SmartWood Bjælkesystem Detaljer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SmartWood Bjælkesystem Detaljer"

Transkript

1 SmartWood Bjælkesystem Detaljer Oversigt med positioner T-02 T-03 T-01 V-04 V-03 V-02 V-01

2 Detalje T-01 type A Detalje T-01 type B Detalje T-01 type C Detalje T-02 type A Detalje T-02 type B Detalje T-03 type A Detalje T-03 type B Detalje V-01 type A Detalje V-01 type B Detalje V-02 Detalje V-03 Detalje V-04

3 Detalje T-01 type A Tagkonstruktion Spær i SmartWood I-bjælke på vandret og lodret rem med fillerblok og vinkel I-bjælke med eller uden udhæng fastgøres til den lodrette rem med fillerblok (udfyldningsbræt) i krydsfiner 21 x 100 mm eller bræt 25 x 95 mm og vinkel på begge sider. Fastgørelsen af fillerblokken sker med 4 skruer fra hver side. Sømning eller skruning af vinklen sker i henhold til anvisning af beslagsleverandør. I I-bjælkens underflange skrues ligeledes ned i den vandrette rem med 2 skruer på hver side. Til eventuel styring af topflangen monteres en skrue ned i den lodrette rems overkant.

4 Detalje T-01 type B Tagkonstruktion Samling spær i SmartWood I-bjælke på vandret rem og lodret rem i SmartWood LSL eller LVL I forhold til Type A er denne fastgørelse mere enkel. Tagets skivevirkning skal overføres via to skruer, som monteres gennem topflangen ned i den lodrette rem. Der skrues for at sikre mod løftende kræfter 2-3 skruer i underflangen ned i den vandrette rem. Er der ikke udhæng eller mulighed for at skrue i topflangen i den lodrette rem, kan denne detalje ikke anvendes.

5 Detalje T-01 type C Tagkonstruktion Samling spær i SmartWood I-bjælke på vandret rem og lodret rem i SmartWood LSL eller LVL Samling med bjælkesko tilpasset I-bjælker er en 3. løsning og kræver bæreevnemæssigt ingen vandret bundrem, da beslaget er selvbærende. Bjælkeskoene kan enten vælges i samme højde som SmartWood I-bjælke eller i en lavere udgave, som dog kræver en påforing med filler block på begge sider for at hindre, at bjælkerne kæntrer. Det anbefales at der fuldsømmes på den lodrette rem for at sikre, at al lasten overføres til denne. Dermed kan den lodrette rem godt stå alene over større åbninger. I bjælkeskoens skål finder du, afhængig af fabrikat, en flig på begge sider, som kan bukkes nedad og fastgøres med et stiksøm. Dette er med til at øge værdien af det lodrette vindsug.

6 Detalje T-02 type A Tagkonstruktion Udveksling / forstærket spær i SmartWood LVL eller SmartWood LSL til ovenlys Udvekslinger og forstærkede (enkelte eller flerdobbelte) spær udføres med fordel af SmartWood LVL eller SmartWood LSL. Grunden er, at det er enkelt at fastgøre ovenlyset til et massivt tværsnit og der ikke kræves ekstra forarbejdning for at sikre en tæt lukning uden nævneværdige kuldebroer. Fastgørelsen mellem de to massive tværsnit sker tilsvarende enkelt med almindelige bjælkesko, som også anvendes til spærtræ. Tykkelsen er normalt 45 mm. Kontrollér venligst bæreevnen og montagevejledningen af bjælkeskoen hos leverandøren.

7 Detalje T-02 type B Tagkonstruktion Udveksling / forstærket spær i SmartWood I-bjælke til ovenlys Udvekslinger og forstærkede (enkelte eller flerdobbelte) spær kan med små spændvidder udføres med SmartWood I-bjælke. Samlingen kræver dog en filler block (udfyldningsbræt) som underlag for bjælkeskoen. Filler block en skrues fast i spærets OSB plade og skal stødes tæt til overflangen. Kontrollér venligst bæreevnen og montagevejledningen af bjælkeskoen hos leverandøren. Produkterne anvendes bedst i situationer, hvor hullet i taget eller gulvet er relativt lille og hvor der i spæret i forvejen er nogen styrkereserve. Desuden egner den sig bedst til åbninger, hvor udfyldningen i form af indvendig tilpasning af hullets kanter skal udføres uden behov for, at spær og udvekslinger er rektangulære.

8 Detalje T-03 Tagkonstruktion Stikspær i SmartWood I-bjælke mod udveksling af SmartWood LVL eller LSL Udvekslingen udføres med fordel af SmartWood LVL og SmartWood LSL. Grunden er, at det er enkelt at fastgøre ovenlyset til et massivt tværsnit og der ikke kræver ekstra forarbejdning for at sikre en tæt lukning uden nævneværdige kuldebroer. Bjælkeskoene kan enten vælges i samme højde som stikspæret i SmartWood I-bjælke eller i en lavere udgave. Den kræver dog en påforing med filler block s (udfyldningsbrædder) på begge sider for at hindre, at bjælkerne kæntrer. Det anbefales at der fuldsømmes på den lodrette rem. I bjælkeskoens skål finder du, afhængig af fabrikat, en flig på begge sider, som kan bukkes nedad og fastgøres med et stiksøm. Dette er med til at øge styrken af det lodrette vindsug.

9 Detalje V-01 Type A Ydervægkonstruktion Stolpe i SmartWood I-bjælke mod bundrem af SmartWood LVL eller LSL Søjlefodens fastgørelse til bundremmen kan udføres med en lægte 45 x 45 mm, som sømmes fast i bundremmen og dermed udgør anlæg og styring af stolpen i SmartWood I- bjælke. En lægte på den ene side er tilstrækkelig. Længden af lægten er H-78 mm, hvor H er højden / dybden af I-bjælken. Tykkelsen af de to flanger er mm + 2 mm tolerance og det giver 78 mm. Det betyder samtidig, at lægten er 39 mm fra bundremmens kant(-er). Efter placeringen af stolpen sømmes der gennem I- bjælkens OSB plade ind i lægten. Plader på den udvendige eller / og indvendige side føres ned til fastgørelse på bundremmens kanter. Dette sikrer både skivevirkning, styrke mod lodret opadrettet vindsug og øger også samlingens forskydningsstyrke på tværs af bundremmen.

10 Detalje V-01 Type B Ydervægkonstruktion Stolpe i SmartWood I-bjælke mod bundrem af SmartWood LVL eller LSL Søjlefodens fastgørelse til bundremmen kan udføres med en filler block (udfyldningsbræt) og en standard stålvinkel på begge sider. Filler block en skrues bedst gennem OSB pladen i SmartWood I-bjælke. Dermed kan man fastgøre alle 3 dele i én proces. Efterfølgende sømmes / skrues vinkler på filler block ene og fastgøres tilsvarende ned i bundremmen. Alle dele kan eventuelt for-monteres på stolpen således, at fastgørelsen til bundremmen gøres lettere. Længden af filler block en er H-78 mm, hvor H er højden / dybden af I-bjælken. Tykkelsen af de to flanger er mm + 2 mm tolerance og det giver 78 mm. Samlingen har en større styrke end type A, og kræver derfor ikke nødvendigvis, at pladerne på den indvendige eller udvendige side skal medvirke til at sikre lodret opad rettet vindsug eller samlingen forskydningsstyrke på tværs af bundremmen. I tilfælde af skivevirkning bør pladerne også monteres i bundremmen.

11 Detalje V-02 Ydervægkonstruktion Stolpe i SmartWood LSL eller LVL mod bundrem af SmartWood LVL eller LSL Søjler udført af SmartWood LSL eller LVL anvendes især omkring dør og vinduesåbninger eller steder, hvor der er behov for stor styrke. LSL eller LVL søjlefodens fastgørelse til bundremmen kan udføres med en standard stålvinkel på begge sider. Alle dele kan eventuelt for-monteres på stolpen således, at fastgørelsen til bundremmen gøres lettere. Samlingen har normalt en tilstrækkelig styrke og kræver derfor ikke nødvendigvis, at pladerne på den indvendige eller udvendige side skal medvirke til at sikre lodret opadrettet vindsug eller samlingen forskydningsstyrke på tværs af bundremmen. I tilfælde af skivevirkning bør pladerne dog monteres i bundremmen.

12 Detalje V-03 Ydervægkonstruktion Udveksling i SmartWood LSL eller LVL mod stolpe af SmartWood LVL eller LSL Søjler og udvekslinger udført af SmartWood LSL eller LVL anvendes især omkring dør og vinduesåbninger eller steder, hvor der er behov for stor styrke. Udvekslingens fastgørelse til stolpen kan udføres med en standard stålvinkel på begge sider. Alle dele kan eventuelt for-monteres på udvekslingen således, at fastgørelsen til stolpen gøres lettere. Samlingen har normalt en tilstrækkelig styrke og kræver derfor ikke nødvendigvis, at pladerne på den indvendige eller udvendige side skal medvirke til at sikre samlingens forskydningsstyrke ved vind på facaden. I tilfælde af skivevirkning omkring hullet bør pladerne dog monteres både på udvekslingen og stolpen.

13 Detalje V-04 Ydervægkonstruktion Søjletop af SmartWood I-bjælke mod gavlspær i SmartWood I-bjælke Gavlsøjler og gavlspær i SmartWood I-bjælke kan monteres som vist. Her virker tagkonstruktionen samlet set som en vandret understøtning mod vindtryk og sug. Samtidig vil der i praksis også være en lodret understøtning af gavlspæret. En filler block (udfyldningsbræt) for-monteres med skruer i spærets kropsplade i OSB. Der skrues bagfra gennem OSB pladen. Filler block en skal stødes tæt til oversiden af spærets underflange. Herefter skrues eller sømmes stolpen fra flangens bagkant til både filler block og eventuelt i spærets underflange.

Moelven BjælkeSystem

Moelven BjælkeSystem r og r Moelven BjælkeSystem Fremtidens energisikre bjælke- og søjleløsninger Retouchéres To produkter. et samlet system Denne brochure omhandler bjælke- og søjleløsninger, der bl.a. anvendes til husets

Læs mere

Simpelt system for store spær. Laster i komponenter, 14o let tag

Simpelt system for store spær. Laster i komponenter, 14o let tag Eksempel 1 Simpelt system for store spær Konstruktionsdetaljer Jørgen Munch-Andersen Ingen hanebånd Med loftskive Afstivning på overside (~ ingen undertag) 2 5 6 Gitterbjælke 2 Kipstringer kan evt. placeres

Læs mere

...INNOVATIVE TRÆKONSTRUKTIONER....Innovative Trækonstruktioner

...INNOVATIVE TRÆKONSTRUKTIONER....Innovative Trækonstruktioner ...Innovative Trækonstruktioner SmartWood s bjælkeprodukter SmartWood s bjælkeprodukter anvendes til alle mulige konstruktioner. Ofte styres dimensionerne af isoleringstykkelsen. I de tilfælde vil dimensionen

Læs mere

Drænhul, vendes mod indvendig side

Drænhul, vendes mod indvendig side Montering Montering af stålskelet Afkortning af slidsede profiler Profilerne kan afkortes med Gyproc Twincutter 160 eller niblingsmaskine. Bærende profiler skal have vinkelrette snitflader, der modsvarer

Læs mere

Afsætning Skur / carport Tegningsmateriale og arbejdsvejledning side 1

Afsætning Skur / carport Tegningsmateriale og arbejdsvejledning side 1 Afsætning Tegningsmateriale og arbejdsvejledning side 1 Generel vejledning til afsætning af hjørner og vandret plan på grund Når du har sikret dig, at bygningens placering er i overensstemmelse med love,

Læs mere

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De Montagevejledning: Brænderum vare nr. 16632-1 Grundmål: 198x198 cm. 2050 2868 2170 1980 2170 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der

Læs mere

V æ r e b r o CARPORTE CP01 DUR ****2016**** 6,0 X 7,8 MTR.

V æ r e b r o CARPORTE CP01 DUR ****2016**** 6,0 X 7,8 MTR. CP01 DUR ****2016**** 6,0 X 7,8 MTR. 1 Husk at kontrollerer materiale listen inden du går i gang. Beskrivelse Længde Antal Enhed Beskrivelse Træ & Tagplader 25x200 mm. trykimp. Brædt 360 4 Stk understernbrædder

Læs mere

TERRASSE Standard-terrasse. Montagevejledning

TERRASSE Standard-terrasse. Montagevejledning TERRASSE Standard-terrasse Montagevejledning R1-96975 / 28-05-2014 / Rev. 19-03-2015 Indholdsfortegnelse 1 Disponering 2 Komponentliste 3 Værktøjsliste 4 Montering af vægskinne 5 Montering af understøtning

Læs mere

Lars Christensen Akademiingeniør.

Lars Christensen Akademiingeniør. 1 Lars Christensen Akademiingeniør. Benny Nielsen Arkitektfirma m.a.a. Storskovvej 38 8260 Viby 24. juni 1999, LC Enfamiliehus i Malling, Egeskellet 57. Hermed de forhåbentlig sidste beregninger og beskrivelser

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon.

Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Moduler, bolte og alle samledele tælles op før montage. Værktøj du skal bruge: Hammer Momentnøgler Skruetvinger Træbjælker (bruges som ben ) Beton- eller

Læs mere

TERRASSE Standard-terrasse. Montagevejledning

TERRASSE Standard-terrasse. Montagevejledning TERRASSE Standard-terrasse Montagevejledning R1-96975 / 28-05-2014 / Rev. 11-10-2017 Indholdsfortegnelse 1 Disponering 2 Komponentliste 3 Værktøjsliste 4 Montering af vægskinne 5 Montering af understøtning

Læs mere

V æ r e b r o CARPORTE CAR01 HR ****2017**** 3,6 X 7,3 MTR.

V æ r e b r o CARPORTE CAR01 HR ****2017**** 3,6 X 7,3 MTR. CAR01 HR ****2017**** 3,6 X 7,3 MTR. 1 Husk at kontrollerer materiale listen inden du går i gang. Træ 25x150 mm. trykimp. Bræt 480 2 Stk. Vindskeder på rejsning 25x150 mm. trykimp. Bræt 600 2 Stk. Sternbrædder

Læs mere

THERMOnomic Ydervægge

THERMOnomic Ydervægge THERMOnomic Ydervægge THERMOnomic Ydervægge Dette afsnit omhandler montage af THERMOnomic Ydervægge. Statisk dimensionering foretages i henhold til Gyproc Håndbog, afsnit 3.3.2. Væggene har forskellig

Læs mere

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm.

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. 1900 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der noget, eller

Læs mere

det optimale byggeri Med KERTO bjælke og Finnjoist I-bjælke sætter vi fokus på energiløsninger og totaløkonomi

det optimale byggeri Med KERTO bjælke og Finnjoist I-bjælke sætter vi fokus på energiløsninger og totaløkonomi det optimale TRÆSKELET til LAVENERGI byggeri BOenergy Med KERTO bjælke og Finnjoist I-bjælke sætter vi fokus på energiløsninger og totaløkonomi Giver TRÆ dig det bæredygtige byggeri? Lavenergi Lavenergi

Læs mere

Montagevejledning Attic Group A/S Maj 2009

Montagevejledning Attic Group A/S Maj 2009 Montagevejledning Attic Group A/S Maj 2009 1 Montagebeskrivelse Forberedelse: 1. Kontroller at produktet er i overenssteelse med ordrebekræftelsen. 2. Mål kvistens bredde på trækonstruktionen (kaldes k-br

Læs mere

Er dit hus stormfast?

Er dit hus stormfast? Er dit hus stormfast? Undersøgelser har vist, at nyere parcelhuse kan have så alvorlige fejl og mangler, at en orkanagtig storm i værste fald kan medføre store skader. Det drejer sig om huse med let tag

Læs mere

Ejerforeningen Egebækhøj. Sænkning af tag på cykelskur. Beskrivelse af opgaven

Ejerforeningen Egebækhøj. Sænkning af tag på cykelskur. Beskrivelse af opgaven Ejerforeningen Egebækhøj Sænkning af tag på cykelskur 16. november 2017 Udarbejdet af: Peter Nørgaard Kontrolleret af: Udgave: 1 Ordrenummer: [xxxx] Side: 1 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og forudsætninger...

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 2137 2170 2400 1900 3200 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

Vesterport VP-K-F Detaljer - Tagetage. Side nr. Titel 1.udgave Rev. dato VP-K-F GINNERUP ARKITEKTER A/S ARKITEKT:

Vesterport VP-K-F Detaljer - Tagetage. Side nr. Titel 1.udgave Rev. dato VP-K-F GINNERUP ARKITEKTER A/S ARKITEKT: 07-04-2016 16:49:12 VP-K-F00-363 Side nr. Titel 1.udgave Rev. dato VP-K-F00-363_(01) Detalje K301 VP-K-F00-363_(02) Princip for placering af bjælker VP-K-F00-363_(03) Princip for vederlag på teglmur VP-K-F00-363_(04)

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT - MARTS 2015

MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT - MARTS 2015 Marts 201 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT - MARTS 201 Amroc cementspånplader er robuste multianvendelige beklædningsplader som kombinerer træets og cementens fordele - det vil sige træets elasticitet og

Læs mere

Tillæg 1 til SBI-anvisning 186: Småhuses stabilitet. 1. udgave, 2002

Tillæg 1 til SBI-anvisning 186: Småhuses stabilitet. 1. udgave, 2002 Tillæg 1 til SBI-anvisning 186: Småhuses stabilitet 1. udgave, 2002 Titel Tillæg 1 til SBI-anvisning 186: Småhuses stabilitet Udgave 1. udgave Udgivelsesår 2002 Forfattere Mogens Buhelt og Jørgen Munch-Andersen

Læs mere

Monteringsanvisning. Santex E-line. Skydepartier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring Tolerance bredde: Tolerance højde:

Monteringsanvisning. Santex E-line. Skydepartier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring Tolerance bredde: Tolerance højde: Monteringsanvisning Santex E-line Skydepartier Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring Tolerance bredde: +5 5 mm Tolerance højde: +7 7 mm Tjek altid at du har modtaget det rigtige antal komponenter,

Læs mere

Montagevejledning. CAPPELLO serien. Fritstående. Sidehængt Væg eller udhæng

Montagevejledning. CAPPELLO serien. Fritstående. Sidehængt Væg eller udhæng Montagevejledning CAPPELLO serien Fritstående Sidehængt Væg eller udhæng Indhold Komponentliste Side 3 Værktøj Side 4 Montagestart placering af overdækningen Side 5 Montageprincip med eller uden bukke

Læs mere

Træspær 2. Valg, opstilling og afstivning 1. udgave 2009. Side 2: Nye snelastregler Marts 2013. Side 3-6: Rettelser og supplement Juli 2012

Træspær 2. Valg, opstilling og afstivning 1. udgave 2009. Side 2: Nye snelastregler Marts 2013. Side 3-6: Rettelser og supplement Juli 2012 Træspær 2 Valg, opstilling og afstivning 1. udgave 2009 Side 2: Nye snelastregler Marts 2013 Side 3-6: Rettelser og supplement Juli 2012 58 Træinformation Nye snelaster pr. 1 marts 2013 Som følge af et

Læs mere

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. Easy Business Solutions. EasyFix Mini. EasyFix. Standard. Made in Denmark

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. Easy Business Solutions. EasyFix Mini. EasyFix. Standard. Made in Denmark Justerbare, Bærende Søjler Standard Mini Easy Business Solutions Made in Denmark er patenteret og er den eneste justerbare bærende søjle fremstillet til hurtig og let montage i byggeri. er nem, hurtig

Læs mere

DK / JUNI 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT

DK / JUNI 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT DK / JUNI 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT 2 MOLAND AMROC VINDTÆT MONTAGEVEJLEDNING JUNI 2018 3 Indhold Råvarer... Skematisk angivelse af produktkredsløbets miljøpåvirkninger... Pladens sammensætning

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING. Retningslinjer og vejledning for montage af BYGCOM-stålelementer

MONTAGEVEJLEDNING. Retningslinjer og vejledning for montage af BYGCOM-stålelementer MONTAGEVEJLEDNING Retningslinjer og vejledning for montage af BYGCOM-stålelementer Indhold 1 Introduktion... 1 2 Tilbehør og produkter... 2 3 Montagetegninger og illustrationer... 4 4 Håndtering af elementer

Læs mere

rammekonstruktioner BOFLEX Design og energioptimering med et fleksibelt byggesystem

rammekonstruktioner BOFLEX Design og energioptimering med et fleksibelt byggesystem rammekonstruktioner i træ BOFLEX Design og energioptimering med et fleksibelt byggesystem kerto rammerne omfatter HELE løsningen DE ENKELTE KERTO DELE SAMLES FRA FABRIKKEN SÅLEDES, AT DE LEVERES SOM ET

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af Glas-balkon

Generel montagevejledning for opsætning af Glas-balkon Læs denne brugs- og montagevejledning grundig inden opsætning. Hverken producent eller importør kan holdes ansvarlig ej heller erstatningspligtig for skader forvoldt på personer eller ejendom, som er forårsaget

Læs mere

Materialeliste 2. Generel vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9. Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 11-16

Materialeliste 2. Generel vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9. Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 11-16 Side 1 af 17 INDHOLD Materialeliste 2 Generel vejledning til afsætning 3-5 Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9 Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 11-16 Monteringsvejledning Trapez-tagpladerne

Læs mere

Beregningstabel - juni 2009. - en verden af limtræ

Beregningstabel - juni 2009. - en verden af limtræ Beregningstabel - juni 2009 - en verden af limtræ Facadebjælke for gitterspær / fladt tag Facadebjælke for hanebåndspær Facadebjælke for hanebåndspær side 4 u/ midterbjælke, side 6 m/ midterbjælke, side

Læs mere

Materialeliste 2. General vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning Tegningsmateriale: Plan, snit, facade og detail 11-16

Materialeliste 2. General vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning Tegningsmateriale: Plan, snit, facade og detail 11-16 Side 1 INDHOLD Materialeliste 2 General vejledning til afsætning 3-5 Montageforløb og arbejdsvejledning 6-10 Tegningsmateriale: Plan, snit, facade og detail 11-16 Generel vejledning til behandling af trykimprægneret

Læs mere

Designmanual. Torveparken Gladsaxe. Del 2 -Byggevejledning for halvtag TVEDE RÅDGIVENDE INGENIØRER OG ARKITEKTER

Designmanual. Torveparken Gladsaxe. Del 2 -Byggevejledning for halvtag TVEDE RÅDGIVENDE INGENIØRER OG ARKITEKTER Designmanual Torveparken Gladsaxe Del 2 -Byggevejledning for halvtag Denne Byggevejledning viser i tegning og tekst hvordan halvtaget kan opbygges. Halvtaget kan være en løsning i sig selv, men kan også

Læs mere

Technical data sheet AB - VINKELBESLAG UDEN RIBBE AB70, AB90 og AB105 er traditionelle vinkelbeslag uden ribbe. Beslagene anvendes der hvor der ikke s

Technical data sheet AB - VINKELBESLAG UDEN RIBBE AB70, AB90 og AB105 er traditionelle vinkelbeslag uden ribbe. Beslagene anvendes der hvor der ikke s AB - VINKELBESLAG UDEN RIBBE AB70, AB90 og AB105 er traditionelle vinkelbeslag uden ribbe. Beslagene anvendes der hvor der ikke stilles høje krav til bæreevnen men hvor der stadig ønskes en stærk beslagssamling.

Læs mere

INTER GLAS INTERGLAS VEJLEDNINGEN FOR MONTERING AF GLAS I TAG. Side 1

INTER GLAS INTERGLAS VEJLEDNINGEN FOR MONTERING AF GLAS I TAG. Side 1 INTER GLAS INTERGLAS VEJLEDNINGEN FOR MONTERING AF GLAS I TAG 2019 Side 1 Velkommen til Interglas I denne brochure finder du en vejledningen for montering af glas i tag. Du kan finde flere produkter og

Læs mere

Montage vejledning til glastag med forsat glas - Nr.450-6/2004

Montage vejledning til glastag med forsat glas - Nr.450-6/2004 Hvis du mangler yderligere information, bedes du venligst kontakte os. Kort resumé af retningslinjerne for montage af glastag, for detaljeret oplysninger om montage se side 3-23. 1. Kontroller styrken

Læs mere

Skydepartier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring. Tolerance højde:

Skydepartier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring. Tolerance højde: Skydepartier Tjek altid at du har modtaget det rigtige antal komponenter, inden du begynder at montere. Se komponentliste på næste side. OBS! Næsten alle skruer er Torx-skruer. De skal bruge en T20 Torx-bit

Læs mere

Montagevejledning til Carport 352 x 605 cm, 15x95 mm Vare nr. 52 12 61

Montagevejledning til Carport 352 x 605 cm, 15x95 mm Vare nr. 52 12 61 Montagevejledning til Carport 352 x 605 cm, 15x95 mm Vare nr. 52 12 61 5800 3528 1860 3093 6052 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

VINDAF- STIVNINGS KATALOG

VINDAF- STIVNINGS KATALOG VINDF- SIVNINGS LOG NYHED 2008: WINDFORCE M - Program til fastlæggelse af nødvendige forankringer og vindafstivning. rug det gratis på www.strongtie.dk www.strongtie.dk WC-D-03-2008 VLG F FSIVNINGSSYSEM

Læs mere

WinTagfod. til banevare, pladeundertag og gesims. Fås i alu, zink og sort. - vi ændrer vaner

WinTagfod. til banevare, pladeundertag og gesims. Fås i alu, zink og sort. - vi ændrer vaner WinTagfod til banevare, pladeundertag og gesims Fås i alu, zink og sort. - vi ændrer vaner Banevare Fordele Ingen krydsfiner Nedfældning af rendejern ikke nødvendig Ingen montering af alu tagfod Diffusionsåben

Læs mere

Designmanual. Torveparken Gladsaxe. Del 3 -Byggevejledning for udestue TVEDE RÅDGIVENDE INGENIØRER OG ARKITEKTER

Designmanual. Torveparken Gladsaxe. Del 3 -Byggevejledning for udestue TVEDE RÅDGIVENDE INGENIØRER OG ARKITEKTER Designmanual Torveparken Gladsaxe Del 3 -Byggevejledning for udestue Denne Byggevejledning viser hvordan udestuen opbygges. Halvtagets opbygning gennemgåes i Del. 2 byggevejledning for halvtag. Når du

Læs mere

Fri udsigt til himlen

Fri udsigt til himlen SLVRNSND TAG OVR TRRASSN: Fri udsigt til himlen De klare plader over terrassen bliver ikke grimme med tiden. Tværtimod renser de sig selv, fordi vand fra husets tag render ned over dem, samtidig med at

Læs mere

Overdækningen er bygget, så den passer til huset, fordi vi har brugt samme materiale og malet med samme farve.

Overdækningen er bygget, så den passer til huset, fordi vi har brugt samme materiale og malet med samme farve. LET SVÆRHEDSGRD: Opgaven er ikke svær. Du skal bare bruge vaterpas og tommestok flittigt. TIDSFORRUG: Selve arbejdet kan udføres på to enkelte arbejdsdage med flere dages mellemrum (tørretid for stolpebetonen).

Læs mere

Store termoruder og andre problemer med vinduer

Store termoruder og andre problemer med vinduer Store termoruder og andre problemer med vinduer Revnede termoruder: Termiske revner Kantskader fra produktion eller montage Svigt i opklodsning af ruden Svigt i montage af karme Konstruktive forhold i

Læs mere

Vaffelplader. Projektering: Tagelement. GENEREL PROJEKTERING 2 Elementgeometri 2 Geometri 2 Tilpasningsplader 2 Isolering 2 Lydregulering 3

Vaffelplader. Projektering: Tagelement. GENEREL PROJEKTERING 2 Elementgeometri 2 Geometri 2 Tilpasningsplader 2 Isolering 2 Lydregulering 3 Projektering: Vaffelplader Tagelement * Interaktiv indholdsfortegnelse - klik på emne GENEREL PROJEKTERING 2 Elementgeometri 2 Geometri 2 Tilpasningsplader 2 Isolering 2 Lydregulering 3 BÆREEVNE 5 Lodret

Læs mere

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual 2018.1 / MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup 86 82 20 88 INDHOLD Indholdsfortegnelse kommer senere! 1 1 3 3 4 5 7 8 10 13 14 15 16 16 17

Læs mere

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. EasyFix Standard. EasyFix Mini

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. EasyFix Standard. EasyFix Mini EasyFix Justerbare, Bærende Søjler EasyFix Standard EasyFix Mini EasyFix er patenteret og er den eneste justerbare bærende søjle fremstillet til hurtig og let montage i byggeri. EasyFix er nem, hurtig

Læs mere

KONSTRUKTIONSDETALJER

KONSTRUKTIONSDETALJER KONSTRUKTIONSDETALJER RYGNING 19 x 50/75 Kip Liste og ventilationsbånd monteres efter snor og rygning med søm pr. max. 300 mm. Anden øverste række plader sømmes i opbuk, øvrige plader sømmes i forkant.

Læs mere

Tegningsliste, samlingsdetaljer til stål. T200

Tegningsliste, samlingsdetaljer til stål. T200 Tegningsliste, samlingsdetaljer til stål. T200 Interne samlinger: D101 Interne længdesamlinger. side 2 D102 på betonbagmur. side 3 D103 Mellemunderstøtning og lyd-isolering ved lejlighedsskel. side 4 D104

Læs mere

TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT. Lynge Carport 1.0 Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 9

TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT. Lynge Carport 1.0 Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 9 Side 1 af 9 TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT Inden byggeriet påbegyndes, anbefaler vi at der foretages kontrol af de leverede materialer i henhold til materialelisten. Side 2 af 9 PLANTEGNING Side 3 af 9

Læs mere

TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse!

TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse! TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse! Oplevelsen af udemiljøet omkring huset kan med enkle Til-Tag forvandles fra ubehageligt, vådt og trækkende, til behageligt, tørt og lunt. Med

Læs mere

Tegningsnummer Emne Tegningsdato Målestok Tegnet af Godkendt af Rev. Rev. dato

Tegningsnummer Emne Tegningsdato Målestok Tegnet af Godkendt af Rev. Rev. dato 2.00.0. Træhuse - pladsbyggeri Dato: 2012-05-01 100 Ydervæg - 195 mm massive stolper - vandret vægbeklædning - principsnit 2009-09-01 1:5 MBS Træinfo 110 Ydervæg - 195 mm massive stolper - lodret vægbeklædning

Læs mere

Glastag. Taghældning minimum 6 = 105 mm/m.

Glastag. Taghældning minimum 6 = 105 mm/m. Glastag Taghældning minimum 6 = 105 mm/m. Denne vejledning skal følges for at opfylde garantibetingelserne. Tjek altid at du har modtaget det rigtige antal komponenter, inden du begynder at montere. Se

Læs mere

Ber egningstabel Juni 2017

Ber egningstabel Juni 2017 Beregningstabel Juni 2017 Beregningstabeller Alle tabeller er vejledende overslagsdimensionering uden ansvar og kan ikke anvendes som evt. myndighedsberegninger, som dog kan tilkøbes. Beregningsforudsætninger:

Læs mere

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. EasyFix Mini. EasyFix Standard. Testet af

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. EasyFix Mini. EasyFix Standard. Testet af Justerbare, Bærende Søjler Standard Mini Testet af er patenteret og er den eneste justerbare bærende søjle fremstillet til hurtig og let montage i byggeri. er nem, hurtig og praktisk fordi: er et væsentligt

Læs mere

DANROOF PRIMA/SUPER MONTERINGSVEJLEDNING. 1 Principskitse, undertag/ventilation. 2 Tagfod med udhæng. 3 Tagfod uden udhæng.

DANROOF PRIMA/SUPER MONTERINGSVEJLEDNING. 1 Principskitse, undertag/ventilation. 2 Tagfod med udhæng. 3 Tagfod uden udhæng. 1 Principskitse, undertag/ventilation 2 Tagfod med udhæng Afstandsliste Butyltape Rendejern 18 mm krydsfinerplade Min. 30 mm Isolering Forskalling Dampspærre Danroof Prima og Super undertag er diffusionsåbent

Læs mere

Limtræ Made in Denmark. Projektbjælker

Limtræ Made in Denmark. Projektbjælker Projektbjælker Lige bjælker Lige bjælker er produceret med et konstant tværsnit og finder bl.a. anvendelse som tagbjælker, remme og bjælkelag i etageadskillelser. Lige limtræsbjælker er fremstillet med

Læs mere

Limtræ Made in Denmark. Projektbjælker

Limtræ Made in Denmark. Projektbjælker Projektbjælker Lige bjælker Lige bjælker er produceret med et konstant tværsnit og finder bl.a. anvendelse som tagbjælker, remme og bjælkelag i etageadskillelser. Lige limtræsbjælker er fremstillet med

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING JABO Type V J1003 Art.-nr 6502 Type V Medfølgende dele x2 x4 9x9 90 9x9 90 x2 505 210 9x9 90 x2 507 2x19,5 x2 600 x1 11,5x11,5 x6 2x19,5 604 80 x1 x4 2x19,5 596 4,5x16 x7 2x19,5 501

Læs mere

Tegningsliste, ophæng og installationer. T400

Tegningsliste, ophæng og installationer. T400 Tegningsliste, ophæng og installationer. T400 Ophæng - eksempler: D401 Ophæng i ståltrapezplade-lofter (lette ophæng). side 1 D402 Ophæng i SkanDek-bjælker (tunge installationer). side 2 D403 Ophæng med

Læs mere

Mangler du et skur til havemøbler eller cykler? Du kan skyde genvej til en flot overdækning,

Mangler du et skur til havemøbler eller cykler? Du kan skyde genvej til en flot overdækning, Mangler du et skur til havemøbler eller cykler? u kan skyde genvej til en flot overdækning, hvis du fx bruger færdige pilefletmoduler som beklædning. Så skal du bare sætte stolper i jorden, bygge et tag

Læs mere

POWER LINE. Antal huller Ø11 [stk] Antal huller Ø5 [stk]

POWER LINE. Antal huller Ø11 [stk] Antal huller Ø5 [stk] POWER LINE ETA-08/0007 Til tømmer højde 95 mm - 310 mm Materiale: S250GD + Z275 MA Iht.:EN 10346 Overfladebehandling: Varmforzinket ca. 20 µm Anvendelsesklasse: 1-2 DoP: http://itw.nu/qr/l0jom79 ETA: http://itw.nu/qr/lqij

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr

Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr. 530 089 3200 2800 2113 2153 4200 3700 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

AC Produkter Side 1. Data på montagedele til solpaneler fra AC Produkter November

AC Produkter Side 1. Data på montagedele til solpaneler fra AC Produkter November AC Produkter Side 1 Produkt på montagedele til solpaneler fra AC Produkter November 2013 www.acprodukter.dk - christian@acprodukter.dk - 0045 2539 4001 Tagbeslag i rustfri Vare nr. Materiale Tegl beslag

Læs mere

Quinntus New Classic Montagevejledning.

Quinntus New Classic Montagevejledning. Quinntus New Classic Montagevejledning. 1) Kvistene passer til et frit spærmål på hhv. 93,7, 113,7 og 133,7 cm i bredden. Se nedenstående skema. Der er 3 udgaver af kvistsystemet de passer til forskellige

Læs mere

TILLYKKE MED DERES NYE DOBBELT CARPORT! Lynge Carport 2.0 Eksklusiv Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 9

TILLYKKE MED DERES NYE DOBBELT CARPORT! Lynge Carport 2.0 Eksklusiv Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 9 Side 1 af 9 TILLYKKE MED DERES NYE DOBBELT CARPORT! Denne eksklusive model er uden stolper i midten. Dette giver en meget enkelt og stilren carport og den øgede bredde og længde gør den ideel til familie

Læs mere

SpærSAFE. Montagevejledninng. SpærSAFE. Skal du renovere et gammelt nedslidt tag fra 1970èrne, og gerne vil skifte tagbelægning til tegl eller beton?

SpærSAFE. Montagevejledninng. SpærSAFE. Skal du renovere et gammelt nedslidt tag fra 1970èrne, og gerne vil skifte tagbelægning til tegl eller beton? SpærSAFE Montagevejledninng SpærSAFE Skal du renovere et gammelt nedslidt tag fra 1970èrne, og gerne vil skifte tagbelægning til tegl eller beton? Mange bygninger fra 1970èrne er opført med tagkonstruktioner

Læs mere

Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314

Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314 Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314 650 cm 336 cm Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler der noget,

Læs mere

Sikkerhedsrækværk & konsoller. Brochure og monteringsanvisning

Sikkerhedsrækværk & konsoller. Brochure og monteringsanvisning Sikkerhedsrækværk & konsoller Brochure og monteringsanvisning November 2008 Et universelt sikringssystem P-SAFE er et universelt sikringssystem der anvendes til sikkerhedsrækværk på byggepladser og andre

Læs mere

Materialeliste 2. Generel vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9. Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 10-15

Materialeliste 2. Generel vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9. Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 10-15 Side 1 af 16 INDHOLD Materialeliste 2 Generel vejledning til afsætning 3-5 Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9 Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 10-15 Monteringsvejledning Trapez-tagpladerne

Læs mere

ICOPAL Glasrækværk. Inviter naturen indenfor

ICOPAL Glasrækværk. Inviter naturen indenfor ICOPAL Glasrækværk Inviter naturen indenfor Den elegante og sikre nyd lyset og udsigten 2 Icopal Glasrækværk løsning Stilfuldt design i høj kvalitet Prisvenlig løsning 2-lags hærdet og lamineret sikkerhedsglas

Læs mere

DORMUS A/S KVISTE & KARNAPPER. Montagevejledning

DORMUS A/S KVISTE & KARNAPPER. Montagevejledning Montagevejledning Marts 2017 1 Montagebeskrivelse Forberedelse: 1. Kontroller at produktet er i overenssteelse med ordrebekræftelsen. 2. Mål kvistens bredde på trækonstruktionen (kaldes k-br ). (Se detailtegning

Læs mere

Samlevejledning og brugsvejledning

Samlevejledning og brugsvejledning Vare nr. 956049 Samlevejledning og brugsvejledning til Silvan Aktivitetstårn Model B, TÜV-godkendt Læs denne vejledning grundigt igennem!! 1 Myndighedstegning Der skal søges om byggetilladelse, ved offentligt

Læs mere

Statiske beregninger for enfamiliehus Egeskellet 57 i Malling

Statiske beregninger for enfamiliehus Egeskellet 57 i Malling Statiske beregninger for enfailiehus Egeskellet 57 i Malling Statiske beregninger Hanebånd Lodret last på hanebånd (45 45): L h 4 p rh 057 k 05 k 3 06 p rh = 073 k p kh 057 k 05 k 0 06 p kh = 064 k p ψh

Læs mere

Projekteringsprincipper for Betonelementer

Projekteringsprincipper for Betonelementer CRH Concrete Vestergade 25 DK-4130 Viby Sjælland T. + 45 7010 3510 F. +45 7637 7001 info@crhconcrete.dk www.crhconcrete.dk Projekteringsprincipper for Betonelementer Dato: 08.09.2014 Udarbejdet af: TMA

Læs mere

Trin-for-trin-instruktioner Sådan bygger du et træhus i et træ

Trin-for-trin-instruktioner Sådan bygger du et træhus i et træ Trin-for-trin-instruktioner Sådan bygger du et træhus i et træ Valg af et træ Vælg et træ med den rigtige struktur, og sørg for, at det træ, du vælger, er sundt det er helt afgørende for, at du får et

Læs mere

TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT! Lynge Carport 2.1 Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 11

TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT! Lynge Carport 2.1 Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 11 Side 1 af 11 TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT! Inden byggeriet påbegyndes, anbefaler vi at der foretages kontrol af de leverede materialer i henhold til materialelisten. PLANTEGNING Lynge Carport 2.1 Side

Læs mere

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. EasyFix Mini. EasyFix. Standard

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. EasyFix Mini. EasyFix. Standard EasyFix Justerbare, Bærende Søjler EasyFix Standard EasyFix Mini EasyFix er patenteret og er den eneste justerbare bærende søjle fremstillet til hurtig og let montage i byggeri. (Tilbehør) EasyFix er nem,

Læs mere

Moderne Kornbehandling ApS Hans Jensens Vej Tørring Tlf.: Mobil:

Moderne Kornbehandling ApS Hans Jensens Vej Tørring Tlf.: Mobil: 1 VIGTIGE OPLYSNINGER... 2 1.1 Værktøj... 2 1.2 Bolte... 2 2 SAMLING AF SILOBUND... 3 2.1 Ramme... 3 2.2 Ben... 4 2.3 Bundplader... 5 2.4 Forstærkninger... 7 2.5 Udløb... 9 2.6 Sideplader... 10 2.7 Mandeluge...

Læs mere

Monteringsanvisning. Sanitetsafløb FURO 007. KUNSTSTOFGULVE alt. stålslebne betongulve VINYLGULV PÅ BETON- ELLER TRÆGULV

Monteringsanvisning. Sanitetsafløb FURO 007. KUNSTSTOFGULVE alt. stålslebne betongulve VINYLGULV PÅ BETON- ELLER TRÆGULV Ar t nr 1MONT 007 DK Monteringsanvisning Sanitetsafløb FURO 007 2005-09-01 KLINKEGULV K1 KLINKEGULV K2 KLINKEGULV K3 KLINKEGULV K4 KLINKEGULV K5 KUNSTSTOFGULVE alt. stålslebne betongulve VINYLGULV PÅ BETON-

Læs mere

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter.

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter. VARIGHED: LANGT FORLØB Byg EN NEM HULE Byg EN NEM HULE Varighed: Langt forløb Denne hule kan du bygge derhjemme, evt. sammen med en voksen. Husk at få hjælp af en voksen, når der skal bruges stiksav og

Læs mere

DS Facadekassetter og paneler

DS Facadekassetter og paneler DS Facadekassetter og paneler Produktbeskrivelse og montagevejledning Februar 2013 2 DS Stålprofil Andrupvej 9 DK-9500 Hobro Februar 2013 www.ds-staalprofil.dk» Indhold: DS Facadekassetter og paneler s.

Læs mere

Faste partier og profilskårne partier.

Faste partier og profilskårne partier. Faste partier og profilskårne partier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring Tolerance bredde: +0 5 mm Tolerance højde: +5 5 mm Tjek altid at du har modtaget det rigtige antal komponenter, inden

Læs mere

Bygningsdel Dato : Arbejdsbeskrivelse Let facadebeklædning, Cembrit planker Rev.dato : Bygningsbeskrivelse Side : 1/5

Bygningsdel Dato : Arbejdsbeskrivelse Let facadebeklædning, Cembrit planker Rev.dato : Bygningsbeskrivelse Side : 1/5 Bygningsbeskrivelse Side : 1/5 Udarbejdet:TDM Kontrolleret:07-07-2017 Godkendt:TDM Let facadebeklædning, Cembrit planker Ansvarsfraskrivelse Denne bygningsdelsbeskrivelse er udarbejdet i Byggecentrums

Læs mere

GDS carport Monteringsvejledning

GDS carport Monteringsvejledning GDS carport Monteringsvejledning Indhold Forord... 2 Træ... 2 Garanti... 3 Samlevejledning... 4 Stykliste... 4 Fundament... 5 Montering... 6 Forord Tak fordi du har valgt at købe Davidsen GDS Carport.

Læs mere

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset...

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning Til 50mm hytter Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning

Læs mere

Moelven Lamelspær. Rammekonstruktioner i træ. Design og energioptimering med fleksible byggesystemer

Moelven Lamelspær. Rammekonstruktioner i træ. Design og energioptimering med fleksible byggesystemer Moelven Lamelspær Rammekonstruktioner i træ Design og energioptimering med fleksible byggesystemer Moelven Lamelspær omfatter Ramme systemet Løsningen med rammer af træ er kendt fra almindelige gitterspær

Læs mere

Energibesparende Reducer varmeregningen på mindst mulig plads Reducerer CO 2 udslippet

Energibesparende Reducer varmeregningen på mindst mulig plads Reducerer CO 2 udslippet fermacell Varmvæg 2 Fermacell Varmvæg Pladsbesparende indvendig efterisolering Maksimal isoleringsevne på mindst mulig plads Effektiv efterisolering af kolde ydervægge Man sparer op til 50 mm plads i forhold

Læs mere

Teknisk vejledning. 2012, Grontmij BrS ISOVER Plus System

Teknisk vejledning. 2012, Grontmij BrS ISOVER Plus System 2012, Grontmij BrS2001112 ISOVER Plus System Indholdsfortegnelse Side 1 Ansvarsforhold... 2 2 Forudsætninger... 2 3 Vandrette laster... 3 3.1 Fastlæggelse af vindlast... 3 3.2 Vindtryk på overflader...

Læs mere

Gyproc Brandsektionsvægge

Gyproc Brandsektionsvægge Gyproc Brandsektionsvægge Lovgivning I BR 95, kap. 6.4.1 stk. 2 står der: En brandsektionsvæg skal udføres mindst som BSvæg 60, og den skal under brand bevare sin stabilitet, uanset fra hvilken side væggen

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS...

INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS... INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS... 4 OPSÆTNING AF GLAS... 4 MONTERING AF FASTE GLAS... 5 MONTERING AF STYREARM... 7 INDJUSTERING

Læs mere

Eksempler på bygningsdele og beklædninger m.v., der tilfredsstiller de brandtekniske krav

Eksempler på bygningsdele og beklædninger m.v., der tilfredsstiller de brandtekniske krav Bilag 3 103 Brandtekniske eksempler Eksempler på bygningsdele og beklædninger m.v., der tilfredsstiller de brandtekniske krav De efterfølgende eksempler på bygningsdele og beklædninger m.v. tilfredsstiller

Læs mere

Detaljer ved ovenlys: Isometrisk deludsnit af ovenlysudsparing. Længdesnit i udsparing for 1,2 x 2,4 m ovenlys.

Detaljer ved ovenlys: Isometrisk deludsnit af ovenlysudsparing. Længdesnit i udsparing for 1,2 x 2,4 m ovenlys. Tegningsliste, ovenlys. T300 Detaljer ved ovenlys: D301 Isometrisk deludsnit af ovenlysudsparing. D302 Tværsnit i udsparing for 1,2 x 2,4 m ovenlys. D303 Længdesnit i udsparing for 1,2 x 2,4 m ovenlys.

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Tillykke med dit køb af en balkon fra MinAltan.dk. Det er vigtigt, at du læser hele montagevejledningen og alle samlingsprincipperne grundigt

Læs mere

Standard beskrivelse for emner med fladt tag Montagebeskrivelse Kontroller hurtigst muligt efter modtagelse om de leverede materialer er i overensstemmelse med de på fakturaen anførte, både i forhold til

Læs mere

AMROC VENTILERET FACADE

AMROC VENTILERET FACADE DK / OKTOBER 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VENTILERET FACADE 2 MOLAND AMROC VENTILERET FACADE MONTAGEVEJLEDNING JUNI 2018 3 Indhold Produkter...4 Montage på metal og træ...5 Montage af facadeplader...6

Læs mere

Morsø Systemskorsten (CE-mærket)

Morsø Systemskorsten (CE-mærket) Opstillingsvejledning Morsø Systemskorsten (CE-mærket) MORSØ JERNSTØBERI A/S. DK-7900 NYKØBING MORS E-Mail: stoves@morsoe.com Website: www.morsoe.com Indhold 1.0 Montering af skorsten Side nr.1 Opstilling

Læs mere

Let facadebeklædning, Fibercement brædder med Cedertræstruktur

Let facadebeklædning, Fibercement brædder med Cedertræstruktur Bygningsbeskrivelse Side : 1/5 Udarbejdet:TDM Kontrolleret:07-07-2017 Godkendt: TDM Let facadebeklædning, Fibercement brædder med Cedertræstruktur Ansvarsfraskrivelse Denne bygningsdelsbeskrivelse er udarbejdet

Læs mere