Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND"

Transkript

1 Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND

2 Industri, speciale i kundebaserede løsninger på et højt niveau. Vi har egen produktion og en industriafdeling der løser design & konstruktionsopgaver for kunderne. De-fence Industri, udvikling & design. De-fence Industri producerer procesudstyr og reservedele til bi-produkt industrien. Alternative løsninger til kunderne, samt større smede og design opgaver. Vi er meget fleksible, vi sætter kunderne i højsædet og er vant til et tæt samarbejde med disse. Vi opnår på den måde den størst mulige kvalitet & flexibilitet. Mange af vores primære arbejdsopgaver og projekter har gennem årene ført til nye udfordringer. De-fence løser disse opgaver sammen med kunderne, eller deres rådgivere Web: Info@De-fence.dk

3 De-fence Snegletransportører De-fence skruetransportører kommer I alle størrelser, fra 100 til 1000 mm I diameter. De fremstilles i sort eller rustfast stål alt efter applikationen. Vores skruetransportører er egnede til alle opgaver inden for biprodukt og fiskemels industrien. For yderligere spørgsmål og information kontakt hovedkontoret.

4 De-fence Siloer De-fence producerer en bred vifte af siloer til forskellige materialer. Langt de fleste fremstilles efter kunde ønske. Standard programmet går fra 1 kubikmeter til 250 kubikmeter i størrelse. Siloerne er bygget i overensstemmelse med de materialer, der skal lagres. De fremstilles enten i rustfast stål eller alm. stål. For at begrænse lugt gener kan alle siloer leveres med lukket top og hydrauliske låg. Hvis det ønskes kan de også leveres med suge studse der kan tilsluttes et eventuelt ventilationssystem. Ring eller skriv for at høre hvad vi kan gøre for at dække lige netop Deres behov. For yderligere spørgsmål og information kontakt hovedkontoret.

5 De-fence Mekaniske pakbokse De-fence mekaniske tætning med indbygget leje er en meget effektiv metode til at fjerne dryp fra snegle transportører, pumpestationer, knusere, eller enhver anden form for maskiner der håndterer fedtet, vådt materiale. Den mekaniske tætning har en lav pris i forhold til deres lange levetid. Det er nem og ren vedligeholdelse. Lejet i pakboksen er adskilt fra forseglingen på en måde således at der ikke kommer urenheder i lejet. De-fence mekaniske pakbokse findes til langt de fleste akselstørrelser. For yderligere spørgsmål og information kontakt hovedkontoret.

6 De-fence PB17 Knuser De-fence PB17 knuser er en meget kraftig maskine designet til neddeling til 50 mm. Den bruges til alle materialer der typisk findes i biprodukt / rendering industrien. Hele kroppe indmad og rent knoglemateriale kan reduceres let, uden nogen problemer i en PB17 knuser. For at optimere skæreprocessen så meget som muligt, er en PB17 knuser udstyret med 17 skæreknive stedet for de sædvanlige 15 ligesom de fleste andre store knuser af denne slags. De nye, forbedrede pakdåser sikrer næsten ingen lækager. De er nemme at vedligeholde. Knuseren er udstyret med en solid aksel og hårdtmetal på knivene. PB17 hovedaksel med knive er let at udskifte når det med tid endelig bliver nødvendigt.

7 For yderligere spørgsmål og information kontakt hovedkontoret.

8 De-fence PB Knuser De-fence PB knuseren er en kraftig maskine designet til neddeling til 1-1/2". Næsten alle materialer der typisk findes i bi-produkt / rendering industrien vil kunne neddeles i denne model.. Slagtehusenes slagteaffald, og rent knoglemateriale kan reduceres nemt og uden problemer. De-fence PB knuser er udstyret med nye, forbedrede pakdåser at forsikre næsten ingen lækager eller at det drypper. Knuseren er udstyret med en fast aksel og knive i slidstærkt stål. Knivene kan svejses op med hårdtmetal når de er slidt. Hovedakselen med knivene er nem at udskifte, når det med tiden bliver nødvendigt. Flange monteret på indog udløb er standard. Drev består af en elektrisk motor og en planetarisk gearkasse med kileremstræk.

9 For yderligere spørgsmål og information kontakt hovedkontoret.

10 De-fence B10 og P10 knuser De-fence B10 ben knuser og P10 presse kage knuser, er en kraftig maskine designet til at neddele knoglemateriale eller pressekage kage. Denne særlige knuser model er baseret på vores valse knuser og er nu på markedet. Selvom kapaciteten på B10 ben knuseren er op til 30 ton/timen, er den lille i størrelse. Vi har også en model med skiver der kan klare op til 40 ton tør pressekage i timen. Knive I ben knuser Knive I pressekage knuser

11 For yderligere spørgsmål og information kontakt hovedkontoret.

12 De-fence Lamelpumper og units. De-fence producerer et bredt udvalg af Pumper og pumpeenheder til Rendering og fiskemels Industrien. De-fence leverer Lamel pumper i sort stål eller rustfrit stål. I alle tilfælde er rotor, lameller (vinger) og andre indre dele fremstillet i specielle ståltyper egnet til lige netop det ønskede formål. Til Pet Food Industrien og andre applikationer hvor det er nødvendigt, kan en rustfri pumpe leveres med en hurtig åbning og lukning for nemmere at kunne rengøre efter produktionen. De-fence leverer lamel pumper og enheder med en kapacitet ton/t. Pumpeenheder er altid designet til kundens specifikationer. Pumpeenheder leveres komplet med fødeskruer gear og elektrisk motor. Pumperne leveres i tre forskellige størrelser, med motorer der spænder fra 4 til 90 kw.

13 For yderligere spørgsmål og information kontakt hovedkontoret.

14 De-fence automatisk sækkeanlæg De-fence fuldautomatisk sækkeanlæg sikrer et absolut minimum af håndtering. De-fence producerer en bred vifte af anlæg og komponenter til industrien. Et af disse er vores fuldautomatisk sækkeanlæg der kan fylde fra sække ad gangen. Anlæggene er monterede med styrede hæve sænke rammer der gør det muligt at trække fyldeskruerne ud af sækkene. Fyldningen af sækkene registreres automatisk. Når den første række sække er fyldt, starter fyldningen af den næste række. Når alle sække er fyldt skiftes der container. Den eneste håndtering der er nødvendig, er når sækkene skal hænges på. Det tager ca. 5 min. pr. container. Det er dokumenteret at man har kunnet reducere 2 fuldtidsjob til 1 time dagligt arbejde. Der er også en stor gevinst for medarbejdernes sundhed, da de ikke længere skal håndtere de tunge sække. De undgår også de støvgener der normalt er forbundet med håndteringen af sækkene. For yderligere spørgsmål og information kontakt hovedkontoret.

15 De-fence MDS, Metal Detektering System De -fence MDS, Metal Detektering System håndterer alle former for neddelt råmateriale. Kapacitet fra 5-60 tons i timen, Systemet sikrer at stort set alle metaller fanges før de går ind i processen. Der er forskellige konfigurationer af metal detektor systemerne. Systemerne tilpasses den specifikke proces og krav. For yderligere spørgsmål og information kontakt hovedkontoret.

16 De-fence stålkonstruktioner & smedearbejde Her ses et lille udvalg af stålkonstruktioner & smedearbejde fremstillet af De-fence. Som det fremgår af billederne er der stor forskel på de enkelte konstruktioner. Efter fremstillingen, inden klargøring til galvanisering og eller maler, prøvesamler vi altid komponenterne hvis dette er muligt. Hvis det ønskes monterer vi også de fremstillede komponenter. For yderligere spørgsmål og information kontakt hovedkontoret.

Muffin Monster. Mini Monster. Egenskaber og fordele. Macho Monster. www.jwci.co.uk

Muffin Monster. Mini Monster. Egenskaber og fordele. Macho Monster. www.jwci.co.uk In-line unit Åben kanal unit Muffin Monster Mini Monster Ved lavt flow, til bygninger og mindre pumpestationer er Mini Monsteret en god stabil neddeler, som ikke fylder meget. Den neddeler spildevand og

Læs mere

Muffin Monster. Mini Monster. Egenskaber og fordele. Macho Monster. Family of Grinders.

Muffin Monster. Mini Monster. Egenskaber og fordele. Macho Monster. Family of Grinders. MM-D In-line unit Åben kanal unit Muffin Monster Family of Grinders Mini Monster Ved lavt flow, til bygninger og mindre pumpestationer er Mini Monsteret en god stabil neddeler, som ikke fylder meget. Den

Læs mere

BERTI Slagleklipper GKR / SB Slagleklipper GKR/SB til montering på minegraver fra 1,5 3 ton. Klipper græs og krat op til Ø 2 cm.

BERTI Slagleklipper GKR / SB Slagleklipper GKR/SB til montering på minegraver fra 1,5 3 ton. Klipper græs og krat op til Ø 2 cm. Berti Professional 2006 Firmaet Berti har over 10 års erfaring med at producerer maskiner, og er derfor særdeles kompetente til at levere maskinløsninger til Deres kunder. Produktkvaliteten er meget høj.

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

DESMI Vertikale flertrinspumper DP. Vandforsyning, Sprinkleranlæg, Marineapplikationer, Vaskeanlæg, Kedelfødning & Industri PROVEN TECHNOLOGY

DESMI Vertikale flertrinspumper DP. Vandforsyning, Sprinkleranlæg, Marineapplikationer, Vaskeanlæg, Kedelfødning & Industri PROVEN TECHNOLOGY DESMI Vertikale flertrinspumper DP Vandforsyning, Sprinkleranlæg, Marineapplikationer, Vaskeanlæg, Kedelfødning & Industri PROVEN TECHNOLOGY Evnen til fornyelse Når vand skal transporteres, er kunsten

Læs mere

Fokus på udvikling. Enkelthed. er ganske enkelt bedre. Loberotor pumper

Fokus på udvikling. Enkelthed. er ganske enkelt bedre. Loberotor pumper Fokus på udvikling Enkelthed er ganske enkelt bedre Loberotor pumper Så enkelt og dog så mange muligh Dertil lægges. Seks serier med 16 størrelser. AL-Serie PL- Serie CL- Serie FL-Serie EL-Serie XL-Serie

Læs mere

Translyft LØFTEBORDE

Translyft LØFTEBORDE Translyft LØFTEBORDE Enkeltsaks/Dobbeltsaks Enkeltsaks Dobbelt vertikal Dobbelt horisontal En praktisk indrettet arbejdsplads sparer meget tid og betyder en stor lettelse for den enkelte medarbejder hver

Læs mere

CHOPPER PUMPER OG RØREVÆRKER

CHOPPER PUMPER OG RØREVÆRKER CHOPPER PUMPER OG RØREVÆRKER Udfordringen Fremstilling af substrat til optimal udvinding af biogas kræver en grundig forbehandling inden mediet pumpes til reaktortanken. Forskellige medier og biomasse

Læs mere

Fleksibilitet som flytter grænser

Fleksibilitet som flytter grænser Fleksibilitet som flytter grænser Produktion af knuste produkter handler i høj grad om tons/time. Ligesom i alle andre procesindustrier forudsætter en lønsom produktion omfattende volumen. Det som skelner

Læs mere

Manual AGM 95/1-190/2-380/4. Tekniske data. AGM. rotationspumper. Prisliste

Manual AGM 95/1-190/2-380/4. Tekniske data. AGM. rotationspumper. Prisliste Manual AGM 95/1-19/-3/ Tekniske data. AGM rotationspumper A Prisliste L Q M H N B Optimeret driftsområde AGM 95/1-19/ - 3/ 9 7 Tryk (bar) 5 3 1 3 5 7 9 1 1 13 1 AGM 95/1 Flow m 3 /time AGM 19/ AGM 3/ Optimeret

Læs mere

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer kvensomformere Kølemiddelspumper Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear kvensomformere Kølemiddelspumper er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear

Læs mere

SNEGL. Kvalitet, styrke og effektivitet. snegl og transport til din produktion

SNEGL. Kvalitet, styrke og effektivitet. snegl og transport til din produktion SNEGL og transport Kvalitet, styrke og effektivitet snegl og transport til din produktion Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@sukup-eu.com // WWW.Sukup-eu.com Kornsneglen der flytter

Læs mere

marineshaft.com ... move on!

marineshaft.com ... move on! marineshaft.com... move on! Vi betragter opgaven som fuldført i det øjeblik, vores kunde er klar til at...... move on! Om MarineShaft 4-5 Godkendt koldretning af propelleraksler og rorstammer med klassecertifikat

Læs mere

1400 PTO PUMPE november 2010

1400 PTO PUMPE november 2010 PUMPE november 2010 1 KIMADAN A/S KIMADAN A/S 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for PUMPER, 60 HK og 100 HK Fremstillingsår INDHOLDS FORTEGNELSE side 1. Beskrivelse 3 2. Monteringsvejledning 3 3. Betjeningsvejledning

Læs mere

AGM rotationspumper Prisliste

AGM rotationspumper Prisliste AGM rotationspumper Prisliste Alle priser er excl. moms Med forbehold for trykfejl og ændringer uden varsel September 15 Fælledvej 1 7 Grindsted Tlf. 7 7 13 Fax 7 7 13 9 Optimeret driftsområde AGM 95/1-19/

Læs mere

Tvangsblander Manual. EF-overensstemmelseserklæring Maskindirektivets bilag II.A. Egegårdsvej 2-4, DK 2610 Rødovre

Tvangsblander Manual. EF-overensstemmelseserklæring Maskindirektivets bilag II.A. Egegårdsvej 2-4, DK 2610 Rødovre EF-overensstemmelseserklæring Maskindirektivets bilag II.A Fabrikant Tvangsblander Manual SoRoTo Maskiner Aps Ved Damhussøen 2720 Vanløse Danmark erklærer hermed, at SoRoTo Tvangsblander Typer: 40L/30,

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

Røremaskine - brugsvejledning. version a. Indholdsfortegnelse

Røremaskine - brugsvejledning. version a. Indholdsfortegnelse SM-20 / CM-20 Røremaskine - brugsvejledning Indholdsfortegnelse 1. Generel beskrivelse 2. Tekniske specifikationer 3. Røremaskinens primære eksterne dele 4. Brugsvejledning 5. Tilbehør og funktioner 6.

Læs mere

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45 Instruktions- og betjeningsmanual SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-0, CEL-0-M, CEL-5, CEL-40 & CEL-45 Indholdsfortegnelse. Håndtering & transport Side. Montering / samling Side. Opstilling

Læs mere

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE. 700 M (aksel ø25, fra marts 05)

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE. 700 M (aksel ø25, fra marts 05) BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE MØDDINGSAFT PUMPE 700 M (aksel ø25, fra marts 05) november 2010 Thyregod A/S 700 M - 1 - Thyregod A/S 700 M - 2 - BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for 700 M Fremstillingsår

Læs mere

HNC GROUP A/S INDUSTRIVEJ VEMMELEV

HNC GROUP A/S INDUSTRIVEJ VEMMELEV ROTERENDE UNIONER KLAPLEJER KLAPLEJER VIKLEAKSLER KOBLINGER & BREMSER TRANSMISSIONER HNC GROUP A/S INDUSTRIVEJ 2 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK BEDRE KVALITET OG YDEEVNE VT C

Læs mere

Askebægre. Indhold. Askebægre. Indhold. Selvslukkende. Affaldssystemer. Klik på indhold for at komme til den ønskede side.

Askebægre. Indhold. Askebægre. Indhold. Selvslukkende. Affaldssystemer. Klik på indhold for at komme til den ønskede side. Affaldssystemer Indhold Affaldssystemer Klik på indhold for at komme til den ønskede side. Askebægre Selvslukkende Askebægre Indhold Askebkægre...3 Sækko-Boy stativer...4 Affaldsstativer og Step-On containere...5

Læs mere

MALEANLÆG AAGAARD EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER

MALEANLÆG AAGAARD EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER MALEANLÆG AAGAARD EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER MALEANLÆG FOR VINDUER Igennem de sidste 42 år har Aagaard Finnrose A/S leveret over 800 komplette lakeringslinier over hele verden. Her er valgt en løsning

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Snegl og transport. Kvalitet, styrke og effektivitet. - snegl og transport til din produktion

Snegl og transport. Kvalitet, styrke og effektivitet. - snegl og transport til din produktion DanCorn Snegl og transport Kvalitet, styrke og effektivitet - snegl og transport til din produktion Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@ // Kornsneglen der flytter grænser... Leveres

Læs mere

Trium HVAC. centrifugal pumper

Trium HVAC. centrifugal pumper Trium HVAC centrifugal pumper 2 nødvendigheden af omhyggelighed Kunsten i at transportere vand er at finde den rigtige løsning, med maksimal effektivitet for enhver situation. Triums HVAC serie af centrifugalpumper

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

Agrosilo med 60 bund. Silo med låg og indblæsning. Silo type. Tilbehør / fradrag. Tilbehør / fradrag Pris Beskrivelse Bestillings- Pris

Agrosilo med 60 bund. Silo med låg og indblæsning. Silo type. Tilbehør / fradrag. Tilbehør / fradrag Pris Beskrivelse Bestillings- Pris Agrosilo med 60 bund Silo med låg, filter Silo type Specifikation Silo med låg og indblæsning Illustration Højde Rumfang Indhold Bestillingsnummer Pris Bestillings- Pris Alle mål i mm [m]** [m 3 ] [tons]***

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

FreFlow Selvansugende Centrifugalpumper

FreFlow Selvansugende Centrifugalpumper FreFlow Selvansugende Centrifugalpumper FreFlow Selvansugende centrifugalpumper med mange anvendelsesmuligheder SPX Process Equipment har mange års erfaring med udvikling, produktion og service af selvansugende

Læs mere

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed NYHEDER AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed BREDT PROGRAM LUFTHYDRAULISK DONKRAFT Med et chassis, der kun er 100 mm højt, er 40-4 donkraften

Læs mere

750 M MØDDINGSSAFT BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE

750 M MØDDINGSSAFT BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE Thyregod A/S Borgergade 46, Thyregod 7323 Give Tlf.: +45 75 73 40 99 Fax: +45 75 73 44 92 www.thyregod.com thyregod@thyregod.com BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE MØDDINGSSAFT 750 M PUMPE november 2010

Læs mere

Ny 6 og 8 meter Kimadan Sortjordsnedfælder, Thyregod A/S, er klar til Agromek 2010

Ny 6 og 8 meter Kimadan Sortjordsnedfælder, Thyregod A/S, er klar til Agromek 2010 Ny 6 og 8 meter Kimadan Sortjordsnedfælder, Thyregod A/S, er klar til Agromek 2010 Der arbejdes på højtryk I skrivende stund arbejdes der på højtryk, på Thyregod A/S ved Give, for at få en ny model sortjordsnedfælder

Læs mere

Gearmotorer i Verdens Klasse

Gearmotorer i Verdens Klasse Gearmotorer i Verdens Klasse Partner Program Tysk kvalitet: fremgang for dig. 1908 1992 1999 2011 2013 Stephan-Werke grundlages transmissionsudvikling Solgt til BTR BTR Gruppe - Stephan Solgt til Rexnord

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelser muligt

Læs mere

Gevindskæremaskine 230V

Gevindskæremaskine 230V Brugsanvisning Varenr.: 9044430 Gevindskæremaskine 230V Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Gevindskæremaskine 230V Varenummer: 9044430 Beskrivelse: Gevindskæremaskine

Læs mere

Leverandør af reservedele og pakkemaskiner

Leverandør af reservedele og pakkemaskiner Leverandør af reservedele og pakkemaskiner PTFE tapes PTFE belagt glasfi ber. Vi har en meget omfattende bestand af både klæbende og ikke klæbende PTFE belagt glasfi ber folier og svejsetråde og svejsebånd.

Læs mere

Pacer S-serie. Pacer S kan leveres med drift for el-, hydraulik,- pneumatik- eller benzinmotor.

Pacer S-serie. Pacer S kan leveres med drift for el-, hydraulik,- pneumatik- eller benzinmotor. Pacer S-serie Max. flow 64 m 3 /h Max. tryk 36 m.vs. Pacer S pumpen er produceret ved anvendelse af de nyeste keramiske materialer og med udnyttelse af moderne teknologi indenfor sprøjtestøbning. Dermed

Læs mere

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber ARCA vægskabe NYHED Moderne og robust design i Polycarbonat Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber Fibox ARCA Fibox ARCA 100 % korrosionsfri vægskabe til hårde og krævende miljøer Enestående

Læs mere

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Hvem er vi? P. Lindberg blev grundlagt i 1855 og har siden udviklet sig fra landbrugssmedje med lokale kunder, til en moderne specialvirksomhed med kunder over

Læs mere

HPK. Biobrændsel. Stokerkedel til træpiller eller træflis

HPK. Biobrændsel. Stokerkedel til træpiller eller træflis Biobrændsel HPK Stokerkedel til træpiller eller træflis Virkningsgrad > 9 % Opfylder kravene i EN 0.5 - klasse 5 Modulerende drift fra 0-00% Mulighed for brug af fastbrændsel Automatisk rensning af røgrør

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

BERTI Slagleklipper Mini SB 50 Slagleklipper Mini/SB 50 til montering på mindre graver fra 1,5 2 ton. Klipper græs og krat op til Ø 1 cm.

BERTI Slagleklipper Mini SB 50 Slagleklipper Mini/SB 50 til montering på mindre graver fra 1,5 2 ton. Klipper græs og krat op til Ø 1 cm. Berti Professional 2012 Firmaet Berti har over 20 års erfaring med at producerer maskiner, og er derfor særdeles kompetente til at levere maskinløsninger til Deres kunder. Produktkvaliteten er meget høj.

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

PanPac Engineering a/s

PanPac Engineering a/s PanPac Engineering a/s Robotpalletering Sækkefyldning Folievikling Robot palletering Hurtig og pålidelig palletering Få en hurtig, flot og pålidelig palletering PanPac er den bedste på markedet til at

Læs mere

Elektrisk Vibrator Motor NEG

Elektrisk Vibrator Motor NEG Copenhagen Products Elektrisk Motor NEG 230V / 400V 50Hz / Cirkulær Vibration Hygiejnisk design Rustfri endedæksler med O-ring Kan leveres i ATEX IP 66-7 F Kan leveres i rustfrit stål Kan leveres i forskellig

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

SNEGL OG TRANSPORT. Kvalitet, styrke og effektivitet. snegl og transport til din produktion

SNEGL OG TRANSPORT. Kvalitet, styrke og effektivitet. snegl og transport til din produktion SNEGL OG TRNSPORT Kvalitet, styrke og effektivitet snegl og transport til din produktion Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@sukup-eu.com // Kornsneglen der flytter grænser Leveres

Læs mere

SNEGL OG TRANSPORT. Kvalitet, styrke og effektivitet. snegl og transport til din produktion

SNEGL OG TRANSPORT. Kvalitet, styrke og effektivitet. snegl og transport til din produktion SNEGL OG TRNSPORT Kvalitet, styrke og effektivitet snegl og transport til din produktion Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@sukup-eu.com // Kornsneglen der flytter grænser Leveres

Læs mere

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X Translyft SUPERLAV løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X NYHED Ekstra løftehøjde Med de nyudviklede superlave TUB 1000 X og TCB 1000 X har Translyft sat ny standard for løftehøjden på de superlave

Læs mere

BERTI Slagleklipper Mini / SB Hydraulisk slagleklipper Mini/SB til montering på minegraver fra 1,5 2 ton. Klipper græs og krat op til Ø 1cm.

BERTI Slagleklipper Mini / SB Hydraulisk slagleklipper Mini/SB til montering på minegraver fra 1,5 2 ton. Klipper græs og krat op til Ø 1cm. Berti Professional 2014 Firmaet Berti har over 20 års erfaring med at producerer maskiner, og er derfor særdeles kompetente til at levere maskinløsninger til Deres kunder. Produktkvaliteten er meget høj.

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Gammeldags værdier i moderne indpakning Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport-

Læs mere

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet 1 Containerkran. Læs denne vejledning grundigt igennem, inden du begynder at samle, start med at kontrollere at der ikke mangler noget. Alle delene skæres forsigtigt ud, evt. med en stemmejerns kniv, rens

Læs mere

230V Elektrisk Vibrator Motor NEA

230V Elektrisk Vibrator Motor NEA Copenhagen Vibrator Products 230V Elektrisk Vibrator Motor NEA 230V enkeltfaset Leveres med kabel og kondensator 2 polet 3.000 omdrejninger 4 polet 1.500 omdrejninger Cirkulær Vibration Hygiejnisk design

Læs mere

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid.

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid. Parasoller ParaFix ParaFix Denne professionelle kæmpeparasol egner sig både til store og små restaurationer/beværtninger, hvor der er mulighed for sammensætning af flere parasoller ved hjælp af et moderne

Læs mere

System Komponenter. Vakuum stationer, Central filter systemer, Vacuum beholdere & Rørløsninger

System Komponenter. Vakuum stationer, Central filter systemer, Vacuum beholdere & Rørløsninger System Komponenter Vakuum stationer, Central filter systemer, Vacuum beholdere & Rørløsninger Systemkomponenter Introduktion Laboteks centraliserede systemer er anerkendt for høj driftsstabilitet og ydelse.

Læs mere

NBE - Powered by nature

NBE - Powered by nature FIND VARMEN NBE - Powered by nature NBE blev stiftet i år 2000 og omfatter i dag 2 top moderne fabrikker i hhv. Skive og Sæby. NBE er markedsførende inden for produktion af træpillefyr/stokere og har

Læs mere

STYRKE GENNEM KNOW-HOW

STYRKE GENNEM KNOW-HOW STYRKE GENNEM KNOW-HOW Egen konstruktion Kompetence i materialeegenskaber Bearbejdning med små tolerancer Præcis produktion af enkeltdele, Reservedele og småserier Komplette anlæg B E A R B E J D N I N

Læs mere

Underleverandørarbejde i bearbejdede dele, beslag pressearbejde, rullet gevind Drejet gevind

Underleverandørarbejde i bearbejdede dele, beslag pressearbejde, rullet gevind Drejet gevind Stærk i justering - stabilisering - støtte - løft - træk! Gevindspindler Justérspindler Spindel støtteben Støttehjul Hydrauliske støtteben Hydrauliske Hånd Pumper Vridbare gaffel- / trækøjer Underleverandørarbejde

Læs mere

FM kopelevator er designet for vertikal transport af fine og granulerede produkter. Fremstillet til industriel brug.

FM kopelevator er designet for vertikal transport af fine og granulerede produkter. Fremstillet til industriel brug. Datablad nr. 02 01 KOPELEVATOR FM kopelevator er designet for vertikal transport af fine og granulerede produkter. Fremstillet til industriel brug. Top og bundsektionen er fremstillet af kraftige materialer,

Læs mere

900 STANDARD MODELLER PÅ LAGER LET UDSKIFTNING AF MODELLER KUNDESPECIFICEREDE CYLINDRE HURTIG LEVERING HØJESTE KVALITET

900 STANDARD MODELLER PÅ LAGER LET UDSKIFTNING AF MODELLER KUNDESPECIFICEREDE CYLINDRE HURTIG LEVERING HØJESTE KVALITET RUSTFRIE CYLINDRE 900 STANDARD MODELLER PÅ LAGER LET UDSKIFTNING AF MODELLER KUNDESPECIFICEREDE CYLINDRE HURTIG LEVERING HØJESTE KVALITET UNIC Stainless Cylinder er en pneumatiske cylinder - udviklet og

Læs mere

BERTI Slagleklipper GKR / SB Slagleklipper GKR/SB til montering på minegraver fra 2,5 3,5 ton. Klipper græs og krat op til Ø 3cm.

BERTI Slagleklipper GKR / SB Slagleklipper GKR/SB til montering på minegraver fra 2,5 3,5 ton. Klipper græs og krat op til Ø 3cm. Berti Professional 2013 Firmaet Berti har over 20 års erfaring med at producerer maskiner, og er derfor særdeles kompetente til at levere maskinløsninger til Deres kunder. Produktkvaliteten er meget høj.

Læs mere

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 EL PUMPER

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 EL PUMPER BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 EL PUMPER november 2010 1 KIMADAN A/S 700 EL KIMADAN A/S 700 EL 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for 700 EL - PUMPER, 10, 15, 20, 25 HK - 5 30 kw - 6 Fremstillingsår

Læs mere

SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR

SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR SCANDRIVE TEKNISKE DATA SCANDRIVE TROMLEMOTORER Ellegaard producerer, udvikler og servicerer tromlemotorer lokalt for dansk erhvervsliv og vi har i årtier holdt

Læs mere

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0 Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening S t a n d a r d u d s t y r O v e r b l i k Til ERGO BEAR i størrelserne 40, 60, 80 og 100 L leveres følgende udstyr: Vari-Logic

Læs mere

Flere og flere vælger Seem

Flere og flere vælger Seem Flere og flere vælger Seem - dit naturlige valg.. Kalve på www.seem.dk Øverst og midtfor: Sektionshytten til 3 kalve er flytbar med pallegaffel til truck eller traktor. Ergonomisk korrekt placerede rustfrie

Læs mere

NBE - Powered by nature

NBE - Powered by nature FIND VARMEN NBE - Powered by nature NBE blev stiftet i år 2000 og omfatter i dag 2 top moderne fabrikker i hhv. Skive og Sæby. NBE er markedsførende inden for produktion af træpillefyr/stokere og har

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

RSL Transportbånd ApS

RSL Transportbånd ApS RSL Transportbånd ApS RSL har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn DK NBE PELVAC MANUAL Version 3.000001 RTB - Ready To Burn INDHOLD: Kære kunde. Tak fordi du har købt dette NBE-produkt, som er designet og fremstillet efter de højeste standarder i EU. Vi anbefaler, at

Læs mere

MICRO STATIONER TIL OVER- OG UNDERJORDISK INSTALLATION

MICRO STATIONER TIL OVER- OG UNDERJORDISK INSTALLATION MICRO STATIONER TIL OVER- OG UNDERJORDISK INSTALLATION MICRO PUMPESTATIONER Flygt Micro Pumpestationer til dræning og spildevand Flygt Micro pumpestationer findes i flere forskellige størrelser og udførelser,

Læs mere

Trium DPV. Vertikale Flertrinspumper

Trium DPV. Vertikale Flertrinspumper Trium DPV Vertikale Flertrinspumper 2 nødvendigheden af omhyggelighed Kunsten i at transportere vand er at finde den rigtige løsning, med maksimal effektivitet for enhver situation. Triums DPV serie af

Læs mere

SCAN WINCHES FORSIDE. www.scan-winches.dk. Alt i dæksudstyr til garn- og trawlfiskeri

SCAN WINCHES FORSIDE. www.scan-winches.dk. Alt i dæksudstyr til garn- og trawlfiskeri SCAN WINCHES Alt i dæksudstyr til garn- og trawlfiskeri FORSIDE www.scan-winches.dk HLT nethalemaskiner kan leveres i flere varianter: - med bred tromle - med bredt bånd - med vippefod til visse shelterdeck

Læs mere

Flexoduct Sugeskærme. til person & produkt beskyttelse

Flexoduct Sugeskærme. til person & produkt beskyttelse Flexoduct Sugeskærme til person & produkt beskyttelse JRV A/S er et moderne ventilationsfi rma, som tilbyder en bred vifte af ventilationsløsninger på basis af en stor og resultatorienteret erfaring og

Læs mere

Agrosilo med 60 bund. Silo med låg, filter og indblæsning. Silo type. Tilbehør / fradrag. Tilbehør / fradrag

Agrosilo med 60 bund. Silo med låg, filter og indblæsning. Silo type. Tilbehør / fradrag. Tilbehør / fradrag Agrosilo med 60 bund Silo type Beskrivelse Bestillingsnummer Beskrivelse Bestillings- DKK nummer DKK Ben sæt 1000 mm Agro, små 4.90.1003 1.550,- Ben sæt 2500 mm Agro, små 4.90.2503 2.,- Ben sæt 1100 mm

Læs mere

MANUAL. Mini-Feed MF 95

MANUAL. Mini-Feed MF 95 MANUAL Mini-Feed Serienr.... ISO 08.01.02.02.DK 986000 Rev. april 1996 Rev. april 1996 Mini-Feed Side 1 1.0 INDHOLDSFORTEGNELSE 2.0 GENEREL INFORMATION 3 2.1 Anvendelse 3 2.2 Begrænsninger 3 2.3 Konstruktion

Læs mere

AV K k o n t r a v e n t i l e r

AV K k o n t r a v e n t i l e r A V K I N T E R N A T I O N A L A / S AV K k o n t r a v e n t i l e r - H a r c h e c k p å f l o w e t 2 S e r i e 4 1 k o n t r a k l a p v e n t i l Det nyligt opdaterede program af kontraklapventiler

Læs mere

SPECIALIST i Snegletransportører

SPECIALIST i Snegletransportører SPECIALIST i Snegletransportører Præcis transport af alle materialer En BEMA kundes grundlæggende behov er at få flyttet et produkt en bulkvare fra A til B. Og hovedkomponenten i løsningerne er en sneglevinding.

Læs mere

NTK Montagevejledning

NTK Montagevejledning Sikre en problemfri montage Optimere slagkraften Forlæng levetiden Flere montagemuligheder Montage på silo eller beholder Silovæg Montageprofil Pneumatisk NTK Vibrator SM Svingmasse Tilsluttes kundens

Læs mere

Sprintomat Brugervejledning

Sprintomat Brugervejledning Sprintomat Brugervejledning Asger Andreasen Kjærgårdsvej 8 Grønbjerg 6971 Spjald 2014125822 info@gebaker.dk Sprintomat Brugervejledning Sprintomaten er anbefalet til at have op til 45 grise pr. Automat,

Læs mere

AUTOMATISK BOXMAKER med stans og tryk

AUTOMATISK BOXMAKER med stans og tryk DAT0: 03.10.2007 AUTOMATISK BOXMAKER med stans og tryk 2,5 meter arkbredde RANGE BOXMATIC 25 2 Bølgepap specifikationer Bølgepap Specifik vægtfylde Tykkelse Enkeltsidig dobbeltsidig Triple (under specielle

Læs mere

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også Al information på Flere og flere vælger Seem Du stiller krav... Det gør vi også - Jeg er stolt af, at kunne sige, at vi i 36 år har produceret staldinventar i tæt samarbejde med kunderne. Det gør at vi

Læs mere

HYDROSCAND SPECIAL HOSES - HVOR INTET ER UMULIGT

HYDROSCAND SPECIAL HOSES - HVOR INTET ER UMULIGT METALSLANGE METALSLANGER - TIL HØJE HYDROSCAND SPECIAL HOSES - HVOR INTET ER UMULIGT At montere koblinger og komponenter på specialslanger som metalslanger, Spire Star-slanger og kompositslanger kræver

Læs mere

Separerer din gylle og få rigtig mange fordele

Separerer din gylle og få rigtig mange fordele Separerer din gylle og få rigtig mange fordele Landbrug Slagteri Biogas Papir Landbrug med høj dyre koncentration og for lille areal til udbringning af gylle, har store problemer med at opfylde diverse

Læs mere

PE MASKINER. Datablad. 1 stk. Kehlemaskine, fabrikat SK Machinery, type SK-906S

PE MASKINER. Datablad. 1 stk. Kehlemaskine, fabrikat SK Machinery, type SK-906S PE MASKINER Datablad 2013 1 stk. Kehlemaskine, fabrikat SK Machinery, type SK-906S Maskine med 6 spindler, trinløstt regulerbart fremtræk 10 100 meter/minut og PLC styring. Spindler: afretter højre sidespindel

Læs mere

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S JTT Conveying A/S JTT har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM

PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM SLAGLEKLIPPERE Med Concept Peruginis store, gennemprøvede program af slagleklippere med arbejdsbredder op til 6 meter findes

Læs mere

Lettekraner Svingkraner

Lettekraner Svingkraner .UDQLQJHQL UHQ $ 6.QVXOHQW NUDQ J OºIWHJUHM Lettekraner Svingkraner LETTEKAN SPECIFIKATIONE LETTETAVESKANE - HOVEDKOMPONENTE C-POFIL SVINGKANE MED SKÅSTÆE TYPE O I-POFIL SVINGKANE MED SKÅSTÆE TYPE O I-POFIL

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

EN NY GENERATION AF GENBRUGSPLADSER. Modulære affaldssorterings- & genbrugspladser

EN NY GENERATION AF GENBRUGSPLADSER. Modulære affaldssorterings- & genbrugspladser Modulære affaldssorterings- & genbrugspladser Genbrugsplads [ ]: En plads hvor indsamling og genanvendelse af affald bliver håndteret Nem bortskaffelse af affald er vigtigt for et rent og pænt miljø Løsningen

Læs mere

DAN FUGT kvalitetsanlæg til vand. DAN FUGT RO vandbehandling. DAN FUGT kompakt RO anlæg

DAN FUGT kvalitetsanlæg til vand. DAN FUGT RO vandbehandling. DAN FUGT kompakt RO anlæg DAN FUGT RO vandbehandling DAN FUGT kompakt RO anlæg Fra 50 til 200 l/h Alle anlæg er med PLC styring og overvågning af sikkerhedsfunktioner. Alle anlæg er opbygget med rustfri tryktank, ( lukket system

Læs mere

Sapa fjælsystem 40 mm

Sapa fjælsystem 40 mm Sapa fjælsystem 0 mm Fjælsystem 0 mm Aluminiumsystem i 0 mm til montage på lastbiler, trailere samt åbne og lukkede containere. Systemet er fleksibelt, hvilket gør det nemt at tilpasse til den aktuelle

Læs mere

INSTRUKTIONSBOG HORISONTALBLANDER

INSTRUKTIONSBOG HORISONTALBLANDER REV. 2 /08.11.2011 CE/ab 70080DK INSTRUKTIONSBOG HORISONTALBLANDER TYPE NR. 590080 2 1.0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 2.0.0 FIGURFORTEGNELSE... 2 3.0.0 ADVARSEL... 2 4.0.0 MONTAGE...

Læs mere

Din samarbejdspartner inden for

Din samarbejdspartner inden for Din samarbejdspartner inden for Optræk i alle formbare materialer Rørføring Stålkonstruktioner Bejdsning Tegning- og konstruktionsarbejde Montage Et ord er et ord Hos Kurt Jensen Maskinfabrik A/S betyder

Læs mere