Teknologien. bag Quooker

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Teknologien. bag Quooker"

Transkript

1 Teknologien bag Quooker

2 I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Der findes seks modeller i vores kollektion af kogendevandhaner. Nordic Round, Nordic Square, Basic, Classic, Design og Modern samt tre forskellige overflader: krom, børstet krom og rustfrit stål-look (Nordic hanerne fås dog ikke i rustfrit stål-look). Dette udvalg gør det let at finde lige præcis den kogende-vandhane, der passer til dit blandings batteri eller omvendt. Alle Quooker kogende-vandhaner er børnesikret med en tryk og drej mekanisme. De er også isoleret og kan justeres i højden samt drejes 360. Den justerbare højde er praktisk, da du bruger din Quooker til mange forskellige formål. Har du brug for at fylde en stempelkande eller en høj gryde, indstiller du bare tuden på den højeste position. Den laveste position er derimod nyttig, hvis du f.eks. skal fylde vand i en enkelt kop eller ved rengøring af en pande, der står i vasken. Ved hjælp af den isolerede tud kan du hurtigt skifte mellem høj og lav position: Du fører bare tuden op og ned. Den kogende-vandhanes isolerede tud er højdejusterbar. Alle de kogende-vandhaner har en tryk og drej-mekanisme, og kan drejes 360º.

3 Beholdere PRO3-VAQ beholderen VAQ er betegnelsen for den nyeste generation af Quooker - beholdere. Beholderen er designet i rustfrit stål, og det mest iøjnefaldende ved den er det gennemsigtige røde låg, der lader dig se ned i Quookers elektroniske mikro - kredsløb. Men det, der gør VAQ-beholderen helt ene - stående, er den revolutionerende vakuumisolering, som ikke kan ses. Vi har formået at overføre denne teknologi til en trykbeholder. Ved at kombinere et kraftigt vakuum med et varmeskjold får man en ekstremt effektiv isolering, der gør Quooker utrolig energieffektiv. Energiforbruget er minimalt faktisk mindre end 45 øre om dagen i standby. Beholderen er meget kompakt og er let at placere, selv i køkkener med skuffer i stedet for skabe. Den kan også hænge på et beslag i rustfrit stål, der kan leveres som ekstraudstyr. COMBI beholderen Quooker COMBI er en kombination af den kogende-vandhane og varmtvandsbeholder i ét. En beholder i køkkenskabet tilsluttet det kolde vand som ikke kun leverer kogende vand (100 C) via den kogende-vandhane, men også varmt vand (50-65 C) via dit almindelige blandingsbatteri, ved at blande kogende vand med koldt vand. COMBI har altså en dobbeltfunktion: Én installation betjener begge haner på køkkenbordet. Desuden er Quooker den første varmtvandsbeholder i verden med høj-vakuum - isolering. Takket være dette princip er apparatet ekstremt økonomisk og oven i købet meget kompakt: Quookerbeholderen passer ind i selv det mindste køkkenskab. Også her er standby forbruget ca. 45 øre i døgnet. Med COMBI kan man ydermere drikke og bruge det varme vand fra blandingsbatteriet til madlavning, da det er koldt vand, der er blandet med kogende vand. COMBI+ beholderen COMBI+ er en nyhed. På samme måde som med den almindelige COMBI er det slut med at vente på det varme vand i det almindelige blandingsbatteri og slut med at spilde store mængder helt rent vand direkte ud i afløbet. COMBI+ er tilsluttet både det kolde og det varme vand, hvilket giver ubegrænset varmt vand. Det anbefales at vælge COMBI+ frem for den almindelige COMBI, hvis den eksisterende energikilde er billig fjernvarme eller anden billig energikilde, eller hvis det ikke er muligt, at lukke af for varmvandsledningen på en måde, så der ikke dannes en blind ende med stillestående vand.

4 Sådan fungerer Quooker En Quooker består af en lille beholder, der placeres i skabet under køkkenvasken. Beholderen forbindes til den kogende-vandhane, der er monteret i din køkkenvask eller i din bordplade. Beholderen er forbundet til den kolde vandledning og opvarmes elektrisk. Trin 1 Koldt vand løber ind i beholderen. Trin 2 Vandet opvarmes til 110 C under tryk. Det bliver renset, når det løber gennem HiTAC -filteret. Den høje temperatur sikrer, at vandet steriliseres. Trin 3 Vandet falder til 100 C, når det løber ud af hanen, og det begynder at koge. Trin 4 Vandet har netop kogt. Når vandet kommer i kontakt med te eller kaffe, har det en optimal temperatur på ca. 93 C. Hvis alt vandet i tanken bruges på én gang, tager det ca. 10 minutter at varme vandet op igen. Trin 5 Quooker COMBI har en ekstra varmvandsfunktion. De første to trin er ens med den almindelige Quooker. Ved åbning af den varme hane på blandingsbatteriet blandes det 110 C varme vand derefter med det kolde vand i en blandeventil til en regulerbar temperatur på mellem 50 C og 65 C. Hvis beholderen tømmes for kogende vand på én gang tager det ca. 20 minutter for COMBI at varme vandet op til 110 C igen. COMBI+ fungerer på følgende måde Du åbner for din varme hane. I første omgang vil vandet fra varmvandsrøret, som ikke umiddelbart er varmt blive blandet i en blandeventil med kogende vand, på den måde opnås den ønskede temperatur omgående uden spild af vand. Efterhånden som det varme vand kommer frem til blandeventilen fra den eksisterende varmeforsyning bliver der blandet mindre og mindre kogende vand i. Så snart det varme vand er kommet helt frem til blandeventilen og har nået den ønskede temperatur tilføres ikke mere kogende vand du tapper nu kun fra den eksisterende varmvandsforsyning. Nu bruges Quookeren kun til den kogende-vandhane. Blandeventilen til Quooker COMBI og COMBI+ er udstyret med en trykfølsom sikkerhedsfunktion, hvilket sikrer at der aldrig kan komme kogende vand ud af det almindelige blandingsbatteri.

5 Fordele ved Quooker Hurtigere - Du skal aldrig mere vente på kogende vand. - Med COMBI modellerne får du varmt vand fra dit blandingsbatteri omgående uden vandspild. Mindre - En Quooker giver meget mere plads på bordpladen: El-kedel og kaffemaskine er der ikke længere brug for. - Quooker er kompakt, den kan være i alle køkkenskabe. - En Quooker COMBI er ca. halvt så stor som en almindelig varmvandsbeholder til køkkenet. Mere økonomisk - Du tapper præcis den mængde kogende vand du reelt har brug for. - Du har ingen energitab og vandspild mere gennem de lange vandrør. - Quooker har et standbyforbrug på kun 10 W ca. 45 øre om dagen. - Quooker COMBI bruger 50% mindre energi i standby end en normal varmvandsbeholder til køkkenet. Mere sikker Man skal altid være forsigtig med kogende vand og børn. Det gælder både for fløjtekedler, elkedler og Quookere. Quooker den kogende-vandhane har: - En børnesikret hane med en tryk og drejmekanisme. - En ring som lyser op når hanen tages i brug (gælder kun Nordic haner). - En isoleret hane man ikke brænder sig på. - En ikke massiv vandstråle fyldt med luft, som minimerer risikoen for skoldning. - En højde-justerbar hane man kan indstille i rette niveau til det emne man skal påfylde eller rengøre. - En mulighed for at konsumere det varme vand uden risiko for legionella (COMBI). Innovativ - Quooker er en hollandsk opfindelse. - Quooker fremstilles i Holland. - COMBI er udstyret med en patenteret dobbeltfunktion. - Quooker er udstyret med vakuumisolering i stedet for skum- eller glasuldsisolering, og er derfor yderst kompakt og energibesparende. Dette isoleringsprincip er også patenteret. - Quooker beholderen er fremstillet af rustfrit stål i stedet for kobber, stål og kunststof, og er derfor hygiejnisk samt genbrugelig og dermed miljømæssigt bæredygtig.

6 Tekniske specifikationer Beholder PRO3-VAQ Spænding / Effekt 230 V, 10 A / 1600 W Indhold 3 liter Opvarmningstid 10 minutter Standby-forbrug 10 W Højde, beholder 40 cm Diameter, beholder 15 cm Hulmål kogende-vandhane 32 mm Hulmål Nordic blandingsbatteri 35 mm Hulmål Nordic sæbedispenser 25 mm (ved større hulmål tilkøbes roset) Maksimum vandtryk 8 bar Mængde 40 C - Mængde 60 C - Temp.-regulering COMBI - Ophængsbeslag (ekstraudst.) ja Sikring maksimal temperatur overtryksventil 800 kpa HiTAC vandfilter High Temp. Act. Carbon VA godkendt Blandingsbatteri Kogende-vandhane 110 filtreret 15 C Varmt Koldt Reduktionsventil Sikkerhedsventil Installationsoversigt PRO3-VAQ

7 COMBI V, 10 A / 2200 W 7 liter 20 minutter 10 W 47 cm 20 cm 32 mm 35 mm 25 mm 8 bar 27 liter 15 liter termostatisk ja maksimal temperatur overtryksventil 800 kpa High Temperature Activated Carbon VA godkendt Blandingsbatteri Kogende-vandhane 110 filtreret 50 C-65 C 15 C Sikkerhedsventil Blandeventil COMBI 110 C Koldt Reduktionsventil Installationsoversigt COMBI

8 COMBI V, 10 A / 2200 W 7 liter 20 minutter 10 W 47 cm 20 cm 32 mm 35 mm 25 mm 8 bar ubegrænset ubegrænset termostatisk ja maksimal temperatur overtryksventil 800 kpa High Temperature Activated Carbon VA godkendt Blandingsbatteri Kogende-vandhane Sikkerhedsventil 110 filtreret 60 C Blandeventil COMBI+ 110 C 15 C Varmt Koldt Installationsoversigt COMBI+

9 Installation Det eneste, du skal bruge for at kunne installere en Quooker, er en stikkontakt og vandforsyning. VVS-installatøren installerer let din Quooker. Quooker leveres med komplet monteringssæt for at sikre nem installation. Sættet indeholder også en overtryks-/ sikkerhedsventil godkendt ifølge dansk lovgivning (Quookere produceret til landene NL, UK, DE, CH og BE kan ikke lovligt monteres i Danmark). Quooker kan monteres i de fleste vaske og i alle bord - plader. Quooker kan monteres både i nye og eksisterende køkkener. Vedligeholdelse HiTAC -filteret skiftes min. hvert 5. år alt efter vandkvaliteten, hvor du bor. Eventuelle kalkaflejringer i beholderen fjernes ved samme lejlighed. I områder, hvor kalkindholdet i vandet er stort, kan eftersynet ske tidligere. Du kan selv skifte filteret, eller du kan benytte dig af Quookers egen serviceafdeling. Ring på telefon Garanti Garantien følger købelovens betingelser.

10 for yderligere information DK V03

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

50/65ºC. mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

50/65ºC. mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid 100ºC 50/65ºC Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel varmer du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid og energi. Med

Læs mere

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel koger du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid og energi. Med Quooker derimod

Læs mere

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel koger du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid og energi. Med Quooker derimod

Læs mere

50/65 C. mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

50/65 C. mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid NYHED TWINTAPS KOGENDE-VANDHANE OG BLANDINGSBATTERI I SAMME DESIGN 100 C 50/65 C Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel koger du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger,

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

Quooker produktoversigt 2018

Quooker produktoversigt 2018 Quooker produktoversigt 2018 Fusion Square Fusion er en 3-i-1 hane med varmt, koldt og kogende vand i én og samme hane. Du skal vælge Fusion, hvis du ikke ønsker to haner ved vasken, eller hvis du ikke

Læs mere

Quooker produktoversigt marts 2019

Quooker produktoversigt marts 2019 Quooker produktoversigt marts 2019 Fusion Square Fusion er en alt-i-en hane, der kan give dig koldt, varmt og kogende vand. Med en Quooker CUBE køleenhed kan du også få afkølet vand med og uden brus fra

Læs mere

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt Installationsvejledning VAQ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker en består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er sluttet til koldvandsledningen.

Læs mere

Installationsvejledning PRO3-VAQ B. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning PRO3-VAQ B. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning PRO3-VAQ B Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker systemet består af en vacuumisoleret vandbeholder og en Nordic hane til kogende vand eller

Læs mere

Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker-systemet består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er tilsluttet til hanen til

Læs mere

Quooker produktoversigt maj 2019

Quooker produktoversigt maj 2019 Quooker produktoversigt maj 2019 Fusion Fusion er en alt-i-en hane, der kan give dig koldt, varmt og kogende vand. Med en Quooker CUBE køleenhed kan du også få afkølet vand med og uden brus fra samme hane.

Læs mere

Installationsvejledning VAQ E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning VAQ E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker-systemet består af en vakuumisoleret vandbeholder, som under køkkenvasken er tilsluttet til

Læs mere

Installationsvejledning VAQ. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning VAQ. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning VAQ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker en består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er sluttet til koldvandsledningen.

Læs mere

Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI+ Quooker COMBI+ er en køkkenløsning, som både giver kogende og varmt vand. Quooker

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

Installationsvejledning COMBI+ E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI+ E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI+ E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI+ E Quooker COMBI+ E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIG information 2 Advarsler 2 Sikkerhedsforanstaltninger 3 Produktoversigt 4 Opsætning 4 Rørføringsforslag 5 Brug 6 Elektrisk diagram 6 Specifikationer 7 WEEE info. 7 1 VIGTIG information

Læs mere

Installationsvejledning Nordic blandingsbatterier. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning Nordic blandingsbatterier. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning Nordic blandingsbatterier Læs denne vejledning før installation Indledning Installation, vedligeholdelse og garanti Quooker blandingsbatteriet fås i samme design, som de kogende-vandhaner

Læs mere

GROHE RED. Kogning af pasta. Brygning af te og kaffe. Flåning af tomater. grohe.dk GROHE Red Side 85

GROHE RED. Kogning af pasta. Brygning af te og kaffe. Flåning af tomater. grohe.dk GROHE Red Side 85 Kogende varmt vand. Før i tiden skulle du bruge en gryde eller en elkedel. Nu kommer det direkte ud af armaturet. Det innovative Red kedelsystem har altid tre til seks liter kogende vand (afhængig af kedelversion)

Læs mere

Installationsvejledning PRO3. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning PRO3. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning PRO3 Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker systemet består af en vacuumisoleret vandbeholder og en Nordic hane, en Fusion hane eller en

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Installationsvejledning VAQ E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning VAQ E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker-systemet består af en vakuumisoleret vandbeholder, som under køkkenvasken er tilsluttet til

Læs mere

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE Animo Denne instruktion er for brugere af Animo vandopvarmningsbeholder, type WKT-Dn. Læs denne instruktion omhyggeligt, da det bevirker bedst og mest sikker brug af maskinen. 1. GENEREL BESKRIVELSE Vandopbevaringsbeholderen

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI+ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI+ Quooker COMBI+ er en køkkenløsning, som både giver kogende og varmt vand. Quooker

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

OPLYSNINGER FORUD FOR INSTALLATION

OPLYSNINGER FORUD FOR INSTALLATION OPLYSNINGER FORUD FOR INSTALLATION Retningslinjer for vaskens specifikationer Dysons udviklere har ved hjælp af en specifikt udformet testmetode testet en bred vifte af vaske for at vurdere deres kompatibilitet

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG Animo ComBiline Animo ComBiline Professionel, driftssikker og hurtig Danskerne kan altid finde en anledning til at nyde en god, frisk kop kaffe. Vi elsker kaffe og indtager den

Læs mere

Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft!

Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft! Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft! www.sonnenkraft.dk Derfor er solvarme genialt forever clever Der er masser af god energi i solen Solenergi og energireserver sat i forhold til jordens

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Kedel Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet

Læs mere

MiniCooler brugermanual. Side 1. brugermanual. MINICOOLER giver iskoldt vand direkte fra hanen...

MiniCooler brugermanual. Side 1. brugermanual. MINICOOLER giver iskoldt vand direkte fra hanen... MiniCooler brugermanual brugermanual Side 1 MiniCooler brugermanual Side 3 Tillykke med din nye MiniCooler Før du tilslutter MiniCooler og før MiniCooler tages i brug, anbefaler vi at installations og

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil, vandbeholder,

Læs mere

Installationsvejledning COMBI+ E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI+ E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI+ E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI+ E Quooker COMBI+ E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

Installationsvejledning COMBI+ Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI+ Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI+ Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI+ Quooker COMBI+ er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil, vandbeholder,

Læs mere

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 The Smarthome Company, Lergravsvej 53, DK-2300 København S. www.greenpowerdeal.com Til dig der står og tænker på at købe et solvarmeanlæg I Danmark skinner solen ca. 1.800 timer

Læs mere

LIVET ER FULD SMAGE. OptiVend Next Generation Smag forskellen.

LIVET ER FULD SMAGE. OptiVend Next Generation Smag forskellen. LIVET ER FULD SMAGE OptiVend Next Generation Smag forskellen. EN NY GENERATION Animos nye OptiVend Next Generation er et automatsystem, der giver dig frisk, varm kaffe på ethvert tidspunkt af dagen. Bare

Læs mere

Indendørs enhed for luft-/vandvarmepumpen

Indendørs enhed for luft-/vandvarmepumpen 6 720 614 054-00.1D Indendørs enhed for luft-/vandvarmepumpen CC 160 da Betjeningsvejledning 6 720 614 434 DK (2007/06) OSW 2 Indholdsfortegnelse DK Indholdsfortegnelse 1 Sikkerhedsråd og symbolforklaring

Læs mere

Installationsvejledning til Quooker CUBE. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning til Quooker CUBE. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning til Quooker CUBE Læs denne vejledning før installation Indledning Brug af Quooker CUBE Denne vejledning forudsætter, at en Quooker beholder med tilhørende Quooker hane allerede

Læs mere

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen 1 4 2 3 *Denne emhætte er produceret for almindelig brug i privat husholdning. *Dette produkt skal installeres af en autoriseret montør. *Produktet skal bruges med en jordet stikkontakt. * Installation

Læs mere

MiniCooler Plus brugermanual Side 1. brugermanual. MINICOOLER Plus giver iskoldt vand direkte fra hanen...

MiniCooler Plus brugermanual Side 1. brugermanual. MINICOOLER Plus giver iskoldt vand direkte fra hanen... MiniCooler Plus brugermanual Side 1 MINICOOLER Plus brugermanual MiniCooler Plus brugermanual Side 3 Tillykke med din nye MiniCooler Plus Før du tilslutter MiniCoolerPlus og før MiniCooler Plus tages

Læs mere

CopmaxWTGR-80/40 Akkumuleringstank

CopmaxWTGR-80/40 Akkumuleringstank CopmaxWTGR-80/40 Akkumuleringstank Drift, installation og vedligeholdelse manual Kom godt igang: Det anbefales at gennemlæse manualen før tilslutning begyndes. Tekniske Specifikationer Model: CopMax WTGR-80/40

Læs mere

Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016

Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016 Brugsanvisning Varenr.: 9027791 Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016 Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Frostsikringsanlæg Aqualine Varenr.:

Læs mere

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti 7 års Garanti mod gennemtærring Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. Den særligt høje effektivitet i varmepumpen sikres af kvalitetskompressoren der gør det muligt at opnå effektiv drift og

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016 22. Udgave 2016 STILREN ELEGANCE WELLNESS H VER DAG Renhed i en ny dimension Et douchetoilet, der ser ud som et normalt WC. Geberit AquaClean Sela imponerer med sit strømlinede design og kan med garanti

Læs mere

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C)

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Monterings- og brugsvejledning 3N1 NeoTank Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Hvad du bør vide, inden du begynder For sikker installation og brug af din nye NeoTank til din kogende vandhane (98 C), beder

Læs mere

OPTIVEND HIGH SPEED DUO

OPTIVEND HIGH SPEED DUO OPTIVEND HIGH SPEED DUO Ny! OptiVend HS DUO Next Generation Smag forskellen. EN NY GENERATION Animos nye OptiVend Next Generation er et automatsystem, der giver dig frisk, varm kaffe på ethvert tidspunkt

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og FAVORIT 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed og er designet, så det opfylder

Læs mere

Danfoss Micro Booster unit ENS projekt Geding

Danfoss Micro Booster unit ENS projekt Geding Danfoss Micro Booster unit ENS projekt Geding Indhold Micro Booster unitten... 3 Opstart af unit... 4 Udluftning af unit... 5 Justering af brugsvandstemperatur... 6 Åbne/lukke varmekreds til sommer- og

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053525 Frostsikrings anlæg 220V Coatet aluhus. Model 2017 Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Frostsikringsanlæg Aqualine Varenr.:

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

MINICOOLER by 34523_Waterpoint.indd 1 05/05/11 6:58:52

MINICOOLER by 34523_Waterpoint.indd 1 05/05/11 6:58:52 MINICOOLER by Friskt koldt vand direkte fra hanen, med eller uden brus MiniCooler stilles under jeres køkkenvask og forbindes til en hane i køkkenbordet. MiniCooler giver friskt koldt vand eller danskvand

Læs mere

Vinøl Hobby. Velkommen til landets bedste specialbutik. Danmarks bedste websted for bryggere.

Vinøl Hobby. Velkommen til landets bedste specialbutik. Danmarks bedste websted for bryggere. Min Egen Porter til 20 liter,, ca. 5% alkohol. Dette er et godt sæt, til den der vil brygge en rigtig god mørk porter. Sættet indeholder følgende: 2 kg. Ekstra Dark tørret maltekstrakt fra Muntons 1 kg.

Læs mere

SLIP NEMT AF MED DIT AFFALD

SLIP NEMT AF MED DIT AFFALD SLIP NEMT AF MED DIT AFFALD FRA VÆRDILØST SKRALD TIL ALTERNATIV ENERGI Med en InSinkErator køkkenkværn installeret under vasken i dit køkken, kan du bidrage til et bedre miljø. De madrester, du ellers

Læs mere

8) Installationsvejledning Forberedelse af installation. 9) Råd om fejlfinding. Oplysninger om sikkerhed. 9 10 11 11 Skader på glas og andet service

8) Installationsvejledning Forberedelse af installation. 9) Råd om fejlfinding. Oplysninger om sikkerhed. 9 10 11 11 Skader på glas og andet service ADPF 1100 Oplysninger om sikkerhed 2 3 3 3 4 4 5 5 6 6 6 7 7 7 8 8 8 9 9 9 Indstilling 9 10 11 11 Skader på glas og andet service 11 (which is a sub-heading) 11 8) Installationsvejledning Forberedelse

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER VIST FORFRA VIST FRA SIDEN 297 286 50,8 52,2 Tykkelse af vask/bordplade Maks. 57 Min. 3,5 Afstand fra luftblander til enden af vandhanen Maks. 835,5 / Min. 631,5 Vand indføring 266 Kabelindgang bagfra

Læs mere

Vandvarmere Combi 60-110 -160 l

Vandvarmere Combi 60-110 -160 l Creating hot water Vandvarmere Combi 60-110 -160 l Combi vandvarmere 60-110 -160 liter Combivandvarmer til el og central- eller fjernvarme Konstruktion Combivandvarmeren er opbygget som en stålbeholder,

Læs mere

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: 90 27 791 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Notice pro aroma de en fe nl 4 sk.qxd:km 8005 franc%ais.qxd 2/04/09 13:28 Page

Notice pro aroma de en fe nl 4 sk.qxd:km 8005 franc%ais.qxd 2/04/09 13:28 Page www.krups.com a b e f g c d h max max 1 1 x 2 11 12 Dansk Sikkerhedsanvisninger Læs disse anvisninger omhyggeligt igennem, før apparatet tages i brug første gang; Krups kan ikke drages til ansvar, hvis

Læs mere

Indeholder produkter som køleskabskaraffel, CafeSolo, Tebrygger og termokander, og som alle har vundet designpriser

Indeholder produkter som køleskabskaraffel, CafeSolo, Tebrygger og termokander, og som alle har vundet designpriser spring 2013 Eva Solo dryp-frit koncept Kendt koncept også internationalt Indeholder produkter som køleskabskaraffel, CafeSolo, Tebrygger og termokander, og som alle har vundet designpriser Køleskabskaraffel

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

Tilbehør. Med sikkerhedsventil, stilbar kontraventil. 6 eller 10 bar.

Tilbehør. Med sikkerhedsventil, stilbar kontraventil. 6 eller 10 bar. Tilbehør Sikkerhedsaggregat Pladesæt Cirkulationssæt (top) H-stativ Elektronisk styring Sikkerhedsaggregat Med sikkerhedsventil, stilbar kontraventil og tømmeventil. 6 eller 10 bar. Sokkel Med plader der

Læs mere

PANNEX VANDVARMERE TIL CENTRALVARME MED SOLVARME UNIT

PANNEX VANDVARMERE TIL CENTRALVARME MED SOLVARME UNIT PANNEX VANDVARMERE TIL CENTRALVARME MED SOLVARME UNIT 220 250 300 MANUAL VVS-EKSPERTEN A/S MIMERSVEJ 2 8722 HEDENSTED Tlf.: 7589 0303 Fax.: 7589 0709 e-mail: salg@vvs-eksperten.dk www.vvs-eksperten.dk

Læs mere

Julepris: 190,- Vejl ud: 299,-

Julepris: 190,- Vejl ud: 299,- *Gældende i perioden 1/10 21/12 2018 Levering senest d. 21/12-2018 Tæt lukning* mulig at medbringe i tasken, bilen, toget, på cyklen osv. Dobbeltvægget termokop med vakuum-effekt. Holder væsken kold eller

Læs mere

Emhætte Brugsvejledning

Emhætte Brugsvejledning Emhætte Brugsvejledning UDTRÆKSEMHÆTTE 1200 - Centraludsugning www.jgnordic.com Kontaktoplysninger Jilmas Group Nordic ApS Hi Park 399 7400 Herning Denmark Tel.: +45 70104014 - Fax: +45 70131389 H610.1200.30.01

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

Model Brugsanvisning

Model Brugsanvisning Model 1225 DK Brugsanvisning TRYKKOGER Introduktion For at du kan få mest mulig glæde af din nye trykkoger, beder vi dig gennemlæse denne brugsanvisning, før du tager trykkogeren i brug. Vi anbefaler dig

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vi passer på miljøet

Indholdsfortegnelse. Vi passer på miljøet DK Indholdsfortegnelse Vi passer på miljøet Beskrivelse af varmeskuffen Sikkerhedsanvisninger Montering Indbygning Brug af varmeskuffen Rengøring og vedligehold Vi passer på miljøet De anvendte emballagematerialer

Læs mere

Monterings- og brugsvejledning. Freshlife. automatisk spiremaskine

Monterings- og brugsvejledning. Freshlife. automatisk spiremaskine Monterings- og brugsvejledning Freshlife automatisk spiremaskine Kære kunde Tak, fordi du har købt den automatiske spiremaskine fra Freshlife. Vi håber, at du bliver glad for dit køb og bliver inspireret

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EG

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EG Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EG Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Produktoversigt: 1. Tud 2. Tryk for lukning 3. Låg 4. Knap til åbning af låg 5. Håndtag 6. Niveau MIN / MAX vandstand 7. Base enhed 8. 220V ledning 9. Tænd/Sluk 10.

Læs mere

Survivor 06 (Model #8013418/#8013419) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR

Survivor 06 (Model #8013418/#8013419) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR Survivor 06 (Model #8013418/#8013419) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR Denmark Vi er glade for, at du har valgt Katadyn Survivor-06 afsalter. Den er designet og fremstillet under strenge krav af

Læs mere

UM_DA Part No.: 1764097_01 TOWER BRUGERMANUAL

UM_DA Part No.: 1764097_01 TOWER BRUGERMANUAL UM_DA Part No.: 1764097_01 BRUGERMANUAL INDHOLD INDHOLD... 2 GENERELT... 4 Introduktion...4 Advarsler...4 Forholdsregler...4 Tilsigtet brug...4 Fakta og vægt...5 Generel funktionsbeskrivelse...5 OVERSIGT

Læs mere

Udendørs opvarmning. Udendørs komfort, uanset vejret

Udendørs opvarmning. Udendørs komfort, uanset vejret Udendørs opvarmning Udendørs komfort, uanset vejret Den komplette indendørs komfort, bare udendørs Dimplex udendørs opvarmning i al slags vejr Uanset om der skal etableres et behageligt sted, hvor der

Læs mere

DANPURE OFFICE 1500 TDS,

DANPURE OFFICE 1500 TDS, Memo Type Dato Tilsluttet Navn Adresse DANPURE OFFICE 1500 TDS TLF: DanPure DR IN KING WATER S YS TEM REVERSE OSMOSIS SYSTEM DANPURE OFFICE 1500 TDS BRUGER MANUAL 19 01 02 03 04 05 06 07 12 13 14 15 17

Læs mere

NyCigaret.dk. NyCigaret er resultatet af mange års forskning og udvikling af produktet.

NyCigaret.dk. NyCigaret er resultatet af mange års forskning og udvikling af produktet. NyCigaret.dk Med NyCigaret bliver du FRI for : Røg : Lugt : Tjære : Kulilte: Askebægre : Dårlig ånde : Lightere Ryg NyCigaret hvor du vil NyCigaret simulerer røg. NyCigaret kan man ikke kæderyge på NyCigaret

Læs mere

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen H610.1151.41.01 10 3 *Denne emhætte er produceret for almindelig brug i privat husholdning. *Dette produkt skal installeres af en autoriseret montør. *Produktet skal bruges med en jordet stikkontakt.

Læs mere

BESKRIVELSE AF APPARATET

BESKRIVELSE AF APPARATET DK Læs denne instruktionsbog omhyggeligt, før apparatet installeres og tages i brug. Kun på denne måde kan man opnå de bedste resultater og den højeste brugssikkerhed. BESKRIVELSE AF APPARATET (se fig.

Læs mere

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2 Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Sikkerhedsanvisning: Et alternativ lys skal bæres til hver en tid. Varme: Aluminiumshovedet er designet

Læs mere

Elvandvarmere. Nem installation. Lang holdbarhed. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND

Elvandvarmere. Nem installation. Lang holdbarhed. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Elvandvarmere Nem installation. Lang holdbarhed. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAN Elvandvarmere til trykløs installation A METRO TERMs mindste elvandvarmer på 5 liter er beregnet til ét tappested, fx ved

Læs mere

Quahwa.dk. Dansk brugervejledning til Vibiemme Domobar Super

Quahwa.dk. Dansk brugervejledning til Vibiemme Domobar Super Dansk brugervejledning til Vibiemme Domobar Super 1 2 3 4 11 I II 5 6 7 8 9 10 1. Lampe 2. Manometer til tryk i kedel 3. Damp, hane til damp 4. Filterholder/portafilter 5. Termostat lampe 6. Manometer

Læs mere

I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden.

I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden. Ren Besked kaffe Om I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden. Vi eksporterer til 46 lande, og alle vore kaffebryggere bliver

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean Beanto-Cup optimeret Animo introducerer den nye OptiBean Den nye standard for Bean-to-Cup * *Fra bønne til kop OptiBean fra Animo Animo har genopfundet Bean-to-Cup-processen. Resultatet er: OptiBean. En

Læs mere

Spar på energien. Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd

Spar på energien. Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd Spar på energien Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd varme Udnyt varmen rigtigt JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC 15,5 14,5 14 9 3,5 2 2 2 3 8 12 14,5 Årligt

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk 76600018 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

PureAquaCleaner. Omvendt osmose / deioniserings vandrensningssystem designet til vinduespudsning med vandførende teleskopstænger

PureAquaCleaner. Omvendt osmose / deioniserings vandrensningssystem designet til vinduespudsning med vandførende teleskopstænger Omvendt osmose / deioniserings vandrensningssystem designet til vinduespudsning med vandførende teleskopstænger 1 Oversigt Følgende information kan hjælpe dig med at forstå hvordan PureAquaCleaner fungerer.

Læs mere

Gentofte og fjernvarmen

Gentofte og fjernvarmen Gentofte KOMMUNE og fjernvarmen Undervisningsmodul 3 Fra skraldespand til radiator Varmen kommer fra vores affald Nede under jorden i Gentofte Kommune ligger der en masse rør. I de rør løber der varmt

Læs mere

KDIX Monteringsvejledning

KDIX Monteringsvejledning KDIX 8810 Monteringsvejledning Sikkerhed vedrørende opvaskemaskine 4 Krav vedrørende installation 5 Anvisninger vedrørende installation 7 Sikkerhed vedrørende opvaskemaskine Din egen og andres sikkerhed

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

LONO Glas-Wasserkocher 1,7 l

LONO Glas-Wasserkocher 1,7 l LONO Glas-Wasserkocher 1,7 l da Brugsanvisning 38 Brugsanvisning Vigtige sikkerhedsanvisninger Dette apparat kan benyttes af børn fra 8 år og personer med indskrænkede fysiske, berøringsmæssige eller sjælelige

Læs mere

MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2

MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2 MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2 INDHOLDSFORTEGNELSE MANUAL... SIDE 3 MASKINE... SIDE 3 TYPE... SIDE 3 ANVENDELSE... SIDE 3 MONTERING... SIDE 3 DEMONTERING... SIDE 3 DRIFT... SIDE 3 VEDLIGEHOLD... SIDE

Læs mere