SLÆBESLANGESYSTEM. OPHÆNG okt & Fordeler m/sektionscontroller

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SLÆBESLANGESYSTEM. OPHÆNG okt. 2006 & Fordeler m/sektionscontroller"

Transkript

1 SLÆBESLANGESYSTEM OPHÆNG okt & Fordeler m/sektionscontroller april 2011

2 1 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller

3 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for SLÆBESLANGESYSTEM & Fordeler m/sektionscontroller Fremstillingsdato: INDHOLDS FORTEGNELSE side 1. Beskrivelse af SLS 3 2. Montering af SLS Krav til anvendelse 5 4. Betjening 5 5. Sikkerhedsanvisninger 6 6. Vedligeholdelse og reparation Reklamations- og garantibestemmelser 7 8. Tekniske specifikationer 8 9. Ekstraudstyr 8 RESERVEDELE (Bestilles hos maskinforhandleren) Tillæg for fordeler m/sektionscontroller 9 10 Ophæng til slæbeslangebom Fordeler m/sekt.controller m, 15 m og 16 m slæbeslangebom m, 16 m og 20 m slæbeslangebom Hydraulisk udklap 19 Galge 20 Tragte kassetter - koblinger 21 Afgangsrør stativsæt Hydraulik til SLS 24 Ydelse v/brug af centrifugalpumpe 25 : Slæbeslangesystem opfylder kravene i maskindirektivet

4 3 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller 1. BESKRIVELSE KIMADAN s slæbeslangesystem er beregnet til, ved montering på gyllevogn, at udbringe gylle gennem slæbeslanger som er monteret på en slæbeslangebom. Gyllen fordeles til slæbeslangerne af en fordeler som sikrer en ensartet fordeling af gyllen på tværs af kørselsretningen. Den gyllemængden som spredes pr. hektar kan reguleres ved at ændre kørehastigheden og/eller pumpens omdrejningstal ( se skemaerne side 28 ). Endvidere kan gyllemængden reduceres med 25 % ved at montere en speciel type knive på rotoren. 2. MONTERING af SLÆBESLANGESYSTEM Slæbeslangesystemets ophæng er beregnet til montering på KIMADAN`s gyllevogne, men det er som oftest muligt, ved tilpasning af ophænget, at montere slæbeslangesystemet på gyllevogne af anden fabrikat. Sådanne ombygninger foregår naturligvis uden ansvar for KIMADAN A/S. Hvis slæbeslangesystemet købes sammen med en KIMADAN-gyllevogn, leveres et samlet ophæng hvorpå vingerne samt slæbeslangerne skal monteres. Monteringsanvisning: 1. Sørg for at gyllevognen placeres således at den er i vatter. 2. Det samlede ophæng monteres på gyllevognen således at profilerne er i vatter. Ophænget til fordeleren tilpasses højden på gyllevognens mandehul så beslaget kan monteres herpå. 3. Vingerne monteres nu på bagbommen v.h.a. de tilhørende aksler. Husk at smøre akslerne med fedt, og påsæt ringsplit. 4. Slæbeslangerne trækkes gennem slangeholderne og fastspændes med spændebånd på fordeleren. Slangernes placering er vist på side 4. Monteringen skal foregå med spredebommen i udklappet stilling og bagbommen helt nedsænket således at slæbeslangerne får et naturligt fald og afkortes i korrekt højde. 5. Ved at skrue på øjerne til hydraulikcylindrene kan slæbeslangebommens placering ved ind og udklapning justeres. Montering af slæbeslange bom i KIMADAN lift: 1. Slæbeslangebommen kan monteres direkte på Kimadan s trepunkts lift med specielle snapbeslag. Den kan også monteres i en alm. lift. I så fald skal der fremstilles specielle beslag, der passer mellem lift og bom. Bemærk: Kontroller at slæbeslangebommen kan arbejde frit i alle stillinger. Vær især opmærksom på slæbeslangebommens topstang. I visse tilfalde kan liften ikke løftes helt i top.

5 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller 4 3. KRAV TIL ANVENDELSE Slæbeslangesystemet kræver at den anvendte gyllevogn har monteret en pumpe der kan forsyne fordeleren med gylle. Endvidere skal traktoren have 2 dobbeltvirkende udtag til henholdsvis ind- og udklapning af slæbeslangebommen samt til fordelerens oliemotor, samt 1 enkelt-virkende hydraulikudtag til hævning/sænkning af slæbeslangebommen. For at sikre en problemfri udlægning af gylle med slæbeslangesystemet, er det vigtigt at der ikke findes sten, metaldele, snore og lignende fremmedlegemer i gyllen, idet dette kan medføre tilstopning af fordeleren. En ensartet dosering af gyllen opnås bedst med en homogen gyllemasse, hvorfor der tilrådes en grundig omrøring af gyllen inden den påfyldes vognen. Ved lang transporttid anbefales det at montere en omrørhane på vognen. 4. BETJENING Betjeningen af slæbeslangesystemet foregår fra traktorens førerhus, hvorfra hydraulikhåndtag og pumpe betjenes. Kun ved ind- og udklapning af forlængervingerne på de variable slæbeslangebomme er det nødvendigt at forlade førerhuset for at fastspænde/løsne den bolt som holder forlængervingerne i udslået stilling. Udlægning af gylle: 1) Hæv spredebommen helt i top v.h.a. det enkeltvirkende hydraulikudtag, for at frigøre vingerne fra transportbeslaget. 2) Vingerne klappes ud v.h.a. det dobbeltvirkende hydraulikudtag. Se efter at hverken mennesker, dyr eller genstande er indenfor vingernes rækkevidde. 3) Sænk spredebommen indtil slæbeslangernes udløb befinder sig i den ønskede højde over jordoverfladen. 4) Start rotoren i fordeleren v.h.a. oliemotoren. 5) Start gyllevognens pumpe. 6) Start kørselen med en hastighed der paser til den ønskede gyllemængde (se skemaerne på side 28). Transport: Ved transport mellem arbejdssteder løftes slæbeslangebommen helt op, vingerne klappes ind til gyllevognens sider, og placeres i transportbeslagets låsegafler. Det er vigtigt at løfte slæbeslangebommen helt op, dels for at placere bommen i transportbeslaget og dels for at minimere dryp fra slangerne under transporten.

6 5 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller 5. SIKKERHEDSANVISNINGER Vær opmærksom på at arbejdsområdet er frit, når slæbeslangebommens vinger klappes ud eller ind. Sluk for traktoren, når låget til fordeleren skal åbnes i forbindelse med rengøring, vedligeholdelse, smøring eller reparationer. Fordeleren er udstyret med en hydraulisk sikkerhedsventil der leder oliestrømmen udenom oliemotoren når dækslet åbnes. Rotoren vil derfor kun kunne drejes ved håndkraft, når dækslet åbnes. 6. VEDLIGEHOLDELSE og REPARATIONER RENGØRING: Efter endt udbringning af gylle skal fordeleren og slæbeslangerne rengøres for at hindre gyllen i at tørre og tilstoppe systemet. Rengøringen foretages med spredebommen i arbejdsstilling og med slukket traktor. Låget til fordeleren åbnes, og rotoren og fordelerkassen spules ren med en vandslange. Efter endt vask smøres med olie eller smørefedt på rotorens skæreflader. Herefter lukkes og låses låget, hvorefter rotoren kan startes for at få smurt under rotorens knive. SMØRING: Akslerne mellem bagbommen og vingerne skal jævnligt smøres med fedt i smøreniplerne. Også de fire ruller (pos.16. side 12) på glidebeslaget skal smøres via smøreniplerne (pos. 31. Side 12). Endvidere skal de 4 trapezbeslag (pos. 8+9, side 12) som bærer bagbommen smøres med fedt på slidfladerne. UDSKIFTNING af KNIVE på ROTOREN Hvis rotorens knive er nedslidte, skal de slibes op eller udskiftes med nye knive, for at forhindre tilstopning af fordelerkassen. Opslibning af knive bør foretages hos KIMADAN, da dette kræver planslibning af alle knive samtidig. a) Fordelerlåget åbnes, og rotoren afmonteres ved at løsne UNF - låsemøtrikken under plastbeskytteren. b) Rotoren løftes ud af fordelerkassen, knivene afmonteres, og alle knive slibes eller udskiftes med nye. Kontroller at boltene er undersænkede i forhold til knivene. Der bør kun anvendes rustfrie unbracobolte til monteringen af knivene. c) Efterse hulskiven for slidmærker. Er der store slidmærker, skal denne ligeledes opslibes eller udskiftes. Hulskiven er monteret oven på nogle styrebolte som er skruet ned i bundpladen. Ved udskiftning af hulskiven skal bundpladen påføres et tyndt lag klæbemasse (reservedel nr ). d) Ved montering af rotoren, vil det være nødvendigt at justere tilspændingen af rotoren, således at knivene har et tilpas tryk mod hulskiven ( se instruktionen på næste side ).

7 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller 6 TILSPÆNDING af ROTOR: Efter adskillelse af rotor eller udskiftning af knive / hulskive er det vigtigt at rotoren igen tilspændes korrekt, således at rotorknivene yder et tilpas pres mod hulskiven. Dette sikrer en optimal snitning af halm i gyllen. For stort pres vil medføre stor slitage, eller i yderste konsekvens at rotoren ikke drejer rundt. For let pres vil øge risikoen for tilstopning af fordeleren. En korrekt spændt rotor skal kunne drejes med håndkraft, men må ikke kunne drejes let. Olietrykket bør ligge mellem bar når fordeleren kører. Tilspændingen justeres ved at spænde løsemøtrikken der v.h.a. tallerkenfjedrene presser rotoren ned mod hulskiven. Se tegningen herunder. 7. REKLAMATIONS - og GARANTIBESTEMMELSER KIMADAN A/S yder Dem reklamationsret for materiale- og konstruktionsfejl på KIMADAN maskiner for et tidsrum af 12 mdr. Dele, der inden for garantiperioden påviseligt bliver defekte p.g.a. materiale eller konstruktionsfejl, erstattes efter godkendelse af KIMADAN A/S, og defekte dele returneres franko til fabrikken. Det er en betingelse for denne garantis ikrafttræden, at skaden anmeldes til KIMADAN A/S senest 8 dage efter defektens opståen. For dele, der ikke fremstilles af KIMADAN A/S (f.eks. gummimontering, kileremme, motorer, og andre standarddele) ydes leverandørens garanti. Undtaget fra garantien er sliddele. Garantien bortfalder, hvis maskinen udsættes for mangelfuld pasning, manglende smøring og lignende, samt hvis benyttes andre end de af fabrikken fremstillede eller forhandlede reservedele. KIMADAN A/S godtgør ikke omkostninger ved montage af de ombyttede dele, ligesom fabrikken heller ikke hæfter for krav som f.eks. driftstab, fordi køberen må undvære brugen af den solgte maskine, indtil fejlen er udbedret, eller fordi fejlen har nedsat maskinens ydeevne. HENVENDELSE: Serviceafdelingen.

8 7 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller 8. TEKNISKE SPECIFIKATIONER SLÆBESLANGESYSTEM Gyllerør til fordeler 5 rør 5 rør Slæbeslangers diameter Ø 40 mm (indv.) Ø 50 (indv.) ( ) Udløbshøjde (KIMADAN gyllevogn) 0-0,4 m over jorden 0-0,4 m over jorden Antal slæbeslanger Afstand mellem slæbeslange 30 cm (12m bom - 40slanger) 31 cm (15m bom - 48slanger) 33 cm (16m bom - 48slanger) 30 cm (18m bom - 60slanger) 33 cm (20m bom - 60slanger) Slæbeslangesystemets totalvægt (excl. Fordeler) 625 kg (12 m bom) 720 kg (15 m bom) 735 kg (16 m bom) - (18 m bom) - (20 m bom) 30 cm (12m bom - 40slanger) 31 cm (15m bom - 48slanger) 33 cm (16m bom - 48slanger) 30 cm (18m bom - 60slanger) 33 cm (20m bom - 60slanger) - (12 m bom) - (15 m bom) - (16 m bom) - (18 m bom) - (20 m bom) SLS Antal af slangeholder Bom Vinge I Vinge II Vinge III Vinge IV I alt (stk.) 12 m Std m m m m m Medium fordeler Stor fordeler Oliemotor OMR 250 MGLR 375 Olieflow (*) l/min l/min Omdrejninger 200 o/min. (50 l/min) 130 o/min. (50 l/min) 235 o/min. (60 l/min) 160 o/min. (60 l/min) Vægt Ca. 95 kg Ca. 150 kg *) Hvis traktoren giver mere olie end angivet i tabellen, bør der indsættes en flowreguleringsventil, for ikke at overbelaste oliemotoren. 9. EKSTRAUDSTYR Kimacontroller ISC500 (nr ) er et kørselsafhængigt doseringssystem som v.h.a. en flowmåler regulerer gyllemængden gennem slæbeslangerne, således at den ønskede dosering fastholdes uanset at kørselshastigheden ændres. Quik koblingssystem. Hydraulikslangerne er forsynet med lynkoblinger, således at slæbeslangesystemet hurtigt kan af og påmonteres. Trevejshane for spreder er en manuelt betjent omskifterhane med rørføring, der monteres på gyllevognens afgangsrør. Gyllen kan hermed ledes forbi slæbeslangesystemet og via rørføringen til en almindelig spreder. Stativsæt for afmonteret bom. Hydraulisk ud/indklap på yderste led af bom.

9 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller 8 Tillæg til fordeler med sektionskontroller Systemet anvendes når man ønsker at afblænde dele af slæbeslangebommen, fx når der køres i kiler eller når man ønsker at afslutte en mark, som ikke går op med slæbeslangebommens arbejdsbredde. Sektionskontrollerens styrepult er forsynet med en række knapper. Øverst på pulten kan man forvælge arbejdsbredden, fx 12, 16, 20 eller 24 meter. Når man skifter arbejdsbredde vil kontrolleren åbne de skod der skal være åbne og lukke de skod der skal være lukkede. Denne sekvens vil tage ca. 10 sek. Midt på pulten er der to taster, man kan anvende hvis man ønsker at åbne eller lukke alle sektionerne. Denne sekvens vil også tage ca. 10 sek. Nederst er der 7 taster, hvor man vilkårligt kan afblænde de sektioner man ønsker. Tasterne er kun aktive indenfor den forvalgte arbejdsbredde. Dvs. har man forvalgt en arbejdsbredde på fx 20m. på en 24m. bom vil de to yderste knapper ikke være aktive. De to yderste taster afblænder 2m. hver (på en 24m. bom). De 2 næste afblænder 4m. hver, hvis der køres på 20m. sprøjtespor. Hvis der derimod køres på 16m. sprøjtespor afblænder de kun 2m. hver. De tre inderste taster afblænder alle 4m. hver. Sektionskontrolleren vil give besked til Kimakontrolleren om hvad arbejdsbredde der køres med og Kimakontrolleren vil herefter regulere gyllemængden. Opstart: Sektionskontrolleren tilsluttes 12v og stikkene til vognen og til Kimakontrolleren samles. Sektionskontrollerens hydraulikblok får olie fra vinger ud funktionen. Dvs. at vingerne vil forsøge at åbne når man aktiverer sektionskontrolleren. Derfor er det vigtigt at vingerne er slået ud inden man anvender sektionskontrolleren!!!!!. Første gang systemet anvendes bør man kontrollere om sektionskontrolleren kan nå at flytte skodderne. Det gøres ved at starte fordelerens rotor og herefter trykke på open all eller close all. Hvis traktorens oliemængde er under ca. 70 l/min kan det være nødvendigt at justere oliemotorens mængde en smule ned for at skoddene kan nå at flytte sig. Det gøres ved at justere på unbrakoskruerne ved vinger ud funktionens håndtag. Vedligeholdelse: Ved længere tids stilstand bør man hælde lidt olie ned i fordeleren og køre skodderne ud og ind nogle gange, for at forhindre at de sætter sig fast. Lad også rotoren køre lidt for at beskytte knive og hulskive. Kimakontrolleren og Kimasektionscontrolleren stik afmonteres mellem traktor og vogn. På vognen samles stikenderne mellem kimakontrollerens- og sektionskontrollerens ledningsnet for at beskytte stikkene mod vand og snavs. El/Hydr. dele til sektionscontroller Nr. Betegnelse Antal Del. nr. 1 Montagerampe 3 sekt Montagerampe 4 sekt Montagerampe 5 sekt Ventil Kimasektions sæt Computer Vognnet Fordelernet Mellem ledning MAGNV 4/3 Lukket, SLS 16/20/24 m 5/7/ El-hy. Box kpl

10 9 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller Montering af slæbeslange 72 huls * Montering af slæbeslange på 48 og 60 huls fordeler m/afblænding er tilsvarende som på 72 huls

11 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller 10

12 11 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller OPHÆNG model 06 m/kimalift for SLS m Pos/It. Stk/Qty Varenr./Part no. Beskrivelse/Description Ophæng, SLS 16&20&24 m, til KIMALIFT, " Krog for KIMALIFT, kpl (Højre) Krog for KIMALIFT, kpl (Venstre) Drejebar konsol / KIMALIFT-BOGIE Drejebar konsol / KIMALIFT-TRIDEM KIMADANLIFT Ramme, BOGIE KIMADANLIFT Ramme,TRIDEM Bagbom, SLS 16 m, model " Bagbom, SLS 20 m, model " Bagbom, SLS 24 m, model " Krog til Ophæng/ SLS16&20 m Krog til Ophæng/ SLS 24 m (H) Krog til Ophæng/ SLS 24 m (V) Bolt, Krog/liftspindel - Ophæng/Lift Bøsning / Krog SLS / Liftkonsol KIMALIFT Afstand Bøsning, Bagbom/SLS 16 & 20 m a/ Splitbolt ø35/168 trapezophæng/ Bolt m/plade * Trapezophæng, SLS 16&20 m (*) hvis =4 13 2** Trapezophæng m/lås 16&20 m (**) hvis =0 Ej vist Skive ø18/50x8 til SLS,Trapezophæng Hy.cylinder 80/40x350 (min.620) Fordeler 48 huls m/afblending SLS 16m / Hydr Fordeler 48 huls m/afblending SLS 16m / Manuel Fordeler 60 huls m/afblending SLS 20 m / Hydr Fordeler 60 huls m/afblending SLS 20 m / Manuel Fordeler 72 huls m/afblending SLS 24 m / Hydr Fordeler 72 huls m/afblending SLS 24 m / Manuel Topstang 66,0-94,0 Kat.II/ø25 (SLS 16&20 m) Topstang/Hy.cylinder, SLS 24 m Sikkerhedsbolt til Krog/Lift Slangeafviser på ophæng V Slangeafviser på ophæng H Beslag til ophæng, ford. m/afbl Holder for Lygteplade, KimaLift Lygteplade, KIMALIFT (Venstre) Lygteplade,KIMALIFT (Højre) Konsol ophæng ford.m/afbl.stor (L) a Konsol ophæng ford.m/afbl.stor (L) Pig-bolt ø35x107 / KIMALIFT Pig-Bolt ø35x67 / KIMALIFT Aksel for KIMALIFT, Stor Slangestøtte, Bagbom Plade/Slangestøtte-Baglysholder, Bagbom Lygteplade, BagBom (Universal model) Lygteplade, BagBom (Venstre) brug (univ. model) Bolt, Topstang - Ophæng/Lift Holder af Advarsel trekant, boltet Ej vist Beslag til Advarsel trekant (sæt) Pioneer (Thyregod nr.) Ej vist Fæste, Tvangcylinder, Bom SLS 24m Ej vist Modplade, Tvangcylinder, Bom SLS 24m Ej vist Fæste m/pig, Tvangcylinder, Bom SLS 24m Ej vist Modplade til fæste m/pig, Tvangcylinder, Bom SLS 24m Ej vist Hydr.cylinder til tvangstyring af 24 m Bom Ej vist Hydr, cylinder topstange til 24 m Bom

13 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller 12 OPHÆNG model 06 m/kimalift for SLS m Ophæng SLS16_20_BA.idw

14 13 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller STOR FORDELER Sekt.controller HYF Pos. Betegnelse Antal Del. nr. 1 Låg til fordeler Bolt M12x Fjederskive 12 mm Låsemøtrik M Beskyttelseshætte Låsemøtrik ½ UNF Styr for tallerkenfjedre Tallerkenfjedre ø62/ø28.5x Låsemøtrik M Rotor 48/60 huls Rotor 72 huls Knivsæt, 48/60 huls Knivsæt, 72 huls Slibning af egne knive Unbracobolt M8x Nav m/flange Unbracobolt M8x Tætning på Svøb/Låget L 2.8 m /(560063a) 15a Tætning på Svøb/bundplade H ( 06) 2.8 m Svøb Bolt M6x Kasselukketøj ringmøtrik/bolt / Bolt M12x Tætning 10x80x Hulskive, 48 huls ø Hulskive, 60 huls ø Hulskive, 72 huls ø Slibning af egen hulskive large 21a Plastikskive, 48 huls ø Plastikskive, 60 huls ø Plastikskive 72 huls ø Unbracobolt M8x FZB Bundplade 48 huls ø Bundplade 60 huls ø Bundplade 72 huls ø Bolt M12x Spændbånd ( mm ) 48/60/ Låsemøtrik M Justerplade Bolt for nav, 91 mm a 29 Skive for notbøsning Notaksel til oliemotor Oliemotor MGLR375B Kontramøtrik M24x Justerskrue M24x Fjederskive 12 mm Møtrik M Unbracobolt M12x Feder A 8x7x Afstandring, ø46/ø40x1 16/20/ Skod 48 huls ø Skod 60 huls ø Skod 72 huls ø a Pinolskrue M8x8 (spline bøsning)

15 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller Hy.cylinder beslag ø50 (48/60) 8/ a Hy.cylinder beslag ø50 (72 huls) 6/ a/560299b 41 Hy.cylinder ø50 (sl.lgd. 43 mm) 8/10/ Beslag for snortætning 72 huls fordeler, ej vist **** /**39/**41 42 Beslag (h/v) 48 huls a/887219b Beslag (h/v) 60/72 huls a/887218b 43 Låsering for aksler ø40 16/20/ Bolt M10x Låsemøtrik M10 20/24/ Bolt M10x30 (rustfri undersænket) 16/20/ Bolt M8x25 8/10/ Låsemøtrik M8 8/10/ Autostopventil Bolt M12x Afstandsplade 16/20/ a 52 Pilotstyret kontraventil Ringsplit 8 mm, m/bøjle

16 15 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller SLS m Pos/It. Stk/Qty Nr./P/n Beskrivelse / Description Bagbom, SLS m Vinge, SLS m (Højre) (H) Vinge, SLS m (Venstre) (L) Vinge (II), SLS 16 m (H) Vinge (II), SLS 16 m (V) Aksel, SLS 16 m ø35x Ophæng for SLS, Model ' Justerplade, SLS Hydraulik cyl GLFH25 / SLS 16&24/Vinge Slangestuds m/beslag Slangeholder, lille / SLS 16 m Slangeholder, mellem / SLS 16 m Slangeholder, stor / SLS 16 m L Møtrik. M24 x 2 låse DIN Skive, SLS Smørefri bøsning, ø40x Bøsning, SLS, a' 31 mm Bolt M24x80 DIN 931 FZB L Låse Møtrik M BOLT M20x Bolt M20x Holderbeslag til udklap på SLS 20 m Hus for gummiklods, SLS, model ' Bolt M20x fl Facetskiver 20 mm, DIN 125B Gummiskive fl Facetskiver 22 mm, DIN 125B Transportbeslag, kpl. SLS fra ' Transport beslag SLS, front fra ' Transport beslag, stor vogn Slangeafviser om hjul, 3 delt Returfjeder f. bremsecyl Bolt m10x50 DIN931 FZB Møtrik M10 FZB DIN L LåseMøtrik M10 FZB DIN O-gummiring til slange/slangekop (ej vist)

17 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller 16 SLS m

18 17 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller SLS m Pos/It. Stk/Qty Varenr./Part no. Beskrivelse/Description Bagbom, SLS 20 m, model " Vinge, SLS 20 (R) model " Aksel, SLS Vinge, SLS 20 (L) model " Vinge (II), SLS 20 m (R), model " Vinge (II), SLS 20 (L) model " Vinge (III), SLS 20m, model " Vinge (III), SLS 20m, model " Ophængplade SLS model " Justerplade, SLS Bolt M20x BOLT M20x Smørefri bøsning, ø40x Bøsning - L=41 mm/hængsel/sls Bolt M24x100 DIN 931 FZB Skive, SLS L Møtrik. M24 x 2 låse DIN L Låse Møtrik M Hus til gummiklods Gummiskive fl Facetskiver 20 mm, DIN 125B Tallerkenfjeder 20x40x2, Bolt M20x Afstand bøsn. SLS "04 tallerken fjedre Ophæng for SLS, Model " Hus for gummiklods, SLS, model " Beslag for saxe, SLS, model " Beslag til hydr.udklap, SLS Bøsning, SLS, a" 31 mm Smørefri bøsning, ø40x Bolt M24x80 DIN 931 FZB Bolt M20x fl Facetskiver 22 mm, DIN 125B Saxe, udklap/sls Bolt M16x110 DIN 931 FZB L Låsemøtrik M16 DIN fl Facetskiver 16 mm, DIN 125B Hy.cylinder 40/25x250 Lmin= 500mm (Udklap) Hydraulik cyl ø25adjø25 / SLS 20/Vinge Transport beslag SLS, front fra ' Transport beslag, stor vogn Transportbeslag, kpl. SLS fra ' Slangeafiser om hjul, 3 delt Slangestuds m/beslag Bolt M20x Hex Nut, DIN M20 x x Gevindstykke+rør (ej vist) O-gummiring til slange/slangekop (ej vist)

19 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller 18 SLS m (Se næste side m/udklap&knækled)

20 19 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller SLS m / UDKLAP / KNÆKLED

21 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller 20 GALGE SLS 16m/20m ( ), SLS 24 m ( ) Pos Nr Antal Emne Beskrivelse B Beslag (II) for galge, SLS A Beslag (I) for galge, SLS Ring m/plade til galge, SLS16/20 m Ring m/plade til galge, SLS 24 m Plade 100x85x8 f.galge sls Stålbolt M10x Stålmøtrik Slangeholder, galv. plade 5 mm SLS16/20 m a Slangeholder, galv. plade 5 mm SLS 24 m Stålsætskrue M10x Skive ø50/ø30,3x Rørspændstift 8X A Skive ø50/ø13x5, galv.

22 21 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller Tragte - Kassetter - Koblinger SS Pos. Betegnelse Antal Del. nr. 1 Tragt m./ Kassette m ~ ø Tragt m./ Kassette m ~ ø Tragt uden Kassette Blindplade ø Blindplade ø Pakning ø Pakning ø Kassettelukketøj Tragt, stor m./kassette m ~ ø Tragt, stor m./kassette m ~ ø Tragt, stor m./kassette m ~ ø Tragt, stor m./kassette m ~ ø Tragt, stor uden kassette Koblingskassette ø Koblingskassette ø Koblingskasse ø Koblingskasse ø kobling m/ 1 ½ bøjning x kobling (hun) m/ 1 ½ slangestuds x kobling (hun) m/ 2 slangestuds x kobling m/ 1 ½ slangestuds x kobling m/ 2 slangestuds x O- ring for 2 bauerkobling 1234

23 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller 22 Afgangsrør og Stativsæt SS Pos. Betegnelse Antal Del. nr. Sæt 5" Fordeler-Vogn - medium Sæt 6" Fordeler-Vogn - Large pakning Bøjning 5 / 45º Spændebånd dobbelt Tryk / sugeslange 2.2 m Bøjning Bøjning 5 6 /5 slangestuds pakning pakning Afgangsrør for standardspreder keglehane Spreder (standard) T bolt M Afgangsrør 10 T bolt M Stativ for SLS Yderste del af stativ for SLS Yderste del af stativ for SLS 24m Stål bolt M10x Stål bolt M10x Stativ for SLS Yderste del af stativ for SLS Møtrik M Stativsæt 18 Slange støtte Beslag til slangestøtte

24 23 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller

25 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller 24 Hydraulik til SLS

26 25 Thyregod A/S SLÆBESLANGESYSTEM&sektionskontroller YDELSE v / BRUG af CENTRIFUGALPUMPE YDELSE ( m³/ha) ved 12 m SPREDEBREDDE km/t l/min YDELSE ( m³/ha) ved 15 m SPREDEBREDDE (*) km/t l/min YDELSE ( m³/ha) ved 16 m SPREDEBREDDE (*) km/t l/min (*) Ved kørsel med variabel bom (12-15 m eller m) i indklappet position (12m) er ydelsen 25% mindre end angivet i tabellerne for henholdsvis 15 m og 16 m spredebredde. YDELSE ( m³/ha) ved 20 m SPREDEBREDDE (*) km/t l/min (*) Ved kørsel med variabel bom ( m) i indklappet position er ydelserne henholdsvis 40 % og 20% mindre for 12 m og 16 m spredebredde mindre end angivet i tabellerne.

SORTJORDNEDFÆLDER NF 6000 S / NF 8000 S. m / KIMADANLIFT

SORTJORDNEDFÆLDER NF 6000 S / NF 8000 S. m / KIMADANLIFT SORTJORDNEDFÆLDER NF 6000 S / NF 8000 S m / KIMADANLIFT marts 2009 1 THYREGOD A/S NF 6000 S THYREGOD A/S NF 6000 S 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for SORTJORDNEDFÆLDER NF 6000 S + KIMADANLIFT Fremstillingsdato:

Læs mere

T 35 PLANMIXER Jan. 2002

T 35 PLANMIXER Jan. 2002 T 35 PLANMIXER Jan. 2002 1 Thyregod A/S.. Thyregod A/S 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for Fremstillingsår INDHOLDS FORTEGNELSE side 1. Beskrivelse 3 2. Monteringsvejledning 3 3. Betjeningsvejledning

Læs mere

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 1400 - EL PUMPE

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 1400 - EL PUMPE BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 1400 - EL PUMPE november 2010 1 Thyregod A/S Thyregod A/S 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for 1400 EL - PUMPER 15, 20, 25 HK - 5 30 kw - 6 Fremstillingsår INDHOLDS

Læs mere

T 120 PLANMIXER februar 2011

T 120 PLANMIXER februar 2011 T 120 PLANMIXER februar 2011 1 KIMADAN A/S PLANMIXER T 120 KIMADAN A/S PLANMIXER T 120 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for PLANMIXER, T 120 Fremstillingsår INDHOLDS FORTEGNELSE side 1. Beskrivelse

Læs mere

1400 PTO PUMPE november 2010

1400 PTO PUMPE november 2010 PUMPE november 2010 1 KIMADAN A/S KIMADAN A/S 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for PUMPER, 60 HK og 100 HK Fremstillingsår INDHOLDS FORTEGNELSE side 1. Beskrivelse 3 2. Monteringsvejledning 3 3. Betjeningsvejledning

Læs mere

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE AJLEPUMPE 4

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE AJLEPUMPE 4 BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE AJLEPUMPE 4 november 2010 1 KIMADAN A/S AJLEPUMPE KIMADAN A/S AJLEPUMPE 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for AJLEPUMPE 4 Fremstillingsår INDHOLDS FORTEGNELSE side

Læs mere

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE. 700 M (aksel ø25, fra marts 05)

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE. 700 M (aksel ø25, fra marts 05) BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE MØDDINGSAFT PUMPE 700 M (aksel ø25, fra marts 05) november 2010 Thyregod A/S 700 M - 1 - Thyregod A/S 700 M - 2 - BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for 700 M Fremstillingsår

Læs mere

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 EL PUMPER

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 EL PUMPER BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 EL PUMPER november 2010 1 KIMADAN A/S 700 EL KIMADAN A/S 700 EL 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for 700 EL - PUMPER, 10, 15, 20, 25 HK - 5 30 kw - 6 Fremstillingsår

Læs mere

750 M MØDDINGSSAFT BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE

750 M MØDDINGSSAFT BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE Thyregod A/S Borgergade 46, Thyregod 7323 Give Tlf.: +45 75 73 40 99 Fax: +45 75 73 44 92 www.thyregod.com thyregod@thyregod.com BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE MØDDINGSSAFT 750 M PUMPE november 2010

Læs mere

HØJDEFORSKYDELIG TÅRNMIXER

HØJDEFORSKYDELIG TÅRNMIXER HØJDEFORSKYDELIG TÅRNMIXER februar 2011 1 KIMADAN A/S KIMADAN A/S 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for Fremstillingsår INDHOLDS FORTEGNELSE side 1. Beskrivelse 3 2. Monteringsvejledning 3 3. Betjeningsvejledning

Læs mere

TÅRNMIXER februar 2011

TÅRNMIXER februar 2011 februar 2011 1 KIMADAN A/S KIMADAN A/S 2 BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE Fremstillingsår: INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 2. Monteringsvejledningen

Læs mere

COMBI MIXER februar 2011

COMBI MIXER februar 2011 COMBI MIXER februar 2011 1 KIMADAN A/S KIMADAN A/S 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for COMBI MIXER Fremstillingsår INDHOLDS FORTEGNELSE side 1. Beskrivelse 3 2. Monteringsvejledning 3 3. Betjeningsvejledning

Læs mere

Brugsanvisning Gyllevogn GV 6000, 8000, 10000, 12000, 15000

Brugsanvisning Gyllevogn GV 6000, 8000, 10000, 12000, 15000 Brugsanvisning Gyllevogn GV 6000, 8000, 10000, 12000, 15000 Lisenborgvej 6, 6900 Skjern 2010 Dato: 1/7-2010 Brugsanvisning Side: 2 af 17 1. Brugsanvisning og vedligeholdelsesvejledning 1.1 Brugsanvisning.

Læs mere

MULTIPUMPE. m / KIMADANHANE fra jan. 2004. BRUGSANVISNING og RESERVEDELSLISTE

MULTIPUMPE. m / KIMADANHANE fra jan. 2004. BRUGSANVISNING og RESERVEDELSLISTE m / KIMADANHANE fra jan. 2004 BRUGSANVISNING og RESERVEDELSLISTE november 2010 1 KIMADAN A/S KIMADAN A/S 2 BRUGSANVISNING Fremstillingsår: INDHOLDSFORTEGNELSE 1. BESKRIVELSE...3 2. MONTERING...3 3. BETJENING...4

Læs mere

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 PTO PUMPER

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 PTO PUMPER BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 PTO PUMPER november 2010 1 THYREGOD A/S 700 PTO THYREGOD A/S 700 PTO 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for 700 PTO PUMPER, 5-35 HK og 6-45 HK Fremstillingsår INDHOLDS

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER HYDRAULISKE STENUDLØSER Version: 01 10 MEPV INDEX INDEX... 1 ORDLISTE... 2 NOTE... 2 INTRODUKTION... 3 1. SIKKERHEDS INSTRUKTION... 4 1.1 Hydraulisk system...

Læs mere

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L 20.000-24.000 L 1 Kimadans nye rustfri gyllevogn har et rumindhold på 20-24 m 3 og to eller tre aksler. Vognen er udstyret med en rustfri ståltank, som giver vognen større styrke, mindre vægt og dermed

Læs mere

Thyregod A/S Borgergade 46, Thyregod 7323 Give 700 PTO - PUMPE VINKELTRÆK

Thyregod A/S Borgergade 46, Thyregod 7323 Give 700 PTO - PUMPE VINKELTRÆK Thyregod A/S Borgergade 46, Thyregod 7323 Give 700 PTO - PUMPE VINKELTRÆK november 2010 1 KIMADAN A/S 700 VT KIMADAN A/S 700 VT 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for 700 PTO - VINKELTRÆKSPUMPE 5 Fremstillingsår

Læs mere

BRUGSANVISNING RESERVEDELSFORTEGNELSE PN UNIVERSAL MÅLFLYTTER

BRUGSANVISNING RESERVEDELSFORTEGNELSE PN UNIVERSAL MÅLFLYTTER BRUGSANVISNING RESERVEDELSFORTEGNELSE PN UNIVERSAL MÅLFLYTTER INTRODUKTION Vi ønsker Dem tillykke med Deres nye PN Universal Målflytter og takker Dem fordi de valgte et af vores produkter. PN Universal

Læs mere

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45 Instruktions- og betjeningsmanual SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-0, CEL-0-M, CEL-5, CEL-40 & CEL-45 Indholdsfortegnelse. Håndtering & transport Side. Montering / samling Side. Opstilling

Læs mere

PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: Beskrivelse: 205 cm bred slagleklipper med hydraulisk sideforskydning.

PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: Beskrivelse: 205 cm bred slagleklipper med hydraulisk sideforskydning. PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: 9044852 Beskrivelse: 205 cm bred slagleklipper med hydraulisk sideforskydning. Sikkerhed: Læs og forstå instruktionerne i denne manual. Stands

Læs mere

Brugervejledning. 1T folde motorkran. Model Nr. JA1060EC

Brugervejledning. 1T folde motorkran. Model Nr. JA1060EC Brugervejledning T folde motorkran Model Nr. JA060EC Læs venligst disse instruktioner nøje for at sikre sikkerhed og effektiv brug af dette værktøj. SIKKERHEDS INSTRUKTIONER Læs disse instruktioner omhyggeligt

Læs mere

Brugsanvisning. Brændekløver, 20 T Vandret 6,5 HK benzin Varenr.:

Brugsanvisning. Brændekløver, 20 T Vandret 6,5 HK benzin Varenr.: Brugsanvisning Brændekløver, 20 T Vandret 6,5 HK benzin Varenr.: 90 36 774 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

Industrivej 3-9 DK-9460 Brovst Tlf Fax Manual HS-2A / HS-3 HS-2AS / HS-3S Kantbukkemaskine

Industrivej 3-9 DK-9460 Brovst Tlf Fax Manual HS-2A / HS-3 HS-2AS / HS-3S Kantbukkemaskine Industrivej 3-9 DK-9460 Brovst Tlf. +45 98 23 60 88 Fax +45 98 23 61 44 Manual HS-2A / HS-3 HS-2AS / HS-3S Kantbukkemaskine Indledning Denne manual beskriver en gruppe bukkemaskiner fra HM Machinery. På

Læs mere

PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: Beskrivelse: 175 cm bred slagleklipper. Sikkerhed:

PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: Beskrivelse: 175 cm bred slagleklipper. Sikkerhed: PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: 9044854 Beskrivelse: 175 cm bred slagleklipper. Sikkerhed: Læs og forstå instruktionerne i denne manual. Stands altid traktorens motor inden kraftoverførselsakselen

Læs mere

STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02

STIGA COLLECTOR 30 B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 S SVENSKA 1. 2. 3. 4. SVENSKA S 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. S SVENSKA 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. DANSK DK SIKKERHEDSFORSKRIFTER 1. Lad aldrig nogen bruge

Læs mere

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion side 3 Før du kører ud på din første tur side 4 Brugervejledning side 5 Justering af sadelhøjde side 7 Justering af kæde side 7 Justering af styrhøjde side 8 Justering

Læs mere

LSM PUMPER Sigenvej 7 DK 9760 Vrå Tlf.: +45 9898 1900 Fax. +45 9898 2440 DRIFTSVEJLEDNING FOR LSM PUMPER TYPE

LSM PUMPER Sigenvej 7 DK 9760 Vrå Tlf.: +45 9898 1900 Fax. +45 9898 2440 DRIFTSVEJLEDNING FOR LSM PUMPER TYPE LSM PUMPER Sigenvej 7 DK 9760 Vrå Tlf.: +45 9898 1900 Fax. +45 9898 2440 DRIFTSVEJLEDNING FOR LSM PUMPER TYPE 10 15 19 25 32 40 50 65 80 100 125 150 200 Indholdsfortegnelse Forebyggende vedligeholdelse

Læs mere

TROLLA Gødning og saltspreder 36 l

TROLLA Gødning og saltspreder 36 l TROLLA Gødning og saltspreder 36 l Artikel nr.: 12006 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt

Læs mere

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK Artikel nr.: 12025 DK montagevejledning 2009/12 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan

Læs mere

IND-/UDGANGSLÅGE OG VAKUUMCYLINDER FOR 30 SILDEBENSSTALD, TYPE STANDARD OG EKSTRA

IND-/UDGANGSLÅGE OG VAKUUMCYLINDER FOR 30 SILDEBENSSTALD, TYPE STANDARD OG EKSTRA 8556 433 IND-/UDGANGSLÅGE OG VAKUUMCYLINDER FOR 30 SILDEBENSSTALD, TYPE STANDARD OG EKSTRA 2. udgave November 2003 1. INDLEDNING... 2 1.1. Installation og service... 2 2. SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE...

Læs mere

Reservdelslista till HARSØ m

Reservdelslista till HARSØ m Reservdelslista till HARSØ 16-20-24 m Droppfri släpslangspridare (med uppvik) med 2 skärringsfördelare Utgåva 2008 Original reservdels bok sidorna 34-61 Side 34 af 61 7.1 Monteringsbeslag til 16-20-24

Læs mere

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde,

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde, Trolla SNOWBOBBY 80 Artikel nr.: 12098 DK montagevejledning 2011/11 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

140 cm bred slagleklipper med hydraulisk sideforskydning, og hydraulisk justering fra lodret til under vandret.

140 cm bred slagleklipper med hydraulisk sideforskydning, og hydraulisk justering fra lodret til under vandret. PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: 9044851 Beskrivelse: 140 cm bred slagleklipper med hydraulisk sideforskydning, og hydraulisk justering fra lodret til under vandret. Sikkerhed:

Læs mere

FLÅMASKINE LIGHT OLIE/LUFT

FLÅMASKINE LIGHT OLIE/LUFT BETJENINGSVEJLEDNING FLÅMASKINE LIGHT OLIE/LUFT Tlf. 7589 1244 * Fax. 7589 1180 C:\Gol\manualer\Flåmaskine.doc Flåmaskine 2 / 13 FLÅMASKINE TYPE: MASKIN NR.: ÅR: KUNDE: FORHANDLER: Typeskilt 7 TYPE: 270

Læs mere

CLAAS SKÆREBORDSVOGN VARIO / CERIO ( )

CLAAS SKÆREBORDSVOGN VARIO / CERIO ( ) CLAAS SKÆREBORDSVOGN VARIO / CERIO (770-930) BRUGERVEJLEDNING & RESERVEDELSKATALOG A/S FASTERHOLT MASKINFABRIK EJSTRUPVEJ 22, DK-7330 BRANDE DENMARK TLF: +45 97 18 80 66 FAX: +45 97 18 80 40 LAGER: +45

Læs mere

Scantool TSM 1050/1300

Scantool TSM 1050/1300 Industrivej 3-9 DK-9460 Brovst Tlf.: 98 23 60 88 Fax: 98 23 61 44 Manual Scantool TSM 1050/1300 Pladesaks EU overensstemmelseserklæring SCANTOOL A/S Industrivej 3-9 9460 Brovst www.scantool-group.dk Tlf:

Læs mere

Slagleklipper 180 svingbar

Slagleklipper 180 svingbar Brugsanvisning Varenr.: 9043011 Slagleklipper 180 svingbar Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: 9043011

Læs mere

Brugsanvisning. Brændekløver 10 T, Lodret 8 HK benzin Varenr.:

Brugsanvisning. Brændekløver 10 T, Lodret 8 HK benzin Varenr.: Brugsanvisning Brændekløver 10 T, Lodret 8 HK benzin Varenr.: 90 36 653 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden

Læs mere

HG Hovedskære Vinkel & Lige

HG Hovedskære Vinkel & Lige BETJENINGSVEJLEDNING HG Hovedskære Vinkel & Lige Tillykke med købet af din nye HG Hovedskære. Hos Hedensted Gruppen A/S bestræber vi os altid på, at producere kvalitetsprodukter, du kan regne med. Vi er

Læs mere

Overensstemmelseserklæring Brugsvejledning Reservedelsliste

Overensstemmelseserklæring Brugsvejledning Reservedelsliste Overensstemmelseserklæring Brugsvejledning Reservedelsliste DK He-Va Tip-Roller 4,5m 5,4m 6,3m (ekskl. 6,3m m/620mm Cambridge) N. A. Christensensvej 34 DK-7900 Nykøbing Mors Tel: +45 9772 4288 Fax:+45

Læs mere

2Level 1600. Frontmonteret jordpakker. Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste

2Level 1600. Frontmonteret jordpakker. Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste 2Level 1600 Frontmonteret jordpakker Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste Vigtigt: Før maskinen tages i brug er det vigtigt at gennemlæse denne brugervejledning og forstå sikkerhedsanvisningerne.

Læs mere

Brugsanvisning. benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx

Brugsanvisning. benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx Brugsanvisning Overskrift Vandpumpe 2, Varenr.: 90 xx xxx benzindrevet Varenr.: 90 42 637 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt

Læs mere

Farmer Disc. DK 300, 350, 400 cm

Farmer Disc. DK 300, 350, 400 cm DK 300, 350, 400 cm Type 300, 350, 400 cm Tillykke med Deres nye Farmer Disc. Af sikkerhedshensyn og for at opnå optimal udnyttelse af maskinen bør De før ibrugtagningen gennemlæse brugsanvisningen. Copyright

Læs mere

DL-45/50/55/60/80 A/B

DL-45/50/55/60/80 A/B CpLy ApS www.cply.dk Brugermanual DL-45/50/55/60/80 A/B Opdateret Vinter 2015 Kære kunde Tak fordi du har valgt at handle hos CpLy ApS. Venligst læs og forstå brugervejledningen før brug, hvis der er noget

Læs mere

HPP06 Hydraulisk drivstation

HPP06 Hydraulisk drivstation HPP06 Hydraulisk drivstation Fra serienummer 5688 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og De skal derfor påfylde

Læs mere

Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor

Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor Brugsanvisning Varenr.: 9044081 Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Fejemaskine Varenr.: 9044081. Beskrivelse: 6,5 hk

Læs mere

Monteringsvejledning for PSmover

Monteringsvejledning for PSmover Monteringsvejledning for PSmover 1. Kontroller, at følgende dele er medleveret (vist i rækkefølge ovenfra og fra venstre mod højre): 1 tværvange 1 teleskop mellemstang for kobling 2 øvre fastspændingsbeslag

Læs mere

HPP06. Hydraulisk drivstation. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark

HPP06. Hydraulisk drivstation. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Hydraulisk drivstation HPP06 HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Tel: +45 9647 5200 Fax: +45 9647 5201 Mail: hycon@hycon.dk www.hycon.dk Indholdsfortegnelse Side 1. Sikkerhedsforanstaltninger...

Læs mere

LSM PUMPER Sigenvej 7 DK 9760 Vrå Tlf.: Fax DRIFTSVEJLEDNING FOR LSM PUMPER TYPE

LSM PUMPER Sigenvej 7 DK 9760 Vrå Tlf.: Fax DRIFTSVEJLEDNING FOR LSM PUMPER TYPE LSM PUMPER Sigenvej 7 DK 9760 Vrå Tlf.: +45 9898 1900 Fax. +45 9898 2440 DRIFTSVEJLEDNING FOR LSM PUMPER TYPE 10 15 19 25 32 40 50 65 80 100 125 150 200 Indholdsfortegnelse Forebyggende vedligeholdelse

Læs mere

KIMACONTROLLER ISC500 & KIMAPRINTER

KIMACONTROLLER ISC500 & KIMAPRINTER & KIMAPRINTER 2005 1 KIMADAN A/S >>>>V I G T I G

Læs mere

Luftkompressor Art.nr / /

Luftkompressor Art.nr / / Luftkompressor Art.nr. 85203024 / 85203025 / 85203026 EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784 / 5709133851019 Instruktions Manual LÆS VENLIGST VEJLEDNINGEN IGENNEM INDEN BRUG AF KOMPRESSOREN. INDHOLD 1 KORT

Læs mere

Brugsanvisning. Vertikalskærer ELIET E 401 og ELIET E 501

Brugsanvisning. Vertikalskærer ELIET E 401 og ELIET E 501 Brugsanvisning Vertikalskærer ELIET E 401 og ELIET E 501 Fabrikeret af : Machines Eliet, Belgien --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

» SAMSON SHB4-36m. Slæbeslangebom. Forserie. - growing together

» SAMSON SHB4-36m. Slæbeslangebom. Forserie. - growing together » SAMSON SHB4-36m Slæbeslangebom Forserie - growing together Nytænkning og banebrydende teknologi - Helt ny, kompakt og integreret konstruktion SAMSON AGROs nyeste bom, SHB4-36m, er som det ligger i navnet

Læs mere

Brugsanvisning. Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.:

Brugsanvisning. Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: Brugsanvisning Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start Varenr.: 90 Varenr.: 90 36 782 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fa 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra

Læs mere

Selvkørende gylleudlægger

Selvkørende gylleudlægger Dato: 8/-0 DK Selvkørende gylleudlægger Reservedelsliste for Spredebom m Spredebom m Dato: 8/-0 Indholdsfortegnelse Vinge m, befæstigelse... Vinge m, drejeled inderst/midterst - højre... Vinge m, drejeled

Læs mere

Jyskskruefundament

Jyskskruefundament Jordskruer til punktfundament for træterrasser. Til dette eksempel har vi gået ud fra at det er alm. grov sand jordtype fra FK1 til FK4 Hvis jordtypen ikke kan gå ind under dette, skal der tages kontakt

Læs mere

HARSØ 16-20-24M SLÆBESLANGEBOM DRYPFRI MED 1 SKÆRERINGSFORDELER

HARSØ 16-20-24M SLÆBESLANGEBOM DRYPFRI MED 1 SKÆRERINGSFORDELER Brugsanvisning HARSØ 16-20-24M SLÆBESLANGEBOM DRYPFRI MED 1 SKÆRERINGSFORDELER NR.: HSF Leveringsadr.: Ordre nr. www.harso.dk harso@harso.dk HARSØ MASKINER A/S Fåborgvej 5 DK - 6818 ÅRRE Tlf. +45 75 19

Læs mere

UT ET BRUGERVEJLEDNING

UT ET BRUGERVEJLEDNING SLAGLEKLIPPERE AT UT ET PT TT MT-MX KT XT YT HT MP ST BRUGERVEJLEDNING Manufacturer: CONCEPT PERUGINI S.R.L. Via Dell Artigianato, 11-13-15 47014 Meldola Italia +39.0543.494602 +39.0543.494727 www.conceptagri.com

Læs mere

Brugsanvisning. ATV Slagleklipper Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. ATV Slagleklipper Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning ATV Slagleklipper Varenr.: 90 40 023 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering og

Læs mere

HPP13/HPP13 FLEX hydraulisk drivstation

HPP13/HPP13 FLEX hydraulisk drivstation HPP13/HPP13 FLEX hydraulisk drivstation Fra serienummer 1434 Revideret 12.05.09 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie,

Læs mere

Selvkørende gylleudlægger

Selvkørende gylleudlægger Fælledvej 10 DK - 700 Grindsted Postbox 89 Tlf.: 76 7 1 00 Fax 76 7 1 98 Selvkørende gylleudlægger Reservedelsliste for Spredebom m Side Side Indholdsfortegnelse Vinge m, befæstigelse... Vinge m, drejeled

Læs mere

BRUGERMANUAL Sliber for hovedskære til Easy Skin

BRUGERMANUAL Sliber for hovedskære til Easy Skin BRUGERMANUAL Sliber for hovedskære til Easy Skin 1. Indholdsfortegnelse. 1. Indholdsfortegnelse.... 2 2. Introduktion.... 3 2.1 Garanti.... 3 3. Advarsel.... 3 3.1 Piktogram forklaring.... 4 4. Justeringsvejledning....

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053255 Centrifugalspreder, 23 liter Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Håndspreder - Varenr. 9053255 Beskrivelse: Centrifugalspreder

Læs mere

KHV. Anvisninger til fører. 2,8/3,2/3,6/4,0m. Box 924 S Motala Sweden

KHV. Anvisninger til fører. 2,8/3,2/3,6/4,0m. Box 924 S Motala Sweden Anvisninger til fører KHV Vejplov 2,8/3,2/3,6/4,0m Gælder fra og med maskin-nr.: 10437. BEMÆRK! Gælder KHV 2,8 fra og med maskin-nr.: 10513 Box 924 S-591 29 Motala Sweden +46 141-22 41 00 +46 141-22 41

Læs mere

Brugervejledning Nesbo Miljørive type MR - LB / L3 / S

Brugervejledning Nesbo Miljørive type MR - LB / L3 / S FR GB DE Care for the ground Brugervejledning Nesbo Miljørive type MR - LB / L3 / S Ibrugtagningsregistrering... 3 EU-overensstemmelseserklæring... 5 Generelt... 6 Introduktion... 8 Håndtering... 8 Indstilling

Læs mere

Sneplov/-skraber til ATV

Sneplov/-skraber til ATV Original brugsanvisning Varenr.: 9056715 Sneplov/-skraber til ATV Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Sneplov/-skraber til ATV - Varenr. 9056715 Beskrivelse:

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING TIL TEEJET 5000 MED HYDRAULISK STYRING

MONTERINGSVEJLEDNING TIL TEEJET 5000 MED HYDRAULISK STYRING MONTERINGSVEJLEDNING TIL TEEJET 5000 MED HYDRAULISK STYRING TeeJet No. 010-219-DK Version 1.01 Mølhavevej 2 9440 Aabybro Denmark Tel. +45 9696 2500 Fax. +45 9696 2501 www.teejet.com 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Manual BSH 50 Industribåndslibemaskiner

Manual BSH 50 Industribåndslibemaskiner KEF-MOTOR A/S Industrivej 3-9 DK 9460 Brovst Danmark Tel. +45 9823 6266 Fax. +45 9823 6144 Manual BSH 50 Industribåndslibemaskiner EU overensstemmelseserklæring KEF-MOTOR A/S Industrivej 3-9 Dk-9460 Brovst

Læs mere

2006/1. 38 Løvopsamler. DK Samlevejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel

2006/1. 38 Løvopsamler. DK Samlevejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel 2006/1 DK Samlevejledning 38 Løvopsamler Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforeskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE. GYLLEVOGNE 12.000 L 24.000 L m/gkn Aksler og KIMACONTROLLER II

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE. GYLLEVOGNE 12.000 L 24.000 L m/gkn Aksler og KIMACONTROLLER II BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE GYLLEVOGNE 12.000 L 24.000 L m/gkn Aksler og KIMACONTROLLER II december 2010 1 Thyregod A/S BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for GYLLEVOGNE Fremstillingsår INDHOLDS

Læs mere

Kompos 50. Bruger manual. Maskinfabrikken LOMA ApS Lyngvejen 14 DK-4350 Ugerløse DANMARK Tel. +45 59 18 85 20 Fax +45 59 18 85 40

Kompos 50. Bruger manual. Maskinfabrikken LOMA ApS Lyngvejen 14 DK-4350 Ugerløse DANMARK Tel. +45 59 18 85 20 Fax +45 59 18 85 40 Kompos 50 Bruger manual Maskinfabrikken LOMA ApS Lyngvejen 14 DK-4350 Ugerløse DANMARK Tel. +45 59 18 85 20 Fax +45 59 18 85 40 Maskinfabrikken LOMA ApS Side 1 af 20 Declaration of Conformity We hereby

Læs mere

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE

STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE DAIRON STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE Stony RD 100/130 RD 150/180/200 INSTRUKTIONSBOG Importør: Lyngager 5-11 2605 Brøndby Tlf. 4326 6611 Fax 4326 6626 www.hafog.dk FORORD: Vi ønsker dem tillykke med Deres nye

Læs mere

HPP18E Hydraulisk drivstation

HPP18E Hydraulisk drivstation HPP18E Hydraulisk drivstation 30 l.p.m. fra serienr. 4727 40 l.p.m. fra serienr. 4676 Revideret 13.04.2011 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen

Læs mere

Brugsanvisning. Brændekløver, 20 T Vandret 6,5 HK benzin Varenr.:

Brugsanvisning. Brændekløver, 20 T Vandret 6,5 HK benzin Varenr.: Brugsanvisning Brændekløver, 20 T Vandret 6,5 HK benzin Varenr.: 90 42 742 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

POWXG8250 DA 1 BESTANDDELE (FIG. A) GENERELLE SIKKERHEDSREGLER MONTERING JUSTERINGER (FIG. 10) KONFORMITETSERKLÆRING...

POWXG8250 DA 1 BESTANDDELE (FIG. A) GENERELLE SIKKERHEDSREGLER MONTERING JUSTERINGER (FIG. 10) KONFORMITETSERKLÆRING... 1 BESTANDDELE (FIG. A)... 2 2 GENERELLE SIKKERHEDSREGLER... 2 3 MONTERING... 2 3.1 Figur 19... 2 3.2 Figur 2... 2 3.3 Figur 3... 2 3.4 Figur 4... 3 3.5 Figur 5... 3 3.6 Figur 6... 3 3.7 Figur 7... 4 3.8

Læs mere

Brugsanvisning. Overskrift Vandpumpe 2, benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx

Brugsanvisning. Overskrift Vandpumpe 2, benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx Brugsanvisning Overskrift Vandpumpe 2, Varenr.: 90 xx xxx benzindrevet Varenr.: 90 15 430 Sdr. Ringvej 1 6600 Vejen Tlf. 70 21 26 26 Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

Monteringsvejledning COMPACT

Monteringsvejledning COMPACT Monteringsvejledning COMPACT INDLEDNING Pro-User Compact cykelholder er fremstillet af Tradekar Benelux BV. Sikker og pålidelig foldning og vippe cykelholder til transport af to cykler Egnet til næsten

Læs mere

Introduktion. Vi ønsker tillykke med Deres nye Salt- og Grusudlægger HF120100, rustfri hydraulisk valseudlægger.

Introduktion. Vi ønsker tillykke med Deres nye Salt- og Grusudlægger HF120100, rustfri hydraulisk valseudlægger. Introduktion Kære Kunde Vi ønsker tillykke med Deres nye Salt- og Grusudlægger HF120100, rustfri hydraulisk valseudlægger. Salt- og grusudlæggeren er et dansk udviklet kvalitetsprodukt. For at sikre Dem

Læs mere

Slagleklipper 240 cm Sideforskydelig

Slagleklipper 240 cm Sideforskydelig Brugsanvisning Varenr.: 9047514 Slagleklipper 240 cm Sideforskydelig Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer:

Læs mere

HPP18V FLEX Hydraulisk drivstation

HPP18V FLEX Hydraulisk drivstation HPP18V FLEX Hydraulisk drivstation Fra serienummer 1443 Revideret 12.05.09 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og

Læs mere

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual Luftkompressor Art.nr. 85203024 / 85203025 EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784 Instruktions Manual LÆS VENLIGST VEJLEDNINGEN IGENNEM INDEN BRUG AF KOMPRESSOREN. INDHOLD 1 KORT BESKRIVELSE 2 2 OVERSIGT

Læs mere

Fa. Henrik A. Fog A/S Lyngager 5-11 DK Brøndby Tlf Fax / (lager)

Fa. Henrik A. Fog A/S Lyngager 5-11 DK Brøndby Tlf Fax / (lager) Fa. Henrik A. Fog A/S Lyngager 5- DK - 605 Brøndby Tlf. 96 66 Fax 6 66 6 / 6 66 (lager) www.hafog.dk GAMMEL MODEL M. UDV. OLIEMOTOR GAMMEL MODEL M. UDV. OLIEMOTOR TAV. HF005H - HF005H - HF0070H POS. VARENR.

Læs mere

Hegnsklipper, rundsavsmodel

Hegnsklipper, rundsavsmodel Brugsanvisning Vare nr.: 9050650 Hegnsklipper, rundsavsmodel Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Hegnsklipper, rundsavsmodel Vare nr.: 9050650 Beskrivelse:

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG BRUGERMANUAL CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG ART NR 17500955 EAN NR 5709133170271 LÆS VENLIGST DENNE MANUAL FØR BRUG! 1 INDHOLD 1. Sikkerhed 2. Godkendelse 3. Værktøj til samling 4. Leveringsomfang

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 903387 Anhænger med 4 hjul Sdr. Ringvej - 6600 Vejen - Tlf. 70 6 6 - Fax 70 6 30 www.p-lindberg.dk Anhænger med 4 hjul - Varenr. 903387 Beskrivelse: Anhænger med 4 hjul til efterspænding

Læs mere

Brugsanvisning og reservedelsbog VPM Feje- suge anlæg

Brugsanvisning og reservedelsbog VPM Feje- suge anlæg Brugsanvisning og reservedelsbog VPM Feje- suge anlæg Serie nr Årgang. Timan A/S Fabriksvej 13, hal 1 DK-6980 Tim Tlf. +45 97 330 360 CE-01 Kære kunde Tillykke med Deres nye feje- suge anlæg til VPM3400

Læs mere

FLEX -LIFT NCH0 10 Brugsanvisning Version 2014

FLEX -LIFT NCH0 10 Brugsanvisning Version 2014 FLEX - LIFT NCH0 10 Brugsanvisning Version 2014 Indhold: 1. Sikkerhedsinformation 2. Symboler 3. Monteringsvejledning 4. Før brug 5. Anvendelse 6. Opbevaring 7. Genbrug 8. Garanti 9. CE-mærkning 10. Reservedelsliste

Læs mere

Betjeningsvejledning. HPP18V MULTI FLEX hydraulisk drivstation. Revideret Før brug. Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation.

Betjeningsvejledning. HPP18V MULTI FLEX hydraulisk drivstation. Revideret Før brug. Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Betjeningsvejledning HPP18V MULTI FLEX hydraulisk drivstation Fra serienummer 13728 Revideret 05.03.2019 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen

Læs mere

MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068

MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068 MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068 BRUGERMANUAL 1 VIGTIG INFORMATION DENNE VEJLEDNING ER UDELUKKENDE RETTET MOD KVALIFICEREDE INSTALLATØRER. DISSE OPLYSNINGER MÅ IKKE UDLEVERES TIL SLUTBRUGERE. LÆS

Læs mere

Original brugermanual for Skindrenser T3

Original brugermanual for Skindrenser T3 Original brugermanual for Skindrenser T3 1. Overensstemmelseserklæring EU-overensstemmelseserklæring Fabrikant: Jasopels A/S Tlf. +45 76 94 35 00 Adresse: Fabriksvej 19, DK-7441 Bording Maskine: Skindrenser

Læs mere

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIOER LÆS OG FØLG INSTRUKTIONERNE VIGTIGT: Først når bundsugeren er helt under vand tilsluttes en til strømstikket og der tændes

Læs mere

BALL-TIK. Skydeportbeslag

BALL-TIK. Skydeportbeslag BALL-TIK Skydeportbeslag Produktoversigt A/S Tobias Jensen Production Februar 2012 BALL-TIK Skydeportbeslag Februar 2012 Forord BALL-TIK Styrke 0 BALL-TIK Styrke 1 BALL-TIK Styrke 1 Rustfri BALL-TIK Styrke

Læs mere

NESBO Frontskovl Type FS

NESBO Frontskovl Type FS Brugsmanual og reservedelsliste NESBO Frontskovl Type FS * Copyright - Mariager 2015 - Eftertryk uden tilladelse forbudt. Tlf.: +45 9858 4400 2 Tillykke med Deres nye Nesbo frontskovl Læs denne vejledning

Læs mere

INSTRUKTIONSBOG FOR ROTORHARVE MTL. Importør: Sønderup Maskinhandel A/S Hjedsbækvej 464, Sønderup 9541 Suldrup Tlf: Fax nr:

INSTRUKTIONSBOG FOR ROTORHARVE MTL. Importør: Sønderup Maskinhandel A/S Hjedsbækvej 464, Sønderup 9541 Suldrup Tlf: Fax nr: INSTRUKTIONSBOG FOR ROTORHARVE MTL Importør: Sønderup Maskinhandel A/S Hjedsbækvej 464, Sønderup 9541 Suldrup Tlf: 98653255 Fax nr: 98653300 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 INTRODUKTION...

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING

BETJENINGSVEJLEDNING BETJENINGSVEJLEDNING HG TRANSPORTBÅND 1. Indholdsfortegnelse. 1. Indholdsfortegnelse... 2 2. Introduktion.... 3 2.1 Garanti... 3 3. Advarsel... 3 3.1 Piktogram forklaring... 4 4. Betjeningsmidler.... 5

Læs mere

Pool & Spa Sandfilterpumpe HN7892 SAND PUMP MANUAL. Sand filter pump Best.nr. 7892. 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5.

Pool & Spa Sandfilterpumpe HN7892 SAND PUMP MANUAL. Sand filter pump Best.nr. 7892. 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5. SAND PUMP MANUAL Sand filter pump Best.nr. 7892 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5 Side 1 Vigtige sikkerhedsanvisninger for Sandfilterpumpe Følgende vigtige punkter skal læses og forstås inden

Læs mere

Manuel Klovbeskæringsboks. Brugsvejledning. Sondergaard maskinteknik

Manuel Klovbeskæringsboks. Brugsvejledning. Sondergaard maskinteknik Manuel Klovbeskæringsboks Brugsvejledning Sondergaard maskinteknik Kanstrupvej 10 9460 Brovst Forord Boksen er indrettet, og bygget til at anvendes ved klovbeskæring af kreaturer der har en vægt mellem

Læs mere