Adresse og telefonnr. til Røde Kors Børnehus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Adresse og telefonnr. til Røde Kors Børnehus"

Transkript

1 Adresse og telefonnr. til Røde Kors Børnehus Børnehaven: Adresse: Margrethevej 1, 4173 Fjenneslev Tlf.: Vuggestuen Brumbassen: Adresse: Havebo 7, 4173 Fjenneslev. Tlf.: Leder: Karen- Magrethe: Tlf.: Åbningstider: Man. tors.: Fredag:

2 Kære Forældre Garderobe/pakkeliste: Nu er det tid til, at jeres barn starter i vuggestue og jeres hverdag bliver fyldt med nye oplevelser og rutiner. Vi ser frem til et godt samarbejde omkring jeres barn. Spørg altid, hvis der er noget i er i tvivl om eller undrer jer over. Hvis der har været forandringer derhjemme, som påvirker jeres barns hverdag her i vuggestuen, f.eks. en dårlig nat mm., så er det godt at fortælle os det, så vi kan hjælpe barnet bedst muligt. Det vil være en god ide, at skrive navne i børnenes tøj/overtøj, støvler/sko og på børnenes sutter og soveting. På børnenes madkasser skal der stå navn på, så personalet kan give maden til de rette børn. I denne brochure kan i læse om de procedure og rutiner vi har udarbejdet for at gøre overgangen fra hjemmet til vuggestuen så god som muligt hele sæt tøj i garderoben i tilfælde af uheld. - Undertøj er vigtigt. Bodystok eller underbukser. - Tøj efter årstiden. Sommer: Sommerjakke / fleecetrøje Gummistøvler Sandaler Sko/kondisko Regntøj Forår/Efterår: Vinter: Termotøj Varme trøjer/ heldragt Jakke Kondisko Hue Vanter Regntøj Foret vandtætte støvler Flyverdragt Hue Vanter luffer og ikke strik. Ekstra tykke sokker Vinterjakke Halsedisse Regntøj Når solen skinner skal børnene være smurt med solcreme hjemmefra og have solcreme med, som skal stå fremme på garderobepladsen + solhat. Børnenes garderobe er forældrenes ansvar. Vi arbejder med, at børnene skal lære at være selvhjulpne. Tøjet skal derfor være let at gå til for børnene dvs. at retten vender ud på overtøjet, så det er nemt at tage på. Tjek dagligt garderoben ved aflevering og afhentning og husk at sørge for skiftetøj.

3 Ud med sutten Slip følelserne løs giv plads til sproget! Procedure i vuggestuen Tid Indhold Ansvarlig Når barnet er 1 år, så er barnets suttebehov dækket. Forældrene vælger Når i har sagt ja Der aftales tid til besøg. Leder. hvornår de, forældrene, er parate til at droppe sutten. Når forældre er tak til pladsen. sikre og tager ansvar for at sutten skal væk, så samarbejder barnet. Besøg i vuggestuen. Familien kan komme på Leder og personale. Hvornår er du parat til at dit barn ikke skal bruge sut mere besøg i institutionen efter Sutten kan: - Passivere barnet. - Forhindre følelsesudbrud. - Give problemer med ørerne. - Hindre korrekt udtale. - Forsinke barnets udvikling. - Give urolig nattesøvn. - Give blister i munden. aftale/ intro til dagligdagen i vuggestuen. Indkøring/ Hvordan ser den første Leder, pædagoger og opstartssamtale uge ud. forældre. I løbet af Opfølgningssamtaler ved Leder eller primærvoksen. vuggestue-tiden behov Ved børnehavestart Overleveringssamtale Personalet i vuggestuen og børnehaven.

4 Opstartssamtale Ved sygdom Når i har sagt ja til pladsen og vi nærmer os den dato, hvor jeres barn skal starte i vuggestuen, aftaler vi en tid til en opstartssamtale. Her i institutionen arbejder og handler vi ud fra sundhedsstyrelsens anbefalinger vedrørende sygdom. Vi henstiller til, at I som forældre gør det samme når jeres børn er syge ikke kun af hensyn til Jeres eget barn, men Besøg i vuggestuen Før indkøring af barnet finder sted er det en god ide at besøge vuggestuen et par gange af en halv times varighed. Besøgstiden vil ligge om formiddagen mellem 9.00 og Dette er med henblik på at give barnet kendskab til personalet og de andre børn, de fysiske rammer, legetøjet, lyde, dufte mm. Når i kommer, så sæt jer på gulvet og lad barnet udforske rummet i eget tempo. I må desuden gerne benytte puslepladsen så dette også bliver et velkendt sted. Vores fokus vil være på de børn, der allerede går i vuggestuen samt de opgaver vi plejer at varetage. Vi vil forsøge at inddrage jeres barn i det omfang, det selv har lyst. Selv om personalets fokus vil være på de andre børn, har det absolut værdi at komme på stuen, hvor det nye barn vænner sig til også af hensyn til de andre børn og personalet (se vedlagt skema). Vi modtager ikke syge børn i vuggestuen. Hvis barnets almentilstand er svækket (hvis barnet virker uoplagt, slapt eller syg) og barnet ikke kan følge med i dagligdagen i vuggestuen, så bør barnet blive hjemme. Dagligdagen i vuggestuen er fyldt med aktiviteter, der stiller krav til barnet. Er barnet sygt, så har barnet ikke overskud til at kunne klare dagens aktiviteter. Børn bør også holdes hjemme, hvis de har feber dvs. 37,5 grader C. eller højere målt med termometer på panden. Børn kan godt være syge uden at have feber. Efter endt feber og sygdom vil barnets immunforsvar være svækket og det vil derfor være en god ide at give barnet en ekstra dag hjemme. vuggestuen. Kost Barnet skal have en madpakke med til frokost og frugt til eftermiddagen se evt. sundhedsstyrelsens anbefalinger på området. Madpakken og eftermiddagsfrugten skal pakkes hver for sig. Barnets mad skal være smurt hjemmefra. Frugten skal være skåret ud hjemmefra. Vi fejrer fødselsdage og andre mærkedage om formiddagen kl. 9.00, da det er der, vi starter vores pædagogiske aktiviteter.

5 Arbejdet med lærerplaner i vuggestuen. Opstart/indkøring I det daglige arbejde med lærerplanerne er det overordnede mål, at gøre børnene kompetente i deres egen inkompetence. Der tages udgangspunkt i det enkelte barns aktuelle alder og kompetenceniveau. Vi arbejder med pædagogiske redskaber som Marte Meo, som tager udgangspunkt i at møde barnet hvor det er. I dagligdagen har vi særligt fokus på børnenes sansemotoriske udvikling, som ligger til grund for al anden udvikling. Årsplan findes på hjemmesiden, husk at holde jer orienteret. Læreplanstemaer Sproglig udvikling: Rim og remser. Sang sanglege med fagter til. Mundmotoriske øvelser. Farver og former. Dialogisk læsning. At sætte ord på egne og barnets handlinger, initiativer og følelser. Alsidig personlig udvikling: Vi arbejder bl.a. med selvhjulpenhed. Selvværd, selvtillid. Omverdensbevidsthed. Begreber. At være nysgerrig, undrende og opsøgende. grænsesætning. Kulturelle udtryksformer og værdier: aktiviteter i forbindelse med højtider og mærkedage. Sange og sanglege. arrangementer for forældre og bedsteforældre. Sociale kompetencer: at tage hensyn: Fællesskab. Inklusion. At udvikle nære relationer. At forstå sociale spilleregler. At sætte grænser. Lange indkøringsperiode er ikke noget vi anbefaler. Det mest hensigtsmæssige for barnet vil være: Dag 1: Et besøg på ca. en halv time sammen med en eller begge forældre. Dag 2: Der tales om hvordan natten og morgenen er gået. Barnet er her en halv time alene. Mor og far forlader institutionen og kommer tilbage og henter barnet. Dag 3: Der tales om hvordan natten og morgenen er gået. Barnet afleveres og bliver til frokost og hentes før sovetid. Dag 4 og 5: Der tales om hvordan natten og morgenen er gået. Barnet afleveres og bliver til frokost og sover middagslur. Barnet hentes når han/hun er vågen. Det er vigtigt som forældre at huske på, at der for barnet er stor forskel på at gå hjemme hos mor og far og på at komme i institution. Som institutionsbarn skal man dele opmærksomheden fra de voksne med de andre børn på stuen. Det kan være svært, men kræver blot tilvænning. Dagligdagen i vuggestuen er præget af faste rutiner. Det anbefales at børnene afleveres før kl. 9, så børnene kan deltage i dagens aktiviteter. I indkøringsperioden er i som forældre altid velkomne til at ringe og høre hvordan det går med Jeres barn i vuggestuen. Krop og bevægelse: sansemotorik: Finmotorik. Grovmotorik. Kropskendskab. Kropsbevidsthed. Koncentration. At holde fokus. Natur og naturfænomener: læring om nærmiljø. Årstiderne. At bruge sanserne i naturen. At være nysgerrig, undrende og opsøgende. Til lands, til vands og i luften.

6 Aflevering/Afhentning Rutiner i vuggestuen Lange afleveringer er ikke gavnlige for børnene. Det gør dem usikre på situationen. Det nye barn kan have brug for at blive afleveret i armene på den voksne. Der siges klart og tydeligt farvel. Som forældre er det vigtigt, at bekræfte overfor barnet, at man kommer igen senere. Ønsk en god dag og kom ud af døren på en god måde. Det samme gør sig gældende når barnet hentes. Du siger hej/goddag har du haft en god dag, kom så skal vi hjem. Sig det klart og tydeligt. Dit barn skal ikke have en masse valg, det er dig som forældre der styrer aflevering og afhentning. Når mor og far er kommet, så er det fordi man skal hjem : Der serveres morgenmad (Havregryn, cornflakes og havregrød) : Bleskift : Pædagogiske aktiviteter i henhold til læreplaner. Det er derfor bedst børnene er afleveret hertil, da det kan forekomme, at vi skal ud af huset : Frokost. Madpakken skal være smurt hjemmefra : Vi putter børn. Forældrene har ansvaret for barnet så længe de er til stede i vuggestuen, f.eks. hvis barnet har brug for at få skiftet ble, så er det forældrenes ansvar. Hvis i har brug for hjælp til aflevering, så er det en god ide at fortælle det til personalet, så der ikke opstår misforståelser Sluk mobilen ved afhentning, du skal ind til dagens vigtigste : Børnene sover fra kl. 12 ca. I mellemtiden får personalet afviklet pause, laver papirarbejde og praktiske opgaver. Det er også mens børnene sover, der afholdes stuemøder lukketid: Når børnene vågner tages de op og der er et roligt miljø på stuen frem til kl. 14, hvor børnene spiser frugt. Herefter skiftes der bleer og der er fri leg på stuen. møde mødet med dit barn. Når i som forældre er i institutionen, så er det jeres ansvar at skifte barnets ble.

Adresse og telefonnr. til Røde Kors Børnehus

Adresse og telefonnr. til Røde Kors Børnehus Adresse og telefonnr. til Røde Kors Børnehus Børnehaven: Adresse: Margrethevej 1, 4173 Fjenneslev Tlf.: 57 80 93 14 Vuggestuen Brumbassen: Adresse: Havebo 7, 4173 Fjenneslev. Tlf.: 57 88 81 12 Leder: Karen

Læs mere

Adresse og telefonnr. til Røde Kors Børnehus

Adresse og telefonnr. til Røde Kors Børnehus Adresse og telefonnr. til Røde Kors Børnehus Børnehaven: Adresse: Margrethevej 1, 4173 Fjenneslev Tlf.: 57 80 93 14 Vuggestuen Brumbassen: Adresse: Havebo 7, 4173 Fjenneslev. Tlf.: 57 88 81 12 Leder: Karen-

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue til Børnehaven Rytterparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen Side 4 Start i børnehaven Side 5 Generel information

Læs mere

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade Odense C Telefon:

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade Odense C Telefon: VELKOMSTFOLDER Børnehuset Østre Børnehuset Østre Danmarksgade 2 5000 Odense C Telefon: 6375 1135 Kære forældre. Vi byder jer velkommen til Børnehuset Østre. Vi glæder os til at lære jer og jeres barn at

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 1 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET VELKOMMEN TIL SKOVHUSETS VUGGESTUE: Med denne velkomstfolder byder vi jer velkommen i Skovhusets vuggestue gruppe Larverne. Vi glæder os til at samarbejde med jer og håber, at I og jeres barn må få en

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Velkommen til Brændgård

Velkommen til Brændgård Velkommen til Brændgård Oplysninger specielt for vuggestuen Brændgård Brændgårdvej 12-16 7400 Herning tlf.: 96 28 67 00 Klatremusene tlf.: 96 28 67 04 Spilopperne tlf.: 96 28 67 05 Boblerne tlf.: 96 28

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - En integreret gruppe i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Velkommen til Skovbørnehaven Fredly

Velkommen til Skovbørnehaven Fredly Velkommen til Skovbørnehaven Fredly 1 Velkommen til Skovbørnehaven Fredly, vi glæder os til at lære Jer og Jeres barn, at kende. For at byde jer den bedst mulige start har vi her samlet nogle oplysninger

Læs mere

Praktiske Oplysninger

Praktiske Oplysninger Praktiske Oplysninger Praktiske ting vedrørende opstarten I de første dage i opstarten er det vigtigt, at en forælder er med jeres barn i Storring. Vi tager en snak om jeres barn, dets vaner og rutiner

Læs mere

VUGGESTUE & BØRNEHAVE

VUGGESTUE & BØRNEHAVE VUGGESTUE & BØRNEHAVE KONGEVEJENS BØRNEHUS KONGEVEJEN 1 7430 IKAST Tlf. 99604555 sunil@ikast-brande.dk Vedlagt guide til MinInstition KÆRE FORÆLDRE Hjertelig velkommen i Kongevejens Børnehus. Denne lille

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2017

Velkommen til Guldsmeden 2017 Velkommen til Guldsmeden 2017 Et godt forældresamarbejde er med til at skabe tryghed, så alle børn oplever den bedste start i Guldsmeden Under rundvisningen fortæller pædagogen om vores pædagogik og om

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM Christmas Møllers Vej 21 5200 Odense V Tlf: 63 75 69 33 Stuen: 29 79 71 64 Åbningstider: mandag - torsdag 6.30-16.45. fredag 6.30-16.30. Børnehuset KFUM: Børnehuset KFUM er

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Mette Kære XXXXXX Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Inden I starter på Fredensgård er I altid velkommen til

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2015

Velkommen til Guldsmeden 2015 Velkommen til Guldsmeden 2015 Forventningsafklaring og rundvisningen i vores hus er med til at skabe tryghed, så alle børn oplever den bedste start i Guldsmeden Under rundvisningen fortæller pædagogen

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Forældrehåndbog. April Åbningstider: Mandag- torsdag fra kl. 7:00-17:00 Fredag fra kl. 7:00-16:00 Lukkedage fremgår af vores hjemmeside.

Forældrehåndbog. April Åbningstider: Mandag- torsdag fra kl. 7:00-17:00 Fredag fra kl. 7:00-16:00 Lukkedage fremgår af vores hjemmeside. Forældrehåndbog April 2017 Leder: Sophia Gravenhorst Pædagogisk leder: Carina Løngaa Tlf. +45 71 70 18 33 info@dansk-tyskboernehave.dk Dansk Tysk Børnehus Mariendalsvej 59 a+b 2000 Frederiksberg www.dansk-tyskboernehave.dk

Læs mere

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger.

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger. Indhold Praktiske oplysninger... 1 Aflevering og afhentning... 1 Dagens rytme... 1 Mad og madpakker... 2 Skiftetøj... 3 Blebørn... 3 Fravær ved ferie... 3 Sygdom... 3 Fødselsdage... 4 Medbragt legetøj...

Læs mere

Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen!

Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen! Kære forældre Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen! Dine voksne på vuggestuen er: Laila Rikke Emma Maja Pædagog

Læs mere

Velkommen til vuggestuen Hoppelopperne i Vinding Børnehus.

Velkommen til vuggestuen Hoppelopperne i Vinding Børnehus. Velkommen til vuggestuen Hoppelopperne i Vinding Børnehus. Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen i vuggestuen. Vi håber, at nedenstående informationer vil være med

Læs mere

Myretuen. Maribovej 3B 4960 Holeby. Myretuen tlf Skovgruppen tlf / myretuen.lolland.inst.

Myretuen. Maribovej 3B 4960 Holeby. Myretuen tlf Skovgruppen tlf / myretuen.lolland.inst. Maribovej 3B 4960 Holeby Myretuen tlf. 54607107 Skovgruppen tlf. 20232119/20235149 E-mail: myretuen@lolland.dk myretuen.lolland.inst.dk 1 Velkommen i Myretuen Kære børn og forældre Vi vil hermed byde jer

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - Vuggestuen i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle lidt om

Læs mere

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr:

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr: Velkommen til Gæstehuset Mariekjær Frederik d.7 vej 33 6000 Kolding Tlf.nr: 40338173 Børnehavens tlf.nr: 40338326 Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Vi er i Gæstehuset tre voksne til at tage os af Jeres

Læs mere

Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene

Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene Hjertelig velkommen til Skovtroldene. Vi glæder os meget til at lære jer og jeres barn rigtigt at kende. I Skovtroldene er vi to vuggestuegrupper Mariehønen

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C Velkommen til Børnehuset Bakkegården Børnehuset Bakkegården Risingsvej 43 5000 Odense C 63 75 23 80 Kære du og dine forældre ønskes hjertelig velkommen til Børnehuset Bakkegården Du har fået plads i Børnehuset

Læs mere

Velkommen til Kernehuset

Velkommen til Kernehuset Velkommen til Kernehuset Velkommen Personalet i Kernehuset vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet den bedst

Læs mere

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Vuggestuen Institutionens adresse og telefon nummer: Børnehuset Heimdal Ny strandvej 3A 4640 Faxe Tlf.: 56 20 34 90/ 20 45 47 32 Område leder:

Læs mere

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr:

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr: Velkommen til Gæstehuset Mariekjær Frederik d.7 vej 33 6000 Kolding Tlf.nr: 40338173 Børnehavens tlf.nr: 40338326 Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Vi er i Gæstehuset tre voksne til at tage os af Jeres

Læs mere

Velkommen til Børnegården i Ollerup

Velkommen til Børnegården i Ollerup Velkommen til Børnegården i Ollerup Børnegården Ollerup Svendborgvej 3 D 5762 Vester Skerninge Børnegården i Ollerup er en privatejet natur- og idrætsinstitution, som ligger ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Læs mere

Velkommen. i Frederikssund dagpleje

Velkommen. i Frederikssund dagpleje Velkommen i Frederikssund dagpleje Kære Forældre Velkommen i dagpleje Det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn i dagpleje for første gang. Det er vigtigt at I føler jer trygge og

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen. til vuggestuen i Eventyrhaven. Grønsværen 5, Aulum Tlf.:

Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen. til vuggestuen i Eventyrhaven. Grønsværen 5, Aulum Tlf.: Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen til vuggestuen i Eventyrhaven Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen i vuggestuen.

Læs mere

Velkommen i. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail:

Velkommen i. Hjemmeside:  Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail: Velkommen i Hjemmeside: www.askevaenget.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00 Fredag: 7:00-16:0 Hvem er vi? Vi er

Læs mere

Velkommen til Kontaktinformationer:

Velkommen til Kontaktinformationer: Velkommen til Kontaktinformationer: Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle tel: 4187 6668 mail: amael@aarhus.dk Pædagogiske leder: Amal El-Awad Kære nye børn og forældre Med denne pjece vil

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Oasen.

Velkommen til Børnehuset Oasen. Velkommen til Børnehuset Oasen. Hvem er vi? Børnehuset Oasen er en del af landsbyordningen Tre Ege Skolen, det betyder at skoleleder Hanne Ryggard er øverste leder for Landsbyordningen i Ryslinge og Kværndrup.

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Krible Krable

Velkommen til Vuggestuen Krible Krable Velkommen til Vuggestuen Krible Krable - En del af Dagtilbud Hasle Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle Pædagogiske leder Amal El-Awad Telefon 41 87 66 68 mail: amael@aarhus.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Børnehuset Slagelses velkomstbrochure

Børnehuset Slagelses velkomstbrochure Børnehuset Slagelses velkomstbrochure KÆRE: VELKOMMEN I BØRNEHUSET SLAGELSE Vi er en privat integreret institution i Slagelse kommune. Vi er normeret til 15 børn. Du skal være tilknyttet og din primære

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr:

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr: Velkommen til Gæstehuset Mariekjær Frederik d.7 vej 33 6000 Kolding Tlf.nr: 40338173 Børnehavens tlf.nr: 40338326 Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Vi er i Gæstehuset tre faste voksne til at tage os

Læs mere

Velkomst og fakta om dagplejen

Velkomst og fakta om dagplejen Velkomst og fakta om dagplejen Mette Hindkjær Klintevej 64 6000 Kolding Tlf. 41274749 Mine åbningstider: Mandag tirsdag 6.45-16.15 Onsdag torsdag 6.30-1615 Fredag 6.30-15.45 Jeg hedder Mette, og er født

Læs mere

Velkommen til Højvangshaven

Velkommen til Højvangshaven Velkommen til Højvangshaven Højvangshaven er præget af glæde og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er respekt, udvikling, trivsel, engagement, nærvær Telefonnr. Hoved nr. 76 16

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Velkommen til Børnegården i Ollerup

Velkommen til Børnegården i Ollerup Velkommen til Børnegården i Ollerup Børnegården Ollerup Svendborgvej 3 D 5762 Vester Skerninge Børnegården i Ollerup er en privatejet natur- og idrætsinstitution, som ligger ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn

Velkomstfolder til nye børn Velkomstfolder til nye børn i Søndermarkens Børnehus - vuggestue Adresse: Søndermarkens Børnehus Teglværksvej 15, 7323 Give Tlf. 76 81 88 10 / sms nummer til DayCare 1276136 Hjemmeside adr.: www.sondermarken.vejle.dk

Læs mere

Velkommen til Sydmors Børnehus. Praktisk information

Velkommen til Sydmors Børnehus. Praktisk information Velkommen til Sydmors Børnehus Praktisk information Opstart i Børnehuset Det kan være overvældende at starte i Småbørnsgruppe/Børnehave, idet jeres barn får mange nye indtryk, møder nye børn og voksne

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Læringscenter Himmerland

Velkommen til Børnehaven Læringscenter Himmerland Velkommen til Børnehaven Læringscenter Himmerland Kære forældre og børn. Hvem er vi? Velkommen til specialbørnehaven ved Læringscenter Himmerland i Skibsted. Læringscenter Himmerland består af børnehave,

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet Velkommen til Børnehuset Kære forældre! Velkommen til Pilehaven. Her er nogle praktiske oplysninger om vores hverdag som vi håber, vil være med til at gi en god start i børnehaven. I er altid velkommen

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

Højbjerg dagtilbuds guide til GODT SAMARBEJDE. Til forældre i Børneslottet Rygaarden Kræmmerhuset Kridthuset

Højbjerg dagtilbuds guide til GODT SAMARBEJDE. Til forældre i Børneslottet Rygaarden Kræmmerhuset Kridthuset Højbjerg dagtilbuds guide til GODT SAMARBEJDE Til forældre i Børneslottet Rygaarden Kræmmerhuset Kridthuset I Højbjerg dagtilbud er det ledelsens og personalets opgave at sikre et godt børnemiljø med omsorgsfulde

Læs mere

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Forældrepjece Dagtilbud Nordvest Velkommen til Børnehuset Spentrup/Naturbørnehaven Bane Alle Naturbørnehaven har omkring 46 børn i alderen 3-6 år. Naturbørnehaven

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Sjælsø

Velkommen i Børnehuset Sjælsø Velkommen i Børnehuset Sjælsø Informationsmappe 2010 Oversigt: Velkommen til Børnehuset Sjælsø o Praktiske oplysninger o Pædagogiske aktiviteter o Lukkedage o Dagsrytme Velkommen i vuggestuen o Indkøring

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Velkommen til. Kløverløkken!

Velkommen til. Kløverløkken! Velkommen til Kløverløkken! Kære Velkommen i Kløverløkken. Nu skal du til at gå i Du skal være hos De voksne på din stue hedder Vi glæder os til at se dig! At starte i institution kan være både sjovt og

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Hverdagen i dit barns daginstitution

Hverdagen i dit barns daginstitution Hverdagen i dit barns daginstitution 2 Indhold Hverdagen i dit barns daginstitution... 1 Hvad er en daginstitution?... 3 Derfor er det vigtigt at gå i daginstitution... 3 Hverdagen i daginstitutionen...

Læs mere

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave Velkomstfolder Vesterbjerggård Børnehave ÅBNINGSTID OG PERSONALE VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE Vi er en børnehave med max 69 børn, fordelt på 3 stuer BLÅ STUE GUL STUE REGNBUEN Børnene er fra 2 6 år Gul stue

Læs mere

Åbningstider: Mandag fredag 6:

Åbningstider: Mandag fredag 6: Den Grønne Kile er for 3-6 årige i Hvalsø kommune og kan rumme 40 børnehavebørn. Med denne lille folder får du her kort de vigtigste og praktiske oplysninger samt et lille indtryk af hverdagen i børnehuset.

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave Det er en god måde at opleve stemningen, tonen og alle vores skønne aktiviteter, og du kan spørge ind til vores daglige

Læs mere

Børnehuset Hårslev har eksisteret i sine nuværende bygninger siden oktober 2013.

Børnehuset Hårslev har eksisteret i sine nuværende bygninger siden oktober 2013. Børnehuset Hårslev har eksisteret i sine nuværende bygninger siden oktober 2013. Vi har en stor legeplads. Vi har en bålhytte, sandkasse, gynger, cykler mm. Og vi har adgang til skolens store legeområde,

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Kontakt Områdeleder/ Daglig pædagogisk leder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Småfolket / Stue / Fastnet / Sms Vuggestuen: Troldene

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Velkommen til Børnehaven Landsbyordningen Hvem er vi? Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordningen Tre Ege Skolen. Se mere på hjemmesiden: www.treegeskolen.dk Børnehaven er normeret til 44 børn

Læs mere

Velkommen i. Vuggestuen. Åbningstider. Firkløveren har åben mandag-torsdag kl kl.17, fredag kl

Velkommen i. Vuggestuen. Åbningstider. Firkløveren har åben mandag-torsdag kl kl.17, fredag kl Åbningstider Firkløveren har åben mandag-torsdag kl. 6.30- kl.17, fredag kl. 6.30-16.00 Dog er der lukket på helligdage, samt fredag efter Kr. Himmelfart, Grundlovsdag og 24. dec. til og med 1. jan. Velkommen

Læs mere

VELKOMMEN KRONGÅRDSVEJ 2 4180 SORØ TLF. NR.: 57 87 67 67 TIL KRONGÅRDEN

VELKOMMEN KRONGÅRDSVEJ 2 4180 SORØ TLF. NR.: 57 87 67 67 TIL KRONGÅRDEN VELKOMMEN TIL KRONGÅRDEN KRONGÅRDSVEJ 2 4180 SORØ TLF. NR.: 57 87 67 67 1 Velkommen Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til Krongården. Vi håber, at den vil give svar på mange af de spørgsmål

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRN OG FORÆLDRE I

VELKOMMEN TIL BØRN OG FORÆLDRE I VELKOMMEN TIL BØRN OG FORÆLDRE I SKALS BØRNEHAVERNE VUGGESTUEN I KÆRHUSET Børnehaven Kærhuset Kærvej 11g 8832 Skals Tlf. 87871480 hg@viborg.dk Hjemmeside: Børnehaven Kærhuset Vuggestuen i Børnehaven Kærhuset

Læs mere

Velkommen til Søstjernen

Velkommen til Søstjernen Velkommen til Søstjernen 2011 / 2012 Kære nye forældre Velkommen til Søstjernen, en aldersintegreret daginstitution med børn i alderen 0-6 år. Søstjernen er en kommunal daginstitution, oprettet i 1993

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn

Velkomstfolder til nye børn Velkomstfolder til nye børn i Søndermarkens Børnehus - vuggestue Adresse: Søndermarkens Børnehus Teglværksvej 15, 7323 Give Tlf. 76 81 88 10 / sms nummer til DayCare 1276136 Hjemmeside adr.: www.sondermarken.vejle.dk

Læs mere

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon Velkommen til Børnehaven i D.I.I. Byleddet Byleddet 22a, 8220 Brabrand Telefon 87 13 83 28 Velkommen til børnehaven i Byleddet Med denne lille pjece vil vi gerne byde jeres barn og jer forældre velkommen

Læs mere

Velkommen til Sneslev Landbørnehus

Velkommen til Sneslev Landbørnehus Velkommen til Sneslev Landbørnehus Natur` ligvis Adresse: Haslevvej 379 4100 Ringsted tlf. 57627000 Mobil: 41196577 Mail: kan@ringsted.dk Åbningstider: Vi har åbent mandag torsdag kl. 6.30-17.00 og fredag

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Ågården

Velkommen til Børnehuset Ågården Velkommen til Børnehuset Ågården Vores adresse: Ågårdvej 3, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 86 99 47 89 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.15 16.45, fredag 6.30 16.00 Vi glæder os til at lære jeres barn at

Læs mere

Den Grønne Kile er for 0-6 årige i Lejre kommune og kan rumme ca. 60 børnehavebørn, og ca. 22 vuggestuebørn.

