen, at de fleste arrangementer ligger,

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Så blev kåringen overstået. Det blev til 23 kåringsdyr og 13 plage, der blev fremvist. En god lang dag!

Så blev kåringen overstået. Det blev til 23 kåringsdyr og 13 plage, der blev fremvist. En god lang dag! Kåringstid! Så blev kåringen overstået. Det blev til 23 kåringsdyr og 13 plage, der blev fremvist. En god lang dag! Avlscertifikater fra Belgien er ankommet, og der lægges sidste hånd på kåringsbeviserne,

Læs mere

Sommergræs 2012. Vi har pt: en hoppeflok på 12 - og en vallakkeflok på 14.

Sommergræs 2012. Vi har pt: en hoppeflok på 12 - og en vallakkeflok på 14. Sommergræs 2012 Foråret er kommet og selvom det stadig er koldt og græsset kun nødig vil op, skal hestene ud af staldene og på græs. De kan simpel hen ikke vente længere. I lighed med sidste år ( - og

Læs mere

måde at håndtere hestene på. I 1994 tog disse venner, Laila Roshmann og hendes mand, os med til Tyskland, idet vi gerne ville købe en hoppeplag af

måde at håndtere hestene på. I 1994 tog disse venner, Laila Roshmann og hendes mand, os med til Tyskland, idet vi gerne ville købe en hoppeplag af Stutteri Dallas v/tine & Jens Daigaard Grundlagt på ejendommen i Læborg, som naboerne kaldte "Lille Dallas", derfor nærliggende med navnet, da stutteriets heste skulle navngives. I 1993 købte vi vores

Læs mere

Velkommen til Vipperød Sportsrideklubs træningsstævne i spring torsdag d. 1 marts og lørdag d. 3 marts

Velkommen til Vipperød Sportsrideklubs træningsstævne i spring torsdag d. 1 marts og lørdag d. 3 marts Velkommen til Vipperød Sportsrideklubs træningsstævne i spring torsdag d. 1 marts og lørdag d. 3 marts Vi er en ny opstartet rideklub udenfor DRF. Vi har købt nye flotte spring, der er meget som vi skal

Læs mere

Region Vest New Forest ponyen. Avlet med h jertet - redet med stolthed

Region Vest New Forest ponyen. Avlet med h jertet - redet med stolthed Region Vest 2013 New Forest ponyen Avlet med h jertet - redet med stolthed New Forest ponyen den smukke pony med det gode temperament Når du ser en New Forest pony, lægger du straks mærke til, hvor smuk

Læs mere

Side 1 af 5. Velegnet til børn. Klokken. Titel på event Kort beskrivelse af event Det unikke ved vores event Hvor

Side 1 af 5. Velegnet til børn. Klokken. Titel på event Kort beskrivelse af event Det unikke ved vores event Hvor Titel på event Kort beskrivelse af event Det unikke ved vores event Hvor Velegnet til børn Klokken Åbning af kulturnatten ved kaserneområdet Glæsblæserne giver fanfare. Velkomst og kort orintering om,

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Trail og turridning i Toscana

Trail og turridning i Toscana Trail og turridning i Toscana Turridning Trail i etruskernes fodspor Uge med helpension 6 dage i sadlen (2-6 timer) Rideerfaring: 3-5 God indkvartering på gårdhoteller - Agriturismo Tre dage med god turridning

Læs mere

SKOLE OL Arrangørseminar

SKOLE OL Arrangørseminar SKOLE OL 2019 Arrangørseminar TAK! PROGRAM Hvordan går det med Skole OL? Hvorfor er I med i Skole OL? Skole OL 2019-21 Kaffe og kage Sådan håndterer I og vi et Skole OL stævne Finalen i Aarhus 2019 sådan

Læs mere

Så er sommerferien slut..

Så er sommerferien slut.. Jubbbiiieeee :) Så begynder det at vælte ind med de nye varer altid så spændende at se hvad der er i kasserne det er ikke altid vi kan huske hvad vi har bestilt. Vi har bestilt mere hjem end vi plejer.

Læs mere

Sæson Februar. Marts. Denne måned havde vi fokus på aktiviteter til vores medlemsaftener. Vi spillede blandt andet cross boule.

Sæson Februar. Marts. Denne måned havde vi fokus på aktiviteter til vores medlemsaftener. Vi spillede blandt andet cross boule. Sæson 2016 Januar Et nyt år startede med flere nye ting! Blandt andet opstart af faste medlemsaftener med spisning og hygge hver anden tirsdag. Stor succes hele året med stor tilslutning og dejlig stemning.

Læs mere

Hingstekåring og uofficiel DM for trakehnere

Hingstekåring og uofficiel DM for trakehnere Hingstekåring og uofficiel DM for trakehnere To fantastiske dage i Middelfart, med trakehnerhingste og rideheste i høj kvalitet er veloverstået. Trakehner-hingstekåringen havde i år indtaget en hel ny

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

2. Hovedforløb - Typografi og ombrydning

2. Hovedforløb - Typografi og ombrydning 2. Hovedforløb - Typografi og ombrydning Opgave: Folder om lrid. Navn: lrid Programmer: InDesign Udarbejdet november 2014. lrid - Indhold Indhold lrid er De fem decipliner 1 Gangarter 2 Terrænlydighed

Læs mere

Side 1 af 6. THORs forårsstævne 2015

Side 1 af 6. THORs forårsstævne 2015 Side 1 af 6 THORs forårsstævne 2015 VELKOMMEN TIL THORs forårsstævne 2015 Hedeland, Stærkendevej 226a, 2640 Hedehusene lørdag den 11. april. Kære ryttere, dommere, sponsorer, hjælpere og tilskuere. Så

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

AT RIDE LÆR. På en let måde. Atelier. Jane Holderness-Roddam. Lær ridningens grundlæggende principper og føl dig sikker som rytter på bare to dage.

AT RIDE LÆR. På en let måde. Atelier. Jane Holderness-Roddam. Lær ridningens grundlæggende principper og føl dig sikker som rytter på bare to dage. Lær ridningens grundlæggende principper og føl dig sikker som rytter på bare to dage. Find ud af, hvordan du kan kommunikere med din hest og få den til at gøre, hvad du vil have den til. Følg de let forståelige

Læs mere

Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen

Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen Siden jeg kunne gå, og endda måske før det, har heste og dressur ridning været en stor del af mit liv. Min mor var som ung aktiv konkurrence rytter og jeg fik

Læs mere

22.- 23. august 2015 start kl. 12.00

22.- 23. august 2015 start kl. 12.00 Propositioner til: Dansk Morfologisk Championat for P.R.E. heste DAMOCHA 2015 22.- 23. august 2015 start kl. 12.00 Sted: Aalestrup Rideklub Borgergade 59 9620 Aalestrup Danmark Dommer eksteriør: Dommer

Læs mere

blev fundament for SUCCES

blev fundament for SUCCES Steen og Pernille Rugaard med deres første avlshoppe Clara RDH, der er mor til Tørveslettens Stamina Besøg på Stutteri Tørvesletten SELSKABSHESTEN blev fundament for SUCCES 54 MAGASINET HEST 02 2011 H110228E1A54.indd

Læs mere

Ordet ALRID er en kombination af de to ord alsidighed og ridelighed, forkortet til ALRID.

Ordet ALRID er en kombination af de to ord alsidighed og ridelighed, forkortet til ALRID. ALRID 6.1 GENERELT Regler for stævneridning i Danmark er gældende for stævner afholdt efter dette reglement. Hvor FIPO og ALRID regler adskiller sig gælder ALRID reglerne. DEFINITION Ordet ALRID er en

Læs mere

Rosenkilde Gods www.middelfart-ridecenter.dk

Rosenkilde Gods www.middelfart-ridecenter.dk STUTTERI Rosenkilde Gods www.middelfart-ridecenter.dk Rosenkilde Gods ApS Røjlevej 30 5500 Middelfart Tlf. 6441 3252 Mobil 2729 3146 Mail: handicapcenter2013@gmail.com www.midelfart-ridecenter.dk CVR:

Læs mere

Born i ghana 4. hvad med dig

Born i ghana 4. hvad med dig martin i ghana 1 2 indhold Børn i Ghana 4 Martin kommer til Ghana 6 Børnene i skolen Landsbyen Sankt Gabriel 12 Martin besøger en høvding 16 Zogg en lille klinik på landet 1 På marked i Tamale 20 Fiskerne

Læs mere

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Underviser til dagligt på Gymnastikhøjskolen Ollerup, Bellinge Gymnasterne og OGF Det er en fantastisk mulighed for at lære mere og opleve suset fra et Europæisk

Læs mere

Styrk dit nærvær. E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen. Jeanette Selvig Sørensen

Styrk dit nærvær. E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen. Jeanette Selvig Sørensen Styrk dit nærvær E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen Jeanette Selvig Sørensen Du modtager denne e-bog fordi du har skrevet dig op til mit nyhedsbrev - så tak for din interesse!

Læs mere

TAK for hjælpen til alle flittige hænder.

TAK for hjælpen til alle flittige hænder. April 2015 Nyhedsbrev Kære medlemmer i VRIK! Foråret er over os med solskin, friske lysegrønne blade og lyst til at komme udendørs. Arbejdsdagen den 11. april er vel overstået TAK for hjælpen til alle

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

STÆVNEANLÆG for islandske heste

STÆVNEANLÆG for islandske heste DANSK ISLANDSHESTEFORENING STÆVNEANLÆG for islandske heste HESTEBYEN Oplysning om ansøger Formålet med projektet Baggrund for projektet og målgruppe Beskrivelse af projektets aktiviteter Hvordan formidles

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere