RADISEN. Et foreningsår er startet. Vandet i kolonihaven Af Judith Hansen. Tilykke til præmievindere 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RADISEN. Et foreningsår er startet. Vandet i kolonihaven Af Judith Hansen. Tilykke til præmievindere 2011"

Transkript

1 RADISEN 20. ÅRGANG NR. 1 Tilykke til præmievindere 2011 Chenette have 148 Lissy have 69 Zohira have 152 Anni have 138 Redaktion Camilla Ry (have 21) camilla@camillary.dk Næste nummer: maj 2012 Indlæg til Radisen sendes enten på papir til: H/F Marienlyst, Marienlystvej 160, 8200 Århus N eller til ovenstående e- mail. I dette nummer: Kalender 2 Fælleshuset 3 Dyr I kolonihaven 3 Et foreningsår er startet På trods af det arabiske forår, gældskrisen i Europa og folketingets svigtende valgløfter, så åbnede vi i kolonihaven i lørdags, hvor adskillige kolonister trodsede den kolde vind og kom og fik en forfriskning og en pølse. Mit første år som formand er også startet og det har indtil videre været overvældende, men også meget spændende. Vi er lidt bagud med opgaverne, men håber snart at have lidt mere styr. Vi er så heldige, at den afgåede bestyrelse har været meget omhyggelige og samvittighedsfulde med diverse opgaver, og det har derfor har meget været nemt at gå til, og det siger vi siger mange tak for. Desværre er der nogle økonomiske pengesager som hænger og som vi håber at få løst snarest. Personligt lægger jeg vægt på at få bygget fælleshuset. For at det kan lade sig gøre indenfor de økonomiske rammer, bliver der brug for rigtig mange frivillige hænder og jeg har allerede fået mange tilsagn. Jeg håber opførelsen af fælleshuset vil gavne sammenholdet i haveforeningen. Vi har indtil videre haft Vandet i kolonihaven Af Judith Hansen 3 bestyrelsesmøder og i den kommende radiseudgave, vil jeg referer en del fra disse møder. Der har været et godt samarbejde og en god stemning i bestyrelsen, hvilket jo gør arbejdet både lettere og også sjovere. I ønskes alle et godt forår. Varme hilsner Judith Aktiviteter Lokalplan 35 4 Sommerfest Kolonihavenissen 6 Jeg har aldrig helt forstået det med vandet, så jeg spurgte Cykelsteen og fik en meget udførlig forklaring: Om foråret skal vi lukke ved vandstanderen, det sker ved at dreje hanen, så den står vandret. Når vi har gjort det, kan Steen lukke op for hovedhanen, og pumpe vand ud til haverne. Han skal derefter rundt i alle haver for at lufte systemet ud. Det sker via en ventil på toppen af vandstanderen. Hvis der står luft i rørene, kommer vandet ikke frem til os. Han og hans hjælpere tjekker hele haveforeningen. Der bliver lukket hos dem, som har glemt at lukke og de er

2 SIDE 2 RADISEN 20. ÅRGANG NR. 1 KALENDER Dato Hvad Hvem Tid april Container + ral Alle Kl maj Container Alle Kl Uge 22 Udtagelse til præmiering udvalg 20. maj Arbejdsdag alle kl Uge 21 Havevandring - ukrudt Bestyrelsen 3. juni Arbejdsdag alle kl juni Arbejdsdag alle kl juni Arbejdsdag alle kl juni Container + sand alle kl august Container alle kl Uge 32 Havevandring Bestyrelsen 12. august Arbejdsdag alle kl august Arbejdsdag alle kl august Sommerfest alle kl september Container Alle Kl Uge 36 Havevandring Bestyrelsen 29. september Sæsonafslutning alle kl oktober Lukning af toiletter oktober Lukning af vand 12. marts 2013 Generalforsamling alle kl Sidste lørdag i marts Åbne for vand Cykelsteen Hele dagen Hver lørdag Døde duer i Fælleshuset kl Hver mandag Den 1. mandag i hver måneden Bestyrelsens træffetid (kontoret have 36) Informationsmøde på kontoret for dem på venteliste Kl Kl Husk at du kan komme til en hvilken som helst arbejdsdag. Der vil ikke blive sendt indkaldelse ud til arbejdsdage. Husk af få kvittering. Kontoret er lukket i ugerne 28 og 29 De bedste ønsker om en dejlig sommer! Venlig hilsen Bestyrelsen Vandet i kolonihaven (fortsat fra side 1) Af Judith Hansen nemme at finde, for vandet kommer voldsomt ud af hanen. Der bliver skiftet vandrør, hvor der er sket sprængninger i løbet af vinteren. Om efteråret skal vi åbne ved vandstanderen, det sker ved at dreje hanen, så den står lodret. Nu skal systemet pumpes fri for vand, derfor skal hanen stå åben, så der kommer luft ind i rørene, ellers kan vandet ikke pumpes ud af rørene.

3 20. ÅRGANG NR. 1 RADISEN SIDE 3 Aktiviteter 2012 Af Aktivitetsudvalget Hver lørdag kl har vi hygge ved fælleshuset. Her mødes folk for at ordne verdenssituationen både i og udenfor kolonihaven. Der spilles døde duer og g e v instprocenten er hævet med 20%, nemlig fra n u v æ r e n d e 50% til 70%. Kom og vær hyggelig og få en sludder for en sladder. Måske er der nogle, der synger en sang, der er altid vandede vittigheder og man ku bytte planter mm. Øl og vand til rimelige priser og gratis kaffe. Hver lørdag griller vi, hvis vejr og vind tillader det og behovet er der. Pris kr. 10 for en pølse med brød. Vi glæder os til at se dig. Fælleshuset Vi har travlt, hvis vi skal nå at starte op på byggeriet af fælleshuset inden vinteren. Har du den gode idé til et fælleshus på 200 m2 og max 4 m i højden, som skal ligge på området ved fodboldbanen, så er det nu du skal i gang. De indkomne forslag vises frem til en ekstraordinær generalforsamling, hvor vi stemmer om det bedste. Byggeriet vil selvfølgelig blive afstemt i forhold til de økonomiske rammer Tidsfrist 7. maj 2012 for forslag. Vi får brug for rigtig mange hænder, hvis vi skal få råd til at bygge, så giv Har du den gode idé til et fælleshus på 200 m2 og max 4 m i højden, som skal ligge på området ved fodboldbanen, så er det nu du skal i gang allerede nu dit tilsagn om deltagelse af byggeriet ved henvendelse på kontoret. Og glæd dig samtidig til at slå et slag for fællesskabet i vores haveforening. Kan du ikke slå søm i, kan du måske bage kage :0) Dyr I kolonihaven (fortsættes side 4) Der er kommet et brev til bestyrelsen, som her gengives: Kære Bestyrelse Vil I venligst gøre noget ved de 4-5 haner, der er lukket alene inde i små bure forskellige steder rundt i Marienlyst. Foruden, at de bliver behandlet dårligt ulovligt er de ved at være ulidelige at høre på, da de galer konstant i døgnets lyse timer. Bestyrelsen har også fået en an- den henvendelse om støjende haner. Selvom man har høns, er der ingen grund til at have haner. Haner egner sig ikke til at være hverken i et villakvarter eller i en kolonihave.

4 SIDE 4 RADISEN 20. ÅRGANG NR. 1 Lokalplan 35 Bestyrelsen har besluttet at vi fremover kan følge lokalplan 35s forskrifter for Veje- og stiprofiler. De som ønsker det, kan fortsætte som hidtil. På planen bilag 4 forholder vi os til adgangsveje, indgangsveje og 60,- gangstier. De første 2 tegninger (hovedadgangsvej og fordelingsvej) findes ikke i vores del af kolonihaven. Oprindelig er vi en femtedel af at kæmpekolonihave projekt, som blev droppet, fordi det var svært at få solgt haverne i den først anlagte del, som er vores. Du er i øvrigt velkommen til at komme på kontoret i åbningstiden og studere lokalplanen. Den kan også købes hos Borgerservice, Rådhuset for kr. I lokalplanen bliver der nøje redegjort for, hvor der skal være græsbælte, og hvor bredt det skal være. Det betyder, at der skal sås græs ved foden af hækkene i en ½ - 1,5 meter bredde, alt efter hvilken slags vej det er. Det betyder selvfølgelig også, at græsrabatten skal holdes slået og at selve hækken skal holdes fri for ukrudt. Gangstierne kan holdes helt med græs. Det er pænt at se på, nemt at holde og meget miljøvenligt. Det skal selvfølgelig holdes slået. Med den første container i april kommer der et læs småral, så hvis I hellere vil holde gangstien med ral, er det også en mulighed. Husk at I er 4 til at deles om arbejdet med gangstierne. Der er der vist mange som ikke ved. Haveforeningen giver græsfrø. Haveforeningen giver også hækplanter, hvis du har brug for det. Når de fine græsrabatter er etablerede, får vi nok alle bedre tid til at hjælpe hinanden. Dyr I kolonihaven (fortsat fra side 3) Der har været henvendelse om, at katte overfaldt duer og der har været klager over, at duerne generer mange steder i havekolonien. Jeg er blevet oplyst om, at der findes 2 haveforeninger i nærheden, hvor man gerne må have duer, nemlig H/F Dybkjær og H/ F Skjoldhøj. Rotteplage er en af grundene til, at vi helst ikke vil have duer. Rotterne kommer hurtigt, hvis foderet ikke opbevares i rottesikrede bokse. Vi vil henstille til alle med dyr om at sørge for, at de ikke genere de omkringboende kolonister. De kolonister, som føler sig generede, bedes om i første omgang, forsøge at tale sig til rette med indehaverne af dyrene. Fra bestyrelsens side må vi minde om, at vi godt må have dyr i vores haveforening, specifikt hunde, katte, stuefugle og lignende. Deres adfærd må ikke være til væsentlig gene for øvrige medlemmer. Uddrag af Ordensreglementet 14 vedrørende husdyrhold.

5 20. ÅRGANG NR. 1 RADISEN SIDE 5 Sommerfest 2011 Af Camilla Ry Hvad kunne være en bedre måde at starte sæsonen med end en kavalkade af billeder fra sidste års sommerfest. Det var en fantastisk fest, med hygge, god mad lavet af vores lokale kokke og med den dejligste smag af hele verden. Der var musik og dans med deltagelse af ikke mindre end 2 bands, med hver deres kolonihave islæt. Det var virkelig et brag af en fest, tjek billederne ud og døm selv!

6 Kredsen Kolonihaveforbundets Århuskreds Rosenvangs Alle Højbjerg Kontortid: Tirsdag kl Telefon: Bestyrelsen m.fl Judith Hansen: Have 79, Mobil Inge Voncina: Have 146, Mobil Teddy Steen Juhl: Have 89 Renè Vangsgaard: Have 122 Ib Andersen: Have 66 Bestyrelsessupleant Mounir Hammami: Have 128 Bestyrelsessupleant Mikkel Melters Pedersen, Have 136 Revisor Andreas Dyrkjær: Have 45 Er du flyttet? Cykelsteen: Have 80, Mobil Vurderingsmedlem Kim Gosmer: Have 31, Husk at melde adresseændring til kassereren! Vurderingsmedlem Troels Henningsen: Have 33 Vurderingsmedlem Anne Donslund Mariussen, Have 41 Vurderingssupleanter Jan Nielsen og Aziz-Aziz Sardroud Kolonihavenissen Af Judith Hansen Jeg håber at I alle har bemærket, at der intet affald ligger og flyder. Vi har nemlig haft en kolonihavenisse på arbejde. Det er Grethe, have 169. Hun har taget 2 runder indtil videre og samlet mange sække affald i hele haveforeningen til glæde for os alle. Nu har vi jo kun været bestyrelse en kort tid, men I skal vide at der er nogle få, som laver et meget stort frivilligt arbejde for de mange. Det ville være skønt, om der var flere som ville hjælpe. Der er både store og små mangeartede opgaver: Hjælpe til ved aktiviteten døde duer om lørdagen Hjælp ved fællesarrangementer, sommerfest, generalforsamling mm Vende skraldespande forår og efterår Åbne og lukke for vand forår og efterår Containervagter Hjælpere til arbejdsdage Der er mere, som jeg ikke kan huske, men hvis du har lyst til at give en hånd med til noget af ovenstående, så smid en seddel i postkasse 160 eller kom på kontoret mandage mellem 15 og 17. Der er også kolonister som ind imellem har brug for en hånd, så jeg vil opfordre dig som har overskud og lyst, til at smide en seddel med navn, havenr. og telefonnr. i postkassen 160. Og du som har brug for en hånd også at smide en seddel med navn, havenr. og telefonnr. i postkassen 160. Du er også velkommen på kontoret. Henning i have 125 har træ tilovers fra byggeri af huset, som du gerne må få.

RADISEN. Hej Kolonister - august/september

RADISEN. Hej Kolonister - august/september RADISEN 21. ÅRGANG NR. 5 Hej Kolonister - august/september Seneste opdateringer fra bestyrelsen. Vi har kigget på budgettet for 2013 og det ser ud til at vi har været ret sparsommelige på nogle områder.

Læs mere

RADISEN ÅRGANG NR. 4

RADISEN ÅRGANG NR. 4 RADISEN 21. ÅRGANG NR. 4 SIDE 2 RADISEN 21. ÅRGANG NR. 4 KALENDER 2013 Dato Hvad Hvem Tid 7. april Generalforsamling alle kl. 10.00 Uge 15 Åbning for vand Cykelsteen Hele dagen 10. 12. maj Container på

Læs mere

25-års jubilæums festen - se billeder s. 4-5

25-års jubilæums festen - se billeder s. 4-5 25-års jubilæums festen - se billeder s. 4-5 Det blev en dejlig dag Der var nogle kagebagere, som gerne ville bage og det endte i det helt store kageorgie, som enhver sønderjyde ville have misundt os*

Læs mere

RADISEN. Så er vi nået til skønne milde maj

RADISEN. Så er vi nået til skønne milde maj RADISEN 20. ÅRGANG NR. 2 Så er vi nået til skønne milde maj Og den nye bestyrelse har været i gang 2 måneder og det har været meget spændende og lærerigt. Vi har været voldsomt presset fra 2 sider lige

Læs mere

RADISEN. I ønskes god fornøjelse og megen glæde ved havearbejdet.

RADISEN. I ønskes god fornøjelse og megen glæde ved havearbejdet. RADISEN 20. ÅRGANG NR. 3 Juni og sommeren er på vej Til dette radiseblad er lederen bl.a. et forkortet afskrift fra bogen: Den lille urtehave skrevet af David Maabari: Stress i hverdagen, negative erfaringer

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR H/F MARIENLYST

MEDLEMSBLAD FOR H/F MARIENLYST RADISEN MEDLEMSBLAD FOR H/F MARIENLYST 19. årgang nr. 2 Juli 2011 Skovens skønne hemmeligheder Sommerfest 2011 At have en have Nu med krydsord... Redaktion Camilla Ry (have 21) camilla@camillary.dk Oplag:

Læs mere

RADISEN. fra byggeriet fra Skejby Sygehus og fra det kommende storbylandsbybyggeri,

RADISEN. fra byggeriet fra Skejby Sygehus og fra det kommende storbylandsbybyggeri, RADISEN 21. ÅRGANG NR. 2 Varme våde maj Maj ramte os med både varme og regn egentlig optimalt for vækst. Men vinter blev til sommer på nogle få dage og foråret blev meget kort. Det danske vejrlig må vi

Læs mere

RADISEN. Kalender april - maj

RADISEN. Kalender april - maj RADISEN 15. årgang nr. 1 April 2007 31. marts Sæsonstart + oprydning alle kl. 11-14 11. april Vurdering kl. 17-19 16. april Bestyrelsesmøde (Elizabeth) bestyrelsen kl. 18.30 25. april Vurdering kl. 17-19

Læs mere

Haveforeningen Marienlyst 2012-sæsonen

Haveforeningen Marienlyst 2012-sæsonen 20. ÅRGANG NR. 6 Haveforeningen Marienlyst 2012-sæsonen Der er sæsonafslutning lørdag den 29. september kl. 13, hvor haveforeningen byder på lidt at spise og et par gratis øl eller vand. Der er også kaffe

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

RADISEN. Heldigvis kan vi alle glæde os over at der er kommet nye friske og positive kræfter i bestyrelsen,

RADISEN. Heldigvis kan vi alle glæde os over at der er kommet nye friske og positive kræfter i bestyrelsen, RADISEN 21. ÅRGANG NR. 1 Foreningsåret 2013 er endelig startet Fortsættes s. 3 Efter en lang og kold vinter er det så meget mere skønt at mærke foråret og varmen. Jeg var i haven sidste søndag og blev

Læs mere

20. ÅRGANG NR. 4. Det er 25 år siden, at der

20. ÅRGANG NR. 4. Det er 25 år siden, at der 20. ÅRGANG NR. 4 Jubilæumsfest HF Marienlyst 25 år 4. august 2012 Det er 25 år siden, at der var stiftende generalforsamling i HF Marienlyst. Der har været en 25-års jubilæumsfest for haveforeningens start,

Læs mere

RADISEN. Juni i kolonihaven

RADISEN. Juni i kolonihaven RADISEN 21. ÅRGANG NR. 3 Juni i kolonihaven Fra bestyrelsens side må vi sige, at vi har et fortræffeligt samarbejde, og det er rigtig godt at bestyrelsessuppleanterne er så aktive. Der er mange problematikker,

Læs mere

Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019

Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019 Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019 Alting pipper og pibler og når solen skinner er det dejligt i Marienlyst. Vi er snart i april og sæsonens start nærmer sig. MARTS / APRIL 2019 KALENDER 30. marts /kl

Læs mere

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 Så er det atter tid til et rigtigt informationsbrev fra bestyrelsen i H/F Amager Strand. Der er kun en lille måned til at portene bliver åbnet igen, så her får du lidt information

Læs mere

16. årgang nr. 1 Februar Kalender marts - april. Dato Hvad Hvem Tid. 9. marts Generalforsamling alle kl. 9-14

16. årgang nr. 1 Februar Kalender marts - april. Dato Hvad Hvem Tid. 9. marts Generalforsamling alle kl. 9-14 RADISEN 16. årgang nr. 1 Februar 2008 Kalender marts - april Dato Hvad Hvem Tid 9. marts Generalforsamling alle kl. 9-14 15. marts Prøveåbning af vand bestyrelsen kl. 18.30 29. marts Sæsonåbning alle kl.

Læs mere

RADISEN. Roser. Aflysning. Genbrugsstationer. Åbningstider: Søndag den 13. august er bestyrelsens træffetid aflyst pga. ferie.

RADISEN. Roser. Aflysning. Genbrugsstationer. Åbningstider: Søndag den 13. august er bestyrelsens træffetid aflyst pga. ferie. RADISEN 14. årgang nr. 5 August 2006 Hvor blev Radisen fra juli af? Desværre er både redaktør og formand blevet arbejdsramte, så Radisen blev aflyst i juli. Referatet fra bestyrelsesmødet i juni kan læses

Læs mere

RADISEN. Husk vandure på den 19. maj! Sommerfest. Hvornår er det min arbejdsdag?

RADISEN. Husk vandure på den 19. maj! Sommerfest. Hvornår er det min arbejdsdag? RADISEN 14. årgang nr. 3 Maj 2006 Husk vandure på den 19. maj! Hvis ikke havelågen er låst op, har bestyrelsen indkøbt en universalnøgle Sommerfest I år bliver sommerfesten afholdt i forbindelse med Skt.

Læs mere

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen.

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Der er kun en lille måned til portene bliver åbnet i foreningen, så her får du lidt information

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2014

ORDENSREGLER. April 2014 ORDENSREGLER April 2014 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2017 2018 NYE MEDLEMMER Der er familieoverdraget 2 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver:

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

RADISEN STORT TEMA OM NYTTEDYR I HAVEN SOMMERFESTEN 2010 SES VI DEN 28. AUGUST. MEDLEMSBLAD FOR H/F MARIENLYST 18. årgang nr.

RADISEN STORT TEMA OM NYTTEDYR I HAVEN SOMMERFESTEN 2010 SES VI DEN 28. AUGUST. MEDLEMSBLAD FOR H/F MARIENLYST 18. årgang nr. RADISEN MEDLEMSBLAD FOR H/F MARIENLYST 18. årgang nr. 3 August 2010 STORT TEMA OM NYTTEDYR I HAVEN EFTERÅRSSYSLER SOM GIVER PLADS TIL NYT- TEDYRERNE, BRINGER LIV OG ALT EFTER EVNER MÅSKE OGSÅ SMÅ KUNSTVÆRKER

Læs mere

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk Smørmosenyt Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus 140 2860 Søborg tlf. 23 48 02 94 www. hfsmørmosen.dk Arbejdsdage 2018 kl. 09:00 12:00 Dato: Kontoret har åbent kl. 10:00 11:00 alle søndage

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2015 2016 NYE MEDLEMMER Der er solgt 12 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 116, 120, 125,

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2010 Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2010 Havesæsonen er i fuld gang, og vi har allerede slået

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i H/F Marienlyst søndag den 6. april 2014 kl i selskabslokalet Fjældevænget 38, 8210 Århus V

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i H/F Marienlyst søndag den 6. april 2014 kl i selskabslokalet Fjældevænget 38, 8210 Århus V Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling i H/F Marienlyst søndag den 6. april 2014 kl. 10.00 i selskabslokalet Fjældevænget 38, 8210 Århus V Marienlyst, den 20. marts 2014 Haveforeningen inviterer

Læs mere

NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST

NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST I DETTENYHEDSBREV KAN DU LÆSE OM Kalenderen for 8. juli 24. august Du kan se hele kalenderen her: http://www.hf-marienlyst.dk/kalender/ Bestyrelsen holder sommerferie

Læs mere

ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016

ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016 ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer juni 2007 Så blev det juni og dermed sommer, jeg håber I alle allerede har haft mange gode timer i kolonihaven.

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Referat: 1. Formandens velkomst Formanden bød velkommen 2. Valg af dirigent Dan Jønsson have 71, blev valgt til dirigent. Det blev konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 3. Protokol og

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 1. Godkendelse af dagsorden Der blev budt velkommen i lokalerne på Sønderbro. 27 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Christian (have 70)

Læs mere

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011.

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Nyt fra kontoret. Ifølge kalenderen, så er det sommer, men vi har ikke lige haft det bedste vejr, men nu skulle det da blive bedre. Derfor vover vi også at indbyde

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer August 2008 På generalforsamlingen lovede bestyrelsen at undersøge muligheden for, at de enkelte

Læs mere

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert:

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert: Side 10 Side 1 Odder Lille Friskoles forældreblad side 3 side 4-5 side 5 side 6-7 side 8 side 9 side 10 Sådan kommer du i Olfert: Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges Galathea 3

Læs mere

NYHEDSBREV AUGUST 2019 / HF MARIENLYST

NYHEDSBREV AUGUST 2019 / HF MARIENLYST NYHEDSBREV AUGUST 2019 / HF MARIENLYST I DETTE NYHEDSBREV KAN DU LÆSE OM Kalenderen for 16. august til 30. september Du kan se hele kalenderen her: http://www.hf-marienlyst.dk/kalender/ Ekstra container

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Sommeren 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Sommeren 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer, Så er vi allerede i gang med den tredje måned af sæson 2014 og vi har haft et dejligt forår,

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Efteråret er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK Søndag den 24. april 2016, kl. 13.00 Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Valg

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2011 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2011 Havesæsonen er i fuld gang, og vi er allerede i gang med sæsonens tredje måned, som

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2019

Nyhedsbrev juni 2019 Nyhedsbrev juni 2019 Velkommen til: Trine i have 30 Voldgiftssag Barslund vs. Islegaard: Der er desværre sket det, at vores voldgiftssag, der skulle have været for retten den 4-6. juli 2019, er blevet

Læs mere

Bestyrelsens beretning til ordinære generalforsamling. Søndag den 29. april 2018

Bestyrelsens beretning til ordinære generalforsamling. Søndag den 29. april 2018 Bestyrelsens beretning til ordinære generalforsamling Søndag den 29. april 2018 Kære haveejere. Tak for endnu et godt år i HF Syvendehus med både sol, sommer, festligt samvær samt vand, vand og atter vand

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014.

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Bestyrelsen har indstillet følgende forslag til generalforsamlingen: Forslag nr. 1 Ændring af ordensregel nr. 7.

Læs mere

Årsregnskab for. H/F Marienlyst 8200 Århus N.

Årsregnskab for. H/F Marienlyst 8200 Århus N. Årsregnskab 2012 for H/F Marienlyst 8200 Århus N. Årsregnskab 2012 H/F Marienlyst 8200 Århus N. DRIFTSRESULTAT Note 2012 budget 2012 2011 INDTÆGTER Haveleje 585.550 597.600 597.600 Gebyrer 1 42.265 82.000

Læs mere

Bestyrelsens træffetider 2019

Bestyrelsens træffetider 2019 Haveforeningen HAREKÆR. Store Harekærvej 120 A. 2605 Brøndby Bestyrelsens træffetider 2019 Bestyrelsen kan træffes i foreningshuset hver anden søndag kl. 10-11. I år vil det være på følgende datoer: April

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden.

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Ulleroden forår 2009 Fastelavns-hygge på Drosselvænget Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Det er blevet tid til forårets mange små og større istandsættelsesprojekter for

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2007. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup

Søndervang nyt. Efterår 2007. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Søndervang nyt Efterår 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer August 2007 Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang.

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

REFERATET FRA SIDSTE BESTYRELSESMØDE D. 20. SEPTEMBER:

REFERATET FRA SIDSTE BESTYRELSESMØDE D. 20. SEPTEMBER: HF Marienlyst - Nyhedsbrev oktober 2018 NYHEDSBREV NR 3. OKTOBER VIGTIGE DATOER Det første blev sendt d. 7. august. Det andet d. 2. september Har du ikke fået dem så tjek din spam mappe, måske det har

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006 ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006 Indhold : Udvalg til lovliggørelse af Øresundsparken. Side 1 Katte Side 2 Ny mailadresse Side 2 Indlæg Side 2 Hvad er

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Bestyrelsens beretning til ordinære generalforsamling. Lørdag d.8.april.2017

Bestyrelsens beretning til ordinære generalforsamling. Lørdag d.8.april.2017 H/F Bestyrelsens beretning til ordinære generalforsamling Lørdag d.8.april.2017 Kære haveejere 2016 har på mange måder været et godt år, både med hensyn til fællesarbejde og arrangementer. Fællesarbejdsdag

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2012

Søndervang nyt Efterår 2012 Søndervang nyt Efterår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2012 Årets præmiehaver er nu udtaget af vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen, og

Læs mere

Bestyrelsens træffetider 2015

Bestyrelsens træffetider 2015 Haveforeningen HAREKÆR. Store Harekærvej 120 A. 2605 Brøndby Bestyrelsens træffetider 2015 Bestyrelsen kan træffes i foreningshuset hver anden søndag kl. 10-11. I år vil det være på følgende datoer: April

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store og den

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Efterår 2006 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang. Det har været

Læs mere

Referat af Generalforsamling, Haveforeningen Hjortespring d. 17.05.2014.

Referat af Generalforsamling, Haveforeningen Hjortespring d. 17.05.2014. Referat af Generalforsamling, Haveforeningen Hjortespring d. 17.05.2014. Til stede: Lenesvej 2, 4, 6, 7,12,17, 32, 41, 57, 65,70, 71, 73, 74, 76, 78, 79, 80, 85, 87, 90, 95, 103, 109, 111. Alfavej 6, 7,

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Dan Per Steen Normann Ingolf Øjvin. Bestyrelsesmøde d: 03-09-18 1/ Evt. Foretræde: Der kom et medlem

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

HAVEFORENINGEN RYHAVEN

HAVEFORENINGEN RYHAVEN HAVEFORENINGEN RYHAVEN Ryhavegårdsvej 44 8660 Skanderborg cvr. Nr. 35180702 www.ryhaven.dk Generalforsamling 27. april 2017 Mandag den 27. marts kl. 19.00 på Restaurant Sølyst, Sølystvej 32, Skanderborg

Læs mere

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Nyhedsbrev November 2012 Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Kontingent 2013: Blandt de vigtige beslutninger der blev

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Nyhedsbrev. Beboermøde. 20. september kl. 19:00 I fælleshuset No 106

Nyhedsbrev. Beboermøde. 20. september kl. 19:00 I fælleshuset No 106 Når man griller i sin have, bør man tage det fornødne hensyn til sine naboer, det er jo ikke alle der bryder sig om at få røgen lige ind i enten soveværelse eller stue. Derfor vær venlig at tage hensyn

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet har tilsendt jer materiale før mødet og dette vil jeg gerne have aktindsigt i.

I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet har tilsendt jer materiale før mødet og dette vil jeg gerne have aktindsigt i. Til Københavns Kommune Lisbeth Huohvanainen Fra Palle Flebo-Hansen Dato 03.07.2014 Tak for tilsendte mail og referat. Samt også radio/nyhederne. I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29:

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Navn» Dato Dato Ordensregler for Afdeling 3 Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Livets gang i kolonihaveforeningen. Marienlund 1912

Livets gang i kolonihaveforeningen. Marienlund 1912 Livets gang i kolonihaveforeningen Marienlund 1912 Indholdsfortegnelse Velkommen i haveforeningen Marienlund 1912... 3 Haveforeninger i området... 3 Dit ansvar som havelejer... 3 Byggeregler... 4 Vedligeholdelse

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 6. Nyhedsbrev uge 34 2014. Side 3. Kontakt, rengøring mm. Invitation til HØSTFESTEN

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 6. Nyhedsbrev uge 34 2014. Side 3. Kontakt, rengøring mm. Invitation til HØSTFESTEN Nyhedsbrev uge 34 2014 Side 1 Side 2 Invitation til HØSTFESTEN Side 4+5 Side 6 Børnehaven Kontakt, rengøring mm. Side 3 Nyt fra bestyrelsen Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 6

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere