Ekstern Integritetspolitik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ekstern Integritetspolitik"

Transkript

1 Side 1 Ekstern Integritetspolitik Fastlagt af Dato

2 Side 2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning Personoplysninger Personoplysningsansvarlig Formål og lovgrundlag til behandling af dine personoplysninger og opbevaringstid Kundekontakter Kontaktperson hos eksisterende kunde Kontaktperson hos en potentiel kunde Rekruttering Jobsøgende Potentielle kandidater, identificeret af Knowit Kandidater, der var i Knowits netværk før Referencepersoner Arrangementer, seminarer og uddannelser Arrangere arrangementer, seminarer og uddannelser Markedsføring af kommende arrangementer, seminarer og uddannelser Personoplysningsbehandlere Dine rettigheder Ret til adgang (såkaldt registerudskrift) Ret til berigtigelse Ret til sletning Dataoverførbarhed Klager Hvordan håndterer vi personnumre? Hvordan beskyttes dine personoplysninger? Brug af cookies Opdatering af vores Integritetspolitik... 15

3 Side 3 1 Indledning Knowit er et konsulentfirma, der skaber unikke kundeværdier ved at tilbyde digitale og grænseoverskridende løsninger fra tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Det er evnen til at kombinere færdigheder inden for design og kommunikation, ledelseskonsultation og IT, som adskiller os fra andre konsulentfirmaer. Inden for vores virksomheds rammer behandler og dets datterselskaber i Knowit-koncernen personoplysninger. Dette sker hovedsageligt i vores kundeforhold, i rekrutteringsprocessen og i forbindelse med forskellige arrangementer, uddannelser og seminarer, som Knowit organiserer. Vi beskytter dit privatliv og tager spørgsmål om databeskyttelse meget alvorligt. I denne Integritetspolitik beskriver vi den behandling af personoplysninger, der foregår inden for vores virksomheds rammer, formålene med behandlingen, det lovmæssige grundlag, vi har til behandlingen, hvem vi kan dele dine personoplysninger med og dine rettigheder i forhold til dine personoplysninger. For at forstå hvordan dine personoplysninger behandles, anbefaler vi, at du læser vores Integritetspolitik omhyggeligt. For spørgsmål vedrørende vores Integritetspolitik og for at kræve de rettigheder, du har i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os på dataprotection@knowitgroup.com. Per Wallentin Koncernchef

4 Side 4 2 Personoplysninger En personoplysning er noget, som direkte eller indirekte kan identificere en fysisk levende person. Eksempler på personoplysninger er navn, adresse, telefonnummer og adresse, men også information om IP-numre eller fotos i kombination med øvrige oplysninger kan være omfattet, hvis oplysningerne kan knyttes til en fysisk person. Behandling af personoplysninger omfatter f.eks. al håndtering af personoplysninger, f.eks. indsamling, registrering, analyse, behandling, opbevaring og sletning. 3 Personoplysningsansvarlig Den endelige ansvarlige for håndtering af personoplysninger er enten et datterselskab af koncernen eller. Hvis du ved, hvilken Knowit-virksomhed der er ansvarlig for personoplysninger, kan du altid kontakte Knowit-virksomheden direkte, og du kan altid kontakte os på dataprotection@knowitgroup.com., Org nr , med adresse,. Knowits koncernstruktur med datterselskaber er beskrevet i Knowits årsrapport, som du finder på.

5 Side 5 4 Formål og lovgrundlag til behandling af dine personoplysninger og opbevaringstid 4.1 Kundekontakter Kontaktperson hos eksisterende kunde For at kunne opretholde og udvikle forretningsforbindels en med vores eksisterende kunder Telefon- og kommunikation vedrørende vores kontraktlige forpligtelser Markedsmeddelelser til kommunikationsog informationsformål Invitationer til seminarer, arrangementer og kurser Arbejdstitel Korrespondance mellem dig og Knowit Betalingshistorik Oplysninger om, at du ikke ønsker at blive kontaktet af Knowit i nogle tilfælde, såsom invitationer til seminarer, arrangementer og uddannelser. Retsgrundlag for behandling: Legitim interesse Behandlingen er nødvendig for at imødekomme Knowits behov for at opretholde og udvikle vores forretningsforbindelser. Opbevaringstid: Så længe forretningsforholdet varer, men personoplysninger, der ikke længere er gældende, slettes, så snart den ansvarlige for personoplysninger har modtaget information herom.

6 Side Kontaktperson hos en potentiel kunde Til at skabe forretningsforbindels er med nye kunder Indsamling af kontaktoplysninger via interne netværk i Knowit, sociale medier eller fra tredjeparter Kommunikation via telefon og vedrørende vores tjenester Lagring og analyse af potentielle kunder Udsendelse af markedsinformation Invitationer til seminarer, arrangementer og kurser Arbejdstitel Korrespondance mellem dig og Knowit Oplysninger om, at en kunde ikke ønsker at blive kontaktet af Knowit overhovedet, eller at en kunde ikke ønsker at blive kontaktet af Knowit i nogle tilfælde, såsom invitationer til seminarer, arrangementer og uddannelser. Retsgrundlag for behandling: Legitim interesse Behandlingen er nødvendig for at imødekomme Knowits behov for at skabe nye forretningsforbindelser. Opbevaringstid: Indtil personoplysningerne ikke længere er nødvendige for at opfylde ovenstående formål, eller hvis et forretningsforhold ikke har udviklet sig inden for 12 måneder efter, at den første kontakt blev taget, og derefter slettes oplysningerne.

7 Side Rekruttering Jobsøgende For at kunne håndtere en ansøgning om arbejde, hvad enten det er en særlig tjeneste eller en generel ansøgning Registrering og håndtering af ansøgning Ansættelsessamtale Indhentning af referencer Eventuelle prøver Besked Adresse Arbejdstitel Køn Fødselsdato Billede Personligt brev CV Indleverede referencer Link til sociale medier som f.eks. LinkedIn Korrespondance mellem dig og Knowit Eventuelle prøveresultater fra prøver, som udføres som et led i rekrutteringsprocessen Samtalenoter Retsgrundlag for behandling: Samtykke Behandlingen er nødvendig for at kunne håndtere ansøgningen fra dig, der søger arbejde hos Knowit, og er baseret på det samtykke, du giver i forbindelse med din ansøgning. Vi har ingen interesse i at få indsigt i medlemskab i fagforening, trosretning, seksualitet, politiske holdninger, eventuelle diagnoser, eventuelle sygdomme eller andre oplysninger, som ikke er relevante for rekrutteringen, og det er derfor vigtigt, at du ikke opgiver sådanne følsomme personoplysninger i forbindelse med din ansøgning eller i en senere kommunikation under rekrutteringsprocessen. Vi beder også om, at du ikke sender dit personnummer sammen med din ansøgning. Fødselsdato er tilstrækkeligt. Visse stillinger kræver en baggrundskontrol. I så fald håndteres det med et separat samtykke. Opbevaringstid Oplysningerne gemmes i op til 24 måneder (i Finland 60 måneder) efter, at ansættelsesprocessen er afsluttet, uanset om ansøgningen fører til en ansættelse eller ej, for at i løbet af den tid kunne undersøge eventuelle påstande om diskrimination.

8 Side Potentielle kandidater, identificeret af Knowit For at kunne kontakte dig som potentiel kandidat vedrørende relevante karrieremuligheder Indsamling af potentielle kandidater gennem interne netværker og/eller sociale medier. Adresse Arbejdstitel Køn Fødselsdato Link til sociale medier som f.eks. LinkedIn Retsgrundlag for behandling: Legitim interesse For at kunne kontakte potentielle kandidater til ansættelse hos Knowit indsamler vi personoplysninger via interne netværker og gennem søgninger på sociale medier som LinkedIn. Denne indsamling er normalt også i den potentielle kandidats interesse, da det kan føre til et nyt spændende arbejde og nye karrieremuligheder. Hvis du anses for værende interessant for Knowit, og du er interesseret i Knowit, håndteres den fortsatte proces i henhold til kapitel ovenfor. Opbevaringstid Oplysningerne gemmes i op til 24 måneder (i Finland 60 måneder) efter, at ansættelsesprocessen er afsluttet, uanset om ansøgningen fører til en ansættelse eller ej, for at i løbet af den tid kunne undersøge eventuelle påstande om diskrimination. Personoplysninger vedrørende personer, der rapporterer, at de ikke er interesserede i at blive kontaktet i rollen som potentiel kandidat, slettes straks. Derimod gemmes oplysningen om, at personen ikke ønsker at blive kontaktet, i 24 måneder. Personoplysninger om en potentiel kandidat, som Knowit har indsamlet, men hvor Knowit ikke begynder at behandle personoplysningerne, slettes inden for tre måneder.

9 Side Kandidater, der var i Knowits netværk før For at vi på et tidspunkt skal kunne genoptage dialogen om potentielle muligheder inden for Knowit med dig, der søgte arbejde inden Gennemgang af tidligere kandidaters ansøgninger Adresse Køn Billede CV Fødselsdato Link til sociale medier som f.eks. LinkedIn Korrespondance mellem dig og Knowit Samtalenoter Lovlig grund til behandling: Legitim interesse i de tilfælde, hvor der ikke er givet samtykke Behandlingen er nødvendig for at kunne genoptage dialogen med dig, der tidligere har ansøgt om arbejde hos Knowit, men hvor det af en eller anden grund ikke endte med en ansættelse. Denne indsamling er normalt også i den potentielle kandidats interesse, da det kan føre til et nyt spændende arbejde og nye karrieremuligheder. Hvis du anses for værende interessant for Knowit, og du er interesseret i Knowit, håndteres den fortsatte proces i henhold til kapitel ovenfor. Opbevaringstid Oplysningerne gemmes i op til 24 måneder, efter at du har fået besked om, at du ikke er var aktuel til ansættelsen. I tilfælde af at der er samtykke om en længere opbevaringsperiode, anvendes den længere opbevaringsperiode.

10 Side Referencepersoner Til at kunne kontakte referencer og lave grundige og velunderbyggede rekrutteringer Kontakt via telefon og Arbejdstitel Arbejdsgiver Retsgrundlag for behandling: Legitim interesse Behandlingen er nødvendig for at imødekomme Knowits behov for at gennemføre grundige og underbyggede rekrutteringer. Opbevaringstid Oplysningerne gemmes i op til 24 måneder (i Finland 60 måneder) efter, at ansættelsesprocessen er afsluttet, uanset om ansøgningen fører til en ansættelse eller ej, for at i løbet af den tid kunne undersøge eventuelle påstande om diskrimination.

11 Side Arrangementer, seminarer og uddannelser Arrangere arrangementer, seminarer og uddannelser At kunne planlægge og gennemføre arrangementer, seminarer og uddannelser. Modtage tilmeldinger til et arrangement, et seminar eller en uddannelse Planlægge og gennemføre et arrangement, seminar eller en uddannelse Arbejdstitel Eventuelle faktureringsoplysninger Oplysninger om kostpræferencer (i forbindelse med seminarer, arrangementer, uddannelser osv.) Retsgrundlag for behandling: Samtykke i forbindelse med anmeldelsen Behandlingen er nødvendig for at kunne planlægge og gennemføre arrangementer, seminarer og uddannelser. Opbevaringstid: Dine personoplysninger gemmes fra det tidspunkt, du tilmelder dig, og indtil arrangementet, seminaret eller uddannelsen er afsluttet. Derefter slettes personoplysninger så hurtigt som muligt.

12 Side Markedsføring af kommende arrangementer, seminarer og uddannelser For at markedsføre fremtidige arrangementer, seminarer og uddannelser. Information/markedsf øring af et kommende arrangement, seminar eller uddannelse Arbejdstitel Oplysninger om, at du ikke ønsker at blive kontaktet af Knowit til markedsføringsformål. Retsgrundlag for behandling: Separat samtykke i forbindelse med kommunikation vedrørende et arrangement, seminar eller en uddannelse, som du har tilmeldt dig og/eller deltager i. Behandlingen sigter mod at markedsføre og informere om kommende arrangementer, seminarer og uddannelser. Opbevaringstid: Hvis du ikke er kunde hos Knowit, gemmes dine personoplysninger i op til 12 måneder til markedsføringsformål. Du kan til enhver tid kontakte Knowit og anmode om ikke at blive kontaktet til markedsføringsformål. Denne oplysning gemmes også i 12 måneder. Opbevaringstiden for eksisterende kunder hos Knowit er reguleret i kapitel

13 Side 13 5 Personoplysningsbehandlere. En personoplysningsbehandler er et firma, der behandler personoplysninger på vegne af Knowit og i overensstemmelse med vores instruktioner. Vi har personoplysningsbehandlere, der blandt andet hjælper os med: 1. Økonomiske tjenester og fakturering 2. Værktøjsstøtte til rekruttering 3. Værktøjsstøtte til evaluering og testning af kandidater Når dine personoplysninger bliver delt med personoplysningsbehandlere, er det kun til formål, der er i overensstemmelse med de formål, hvortil vi har indsamlet oplysningerne (for eksempel at opfylde vores forpligtelser i henhold til indgåede aftaler eller til at forvalte kandidater i en ansættelsesproces). Vi har skriftlige aftaler med alle personoplysningsbehandlere, hvori de garanterer sikkerheden for de behandlede personoplysninger og forpligter sig til at overholde vores sikkerhedskrav samt begrænsninger og krav til international overførsel af personoplysninger. Vi kan også være forpligtet til at dele dine personoplysninger med myndighederne, som uafhængige personoplysningsansvarlige. At en myndighed er selvstændigt personoplysningsansvarlig betyder, at det ikke er os hos Knowit, som kontrollerer, hvordan de oplysninger, der overleveres til myndigheden, skal behandles. Uafhængige personoplysningsansvarlige, som vi måtte være forpligtet til at dele dine personoplysninger med i henhold til loven eller ved mistanke om kriminalitet, er f.eks. politiet og Skat. Når dine personoplysninger deles med en myndighed, der er en uafhængig personoplysningsansvarlig, gælder myndighedens Integritetspolitik og håndtering personoplysninger. 6 Dine rettigheder 6.1 Ret til adgang (såkaldt registerudskrift). Vi er altid åbne og gennemsigtige om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og hvis du ønsker et dybere indblik i, hvilke personoplysninger vi har at gøre med, kan du anmode om adgang til oplysningerne. For at sikre en effektiv håndtering af din anmodning, og at oplysningerne gives til den rigtige person, kan vi muligvis anmode om yderligere oplysninger om dig. 6.2 Ret til berigtigelse Du kan anmode om, at dine personlige oplysninger rettes, hvis oplysningerne er forkerte. Inden for det angivne formål har du også ret til at supplere eventuelle ufuldstændige personoplysninger. 6.3 Ret til sletning. Du kan anmode om sletning af personoplysninger, som vi behandler, i tilfælde af, at: Personoplysningerne ikke længere er nødvendige for de formål, som de er blevet indsamlet eller behandlet til.

14 Side 14 Du modsætter dig en interesseafvejning, vi har lavet, baseret på legitim interesse, og din indsigelse er tungere end vores legitime interesse. Du tilbagekalder dit samtykke til en behandling, der er baseret på samtykke, og der er ikke noget andet retsgrundlag for behandlingen. Personoplysningerne behandles ulovligt. Personoplysninger skal slettes for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt. Husk på, at vi måske har ret til at nægte din anmodning, hvis der er juridiske forpligtelser, der forhindrer os i straks at slette visse personoplysninger. Disse forpligtelser kommer fra f.eks forskelsbehandling eller regnskabslovgivning. Det kan også være muligt, at behandlingen er nødvendig, for at vi skal kunne bestemme, håndhæve eller forsvare juridiske krav. Skulle vi forhindres i at imødekomme en anmodning om sletning, vil vi i stedet blokere personoplysninger fra at blive brugt til andre formål end det formål, der forhindrer den ønskede sletning. 6.4 Dataoverførbarhed I tilfælde, hvor vores behandling af personoplysninger er baseret på dit samtykke eller udførelsen af en kontrakt, har du ret til at anmode om, at de oplysninger, der vedrører dig, og som du har givet os, overføres til en anden personoplysningsansvarlig. En forudsætning for dette er imidlertid, at overførslen er teknisk mulig og kan ske på en automatiseret måde. 7 Klager Datatilsynet er den myndighed, der har ansvaret for at overvåge overholdelse af lovgivningen. Hvis du mener, at Knowit behandler dine personoplysninger på en forkert måde, kan du udover at kontakte dataprotection@knowitgroup.com (som vi håber du vælger at gøre i første omgang) indsende en klage til Datatilsynet. 8 Hvordan håndterer vi personnumre? Vi behandler kun dit personnummer, når det er tydeligt motiveret til formålet, nødvendigt for sikker identifikation, eller hvis der er en anden rimelig grund. Vi minimerer altid brugen af dit personnummer så meget som muligt. På grund af dette bør du ikke oplyse dit fulde personnummer, når du registrerer eller sender en jobansøgning til Knowit. I forbindelse med ansøgning er fødselsdatoen tilstrækkelig. 9 Hvordan beskyttes dine personoplysninger? Vi bruger IT-systemer til at beskytte privatlivets fred, integriteten og adgangen til personoplysninger. Vi har truffet særlige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod ulovlig eller uautoriseret behandling (som uautoriseret adgang, tab, ødelæggelse eller skade). Kun de personer, der rent faktisk har brug for at behandle dine personoplysninger for at opfylde vores angivne formål, har adgang til dem.

15 Side 15 Vi sælger ikke personoplysninger til nogen anden, og vi deler ikke personoplysninger med nogen undtagen personoplysningsbehandlerne, som vi har etableret personoplysningsbehandlingsaftaler med i henhold til kapitel Brug af cookies Cookies er en lille tekstfil, som sendes fra vores webserver og gemmes i din browser, når du går ind på. Formålet med cookies er at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. I din browser kan du ændre indstillingerne for, hvordan cookies må bruges, eller for at sikre, at cookies altid slettes, når du lukker din browser. Vær opmærksom på, at der er andre webbaserede tjenester, der holder op med at fungere, hvis du blokerer eller sletter cookies. For mere information om, hvordan Knowit bruger cookies, så besøg. 11 Opdatering af vores Integritetspolitik Vi kan lave ændringer i vores Integritetspolitik. Den seneste version af Integritetspolitikken kan altid ses på. For opdateringer, der er afgørende for vores behandling af personoplysninger eller opdateringer, der ikke er kritiske for behandlingen, men som vi anser for at være af afgørende betydning for dig, vil du finde oplysninger om på og via i god tid, før opdateringen træder i kraft (når det er muligt).

Ekstern Integritetspolitik

Ekstern Integritetspolitik Side 1 Ekstern Integritetspolitik Fastlagt af Dato 2018-05-21 Side 2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Personoplysninger... 4 3 Personoplysningsansvarlig... 4 4 Formål og lovgrundlag til behandling

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia

PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia Om denne persondatapolitik Inden for Lactalis Scandinavia, som består af Lactalis Danmark, Lactalis Sverige, Lactalis Norge og Lactalis Finland (herefter benævnt

Læs mere

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING Hvorfor får du dette dokument? Attendo tager dit privatliv alvorligt og beskytter dine personoplysninger efter gældende lovgivning.

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V.

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. Ophavsret: Audittrail Klient : Synbra Holding B.V. Version : 1.0 Versionsdato: 02-03-2018 2018 Synbra Holding B.V. Det er ikke tilladt at dele og duplikere, medmindre

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR DATABESKYTTELSE

RETNINGSLINJER FOR DATABESKYTTELSE RETNINGSLINJER FOR DATABESKYTTELSE 1 GENERELT I disse retningslinjer for databeskyttelse er det angivet, hvordan Midsona indsamler, behandler, udleverer og gemmer dine personoplysninger. Disse retningslinjer

Læs mere

1. Generelt. 2. Dataansvarlig for persondata. 3. Hvornår behandler vi dine personoplysninger. 4. Hvilke oplysninger behandler vi om dig?

1. Generelt. 2. Dataansvarlig for persondata. 3. Hvornår behandler vi dine personoplysninger. 4. Hvilke oplysninger behandler vi om dig? 1. Generelt 2. Dataansvarlig for persondata 3. Hvornår behandler vi dine personoplysninger 4. Hvilke oplysninger behandler vi om dig? 5. Hvorfor behandler vi oplysninger om dig? 6. Lovgrundlaget for vores

Læs mere

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Dataansvarlig ITD, Brancheorganisation For Den Danske Vejgodstransport Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 40990917 1. Introduktion Denne persondatapolitik

Læs mere

Retail Knowledge s håndtering af personlige data beskrives nedenfor baseret på dit forhold til Retail Knowledge.

Retail Knowledge s håndtering af personlige data beskrives nedenfor baseret på dit forhold til Retail Knowledge. 1. Introduktion Individets personlige integritet og sikkerheden for dennes personoplysninger er vigtige for Retail Knowledge, som er ansvarlig for at sikre, at alle personoplysninger behandles korrekt

Læs mere

Privatlivspolitik for FIH Partners A/S

Privatlivspolitik for FIH Partners A/S Privatlivspolitik for FIH Partners A/S (Ekstern) Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan FIH Partners (''Vi'', ''Os'' eller Vores ) behandler dine personoplysninger. Denne privatlivspolitik gælder personoplysninger

Læs mere

Temporents privatlivspolitik

Temporents privatlivspolitik Temporents privatlivspolitik Generelt Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtig for Temporent. Vores mål er, at du skal kunne føle dig tryg, når vi behandler dine personoplysninger. I vores egenskab

Læs mere

TEMP-TEAMs Privatlivspolitik

TEMP-TEAMs Privatlivspolitik TEMP-TEAMs Privatlivspolitik Indledning Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde.

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Version 1.0: 18. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset om du er en tilbagevendende

Læs mere

INTEGRITETSPOLITIK FOR RUBÆK & CO. A/S

INTEGRITETSPOLITIK FOR RUBÆK & CO. A/S INTEGRITETSPOLITIK FOR RUBÆK & CO. A/S 1. Inledning Denne Integritetspolitik forklarer hvordan og hvorfor Rubæk & CO. A/S behandler dine personlige oplysninger og de rettigheder, du har. Oplysningerne

Læs mere

KGH vil behandle personoplysninger, der er sendt af dig til KGH, samt personoplysninger som KGH indsamler fra dig.

KGH vil behandle personoplysninger, der er sendt af dig til KGH, samt personoplysninger som KGH indsamler fra dig. INTEGRITETSPOLITIK KGH Customs Services AB, en juridisk enhed etableret i Sverige med selskabsnummer 556096-7431, Skandiahamnen, Sydatlanten 6, SE-403 36 Gøteborg (i det følgende benævnt KGH ), behandler

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

Indhold og formål. Persondataansvar hos DMT A/S. Definitioner. Generelt om behandling af persondata

Indhold og formål. Persondataansvar hos DMT A/S. Definitioner. Generelt om behandling af persondata Indhold og formål Denne politik gælder for behandling af personoplysninger til følgende formål hos Dansk Materiale Teknik A/S ("DMT A/S", "vi", "vores" eller "os") og henvender sig til dig, der arbejder

Læs mere

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice:

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice: Side 1 af 6 Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos vores 5 forskellige selskaber der repræsenterer: Kerteminde Forsyning A/S Kerteminde Forsyning - Spildevand A/S Kerteminde Forsyning - Vand

Læs mere

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger.

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK Royal Design Group AB værner om dit privatliv. Vi vil derfor oplyse dig om, hvordan vi behandler de personoplysninger, som du giver os, samt hvilke rettigheder du har. Kort sagt behandler

Læs mere

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Optimatic ApS Version 1.0, opdateret den 3. maj 2019 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Læs mere

Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt.

Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt. Privatlivspolitik 1. Om Klassisk-dressur.dk Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt. En del af KLASSISK-DRESSUR.DK ś aktiviteter udføres via hjemmesiden www.klassisk-dressur.dk,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK

PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK 1. Generelt Denne persondatapolitik ( politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. Her kan

Læs mere

Databehandlingspolitik

Databehandlingspolitik Databehandlingspolitik 1. Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Ravnholt Gods er forpligtet til at beskytte

Læs mere

Metric Industrial A/S

Metric Industrial A/S PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Metric Industrial A/S Version 1.0, opdateret den 23. maj 2018 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos

Læs mere

Profil Optik Butikker A/S INTEGRITETSPOLITIK. Profil Optik Butikker A/S

Profil Optik Butikker A/S INTEGRITETSPOLITIK. Profil Optik Butikker A/S INTEGRITETSPOLITIK Profil Optik Butikker A/S Indhold INTEGRITETSPOLITIK... 3 Dataansvarlig for persondata... 3 Hvilke personoplysninger behandler vi og til hvilket formål... 3 Oplysninger, som er omfattet

Læs mere

Personer hos kundevirksomheder

Personer hos kundevirksomheder Personer hos kundevirksomheder Privatlivspolitik 1. indledning Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde eller potentiel virksomhedskunde hos Eltech - "Selskabet"

Læs mere

Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF

Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF Senest opdateret den 27/06/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1.

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1. PRIVATLIVSPOLITIK Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S Version 1.0 april 2018 Som dataansvarlig virksomhed gør vi opmærksom på, at vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi

Læs mere

Privatlivspolitik. Lægemiddelindustriforeningen ( Lif )

Privatlivspolitik. Lægemiddelindustriforeningen ( Lif ) Privatlivspolitik Lægemiddelindustriforeningen ( Lif ) Version: 1.0 April 2018 I denne privatlivspolitik beskriver vi forhold om indsamling, behandling og videregivelse af personoplysninger i Lif; herunder

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S KVM-GENVEX mener, at dine persondata tilhører dig. Vi tilstræber at respektere og behandle dine persondata med passende omhu hele tiden. Når du besøger vores websteder,

Læs mere

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som

Læs mere

Fortrolighedspolitik. 22. oktober 2018

Fortrolighedspolitik. 22. oktober 2018 Fortrolighedspolitik Blå Kors Danmark bestræber sig på at sikre, at vores samarbejde med medarbejdere (tidligere og nuværende), frivillige, brugere, medlemmer, bidragsydere, kunder, leverandører, samarbejdspartnere

Læs mere

DATABEHANDLINGSPOLITIK

DATABEHANDLINGSPOLITIK DATABEHANDLINGSPOLITIK Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Egeskov er forpligtet til at beskytte fortroligheden,

Læs mere

Persondatapolitik Privatpersoner

Persondatapolitik Privatpersoner Persondatapolitik Privatpersoner 05-08-2019 www.svea.com persondata@sveainkasso.dk 2 (5) Persondatapolitik Persondatapolitik For at kunne tilbyde vores produkter og levere vores service, indsamler og gemmer

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA

PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Som led i en rekrutteringsproces (både på baggrund af et opslag eller en uopfordret ansøgning) modtager og behandler [Gustaf

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Privatlivspolitik Version 1.0: 25. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset

Læs mere

Persondatapolitik - Munck Gruppen a/s

Persondatapolitik - Munck Gruppen a/s 1 af 5 Persondatapolitik - Seneste revidering: oktober, 2019 2 af 5 Indholdsfortegnelse 1. Dataansvarlig... 3 2. Om hvem og hvordan indsamler MG personoplysninger?... 3 3. Hvilke informationer indsamler

Læs mere

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1 Persondatapolitik 1 Indhold Persondatapolitik... 3 Hvilke personoplysninger, som indsamles om dig, formål og opbevaring... 3 Hvorfra indsamler vi oplysningerne... 4 Personoplysninger til tredjepart...

Læs mere

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab ( Bruun & Hjejle ) behandler personoplysninger

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab ( Bruun & Hjejle ) behandler personoplysninger Privatlivspolitik for www.bruunhjejle.dk og CRM Version: 26. september 2018 (ændret fra version 25. maj 2018) Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab ( Bruun & Hjejle

Læs mere

Privatlivspolitik Tejn IF

Privatlivspolitik Tejn IF Privatlivspolitik Tejn IF 1. Indledning 1.1 På denne side kan du læse om Tejn IF privatlivspolitik. 1.2 Vi indsamler og behandler persondata om dig for at kunne administrere dit medlemskab af Tejn IF,

Læs mere

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Ansøgere hos ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til

Læs mere

generel information om databeskyttelse til jobansøgere

generel information om databeskyttelse til jobansøgere generel information om databeskyttelse til jobansøgere indledning Formålet med denne generelle information er at beskrive, hvordan og hvorfor vi behandler dine personoplysninger, samt dine rettigheder

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Café Paraplyen - Frederiksberg

PERSONDATAPOLITIK FOR Café Paraplyen - Frederiksberg PERSONDATAPOLITIK FOR Café Paraplyen - Frederiksberg 1. Generelt Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. Her kan du læse

Læs mere

Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies

Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies 1(6) Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies Indledning Lantmännen ekonomisk förening og Aspen behandler personoplysninger om dem, der besøger og bruger vores websteder, mobilapps

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Senest opdateret den 27/11/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering

Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering Version 1.0 2. november 2018 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Som led i en rekrutteringsproces (både på baggrund af et opslag eller en uopfordret

Læs mere

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Persondatapolitik Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Kontaktoplysninger

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder. Nuværende og tidligere gæster hos Royal Scandinavian Casino I/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer

Læs mere

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Når du besøger vores hjemmeside eller gør brug af vores serviceydelser, betror du os dine

Læs mere

Privatlivspolitik. Nuværende og tidligere kunder hos Sønderborg Forsyning. Indholdsfortegnelse

Privatlivspolitik. Nuværende og tidligere kunder hos Sønderborg Forsyning. Indholdsfortegnelse Nuværende og tidligere kunder hos Sønderborg Forsyning Indholdsfortegnelse Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os... 2 Kontakt vedrørende databeskyttelse... 2 Vores behandlinger af personoplysninger...

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION

PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION Kongensgade 72, 1. sal, 5000 Odense C, tlf. 66146633 info@csm-syd-frivilligsektion.dk - www.csm-danmark.dk/syd-frivillig/ PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION 1. Generelt: Denne persondatapolitik

Læs mere

Politikken beskrivelser hvordan vi behandler persondata om vores medlemmer og netværk.

Politikken beskrivelser hvordan vi behandler persondata om vores medlemmer og netværk. Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt Business Lolland-Falster er en erhvervsorganisation med et lokalt, regionalt, nationalt og internationalt netværk. Business Lolland-Falster er ansvarlig

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER Sammendrag 1. Hvad er det her for nogle dokumenter 2. Hvilke personoplysninger vi behandler 3. Hvorfor vi behandler dine personoplysninger 4.

Læs mere

PACR Databeskyttelse. Erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Indhold

PACR Databeskyttelse. Erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Indhold PACR Databeskyttelse Erklæring om beskyttelse af personoplysninger Indhold Contents 1. Indledning... 2 2. Vores forpligtelse over for dit privatliv... 2 3. Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?...

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos Vand og Affald i Svendborg.

Nuværende og tidligere kunder hos Vand og Affald i Svendborg. Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Vand og Affald i Svendborg. Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer,

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

Privatlivspolitik. Version 1.0

Privatlivspolitik. Version 1.0 Privatlivspolitik Version 1.0 Kirsebærhaven Havbakkedistriktets private naturbørnehave Veddum Hovedgade 42-44, 9560 Hadsund CVR: 39860899 Tlf: 25476010 E-mail: lotteikirsebaerhaven@outlook.dk kirsebaer-haven.dk

Læs mere

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Beskyttelse af dine data er vigtig for ScanDis, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos ScanDis bestræber vi os derfor på at

Læs mere

Tøystrup Gods udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Tøystrup Gods udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Persondatapolitik Et af vores mål er at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for vores gæster, kunder og medarbejdere dette gør sig også gældende, når det kommer til beskyttelsen af personoplysninger.

Læs mere

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen EKSTERN PERSONDATAPOLITIK for Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen 1 Generelt 1.1 Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som Stiftelsen modtager og/eller indsamler om dig, det

Læs mere

Den virksomhed, som er ansvarlig for behandling af dine personoplysninger, er:

Den virksomhed, som er ansvarlig for behandling af dine personoplysninger, er: Privatlivspolitik Formål med politik Formålet med denne privatlivspolitik er at gøre dig opmærksom på, hvordan EXHAUSTO A/S ( vi, os ) behandler personoplysninger. Det er vores mål, at du er bevidst om

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 1. Indledning Fonden Musikkens Hus og Musikkens Spisehus ApS (herefter Musikkens Hus ) værner

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Privatlivspolitik Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Version Publiceret d

PERSONDATAPOLITIK Version Publiceret d PERSONDATAPOLITIK Version 1.2 - Publiceret d. 30.07.2018 Din datasikkerhed er vigtig for Shipley. I vores persondatapolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine data: Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Struer

Privatlivspolitik for FDF Struer Privatlivspolitik for FDF Struer Senest opdateret den 21. marts 2019 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten)

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos Ny Carlsbergfondet. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan Ny Carlsbergfondet ( vi eller

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Dansk forening for Williams Syndrom

PERSONDATAPOLITIK FOR Dansk forening for Williams Syndrom PERSONDATAPOLITIK FOR Dansk forening for Williams Syndrom 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om

Læs mere

Lunar Way Business Privatlivspolitik

Lunar Way Business Privatlivspolitik Lunar Way Business Privatlivspolitik 1. Formål og beskyttelse I denne privatlivspolitik henviser Lunar Way, vi, os og vores til Lunar Way A/S. Hos Lunar Way tager vi beskyttelsen af vores brugeres privatliv,

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Privatlivspolitik Aktive og forhenværende kunder hos Biokraft A/S Version 1.1. juni 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi

Læs mere

Reconor A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Reconor A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor. Persondatapolitikker RECONOR A/S Dette dokument indeholder følgende politikker: 1. Den genelle persondatapolitik 2. Persondatapolitik for kandidater til stillinger 3. Persondatapolitik for kunder, leverandører

Læs mere

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på HKI s Persondatapolitik Formålet med denne persondatapolitik er at oplyse om, hvordan HKI behandler personoplysninger og om, hvilke rettigheder den registrerede har i henhold til databeskyttelsesforordningen.

Læs mere

Persondatapolitik for Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, Filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.), Sverige

Persondatapolitik for Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, Filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.), Sverige Persondatapolitik for Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, Filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.), Sverige De oplysninger, som vores kunder overdrager til os, behandler vi altid forsigtigt

Læs mere

Privatpolitik Bambino Booking

Privatpolitik Bambino Booking Privatpolitik Bambino Booking Personoplysningerne Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler

Læs mere

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf.

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf. Persondatapolitik Dataansvarlig ITD Forsikringsmægler A/S Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 38725440 1. Introduktion Denne persondatapolitik (herefter benævnt Politikken") beskriver, hvordan ITD

Læs mere

ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? PERSONOPLYSNINGER OG BEHANDLING AF DISSE

ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? PERSONOPLYSNINGER OG BEHANDLING AF DISSE ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? Telia Finance sætter stor pris på den tillid, du viser til vores behandling af dine personoplysninger. Vi vil gerne forklare,

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER

FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER Beskyttelse af dine data er vigtig for Instrulog A/S, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos Instrulog A/S bestræber vi os

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK Vores privatlivspolitik giver dig et tydeligt overblik over, hvordan vi behandler dine data, samt hvad du kan forvente, at vi bruger dem til.

Læs mere

ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger.

ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger. PRIVATLIVSPOLITIK FO R KUNDER, LEVERANDØR ER OG SAM ARBEJDSPARTNERE HOS PROTRUCK A/S Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ProTruck A/S (i det følgende betegnet som ProTruck, vi, os eller vores ) og gælder

Læs mere

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper.

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper. PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Studio DNA ApS (i det følgende betegnet som Studio DNA, vi, os eller vores ) og gælder for kunder,

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Privatlivspolitik Kunder og potentielle kunder hos El-Net Øst A/S Version 2.0 juni 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding. Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding. Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding Vand A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler

Læs mere

Vi giver de personer, vi behandler oplysninger om ( de registrerede ), informationer om vores databehandlinger og om de registreredes rettigheder.

Vi giver de personer, vi behandler oplysninger om ( de registrerede ), informationer om vores databehandlinger og om de registreredes rettigheder. Privatlivspolitik Kunder og potentielle kunder hos DAY-system A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, vi håndterer, og vi sikrer os,

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ARKITEKTFIRMA A/S HUNE & ELKJÆR ARKITEKTER (i det følgende betegnet som Hune & Elkjær, vi, os eller

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S

PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S DATAANSVAR tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler i forskellige henseender persondata og har derfor vedtaget følgende politik der beskriver, hvorledes vi

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 348-201300 KSO/kso 29.10.2017 Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 1. Indledning Fonden Musikkens Hus og Musikkens Spisehus ApS

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

Behandling af persondata ved rekruttering

Behandling af persondata ved rekruttering Behandling af persondata ved rekruttering Herunder finder du oplysninger vedrørende vores behandling af persondata, når du søger en konkret stilling, eller søger uopfordret hos Scanel International A/S

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik 1. Indledning 1.1 Lundgrens Advokatpartnerselskab behandler oplysninger om nuværende og mulige klienter, samarbejdspartnere og leverandører samt besøgende på vores hjemmeside

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Senest opdateret den 02/12/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om

Læs mere

Oplysningspligt under rekruttering Indhold

Oplysningspligt under rekruttering Indhold Oplysningspligt under rekruttering Indhold 1. Behandling af persondata ved rekruttering... 2 2. Når vi modtager din ansøgning... 2 2.1. Vi vurderer ansøgningen... 3 2.2. Når vi har udvalgt dig til ansættelsessamtale...

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

1. Definitioner og Fortolkning I denne politik skal følgende udtryk have følgende betydninger:

1. Definitioner og Fortolkning I denne politik skal følgende udtryk have følgende betydninger: BAGGRUND: WEBSITE COOKIES OG PRIVATLIVSPOLITIK The Warranty Group forstår, at dit privatliv er vigtigt for dig, og at du interesserer dig for, hvordan dine personlige data bruges og deles online. Vi respekterer

Læs mere

INFORMATION TIL JOBANSØGERE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

INFORMATION TIL JOBANSØGERE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER INFORMATION TIL JOBANSØGERE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Maj 2018 1 Indledning 1.1 I henhold til Europa-Parlaments og Rådets Forordning (EU) 2016/679 ( GDPR ) er selskaberne i C WorldWide-koncernen

Læs mere

Kährs Groups databeskyttelsespolitik

Kährs Groups databeskyttelsespolitik Kährs Groups databeskyttelsespolitik KKährs Group værner om din personlige integritet og forklarer i denne informationstekst, hvordan Kährs Group indsamler og bruger dine personoplysninger. Vi beskriver

Læs mere

Ergotel A/S (ET) information og vejledning der vedrører opbevaring og håndtering af personlige data.

Ergotel A/S (ET) information og vejledning der vedrører opbevaring og håndtering af personlige data. Ergotel A/S (ET) information og vejledning der vedrører opbevaring og håndtering af personlige data. 1. Generelt Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS Denne politik er en del Seafood Sales ApS` samlede dokumentation

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her:

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: P RIVATLIVSPOLITIK DANMARKS REJSEB UREAU FORENING Denne Privatlivspolitik er fastlagt af [Danmarks Rejsebureau Forening] (samlet betegnet [Danmarks Rejsebureau Forening], vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik)

Læs mere