Referat for bestyrelsesmøde i Dansk Nefrologisk Selskab

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat for bestyrelsesmøde i Dansk Nefrologisk Selskab"

Transkript

1 Referat for bestyrelsesmøde i Dansk Nefrologisk Selskab 25. september 2014 Odense Universitetshospital Tilstede Lisbet Brandi, Thomas Elung-Jensen, Niels Henrik Buus, Jan Carstens, Susanne Bro Afbud Henrik Birn 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt 2. Godkendelse af referat fra møde 2. maj 2014 Referatet blev godkendt 3. Selvdeklarering på hjemmeside I DNS laves selvdeklarering for bestyrelsens medlemmer. Der anvendes samme formular som LVS. Ved hvert bestyrelsesmedlem laves på hjemmesiden link til selvdeklarering for den enkelte. Der laves formular som kan downloades fra hjemmeside. Opdateres årligt ved første bestyrelsesmøde efter årsmødet. Selvdeklarering af øvrige udvalg afventer at SST indfører selvdeklarering af alle læger, som der derefter kan linkes til. 4. DNS samarbejde med lægemiddelindustrien Vi indfører selvdeklarering og synliggør bestyrelsens aktiviteter. Der vurderes ikke på nuværende tidspunkt at være behov for egne retningslinjer for bestyrelsens samarbejde med industrien 5. Brug af medlemsregister til formidling af spørgeskema og andet materiale Vi kan ikke bruge medlemsregister til fremsendelse af spørgeskema etc. Medlemmerne har ikke ved registrering på hjemmesiden accepteret at deres adresse bruges til sådanne formål. Vi vil opfordre til at bruge Facebook som muligt chat forum for sådanne forespørgsler. Medlemmer opfordres til at tilmelde sig nyheder fra Facebook. Vi udarbejder vejledning med henblik på brug af selskabets Facebook side. Yngre nefrologer forespørges med henblik på hjælp til udarbejdelse af vejledningen. 6. Hjemmesidens formål herunder billeder af prismodtagere etc. Der etableres fane med prismodtagere: Navne og evt billeder.

2 Både uddeling af Mommsen og foredragspriser ved årsmødet. Mommsen lægges bagudrettet så vidt muligt, og foredragspriser fremadrettet. Priser hvor selskabet har indstillet prismodtageren fx Hagedorn prisen, lægges ligeledes på siden Nye prismodtagere skal fremgå under nyheder i 3 måneder efter uddelingen. Vi spørger Mona hvor mange som er tilmeldt nyhedsmail. Er der rimelig overensstemmelse med medlemsantallet? 7. Ny juniorinspektor Tobias Bomholt indstilles som ny juniorinspektor. Ditte kontakter Tobias og SST. 8. DNS har søgt regionernes udviklingspulje om støtte til CKD database. Har fået afslag. Strategi for ny ansøgning Nyt møde 7. oktober med deltagelse af Bo Feldt-Rasmussen, Henrik Birn, Henriette Engberg, Bente Nørgård, Line Riis Jølving; Sonja Wehberg, Susanne Møllerstrøm, Maja Skov Poulsen, Lisbet Brandi og praktiserende læger med henblik for strategi for ny ansøgning. DNS støtter fortsat at en CKD database etableres. 9. Repræsentant i regionernes ansættelsesudvalg Vi beder Jesper Bech om nærmere redegørelse for opgaven. Lena Taasti adspørges om at stille op som repræsentant. 10. Brev vedrørende jern behandling til hjemmehæmodialysepatienter. Bilag 6 Brev til Nyrenyt om alternativer til iv jern administreret hjemme hos hjemmehæmodialysepatienter, idet det er blevet besluttet at iv jern kun må administreres på under tilstedeværelse af erfarent personale. Teksten tilrettes og godkendes. 11. Specialeplan for nefrologi Der har været møde med SST forrige uge. Specialeplan er ikke helt færdig. Det er sidst diskuteret at ansvaret for plan for sjældne sygdomme bliver placeret på højt specialiseret afdeling. Behandlingen kan godt varetages på sygehuse med regionsfunktion og hovedfunktion. Samarbejde mellem højt specialiseret afdeling og øvrige afdelinger skal således øges. Dataindberetning vil indbefatte transplantationsaktivitet per måned. Endeligt udkast kommer i denne uge og vil blive rundsendt til bestyrelsen. 12. Nedsættelse af gruppe til revision af DNS vedtægter. Bilag 9 Lisbet Brandi, Henrik Birn og Iain Bressendorff vil blive bedt om at finde person fra Yngre Nefrologer. Oplæg klargøres til bestyrelsesmødet februar med henblik på godkendelse ved generalforsamling på årsmødet. 13. Orientering fra udvalg Uddannelsesudvalg: Visionsplan for efteruddannelse er fremsendt. Bestyrelsen ser det positivt at uddannelsesudvalget arbejder med visionsplan. Bestyrelsen foreslår revideret oplæg med mere fokus på vision og mission, og mindre på den økonomiske argumentation. Bestyrelsen foreslår uddannelsesudvalget laver oplæg til årsmødets generalforsamling (30 min). Den foreslåede afdækning med spørgeskema støttes.

3 Forskningstræningskursus er netop afviklet med 17 deltagere. Sidste gang afholdt i Det synes rimeligt at der stiles mod dette afholdes hvert 3. år FAM udvalg: Arbejder med henblik på mulighed for implementering af AKI guidelines i FAM, eventuelt kursusudbud Registerudvalg: De nuværende indikatorer bibeholdes, og derudover laves små boble-projekter, fx bakteriæmi 14. Bestyrelsens vision for de næste 4 år Nationalt forskningsprojekt fx AK behandling 15. World kidney day: kontaktperson? Nyheder kan sendes til DNS sekretær og materiale vil blive lagt på hjemmesiden 16. Næste medlemsmøde heldagsmøde Program er næsten på plads. Der sendes invitation til dansk neurologisk og kardiologisk selskab samt andre der kunne have interesse i mødet. Der bestilles sandwich, da dette er et heldagsmøde 17. Årsmøde 2015 afholdes 8. til 9. maj på Falkonercentret Frederiksberg. Der planlægges tema om akut nyreinsufficiens fredag. 18. Repræsentant til ansættelsesudvalg HU Er drøftet under pkt Udkast til rapporten kronisk nyresygdom. Bilag 7 Rapporten er flot Det bemærkes at urin albumin indføres som standard Der bør laves lommeudgave til daglig anvendelse ligesom tidligere. Algoritmer skal tydeliggøres. Børn og voksne kunne eventuelt adskilles Rekommandationer kunne evt. samles forrest (inspireret af KDIGO) 20. Orientering fra formanden a. Foredragsholder ved DSIM årsmøde med inflammation som tema: Per Ivarsen b. LVS er blevet bedt om at udpege 1 person til udvalg for psykiatri i SST. DNS har meddelt ingen ønsker eller potentielle kandidater i denne sammenhæng c. Jens Kristian Madsen har forespurgt om mulighed for at anvende selskabets adresse kartotek til fremsendelse af spørgeskema i forbindelse med MMU projekt. Selskabets medlemmer har ikke ved tilmelding givet accept af at deres adresse må bruges til kommunikation fra andre end DNS. Forespørgslen kan derfor ikke efterkommes. Projektet kan dog godt annonceres på hjemmesiden. d. Høring om nyt dansk kodeks for integritet i forskningen. Svar: DNS støtter op om et initiativ til at sikre dansk forsknings integritet således at vi også i fremtiden kan fremstå som troværdige samarbejdspartnere for både indenlandske og udenlandske samarbejdspartnere. Kodekset er langt hen ad vejen en præcisering af allerede gennemført praksis. Afsnittet vedr Retningslinjer for behandling af brud på god praksis kan strammes op og gøres kortere.

4 Det er på steder handlingsanvisende i en grad som ikke er nødvendig i et kodeks. Der kan stilles krav om at organisationerne opretter en praksis e. Europarådets arbejdsdokument vedrørende forskning i biologisk materiale. Svar: Det er vanskeligt tilgængeligt stof. Overordnet set har vi ikke nogen kommentarer til lovteksten. Vi synes dog at man bør bibeholde det hidtidige princip om at man efter anmodning til videnskabsetisk komité kan få lov til at undersøge væv der er gemt hos patologerne efter diagnostiske undersøgelser, såfremt det ikke skønnes at kunne skade patienterne - det at sende forespørgsler vil kunne virke stødende. Forinden undersøges selvfølgelig om pt har modsat sig noget sådant i vævsanvendelsesregisteret. Det ser der ikke ud til at være mulighed for ifølge den nye tekst Måden man kan gardere sig i fremtiden er, at hver gang der bliver taget prøver ud til diagnostik, da får man patienterne til at skrive under på en tilladelse til at det evt bruges senere til videnskabeligt formål. Det bliver lidt bureaukratisk f. Forespørgsel fra LVS hvorvidt foreningen har indført regler, der regulerer fx selskabets bestyrelsesmedlemmers samarbejde med industrien. DNS har svaret at der aktuelt ikke findes sådanne regler, men det er noget der skal drøftes i foreningen. g. LVS er blevet kontaktet af IKAS vedr. revision af akkrediteringsstandarder for sygehuse i forhold til specialernes arbejde med kvalitet i behandlingen. DNS er blevet adsprugt om mulige deltagere i fokusgruppe interview. DNS har svaret at vi ikke har nogen kadidater som har mulighed for at deltage h. Der har været inspektorbesøg i Esbjerg i. Høring fra SST: Bekendtgørelse om registrering af og tilsyn med private sygehuse klinikker og praksis offentliggørelse af tilsynsrapporter og Vejledning om registrering af og tilsyn med private sygehuse klinikker og praksis offentliggørelse af tilsynsrapporter. DNS har ingen kommentarer j. LVS har sendt NKR om distal radiusfraktur i høring. DNS har ikke nogen kommentarer. k. Høringssvar på DRG takster kan ses på: l. LVS har bedt om udtalelse vedr NKR: Det fulde svar er tidligere fremsendt og kan fås ved henvendelse til sekretæren. Kort resume af svar: Det er generelt positivt at SST har iværksat en proces omkring udarbejdelse af NKR. Grade-metoden er en god metode til at vurdere kliniske studier med et dataindhold som er tilgængelig for statistisk P.g.a tidspresset med udarbejdelse af en NKR er det kun muligt at stille få spørgsmål (PICO), hvilket gør at den bliver et nedslag på udvalgte punkter i et patientforløb og ikke en handlingsanvisende retningslinje hvor man som ikke ekspert på området kan finde ud af hvordan man bedst får patienten Der er på nuværende tidspunkt ikke taget stilling til hvordan retningslinjen skal opdateres, hvilket vil gøre at nogle af dem vil blive forældede i løbet af kort tid

5 Der er nogle kliniske problemstillinger, hvor NKR er relevante selvom rating baseret på evidens ikke bliver særlig høj, alene af den grund, at de trods manglende evidens udgør en udfordring i det kliniske arbejde m. Proteinindtag og nyresygdom. Artikel og emne til drøftelse foreslået af Peter Marckman: High-Protein Diets and Renal Health Peter Marckmann, MD, DMSc,* Palle Osther, MD, PhD, Agnes N. Pedersen, MD, PhD, and Bente Jespersen, MD, DMSc. Bilag 8. n. Lisbet deltager i Europæisk formandsmøde i ERA-EDTA i oktober o. Høring over bekendtgørelse vedrørende almen praksis om valg og skift af alment praktiserende læge og behandling hos læge i praksis-sektoren, bekendtgørelse om kodning og datafangst i almen praksis, indberetning af data til regionen og offentliggørelse af oplysninger om lægen eller klinikken og bekendtgørelse om ikrafttræden af visse bestemmelser i lov om ændring af sundhedsloven: DNS har ingen kommentarer p. Møde i SSI vedrørende digitalisering af dødsattester: DNS har meddelt ingen mulige repræsentanter. q. Person til SST følgegruppe til Guide til sygdomsforebyggelse på sygehus og i almen praksis. DNS har ikke indstillet nogen repræsentanter. r. Ellen og Aage Hausbølls Helsefond. DNS indstiller Christoffer Borst på OUH. s. Udpegning til Sundhedsstyrelsen og Socialstyrelsens Ekspertgruppe for en national forskningsstrategi på psykiatriområdet: DNS har ingen kandidater 21. Ansøgninger om medlemskab Ansøgere blev godkendt 22. Eventuelt SEB/Codan pris: indkaldelse rundsendes med henblik på forslag til indstilling til forsker og uddannelsespris Der er kommet anmodning fra yngre nefrologer om støtte til etablering af hjemmeside på kr. Dette kan ikke bevilges, men der kan tilbydes plads på selskabets hjemmeside Mads Hornum har anmodet om dækning af poster til karrieredag. Arrangementet er regionalt arrangeret og dækning af udgifter må søges i regionen. Lisbet Brandi Formand Dansk Nefrologisk Selskab /Ref Ditte Hansen

Referat fra bestyrelsesmøde i Dansk Nefrologisk Selskab

Referat fra bestyrelsesmøde i Dansk Nefrologisk Selskab Referat fra bestyrelsesmøde i Dansk Nefrologisk Selskab 5. marts 2009 Århus Universitetshospital, Skejby Deltagere Anne-Lise Kamper; Thomas Elung-Jensen (sekretær), Per Ivarsen, Claus Bistrup, Lena Helbo

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 2. December 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 2. December 2016 Til Stede: Inge Nordgaard-Lassen Henning Gleerup Torben Nathan Birgit Lassen Lone Madsen Erika Bélard Per Ejstrud Referat Bestyrelsesmøde d. 2. December 2016 1. Velkomst og godkendelse af referat samt

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00 Radisson Blu Hotel, mødelokale Directors Referat Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD),

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag den 19. september 2011 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag den 19. september 2011 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag den 19. september 2011 kl. 09.00-12.00 Hotel Hilton, Kastrup, mødelokale Jorden Referat (Final) Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD),

Læs mere

FS Nefro Sygeplejefaglige aftryk i specialeplanen for nefrologi. Koldkærgård 1-2 oktober 2014

FS Nefro Sygeplejefaglige aftryk i specialeplanen for nefrologi. Koldkærgård 1-2 oktober 2014 FS Nefro Sygeplejefaglige aftryk i specialeplanen for nefrologi Koldkærgård 1-2 oktober 2014 Afdelingssygeplejerske Anni Sørensen Oversygeplejerske Karina Bruun Dagsorden Specialeplanen, hvad er det, hvem

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Tirsdag den 2. december 2008 kl i Lægeforeningen

Referat af bestyrelsesmøde. Tirsdag den 2. december 2008 kl i Lægeforeningen Godkendt 11. marts 2009 J.nr. 2007-14719/212292 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 2. december 2008 kl. 16.00 i Lægeforeningen Tilstede: Thomas Gjørup (TG), Hanne Jørsboe (HJ), Jørn Starklint (JS),

Læs mere

Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl

Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl. 15 16 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning se bilag 1. 3. Beretning fra sekretær, delegater og evt. udvalg. Intet udover hvad der fremgår af formandens

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00 Hotel Radisson Blu Scandinavia, mødelokale Directors Referat final Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet:

Læs mere

Tirsdag den 29. maj 2018, kl Domus Medica, Salonen

Tirsdag den 29. maj 2018, kl Domus Medica, Salonen 06.06.18 Tirsdag den 29. maj 2018, kl. 10.15-15.15 Domus Medica, Salonen Referat Til stede: Anette Hygum, Henrik Larsen, Merete Paludan, Mette Hallas, Kristoffer Marsaa, Jette Pærregaard, Per Sjøgren og

Læs mere

Referat 8. Februar Meddelelser a. DRG takster SST har fået ca 500 ændringsforslag og der forventes tilbagemelding start 2018.

Referat 8. Februar Meddelelser a. DRG takster SST har fået ca 500 ændringsforslag og der forventes tilbagemelding start 2018. Til Stede: Inge Nordgaard-Lassen Henning Glerup Torben Nathan Per Ejstrud Lone Madsen Erika Bélard Afbud: Birgit Lassen Referat 8. Februar 2017 1. Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden 2. Medlemmerne

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer

Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni 2017 Formateret: Indrykning: Første linje: 1,27 cm 1. Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer 2. Meddelelser 1. LVS i. Spørgeskema vedrørende

Læs mere

Møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond

Møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond Møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond Dato: Fredag den 12. februar 2016 kl. 14 (bemærk tidspunkt) Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Deltagere: Landsformand

Læs mere

Referat, DASAIMs Smerteudvalg, Internatsmøde 2014 28.+29.09.2014

Referat, DASAIMs Smerteudvalg, Internatsmøde 2014 28.+29.09.2014 Referat, DASAIMs Smerteudvalg, Internatsmøde 2014 28.+29.09.2014 Til stede: Ole Mathiesen (OM), Stephan Alpiger (SA), Thomas Enggaard (TE), Carsten Tollund (CT) Fraværende: Eske Aasvang (EA) Søndag d.

Læs mere

Specialevejledning for Klinisk farmakologi

Specialevejledning for Klinisk farmakologi Specialevejledning for Klinisk farmakologi Specialevejledningen er udarbejdet som led i Sundhedsstyrelsens specialeplanlægning, jf. sundhedslovens 208, som omhandler organiseringen og varetagelsen af specialfunktioner

Læs mere

Referat af møde i Rådet for Lægelig Videreuddannelse ved OUH Torsdag den 18. september Mødelokale 14, Kløvervænget 8, 1.

Referat af møde i Rådet for Lægelig Videreuddannelse ved OUH Torsdag den 18. september Mødelokale 14, Kløvervænget 8, 1. Afdeling: Udviklingsstaben Udarbejdet af: Christine Dichmann Journal nr.: 2-07-00123-2007 E-mail: christine.dichmann@ouh.regionsyddanmark.dk Dato: 29. september 2008 Telefon: 6541 3808 Referat af møde

Læs mere

Referat DSIM bestyrelsesmøde 17. juni 2015

Referat DSIM bestyrelsesmøde 17. juni 2015 Referat DSIM bestyrelsesmøde 17. juni 2015 Til stede: Britt Falskov, Pia Nimann Kannegaard, Susanne Bro, Ingrid Titlestad, Anders Rinnov, Rikke Krogh-Madsen 1) Konstituering af bestyrelsen: Pia Nimann

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DURS 11. sep. 2014

Referat bestyrelsesmøde i DURS 11. sep. 2014 Referat bestyrelsesmøde i DURS 11. sep. 2014 Mødested: Århus Universitetshospital Skejby Dato: 11. september Mødetid: 09.00-14.30 Tilstede: Professor Henrik S. Thomsen (HST), Overlæge Karin Kastberg Petersen

Læs mere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato Onsdag den 7. september kl

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato Onsdag den 7. september kl REFERAT FU 12/11 Emne Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato Onsdag den 7. september kl. 13.30-16.00 Sted Deltagere Ikke til stede, lokale C Cheflæge, dr.med.

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond

Referat af møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond Referat af møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond Dato: Fredag den 12. februar 2016 kl. 14 (bemærk tidspunkt) Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Deltagere:

Læs mere

Referat 28. April 2017

Referat 28. April 2017 Til Stede: Inge Nordgaard-Lassen Henning Glerup Torben Nathan Per Ejstrud Lone Madsen Erika Bélard Birgit F. Larsen Referat 28. April 2017 1. Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden 5.d: ændring:

Læs mere

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5 17:00 17:15 1.0 Formalia Dirigent: Kristoffer Barfod Referent: Thomas Jensen 17:15 18:45 2.0 Gennemgang af handlingsplan for ansvarområderne 2.1 Handlingsplan

Læs mere

Generalforsamling Fredag d. 4. marts 2016 kl På Bjerget * Vejle Sygehus

Generalforsamling Fredag d. 4. marts 2016 kl På Bjerget * Vejle Sygehus Generalforsamling 2006-2016 Fredag d. 4. marts 2016 kl.17-18 På Bjerget * Vejle Sygehus Dagsorden 1. Valg af ordstyrer 2. Beretning fra formanden 3. Beretning fra udvalg o.a. 4. Forelæggelse af revideret

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d 24. juni 2014, kl. 10.00 13.30

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d 24. juni 2014, kl. 10.00 13.30 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d 24. juni 2014, kl. 10.00 13.30 Sted: Gentofte Hospital, Niels Andersens Vej 65, 2900 Hellerup Kirurgisk afdeling, Ortopædkirurgisk afsnit, opgang 12,

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Referat 25. August Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden for General Forsamling.

Referat 25. August Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden for General Forsamling. Til stede: Inge Nordgaard-Lassen (IN) Ole Hamberg (OH) Birgit Lassen (BL) Per Ejstrud (PE) Torben Nathan (TN) Erika Bélard (EB) Niels Kristian Muff Aagaard (NK) Referat 25. August 2016 1. Velkomst og godkendelse

Læs mere

Mandag d. 22. september 2014, kl

Mandag d. 22. september 2014, kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag d. 22. september 2014, kl. 9.30 14.30 Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense C Patienthotellet: mødelokalet 6. sal nord Referat Deltagere

Læs mere

Referat 8. December 2018, Nimb, Tivoli. 2. Meddelelser a. Inspektørordning: i. Kandidater: diskuteres og spørges af BS medlemmer

Referat 8. December 2018, Nimb, Tivoli. 2. Meddelelser a. Inspektørordning: i. Kandidater: diskuteres og spørges af BS medlemmer Til Stede: Henning Glerup (HG) Lone Madsen (LM) Gerda Elisabeth Villadsen (GV) Peter Holland-Fischer (PHF) Erika Belard (EB) Inge Nordgaard-Lassen (IN) Annete Dam Fialla (ADF) Referat 8. December 2018,

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 23. september 2013 kl. 9.00 12.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 23. september 2013 kl. 9.00 12.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag d. 23. september 2013 kl. 9.00 12.00 Hotel Crown Plaza, Copenhagen Towers Ørestad Boulevard 114 118, 2300 København S Lokale: Lake Superior, 2 sal Referat

Læs mere

3. November f. Kandidater til SEB hæderpris og uddannelsespris 2018 deadline 20. Januar 2017 Drøftes ved næste BS møde

3. November f. Kandidater til SEB hæderpris og uddannelsespris 2018 deadline 20. Januar 2017 Drøftes ved næste BS møde Til stede: Inge Nordgaard-Lassen Henning Gleerup Torben Nathan Birgit Lassen Lone Madsen Erika Bélard Ikke til stede: Per Ejstrud 3. November 2016 1. Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Godkendt

Læs mere

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Vedtægter for Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Danish Society for Shoulder and Elbow Surgery 1 NAVN Selskabets navn er: Dansk Selskab for Skulder- og Albuekirurgi (DSSAK). Selskabet er medlem

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond

Referat af møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond Referat af møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond Tirsdag den 31. januar kl. 11. Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup Deltagere: Formand Jan Rishave Næstformand Malene Madsen Nyreforeningen

Læs mere

2. Kort gennemgang af referat af mødet den 23. september 2013 mhp. eventuel opfølgning

2. Kort gennemgang af referat af mødet den 23. september 2013 mhp. eventuel opfølgning Sekretariatet SFR Klinisk Onkologi REFERAT Møde i: Sundhedsfagligt Råd Klinisk Onkologi Dato: Mandag den 9. december 2013 Kl.: 14.00-16.00 Sted: Nordsjællands Hospital, Hillerød, Indgang 50 A, Det Grønne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica Dato: 30. januar 2009 J.nr. 2007-12842/115764 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica Tilstede: Afbud: J. Michael Hasenkam, Hans Kirkegaard, Ulla Breth Knudsen, Niels Qvist,

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 21. oktober 2014, kl. 17.00 21.30 Sted: Radisson Blu Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København S Lokale: Directors Referat Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

Referat af DASAM bestyrelsesmøde Bestyrelsesmødet blev afholdt på Arbejdsmedicinsk Klinik, Bispebjerg Hospital.

Referat af DASAM bestyrelsesmøde Bestyrelsesmødet blev afholdt på Arbejdsmedicinsk Klinik, Bispebjerg Hospital. Referat af DASAM bestyrelsesmøde 28.08.08 Bestyrelsesmødet blev afholdt på Arbejdsmedicinsk Klinik, Bispebjerg Hospital. Der henvises til dagsordenens punkter ved indkaldelse. Ad formalia: Der var afbud

Læs mere

REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt med en enkelt tilføjelse under pkt. 17.

REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt med en enkelt tilføjelse under pkt. 17. DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE onsdag d. 18. januar 2017, kl 16.00 Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Morten Schultz

Læs mere

Nationale kliniske retningslinjer

Nationale kliniske retningslinjer Nationale kliniske retningslinjer Arbejdet i Dansk Selskab for Pediatrisk Fysioterapi Derek Curtis PT Msc Phd Adjunkt Bestyrelsesmedlem DSPF Faglig ansvarlig Nationale Kliniske Retningslinjer Nationale

Læs mere

Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september

Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september Primær Sundhed Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september Deltagere i mødet: Hanne Heuch, Jammerbugt kommune Marianne Holm, Thisted kommune Susanne Gaardbo Jensen, Hjørring

Læs mere

Anvendelse af materialer i Dansk CancerBiobank

Anvendelse af materialer i Dansk CancerBiobank Godkendt af styregruppen for Dansk CancerBiobank den 28-01-2010 Anvendelse af materialer i Dansk CancerBiobank Dansk CancerBiobank (DCB) består af en national database og 6 regionale biobankcentre, hvor

Læs mere

Referat til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg 7. februar 2018 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24

Referat til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg 7. februar 2018 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24 22. februar 2018 /THOCHT Referat til møde i kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Deltagere 1 2 Referat fra 4. oktober 2017 - til orientering 2 3 Bordet

Læs mere

Januar Kære medlem. Hjemmesiden

Januar Kære medlem. Hjemmesiden Januar 2015 Kære medlem Bestyrelsen har besluttet at genoptage nyhedsbrevet, da vi gerne vil styrke kontakten til medlemmerne. Nyhedsbreve sendes kun ud elektronisk, så det er vigtigt, at du sørger for

Læs mere

Dansk Neurokirurgisk Selskab

Dansk Neurokirurgisk Selskab Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2017 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 10. marts 2017 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af referatet

Læs mere

Referat. til møde i Arbejdsmedicin, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 11:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Alle 15, mødelokale 17

Referat. til møde i Arbejdsmedicin, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 11:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Alle 15, mødelokale 17 HR 7. februar 2018 /THOCHT Referat til møde i Arbejdsmedicin, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 11:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Alle 15, mødelokale 17 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1

Læs mere

Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi. Referat fra 35. bestyrelsesmøde.

Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi. Referat fra 35. bestyrelsesmøde. Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi. Referat fra 35. bestyrelsesmøde. Afholdt den 1. september kl. 10.00 13.00 I IDA Mødecenter, København. Deltagere: Søren Solgaard, Jens Retpen, Henrik

Læs mere

Referat fra FU-møde 15. september 2014

Referat fra FU-møde 15. september 2014 Referat fra FU-møde 15. september 2014 Referat FU-møde 15.09.14, Bispebjerg Hospital, København, kl. 11.00-16.00 Tilstede: Anne, Henrik, Birgit, Mogens og Tina (referent). Afbud fra Lene. 1. Økonomi (herunder

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

REFERAT. Punkter til beslutning UDK

REFERAT. Punkter til beslutning UDK UDK SFR Oftalmologi Blegdamsvej 9 2100 København Ø REFERAT Møde i: Sundhedsfagligt råd for Oftalmologi Dato: 14. september 2016 Kl.: 07:45-08:30 Sted: Rigshospitalet, Glostrup, Øjenafdelingen store mødelokale,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Danish Colorectal Cancer Group

Danish Colorectal Cancer Group Danish Colorectal Cancer Group Vedtægter december 2009 Baggrund DCCG er en multidisciplinær cancergruppe (DMCG) med forankring i Dansk Kirurgisk Selskab, Dansk Selskab for Klinisk Onkologi, Dansk Radiologisk

Læs mere

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Torsdag 27. april 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 6. marts 2015 i Charlottehaven på Østerbro.

Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 6. marts 2015 i Charlottehaven på Østerbro. Dansk Neurokirur Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2015 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 6. marts 2015 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse

Læs mere

FYPA BESTYRELSESMØDE Referat

FYPA BESTYRELSESMØDE Referat FYPA BESTYRELSESMØDE Referat Dato: 31.maj 2012 kl. 10-13 Sted: RH Tilstede: Trine Tramm, Anja Brügmann, Benedikte Richter, Søren Dalager, Mie Kristensen, Louise Kristensen Afbud: Rikke Karlin Jepsen 1.

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2005 Referat

Ordinær Generalforsamling 2005 Referat Dansk Selskab for Medicinsk Fysik Ordinær Generalforsamling 2005 Referat Odense, den 19. marts 2005 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Beretning

Læs mere

Foreningens postadresse er midlertidigt hos formanden.

Foreningens postadresse er midlertidigt hos formanden. SAMS Aarhus håndbog Formål: 1) Foreningens primære formål er at fremme interessen for almen medicin blandt medicinstuderende på Aarhus Universitet. Foreningen ønsker at være bindeled mellem medicinstuderende

Læs mere

DAPHO s STATUTTER. vedtaget 27. februar 2006, 1. revision vedtaget d. 15. maj revision vedtaget d. 8. marts 2010.

DAPHO s STATUTTER. vedtaget 27. februar 2006, 1. revision vedtaget d. 15. maj revision vedtaget d. 8. marts 2010. DAPHO s STATUTTER vedtaget 27. februar 2006, 1. revision vedtaget d. 15. maj 2007 2. revision vedtaget d. 8. marts 2010. 3. revision vedtaget d. 14. april 2013 Dansk Pædiatrisk Hæmatologisk og Onkologisk

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri Dato Torsdag den 23. oktober 2014 Tid kl. 17.30 efter efterårsmødet Sted Odense Universitetshospital, Kirkesalen Dagsorden 1.

Læs mere

DCCR. Forretningsorden for Bestyrelsen for DCCR

DCCR. Forretningsorden for Bestyrelsen for DCCR DCCR Forretningsorden for Bestyrelsen for DCCR 1 Forretningsorden 1.1 Oprettelse og ændringer Nærværende forretningsorden er oprettet i overensstemmelse med gældende vedtægter for DCCR Ændringer i forretningsordenen

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015

Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015 Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015 Definition Onkologi-arbejdsgruppen er en lægefaglig, videnskabeligt understøttende arbejdsgruppe med reference til

Læs mere

REFERAT. Punkter til beslutning

REFERAT. Punkter til beslutning SFR Oto-rhinolaryngologi REFERAT Møde i: SFR Oto-rhino-laryngologi inkl. audiologi Dato: 10. oktober 2017 Kl.: 12:30-13:30 Sted: Rigshospitalet, Adm.bygning, lokale 4 120, opg. 11, 4. sal Deltagere: Vicedirektør

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Forslag til supplerende databaser og udvidelse af Dansk Nefrologisk Selskabs Landsregister

Forslag til supplerende databaser og udvidelse af Dansk Nefrologisk Selskabs Landsregister Forslag til supplerende databaser og udvidelse af Dansk Nefrologisk Selskabs Landsregister Udarbejdet af en arbejdsgruppe nedsat af Dansk Nefrologisk Selskab ved møde i Kbh. den 18. juni 2013. Medlemmer:

Læs mere

Dansk Neurokirurgisk Selskab

Dansk Neurokirurgisk Selskab Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2016 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 11. marts 2016 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af referatet

Læs mere

Dansk Selskab for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin

Dansk Selskab for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 4. november 1982 med senere ændringer vedtaget ved de skriftlige og mundtlige urafstemninger d. 20. april 1989, d. 21. juni 1993, d. 27. oktober 2000, d.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde Repræsentantskabsmøde 25. november 2015 Beretning Margit Roed dasys@dasys.dk dasys.dk 2015 et år med sygeplejefaglighed Stabilt og godt grundlag administrativt og økonomisk De planlagte 4 bestyrelsesmøder

Læs mere

Referent: Udfærdiget dato : Mødested. Godkendelse af dagsorden Dagsorden kunne godkendes med to yderligere emner. TL og PKW havde meldt afbud.

Referent: Udfærdiget dato : Mødested. Godkendelse af dagsorden Dagsorden kunne godkendes med to yderligere emner. TL og PKW havde meldt afbud. Referat bestyrelsesmøde i UDDU 06.05.2011 1/6 1.0 Godkendelse af dagsorden Dagsorden kunne godkendes med to yderligere emner. TL og PKW havde meldt afbud. 2.0 Godkendelse af referat fra mødet d. 25.03.2011

Læs mere

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Journal nr.: Dato: Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Tidspunkt: Den 8. december 2017, kl. 11.30 14.30 Sted: Teglgårdsparken 26, mødelokale 203 Deltagere: Susanne Lauth, sygeplejefaglig

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR KLINISK MIKROBIOLOGI

DANSK SELSKAB FOR KLINISK MIKROBIOLOGI Referat til bestyrelsesmøde nr. 296, tirsdag d. 10.01.13, kl. 13.30, telefonmøde. Deltagere: Svend Ellermann-Eriksen (SEE), Mette Damkjær Bartels (MDB), Helga Schumacher (HS), Jørgen Engberg (JE), Inge

Læs mere

Bestyrelse Efter generalforsamlingen d.2. maj 2014 har Dansk Nefrologisk Selskabs bestyrelse været sammensat som følger:

Bestyrelse Efter generalforsamlingen d.2. maj 2014 har Dansk Nefrologisk Selskabs bestyrelse været sammensat som følger: Dansk Nefrologisk Selskab. Formandens beretning 2014/2015 Medlemmer Selskabets medlemstal inklusiv firmamedlemmer er er aktuelt 347. Bestyrelse Efter generalforsamlingen d.2. maj 2014 har Dansk Nefrologisk

Læs mere

Referat. Generalforsamling i DNRS i Odense onsdag den 29 marts 2017 kl 15

Referat. Generalforsamling i DNRS i Odense onsdag den 29 marts 2017 kl 15 Referat Generalforsamling i DNRS i Odense onsdag den 29 marts 2017 kl 15 1. Pernille Skejø blev valgt som dirigent. Generalforsamlingen konstateredes rettidigt indkaldt. 2. Formandens beretning se bilag.

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Fredag d. 8. maj i forlængelse af NOF board Hotel Hilton Nordic, Reykjavik. Mødelokale E Referat Final Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Klaus Hindsø

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 26. august 2014, kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 26. august 2014, kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 26. august 2014, kl. 09.30 16.30 Odense Universitetshospital Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense, Patienthotellet: 5. sal, nord Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

1. Velkommen og intro

1. Velkommen og intro Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 10. oktober 2018 Sted: Odeon, Odense Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen Hansen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Torsdag den 15. april 2010 kl Domus Medica

Referat af bestyrelsesmøde. Torsdag den 15. april 2010 kl Domus Medica Godkendt 07-10-2010 Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. april 2010 kl. 16.00 Domus Medica Til stede: Thomas Gjørup (TG), Torben Østergård (TØ) (forlod mødet kl. 18.20), Hanne Jørsboe (HJ), Mette

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested Haraldsted den 11. oktober 2011 Til stede: Thorkild, Aase, Marianne, Lisbeth webmaster: Jørgen Etisk udvalg: Lotte Messeudvalg: Susan Weber Ikke tilstede: Anne Mette, Nina (bogholder) Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Høringssvar over udkast til bekendtgørelser om oprettelse af Nationalt Genom Center mv.

Høringssvar over udkast til bekendtgørelser om oprettelse af Nationalt Genom Center mv. Sundheds- og Ældreministeriet Fremsendt pr. e-mail 01-03-2019 EMN-2019-00272 1263632 Thomas Birk Andersen Høringssvar over udkast til bekendtgørelser om oprettelse af Nationalt Genom Center mv. Sundheds-

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

1. Årsmøde 4. juni Dansk Selskab for Fysioterapi 18. juli Nyhedsbrev Dansk Selskab for Fysioterapi juli 2014

1. Årsmøde 4. juni Dansk Selskab for Fysioterapi 18. juli Nyhedsbrev Dansk Selskab for Fysioterapi juli 2014 18. juli 2014 Nyhedsbrev juli 2014 1. Årsmøde 4. juni 2014 afholdt deres første årsmøde den 4. juni 2014 på HUSET i Middelfart. På dagen blev en ny bestyrelse valgt ind. Ved generalforsamlingen var 16

Læs mere

IKAS. 4. december 2009

IKAS. 4. december 2009 IKAS 4. december 2009 aw@danskepatienter.dk Høringssvar vedr. akkrediteringsstandarder for det kommunale sundhedsvæsen 3. fase Høringssvaret er afsendt via en elektronisk skabelon på IKAS hjemmeside. Indholdets

Læs mere

Dagsordenspunkt til møde i. Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse

Dagsordenspunkt til møde i. Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse : 1 Dato: 11. juni 2009 Dagsordenstekst: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Formandsskifte 3. Godkendelse af referat fra møde den 26. marts 2009 4. Kort status for økonomi i den lægelige videreuddannelse

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

Til Nationalt Forum. Referat af mødet i Nationalt Forum Tirsdag den 24. februar 2015 kl

Til Nationalt Forum. Referat af mødet i Nationalt Forum Tirsdag den 24. februar 2015 kl Til Nationalt Forum Dato: 24. marts 2015 Læringsenheden Referat af mødet i Nationalt Forum Tirsdag den 24. februar 2015 kl 10 13. Direkte tlf.: 7228 6631 Direkte E-mail: mebo@patientombuddet.dk Mødedeltagere

Læs mere

Ny certificeringsordning for dokumentation af tekniske forhold

Ny certificeringsordning for dokumentation af tekniske forhold Godkendt offentligt referat Møde i Statikeranerkendelsesudvalget onsdag den 18. januar 2017 kl. 08:30 10:30 DTU-Byg, Brovej, Bygning 118, lokale 018, 2800 Kgs. Lyngby Fra Statikeranerkendelsesudvalget

Læs mere

KOMMISSORIUM FOR MEDICINRÅDET

KOMMISSORIUM FOR MEDICINRÅDET KOMMISSORIUM FOR MEDICINRÅDET 1. Baggrund 1.1 I 2009 besluttede Danske Regioner at stifte et rådgivende råd, Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin ( RADS ). RADS har fungeret som et regionalt samarbejde,

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Referat af møde i UDDU 2012.09.07 2/5. Andreas Balslev-Clausen 2012.09.08 Patienthotellet OUH

Referat af møde i UDDU 2012.09.07 2/5. Andreas Balslev-Clausen 2012.09.08 Patienthotellet OUH Referat af møde i UDDU 2012.09.07 1/5 Andreas 2012.09.08 Patienthotellet OUH 1.0 Godkendelse af dagsorden Dagsorden kunne godkendes. Naja Bjørslev og Thomas Lind har desværre måttet melde forfald. har

Læs mere

Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/

Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/ Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/11 2015 Mødesalen, Nordsjællands hospital, Hillerød 30 deltagere tilstede 1. Valg af dirigent Jannet Svennson indstillet og

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB Danish Orthopaedic Society Secretariat DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d 11 juni 2008 kl 1100-1300 RAI-Amsterdam Room H DAGSORDEN Til stede: Per Kjærsgaard-Andersen

Læs mere

Referat for FEJ bestyrelsesmøde

Referat for FEJ bestyrelsesmøde Referat for FEJ bestyrelsesmøde 30. januar 2017, Klokken 18.00 Howitzvej, Frederiksberg 1. Formalia 1.1. Tilstedeværende Lukas Eeken, Frederik Kaarup, Nicolaj Blom Jensen, Thomas Lavsen, Mia Hansen Iversen,

Læs mere

Referat af FU-møde 14. december 2015

Referat af FU-møde 14. december 2015 Referat af FU-møde 14. december 2015 Referat af FU-møde 14. december 2015 Bispebjerg Hospital, kl. 11.00-17.30 Henrik Larsen, Birgit Villadsen, Anne Nissen, Tilstede Lene Jørgensen, Mogens Grønvold og

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato, 20. september 2018 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato, 20. september 2018 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Dato, 20. september 2018 kl. 09.30 Domus Medica, Kristianiagade, salonen, stueetagen REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Morten Schultz Larsen

Læs mere