Den Grønne Kile er for 0-6 årige i Lejre kommune og kan rumme ca. 60 børnehavebørn, og ca. 22 vuggestuebørn. Den Grønne Kile er for 0-6 årige i Lejre kommune og kan rumme ca. 60 børnehavebørn, og ca. 22 vuggestuebørn. Med denne lille folder får du kort de vigtigste og praktiske oplysninger samt et lille indtryk

Læs mere

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. På Fredensgård har vi fokus på at være ude i naturen. Derfor vil

Læs mere

Velkommen til nye børn og forældre i. De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S. Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040

Velkommen til nye børn og forældre i. De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S. Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040 Velkommen til nye børn og forældre i De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040 Kære Vi byder jer velkommen til De Glade Børns Hus, hvor jeres barn

Læs mere

MARKLEDETS BØRNEHAVE

MARKLEDETS BØRNEHAVE VELKOMMEN TIL MARKLEDETS BØRNEHAVE Indhold Velkommen. side 2 Om os. side 3 En god start.. side 4 Praktiske informationer side 5 Garderobe og tøj.. side 6 Sove. side 6 Mad og drikke. side 7 Fødselsdage

Læs mere

Velkomstbrochure. Regnbuens pædagogiske værdier: Kære forældre,

Velkomstbrochure. Regnbuens pædagogiske værdier: Kære forældre, Velkomstbrochure Kære forældre, Børnehuset Regnbuen Råbrovej 16 2765 Smørum Velkommen til vores børnehus Regnbuen. Når ens barns starter i daginstitution, er der mange oplysninger, man skal forholde sig

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækkegården

Velkommen til Børnehuset Bækkegården Velkommen til Børnehuset Bækkegården Børnehuset Bækkegården Daglig leder: kate Halbech bækkegårds plads 3 Tlf: 27599696 3650 Ølstykke mail: kate.halbech@egekom.dk Telefon numre i huset. Rødderne: 72599694

Læs mere

Velkommen til Rising Børnehus

Velkommen til Rising Børnehus Velkommen til Rising Børnehus Velkommen Personalet i Rising Børnehus vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os til at se dig. De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte telefonnummer til stuen er: Koden til indgangen

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Vuggestue 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

KRUDTUGLEHYTTEN 2017/18

KRUDTUGLEHYTTEN 2017/18 Praktiske oplysninger: For at jeres barn skal få mest muligt ud af det sidste år i børnehaven er det vigtigt at vi har et godt samarbejde med jer forældre. SPØRG ENDELIG KRUDTUGLEHYTTEN 2017/18 Husk at

Læs mere

Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen

Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen Èn institution på 2 matrikler Mælkevejen: Persillehaven 22-24 2730 Herlev 44525890 Ønskeøen: Højderyggen 1 2730 Herlev 44525900 Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen.

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn

Velkomstfolder til nye børn Velkomstfolder til nye børn i Søndermarkens Børnehus - børnehave Adresse: Søndermarkens Børnehus Teglværksvej 15, 7323 Give Tlf. 76 81 88 10 / sms nummer til DayCare 1276136 Hjemmeside adr.: www.sondermarken.vejle.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os meget til, at du skal begynde hos os og til at vi modtager dig De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon:

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon: Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Velkommen til Småfolket / Regnbuen Daglig pædagogisk leder Line Stabell Jacobsen Mail: ljaco@faxekommune.dk Telefon:

Læs mere

Velkommen til Gormsvej Slagelse

Velkommen til Gormsvej Slagelse Velkommen til Gormsvej 20 4200 Slagelse 58 52 02 02 Se mere på vores hjemmeside: www.slagelse.dk/soebjerggaard Velkommen Til Søbjerggård Børnehus Søbjerggård er en kommunal børnehave, indrettet i en gammel

Læs mere

Børnehuset Tommeliden Vuggestuen

Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Pædagogik Vores hverdag er præget af en anerkendende tilgang til barnet, hvor vi vil støtte og opmuntre barnet til at være nysgerrig på livet. Forskellige oplevelser og udfordringer er med til at udvikle

Læs mere