Klubnyt maj Hvis man skulle have glemt, hvordan det gik, kan pointfordelingen ses her :

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klubnyt maj Hvis man skulle have glemt, hvordan det gik, kan pointfordelingen ses her :"

Transkript

1 Klubnyt maj 2016 Nyt fra bestyrelsen : OK-Vendelboerne har haft et travlt forår med afvikling af NJ 2-dages i Kirkemilen syd for Skagen efterfulgt af Nordjysk Stafet Orientering den 5. maj i Bøgsted, hvor Ole og Ellen Thomsen stod for løbstilrettelæggelsen. Ind imellem de to stævner havde rigtig mange vendelboere den 10. april kridtet løbeskoene og bestemt sig for at give den gas i Rold Skov til årets første hævndivisionsmatch, hvor efterårets nedrykningsplet skulle vaskes væk. Hvis man skulle have glemt, hvordan det gik, kan pointfordelingen ses her : Divisionsmatch 10. april i Rold Vendelboerne havde så travlt med at løbe, at ingen ænsede at få taget fotos af begivenheden.

2 FIND VEJ DAGEN den 30. april Vi har igen i år kunnet glæde os over fin tilslutning til årets Find Vej Dag. Mange klubmedlemmer var mødt op for at hjælpe til med den praktiske afvikling af arrangementet, og efter borgmester Arne Boelt havde klippet startsnoren over, gik det med fuld fart gennem Svanelunden og Ulvegravene.

3 --- der var fart over feltet --- grundig instruktion først --- herefter saftevand

4 Sæsonens nye initiativ : Børne- og ungdomstræning Børnene havde dårlig nok sunket saftevandet på Find Vej Dagen inden de hurtigste stillede til start hos Allan og Mette Reiche tirsdag den 3. maj i Sct. Knuds Kilde. Og selv om vendelboere af natur udtrykker sig beskedent, kan vi med god grund sige, at det har været en imponerende succes. Status efter de første 3 ganges træning er, at der har været op mod 40 forskellige til træningerne, både børn og deres forældre, men flest børn. Uden der har været en præcis registrering, så har der været mere end 20 børn, og de fleste kommer heldigvis gang på gang. De deltagende børn er primært fra 4-12 år, så det er en bred skare. Når vi tæller forældrene med, så er vi ca. 35. Første træning i Sct. Knuds Kilde Konceptet er bygget op ud fra devisen om at det skal være let at gå til for børnefamilierne. Træningerne holdes så lokalt som inden for byskiltet, det starter tidligt, så man ikke kommer for sent hjem, og der sluttes af med hyggelig spisning, så familierne ikke har det at skulle klare, når de kommer hjem. Indtil videre har det været en bragende succes!

5 Ny ungdomsløber i skoven Emnerne er helt basal orienteringslære, med kortopbygning og signaturer mv., og der er mest fokus på øvelserne, så det ikke bliver en lang snak om teori, men holdes kort, så man kommer ud og bliver fortrolig med kortet og skoven. Træningerne i foråret kører frem til 28. juni, og kender I nogle, der kunne tænkes at ville deltage, så er der stadig plads i skoven. Se mere på: eller Det bliver spændende at se det nye kuld af ungdomsløbere prøve kræfter med de første klubløb efter sommerferien.

6 Mette og Allan Reiche Klubløb : Planlægningen af sæsonens klubløb har været vanskeligere end forventet. I skrivende stund mangler vi banelæggere til de sidste af forsommerens løb. Banelæggere søges til : Torsdag den 16. juni : Bjergene Torsdag den 30. juni : Lilleheden Torsdag den 7. juli : Katsig Bakker På nedenstående O-kalender kan du se, hvilke klubløb der mangler banelæggere. Det er bare om at byde ind på et løb ved at sende en mail til signejust@yahoo.dk. Heri skrives hvilket et af løbene, man vil lave. Er man i tvivl, om man kan finde ud af det hele - f.eks. at lave baner i Condes, postudsætning eller andet, så skriv dette i mailen. Der er hjælp at få!. Man kan også skrive, at man gerne vil lave et løb sammen med en anden, og så beskrive hvilke opgaver, man kan varetage. Så vil vi forsøge at finde en makker, der kan resten.

7 Apropos klubløb og adgangen i skovene : Vi har et godt samarbejde med skovejerne i Vendsyssel, hvor vi får lov at løbe året rundt. Skovene ejes dels af staten, dels af private. I statsskovene, som forvaltes af Naturstyrelsen, har DOF indgået en aftale med Naturstyrelsen centralt. Denne aftale beskriver hvilke vilkår, der gælder for vores adgang til statsskovene. I vores lokale samarbejde med Naturstyrelsen Vendsyssel lægger vi vægt på en god dialog om de enkelte løb, og Naturstyrelsen er behjælpelige med at anvise andre terræner, når et planlagt løb ikke passer ind med de hensyn, der også skal vises til bl.a. vildt, jægere og andre brugere af skovene. Også samarbejdet med de private skovejere fungerer rigtig godt, og vi får sjældent nej til vore ansøgte arrangementer. Hvis vi får nej, er det på grund af andre arrangementer i skoven. Og det er jo forståeligt. For at bevare de gode samarbejder er det vigtigt, at vi opfører os ordentligt. Vi respekterer de områder, hvor skovejeren ikke ønsker, vi kommer, vi viser hensyn til andre brugere af skoven, og så rydder vi naturligvis op efter os, så ingen kan se, at vi har været der. Alt det er vi rigtig gode til, vi hører aldrig utilfredshed fra skovejere, når vi har haft løb. Lad os fortsætte med det.

8 INVITATION TIL SANKT HANS løb/pointløb i Tversted Plantage Onsdag den 22. juni - start mellem kl. 18:00 og 18:30 Vi glæder os til at se jer til dette løb med efterfølgende spisning. Det er en hyggelig og stemningsfuld aften, hvor der er mulighed for at mødes og snakke med klubkammerater. Afmærkning: På vej 597 ved Plantørvej Starttid: Fællesstart kl. 18:15 og kl. 18:20 - se nedenfor Banelægger: Lene Bank Hansen Bane 1 : Pointløb 60 minutter d.v.s. at du på 60 min. skal finde flest mulige poster i vilkårlig rækkefølge (alle poster indgår) - fællesstart kl. 18:15 Bane 2 : Pointløb 45 minutter d.v.s. at du på 45 min. skal finde flest mulige poster i vilkårlig rækkefølge (fortrinsvis lette poster) - fællesstart kl. 18:20 Der er start og mål fra bjælkehytten ved parkeringspladsen ved Tversted Søerne. Obs!! Efter løbet byder klubben på et let måltid. Menuen består af lækkert kød fra grillen med salat og brød. Medbring tallerken, bestik, glas, drikkevarer samt godt humør. Af hensyn til spisedelen er tilmelding nødvendig senest mandag den 20. juni kl , men gerne allerede nu på mail til: peter@arildsen.dk eller på telefon eller med oplysning om, hvilken bane du vil løbe, så får du et færdig tegnet kort. Pointløbet i 2015, hvor posternes sværhedsgrad / points er vist i parentes efter postens kontrolnummer Med fællesstart bliver der lidt naturlig stress ved start, hvor folk løber i alle mulige retninger. Til gengæld kommer alle i mål ca. til spisetid.

9 Nordjysk Stafet Orientering Kristi Himmelfarts Dag, torsdag den 5. maj 2016 i Bøgsted Plantage Indlæg af Ole og Ellen Thomsen : NJ Stafet arrangeres af Skovkarlene i samarbejde med en af de nordjyske klubber, og i år var det OK-Vendelboernes tur til at være samarbejdspartner. Løbet afvikles altid Kristi Himmelfartsdag. Jeg lovede på et tidligt tidspunkt at påtage mig opgaven, og som utallige gange før allierede jeg mig med min ægtefælle gennem mere end 50 år. Jeg skulle lave banerne og Ellen kontrollere dem. Opsætning af et stafetløb er noget anderledes end et almindeligt o-løb, men ikke særligt vanskeligt. Condes er et fortrinligt værktøj også til den slags løb. Jeg har tidligere lavet stafetløb, men måtte dog ty til at ringe til en livline (Finn Arildsen). Han er et meget tålmodig, venligt og pædagogisk menneske, så en enkelt opringning klarede mine tekniske banelægningsproblemer. For at skabe den rette konkurence bliver stafetbanen splittet op således, at løberne ved en eller flere poster bliver delt, hvilket er med til at minimere samløb. Metoden kaldes Farster jeg ved ikke, hvad ordet betyder, men dækker vel over nævnte opsplitning af de enkelte baner. Det vil føre for vidt at redegøre for de tekniske detaljer, men metoden gør, at alle hold inden for den enkelte klasse løber lige langt. Vi havde valgt at henlægge løbet til Bøgsted Plantage samt et skovområde, Spejderskoven øst derfor, som ejes af Det Danske Spejderkorps. Det er en rimelig let skov at orientere sig i og derfor meget velegnet til netop et stafetarrangement. I løbet af efteråret og vinteren har jeg nytegnet kortet, og i forbindelse med banelægningen blev der yderligere tilføjet nogle rettelser. Vi har tidligere benyttet Bøgsted Plantage til løb, og også løbet stafet i skoven, og for ikke at gentage tidligere start- og målområder havde vi fået en aftale med en grundejer i den østlige del af skovområdet, hvor der var plads til såvel start og mål som

10 parkering, og vi havde desuden mulighed for at placere en publikumspost i et hjørne af stævnepladsen. Kjeld havde påtaget sig opgaven som beregner, og det skulle vise sig at blive noget af en udfordring, men den synes jeg, han selv skal berette om. Peter var behjælpelig med fremstilling af kort, og på selve løbsdagen fik vi fra morgenstunden hjælp af Dorthe, Mogens og Per, så alt var klart, da løberne indfandt sig. Familien Bak-Mikkelsen havde hentet toiletvogn i Hørby, den blev efter endt brug transporteret retur af Finn. Skovkarlene fra Aalborg stod traditionen tro for speakningen, og ved hjælp af et internt afløsningssystem, lykkedes det også speakerholdet at komme en tur i skoven. Der var tilmeldt 40 tremandshold til løbere fordelt på 8 klasser, desuden kom der på dagen et par løbere, som tilkøbte sig en tur i skoven. Vi var begunstiget af et meget fint vejr, og det er i sig selv et godt grundlag for et vellykket stævne. Ud over beregningsproblemer var der da også kun positive tilkendegivelser. --- så starter de små --- og så de store --- og hvad nu??

11 Vandrepræmiegeviret som kampen står om. Man skal dog lede godt og grundigt for at finde et år med OK-Vendelboernes inskription Årets konkurrence om længste frokostbord blev dog ifølge pålidelig kilde vundet af OK-Vendelboerne. OK Aalborg forsøgte at bluffe sig til sejren ved unøjagtig skridtopmåling.

12 HUSK NU LIGE PÅ --- KLUBTØJ -- at det er på tide at få skiftet løbetøjet til det nye klubdesign. Nogle mangeårige medlemmer har tilsyneladende vedtaget med sig selv, at O-løbetøj anskaffer man kun én gang. Så må det holde ens tid ud. Men prøv lige at lægge mærke til Rold-folkene - de er da til at få øje på! --- Til orientering er opgaven med salg af klubtøj overtaget af Lene Bank Hansen. Tjek lige garderoben og kontakt Lene ( eller lenebank1@gmail.com), hvis du støder på tøj fra dengang, du var juniorløber. Lene oplyser, at der er glemt en klubjakke i str. M i forbindelse med stafetten i Bøgsted. Jakken skulle gerne hjem til rette ejermand/-kvinde. DOMA -- det er stadig kun en lille sluttet kreds, som regelmæssigt lægger løberuter op på DOMA. Og det er da en skam, at denne mulighed ikke benyttes af mange flere. Da der kun er meget begrænsede muligheder for erfaringsudveksling i forbindelse med klubløbene (de fleste skynder sig hjem og ved åbne løb er man typisk spredt på mange forskellige baner), så er DOMA en oplagt mulighed til at delagtiggøre andre i, hvilke vejvalg man har truffet, få klarhed over egne fejltagelser og få kommentarer og gode råd fra klubkammeraterne. Jeg kan derfor gentage min opfordring til, at erfarne løbere en gang imellem lægger løberute op på DOMA i kommenteret form. Altså, hvorfor traf man bestemte vejvalg, hvilke holdepunkter forsøgte man at tage afsæt i, hvis lige på virkede usikkert/uoverskueligt, hvordan klarede man sig ud af fejl undervejs osv osv. For den mindre erfarne, kan DOMA også bruges til efterrationalisering, hvis man på det nærmeste var faret helt vild, hvilket nedenstående er et godt bevis på : Klodsmajor ved post 1 Fuldstændig på vildspor fra post 2 til post 3. Intet passede, da jeg troede jeg var ved søen syd for post 4 Hilsen Gert

Klubnyt juni Nyt fra bestyrelsen : Sct. Hans / midsommerløb torsdag d. 22/6 kl. 18:00

Klubnyt juni Nyt fra bestyrelsen : Sct. Hans / midsommerløb torsdag d. 22/6 kl. 18:00 Klubnyt juni 2017 Nyt fra bestyrelsen : Sct. Hans / midsommerløb torsdag d. 22/6 kl. 18:00 Sted : Tversted Klitplantage (parkeringspladsen/bjælkehuset ved søerne) Traditionen tro afholdes Sct Hans/midsommerløb

Læs mere

Nyhedsbrev april 2016

Nyhedsbrev april 2016 Nyhedsbrev april 2016 Nyt fra bestyrelsen : Mange klubmedlemmer har savnet det gamle medlemsblad Vendeposten, hvor sidste nummer udkom for to år siden i april 2014. I mellemtiden er nogle af klubnyhederne

Læs mere

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 ---

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Klubnyt marts 2017 Nyt fra bestyrelsen : --- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17:00 --- --- Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Børne-og ungdomstræningen starter igen med

Læs mere

Klubnyt december 2016

Klubnyt december 2016 Klubnyt december 2016 Nyt fra bestyrelsen : Divisionsmatcherne : Selv om de fleste måske gerne vil fortrænge oplevelserne i Rold Mosskov den 25. september, hvor OK-Vendelboerne kun var et mulehår fra at

Læs mere

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts i Kirkemilen

Læs mere

Skovko ntakt. Banelægge rteam. Banelæggere. 3-Feb Søndag Vinterlang 4 Løvenholm Lokalt klubløb? (KA)

Skovko ntakt. Banelægge rteam. Banelæggere. 3-Feb Søndag Vinterlang 4 Løvenholm Lokalt klubløb? (KA) Dato Ugedag Type Kre ds Klubnavn Arrangement Sted Banelægge rteam Banelæggere Skovko ntakt Skovtilladelse ansøgt Skovtilladels e status Noter 5-Jan Lørdag Nytårsløb Thygeslund 6-Jan Søndag Vinterlang 2

Læs mere

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Foreløbig Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts

Læs mere

OK Vendelboerne. Bestyrelsens beretning Resultater og tilbageblik

OK Vendelboerne. Bestyrelsens beretning Resultater og tilbageblik OK Vendelboerne DM-Nat i HOU Skov 2. april H75 Ole F. Thomsen Guld DM-Ultralang på Rømø 25. april D75 Vivi Arildsen Guld JFM-Klassisk 21. aug. i Linå Vesterskov D60 Karin Wæhrens Bronze D75 Vivi Arildsen

Læs mere

Indbydelse. Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne. inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012

Indbydelse. Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne. inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012 Indbydelse Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012 Lørdag den 10. marts i Tolne Skov, og Søndag den 11. marts i Tversted Klitplantage. Der er fortræning fredag

Læs mere

OK Vendelboerne. Bestyrelsens beretning Resultater og tilbageblik. DM-Nat i Jægersborg Hegn 18. marts Poul Henning Pedersen Guld

OK Vendelboerne. Bestyrelsens beretning Resultater og tilbageblik. DM-Nat i Jægersborg Hegn 18. marts Poul Henning Pedersen Guld OK Vendelboerne DM-Nat i Jægersborg Hegn 18. marts Poul Henning Pedersen Guld DM-Sprint i Støvring by 22. april Vivi Arildsen Bronze Peter Arildsen Sølv DM-Ultralang i Rold Vælderskov 23. april Vivi Arildsen

Læs mere

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså Indbydelse Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj 2017. Klassifikation Løbsområde Arrangør Stævnets hjemmeside Parkering og mødested Stævneplads Afstande Kørsels vejledning

Læs mere

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Nytårsstafet. Søndag den 4. januar 2015. Instruktion

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Nytårsstafet. Søndag den 4. januar 2015. Instruktion Holbæk Orienteringsklub indbyder til Nytårsstafet Søndag den 4. januar 2015 Instruktion Kørevejledning.. : Der vil være skærme fra Kalundborgvej i Fårevejle. Følg Ordrupvej og drej til venstre ad Næsgårdsvej

Læs mere

Instruktion. Kreds Ungdoms Match Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018

Instruktion. Kreds Ungdoms Match Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018 Kreds Ungdoms Match 2018 Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018 Fredag 26. oktober kl 20 til søndag 28. oktober kl 14 i Skørping og Rold Skov Vejledende program Fredag d. 26 oktober 19.00-20.00

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 3 2012 ÅRG. 45 Klumpfod i Hesselholt skov Referat fra O-møde i Klubhuset 2012 2 den 26.06.2012 Tid: Tirsdag den 26. juni 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså Indbydelse Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj 2017. Klassifikation Løbsområde Arrangør Stævnets hjemmeside Parkering og mødested Stævneplads Afstande Kørsels vejledning

Læs mere

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Indbydelse Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015 Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Lørdag den 14. marts til langdistance i Hammer Bakker Søndag den 15. marts

Læs mere

Klubnyt december 2017

Klubnyt december 2017 Klubnyt december 2017 Nyt fra bestyrelsen : Klubløb 2018 : Inden længe skriver vi 2018, og det betyder, at der i allernærmeste fremtid gerne skal være en plan klar for næste års klubløb. Bestyrelsen vil

Læs mere

Klubnyt december 2018

Klubnyt december 2018 Klubnyt december 2018 Nyt fra bestyrelsen : Sæson 2018 er ved at være slut. Hvis man kigger tilbage i de ugentlige mails fra Peter Arildsen, de ca kvartalsvise beskrivelser i Klubnyt og løbende historier

Læs mere

Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland

Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 5 NOVEMBER 2009 JANUAR 2010 ÅRG. 42 Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland Referat fra O-møde i Klubhuset

Læs mere

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Indbydelse Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Fredag 26. oktober kl 20 til søndag 28. oktober kl 13 i Skørping og Rold Skov KUM weekenden er årets

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov

Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov Søndag den 07. juni 2015 Klassifikation: Arrangør: Mødested: Parkering: Stævneplads: Stævnet er et C ** stævne. OK SNAB, Vejle I sydlige ende af Staksrode

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2016-17 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Så det er bare at tage hjelmen ved hornene!

Så det er bare at tage hjelmen ved hornene! Hej OK-GORM løbere Vi vinder Cuppen 2008! (Divisionsmatchene i 2. division) Simpelthen sådan det var det målsætningen er på plads! Ja-ja!! Har du overhovedet set hvem vi skal møde var den første kommentar

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Orienteringsklubben OK West

Orienteringsklubben OK West Orienteringsklubben OK West Bestyrelsens beretning for 2011. Generalforsamlingen resulterede i genvalg til Anna Trab og nyvalg til Monika Kobberholm ifm udvidelse af bestyrelsen. Bestyrelsen har i 2011

Læs mere

Instruktion. Nordjysk 2-Dages lørdag d. 12. marts 2016. Langdistance Kirkemilen

Instruktion. Nordjysk 2-Dages lørdag d. 12. marts 2016. Langdistance Kirkemilen Instruktion Nordjysk 2-Dages lørdag d. 12. marts 2016. Langdistance Kirkemilen Bemærk særligt: Rettelser af løber og brik skal ske inden stævnet per mail til info2016@nordjysk2dages.dk Der er særlig begynderinstruktion

Læs mere

Bridgeklubben Enigheden

Bridgeklubben Enigheden Bridgeklubben Enigheden Program for sæsonen 2017-2018 Velkommen til sæsonen 2017-2018 Indtil sæsonstart den 28. august er der masser af muligheder for at spille bridge. Den mest oplagte er vores egen Drop-in:

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017.

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Indbydelse Kreds ungdomsmatch 2017 Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Fredag 6.oktober kl. 19 søndag d.

Læs mere

Udenlandske klubber: Klubvis via internettet betalingen sker ved bankoverførsel samtidig med tilmeldingen: Nørresundby Bank

Udenlandske klubber: Klubvis via internettet  betalingen sker ved bankoverførsel samtidig med tilmeldingen: Nørresundby Bank Arrangør: Klassifikation: Tilmelding og betaling: INDBYDELSE Nordjysk 2-dages 2013 8. 10. marts 2013 Vester Thorup (Link til: Startliste Instruktion Resultater Stræktider Oversigtskort ) Generel information

Læs mere

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden.

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden. Indbydelse Østkredsen og FIF Hillerød Orientering har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2016 Fredag d. 4. november kl. 20:00 til søndag d. 6. november kl. 13:30. Weekenden markerer

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 23-06-2015 Indhold Indledning... 1 Evaluering af KO-CUP... 2 Evaluering af

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub

Velkommen i Herning Orienteringsklub Velkommen i Herning Orienteringsklub Side 1 af 8 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer

Læs mere

Instruktion til Vejle-stafet 2014

Instruktion til Vejle-stafet 2014 Instruktion til Vejle-stafet 2014 Søndag den 15. juni 2014 Klassifikation: Arrangør: Mødested: Stævnet er et C ** stævne. OK SNAB, Vejle I nordvestlige ende af Frederikshåb Plantage 55 41'35.9"N 9 09'39.1"E

Læs mere

Team Vejle Orientering Talentudvikling

Team Vejle Orientering Talentudvikling Til forældre og løbere Træningsplan for talentudvikling SNAB/GORM for forår 2014. Praktiske oplysninger om tid og sted etc. Selve træningen er berammet til torsdage, hvis der ikke er angivet andet i kalenderen.

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Årsberetning for 2013

Årsberetning for 2013 Årsberetning for 2013 Løbsåret 2013 Vi har i året 2013 oplevet mange spændende løb. Årets fynske løbskalender har lignet de foregående år, med mange tilbud til løberne. Med fælles vintercup og Fynsk Sprint

Læs mere

Velkommen til Kalundborg Kommunes aktivitetsdag En dag med idræt, mad, sjov og hygge

Velkommen til Kalundborg Kommunes aktivitetsdag En dag med idræt, mad, sjov og hygge En dag med idræt, mad, sjov og hygge Velkommen til Kalundborg Kommunes aktivitetsdag 2019 Den 24. maj fra kl. 15 i Kultur- og Idrætshallerne, J. Hagemann-Petersens Alle 11, 4400 Kalundborg www.dgi.dk/201917997001

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne

Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne Mødested & afstande: Afmærkning på vej 52 (Silkeborg Horsens), 6 km syd for Silkeborg. Fra mødestedet er der ca. 1 km til parkering. Afstande:

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

Marselisborgskovene syd for Århus den 28. og 29. august

Marselisborgskovene syd for Århus den 28. og 29. august Midgårdsormen 2010 Marselisborgskovene syd for Århus den 28. og 29. august Arrangør OK Pan Århus Klassifikation C-stafet, **** Kort Giber Å nyrevideret med COWI-kurver 2010. 1:10.000, ækvidistance 2,5

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Orientering fra formanden

Orientering fra formanden Orientering fra formanden Vores divisionsmatch blev ramt af konfirmationer. Mange måtte melde afbud til den første af årets konkurrencedage, inkl. mig selv. De 14, der mødte op, gjorde en fin indsats og

Læs mere

Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019

Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019 Indbydelse til Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019 Arrangør: i Lohals skovene Svendborg Orienteringsklub, sammen med Odense OK og Faaborg OK Klassifikation: Mødested: Afmærkning med O-skærm + pil fra

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Arrangør: Hjørring PI Dansk Politiidrætsforbund. Åbne klubmesterskaber i O-LØB. 25. oktober 2016

Arrangør: Hjørring PI Dansk Politiidrætsforbund. Åbne klubmesterskaber i O-LØB. 25. oktober 2016 Arrangør: Hjørring PI Dansk Politiidrætsforbund Åbne klubmesterskaber i O-LØB 25. oktober 2016 Velkommen til Klubmesterskabet 2016 Så har vi igen glæden af at afvikle det årlige klubmesterskab for orienteringsfolket.

Læs mere

Fynsk Sprint Cup 2019

Fynsk Sprint Cup 2019 Instruktion Fynsk Sprint Cup 2019 Sprintnormen Sprintnormen forudsættes bekendt, hvor især følgende skal fremhæves: - halvtag (lysegråt med tynd konturlinje) = tilladt at passere. - impassabel vegetation

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga

1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga Indbyder søndag den 14/4 2019 til 1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga Vi glæder os til at se rigtig mange glade løbere til en god dag i skoven Stævne og klassifikation Stævnet

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017.

Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017. Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017. Arrangør Klassifikation Rold Skov OK i samarbejde med Rebild Kommune. DM Sprint, 4 stjernet A stævne og IOF World Ranking Event. DM sprint er ligeledes

Læs mere

Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017

Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017 Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017 1. juli 2017 Klassifikation: C-løb **** Løbsområde: Bunken Plantage Kort: Bunken Plantage, målestok 1:7.500, Ækv. 2,5 m. Kortene er printede på riv- og vandfast

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 Nordkredsens slutrunde 2008 for op- og nedrykning til 1., 2., 3., og 4. division Oprykning til 1. division nedrykning

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2012/2013

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2012/2013 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2012/2013 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 1/12 2012 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Sænk farten en lille smule, betyder en del.

Sænk farten en lille smule, betyder en del. Hal og sal: Fra og med uge 43 vil vi hver mandag og onsdag have mulighed for at benytte henholdsvis gymnastiksalen og hallen. (Tiderne står på kalenderen) Sænk farten : Er titlen på en fartkampagne sat

Læs mere

Orienteringsløb i Stagsrode Skov Orienteringsløb i. Stagsrode Skov. Vinder bane 2, Torkil Hansen

Orienteringsløb i Stagsrode Skov Orienteringsløb i. Stagsrode Skov. Vinder bane 2, Torkil Hansen Orienteringsløb i Stagsrode Skov Orienteringsløb i Stagsrode Skov Vinder bane 2, Torkil Hansen 6 Politiidræt nr. 3 2013 Klar til start Kort og bane diskuteres af Else Sølling, Gert Kristensen og Torben

Læs mere

Karup OK og St. Binderup OK indbyder til MIDGÅRDSORMEN. lørdag den 31. august og søndag, den 1. september 2019 INSTRUKTION STARTLISTE RESULTAT

Karup OK og St. Binderup OK indbyder til MIDGÅRDSORMEN. lørdag den 31. august og søndag, den 1. september 2019 INSTRUKTION STARTLISTE RESULTAT Karup OK og St. Binderup OK indbyder til MIDGÅRDSORMEN lørdag den 31. august og søndag, den 1. september 2019 Stafetten arrangeres i forlængelse af DM Mellem 2019 arrangeret af Rold Skov OK Begge løbsarrangementer

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

FORELØBIG INDBYDELSE

FORELØBIG INDBYDELSE FORELØBIG INDBYDELSE Arrangør: Klassifikation: Tilmelding og betaling: Nordjysk 2-dages 2013 8. 10. marts 2013 Vester Thorup (Link til: Startliste Instruktion Resultater Stræktider Oversigtskort ) Aalborg

Læs mere

Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion

Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion Arrangør OK Sorø Klassifikation Midgårdsormen, C-stafet, **** Kort Terræn Sorø Sønderskov Midt / Frederiksberg By. Rev. med COWI-kurver frem til 21/7-2011

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. maj Kreaværksteder: Perlerier Ca Lo Ta Tir 7. maj Levende vendespil + Klubrådsmøde Ki Jo Ta Lo Tor 9. maj Gæt

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Midgårdsormen august Indbydelse

Midgårdsormen august Indbydelse Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Indbydelse Arrangør OK Sorø Klassifikation Midgårdsormen, C-stafet, **** Kort Terræn Parkering Stævneplads Afstande Sorø Sønderskov Midt / Frederiksberg. Rev. med COWI-kurver

Læs mere

Instruktion. Nordjysk 2-dages 8. og 9. marts. Parkering på mark ved stævneplads, max 300 meter til stævneplads

Instruktion. Nordjysk 2-dages 8. og 9. marts. Parkering på mark ved stævneplads, max 300 meter til stævneplads Instruktion Nordjysk 2-dages 8. og 9. marts Bemærk særligt: Rettelser af løber og brik bedes om muligt ske inden stævnet per mail. Der er særlig begynderinstruktion for fri start (put and run) Der er særlig

Læs mere

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe. kr. 250,00 pr. kursus dækker undervisningsmaterialer, morgenbrød, kaffe/te og frokost.

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe. kr. 250,00 pr. kursus dækker undervisningsmaterialer, morgenbrød, kaffe/te og frokost. 2015 Tid: Lørdag den 24. januar 2015 kl. 09.45-16.00 Sted: Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe Følgende kurser udbydes denne dag: A-stævneledelse: v/ Mette Rønning Steffensen og Ib Clausen A-stævnebanelægning:

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Vejledning til LUS spørgeskema

Vejledning til LUS spørgeskema Vejledning til LUS spørgeskema Det vil være en god idé at udarbejde en skriftlig vejledning, som kan udleveres til løberen. Dels så løberen kan få lidt hjælp, men også således at forældre får lidt information

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Kære Forældre Hermed et hurtigt oktober nyhedsbrev fra TPHU. Efterårsferie og koloni. Efterårsferien nærmer sig og klubben har åben mandag til fredag

Læs mere

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der 2018 Sommerfest på Bygholm Camping Lørdag den 14/7 kl. 10 starter vi årets sommerfest med en gang Støvlekast. Regler man bukker sig ned og svinger

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

Opdateret 050112 SIDSTE NYT: SE NEDERST 27-28-29 JANUAR 2012 TRE DAGES SAMSØ MIDT I DANMARK

Opdateret 050112 SIDSTE NYT: SE NEDERST 27-28-29 JANUAR 2012 TRE DAGES SAMSØ MIDT I DANMARK Opdateret 050112 SIDSTE NYT: SE NEDERST 27-28-29 JANUAR 2012 TRE DAGES SAMSØ MIDT I DANMARK Gå ikke glip af historiens vingesus når O-Løb for første gang i DOFs historie går af stabelen i Nordby Bakker

Læs mere

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010.

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. www.asv.dk Byder velkommen til Nytårsstævne 2010 Traditionen tro indbyder Aarhus Studenternes Volleyballforening til årets nytårsstævne i dagene mellem jul og nytår! I år

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * *

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * Arrangør Klassificering Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * samt 5. afd. af Garmin Cup for H/D 21 Kort Velling Snabegård, 5 m ækvidistance 1:10.000 Terræn Startret Steen Frandsen og Frank Dabelstein

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere