Hobro. forår 2010, årgang 23

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hobro. forår 2010, årgang 23"

Transkript

1 Hobro forår 2010, årgang 23

2 Kære Medlemmer. Hermed rundsendes vores lokale blad for 23. gang med arrangementer for første halvår af Vi har igen bestræbt os på at få tilrettelagt et bredt og alsidigt program. Hvis bladet bliver væk, kan man bl.a. gå på Ældre Sagens hjemmeside: og via danmarkskortet komme ind til alle aktiviteter i Mariagerfjord Kommune. Alle vore medlemmer ønskes et rigtigt godt nytår. Arrangementsprogram for 1. halvår 2010 Steen Pedersen / formand Aktiv teatergruppe. Under ledelse af Jørgen Trap har Ældre Sagen i Hobro opstartet en aktiv dramatik/ teatergruppe. Der er opstart efter juleferien tirsdag den 12. januar 2010 kl i foreningslokalet over Biecentrets kantine. Alle med lyst og interesse for dramatik, teater, revy o. lign. er meget velkomne. Er du interesseret eller ønsker yderligere oplysninger - så kontakt Jørgen Trap på tlf Studiegruppe i Slægtsforskning Nyt hold starter tirsdag den 12. januar kl på Nordre Skole, lokale 17 (EDB lokalet). Kurset har en varighed på 10 gange og henvender sig til både nybegyndere og øvede. Deltagelse er gratis, dog kan udgifter til kopier blive aktuelt. Max.12 deltagere. Nærmere oplysninger og tilmelding til Harding Møller Pedersen tlf eller Leif Kristensen tlf Fyrkatspillet Tilmelding fra mandag den 18. januar kl. 9 på tlf til Else Gildsig. Ældre Sagen har fået en favørpris på 90.- kr. pr. person. Se side 8.

3 Foredrag ved Annemarie Morris. Torsdag den 21. januar kl. 14 på Hobro Bibliotek (st. sal). Annemarie Morris er tidligere forstander for Rødding Højskole og rektor for Esbjerg Gymnasium. Hun har også i en periode været medlem af Det Etiske Råd og er kendt som en levende fortæller. Med den store udvikling, der i disse år sker i Kina, kan vi glæde os til at høre hende fortælle om: Det moderne Kina set med danske øjne i familiemæssigt sammenhæng. Pris inkl. kaffe og brød 50 kr.. Ikke medlemmer 75 kr.. Max. 75 deltagere. Tilmelding til Helen Hosbond fra mandag den 4. januar kl på tlf Bilistkursus bliv en bedre bilist. Informationsmøde torsdag den 28. januar kl (bibliotekets st. sal) Ældre-Sagen i Hobro har besluttet også i 2010 at arrangere et opdateringskursus for ældre, erfarne bilister. Alderen alene er ingen grund til at holde op med at køre bil, men da der er sket store ændringer på færdselsområdet, siden de der i dag er 50+ fik kørekort, kunne det sikkert være gavnligt med et opfriskningskursus. Formålet med kurset er bl.a. at opbygge en tryghed, når man færdes i trafikken, og blive opmærksom på situationer, der kræver hurtig reaktion og overblik. Kursusforløbet indledes med et uforpligtende Informationsmøde, hvor kørelærer Vagn Mortensen vil være til stede. Her vil der blive orienteret om kursets indhold, og såfremt der kan samles mindst 20 deltagere, (max. 40), vil kurset blive iværksat til afhodelse på mandage 22/2-1/3-8/3 og 15/3 fra kl til Kurset vil indeholde en gennemgang af færdselsreglerne med bl.a. filmklip og diverse videofilm, og man vil også få mulighed for at deltage i en uforpligtende teoriprøve. Kurset, der udbydes for hele Mariagerfjord Kommune, består af 8 lektioners teori (4 gange a 2 timer) til en særpris på 600,- kr. / ikke-medlemmer 650,- kr.. Såfremt enkelte kursister efterfølgende skulle ønske lektioner på køreteknisk anlæg eller lektioner med kørsel i bytrafik i egen bil sammen med kørelæreren kan dette aftales i løbet af kurset. Spørgsmål til kurset samt tilmelding til informationsmødet til Hans Jørgen Christensen, fra torsdag den 14. januar kl på tlf eller på mail: hjc-hobro@mail.dk

4 vinterfest!!! Torsdag d. 29. januar kl i Biecentrets kantine. Vi gentager succesen fra sidste år. Kom, lad os byde vinteren trods og finde livsglæden frem gennem hyggeligt samvær, sang, musik og dans. Biecentret sørger for maden i form af en lækker buffet + kaffe m. tilbehør. Sang og dansemusik er lagt i hænderne på Gert Degn, og der vil være rig lejlighed til at synge med på de kendte sange. Desuden vil der være underholdning under spisningen. Det bliver en aften ud over det sædvanlige, så vær hurtig ved tilmeldingen, vi lukker kun 80 ind. Pris kun 220,- kr. Drikkevarer for egen regning. Tilmelding til Lillian Møller Pedersen fra mandag d.11. januar kl. 9 og inden den 20. januar kl. 12 på tlf Betaling senest 20. jan. i Sparekassen Hobro på Ældre Sagens konto nr (Husk navn ). Førstehjælpskursus Ældre Sagen i Hobro tilbyder, i samarbejde med beredskabsforbundet, et 12 lektioners førstehjælpskursus. Kurset strækker sig over de fire første hverdage i uge 7 og har en varighed på 3 timer pr. gang. Første gang er mandag den 15. februar kl på Hobro Bibliotek (store sal). Et førstehjælpskursus gør dig i stand til at yde førstehjælp, der kan være altafgørende, for at den ulykkesramte overlever. Samtidig er et førstehjælpskursus medvirkende til at fjerne angsten for at træde til, når ulykken rammer. Kurset indeholder: 1. Hjerte-Lunge-Redning, 2. Livreddende førstehjælp, 3. Førstehjælp ved tilskadekomst, 4. Førstehjælp ved sygdomme. Kursusgebyr er kun 125 kr. pr. deltager og indbetales den første kursusdag. Der kan max. tilmelde sig 16 kursister - efter først til mølle princippet. Kursusleder er Knud Bach fra Hobro sygehus. Tilmelding til Steen Pedersen på tlf fra d. 18. januar og senest d. 1. februar.

5 Info - møde om rejse til hjertet af England i august Torsdag d. 4. marts kl. 14 på Hobro Bibliotek i store sal. Kom og hør om Ældre Sagens rejsetilbud til England og få en appetitvækker, der giver jer lyst til at deltage i turen. Læs mere om rejsen på side 9. Udførligt program for rejsen vil være klar på info-dagen. Vi sørger for kaffe og kage til mødet - pris 25 kr. HUSK tilmelding til Grete Nielsen fra tirsdag d. 22. febr. kl. 9 på tlf Årsmøde Torsdag d.11. marts kl i Biecentrets store sal Dagsorden ifølge vedtægterne. Forslag til dagsorden skal være formanden i hænde senest 14 dage før årsmødet. Lokalkomiteen er vært ved Kaffe/the + en rulle- og ostemad. Øl/vand kan købes. Traditionen tro slutter årsmødet med bankospil. Plader købes ved indgangen. Medlemskort skal forevises ved indgangen af hensyn til evt. valghandling HOLIDAY ON ICE i Herning Lørdag den 27. marts kl. 11 fra Hobro Rutebilstation Oplev verdens flotteste isshow: Energi, Elementer og Eventyr. Glem for et par timer den virkelige verden og lad fantasien tage over. Showet er en eksploderende supernova med farvede lys og kraftfuldt skøjteløb. Alt fra smukke til absurde kostumer, imponerende kulisser, overraskende lyseffekter, medrivende musik, akrobatik, der ophæver tyngdeloven, og skøjteløb i verdensklasse, når internationale skøjtestjerner fra 14 forskellige lande står klar til at give dig en forrygende oplevelse. Kort sagt topunderholdning i Messecenter Herning - det eneste sted i Skandinavien, hvor du kan opleve verdens største professionelle skøjteshow. Pris for billet og bus kr. 330,-. Bemærk kun 50 billetter. Tilmelding til Else Gildsig fra mandag den 8. marts på tlf Efter tilmeldingen, betaler man beløbet i Sparekassen på Ældre Sagens konto nr Husk navn ved indbetalingen.

6 Virksomhedsbesøg Fyraftensmøde torsdag den 15. april kl på Skoda i Hobro. Vi har været heldige at blive inviteret på virksomhedsbesøg på Skoda hos Henny og Anders Therkildsen Aps. CAR- POINT, Erhvervsparken 6, Hobro. Glæd jer til at se en af byens nyeste og smukkeste automobilforretning, og se og hør om Skodas mange spændende bilmodeller nye som brugte. Firmaet er vært ved lidt flydende tjekkiske specialiteter. Besøget varer 1-2 timer. Vi mødes ved indgangen. Max. 40 deltagere. Tilmelding til Lillian Møller Pedersen fra tirsdag den 6. april kl dages tur til København med besøg i Tivoli og musikforestilling i Glassalen samt i DR s nye Koncerthus Vi starter torsdag den 22. april kl. ca fra Hobro Rutebilstation. 1. DAG Efter morgenkomplet i Hedensted passerer vi Fyn og Storebæltsbroen. Der køres en kort byrundtur i København, hvor vi bl.a. kommer forbi Hovedbanegården og Rådhuspladsen, inden der bliver tid på egen hånd til indkøb, museumsbesøg eller blot til at nyde den hyggelige stemning på Strøget. Hen på eftermiddagen kommer vi til Hotel Absalon. Efter et hvil spadserer vi til det stemningsfyldte Tivoli, hvor vi kan opleve en kopi af Den lille Havfrue sidde i Tivoli Søen her i 2010, mens Havfruen fra Langelinie er i Kina. Vi går til et spisested i Tivoli inden vi skal i Glassalen til musikforestillingen: Et solstrejf i en vandpyt en hyldest til Grethe og Jørgen Ingmann. 2. DAG Vi kører til det nye Koncerthus i DR Byen på Amager. På rundvisningen ser vi Studie 1, Koncertsalen, der er opført som en arenascene med plads til publikummer placeret både foran, rundt om og bag ved orkestret. På niveau 1 ser vi de øvrige tre sale, Studie 2, 3 og 4. Efter besøget i DR Koncerthuset ser vi på en byrundtur, Rådhuspladsen, havnefronten med Den Sorte Diamant, Christiansborg, Nyhavn og Rosenborg Slot. Vi gør et kort ophold ved Amaliehaven og Amalienborg Slot, hvorfra vi kan nyde synet af det nye Operahus. I Hedensted får vi aftensmad sidst på eftermiddagen.

7 REJSEDATA- Københavnerturen Absalon Hotel, Helgolandsgade 15, 1653 København er et trestjernet hotel tæt ved Tivoli, Strøget og Hovedbanegården. Alle værelser er med bad og toilet samt TV og køleskab. Flot morgenbuffet. Kørsel i 4-stjernet bus. Pris ca kr. inkl. bus, hotelophold, morgenkomplet begge dage, middag i Tivoli og middag sidste dag, entre til Tivoli og musikforestilling i Glassalen samt rundvisning i DR Koncerthuset. Ikke inkluderet: Drikkevarer. Tillæg for enkeltværelse. Der kan ske mindre ændringer, da alle aftaler ikke er helt på plads endnu. Tilmelding til Gunnar L. Hansen fra mandag den 25. januar kl. 9 og senest den 5. februar på tlf Betaling opkræves af rejseselskabet Nilles Busrejser. Eftermiddagstur med bus til Mariager, Hohøj og Dania Torsdag den 6. maj kl fra Hobro Rutebilsstation. Vi starter med at køre til Klosterkirken i Mariager, hvor vi mødes med vores guide, Museumsleder Vagn Andreasen, Mariager. Klosterkirken er et imponerende bygningsværk og har en lang, spændende historie, som Vagn vil fortælle om. Herefter besøger vi Mariager Museum, som rummer genstande indsamlet på egnen syd for Mariager Fjord, bl.a. Købmandsgård fra 1920 erne og Bondestue fra 1700-tallet. Vi drikker kaffe på Mariagerfjord Golfrestaurant, mens vi nyder den storslåede udsigt, derefter går turen til Danmarks største gravhøj Hohøj og Dania, hvor Vagn Andreasen fortæller om områdets historie. Hjemkost kl. ca Pris for bus, rundvisning, entre og kaffe 180 kr. Tilmelding til Gunnar Greve fra tirsdag den 20. april kl. 9 på tlf Efter tilmelding indbetaler man beløbet i Sparekassen Hobro på Ældresagens konto nr Husk at opgive navn. Fyrkatspillet 2010

8 Torsdag den 3. juni kl.19 i Vikingehuset på Fyrkat. Af gode grunde kender vi endnu ikke titlen på næste års stykke, men vi ved, at 29 skuespillere for 24. gang er klar til at stå på det lerstampede gulv inde i Fyrkathuset på Fyrkat med skuespiller Frank Gundersen fra Aarhus Teater som instruktør. Forfatteren er Jørgen W. Larsen, og årets spil bliver noget nyt. Jørgen W. Larsen vil tage lokalområdet med i historien og hvem ved - måske kommer noget af den nyeste viden fra de seneste udgravninger på Fyrkat her i 2009 til at indgå i handlingen? Jørgen W. Larsen lover et godt stykke, hvor man ikke kommer til at kede sig. Der kan købes øl, vand, vin og kaffe i pausen. Tilmelding til Else Gildsig fra mandag den 18. januar kl. 9 på tlf Ældre Sagen har fået en favørpris på 90.- kr. pr. person. Betales inden den 29. januar i Sparekassen Hobro på Ældre Sagens konto nr Husk at opgive navn. Verdens bedste grill-aften Onsdag den 16. juni kl med bus fra Hobro Rutebilstation. Grill-aften på Verdenskortet med musikalsk underholdning af Ditte og Flemming Både med iørefaldende viser og sange fra film, revy og den danske sangskat. Program for aftenen: Ankomst ca. kl grill-buffet underholdning guidning jorden rundt kaffe/dessert underholdning kl. ca Verden lukker for i aften. Spisningen foregår indendørs i Glaspavillonen. Pris 290 kr. Tilmelding til Steen Pedersen fra 19. april og inden 1. maj på tlf Betaling i Sparekassen Hobro på konto nr senest den 7. maj Rejsen til England hjerte.

9 Søndag den 15. august kl. ca fra Hobro Rutebilstation. Vi flyver fra Billund til London søndag den 15. august kl Derfra kører vi i bus til et hotel lidt nord for Oxford, hvor vi skal bo i 4 nætter. Vi skal bl.a. besøge den gamle universitetsby Oxford kendt fra den engelske tv-serie Inspector Morse. Vi skal på udflugt gennem det uspolerede landskab og besøge de små charmerende landsbyer. Vi skal på rejse med Churchill og Shakespeare gennem Englands hjerte til det betagende Blenhelm Palace og Stratford upon Avon. Dag 5 kører vi fra Oxford til Bristol, hvor vi skal bo på hotel i 3 nætter. Spændende udflugter til Bath en af Englands smukkeste byer. Gennem Cheddar George - Englands største Canyon. En hel dag i Wales til Brecon Nationalpark og Rhondda Valley bl.a. kendt for sine kulminer. Vi gør selvfølgelig også et stop ved Stonehenge. Pris ca kr. pr. deltager. Enkeltværelse ekstra kr. Teknisk Rejsearrangør: Gislev Rejser, som også opkræver betaling. Max. 46 deltagere kan tilmeldes rejsen. Fælles buskørsel til og fra Billund 100 kr. Prisen inkluderer: fly, bus i England, hotel med bad/toilet, halvpension, udflugter jævnfør program, dansk rejseleder fra Billund. Hjemkomst til Billund søndag den 22. august kl Rejsetilmelding til Steen Pedersen fra torsdag d. 4. marts kl. 9 og senest den 12.april på tlf Advokatfirmaet Niels Lindberg og Kaj Nørby Møderet for Landsret Horsøvej 16 Tlf *

10 SØNDAGSCAFEEN i lokalerne på HOBRO BIBLIOTEK Den første søndag i hver måned holder ÆLDRE SAGEN og RØDE KORS SØNDAGSCAFE fra kl. 14 til 17. Let adgang til lokalerne på l. sal også med elevator. Cafeen er et søndagstilbud til ALLE kommunens pensionister og byder på socialt samvær. Man kan købe kaffe/the med hjemmebag for kun kr. 25. Vi synger og hygger os sammen, ligesom der er forskellige spil til rådighed, og vi bruger derved søndagen på en god måde. Ofte bliver der arrangeret underholdning med foredrag, sang og musik. Søndag d. 3. januar kl Cafeen er åben, ingen underholdning. Søndag d. 7. februar kl Nytårskoncert med Wienerensemblet. Søndag d. 7. marts kl. 13 Film i biografen med efterfølgende kaffe i cafeen. på biblioteket. Filmen annonceres i ugeavisen Tilmelding til Lis Fabrin tlf fra onsdag d. 24. feb. Kl Søndag d. 4. april Ingen søndagscafe - 1. påskedag. Søndag d. 2. maj kl Landbetjent Jørn Højer Nielsen, Møldrup, fortæller og viser film om sine oplevelser som medlem af Siriuspatruljen på Grønland. Søndag d. 7. juni Ingen søndagscafe Kontaktperson til Søndagscafeen: Lis Fabrin Jensen tlf LØBENDE AKTIVITETER:

11 ÆLDRE SAGENS KURSER PÅ VUC FØRSTE HALVÅR 2010 EDB trin 1: ( fortsættere ) Start, ugedag og tid ring til nedennævnte EDB trin 1: ( fortsættere ) Start, ugedag og tid ring til nedennævnte ENGELSK Basis ( begyndere ) Start, ugedag og tid ring til nedennævnte ENGELSK trin 1b ( udvidet ) mandag kl start uge 2 Priser: Engelsk 110 kr. EDB 300 kr. Kontakt Gunnar Greve tlf eller VUC tlf for nærmere oplysninger BRIDGE Bridge er et spændende kortspil, der er med til at holde hjernen igang, og som rigtig mange ældre har stor glæde af. Ældre Sagen i Hobro har en stor bridgeafdeling. 80 deltagere spiller hver onsdag fra i Markedshallen, Hobro. Opstart første onsdag i januar, der spilles til medio april. Kontakt vor instruktør Birthe Laursen på tlf STYRKETRÆNING / MOTION Ved fremvisning af dit medlemskort af Ældre Sagen tilbydes du i HOBRO HELSE SPORT, Nytorv 9, Hobro et styrketrænings- og motionsprogram til rabatpris. (Se annonce). Kontakt Steen Pedersen tlf BOWLING Sted: Bowl`n Fun, Jyllandsvej, Hobro Der spilles bowling hver onsdag fra kl til Ledige pladser kl Prisen er kun kr. 90 pr. banetime inkl. sko og kaffe/the. Kontakt Vagn Andreasen på tlf STAVGANG: Opstart 2009 torsdag den 22/4-09 fra kl. 17 til 18, der er stadig plads til flere på holdet. Mødested: Parkeringspladsen ved Kommunekontoret i Korsgade. Tilmelding til instruktør Edith Jakobsen på tlf

12 Information fra Lokalkomiteen Velkommen til et nyt år og et nyt program. Komiteen håber, der er arrangementer, der falder i din/jeres smag og vi glæder os til at se dig/jer i det nye år. Husk at tilmeldinger kun kan ske på telefon og helst på hverdage mellem kl. 9 og 11, og vær i god tid når tilmeldingen starter, da et arrangement ellers kan være overtegnet. Der kan max. tilmeldes 4 per. pr. opringning. Ældre Sagens besøgstjeneste søger frivillige som vil være besøgsvenner, demensaflastere eller arbejde i vågetjenesten. Vi har lige nu stærkt behov for en besøgsven, der kan håndtere en kørestol. Kontakt Lillian Møller Pedersen for nærmere oplysninger.tlf , hlmp@mail.tele.dk Tillykke til Hans Jørgen Det glæder os, at det er lykkedes vores næstformand Hans Jørgen Christensen at blive valgt ind i Ældre Rådet efter anbefaling fra alle fire komiteer i Mariagerfjord Kommune. Hans Jørgen beskæftiger sig i forvejen med ældre politik i komiteen, og hans nye platform i Ældre- Rådet vil uden tvivl styrke hans indsats i både Ældre Sagen og Ældre- Rådet til gavn for alle vore ældre borgere i kommunen. Lokalkomiteen: Steen Pedersen, formand, tlf Hans Jørgen Christensen, næstformand + bisidder, tlf Grete Irene Nielsen, kasserer, tlf Else Gildsig, sekretær, + søndagscafe`, tlf Lillian M. Pedersen, social-humanitær kontaktpers./ besøgsv., tlf Gunnar Greve, komitemedlem + Ældre Sagens kurser ( VUC) tlf Helen Hosbond, komitemedlem + søndagscafe`, tlf Gunnar L. Hansen, 1.suppleant + redaktør af lokalblad tlf Vagn Andreasen, 2. suppleant + bowling tlf Venlig hilsen og på gensyn Lokalkomiteen

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Hobro 26. årgang 1. halvår 2013

Hobro 26. årgang 1. halvår 2013 Hobro 26. årgang 1. halvår 2013 Hobro afdelingens 25 års jubilæumsfest afholdtes i Hobro Idrætscenters Multisal den 1. december 2012. Set fra venstre lokalafdelingens tre formænd i de første 25 år Chresten

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Hobro. forår 2011, årgang 24

Hobro. forår 2011, årgang 24 Hobro forår 2011, årgang 24 Kære Medlemmer Hermed fremsendes vores informationsblad med arrangementer for første halvår Vi har igen bestræbt os på at få tilrettelagt et bredt og alsidigt program, som giver

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Hobro 28. årgang 2. halvår 2015

Hobro 28. årgang 2. halvår 2015 Hobro 28. årgang 2. halvår 2015 Ved Ældre Sagens årsmøde i Hobro foråret 2015 bragte formanden Steen Pedersen en stor tak til Hans Jørgen Christensen og Grete Irene Nielsen for mange års indsats i lokalbestyrelsen.

Læs mere

Hobro efterår 2009, årgang 22

Hobro efterår 2009, årgang 22 Hobro efterår 2009, årgang 22 Kære Medlemmer! Hermed vores lokale blad med de lokale arrangementer for sidste halvår af 2009. Vi bestræber os på at tilrettelægge et bredt og alsidigt program til gavn for

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Hobro 29. årgang 1. halvår 2016

Hobro 29. årgang 1. halvår 2016 Hobro 29. årgang 1. halvår 2016 Frivillig kontorhjælper Lis Sørensen ved indgangen til Ældre Sagens kontor i Medborgerhuset, Skibsgade 26-28, Hobro. Her kan man tilmelde sig Ældre Sagens arrangementer

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR HELSINGØR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN

HK HOVEDSTADEN SENIOR HELSINGØR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN HELSINGØR / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld

Læs mere

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt september 2016-10. januar 2017 Indholdsfortegnelse Sensommertur... 3 Underholdning og fællessang... 3 Foredrag... 4 Juleunderholdning/koncert... 4 Nytårskoncert... 5

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Hobro 28. årgang 1. halvår 2015

Hobro 28. årgang 1. halvår 2015 Hobro 28. årgang 1. halvår 2015 Ældre Sagen Hobro havde 48 med på en 8 dages flyrejse til Sorrento-Amalfikysten i Italien i september 2014. Turen var begunstiget af dejligt solskinsvejr og en dygtig guide

Læs mere

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening Middelfart Pensionistforening Program udsendt februar 2016 næste program juni 2016. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 16.00. Dog ikke onsdag, den 23. marts (onsdag

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Hobro. efterår 2010, årgang 23

Hobro. efterår 2010, årgang 23 Hobro efterår 2010, årgang 23 Kære medlemmer Hermed fremsendes vores nye informationsblad med arrangementer for sidste halvår af 2010.Vi har igen bestræbt os på at få tilrettelagt et bredt og alsidigt

Læs mere

Det sker i vinter. på Jungshoved

Det sker i vinter. på Jungshoved Det sker i vinter på Jungshoved STYREGRUPPEN FOR JUNGSHOVED SKOLE byder alle velkommen til en ny vintersæson 2011-2012 på Jungshoved. Igen i år udkommer folderen som en del af bladet Jungshoved. Se også

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Program for 2. halvår 2016

Program for 2. halvår 2016 Program for 2. halvår 2016 Kære pensionistmedlem Da vi er i den heldige situation, at vi efterhånden har fået samlet langt de fleste mailadresser for vore medlemmer, ønsker vi så hurtigt som muligt at

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Sydhavsøernes Landboseniorer

Sydhavsøernes Landboseniorer Sydhavsøernes Landboseniorer Program for 2015-2016 Seniorklubbens tur til Harzen med besøg i den 12 ha store rosenhave i Sangerhausen. Et stort udbud af oplevelser Programmet kan også ses på www.dlsyd.dk/dls/seniorklubben

Læs mere

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 Seniorklubben i FOA Frederikshavn Seniorklubben En klub for DIG og alle afdelingens efterlønsmodtagere, pensionister og førtidspensionister. Klubben afholder

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2016 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011 KUNSTLEGEPLADS 24.-30. juli CIRKUS 3.-9. juli 10.-16. juli ROLLESPIL 17.-23. juli HJEMMELAVEDE SPIL - SKULPTUR - FOTO FUNKY FAMILIE 24.-30. juli FANTASI - HYGGE - FORTÆLLING DOGCAMP 3.-9. juli SAMMENSPIL

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg

Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg Februar 2015 Vores næste arrangement er et møde med forfatteren Susanne Clod Petersen Mandag den 22. februar kl. 19.00-21 på Humlebæk Bibliotek Susanne Clod Petersen

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

En forårsdag i TIVOLI

En forårsdag i TIVOLI Invitation: (Alle jyder, fynboer m. fl.) En forårsdag i TIVOLI Tirsdag den 12. april fra kl. 11.00-17.00 byder vi alle medlemsfamilier velkommen til en herlig dag i Danmarks verdensberømte forlystelsespark

Læs mere

Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30. tilmelding senest den 4. marts

Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30. tilmelding senest den 4. marts I dette nyhedsbrev finder du følgende: Aktivitet Tilmelding: Afholdes: Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30 Nyt fra klubberne: o Vejle klubben. o Kolding Klubben. tilmelding

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage Tirsdage Kl.13.00: Onsdage

Læs mere

Se dette nyhedsbrev i en browser. Efteråret 2011. Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård

Se dette nyhedsbrev i en browser. Efteråret 2011. Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård 1 af 6 13-09-2011 10:33 Se dette nyhedsbrev i en browser Efteråret 2011 Onsdag 17. august Opstart af Zumba-hold på Den Gamle Avlsgård Søndag 21. august Søndags ROOTS-Rock med Guy Forsyth Mandag - Fredag

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Til slut vil jeg gerne på bestyrelsens vegne ønske alle en god jul og et godt og lykkebringende nytår.

Til slut vil jeg gerne på bestyrelsens vegne ønske alle en god jul og et godt og lykkebringende nytår. December 2012 Kære medlemmer Med et vejr, der bevirker at vi alle kommer til at minde om julesangens Rudolf, når vi bevæger os udenfor, er tiden kommet, hvor Netværk Danyards program for år 2013 skal frem

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Hobro. efterår 2011, årgang 24

Hobro. efterår 2011, årgang 24 Hobro efterår 2011, årgang 24 Kære medlemmer Hermed fremsendes vores nye informationsblad med arrangementer for sidste halvår af 2011. Vi har igen bestræbt os på at få tilrettelagt et bredt og alsidigt

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2016 Det sker i Brøndby Livemusik: Otros Aires - Miguel Di Genova Fredag den 29. april kl. 18.45 Argentinsk Tango Aften Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2016 Det sker i Brøndby

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

SÅ HOLDER VI FEST IGEN KAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL

SÅ HOLDER VI FEST IGEN KAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL SÅ HOLDER VI FEST IGEN Så er det igen ved at være tid til årets fest med vennerne fra HMI, nemlig Gl. Elevfest 2012. Vi har lejet Crazy Daisy i Skanderborg igen, så rammerne skulle være i orden til et

Læs mere

FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk. Dyk ned i din tid - og dit liv

FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk. Dyk ned i din tid - og dit liv FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk Dyk ned i din tid - og dit liv En uge i livsfortællingens tegn Mandag 30. maj - fredag 3. juni 2016 1 1960 1940 1950 2 1930 Dyk

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG - Esbjerg April Februar 20072006 Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG Kom og mød Torben Seldrup, (Musikhuset Esbjerg), Axel Momme (Vestjysk Musikkonservatorium)

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juli 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juli 2014 God sommer! B Nyhedsbrev Juli 2014 B ønsker jer en rigtig god sommer og vi håber at I alle må nyde de varme dag og lyse nætter! Det har som altid været en fornøjelse at træne med jer og vi ser frem til

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Hobro 27. årgang 1. halvår 2014

Hobro 27. årgang 1. halvår 2014 Hobro 27. årgang 1. halvår 2014 Ældre Sagen Hobro ved Lands End i det sydvestlige England Der var 41 med på busturen til Sydengland i sommeren 2013. Turen gik via Calais / Dovert til Brighton, Portsmouth,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

På de vedlagte programplakater kan du læse mere om, hvad der foregår på dagen i henholdsvis LEGOLAND og Tivoli.

På de vedlagte programplakater kan du læse mere om, hvad der foregår på dagen i henholdsvis LEGOLAND og Tivoli. Til SP- instruktører og Rådets repræsentanter i politikredsene Skolepatruljedag i LEGOLAND og Tivoli Skolepatruljedagene bliver i år holdt den 23. april i LEGOLAND og den 24. april i Tivoli. Begge steder

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Sommer 2015. Kulturarrangementer maj, juni, juli og august 2015. Sind Oplevelser i fællesskab med andre. Så er det sol og sommer!

Sommer 2015. Kulturarrangementer maj, juni, juli og august 2015. Sind Oplevelser i fællesskab med andre. Så er det sol og sommer! Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtigt Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 19.00-22.00 Lørdage 12.00-16.00

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin OZ6HR nyt, Juli 2014 1 Nr. 3, Juli 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin 2 OZ6HR nyt, Juli

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 22. februar 2011 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Hanne Bohr

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Hjemmeside Sind klubben sindklubbenherning.dk Nygade 2-4 7400 Herning : 97223064 Vigtige meddelelser: ilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

SÅ HOLDER VI FEST IGEN SKAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL

SÅ HOLDER VI FEST IGEN SKAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL SÅ HOLDER VI FEST IGEN Så er det igen ved at være tid til årets fest med vennerne fra HMI, nemlig Gl. Elevfest 2010. Vi lejet Crazy Daisy i Skanderborg igen, så rammerne skulle være i orden til et BRAG

Læs mere

Aktiviteter Juni 2016

Aktiviteter Juni 2016 Aktiviteter Juni 2016 For efterlønnere og pensionister i Aalborg Kommune Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Hobro 2. halvår 2012, årgang 25 J u b i l æ u m s u d g a v e

Hobro 2. halvår 2012, årgang 25 J u b i l æ u m s u d g a v e Hobro 2. halvår 2012, årgang 25 J u b i l æ u m s u d g a v e Ældre Sagen Hobro ved mindestenen for Hvidsten-Gruppen. Lærer og historiker Hans Nejsum fortalte vidende og medrivende om stedets og Kroens

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014 Kurser for voksne Efterår 2014 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 2012-2013 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival.

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Juli/August 2015 Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Værestedet Liv Holder Lukket i UGE 30. Brugerrådsmøde D 28/5 15. Tilstede: Susanne, Thomas B, Jan, Jonas, Bruno,

Læs mere

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave - 1 - TELEFONLISTE Plejehjemmets telefon nummer: 36 49 42 11 Når forbindelse er opnået kan lokal-nummeret tastes Sekretær Lokal 10 Bestyrer Lokal 11

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Nyhedsbrev vinter 2016

Nyhedsbrev vinter 2016 Herning Aarhus København Nyhedsbrev vinter 2016 Vi håber, du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Vi ser tilbage på et 2015, der bød på mange gode oplevelser sammen med jer, herunder

Læs mere