Pumper. Til alle applikationer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Pumper. Til alle applikationer"

Transkript

1 Pumper Til alle applikationer

2 Dobbeltmekanisk akseltætning S-WP0 S-WP1 S-WP2 S-WN Udvidet DanPumps pumpe produktprogram DanPumps spildevandsprogram DanPumps S-WP-sortiment er en kombination af høj effektivitet, intelligent design og praktiske funktioner. Disse egenskaber giver tilsammen en brugervenlig pumpe med lang holdbarhed. WPsortimentet omfatter komplette serier af brugervenlige spildevandspumper af høj kvalitet. Fra den mindste S-WP0 til lette industriudledninger til S-WP5, som kan klare svære spildevandsopgaver fra byer og industrier. Dykkede og tørtopstillede spildevandspumper DanPumps S-WP-produktprogram leveres til våd- og tøropstilling eller som transportabel installation og med tilvalg af vortex, b- tween eller kanal-løbehjul. Som valgmulighed kan alle DanPumps spildevands-drænpumper leveres med IEC standardmotorer, type S-WN. Høj-effektive motorer med unik beskyttelse mod varme og fugt Motorerne er klassificeret i henhold til IE3. Alle DanPumps S- WP-motorer har også klasse H isolering, 3 termiske maksimalafbrydere samt fugtsensorer, som advarer mod fugtindtrængning, inden den forårsager skade på motoren. Aksler i overstørrelse Hver pumpe har sin egen aksel i overstørrelse. Dette medfører en letløbende pumpe uden vibrationer - selv ved maksimal effekt - og giver mange timers driftsikkerhed for pumpedele og for pumpen som helhed. Ligeledes sikres temperaturstyring inde i pumpen, hvilket også beskytter aksler og motorviklinger.

3 S-WP3 S-WP4 S-WP5 S-WS S-DP Unikke patrontætninger og nem vedligeholdelse Vore unikke dobbeltmekaniske akseltætninger er installeret i brugervenlige patroner. Det gør det muligt at skifte tætningen uden specialværktøjer og fjerner risikoen for fejlinstallation. Også låseklakken gør det nemt at adskille pumpen fra motoren. Dette i kombination med nem servicering af olieaftapningen nedsætter reparationstiden væsentligt uden brug af specialværktøjer. Kundetilpassede løbehjul DanPumps har et bredt udvalg af kanal 1, kanal 2, vortex og b-tween løbehjul. De leveres som standard enten i støbejern GJS (GGG40) eller i rustfrit stål (AISI316). Alle løbehjul er udviklet så de modvirker tilstopning, passer i samme pumpehuse og bliver trimmet efter kundeønske. Større effektivitet med justerbar slidring DanPumps pumper bruger en aksial justerbar slidring til at reducere hydraulisk tab mellem løbehjul og slidring. Slidringen kan således justeres jævnligt for at optimere pumpens effektivitet, når denne viser tegn på slid. DanPumps dræn pumper DanPumps S-DP er en højeffektiv letvægts drænpumpe i aluminium, som er egnet til at pumpe jordforurenet vand. DanPumps S-DP er det ideelle valg til plug-in drift, og pumpen er klar til at tage i brug ved levering.

4 S-IP/MP 1L S-IP/MP 2L S-IP/MP DanPumps Inline Pumper Designet til industrielle og marine applikationer DanPumps Pump-programmet til industri og marine applikationer dækker inline pumper i størrelser fra DN40- DN250. Pumperne leveres med huse i enten støbejern til industrielle anvendelser eller bronze til hårde medier og til marineindustrien. Designet til alle applicationer Alle DanPumps pumper er designet i henhold til specifikationerne og reglerne i branchen, der sikrer høj kvalitet og lang levetid. En omfattende pumpeportefølje DanPumps inline produktprogram indeholder pumper med en og to lejer sikrer nogle af de mest pålidelige og stabile pumper i deres klasse. Som en ekstra mulighed DanPumps inline pumper kan leveres med frekvensomformer og rumvarmer. Nem vedligeholdelse og sikker betjening DanPumps pumperne er nemme at installere uden brug af specialværktøjer og er designet som en plug-in-løsning med procesanlæggene. Alle DanPumps Inline pumper er baseret på et unikt hydraulisk design, der giver maksimal effektivitet.

5 S-FP DanPumps sanitærpumper Mild produktbehandling og høj energieffektivitet DanPumps hygiejnepumper tilbyder exceptionelle hygiejneniveauer, da pumperne er nogle af de mest problemfri og hygiejniske pumper på markedet i dag. DanPumps centrifugalpumper er udformet med en overflade som top-of-the-art og er specielt designet til CIP (Cleaning in Place). Det ekstremt lave lydniveau og god NPSH sikrer en god sugekapacitet og en mild produktbehandling gennem den unikke indre geometri. Alle hygiejnepumper fra DanPumps er godkendt i henhold til EHEDG s retningslinjer. Nem vedligeholdelse og rørforbindelser Støttebenene er designet til nem service, da de bevæges under motoren under service. Dette i kombination med den nemme fjernelse af de forseglede forseglinger uden brug af specialværktøjer betyder, at DanPumps-hygiejnepumper er blandt de mest servicevenlige på markedet i dag. En anden nyttig funktion er udløbet, som kan monteres frit 360, hvilket gør installationen af DanPumps pumpen nem at tilpasse til ethvert rørsystem. Det mest fleksible modulære system på markedet Det unikke aksel- og bagplade-design gør det muligt for alle motorer at passe ind i alle pumper gennem et modulært system, der gør det nemt at skifte til en større eller mindre motor, hvis pumpens pligt skal ændres.

6 Dansk Overpumpning Dansk Overpumpning A/S Vi er en af Danmarks førende pumpevirksomheder. Ud over opgaver i hele Danmark, har vi godt fat i det svenske marked også. Et marked der vokser år for år. Vi har eksisteret i mere end 10 år og har gennem årene opbygget et kæmpe netværk af kunder, leverandører og underleverandører, opbygget via vores kvalitet i opgaveløsning og evne til at tænke kreativt. Vi har gennem årene arbejdet med et flere forskellige pumpemærker, samt løst opgaver for det offentlige, forsyninger, beredskaber og private virksomheder herunder i offshore industrien. Vores erfaringer Vi stiller Dansk Overpumpning A/S mangeårig erfaring i at løse alle typer af pumpeopgaver, vores medarbejderes høje faglighed, samt vores netværk til rådighed, når du skal vælge din næste danskproduceret kvalitetspumpe fra DanPumps. Du får, med vores hjælp, erfaring og ekspertise, derfor mulighed for at købe pumper fra Danpumps, som kan løse både komplicerede opgaver men også mere rutineprægede opgaver ift. vand, spildevand og mudder, via en virksomhed med mangeårig praktisk erfaring. Dansk Overpumpning A/S - spidskompetence Vores spidskompetence er vores erfaring i marked, netværk og evne til at se løsninger. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi kan sikre dig, at du vælger præcist den DanPumps pumpe, der lige præcist løser din udfordring. Hverken mere eller mindre.

7 Sass Husum Firmaet Sass Husum Vi tilbyder en bred vifte af teknik og ydelser, som findes rundt om alle aspekter af vores vands naturlige kredsløb og udnyttelse. Sass Husum står for et højt fagligt niveau og kompromisløse løsninger i høj kvalitet om det er nye anlæg eller renoveringer. Vores kunder er danske forsyningsvirksomheder, indenfor både drikke- og spildevand. Stærke kompetencer Sass Husum har en stærk projektafdeling med yderst kompetente rådgivere, beregnere og planlæggere. Vi servicerer alle vores kunder personligt og optimalt med alt indenfor forsyning og spildevand renseanlæg og pumpestationer. Kunderne vil således fremover, kunne trække på afdelingens ekspertise, i forbindelse med valg og køb af DanPumps danskproducerede kvalitetspumper. Sass Husum speciale Glasfiber indsatsbrønde samt renovering og etablering af nye pumpestationer. Vi dimensionerer altid vores løsninger i forhold til det fremtidige behov, og sammen med kunderne fastsætter vi en strategi for udledning, aflastning og overløb samt en plan for, hvordan den implementeres.

8 Pressemeddelelse Danpumps A/S nu i samarbejde med Dansk Overpumpning A/S & Sass Husum DanPumps A/S blev grundlagt i 2013, og var fra starten udelukkende beskæftiget med salg af pumper til forsyningsselskaber og industri i Danmark. Det komplette pumpeprogram fra DanPumps A/S er i konstant udvikling, og muligheden for at forsyne markedet med kundetilpassede løsninger gør DanPumps A/S til en af de mest fleksible og konkurrencedygtige leverandører. Dansk Overpumpning er din pumpespecialist. Vi har siden 2007 foretaget pumpeopgaver på land og indenfor offshore-industrien. Vores professionalisme og handlekraft bakkes op af vores ISO og OHSAS certificeringer samt Achilles kvalifikationsprogram. Et af vores store fokusområder er at flytte vandmængder under jorden, op fra hoved- og sidekloakledninger og igennem eksterne rørsystemer, så der kan skaffes adgang til mandskab og arbejdsudstyr. Det er vigtigt, at vores kunder altid er sikre på, at vi kan løfte opgaven. Med forhandlingen af Danpumps produkter, er Dansk Overpumpning nu i stand til at tilbyde vores kunder en bredere vifte af pumpeløsninger Firmaet Sass Husum, som er både kendt og anerkendt indenfor renovering eller opførelse af større og mindre pumpestationer, får fremover forhandling af DanPumps A/S produkter i Danmark. Mere end 20 års personlig erfaring indenfor branchen har betydet, at vores virksomhed, trods kun få år på bagen, hurtigt er blevet en markant spiller på området. Vi er kendt som en seriøs virksomhed med et højt og fagligt kompetenceniveau. Vi vil udnytte vores gunstige placering i markedet og visionen er klar, nemlig at udbrede og markedsføre den danskproducerede pumpe DanPumps. Pumpen skal blive en del af kundernes naturlige valg når der skal renoveres, bygges nye pumpestationer eller blot skiftes en pumpe. Copyright 2018 DanPumps A/S DanPumps A/S cannot be held responsible for possible errors in catalogues, brochures and other printed materials. DanPumps A/S reserves the right at any time to change the specifications without notice. Danpumps A/S Nordager 25 DK-6000 Kolding Danmark Tel.: info@danpumps.dk Dansk Overpumpning A/S Kongstedvej Slagelse Danmark Tel.: info@danskoverpumpning.dk Firmaet Sass Husum Bøjstrupvej Ryomgård Danmark Tel.: jan@sasshusum.dk

Industri/Marine pumper S-IP & S-MP pumper for sikker brug og nem vedligeholdelse

Industri/Marine pumper S-IP & S-MP pumper for sikker brug og nem vedligeholdelse Industri/Marine pumper S-IP & S-MP pumper for sikker brug og nem vedligeholdelse DanPumps S-IP MP Anvendelse Danpumps tilbyder en bred vifte af pumper til enhver anvendelse inden for den maritime, industrielle

Læs mere

Version 2. Sondex-WP Pumper. Dykkede og tørtopstillede spildevandspumper 50 Hz

Version 2. Sondex-WP Pumper. Dykkede og tørtopstillede spildevandspumper 50 Hz Version 2 Sondex-WP Pumper Dykkede og tørtopstillede spildevandspumper 50 Hz Sondex-WN Sondex-WP0 Sondex-WP4 Sondex pumper til spildevand Sondex spildevandsprogram Sondex WP-sortiment er en kombination

Læs mere

Trium HVAC. centrifugal pumper

Trium HVAC. centrifugal pumper Trium HVAC centrifugal pumper 2 nødvendigheden af omhyggelighed Kunsten i at transportere vand er at finde den rigtige løsning, med maksimal effektivitet for enhver situation. Triums HVAC serie af centrifugalpumper

Læs mere

DESMI Vertikale flertrinspumper DP. Vandforsyning, Sprinkleranlæg, Marineapplikationer, Vaskeanlæg, Kedelfødning & Industri PROVEN TECHNOLOGY

DESMI Vertikale flertrinspumper DP. Vandforsyning, Sprinkleranlæg, Marineapplikationer, Vaskeanlæg, Kedelfødning & Industri PROVEN TECHNOLOGY DESMI Vertikale flertrinspumper DP Vandforsyning, Sprinkleranlæg, Marineapplikationer, Vaskeanlæg, Kedelfødning & Industri PROVEN TECHNOLOGY Evnen til fornyelse Når vand skal transporteres, er kunsten

Læs mere

Trium DPV. Vertikale Flertrinspumper

Trium DPV. Vertikale Flertrinspumper Trium DPV Vertikale Flertrinspumper 2 nødvendigheden af omhyggelighed Kunsten i at transportere vand er at finde den rigtige løsning, med maksimal effektivitet for enhver situation. Triums DPV serie af

Læs mere

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion.

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. LIND JENSEN BIOGAS En afdeling af Lind Jensens Maskinfabrik

Læs mere

A C O Ve j o g a n l æ g

A C O Ve j o g a n l æ g B r ø n d g o d s P r o d u k t o v e r s i g t A C O B r ø n d g o d s w w w. a c o. d k ACO Vej og anlæg ACO Vej og anlæg står for nye og innovative løsninger inden for infrastruktur, med et komplet

Læs mere

Sondex - En verden af pladevarmevekslere Til alle formål

Sondex - En verden af pladevarmevekslere Til alle formål Sondex - En verden af pladevarmevekslere Til alle formål SONDEX HEAD OFFICE Sondex - den førende producent af pladevarmevekslere Sondex A/S er et dansk firma, som blev grundlagt i 1984 af Aage Søndergaard

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

GRUNDFOS SOLOLIFT+ SOLOLIFT+ TILFØJ NYE FACILITETER, UANSET HVOR BEHOVET OPSTÅR

GRUNDFOS SOLOLIFT+ SOLOLIFT+ TILFØJ NYE FACILITETER, UANSET HVOR BEHOVET OPSTÅR GRUNDFOS SOLOLIFT+ SOLOLIFT+ TILFØJ NYE FACILITETER, UANSET HVOR BEHOVET OPSTÅR HVOR DER ER ET BEHOV, FINDER DU SOLOLIFT+ De nye løftestationer fra Grundfos ser dagens lys Den nye serie af Grundfos Sololift+

Læs mere

Börger kendetegn: Fokus på udvikling.

Börger kendetegn: Fokus på udvikling. L O B E R O T O R P U M P E R N E D D E L I N G S T E K N I K F Ø D N I N G S T E K N I K Fokus på udvikling. L O B E R O T O R P U M P E R Fleksibilitet i alle detaljer. Börger loberotor pumper er selvansugende,

Læs mere

A C O Ve j o g a n l æ g

A C O Ve j o g a n l æ g B r ø n d g o d s P r o d u k t o v e r s i g t A C O B r ø n d g o d s w w w. a c o. d k Hvorfor ACO Brøndgods? Det kompletterer ACO s produktprogram inden for professionelle afvandingsløsninger Det lever

Læs mere

Fokus på udvikling. Enkelthed. er ganske enkelt bedre. Loberotor pumper

Fokus på udvikling. Enkelthed. er ganske enkelt bedre. Loberotor pumper Fokus på udvikling Enkelthed er ganske enkelt bedre Loberotor pumper Så enkelt og dog så mange muligh Dertil lægges. Seks serier med 16 størrelser. AL-Serie PL- Serie CL- Serie FL-Serie EL-Serie XL-Serie

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

Trykforøgning og udpumpning

Trykforøgning og udpumpning GRUNDFOS VANDFORSYNING Trykforøgning og udpumpning Skal du til at planlægge et trykforøgeranlæg/udpumpningsanlæg? Kontakt Grundfos først! En god begyndelse giver et godt resultat Hvis du skal til at konstruere

Læs mere

TRP støtte. Et tiplad. ekanisme. Indbygget gea. e priser la. ranti. Op til 15 kg ie i 3 år. indbygget. .trpparts.c

TRP støtte. Et tiplad. ekanisme. Indbygget gea. e priser la. ranti. Op til 15 kg ie i 3 år. indbygget. .trpparts.c 214 42 51 smække l læssebag ti le e d e rv priser TRP rese ncedygtige til konkurre rnativ Kvalitetsalte ben TRP støtte vægt og Spar penge eservedele ve kvalitetsr rkant af alternati r ligger ma t sortiment

Læs mere

Caprari KCT grinderpumper

Caprari KCT grinderpumper Caprari KCT grinderpumper Dykkede pumper m/kniv KCT-serien af dykkede pumper er i stand til at trykke vand indeholdende faste eller trævlede materialer, fra private ejendomme, villaer, campingpladser,

Læs mere

SE- og SL-pumper Pålidelig spildevandshåndtering. grundfos se- og sl-pumper SPILDEVANDSPUMPER TIL VÅD- OG TØROPSTILLING.

SE- og SL-pumper Pålidelig spildevandshåndtering. grundfos se- og sl-pumper SPILDEVANDSPUMPER TIL VÅD- OG TØROPSTILLING. grundfos se- og sl-pumper SPILDEVANDSPUMPER TIL VÅD- OG TØROPSTILLING 0,9-30 kw, 2-, 4-, 6-polet SE- og SL-pumper Pålidelig spildevandshåndtering be think innovate Optimal ydelse og enestående virkningsgrad

Læs mere

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Alt i filtre Partikel Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Luft Olie Brændstof Hydraulik! Specialister i de rigtige dele Busser Lastbiler Filtrering Alt i reservedele og tilbehør

Læs mere

PROBLEM: Det er svært at finde nogen. væske- og vakuumpumper. Løsning: Spørg os, vi kan begge dele

PROBLEM: Det er svært at finde nogen. væske- og vakuumpumper. Løsning: Spørg os, vi kan begge dele PROBLEM: Det er svært at finde nogen der er specialister i både væske- og vakuumpumper Løsning: Spørg os, vi kan begge dele PUMPETEKNIK Vi ser det som vores opgave at løse problemer for vore industrikunder.

Læs mere

FLEKSIBLE FORBINDELSER

FLEKSIBLE FORBINDELSER A U T O M A T I O N & P R O C E S FLEKSIBLE FORBINDELSER PRODUKTOVERSIGT GUMMIKOMPENSATORER ANVENDELSE INDENFOR ET STORT ANTAL OMRÅDER F.EKS. AKSIALE OG LATERALE BEVÆGELSER, HNC LAGERFØRER ET STORT UDVALG

Læs mere

STÆRKE, FLEKSIBLE FORBINDELSER

STÆRKE, FLEKSIBLE FORBINDELSER STÆRKE, FLEKSIBLE FORBINDELSER HNC Group har et hjælpemiddel til vore kunder som arbejder med kompensatorer. En regnestok som på en nem og overskuelig måde kan vise længdeudvidelse af en given rørstreng

Læs mere

Engineered to last. Professionelle løsninger til biogasanlæg. Opblanding Omrøring Pumpning Hygiejnisering. www.landiaworld.com

Engineered to last. Professionelle løsninger til biogasanlæg. Opblanding Omrøring Pumpning Hygiejnisering. www.landiaworld.com Komponenter til biogasanlæg Professionelle løsninger til biogasanlæg Problemløs håndtering af tyktflydende væsker på biogasanlæg gennem alle procesforløb med verdens mest omfattende program af chopper-pumper,

Læs mere

Som standard leveres pumpen i støbejern eller bronze, dimensioneret for Tn 16, men kan efter ønske udføres i andre materialer og for andre tryktrin.

Som standard leveres pumpen i støbejern eller bronze, dimensioneret for Tn 16, men kan efter ønske udføres i andre materialer og for andre tryktrin. Horisontal type HT og Vertikal type VHT HT og VHT pumpen er en flertrins centrifugalpumpe, hvor antallet af trin afhænger af den ønskede løftehøjde. Foruden at kunne variere antallet af trin, kan pumpens

Læs mere

FreFlow Selvansugende Centrifugalpumper

FreFlow Selvansugende Centrifugalpumper FreFlow Selvansugende Centrifugalpumper FreFlow Selvansugende centrifugalpumper med mange anvendelsesmuligheder SPX Process Equipment har mange års erfaring med udvikling, produktion og service af selvansugende

Læs mere

[ We supply clean water and remove waste water ]

[ We supply clean water and remove waste water ] GREEK INNOVATION By PAPANTONATOS P U M P S S E R V I C E & E N G I N E E R I N G [ We supply clean water and remove waste water ] PXFLOW KVALITETS PUMPER DER MINDSKER OMKOSTNINGERNE DanFlow er en virksomhed

Læs mere

Flygt Pumper Kursus Katalog. Efterår

Flygt Pumper Kursus Katalog. Efterår Flygt Pumper Kursus Katalog Flygt Skolen Forår 2014 2014 Efterår Flygt Kursus Efterår 2014 Flygt kurser er for dig, der gerne vil styrke din viden om pumper, pumpestationer, dimensionering etc. Vi vil

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

Oversvømmelse? Så Flygt...

Oversvømmelse? Så Flygt... Oversvømmelse? Så Flygt... Oversvømmelse... Hvad kan vi gøre ved det? Danskerne må fremover indstille sig på mere af det, som eksperterne kalder monsterregn. Det eksisterende kloaksystem er ikke dimensioneret

Læs mere

AV K k o n t r a v e n t i l e r

AV K k o n t r a v e n t i l e r A V K I N T E R N A T I O N A L A / S AV K k o n t r a v e n t i l e r - H a r c h e c k p å f l o w e t 2 S e r i e 4 1 k o n t r a k l a p v e n t i l Det nyligt opdaterede program af kontraklapventiler

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

SKYDESPJÆLD FOR VÆGMONTAGE

SKYDESPJÆLD FOR VÆGMONTAGE SKYDESPJÆLD FOR VÆGMONTAGE HDPE / RUSTFRIT STÅL ELLER HELT I RUSTFRIT STÅL KONTRAKLAPPER AF HDPE www.vatech.dk Producenten Synthesis, Holland er en velanerkendt producent af armaturer til afspærring og

Læs mere

Flygt propeller pumper ENERGI EFFEKTIV TRANSPORT AF STORE MÆNGDER VAND

Flygt propeller pumper ENERGI EFFEKTIV TRANSPORT AF STORE MÆNGDER VAND Flygt propeller pumper ENERGI EFFEKTIV TRANSPORT AF STORE MÆNGDER VAND INTRODUKTION Kompakte, fleksible & lette at installere propeller pumper Bredt kapacitets område op til 578 kw Flow op til 7200 l/s

Læs mere

Muffin Monster. Mini Monster. Egenskaber og fordele. Macho Monster. www.jwci.co.uk

Muffin Monster. Mini Monster. Egenskaber og fordele. Macho Monster. www.jwci.co.uk In-line unit Åben kanal unit Muffin Monster Mini Monster Ved lavt flow, til bygninger og mindre pumpestationer er Mini Monsteret en god stabil neddeler, som ikke fylder meget. Den neddeler spildevand og

Læs mere

Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND

Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND Industri, speciale i kundebaserede løsninger på et højt niveau. Vi har egen produktion og en industriafdeling der løser design &

Læs mere

GRUNDFOS DISTRICT HEATING. Fjernvarme ifølge Grundfos vi opfylder ethvert behov

GRUNDFOS DISTRICT HEATING. Fjernvarme ifølge Grundfos vi opfylder ethvert behov GRUNDFOS DISTRICT HEATING Fjernvarme ifølge Grundfos vi opfylder ethvert behov Stærke partnerskaber gennem viden om fjernevarme Flow Thinking forbedrer fjernvarmeforsyningen Grundfos er verdens førende

Læs mere

Produkter og løsninger til hospitaler et driftsikkert valg

Produkter og løsninger til hospitaler et driftsikkert valg et driftsikkert valg - et driftsikkert valg Hospitalerne står over for store investeringer. 40 milliarder kroner skal bruges på at renovere hospitaler og bygge nye superhospitaler. Derfor gælder det om

Læs mere

SVØMMEHALLER. Ventilationsaggregater af. komposit

SVØMMEHALLER. Ventilationsaggregater af. komposit SVØMMEHALLER Ventilationsaggregater af komposit Vores styrke, din fordel FORDELE > Korrossionsfri Lang levetid, lav vedligeholdelse > Lav vægt Forstærkning af tagkonstruktionen er unødvendig > Hygiejnisk

Læs mere

sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection

sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection sgate er specielt udviklet af Heras som en funktionel løsning til at kombinere barrieres hastighed

Læs mere

PUMPER OG TEKNISK GUMMI

PUMPER OG TEKNISK GUMMI PUMPER OG TEKNISK GUMMI 8020 8020 ELLEGAARD FORHANDLER ET BREDT PROGRAM AF PUMPER, RESERVEDELE OG TEKNISK GUMMI SAMMEN FLYTTER VI BJERGE P. ELLEGAARD A/S P. Ellegaard A/S blev grundlagt i 1957 og er et

Læs mere

PIXAIR. Støbejernskompressor. Fra 3 til 7,5 kw

PIXAIR. Støbejernskompressor. Fra 3 til 7,5 kw PIXAIR Støbejernskompressor Fra 3 til kw SØBEJERNSBLOK LANGSOMGÅENDE NEM VEDLIGEHOLDELSE SIMPEL OG ROBUS PÅLIDELIG PIXAIR LANG LEVEID PIXAIR WORHINGON CREYSSENSAC SØBEJERNSKOMPRESSOR PIXAIR kompressorerne

Læs mere

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade PRODUKTKATALOG rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade va-godkendt på teknologisk institut fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

Nordisk innovation Porduktkatalog

Nordisk innovation Porduktkatalog Nordisk innovation Porduktkatalog ROTTESPÆR TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø200mm, også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner Udført i

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Unofix. Ventil til renovering af 1-strengs radiatoranlæg

Unofix. Ventil til renovering af 1-strengs radiatoranlæg Ventil til renovering af 1-strengs radiatoranlæg DATABLAD DATABLAD 2 Standard pumpe 1 før renovering efter renovering med Unofix QB Generelle oplysninger om renovering af ét-strengs varmesystemer. Renoveringen

Læs mere

Sanitære filterhuse Serie CB30.

Sanitære filterhuse Serie CB30. Sanitære filterhuse Serie CB30. Sanitære filterhuse CB30-serien af sanitære filterhuse forener avanceret design og fremstillings teknik til at producere et moderne sortiment af sanitære enkelt- og flerpatronfilterhuse.

Læs mere

Technology of Confidence NAKAKIN. Japansk kvalitet der flytter noget

Technology of Confidence NAKAKIN. Japansk kvalitet der flytter noget Technology of Confidence Japansk kvalitet der flytter noget Japansk kvalitet der begejstrer Clamp - miniclamp Diverse flanger SMS - DS - DIN - IDF sanitære loberotor pumper er Japansk teknologi når det

Læs mere

living connect og Danfoss Link CC trådløst termostatsystem. Komplet temperaturstyring fra én skærm.

living connect og Danfoss Link CC trådløst termostatsystem. Komplet temperaturstyring fra én skærm. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE living connect og Danfoss Link CC trådløst termostatsystem. Komplet temperaturstyring fra én skærm. living connect + Danfoss Link CC = komplet, trådløs styring med stor brugervenlighed.

Læs mere

1klik. Det har aldrig været lettere at installere ventilation. www.danfoss.com. Plug and Play

1klik. Det har aldrig været lettere at installere ventilation. www.danfoss.com. Plug and Play MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Det har aldrig været lettere at installere ventilation Tid er penge så derfor vil du sikkert sætte pris på, at indregulering og aflevering aldrig har været nemmere. Selv dimensionering

Læs mere

LIND JENSEN SPILDEVAND

LIND JENSEN SPILDEVAND Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. LIND JENSEN SPILDEVAND En afdeling af Lind Jensens

Læs mere

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer kvensomformere Kølemiddelspumper Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear kvensomformere Kølemiddelspumper er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear

Læs mere

AGM. rotationspumper. Standard Extreme Duty

AGM. rotationspumper. Standard Extreme Duty AGM rotationspumper Standard Extreme Duty Juni 2018 En sikker løsning til dine pumpeopgaver AGM rotationspumpen er en dansk fremstillet pumpe, der giver dig en lang række unikke fordele - også når der

Læs mere

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på Light is life ES System ES-SYSTEM designer, udvikler, producerer og integrerer en bred vifte af LED-belysningsløsninger med høj ydeevne og specifikationsklasse til arkitektoniske, industrielle og udendørs

Læs mere

GRUNDFOS SP. Grundfos dykpumper i en klasse for sig

GRUNDFOS SP. Grundfos dykpumper i en klasse for sig GRUNDFOS SP Grundfos dykpumper i en klasse for sig Grundfos SP lavet til et langt arbejdsliv under jorden Komplet sortiment af pumper og motorer med kapacitet på op til 475 m 3 /h Avanceret hydraulik sikrer

Læs mere

FTO-3D Nyt FTO HM bor med indvendig køling

FTO-3D Nyt FTO HM bor med indvendig køling PRODUKT INFORMATION Nyt FTO HM bor med indvendig køling FTO - 3D FTO - 3D borene er miljøvenlige! Lang standtid er miljøvenligt En ny "bølget" spidsgeometri Ny spidsgeometri giver større skarphed og længere

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

Manual AGM 95/1-190/2-380/4. Tekniske data. AGM. rotationspumper. Prisliste

Manual AGM 95/1-190/2-380/4. Tekniske data. AGM. rotationspumper. Prisliste Manual AGM 95/1-19/-3/ Tekniske data. AGM rotationspumper A Prisliste L Q M H N B Optimeret driftsområde AGM 95/1-19/ - 3/ 9 7 Tryk (bar) 5 3 1 3 5 7 9 1 1 13 1 AGM 95/1 Flow m 3 /time AGM 19/ AGM 3/ Optimeret

Læs mere

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion.

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. LIND JENSEN AGRO Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. LIND JENSEN AGRO En del af Lind Jensens

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

Gearmotorer i Verdens Klasse

Gearmotorer i Verdens Klasse Gearmotorer i Verdens Klasse Partner Program Tysk kvalitet: fremgang for dig. 1908 1992 1999 2011 2013 Stephan-Werke grundlages transmissionsudvikling Solgt til BTR BTR Gruppe - Stephan Solgt til Rexnord

Læs mere

Anvendelse. Beskrivelse. Mekanisk akseltætning. Tekniske specifikationer

Anvendelse. Beskrivelse. Mekanisk akseltætning. Tekniske specifikationer Prolac MSHCP Anvendelse På grund af valget af aterialer og konstruktion, er PROLAC HCP velegnet til anvendelser, der kræver en høj grad af hygiejne, skånso håndtering af produktet og høj virkningsgrad.

Læs mere

Specialty Stainless Steel Processes

Specialty Stainless Steel Processes Specialty Stainless Steel Processes Bodycote Den foretrukne partner Det, du har brug for. Helt præcist. Bodycote tilbyder en komplet pakke med behandlinger varmebehandling, overfladeteknologi og varm isostatisk

Læs mere

BROEN BALLOMAX MONOBLOK- OG KOMPAKTVENTILER

BROEN BALLOMAX MONOBLOK- OG KOMPAKTVENTILER BROEN BALLOMAX MONOBLOK- OG KOMPAKTVENTILER 1 Klimaændringer er vores fælles udfordring Effektiv energiudnyttelse er en af de største udfordringer i vor tid og indenfor fjernvarme leverer BROEN et anerkendt

Læs mere

COTES ALL-ROUND C30-SERIEN

COTES ALL-ROUND C30-SERIEN COTES ALL-ROUND C30-SERIEN EKSPERTER I FUGTSTYRING COTES.COM COTES ALL-ROUND C30-SERIEN IDEEL TIL BRUG I Produktionsanlæg i fødevareindustrien Kølerum Vandværker Generel fugtstyring i alle former for indendørs

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelse muligt ///

Læs mere

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission AKTIV HYDRAULIK Dine behov - vores mission Totalløsninger Fra idé til produktion og salg. Vi hjælper dig med udvikling og design af hydrauliksystemer. Vores landdækkende servicepartnere tilser gerne dine

Læs mere

En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer

En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer den sikre og slanke krympemuffe til præisolerede rør Dobbelttætning sikrer fuldstændig tæthed i hele levetiden Høj krympetemperatur sikrer, at muffen

Læs mere

ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE

ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE PRODUKTKATALOG ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

AGM rotationspumper Prisliste

AGM rotationspumper Prisliste AGM rotationspumper Prisliste Alle priser er excl. moms Med forbehold for trykfejl og ændringer uden varsel September 15 Fælledvej 1 7 Grindsted Tlf. 7 7 13 Fax 7 7 13 9 Optimeret driftsområde AGM 95/1-19/

Læs mere

Seals around the world

Seals around the world Seals around the world Hydrauliske og pneumatiske tætninger PRODUKTOVERSIGT 1 Hydro_ringe_DK_2013.indd 1 08/05/2014 12:12 w Stor viden og know-how din sikkerhed for kompetent rådgivning Siden 1979 har

Læs mere

S rd Et sikkert valg

S rd Et sikkert valg S rd Et sikkert valg Indhold 03 Om Søgaard 04 Om Søgaard Industri Danmark 06 Om Søgaard Industri Norge 08 Om Søgaard Steeltank 10 Kontakt S rd En stærk samarbejdspartner... Vælger I et samarbejde med Søgaard,

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

AirJet. går under overfladen LANDIA AIRJET SVARET PÅ DINE BELUFTNINGSBEHOV

AirJet. går under overfladen LANDIA AIRJET SVARET PÅ DINE BELUFTNINGSBEHOV AirJet går under overfladen LANDIA AIRJET SVARET PÅ DINE BELUFTNINGSBEHOV AirJet systemer til beluftning og opblanding af spildevand og slam samt til renholdelse af tankbund i regnvandstanke Enestående

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

Technote. Frese PV Compact DN50-DN200 Differenstrykregulator. Beskrivelse. Applikation. Funktion. Fordele. Funktioner.

Technote. Frese PV Compact DN50-DN200 Differenstrykregulator. Beskrivelse. Applikation. Funktion. Fordele. Funktioner. Side 1 af 5 Beskrivelse Frese PV Compact er en dynamisk differenstrykregulator, der sikrer differenstrykket over en enkelt ventil eller en streng. Applikation Frese PV Compact skal monteres på returledningen

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust

Læs mere

Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet

Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet Underleverandørarbejde Linatech udfører en bred vifte af underleverandøropgaver til flere brancher. Vi har fokus på arbejdsopgaver, som stiller høje

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT AIR COMFORT AIR TREATMENT eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energi, økonomi og ekspertise med ClimateConsult I ClimateConsult anvender vi vores ekspertise

Læs mere

Power IT Compact Secondary Substations, CSS. Transformerstationer

Power IT Compact Secondary Substations, CSS. Transformerstationer Power IT Compact Secondary Substations, CSS Transformerstationer The New Standard for Individual Solutions Den, der følger med strømmen, kommer ikke foran ABB s vision er at skabe værdi for vores kunder

Læs mere

INDtryk I N D H O L D. Globaliseringen er over os

INDtryk I N D H O L D. Globaliseringen er over os N y t o g n y t t i g t o m p u m p e t e k n o l o g i f o r i n d u s t r i e l l e v i r k s o m h e d e r S e p t e m b e r 2 0 0 5 INDtryk Globaliseringen er over os Når vi som danske virksomheder

Læs mere

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S JTT Conveying A/S JTT har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelser muligt

Læs mere

Industriel 3D måleteknik og digitalisering

Industriel 3D måleteknik og digitalisering Industriel 3D måleteknik og digitalisering Enestående service, professionelle teknikere og det bedste udstyr i verden gør Zebicon banebrydende indenfor industriel 3D scanning, 3D måling og digitalisering.

Læs mere

Dykkede og tørtopstillede spildevandspumper. Type K, KX DN DN 500 PROVEN TECHNOLOGY

Dykkede og tørtopstillede spildevandspumper. Type K, KX DN DN 500 PROVEN TECHNOLOGY Dykkede og tørtopstillede spildevandspumper Type K, KX DN 200 - DN 500 PROVEN TECHNOLOGY Høj-effektiv spildevands pumpning DESMIs spildevands- og kloakpumper anvendes verden over til et væld af forskellige

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE PRODUKTBROCHURE M5 MØD DEN NYE GENERATION MOFFETT M5 NX Produkterne, der vises i denne brochure, er en del af Hiab's globale produktprogram. Produktprogrammet

Læs mere

KØLEPROFILER KØLEPROFILER

KØLEPROFILER KØLEPROFILER Effektiv produktion kræver præcist og effektivt udstyr. Det ved vi hos Newtronic. Vi forhandler en række kvalitetsløsninger indenfor køleprofiler og termisk ledende materiale til industrien. I 3 EKSTRUDEREDE

Læs mere

Et projekt, der bliver væsentligt større end planlagt og en bygherre, der siger tak!

Et projekt, der bliver væsentligt større end planlagt og en bygherre, der siger tak! Et projekt, der bliver væsentligt større end planlagt og en bygherre, der siger tak! Greve Solrød Forsyning gør sig klar til kampen mod fremtidens kraftige regnskyl. Midlet er avancerede kontrol- og regnstyringssystemer

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

VAFOS UltraGrip. VAFOS Vand- og afløbsprodukter G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R LEVERES NU OP TIL DN400

VAFOS UltraGrip. VAFOS Vand- og afløbsprodukter G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R LEVERES NU OP TIL DN400 2. G e n e r a t i o n LEVERES NU OP TIL DN400 Optimal tolerance pr. dimension & fuld trækfasthed G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R VAFOS Vand- og afløbsprodukter 2. generation

Læs mere

KØLEPROFILER KØLEPROFILER

KØLEPROFILER KØLEPROFILER Effektiv produktion kræver præcist og effektivt udstyr. Det ved vi hos Newtronic. Vi forhandler en række kvalitetsløsninger indenfor køleprofiler og termisk ledende materiale til industrien. I3 SAMARBEJDE

Læs mere

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger Februar December 2010 2007 DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger - når navnet siger det hele er den ideelle løsning til etablering af et præisoleret forsyningsnet.

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere